Feedback
6,0

Lindhout Badkamers en Installatietechniek

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0164-650270 | Oude Moerstraatsebaan 6, 4614 RP Bergen op Zoom


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Lindhout Badkamers en Installatietechniek
Een nieuwe badkamer/toiletruimte kiest u bewust. U laat zich goed inspireren en adviseren over de mogelijkheden. Er is bij ons in de showroom van alles te zien, maar al het moois moet ook precies aansluiten op uw persoonlijke wensen, de ruimte in uw badkamer/toiletruimte en uw budget.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Lindhout Badkamers en Installatietechniek. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet tevreden over handelwijze”
Door Tonny Kruf op zondag 26 jan 2020 20
Wij hebben de badkamer gekocht en laten plaatsen door lindhout. Nog nooit in mijn leven zo een drama meegemaakt. De verkoop in het begin was goed. Vriendelijk man en duidelijke uitleg. Maar die heeft ontslag gekregen of genomen daar. Wij hebben zelf de oude badkamer geheel gestript en klaar voor de verbouwing gemaakt. De eerste dag ging erg goed. Vriendelijke jongens en harde werkers. Maar dat was ook gelijk de laatste goede dag. Het zou eigenlijk 14 dagen duren van begin tot oplevering. Maar ze zijn eind april begonnen en de oplevering duurde tot half september. Ze hadden vergeten de douchewand te bestellen, namen ze gewoon een andere mee zonder te melden. Die wilden ze gewoon plaatsen...... nou dat lieten we niet toe natuurlijk. Dus die moest alsnog besteld worden. ( 6 weken levertijd). De nieuwe radiator werd beschadigd en slecht geplaatst. Leidingen te kort afgeknipt. Is na klagen wel vervangen door een nieuwe. De douchemengkraan beschadigd met plaatsen, scheef en uitstekende S-koppelingen. Is na klagen wel vervangen en goed geplaatst. Kranen op wastafel afwijkend van maat geplaatst. Is na klagen goed gezet. Gaten voor de douchewand aan de verkeerde kant geboord, dus tegels kapot. Uitgebroken ( groot stuk ) en opnieuw betegeld. (twee zelfstandige tegelzetters hebben hier aan gewerkt en beide waren zeer vakkundig overigens). Het ergste vond ik de houding van de heer Lindhout zelf. Hij kwam na veel bellen en mailen langs om te kijken en zij alleen maar we lossen het op. We wilden graag uitleggen wat we niet fijn/ goed vonden. Dit wilde hij niet en negeerde ons zelfs. Hij heeft ons ook bewust op de lange baan geschoven. En zij constant geen tijd te hebben. Uiteindelijk juridisch advies ingewonnen en een aangetekende brief gestuurd met een gestelde termijn van 14 dagen. En Voila, toen kon het ineens alle dagen. Uiteindelijk is de badkamer prachtig geworden, maar dit geeft er wel een zwart randje aan. Ps: ik heb nog niet alles benoemd, slechts een klein deel.
FOTO VAN TONNY KRUF
Resultaat wastafel
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Resultaat wastafel
1 / 1
Vestiging Lindhout Badkamers en Installatietechniek
aBergen op Zoom , Oude Moerstraatsebaan 6, 4614 RP Bergen op Zoom, tel 0164 - 65 02 70
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.