Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
184 ervaringen (1 maand geleden)
Son (Noord-Brabant)
35 ervaringen (3 weken geleden)
6,1

Janssen Keukens & Bad

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0495-541126 | Leukerstraat 65, 6004 RD Weert
Gebruikersfoto: Keuken met eiland
1 / 1
1 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Janssen Keukens & Bad
Of u nu op zoek bent naar een landelijke keuken, greeploze keuken of design keuken in onze inspirerende showroom vindt u het allemaal. Wij hebben een ruime showroom gelegen in Limburg. De grote diversiteit aan keuken- en badkamer opstellingen, stijlen en prijscategorie├źn maakt onze showrooms uniek en onderscheid ons ten opzichte van andere showrooms.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Janssen Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer positieve ervaring”
Door Roland op maandag 22 jan 2018 '18
Zeer positieve ervaring. Keurig en kundig advies. Er wordt geluisterd naar de wensen van de klant. Vandaag is dan uiteindelijk de prachtige keuken met betonnen blad geplaatst. Dit is al m'n 3e keuken welke ik bij Ralf koop. Ik ben helemaal happy
FOTO VAN ROLAND
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 35 ervaringen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 184 ervaringen
“Afspraken worden niet nagekomen”
Door R. op donderdag 8 jun 2017 '17
Badkamer en keuken gekocht bij dit bedrijf, maar komt steeds afspraken niet na. Oplevering badkamer is maanden te laat met steeds andere smoesjes waardoor dit zou komen. Er worden vage afspraken gemaakt en ze laten je achteraf bijbetalen voor dingen die normaal vanzelfsprekend zijn, hierbij wordt je zelfs flink onder druk gezet. Blijf weg, er zijn genoeg betere bedrijven in de regio.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 35 ervaringen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 184 ervaringen
“Echte aanrader”
Door J. Jongen op zondag 28 jan 2018 '18
Verkoper en monteur die moet plaatsen, zouden eens samen over de plaatsing van keuken en het eiland moeten praten en denken over de mogelijkheden !! Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanbeveling”
Door Fam. Peeters op vrijdag 22 sep 2017 '17
7 Weken geleden een keuken gekocht bij dit bedrijf. Verkoopster had goede ideeen omtrent indeling van deze. Extra binnenlades en een fijne hoekkast met draaiplateau zodat alle ruimte optimaal werd benut. Na de plaatsing van de monteur zag het inderdaad uit zoals ons was voorgehouden. Wij zullen dan ook dit bedrijf bij iedereen willen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aankoop toonzaalkeuken, slechte afspraken”
Door Macoon op dinsdag 3 apr 2018 '18
We hebben een toonzaalkeuken gevonden via Markplaats en zijn na afspraak de keuken gaan bezichtigen. De keuken sprak ons aan ons en we wilden de keuken graag kopen onder voorbehoud dat we opslag konden vinden om de keuken op te slaan. Dit hebben we aan de verkoper meegedeeld, was geen probleem voor de verkoper. Toch moesten me om de keuken te reserveren een handgemaakte overeenkomst ondertekenen zonder enige voorwaarden en zonder inzage van de algemene voorwaarden. Volgens de verkoper konden we bij het niet vinden van de keuken de keuken annuleren aangezien het gaat om een showroomkeuken. Dit was anders bij een nieuwe bestelling en derhalve heeft de verkoper de voorbehoud niet opgenomen in de overeenkomst. Helaas konden we geen opslag regelen voor de keuken, dit hebben we binnen 3 werkdagen kenbaar gemaakt aan de keukenbedrijf. Ondertussen stond de keuken nog steeds te koop op Marktplaats en was nog beschikbaar voor een bezichtiging. Pas na een week stuurt de verkoper een reactie terug met verzoek om een annuleringskosten te betalen die nooit zijn meegedeeld. Stellig hebben we geweigerd om de annuleringskosten te betalen. Gelukkig hebben we een rechtsbijstandsverzekering bij DAS die zelfs bij internationale conflicten de belangen van hun klanten behartigt. Bedrijf heeft niet gehandeld conform afspraken, stellen zomaar overeenkomsten die niet eens rechtsgeldig zijn. Algemene voorwaarden worden bewust niet kenbaar gemaakt of ter inzage gesteld. Men heeft een doel en dat is het aansmeren van een keuken. Laat u niet beïnvloeden door deze keukenzaak, doe zeker een beroep op uw rechtsbijstandsverzekering en ga de confrontatie zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Slecht”
Door Maikel op vrijdag 20 nov 2015 '15
Wat een gigantisch slecht bedrijf! We hebben twee keukens tegelijk gekocht in Weert. De eerste verkoper had geen interesse ons te helpen. We hadden eigenlijk moeten weglopen. Daarna alleen maar problemen. De keuken kon niet in twee dagen geplaatst worden, de monteur klaagde over zijn baas, kreeg slaande ruzie met een andere monteur in bijzijn van onze kinderen. Daarna 8 weken geduurd voordat ze het kwamen afmaken. Verkeerd type oven gemonteerd en na verplichte bijbetaling kon het geruild worden ondanks dat de fout bij hen lag. Klachten? Daar doen ze niet aan. Ze staan je niet meer te woord. Kortom, blijf weg bij dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +45 bedankjes
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 35 ervaringen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 184 ervaringen
“Keukenlevering”
Door Jolanda op woensdag 27 dec 2017 '17
Erg slecht, wat een onprofessioneel bedrijf! Half mei 2017 zijn we akkoord gegaan met de offerte voor een nieuwe keuken. Levering na zelf tig keer bellen uiteindelijk op 2 september. Maar, er werd geen koelkast meegeleverd en alle binnenladen ontbraken. 5 weken later kunnen ze het afmaken, maar wederom ontbreken geleiderails, kunnen de laden niet geplaatst worden. 21 december komt wederom een monteur. Ook nu ontbreekt e.e.a.. Hopeloos. Zal wel weer minimaal 5 weken gaan duren vrees ik. Ik ben er inmiddels helemaal klaar mee! Iedereen die overweegt hier iets te kopen, blijf er weg!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg tevreden”
Door de Jong op dinsdag 29 nov 2016 '16
Wij hebben een nieuwe keuken en badkamer aangekocht bij Janssen keukens. We zijn hier erg tevreden over. Monteur Rene heeft alles perfect gemaakt tijdens de werkzaamheden kwam hij nog met een aantal opmerkingen, ook deze hebben we nog kunnen aanpassen. Geweldige service
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Volledig naar wens”
Door Rob Dassen op donderdag 8 feb 2018 '18
Na een gesprek waarin wij onze wensen kenbaar hebben gemaakt heeft Janssen keukens ons heel goed geadviseerd. We hebben de opdracht geven om e.e.a uitvoering. De uitvoering is volledig na wens gegaan. Deskundige en prettige medewerkers van Janssen Keukens hebben de werkzaamheden volledig na onze wens uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
Vestiging Janssen Keukens & Bad
aJanssen Keukens & Badkamers Weert , Leukerstraat 65, 6004 RD Weert, tel 0495 - 54 11 26
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Limburg
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.