Feedback
8,4

Keukenpakhuys

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0513-842702 | Heideburen 49, 8441 GM Heerenveen
Keukenzaken beoordeeld
I-Kook 8,7


Alternatieven voor Keukenpakhuys
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• I-Kook
   
(Oudehaske Friesland) score 8,7 uit 308 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,6 uit 208 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Keukenpakhuys. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Tevreden”
Door Eveline op vrijdag 14 sep 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenpakuys en zijn van begin tot eind fantastisch geholpen. Gert nam alle tijd en we voelden ons niet bezwaard om meerdere opties naast elkaar te leggen. Duidelijke uitleg en heel eerlijk!(ook in prijs!). Uiteindelijk prachtige keuken geworden en alles volgens planning verlopen. Wij zijn super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met gang van zaken”
Door Van der Meulen op zondag 3 jun 2018 '18
We hebben onze keuken gekocht bij Gert van Keukenpakhuys en ook laten plaatsen. Zo ontzettend blij met de gang van zaken. Eigenlijk waren we helemaal klaar met het kopen van een keuken, zo afgeknapt van de agressieve manier van keuken verkoop. Tot we bij Keukenpakhuys binnen kwamen, we werden zo hartelijk welkom geheten, er werd de tijd genomen echt te luisteren naar wat we wilden. Alles helemaal naar onze wensen ingepland, meteen een scherpe prijs. Goede service en fijne betrokkenheid zonder fratsen. En ook nog mooi resultaat! Een echte aanrader volgens ons.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Mirjam Bergsma op zondag 11 mrt 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht en dat is mij heel goed bevallen. Er is goed meegedacht over een goede opstelling van de keuken, en ook over andere vragen die met aanschaf van een keuken te maken hebben. De prijs/ kwaliteit is prima! En ook de service en advies was prima. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken en ik kan Keukenpakhuys aan iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Kleinschalig bedrijf”
Door R. van de Graaf op zaterdag 10 mrt 2018 '18
Je zit direct aan tafel met de eigenaar Gert Hunink. Hij is betrokken, kundig, geeft waar nodig weerwoord, heeft de juiste kontakten. Geen gladde praatjes. Flexibel,als je nog eens iets wilt aanpassen. Zeker niet duurder,dan de 'zgn'. concurrenten. Kleinschalig bedrijf. Ten zeerste aanbevolen,als je zoals wij een leuke en goede keuken wenst. Fam. van de Graaf.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige winkel”
Door J. Schagen op woensdag 7 feb 2018 '18
Prettig keuken kopen. Je hebt maar met 1 persoon van doen. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Keurig op tijd geleverd. Goed geinstaleerd .En prima na-service . Ik zou dit bedrijf beslist aanraden .
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Werner op maandag 5 feb 2018 '18
Een geheel andere ervaring dan bij ander keukenleveranciers. Gert geeft vertrouwen, denkt mee en komt afspraken na. Vervolgens wordt de keuken tip top afgeleverd en komt Gert persoonlijk nog even inspecteren. Het contact was zeer prettig. Wij bevelen Keukenpakhuys aan.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Keukenpakhuys
aHeerenveen , Heideburen 49, 8441 GM Heerenveen, tel 0513 - 84 27 02
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Friesland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.