Feedback
8,8

Miele TDA 140 C

/ Vrijstaande Wasdroger
Miele
TDA 140 C
712,00
bol.com
Gratis verzending
Miele
TDA 140 C
712,00
bcc.nl
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 547,08
op 30 januari 2018
Huidige prijs
€ 712,00
Bij Bol.com
Gemiddelde prijs
€ 701,13
Miele TDA 140 C
  Bezorgprijs vanaf € 712,00
  Levering binnen 24 uur
 2 ervaringen
  Beoordeeld met een 8,8
  2 aanbieders
Productomschrijving
Deze droger is met 63 dB zeer stil. Met geïntegreerde condenswaterafvoer hoeft u het condenswaterreservoir nooit meer te legen. Als u toch geen gebruik maakt van de geïntegreerde condenswaterafvoer geeft het display aan wanneer de condenswaterreservoir vol is. Met de links- en rechtsomdraaiende trommel en PerfectDry (PerfectDry meet de hardheid van het water en past het programma hierop aan) is de was altijd perfect droog.
Belangrijkste eigenschappen
  Onderbouw wasdroger
  Energieklasse B
  Maximaal vulgewicht van 7 kg
  Levering binnen 24 uur
Scores
Miele TDA 140 C wasdroger
8,8 / 2 ervaringen
7,7 / 12 ervaringen
9,1 / 126 ervaringen
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over deze Miele TDA 140 C wasdroger. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Makkeljik”
Door Judith op woensdag 17 augustus 2016
Makkelijk in het dagelijkse gebruik. Gebruik dit apparaat pas 2 weken en heb nog niks negatiefs ontdekt.
+1 bedankje
“Heel tevreden”
Door Nanda op zondag 17 juli 2016
Oude droger ging kapot dus snel een nieuwe besteld want wij kunnen echt niet zonder droger. Binnen een dag geleverd, gelijk op de juiste plek gezet en met de draaiknop het juiste programma kiezen en drogen maar. Heel tevreden.
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Miele TDA 140 C wasdroger? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
TDA 140 C, TDA140C
Ean
4002515501221
Productgroep
Wasdrogers
Vanaf prijs
€ 712,00
Maximaal vulgewicht
7 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gedroogd kan worden. Bij bijna alle apparaten is dit 7 of 8 of 9 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasdroger is 7 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 4 personen is een vulgewicht van 7 kilo voldoende.
Gewicht
50 kg
Wasdrogers lopen in gewicht vanaf 30 kilo tot 70 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van [x] kilogram en is voor wat betreft gewicht vergelijkbaar met veel andere wasdrogers.
Kleur
Wit
Deze wasdroger heeft de kleur Wit. Bijna alle apparaten in de categorie wasdrogers zijn wit.
Geluidsniveau
63 dB
Hoeveel geluid een wasdroger maakt kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert van ca. 60 decibel (stiller) tot ca. 70 decibel (luider). Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 63 dB en is stiller in vergelijking met de meeste andere wasdrogers.
Eigenschappen
condensdroger Alle condensdrogers
Een condensdroger maakt het wasgoed droog met behulp van warme lucht. Deze lucht raakt vochtig terwijl de was droogt. De condensdroger slaat het vocht dat in de warme lucht zit op als condenswater. Het condenswater vloeit ofwel via een afvoer weg ofwel komt terecht in een waterbakje in het apparaat dat moet worden geleegd. Een condensdroger is vooral geschikt voor ruimte waar geen luchtafvoer naar buiten mogelijk is. Een alternatief voor condensdrogers zijn de warmtepompdrogers, deze zijn duurder maar ook energiezuiniger.
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Miele TDA 140 C
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasdrogers van Miele