Feedback
9,8

Luxury Floors

1 / 40
40 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.luxuryfloors.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Luxury Floors
Luxury Floors is een dynamisch bedrijf dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in het verkopen van mooie Europese topmerken laminaat voor absolute bodemprijzen met meer dan 300 soorten laminaat direct uit voorraad leverbaar.

Door onze zeer grote netwerk in Duitsland, Belgiƫ, Frankrijk en Oostenrijk kunnen wij altijd ons laminaat zeer goedkoop inkopen, wij doen rechtstreeks zaken met laminaatfabrikanten uit de desbetreffende landen.

Luxury Floors levert kwaliteitslaminaatvloeren tegen de goedkoopste prijzen. Luxury Floors durft te stellen dat ze de allergoedkoopste laminaat leverancier is van Nederland. Luxury Floors levert laminaatvloeren aan een ieder die op zoek is naar een mooie, goede laminaatvloer van een kwaliteitsmerk tegen zeer schappelijke prijzen. De kwaliteit/prijs verhouding is bij Luxury Floors optimaal.

Naast goede prijzen wordt er ook veel tijd en aandacht besteed aan uitleg van de producten door ons. Alle bij-producten zoals plinten, ondervloeren, systeemplinten, opstaande plinten, dampfolie, alufoam, softboard, groene plaatjes, hoekstukjes, plakplinten, vlakplinten, profielen, etc. kunnen wij leveren. Diverse soorten ondervloeren zijn uit voorraad leverbaar. Plinten zijn normaal gesproken binnen ongeveer 24 uur leverbaar.

In onze showroom in Kampen met 100.000m2 hebben wij ongeveer 300 decoren/kleuren die direct uit voorraad leverbaar zijn. Ook hebben we 200 voorbeeldborden collectie laminaat die binnen 24 uur leverbaar zijn. Wij proberen voor iedereen een geschikte laminaatvloer in huis te hebben. Onze prijzen zijn allemaal meeneemprijzen. Wilt u het bezorgd hebben? Dat is natuurlijk ook mogelijk de kosten die hiermee gemoeid zijn kunt u bij ons opvragen.


Ervaringen
Er zijn 134 ervaringen over Luxury Floors. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren123 ervaringen
4 sterren10 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Raad het aan”
Door Bas op woensdag 4 jul 2018 '18
Prachtig en zeer goede kwaliteit betonlaminaat gekocht voor een zeer scherpe prijs. Service is super en aardig personeel. De pakken laminaat wat we over hadden konden we terugbrengen, dat terwijl het een actieprijs was. Ik raad het iedereen aan
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt goed”
Door Timmer op vrijdag 22 jun 2018 '18
Plezierig contact en goede service. Mooie vloer. De aankoop is geleverd en bevalt goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs, service en kwaliteit”
Door Gwenda Godfried op donderdag 21 jun 2018 '18
Eind maart hebben wij een mooie whitewash eiken laminaatvloer uitgezocht bij Luxury Floors voor mijn appartement in Gorinchem. Vlak voor de leverdatum heb ik nog het een en ander gewijzigd in de aantallen hoge en plakplinten, dit ging allemaal heel soepel, welke medewerker je ook aan de lijn krijgt, ze zijn allemaal even (klant)vriendelijk en behulpzaam. De vloer werd een dag voor het leggen keurig bezorgd op 3 hoog (zonder lift). Complimenten aan en respect voor Bennie, die 3 pakken tegelijk de trap opsjouwde. Op 14 juni kwamen Mikaïl en Sezer de vloer leggen. Deze jongens denken mee, komen met oplossingen en werken keihard en heel netjes. Ze helpen keurig met opruimen en aanvegen, niets is ze te dol, zelfs het stuk mat dat ik nog even snel ben gaan halen, werd keurig op maat gesneden en neergelegd. Ik ben SUPERblij met mijn prachtige vloer en ga de volgende keer absoluut terug naar Luxury Floors: goede prijs, service en kwaliteit!
FOTO VAN GWENDA GODFRIED
Reactie of foto toevoegen
“Doen wat ze zeggen”
Door Dolf van der Steeg op maandag 11 jun 2018 '18
Ik ben een trouwe klant van dit bedrijf. Heb net mijn hele huis laten beleggen met laminaat wegens verhuizing. Het is een zeer betrouwbaar bedrijf en een perfecte service. Wat men zegt doet men ook. Dus in mijn geval eens klant altijd klant. Ook laminaat is van top kwaliteit. Dus ik wil dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door W v Dijk op vrijdag 8 jun 2018 '18
Vloer gekocht voor de bovenverdieping en geen moment spijt van. Weinig tot geen gebreken aan de planken en plinten. Was de 2de keer dat wij hier een vloer vandaan haalden. Goede service en de pakken die over waren konden zonder problemen retour.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door W.Hoekman op zaterdag 2 jun 2018 '18
Wij hebben een Egger vloer gekocht. Mooie brede planken en een gratis ondervloer. Zelf meegenomen. Prima service en vriendelijk personeel. Het teveel gekochte laminaat konden wij zonder probleem terug brengen. De vloer is echt prachtig!
FOTO VAN W.HOEKMAN
Egger vloer
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door CM van den Hoek op woensdag 25 apr 2018 '18
Op 24 april is er bij mij door Sezer het laminaat in de Treubstraat in Meppel gelegd, het ziet er fantastisch uit, zeer strak , echt grandioos. Sezer nogmaals bedankt, echt super. Het laminaat voldoet aan al mij verwachtingen, kleur, strakheid en natuurlijk goedkoop ten opzichte van de Gamma, Kwantum en welke bouwmarkt dan maar ook, ik raad het andere mensen zeker aan om bij Luxury Floors in Kampen hun laminaat te kopen, ze hebben een zeer uitgebreid assortiment, goedkope prijzen, snelle levering, vriendelijke mensen. ik ben zeer tevreden en raad mijn kennissen en familie zeker aan om eens een kijkje te gaan nemen. De volgende keer zal ik zeker weer terug komen bij Luxury Floors als ik weer laminaat nodig zal hebben. Dank je wel Sezer voor de fantastische service die je verleend hebt. Super, Super Super
FOTO VAN CM VAN DEN HOEK
Gelegd laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Egger laminaat vloer”
Door Daphne Koolwijk op donderdag 19 apr 2018 '18
Ik heb bij Luxury Floors een Egger laminaat vloer gekocht voor de hele benedenverdieping. Hele mooie vloer en van goede kwaliteit! De service bij Luxury Floors is ook zeer goed. Je mag zo een plank meenemen, en ze hebben mooie bijpassende plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloeren”
Door Esmeralda Hopman op dinsdag 10 apr 2018 '18
Wij hebben 2 soorten laminaat vloeren gekocht voor de eerste etage en op zolder. Mooie lichte vloeren. Goed te leggen. Goede service en vriendelijk personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Weten wat service inhoud”
Door karim op maandag 9 apr 2018 '18
ten eerste wil ik zeggen dat luxery floors weet wat service inhoud,ik heb laminaat besteld voor het hele huis ,niets is te veel sterker nog ze helpen meedenken .verzending was super snel ,jongeman aan de telefoon zeer behulpzaam ,dan de mannen die het laminaat hebben gelegd die zijn hun gewicht in goud waard ,super snel en netjes ,na afloop alles netjes nagelopen en de rommel opgeruimd ,super jongens ,ik heb niets anders dan lof over dit bedrijf ,Luxery floors raad ik dus ook aan iedereen aan ,ga zo door .MIJN dank is groot.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Sylvia Baars op zaterdag 17 mrt 2018 '18
Ik heb laminaat gekocht voor mijn hele huis. Goede kwaliteit. Goede service. Vriendelijkheid is ook goed aanwezig. En als toetje een overheerlijke broodje meegekregen voor de terugreis naar Arnhem.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Jessica klunder op donderdag 1 feb 2018 '18
Ik stuur alle mensen in mijn omgeving die een vloer nodig hebben hierheen. Jullie zijn spotgoedkoop. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“9 plus”
Door Deborah en Ruud op maandag 29 jan 2018 '18
Wij hebben een prachtige vloer uitgezocht bij Luxury Floors. De service was fantastisch. Het was absoluut een 9+ ervaring. We hadden een legafapraak gemaakt voor kerst, maar deze moest vanwege een tegenvaller bij de verbouwing verschoven worden. Door de geweldige service heeft luxury Floors de vloer als uitzondering na de kerst geplaats zodat wij ons huis toch snel in konden en niet hoefden te wachten op een nieuwe legafspraak. De vloer is vakkundig gelegd. Luxury Floors is een enorme aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Rik op vrijdag 26 jan 2018 '18
Goede service. Aardige behulpzame mensen. Goede prijzen. Aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door E. brust op maandag 8 jan 2018 '18
December 2017 in de showroom wezen orienteren voor een nieuwe vloer. We zijn daar op een professionele, maar ook aangename, manier geholpen. Vandaar dat we direct besloten om de gewenste vloer aan te schaffen. Ook de service, zoals levering en teruggave restant, is goed. Alles verliep conform afspraak en aangenaam.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Harry F. op dinsdag 28 nov 2017 '17
Prettig bedrijf met goede service. Afspraken worden prima nagekomen. Ik beveel dit bedrijf aan.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Basar op zaterdag 25 nov 2017 '17
Eerlijk gezegd ben verbaasd van het service wat ze je aanbieden service van hun begint als je de winkel instap ze denken met je mee ze geven je advies ze komen hun afspraken goed na , als op het afgesproken tijdstip perfect geen woorden voor.
Bezorg was aardig en beleefd heeft goed geholpen. Me aandacht gaat toch voor de legger van de laminaat beter diensten kon ik niet wensen voor elke hoek werd de tijd genomen en netje gezaagd met 1 woord perfect mikail ga zo door kerel
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Arie Ramkema op zondag 19 nov 2017 '17
Uitstekende service van Luxuryfloors. Onze nieuwe bungalow had op 4 plekken vocht en bolde op die planken iets op. Na bellen met Luxuryfloors werden de extra kosten - legkosten en 10m2 Eggerlaminaat - gedeeld.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door I. de Winter op zondag 12 nov 2017 '17
Gisteren onze laminaatvloer hier uitgezocht en besteld. Ruime keuze en zeer goede service en men neemt nog rustig de tijd om tot de juiste materialen te komen. Alles kan live bekeken worden, zoals bijv. een andere ondervloer en een laminaatplank mee naar huis nemen is geen enkel probleem. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Hamstra op woensdag 10 mei 2017 '17
Hele goede service, ik wist niet helemaal hoe ik de vloer moest leggen en ze reageren direct met een instructie video! Ik kan niet anders zeggen dan een dikke 10 voor de service en de kwaliteit van de vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Dank je wel”
Door Mehmet op dinsdag 4 apr 2017 '17
Ik ben erg tevreden over laminaat die ik gekocht heb bij Luxury Floors . Ze gaan goed en behulpzaam met de klanten om. Snelle en adequate afhandelingen goede service. Mijn vloer is prachtig geworden!! Dank je wel allemaal
Reactie of foto toevoegen
“Ruim assortiment”
Door Vermeulen op dinsdag 28 mrt 2017 '17
Echt wat een geweldig bedrijf! Wij zijn zo ontzettend dankbaar met de geweldige services en vakmanschap van Luxury Floors. Wij zaten met de handen in onze haren vanwege een vloer die wij elders hebben gekocht, maar dankzij dit topbedrijf hebben wij nu toch een geweldige vloer liggen! Niet alleen een ruim assortment aan vloeren, maar ook een uitstekende service! Ze hebben er aan ons een vaste klant bij en ik ga zeker mijn positieve ervaring met de mensen om ons heen delen.
FOTO VAN VERMEULEN
Geweldige vloer
REACTIE VAN JIMMY
hallo, zou ik mogen weten welke vloer dat is ? ben namelijk ook opzoek naar zo'n soort vloer.
Alvast dank
REACTIE VAN VERMEULEN
Deze van de foto is het.
Reactie of foto toevoegen
“Top vloerenleggers”
Door Klein op woensdag 1 mrt 2017 '17
Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

Aanvulling ontvangen 23 maart 2018: Na de vorige goede ervaring met Luxury Floors opnieuw een PVC vloer uitgezocht en vandaag is die op zolder gelegd. Goede kwaliteit, ze komen afspraken na en vooral vakkundige vloerenleggers. Wederom een dikke 10 voor Luxury.
FOTO VAN KLEIN
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Jos van Kooten op dinsdag 28 feb 2017 '17
Onlangs een mooie vloer gekocht erg goede en eerlijk advies aangaande de aanschaf, enige tijd later extra pakken opgehaald ook toen weer vol interesse aangaande de al eerder gekochte vloer etc ook nog een mooie borstel gekregen ook onze kinderen hebben allemaal daar hun laminaat gekocht,mannen echte top service daar kan menig bedrijf nog van leren
FOTO VAN JOS VAN KOOTEN
Mooie vloer
REACTIE VAN FAIZA
Mag ik weten welke vloer dit is? Hij is nl prachtig!!!
REACTIE VAN JOS VAN KOOTEN
Faiza u mag mij bereiken op jossieta@gmail.com
REACTIE VAN M.PEELEN
Wat een prachtige vloer, mag ik weten welke vloer dit is?
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en service”
Door Remko den Hartog op zondag 18 dec 2016 '16
Afgelopen zaterdag voor de tweede keer een laminaat vloer gekocht. Er is enorm veel keuze tegen scherpe prijzen. Goede kwaliteit en service!! Er wordt echt met je meegedacht. P.s. De broodjes waren heerlijk:-)
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door M. de Jong (Ijsselstein) op donderdag 15 sep 2016 '16
Wij hadden een laminaat uitgezocht. Voor levering werden wij gebeld dat er iets niet goed was met het laminaat. Men had voor ons direct een alternatief en dat was echt prettig. We hebben eerst een stukje laminaat ontvangen en na akkoord is deze bij ons afgeleverd. De service en het meedenken is prima. Luxuryfloor is een heel betrouwbaar bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geslaagd”
Door Theo& Gea op woensdag 13 jul 2016 '16
Voor mijn kinderen en bonus Kids vloeren uit gezocht (ze gaan op kamers). Uitstekend geholpen prima service . Omdat ik er 4 vloeren tegelijk kocht brachten ze het gratis. De prijzen waren veel lager dan elders. Kortom een top winkel waar je prima kunt slagen.
Reactie of foto toevoegen
“Warme douche”
Door Danielle van Leeuwen op woensdag 20 apr 2016 '16
Bedankt voor de geweldige service!! Er stond een fout op de site ik had klasse 32 beteld en toen ik het thuis had liggen zag ik dat het klasse 31 was. Ik heb gebeld en mocht in plaats van 6.49 wat mijn laminaat koste, nieuw laminaat uitzoeken tot een prijs van 7.99. het omruilen was verder kosteloos. Luxury floor jullie krijgen van mij de warme douche zoals ze het in het programma Radar noemen
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service”
Door Peter op vrijdag 26 feb 2016 '16
Bij deze wil ik Karina bedanken voor de fantastische hulp en service! Ik had een fout gemaakt in mijn bestelling , ik zag dit pas vrij laat in het bestelproces. ik belde de klantendienst en kreeg Karina aan de lijn. Karina gaf me telefonisch door haar uiterste best te doen om dit recht te zetten. Binnen het uur was alles geregeld en werd ik teruggebeld. Bestelling was aangepast! Topservice! ik werk zelf voor DHL waar de klant dag en nacht méér dan centraal staat, ik apprecieer dit dus ten zeerste.
Hartelijk dank!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Arnold Rab op donderdag 5 nov 2015 '15
Even zeggen dat wij heel erg blij ben met de vloer! Uitstekende service, levering, kwaliteit en natuurlijk prijs! Wij hebben op het laatste moment toch een andere vloer gezien dan dat wij besteld hadden en het was geen probleem om van keus te veranderen. Wij raden dit bedrijf aan iedereen die op zoek is voor een mooie vloer voor een aantrekkelijke prijs! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Mevrouw van der Burgt, Lelystad op zaterdag 29 aug 2015 '15
Dit bedrijf weet wat service is, na een verkeerde levering van mijn laminaat, en helaas gelegd, gebeld met luxeryfloors, zonder commentaar werd mij beloofd dat de vloer opnieuw geleverd zou worden en op hun kosten gelegd. Super ! De medewerker die het laminaat gelegd heeft was super vriendelijk en super snel, Sjapoo laminaat legger, helaas weet ik je naam niet, Sjapoo Luxeryfloors. Vriendelijke groet,
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Koopmans op vrijdag 19 jun 2015 '15
Super service klantvriendelijk en een goed Produkt. Personeel helpt overal mee en denken overal over mee. Kwaliteit van het laminaat is gewoon goed voor een eerlijke prijs. Zeker een aanrader voor een ieder die niet teveel wil betalen voor een goed stuk laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Roubos op donderdag 9 apr 2015 '15
Na heel veel zoeken en vele omzwervingen en meerdere malen de vloer uitgesteld te hebben zijn we bij Luxury floors beland.
Prijs was erg gunstig dus we zijn naar Kampen gereden alwaar mijn vrouw direct viel voor 1 van de vele vloeren die ze hebben liggen. Het is een grote hal met ontzettend veel laminaat in allerlei kwaliteiten en prijsklassen. Eigenlijk waren we vrij snel klaar met uitzoeken. Nadat onze nieuwe keuken geplaatst was hebben we telefonisch het laminaat besteld, en hier wel een puntje, je weet niet wie er op neemt als je belt, maar niet iedereen is even "kundig", de dame die ik aan de lijn kreeg op een gegeven moment had wel behoorlijk verstand van zaken en heeft goed meegedacht en alles uitgerekend, afspraken voor bezorging en leggen gemaakt. Bezorging was keurig op tijd, 45 minute voordat ze bij me waren hebben ze nog even gebeld. Keurige en vriendelijke jongens, niets op aan te merken. De dag erna kwamen 2 mannen het laminaat leggen, toen bleek dat er bij mij lastig een kruipluik gemaakt kon worden kwam de stofferder met een ander idee, namelijk een droogloopmat in het eerste gedeeltje na de voordeur. Hij heeft de afmetingen doorgebeld en ik heb het de volgende dag afgehaald (anders hadden ze het langsgebracht maar wilde er niet op wachten). Achteraf gezien is de oplossing met de mat ook echt mooier als een kruipluik in het laminaat. Ben zeer tevreden, ook over de 2 stoffeerders. Alles is keurig gelegd, mooi strak, mooie kwaliteit vloer, prima service. En dat voor een prijs waarvoor we het bij de bouwmarkt niet eens zouden kunnen halen.
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door Marco Wind op zaterdag 14 mrt 2015 '15
Helemaal vanuit duitsland een mooie en spotgoedkope vloer gehaald. Eindje voor gereden, maar echt de moeite waard.
Snel geholpen! Vriendelijke service. Echt een aanrader. Veel voorraad. Netjes voor je ingeladen! Veel keuze!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Danielle op woensdag 4 mrt 2015 '15
Opzoek naar een kwalitatief goede vloer voor een goede prijs. Via via kwam ik bij luxury floors waar ik zeer goed geholpen ben. Goeie en snelle service met ook nog dagelijkse bezorging. Zeer ruime keuze zowel hout als tegellaminaat! Een aanrader voor iedereen die een mooie vloer wil voor een goeie prijs!
Reactie of foto toevoegen
“perfect. Niets mis mee. Een aanrader.”
Door Weber M. op dinsdag 6 jan 2015 '15
Op zoek naar een nieuwe laminaatvloer kwamen we bij Luxery terecht. Grote sortering en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima service en hulpvaardig. Afspraken zijn allemaal nagekomen. Dit bedrijf wordt van harte aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Veel bedrijven mogen hier een voorbeeld aan nemen!”
Door Roy uit Hengelo op dinsdag 6 jan 2015 '15
Ik heb samen met mijn vriendin een appartment gehuurd. We waren opzoek naar een betaalbare vloer. We zijn uitgekomen bij luxury floors. Ze hebben een breed assortiment met betaalbare prijzen! De service is uitstekend en ze hebben vele vloeren direct uit voorraad! De eigenaar heeft uitstekende service verleend!! Ik raad dit bedrijf ook echt aan!
Reactie of foto toevoegen
“Klacht opgelost ..”
Door Saskia de vries op maandag 5 jan 2015 '15
Ik had een nare ervaring in de zaak en heb daar ook melding van gedaan bij Luxury FLoors. Ben twee keer terug gebeld met oprechte excuses en mijn dochter mag een tapijt uitzoeken ! Super lief aangeboden !! En super Service !! Dikke pluim voor luxury floors !!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Sandra T op dinsdag 30 dec 2014 '14
Wij zijn hier prima geholpen, deskundige verkopers en goede service. Wij hebben goed advies gekregen en er werd met os meegedacht. Ondanks dat het druk was had het personeel alle tijd. Er lagen zelfs lekkere broodjes klaar. De vloer is ook zeer deskundig gelegd. En dit alles voor een heel goede prijs. Wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Frans Huigen, Utrecht op dinsdag 16 dec 2014 '14
Vorige week heb ik bij Luxuryfloors een laminaatvloer met walnootmotief besteld. Vrijdag is dat geleverd en zaterdag heb ik dat gelegd. Alles is perfect gegaan, ik vond de service - van offerte tot levering - uitstekend. Ik werd vriendelijk en adequaat te woord gestaan; het laminaat en ondervloer zijn van uitstekende kwaliteit. Zie hieronder bijgevoegd foto's van de ruimte waar het om gaat - ik ben zeer tevreden.
FOTO VAN FRANS HUIGEN, UTRECHT
Reactie of foto toevoegen
“super service voor een zacht prijsje”
Door Shardene en Robert op vrijdag 28 nov 2014 '14
We hebben bij luxury floors laminaat, sierplinten en ondervloer gekocht. Bij de levering waren wat planten helaas beschadigd maar na een telefoontje en een mailtje helemaal opgelost! Echt top service, wij hebben meteen maar extra bij besteld voor de andere slaapkamer! Wij bevelen Luxury Floors, familie en vrienden hartelijk aan.
Reactie of foto toevoegen
“Iedere dag blij mee”
Door Kim van der Linden op woensdag 18 jul 2018 '18
Na aanraden van vrienden en familieleden zijn we een kijkje wezen nemen bij Luxury Floors in Kampen, en daar zijn we nog iedere dag heel blij mee dat we dit hebben gedaan. Ze hebben echt voor ieder wat wils en voor een geweldige prijs. Wij hebben hier echt een prachtige visgraat laminaat vloer gekocht van Douwes Dekker. Ook hebben we hem laten leggen door de heren van Luxury Floors en wat hebben ze dit mooi gedaan, incl. Hoge plinten ook super mooi afgewerkt en ook de inloopkast ligt er super netjes in. Iedere x krijgen we weer complimenten over onze vloer beneden en elke dag weer zijn wij zo blij als we beneden komen. Kan niks anders zeggen dat wij heel blij zijn met onze aankoop en de manier van werken van Luxury Floors en voor iedereen die een mooie nieuwe vloer wil voor een heel stuk minder geld echt hier naartoe te gaan, je zult zeker geen spijt krijgen.
FOTO VAN KIM VAN DER LINDEN
Visgraat laminaat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Thom Bolhaar op zaterdag 14 jul 2018 '18
Heb nu twee keer een bestelling bij Luxury Floors geplaatst en alles is gewoon perfect gelopen. Fijn geholpen bij vragen, super snelle en vooral correcte levering. Kortom, een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Wijziging geen probleem”
Door H. Bakmaz op vrijdag 13 jul 2018 '18
Ik heb laminaat gekocht bij dit bedrijf. Achteraf wilden we toch een ander kleur. Dat was totaal geen probleem. Binnen enkele dagen nieuwe laminaat ontvangen. Hele klantvriendelijke verkopers en een vriendelijke bezorger(bedankt frieso). Zeker een aanrader...
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Arthur op vrijdag 6 jul 2018 '18
Heb bij luxury Floors laminaat gekocht, inclusief laten leggen. Absoluuut kwaliteit en vakwerk, we hebben het hele huis laten doen en het lag er in een recordtempo in. Plinten zeer vakkundig gedaan echt vakmannen! Daarnaast ook zeer prettig geholpen door Liridon, bij de klantenservice voor vragen e.d. Kortom een aanrader voor prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Yassine op zaterdag 30 jun 2018 '18
Onlangs bij Luxury Floors de tegellamimaat Savola aangeschaft, deze bevalt uitstekend! Ik wil in het bijzonder Burak even in het zonnetje zetten, die ons goed heeft geadviseerd en geholpen met het maken van de keuze. Topbedrijf wat haar afspraken gewoon nakomt, de volgende vloer zal ik ook weer bij Luxury Floors aanschaffen. Ga zo door jongens!
FOTO VAN YASSINE
Tegellamimaat
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Niels bewier op zondag 17 jun 2018 '18
Wij hebben onze nieuwbouw woning in zeewolde, door hun laten leggen, zeer vakkundig en netjes gaan ze te werk, de man die vloer kwam leggen ging zelfs bij de buurvrouw advies geven omdat hun er niet uit kwamen, vond ik zeer netjes van deze man. Ook de winkel is netjes op orde en ruime keus aan vloeren, ook het personeel is beleefd en mee denkend. Zodat je altijd de goede keus maakt. Ga zo door!!!
FOTO VAN NIELS BEWIER
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Denise Bewier op zaterdag 16 jun 2018 '18
Enorm tevreden! Al eerder vloeren besteld en laten leggen door dit bedrijf. Nu tijdens de bouw van het huis een vloer besteld bouw van het huis liep uit maar het was geen probleem dat de geplande datums verplaatst moesten worden. Vloer netjes optijd geleverd, Bellen van te voren dat ze eraan komen erg fijn! Personeel is erg klantvriendelijk en meedenkend. De vloerleggers werken erg snel en netjes. Laminaat wat te veel was mocht gewoon terug! Mochten we ooit weer in de toekomst een vloer nodig hebben zullen wij deze zeker bij jullie kopen. Nogmaals super bedankt voor alles!
FOTO VAN DENISE BEWIER
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Prettig gegaan”
Door Maria hendrikman op donderdag 14 jun 2018 '18
Nadat we een keuze gemaakt hadden uit de enorme voorraad kregen wij een plank mee om thuis te kijken hoe het stond. Hierna de vervolg aankoop opgehaald in kampen. Verkoper was zeer beleeft en deskundig.
Reactie of foto toevoegen
“Supergoede ervaring”
Door Allyn op dinsdag 12 jun 2018 '18
Mijn ervaring is supergoed, afgelopen vrijdag is 46 vierkante meter gelegd ik ben heel vriendelijk en goed geholpen. De vloer is prachtig en supermooi gelegd. Het bestelde laminaat is keurig op tijd geleverd en de leggers waren zeer ervaren. Zij hebben snel en heel netjes gewerkt. In het hele huis ligt het laminaat er strak in! Absolute aanrader Super bedankt Top leggers
FOTO VAN ALLYN
Gelegde laminaatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Oleg van Schaik op maandag 4 jun 2018 '18
Via LuxuryFloors een compleet appartement voorzien van laminaat voor een prijs welke bijna net te geloven is. Omdat ik over sommige afmetingen twijfelde heb ik eenplattegrond van de woning gestuurd waarna ik een advies van Luxury ontving. Op basis daarvan besteld. Bezorging netjes volgens afspraak met een zeer beleefde chauffeur. Vloer was gemakkelijk te leggen icm de meegeleverde ondervloer. Mijn woning ziet er dankzij LuxuryFloors helemaal luxury uit! Absolute aanrader dus!
FOTO VAN OLEG VAN SCHAIK
Reactie of foto toevoegen
“100% aanrader”
Door van der Horst op donderdag 10 mei 2018 '18
In totaal ruim 150m2 laminaat gekocht. Je gaat er toch langs met het idee, eens kijken wat ze hebben. Nette overzichtelijke hal. Door een misrekening van mijn kant kwam ik nog wat te kort, even gebeld en laminaat was nog op voorraad. Al met al, ja, super tevreden. En 100% een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Blij en tevreden”
Door Erik op woensdag 9 mei 2018 '18
We hebben onlangs een vloer laten leggen door Luxury Floors, de Verdon Eik Licht. Een prachtige vloer die bij menigeen het wow-effect veroorzaakt. Erg mooi en lekker brede planken. Ze hebben de vloer in een paar uur tijd superstrak gelegd. Netjes opgeruimd en aangeveegd na het werk, wij zijn blij en tevreden!
FOTO VAN ERIK
Vloer met wow effect
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Daniel op woensdag 25 apr 2018 '18
Wij hebben aflopen week via Luxury Floors laminaat besteld en laten leggen... Ze hebben super snel en goed werk afgeleverd ... Bedankt!
REACTIE VAN DANIEL MILLER
Een gedeelte van het resultaat...
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Diannne Hogenhout op donderdag 12 apr 2018 '18
3 weken terug de benedenverdieping opnieuw gelegd in onze woning in Urk. Onze dank voor het meedenken in oplossingen en voor de manier waarop alles is afgehandeld. Alles keurig op afspraak en geleverd zoals afgesproken. Ik korte tijd door omstandigheden een tweede vloer gelegd maar alleen maat lof over de manier waarop wij zijn behandeld. Wij raden jullie bedrijf dan ook ten zeerste aan en hopen nog lang te kunnen genieten van onze vloer
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Ronald & Renate van der Heiden op zaterdag 7 apr 2018 '18
Wij hebben sinds gisteren een nieuwe laminaatvloer op zolder. Super spannend, want we hadden de vloer via de site besteld zonder live te bezichtigen in Kampen. De dag voordat de vloer gelegd werd, werden we gebeld, om te bevestigen hoe laat de vloer geleverd zou worden. Zoals afgesproken kwam de medewerker optijd en werd de vloer super netjes gelegd. Wij zijn echt ontzettend tevreden en wij gaan mogelijk binnenkort kontact opnemen, om de 2e etage ook te laten leggen met laminaat ( licht grijs) van Luxury Floors. Wij gaan zeker andere mensen in onze omgeving jullie bedrijf aanbevelen.
FOTO VAN RONALD & RENATE VAN DER HEIDEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Pim Nijhof op vrijdag 6 apr 2018 '18
Wij hebben 100 (vierkante)meter laminaat gekocht, zeer vakkundig geholpen door het personeel. Er werd echt met de klant meegedacht. (wat voor vloer, isolatie, en gebruik) Tot op heden ook nergens het laminaat goedkoper kunnen vinden. Ik zal het dan ook aanbevelen bij mijn vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Nienke Veenstra op woensdag 28 mrt 2018 '18
Voor zowel ons vorige huis als voor onze nieuwe woning hebben wij laminaat uitgezocht voor de eerste en tweede etage. Beide keren hebben we het laminaat ook laten leggen. Het resultaat: een prachtige laminaatvloer van goede kwaliteit! Wij kunnen komend weekend onze woning eindelijk betreden en genieten van onze prachtige, luxury vloer! Super!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi laminaat”
Door jb kogel op donderdag 22 mrt 2018 '18
We hebben laminaat voor de zolderverdieping gekocht,mooi laminaat en een erg vriendelijke verkoper heeft ons goed geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Tanja Tukker op woensdag 7 mrt 2018 '18
100 m2 laminaat gekocht voor 3 verdiepingen. Wat een mooie kwaliteit en heel goed en gemakkelijk te leggen, ook voor de leken zoals wij zijn. En superprijs, incl ondervloer. Top! En heel vriendelijk geholpen in Kampen . We komen zeker weer voor de resterende 24 m2
FOTO VAN TANJA TUKKER
Gelegd laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door Dick en Jennie Drost op vrijdag 2 mrt 2018 '18
Zeer ruime keuze. Goede hulp en uitleg gehad. De verkopers weten waar ze het over hebben. We zijn zeer tevreden over onze keus om de aankoop bij Luxury Floors te doen. Zullen het zeker binnen onze kring verder vertellen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima laminaat en pvc”
Door SPM op woensdag 28 feb 2018 '18
Prima laminaat en pvc voor een prima prijs. We zijn erg netjes geholpen en hebben uiteindelijk alle vloeren voor onze nieuwe woning gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Anita Kleuver-Opperman op dinsdag 27 feb 2018 '18
Wij hebben bij Luxury Floors een mooie laminaatvloer uitgezocht, en zijn zeer vriendelijk en goed geholpen. Er werd echt de tijd voor je genomen.Hij is gelegd door Mikael en Sezer, hele vriendelijke jongens, ze hebben echt vakwerk afgeleverd.
Wij zijn zeer tevreden over alles en raden iedereen aan om hier een vloer te kopen.

Eerdere ervaring van 24 januari 2018: Heel goed én vriendelijk geholpen. Er wordt echt de tijd genomen voor de klant. Goed geslaagd voor een mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak = afspraak”
Door Arjen Keyser op dinsdag 20 feb 2018 '18
We zijn uitermate deskundig geholpen op fijne manier rustig rondkijken in het begin en met advies wanneer er behoeft aan is. Gelijk een afspraak ingepland voor het egaliseren en het leggen van visgraat pvc laminaat. Per SMS werd ik op de hoogte gehouden van afspraak en aankomst. Ik kan niet anders vermelden dat de vloer met veel toewijding en vakmanschap gelegd is en deze eigen alle verwachtingen overtreft. Geen hoekje is te moeilijk of er is goede oplossing met als resultaat een beneden etage met een mooi doorlopende visgraat. De band rond om de vloer is veelal een uitdaging maar niet voor deze vakmensen, het kost tijd maar je kunt zien dat ze het leuk vinden om er iets moois van te maken en ze er zelf tevreden over willen zijn. Het beste materiaal verdiend ook deze aandacht en ik verheug me er op om hier nog lang van te genieten. Ik kan iedereen aanraden om leggen van de vloer door Luxury Floors te laten doen, afspraak=afspraak met toewijding en en perfect eindresultaat
FOTO VAN ARJEN KEYSER
Doorlopende visgraat vloer
REACTIE VAN ERNA
Hoi Arjen, wat een prachtige vloer! Kun je aangeven welke vloer dit is? Alvast bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Supergoede ervaring”
Door marianne van ginkel op zaterdag 17 feb 2018 '18
Mijn ervaring is supergoedIk ben heel vriendelijk en goed geholpen. De vloer is prachtig mooi en supermooi gelegd Een absolute aanrader.Een topbedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keer aankoop”
Door Nelly Demmer op maandag 12 feb 2018 '18
Prachtige vloer uitgekozen, voor de tweede keer bij Luxury Floors. Heel veel keuze. Klantvriendelijk, op tijd bezorgd. Vakkundig gelegd door Michaël en helaas de naam van zijn collega vergeten. Ik ben zeer tevreden.

Eerdere ervaring van 13 november 2016: Heel goed geholpen met uitleg en zelfs een stukje voor laten doen met hoe te leggen van de vloer. Vriendelijk en ook behulpzaam. Dus zijn wij tevreden met onze nieuwe vloer. Ziet er prachtig uit. Als het zo zou zijn dat wij ook voor andere delen van onze woning aan een nieuwe vloer toe zijn dan weten wij Luxury Floors te vinden.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Frank Schokkenbroek op vrijdag 26 jan 2018 '18
Een goede deal en fantastisch gelegd. We hebben voor ons nieuwe huis prachtig laminaat uitgezocht, waarvoor Youri ons een heel scherpe deal heeft gegeven. Hoe mooi de vloer er in de winkel ook uitziet, het moet er ook nog strak in. Dat was in goede handen bij Michel en zijn team. Dikke duim omhoog mannen. We hebben inmiddels dan ook al twee vrienden naar jullie doorverwezen. Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jamila op vrijdag 26 jan 2018 '18
We werden snel en geholpen door allr medewerkers. Top bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Kitty op woensdag 24 jan 2018 '18
Al 3 keer super geholpen, zeker bij het ruilen van plinten die toch niet naar onze smaak waren. Veel keuze en goede kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Annemarie & Wensley op zaterdag 20 jan 2018 '18
Wij zijn super geholpen..De vloer is van goede kwaliteit en de prijs maakte het nóg mooier. Een echte aanrader, ook als je van ver komt, is het de moeite waard! Bedankt luxury floors!
FOTO VAN ANNEMARIE & WENSLEY
Detail van de vloer
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door J. van der Leeden op woensdag 10 jan 2018 '18
In het verleden heb ik nogal eens moeten stoeien met laminaat van de bouwmarkt, van inferieure kwaliteit. Het resultaat was dan ook niet om over naar huis te schrijven. Op aanraden van een vriend zijn we bij Luxury Floors in Kampen gaan kijken. Vanaf de drempel tot en met de levering van ons laminaat zijn we uitstekend en klantvriendelijk geholpen. Bovendien was het leggen van het laminaat een fluitje van een cent. Het werd zelfs keurig door de verkoper uitgelegd en we kregen nog wat handige tips. De prijs-kwaliteitverhouding van het laminaat was dus uitstekend. Op het resultaat zijn we enorm trots en tevreden. Ik ben later nog terug geweest om bijpassende plakplinten uit te zoeken en ook toen was er dezelfde klantvriendelijkheid en vakkennis. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J Vonk op vrijdag 5 jan 2018 '18
Wij komen hier al jaren, vloer onze zoon, dochter en nu voor ons zelf. Fijn personeel zeer vriendelijk. Goed advies en prachtige kwaliteit, echt een aanrader. Wordt perfect gelegd en afgewerkt met mooie plinten, ruim in keus.
Reactie of foto toevoegen
“Snel”
Door Soetaert Peter op zaterdag 30 dec 2017 '17
De gekochte parket was zoals opgegeven en zeer goeie kwaliteit voor de prijs
snelle levering en komen hun beloftes na zeer goeie uitleg en direct antwoordt op de mails
Reactie of foto toevoegen
“L-u-x-u-r-y F-l-o-o-r-s”
Door Koster op donderdag 28 dec 2017 '17
L- ieve mensen die er werken
U- itermate fijn geholpen
X-.....
U- gerust eens een kijkje moet nemen
R-edenen genoeg om er te kopen
Y-....
F-ijn geholpen
L-euk personeel
O-ch...we komen zeker nog weer eens terug
O-ok beveel ik jullie aan!
R-uilen geen bezwaar
S-nel geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Superservice”
Door Jeanine op vrijdag 8 dec 2017 '17
Laminaat besteld bij dit bedrijf, bij bezorging bleek er geen plinten bij te zitten die er wel bij hoorden. Ik heb gelijk luxury floors gebeld en de situatie uitgelegd. Degene aan de telefoon gaf gelijk hun fout toe en ik kreeg 14,5 m gratis plinten thuisbezorgd de andere week. Superservice en ik kan iedereen aanraden bij Luxury Floors te bestellen, het is ook kwalitatief heel goed laminaat.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Leon Adema op donderdag 30 nov 2017 '17
Ik heb hier met veel plezier een prachtige en spotgoedkope Laminaatvloer gekocht. Vervolgens hebben mijn ouders op mijn aanraden een PVC-vloer gekocht die door Luxury Floors zelf bezorgd en gelegd is, ook zij zijn uitermate tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geholpen”
Door Johanneke de Jong op donderdag 23 nov 2017 '17
Dit is de 2e keer dat ik hier kom. Ooit door familie getipt; die hier ook altijd al heen gaan. Zelf ook vrienden dit bedrijf aangeraden die ook al hier geslaagd zijn. vandaag supergoed geholpen. Er lag een restantpartij tegen megadeal prijs. Precies de vloer die ik zo graag wilde. ZEER BLIJ dus reed ik terug.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door J Both op dinsdag 21 nov 2017 '17
Een poosje geleden hebben wij een laminaatvloer gekocht bij Luxury Floors. We werden prettig benaderd door een van de verkopers. Zonder doorzichtige verkooptechnieken bijzonder goed aan een vloer geholpen. Het personeel is heel beleefd! Prijs-kwaliteitverhouding kan volgens mij niet beter. Eerder kregen we voor andere doeleinden al zomaar 2 stroken pvc mee. Al met al zeer positief over dit bedrijf. Wij komen zeker terug als we weer een vloer nodig hebben! Aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en flexibel handelen”
Door Rob Dijkstra op dinsdag 14 nov 2017 '17
Dit is wat mij betreft het credo van Luxury Floors. Bij het leggen van het laminaat werd door de leggers van Luxury Floors opgemerkt dat het door ons gekozen laminaat in de toekomst mogelijk problemen kan opleveren. Na overleg met Luxury Floors werd besloten om te stoppen en dat er nieuw laminaat kon worden gekozen. Het onmogelijke geschiedde binnen 1 dag werd de oude partij opgehaald en de nieuwe geleverd. In dezelfde week werd er alsnog gelegd. Grote complimenten voor de leggers en bezorgers en het personeel in Kampen. Hier kan je met een gerust hart je aankoop doen.
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door W. Piet op zondag 12 nov 2017 '17
Voor de 2de maal hier een vloer gekocht. Wederom zeer vriendelijk geholpen door de medewerker en tijdens het klaar zetten van onze bestelling konden wij genieten van een heerlijke kop koffie en vers gemaakte broodjes... Bijzonder de moeite waard om hier een vloer te kopen; zelfs onze kinderen hebben hier een vloer gekocht...te weten, wij komen uit Aalsmeer! Dus niet bepaald naast de deur...maar het is de moeite waard hoor!
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door Ron Wolff op dinsdag 31 okt 2017 '17
Prima bedrijf met leuke vriendelijke mensen. Afspraken worden nagekomen en het leggen van de laminaatvloer en plinten plaatsen gebeurt vakkundig. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Thie Kamerling op vrijdag 20 okt 2017 '17
5 jaar geleden is bij mij een laminaatvloer gelegd. In de loop de jaren kwamen er steeds meer kieren en openingen tussen het laminaat. Hierover contact gehad en na bezoek van een expert besloten om een nieuwe vloer te laten leggen. Over de kosten hiervan werd niet moeilijk gedaan en zijn we in heel goed overleg uitgekomen. Maandag is de vloer gelegd en ook voor deze mensen was niets te veel en lieten alles keurig achter. Kortom een zaak die zijn afspraken na komt en waar ik een dikke pluim aan geef.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtvloer”
Door Joep Wolfkamp op woensdag 18 okt 2017 '17
Zeer ruim aanbod tegen goede prijzen. Vakkundig en behulpzaam personeel. Prachtvloer !
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Kuipers op zaterdag 14 okt 2017 '17
Deze week vloeren laten leggen in de hele woning. In 1 dag keurig gelegd. Ook in de winkel goed en vriendelijk geholpen. Volle pakken konden gewoon retour. En niet te vergeten een prima prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Lynne Lewis op vrijdag 22 sep 2017 '17
Mijn tip- "Are you tired with your old floor- then jump at the chance to get a "LUXURY one". In een woord - GEWELDIG!!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Marga flapper op zaterdag 9 sep 2017 '17
Je word er heel goed geholpen , zeer vriendelijk , vandaag er een vloer uitgezocht , word over drie weken bezorgd! Superblij mee! Een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Herman Fabriek op maandag 21 aug 2017 '17
Laminaatvloer besteld bij luxory Floors. Via internet en telefonisch top geholpen! Mee denken met soort ondervloer, belletje vooraf met tijd wanneer ze de vloer komen brengen en teveel bestelde pakketten zonder problemen kunnen retourneren. De vloer zelf ligt er inmiddels in en het materiaal werkt super goed! Volgende keer hier zeker weer een nieuwe vloer bestellen!!
FOTO VAN HERMAN FABRIEK
Laminaatvloer
REACTIE VAN ROSA
Hoi Hoi, Ik vroeg mij af welke vloer dit was. Ik ben opzoek naar een lichte kleur vloer en deze vind ik mooi haha :)
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Hooghwerff op zaterdag 29 jul 2017 '17
Na een eerder bezoek van een paar maanden geleden, vandaag weer de auto in om ruim 160km af te leggen om onze laminaat definitief te gaan bestellen bij Luxury Floors. Ze hebben volop keuze en vandaag hebben we het nieuwe laminaat besteld voor de eerste en tweede verdieping van ons nieuwe huis! We zijn netjes geholpen met het berekenen van de hoeveelheid die we nodig zullen hebben! En dan nog een een actie hebben van extra korting op de toch al zo voordelige prijs!! Super!!! Dat maakt een huis inrichten leuk!! Nu is het nog even wachten op de sleutel!

Aanvulling 16 november 2017: De levering was goed en compleet.
Reactie of foto toevoegen
“BTW”
Door Simon le Bon op maandag 10 jul 2017 '17
Heb XL kliklaminaat gekocht (80m2) maar laminaat klikte lastig in elkaar. Luxury Floors richt zich overduidelijk op consumenten, maar adverteert met prijzen exclusief BTW waar je pas na contact achterkomt (staat met hele kleine lettertjes onderin op de website).

EDIT: Luxury floors heeft n.a.v. mijn review contact met me opgenomen. Dat verliep goed en heeft op mij een positieve indruk achter gelaten. Luxury Floors is volgens eigen zeggen een groothandel, maar zij richt zich ook op consumenten. Zij blijven op de website prijzen exclusief BTW vermelden. Luxury Floors heeft zeer scherpe prijzen, ook inclusief BTW ben ik voor dezelfde producten nog geen lagere tegengekomen. Het lokken met prijzen exclusief BTW hebben ze echt niet nodig, en komt op mij schimmig over.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Henk Janssen op dinsdag 4 jul 2017 '17
Super mooi gelegd door "de mannen" uit Amsterdam.Prachtige vloer. En alles volgens afspraak. Een stevige aanrader. Wij zijn erg blij met deze vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat classic beton”
Door Nancy op dinsdag 4 jul 2017 '17
Wij hebben laminaat classic beton gekocht bij Luxury floor. Personeel hielp ons goed en vlot. Zeer vriendelijk en hebben kennis van laminaat. Laminaat is goedkoop en van zeer goede kwaliteit!! Zijn er ontzettend blij mee. Was het ritje zeker waard naar Kampen.
Laminaat werd bezorgd later bleek wel dat ze 1 pak tekort hadden geleverd maar dat werd na telefonisch overleg netjes nageleverd.Top
Reactie of foto toevoegen
“Komen de afspraken na”
Door Martien Franken op dinsdag 16 mei 2017 '17
mijn ervaring als ondernemer, tenminste n bedrijf wat hun afspraken nakomt, duidelijke mails! en schitterend laminaat. ook vakkundig gelegd , de laminaatlegger was zeer kundig en vooral beleefd en vriendelijk, dat zie ik graag, dan ook n goede beloning voor zn vakwerk gegeven, we zijn dik tevreden over Luxury Floors
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Andre Snippe op zondag 30 apr 2017 '17
Omdat we na 6 jaar wonen op de gehele benedenverdieping toch eens wat anders wilden dan de gegoten grindvloer, besloten we te gaan kijken voor een laminaatvloer. Op de 1e en 2e verdieping ligt al overal laminaat, dus dit was voor ons een logische oplossing. Na te hebben gezocht naar een aantal winkels in de omgeving van Dronten, kwamen we in Kampen terecht bij Luxury Floors; wat een enorme keus in kleuren, dessins, kwaliteit en prijs. De prijs per m2 hadden we al in gedachte en het soort laminaat, kleur en uitvoering ook. Na eerst alles te hebben bekeken, bleven er uiteindelijk 3 over. Hiervan hebben we een aantal planken bij elkaar gelegd omnte vergelijken en na ongeveer een uur dw uiteindelijk keuze gemaakt. De vloer was gelukkig op voorraad, maar net wat te veel om achterin de stationcar mee te nemen; zaterdag weer even terug met een extra auto. In overleg met een verkoper nog gesproken over verschil in ondervloer, maar in ons geval was de gratis standaard ondervloer voldoende. Bij het naar huis gaan nog een plank als monster mee genomen, om thuis te kunnen beoordelen, zodat we zeker wisten dat we de juiste keus hadden gemaakt. Zaterdagochtend op tijd weer in Kampen om alles op te halen in 2 auto's, waarbij we keurig zijn geholpen met inladen en einde van de ochtend konden we beginnen met leggen. Het gekozen laminaat van Jangal was erg makkelijk en snel te leggen. Het meeste werk zit in het verplaatsen van de meubels en zagen van lastig hoekjes ed. Na 2 dagen leggen hadden we 3 pakken over, waarvan we er 2 terug hebben gebracht; altijd fijn om een pak als reserve te hebben. Wij zijn erg tevreden en komen zeker nog terug, voor een nieuwe vloer in de inloopkast. Veel keus, goed geholpen, nette priizen.
Reactie of foto toevoegen
“Snel geholpen”
Door Jelmer op donderdag 13 apr 2017 '17
Luxury Floors heeft enorm veel aanbod tegen een scherpe prijs. Van de drie vloerwinkels in Kampen sprong deze winkel er meteen uit, qua prijs, aanbod en klantvriendelijkheid. Wij zijn snel geholpen en stonden twintig minuten later weer met zestien pakken laminaat buiten. Ik kan deze winkel bij iedereen aanbevelen die een fijne vloer wil tegen een scherpe prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Veel keuze”
Door Marion Dorgelo op dinsdag 11 apr 2017 '17
Bij het uitzoeken van het laminaat (ontzettend veel keus) zijn we professioneel geholpen. De medewerker had duidelijk verstand van zaken. Het bestelde laminaat is keurig op tijd geleverd en de leggers waren zeer ervaren. Zij hebben snel en heel netjes gewerkt. In het hele huis ligt het laminaat er strak in! Absolute aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Dennis op zaterdag 11 feb 2017 '17
We hebben voor ons huis een vloer aangeschaft bij Luxeryfloors. Bij aankomst zijn we hartelijk ontvangen en goed geadviseerd over de desbetreffende vloer. Fijn dat er nog zulke bedrijven bestaan waarbij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Bij onze volgende woning weten wij waar we moeten zijn voor onze vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en snel”
Door Ina op donderdag 29 dec 2016 '16
Ik kocht de winter crack xxl van berry floors. Prima product, goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering. Ik zal dit bedrijf zeker aanraden. Ik heb goede ervaring met dit bedrijf en heb de naam doorgekregen van mijn zoon die daar ook zijn vloer had gekocht en heel tevreden was.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare partij”
Door Harry de Jong op zondag 18 dec 2016 '16
Een kwaliteitslaminaatvloer tegen de goedkoopste-prijsgarantie koop je bij Luxury Floors in Kampen. Het is de allergrootste laminaatleverancier van Nederland en gevestigd in een mooie showroom, waar alle laminaat en bij-producten, zoals diverse plinten en de (gratis) ondervloeren overzichtelijk staan opgesteld. Je hebt er veel keuze laminaat in een groot prijssegment. Bovendien kun je kiezen uit diverse kortingen, of cadeau-acties. Door de website van Luxury Floors kun je al een beetje voorsorteren, om een keuze te maken en kun je uiteindelijk ook in de showroom beslissen, of je een goede keuze hebt gemaakt en meteen de bestelling plaatsen. Handige tip: bereken je hoeveelheid te bestellen laminaat niet te krap, want ongeopende verpakkingen laminaat mag je altijd tegen volledige vergoeding retourneren. Het personeel is bijzonder vriendelijk en vakkundig, maar je kunt beter spreken van gastheren en gastvrouwen, die bijzonder goed advies geven. "De koffie of thee staat klaar" overtreft Luxury Floors ook nog eens met heerlijke belegde luxe broodjes, een cup a soup etc. Bezorgen van het laminaat is geen probleem en wordt voor een schappelijke prijs geregeld. Ook hebben ze een legservice. Ik heb al diverse keren laminaatvloeren voor mijzelf, met onze kinderen en vrienden bij Luxury Floors gekocht en altijd zelf probleemloos gelegd. Luxury Floors is een uiterst betrouwbaar laminaatleverancier, welke ik bij iedereen absoluut kan aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dick en Ankie Hilberink op vrijdag 16 dec 2016 '16
Wij zijn super tevreden! Zeer veel keus vloeren en lekker overzichtelijk opgesteld. Wij zijn vlot en vakkundig geholpen door de vriendelijke medewerker. Snelle bezorging van onze prachtige laminaatvloer. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Widjai op woensdag 14 dec 2016 '16
Ik heb mijn laminaat gekocht bij luxury floors in kampen. Er is ontzettend veel keus en heel overzichtelijk.Ik ben super goed geholpen door stefan en zijn heel vriendelijk. Super kwaliteit/prijs verhouding. Zeker een aanrader en kom hier zeker weer in de toekomst
Reactie of foto toevoegen
Adresgegevens Luxury Floors
aKampen , Haatlanderdijk 6-D, 8263 AR Kampen, tel 038 - 337 40 25
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.