Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
59 ervaringen (2 weken geleden)
Kesteren (Gelderland)
293 ervaringen (2 weken geleden)
Nunspeet (Gelderland)
462 ervaringen (4 dagen geleden)
6 vestigingen
1745 ervaringen (4 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
178 ervaringen (4 dagen geleden)
Genemuiden (Overijssel)
29 ervaringen (3 weken geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
205 ervaringen (5 dagen geleden)
Dodewaard (Gelderland)
39 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
6,0

Wibegro keukens badkamers en tegels

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 026-3190350 | Het Vergun 30, 6931 KD Westervoort
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Wibegro keukens badkamers en tegels
Wibegro keukens, badkamers en tegels is een bedrijf met meer dan 80 jaar ervaring met keukens & sanitair in de regio Arnhem en Zevenaar. Wij bieden altijd de nieuwste trends en verzorgen het gehele traject; van ontwerp tot aan levering en installatie. We beschikken over diverse stijlen en sanitair van toonaangevende merken. Ons doel is u te adviseren in een ongedwongen en ontspannen sfeer, om zodoende de perfecte keuken of badkamer te realiseren, volledig afgestemd op uw wensen.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Wibegro keukens badkamers en tegels. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Geen aanrader”
Door R. Teunissen op woensdag 7 mrt 2018 '18
Drie jaar geleden een fraaie badkamer aangeschaft. De aankoop verliep vlekkeloos en in plezierige sfeer. Door tegenslag liep de installatie van de badkamer nogal uit. De factuur van de installateur viel 50% hoger uit dan de offerte. Wibegro gaf aan hierin niets te kunnen beteken: het was een overeenkomst tussen de installateur en mij? De wandtegels werden niet overal "in lijn" aangebracht, voegen niet van gelijke breedte, tijdens het hakken was er een gat ontstaan in de muur van de badkamer naar de slaapkamer. Dit werd provisorisch gerepareerd, lekkage van de in de dubbele wand aangebrachte waterleiding, de muurbrede spiegel viel kort na de installateur van de muur (de drager links leek niet goed gemonteerd). Na twee jaar kreeg de thermostaat kuren. Reparatie liet ruim maanden op zich wachten. Reparatie niet goed uitgevoerd: problemen bleven terwijl ook de kraan niet correct werd afgemonteerd. 2de reparatie van kwaad tot erger: thermostaat reageert niet of nauwelijks op impulsen. Resultaat: ik kan slechts lauw douchen. Kraan radiator lekt, reparatie zorgde voor verergering van de lekkage. Wibegro hanteert garantietermijn van 2 jaar voor de kraan, terwijl er vanuit de leverancier een fabrieksgarantie van 5 jaar geldt. "Stand" maart 2018: thermostaat functioneert niet, radiatorkraan lekt.
Mijn badkamer is als een Ferrari zonder motor. Ik ben nog steeds in afwachting van een adequate afhandeling van de klachten. Conclusie: ik raad Wibegro Westervoort niet aan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
Vestiging Wibegro keukens badkamers en tegels
Website: wibegro.nl
aWestervoort, Het Vergun 30, 6931 KD Westervoort, tel 026 - 319 03 50
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.