Feedback
8,6

Bosch Kookplaten

Bosch PIE845BB1E kookplaat
1 / 100
100 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring met Bosch Kookplaten en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Meer
Bosch Kookplaten
Eigenschappen Bosch kookplaten
Kenmerk Kenmerken Omschrijving
Assist functie Assist functie: Met de assist functie kan het te bereiden gerecht worden gekozen uit een menu, waarna de kookplaat u door de juiste instellingen heenleidt en aanwijzingen geeft voor de bereiding.
Automatisch uitschakelen Automatisch uitschakelen: Wanneer een kookzone langere tijd in gebruik is en er geen instellingen zijn gewijzigd, dan wordt de kookzone automatisch uitgeschakeld.
BraadZone BraadZone: Een braadzone is een kookzone die kan worden bijgeschakeld voor extra grote pannen zoals braadpannen en vispannen.
CombiZone CombiZone: Bij Combizone kunnen 2 kookzones met elkaar worden verbonden om grotere pannen op te plaatsen.
Comfort profiel Comfort profiel: De kookplaat heeft een aflopend front aan de voorzijde en metalen strips aan de zijkanten.
DirectSelect DirectSelect: Met DirectSelect kan de kookzone en het gewenste verwarmingsniveau direct worden geselecteerd via het aanraakbare bedieningspaneel.
DirectSelect Premium DirectSelect Premium: Met DirectSelect Premium kan de kookzone en het gewenste verwarmingsniveau direct worden geselecteerd via het aanraakbare bedieningspaneel. Ook de kooktijd kan worden ingesteld. Het bedieningspaneel is alleen zichtbaar wanneer het wordt ingeschakeld.
Dual Wok Dual Wok: Bij Dual Wok is het mogelijk om dezelfde vlam zowel op zeer hoge sterkte als op zeer lage sterkte in te stellen. De wokbrander is voorzien van een dubbel uitgevoerd vlammensysteem dat ook een krachtige gasvlam mogelijk maakt om op te wokken.
FlameSelect FlameSelect: Bij FlameSelect is de sterkte van de gasvlam in negen standen instelbaar.
FlexInduction Braadsensor FlexInduction Braadsensor: De Braadsensor zit in de kookplaat geintegreerd en meet de temperatuur van de bakpan. Als een van 4 temperatuurniveau's op de kookplaat is geselecteerd, dan bewaakt de sensor de temperatuur van de pan en past zo nodig de temperatuur aan om de pan op de juiste warmte te houden.
FlexInduction FlexInduction: Bij FlexInduction is de inductie kookplaat verdeeld in meerdere zones die afzonderlijk kunnen worden gebruikt of kunnen worden gecombineerd tot een of meer "flex" gebieden voor een of meer grote pannen. De pannen kunnen overal op de inductieplaat worden geplaatst.
Home Connect Home Connect: Met Home Connect is het mogelijk via de smartphone of tablet het apparaat op afstand te besturen.
Kinderbeveiliging Kinderbeveiliging: Met het kinderslot kan worden voorkomen dat kinderen de kookplaat inschakelen.
PerfectAir sensor PerfectAir sensor: De PerfectAir-sensor meet de geurniveau's en de hoeveelheid vocht in de lucht past automatisch de ventilatorsnelheid hierop aan. Hierdoor staat de afzuigkap altijd op de meest effici├źnte instelling, wordt minder energie gebruikt, maakt de afzuigkap geen onnodig lawaai, en wordt de kap automatisch uitgeschakeld als er geen geuren of kookdampen meer zijn.
PerfectCook PerfectCook: Om gebruik te maken van PerfectCook dient een magnetische sensor aan de kookpan te worden bevestigd en een temperatuurniveau op de kookplaat te worden geselecteerd. Eventueel kan een kooktijd worden ingesteld. De PerfectCook-sensor bewaakt de temperatuur via een draadloze verbinding en past zo nodig de kookinstellingen aan.
PerfectFry PerfectFry: De PerfectFry sensor zit in de kookplaat geintegreerd en meet de temperatuur van de bakpan. Als een van de 5 temperatuurniveau's op de kookplaat is geselecteerd, bewaakt de sensor de temperatuur van de pan en past zo nodig de temperatuur aan om de pan op de juiste warmte te houden. De laagste temperatuurstand is geschikt voor het maken en inkoken van sauzen op geringe hitte.
PowerBoost PowerBoost: De PowerBoost functie zorgt ervoor dat de gebruikte kookzone extra krachtig wordt. De PowerBoost brengt energie over van de kookzones die niet worden gebruikt naar de kookzone die wel wordt gebruikt. De PowerBoost functie is beschikbaar op bepaalde type inductiekookplaten.
TouchControl TouchControl: Met TouchControl kan de kookzone worden geselecteerd door deze aan te raken op het display.
TouchSelect TouchSelect: Met TouchSelect stelt de kookplaat vast welke kookzone wordt gebruikt en kan direct het gewenste vermogen worden opgegeven.
Vaatwasserbestendige pannendragers Vaatwasserbestendige pannendragers: De pannendragers zijn vaatwasserbestendig en kunnen dus eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd.
Beste 10 Bosch Kookplaten
Kookplaat Score Prijs
Bosch PIE845BB1E kookplaat Bosch PIE845BB1E
Vanaf € 539,-
€ 539,- Bekijk kookplaat
Bosch PIV975DC1E kookplaat Bosch PIV975DC1E
Vanaf € 945,-
€ 945,- Bekijk kookplaat
Bosch PKN845FP1E kookplaat Bosch PKN845FP1E
Vanaf € 490,-
€ 490,- Bekijk kookplaat
Bosch PBP0C2B80N kookplaat Bosch PBP0C2B80N
Vanaf € 135,-
€ 135,- Bekijk kookplaat
Bosch PBH6B5B60N kookplaat Bosch PBH6B5B60N
Vanaf € 258,-
€ 258,- Bekijk kookplaat
Bosch PPQ7A6C90N kookplaat Bosch PPQ7A6C90N
Vanaf € 549,-
€ 549,- Bekijk kookplaat
Bosch PCH6A5C90N kookplaat Bosch PCH6A5C90N
Vanaf € 394,-
€ 394,- Bekijk kookplaat
Bosch PUE645BF1E kookplaat Bosch PUE645BF1E
Vanaf € 419,-
€ 419,- Bekijk kookplaat
Bosch PKE645FP1E kookplaat Bosch PKE645FP1E
Vanaf € 334,-
€ 334,- Bekijk kookplaat
Bosch PCR9A5C90N kookplaat Bosch PCR9A5C90N
Vanaf € 568,-
€ 568,- Bekijk kookplaat
Ervaringen
Er zijn 22 ervaringen over Bosch Kookplaten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Heeft u een Bosch kookplaat? Beschrijf uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Gebruiksvriendelijk”
Door Karin op maandag 30 jul 2018
Wij hebben gekozen voor het merk Bosch voor alle apparatuur waaronder de kookplaat. Dit bevalt tot nu toe uitstekend! Zeer gebruiksvriendelijk!
+1 bedankje
“Vervanging kookpitten”
Door Karin op dinsdag 24 jul 2018
De apparaten zijn van Bosch. Bij de inductie-kookplaat is al 2x een kookpit vervangen, dan bel ik een monteur van de HAS (huishoudelijke apparatenservice) daar ben ik dus minder tevreden over, want het kost toch iedere keer weer veel geld.
+1 bedankje
“Tevreden”
Door Rosalien op dinsdag 17 jul 2018
Ik heb een Bosch kookplaat. Ik ben met alle apparaten erg tevreden.
+1 bedankje
“Prima”
Door Ramon op dinsdag 17 jul 2018
Alle apparaten zijn van bosch en bevallen tot op heden prima! Betreft kookplaat
+1 bedankje
“Prima”
Door Andre op woensdag 23 mei 2018
Ik heb gekozen voor een Bosch inductieplaat. Ze bevallen prima. Alles werkt naar behoren en blijft ook werken.
+1 bedankje
“Bedieningspaneel niet te lezen”
Door Alfred op woensdag 16 mei 2018
Onze eerste inductie kookplaat van 18 jaar geleden had een zeer duidelijke bedieningspaneel (witte letters en symbolen op zwarte ondergrond ) en ik ging ervan uit dat de huidige apparaten dat ook zou hebben. Dat was een vergissing (nu grijze letters en symbolen op zwarte ondergrond") alleen op elektronisch gebied was er een vooruitgang maar daar zit ik niet op te wachten. Met de huidige kookplaat moet ik het maar doen. Met vallen en opstaan en met behulp van een zaklantaren kan ik de juiste toetsen vinden. Mijn vrouw kan er helemaal nog niet mee omgaan en als ik er niet ben gebruikt ze 2 losse elektrische kookplaatjes terwijl ze met de vorige kookplaat geen enkele moeite had met de bediening. Helaas was de reparatie daarvan te duur zodat besloten werd tot de aankoop van een nieuwe. Met alle gevolgen van dien. De inductie kookplaat is van Bosch, type PXE611BB1E.
Bosch PXE611BB1E +2 bedankjes
“Prima”
Door T. op woensdag 2 mei 2018
Wij hebben de kookplaat van Bosch. Het bevalt ons prima.
+1 bedankje
“Prima”
Door Gerry op dinsdag 1 mei 2018
Wij hebben voor alle apparatuur in de keuken gekozen voor Bosch. Ik heb het dan over : inductiekookplaat. Alle apparaten werken prima en bevallen goed!
+1 bedankje
“Prima”
Door Marieke op maandag 30 apr 2018
We hebben alles van Bosch, prima apparatuur (kookplaat).
+1 bedankje
“Erg tevreden”
Door Angela op woensdag 18 apr 2018
De kookplaat is van Bosch. Ik ben erg tevreden met alle apparaten.
+1 bedankje
“Voldoet prima”
Door Fam. B. op maandag 16 apr 2018
Wij hebben alles van Bosch. Dit ook omdat wij dat in onze vorige keken ook hadden en goed was bevallen. Ook nu voldoet het prima aan onze verwachting. Wij zijn op inductie( ipv gas) gaan koken. Even wennen maar nu erg fijn.
+1 bedankje
“Veel plezier van”
Door Fam. W. op maandag 16 apr 2018
Onze kookplaat is van het merk Bosch. Wij hebben er heel veel plezier van.
+1 bedankje
“Prima”
Door Ivan op woensdag 11 apr 2018
Wij hebben in de keuken gekozen voor het merk Bosch voor alles (inductiekookplaat). Het bevalt prima.
+1 bedankje
“Prima”
Door B.V. op donderdag 29 mrt 2018
We hebben voor alles Bosch gekozen. Tot nu toe bevalt het prima. (kookplaat)
+1 bedankje
“Erg goed”
Door Mirjam op dinsdag 27 mrt 2018
Ik heb alles van het werk Bosch gekocht en dat bevalt erg goed. De kookplaat bevalt erg goed net als de overige apparaten.
+1 bedankje
“Bevalt heel goed”
Door Dennis op dinsdag 20 mrt 2018
Gas kookplaat is van Bosch. Bevalt heel goed.
+1 bedankje
“Prijs kwaliteit verhouding is goed”
Door Danielle op woensdag 14 feb 2018
We hebben alles van Bosch (oven, koelkast, vaatwasser en kookplaat). Prima kwaliteit tav prijs. Is geen miele kwaliteit maar alles in juiste verhouding.
+1 bedankje
“Indeling”
Door Hans op dinsdag 6 feb 2018
Ik heb Bosch apparatuur aangeschaft. Het betreft kookplaat PCP6A5C90N. Knoppenrij zit aan de voorkant , niet gerealiseerd dat voorste branders daardoor automatisch kleiner uitvallen, met grotere koekenpannen risico op wegglijden wat gevaarlijk kan zijn met heet vet. Zou volgende keer toch weer voor knoppen aan de zijkant gaan ondanks verlies van aanrechtruimte. Verder prima in gebruik
Bosch PCP6A5C90N +1 bedankje
“Tevreden”
Door Hellen op dinsdag 6 feb 2018
We hebben Bosch apparatuur (kookplaat) en zijn daar heel tevreden over.
+1 bedankje
“Keramische plaat”
Door Hilde op maandag 5 feb 2018
Ik heb een keramische kookplaat van Bosch. Alles bevalt heel super.
+1 bedankje
“Mooi qua stijl”
Door Theo op vrijdag 1 dec 2017
Eerst een gaskookplaat van Bauknecht. De apparatuur bevalt prima, maar...... de gaskookplaat was van RVS. Naderhand vinden wij dat een vreselijk materiaal om schoon te houden. Jammer want ze werkte prima. Nu toch maar voor iets anders gekozen, namelijk Bosch gaskookplaat, gas op glas met een composiet achterwand. Qua stijl vooral veel mooier dus ook de moeite waard.
+1 bedankje
“Inductie”
Door D.K. op dinsdag 28 nov 2017
Wij hebben de keuze gemaakt voor apparatuur van Bosch vwb oven, inductieplaat, afzuig-schouw, vriezer, koeler. In plaats van inductie liever gas gehad, maar helaas geen gasaansluiting in de woning.
+1 bedankje