Feedback
8,4

Keukenpakhuys

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenpakhuys.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenpakhuys
Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Keukenpakhuys biedt u eindeloos mogelijkheden op het gebied van nieuwe keukens. Keukenpakhuys heeft een showroom waar keukens en inbouwapparatuur worden getoond.

Keukenpakhuys heeft keukens voor iedere portemonnee. U heeft al een complete keuken vanaf € 1349,00. Keukenpakhuys werkt met vaste prijzen en actuele internet prijzen zodat u de zekerheid heeft dat u nooit teveel betaald voor uw keuken.

Naast de zekerheid van de beste prijs, bied Keukenpakhuys ook de zekerheid van goede Service en Garantie voorwaarden. Keukenpakhuys meet voor u de keuken geheel gratis in. Wilt u dat uw keuken ook gemonteerd word? Geen probleem, uitsluitend vakmensen mogen keukens monteren namens Keukenpakhuys.

• Gratis en vrijblijvend advies aan huis
• Werkt uitsluitend met A merken voor inbouwapparatuur
• Altijd de beste prijs
• Heldere offerte
• Ook keukenrenovatie mogelijk
• Uitsluitend vaste prijzen
• Vaste montage prijzen
• Geen verrassingen achteraf
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Keukenpakhuys. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Tevreden”
Door Eveline op vrijdag 14 sep 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenpakuys en zijn van begin tot eind fantastisch geholpen. Gert nam alle tijd en we voelden ons niet bezwaard om meerdere opties naast elkaar te leggen. Duidelijke uitleg en heel eerlijk!(ook in prijs!). Uiteindelijk prachtige keuken geworden en alles volgens planning verlopen. Wij zijn super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met gang van zaken”
Door Van der Meulen op zondag 3 jun 2018 '18
We hebben onze keuken gekocht bij Gert van Keukenpakhuys en ook laten plaatsen. Zo ontzettend blij met de gang van zaken. Eigenlijk waren we helemaal klaar met het kopen van een keuken, zo afgeknapt van de agressieve manier van keuken verkoop. Tot we bij Keukenpakhuys binnen kwamen, we werden zo hartelijk welkom geheten, er werd de tijd genomen echt te luisteren naar wat we wilden. Alles helemaal naar onze wensen ingepland, meteen een scherpe prijs. Goede service en fijne betrokkenheid zonder fratsen. En ook nog mooi resultaat! Een echte aanrader volgens ons.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Mirjam Bergsma op zondag 11 mrt 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht en dat is mij heel goed bevallen. Er is goed meegedacht over een goede opstelling van de keuken, en ook over andere vragen die met aanschaf van een keuken te maken hebben. De prijs/ kwaliteit is prima! En ook de service en advies was prima. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken en ik kan Keukenpakhuys aan iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Kleinschalig bedrijf”
Door R. van de Graaf op zaterdag 10 mrt 2018 '18
Je zit direct aan tafel met de eigenaar Gert Hunink. Hij is betrokken, kundig, geeft waar nodig weerwoord, heeft de juiste kontakten. Geen gladde praatjes. Flexibel,als je nog eens iets wilt aanpassen. Zeker niet duurder,dan de 'zgn'. concurrenten. Kleinschalig bedrijf. Ten zeerste aanbevolen,als je zoals wij een leuke en goede keuken wenst. Fam. van de Graaf.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige winkel”
Door J. Schagen op woensdag 7 feb 2018 '18
Prettig keuken kopen. Je hebt maar met 1 persoon van doen. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Keurig op tijd geleverd. Goed geinstaleerd .En prima na-service . Ik zou dit bedrijf beslist aanraden .
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Werner op maandag 5 feb 2018 '18
Een geheel andere ervaring dan bij ander keukenleveranciers. Gert geeft vertrouwen, denkt mee en komt afspraken na. Vervolgens wordt de keuken tip top afgeleverd en komt Gert persoonlijk nog even inspecteren. Het contact was zeer prettig. Wij bevelen Keukenpakhuys aan.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenpakhuys
aHeerenveen , Heideburen 49, 8441 GM Heerenveen, tel 0513 - 84 27 02
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Friesland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.