Feedback
9,8

Luxury Floors

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.luxuryfloors.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Luxury Floors
Luxury Floors is een dynamisch bedrijf dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in het verkopen van mooie Europese topmerken laminaat voor absolute bodemprijzen met meer dan 300 soorten laminaat direct uit voorraad leverbaar.

Door onze zeer grote netwerk in Duitsland, België, Frankrijk en Oostenrijk kunnen wij altijd ons laminaat zeer goedkoop inkopen, wij doen rechtstreeks zaken met laminaatfabrikanten uit de desbetreffende landen.

Luxury Floors levert kwaliteitslaminaatvloeren tegen de goedkoopste prijzen. Luxury Floors durft te stellen dat ze de allergoedkoopste laminaat leverancier is van Nederland. Luxury Floors levert laminaatvloeren aan een ieder die op zoek is naar een mooie, goede laminaatvloer van een kwaliteitsmerk tegen zeer schappelijke prijzen. De kwaliteit/prijs verhouding is bij Luxury Floors optimaal.

Naast goede prijzen wordt er ook veel tijd en aandacht besteed aan uitleg van de producten door ons. Alle bij-producten zoals plinten, ondervloeren, systeemplinten, opstaande plinten, dampfolie, alufoam, softboard, groene plaatjes, hoekstukjes, plakplinten, vlakplinten, profielen, etc. kunnen wij leveren. Diverse soorten ondervloeren zijn uit voorraad leverbaar. Plinten zijn normaal gesproken binnen ongeveer 24 uur leverbaar.

In onze showroom in Kampen met 100.000m2 hebben wij ongeveer 300 decoren/kleuren die direct uit voorraad leverbaar zijn. Ook hebben we 200 voorbeeldborden collectie laminaat die binnen 24 uur leverbaar zijn. Wij proberen voor iedereen een geschikte laminaatvloer in huis te hebben. Onze prijzen zijn allemaal meeneemprijzen. Wilt u het bezorgd hebben? Dat is natuurlijk ook mogelijk de kosten die hiermee gemoeid zijn kunt u bij ons opvragen.


Ervaringen
Er zijn 150 ervaringen over Luxury Floors. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren137 ervaringen
4 sterren12 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Topbedrijf”
Door J.M. Verhagen op zondag 30 sep 2018 '18
Topbedrijf! Super kwaliteit en service voor een scherpe prijs! Voor de tweede keer hier een laminaatvloer met ondervloer en plinten gekocht. De eerste vloer, inmiddels 5 jaar geleden, ziet er nog uit als nieuw. Inmiddels heeft de hele familie zijn vloer hier al gekocht en tot noch toe erg tevreden. Kan het iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede aankoop”
Door Woelderink op woensdag 15 aug 2018 '18
Voor de 2e keer een vloer gekocht, goede kwaliteit en snelle service!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Patrick van mullekom op vrijdag 20 jul 2018 '18
Kronos oak black. Aangekocht bij luxury Floors. Super tevreden mee super kwaliteit voor een lage prijs en de service is ook nog is geweldig helemaal top
FOTO VAN PATRICK VAN MULLEKOM
Kronos oak black
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Arthur op vrijdag 6 jul 2018 '18
Heb bij luxury Floors laminaat gekocht, inclusief laten leggen. Absoluuut kwaliteit en vakwerk, we hebben het hele huis laten doen en het lag er in een recordtempo in. Plinten zeer vakkundig gedaan echt vakmannen! Daarnaast ook zeer prettig geholpen door Liridon, bij de klantenservice voor vragen e.d. Kortom een aanrader voor prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Raad het aan”
Door Bas op woensdag 4 jul 2018 '18
Prachtig en zeer goede kwaliteit betonlaminaat gekocht voor een zeer scherpe prijs. Service is super en aardig personeel. De pakken laminaat wat we over hadden konden we terugbrengen, dat terwijl het een actieprijs was. Ik raad het iedereen aan
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs, service en kwaliteit”
Door Gwenda Godfried op donderdag 21 jun 2018 '18
Eind maart hebben wij een mooie whitewash eiken laminaatvloer uitgezocht bij Luxury Floors voor mijn appartement in Gorinchem. Vlak voor de leverdatum heb ik nog het een en ander gewijzigd in de aantallen hoge en plakplinten, dit ging allemaal heel soepel, welke medewerker je ook aan de lijn krijgt, ze zijn allemaal even (klant)vriendelijk en behulpzaam. De vloer werd een dag voor het leggen keurig bezorgd op 3 hoog (zonder lift). Complimenten aan en respect voor Bennie, die 3 pakken tegelijk de trap opsjouwde. Op 14 juni kwamen Mikaïl en Sezer de vloer leggen. Deze jongens denken mee, komen met oplossingen en werken keihard en heel netjes. Ze helpen keurig met opruimen en aanvegen, niets is ze te dol, zelfs het stuk mat dat ik nog even snel ben gaan halen, werd keurig op maat gesneden en neergelegd. Ik ben SUPERblij met mijn prachtige vloer en ga de volgende keer absoluut terug naar Luxury Floors: goede prijs, service en kwaliteit!
FOTO VAN GWENDA GODFRIED
Reactie of foto toevoegen
“Doen wat ze zeggen”
Door Dolf van der Steeg op maandag 11 jun 2018 '18
Ik ben een trouwe klant van dit bedrijf. Heb net mijn hele huis laten beleggen met laminaat wegens verhuizing. Het is een zeer betrouwbaar bedrijf en een perfecte service. Wat men zegt doet men ook. Dus in mijn geval eens klant altijd klant. Ook laminaat is van top kwaliteit. Dus ik wil dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Egger laminaat vloer”
Door Daphne Koolwijk op donderdag 19 apr 2018 '18
Ik heb bij Luxury Floors een Egger laminaat vloer gekocht voor de hele benedenverdieping. Hele mooie vloer en van goede kwaliteit! De service bij Luxury Floors is ook zeer goed. Je mag zo een plank meenemen, en ze hebben mooie bijpassende plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Nienke Veenstra op woensdag 28 mrt 2018 '18
Voor zowel ons vorige huis als voor onze nieuwe woning hebben wij laminaat uitgezocht voor de eerste en tweede etage. Beide keren hebben we het laminaat ook laten leggen. Het resultaat: een prachtige laminaatvloer van goede kwaliteit! Wij kunnen komend weekend onze woning eindelijk betreden en genieten van onze prachtige, luxury vloer! Super!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Sylvia Baars op zaterdag 17 mrt 2018 '18
Ik heb laminaat gekocht voor mijn hele huis. Goede kwaliteit. Goede service. Vriendelijkheid is ook goed aanwezig. En als toetje een overheerlijke broodje meegekregen voor de terugreis naar Arnhem.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Tanja Tukker op woensdag 7 mrt 2018 '18
100 m2 laminaat gekocht voor 3 verdiepingen. Wat een mooie kwaliteit en heel goed en gemakkelijk te leggen, ook voor de leken zoals wij zijn. En superprijs, incl ondervloer. Top! En heel vriendelijk geholpen in Kampen . We komen zeker weer voor de resterende 24 m2
FOTO VAN TANJA TUKKER
Gelegd laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Kitty op woensdag 24 jan 2018 '18
Al 3 keer super geholpen, zeker bij het ruilen van plinten die toch niet naar onze smaak waren. Veel keuze en goede kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Annemarie & Wensley op zaterdag 20 jan 2018 '18
Wij zijn super geholpen..De vloer is van goede kwaliteit en de prijs maakte het nóg mooier. Een echte aanrader, ook als je van ver komt, is het de moeite waard! Bedankt luxury floors!
FOTO VAN ANNEMARIE & WENSLEY
Detail van de vloer
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door J. van der Leeden op woensdag 10 jan 2018 '18
In het verleden heb ik nogal eens moeten stoeien met laminaat van de bouwmarkt, van inferieure kwaliteit. Het resultaat was dan ook niet om over naar huis te schrijven. Op aanraden van een vriend zijn we bij Luxury Floors in Kampen gaan kijken. Vanaf de drempel tot en met de levering van ons laminaat zijn we uitstekend en klantvriendelijk geholpen. Bovendien was het leggen van het laminaat een fluitje van een cent. Het werd zelfs keurig door de verkoper uitgelegd en we kregen nog wat handige tips. De prijs-kwaliteitverhouding van het laminaat was dus uitstekend. Op het resultaat zijn we enorm trots en tevreden. Ik ben later nog terug geweest om bijpassende plakplinten uit te zoeken en ook toen was er dezelfde klantvriendelijkheid en vakkennis. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J Vonk op vrijdag 5 jan 2018 '18
Wij komen hier al jaren, vloer onze zoon, dochter en nu voor ons zelf. Fijn personeel zeer vriendelijk. Goed advies en prachtige kwaliteit, echt een aanrader. Wordt perfect gelegd en afgewerkt met mooie plinten, ruim in keus.
Reactie of foto toevoegen
“Snel”
Door Soetaert Peter op zaterdag 30 dec 2017 '17
De gekochte parket was zoals opgegeven en zeer goeie kwaliteit voor de prijs
snelle levering en komen hun beloftes na zeer goeie uitleg en direct antwoordt op de mails
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat classic beton”
Door Nancy op dinsdag 4 jul 2017 '17
Wij hebben laminaat classic beton gekocht bij Luxury floor. Personeel hielp ons goed en vlot. Zeer vriendelijk en hebben kennis van laminaat. Laminaat is goedkoop en van zeer goede kwaliteit!! Zijn er ontzettend blij mee. Was het ritje zeker waard naar Kampen.
Laminaat werd bezorgd later bleek wel dat ze 1 pak tekort hadden geleverd maar dat werd na telefonisch overleg netjes nageleverd.Top
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Hamstra op woensdag 10 mei 2017 '17
Hele goede service, ik wist niet helemaal hoe ik de vloer moest leggen en ze reageren direct met een instructie video! Ik kan niet anders zeggen dan een dikke 10 voor de service en de kwaliteit van de vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Andre Snippe op zondag 30 apr 2017 '17
Omdat we na 6 jaar wonen op de gehele benedenverdieping toch eens wat anders wilden dan de gegoten grindvloer, besloten we te gaan kijken voor een laminaatvloer. Op de 1e en 2e verdieping ligt al overal laminaat, dus dit was voor ons een logische oplossing. Na te hebben gezocht naar een aantal winkels in de omgeving van Dronten, kwamen we in Kampen terecht bij Luxury Floors; wat een enorme keus in kleuren, dessins, kwaliteit en prijs. De prijs per m2 hadden we al in gedachte en het soort laminaat, kleur en uitvoering ook. Na eerst alles te hebben bekeken, bleven er uiteindelijk 3 over. Hiervan hebben we een aantal planken bij elkaar gelegd omnte vergelijken en na ongeveer een uur dw uiteindelijk keuze gemaakt. De vloer was gelukkig op voorraad, maar net wat te veel om achterin de stationcar mee te nemen; zaterdag weer even terug met een extra auto. In overleg met een verkoper nog gesproken over verschil in ondervloer, maar in ons geval was de gratis standaard ondervloer voldoende. Bij het naar huis gaan nog een plank als monster mee genomen, om thuis te kunnen beoordelen, zodat we zeker wisten dat we de juiste keus hadden gemaakt. Zaterdagochtend op tijd weer in Kampen om alles op te halen in 2 auto's, waarbij we keurig zijn geholpen met inladen en einde van de ochtend konden we beginnen met leggen. Het gekozen laminaat van Jangal was erg makkelijk en snel te leggen. Het meeste werk zit in het verplaatsen van de meubels en zagen van lastig hoekjes ed. Na 2 dagen leggen hadden we 3 pakken over, waarvan we er 2 terug hebben gebracht; altijd fijn om een pak als reserve te hebben. Wij zijn erg tevreden en komen zeker nog terug, voor een nieuwe vloer in de inloopkast. Veel keus, goed geholpen, nette priizen.
Reactie of foto toevoegen
“Top vloerenleggers”
Door Klein op woensdag 1 mrt 2017 '17
Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

Aanvulling ontvangen 23 maart 2018: Na de vorige goede ervaring met Luxury Floors opnieuw een PVC vloer uitgezocht en vandaag is die op zolder gelegd. Goede kwaliteit, ze komen afspraken na en vooral vakkundige vloerenleggers. Wederom een dikke 10 voor Luxury.
FOTO VAN KLEIN
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en service”
Door Remko den Hartog op zondag 18 dec 2016 '16
Afgelopen zaterdag voor de tweede keer een laminaat vloer gekocht. Er is enorm veel keuze tegen scherpe prijzen. Goede kwaliteit en service!! Er wordt echt met je meegedacht. P.s. De broodjes waren heerlijk:-)
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Widjai op woensdag 14 dec 2016 '16
Ik heb mijn laminaat gekocht bij luxury floors in kampen. Er is ontzettend veel keus en heel overzichtelijk.Ik ben super goed geholpen door stefan en zijn heel vriendelijk. Super kwaliteit/prijs verhouding. Zeker een aanrader en kom hier zeker weer in de toekomst
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Arnold Rab op donderdag 5 nov 2015 '15
Even zeggen dat wij heel erg blij ben met de vloer! Uitstekende service, levering, kwaliteit en natuurlijk prijs! Wij hebben op het laatste moment toch een andere vloer gezien dan dat wij besteld hadden en het was geen probleem om van keus te veranderen. Wij raden dit bedrijf aan iedereen die op zoek is voor een mooie vloer voor een aantrekkelijke prijs! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door m.seinen op dinsdag 29 sep 2015 '15
Professioneel bedrijf. Mooie uitstraling overzichtelijke collectie. Goede kwaliteit vloer. Prima advies en ook nog aardige kerels. Retour van twee pakketten werd goed afgehandeld. Ook zonder nota. Kan het bedrijf van harte aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Koopmans op vrijdag 19 jun 2015 '15
Super service klantvriendelijk en een goed Produkt. Personeel helpt overal mee en denken overal over mee. Kwaliteit van het laminaat is gewoon goed voor een eerlijke prijs. Zeker een aanrader voor een ieder die niet teveel wil betalen voor een goed stuk laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Roubos op donderdag 9 apr 2015 '15
Na heel veel zoeken en vele omzwervingen en meerdere malen de vloer uitgesteld te hebben zijn we bij Luxury floors beland.
Prijs was erg gunstig dus we zijn naar Kampen gereden alwaar mijn vrouw direct viel voor 1 van de vele vloeren die ze hebben liggen. Het is een grote hal met ontzettend veel laminaat in allerlei kwaliteiten en prijsklassen. Eigenlijk waren we vrij snel klaar met uitzoeken. Nadat onze nieuwe keuken geplaatst was hebben we telefonisch het laminaat besteld, en hier wel een puntje, je weet niet wie er op neemt als je belt, maar niet iedereen is even "kundig", de dame die ik aan de lijn kreeg op een gegeven moment had wel behoorlijk verstand van zaken en heeft goed meegedacht en alles uitgerekend, afspraken voor bezorging en leggen gemaakt. Bezorging was keurig op tijd, 45 minute voordat ze bij me waren hebben ze nog even gebeld. Keurige en vriendelijke jongens, niets op aan te merken. De dag erna kwamen 2 mannen het laminaat leggen, toen bleek dat er bij mij lastig een kruipluik gemaakt kon worden kwam de stofferder met een ander idee, namelijk een droogloopmat in het eerste gedeeltje na de voordeur. Hij heeft de afmetingen doorgebeld en ik heb het de volgende dag afgehaald (anders hadden ze het langsgebracht maar wilde er niet op wachten). Achteraf gezien is de oplossing met de mat ook echt mooier als een kruipluik in het laminaat. Ben zeer tevreden, ook over de 2 stoffeerders. Alles is keurig gelegd, mooi strak, mooie kwaliteit vloer, prima service. En dat voor een prijs waarvoor we het bij de bouwmarkt niet eens zouden kunnen halen.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Sahand Ebrahimzad op zaterdag 28 mrt 2015 '15
Super geholpen. De prijzen zijn echt ongelovelijk, het werd nog mooier. Ik hoefde helemaal niks te doen, alles werd nauwkeurig geladen. Heb zeker ook naar andere bedrijven gekeken, maar dit was voor mij de juiste keuze. Ruim assortiment en goed kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“4e vloer dat zegt genoeg”
Door brasser op woensdag 11 mrt 2015 '15
Vorig jaar zijn wij voor een lage prijs geslaagd voor ons oude huis (laminaat). 3 weken later was het huis eindelijk verkocht. Voor ons nieuwe huis zijn we uiteraard ook meteen weer naar kampen gereden. Nu ook weer voor beneden en boven geslaagd. Super laminaat, goede kwaliteit. Er is inmiddels al zo vaak iets op gevallen, scharen, messen, vorken ed. Maar daar is niks van te zien. En de prijs viel ons ook erg mee. Binnenkort rijden we weer naar kampen want ook op de zolder moet nog een vloertje komen. Dat wordt dus onze 4e vloer, zegt genoeg denk ik?
Reactie of foto toevoegen
“Moeite waard”
Door anna op dinsdag 10 mrt 2015 '15
Veel keus, goeie kwaliteit, betaalbaar en niet te vergeten goeie servise... Zelfs vanuit texel is het moeite waard om 200km richting kampen te gaan. Top gedaan mannen!! Ik ben er onwijs blij met mijn top vloer!!
Reactie of foto toevoegen
“perfect. Niets mis mee. Een aanrader.”
Door Weber M. op dinsdag 6 jan 2015 '15
Op zoek naar een nieuwe laminaatvloer kwamen we bij Luxery terecht. Grote sortering en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima service en hulpvaardig. Afspraken zijn allemaal nagekomen. Dit bedrijf wordt van harte aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede laminaat voor je geld”
Door Ferdi op maandag 29 dec 2014 '14
Na lang zoeken van pvc laminaat zijn we terecht gekomen bij luxory floors waar we de juiste laminaat voor een goed prijs hebben gekocht. Zeer behulpzaam en alle afspraken nagekomen. Hele goede prijs kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“geweldige vloer, geweldige prijs en zeer goed advies!”
Door Niels B. op maandag 29 dec 2014 '14
Bedrijf is 1 grote aanrader: veel keus in alle kwaliteiten naast elkaar en voor een prijs waarvoor je eigenlijk nergens anders terecht kunt. Bediening uiterst vriendelijk en belangrijker: zeer deskundig. Ons idee over wat we wilden is na vergelijken en advies positief bijgesteld, waardoor we een betere vloer hebben die beter aansluit op wat we zochten. Én 7 m. doorlopende structuur van de planken én 33 cm breed en voor commercieel gebruik met 20 jaar garantie voor een prijs vergelijkbaar met een goedkoop vloertje van een woonwarenhuis.....
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Frans Huigen, Utrecht op dinsdag 16 dec 2014 '14
Vorige week heb ik bij Luxuryfloors een laminaatvloer met walnootmotief besteld. Vrijdag is dat geleverd en zaterdag heb ik dat gelegd. Alles is perfect gegaan, ik vond de service - van offerte tot levering - uitstekend. Ik werd vriendelijk en adequaat te woord gestaan; het laminaat en ondervloer zijn van uitstekende kwaliteit. Zie hieronder bijgevoegd foto's van de ruimte waar het om gaat - ik ben zeer tevreden.
FOTO VAN FRANS HUIGEN, UTRECHT
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Anne op dinsdag 2 dec 2014 '14
Ik heb mijn laminaat voor mijn eerste appartementje bij Luxury Floors gekocht. Ik heb ontzettend veel research gedaan naar de prijs-kwaliteit verhouding en ben uitgekomen bij Luxury Floors. Hiervoor heb ik even moeten reizen, maar het was de moeite waard. Ontzettend professionele en vriendelijke mensen. Prachtige laminaat. Ik ben een hele tevreden klant! Ook de eigenaar Sergio is heel erg behulpzaam, vriendelijk en betrouwbaar. Ik kan iedereen aanrader zij/haar vloer bij Luxury Floors aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door C van den Haak op dinsdag 2 dec 2014 '14
De verkopers zijn erg vriendelijk en denken met je mee. Ik kom hier nu voor mijn eigen vloer voor de 3e keer en met familie hier ook al meerdere keren geweest. Iedere keer weer dezelfde klantvriendelijkheid. Vloeren van goede prijs/kwaliteit verhouding en veel keuze. Ik zou het iedereen aanraden om hier zijn/haar vloer aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Adam op dinsdag 2 dec 2014 '14
Laminaat gekocht tegen een uitstekende prijs (nergens anders zo goedkoop), verkopers waren kundig en erg vriendelijk. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de vloer en het resultaat en zal luxuryfloors dan ook aan al mijn vrienden adviseren en aanraden. Levering en montage kon op heel korte termijn gerealiseerd worden. Ga zo door heren!
Reactie of foto toevoegen
“prima”
Door Rik K op donderdag 9 okt 2014 '14
Wat een keus en prima geholpen en dat op een drukke zaterdagmorgen. Een heel mooie vloer uit gezocht. En de prijs viel erg mee en mensen wat een enorme keus zoek maar uit echt voor elke smaak is er wel een vloer te vinden. Bij verschillende zaken geweest maar nergens zoveel keus. En wat een prijzen voor een vloer van zo'n kwaliteit. ga dat maar eens ergens anders proberen! Wij mijn vrouw en ik zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend behandeld”
Door Hasan Özdemir op vrijdag 18 jul 2014 '14
Ik heb de gok genomen om naar luxuryfloors in Kampen te gaan. Uitstekend behandeld en bij hen gelijk laminaat ingekocht. Durfde niet meer te onderhandelen bij luxuryfloors omdat de prijzen veel te scherp waren. Ik was vlak daarvoor bij een andere goedkope laminaataanbieder maar daar kwamen de prijzen niet overeen met de website en ook het laminaat had daar naar mijn mening niet de beste kwaliteit, vandaar uitgeweken naar luxuryfloors.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Gees Dukker op woensdag 17 okt 2018 '18
Vandaag is mijn laminaat gelegd door luxurt floors. Ben in Kampen in winkel goed geholpen en heel vriendelijk. Vandaag hele woning gelegd, super netjes en hele vriendelijke mannen hoor. Twee jonge mannen, 2 Mikael's. Schrijf 1 naam vast fout haha, sorry boys. Werken netjes door en overleggen met je. Was super blij met eind resultaat. Top jongens. Top bedrijf.
FOTO VAN GEES DUKKER
Gelegd laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Arno op woensdag 3 okt 2018 '18
Was al klant in het oude pand en altijd zeer tevreden geweest. Afgelopen week weer laminaat gekocht en toen alles in de auto gelegd was vertelde men dat ze de bijpassende plinten niet hadden en moest ik kiezen uit universele plinten die het beste in de buurt kwamen. Helaas waren die niet in voorraad en moest ik een paar dagen later en 160 km rijden weer terugkomen. Dat kan natuurlijk de beste overkomen maar men deed daar heel luchtig over en dat viel mij een beetje tegen eerlijk gezegd. Ondanks deze iets mindere ervaring zal ik toch dit bedrijf adviseren want voor de rest zijn ze erg klantgericht.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Yvonne op maandag 1 okt 2018 '18
Mooie laminaat vloer gekocht. Super service tijdens het uitzoeken en ook tijdens het leggen. Omdat de deurmat niet helemaal goed paste mochten we zonder verdere bijkomende kosten een grotere op komen halen. Super super dus.
FOTO VAN YVONNE
Laminaat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Vaste klant”
Door Vandermaelen Ron op zaterdag 22 sep 2018 '18
Ik heb al twee maal voor een klant laminaat besteld.Ik heb niet eens een hamer nodig om ze in elkaar te klikken.Supermakkelijk te leggen en supersnel.Ik heb nog een klant en ik ga er terug bestellen.Laminaat van 19 euro aan 6 Euro en dan nog eentje die super legt en 10 jaar garantie?Ik ben superblij.Ze leveren aan huis in Belgie .Ik ben vaste klant vanaf nu.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Miranda op woensdag 19 sep 2018 '18
Zaterdag laminaat gekocht. Mooie prijs. Goede service. En snelle levering. Had het maandag middag al in huis.
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde pvc vloer”
Door J. Visser op dinsdag 18 sep 2018 '18
Wij hebben een grote oppervlak pvc vloer gekocht en eerst moest een ingefreesde vloerverwarming worden aangesmeerd en geegaliseerd, dit werd uitstekend gedaan.
Een dag later werd de pvc gelegd door Mustafa en zijn maats, uitstekende resultaten, niets dan lof en dat voor een prijs die 10% lager lag dan andere aanbieders.
Reactie of foto toevoegen
“Denken in oplossingen”
Door Saskia van den Heuvel op zaterdag 1 sep 2018 '18
Vandaag voor de 2e keer bij Luxury Floors geweest en voor de tweede keer wat de ervaring ronduit top te noemen. Een leuk, jong, dynamisch bedrijf dat weet hoe met klanten om te gaan. Ze geven goed advies en nemen tijd en moeite om je te informeren. Zodra mijn bovenverdieping aan de beurt is rijd ik graag weer 50 km om daar zaken te doen. Ze denken in oplossingen, en dat is nog maar spaarzaam te vinden.
Reactie of foto toevoegen
“Parador solid rock Silverstone”
Door Peter Eelhart op vrijdag 24 aug 2018 '18
Ik heb een mooie beton look laminaat vloer gekocht. Parador solid rock Silverstone. Helemaal blij mee. Super service van Luxury gebeld voor het aantal vierkante meters door te geven. Hebben ze de handel klaar gezet incl ondervloer. Ik heb de vloer netjes in geladen en de vloer zelf gelegd. Ik kan iedereen aanraden met dit bedrijf in zee te gaan alleen maar lof voor deze vaklieden.
Reactie of foto toevoegen
“Voor herhaling vatbaar”
Door Sander op donderdag 23 aug 2018 '18
Laminaat, plinten, Ondervloer, alles hier gekocht. Aankoop ging makkelijk, goede service en advies. Voor herhaling vatbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Bertine van Sandwijk op woensdag 22 aug 2018 '18
Laminaat vloer voor keuken! Super service en na jaren gewoon weer terug! Hele nette showroom!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door van munster op zondag 19 aug 2018 '18
is echt een TOPBEDRIJF we hebben een heel andere kamer gekregen we zijn er erg blij er mee
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Van munster op donderdag 16 aug 2018 '18
We hebben 50 vierkante meter laminaat gekocht met een.ondervloer en plinten en het echt top heb een hele andere kamer gekregen en we zijn er blij mee echt een topbedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes”
Door willeke op woensdag 15 aug 2018 '18
Laminaat voor mijn nieuwe huis gekocht. Super netjes gelegd door de mannen en was zo gebeurd! Ik ben er erg blij mee. Wel erg jammer van de 5 pakken die over zijn en de erg beperkte ruilmogelijkheden. Zonde van het geld en ze liggen enorm in de weg, zeker toen ik aan het verhuizen ws bleef ik ermee sjouwen.
Reactie of foto toevoegen
“Iedere dag blij mee”
Door Kim van der Linden op woensdag 18 jul 2018 '18
Na aanraden van vrienden en familieleden zijn we een kijkje wezen nemen bij Luxury Floors in Kampen, en daar zijn we nog iedere dag heel blij mee dat we dit hebben gedaan. Ze hebben echt voor ieder wat wils en voor een geweldige prijs. Wij hebben hier echt een prachtige visgraat laminaat vloer gekocht van Douwes Dekker. Ook hebben we hem laten leggen door de heren van Luxury Floors en wat hebben ze dit mooi gedaan, incl. Hoge plinten ook super mooi afgewerkt en ook de inloopkast ligt er super netjes in. Iedere x krijgen we weer complimenten over onze vloer beneden en elke dag weer zijn wij zo blij als we beneden komen. Kan niks anders zeggen dat wij heel blij zijn met onze aankoop en de manier van werken van Luxury Floors en voor iedereen die een mooie nieuwe vloer wil voor een heel stuk minder geld echt hier naartoe te gaan, je zult zeker geen spijt krijgen.
FOTO VAN KIM VAN DER LINDEN
Visgraat laminaat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Thom Bolhaar op zaterdag 14 jul 2018 '18
Heb nu twee keer een bestelling bij Luxury Floors geplaatst en alles is gewoon perfect gelopen. Fijn geholpen bij vragen, super snelle en vooral correcte levering. Kortom, een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Wijziging geen probleem”
Door H. Bakmaz op vrijdag 13 jul 2018 '18
Ik heb laminaat gekocht bij dit bedrijf. Achteraf wilden we toch een ander kleur. Dat was totaal geen probleem. Binnen enkele dagen nieuwe laminaat ontvangen. Hele klantvriendelijke verkopers en een vriendelijke bezorger(bedankt frieso). Zeker een aanrader...
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Yassine op zaterdag 30 jun 2018 '18
Onlangs bij Luxury Floors de tegellamimaat Savola aangeschaft, deze bevalt uitstekend! Ik wil in het bijzonder Burak even in het zonnetje zetten, die ons goed heeft geadviseerd en geholpen met het maken van de keuze. Topbedrijf wat haar afspraken gewoon nakomt, de volgende vloer zal ik ook weer bij Luxury Floors aanschaffen. Ga zo door jongens!
FOTO VAN YASSINE
Tegellamimaat
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt goed”
Door Timmer op vrijdag 22 jun 2018 '18
Plezierig contact en goede service. Mooie vloer. De aankoop is geleverd en bevalt goed.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Niels bewier op zondag 17 jun 2018 '18
Wij hebben onze nieuwbouw woning in zeewolde, door hun laten leggen, zeer vakkundig en netjes gaan ze te werk, de man die vloer kwam leggen ging zelfs bij de buurvrouw advies geven omdat hun er niet uit kwamen, vond ik zeer netjes van deze man. Ook de winkel is netjes op orde en ruime keus aan vloeren, ook het personeel is beleefd en mee denkend. Zodat je altijd de goede keus maakt. Ga zo door!!!
FOTO VAN NIELS BEWIER
Gelegde vloer
REACTIE VAN LOES
Welke vloer is dit?
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Denise Bewier op zaterdag 16 jun 2018 '18
Enorm tevreden! Al eerder vloeren besteld en laten leggen door dit bedrijf. Nu tijdens de bouw van het huis een vloer besteld bouw van het huis liep uit maar het was geen probleem dat de geplande datums verplaatst moesten worden. Vloer netjes optijd geleverd, Bellen van te voren dat ze eraan komen erg fijn! Personeel is erg klantvriendelijk en meedenkend. De vloerleggers werken erg snel en netjes. Laminaat wat te veel was mocht gewoon terug! Mochten we ooit weer in de toekomst een vloer nodig hebben zullen wij deze zeker bij jullie kopen. Nogmaals super bedankt voor alles!
FOTO VAN DENISE BEWIER
Gelegde vloer
REACTIE VAN LOES
Welke vloer is dit?
Reactie of foto toevoegen
“Prettig gegaan”
Door Maria hendrikman op donderdag 14 jun 2018 '18
Nadat we een keuze gemaakt hadden uit de enorme voorraad kregen wij een plank mee om thuis te kijken hoe het stond. Hierna de vervolg aankoop opgehaald in kampen. Verkoper was zeer beleeft en deskundig.
Reactie of foto toevoegen
“Supergoede ervaring”
Door Allyn op dinsdag 12 jun 2018 '18
Mijn ervaring is supergoed, afgelopen vrijdag is 46 vierkante meter gelegd ik ben heel vriendelijk en goed geholpen. De vloer is prachtig en supermooi gelegd. Het bestelde laminaat is keurig op tijd geleverd en de leggers waren zeer ervaren. Zij hebben snel en heel netjes gewerkt. In het hele huis ligt het laminaat er strak in! Absolute aanrader Super bedankt Top leggers
FOTO VAN ALLYN
Gelegde laminaatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door W v Dijk op vrijdag 8 jun 2018 '18
Vloer gekocht voor de bovenverdieping en geen moment spijt van. Weinig tot geen gebreken aan de planken en plinten. Was de 2de keer dat wij hier een vloer vandaan haalden. Goede service en de pakken die over waren konden zonder problemen retour.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Oleg van Schaik op maandag 4 jun 2018 '18
Via LuxuryFloors een compleet appartement voorzien van laminaat voor een prijs welke bijna net te geloven is. Omdat ik over sommige afmetingen twijfelde heb ik eenplattegrond van de woning gestuurd waarna ik een advies van Luxury ontving. Op basis daarvan besteld. Bezorging netjes volgens afspraak met een zeer beleefde chauffeur. Vloer was gemakkelijk te leggen icm de meegeleverde ondervloer. Mijn woning ziet er dankzij LuxuryFloors helemaal luxury uit! Absolute aanrader dus!
FOTO VAN OLEG VAN SCHAIK
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door W.Hoekman op zaterdag 2 jun 2018 '18
Wij hebben een Egger vloer gekocht. Mooie brede planken en een gratis ondervloer. Zelf meegenomen. Prima service en vriendelijk personeel. Het teveel gekochte laminaat konden wij zonder probleem terug brengen. De vloer is echt prachtig!
FOTO VAN W.HOEKMAN
Egger vloer
Reactie of foto toevoegen
“100% aanrader”
Door van der Horst op donderdag 10 mei 2018 '18
In totaal ruim 150m2 laminaat gekocht. Je gaat er toch langs met het idee, eens kijken wat ze hebben. Nette overzichtelijke hal. Door een misrekening van mijn kant kwam ik nog wat te kort, even gebeld en laminaat was nog op voorraad. Al met al, ja, super tevreden. En 100% een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Blij en tevreden”
Door Erik op woensdag 9 mei 2018 '18
We hebben onlangs een vloer laten leggen door Luxury Floors, de Verdon Eik Licht. Een prachtige vloer die bij menigeen het wow-effect veroorzaakt. Erg mooi en lekker brede planken. Ze hebben de vloer in een paar uur tijd superstrak gelegd. Netjes opgeruimd en aangeveegd na het werk, wij zijn blij en tevreden!
FOTO VAN ERIK
Vloer met wow effect
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door CM van den Hoek op woensdag 25 apr 2018 '18
Op 24 april is er bij mij door Sezer het laminaat in de Treubstraat in Meppel gelegd, het ziet er fantastisch uit, zeer strak , echt grandioos. Sezer nogmaals bedankt, echt super. Het laminaat voldoet aan al mij verwachtingen, kleur, strakheid en natuurlijk goedkoop ten opzichte van de Gamma, Kwantum en welke bouwmarkt dan maar ook, ik raad het andere mensen zeker aan om bij Luxury Floors in Kampen hun laminaat te kopen, ze hebben een zeer uitgebreid assortiment, goedkope prijzen, snelle levering, vriendelijke mensen. ik ben zeer tevreden en raad mijn kennissen en familie zeker aan om eens een kijkje te gaan nemen. De volgende keer zal ik zeker weer terug komen bij Luxury Floors als ik weer laminaat nodig zal hebben. Dank je wel Sezer voor de fantastische service die je verleend hebt. Super, Super Super
FOTO VAN CM VAN DEN HOEK
Gelegd laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Daniel op woensdag 25 apr 2018 '18
Wij hebben aflopen week via Luxury Floors laminaat besteld en laten leggen... Ze hebben super snel en goed werk afgeleverd ... Bedankt!
REACTIE VAN DANIEL MILLER
Een gedeelte van het resultaat...
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Diannne Hogenhout op donderdag 12 apr 2018 '18
3 weken terug de benedenverdieping opnieuw gelegd in onze woning in Urk. Onze dank voor het meedenken in oplossingen en voor de manier waarop alles is afgehandeld. Alles keurig op afspraak en geleverd zoals afgesproken. Ik korte tijd door omstandigheden een tweede vloer gelegd maar alleen maat lof over de manier waarop wij zijn behandeld. Wij raden jullie bedrijf dan ook ten zeerste aan en hopen nog lang te kunnen genieten van onze vloer
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloeren”
Door Esmeralda Hopman op dinsdag 10 apr 2018 '18
Wij hebben 2 soorten laminaat vloeren gekocht voor de eerste etage en op zolder. Mooie lichte vloeren. Goed te leggen. Goede service en vriendelijk personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Weten wat service inhoud”
Door karim op maandag 9 apr 2018 '18
ten eerste wil ik zeggen dat luxery floors weet wat service inhoud,ik heb laminaat besteld voor het hele huis ,niets is te veel sterker nog ze helpen meedenken .verzending was super snel ,jongeman aan de telefoon zeer behulpzaam ,dan de mannen die het laminaat hebben gelegd die zijn hun gewicht in goud waard ,super snel en netjes ,na afloop alles netjes nagelopen en de rommel opgeruimd ,super jongens ,ik heb niets anders dan lof over dit bedrijf ,Luxery floors raad ik dus ook aan iedereen aan ,ga zo door .MIJN dank is groot.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Ronald & Renate van der Heiden op zaterdag 7 apr 2018 '18
Wij hebben sinds gisteren een nieuwe laminaatvloer op zolder. Super spannend, want we hadden de vloer via de site besteld zonder live te bezichtigen in Kampen. De dag voordat de vloer gelegd werd, werden we gebeld, om te bevestigen hoe laat de vloer geleverd zou worden. Zoals afgesproken kwam de medewerker optijd en werd de vloer super netjes gelegd. Wij zijn echt ontzettend tevreden en wij gaan mogelijk binnenkort kontact opnemen, om de 2e etage ook te laten leggen met laminaat ( licht grijs) van Luxury Floors. Wij gaan zeker andere mensen in onze omgeving jullie bedrijf aanbevelen.
FOTO VAN RONALD & RENATE VAN DER HEIDEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Pim Nijhof op vrijdag 6 apr 2018 '18
Wij hebben 100 (vierkante)meter laminaat gekocht, zeer vakkundig geholpen door het personeel. Er werd echt met de klant meegedacht. (wat voor vloer, isolatie, en gebruik) Tot op heden ook nergens het laminaat goedkoper kunnen vinden. Ik zal het dan ook aanbevelen bij mijn vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi laminaat”
Door jb kogel op donderdag 22 mrt 2018 '18
We hebben laminaat voor de zolderverdieping gekocht,mooi laminaat en een erg vriendelijke verkoper heeft ons goed geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door Dick en Jennie Drost op vrijdag 2 mrt 2018 '18
Zeer ruime keuze. Goede hulp en uitleg gehad. De verkopers weten waar ze het over hebben. We zijn zeer tevreden over onze keus om de aankoop bij Luxury Floors te doen. Zullen het zeker binnen onze kring verder vertellen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima laminaat en pvc”
Door SPM op woensdag 28 feb 2018 '18
Prima laminaat en pvc voor een prima prijs. We zijn erg netjes geholpen en hebben uiteindelijk alle vloeren voor onze nieuwe woning gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Anita Kleuver-Opperman op dinsdag 27 feb 2018 '18
Wij hebben bij Luxury Floors een mooie laminaatvloer uitgezocht, en zijn zeer vriendelijk en goed geholpen. Er werd echt de tijd voor je genomen.Hij is gelegd door Mikael en Sezer, hele vriendelijke jongens, ze hebben echt vakwerk afgeleverd.
Wij zijn zeer tevreden over alles en raden iedereen aan om hier een vloer te kopen.

Eerdere ervaring van 24 januari 2018: Heel goed én vriendelijk geholpen. Er wordt echt de tijd genomen voor de klant. Goed geslaagd voor een mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak = afspraak”
Door Arjen Keyser op dinsdag 20 feb 2018 '18
We zijn uitermate deskundig geholpen op fijne manier rustig rondkijken in het begin en met advies wanneer er behoeft aan is. Gelijk een afspraak ingepland voor het egaliseren en het leggen van visgraat pvc laminaat. Per SMS werd ik op de hoogte gehouden van afspraak en aankomst. Ik kan niet anders vermelden dat de vloer met veel toewijding en vakmanschap gelegd is en deze eigen alle verwachtingen overtreft. Geen hoekje is te moeilijk of er is goede oplossing met als resultaat een beneden etage met een mooi doorlopende visgraat. De band rond om de vloer is veelal een uitdaging maar niet voor deze vakmensen, het kost tijd maar je kunt zien dat ze het leuk vinden om er iets moois van te maken en ze er zelf tevreden over willen zijn. Het beste materiaal verdiend ook deze aandacht en ik verheug me er op om hier nog lang van te genieten. Ik kan iedereen aanraden om leggen van de vloer door Luxury Floors te laten doen, afspraak=afspraak met toewijding en en perfect eindresultaat
FOTO VAN ARJEN KEYSER
Doorlopende visgraat vloer
REACTIE VAN ERNA
Hoi Arjen, wat een prachtige vloer! Kun je aangeven welke vloer dit is? Alvast bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Supergoede ervaring”
Door marianne van ginkel op zaterdag 17 feb 2018 '18
Mijn ervaring is supergoedIk ben heel vriendelijk en goed geholpen. De vloer is prachtig mooi en supermooi gelegd Een absolute aanrader.Een topbedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keer aankoop”
Door Nelly Demmer op maandag 12 feb 2018 '18
Prachtige vloer uitgekozen, voor de tweede keer bij Luxury Floors. Heel veel keuze. Klantvriendelijk, op tijd bezorgd. Vakkundig gelegd door Michaël en helaas de naam van zijn collega vergeten. Ik ben zeer tevreden.

Eerdere ervaring van 13 november 2016: Heel goed geholpen met uitleg en zelfs een stukje voor laten doen met hoe te leggen van de vloer. Vriendelijk en ook behulpzaam. Dus zijn wij tevreden met onze nieuwe vloer. Ziet er prachtig uit. Als het zo zou zijn dat wij ook voor andere delen van onze woning aan een nieuwe vloer toe zijn dan weten wij Luxury Floors te vinden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Jessica klunder op donderdag 1 feb 2018 '18
Ik stuur alle mensen in mijn omgeving die een vloer nodig hebben hierheen. Jullie zijn spotgoedkoop. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“9 plus”
Door Deborah en Ruud op maandag 29 jan 2018 '18
Wij hebben een prachtige vloer uitgezocht bij Luxury Floors. De service was fantastisch. Het was absoluut een 9+ ervaring. We hadden een legafapraak gemaakt voor kerst, maar deze moest vanwege een tegenvaller bij de verbouwing verschoven worden. Door de geweldige service heeft luxury Floors de vloer als uitzondering na de kerst geplaats zodat wij ons huis toch snel in konden en niet hoefden te wachten op een nieuwe legafspraak. De vloer is vakkundig gelegd. Luxury Floors is een enorme aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Frank Schokkenbroek op vrijdag 26 jan 2018 '18
Een goede deal en fantastisch gelegd. We hebben voor ons nieuwe huis prachtig laminaat uitgezocht, waarvoor Youri ons een heel scherpe deal heeft gegeven. Hoe mooi de vloer er in de winkel ook uitziet, het moet er ook nog strak in. Dat was in goede handen bij Michel en zijn team. Dikke duim omhoog mannen. We hebben inmiddels dan ook al twee vrienden naar jullie doorverwezen. Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jamila op vrijdag 26 jan 2018 '18
We werden snel en geholpen door allr medewerkers. Top bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Rik op vrijdag 26 jan 2018 '18
Goede service. Aardige behulpzame mensen. Goede prijzen. Aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door E. brust op maandag 8 jan 2018 '18
December 2017 in de showroom wezen orienteren voor een nieuwe vloer. We zijn daar op een professionele, maar ook aangename, manier geholpen. Vandaar dat we direct besloten om de gewenste vloer aan te schaffen. Ook de service, zoals levering en teruggave restant, is goed. Alles verliep conform afspraak en aangenaam.
Reactie of foto toevoegen
“L-u-x-u-r-y F-l-o-o-r-s”
Door Koster op donderdag 28 dec 2017 '17
L- ieve mensen die er werken
U- itermate fijn geholpen
X-.....
U- gerust eens een kijkje moet nemen
R-edenen genoeg om er te kopen
Y-....
F-ijn geholpen
L-euk personeel
O-ch...we komen zeker nog weer eens terug
O-ok beveel ik jullie aan!
R-uilen geen bezwaar
S-nel geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Superservice”
Door Jeanine op vrijdag 8 dec 2017 '17
Laminaat besteld bij dit bedrijf, bij bezorging bleek er geen plinten bij te zitten die er wel bij hoorden. Ik heb gelijk luxury floors gebeld en de situatie uitgelegd. Degene aan de telefoon gaf gelijk hun fout toe en ik kreeg 14,5 m gratis plinten thuisbezorgd de andere week. Superservice en ik kan iedereen aanraden bij Luxury Floors te bestellen, het is ook kwalitatief heel goed laminaat.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Leon Adema op donderdag 30 nov 2017 '17
Ik heb hier met veel plezier een prachtige en spotgoedkope Laminaatvloer gekocht. Vervolgens hebben mijn ouders op mijn aanraden een PVC-vloer gekocht die door Luxury Floors zelf bezorgd en gelegd is, ook zij zijn uitermate tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Harry F. op dinsdag 28 nov 2017 '17
Prettig bedrijf met goede service. Afspraken worden prima nagekomen. Ik beveel dit bedrijf aan.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Basar op zaterdag 25 nov 2017 '17
Eerlijk gezegd ben verbaasd van het service wat ze je aanbieden service van hun begint als je de winkel instap ze denken met je mee ze geven je advies ze komen hun afspraken goed na , als op het afgesproken tijdstip perfect geen woorden voor.
Bezorg was aardig en beleefd heeft goed geholpen. Me aandacht gaat toch voor de legger van de laminaat beter diensten kon ik niet wensen voor elke hoek werd de tijd genomen en netje gezaagd met 1 woord perfect mikail ga zo door kerel
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geholpen”
Door Johanneke de Jong op donderdag 23 nov 2017 '17
Dit is de 2e keer dat ik hier kom. Ooit door familie getipt; die hier ook altijd al heen gaan. Zelf ook vrienden dit bedrijf aangeraden die ook al hier geslaagd zijn. vandaag supergoed geholpen. Er lag een restantpartij tegen megadeal prijs. Precies de vloer die ik zo graag wilde. ZEER BLIJ dus reed ik terug.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door J Both op dinsdag 21 nov 2017 '17
Een poosje geleden hebben wij een laminaatvloer gekocht bij Luxury Floors. We werden prettig benaderd door een van de verkopers. Zonder doorzichtige verkooptechnieken bijzonder goed aan een vloer geholpen. Het personeel is heel beleefd! Prijs-kwaliteitverhouding kan volgens mij niet beter. Eerder kregen we voor andere doeleinden al zomaar 2 stroken pvc mee. Al met al zeer positief over dit bedrijf. Wij komen zeker terug als we weer een vloer nodig hebben! Aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Arie Ramkema op zondag 19 nov 2017 '17
Uitstekende service van Luxuryfloors. Onze nieuwe bungalow had op 4 plekken vocht en bolde op die planken iets op. Na bellen met Luxuryfloors werden de extra kosten - legkosten en 10m2 Eggerlaminaat - gedeeld.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en flexibel handelen”
Door Rob Dijkstra op dinsdag 14 nov 2017 '17
Dit is wat mij betreft het credo van Luxury Floors. Bij het leggen van het laminaat werd door de leggers van Luxury Floors opgemerkt dat het door ons gekozen laminaat in de toekomst mogelijk problemen kan opleveren. Na overleg met Luxury Floors werd besloten om te stoppen en dat er nieuw laminaat kon worden gekozen. Het onmogelijke geschiedde binnen 1 dag werd de oude partij opgehaald en de nieuwe geleverd. In dezelfde week werd er alsnog gelegd. Grote complimenten voor de leggers en bezorgers en het personeel in Kampen. Hier kan je met een gerust hart je aankoop doen.
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door W. Piet op zondag 12 nov 2017 '17
Voor de 2de maal hier een vloer gekocht. Wederom zeer vriendelijk geholpen door de medewerker en tijdens het klaar zetten van onze bestelling konden wij genieten van een heerlijke kop koffie en vers gemaakte broodjes... Bijzonder de moeite waard om hier een vloer te kopen; zelfs onze kinderen hebben hier een vloer gekocht...te weten, wij komen uit Aalsmeer! Dus niet bepaald naast de deur...maar het is de moeite waard hoor!
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door I. de Winter op zondag 12 nov 2017 '17
Gisteren onze laminaatvloer hier uitgezocht en besteld. Ruime keuze en zeer goede service en men neemt nog rustig de tijd om tot de juiste materialen te komen. Alles kan live bekeken worden, zoals bijv. een andere ondervloer en een laminaatplank mee naar huis nemen is geen enkel probleem. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door Ron Wolff op dinsdag 31 okt 2017 '17
Prima bedrijf met leuke vriendelijke mensen. Afspraken worden nagekomen en het leggen van de laminaatvloer en plinten plaatsen gebeurt vakkundig. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Thie Kamerling op vrijdag 20 okt 2017 '17
5 jaar geleden is bij mij een laminaatvloer gelegd. In de loop de jaren kwamen er steeds meer kieren en openingen tussen het laminaat. Hierover contact gehad en na bezoek van een expert besloten om een nieuwe vloer te laten leggen. Over de kosten hiervan werd niet moeilijk gedaan en zijn we in heel goed overleg uitgekomen. Maandag is de vloer gelegd en ook voor deze mensen was niets te veel en lieten alles keurig achter. Kortom een zaak die zijn afspraken na komt en waar ik een dikke pluim aan geef.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtvloer”
Door Joep Wolfkamp op woensdag 18 okt 2017 '17
Zeer ruim aanbod tegen goede prijzen. Vakkundig en behulpzaam personeel. Prachtvloer !
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Kuipers op zaterdag 14 okt 2017 '17
Deze week vloeren laten leggen in de hele woning. In 1 dag keurig gelegd. Ook in de winkel goed en vriendelijk geholpen. Volle pakken konden gewoon retour. En niet te vergeten een prima prijs!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Luxury Floors
aKampen , Haatlanderdijk 6-D, 8263 AR Kampen, tel 038 - 337 40 25
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.