Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Woudenberg (Utrecht)
39 ervaringen (3 weken geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
65 ervaringen (1 maand geleden)
Sint Annaland (Zeeland)
285 ervaringen (2 weken geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
268 ervaringen (4 dagen geleden)
6 vestigingen
1838 ervaringen (gisteren)
Poortvliet (Zeeland)
122 ervaringen (1 week geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
183 ervaringen (2 maanden geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
66 ervaringen (1 week geleden)
9,6

Keukenstudio Maassluis

Score uit 26 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 010-5920200 | Mozartlaan 334, 3144 NH Maassluis
Gebruikersfoto: Keuken met inbouwwand
1 / 8
8 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenstudio Maassluis
Bekijk de mooiste keukens in onze grote showroom in Maassluis. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe keuken, maar ook voor het opknappen van een bestaande keuken.
Ervaringen
Er zijn 26 ervaringen over Keukenstudio Maassluis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren22 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Top”
Door Monique Nooy op dinsdag 12 jun 2018 '18
Top advies van Coen van Gilst. Uitgekomen op een prachtige keuken van Hollands Maatwerk. Ook de after service was geweldig...paar kleine dingetjes waren zeer snel opgelost. Absolute top service all round en wij genieten van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
9,7
Keuken at Home
Numansdorp (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 66 ervaringen
7,0
Poggenpohl Amsterdam
Amsterdam (Noord-Holland)
“Redelijk” score uit 8 ervaringen
“Prima verlopen”
Door Hélène Havinga op vrijdag 8 jun 2018 '18
Tien jaar geleden hadden we al bij Keukenstudio Maassluis een keuken gekocht waar we heel tevreden over waren. Omdat we in een nieuwbouwhuis zijn gaan wonen hadden we weer een nieuwe keuken nodig en zijn we naar het voor ons vertrouwde adres gegaan. Dit omdat we kundig advies op prijs stellen en voor goede kwaliteit willen gaan. Ook de service die verleent wordt bij Keukenstudio Maassluis is prima. Kortom, wij zijn erg blij met onze mooie nieuwe keuken!

Aanvulling ontvangen 13 juni 2018: Onze keuken is in november 2017 geplaatst. Dit is prima verlopen. Ingebouwd door kundige mensen.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 183 ervaringen
9,0
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 602 ervaringen
“Zeer tevreden ermee”
Door Stefan de Kok op donderdag 31 mei 2018 '18
Wij hebben Bij Keukenstudio Maassluis een prachtige keukenopstelling gekocht met een groot wit kookeiland en een verzonken wandopstelling. Na een uitgebreid adviesgesprek is de order geplaatst en volgens afspraak gemonteerd door zeer kundige monteurs. Wij zijn er zeer tevreden mee een aanrader.
FOTO VAN STEFAN DE KOK
Keuken met inbouwwand
Reactie of foto toevoegen
5,5
Eigenhuis Keukens
7 vestigingen (heel Nederland)
“Matig” score uit 78 ervaringen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 35 ervaringen
“Goed gegaan”
Door Marianne op dinsdag 1 mei 2018 '18
Ik heb een mooie Schuller keuken gekocht. Ik ben vriendelijk te woord gestaan, heb goede adviezen gekregen en er werd ook goed meegedacht. De keuken is keurig netjes geplaatst door eigen vakkundig personeel. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken en over Keukenstudio Maassluis ben ik zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1838 ervaringen
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 254 ervaringen
“Pluspunten”
Door Koen op maandag 9 apr 2018 '18
Wat een prettige keukenzaak, voorzien van alle nieuwe noviteiten en een adviseur die weet waar hij het over heeft. Er werd alle tijd genomen om tot een goed en passend keukenvoorstel te komen, zowel qua wensen als budget. Een groot pluspunt vonden wij dat bij het plaatsen van de keuken, eigen monteurs van Keukenstudio Maassluis kwamen. Wij raden Keukenstudio Maassluis zeker aan!
FOTO VAN KOEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 285 ervaringen
8,9
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 12 ervaringen
“Blij met de keuken”
Door André en Jannet Vroegindeweij op woensdag 4 apr 2018 '18
Wij zijn heel tevreden en blij met onze keuken van Keukenstudio Maassluis. Met dank aan adviseur Coen van Gilst!
FOTO VAN ANDRÉ EN JANNET VROEGINDEWEIJ
U keuken
Reactie of foto toevoegen
7,4
Keukenvision
3 vestigingen (Zuid-Holland, Utrecht)
“Redelijk” score uit 21 ervaringen
9,8
Velthuizen Keukens
Woudenberg (Utrecht)
“Fantastisch” score uit 39 ervaringen
“Super gedaan”
Door René Wolf op vrijdag 23 mrt 2018 '18
Afgelopen week is onze mooie keuken door keukenstudio geplaatst. Echt ze hebben dat super gedaan. De monteurs waren erg netjes, behulpzaam en vooral erg bekwaam. Ook de aankoop van onze keuken was zeer prettig. Geen opdringerige verkoper maar gewoon alles rustig uitgelegd en over de prijs waren we zeker tevreden. Voor een mooie keuken en vooral voor een goede plaatsing ga dan zeker naar Keukenstudio Maassluis.

Eerdere ervaring 29 november 2017: Na 2 jaar hadden we eindelijk besloten om toch maar eens naar een nieuwe keuken te gaan kijken. Maar, ja als klant zie je door de bomen het bos niet meer met al die merkkeuzes en alle "super" kortingen die keukencentrums bieden. Wat is een goed merk en toch past binnen onze budget. We kwamen uit op het merk Schüller, dus de 1e stap was gezet en nu opzoek naar een keukenstudio die onze keukenwensen binnen ons budget zou kunnen verwezenlijken. Over keukenstudio Maassluis las ik goede recensies over de service en ze verkochten het merk Schüller. Voor ons was niet alleen de prijs belangrijk maar zeker ook de service er omheen. Vooraf had ik al 3x gebeld naar Keukenstudio Maassluis met allerlei vragen en het viel me al snel op dat ze ontzettend klantvriendelijk waren en ik alles kon vragen. Afspraak gemaakt met Jan van Dijk en hij legde me rustig uit hoe zij werken, nam alle tijd en dat sprak mij wel aan. Jan dacht mee en gaf me extra mogelijkheden aan en drong geheel niet aan tot "koop nu". Had aangegeven dat ik ook nog naar de concurrent zou gaan om een beeld te vormen qua klantenservice en prijsvorming. Mede door de slechte klantvriendelijkheid van het andere keukencentrum stond onze keuze vast.
Onze tweede afspraak met Jan van Dijk was wederom zeer prettig en ook nu weer gaf Jan ons tips die zeer bruikbaar waren. Onder het genot van frikadellen hebben we in alle rust ( gelukkig geen druk) alles kunnen vragen over onze nieuwe keuken. Alles liep heel gemoedelijk en uiteindelijk hebben we onze "droom" keuken gevonden en gekocht. Wat wij zeer fijn vonden is dat Jan na het benoemen van de prijs zelf aangaf met welke korting hij de keuken zou kunnen aanbieden. Jan bedankt voor je inzet , inzicht, adviezen en geduld want dat heeft mede bepaald dat we bij jullie onze "droom" keuken hebben gekocht. Overigens de hele winkel geeft een warme uitstraling, je voelt je eigenlijk meteen "thuis" en ook de klantvriendelijkheid hoe je benaderd wordt als je binnenkomt zouden vele keukenwinkels een voorbeeld aan mogen nemen. Al met al ik zal iedereen aanraden om zeker te gaan kijken in keukenstudio Maassluis om zelf te ervaren dat je als klant nog koning bent tegen en ook nog tegen een eerlijke prijs. We verheugen ons nu al op om straks in onze nieuwe de heerlijkste gerechten klaar te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Marsman op zondag 11 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis, omdat wij voor een goed product zijn gegaan en dat is in alle opzichten waar gemaakt! De goede begeleiding van Raymond Mosselman heeft daar zeker ook toe bijgedragen. Maarten en Ineke Marsman 11-03-2018.
Reactie of foto toevoegen
“Vertrouwen waard”
Door j. vermeulen op zaterdag 17 feb 2018 '18
Na een zoektocht op internet terecht gekomen in Maassluis. Coen van Gilst was onze adviseur. iemand die meedenkt met zijn klant. Vrij snel tot zaken gekomen met tegemoet koming aan onze wensen (merk apparatuur). Ondanks de moeilijkheid graad die onze keuken met zich meebracht, gekregen wat we wilde. De monteurs prima vaklui die netjes werken. Kortom Keukenstudio Maassluis is het vertrouwen waard.
FOTO VAN J. VERMEULEN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na aankoop”
Door Ria op vrijdag 2 feb 2018 '18
wij hebben 4 jaar geleden een mooie keuken bij de keukenstudio gekocht waar we zeer blij mee zijn. Nu was de verlichting in de afzuigkap kapot, de Atag kwam, zij konden het niet maken, en ik moest wel 150 euro betalen voor voorrij kosten en de monteur. Toen heb ik de keukenstudio gebeld en kwamen Aren en Martin. Zij hebben het probleem kosteloos opgelost!! En wat een aardige mannen! Super jongens!! Alsnog bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zijn er blij mee”
Door Saskia op vrijdag 5 jan 2018 '18
We zijn heel prettig geholpen. Katalin nam alle tijd voor ons en kwam met goede en praktische ideeen. De keuken is netjes en vakkundig geplaatst. We zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne samenwerking”
Door Joke en Johan op zondag 31 dec 2017 '17
Wij hebben in 2017 ons eerst breed georiënteerd. Toen we bij Coen kwamen was het snel duidelijk. Deze man begreep onze wensen. Na veel denken en meten hebben wij een hele mooie efficiënte Keller keuken uitgezocht. De installatie en afwerking was zoals het hoort te zijn. Perfect. Een fijne samenwerking en een mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
9,2
ASWA Keukens
4 vestigingen (o.a. Noord-Brabant)
“Uitstekend” score uit 36 ervaringen
8,8
Keukenwarenhuis
2 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 163 ervaringen
“Prachtige keuken”
Door Wim en Manja op zaterdag 30 dec 2017 '17
Alweer geruime tijd genieten we van onze nieuwe keuken, gekocht bij Keukenstudio Maassluis. Onze eerste afspraak was met Coen van Gilst en het was een prettige eerste kennismaking. Omdat we een paar specifieke wensen hadden moest er nogal gepuzzeld worden hoe we dat konden verwezenlijken. Maar met Coen z'n kennis en inzet is er uiteindelijk een erg mooie keuken uitgekomen. Het hele proces heeft, vanwege onszelf, een flinke tijd inbeslag genomen, maar Coen heeft nooit gepushed of aan gedrongen om ' snel een beslissing ' te nemen. Ook tijdens alle tussentijdse besprekingen werd er rustig de tijd genomen om alle opties te bekijken en vergelijken. Heel fijn! Uiteindelijk staat er een pracht keuken, die door een paar vakkundige monteurs (Jeroen en Martin) is geplaatst. Ook een paar kleine aanpassingen werden snel en vakkundig uitgevoerd. Alles bij elkaar een hele fijne ervaring en zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Koen en Danielle op woensdag 20 dec 2017 '17
Na verschillende keukenspeciaalzaken bezocht te hebben, zijn we uiteindelijk in aanraking gekomen met Keukenstudio Maassluis. Na ons eerste gesprek met adviseur Coen was het gevoel meteen goed. Dit gevoel ontbrak weldegelijk bij de, met alle respect, grotere keukenspeciaalzaken. Kennis van zaken, het meedenken in het proces en het geduld, gaven ons het gevoel dat er ook echt geluisterd werd naar onze wensen. Het uiteindelijke resultaat van onze Keller keuken is nog mooier dan we hadden gedacht, mede door vakwerk van de installateurs Jeroen en Aren. Hun snelle maar uiterst nette manier van werken hebben ons ook positief verrast. Al met al alleen maar positieve berichten. Ik zou de showroom zeker aanraden en indien nodig zouden wij vanzelfsprekend terugkomen.
FOTO VAN KOEN EN DANIELLE
Keller keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service met oven”
Door Fam. A.B van der Kleij uit Krimpen aan den IJssel op vrijdag 8 dec 2017 '17
November 2001 hebben wij naar volle tevredenheid een prachtige Siematic keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis. Een aantal weken geleden ging onze oven stuk. Voor advies voor nieuw apparatuur hebben we contact opgenomen met de keukenstudio. Na overleg en een bezoek aan onze keuken hebben wij nieuw keukenapparatuur gekocht. Een week geleden is is dit geïnstalleerd. De monteurs hebben de hele keuken nagelopen en een aantal dingen vervangen en gerepareerd. Na nu 16 jaar is onze keuken nog steeds als nieuw! Grote complimenten voor de service van Keukenstudio Maassluis
FOTO VAN FAM. A.B VAN DER KLEIJ UIT KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Reactie of foto toevoegen
“Keller keuken”
Door Corrie en Gerard Sleeuwenhoek op donderdag 7 dec 2017 '17
Na een riool vervanging was ook de keuken aan vervanging toe. Na wat rond gekeken te hebben bij div keuken zaken kwamen we niet tot zaken.zodoende kwamen wij in Maassluis terecht. We werden ontvangen door Reymond Mosselman waarbij wij onze wensen kenbaar maakten. We hadden een budget en daar wilden we niet overheen.
Zodoende kwamen we uit op een mooie Keller keuken. De verdere afhandeling en het inmeten verliep heel soepel. Ook na plaatsing hebben wij nog contact gehad met Raymond Mosselman wat wij als zeer prettig hebben ervaren
Reactie of foto toevoegen
“Eerste keuken paar jaar oud, nu nieuwe aankoop”
Door H & E op maandag 27 nov 2017 '17
Na een aantal keuken zaken bezocht te hebben terecht gekomen bij "Keukenstudio Maassluis". Nu voor de tweede keer hier een keuken gekocht. Dit omdat nog wij nog altijd tevreden zijn met onze huidige keuken en de kwaliteit en prijs verhouding.
Net zoals de eerste keer wederom uitstekend geholpen door Coen van Gilst bij het ontwerpen en uitdenken van onze toekomstige keuken. Wat ons weer opviel was het geduld en het "out of the box" meedenken om zo tot een prachtig resultaat te komen qua ontwerp. Meerdere keren een afspraak gehad om ons ontwerp bij te stellen en te fine-tunen. Dit allemaal zonder druk tot aankoop van een keuken in tegenstelling tot andere keukenzaken. Uiteindelijk keurig binnen ons budget kunnen blijven. De keuken moet nog geplaatst gaan worden in ons toekomstige nieuwbouwhuis in "Wilgenrijk" maar we zijn er van overtuigd dat dit wederom keurig zal gebeuren. Keukenstudio Maassluis werkt namelijk met eigen monteurs zodat je er van overtuigd kan zijn dat de kwaliteit van plaatsen en de voorzichtigheid waarmee dit gebeurt gewaarborgd is. Dit in tegenstelling tot andere keukenzaken waar men externe monteurs gebruikt met als gevolg dat je van te voren niet weet wie er komen gaat en wat zijn vakbekwaamheid is met betrekking tot het plaatsen van de keuken. Wij raden iedereen keukenstudio Maassluis aan, geen druk, houden zich aan hun woord, gewoon een prima zaak om een prachtige keuken te kopen voor een keurige eerlijke prijs!

Aanvulling ontvangen 27 november 2017: Wij spreken over een plaatsing van de eerste keuken en de aankoop van de tweede keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Bijl op donderdag 23 nov 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden over Keukenstudio Maassluis. Coen heeft ons prima geholpen met het ontwerp van onze Smart design keuken en elke verandering die wij wilden werd door hem op een prettige manier uitgevoerd en hij kwam soms met nog betere oplossingen. Het plaatsen door de monteurs was echt vakwerk, helemaal top!
FOTO VAN JAN BIJL
Plaatsing goed
Reactie of foto toevoegen
9,5
Poggenpohl Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 22 ervaringen
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 65 ervaringen
“Genieten elke dag”
Door Suzan Nout en Pim Kerklaan op donderdag 28 sep 2017 '17
Wij hebben de keuken in onze jaren-dertig woning helemaal opnieuw laten inrichten door Keukenstudio Maassluis. Het samen maken van een ontwerp, een nieuwe indeling van de ruimte en optimaal gebruik maken van de mogelijkheden vonden wij heel belangrijk. De vakmensen hebben uitstekend hun werk gedaan. Wij genieten elke dag van onze prachtige nieuwe keuken.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Het eindresultaat ziet er heel mooi uit. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntend”
Door Wil en Louis Vermeulen op donderdag 13 jul 2017 '17
Onze ervaring met "Keukenstudio Maassluis" is uitmuntend. Zelfs bij een Keukenrenovatie als in ons geval. De adviezen, mee denken, afspraken nakomen dat was om blij van te worden ook bij levering en plaatsing van de bestelde onderdelen en apparaten. Alsmede het werk van de deskundige monteurs perfect volgens afspraak. Wij danken adviseur Raymond Mosselman, voor zijn adviezen, raadgevingen en perfect nagekomen afspraken. Inmiddels hebben wij "Keukenstudio Maassluis" al bij menigeen aanbevolen.
FOTO VAN WIL EN LOUIS VERMEULEN
Gerenoveerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geholpen”
Door Susan en Richard Bruinen op zaterdag 13 feb 2016 '16
Het is een heel professioneel bedrijf waarbij de klant echt centraal staat. Ze hebben zeer ervaren medewerkers welke ons super geholpen hebben. Ze hebben alle voor en nadelen van apparatuur uitgelegd en het eindresultaat is iets waar we nog dagelijks blij mee zijn. Olaf Blom heel erg bedankt voor jouw inzet en expertise.
Reactie of foto toevoegen
“Ben erg tevreden”
Door M .Maas op maandag 9 feb 2015 '15
ik heb in 2014 een keuken gekocht bij keukenstudio Maassluis . Heb mijn wensen verteld en deze zijn door hen omgezet in een fantastische keuken .Alles vanaf tekening tot uiteindelijk levering en plaatsen probleemloos verlopen .Ben erg tevreden en zou iedereen deze keukenzaak aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Coen Naves op maandag 17 nov 2014 '14
Bij Keukenstudio Maassluis staat de klant centraal! Kwaliteit, service en het nakomen van afspraken staan hier hoog in het vaandel. Voor ons een betaalbare oplossing geweest! Na het ontwerp is alles volgens plan verlopen. De monteurs zijn echte vakmensen!
Reactie of foto toevoegen
“Alle verwachtingen zijn waar gemaakt.”
Door I.W. op woensdag 26 dec 2012 '12
Wij hebben onze keuken bij Keukenstudio gekocht, waarbij een aantal items voor ons om daar te kopen doorslaggevend waren. Bij Keukenstudio wordt je zeer persoonlijk benaderd, en men geeft je alle tijd om alles te overdenken, wat heel prettig overkomt. Onze eigen ideeën werden ook door hen van alle kanten bekeken, komt met adviezen, waarna je soms andere, betere keuzes maakt, men denkt dus met de klant mee. Niets maar dan niets had anders gemoeten. Men houdt alles in eigen hand, dat wil zeggen, verleggen leidingen, elektriciteitsgroepen veranderen, het stucwerk, het plaatsen van de keuken, afwerking etc. De planning is geweldig verlopen, alles sloot netjes op elkaar aan, en alle afspraken zijn dan ook echt allemaal nagekomen. De prijs van de keuken was goed, en het geld meer dan waard!!!!! Al met al een aanrader om bij Keukenstudio te kopen.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Keur Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 268 ervaringen
9,1
Smits Keukens
2 vestigingen (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 36 ervaringen
“Eerlijke aanbieder”
Door Xander op dinsdag 13 nov 2012 '12
In de showroom al goed ontvangen. Er is een ruime keus op ongeveer 3 kwaliteitsniveau`s. De uitleg van de medewerker was erg goed en nuttig. Ik was bij de "goedkope" keukenboeren geweest en was dat spelletje van duur aanbieden en dan overal kortingen vandaan halen en managers bellen meer dan zat. Hier is alles tenminste open en eerlijk. Alle afspraken zijn nagekomen en de prachtige keuken (goedkoper dan bij de "goedkope" aanbieders) is netjes op tijd geplaatst en inmiddels geniet ik er al bijna een jaar van. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“goeie service”
Door René van den Berg op maandag 15 okt 2012 '12
In de zomer werd door Keukenstudio Maassluis onze keuken geplaatst. Natuurlijk was niet alles gelijk in orde maar er werd wel op korte termijn een oplossing gezocht. Al met al waren wij met het hele pakket, het uitzoeken, de begeleiding, een technisch medewerker, een stukadoor heel tevreden.
Een volgende keer zal ik daar weer een keuken uitzoeken.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Keukenstudio Maassluis
aMaassluis , Mozartlaan 334, 3144 NH Maassluis, tel 010 - 592 02 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.