Feedback
8,6

Siemens WT44W562NL

/ Vrijstaande Wasdroger
Siemens
WT44W562NL
599,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 536,33
op 1 februari 2018
Huidige prijs
€ 599,00
Bij Bemmel & Kroon
Gemiddelde prijs
€ 651,66
Siemens WT44W562NL
  Bezorgprijs vanaf € 599,00
  Levering binnen 24 uur
 5 ervaringen
  Beoordeeld met een 8,6
Productomschrijving
Deze Siemens iQ700 condensdroger met warmtepomp en zelfreinigende condensor heeft een relatief laag energieverbruik en behoort met 64dB tot de stillere drogers. Net als veel andere drogers van Siemens beschikt ook deze droger over een sensor die voorkomt dat uw wasgoed krimpt tijdens het drogen. De droger is aan te sluiten op uw eigen afvoer zodat u het condenswaterreservoir niet hoeft te legen. De rvs trommel heeft een capaciteit tot 9 kg. De volgende programma's zijn beschikbaar: Blouses/overhemden, Dekens, Handdoeken, Hoofdkussen, Hygiƫne, Katoen, Koud tijdprogramma, Lingerie, Mix, Outdoor, Synthetisch, SuperKort 40, Warm tijdprogramma en Wol finish.
Tiptoetsen
De wasdroger is voorzien van tiptoetsen.
softDry
Het softDry trommelsysteem zorgt voor een constante luchtstroom bij een stabiele temperatuur.
autoDry
De autoDry technologie voorkomt dat wasgoed krimpt bij het drogen. Met behulp van sensoren worden de temperatuur en de vochtigheid van het wasgoed gemeten en geregeld.
Zelfreinigende condensor
De wasdroger is voorzien van een zelfreinigende condensor.
Trommelverlichting
De trommel is voorzien van verlichting voor een verbeterd zicht op het wasgoed.
LED display
De wasdroger is voorzien van een LED display.
Belangrijkste eigenschappen
  Tiptoetsen
  softDry
  autoDry
  Zelfreinigende condensor
  Trommelverlichting
  LED display
  Onderbouw wasdroger
  Energieklasse A++
  Maximaal vulgewicht van 9 kg
  Levering binnen 24 uur
Scores
Siemens WT44W562NL wasdroger
8,6 / 5 ervaringen
8,7 / 31 ervaringen
9,3 / 897 ervaringen
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over deze Siemens WT44W562NL wasdroger. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Klaar voor de toekomst”
Door Pia op maandag 24 oktober 2016
De Siemens wasdroger (WT44W562NL) bevalt uitstekend. We waren een "traditionele" droger gewend. - tijdsduur instellen en draaien maar"-

Nu geavanceerd drogen: Niet langer dan nodig en zo koel als mogelijk. Bij het oude systeem zag je echt "droogtrommel-droog" wasgoed. Iedereen heeft daar wel een beeld bij. Nu komt de was er uit of het nieuw is. Helemaal goed ! Oh ja, vanwege deze warmtepompdroger is onze elektriciteitsmeter even met vakantie gegaan.
+1 bedankje
“Prima”
Door Han op dinsdag 22 november 2016
Dit is een prima droger en heel makkelijk in de bediening. Het droog resultaat is ook goed. Wij hebben deze droger 1 dag in huis. Wat ook lekker is dat hij op de afvoer kan worden aangesloten, dit scheelt weer iedere keer de bak legen, en overvallen is bijna niet mogelijk met en vulgewicht van 9 kg
+1 bedankje
“Goede aanschaf”
Door Oostvoorn op woensdag 7 december 2016
Deze wasdroger is een goede aanschaf. Droogt beter dan mijn vorige condensdroger. Kan 9 kilo wasgoed verwerken en dat is met een gezin van 5 personen nuttig. Ook komt daardoor de was er fris geurend uit. Ben tot op heden uitermate tevreden met de aankoop. Ben het eens dat deze droger als een "topper"uit de laatste consumenttest komt.
+1 bedankje
“Review”
Door M. op donderdag 16 februari 2017
Helaas zit er mogelijk een defect in de droger (hard trillend geluid en veel water in condensbak ondanks de aansluiting op de afvoer). Hopelijk kan de monteur dit verhelpen. Hierdoor is het op dit moment moeilijk om een beoordeling te geven.
+2 bedankjes
“Bevalt”
Door Jane op woensdag 3 mei 2017
Ik heb een siemens wasdroger gekocht de WT44W562NL. De droger bevalt prima.
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Siemens WT44W562NL wasdroger? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WT44W562NL, WT 44 W 562 NL
Ean
4242003749050
Productgroep
Wasdrogers
Vanaf prijs
€ 599,00
Maximaal vulgewicht
9 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gedroogd kan worden. Bij bijna alle apparaten is dit 7 of 8 of 9 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasdroger is 9 kilo. Dit apparaat is vooral bedoeld voor grote gezinnen of gezinnen met veel was.
Gewicht
52 kg
Wasdrogers lopen in gewicht vanaf 30 kilo tot 70 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van [x] kilogram en is wat zwaarder in vergelijking met de meeste andere wasdrogers.
Geluidsniveau
64 dB
Hoeveel geluid een wasdroger maakt kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert van ca. 60 decibel (stiller) tot ca. 70 decibel (luider). Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 64 dB en is stiller in vergelijking met de meeste andere wasdrogers.
Eigenschappen
warmtepompdroger
Een warmtepompdroger droogt de was met warme lucht. Deze lucht is veel minder warm dan bij een condensdroger of afvoerdroger. Omdat een warmtepompdroger de was droogt op lagere temperatuur heeft dit apparaat meer tijd nodig voor een droogbeurt dan een afvoerdroger of condensdroger. Een warmtepompdroger is relatief duur in de aanschaf maar hij is zo energiezuinig dat over de gehele levensduur van de machine het verschil in aanschafprijs meestal wordt terugverdiend. De warmtepompdroger haalt het vocht uit de lucht in de vorm van condenswater. Dit condenswater wordt meestal direct weggevoerd naar de waterafvoer of soms opgevangen in een condensbak die regelmatig geleegd moet worden. Een warmtepompdroger werkt op basis van een warmtepomp die met behulp van temperatuurverschillen het vocht uit het wasgoed doet neerslaan in condenswater. Een warmtepompdroger is met name geschikt als een luchtafvoer naar buiten niet mogelijk is, als veel droogbeurten worden gedraaid, en voor fijne was vanwege de lage droogtemperatuur.
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Siemens WT44W562NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasdrogers van Siemens