Feedback
5,7

Kwaliteitparket.nl

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0320-280665 | Industrieterrein Noordersluis, Bolderweg 72A en 72E, 8243 RD Lelystad
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kwaliteitparket.nl
Kwaliteitsparket heeft ruim 20 jaar ervaring in de parketbranche, biedt een vooruitstrevende service en de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Kwaliteitparket.nl. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Onbetrouwbaar komen hun beloftes niet na”
Door Wiel G. op vrijdag 5 aug 2016 '16
27-07-2016 een bestelling gedaan, ondanks dat er nog 763 stuks plinten op voorraad waren kreeg ik toch een telefoontje dat het niet meer leverbaar... was, hun alternatief een gelijkwaardig product dan maar aanvaard. Het zou 28 -07-2016 geleverd worden zij het niet dat mijn bestelling op het verkeerde Depot lag, zodra het op het goede depot lag werd er een nieuwe afspraak met me gemaakt. Dit gebeurde tot 3 x toe en na 5 dagen had ik mijn bestelling nog steeds niet in huis. Dan maar eens gebeld zij zouden het voor me gaan uitzoeken waar het was fout gegaan en zou over een half uurtje terug gebeld worden. Na 5 uur nog geen telefoon van hun gehad, dan maar weer zelf gebeld, moest weer gaan uitleggen waar het over ging en ze waren zich van geen kwaad bewust, een excuus dat ze vergeten waren om terug te bellen zat er niet aan. Ik heb toen de levering geannuleerd en mijn geld terug geest, dit zou dezelfde dag nog geregeld worden, en ook die belofte komen ze niet na.
Reactie of foto toevoegen
“Snel”
Door N. Groenewegen op woensdag 4 jan 2017 '17
Snel antwoord op vragen via e-mail. Correcte bezorging en binnen de aangegeven tijd. producten ongeveer 30% goedkoper dat bij mij in de buurt, dat heeft mij circa 200,- bespaart. Enorm vriendelijk. Ook voor een enkel pintje van ongeveer 10,- doen ze hun best en word je klantvriendelijk geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet geleverd”
Door john schellekens op dinsdag 26 feb 2019 '19
2 wollen boen pads besteld en betaald , worden ondanks belofte niet geleverd. zit al een dag of 10 te wachten
Reactie of foto toevoegen
“Bestelling onderhoudsproduct”
Door Zaman op vrijdag 9 mrt 2018 '18
Super service! Bestelling kwam volgende dag gelijk aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door E.Beumer op vrijdag 28 jul 2017 '17
Zo goed geholpen, echte klasse service en goede koffie. Ik was op zoek naar een nieuwe vloer voor in de woonkamer en slaapkamer alleen heb een moeilijke indeling waardoor er goed ingemeten moet worden, dit hebben ze goed gedaan en een scherp totaal pakket prijs geleverd. zelfs de plinten de lak en reiniging voor de vloer zaten erbij, ze hebben alles binnen een week geregeld op maandag gebeld en vrijdag zat de vloer er al helemaal in, echt geweldig. ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Robijn houten plinten”
Door Rene op zondag 9 dec 2018 '18
Super slechte service. Plinten van Robijn hout besteld. Al eerder deze besteld bij Kwaliteitsparket maar door verbouwing nu tekort. Levering veel te laat en verkeerde plinten (eikenhout). Met een foto van de robijn houten vloer en de oude plinten de nieuwe plinten (in olie) lijken totaal niet op elkaar. Deze foto naar service gestuurd maar men blijft volhouden dat het robijn is.
FOTO VAN RENE
Kleurverschil
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Kleurverschil
1 / 1
Vestiging Kwaliteitparket.nl
aLelystad , Industrieterrein Noordersluis, Bolderweg 72A en 72E, 8243 RD Lelystad, tel 0320 - 28 06 65
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Flevoland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.