Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Haarlem (Noord-Holland)
282 ervaringen
Haarlem (Noord-Holland)
40 ervaringen
Cruquius (Noord-Holland)
654 ervaringen
Ter Aar (Zuid-Holland)
178 ervaringen
Lelystad (Flevoland)
17 ervaringen
Amsterdam (Noord-Holland)
8 ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
12 ervaringen
Numansdorp (Zuid-Holland)
68 ervaringen
7,3

Tuijps Tegels, Badkamers en Keukens

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 020-4940280 | Woonboulevard De Klaproos, Klaprozenweg 23a, 1032 KK Amsterdam
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tuijps Tegels, Badkamers en Keukens
Tuijps Tegels, Sanitair en Keukens
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Tuijps Tegels, Badkamers en Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goed geholpen”
Door Fred op maandag 9 mei 2016 '16
Voor onze nieuwbouw woning werden we voor de badkamer aangewezen bij Tuijps. Zijn goed geholpen en geadviseerd ondanks dat we meerdere malen langs waren geweest vanwege specifieke wensen. Ook de uitvoering is goed verlopen en zijn hierover best tevreden.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Keur Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 282 ervaringen
9,2
Smits Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 40 ervaringen
“Zou zeker weer naar Tuijps gaan”
Door Klaartje Schellekens op maandag 2 apr 2012 '12
Ik ben een hele dag bij Tuijps geweest omdat ik heel kort in Nederland was om een keuken en badkamer uit te zoeken. Ik ben perfect geholpen en er werd goed met me meegedacht. Ook nadat ik terug was gekeerd in Engeland heb ik prima mailverkeer gehad en bij iedere vraag had ik binnen een dag antwoord. Bij een volgende keuken zou ik zeker weer naar Tuijps gaan.
Reactie of foto toevoegen
9,0
Bemmel en Kroon
Cruquius (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 654 ervaringen
8,8
Keukenwarenhuis
Ter Aar (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 178 ervaringen
“Uitstekend geholpen”
Door Henk en Renate op vrijdag 23 mrt 2012 '12
Wij genieten al ruim een half jaar met volle teugen van onze super strakke greeploze keuken voorzien van Siemens apparatuur welke is geleverd en geplaatst door de firma Tuijps uit Amsterdam-Noord. Bij Tuijps heerst een prettige en ongedwongen sfeer. We zijn ook bij enkele andere zaken geweest maar daar moesten we direct tekenen voor het ontwerp terwijl we nog niets hadden uitgezocht! Bij Tuijps ligt daar veel minder druk op en verkopen ze op kwaliteit en ze luisteren echt naar je wensen. Geen circus toestanden met de prijs maar gewoon een scherpe prijs welke lager uitviel dan de meeste andere zaken waar we hebben gekeken terwijl we daar zogenaamd 60% korting kregen en gratis montage. We zijn bij Tuijps zeer vakkundig geholpen door dhr. Jonk uit Volendam. Hij maakte eerst een 3D tekening van onze nieuwe keuken waardoor we goed konden zien hoe die in het echt eruit zou komen te zien. Het resultaat is zelfs beter dan onze verwachtingen! De keuken was bij levering helemaal compleet en is binnen twee dagen gebruiksklaar geplaatst. Na montage bleek dat één frontje licht beschadigd was maar dat is binnen no time verholpen door de vakkundige monteur welke eveneens uit Volendam kwam. Al met al zijn wij zéér tevreden over Tuijps Keukens en kunnen iedereen aanraden om hier zonder zorgen een keuken of badkamer aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige en vriendelijke service”
Door Larissa op vrijdag 23 mrt 2012 '12
Voor een nieuwe keuken ben ik binnengelopen bij Tuijps. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ook de tekening die ik mocht ontvangen zag er goed uit. Omdat we een bepaald budget hadden, heeft Tuijps wat geschoven met de mogelijkheden zodat onze wensen toch binnen het budget bleven. Helaas is de koop van het huis afgeketst dus heb ik geen ervaring met de plaatsing van de keuken. Maar mochten we ergens een andere woning vinden waar een nieuwe keuken in moet, ga ik zeker weer naar Tuijps!
Reactie of foto toevoegen
“slechte kwaliteit”
Door n.j. op donderdag 5 apr 2012 '12
Paar jaar terug een keuken gekocht bij Tuijp i.v.m.nieuwe woning.De woning heeft 2 jaar leeg staat voordat de keuken werd gebruikt.Na 6 maanden begon aanrechtblad te verrotten.Na contact te hebben gehad met Tuijp werd dood leuk verteld dat ik er een hete pan op heb gezet en de garantie termijn is verstreken dus er kan niks meer gedaan worden.Zonder de keuken gezien te hebben staat het al vast dat het mijn schuld is. Nou bedankt voor de geweldige service.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Tuijps Tegels, Badkamers en Keukens
Website: tuijps.nl
aAmsterdam , Woonboulevard De Klaproos, Klaprozenweg 23a, 1032 KK Amsterdam, tel 020 - 494 02 80
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.