Feedback
7,5

Mennen Keukens

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0493-342583 | Hoofdstraat 23, 5757 AJ Liessel
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Mennen Keukens
Stijlvolle kwaliteit op maat gemaakt
Alternatieven voor Mennen Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 344 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,6 uit 423 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 350 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,5 uit 14 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 291 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Mennen Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Prachtige keuken”
Door Thomas op dinsdag 27 aug 2019 19
We zijn zeer tevreden met de prachtige keuken die Mennen bij ons heeft geplaatst (in dit geval in de Randstad). Het bedrijf is servicegericht, denkt vooruit en mee bij het ontwerpen, is altijd bereikbaar voor vragen geweest en de service achteraf is prettig. De kwaliteit van de keuken is hoog. Hier gaan we jaren plezier van hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon tevreden”
Door A.J.M. Staadegaard op maandag 10 dec 2018 18
Wij hebben een KEUKEN gekocht.Wij zijn buitengewoon tevreden over het verloop bij Mennen Keukens.Van het begin met het orienteren tot de uiteindelijke levering, het klopte allemaal.Petje af voor de geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt van”
Door Van de Beek Deurne op zaterdag 18 jul 2015 15
Hebben onze keuken modern laten maken. Nieuwe deuren en lade koof en apperatuur.alles is netjes gemaakt vakmanschap dat kun je zien is er iets niet naar je zin.dan doen ze alle moeite om het de klant naar de zin te maken zijn zeer tevreden.je kunt het verschil heel goed zien kwa kwaliteit met al die aanbiedingen op t.v is een aanrader..je krijgt er beslist geen spijt van.
FOTO VAN VAN DE BEEK DEURNE
Reactie of foto toevoegen
“topkwaliteit keukens en bedrijf”
Door H.L.M. Derks op vrijdag 17 jan 2014 14
Mennen keukens geeft zeer goed en vriendelijk advies. Geen druk op de klant om een aankoopbeslissing af te dwingen. Zonder moeite gewijzigde wensen aanpassen. Staan open voor eigen ideeen van klant en maken dat ook zoals de klant het wil. Goede begeleiding vooraf. Correcte en flexibele monteurs. Levering volgens afspraak. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden als je een kwaliteitskeuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede kwaliteit en service!”
Door Ingrid op donderdag 17 okt 2013 13
Wij hebben een bijkeuken bij Mennen Keukens laten maken. Super zoals we geholpen werden in het meedenken hoe de ruimte zo optimaal mogelijk benut kan worden! We kregen een mooie foto-tekening mee zodat we precies konden zien hoe de bijkeuken eruit kwam te zien. Erg vriendelijke verkopers. De monteurs hadden heel veel kennis van hun vak en waren super vriendelijk! De kwaliteit is echt goed. De bijkeuken werd snel geleverd en de service is uitstekend. Echt een aanrader om bij Mennen Keukens een (bij)keuken te kopen. We hoorden van de verkopers dat ze ook kasten maken. Dus zodra we aan onze slaapkamer beginnen, zullen we zeker weer bij Mennen Keukens aankloppen!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging Mennen Keukens
aLiessel , Hoofdstraat 23, 5757 AJ Liessel, tel 0493 - 34 25 83
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.