Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Poortvliet (Zeeland)
123 ervaringen
Sint Annaland (Zeeland)
288 ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
185 ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
68 ervaringen
Goes (Zeeland)
258 ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
12 ervaringen
Son (Noord-Brabant)
36 ervaringen
Eindhoven (Noord-Brabant)
236 ervaringen
6,1

Nelemans Etten-Leur

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 076-5978000 | Ecustraat 2, 4879 NP Etten-Leur
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Nelemans Etten-Leur
In de showroom van 2500 m2 worden op een overzichtelijke en sfeervolle manier allerlei producten getoond om de woning te bouwen of af te bouwen. Het betreft onder meer keukens, badkamers, wand- en vloertegels, inloopkasten, binnen- en buitendeuren en gevelstenen en dakpannen. Bij Nelemans Etten-Leur vindt u een compleet assortiment aan bouw- en afbouwmaterialen om uw (zakelijk) project te realiseren.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Nelemans Etten-Leur. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Verkeerde product geleverd”
Door C v Loon op woensdag 7 feb 2018 '18
douchedeur besteld, levertijd 6 weken werd 10 weken en nog de verkeerde deur gebracht ook; deur in showroom ed aangeduid. nu laten ze je gewoon vallen, want klant heeft de verkeerde deur uitgezocht zegt men, maar Nelemans moet de juiste bestelnummers hanteren. ondertussen ben ik het geld kwijt, geen deur en al gaten, door Nelemans geboord in de douche
Reactie of foto toevoegen
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 101 ervaringen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 123 ervaringen
“Geen moeite teveel”
Door Jan Dingenouts op donderdag 5 jul 2018 '18
Na het kopen van een nieuw huis, bij Nelemans terecht gekomen voor een keuken, vloertegels en een kast op maat. De eerste indruk was al meteen goed; mooie showroom waar alles goed te zien is en professionele meedenkende verkopers, Karin (tegels), Kari (kast op maat) en Mark (keuken), die geen moeite teveel was om aan al onze wensen tegemoet te komen. Dan komt de uitvoering, in overleg met de aannemer een datum afgesproken om als eerste de vloertegels te leggen. Ondanks de drukte bij Nelemans heeft de coördinator tegels, Ben de Ronde, alles gedaan om aan de wens datum te voldoen. De 2 mannen die het hebben uitgevoerd, Dennis en Steven, hebben de tegels en plinten perfect gelegd. In een woord, SUPER!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Nelemans Etten-Leur
Website: www.nelemans.nl
aEtten-Leur , Ecustraat 2, 4879 NP Etten-Leur, tel 076 - 597 80 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.