Feedback
6,0

UwKachel

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0546-561204 | Westeinde 231A, 7671 ER Vriezenveen


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van UwKachel
UwKachel is dé kachelspeciaalzaak op het web met als groot voordeel een eigen uitgebreide showroom en kachelspecialisten die elke vraag van u kunnen beantwoorden. Het bedrijf biedt u meer dan 10 jaar aan kachelervaring
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over UwKachel. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet tevreden over werkzaamheden”
Door marcel op donderdag 18 jan 2018 18
Wij vinden service en kwaliteit erg belangrijk. Als je een openhaard aanschaft en laat installeren van bijna € 8000,- verwacht je wel wat kwaliteit en een goed resultaat.
De verkoop ging goed; een aller vriendelijkste man. Aangezien wij een nieuwe woning lieten bouwen hadden we een duidelijke technische bouwtekening waarop alles duidelijk was aangegeven. Tot zover ging het goed, tot de daadwerkelijke installatie dag. De openhaard werd een dag van te voren gebracht tot aan de deur. Zelf moesten we maar uitzoeken hoe we de openhaard naar binnen moesten krijgen. Twee dagen later kwamen ze met drie monteurs van het bedrijf Julexvoorhuisenhaard. Met veel gemopper kwamen ze binnen; dit is niet goed en dat kan niet, de bochten zijn te scherp etc. Wat bleek de verkoper had niet goed gekeken, waardoor de uitsparing naar boven iets groter gemaakt moest worden.
Toen ze bijna klaar waren bleek dat ze een RVS pijp uit het dak wilden laten komen op ons zwarte dak. Wij hadden afgesproken dat ze een zwarte pijp zouden plaatsen. Hier hadden ze een oplossing voor...we spuiten de pijp zwart.....dit zou altijd goed blijven. Na 2 weken was de helft van de zwarte verf er al afgebladerd en hebben ze een nieuwe zwart pijp gemonteerd. Na de installatie stond de pijp verschrikkelijk scheef. Die ze na veel pijn en moeite recht hebben gezet. De openhaard is verhoogd met een paar bakstenen die er niet netjes recht onder staan maar op de hoekjes. De koof op zolder die gemaakt is, is inclusief hoek (verkeerd gemeten). Handig voor onze kinderen die precies hun hoofd daar stoten (op de foto ziet het er redelijk uit nadat de stukadoor er zijn best op heeft gedaan).

Dit waren alle grote punten die we ons kunnen herinneren. De kleine punten dat ze niet de juiste spullen bij ze hadden, zaken waren vergeten of dat de bij gebouwde bank binnen een aantal weken begon door te zakken, daar hebben we het maar niet over. Dat hebben ze ook allemaal weer opgelost. Na een jaar begon de volgende ellende. Wat blijkt Julex heeft tijdens de installatie een muur gebroken naar de badkamer. Deze hebben ze dicht gesmeerd maar niet goed. Warme lucht van de kachelpijp komt uit in de badkamer onder het bad en daar kan de afvoer van het bad niet goed tegen. Al 2x lekkage gehad. Ook kregen we vanaf die tijd de liftdeur van de BEF (merk) openhaard niet goed meer open en als de liftdeur openstaat valt deze regelmatig zo weer dicht. Je moet flink kracht zetten om de liftdeur open te krijgen. We waren er al zo klaar mee en dachten het maar even zo te laten. Nu na een langere periode ga je je er toch aan ergeren en hebben we contact opgenomen met uwkachel. Probleem uitgelegd en zij gaven aan dat we wel 2 uur rijden van ze vandaan zitten. Ze gaven aan iedereen door te verwijzen voor onderhoud naar een ander bedrijf. Oke gaan we die bellen. Ze zitten helemaal aan de andere kant van het land maar uwkachel geeft aan dat ze ook wel eens bij ons in de buurt werken en onderhoud doen. Wij het bedrijf bellen. Eerste wat ze zeggen; "Dit is een fabricage of installatie probleem. Er is helemaal geen onderhoud te doen aan een houtkachel."
Een eigen woning laten bouwen is een aardig project en gelukkig waren we over alle aannemers zeer tevreden. Maar over Uwkachel.nl daar zijn we wel klaar mee. We kunnen in ieder geval zeggen dat we onze spullen hebben gehad. De installatie is gedaan (na veel pijn en moeite). Maar of wij ze ooit zullen adviseren of nog een openhaard bij ze afnemen. Dat zeker niet en ook nooit meer.
FOTO VAN MARCEL
Pijp op dak
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de kachel”
Door Willem op zaterdag 23 mrt 2019 19
Aantal weken geleden hier een Dru Diablo gekocht. Supergoed geholpen in de showroom door de verkopers,deze mensen hebben verstand van zaken en zijn vriendelijk. Deze kachel is gisteren geïnstalleerd door de monteurs van uwkachel! Wat een mooi eindresultaat. De haard is nu lekker aan het branden. We zijn blij met uwkachel :)
Reactie of foto toevoegen
“Totaalscore goed”
Door Jo Jennekens op maandag 8 mei 2017 17
Nog net in december hebben wij via Uwkachel een prachtige pelletkachel gekocht welke ondersteuning kan bieden voor het bestaande CV-systeem. Door vervelende (maar niet verwijtbare) omstandigheden welke de communicatie stroef deed overkomen, heb ik een negatief review geschreven over dit bedrijf. Uwkachel heeft zich echter van haar uitstekende kant laten zien en ons van prima adviezen voorzien. De kachel is nog niet operabel maar ik ben er van overtuigd dat deze prima gaat functioneren en ons jaren plezier en comfort gaat geven. We geven als totaalscore: goed!
Reactie of foto toevoegen
“Blauwe rook in de woonkamer”
Door Borgerink op vrijdag 17 jun 2022 22
Verkoop in de winkel van onze pelletkachel én zonneboilersysteem ging perfect. De door de desbetreffende medewerker prima geholpen. De nazorg is zeer slecht. Bij het aanzetten van de pelletkachel wordt eerst de woonkamer gevuld met blauwe rook. Ze beloven langs te komen voor reparatie maar ik heb ze tot vandaag nog niet gezien. Daarnaast komt de zonneboiler niet op temperatuur. Het lekken van de slang aan de buitenzijde moest ik zelf maar even aandraaien. Ze beloofden wederom langs te komen maar helaas. Ik begrijp dat iedereen druk is tegenwoordig maar een klant hoor je als koning te behandelen. Dat is bij mij niet het geval. 2 van de 10 sterren is nóg te veel.
FOTO VAN BORGERINK
Reactie of foto toevoegen
“Prettig gegaan”
Door Henk Horsman op zaterdag 2 mei 2020 20
Ik ben prettig geholpen vriendelijke verkoper. De monteur die hem heeft geplaatst is een vakman, is ook goed mee te over leggen .
FOTO VAN HENK HORSMAN
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Pijp op dak
1 / 3
Vestiging UwKachel
Website: www.uwkachel.nl
aVriezenveen , Westeinde 231A, 7671 ER Vriezenveen, tel 0546 - 56 12 04
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor haarden kachels in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.