Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Volendam (Noord-Holland)
35 ervaringen (1 week geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
64 ervaringen (6 dagen geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
261 ervaringen (1 week geleden)
6 vestigingen
1815 ervaringen (eergisteren)
Middelharnis (Zuid-Holland)
184 ervaringen (1 maand geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
61 ervaringen (2 weken geleden)
Son (Noord-Brabant)
35 ervaringen (1 maand geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
57 ervaringen (3 weken geleden)
7,0

Oudejans Keukendesign

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 072-5158899 | Frieseweg 13, 1823 CA Alkmaar
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Oudejans Keukendesign
Levering en montage van kwaliteitskeukens met merken als Nextline en Next125, Elementa en Selectiv, Art D Granito, Dekker, Miele inspirents partner, AEG, Zanussi.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Oudejans Keukendesign. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Dit zijn tenminste echte adviseurs!!”
Door Dennis en Maartje op zondag 12 jan 2014 '14
Na een aantal bezoeken aan de 'bekende keukenzaken' zijn we bij Oudejans Keukens een kijkje gaan nemen. Bij binnenkomst was meteen duidelijk dat we hier met specialisten te maken hadden i.p.v. opdringerige verkopers. We konden eerst even rustig rondkijken en daarna nam Arno meteen de tijd om naar onze wensen te luisteren. Door zijn ervaring was zijn eerste schets direct BINGO! Op ons gemak een vervolgafspraak gemaakt om zo verdere keuzes te kunnen maken en verdere ideeën uit te werken. Geen rare kortingsacties en niet direct hoeven beslissen. Een keukenzaak waarbij je je op je gemak voelt. Ook de installateur van Oudejans Keukens deed het super. En het resultaat... het is een plaatje!!! En bovendien geweldige nazorg. Arno en Nel Oudejans, nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen! Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
9,0
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 590 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1815 ervaringen
“Hier ben ik thuis”
Door Mevr. E. G. op maandag 17 feb 2014 '14
Dat gevoel had ik bij Oudejans Keukens, je wordt er deskundig, meedenkend, vriendelijk, klantgericht en in alle eerlijkheid voorgelicht over de mogelijkheden. We kwamen bij Oudejans Keukens binnen voor een nieuwe oven en omdat het folie van onze kastdeurtjes los liet heeft Arno Oudejans onze keuken geïnspecteerd. De kwaliteit van onze 16-jaar oude keuken bleek nog prima en Arno concludeerde dat het spuiten van de deurtjes zeker de moeite waard was. I.s.m. Rood en Bakker zijn de deurtjes gespoten en vakkundig teruggeplaatst, compleet met nieuwe handgrepen. Op advies van Arno is een nieuwe achterwand geplaatst en onze keuken lijkt nu compleet nieuw. Onze complimenten voor de fantastische service!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,1
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Uitstekend” score uit 14 ervaringen
7,0
Poggenpohl Amsterdam
Amsterdam (Noord-Holland)
“Redelijk” score uit 8 ervaringen
“Een tevreden klant”
Door Jan Wevers op donderdag 19 dec 2013 '13
Na andere ervaringen was ik gelukkig weer terug bij een kleinschalig bedrijf. Hier betekent dat; deskundig advies,goed overleg en betrokkenheid bij persoonlijke voorkeuren. Uiteindelijk een resultaat om ook zelf trots op te zijn!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima Keukenbedrijf”
Door G & R op zaterdag 4 jan 2014 '14
Het was een verademing toen wij de eerste keer op bezoek kwamen na andere keukenbedrijven bezocht te hebben. Goede voorlichting met een goed ontwerp, prachtige tekeningen kregen wij. Dus opdracht verstrekt. De levering liep voorspoedig en de plaatsing vond onmiddellijk plaats. Een klein latje ontbrak maar werd snel geregeld. Verder geen beschadigingen of andere ongein. We hebben de nieuwste apparatuur van AEG en gebruiken die met plezier. AEG gaat niet met de tijd mee, een klokje loopt niet goed maar wordt nu snel opgelost.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Vestiging Oudejans Keukendesign
aAlkmaar , Frieseweg 13, 1823 CA Alkmaar, tel 072 - 515 88 99
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.