Feedback
9,5

Middelkoop

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.middelkoopculemborg.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Middelkoop
De voordelen van Middelkoop

Garantie op gedegen betrouwbaarheid: In 2013 mochten wij ons 80-jarig jubileum vieren én ontvingen wij het landelijk predicaat “Keukendetaillist van het Jaar”. Dat zijn niet alleen feestelijke feiten, maar vooral een garantie voor onze klanten en bezoekers dat men te maken heeft met een gedegen, onderscheidend en betrouwbaar bedrijf.

Hollandse normen en waarden: luisteren, respecteren, vertrouwen, eerlijkheid, betrouwbaarheid, transparantie en ‘afspraak is afspraak’ dus geen ‘gezeur’ achteraf.

Geen aanbetaling: Wij geloven in 'wie goed doet, goed ontmoet'. Wij zijn er trots op dat onze klanten geen aanbetaling hoeven doen, maar gewoon betalen na afronding van de opdracht.

3500m2 koken, wonen, beleven en genieten: In de 3500m2 grote showroom staan onze keukens en badkamers compleet ingericht opgesteld, waardoor woonstijl en -sfeer direct ‘voelbaar’ is. Verschillende woonstijlen zijn zeer goed vertegenwoordigd in onze showroom waar koken, wonen en genieten voorop staat.

Alles onder één dak: Keuken, badkamer, vloer, zonwering of inbouwkasten nodig in uw woning? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, bij het plaatsen én bij het afwerken. Wij verzorgen het complete traject rondom uw aankoop, ‘ontzorgen’ noemen wij dat, want wij hebben alles onder één dak en u heeft er geen omkijken naar.

Eigen personeel voor inmeten en montage: wij nemen graag verantwoordelijkheid voor het gehele aankoopproces. Daar hoort ook het inmeten en monteren bij, zodat we altijd goed zicht houden op de uitvoering van de werkzaamheden en het hoog houden van onze naam.

Woonstijlen en leeftrends: landelijk of modern? Creatief en natuurlijk of liever functioneel en exclusief? Of spreekt "tijdloos" en "praktisch meer aan? Bij Middelkoop zijn diverse woonstijlen vertegenwoordigd en zijn leeftrends gevisualiseerd.

Ligging en bereikbaarheid: Middelkoop Culemborg is zeer centraal gelegen in Nederland - vlak aan de kruising A2/A15 – met ruime gratis parkeergelegenheid, waardoor u in alle rust inspiratie kunt opdoen in onze showroom.

Familiebedrijf sinds 1933
Ervaringen
Er zijn 145 ervaringen over Middelkoop. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren109 ervaringen
4 sterren29 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren2 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Kundige partij”
Door RG oosterman op zaterdag 2 nov 2019 '19
Keuken en vloer gekocht, beide kundig geplaatst/gelegd. Aankoop was uitstekend vwb advies en prijs/kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door C.H. Benima op donderdag 31 okt 2019 '19
Wat een prachtig bedrijf met geweldige mensen en de service was in alle opzichten top.
Met vriendelijke groet, van een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Fam. Kraaijkamp Culemborg op dinsdag 1 okt 2019 '19
Badkamer gekocht. Van eerste gesprek/offerte tot oplevering perfect. Zal Middelkoop zeker aanraden.
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste familie Kraaijkamp, Jullie gebruiken het woord ´perfect´ zowel in de titel alsook de tekst daaronder. Dat is een mooie conclusie. Bedankt voor jullie vertrouwen. Wat leuk dat jullie ons aanraden. Ook via deze weg, hartelijk dank daarvoor. Het Middelkoop team wenst jullie een plezierige gebruikservaring. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Klant is koning”
Door Ildith Hollander op maandag 30 sep 2019 '19
De klant is hier echt KONING. Vanaf het eerste gesprek tot aan de kwaliteitscontrole is er helemaal niks dat niet klopte. Dit bedrijf snapt precies waar klanten blij van worden.
FOTO VAN ILDITH HOLLANDER
Alles klopt
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste Ildith, 'Alles klopt' is het bijschrift van de foto, die je hebt toegevoegd. Dat is precies wat wij ambiëren. Volledig zijn. Geen half werk, maar maatwerk. Zodat het resultaat volledig aansluit bij je wensen en behoeften. Dat je geniet van je moment in de keuken. Namens het Middelkoop team: Hartelijk dank voor je vertrouwen en voor deze arbeidsvitaminen. Veel gebruiksplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zoals gewenst”
Door c.j.barth op vrijdag 6 sep 2019 '19
Een keuken en sanitair gekocht voor 100% tevreden.

Aanvulling ontvangen 9 september 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd, we zijn voor 100% tevreden. het is gegaan zo wij het wilde.
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste familie Barth, Van wens naar werkelijkheid. Jullie werkelijkheid. Dat is wat wij als Middelkoop team steeds in het oogpunt houden. Jullie geven aan dat het eindresultaat ´100% naar tevredenheid´ is. Fantastisch! Dat geeft ons voldoening, dat is waar wij het als Middelkoop team voor doen. Bedankt voor de samenwerking. Een plezierige gebruikservaring gewenst en graag tot ziens in Culemborg! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanbeveling”
Door B van der Wiel op dinsdag 3 sep 2019 '19
Bijzonder goede ervaringen. Gastvrij ontvangen in de showroom, vakkundig geadviseerd door de verkoper. De mooie keuken van prachtige kwaliteit is uitstekend geplaatst door een deskundige monteur, er ontbrak niets aan. Op de afgesproken datum. Zeker aan te bevelen.
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste familie van der Wiel, Allereerst bedankt voor de mooie review. Leuk om jullie ervaringen te lezen. Allermeest bedankt voor jullie vertrouwen. Fijn dat jullie onze werkwijze zo waarderen en dat alles naar wens is verlopen. Dat geeft ons voldoening en motivatie. Wat leuk dat jullie ons aanraden. Ook via deze weg, hartelijk dank daarvoor. Namens het Middelkoop team: Veel gebruiksplezier gewenst met jullie keuken. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Lydia Kok op woensdag 21 aug 2019 '19
Een keuken. Ben zeer tevreden over de bezorging, vooraf en na plaatsing de afwerking en inspectie hiervan. SUPER!! Ik wacht nog op de nalevering van de bestekbak, die er niet bij zat. Maar dat zal zeker goed komen. Ik heb en zal zeker uw bedrijf aan bevelen.
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste Lydia, Plezierig om te lezen hoe je het werk van de diverse afdelingen hebt ervaren en dat het eindresultaat, zoals je het omschrijft ´SUPER´ is. Daar zijn wij zeer content mee. Tevens dank voor de mooie aanbeveling. Fantastisch. De bestekbak is inmiddels geleverd en daarmee is de keuken compleet. Namens het Middelkoop team: Hartelijk dank voor je vertrouwen en een plezierige gebruikservaring toegewenst. Ben je in de buurt? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Wim Gerritsen op maandag 19 aug 2019 '19
Een mooie keuken gekocht ERG tevreden of kwaliteit en afhandeling
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste Wim, Hartelijk dank voor de beknopte en krachtige omschrijving van je ervaring. Leuk om te lezen. Fijn dat je zo tevreden bent over de gehele gang van zaken. Veel gebruiksplezier gewenst en graag tot ziens in Culemborg! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“De klant is koning”
Door Barbara Meijer op zondag 11 aug 2019 '19
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht bij Middelkoop in Culemborg. Beide zijn inmiddels geplaatst en wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en de service van Middelkoop. Alles is netjes gemonteerd en geïnstalleerd, een paar kleine onvolkomendheden werden direct op eigen initiatief opgelost en toen in het toilet de toiletpot ons tegenviel, werd deze kosteloos omgeruild voor een ander model. Inmiddels hebben wij in de keuken een extra kastenwand besteld en ook deze bestelling is weer met alle aandacht samen met ons uitgewerkt en in gang gezet. Wij hebben bij Middelkoop ervaren dat de klant écht koning is!
Reactie of foto toevoegen
“Waardering”
Door Geerlof en Corine Rademaker op woensdag 7 aug 2019 '19
Wij hebben een prachtige badkamer gekregen. Alle lof voor de man die het allemaal gesloopt, betegeld en gemonteerd heeft en ook waardering voor het proces van inmeten tot controle. Wij zullen het bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste Geerlof en Corine, Jullie gebruiken het woord ´waardering´ als titel. Dat is een mooie conclusie. Bedankt voor het schrijven van deze referentie. De Nederlandse Encyclopedie beschrijft het woord ´waardering´ als ´besef dat iets of iemand waardevol is´. Die omschrijving geldt wederkerig ook voor jullie. Bedankt dat we samen mochten werken aan jullie ´centrum van ontspanning´. Veel gebruiksplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Dubbel en dwars waard”
Door Hans van Grinsven op vrijdag 2 aug 2019 '19
We hebben een badkamer gekocht. Prima advies, duidelijk afbakening van de kosten en mooi ontwerp afgestemd op onze wensen. We moesten wel even wachten want het was erg druk bij de beschikbare vakmensen. Maar het was het wachten dubbel en dwars waard. Wat een verademing. Je hoort allerlei wilde verhalen. Half afbouwen , weinig tijd , slechte service. Niets van dit alles. Er kwamen 2 super vakmensen. Samen hebben ze er een prachtige badkamer van gemaakt. een dikke 9 omdat we als Nederlanders niet gauw een 10 geven.
FOTO VAN HANS VAN GRINSVEN
Dubbele wastafel
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste Hans, Bedankt voor je waarderende woorden. Fijn dat je de tijd hebt genomen voor het delen van je bevindingen. Tevens dank voor het toevoegen van de foto. Dat waarderen wij. Fijn dat jullie ons werk zo waarderen. Dat geeft ons voldoening en motivatie. Een plezierige gebruikservaring gewenst met, zoals jullie het noemen, ´een prachtige badkamer´. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zoals gekozen”
Door Gerritsen op vrijdag 2 aug 2019 '19
Goede verkoop, prettige monteurs wie voorzichtig en netjes te werk gaan. Problemen worden zo snel mogelijk opgelost. Keuken is geworden zoals we op het plaatje hadden gekozen!
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste familie Gerritsen, Mogen wij u hartelijk bedanken? Allereerst voor de mooie review. Allermeest voor jullie vertrouwen. Fijn dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat. Het Middelkoop team wenst jullie veel gebruiksplezier. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Neem eens een kijkje”
Door Marjan Coppens-Anneveld op donderdag 18 jul 2019 '19
Wij hebben een hoogglans witte keuken gekocht bij Middelkoop. Vanaf het moment van advies tot en met de oplevering zijn wij heel goed begeleid. Het advies is echt geweldig, er wordt goed naar je geluisterd en meegedacht. Ik beveel een ieder aan om eens een kijkje te nemen bij Middelkoop!
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste Marjan, Bedankt voor het delen van jullie bevindingen. Fijn dat je daarvoor de tijd hebt genomen. Plezierig om te lezen hoe jullie het werk van de diverse afdelingen hebben ervaren. Tevens dank voor de mooie aanbeveling. Fantastisch. Namens het Middelkoop team: Een plezierige gebruikservaring met jullie keuken toegewenst. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Rob de Wit op dinsdag 16 jul 2019 '19
Controle uitgevoerd nadat de keuken enige dagen geleden geplaatst is. Deskundig is bekeken of alles naar wens is aangebracht. Een paar kleine zaken moeten door de monteur nog een keer verholpen worden. Wij zijn er zeer tevreden over.
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste Rob, Hartelijk dank voor de omschrijving van je ervaring. Hierin is het woord ´deskundig´ leidend. Fijn om te lezen dat wat wij uitdragen, ook zo wordt ervaren. Veel gebruiksplezier gewenst. We ambiëren ook in de toekomst eenzelfde ervaring te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Silvia Fens op maandag 15 jul 2019 '19
We hebben een keuken gekocht. Zijn fijn geholpen in de showroom, en hebben alle contacten hierna ook als prettig en servicegericht ervaren. Ook een paar kleine dingetjes de niet goed waren, worden serieus opgepakt. we zouden Middelkoop ook zeker bij onze vrienden en familie aanraden.
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste Silvia, Allereerst bedankt voor de mooie review. Leuk om jullie ervaringen te lezen. Allermeest bedankt voor jullie vertrouwen. Fijn dat jullie onze werkwijze zo waarderen en dat alles naar wens is verlopen. Dat geeft ons voldoening en motivatie. Wat leuk dat jullie ons bij diverse familie en vrienden aanraden. Daar zijn wij zeer content mee. Ook via deze weg, hartelijk dank daarvoor. Namens het Middelkoop team wens ik jullie een plezierige gebruikservaring. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Uitgebreide opdracht”
Door Jolanda rouwen op maandag 15 jul 2019 '19
Een keuken, twee badkamers, een aparte toilet, en de plavuizen vloer op de begane grond. Zeer vriendelijke medewerkers en netjes afgewerkt.
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste Jolanda, Als titel gebruik je de woorden ´uitgebreide opdracht´. Dit mag met recht zo worden genoemd. Hartelijk dank voor het vertrouwen. Tevens bedankt voor de beknopte en krachtige omschrijving van je ervaring. Leuk om te lezen. Het Middelkoop team wenst je veel gebruiksplezier. Graag tot ziens in Culemborg! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg meegevallen”
Door M. Laros op donderdag 11 jul 2019 '19
Wij hebben onze badkamer en toilet laten doen door Middelkoop. We vonden het best wel spannend, want we zijn best kritisch. Maar monteur Arno heeft het geweldig mooi gemaakt, de hele verbouwing is ons heel erg mee gevallen. Er werd keurig gewerkt, na elke werkdag alles netjes achter gelaten en we vonden het heel prettig dat de monteur alles in overleg met ons deed. Helaas waren er verkeerde tegels geleverd, maar gelukkig waren de juiste op voorraad en werden gelijk na het weekend geleverd. De kleine dingen die niet goed waren zijn ook allemaal zeer snel verholpen! Alle eer aan Arno en Danny! Voor ons voorlopig geen verbouwing meer, maar als dat wel aan de orde is, zouden we gelijk naar Middelkoop gaan.
FOTO VAN M. LAROS
Gerealiseerde douche met toilet
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste M. Laros, Bedankt voor deze arbeidsvitaminen - ik schrijf deze reactie rond het middaguur - en voor het vertrouwen, familie Laros. Fijn dat u de tijd hebt genomen voor het delen van uw bevindingen, want uw mening is voor ons belangrijk. Leuk om te lezen dat jullie onze werkwijze zo waarderen. Een werkwijze die erop gericht is, dat jullie met voldoening een bezoek brengen aan jullie eigen ´centrum van ontspanning´. Voor in de toekomst: Een plezierige gebruikservaring toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Sodaar op maandag 8 jul 2019 '19
Met een offerte van een andere keukenzaak op zak en door mond op mond reclame van een bekende wilden wij toch een 2e keukenleverancier bezoeken en dit was firma Middelkoop. Eerst een bezoekje ter kennismaking de week erop met een afspraak en gesprek. Echt nodig om alle opties te vergelijken. Bas de Vries leidde ons met als basis de 1e offerte naar creatieve nieuwe opties waar wij nu erg blij mee zijn. Greeploos werd voor een deel semi-greeploos. De apparatenkast bleef dit wel wat optisch erg mooi is. De plafond wasemkap werd onze Bora inductiekooplaat met afzuiging. Geweldig apparaat wij zouden nu niet anders meer willen. De keuken is zeer netjes geleverd en geïnstalleerd. Onder de Bora bleek in de lade geen dubbele bestek lade te kunnen. Zonder problemen hebben ze toen later dit in de apparatenkast gerealiseerd. Echt top. Helaas heeft de stucadoor minder goed werk geleverd. Dit merkten wij pas na schilderen. Veel ribbels en oneffenheden zaten in het directe zicht. Na raadplegen van een behanger bleek dat alle ribbels en zichtbaarheid van oude vervallen stopcontacten niet onzichtbaar zouden worden na schuren en toegepast renovlies behang. Wij zijn op internet achterwanden van "Bokmerk" .NL tegengekomen. Het klinkt raar het is nu zo strak en gelijk van kleur en structuur dat je de aluminium gecoate plaat niet ziet super mooi dit product. Hij is nu klaar en wij zijn er erg blij mee.
FOTO VAN P.SODAAR
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste familie Sodaar, Jullie gebruiken de woorden ´erg tevreden´ als titel. Dat is een mooie conclusie. Bedankt voor het schrijven van deze goed beargumenteerde, degelijke referentie. Tevens dank voor het toevoegen van beide foto´s. Dat waarderen wij. Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de gehele gang van zaken en dat jullie met het eindresultaat, zoals het in de review wordt beschreven, ´erg blij´ zijn. Het team van Middelkoop Culemborg bedankt jullie hartelijk voor het vertrouwen en wenst jullie veel gebruiksplezier. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldig”
Door Pieter Dingemanse op zondag 7 jul 2019 '19
keuken gekocht. Degelijke keuken, goed verkoopadvies (ook buiten standaardwensen mee kunnen denken), zorgvuldige inmeting en afhandeling. Vermoedelijk een van de betere in deze regio.
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste Pieter, Veel dank voor je waarderende woorden. We ambiëren een eerlijke, vakkundige en persoonlijke manier van werken en zijn er blij mee dat je dat zo hebt ervaren. Namens het Middelkoop team: Hartelijk dank voor je vertrouwen en een plezierige gebruikservaring toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende communicatie”
Door Anneke Bakker op vrijdag 5 jul 2019 '19
Wij hebben een keuken met kookeiland gekocht bij Middelkoop. Toen we begonnen aan het proces, hadden we wel een beetje idee (Pinterest) hoe we het wilden hebben. Eva Hoffman heeft 2 x een ochtend voor ons uitgetrokken en het resultaat is in een woord geweldig! Het geduld en de aandacht waarmee je als klant geholpen hebben wij als bijzonder prettig ervaren. De keuken is precies zo geworden, zoals we gehoopt hadden. De kleur van de kastjes die perfect past bij het DEKTON marmeren blad. Wat Middelkoop bijzonder maakt is de uitstekende communicatie tussen de verschillende afdelingen en de communicatie naar de klant. Ruim op tijd krijg je een mail wanneer de keuken wordt ingemeten. Als de aannemer geweest is, komt er weer iemand kijken of de maten kloppen. Dan krijg je weer ruim op tijd bericht wanneer de keuken geleverd wordt (zeer zorgvuldig verpakt) en wanneer de plaatsing zal gebeuren. Dan nog een inspectie, kleine details worden verbeterd. Dan tot slot de ' inspecteur' die komt voor de eindoplevering.
FOTO VAN ANNEKE BAKKER
Keuken met marmeren blad
+ Toon extra foto van Anneke Bakker
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste Anneke, Je hebt een prachtige, uitgebreide review geschreven. Wij waarderen het dat je daarvoor de tijd hebt genomen. Erg leuk dat je ook twee foto´s hebt toegevoegd. Plezierig om te lezen hoe jullie het werk van de diverse afdelingen hebben ervaren. Je geeft aan dat het eindresultaat ´geweldig´ is en ´precies zoals gehoopt´. Fantastisch! Dat geeft ons voldoening, dat is waar wij het als Middelkoop team voor doen. Veel gebruiksplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Joël Oosterwijk op vrijdag 7 jun 2019 '19
Keurig geholpen door Hans Mulder, enthousiaste kerel met leuke ideën. keurig 100% compleet geleverd. 1 hapje uit de onderkant van het aanrecht blad, hij heeft aangegeven dat dit 100% vervangen wordt, even afwachten maar ook daar het volle vertrouwen in. Interne communicatie mag iets beter (4x contact gehad over de hoogte van het aanrecht blad, 2x moeten inmeten en het lag aan de systemen, altijd wat jammer als klant zijnde om dat te horen). Verder absolute aanrader, Hans, voor onze volgende keuken komen we weer gezellig bij je op de koffie ;)
FOTO VAN JOËL OOSTERWIJK
Hoekkeuken
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste Joël, Mogen wij je hartelijk bedanken? Allereerst voor je mooie review en bijgevoegde foto. Allermeest voor je vertrouwen. Leuk om jullie ervaringen te lezen met ons familiebedrijf. Fijn dat je ook meedenkt om onze service ultiem aan te laten sluiten bij jullie behoeften. Namens het Middelkoop team wens ik jullie een plezierige gebruikservaring. Graag tot ziens in Culemborg. De koffie staat klaar;) Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Volledige controle”
Door Johan van Kleef op vrijdag 7 jun 2019 '19
Voor de tweede keer een keuken bij Middelkoop gekocht en wederom een prima ervaring van ontwerp tot realisatie. Het proces bij Middelkoop is volledig onder controle door vooropname, bovengemiddelde keukenmonteurs en nacontrole.
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste Johan, Hartelijk dank voor de beknopte en krachtige omschrijving van je ervaring. Leuk om te lezen dat de ervaring van een aantal jaar geleden, ook in het heden consistent en actueel is. We ambiëren ook in de toekomst eenzelfde ervaring te kunnen bieden. Het Middelkoop team wenst u veel gebruiksplezier. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Alfred van Ekeris op maandag 20 mei 2019 '19
Wij hebben bij Middelkoop een nieuwe keuken gekocht. Door de verkoper zeer goed geholpen en alles is tot in detail uitgelegd. Tijdens de verkoop een mooie digitale tekening gemaakt met hoe de keuken eruit kwam te zien. Uiteraard is de prijs belangrijk, maar een goede service ook en dat geeft Middelkoop zeker. Van te voren wordt er geen aanbetaling gevraagd. Pas na plaatsing hoef je pas te betalen. Dat maak je maar weinig mee en dan heb je echt vertrouwen in je product en je service. De verkoper bood zelfs aan om ons op weg te helpen met de stoomoven. Even de basis dingen telefonisch doornemen was geen probleem. Al met al zijn wij zeer tevreden en kunnen dit bedrijf bij een ieder aanbevelen.
FOTO VAN ALFRED VAN EKERIS
De nieuwe keuken
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste Alfred, ´Tevreden´ is een woord dat meerdere keren in je review terugkomt. De Nederlandse Encyclopedie beschrijft het woord ´tevreden´ als ´het gevoel dat je hebt als alles is zoals je het wenst´. Dat is precies wat wij ambiëren. Zo zijn jullie verzekerd van een resultaat naar volle tevredenheid. Zo zijn wij verzekerd van tevreden klanten. Dat is win-win. Het team van Middelkoop Culemborg bedankt jullie hartelijk voor het vertrouwen. Een plezierige gebruikservaring gewenst en graag tot ziens in Culemborg! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Piet & Astrid op maandag 29 apr 2019 '19
We hebben een keuken en badkamer gekocht bij Middelkoop. We hebben een goed advies gekregen. Vriendelijk geholpen.Niet opdringerig .De installatie is via Middelkoop door W.Verhoeks gedaan. Ook hiervoor alle lof. Beide hebben goed met ons mee gedacht. Wij zijn zeer tevreden!
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste Piet & Astrid, U hebt binnen twee productgroepen een ervaring opgedaan. Fantastisch. Veel dank voor het delen van uw bevindingen. Fijn dat u onze werkwijze zo waardeert en dat alles naar wens is verlopen. Voor in de toekomst: Veel gebruiksplezier gewenst. Wellicht tot ziens in Culemborg. De koffie staat voor u klaar. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Maurits Groenenberg op dinsdag 9 apr 2019 '19
Het gehele traject, ontwerp, bouwkundige voorbereiding en plaatsen van de keuken wordt vakkundig en integraal uitgevoerd
FOTO VAN MAURITS GROENENBERG
Geplaatste keuken
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste Maurits, De Nederlandse Encyclopedie beschrijft het woord ´integraal´ als ´allesomvattend, geheel, volledig´. Dat is precies wat wij ambiëren. Volledig zijn. Geen half werk, maar maatwerk. Zodat het resultaat volledig aansluit bij je wensen en behoeften. Dat je geniet van je moment in de keuken. Namens het Middelkoop team: Hartelijk dank voor je vertrouwen en een plezierige gebruikservaring toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Wendy op maandag 8 apr 2019 '19
We hebben een badkamer gekocht. Goed advies. Goed luisteren naar wat de klant wil. Alle tijd om spullen uit te zoeken en ideeën en oplossingen aan te dragen waar nodig. Plaatsen van de badkamer ook heel goed, netjes gewerkt, sneller klaar dan gepland
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste Wendy, Hartelijk dank voor de beknopte en krachtige omschrijving van je ervaring. Leuk om te lezen. Fijn dat jullie onze werkwijze zo waarderen. Een werkwijze die erop gericht is, dat jullie met voldoening een bezoek brengen aan jullie eigen ´centrum van ontspanning´. Veel gebruiksplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch goed bedrijf”
Door S.Sargin op woensdag 20 mrt 2019 '19
Keuken met eiland gekocht en op 4 maart geplaatst, met 1 woord een fantastisch bedrijf , goede en deskundige advies , geen hijgende verkopers alles ging zeer vrijblijvend Middelkoop keukens is naar mijn mening een zeer solide bedrijf waarbij de medewerkers er graag hun best doen voor de klant , van de telefonistes tot de keukenmonteur ( Johan ) die zingend en fluitend de montage deed een echte vakman en het werkplezier spatte er vanaf . Ik zou iedereen die een keuken zou willen kopen zeker Middelkoop Keukens aanraden.
FOTO VAN S.SARGIN
Keuken met eiland
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste S. Sargin, U gebruikt het woord ´fantastisch´ in de titel. Dat woord neem ik over om uw review te betitelen. Fijn dat u zo tevreden bent over de gehele gang van zaken. Daar zijn wij zeer content mee. Erg leuk dat u ook een foto hebt toegevoegd. Het team van Middelkoop Culemborg bedankt u hartelijk voor het vertrouwen en voor deze arbeidsvitaminen. Een plezierige gebruikservaring gewenst en graag tot ziens in Culemborg! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“To the point”
Door John Barneveld op woensdag 20 mrt 2019 '19
Wij hebben bij de Fa. Middelkop een Siemaic keuken gekocht met apperatuur van Neff en Bora. Vanaf het begin heeft de verkoper met ons meegedacht v.w.b. de inrichting voor de keuken. De keuken is op tijd bezorgd en netjes geplaatst. Paar minimale dingetjes m.b.t. de oplevering. Een metalen stripje bij de oven zat een deukje in. (binnen week vervangen) monteur had blauw dopje laten zitten in de afvoer van de afwasmachine (in 5 minuten gefixed) Monteur komt nog een keer terug om bepaalde dingen te kitten. Verkoper was niet pushy ofzo... geen gedoe met aanbetalingen of bestellen binnen een week voor akties o.i.d. gewoon..goed, eerlijk, to the point en geweldige aftersale. Ik zou Middelkoop bij iedereen aanbevelen!
FOTO VAN JOHN BARNEVELD
Siematic keuken
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste John, Bedankt voor het schrijven van deze mooie, degelijke referentie en voor het toevoegen van de foto. Wij waarderen het dat je daarvoor de tijd hebt genomen. Plezierig om te lezen hoe je de aftersales en andere afdelingen hebt ervaren. Om het met een social media term te zeggen: Deze ervaring verdient een like (lees: duimpje omhoog). Voor in de toekomst: Veel gebruiksplezier gewenst met jullie Siematic keuken. Zijn jullie in de buurt? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Ester v drogenbroek op vrijdag 15 mrt 2019 '19
We gingen op zoek naar een nieuwe keuken ,ons werd geadviseerd middelkoop in culemborg,via een kennis v ons. Ons eerste ervaring toen we binnenkwamen was super,goede ontvangst,we voelde ons echt welkom gelijk... Dus de keuze was gelijk rond,hier kopen wij onze nieuwe keuken!! Hans Mulder heeft ons ook fantastisch geholpen met ideeen!! Ook toen ze de keuken kwamen plaatsen alles top geregeld!!
Kortom top service voor iedereen bij middelkoop keukens!
FOTO VAN ESTER V DROGENBROEK
Keuken langs de muur
+ Toon extra foto van Ester v drogenbroek
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste Ester, Mogen wij jullie hartelijk bedanken? Allereerst voor je mooie review en bijgevoegde foto´s. Allermeest voor jullie vertrouwen. Leuk om jullie ervaringen te lezen met ons familiebedrijf. Fijn dat jullie ons werk zo waarderen. Dat geeft ons voldoening en motivatie. Namens het Middelkoop team wens ik jullie een plezierige gebruikservaring. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Super bevallen”
Door Marga op vrijdag 15 mrt 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij de Middelkoop. Van begin tot het eind. Perfect geholpen. Adriaan van Deij verstaat zijn vak. Denkt mee en is eerlijk. Ook alle lof voor de monteur Wim.. Luisterde echt naar ons en heeft alles keurig geplaatst . Hadden kleine beschadiging maar met controle wordt er gelijk gehandeld en zijnde frontjes opnieuw besteld .. mooie is dat mijn man voor zichzelf werkt en doordat wij super geholpen zijn al zeker 6 fam heeft doorgestuurd om hier een keuken te kopen, wat zij ook gedaan hebben .. Onze oudste zoon heeft net een nieuw huis gekocht en uiteraard ook hier de keuken besteld . Zeker een aanrader voor iedereen. Bedankt hiervoor. Een dikke 10
FOTO VAN MARGA
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste Marga, Je hebt een prachtige review geschreven. En ook nog eens een mooie foto eraan toegevoegd. Bedankt, dat waarderen wij. We ambiëren een eerlijke, vakkundige en persoonlijke manier van werken en zijn er blij mee dat jullie dat zo hebben ervaren. Wat leuk dat jullie ons aan diverse families en uw zoon hebben aangeraden. Ook via deze weg, hartelijk dank daarvoor. Namens het Middelkoop team wens ik jullie veel gebruiksplezier. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Goed en correct”
Door Fam. van Deelen op maandag 21 jan 2019 '19
Wij hebben er een badkamer, douche, toiletten en een keuken met bijkeuken gekocht.
Zoals wij gewend waren en zijn van Middelkoop, zijn wij wederom goed en correct geholpen door een ieder die daar werkt en op zijn gebied is gespecialiseerd. Als je bij Middelkoop vandaan kom ga je altijd met een dikke glimlach naar huis!

Aanvulling ontvangen 22 januari 2019: Ja hoor de bestelling is in goede orde ontvangen en gemonteerd. Dit na volle tevredenheid.
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste familie van Deelen, Veel dank voor uw waarderende woorden. Zoals u, na een bezoek aan Middelkoop, met een glimlach naar huis gaat, bezorgt úw review het Middelkoop team een glimlach. Van voldoening, wel te verstaan. Wederom hartelijk dank voor jullie vertrouwen en een plezierige gebruikservaring toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van de keuken”
Door Jos Bakker op vrijdag 4 jan 2019 '19
Keuken met inbouwapparatuur, geplaatst door vakkundige mensen. Ik zou de firma Middelkoop zeker aanraden. We zijn van begin tot einde netjes en vakkundig geholpen.
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste Jos, Bedankt voor het delen van je ervaring. ´Vakkundig´ is een woord dat twee keer in je review terugkomt. Fijn om te lezen dat wat wij uitdragen, ook zo wordt ervaren. Je geeft in de titel aan dat jullie genieten van de keuken. Fantastisch! Dat geeft ons voldoening, dat is waar wij het als Middelkoop team voor doen. Veel gebruiksplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat is super”
Door P.A.M. Mallens op vrijdag 7 dec 2018 '18
Recent een keuken gekocht. Men nam uitgebreid de tijd om alle opties te bekijken, waarbij ook zaken ter tafel kwamen waar we zelf niet eens aan hadden gedacht. Daarbij geen enkele druk ervaren om snel knopen door te hakken. Zeer deskundige adviezen en alle afspraken voor 100% nagekomen. Eindresultaat is super!
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste familie Mallens, Bedankt voor de mooie omschrijving van jullie ervaring. Dat waarderen wij. We ambiëren een eerlijke, vakkundige en persoonlijke manier van werken en zijn er blij mee dat u dat zo hebt ervaren. Het team van Middelkoop Culemborg bedankt jullie hartelijk voor het vertrouwen en wenst jullie een plezierige gebruikservaring. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Keuken ziet er fantastisch uit”
Door William van Houtert op dinsdag 27 nov 2018 '18
Wij hebben enkele maanden geleden onze nieuwe keuken gekocht bij Middelkoop. De adviesgesprekken met Eva hebben wij als erg prettig ervaren. In elke stap van het proces (advies, inmeten, plaatsen) zie je de deskundigheid terug. De keuken is inmiddels geplaatst en ziet er fantastisch uit. Enkele kleine oneffenheden werden direct aangepakt door Middelkoop. Wij zijn ontzettend blij dat we voor Middelkoop gekozen hebben!
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste William, Veel dank voor je waarderende woorden. Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de gehele gang van zaken en dat het eindresultaat, zoals jullie het omschrijven ´er fantastisch uitziet´. Daar zijn wij zeer content mee. Namens het Middelkoop team: Hartelijk dank voor jullie vertrouwen en veel gebruiksplezier gewenst met jullie keuken. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door J.Hento op zaterdag 17 nov 2018 '18
Wij hebben een keuken, vloer en inbouwkasten gekocht. Goede ervaring. Alles werd bij levering goed op elkaar afgestemd. Deskundige medewerkers zowel in de verkoop als bij de montage.
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste familie Hento, Om het met een social media term te zeggen: Deze ervaring krijgt een like. U hebt binnen drie van onze vier productgroepen een ervaring opgedaan. Fantastisch. Fijn dat u de tijd hebt genomen om een review te schrijven, want uw mening is voor ons belangrijk. Een plezierige gebruikservaring gewenst, namens het Middelkoop team. Wellicht tot ziens in Culemborg. De koffie staat voor u klaar. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“In één woord fantastisch”
Door Fam. Marck op donderdag 15 nov 2018 '18
Wij hebben bij Middelkoop op aanraden van een vriend een keuken gekocht. Vanaf de eerste afspraak tot en met de plaatsing hebben wij één en al lof hoe wij als klant behandeld zijn! in één woord fantastisch en raden iedereen aan die op zoek is naar een keuken, ga maar bij Middelkoop langs want dan kom je in een warm bad.
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste familie Marck, Bedankt voor deze arbeidsvitaminen en voor het vertrouwen, familie Marck. Fijn dat jullie je ervaring hebben gedeeld. Wat leuk dat jullie vriend ons heeft aangeraden. Wilt u onze dank, ook via deze weg, aan hem doorgeven? Voor in de toekomst: Veel gebruiksplezier gewenst met jullie keuken. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door W. van Kuilenburg op vrijdag 9 nov 2018 '18
Onze keuken hebben we bij Middelkoop gekocht en daarvan hebben we geen seconde spijt van gehad. Het bedrijf kenmerkt zich door vriendelijk, voorkomend en vakkundig personeel, dat je goed adviseert en je niets opdringt en heel goed rekening houdt met je wensen. Het inmeten, leveren en monteren van de keuken verloopt perfect. Ook valt op dat je met het bedrijf heel goed kunt communiceren. Je merkt aan alles dat ze voor hun zaak en producten staan. Kortom, wij raden dit bedrijf van harte bij u aan.
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste familie van Kuilenburg, U gebruikt het woord ´perfect´ in de titel. Dat woord neem ik over om uw review te betitelen, want het is een perfecte review. Een prettig geschreven, goed beargumenteerde ervaring. Veel dank daarvoor. Namens het Middelkoop team: Een plezierige gebruikservaring met jullie keuken toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Mariette Huisman op maandag 29 okt 2018 '18
We hebben een keuken gekocht bij Middelkoop en zijn daar heel tevreden over. Er moeten nog een paar zaken afgerond worden maar daar hebben we alle vertrouwen in. Geen discussies en afspraak is afspraak. Aardige mensen en vlotte terugkoppeling. Zonder twijfel bevelen we Middelkoop aan!
FOTO VAN MARIETTE HUISMAN
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste Mariette, Je hebt een prachtige review geschreven. En ook nog eens een mooie foto eraan toegevoegd. Bedankt, dat waarderen wij. Fijn om te lezen dat wat wij uitdragen, ook zo wordt ervaren. Het team van Middelkoop Culemborg bedankt jullie hartelijk voor het vertrouwen en wenst jullie veel gebruiksplezier met jullie keuken. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Familie Krul uit Meerkerk op vrijdag 19 okt 2018 '18
De informatie bij het kopen is prima. De communicatie voor het plaatsen is ook prima. De plaatsing van de keuken was goed. Netjes en rustig met aandacht. De oplevering is goed. Na oplevering wat kleine dingen deze zijn snel opgelost. Wij genieten van de mooie keuken.
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste familie Krul, Leuk om jullie ervaringen te lezen met ons familiebedrijf. Hartelijk dank daarvoor. U geeft aan dat u geniet van uw mooie keuken. Fantastisch! Dat geeft ons voldoening, dat is waar wij het als Middelkoop team voor doen. Veel gebruiksplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Fam v Zoest op zaterdag 13 okt 2018 '18
we zijn vriendelijk en goede informatie..zal het bedrijf zeker aanraden.

Aanvulling ontvangen op 17 oktober 2018: Wij hebben een keuken gekocht en staat er al, alleen voorfrontje van de afzuigkap moet nog komen
REACTIE VAN JACO DEN BESTEN
Beste familie van Soest, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij waarderen het dat u daarvoor de tijd hebt genomen. Het voorfrontje van de afzuigkap is reeds gemonteerd en daarmee is de keuken compleet. Het Middelkoop team wenst u veel gebruiksplezier. Voor in de toekomst: Wellicht tot ziens in Culemborg. Bent u in de buurt? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Louisa van Beusekom op donderdag 27 sep 2018 '18
Wij hebben onze keuken bij Middelkoop gekocht. Het begon al met een heel prettig voortraject waarbij we goed zijn geadviseerd. We waren er heel snel uit hoe de keuken zou moeten worden. Ook bij het plaatsen is alles naar wens gelopen. Een zeer vriendelijke monteur met kennis van het vak. Eigenlijk is het van het begin tot het eind heel goed verlopen en zijn wij heel erg tevreden. Bedankt Middelkoop!
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Beste Louisa, Hartelijk bedankt voor uw waarderende woorden. Fijn dat u de tijd hebt genomen om een review te schrijven, want uw mening is voor ons belangrijk. We doen er alles aan om een eerlijk, vakkundig en persoonlijk advies te geven en zijn er blij mee dat u dat zo hebt ervaren. Voor in de toekomst: Veel gebruiksplezier en wellicht tot ziens in Culemborg. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Fam. Hofland op woensdag 12 sep 2018 '18
Een mooie keuken gekocht bij Middelkoop. Goed advies, je kunt uitgbereid de tijd nemen en meerdere keren terugkomen. Het is bij ons geen standaardkeuken geworden maar dat was geen probleem bij Middelkoop. Ze denken met je mee en komen met oplossingen. Ook de aftersales was goed.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte familie Hofland, Hartelijk dank voor uw prachtige waardering. wij zijn verheugd om te lezen hoe u uw ervaringen zijn met uw aankoop bij Middelkoop. Wij wensen u veel gebruikersplezier met uw nieuwe keuken en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Familie Versteeg op woensdag 12 sep 2018 '18
We hebben een prachtige keuken gekocht waar we erg blij mee zijn. Een kraan was niet meer leverbaar toen de keuken werd besteld maar we hebben er een mooiere kraan voor terug gekregen. Goede service. Alles was compleet toen de keuken werd geplaatst.
FOTO VAN FAMILIE VERSTEEG
Complete keuken
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte familie Versteeg, Wat leuk dat u een foto heeft toegevoegd bij uw mooie waardering. Wij wensen u veel gebruikersplezier met uw nieuwe keuken en verwelkomen u graag nogmaals in onze showroom. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door I. Goudriaan op zaterdag 8 sep 2018 '18
Wij hebben een badkamer en een toilet gekocht. Zijn zeer goed tevreden over het advies bij de aankoop en ook over de plaatsing keurig en netjes gewerkt! Zullen het bedrijf Middelkoop ook zeker aanbevelen bij anderen.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte familie Goudriaan, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij zijn verheugd om te lezen dat uw ervaring van aankoop tot en met de montage van uw toilet en badkamer als positief heeft ervaren. Wij wensen u veel gebruikersplezier met uw toilet en badkamer en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Vloer en afzuigkap”
Door Anja Hoonhoud op zaterdag 8 sep 2018 '18
wij hebben een vloer gekocht en een afzuigkap. Perfect geholpen , wij zijn zeer tevreden en raden Middelkoop zeker ook aan bij anderen.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte mevrouw Hoonhoud, Hartelijk dank voor uw prachtige waardering. Wij wensen u veel gebruikersplezier met uw nieuwe vloer en afzuigkap. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Familie Trouw op zaterdag 8 sep 2018 '18
We zijn uitstekend geholpen met het vervangen van onze kapotte inbouwkoelkast en kregen binnen een paar uur zelfs een koelkast in bruikleen. Jammer dat we uit slechts één dure nieuwe koelvriescombinatie konden kiezen die in de bestaande nis en bij de deurverdeling paste, maar dat valt Middelkoop niet aan te rekenen. Ook hebben we tegelijkertijd een Quooker gekocht en laten installeren. Er is prima werk geleverd!
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
​Geachte familie Trouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij zijn verheugd om te lezen wat uw ervaringen ​met Middelkoop zijn geweest. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe ​koeklast en Quooker en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Hr en mw Buijs op maandag 20 aug 2018 '18
Wij zijn super tevreden met de aankoop van een keuken bij Middelkoop. Het gehele proces van advisering, aankoop, inmeting, plaatsing, bijstelling en afwerking is heel plezierig en goed verlopen. Het bedrijf levert degelijk werk en geen gedoe als er bij plaatsing nog iets bijgesteld moet worden. Middelkoop maakt werk van kwaliteit en klanttevredenheid. Heel goed, op basis van onze ervaring kunnen wij dit bedrijf van harte aanbevelen. De keukensector komt niet onverdeeld gunstig in de publiciteit dit maakte ons kritisch met welk bedrijf in zee te gaan. Door de goede reviews (ervaringen) zijn we bij Middelkoop terecht gekomen, vervolgens zijn wij in niets teleurgesteld.
REACTIE VAN TEUNI DEN HERDER
Geachte heer en mevrouw Buijs, Hartelijk dank voor uw mooie waardering. Het doet ons goed dit te lezen. Wij wensen u veel plezier en gemak van uw keuken. En hopen u wellicht in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Beste bedrijf”
Door H.Hofstede op donderdag 2 aug 2018 '18
Heb een badkamer en keuken gekocht en ben zeer tevreden over alles
ook de nazorg is prima ik kan geen enkel negatief punt vinden het is het beste bedrijf van nederland
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte heer en mevrouw Hofstede, Hartelijk dank voor uw prachtige waardering. Wij zijn verheugd en heel erg trots dat u ons beoordeeld als het beste bedrijf van Nederland. Mochten wij u weer van dienst kunnen zijn, vernemen wij dit graag van u zodat wij u op dezelfde werkwijze van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar goed”
Door Hans de Jongh op woensdag 25 jul 2018 '18
Aanpassing badkamer: andere wastafel, uitbreiding hangkast en maken inloopdouche. Goed geleverd, prima geïnstalleerd (in bestaande bouw) en werkt prima. Ook nieuw Boretti fornuis gekocht en geïnstalleerd. Ook prima. Eigenlijk hetzelfde als 11 jaar geleden in vorige huis met o.a. een compleet nieuwe badkamer. Alleen maar goede ervaringen.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte heer De Jongh, Hartelijk dank voor uw prachtige review en wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn geholpen”
Door Fam. W van Mourik op maandag 16 jul 2018 '18
Wij hebben een keuken en badkamer bij Middelkoop vandaan erg fijn geholpen ook problemen worden opgelost zeker een aanrader
REACTIE VAN FAM. W VAN MOURIK
Met onze badkamer zijn we heel blij met dank aan Arno Budding díe het zo heeft gemaakt
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte familie Van Mourik, Hartelijk dank voor uw prachtige waardering. Wij zijn verheugd om te lezen dat uw ervaring betreffende de aankoop van uw keuken en badkamer als positief heeft ervaren. Wij wensen u veel gebruikersplezier met uw keuken en badkamer en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Josefien Rombout op zaterdag 14 jul 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Vanaf het eerste moment van uitkiezen, tot het na controleren na plaatsing altijd fantastisch geholpen. Uiterst vriendelijk, behulpzaam, vakkundig, en snelle oplevering. Hele fijne service! Wij zullen Middelkoop absoluut aanraden bij iedereen.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte mevrouw Rombout, Hartelijk dank voor uw prachtige waardering. Wij wensen u veel gebruikersplezier met u nieuwe keuken en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door j hoogendoorn op donderdag 12 jul 2018 '18
een keuken prettig geholpen. aan te bevelen.

Aanvulling ontvangen 20 juli 2018: De keuken is al geleverd. Het is prima bevallen.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte heer en mevrouw Hoogendoorn, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij wensen u veel plezier met uw keuken en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermeubels aankoop”
Door Fj.gijben op maandag 4 jun 2018 '18
Wij hebben badkamer meubels gekocht zeer prettig geholpen er kon zelfs nog wat van de prijs af. Maar het blijft wel erg duur ja dat doet even pijn. Maar ja straks weer vergeten. Oh ja bij aflevering de meubels op de plaats neer gezet dus niet over de drempel maar naar boven TOPPERS.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte heer Gijben, Hartelijk dank voor uw mooie waardering en wij zijn verheugd om te lezen dat u onze service al top heeft ervaren. Wij wensen u veel gebruiksplezier van uw badkamermeubels en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaringen met laminaat vloer”
Door Elsche op maandag 4 jun 2018 '18
Onze versleten houten vloer is door firma Middelkoop vervangen door laminaat dat sterk op de houten vloer lijkt. Wij hadden de afgelopen jaren al meer zeer goede ervaringen met dit bedrijf en zijn ook dit keer weer niet teleurgesteld. Vakwerk, aardige mensen. Kortom de volgende klus wordt weer gegund aan Middelkoop.
FOTO VAN ELSCHE
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Beste Elsche, Hartelijk dank voor uw prachtige waardering. Wij zijn verheugd om te lezen dat wij nogmaals aan uw verwachtingen hebben voldaan. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe vloer en ontvangen u graag weer in onze showroom. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door J.M.Tetteroo-Jansen op zondag 20 mei 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht ik ben daarbij goed geholpen door peter.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte mevrouw Tetteroo-Jansen, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling over de aankoop van uw keuken. Wij wensen u gebruikersplezier met uw nieuwe keuken en hopen dat wij u in de toekomst nogmaals van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Echt uitstekend”
Door Heiko Prak op donderdag 17 mei 2018 '18
Middelkoop is en blijft een bedrijf met een uitstekende service. Onze keuken is netjes conform afspraak geleverd en (door Kees den Bok) geplaatst. Het granieten blad in een (ingesloten) U-vorm was een 'dingetje' maar het is er, mede door de kundigheid van de mensen van Kemie, perfect in gekomen. Daarvoor is de zaak wel 3x ingemeten!
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Beste Heiko Prak, Hartelijk dank voor uw prachtige waardering. Bij ons staat ook de service voor-, tijdens- en na de montage hoog in het vaandel en wij zijn verheugd om te lezen dat u dit weer heeft mogen ervaren. Wij wensen u veel gebruikersplezier met uw nieuwe keuken en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door van der Dussen op vrijdag 4 mei 2018 '18
We hebben een keuken gekocht en zijn heel tevreden met het advies. Na plaatsing precies uitgevoerd zoals we in gedachten hadden. Prima service en correct geholpen.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte heer en mevrouw Van der Dussen, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel gebruikersplezier met uw nieuwe keuken en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over proces”
Door Jef op woensdag 25 apr 2018 '18
Keuken gekocht en wij zijn tevreden over hele proces. Vooral de check na plaatsing is top. Echter wel een paar verbeterpunten. Maak prijzen inzichtelijker, dus niet alleen totaalprijs voor keuken en apparatuur maar apparatuur opsplitsen zodat prijs per apparaat inzichtelijk is. Daarnaast zaten er verschillen in omschrijvingen tussen ondertekende offerte en orderbevestiging (blijkbaar ander programma). Je moet dus heel goed opletten want de order is definitief. Bij ons was aanrechtblad van 3m ineens opgesplitst in 3 delen (dus 2 naden), voor ons onacceptabel. Dit is echter netjes weer opgelost. Men maakt gebruik van een inlogmogelijkheid om je order ed in te zien hierin mis ik nog wel eea. Als laatste, gesloten website op zondag is niet meer van deze tijd!
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte heer Jef, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u een kritische beoordeling heeft gegeven. Dit zullen wij meenemen. Echter zijn wij wegens onze geloofsovertuiging niet op zondag geopend en is onze website ook gesloten. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Linda Sligting en Theo Broodbakker op dinsdag 17 apr 2018 '18
Via een bevriende buurman die zeer tevreden was over zijn nieuwe keuken zijn wij in contact gekomen met Middelkoop. Aangezien wij de beslissing hadden genomen om na 19 jaar afscheid te nemen van onze oude keuken leek het ons een goed plan om een afspraak te maken. En zo belande wij op een zaterdag in november in het pittoreske Culemborg waar wij als Amsterdammers nog nooit waren geweest. Het ontvangst was hartelijk en er werd goed gezorgd voor de inwendige mens. Tijdens het kennismaking gesprek met Hans waarin wij onze wensen kenbaar maakte, kwamen wij er al snel achter dat er een vakman tegenover ons zat. Er hing een ontspannen sfeer, hij kwam met goede ideeën en tips, dacht leuk mee en gaf ons het gevoel dat wij serieus werden genomen. Uitgebreid werd de tijd genomen wat resulteerde dat wij ver na sluitingstijd naar onze tevredenheid een handtekening hebben gezet onder het koopcontract. Het plaatsen van de keuken en alles wat daarbij hoort is in de zelfde sfeer verlopen zoals hierboven beschreven. Bij de oplevering waren een paar puntjes ontdekt die snel en professioneel zijn opgelost. Zo kan het dus ook! Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken en willen alle medewerkers van Middelkoop die hieraan hebben bijgedragen dan ook hartelijk bedanken.
FOTO VAN LINDA SLIGTING EN THEO BROODBAKKER
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte heer Broodbakker en mevrouw Sligting, Hartelijk dank voor deze prachtige waardering. Wij wensen u veel gebruikersplezier met uw nieuwe keuken en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Restyling”
Door Teunis van Gelderen op maandag 16 apr 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden met de herstyling van onze keuken,te weten nieuwe keukenbladen en nieuwe apparaten en alles afgewerkt in 1 dag. Grote klasse Firma Middelkoop.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte heer Van Gelderen, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij wensen u weer veel gebruikersplezier met uw keuken en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Middelkoop
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Frank op maandag 16 apr 2018 '18
Wij hebben nieuwe apparatuur voor de keuken gekocht (oven, koelkast en quooker) en zijn zeer tevreden over advise, service en montage.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte heer Frank, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel gebruikersplezier met het nieuwe apparatuur en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Fam AJ Michielse Groenewal 9 4161 CL Heukelum op vrijdag 23 mrt 2018 '18
Een keuken inclusief inbouwapparatuur gekocht bij Middelkoop. We zijn heel goed geholpen door Eva Hofman en heel goed geadviseerd petje af Eva. Fijne ervaring en wij zouden jullie aan een ieder aanbevelen.

Aanvulling ontvangen 26 maart 2018: De keuken is afgelopen vrijdag opgeleverd,er zijn nog wat dingen die vervangen moeten worden( koelkastdeur,vaatwasser deur en 1 lade). Levering en plaatsing is prima bevallen, en wij hebben er het volste vertrouwen in dat de te vervangen dingen ook in goede harmonie gaan geschieden.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte familie Michielse, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel gebruikersplezier met de keuken en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Middelkoop
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door J.Brand op dinsdag 20 mrt 2018 '18
Wij hebben gekocht: vloer, keuken, badkamermeubel. Keurig gedaan! Wij zijn erg tevreden! Wij raden Middelkoop aan bij onze familie en vrienden!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Jan Meerkerk op maandag 19 mrt 2018 '18
Keuken, heel goede ervaring zeker aan te raden bij andere zoals vrienden en familie.
Prettig geholpen bij de aankoop, voldoende aandacht voor de klant alle tijd bij vragen
Ook montage super netjes complimenten. Middelkoop bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door fam hoogendoorn op maandag 19 mrt 2018 '18
We hebben onze badkamer gekocht, er werd goed met ons meegedacht, werd tijd voor genomen. bij aflevering was er iets niet compleet , na een telefoontje werd het gelijk dezelfde dag nog nageleverd. super!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaakoop”
Door familie camp op vrijdag 16 mrt 2018 '18
hebben onze keuken daar gekocht, super geholpen. goed de tijd genomen voor ons. alle geduld en meedenken. super goede afhandeling. zullen ze zeker aanbevelen bij andere. ook kees de bok die het meerwerk via hun deed
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Fam speyer op woensdag 14 feb 2018 '18
Onze ervaring met middelkoop culemborg was uitstekend. We zijn goed geholpen. Onze badkamer is fantastisch en onze inbouw kast ook.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Harry Leeuw op dinsdag 13 feb 2018 '18
Een prachtige keuken gekocht. Zeer kundig en service gericht bedrijf. Een voorbeeld voor andere ondernemingen.
Reactie of foto toevoegen
“Ontspannen benadering”
Door Marijke en Martien Hoek op dinsdag 6 feb 2018 '18
Voor ons een geheel nieuw bedrijf, wat verder van onze woonplaats maar daar hebben wij zeker geen spijt van. Wat een ontspannen manier van het kopen van vloer, kledingkast en keuken. Geen opdringerigheid!! Wel enorme kundigheid en meedenkend in onze wensen. Ook de plaatsing van keuken en kleding- kast en het leggen van de vloeren wordt door professionele vakmensen gedaan en allemaal even vriendelijk. Voor ons een geweldig fijne ervaring om met Middelkoop in zee te gaan en zeker een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een zaak waar professionaliteit, kundigheid, vriendelijkheid en gastvrijheid belangrijk zijn. Echte aanrader!! En het resultaat is ernaar.
Reactie of foto toevoegen
“Veel complimenten gehad”
Door M.C. Veenhuis op dinsdag 30 jan 2018 '18
Hier terecht gekomen doordat Middelkoop de projectleverancier was van het door ons gekochte appartement. In eerste instantie waren wij niet blij. Je krijgt toch een beetje een idee dat je iets wordt opgedrongen, en dat het wel een flink prijskaartje zal hebben, maar dat viel mee! Uiteindelijk zijn wij geslaagd voor een toilet én badkamer die helemaal naar ons zin zijn en slechts een klein beetje boven het budget uit kwamen. Met name de badkamer is geweldig gelukt. Onze adviseur, dhr. Schilt heeft goed naar onze wensen geluisterd en een verrassende indeling gecreëerd met tegels en sanitair die helemaal onze smaak zijn. Wij hebben al veel complimenten gekregen en Middelkoop aanbevolen bij vrienden. Bij dezen doen wij dat ook graag bij de onbekenden die dit bericht lezen!
Reactie of foto toevoegen
“150% tevredenheid”
Door Christel Roozen op vrijdag 26 jan 2018 '18
Zeer betrokken medewerkers, op alle afdelingen zowel in de showroom-back offices - installatie- als tijdens oplevering. Verstaan hun vak, bekijken de (on)mogelijkheden samen met de klant, betrouwbaar en zeer kundig bij het uitvoeren van de werkzaamheden
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ondersteuning”
Door Marc en Tilly Schoonhoven op maandag 22 jan 2018 '18
Bij aankoop kregen we een uiterst vakkundige, maar vooral prettige en niet opdringerige ondersteuning. Dat gold zowel bij de aankoop van de keuken als bij de badkamer. Bij het plaatsen van badkamers en keuken was dezorgvuldigheid en communicatie van de mensen van het bedrijf van Kees den Bok, buiten hun vakbekwaamheid, alleen maar te prijzen. Kortom, we zijn wat je noemt een zeer tevreden klant! Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Losse oven”
Door M. Eilander op woensdag 20 dec 2017 '17
De stoomoven is op korte termijn geïnstalleerd en volledig naar het zin. Netjes aangesloten en alles weer keurig gemonteerd wat losgemaakt moest worden.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Fam. Hondema. op woensdag 20 dec 2017 '17
Bijna 20 jaar geleden hebben we onze keuken laten installeren door middelkoop. Uitstekend gedaan: geen klachten. Een aantal jaren geleden hebben we de keuken laten oppimpen. Nieuwe tegeltjes, nieuwe aanrechtbladen, nieuwe kraan en kookplaat. Alweer helemaal goed. Maandag brak ineens de handgreep van de vaatwasser af. Gemaild en dezelfde dag werd een (bijna hetzelfde) handgreepje opgestuurd. Vandaag hebben we het greepje erop gezet. Helemaal gelukt. Hoeven we met de kerst de vaatwasser niet met een tangetje open te maken. Wat een service!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eindresultaat”
Door J. Biesheuvel op maandag 11 dec 2017 '17
Wij hebben zowel een nieuwe keuken als een inrichting voor de bijkeuken en de badkamer gekocht. Het verkoopproces was plezierig, er werd goed met ons meegedacht. De plaatsing was prima. Enkele servicepunten werden wat traag opgelost, maar het eindresultaat is heel mooi.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Maria Winkel op maandag 27 nov 2017 '17
Vanaf het eerste bezoek hebben wij het ervaren als een zeer prettig bedrijf. Van het advies tot aan het plaatsen van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Rustig”
Door Ans van den Dop op zaterdag 11 nov 2017 '17
Rustige begeleiding. Geen druk. Peter de Vries denkt goed mee. Kan goed luisteren. Geeft goede tips.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Edwin Sleurink op maandag 6 nov 2017 '17
Bij Middelkoop heeft u waar voor uw geld. Met name de service staat naast goed advies en produkt hoog in het vaandel. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen”
Door W.H. van Ree op vrijdag 3 nov 2017 '17
Geen goedkope zaak, maar alles wordt keurig verzorgd. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan is de na-service goed geregeld. Kortom, een zaak die aan te bevelen is.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer deskundig”
Door Robin op maandag 30 okt 2017 '17
Een zeer deskundige winkel en erg klantvriendelijk. Geen opdringerige verkopers maar gewoon ontspannen een keuken ontwerpen met mooie tekeningen en een goede eerlijke prijs. De montage is goed gegaan en hier werd de tijd voor genomen. Daarna hadden we de oplevering en zijn alle punten binnen een korte tijd netjes opgelost. Kortom een top zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door René Koot op maandag 30 okt 2017 '17
Nemen de tijd voor je zonder agressieve verkooptechnieken en bieden je ook ruim de tijd om te beslissen. Goede pre-sales en goede nazorg. Echt een aanrader. Na 3 pogingen (door verschillende huizen) nu een prachtkeuken. ook het advies om eerst de apparatuur bij de leverancier te gaan bekijken was top.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundige partij”
Door M Wit op zondag 15 okt 2017 '17
Deskundig advies waarvoor de tijd wordt genomen. De installatie is goed met aandacht voor kwaliteit. Ideaal is dat keuken, badkamer en vloer door dezelfde leverancier uitgevoerd kan worden. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door De Leng op vrijdag 13 okt 2017 '17
Zowel keuken als toilet gekocht bij Middelkoop. Prima begeleiding, nette opvolging zodra zaken niet geheel volgens planning verlopen. Helaas was de aannemer niet geheel volgens onze wensen en afspraken werkte is dit zeer netjes gecorrigeerd door Middelkoop! Alle zaken die niet correct waren toen aannnemer vertrok is netjes opgelost en binnen de termijn!
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door Schelkers op maandag 25 sep 2017 '17
Middelkoop heeft ons voortreffelijk geholpen met de inrichting van ons nieuwbouwhuis. Zo hebben wij een keuken, twee badkamers en een toilet, vloeren en kasten bij hem besteld. Wat erg prettig is, is dat Middelkoop alles kan leveren maar ook rechtstreeks in contact kan staan met de aannemer. Hij heeft continue met ons meegedacht met name ook nog tijdens het bouwproces als een muurtje of kozijn toch anders stond dan initieel was bedoeld. Hans en zijn mensen zijn zeer klantgericht en ook ter zake kundig. Zo konden wij altijd een staaltje krijgen van de materialen en belden zijn mensen altijd snel terug of benaderden ze ons proactief. Ook het plaatsen van alles is zeer goed verlopen, wij zijn dan ook erg blij met het eindresultaat. Als alles klaar is, komt Middelkoop langs om alles gezamenlijk na te lopen. Kort om wij kunnen iedereen aanraden om bij Middelkoop langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door M.Smolders op maandag 25 sep 2017 '17
We hebben zowel een nieuwe badkamer als keuken gekocht bij Middelkoop. We zijn zeer goed geholpen door de verkopers en hebben een goed advies gekregen. Wat erg prettig is bij Middelkoop is dat je direct marktconforme prijzen krijgt zonder dat je eerst het "prijzenspel" moet spelen. we zijn 3x op gesprek geweest en geen enkele keer de druk gevoeld dat we moesten beslissen. Alle afspraken zijn nagekomen en de installatie is ook zonder problemen verlopen. Middelkoop is een echte aanrader. een eventuele volgende keer hoef ik nergens anders heen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige zaak”
Door Erik en Anneke op maandag 18 sep 2017 '17
We zijn bij Middelkoop via ons bouwbedrijf terecht gekomen voor een keuken en het sanitair. Een mooie winkel/showroom met veel aandacht voor de klant. Vooral het keukengedeelte heeft veel mogelijkheden/voorbeelden; iets minder voor het sanitair. De gesprekken die leiden tot aankoop zijn prettig. De laatste puntjes moeten nu na plaatsing nog even op de i, wat betreft de keuken, maar we gaan er vanuit dat dat goed komt.

Wat betreft sanitair zijn we helaas niet geheel tevreden over de keuze die we gezamenlijk gemaakt hebben tav het bad. We hebben zelf veel aandacht gehad voor de maat ivm de niet al te grote ruimte, maar blijkbaar niet goed begrepen welk bad het nu precies zou gaan worden ? ....een duo-bad is nooit besproken maar is het wel geworden............helaas. Prettige zaak die we ondanks het verbeterpunt voor de sanitairafdeling toch zeker wel kunnen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Matige score”
Door D.Scherpenzeel op maandag 18 sep 2017 '17
Wij hebben een keuken, wastafel, 3x toilet,douchecabine,douchewand en tegels gekocht.De keuken was men vergeten om te bestellingen is na veel heen en weer gepraat uiteindelijk 3 weken later bezorgd. Tegels voor de badkamer waren drie dozen te weinig. De douchewand boven bleek een deur te zijn,hebben ze gewisseld en toen de ophanging van een deur bij gedaan. Nadat Hak gebeld had werd er toegezegd dat de goede ophanging naar hun zou worden gebracht maar dat heeft 5 weken geduurd. De rekening van de keuken was al verstuurd voordat de keuken geplaatst was en wel naar ons oude adres. We hadden wel verwacht dat we voor al het ongemak een compensatie zouden krijgen ,maar om een excuus moet je nog vragen. Dus nee voor de service van Middelkoop scoren ze matig.we zijn tijdens de aankoop van de spullen prima geholpen, maar de persoon die ons later te woord stond was ronduit onbeleefd. Het is dat Bas de Vries ons daarna goed heeft geholpen anders hadden we alles afgeblazen.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte heer en mevrouw Scherpenzeel, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zullen uw feedback gebruiken om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen en mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen plaatsing verkeerde gelopen”
Door Els Ros op zaterdag 16 sep 2017 '17
Prima geholpen door verkoper ,maar met de plaatsing is wel iets mis gegaan.toen ons huis werd opgeleverd, waren ze vergeten de keuken te plaatsen.dat is dus wel erg dom.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door D.Vendeville op zaterdag 16 sep 2017 '17
We hebben een nieuwe badkamer bij Middelkoop gekocht en zijn zeer te spreken over de adviezen en begeleiding van de verkoper, hij nam ook ruimschoots de tijd voor ons. Ook de bezorging van de badkamer verliep prima, door omstandigheden kon de badkamer pas een aantal maanden later geplaatst worden, dit was geen punt voor Middelkoop we hoefden alsnog geen aanbetaling te doen.Ook bij de receptie wordt je zeer vriendelijk te woord gestaan. Wij kunnen Middelkoop zeker aanraden.
Minpunt was dat er 3 pakken wandtegels te veel geleverd werden die niet teruggenomen konden worden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken vloer en badkamer”
Door Dik Ravenhorst op dinsdag 5 sep 2017 '17
Prima advies bij keukens en bij vloeren, iets minder bij badkamers
Reactie of foto toevoegen
“Hoog niveau”
Door Theo en Wilma op vrijdag 1 sep 2017 '17
Wij hebben een uitstekende ervaring met de firma Middelkoop. De prettige en deskundige klantbegeleiding zowel bij het uitzoeken van de keuken als bij plaatsing en aftersales was van hoog niveau. Onze dank gaat ook uit naar de uitstekende installateur van firma de Bok. Wij zijn met de service en het eindresultaat bijzonder tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door JW Willemsen op woensdag 16 aug 2017 '17
Zeer goed bevallen! Na informatie ben ik direct goed geholpen en samen nog wat gewijzigd in de tekening. De keuken is al geleverd en prima bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Monique Venus op vrijdag 21 jul 2017 '17
Prachtige keukens, goede service, ook ná plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Goed voor de klant”
Door W. Bunt op donderdag 13 jul 2017 '17
Goed geholpen, houden zich aan afspraken, klachten erg snel verholpen. Laten zien dat goed voor hun klanten willen zijn
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Dick en Vera Vink op donderdag 13 jul 2017 '17
Sinds kort zijn wij in het bezit van een prachtige keuken, gekocht bij Middelkoop. Wij zijn uiterst tevreden over het advies, er werd met ons meegedacht en onze wensen zijn helemaal uitgekomen. Ook het plaatsen van de keuken verliep perfect, waarvoor wij onze complimenten nogmaals willen overbrengen. In de toekomst willen wij onze badkamer totaal vervangen, waarvoor wij zeker weer naar Middelkoop zullen gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Alle vragen netjes beantwoord”
Door Jan van Aggelen op donderdag 13 jul 2017 '17
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden. Je krijgt deskundig advies bij het uitzoeken van de keuken, al je vragen worden netjes beantwoord. Ook in het traject van plaatsing en oplevering sprake van een deskundige begeleiding.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Van Mourik op zondag 9 jul 2017 '17
Goed advies bij de aankoop van onze nieuwe keuken. Denken mee en besteden veel tijd aan het maken van de juiste keuzes. Het ontwerpen en het maken van de tekeningen verliep erg prettig. De keuken is snel en vakkundig geplaatst, ook is er veel aandacht en zorg besteed aan het plaatsen van het werkblad.
FOTO VAN VAN MOURIK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door J.van de Ven op woensdag 5 jul 2017 '17
Correct geholpen goede services en een juist advies. Zeker een aanrader voor een vervolg.
Reactie of foto toevoegen
“Vlot”
Door Wim D. van Dommelen op dinsdag 4 jul 2017 '17
Vlotte bediening en goed advies. Veel verstand van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Totaalaankoop”
Door Familie Van Dam op dinsdag 4 jul 2017 '17
Wij hebben een keuken, badkamer en een laminaatvloer bij Middelkoop gekocht. Het was, mede dankzij de zeer vriendelijke, deskundige medewerkers, een feestje om onze keuken, badkamer en vloer uit te zoeken. Ook de communicatie verliep probleemloos. Afspraken werden nagekomen. Door problemen met de aanleg van de nutsvoorzieningen in onze nieuwe woning, kon de keuken pas later geplaatst worden, was geen probleem. Wij zullen Middelkoop zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Middelkoop
aCulemborg , Beesdseweg 2, 4104 AW Culemborg, tel 0345 - 51 20 20
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.