Feedback
8,0

Lekkerstoken.nl

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0341-700288 | Elburgerweg 37, 8071 TA Nunspeet
Haardenwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Lekkerstoken.nl
Lekkerstoken.nl is ontstaan uit een passie voor stoken en gietijzeren houtkachels. Wij zijn voor u opzoek gegaan naar gekwalificeerde en betaalbare houtkachels, waarmee u veilig kunt stoken.
Alternatieven voor Lekkerstoken.nl
Andere goed gewaardeerde haardenwinkels zijn onder meer:
• Kachelspecialist van Walsem
   
(Rhenen Utrecht) score 7,0 uit 10 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ haardenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Lekkerstoken.nl. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer tevreden”
Door Jacob de K op vrijdag 20 jan 2023 23
Wij waren op zoek naar een houtkachel met convectie voor een kleine ruimte (75 m3) en de Fokus van Nordflam blijkt voor ons de perfecte oplossing. Brandt prima en is zeer betaalbaar. We kregen goed advies over de pijpen en konden de installatie thuis zelf doen. Zeer tevreden over advies en aankoop.
FOTO VAN JACOB DE K
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Steven Vrancken op dinsdag 30 nov 2021 21
Ik was een kachel aan het zoeken voor mijn yurt, en had email gezonden naar verschillende verdelers die me interessant leken. Arjan van Lekkerstoken.nl reageerde haast ogenblikkelijk, en was zeer behulpzaam - en dat is een understatement. Gewoon, echt, goeie klantenservice, naar aanloop van mijn uiteindelijke koop. En ook daar was hij heel behulpzaam en professioneel, ben er dus echt blij mee.

En de kachel, aangekomen, zag er nog beter uit dan op de website. Echt super degelijk gemaakt, makkelijk te installeren, en zeer gebruiksvriendelijk - ook de luchttoevoer regelen is super easy, en langs verschillende kanten/mogelijkheden.

Echt dus ja, super tevreden.
FOTO VAN STEVEN VRANCKEN
Reactie of foto toevoegen
“Service is goed”
Door Ramiro Hoogland op zaterdag 11 jan 2020 20
We hebben een kachel gekocht in de winkel nadat we goed geholpen zijn. De extra onderdelen konden we meteen meenemen en een dag later hadden we een heerlijke kachel staan. De service is goed en je wordt snel geholpen.
FOTO VAN RAMIRO HOOGLAND
Geplaatste haard
Reactie of foto toevoegen
“Snel geleverd”
Door Rick Voerman op dinsdag 11 jun 2019 19
Mooie rustieke gietijzeren houtkachel online gekocht bij lekkerstoken.nl. Extra aansluit accessoires mee besteld die ik dacht nodig te hebben, nadat de bestelling was geplaatst werd ik gebeld met advies over een alternatief op het aansluit materiaal wat achteraf beter van pas kwam voor mijn situatie in de schouw. Een mooie snelle levering!
FOTO VAN RICK VOERMAN
Houtkachel
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 4
Vestiging Lekkerstoken.nl
aNunspeet , Elburgerweg 37, 8071 TA Nunspeet, tel 0341 - 70 02 88
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor haarden kachels in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.