Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
516 ervaringen
Barneveld (Gelderland)
24 ervaringen
Apeldoorn (Gelderland)
261 ervaringen
Lelystad (Flevoland)
17 ervaringen
Kesteren (Gelderland)
325 ervaringen
Apeldoorn (Gelderland)
29 ervaringen
Dodewaard (Gelderland)
42 ervaringen
Genemuiden (Overijssel)
52 ervaringen
8,0

Leo van der Velden Keukenimport

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
Mariënhoef 3A, 3851 ST Ermelo
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Leo van der Velden Keukenimport
Leo van der Velden Keukenimport is een handelsfirma met meer dan 10 jaar ervaring in advisering, verkoop, levering en plaatsing van keukens. Daardoor hebben wij een gedegen marktkennis en kunnen voor ieder budget een keuken naar wens realiseren. In onze showroom op Industrie terrein Veldzicht, tussen Ermelo en Harderwijk, vindt u een ruim assortiment in een keur van stijlen.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Leo van der Velden Keukenimport. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Jammer”
Door Evert versluis op zondag 4 jun 2017 '17
Komt helaas afspraken niet na. Plaatsing was redelijk maar nog wel met veel noodzakelijke nazorg. Reageert niet of nauwelijks op mails. Legtverantwoordelijkheid voortdurend bij klant en niet bij eigen bedrijf. Jammer
Reactie of foto toevoegen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 516 ervaringen
9,4
De Keukenmakery
Barneveld (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 24 ervaringen
“Prachtige keukens”
Door Dennis Buisman op woensdag 1 feb 2017 '17
In de afgelopen 4 jaar hier twee keukens gekocht. Beide keukens zijn prachtig geworden en doordat Leo echt met je meedenkt met de indeling is alles zo optimaal mogelijk ingericht. Geen gezeur met de prijs met hoge kortingen en direct tekenen intimidatie zoals bij de DMG groep.
Reactie of foto toevoegen
9,3
Voortman Keukens
Apeldoorn (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 261 ervaringen
9,1
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Uitstekend” score uit 17 ervaringen
“Goed en vertrouwd gevoel”
Door E. Niessen op zaterdag 11 mrt 2017 '17
Voortraject
Bij het doen van een grote uitgave moet je een goed en vertrouwd gevoel hebben , zo ook bij het aanschaffen van een keuken. Na het bezoeken van enkele aan Mandemaker gelieerde ondernemingen is er een beeld ontstaan welke niet aansluiten bij ons. Dit werd dan ook bevestigd na het lezen van recensies op het WWW. Naast het bezoeken van voorgenoemde ondernemingen hebben wij het Siemens inspiratiehuis bezocht voor het selecteren van de apparatuur, echt een aanrader. Omdat er ook een gashaard geplaatst moet worden hebben we de meubelen en het blad meegenomen in dit traject.

Offerte traject Leo van der Velde:
De afspraak kon snel worden ingepland in de showroom van Leo. Het ontvangst, uitwerken van de ideeën in een 3D weergave en de offerte zijn als zeer persoonlijk en ongedwongen ervaren. Tijdens het uitwerken van de 3D weergave zijn er goede ideeën vanuit Leo aangegeven welke absoluut niet beladen zijn met een commerciële voorkeur. Het omzetten van de 3D weergave naar de offerte was zeer open en transparant . De offerte is uitgebreid, overzichtelijk, transparant en scherp geprijsd.

Service Leo van der Velde
1) Omdat de verbouwing van de woning uitliep moest het plaatsen van de keuken 1 week uitgesteld worden. Het zenden van een e-mail met dit verzoek was voldoende. De keuken is een week extra opgeslagen en de monteurs zijn herpland.
2) Tijdens het offerte traject is er een ronde buis geselecteerd voor het afzuigkanaal. Toen de aannemer er achter kwam dat deze niet in het verlaagde plafond paste heb ik contact gezocht met Leo. Dezelfde dag is er aktie ondernomen en werd er enkele dagen later rechthoekige buis afgeleverd (direct af fabriek om tijdsvertraging te voorkomen). Uiteindelijk hebben de monteurs van Leo de ronde buis mee terug genomen. Over meerkosten is niet gesproken en zijn dan ook niet in rekening gebracht!
3) De geselecteerde oven kon niet tijdig worden geleverd door Siemens. Omdat Leo ons niet wilde laten zitten is er een nieuwe oven geplaatst welke gebruikt mocht worden totdat de geselecteerde oven beschikbaar was en omgeruild kon worden door een monteur.
4) De dag opvolgend aan de levering, welke vooraf was afgestemd en de dag ervoor werd geverifieerd vanuit de transporteur, zouden de keuken en het haardmeubel geplaatst worden. De ingezette monteurs hebben de bouwlocatie voor aanvang de installatie beoordeeld en weigerde absoluut, ondanks aandringen en risico vrijwaring, om de keuken te plaatsen omdat de woning nog te vochtig was. Na contact met Leo is de keuken weer opgehaald, opgeslagen en is de aanlevering en installatie opnieuw ingepland. Op dat moment een domper maar zeer correct gehandeld en professioneel advies vanuit Leo en zijn team. Leo en zijn team staan voor kwaliteit. Over meerkosten is niet gesproken en zijn dan ook niet in rekening gebracht!
5) Na het installeren van de Quooker bleek er af fabriek een defect te zijn. De volgende dag zijn de monteurs aansluitend aan een andere montageklus langs gereden en hebben het defecte onderdeel vervangen.

Opmerkingen Leo van der Velde.
1. De showroom is zeer beperkt. Voor de beeldvorming is dit mogelijk een nadeel echter worden deze financieel lasten voor de onderneming beperkt welke goed terug te zien zijn in de prijs welke de consument moet betalen.
2. Leo van der Velde is een kleine onderneming welke de regie voert over het project en samenwerkt met andere partijen (monteurs en transporteur). Merkbaar is dat telefonisch contact minder soepel verloop dan bij grote ondernemingen welke een telefoniste hebben zitten. Ondanks dat de communicatie trager verloopt dan men anno 2017 wenst is deze correct en tijdig is. Naast het reduceren van financieel lasten voor de onderneming welke goed terug te zien zijn in de prijs welke de consument moet betalen zijn de andere partijen gemotiveerd om goed werk te leveren, zij zijn immers afhankelijk van Leo voor vervolgopdrachten.

Eindconclusie
Het is algemeen bekend en een feit dat het leveren en plaatsen van een keuken niet zonder slag of stoot verloopt. Ook wij hebben te maken gehad met deze perikelen. Echter reactiesnelheid, communicatie, oplossingsgericht denken en service zijn hierin essentieel. Leo en zijn team staan naast kwaliteit ook hiervoor. Tevens staat de keukenbranche bekend om de agressieve en intimiderende verkoop houding waarbij eenmalige hoge kortingen tot een snelle beslissing moeten leiden. De prijzen bij Leo zijn transparant , direct scherp en vrijblijvend. Het goede en vertrouwde gevoel wat Leo en zijn team hebben gegeven tijdens het voortraject en de installatie en hebben waargemaakt heeft geresulteerd in een mooie en duurzame keuken. Wij kunnen Leo van der Velde dan ook aanbevelen !
FOTO VAN E. NIESSEN
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 325 ervaringen
8,9
Budget Select Keukens
Apeldoorn (Gelderland)
“Prima” score uit 29 ervaringen
“Een zeer tevreden klant”
Door Ger van Vliet op woensdag 31 okt 2018 '18
Heb een complete keuken, merk Rotpunkt, gekocht. Prima geholpen en geadviseerd door Leo v/d Velden, zonder opdringerig over te komen. Afspraken werden mondeling gemaakt op basis van vertrouwen. Is na het bezoek aan zijn zaak bij ons thuis wezen kijken en heeft een paar goede aanpassingen gedaan op het concept dat ik had laten maken. Heeft gezorgd dat apparatuur logisch en mooi bij elkaar paste. Afspraken werden prima nagekomen, prijsstelling was goed t.o.v. andere bedrijven met dezelfde keuken en installatie werd uitstekend uitgevoerd door zeer deskundige en prettige vaklui. Kortom: een zeer tevreden klant met dit bedrijf.

Aanvulling ontvangen op 31 oktober 2018: Graag in de tekst nog opnemen dat Leo een prima advies heeft gegeven voor Siemens apparatuur. Door 4 artikelen van Siemens te bestellen, werd de garantietermijn verlengd naar 5 jaar. Prachtige apparaten welke zeer goed bij elkaar passen en met veel meer mogelijkheden dan vooraf gewenst. Dank Leo voor het meedenken en de goede priijzen van deze super apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Eindresultaat keuken
1 / 1
Vestiging Leo van der Velden Keukenimport
aErmelo , Mariënhoef 3A, 3851 ST Ermelo, mob 06 - 29 40 87 96
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.