Feedback

Alternatieven voor de Indesit IDCL 75 B H (EU)

Deze wasdroger wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. Onderstaand de beste alternatieve wasdrogers voor deze Indesit IDCL 75 B H (EU) wasdroger.
299,00
Beko DC 7230 BX
Beste alternatief
Prijsontwikkeling
Indesit IDCL 75 B H (EU)
 4 ervaringen
  Beoordeeld met een 8,4

Zoekt u toch een andere wasdroger? Wij hebben 1 alternatieve wasdroger voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Droog je wasgoed eenvoudig met de automatische vochtsensor. Deze sensor registreert de vochtigheidsgraad in de trommel en stopt het droogproces op het moment dat je wasgoed de gewenste droogheid bereikt heeft. Met de startuitstel draaiknop kunt u aangeven wanneer de droger moet starten. Zodra de droger klaar is geeft hij een geluidsignaal zodat u hem meteen kunt legen. Voor spijkerbroeken is er een speciaal programma. Dit programma houdt rekening met de specifieke (spijker)stof en zorg voor een perfect droogresultaat.
Belangrijkste eigenschappen
  Energieklasse B
  Maximaal vulgewicht van 7 kg
Scores
Indesit IDCL 75 B H (EU) wasdroger
8,4 / 4 ervaringen
7,8 / 10 ervaringen
8,0 / 39 ervaringen
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over deze Indesit IDCL 75 B H (EU) wasdroger. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Topper”
Door Wendy en Maurice op zaterdag 14 mei 2016
Doet wij hij moet doen. Droog snel en maakt weinig lawaai. Trommel is ook nog eens lekker groot.
+1 bedankje
“Echt goed”
Door Geeke op zondag 9 oktober 2016
Besteld bij Bemmel & Kroon en zij kwamen keurig op het afgesproken tijdstip brengen. Oude droger namen ze weer mee. Voor de prijs is dit echt een goed apparaat. Was is snel droog en bediening is eenvoudig. Maakt wel net wat meer lawaai dan onze vorige droger, maar dit is niet storend.
+1 bedankje
“Niks op aan te merken”
Door koolen op woensdag 14 september 2016
Omdat onze oude droger er geen zin meer in had moesten we een nieuwe droger kopen. Gekozen voor deze Indesit droger en dat bevalt prima. Tot nu toe nog geen minpunten.
+1 bedankje
“uitstekend”
Door Liesbeth op vrijdag 26 augustus 2016
De Condensdroger indesit IDCL 75 BH bevalt uitstekend
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
VRAAG VAN DANIELLE OP 13 SEPTEMBER 2017
Goedemiddag, graag zou ik willen weten wat er aan de hand is met mijn droger als ik hem aanzet springt uit hij na ongeveer een minuut te hebben gedraaid en geeft aan dat het waterreservoir vol zit terwijl dat niet zo is en gaat hij piepen. Heb alle filters schoon en de slangetjes doorgespoeld, aandrijfriem gecontroleerd, wat kan er mis zijn ?
Beantwoord deze vraag
VRAAG VAN GEORGE OP 17 SEPTEMBER 2018
Die van mij geeft opeens 3 korte piepjes onder het draaien,hij werkt gewoon wel maar het gepiep is irritant en niemand bij mediamarkt kan mij vertellen wat de storing is.condenser is schoon opvang bsk voor is schoon,water reservoir is leeg.
Er kunnen verschillende redenen zijn voor de 3 korte piepjes:
- het waterverzamelvaatje is niet geleegd aan het begin van het programma
- aan het einde van het programma
- er wordt geprobeerd de instellingen te wijzigingen maar KEY LOCK is ingeschakeld.
Als deze situaties niet op u van toepassing zijn kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van indesit: tel 076 530 6400 ANTWOORD VAN NOAH
Ik bel wel even met indesit. Dit omdat hij in de nacht ook vaak aan gaat terwijl de knop op nul staat en de deur open. Het apparaat lijd een eigen leven. Je schrikt je te pletter iedere keer. ANTWOORD VAN GEORGE
Beantwoord deze vraag
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
IDCL 75 B H (EU), IDCL 75 B H EU, IDCL75BH(EU), IDCL75BHEU, IDCL 75 BH EU
Ean
8007842861044
Productgroep
Wasdrogers
Maximaal vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht van een wasdroger bepaalt hoeveel was in een keer gedroogd kan worden. Het vulgewicht is in de regel 7 of 8 of 9 kilogram. Deze wasdroger kunt u tot maximaal 7 kilo vullen. Een maximaal vulgewicht van 7 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
35 kg
Wasdrogers wegen in de regel tussen de 30 en 70 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 35 kilo en is duidelijk lichter dan de meeste andere wasdrogers.
Kleur
Wit
Dit apparaat is Wit van kleur.. Wasdrogers zijn bijna altijd wit.
Geluidsniveau
68 dB
Hoeveel geluid een wasdroger maakt kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert van ca. 60 decibel (stiller) tot ca. 70 decibel (luider). Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 68 dB en is luider in vergelijking met de meeste andere wasdrogers.
Eigenschappen
condensdroger Alle condensdrogers
Een condensdroger droogt de was met warme lucht. Deze warme lucht wordt vochtig terwijl de was droog wordt. De condensdroger haalt het vocht uit de lucht in de vorm van condenswater. Dit condenswater wordt meestal direct weggevoerd naar de waterafvoer of soms opgevangen in een condensbak die regelmatig geleegd moet worden. Een condensdroger is met name geschikt als een luchtafvoer naar buiten niet mogelijk is. In vergelijking met warmtepompdrogers zijn condensdrogers goedkoper in de aanschaf maar minder energiezuinig.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Indesit IDCL 75 B H (EU)
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasdrogers van Indesit
Alternatieven
Alternatieve wasdrogers van € 250,00 tot € 300,00
299,00
Beko DC 7230 BX
Beste alternatief