Feedback
Keukencentrum de Vries
Genemuiden
Score 9,4 (51)
Voortman Keukens
Steenwijk
Score 9,3 (256)
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet
Score 9,7 (506)
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet
Score 9,7 (506)
Total Home Concept
Lelystad
Score 9,1 (17)
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son
Score 9,7 (41)
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son
Score 9,7 (41)
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam
Score 8,9 (12)
Eigenhuis Keukens
Amersfoort
Score 5,5 (82)
Tieleman Keukens
Middelharnis
Score 9,7 (197)
7,9

Yro Keukens en Sanitair

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0527-203306 | Expansie 10, 8316 GA Marknesse
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Yro Keukens en Sanitair
Al meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop en montage van keukens en badkamers
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Yro Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goed en op tijd”
Door M.a. Rutten op dinsdag 18 sep 2018 '18
Heb een goede ervaring met Yro keukens. Zowel de levering van keuken, sanitair, tegels en badmeubel zijn goed en op tijd uitgevoerd. Kwaliteit en prijs zijn uitstekend
Yro Kekens kan ik dan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
9,4
Keukencentrum de Vries
Genemuiden (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 51 ervaringen
9,3
Voortman Keukens
Steenwijk (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 256 ervaringen
“Raad het aan”
Door Fam. Jansen-Jansen op vrijdag 17 aug 2018 '18
Uw reactie: Hallo Yro, Heel erg bedankt voor de mooie keuken! op dinsdagochtend vroeg bezorgd ( in Utrecht...) en dinsdag en woensdag gemonteerd! geen mankementen, niks verkeerd geleverd of beschadig, gewoon precies zoals je hoopt!
nogmaals heel erg fijn dat jullie onze droom keuken hebben gerealiseerd en dat helemaal in Utrecht! ik raad jullie bij iedereen aan. Groetjes van Fam. Jansen-Jansen uit Utrecht
FOTO VAN FAM. JANSEN-JANSEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 506 ervaringen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 506 ervaringen
“Aankopen voor keuken en badkamer.”
Door Sandra Evers op zaterdag 28 jul 2018 '18
Een fornuis, badmeubel etc geweldige service en vriendelijke mensen een echt familiebedrijf die service hoog in het vaandel hebben staan.

Aanvulling ontvangen 6 augustus 2018: Prima op tijd geleverd en zeer klantvriendelijke service aardige monteurs .
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door MJ op donderdag 12 jul 2018 '18
Begin dit jaar hebben wij bij Michaja een schitterende keuken gekocht. We hebben alles samen uitgekozen, we hadden veel wensen en ze zijn dankzij yro vervult. Heel blij met mijn nieuwe kokende waterkraan! De monteurs zijn ook echte vakmensen, we hadden de dikke leiding die achter de oude keuken vandaan kwam niet verwacht maar daar deed yro niet moeilijk over hebben ze ter plekke opgelost. Door de persoonlijke prettige samenwerking en de mooie afwerking heel erg blij met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Maatvoering keuken”
Door DB op donderdag 14 jun 2018 '18
Keuken gekocht. In de week voor de levering moest het volledige bedrag ineens betaald worden. Daarna klopten de maten niet en gaf Yro "niet thuis".
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed gelopen”
Door Albert Mulder op vrijdag 11 mei 2018 '18
De Keuken is exact zo geworden als wij zelf in gedachten hadden en precies volgens tekening. Ook de montage en installatie werk is heel keurig verlopen. Ook het plaatsen van twee inbouw toilet is geheel naar wens verlopen. Alles in twee weken afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
9,1
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Uitstekend” score uit 17 ervaringen
9,7
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 41 ervaringen
“Veel mis gegaan bij nieuwe keuken”
Door R. Hakvoort op zondag 25 mrt 2018 '18
Betrof o.a. aanschaf en plaatsen van nieuwe keuken. Wat 3 weken had mogen duren, is een 4 maanden durend drama geworden. Maten onjuist opgenomen, aanbetaling onjuist verwerkt, telfouten, communiceerden onderling totaal niet, kwamen 3 weken achtereen zonder uitleg niet opdagen, onjuiste/beschadigde leveringen, monteurs moesten elkaars fouten herstellen. Werkelijk alles wat ook maar mis kon gaan, ging daar mis. En om dat allemaal 'goed' te praten, werd de ene leugen met de andere aan elkaar gerijgd, in niet zelden dreigende, taalkundig bedenkelijke en onbeschofte emails, waarbij ik als klant voortdurend de schuld van alles kreeg. Eens maar nooit weer en ik zie het als mijn morele verplichting om anderen tegen dat bedrijf in bescherming te nemen, waar dat ook maar mogelijk is. Ik denk trouwens dat dit zich in de toekomst vanzelf wel oplost!
REACTIE VAN Y MESSCHENDORP
Graag willen wij als Yro reageren. Helaas konden wij bij u niets goed doen ,maar wat u daar schrijft is niet zo gegaan ,ook uw vloer ( door het hele huis gelegd) was niet naar uw zin, kwam volgens u steeds omhoog, ten einde raad hebben de vloer gratis gegeven en U € 3000,-- retour gestort, en 1 week later kwam de vloer niet meer omhoog gelukkig !! Het zou u sieren dit dan ook te vermelden
REACTIE VAN R. HAKVOORT
De PVC stroken (de vloer) waren van slechte kwaliteit. Dat had uw leverancier u verteld, zo beweert u. Dat staat in uw emails. U heeft van die leverancier een creditnota ontvangen, waarmee u mij heeft terugbetaald. U bent er daarom geen cent bij in geschoten! Dat u de PVC-stroken niet heeft teruggenomen was puur eigen belang. Dan hoefde u deze immers niet af te voeren. De verspilde arbeidsuren hierin heeft u aan u zelf te wijten. Het was namelijk van hetzelfde laken en pak als met de keuken: uw monteurs moesten elkaars fouten herstellen, dit zonder enig resultaat. Van de vloer heeft u helemaal niets gebakken! Dat die na een week niet meer opveerde, is de zoveelste leugen. Ik kan namelijk zo weer camerabeelden maken die aantonen dat dit nog steeds het geval is. Er is daarom geen enkel feit te noemen waarvoor ik u dankbaar zou moeten zijn. Integendeel zelfs....!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Kees Blokker op vrijdag 27 okt 2017 '17
Bij aankoop goed begeleid, redelijke prijzen. De montage is super gedaan o.a. door de de altijd vrolijke en zeer vakkundige Patrick. Het onvermijdelijke meerwerk gedaan voor een redelijke prijs. Ben zeer tevreden over de samenwerking. Het resultaat is mooier als gedacht.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Hoekkeuken
1 / 1
Vestiging Yro Keukens en Sanitair
Website: www.yro.nl
aMarknesse , Expansie 10, 8316 GA Marknesse, tel 0527 - 20 33 06
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Flevoland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.