Feedback
8,6

I-Kook

Website: www.i-kook.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-Kook
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels bijna 20 winkels.

Bij I-KOOK werken geen keukenverkopers, maar keukencoaches. Zij verkopen keukens op een andere manier dan je misschien gewend bent. Met persoonlijke aandacht en op een transparante wijze coachen zij je naar een betaalbare en eigen invulling van je keuken.

De persoonlijke keukencoach is altijd je vaste aanspreekpunt en helpt je van A tot Z.

We willen jou ook graag overtuigen van onze werkwijze.
Kom langs in één van onze winkels of maak direct een afspraak.

Tot ziens!


www.i-kook.nl
Meer informatie over I-Kook
Onze winkels: www.i-kook.nl/winkels
Afspraak maken: www.i-kook.nl/afspraak-aanvragen
Ervaringen
Er zijn 295 ervaringen over I-Kook. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren165 ervaringen
4 sterren94 ervaringen
3 sterren17 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Per vestiging:
“Eerst netjes later niet tevreden”
Door Bennink op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Zaandam
Ik heb een keuken gekocht. In eerste instantie netjes geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Na dat het contract getekend was moest ik zelf verschillende keren bellen om installatie tekeningen. En een wijziging was ook moeilijk in het systeem te verwerken. Na installatie zijn wij nooit gebeld om te vragen of alles in orde was. Beetje nazorg is toch belangrijk. De ingehuurde installateur liet zeer te wensen over. Er moet nog zeker naar de keuken laden worden gekeken. Het verhogingskit voor het fornuis ziet er niet uit. Daar moet toch echt iets aangedaan worden.
REACTIE VAN MATTHIJS VISSER (KEUKENCOACH I-KOOK ZAANDAM)
Jammer dat we hier iets gemist hebben! Doordat in eerste instantie de keuken 100% was opgeleverd met je dachten we klaar te zijn :-). We hebben inmiddels de openstaande punten opgepakt zodat je straks toch helemaal tevreden bent. Matthijs Visser, keukencoach I-KOOK
Reactie of foto toevoegen
“Te weinig info gekregen”
Door Fam. Matthijssen op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een nieuwe keuken voor ons vakantiehuisje gekocht. Te weinig info over apparatuur gekregen en te weinig meegedacht. Voorbeeld: enorme herrie afzuigkap, geen indicatie of vaatwasser klaar is en geen kort programma, oven onhandig op die plek. Bediening inductiekookplaat zó ongemakkelijk, zodat er inmiddels een nieuwe inductiekookplaat in zit van ander merk. Nooit door I-kook aangehaald om bovenzijde keuken af te timmeren. Buts in aanrechtblad, krassen in ovendeur, plint achterstevoren gemonteerd. Eerste twee opgelost, laatste punt pas later geconstateerd. Vandaag 2 keer gebeld, werd niet opgenomen, klacht: gootsteen loopt leeg, daar stoppen niet goed afdichten.
REACTIE VAN GW
Wellicht ook eigen initiatief tonen en kijken wat de specificaties van apparatuur is wat je koopt!
Reactie of foto toevoegen
“Nabestelling”
Door Akm op zondag 19 jun 2016 '16 | vestiging Den Haag
We hebben een mooie keuken uitgezocht. We werden ook keurig geholpen in de planning fase en ook toen we hebben doorgegeven dat wat stukken niet of niet goed uitgeleverd waren, dus alles positief. Maaaaar, het is nu 2,5 maanden later, keuken is nog niet compleet. We missen nog steeds de stukken en deze staan al 2 maanden in "nabestelling". De gehele keuken was eerder klaar en uitgeleverd. Blijkbaar heeft een nabestelling minder prioriteit voor I-kook. Ook de klant, trouwens want communicatie loopt heel slecht. We hebben al meerdere malen geemailed en gebeld, maar we worden niet serieus genomen. Ze zouden gister weer bellen, gebeurde toch niet. Onze keuken is wel mooi, maar ziet er heel anders uit dan wat besteld was. Wat is heel jammer. We twijfelde lang hoeveel sterren geven, maar deze behandeling van zaken nadat de keuken betaald is, is uitermate slecht. 2 sterren dus.
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsen keuken apart in rekening gebracht”
Door S. Rensch op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
In de veronderstelling geweest dat het plaatsen van de keuken in de totaalprijs zat. Dit bleek niet het geval. Vraag om een specificatie leverde een handgeschreven nota op. Had hier dus heel iets anders van verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden met mate”
Door h.de boer op maandag 19 okt 2015 '15 | vestiging Veendam
keuken met apparatuur(vaatwasser,oven,induktie(pelgrim).
aankoopgesprek goed, veel informatie, leuke ideeen. prijs goed.
installatie uitstekend. nazorg zeer matig, bij een paar problemen zeer matig geadviseerd. Een beetje het gevoel van afschuifsysteem. Aanraden! met moeite. nooit met geïnformeerd.
REACTIE VAN I-KOOK
Bedankt voor jullie beoordeling! De service op jullie vaatwasser heeft inderdaad veel te lang geduurd. Achter de schermen hebben we hard gewerkt en uiteindelijk heeft de fabrikant de zaken ook opgelost. Niettemin begrijp ik jullie gevoel heel goed. Nogmaals onze oprechte excuses! Hayo Smit I-KOOK Veendam
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden ondanks problemen”
Door J.Q.W. Hagen op vrijdag 31 jul 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Levertijd te lang, verkeerde spullen geleverd, waardoor nog langer wachten. Moest bijbetalen voor de kabel van inductieplaat naar WCD. Afzuigkap werd geleverd met kapotte lamp, daarover gereclameerd. Antwoord: lamp zit niet in de garantie!! Maar zouden toch een nieuwe lamp leveren. Tot nu toe geen lamp gezien. Communicatie bij laatste loodjes erg slecht. Monteur stond zonder afspraak met ons ineens voor de deur. Maar verder zijn we tevreden over de geplaatste keuken ondanks bovenstaande problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Extra kosten en nog steeds niet in orde”
Door es op maandag 3 feb 2014 '14 | vestiging Den Haag
Ze hebben mooie keukens, maar jammer genoeg is er geen goede notitie gemaakt van wat er precies wilde. Er kwam ook ineens nog een aardig extra bedrag bij voor aansluiten. Weer wilde graag weten waarom dat erbij kwam, maar helaas kan het geen antwoord op. Er word ook niet uitgelegd dat een keuken plaatsen wel een dag of 4 kan duren en voordat ze hem afmaken ben je weken verder omdat de verlichting standaard was geleverd! Erg jammer!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geplaatst”
Door Babs en Lex op vrijdag 8 mrt 2019 '19 | vestiging Den Helder
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij i-kook en zijn geholpen Door Jimmy Beren. Hij is vriendelijk en behulpzaam, geen moeite was teveel. Petje af, wij hebben tussentijds nog 2 maal wat wijzigingen aan laten brengen, hetgeen sportief werd opgepakt. Ook het plaatsen van de keuken ging zeer netjes, monteur Leon ging vakbekwaam aan de slag en realiseerde onze wensen. Keuken is netjes geplaatst en ook vakbekwaam afgewerkt.
FOTO VAN LEX BOOT
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Truus en Peter op zondag 17 feb 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na jarenlang ons algemeen te oriënteren op een nieuwe keuken was afgelopen zomer hét moment daar. Al snel bij I-Kook beland. Hier werden we prima geholpen door het team. Rob was ons persoonlijk adviseur. Met veel geduld en bruikbare tips heeft hij een passend ontwerp getoond. We hebben een U-vormige keuken gekocht met een schiereiland en achterwanden in het materiaal en kleur van de werkbladen, inclusief alle denkbare apparatuur. Voor de montage zijn direct al meerdere dagen ingepland, omdat we best wel wat speciale, moeilijke zaken hadden. Vincent was onze nauwkeurige monteur die in alle rust en met hoogste precisie de keuken heeft geplaatst. Pas wanneer ook híj tevreden was over het resultaat werd de volgend stap gezet.Super. Kleine zaken die na montage nog openstonden zijn snel en naar volle tevredenheid opgelost. We kunnen I-Kook zeer aanbevelen als je op zoek bent naar een professioneel en betrokken team dat er alles aan doet om aan al je wensen te voldoen zonder opdringerig te zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Matzwarte keuken”
Door samantha van den berg op zondag 10 feb 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb bij deze vestiging een mat zwarte keuken gekocht. De keuken heeft een lastige vorm en maten maar dit was voor Andre geen probleem. Vanaf het moment van binnenkomst en de aftersales alles is keurig geregeld! Ik raad iedereen aan om een hier een keuken te kopen. Eerlijk en transparant
Reactie of foto toevoegen
“Goed in verhouding tussen prijs en kwalteit”
Door Jan veldhuis op zondag 10 feb 2019 '19 | vestiging Veendam
Komplete keuken, goede prijs kwaliteit verhouding, en prima vriendelijk personeel. Komen afspraken volledig na.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door F. Lutters op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Soesterberg
Keuken, op tijd geleverd, prima geïnstalleerd en geen beschadigingen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Trijnie Tingen op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Veendam
Ik heb een nieuwe keuken gekocht. De moeilijkheids graad was echter, dat het natuurstenen blad en de tegeltjes achterwand , moest blijven zitten. Dit is heel voorzichtig en met beleid gedaan en dus heel goed gelukt. Ik ben heel erg blij en super tevreden!
FOTO VAN TRIJNIE TINGEN
Keuken met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Carla Peters op vrijdag 4 jan 2019 '19 | vestiging Eindhoven
Ik heb een nieuwe keuken gekocht en ben zeer tevreden. Ben ook heel goed geholpen en begeleid. Kan het zeker iedereen aanraden. Dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Daan op donderdag 3 jan 2019 '19 | vestiging Den Helder
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. We zijn goed geholpen door Nick, hij nam alle tijd voor ons en kwam met goede suggesties. Wij raden I-Kook Den Helder zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Willem Vlas op woensdag 28 nov 2018 '18 | vestiging Den Helder
Wij hebben een complete keuken gekocht met de bijbehorende inbouwapparatuur. Over de voorlichting, de montage en de begeleiding zijn we bijzonder tevreden. Na de installatie kwamen een paar kleinigheidjes aan het licht, maar die werden de zelfde dag nog verholpen. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Luxe keuken met kookeiland”
Door Jeroen en Dini Liefferink op woensdag 28 nov 2018 '18 | vestiging Huissen
Wij hebben een luxe keuken met kookeiland bij i-Kook gekocht. Wij kregen al snel in de gaten dat dit bedrijf een heel andere mentaliteit heeft dan die van bepaalde concurrenten. Uitgebreid advies gehad. Wij hebben onze bestelling meerdere malen gewijzigd, en we waren zeker niet makkelijk en hadden een sterke mening hoe alles eruit moest komen te zien. Zeer flexibele en geduldige opstelling van de verkoper. Rob heeft voor ons zelfs nog kasten laten aanpassen om het naar onze zin te maken. Helemaal top! Dit is echt een supergoed bedrijf. Ook hebben wij uitgebreid offertes vergeleken met concurrenten binnen en buiten Nederland. Maar i-Kook bleek ook qua prijsstelling scherp, fair en transparant. Alles netjes geïnstalleerd, alles netjes aangesloten (!) en alles volgens afspraak. Ook de nazorg en het contact met de winkel verloopt ontzettend prettig. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Rene op maandag 12 nov 2018 '18 | vestiging Almere
Wij hebben een keuken gekocht via I-Kook en alles is in 1 x goed gegaan. Helemaal top!! Zou het iedereen aanraden.
FOTO VAN RENE
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Andy op zondag 11 nov 2018 '18 | vestiging Den Helder
Vanaf t begin, t uitzoeken vd keuken tot aan de plaatsing, montage verliep alles super, goed geïnformeerd door Nick Joor in de vestiging Den Helder, erg behulpzaam. De monteur was ook een topper, die goed werk heeft afgeleverd. I kook Den Helder zeker aan te raden, als u een mooie keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door H Mulder op woensdag 31 okt 2018 '18 | vestiging Veendam
ik heb hier een complete keuken gekocht, heel goed geholpen bij de aankoop. De keuken is bijzonder vakkundig geplaatst en afgewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Een 10”
Door Jack L. op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Van het begin tot het einde een prima service. Geen hijgerige verkopers en vooral gelijk een echte prijs zonder dat je hier eerst nog 40% van af moet onderhandelen.
We hebben echt bijna alle keukenzaken bezocht in de omgeving, maar bij meeste (niet allemaal) zijn de verkopers als je eenmaal in gesprek gaat nogal opdringerig.
Bij I-kook gaat dat veel relaxter. We zijn geholpen door Jerry (Normaal vestiging Den Haag) en die heeft samen met ons echt een hele mooie keuken ontworpen. Dat hij keukens snapt is wel duidelijk en heeft ons met zijn ervaring prima geholpen en ook behoed voor een paar minder verstandige keuzes. En dan moet die nog geplaatst worden. Ook een complimentje voor de meubeltaxi die met duidelijke communicatie er voor zorgde dat we precies wisten wanneer ze kwamen en goed voorbereid waren op de levering. (Dat zijn echt veel meer dozen dan je verwacht). En dan het inbouwen. Dat ging dan ff mis. Goede en vriendelijke monteur, maar door het verkeerd interpreteren van de tekening werden een paar hoge kasten verkeerd neergezet en nog erger verkeerd afgezaagd. De rest werd perfect ingebouwd, maar we bleven wel achter met een te kort afgezaagde plaat en lelijke schroefgaten in het zicht. Daarbij ook nog een kastdeurtje dat de verkeerde kant op open ging en een beschadigd deurtje. Dat was ff balen. Natuurlijk gelijk contact gezocht me I-kook, het duurde even voordat we reactie kregen. Waarschijnlijk doordat dit midden in de zomervakantie was. Maar na een paar weken werd ik gebeld door Jessica van I-kook Capelle en die is een paar dagen daarna gelijk langs geweest en heeft de situatie bekeken. En die beloofde dat alles opgelost zou worden. En afgelopen week is weer een andere vriendelijke monteur langs geweest en die heeft alle puntjes perfect opgelost. We hebben nu echt een geweldige keuken. OK, alles ging niet in een keer goed. Maar foutjes worden gemaakt. En als die dan zonder moeilijk te hoeven doen perfect opgelost worden, dan krijg je van mij een 10. Ik kan iedereen aanraden om bij I-kook een keuken aan te schaffen. Zeker bij het aanschaffen en inbouwen van een keuken kan een hoop mis gaan. Het is dan belangrijk dat de service niet stopt na het afsluiten van de deal.
FOTO VAN JACK L.
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Fam. Jansen op dinsdag 18 sep 2018 '18 | vestiging Den Helder
Goede ervaringen gehad bij aankoop van onze keuken. Nick Joor heeft ons goed geïnformeerd tijdens het bepalen van keuken en materialen. Plaatsing en montage van keuken is op tijd, soepel en snel verlopen. De monteurs waren zeer vriendelijk en deskundig. Ook de service is prima bij I-Kook. Ik zou mensen die een keuken willen kopen adviseren om eens bij I-kook Den Helder binnen te lopen. Ook niet onbelangrijk is de prijs/kwaliteitsverhouding.
FOTO VAN FAM. JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Pluspunten”
Door Bob Jacobs op dinsdag 11 sep 2018 '18 | vestiging Sittard
Het begon een jaar geleden! Ons huis stond al ruim een jaar te koop en wilden vanwege gezinsuitbreiding groter wonen. Na kijker 20 wilden we weleens actie. Er waren diverse redenen waarom de kijkers geen kopers werden een van de redenen was de keuken! We hebben verschillende keukenzaken bezocht maar niemand die ons serieus nam en ons een keuken uit het duurste segment probeerden te verkopen! Uiteindelijk zijn we bij IKook terecht gekomen. Hier hebben we een mooie keuken met luxe uitstraling voor een goede prijs gekocht. Ons huis was binnen 1 week na levering van de keuken verkocht! Voor ons nieuwe huis hebben we direct een nieuwe keuken bij IKook gekocht. Dit keer een luxe keuken met stenen blad en Siemens apparatuur. Echt alles klopt gewoon en zijn ook hier weer over de gehele afhandeling super tevreden. Kortom, bij deze keukenzaak kun je voor elk budget een mooie keuken kopen en hier wordt je goed geadviseerd en krijg je direct de beste prijs in tegenstelling tot de concurrenten waarbij je altijd te veel betaalt.

Noemenswaardige pluspunten:
- Prijs
- Altijd direct reactie op alle mail en telefoontjes!
- De monteur: je hebt keuken monteurs en keuken monteurs. Deze man komt uit Duitsland en is een echte vakman die kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. Als ik zoveel geld uitgeef sta ik op mijn strepen en accepteer ik alleen maar als het ook werkelijk perfect is
-De kwaliteit van de keuken en de afwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Regina op donderdag 30 aug 2018 '18 | vestiging Den Haag
Een bedrijf om zeker aan te bevelen.De begeleiding voor het ontwerp door Jerry was zeer prettig en professioneel. Aan al mijn wensen werd voldaan waarbij we tot een goede prijs/kwaliteit verhouding kwamen.Ook de plaatsing van de keuken verliep perfect. Alles paste tot op de centimeter waarbij de monteur Ron een zeer kundig aandeel in had. Al met al een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in eiken kleur”
Door Peggy van Wesel op zondag 29 jul 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een keuken gekocht in de kleur eiken de Provence met alle inbouw apparatuur van Etna. We hebben het 2 weken in gebruik. Zeer tevreden en super geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Patrick van den Dobbelsteen op maandag 23 jul 2018 '18 | vestiging Etten-Leur
Super goed geholpen door Paul. Bij het bestellen een misverstand ontstaan maar dat is perfect opgelost. Heel blij met onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door P. Van kooten op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Zaandam
Erg goede service, er was een klein foutje meer zeer goed opgelost. Enig klein puntje dat de oplossing naar mijn idee iets te lang op zich liet weten.

Aanvulling ontvangen 29 juli 2018: De keuken is al geleverd. Deze levering is goed gegaan.
FOTO VAN P. VAN KOOTEN
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Stefan op woensdag 11 jul 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Onze ervaring met I-Kook Bergen op Zoom is super. We zijn bij verschillende keukenzaken geweest. Marvin van I-Kook had een goed verhaal en keek verder dan alle andere keukenzaken. Je merkt al snel dat het om veel meer gaat dat alleen een keuken verkopen. Wij wilde graag een kookeiland, alleen kwam dit niet uit met onze keukenruimte. Na wat schetsen gaf Marvin onze keuken een hele andere belevenis. Beter dan wij zelf in gedachte hadden. Top service, mooie keuken, geen gedoe na onze mening is I-Kook Bergen op Zoom de juiste partij.
FOTO VAN STEFAN
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Jet op vrijdag 6 jul 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Ik heb bij I-Kook een hele mooie keuken gekocht met oven en inductie kookplaat. Zeer tevreden over alles! De service was perfect. En ook het eindresultaat! Dank jullie wel!
FOTO VAN JET
Keuken aan de wand
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij en tevreden”
Door Brigitte Keulemans op dinsdag 1 mei 2018 '18 | vestiging Etten-Leur
Ik heb een keuken gekocht bij I-KOOK in Etten-Leur. Ik ben goed geadviseerd met het samenstellen van de keuken.. Er is veel aandacht voor wat je wil als klant.Je krijgt goeie tips en adviezen. Er wordt je niets opgedrongen en er wordt alle tijd en aandacht aan je besteed. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen die een mooie, kwalitatief goeie en betaalbare keuken wil aanschaffen. Het bedrijf dat de keuken komt plaatsen is zeer vriendelijk, behulpzaam en communicatief. Onder leiding van Leen wordt alles in prima banen geleid. Zelfs toen mijn stucadoor het op het allerlaatste moment het liet afweten regelde Leen een stucadoor zodat de keuken toch nog op de afgesproken datum geplaatst kon worden. Leen je bent een topper!!
Ik ben dan ook ontzettend blij en tevreden met mijn prachtige keuken.
FOTO VAN BRIGITTE KEULEMANS
Goed samengestelde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Rogier Holthuijsen en Diane van de Burgwal op dinsdag 1 mei 2018 '18 | vestiging Soesterberg
Zeer goede ervaring met deze winkel. Wij zijn in Soesterberg geweest. Ron, onze keukencoach heeft ons geweldig geholpen!! Hij dacht goed met ons mee en gaf eerlijk advies. Bij elke mogelijkheid, gaf hij de voors en tegens van de keuzes. Hierdoor wisten wij zeker dat we de keuken kregen die wij wilden hebben. Tot aan de kleinste detail werd gedacht en advies over gegeven. Ook over punten waar we zelf niet bij stil hadden gestaan. De levering was keurig op tijd en de keukenmonteur heeft de keuken perfect geplaatst! Wij kunnen I-Kook aan iedereen aanraden. Voor een zeer nette prijs hebben wij een droomkeuken. We zijn uiteraard ook bij andere keukenwinkels geweest, maar nergens zo'n goede ervaring als bij I-Kook (mede te danken aan Ron).
Reactie of foto toevoegen
“Alles bij elkaar erg tevreden”
Door Bram op vrijdag 6 apr 2018 '18 | vestiging Den Haag
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken, maar de verkopers van twee verschillende zaken uit de Mandemakers-groep wilden totaal niet luisteren naar mijn wensen, en bij elke opmerking van mijn kant over de te hoge prijs werden wel zaken uit de offerte geschrapt, maar werd de keuken uiteindelijk niet goedkoper. Geen succes dus en ik heb mijn voornemen een tijdje laten rusten. Ik ben vervolgens eens op Google gaan zoeken welke keukenzaken in de regio Den Haag nou de beste waardering kregen. Dat bleken I-Kook en een zaak in het Forepark te zijn. Dus maar eens bij I-Kook langs. Verkoper Leen Witter bleek wel te luisteren en tekende de keuken die ik zelf voor ogen had, en ook nog voor de prijs die ik zelf in gedachten had. De keuken is door het montagebedrijf netjes in het werk op maat gemaakt en schoon en volledig functionerend opgeleverd. Enige kleine kanttekening is een kastje dat later nog geleverd zou worden. Dit heeft een tijdje bij I-Kook in het magazijn gelegen, maar is uiteindelijk na een herinnering van mijn kant alsnog geleverd en gemonteerd. Alles bij elkaar erg tevreden met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Joyce van den berg op zaterdag 10 mrt 2018 '18 | vestiging Veenendaal
Wij hebben een keuken gekocht bij i-kook Veenendaal en zijn door het hele team supergoed begeleid bij aanschaf en levering. Doordat onze nieuwbouw niet opschoot, moest de levering enkele malen uitgesteld worden. Men deed steeds zijn uiterste best om alles in goede banen te leiden zonder ooit ongeduldig te worden
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over totaal”
Door W.H van Heuvelen op zaterdag 10 mrt 2018 '18 | vestiging Veendam
Wij hebben een keuken gekocht bij I-Kook en we zijn zeer tevreden over de begeleiding, koop en plaatsing. We zullen veel reclame maken voor I-Kook. Wim van Heuvelen
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fuit op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Veendam
Keuken gekocht. Heel goed geholpen. Goede service.
FOTO VAN FUIT
Reactie of foto toevoegen
“Strakke plaatsing”
Door Fam Mulder /Vlaspolder op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Veendam
Keuken gekocht. Prima service en informatie. De keuken is verder strak geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met inbouw apparatuur”
Door Jasperse op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een nieuwe keuken met inbouw apparatuur. Goede voorlichting, veel aandacht voor de klant. Een fantastische installateur die alles perfect heeft geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Snelle en nette montage”
Door H.Schakelaar op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Hattem
Een zwarte keuken. Super mooie kwaliteit. Netjes geleverd zonder schade. Snel en netjes gemonteerd
Reactie of foto toevoegen
“2e aankoop”
Door Oldenburger op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Veendam
Voor de tweede keer een complete keuken met apparatuur
FOTO VAN OLDENBURGER
Hele keukenwand
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door J.J. Groot op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Zaandam
Wij zijn erg tevreden met i-kook Zaandam, erg fijn geholpen door Matthijs die ons goede adviesen gaf en met ons meedacht. Ook de installatie liep perfect. In 1 dag stond de keuken. TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Trineke Koelman op maandag 5 mrt 2018 '18 | vestiging Almere
Op zoek naar nieuwe keuken bij I-Kook Almere terecht gekomen. Met uitzoeken van meubels en apparatuur prima geholpen en meegedacht door Bas en Leon. De aflevering op afgesproken dag en tijd door zeer vriendelijke bezorgers. Montage door 2 zeer bekwame en meedenkende monteurs. Niets dan lof over winkel, bezorging en montage. Kan iedereen aanraden naar deze winkel te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door sonja van der Meer op donderdag 22 feb 2018 '18 | vestiging Almere
Wij zijn zeer tevrede over onze aankoop van onze nieuwe keuken bij I -Kook.Ze denken heel goed mee met de wensen van de klant.De prijskwaliteits verhouding is prima te doen.Van ons krijgt I -Kook een dikke 10 en we zullen jullie zeker aanraden bij onze kenissen en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel geholpen”
Door Blonk op zaterdag 3 feb 2018 '18 | vestiging Den Haag
Professioneel geholpen door Rachid. Heeft goed geluisterd naar wensen en ideeën en kwam ook met adviezen en inbreng. Niet sturend naar een bepaalde keuken of apparatuur en dat vonden wij prettig. Ook de verdere afwikkeling door I-Kook en bezorging door Meubeltaxi was goed en kundig.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door P. Brouwer op dinsdag 30 jan 2018 '18 | vestiging Den Haag
Goede service goede nazorg en een goede keuken. Bedankt team Den Haag.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Jeroen & Elianne op donderdag 28 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na advies van verschillende mensen om ons heen zijn wij bij I-kook naar binnengelopen. Eindelijk een keukenzaak waarbij we eerst zelf op ons gemak rond konden lopen. Daarna heeft Jessica ons fantastisch geholpen. Alles was vrijwel mogelijk en met elkaar heeft dit geresulteerd tot onze allereerste droomkeuken. Jessica heeft ook het inmeten gedaan in onze woning. Wij hebben achteraf nog een aantal keer onze keuken aangepast en niets was te gek. De keuken hebben wij zelf laten plaatsen en aan deze overdracht ontbrak niks. Dus opnieuw een zeer positieve ervaring bij I-kook. Drie andere vriendenstellen van ons zijn inmiddels ook bij I-kook Capelle geweest en delen ook onze ervaring. I-Kook Capelle, en speciaal Jessica, onwijs bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Meer als tevreden”
Door Temmink op zaterdag 23 dec 2017 '17 | vestiging Hattem
Wij zijn meer als tevreden en komen wat garantie betreft ook het beloofde na. En een prima keuken en je wordt op een zeer vriendelijke manier benaderd . Nogmaals een pluim voor I kook Hattem. Gerard en Betty Temmink
Reactie of foto toevoegen
“Bingo”
Door Jan en Janny Bonthuis op vrijdag 22 dec 2017 '17 | vestiging Hattem
Een keuken gekocht bij Heleen, vakvrouw, denkt met je mee en heeft erg goede adviezen. Dit bedrijft kiest samen met jou een nieuwe keuken en is absoluut
niet opdringerig, wat is dat prettig. Supermooie keuken geïnstalleerd door Alex, tot in detail afgewerkt met veel enthousiasme. dus, kopen bij Heleen, installeren door Alex en je hebt een bingo!
REACTIE VAN J.BONTHUIS
foto van de nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig ervaring”
Door Ilse Kok op vrijdag 15 dec 2017 '17 | vestiging Veendam
Zeer goed advies gekregen, er werd echt met ons mee gedacht en niets opgedrongen. Een prettige ervaring. De plaatsing van de keuken verliep goed.
FOTO VAN ILSE KOK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Marianne de Vos op donderdag 14 dec 2017 '17 | vestiging Almere
We hebben er een complete keuken gekocht voor een nieuwbouwappartement. Ze denken serieus met je mee, komen met goede voorstellen en komen hun afspraken na. Er heerst ook een prettige sfeer in de zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Opvallend goed”
Door Gert Folmer op woensdag 13 dec 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Super, de klant gerichte benadering met goed onderbouwde adviezen zijn opvallend goed. Perfect met alles zeker niet. Er liepen ook een aantal zaken scheef met aflevering en een beschadiging, dit buiten controle van I-kook. Een telefoontje was voldoende en direct geregeld. Gewoon fijn om wat te kopen. Chapeau.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Van Beek/Rijsdijk op zaterdag 9 dec 2017 '17 | vestiging Den Haag
Op een paar probleempjes na, die zich altijd voordoen in een dergelijk project, is alles uitstekend voor elkaar gekomen. Vooral ook door de uitstekende hulp en adviezen van jullie keukencoach Jerry M., die fantastisch met ons meedacht en belangrijke creatieve inbreng had in het nogal afwijkende project dat wij voor ogen hadden. Uiteindelijk hebben we een keuken gekregen waar wij geweldig blij mee zijn en elke dag van genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Pepijn dijkwel op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Super geholpen en zeer tevreden over de kwaliteit van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Complete nieuwe keuken”
Door Claudia van den Berg op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Compleet nieuwe keuken gekocht, heel goed en kundig geholpen in de winkel. Ook onze complimenten aan de monteur die de keuken kwam plaatsen! Ik zou I-Kook zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door ten Boom op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Oudehaske
I-Kook Oudehaske. Fokke denkt goed mee voor een nieuwe keuken. Hij is duidelijk en geeft gelijk een goeie en nuchtere prijs zonder opsmuk. Hij houdt het budget scherp voor je in de gaten. De keuken is keurig geplaatst en netjes afgewerkt. Uiteindelijk zag het er nog mooier uit dan verwacht. Wij hebben al 2x hier een keuken gekocht (voor verschillende adressen) en als we ooit weer moeten ga ik weer naar Fokke van I-Kook.
FOTO VAN TEN BOOM
Keuken in L vorm
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Jennefer Lau op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb een paar maanden geleden een keuken gekocht. Ben er superblij mee, snelle goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door E. Steggink op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Huissen
Er fijn geholpen en meegedacht. Ook daarna toen er iets mis was gegaan meteen opgelost. De plaatsing ging ook erg prettig en netjes! Helaas al snel rare plekken op mijn achterwand, maar nadat alle tips niet hielpen is Rob zelf komen kijken en met een middel heeft hij het opgelost. Tot nu toe super service en erg blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Walter Eijsink op dinsdag 21 nov 2017 '17 | vestiging Veenendaal
In juli een keuken laten zetten. De verkoop, plaatsing en afwerken paar kleine puntjes ging voortreffelijk. Een aanrader dus! Tim bedankt.
FOTO VAN WALTER EIJSINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Hele prettige ervaring”
Door Heleen op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Hele prettige ervaring. Er wordt echt tijd voor je genomen, maar wel op nuchtere, niet pushende manier. Er wordt meegedacht qua maatvoering en zeker ook qua budget. Alle afspraken worden nagekomen en de keuken is echt prachtig geworden. Fijne monteur die alles keurig gedaan heeft. Niets werd afgeraffelt en alles klopte! Dank!
FOTO VAN HELEEN
Dank voor deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door René & Yvonne op woensdag 4 okt 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hele goede ervaring. Prettig gesprek zonder al te veel poespas met hoge startprijzen en korting op korting zoals bij veel andere keukenzaken. Bij de levering ontbraken alleen een aantal legplanken, maar na het nabestellen waren ook deze redelijk snel binnen en was onze keuken compleet. We zijn er erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Irma op dinsdag 26 sep 2017 '17 | vestiging Hattem
nam alle tijd!duidelijke tekening. Geen verplichting tot aankoop. Top! En een prachtige keuken. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door J. van Dam op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Van uitkiezen tot aan het plaatsen van onze keuken zijn wij super geholpen door I-Kook Veendam
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door K.Plat op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
De informatie door Willem zeer goed. Ook het inmeten en plaatsen perfect. Super keuken,we zijn zeer tevreden. Fam.Plat
Reactie of foto toevoegen
“Dank je”
Door F de Gooijer op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Wij zijn geweldig geholpen door duncan, rene en martin. alleen etna blijft in gebreeken ,geen 50 euro terug,voor de rest is alles keurig. DANK JULLIE WEL Gr Fam de gooijer
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door F Azaguag op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Ik ben prima geholpen met mijn nieuwe keuken. De medewerkers zijn heel vriendelijk en helpen je graag.
Reactie of foto toevoegen
“100% naar wens”
Door Brenda Ploeg op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Hier worden oplossingen/voorstellen aangedragen voor de ruimte waar de keuken geplaatst gaat worden. Ze willen verkopen net als ieder ander, maar dan wel afgestemd op je eigen ideeën en voorkeuren. Het is moeilijk uit te leggen, maar als je ook bij de concurrenten bent geweest dan zul je precies weten wat ik bedoel. Ik had nooit verwacht dat ik een keuken 100% naar mijn wens zou krijgen en ik heb hem wel!! en als je weet wat deze kost.. Dank je wel Sjoerd!! Je idee was top!!
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon eerlijk”
Door J Hendriksen op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Geen opdringerige verkoop, maar kundig advies en meedenken. Daardoor precies dé keuken die perfect aanstuit bij ons interieur. Van het groter geheel tot aan de kleinste details! Daar bovenop geen kunstmatig hoge prijzen om vervolgens 60% korting te verkopen: gewoon eerlijke prijzen met juiste prijs-kwaliteit verhouding.
FOTO VAN J HENDRIKSEN
Keuken die aansluit op het interieur
Reactie of foto toevoegen
“I-Kook”
Door Eric Witteveen op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Goede en snelle begeleiding van de winkel tot aan het plaatsen. Ervaren mensen en goede communicatie. De monteur was niet tevreden met een onderdeel en liet die snel vervangen
Reactie of foto toevoegen
“Dachten met ons mee”
Door Fam. van Vliet op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Hattem
Wij hebben een keuken gekocht in Hattum bij Heleen. We zijn zeer deskundig geadviseerd en geholpen (Heleen liet ons meerdere mogelijkheden zien en gaf ons goed advies). Toen bleek dat de keuken boven ons budget kwam, dacht zij met ons mee om onze wens toch te realiseren. Wij zijn super blij met onze keuken dankzij Heleen en I-Kook!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. F Hartman op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Wij zijn zeer tevreden over I Kook Veendam. Het uitzoeken samen met Hayo Smit was zeer relaxed. Wist goed mee te denken! Het plaatsen van de keuken is ook prima verlopen. Goed afgewerkt en de monteur kunnen we ook iedereen aan raden. Al met al alleen maar lof voor de keukenzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve review”
Door Corine Koning op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Almere
Wij kochten een complete keuken voor onze nieuwbouw woning. Medewerkers zijn erg meedenkend, adviserend en erg geduldig. Wij zijn ook bij concurrenten geweest maar deze waren allemaal heel erg aan het drammen naar een handtekening. De oplevering van onze woning werd helaas diverse malen uitgesteld. Men was heel erg flexibel in het verzetten van de afspraak voor het plaatsen. Zelfs rond de zomervakantie. Dat was echt super. Kortom wij hebben een hele goede ervaring met ikook almere.
Reactie of foto toevoegen
“Service na 5 jaar”
Door Linda op zaterdag 8 jul 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na 5 jaar was een deurtje beschadigd. Gevraagd via email of dit nog te herstellen was. Heb gewoon een nieuwe deur gekregen. Hadden al mijn gegevens nog na 5 jaar. Ik zeg top winkel top service top medewerkers!
Reactie of foto toevoegen
“Echt top”
Door Jeroen Geertsen op zaterdag 24 jun 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Service en flexibiliteit zijn echt top. Na het bestellen van de keuken hebben we zo'n beetje alles nog aanpast. Dit was geen enkel probleem. Installeren ging ook top. Paar fronten etc hadden zeer lichte beschadigingen, ook dit is zonder enige discussie vervangen. Heel fijn en een absolute aanrader. Ron is eerlijk en adviseert je ook om dingen niet te doen, heel klantgericht en kundg.
Reactie of foto toevoegen
“Hebben het voor elkaar gekregen”
Door Mohamed Aliyat op maandag 19 jun 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Het komt niet vaak voor dat je iets koopt waarvan je achteraf kan zeggen goh zo heb ik het nou altijd gewild. Toch moet ik zeggen dat I-Kook het voor elkaar heeft gekregen. Ben zeer tevreden over de keuken en ondanks dat het een redelijk ingewikkelde keuken is/was om te maken is het in een keer gewoon ook goed opgeleverd. Tevens kon ik ook altijd binnen lopen om eventueel wat advies te vragen of om hier en daar wat wijzigingen door te voeren. Allemaal geen probleem. Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren is dat je ook niet het gevoel kreeg dat je gedwongen werd om te kopen terwijl dat bij andere keukenleveranciers zeer zeker wel het geval was. Echt mijn complimenten aan Jos en Sjoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Prima begeleid”
Door G. Peeters op dinsdag 13 jun 2017 '17 | vestiging Huissen
De heer Zoeter van de zaak in Huissen gaf prima begeleiding bij het kiezen van de opstelling van de keuken, het te kiezen materiaal, apparatuur en beheren van het budget. De service was ook uitstekend. Een topzaak!
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk”
Door Micha op maandag 12 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
Duidelijk advies, scherpe prijs en goede montage. Daarnaast is de kwaliteit van de keuken goed. De uitvoering van het meerwerk is ook goed gedaan. Inmiddels heb ik I-KOOK bij vrienden en collega's aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Henk Norder op zondag 11 jun 2017 '17 | vestiging Veendam
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Het kiezen van de keuken was een feestje. De medewerker die ons hielp nam alle tijd en had veel verstand van zaken. Ee monteur is nog twee keeper langs geweest om kleine zaken aan te passen. Toen bleek dat de handle van de kraan te lang was, is deze gratis vervangen. Ook bij vragen over de apparatuur werden we prima te woord gestaan en kregen we gedegen informatie.
Reactie of foto toevoegen
“Snel geholpen”
Door Lisette op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Wij zijn snel geholpen, hij dacht goed mee over de keuken, zeer goede service, en super klantvriendelijk (Geholpen door Sjoerd Vervloet). Zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke behandeling”
Door John Vermeulen op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Huissen
Bij aankomst in het filiaal voelde het al direct goed. Wat we al hadden verwacht: een vriendelijke behandeling. Er werden in redelijk korte tijd goede afspraken gemaakt en die werden (zoals verwacht) ook nageleefd. De kwaliteit keuken is goed. Kortom: een aanrader voor toekomstige klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door de leeuw op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg tevreden met zowel Marvin als Mirjam de verkopers als Corné de keuken zetter. Er waren een paar wijzigingen nodig die super opgelost zijn. Wij zouden I-Kook ook aan anderen aan bevelen.
FOTO VAN DE LEEUW
Keuken langs de wand
REACTIE VAN DE LEEUW
nog een foto toegevoegd
Reactie of foto toevoegen
“Soepel en goed verlopen”
Door Roel op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
Alles is soepel en goed verlopen, de keuken is volgens afspraak netjes uitgeleverd. Ik had de keuken eerder nodig dan gepland en het was lastig om dit aan te passen, maar daar kan i-Kook niets aan doen aangezien de keuken reeds in de fabriek ingepland was. Al met al ben ik erg tevreden met de keuken en dat voor een mooie prijs!
FOTO VAN ROEL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen advies”
Door D. van der Veen op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Gedegen advies van Willem. Hij denkt in oplossingen en is deskundig. Geen verkooppraatjes. Wij hebben het gevoel hetgeen te hebben gekocht waar wij naar op zoek waren. Een goede kwaliteitskeuken voor een goede prijs. Dit is dankzij Willem gelukt! De aflevering was op tijd, zonder gebreken of manco's. De installatie verliep prima.
FOTO VAN D. VAN DER VEEN
Kwaliteitskeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Jan en Mieke Hogeboom op zaterdag 8 apr 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Prima geholpen bij I-Kook Soesterberg. Mooie keuken gekocht met goed advies en hulp bij het invullen van de keuken. Prijs/kwaliteit super. Bij het monteren van de vaatwasserdeur, door onze eigen timmerman, ging iets mis. We hebben toen gratis een nieuwe gekregen van I-Kook. Wij raden I-Kook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door Van Laar, Almelo op donderdag 6 apr 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Onze tweede keuken ook hier gekocht! Omdat ze zeer klantvriendelijk, erg meedenkend, niet opdringerig zijn. Niks is teveel en zeer behulpzaam. Komen afspraken na! Fijn geholpen door Jan, en met het eindresultaat zijn we erg blij mee!!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Fam Kooistra/Eppink op donderdag 6 apr 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
We hebben een fijne ervaring met I-Kook Hengelo. Jan Klinge heeft ons goed geadviseerd in het uitzoeken van de keuken. Hij hielp ons met het kijken naar de mogelijkheden, die bij ons en ons budget pasten. Daartoe hoorde ook het vinden van het terrazzoaanrechtblad, wat wij graag wilden. Wij zijn erg tevreden en we zouden dit bedrijf zeker aanraden.
FOTO VAN FAM KOOISTRA/EPPINK
+ Toon extra foto van Fam Kooistra/Eppink
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Schuur op maandag 3 apr 2017 '17 | vestiging Den Haag
Goede service. Deuren van de koel vries combinatie iets beschadigd werd zonder problemen geruild en geinstalleerd. Ik ben zeer tevreden, ook het leidingplan was duidelijk en overzichtelijk. Prijs kwaliteit verhouding is top !
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door A. van Egten-Pak op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Soesterberg
De keuken voldoet aan mijn verwachting.De kleur is mooi en alles is goed afgewerkt .De keueken is door een familielid van mij geplaatst[uitstekende vakman]. De kookplaat voldoet helaas niet aan mijn wensen.Ik heb 50 jaar electrisch gekookt. Nooit eerder problemen gehad zoals die zich nu voordoen. Ik heb een poos gedacht dat ik moest "wennen aan deze nieuwe plaat, al gedacht om deze om te ruilen... Misschien nog eens bij uw bedrijf een afspraak maken ? Wie weet is er een oplossing te vinden ! Ik wacht even op uw antwoord.
REACTIE VAN A.VAN EGTEN-PAK
het ontbreekt mij aan een foto van de keuken, maar mijn lof moet voldoende zijn ! vriendelijke groet A.van Egten-Pak
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Julia op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben erg goed geholpen door een zeer terzake deskundige verkoper. Omdat ik zelf precies wist wat ik wilde konden er snel goede beslissingen worden genomen. De installatie van de keuken is vlekkeloos verlopen. Twee monteurs, die om 6.45 uur begonnen en om 12.45 stond de gehele keuken, inclusief de prachtige stenen aanrechten.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door Iris Markua op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Huissen
We hebben een keuken gekocht en deze is in samenspraak met ons samengesteld zoals wij deze wilden. We zouden I-kook zeker adviseren als bedrijf als mensen een keuken zoeken. Klantgerichte verkoper, helemaal super. Toen we problemen hadden met de magnetron, werden we op vriendelijke en prettig wijze geholpen. Dit zodat het probleem verholpen kon worden. Top!
FOTO VAN IRIS MARKUA
Keuken zoals we wilden
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Markerink op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Complete nieuwe keuken gekocht. Van begin tot eind heel erg goed geholpen. Er werd goed meegedacht en er was een snelle levertijd. Alles compleet en op de afgesproken dag geleverd. Wij raden jullie bij iedereen aan! Goede prijs/kwaliteit en super service.
Reactie of foto toevoegen
“Zelf installatie”
Door Fam Dees op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Sliedrecht
Wij hebben een complete keuken gekocht en zelf geïnstalleerd. David heeft ons goed geadviseerd en wij zijn heel tevreden. De keuken werd 's-morgens geleverd en we konden gelijk aan de slag. Het afvalbakje in de gootsteen was niet bij , gebeld en binnen een week in Sliedrecht opgehaald.
Reactie of foto toevoegen
“Alles zonder problemen verlopen”
Door S. Giezen op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
Zij hebben totaal 13 keukens in diverse woningen geplaatst.Met het uit zoeken van de keukens, en de tekeningen erbij met de prijs, en de afspraak met opmeten en leveren is altijd zonder problemen verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer correct”
Door Léon Weinheimer op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Sittard
Na een eerste gesprek , goed ontwerp ontvangen waarin geheel is meegedacht over een correcte opstelling. Fijne samenwerking met de leverancier van het composieten blad aangezien wij dit in eigen beheer geregeld hadden. Zeer correcte gehele oplevering van alle partijen die aan deze keuken gewerkt hebben.
FOTO VAN LÉON WEINHEIMER
Keukenmontage
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door peter van wordragen op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
gewoon prima ervaring. verkoper dacht met ons mee, voelde goed aan wat wij als klant wilde en heeft ons naar behoren behandeld. Keuken is geleverd en geplaatst en wij hebben geen aan- of opmerkingen, zeker niet in nadeel.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Mandy Lubach op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Van ontwerp tot plaatsing en daarna een persoonlijk bezoek waarbij de puntjes op de i werden gezet. Fijn!! Een aanrader! Kortom bij het vinden van een keuken op maat is I-KooK een juiste keuze gebleken.
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Janine lamberts op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Bij Ikook mijn droomkeuken volledig laten ontwerpen met zeer deskundig advies, volledig aangepast op je levensstijl en ook nog binnen gevraagd budget! Geen opdringerige verkoop, maar op een prettige manier met je mee denken vanuit je wensen en mogelijkheden!Toppers!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed geholpen”
Door Erwin Teesink op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Vanaf de 1e rondleiding in de showroom tijdens het uitzoeken van de keuken t/m de "after" service, toen bleek dat de poten van het gasfornuis te laag bleken te zijn en vervangen moesten worden, zijn we ontzettend goed geholpen door de eigenaar en zijn vrouw. Ook de complimenten voor de monteur die de keuken kwam plaatsen, deze werkte netjes en precies.
FOTO VAN ERWIN TEESINK
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door e meulink op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Hattem
de tekening viel gelijk in de smaak. de service is heel goed, en ook de afwerking. wij zijn heel tevreden van begin tot het eind van onze keuken. het is ook prettig dat we in onze eigen woonplaats zijn geslaagd
FOTO VAN E MEULINK
Keukenmontage in actie
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Danny bakker op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Almere
Goed en professioneel personeel. Helpen mee denken met je. Prijs kwaliteit is goed. Ze komen hun afspraken 100% na. Ook al heb je een probleem staan ze gelijk voor je klaar. Ze plannen gelijk met je de afspraak Om je keuken in te komen meten. Henry van van de vestiging Almere, heeft alles tot in de puntjes naar onze wens geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Lynn van der Lelie op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Huissen
Perfecte service, vanaf binnenkomst met het oriënteren tot de laatste puntjes van afwerking. Rob heeft ons ontzettend goed geholpen. En de monteur heeft perfectie verricht. Zou iedereen I-kook aanraden.
FOTO VAN LYNN VAN DER LELIE
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Veny op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Dit was inmiddels onze derde keuken die, uiteraard voor verschillende woningen, werd aangekocht. Zoals reeds de eerste keer, is ook nu alles vlot verlopen mede dankzij het entoesiasme van het personeel.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens I-Kook
Website: www.i-kook.nl
aAlmere (15 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
bAlphen aan den Rijn , Euromarkt 105-107, 2408 BD Alphen aan den Rijn, tel 0172 - 25 15 10
cBergen op Zoom (24 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
dCapelle aan den IJssel (29 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
eDen Haag (33 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
fDen Helder (7 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
gEindhoven (4 ervaringen), Kanaaldijk-Noord 5A, 5613 DH Eindhoven, tel 040 - 303 37 00
hEtten-Leur (4 ervaringen), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
iHattem (13 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
jHengelo OV (7 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
kHuissen (23 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
lLeeuwarden (11 ervaringen), Kelvinstraat 9, 8912 AN Leeuwarden, tel 058 - 212 20 35
mOud-Beijerland (8 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
nOudehaske (10 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
oSittard (6 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
pSliedrecht (14 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
qSoesterberg (34 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
rVeendam (35 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
sVeenendaal (14 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
tZaandam (3 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.