Feedback
6,8

Miele T 8703

/ Vrijstaande Wasdroger
Miele
T 8703
699,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
Miele
T 8703
718,00
bol.com
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Miele T 8703
  Bezorgprijs vanaf € 699,00
  Levering binnen 24 uur
 3 ervaringen
  Beoordeeld met een 6,8
  2 aanbieders
Productomschrijving
Deze droger met verlichte trommel heeft een comfortabele vulhoek zodat hij gemakkelijk te vullen en te legen is. Met een simpele draaiknop kiest u snel het gewenste droogprogramma. Kleine lampjes houden u op de hoogte van de voortgang van het droogproces. Als het tijd is om de droger te legen hoort u een zoemer. De trommel draait zowel links- als rechtsom en heeft een laadvermogen van 7 kg. De honingraatstructuur van de trommel zorgt voor minder kreukvorming.
Belangrijkste eigenschappen
  Onderbouw wasdroger
  Energieklasse C
  Maximaal vulgewicht van 7 kg
  Levering binnen 24 uur
Scores
Miele T 8703 wasdroger
6,8 / 3 ervaringen
7,7 / 12 ervaringen
9,1 / 126 ervaringen
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over deze Miele T 8703 wasdroger. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Miskoop”
Door Edwin op dinsdag 26 juli 2016
Droogt gewoon niet goed. Dacht met een miele voor een goede fabrikant te hebben gekozen, maar dit apparaat is gewoon slecht.
+2 bedankjes
“Gemakkelijk”
Door stephanie op dinsdag 27 september 2016
Degelijk droger en makkelijk te bedienen.
+1 bedankje
“Opvolger”
Door Bob op vrijdag 30 september 2016
De wasdroger heeft begrijpelijk wat moeite met verschillende soorten materialen in 1 lading. Daardoor moet je soms een deel even nadrogen. Apparaat is lekker rustig met condens afvoer naar buiten. Hij volgt een Miele op die we 16 jaar gehad hebben.
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Miele T 8703 wasdroger? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
T 8703, T8703
Ean
4002514711485
Productgroep
Wasdrogers
Vanaf prijs
€ 699,00
Maximaal vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht van een wasdroger bepaalt hoeveel was in een keer gedroogd kan worden. Het vulgewicht is in de regel 7 of 8 of 9 kilogram. Deze wasdroger kunt u tot maximaal 7 kilo vullen. Een maximaal vulgewicht van 7 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
45 kg
Wasdrogers wegen in de regel tussen de 30 en 70 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 45 kilo en is wat lichter dan de meeste andere wasdrogers.
Kleur
Wit
Dit apparaat is Wit van kleur.. Wasdrogers zijn bijna altijd wit.
Geluidsniveau
63 dB
Hoeveel geluid een wasdroger maakt kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert van ca. 60 decibel (stiller) tot ca. 70 decibel (luider). Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 63 dB en is stiller in vergelijking met de meeste andere wasdrogers.
Eigenschappen
afvoerdroger Alle afvoerdrogers
Een afvoerdroger maakt de was droog met verwarmde lucht. Terwijl de warme lucht het vocht opneemt droogt de was. De lucht met het vocht gaat uit de wasdroger naar buiten via een afvoer. De afvoer moet naar buiten gaan via een deur of raam, of een opening in de muur of het plafond. Afvoerdrogers zijn onderhoudsarm en kennen een eenvoudige constructie. Afvoerdrogers zijn meestal lager in prijs dan andere soorten drogers. Afvoerdrogers verbruiken minder energie dan condensdrogers maar meer energie dan warmtepompdrogers.
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Miele T 8703
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasdrogers van Miele