Feedback
6,0

Keuken Design Hilversum

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 035-6286339 | Verlengde Zuiderloswal 6, 1216 BX Hilversum
Alternatieven voor Keuken Design Hilversum
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• ASWA Keukens
   
(Hilversum Noord-Holland) score 9,5 uit 133 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 45 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 137 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Almere Flevoland) score 9,7 uit 395 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,5 uit 510 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 146 ervaringen
• Kex Keuken Expert Volendam
   
(Volendam Noord-Holland) score 9,5 uit 66 ervaringen
• I-KOOK
   
(Soesterberg Utrecht) score 9,4 uit 890 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Keuken Design Hilversum. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Afrader”
Door Cheung op dinsdag 16 jan 2018 18
Ik heb bij deze winkel mijn keukenapparatuur gekocht voor een bestaande keuken. Hartelijk ontvangen en uiteindelijk een prijs afgesproken. Na betaling van dik 90% van de rekening begon de ellende. De eigenaar van dit bedrijf veranderde in een naargeestig man die vond dat hij "veel te weinig aan me verdiend", dit heeft hij letterlijk gezegd. Let op, we hebben het over meer dan 25,000 euro aan keukenapparatuur en koelkasten. Halverwege de werkzaamheden is hij doodleuk 3 weken weggeweest met als antwoord " jullie kunnen toch al koken, dus wat is het probleem". We stonden perplex, we konden niet geloven dat een klant zoiets te horen kon krijgen. De afzuigkap die hij liet inbouwen in een kromme koof is van erbarmelijke kwaliteit. Tijdens de werkzaamheden kwam bij het verwijderen van de oude afzuigkap een gat te voorschijn van 20cm in de granieten achterwand, dit niet meldend bouwt hij rustig door waardoor ik nu dus de afzuigkap moet laten demonteren om de granieten plaat te vervangen. Zoals gezegd, de kap is zo ongelooflijk slecht en goedkoop gemaakt, dat ik in ieder geval geen moeite heb om het weg te halen. Al met al een bedrijf die zijn eigen offerte niet respecteert en zeer klantonvriendelijkheid is. Mocht ik ooit een nieuwe keuken laten bouwen dan zal ik nooit en te nimmer nog bij deze man meer iets bestellen, al is het gratis. De nieuwe op maatgemaakte afzuigkap van Gutmann als vervanging bijvoorbeeld kan hij op zijn buik schrijven. Dom, dom dom. Ik raad dit bedrijf daarom ten strengste af.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Heleen op dinsdag 23 apr 2019 19
Wij hebben een volledige keuken hier gekocht. Omdat het om een nieuwbouw woning ging was het een lang traject en hebben meerdere afspraken gehad. Steeds zijn wij heel hartelijk ontvangen. De eigenaar heeft ons bijzonder goed geholpen en van advies voorzien. We zijn heel blij met de prachtige keuken en kijken nog uit naar onze stalen deur. Een warme aanbeveling voor dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Keuken Design Hilversum
aHilversum , Verlengde Zuiderloswal 6, 1216 BX Hilversum, tel 035 - 628 63 39
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.