Feedback
8,6

I-Kook

Website: www.i-kook.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-Kook
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels bijna 20 winkels.

Bij I-KOOK werken geen keukenverkopers, maar keukencoaches. Zij verkopen keukens op een andere manier dan je misschien gewend bent. Met persoonlijke aandacht en op een transparante wijze coachen zij je naar een betaalbare en eigen invulling van je keuken.

De persoonlijke keukencoach is altijd je vaste aanspreekpunt en helpt je van A tot Z.

We willen jou ook graag overtuigen van onze werkwijze.
Kom langs in één van onze winkels of maak direct een afspraak.

Tot ziens!


www.i-kook.nl
Meer informatie over I-Kook
Onze winkels: www.i-kook.nl/winkels
Afspraak maken: www.i-kook.nl/afspraak-aanvragen
Ervaringen
Er zijn 303 ervaringen over I-Kook. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren172 ervaringen
4 sterren94 ervaringen
3 sterren17 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster9 ervaringen

Per vestiging:
“Ontevreden klant”
Door Kim Karhof op dinsdag 12 mrt 2019 '19 | vestiging Den Haag
Ik heb een keuken gekocht bij de eigenaar/ filiaalhouder zelf. Ik heb best veel geld betaald. Ik zeer ontevreden over de manier waarop het afgehandeld is. Zoveel miscommunicatie en dat werd allemaal op mijn bordje gelegd, terwijl hij zijn zaken totaal niet op orde heeft.. Van een ingebouwd stopcontact in mijn kookeiland, die er niet in zat en waarvan hij zei dat ik dat nooit had besteld bij hem, tot aan electra die niet in de bouwtekening was gezet en ik dus mijn lampjes onder mijn kastjes niet aan kon doen. Een spoelbak die absurd gekrast was na 1 dag gebruik en het lekplaatje eruit sprong en hij zei dat er een monteur kon komen, maar dat dan wel voor mijn rekening kwam als bleek dat ik het ondeugdelijk had gebruikt (ja, ik had er namelijk in afgewassen!) Tot aan een raam dat eruit moest om de keuken te leveren, terwijl ik duidelijk had gezegd dat het door het trapgat paste en ze dus weer wegreden met mijn keuken. Hij zei dat ik per sé de keuken af moest rekenen 24 uur voor levering, terwijl dat helemaal niet de policy is van IKook, je, mag altijd bij de chauffeur pinnen. De toon waarop hij tegen mij sprak, omdat ik nog niet betaald had, was absoluut niet ok! Kan ik een vrouw alleen zijn, maar zo'n toon sla je niet tegen je klanten aan..Of ik mijn limiet dan wel verhoogd had. En ik had dat van het trapgat, nooit doorgegeven zei hij... De keuken is in november geplaatst en nu pas is er een monteur geweest om iets aan mijn klachten te doen. Ik heb heel vaak gemaild, gebeld over mijn klachten, maar ik moest zowat smeken om garantie. Uiteindelijk heeft 1 van de directeuren mijn zaak bekeken ( hele aardige en behulpzame man) en heb ik in ieder geval de kosten van de electra die achteraf nog moest worden gedaan, door zijn nalatigheid, teruggekregen. Kortom, ik ben een zeer ontevreden klant.
REACTIE VAN EELCO BRAND
Wat vervelend dat het proces voor u zo frustrerend is verlopen. We hebben hierover uitvoerig gesproken en gelukkig konden we er samen uitkomen, daar willen we u voor bedanken! Afgelopen week heeft de monteur de laatste punten opgelost en de keuken met u opgeleverd. Geniet van uw aankoop!
Reactie of foto toevoegen
“Grote teleurstelling”
Door E. F. op woensdag 6 feb 2019 '19 | vestiging Den Haag
tsja, niet voor herhaling vatbaar op geen enkele mogelijke manier. I-kook was als preferred leverancier benoemd bij ons nieuwbouw project. leuke ervaring in showroom, prachtige keuken samengesteld, betaald en toen begon de ellende.
- bij levering bleek het blad van ons kookeiland niet op maat gemaakt te kunnen worden, was wel beloofd.
- stopcontacten niet op juiste plek aangebracht, zou wel gecontroleerd door i-kook zijn
- achterwand waren ze kwijt, maar gingen ze wel zoeken.
- steunen kookeiland op verkeerde maat besteld. binnen 3 weken nieuwe... duurde 2.5 maand!

Mooiste.... deze keuken heeft echt heel veel geld gekost. door verkeerd advies kon ons blad niet op maat gemaakt worden en moeten wij extra spatranden bestellen en betalen! willen wij eigenlijk niet, zonder vinden wij mooier. enfin..2.5 maand op gewacht.... niet geïnformeerd en de dag voor de monteur langskomt komt mail met strekking (lees dreigement) ... betaald u ons de resterende paar euro's... anders komt de monteur niet. serieus? ik heb al duizenden euro's betaald zonder te klagen!

Teleurstelling is groot! spatranden zijn namelijk bezorgt... Op de verkeerde maat. nu na 3 maanden is de keuken nog steeds niet af! Voor deze geleverde service had ik ook terecht gekund bij een van de keukenboeren waarvan we weten dat de service "bijzonder" is. Het positieve .... complimenten voor monteur Ron!!!! hij is de enige reden dat ik nog wacht op de spatranden. mijn verzoek aan hem was namelijk alles maar te laten zitten. geen zin meer of vertrouwen in ikook.
REACTIE VAN EELCO BRAND (FORMULE MANAGER I-KOOK)
Bedankt voor uw reactie. Vervelend dat door omstandigheden de communicatie niet is gegaan zoals we zouden wensen. Gelukkig hebben we dat nu rechtgezet en zijn we op de juiste manier in gesprek. Op korte termijn worden de laatste openstaande punten aan uw keuken opgelost. Ik hoop dat we daarmee uw vertrouwen weer (enigszins) kunnen terugwinnen.
Reactie of foto toevoegen
“Teleurstellend”
Door Stellaard op zaterdag 16 dec 2017 '17 | vestiging Den Haag
In juni 2017 kochten wij een dure keuken bij I-KOOK te Den Haag. Ons appartement werd op 25-8-2017 opgeleverd en de nieuwe keuken werd geplaatst op 7-9-2017. Helaas bleek de keuken door I-KOOK niet goed ingemeten en het technische schema in spiegelbeeld geprojecteerd. Hun monteur heeft tot aan 30-10-2017 verschillende dagen getracht om alle mankementen te herstellen. Door de verkeerde inmeting en het leidingschema in spiegelbeeld hebben onze aannemer en electriciën extra werkzaamheden moeten verrichten om alles te herstellen. De aannemer heeft door bovenstaande werkzaamheden aan ons een factuur gestuurd die vervolgens door I-KOOK niet betaalbaar werd gesteld met de mededeling dat betreffende werkzaamheden grotendeels door hun monteur zouden zijn verricht. Talloze gebreken zijn geconstateerd waardoor wij zeer ontevreden zijn over I-KOOK. Communicatie met hun bleek zeer onvoldoende! Onlangs hebben wij wederom een gebrek geconstateerd aan een lade van de keuken. I-KOOK beloofde deze schade met zeer grote spoed te verhelpen; maar nog steeds na 2 maanden géén herstel! Al met al een zeer teleurstellende ervaring met I-KOOK. Absoluut geen aanrader om bij I-KOOK een keuken aan te schaffen. Helaas moeten wij dit constateren!
REACTIE VAN I-KOOK
Bedankt voor jullie feedback. We blijven verschillen van mening over een kennelijke rekening van jullie aannemer. Tijdens het plaatsen bleek het leidingschema in spiegelbeeld te zijn aangeleverd; erg vervelend. Onze monteur Ton heeft dat allemaal zelf opgelost. Jullie aannemer heeft toen een wand moeten aanpassen en afwerken die niet recht was. Deze aannemer heeft zeker geen werkzaamheden verricht ten aanzien van het leidingschema en heeft dat ook aan ons bevestigd. De oude keuken was voorzien van een vaste plint waardoor we tijdens het meten niet konden zien dat jullie tegels niet doorliepen onder de oude keuken. We hebben dit later in overleg opgelost door onder andere de plinten 2 cm naar voren te monteren en nieuw tegelwerk aan te brengen (op onze kosten). Begin november hebben jullie nog een front gereclameerd. Dit is door ons besteld en kort voor de kerst geleverd. Op 2 januari hebben wij de werkzaamheden onder garantie naar volle tevredenheid uitgevoerd. Er zijn geen openstaande issues meer. We hopen dat jullie nu kunnen genieten van jullie prachtige keuken. Eelco Brand, formulemanager I-KOOK
Reactie of foto toevoegen
“Drama”
Door S.M. op woensdag 1 nov 2017 '17 | vestiging Den Haag
Super slecht! Bij I-Kook een keuken kopen is een drama. I-Kook houdt zich niet aan de afspraken, Momenteel hebben ze geen keuken monteurs en laten opdrachten door onervaren beunhazen neerzetten. In april dit jaar hebben wij een keuken besteld die 7 juli geleverd zou worden. Op 29 juni hebben wij de keuken volledig betaald. De keuken is deels geleverd en schots en scheef neergezet door een super slechte monteur. De lijst met totale gebreken is lang, maar om er een paar te noemen:
De keuken is niet compleet geleverd.
De afzuiging doet het niet omdat het verkeerd gemonteerd is.
De Cooker kraan doet het niet omdat het verkeerd gemonteerd is.
De granieten aanrechtblad is te kort.
De gasfornuis staat 10 cm hoger dan het aanrechtblad.
De carrousel hoekkast is uit elkaar gevallen doordat dit niet goed gemonteerd was.
De hoge apothekerskast staat te bungelen door slechte montage.
Geen stopcontacten geplaatst.
Wij wachten nu na 4 maanden nog steeds op de na leveringen en oplevering van de keuken volgens afspraak. Wij zijn nu al 3 maanden bezig met bellen en mailen met het verzoek dit op te lossen. Telkens weer worden er data afgesproken die niet nagekomen worden omdat er geen monteur beschikbaar is. Bij I-Kook een keuken kopen is een drama!
REACTIE VAN EELCO BRAND FORMULEMANAGER BIJ I-KOOK
Bedankt voor uw feedback. Ik ben verrast door uw beoordeling die volgens mijn gegevens feitelijk niet klopt. Enkele weken geleden heb ik (namen I-KOOK) persoonlijk met u definitieve afspraken gemaakt over de oplevering van de twee keukens die in uw panden zijn geplaatst. U was daarover tevreden. Afgelopen vrijdag zijn de keukens zorgvuldig met u opgeleverd. De keukens zijn nu gebruiksklaar. De openstaande punten voor ons zijn nog: Het plaatsen van een RVS-blende boven uw koelkast en het plaatsen van een aftimmering op de wandkasten (beide als extra service van I-KOOK) en voor u betaling van het restantbedrag onder aftrek van de door ons reeds gestuurde creditnota's.
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door Esther Wijker op donderdag 21 jul 2016 '16 | vestiging Den Haag
Na de betaling verdwijnt de service van i kook als sneeuw voor de zon. Een half jaar na oplevering heb ik nog steeds niet de juiste prullenbakken. Verder is de spoelbak van slechte kwaliteit en hapert de koelkast deur inmiddels. I Kook reageert niet op mails en belt niet terug. Een zeer teleurstellende ervaring.

Reactie ontvangen van I-kook 4 augustus 2016: Wat een vervelende ervaring voor je ! Inmiddels is de monteur bij je geweest en hij heeft wat kunnen oplossen voor je. Binnenkort komen we nog een keer bij je om te proberen de gebruiksporen in de spoelbak een beetje weg te werken met polish. Verder nemen we aangepaste korframen mee waardoor de 25 liter afvalbakken wel goed gaan passen. Dat was nog een heel gevecht (met de leverancier). Het spijt me zeer dat het zo lang heeft geduurd en dat er niet adequaat met je is gecommuniceerd. Martijn Passier, keukencoach I-KOOK Den Haag
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door Debbie Hartkamp op dinsdag 17 mei 2016 '16 | vestiging Den Haag
Zodra je de keuken in z'n geheel betaald hebt, zijn ze bij I-Kook ineens niet meer zo klantvriendelijk. Mijn keuken is echt super mooi maar de levering en plaatsing zijn 1 drama. Nog steeds is mijn keuken niet helemaal af en ik ben nu 8 weken verder na plaatsing. Mijn gang staat ook nog vol met zooi die ze niet eens meer op komen halen! Ik zal dus GEEN reclame maken voor I-Kook en ook nooit meer een keuken hier aanschaffen. Heel jammer!

Reactie ontvangen van I-kook: Hallo Debbie, we hebben de afgelopen week enkele keren contact met je gehad. Gelukkig ben je ieder geval blij met de keuken die nog mooier gaat worden doordat wij een nieuwe achterwand uit één deel na gaan leveren. Je blijft ontevreden over onze monteur en de steun die je hebt ontvangen van het verkoopteam tijdens en na de plaatsing van de keuken. Het spijt ons zeer dat dit proces voor jou niet goed is verlopen. We zullen er nog beter op gaan letten! Hein van Eijkern Keukencoach namens I-KOOK Den Haag.
Reactie of foto toevoegen
“Heb het maar zo gelaten”
Door verhoef op dinsdag 1 mrt 2016 '16 | vestiging Sittard
keuken incomplete geplaatst, hierdoor kon 2 maanden niet gekookt worden. kreeg 2 weken na plaatsing een offerte voor de missende glasplaat, was echter al in offerte opgenomen maar niet besteld.(dus wel betaald). vervolgens is er een klanten ervaring namens mij geplaatst door eigenaar (5 sterren), ondanks dat ik ontevreden was, na ontdekking verwijderd van de site. na 2 maanden is de ontbrekende glasplaat geleverd maar is totaal andere glasplaat dan degene die al eerder was geplaatst ,(is werkelijk te gek voor woorden dat zoiets gebeurd, en werkelijk geen gezicht). weer 2 maanden later wordt een derde glasplaat geleverd nu twee identieke maar helaas niet de beloofde. maar heb het maar zo gelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door S. vd Weg op maandag 3 aug 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Na een verkeerde levering van binnenplanken in nieuwe bovenkastjes door een fabrieksfout, contact opgenomen. Na 7 weken nog geen nieuwe binnenplanken ontvangen, ondanks dat 2 weken geleden ons is toegezegd deze die week toe te sturen. Contact verloopt moeizaam, overal zelf achteraan bellen. Geen excuses nog gekregen en maar afwachten en achteraan bellen.. Helaas hele slechte service..
FOTO VAN S. VD WEG
REACTIE VAN I-KOOK
Beste heer v.d. Weg, Je hebt gekozen voor een maatwerkkeuken van een Nederlandse keukenleverancier. Bij deze leverancier duurt het naleveren van artikelen in de regel wat langer dan bij de meeste grote Duitse fabrieken. Wij hebben van onze medewerkers in de winkel begrepen dat de onderdelen intussen naar je onderweg zijn. Met vriendelijke groet, I-KOOK keukens
REACTIE VAN S.VDWEG
Beste I-kook, Van een maatwerk keuken is toch te verwachten dat alle onderdelen op maat zijn! De planken zijn inmiddels bij ons binnen, echter beschadigd en nog steeds niet passend. De vestigigng soesterberg is hiervan op de hoogte. Nu maar hopen dat het niet weer 7 weken duurt...
Reactie of foto toevoegen
“Geen keuken kopen”
Door Ardi op zondag 22 mrt 2015 '15 | vestiging Oud-Beijerland
Koop hier werkelijk nooit je keuken. Je vraagt om wat betere apperatuur voor oven en afwasmachine, maar alles is top volgens de verkoper. Nu na installatie is het de goedkoopste troep die er geleverd kan worden. Luisteren naar klanten kunnen ze niet. Wij hadden verteld dat we pas 15-12 de sleutel kregen en er dan pas gemeten kon woredn. Eind november belt de keuken plaatser al op om te komen meten. Helaas dat gaat waarna i-kook terugbelt dat we dat hadden moeten doorgeven en nu doos onze schuld de keuken 2 weken later komt. Nee meneer u heeft niet goed geluisterd want dit is wel 10x gezegd. Maar eindelijk komt dan toch de keuken. Wel 1 kast teveel, voor koelkast+ vriezer. Volgens afspraak zou de keuken in 3 dagen geplaatst worden. Maar de ingehuurde zzpér denk zeker dat er goud te verdienen is door overal extra te rekenen. Dus hebben we dat zelf uitbesteed. Op de woensdag komt de zetter en de keuken plaatsen duurde geen 3 dagen maar werd er in 1 dag ingepleurd. Waardoor er nu telkens kasten scheef staan. 1 PLank was niet geleverd en 1 handgreep was kapot. Dit duurde wel 4 weken om een plank te bestellen. Maar eindelijk wordt de keuken als klaar geleverd. helaas is het gat gezaagd voor intluchting koelkast te groot gezaagd, zodat met bv stofzuigen het er zo uitvalt. Wasmachine staat telkens scheef, dus werd deze recht gezet. Maar er wordt dan niet gekeken naar het effect wat dit teweeg brengt. Dus maar weer bellen dat er andere kasten scheef staan. Maar denk je dat ze komen, nee totaal niet. De verkoper verschuilt zich steeds achter de zetter maar we hebben bij i-kook een keuken gekocht en niet bij de zetter. We gaan maar weer eens bellen, en anders moeten we maar eens langs gaan.
REACTIE VAN M.
Maar je hebt zelf de zetter ingehuurd? Of begrijp ik het nou niet goed?
REACTIE VAN ARDI
Nee dat hebben wij niet gedaan. is klusjesman die ook keukens zet voor hun
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Trees op maandag 6 mei 2019 '19 | vestiging Den Haag
wij hebben een keuken gekocht en is helemaal naar ons zin, ondanks wat tegenslagen, welke direct door I-kook zijn opgepakt en rechtgezet. i-kook loopt niet weg voor zijn verantwoording SUPER, I -kook doet er alles aan om het de klant naar de zin te maken. Ja ik beveel I-kook van harte aan bij mijn vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service op keuken”
Door H.M.van den Berg op woensdag 24 apr 2019 '19 | vestiging Almere
geweldig goede service. onze keuken gekocht bij I.Kook geeft na bijna 5 jaar wat hapering. een van de lade was het intrek mechanische defect. besproken met Henrie deze heeft voor een nieuw stel geleiders gezorgd. na de montage van de raillade werkt deze weer perfect. terloops over de verschroeide randen van de deurtjes gesproken met Henrie. Na drie weken werden we gebeld dat er nieuwe deurpanelen voor ons klaar stonden. Onze keuken is weer helemaal nieuw. Dit dankzij het team van I.KooK Almere. Henrie en Leon bedankt voor alle extra zorg.
Reactie of foto toevoegen
“Kan niet beter”
Door Brenda Hansen op zaterdag 20 apr 2019 '19 | vestiging Veendam
Geweldig, kan niet beter. Ben alleen, maar er werd in alle opzichten goed met me meegedacht. En heb de keuken gekregen die ik 100% in gedachten had.

Eerdere ervaring van 4 augustus 2015: Keuken gekocht, en ben door Hayo geweldig geholpen, met het uitzoeken vd keuken en de apparaten en met het leeghalen en gereed maken van mijn keuken, kortom, overal mee. Kon niet beter. Ook de installateur Jan, deed het erg goed, een harde werker, die weet waar hij mee bezig is.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ina en Bert Zeevaart op vrijdag 19 apr 2019 '19 | vestiging Huissen
We hebben een mooie keuken gekocht en zijn daarbij voortreffelijk begeleid door keukencoach Michael Ernst. Hebben de keuken zelf geplaatst en de paar problemen die we daarbij hadden ( door eigen schuld ) zijn geweldig opgelost door Michael en Rob. Helemaal TOP.
FOTO VAN INA EN BERT ZEEVAART
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Van campenhout op vrijdag 19 apr 2019 '19 | vestiging Almere
Na aankoop van een nieuwe woning waar nog een bruinzeel keukentje in stond van 30 jaar oud, een prachtige keuken gekocht bij IKOOK Almere. Na plaatsing van een van de kasten aan de andere zijde, omdat deze anders voor een deur zou komen gaf ikook de service om anders draaiende deurtjes te leveren. Wat een top service! Chapeau! Dankzij deze goede service hebben zowel mijn zus als mijn ouders ook hun nieuwe keuken bij ikook besteld.
FOTO VAN VAN CAMPENHOUT
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen”
Door Mondzorggilde Nederland op maandag 8 apr 2019 '19 | vestiging Den Helder
Keukenkasten, aanrechtbladen, boiler, Quooker. We zijn bijzonder goed geholpen zowel door verkoper als andere medewerkers, flexibel bedrijf, klantvriendelijk met een hoofdletter K! Wij kunnen I-Kook ten zeerste aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door X. Schreuders op maandag 1 apr 2019 '19 | vestiging Den Helder
Een complete keuken. Onderkasten, Bovenkasten, Werkblad, Ledlampen, Stopcontacten, Ijskast, Oven, Wasemkap, Inductiekookplaat, Vaatwasser, Kraan met Spoelbak. Zeer goede ervaring zowel bij de samenstelling als met de plaatsing. Bij de samenstelling werden we al goed geïnformeerd over wat er mogelijk was en zo ook bij de keuze van apparatuur. De plaatsing werd gedaan door deskundige monteurs die nauwkeurig werkten en adviezen en tips gaven wat het beste was in gebruik en onderhoud. Zeer tevreden. Er is een staaltje vakmanschap geleverd.
FOTO VAN X. SCHREUDERS
Complete keuken
+ Toon extra foto van X. Schreuders
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door H.en I. Middag op zondag 24 mrt 2019 '19 | vestiging Soesterberg
Wij hebben een super mooie keuken gekocht bij I kook. Wij zijn daar enorm goed geholpen...er werd rekening gehouden met ons budget en onze wensen en zij bleven zelfs onder ons budget zitten! Het slopen van de oude keuken en het meerwerk door Henk-Jan was super goed , de loodgieter, de stucadoor en ook de schilder...keurig werk verricht allemaal!! Jullie verdienen allemaal een dikke 10!! De montage verliep heel goed! Henk-Jan is echt een toppertje!!
FOTO VAN H.EN I. MIDDAG
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geplaatst”
Door Babs en Lex op vrijdag 8 mrt 2019 '19 | vestiging Den Helder
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij i-kook en zijn geholpen Door Jimmy Beren. Hij is vriendelijk en behulpzaam, geen moeite was teveel. Petje af, wij hebben tussentijds nog 2 maal wat wijzigingen aan laten brengen, hetgeen sportief werd opgepakt. Ook het plaatsen van de keuken ging zeer netjes, monteur Leon ging vakbekwaam aan de slag en realiseerde onze wensen. Keuken is netjes geplaatst en ook vakbekwaam afgewerkt.
FOTO VAN LEX BOOT
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Truus en Peter op zondag 17 feb 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na jarenlang ons algemeen te oriënteren op een nieuwe keuken was afgelopen zomer hét moment daar. Al snel bij I-Kook beland. Hier werden we prima geholpen door het team. Rob was ons persoonlijk adviseur. Met veel geduld en bruikbare tips heeft hij een passend ontwerp getoond. We hebben een U-vormige keuken gekocht met een schiereiland en achterwanden in het materiaal en kleur van de werkbladen, inclusief alle denkbare apparatuur. Voor de montage zijn direct al meerdere dagen ingepland, omdat we best wel wat speciale, moeilijke zaken hadden. Vincent was onze nauwkeurige monteur die in alle rust en met hoogste precisie de keuken heeft geplaatst. Pas wanneer ook híj tevreden was over het resultaat werd de volgend stap gezet.Super. Kleine zaken die na montage nog openstonden zijn snel en naar volle tevredenheid opgelost. We kunnen I-Kook zeer aanbevelen als je op zoek bent naar een professioneel en betrokken team dat er alles aan doet om aan al je wensen te voldoen zonder opdringerig te zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Matzwarte keuken”
Door samantha van den berg op zondag 10 feb 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb bij deze vestiging een mat zwarte keuken gekocht. De keuken heeft een lastige vorm en maten maar dit was voor Andre geen probleem. Vanaf het moment van binnenkomst en de aftersales alles is keurig geregeld! Ik raad iedereen aan om een hier een keuken te kopen. Eerlijk en transparant
Reactie of foto toevoegen
“Goed in verhouding tussen prijs en kwalteit”
Door Jan veldhuis op zondag 10 feb 2019 '19 | vestiging Veendam
Komplete keuken, goede prijs kwaliteit verhouding, en prima vriendelijk personeel. Komen afspraken volledig na.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door F. Lutters op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Soesterberg
Keuken, op tijd geleverd, prima geïnstalleerd en geen beschadigingen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Trijnie Tingen op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Veendam
Ik heb een nieuwe keuken gekocht. De moeilijkheids graad was echter, dat het natuurstenen blad en de tegeltjes achterwand , moest blijven zitten. Dit is heel voorzichtig en met beleid gedaan en dus heel goed gelukt. Ik ben heel erg blij en super tevreden!
FOTO VAN TRIJNIE TINGEN
Keuken met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Carla Peters op vrijdag 4 jan 2019 '19 | vestiging Eindhoven
Ik heb een nieuwe keuken gekocht en ben zeer tevreden. Ben ook heel goed geholpen en begeleid. Kan het zeker iedereen aanraden. Dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Daan op donderdag 3 jan 2019 '19 | vestiging Den Helder
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. We zijn goed geholpen door Nick, hij nam alle tijd voor ons en kwam met goede suggesties. Wij raden I-Kook Den Helder zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Willem Vlas op woensdag 28 nov 2018 '18 | vestiging Den Helder
Wij hebben een complete keuken gekocht met de bijbehorende inbouwapparatuur. Over de voorlichting, de montage en de begeleiding zijn we bijzonder tevreden. Na de installatie kwamen een paar kleinigheidjes aan het licht, maar die werden de zelfde dag nog verholpen. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Luxe keuken met kookeiland”
Door Jeroen en Dini Liefferink op woensdag 28 nov 2018 '18 | vestiging Huissen
Wij hebben een luxe keuken met kookeiland bij i-Kook gekocht. Wij kregen al snel in de gaten dat dit bedrijf een heel andere mentaliteit heeft dan die van bepaalde concurrenten. Uitgebreid advies gehad. Wij hebben onze bestelling meerdere malen gewijzigd, en we waren zeker niet makkelijk en hadden een sterke mening hoe alles eruit moest komen te zien. Zeer flexibele en geduldige opstelling van de verkoper. Rob heeft voor ons zelfs nog kasten laten aanpassen om het naar onze zin te maken. Helemaal top! Dit is echt een supergoed bedrijf. Ook hebben wij uitgebreid offertes vergeleken met concurrenten binnen en buiten Nederland. Maar i-Kook bleek ook qua prijsstelling scherp, fair en transparant. Alles netjes geïnstalleerd, alles netjes aangesloten (!) en alles volgens afspraak. Ook de nazorg en het contact met de winkel verloopt ontzettend prettig. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Rene op maandag 12 nov 2018 '18 | vestiging Almere
Wij hebben een keuken gekocht via I-Kook en alles is in 1 x goed gegaan. Helemaal top!! Zou het iedereen aanraden.
FOTO VAN RENE
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Andy op zondag 11 nov 2018 '18 | vestiging Den Helder
Vanaf t begin, t uitzoeken vd keuken tot aan de plaatsing, montage verliep alles super, goed geïnformeerd door Nick Joor in de vestiging Den Helder, erg behulpzaam. De monteur was ook een topper, die goed werk heeft afgeleverd. I kook Den Helder zeker aan te raden, als u een mooie keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door H Mulder op woensdag 31 okt 2018 '18 | vestiging Veendam
ik heb hier een complete keuken gekocht, heel goed geholpen bij de aankoop. De keuken is bijzonder vakkundig geplaatst en afgewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Een 10”
Door Jack L. op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Van het begin tot het einde een prima service. Geen hijgerige verkopers en vooral gelijk een echte prijs zonder dat je hier eerst nog 40% van af moet onderhandelen.
We hebben echt bijna alle keukenzaken bezocht in de omgeving, maar bij meeste (niet allemaal) zijn de verkopers als je eenmaal in gesprek gaat nogal opdringerig.
Bij I-kook gaat dat veel relaxter. We zijn geholpen door Jerry (Normaal vestiging Den Haag) en die heeft samen met ons echt een hele mooie keuken ontworpen. Dat hij keukens snapt is wel duidelijk en heeft ons met zijn ervaring prima geholpen en ook behoed voor een paar minder verstandige keuzes. En dan moet die nog geplaatst worden. Ook een complimentje voor de meubeltaxi die met duidelijke communicatie er voor zorgde dat we precies wisten wanneer ze kwamen en goed voorbereid waren op de levering. (Dat zijn echt veel meer dozen dan je verwacht). En dan het inbouwen. Dat ging dan ff mis. Goede en vriendelijke monteur, maar door het verkeerd interpreteren van de tekening werden een paar hoge kasten verkeerd neergezet en nog erger verkeerd afgezaagd. De rest werd perfect ingebouwd, maar we bleven wel achter met een te kort afgezaagde plaat en lelijke schroefgaten in het zicht. Daarbij ook nog een kastdeurtje dat de verkeerde kant op open ging en een beschadigd deurtje. Dat was ff balen. Natuurlijk gelijk contact gezocht me I-kook, het duurde even voordat we reactie kregen. Waarschijnlijk doordat dit midden in de zomervakantie was. Maar na een paar weken werd ik gebeld door Jessica van I-kook Capelle en die is een paar dagen daarna gelijk langs geweest en heeft de situatie bekeken. En die beloofde dat alles opgelost zou worden. En afgelopen week is weer een andere vriendelijke monteur langs geweest en die heeft alle puntjes perfect opgelost. We hebben nu echt een geweldige keuken. OK, alles ging niet in een keer goed. Maar foutjes worden gemaakt. En als die dan zonder moeilijk te hoeven doen perfect opgelost worden, dan krijg je van mij een 10. Ik kan iedereen aanraden om bij I-kook een keuken aan te schaffen. Zeker bij het aanschaffen en inbouwen van een keuken kan een hoop mis gaan. Het is dan belangrijk dat de service niet stopt na het afsluiten van de deal.
FOTO VAN JACK L.
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Fam. Jansen op dinsdag 18 sep 2018 '18 | vestiging Den Helder
Goede ervaringen gehad bij aankoop van onze keuken. Nick Joor heeft ons goed geïnformeerd tijdens het bepalen van keuken en materialen. Plaatsing en montage van keuken is op tijd, soepel en snel verlopen. De monteurs waren zeer vriendelijk en deskundig. Ook de service is prima bij I-Kook. Ik zou mensen die een keuken willen kopen adviseren om eens bij I-kook Den Helder binnen te lopen. Ook niet onbelangrijk is de prijs/kwaliteitsverhouding.
FOTO VAN FAM. JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Pluspunten”
Door Bob Jacobs op dinsdag 11 sep 2018 '18 | vestiging Sittard
Het begon een jaar geleden! Ons huis stond al ruim een jaar te koop en wilden vanwege gezinsuitbreiding groter wonen. Na kijker 20 wilden we weleens actie. Er waren diverse redenen waarom de kijkers geen kopers werden een van de redenen was de keuken! We hebben verschillende keukenzaken bezocht maar niemand die ons serieus nam en ons een keuken uit het duurste segment probeerden te verkopen! Uiteindelijk zijn we bij IKook terecht gekomen. Hier hebben we een mooie keuken met luxe uitstraling voor een goede prijs gekocht. Ons huis was binnen 1 week na levering van de keuken verkocht! Voor ons nieuwe huis hebben we direct een nieuwe keuken bij IKook gekocht. Dit keer een luxe keuken met stenen blad en Siemens apparatuur. Echt alles klopt gewoon en zijn ook hier weer over de gehele afhandeling super tevreden. Kortom, bij deze keukenzaak kun je voor elk budget een mooie keuken kopen en hier wordt je goed geadviseerd en krijg je direct de beste prijs in tegenstelling tot de concurrenten waarbij je altijd te veel betaalt.

Noemenswaardige pluspunten:
- Prijs
- Altijd direct reactie op alle mail en telefoontjes!
- De monteur: je hebt keuken monteurs en keuken monteurs. Deze man komt uit Duitsland en is een echte vakman die kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. Als ik zoveel geld uitgeef sta ik op mijn strepen en accepteer ik alleen maar als het ook werkelijk perfect is
-De kwaliteit van de keuken en de afwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Regina op donderdag 30 aug 2018 '18 | vestiging Den Haag
Een bedrijf om zeker aan te bevelen.De begeleiding voor het ontwerp door Jerry was zeer prettig en professioneel. Aan al mijn wensen werd voldaan waarbij we tot een goede prijs/kwaliteit verhouding kwamen.Ook de plaatsing van de keuken verliep perfect. Alles paste tot op de centimeter waarbij de monteur Ron een zeer kundig aandeel in had. Al met al een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in eiken kleur”
Door Peggy van Wesel op zondag 29 jul 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een keuken gekocht in de kleur eiken de Provence met alle inbouw apparatuur van Etna. We hebben het 2 weken in gebruik. Zeer tevreden en super geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Patrick van den Dobbelsteen op maandag 23 jul 2018 '18 | vestiging Etten-Leur
Super goed geholpen door Paul. Bij het bestellen een misverstand ontstaan maar dat is perfect opgelost. Heel blij met onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door P. Van kooten op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Zaandam
Erg goede service, er was een klein foutje meer zeer goed opgelost. Enig klein puntje dat de oplossing naar mijn idee iets te lang op zich liet weten.

Aanvulling ontvangen 29 juli 2018: De keuken is al geleverd. Deze levering is goed gegaan.
FOTO VAN P. VAN KOOTEN
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Stefan op woensdag 11 jul 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Onze ervaring met I-Kook Bergen op Zoom is super. We zijn bij verschillende keukenzaken geweest. Marvin van I-Kook had een goed verhaal en keek verder dan alle andere keukenzaken. Je merkt al snel dat het om veel meer gaat dat alleen een keuken verkopen. Wij wilde graag een kookeiland, alleen kwam dit niet uit met onze keukenruimte. Na wat schetsen gaf Marvin onze keuken een hele andere belevenis. Beter dan wij zelf in gedachte hadden. Top service, mooie keuken, geen gedoe na onze mening is I-Kook Bergen op Zoom de juiste partij.
FOTO VAN STEFAN
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Jet op vrijdag 6 jul 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Ik heb bij I-Kook een hele mooie keuken gekocht met oven en inductie kookplaat. Zeer tevreden over alles! De service was perfect. En ook het eindresultaat! Dank jullie wel!
FOTO VAN JET
Keuken aan de wand
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij en tevreden”
Door Brigitte Keulemans op dinsdag 1 mei 2018 '18 | vestiging Etten-Leur
Ik heb een keuken gekocht bij I-KOOK in Etten-Leur. Ik ben goed geadviseerd met het samenstellen van de keuken.. Er is veel aandacht voor wat je wil als klant.Je krijgt goeie tips en adviezen. Er wordt je niets opgedrongen en er wordt alle tijd en aandacht aan je besteed. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen die een mooie, kwalitatief goeie en betaalbare keuken wil aanschaffen. Het bedrijf dat de keuken komt plaatsen is zeer vriendelijk, behulpzaam en communicatief. Onder leiding van Leen wordt alles in prima banen geleid. Zelfs toen mijn stucadoor het op het allerlaatste moment het liet afweten regelde Leen een stucadoor zodat de keuken toch nog op de afgesproken datum geplaatst kon worden. Leen je bent een topper!!
Ik ben dan ook ontzettend blij en tevreden met mijn prachtige keuken.
FOTO VAN BRIGITTE KEULEMANS
Goed samengestelde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Rogier Holthuijsen en Diane van de Burgwal op dinsdag 1 mei 2018 '18 | vestiging Soesterberg
Zeer goede ervaring met deze winkel. Wij zijn in Soesterberg geweest. Ron, onze keukencoach heeft ons geweldig geholpen!! Hij dacht goed met ons mee en gaf eerlijk advies. Bij elke mogelijkheid, gaf hij de voors en tegens van de keuzes. Hierdoor wisten wij zeker dat we de keuken kregen die wij wilden hebben. Tot aan de kleinste detail werd gedacht en advies over gegeven. Ook over punten waar we zelf niet bij stil hadden gestaan. De levering was keurig op tijd en de keukenmonteur heeft de keuken perfect geplaatst! Wij kunnen I-Kook aan iedereen aanraden. Voor een zeer nette prijs hebben wij een droomkeuken. We zijn uiteraard ook bij andere keukenwinkels geweest, maar nergens zo'n goede ervaring als bij I-Kook (mede te danken aan Ron).
Reactie of foto toevoegen
“Alles bij elkaar erg tevreden”
Door Bram op vrijdag 6 apr 2018 '18 | vestiging Den Haag
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken, maar de verkopers van twee verschillende zaken uit de Mandemakers-groep wilden totaal niet luisteren naar mijn wensen, en bij elke opmerking van mijn kant over de te hoge prijs werden wel zaken uit de offerte geschrapt, maar werd de keuken uiteindelijk niet goedkoper. Geen succes dus en ik heb mijn voornemen een tijdje laten rusten. Ik ben vervolgens eens op Google gaan zoeken welke keukenzaken in de regio Den Haag nou de beste waardering kregen. Dat bleken I-Kook en een zaak in het Forepark te zijn. Dus maar eens bij I-Kook langs. Verkoper Leen Witter bleek wel te luisteren en tekende de keuken die ik zelf voor ogen had, en ook nog voor de prijs die ik zelf in gedachten had. De keuken is door het montagebedrijf netjes in het werk op maat gemaakt en schoon en volledig functionerend opgeleverd. Enige kleine kanttekening is een kastje dat later nog geleverd zou worden. Dit heeft een tijdje bij I-Kook in het magazijn gelegen, maar is uiteindelijk na een herinnering van mijn kant alsnog geleverd en gemonteerd. Alles bij elkaar erg tevreden met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Joyce van den berg op zaterdag 10 mrt 2018 '18 | vestiging Veenendaal
Wij hebben een keuken gekocht bij i-kook Veenendaal en zijn door het hele team supergoed begeleid bij aanschaf en levering. Doordat onze nieuwbouw niet opschoot, moest de levering enkele malen uitgesteld worden. Men deed steeds zijn uiterste best om alles in goede banen te leiden zonder ooit ongeduldig te worden
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over totaal”
Door W.H van Heuvelen op zaterdag 10 mrt 2018 '18 | vestiging Veendam
Wij hebben een keuken gekocht bij I-Kook en we zijn zeer tevreden over de begeleiding, koop en plaatsing. We zullen veel reclame maken voor I-Kook. Wim van Heuvelen
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fuit op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Veendam
Keuken gekocht. Heel goed geholpen. Goede service.
FOTO VAN FUIT
Reactie of foto toevoegen
“Strakke plaatsing”
Door Fam Mulder /Vlaspolder op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Veendam
Keuken gekocht. Prima service en informatie. De keuken is verder strak geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met inbouw apparatuur”
Door Jasperse op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een nieuwe keuken met inbouw apparatuur. Goede voorlichting, veel aandacht voor de klant. Een fantastische installateur die alles perfect heeft geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Snelle en nette montage”
Door H.Schakelaar op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Hattem
Een zwarte keuken. Super mooie kwaliteit. Netjes geleverd zonder schade. Snel en netjes gemonteerd
Reactie of foto toevoegen
“2e aankoop”
Door Oldenburger op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Veendam
Voor de tweede keer een complete keuken met apparatuur
FOTO VAN OLDENBURGER
Hele keukenwand
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door J.J. Groot op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Zaandam
Wij zijn erg tevreden met i-kook Zaandam, erg fijn geholpen door Matthijs die ons goede adviesen gaf en met ons meedacht. Ook de installatie liep perfect. In 1 dag stond de keuken. TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Trineke Koelman op maandag 5 mrt 2018 '18 | vestiging Almere
Op zoek naar nieuwe keuken bij I-Kook Almere terecht gekomen. Met uitzoeken van meubels en apparatuur prima geholpen en meegedacht door Bas en Leon. De aflevering op afgesproken dag en tijd door zeer vriendelijke bezorgers. Montage door 2 zeer bekwame en meedenkende monteurs. Niets dan lof over winkel, bezorging en montage. Kan iedereen aanraden naar deze winkel te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door sonja van der Meer op donderdag 22 feb 2018 '18 | vestiging Almere
Wij zijn zeer tevrede over onze aankoop van onze nieuwe keuken bij I -Kook.Ze denken heel goed mee met de wensen van de klant.De prijskwaliteits verhouding is prima te doen.Van ons krijgt I -Kook een dikke 10 en we zullen jullie zeker aanraden bij onze kenissen en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel geholpen”
Door Blonk op zaterdag 3 feb 2018 '18 | vestiging Den Haag
Professioneel geholpen door Rachid. Heeft goed geluisterd naar wensen en ideeën en kwam ook met adviezen en inbreng. Niet sturend naar een bepaalde keuken of apparatuur en dat vonden wij prettig. Ook de verdere afwikkeling door I-Kook en bezorging door Meubeltaxi was goed en kundig.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door P. Brouwer op dinsdag 30 jan 2018 '18 | vestiging Den Haag
Goede service goede nazorg en een goede keuken. Bedankt team Den Haag.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Jeroen & Elianne op donderdag 28 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na advies van verschillende mensen om ons heen zijn wij bij I-kook naar binnengelopen. Eindelijk een keukenzaak waarbij we eerst zelf op ons gemak rond konden lopen. Daarna heeft Jessica ons fantastisch geholpen. Alles was vrijwel mogelijk en met elkaar heeft dit geresulteerd tot onze allereerste droomkeuken. Jessica heeft ook het inmeten gedaan in onze woning. Wij hebben achteraf nog een aantal keer onze keuken aangepast en niets was te gek. De keuken hebben wij zelf laten plaatsen en aan deze overdracht ontbrak niks. Dus opnieuw een zeer positieve ervaring bij I-kook. Drie andere vriendenstellen van ons zijn inmiddels ook bij I-kook Capelle geweest en delen ook onze ervaring. I-Kook Capelle, en speciaal Jessica, onwijs bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Meer als tevreden”
Door Temmink op zaterdag 23 dec 2017 '17 | vestiging Hattem
Wij zijn meer als tevreden en komen wat garantie betreft ook het beloofde na. En een prima keuken en je wordt op een zeer vriendelijke manier benaderd . Nogmaals een pluim voor I kook Hattem. Gerard en Betty Temmink
Reactie of foto toevoegen
“Bingo”
Door Jan en Janny Bonthuis op vrijdag 22 dec 2017 '17 | vestiging Hattem
Een keuken gekocht bij Heleen, vakvrouw, denkt met je mee en heeft erg goede adviezen. Dit bedrijft kiest samen met jou een nieuwe keuken en is absoluut
niet opdringerig, wat is dat prettig. Supermooie keuken geïnstalleerd door Alex, tot in detail afgewerkt met veel enthousiasme. dus, kopen bij Heleen, installeren door Alex en je hebt een bingo!
REACTIE VAN J.BONTHUIS
foto van de nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig ervaring”
Door Ilse Kok op vrijdag 15 dec 2017 '17 | vestiging Veendam
Zeer goed advies gekregen, er werd echt met ons mee gedacht en niets opgedrongen. Een prettige ervaring. De plaatsing van de keuken verliep goed.
FOTO VAN ILSE KOK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Marianne de Vos op donderdag 14 dec 2017 '17 | vestiging Almere
We hebben er een complete keuken gekocht voor een nieuwbouwappartement. Ze denken serieus met je mee, komen met goede voorstellen en komen hun afspraken na. Er heerst ook een prettige sfeer in de zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Opvallend goed”
Door Gert Folmer op woensdag 13 dec 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Super, de klant gerichte benadering met goed onderbouwde adviezen zijn opvallend goed. Perfect met alles zeker niet. Er liepen ook een aantal zaken scheef met aflevering en een beschadiging, dit buiten controle van I-kook. Een telefoontje was voldoende en direct geregeld. Gewoon fijn om wat te kopen. Chapeau.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Van Beek/Rijsdijk op zaterdag 9 dec 2017 '17 | vestiging Den Haag
Op een paar probleempjes na, die zich altijd voordoen in een dergelijk project, is alles uitstekend voor elkaar gekomen. Vooral ook door de uitstekende hulp en adviezen van jullie keukencoach Jerry M., die fantastisch met ons meedacht en belangrijke creatieve inbreng had in het nogal afwijkende project dat wij voor ogen hadden. Uiteindelijk hebben we een keuken gekregen waar wij geweldig blij mee zijn en elke dag van genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Pepijn dijkwel op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Super geholpen en zeer tevreden over de kwaliteit van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Complete nieuwe keuken”
Door Claudia van den Berg op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Compleet nieuwe keuken gekocht, heel goed en kundig geholpen in de winkel. Ook onze complimenten aan de monteur die de keuken kwam plaatsen! Ik zou I-Kook zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door ten Boom op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Oudehaske
I-Kook Oudehaske. Fokke denkt goed mee voor een nieuwe keuken. Hij is duidelijk en geeft gelijk een goeie en nuchtere prijs zonder opsmuk. Hij houdt het budget scherp voor je in de gaten. De keuken is keurig geplaatst en netjes afgewerkt. Uiteindelijk zag het er nog mooier uit dan verwacht. Wij hebben al 2x hier een keuken gekocht (voor verschillende adressen) en als we ooit weer moeten ga ik weer naar Fokke van I-Kook.
FOTO VAN TEN BOOM
Keuken in L vorm
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Jennefer Lau op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb een paar maanden geleden een keuken gekocht. Ben er superblij mee, snelle goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door E. Steggink op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Huissen
Er fijn geholpen en meegedacht. Ook daarna toen er iets mis was gegaan meteen opgelost. De plaatsing ging ook erg prettig en netjes! Helaas al snel rare plekken op mijn achterwand, maar nadat alle tips niet hielpen is Rob zelf komen kijken en met een middel heeft hij het opgelost. Tot nu toe super service en erg blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Walter Eijsink op dinsdag 21 nov 2017 '17 | vestiging Veenendaal
In juli een keuken laten zetten. De verkoop, plaatsing en afwerken paar kleine puntjes ging voortreffelijk. Een aanrader dus! Tim bedankt.
FOTO VAN WALTER EIJSINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Hele prettige ervaring”
Door Heleen op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Hele prettige ervaring. Er wordt echt tijd voor je genomen, maar wel op nuchtere, niet pushende manier. Er wordt meegedacht qua maatvoering en zeker ook qua budget. Alle afspraken worden nagekomen en de keuken is echt prachtig geworden. Fijne monteur die alles keurig gedaan heeft. Niets werd afgeraffelt en alles klopte! Dank!
FOTO VAN HELEEN
Dank voor deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door René & Yvonne op woensdag 4 okt 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hele goede ervaring. Prettig gesprek zonder al te veel poespas met hoge startprijzen en korting op korting zoals bij veel andere keukenzaken. Bij de levering ontbraken alleen een aantal legplanken, maar na het nabestellen waren ook deze redelijk snel binnen en was onze keuken compleet. We zijn er erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Irma op dinsdag 26 sep 2017 '17 | vestiging Hattem
nam alle tijd!duidelijke tekening. Geen verplichting tot aankoop. Top! En een prachtige keuken. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door J. van Dam op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Van uitkiezen tot aan het plaatsen van onze keuken zijn wij super geholpen door I-Kook Veendam
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door K.Plat op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
De informatie door Willem zeer goed. Ook het inmeten en plaatsen perfect. Super keuken,we zijn zeer tevreden. Fam.Plat
Reactie of foto toevoegen
“Dank je”
Door F de Gooijer op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Wij zijn geweldig geholpen door duncan, rene en martin. alleen etna blijft in gebreeken ,geen 50 euro terug,voor de rest is alles keurig. DANK JULLIE WEL Gr Fam de gooijer
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door F Azaguag op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Ik ben prima geholpen met mijn nieuwe keuken. De medewerkers zijn heel vriendelijk en helpen je graag.
Reactie of foto toevoegen
“100% naar wens”
Door Brenda Ploeg op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Hier worden oplossingen/voorstellen aangedragen voor de ruimte waar de keuken geplaatst gaat worden. Ze willen verkopen net als ieder ander, maar dan wel afgestemd op je eigen ideeën en voorkeuren. Het is moeilijk uit te leggen, maar als je ook bij de concurrenten bent geweest dan zul je precies weten wat ik bedoel. Ik had nooit verwacht dat ik een keuken 100% naar mijn wens zou krijgen en ik heb hem wel!! en als je weet wat deze kost.. Dank je wel Sjoerd!! Je idee was top!!
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon eerlijk”
Door J Hendriksen op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Geen opdringerige verkoop, maar kundig advies en meedenken. Daardoor precies dé keuken die perfect aanstuit bij ons interieur. Van het groter geheel tot aan de kleinste details! Daar bovenop geen kunstmatig hoge prijzen om vervolgens 60% korting te verkopen: gewoon eerlijke prijzen met juiste prijs-kwaliteit verhouding.
FOTO VAN J HENDRIKSEN
Keuken die aansluit op het interieur
Reactie of foto toevoegen
“I-Kook”
Door Eric Witteveen op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Goede en snelle begeleiding van de winkel tot aan het plaatsen. Ervaren mensen en goede communicatie. De monteur was niet tevreden met een onderdeel en liet die snel vervangen
Reactie of foto toevoegen
“Dachten met ons mee”
Door Fam. van Vliet op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Hattem
Wij hebben een keuken gekocht in Hattum bij Heleen. We zijn zeer deskundig geadviseerd en geholpen (Heleen liet ons meerdere mogelijkheden zien en gaf ons goed advies). Toen bleek dat de keuken boven ons budget kwam, dacht zij met ons mee om onze wens toch te realiseren. Wij zijn super blij met onze keuken dankzij Heleen en I-Kook!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. F Hartman op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Wij zijn zeer tevreden over I Kook Veendam. Het uitzoeken samen met Hayo Smit was zeer relaxed. Wist goed mee te denken! Het plaatsen van de keuken is ook prima verlopen. Goed afgewerkt en de monteur kunnen we ook iedereen aan raden. Al met al alleen maar lof voor de keukenzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve review”
Door Corine Koning op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Almere
Wij kochten een complete keuken voor onze nieuwbouw woning. Medewerkers zijn erg meedenkend, adviserend en erg geduldig. Wij zijn ook bij concurrenten geweest maar deze waren allemaal heel erg aan het drammen naar een handtekening. De oplevering van onze woning werd helaas diverse malen uitgesteld. Men was heel erg flexibel in het verzetten van de afspraak voor het plaatsen. Zelfs rond de zomervakantie. Dat was echt super. Kortom wij hebben een hele goede ervaring met ikook almere.
Reactie of foto toevoegen
“Service na 5 jaar”
Door Linda op zaterdag 8 jul 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na 5 jaar was een deurtje beschadigd. Gevraagd via email of dit nog te herstellen was. Heb gewoon een nieuwe deur gekregen. Hadden al mijn gegevens nog na 5 jaar. Ik zeg top winkel top service top medewerkers!
Reactie of foto toevoegen
“Echt top”
Door Jeroen Geertsen op zaterdag 24 jun 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Service en flexibiliteit zijn echt top. Na het bestellen van de keuken hebben we zo'n beetje alles nog aanpast. Dit was geen enkel probleem. Installeren ging ook top. Paar fronten etc hadden zeer lichte beschadigingen, ook dit is zonder enige discussie vervangen. Heel fijn en een absolute aanrader. Ron is eerlijk en adviseert je ook om dingen niet te doen, heel klantgericht en kundg.
Reactie of foto toevoegen
“Hebben het voor elkaar gekregen”
Door Mohamed Aliyat op maandag 19 jun 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Het komt niet vaak voor dat je iets koopt waarvan je achteraf kan zeggen goh zo heb ik het nou altijd gewild. Toch moet ik zeggen dat I-Kook het voor elkaar heeft gekregen. Ben zeer tevreden over de keuken en ondanks dat het een redelijk ingewikkelde keuken is/was om te maken is het in een keer gewoon ook goed opgeleverd. Tevens kon ik ook altijd binnen lopen om eventueel wat advies te vragen of om hier en daar wat wijzigingen door te voeren. Allemaal geen probleem. Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren is dat je ook niet het gevoel kreeg dat je gedwongen werd om te kopen terwijl dat bij andere keukenleveranciers zeer zeker wel het geval was. Echt mijn complimenten aan Jos en Sjoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Prima begeleid”
Door G. Peeters op dinsdag 13 jun 2017 '17 | vestiging Huissen
De heer Zoeter van de zaak in Huissen gaf prima begeleiding bij het kiezen van de opstelling van de keuken, het te kiezen materiaal, apparatuur en beheren van het budget. De service was ook uitstekend. Een topzaak!
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk”
Door Micha op maandag 12 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
Duidelijk advies, scherpe prijs en goede montage. Daarnaast is de kwaliteit van de keuken goed. De uitvoering van het meerwerk is ook goed gedaan. Inmiddels heb ik I-KOOK bij vrienden en collega's aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Henk Norder op zondag 11 jun 2017 '17 | vestiging Veendam
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Het kiezen van de keuken was een feestje. De medewerker die ons hielp nam alle tijd en had veel verstand van zaken. Ee monteur is nog twee keeper langs geweest om kleine zaken aan te passen. Toen bleek dat de handle van de kraan te lang was, is deze gratis vervangen. Ook bij vragen over de apparatuur werden we prima te woord gestaan en kregen we gedegen informatie.
Reactie of foto toevoegen
“Snel geholpen”
Door Lisette op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Wij zijn snel geholpen, hij dacht goed mee over de keuken, zeer goede service, en super klantvriendelijk (Geholpen door Sjoerd Vervloet). Zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke behandeling”
Door John Vermeulen op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Huissen
Bij aankomst in het filiaal voelde het al direct goed. Wat we al hadden verwacht: een vriendelijke behandeling. Er werden in redelijk korte tijd goede afspraken gemaakt en die werden (zoals verwacht) ook nageleefd. De kwaliteit keuken is goed. Kortom: een aanrader voor toekomstige klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door de leeuw op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg tevreden met zowel Marvin als Mirjam de verkopers als Corné de keuken zetter. Er waren een paar wijzigingen nodig die super opgelost zijn. Wij zouden I-Kook ook aan anderen aan bevelen.
FOTO VAN DE LEEUW
Keuken langs de wand
REACTIE VAN DE LEEUW
nog een foto toegevoegd
Reactie of foto toevoegen
“Soepel en goed verlopen”
Door Roel op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
Alles is soepel en goed verlopen, de keuken is volgens afspraak netjes uitgeleverd. Ik had de keuken eerder nodig dan gepland en het was lastig om dit aan te passen, maar daar kan i-Kook niets aan doen aangezien de keuken reeds in de fabriek ingepland was. Al met al ben ik erg tevreden met de keuken en dat voor een mooie prijs!
FOTO VAN ROEL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen advies”
Door D. van der Veen op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Gedegen advies van Willem. Hij denkt in oplossingen en is deskundig. Geen verkooppraatjes. Wij hebben het gevoel hetgeen te hebben gekocht waar wij naar op zoek waren. Een goede kwaliteitskeuken voor een goede prijs. Dit is dankzij Willem gelukt! De aflevering was op tijd, zonder gebreken of manco's. De installatie verliep prima.
FOTO VAN D. VAN DER VEEN
Kwaliteitskeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Jan en Mieke Hogeboom op zaterdag 8 apr 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Prima geholpen bij I-Kook Soesterberg. Mooie keuken gekocht met goed advies en hulp bij het invullen van de keuken. Prijs/kwaliteit super. Bij het monteren van de vaatwasserdeur, door onze eigen timmerman, ging iets mis. We hebben toen gratis een nieuwe gekregen van I-Kook. Wij raden I-Kook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door Van Laar, Almelo op donderdag 6 apr 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Onze tweede keuken ook hier gekocht! Omdat ze zeer klantvriendelijk, erg meedenkend, niet opdringerig zijn. Niks is teveel en zeer behulpzaam. Komen afspraken na! Fijn geholpen door Jan, en met het eindresultaat zijn we erg blij mee!!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Fam Kooistra/Eppink op donderdag 6 apr 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
We hebben een fijne ervaring met I-Kook Hengelo. Jan Klinge heeft ons goed geadviseerd in het uitzoeken van de keuken. Hij hielp ons met het kijken naar de mogelijkheden, die bij ons en ons budget pasten. Daartoe hoorde ook het vinden van het terrazzoaanrechtblad, wat wij graag wilden. Wij zijn erg tevreden en we zouden dit bedrijf zeker aanraden.
FOTO VAN FAM KOOISTRA/EPPINK
+ Toon extra foto van Fam Kooistra/Eppink
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Schuur op maandag 3 apr 2017 '17 | vestiging Den Haag
Goede service. Deuren van de koel vries combinatie iets beschadigd werd zonder problemen geruild en geinstalleerd. Ik ben zeer tevreden, ook het leidingplan was duidelijk en overzichtelijk. Prijs kwaliteit verhouding is top !
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door A. van Egten-Pak op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Soesterberg
De keuken voldoet aan mijn verwachting.De kleur is mooi en alles is goed afgewerkt .De keueken is door een familielid van mij geplaatst[uitstekende vakman]. De kookplaat voldoet helaas niet aan mijn wensen.Ik heb 50 jaar electrisch gekookt. Nooit eerder problemen gehad zoals die zich nu voordoen. Ik heb een poos gedacht dat ik moest "wennen aan deze nieuwe plaat, al gedacht om deze om te ruilen... Misschien nog eens bij uw bedrijf een afspraak maken ? Wie weet is er een oplossing te vinden ! Ik wacht even op uw antwoord.
REACTIE VAN A.VAN EGTEN-PAK
het ontbreekt mij aan een foto van de keuken, maar mijn lof moet voldoende zijn ! vriendelijke groet A.van Egten-Pak
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Julia op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben erg goed geholpen door een zeer terzake deskundige verkoper. Omdat ik zelf precies wist wat ik wilde konden er snel goede beslissingen worden genomen. De installatie van de keuken is vlekkeloos verlopen. Twee monteurs, die om 6.45 uur begonnen en om 12.45 stond de gehele keuken, inclusief de prachtige stenen aanrechten.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door Iris Markua op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Huissen
We hebben een keuken gekocht en deze is in samenspraak met ons samengesteld zoals wij deze wilden. We zouden I-kook zeker adviseren als bedrijf als mensen een keuken zoeken. Klantgerichte verkoper, helemaal super. Toen we problemen hadden met de magnetron, werden we op vriendelijke en prettig wijze geholpen. Dit zodat het probleem verholpen kon worden. Top!
FOTO VAN IRIS MARKUA
Keuken zoals we wilden
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Markerink op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Complete nieuwe keuken gekocht. Van begin tot eind heel erg goed geholpen. Er werd goed meegedacht en er was een snelle levertijd. Alles compleet en op de afgesproken dag geleverd. Wij raden jullie bij iedereen aan! Goede prijs/kwaliteit en super service.
Reactie of foto toevoegen
“Zelf installatie”
Door Fam Dees op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Sliedrecht
Wij hebben een complete keuken gekocht en zelf geïnstalleerd. David heeft ons goed geadviseerd en wij zijn heel tevreden. De keuken werd 's-morgens geleverd en we konden gelijk aan de slag. Het afvalbakje in de gootsteen was niet bij , gebeld en binnen een week in Sliedrecht opgehaald.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens I-Kook
Website: www.i-kook.nl
aAlmere (17 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
bAlphen aan den Rijn , Euromarkt 105-107, 2408 BD Alphen aan den Rijn, tel 0172 - 25 15 10
cBergen op Zoom (24 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
dCapelle aan den IJssel (29 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
eDen Haag (35 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
fDen Helder (9 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
gEindhoven (4 ervaringen), Kanaaldijk-Noord 5A, 5613 DH Eindhoven, tel 040 - 303 37 00
hEtten-Leur (4 ervaringen), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
iHattem (13 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
jHengelo OV (7 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
kHuissen (24 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
lLeeuwarden (11 ervaringen), Kelvinstraat 9, 8912 AN Leeuwarden, tel 058 - 212 20 35
mOud-Beijerland (8 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
nOudehaske (10 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
oSittard (6 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
pSliedrecht (14 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
qSoesterberg (35 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
rVeendam (35 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
sVeenendaal (14 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
tZaandam (3 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.