Feedback
8,6

I-Kook

Website: www.i-kook.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-Kook
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels bijna 20 winkels.

Bij I-KOOK werken geen keukenverkopers, maar keukencoaches. Zij verkopen keukens op een andere manier dan je misschien gewend bent. Met persoonlijke aandacht en op een transparante wijze coachen zij je naar een betaalbare en eigen invulling van je keuken.

De persoonlijke keukencoach is altijd je vaste aanspreekpunt en helpt je van A tot Z.

We willen jou ook graag overtuigen van onze werkwijze.
Kom langs in één van onze winkels of maak direct een afspraak.

Tot ziens!


www.i-kook.nl
Meer informatie over I-Kook
Onze winkels: www.i-kook.nl/winkels
Afspraak maken: www.i-kook.nl/afspraak-aanvragen
Ervaringen
Er zijn 303 ervaringen over I-Kook. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren172 ervaringen
4 sterren94 ervaringen
3 sterren17 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster9 ervaringen

Per vestiging:
“Goede service op keuken”
Door H.M.van den Berg op woensdag 24 apr 2019 '19 | vestiging Almere
geweldig goede service. onze keuken gekocht bij I.Kook geeft na bijna 5 jaar wat hapering. een van de lade was het intrek mechanische defect. besproken met Henrie deze heeft voor een nieuw stel geleiders gezorgd. na de montage van de raillade werkt deze weer perfect. terloops over de verschroeide randen van de deurtjes gesproken met Henrie. Na drie weken werden we gebeld dat er nieuwe deurpanelen voor ons klaar stonden. Onze keuken is weer helemaal nieuw. Dit dankzij het team van I.KooK Almere. Henrie en Leon bedankt voor alle extra zorg.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Van campenhout op vrijdag 19 apr 2019 '19 | vestiging Almere
Na aankoop van een nieuwe woning waar nog een bruinzeel keukentje in stond van 30 jaar oud, een prachtige keuken gekocht bij IKOOK Almere. Na plaatsing van een van de kasten aan de andere zijde, omdat deze anders voor een deur zou komen gaf ikook de service om anders draaiende deurtjes te leveren. Wat een top service! Chapeau! Dankzij deze goede service hebben zowel mijn zus als mijn ouders ook hun nieuwe keuken bij ikook besteld.
FOTO VAN VAN CAMPENHOUT
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de service”
Door M. Kieviet op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb een keuken gekocht en ben zeer tevreden over de service. De monteur heeft keurig gewerkt.
FOTO VAN M. KIEVIET
Keuken in landelijke stijl
+ Toon extra foto van M. Kieviet
Reactie of foto toevoegen
“Grote teleurstelling”
Door E. F. op woensdag 6 feb 2019 '19 | vestiging Den Haag
tsja, niet voor herhaling vatbaar op geen enkele mogelijke manier. I-kook was als preferred leverancier benoemd bij ons nieuwbouw project. leuke ervaring in showroom, prachtige keuken samengesteld, betaald en toen begon de ellende.
- bij levering bleek het blad van ons kookeiland niet op maat gemaakt te kunnen worden, was wel beloofd.
- stopcontacten niet op juiste plek aangebracht, zou wel gecontroleerd door i-kook zijn
- achterwand waren ze kwijt, maar gingen ze wel zoeken.
- steunen kookeiland op verkeerde maat besteld. binnen 3 weken nieuwe... duurde 2.5 maand!

Mooiste.... deze keuken heeft echt heel veel geld gekost. door verkeerd advies kon ons blad niet op maat gemaakt worden en moeten wij extra spatranden bestellen en betalen! willen wij eigenlijk niet, zonder vinden wij mooier. enfin..2.5 maand op gewacht.... niet geïnformeerd en de dag voor de monteur langskomt komt mail met strekking (lees dreigement) ... betaald u ons de resterende paar euro's... anders komt de monteur niet. serieus? ik heb al duizenden euro's betaald zonder te klagen!

Teleurstelling is groot! spatranden zijn namelijk bezorgt... Op de verkeerde maat. nu na 3 maanden is de keuken nog steeds niet af! Voor deze geleverde service had ik ook terecht gekund bij een van de keukenboeren waarvan we weten dat de service "bijzonder" is. Het positieve .... complimenten voor monteur Ron!!!! hij is de enige reden dat ik nog wacht op de spatranden. mijn verzoek aan hem was namelijk alles maar te laten zitten. geen zin meer of vertrouwen in ikook.
REACTIE VAN EELCO BRAND (FORMULE MANAGER I-KOOK)
Bedankt voor uw reactie. Vervelend dat door omstandigheden de communicatie niet is gegaan zoals we zouden wensen. Gelukkig hebben we dat nu rechtgezet en zijn we op de juiste manier in gesprek. Op korte termijn worden de laatste openstaande punten aan uw keuken opgelost. Ik hoop dat we daarmee uw vertrouwen weer (enigszins) kunnen terugwinnen.
Reactie of foto toevoegen
“Een 10”
Door Jack L. op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Van het begin tot het einde een prima service. Geen hijgerige verkopers en vooral gelijk een echte prijs zonder dat je hier eerst nog 40% van af moet onderhandelen.
We hebben echt bijna alle keukenzaken bezocht in de omgeving, maar bij meeste (niet allemaal) zijn de verkopers als je eenmaal in gesprek gaat nogal opdringerig.
Bij I-kook gaat dat veel relaxter. We zijn geholpen door Jerry (Normaal vestiging Den Haag) en die heeft samen met ons echt een hele mooie keuken ontworpen. Dat hij keukens snapt is wel duidelijk en heeft ons met zijn ervaring prima geholpen en ook behoed voor een paar minder verstandige keuzes. En dan moet die nog geplaatst worden. Ook een complimentje voor de meubeltaxi die met duidelijke communicatie er voor zorgde dat we precies wisten wanneer ze kwamen en goed voorbereid waren op de levering. (Dat zijn echt veel meer dozen dan je verwacht). En dan het inbouwen. Dat ging dan ff mis. Goede en vriendelijke monteur, maar door het verkeerd interpreteren van de tekening werden een paar hoge kasten verkeerd neergezet en nog erger verkeerd afgezaagd. De rest werd perfect ingebouwd, maar we bleven wel achter met een te kort afgezaagde plaat en lelijke schroefgaten in het zicht. Daarbij ook nog een kastdeurtje dat de verkeerde kant op open ging en een beschadigd deurtje. Dat was ff balen. Natuurlijk gelijk contact gezocht me I-kook, het duurde even voordat we reactie kregen. Waarschijnlijk doordat dit midden in de zomervakantie was. Maar na een paar weken werd ik gebeld door Jessica van I-kook Capelle en die is een paar dagen daarna gelijk langs geweest en heeft de situatie bekeken. En die beloofde dat alles opgelost zou worden. En afgelopen week is weer een andere vriendelijke monteur langs geweest en die heeft alle puntjes perfect opgelost. We hebben nu echt een geweldige keuken. OK, alles ging niet in een keer goed. Maar foutjes worden gemaakt. En als die dan zonder moeilijk te hoeven doen perfect opgelost worden, dan krijg je van mij een 10. Ik kan iedereen aanraden om bij I-kook een keuken aan te schaffen. Zeker bij het aanschaffen en inbouwen van een keuken kan een hoop mis gaan. Het is dan belangrijk dat de service niet stopt na het afsluiten van de deal.
FOTO VAN JACK L.
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Fam. Jansen op dinsdag 18 sep 2018 '18 | vestiging Den Helder
Goede ervaringen gehad bij aankoop van onze keuken. Nick Joor heeft ons goed geïnformeerd tijdens het bepalen van keuken en materialen. Plaatsing en montage van keuken is op tijd, soepel en snel verlopen. De monteurs waren zeer vriendelijk en deskundig. Ook de service is prima bij I-Kook. Ik zou mensen die een keuken willen kopen adviseren om eens bij I-kook Den Helder binnen te lopen. Ook niet onbelangrijk is de prijs/kwaliteitsverhouding.
FOTO VAN FAM. JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“NIeuwe keuken”
Door A.Ufkes op maandag 23 jul 2018 '18 | vestiging Den Helder
Gekocht een nieuwe keuken, meedenken om nieuwe keuken op de plaats van de oude te plaatsen was uitstekend alleen de keuze uit de diverse maten kastjes was lastig daar niet alle maten in het assortiment aanwezig zijn. Het plaatsen van de keuken ging snel en professioneel problemen en kleine veranderingen met het plaatsen van de nieuwe op de plek van de oude werden goed terplekke opgelost. Min punt dat aanpassingen in de technische installatie niet door ikook worden uitgevoerd (zelf een derde inschakelen) en dat het klein installatie materiaal niet gelijk meegenomen is in de totaal prijs. Service achteraf bij een paar kleine problemen (lekkage en afstellen deurtje) prima.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door P. Van kooten op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Zaandam
Erg goede service, er was een klein foutje meer zeer goed opgelost. Enig klein puntje dat de oplossing naar mijn idee iets te lang op zich liet weten.

Aanvulling ontvangen 29 juli 2018: De keuken is al geleverd. Deze levering is goed gegaan.
FOTO VAN P. VAN KOOTEN
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Stefan op woensdag 11 jul 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Onze ervaring met I-Kook Bergen op Zoom is super. We zijn bij verschillende keukenzaken geweest. Marvin van I-Kook had een goed verhaal en keek verder dan alle andere keukenzaken. Je merkt al snel dat het om veel meer gaat dat alleen een keuken verkopen. Wij wilde graag een kookeiland, alleen kwam dit niet uit met onze keukenruimte. Na wat schetsen gaf Marvin onze keuken een hele andere belevenis. Beter dan wij zelf in gedachte hadden. Top service, mooie keuken, geen gedoe na onze mening is I-Kook Bergen op Zoom de juiste partij.
FOTO VAN STEFAN
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Jet op vrijdag 6 jul 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Ik heb bij I-Kook een hele mooie keuken gekocht met oven en inductie kookplaat. Zeer tevreden over alles! De service was perfect. En ook het eindresultaat! Dank jullie wel!
FOTO VAN JET
Keuken aan de wand
Reactie of foto toevoegen
“Na stroeve start opgelost in goed overleg”
Door leon van berkel op donderdag 17 mei 2018 '18 | vestiging Den Haag
In eerste instantie werden we goed geholpen door een medewerker. We hebben er dan ook een mooie keuken aan over gehouden met goed apparatuur. Maar de service was meerdere malen ondermaats:

1) bij opvragen van technische tekening voor onze aannemer, geven ze eerst niet thuis (3 keer gehoord dat we zouden worden teruggebeld en dan niks horen). Uiteindelijk sturen ze de tekening van een andere keuken(!).
2) Ik vroeg telefonisch aan i-kook hoelaat de monteur zou komen en krijg 9 uur te horen. Aangezien wij er nog niet woonden, heb ik speciaal iemand geregeld die er zou zijn. Belde de monteur me boos op om half 8, vragen waar ik was....
3) Monteur wil de barplank bevestigen. Ik vraag hen de barplaat op maat te zagen en krijg te horen dat dat niet kan. Dat had i-Kook moeten doen. Maar medewerker gaf aan dat ze standaard 1 meter brede barplanken meegeven die de monteur dan op maat zaagt. Als ik medewerker daarmee confronteer zegt hij dat ik het verkeerd heb begrepen. En ik mocht weer lappen voor een nieuwe barplank op maat.
4) Medewerker wist bij de verkoop dat we een afzuigkap met filter nodig hadden. Maar die zat er niet bij. Hij wilde er wel een filter voor mij bestellen tegen meerkosten uiteraard. Bij het monteren hiervan kwam ik erachter dat hij de verkeerde filter heeft besteld voor mij.

Conclusie: De keuken zelf is wel oke, maar medewerker heeft het toch meermaals verprutst.

Aanvulling ontvangen 27 mei 2018: Ondanks een wat stroeve start zijn alle problemen steeds in goed overleg opgelost en kunnen wij genieten van een mooie keuken
REACTIE VAN EELCO BRAND (FORMULEMANAGER I-KOOK)
Bedankt voor je terugkoppeling Leon. Het spijt ons zeer dat bij jou een aantal zaken niet soepel verlopen zijn. Gelukkig is alles nu opgelost en kun je genieten van een prachtig keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fuit op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Veendam
Keuken gekocht. Heel goed geholpen. Goede service.
FOTO VAN FUIT
Reactie of foto toevoegen
“Strakke plaatsing”
Door Fam Mulder /Vlaspolder op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Veendam
Keuken gekocht. Prima service en informatie. De keuken is verder strak geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door P. Brouwer op dinsdag 30 jan 2018 '18 | vestiging Den Haag
Goede service goede nazorg en een goede keuken. Bedankt team Den Haag.
Reactie of foto toevoegen
“To the point”
Door Anja Kanters op zondag 10 dec 2017 '17 | vestiging Oudehaske
Prima geholpen, to the point en gedreven voor goede service.

Aanvulling ontvangen 17 december 2017: De aankoop is al maanden geleden geleverd en bevalt heel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Fan. Gomes op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Wat we zo fijn vinden aan i-kook is dat je niks wordt aangesmeerd. Het gesprek is adviserend en er wordt meegedacht. We hebben de architect een huis om de keuken heen laten tekenen, toen het huis klaar was bleek onze keukenkeuze te veel licht wegnemen. We kwamen een leverdatum afspreken en liepen met een geheel nieuwe bestelling de deur uit. Super!! Bij levering bleek de wijnkoelkast een deuk te hebben en we misten 1 deurgreep. Allemaal zeer snel nagezonden/vervangen. Top service!
FOTO VAN FAN. GOMES
+ Toon extra foto van Fam. Gomes
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door De bruin op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Sliedrecht
Een nieuwe keuken en het is een goede service
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Jennefer Lau op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb een paar maanden geleden een keuken gekocht. Ben er superblij mee, snelle goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door E. Steggink op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Huissen
Er fijn geholpen en meegedacht. Ook daarna toen er iets mis was gegaan meteen opgelost. De plaatsing ging ook erg prettig en netjes! Helaas al snel rare plekken op mijn achterwand, maar nadat alle tips niet hielpen is Rob zelf komen kijken en met een middel heeft hij het opgelost. Tot nu toe super service en erg blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Service na 5 jaar”
Door Linda op zaterdag 8 jul 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na 5 jaar was een deurtje beschadigd. Gevraagd via email of dit nog te herstellen was. Heb gewoon een nieuwe deur gekregen. Hadden al mijn gegevens nog na 5 jaar. Ik zeg top winkel top service top medewerkers!
Reactie of foto toevoegen
“Echt top”
Door Jeroen Geertsen op zaterdag 24 jun 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Service en flexibiliteit zijn echt top. Na het bestellen van de keuken hebben we zo'n beetje alles nog aanpast. Dit was geen enkel probleem. Installeren ging ook top. Paar fronten etc hadden zeer lichte beschadigingen, ook dit is zonder enige discussie vervangen. Heel fijn en een absolute aanrader. Ron is eerlijk en adviseert je ook om dingen niet te doen, heel klantgericht en kundg.
Reactie of foto toevoegen
“Prima begeleid”
Door G. Peeters op dinsdag 13 jun 2017 '17 | vestiging Huissen
De heer Zoeter van de zaak in Huissen gaf prima begeleiding bij het kiezen van de opstelling van de keuken, het te kiezen materiaal, apparatuur en beheren van het budget. De service was ook uitstekend. Een topzaak!
Reactie of foto toevoegen
“Snel geholpen”
Door Lisette op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Wij zijn snel geholpen, hij dacht goed mee over de keuken, zeer goede service, en super klantvriendelijk (Geholpen door Sjoerd Vervloet). Zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door M. Ketelaar op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Almere
Wij hebben een keuken gekocht. De service was zeer goed. Bauknecht was de storende factor. Ze hadden niet optijd alles geleverd maar daar hebben de heren van i-kook voor gezorgd dat het binnen korte tijd alles geregeld was. En er waren een paar kastdeurtjes beschadigd en die waren ook in zeer korte tijd vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuken maar service kon beter”
Door Dennis op zaterdag 3 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
In eerste instantie zijn wij goed geholpen. De verkoper dacht proactief mee en gaf goed advies. We hebben een mooie keuken ontworpen met kwaliteitsapparatuur. De prijs was 16500 Euro (incl montage) voor een keuken met een eiland. Na de bestelling hadden we wat problemen met de levertijd en afstemming met de winkel (o.a. ontwerp moest worden aangepast ivm de constructie). We zijn blij met onze keuken, maar de service/dienstverlening na de koop kon beter. Dit hebben we besproken met de winkel."
REACTIE VAN RACHID (KEUKENCOACH I-KOOK DEN HAAG)
Dankjewel voor je feedback Dennis! Even leek de wet van Murphey voor jouw keuken op te gaan. Alles is inmiddels opgelost. Jouw opbouwende kritiek is voor ons zeer waardevol. Veel plezier met je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed maar kunnen nog stap maken”
Door Diederik op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Ontvangst was goed en verkoper professioneel. Goede combinatie gevonden van eigen ideeën met input van de verkoper. Plaatsen van de keuken ging goed. Professionele oplossing gevonden voor kleine problemen en oplevering verliep vlot. Kromme deur van koelkast werd vlot en zonder bijkomende kosten vervangen. After-service is echter niet goed. Geen enkel contact met I-KOOK totdat deze vragenlijst via mail binnenkwam (4,5 maand na oplevering!). Werking van afzuigkap is nog onvoldoende, dus ik zal zelf contact gaan zoeken. Hierin kunnen ze dus nog een stap maken!
REACTIE VAN KEUKENCOACH PATRICK
Bedankt voor je feedback! We hebben de keuken samen 100% opgeleverd nadat onze monteur René de koelkastdeur vervangen had. Keukencoach Ron heeft inmiddels contact met je gehad. Het lijkt erop dat de afzuigkap naar behoren functioneert maar dat tijdens het Indische koken niet alle luchtjes werden weggezogen. Ron zoekt nogmaals contact om dit te verifiëren en blijft je keukencoach van A tot Z.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Schuur op maandag 3 apr 2017 '17 | vestiging Den Haag
Goede service. Deuren van de koel vries combinatie iets beschadigd werd zonder problemen geruild en geinstalleerd. Ik ben zeer tevreden, ook het leidingplan was duidelijk en overzichtelijk. Prijs kwaliteit verhouding is top !
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Markerink op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Complete nieuwe keuken gekocht. Van begin tot eind heel erg goed geholpen. Er werd goed meegedacht en er was een snelle levertijd. Alles compleet en op de afgesproken dag geleverd. Wij raden jullie bij iedereen aan! Goede prijs/kwaliteit en super service.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed geholpen”
Door Erwin Teesink op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Vanaf de 1e rondleiding in de showroom tijdens het uitzoeken van de keuken t/m de "after" service, toen bleek dat de poten van het gasfornuis te laag bleken te zijn en vervangen moesten worden, zijn we ontzettend goed geholpen door de eigenaar en zijn vrouw. Ook de complimenten voor de monteur die de keuken kwam plaatsen, deze werkte netjes en precies.
FOTO VAN ERWIN TEESINK
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door e meulink op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Hattem
de tekening viel gelijk in de smaak. de service is heel goed, en ook de afwerking. wij zijn heel tevreden van begin tot het eind van onze keuken. het is ook prettig dat we in onze eigen woonplaats zijn geslaagd
FOTO VAN E MEULINK
Keukenmontage in actie
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf en goede service”
Door E. Bayens op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Zeer goed geholpen. Ook toen bleek dat we de apparaten bij de buren toch wel veel voordeliger konden kopen, een verschil van €1500,- is niet gering, bleven ze zeer professioneel, en waren blij ons toch in ieder geval nog de keuken te kunnen verkopen.
Bij installatie hadden we nog wat vragen, ook hier namen ze ruim de tijd voor en hebben ons goed geholpen. Kortom, fijn bedrijf, goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Lynn van der Lelie op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Huissen
Perfecte service, vanaf binnenkomst met het oriënteren tot de laatste puntjes van afwerking. Rob heeft ons ontzettend goed geholpen. En de monteur heeft perfectie verricht. Zou iedereen I-kook aanraden.
FOTO VAN LYNN VAN DER LELIE
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Igor Burchitz op maandag 20 feb 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
I-Kook was onze beste ervaring in de laatste jaren!!! In verband met nieuwbouw woning, hadden wij veel contacten gehad met verschillende bedrijven, aannemers en installateurs. I-Kook is gewoon een etalon voor klantvriendelijk, professionalisme en deskundigheid. Na 4 maandenlange zoektocht en heel veel keukenwinkels (17 in totaal), gekozen wij voor I-Kook in Capelle aan den Ijssel. Wij hadden 4 lange gesprekken om alles nauwkeurig te bepalen en goede design van de keuken te krijgen. Tijdens elke gesprek was de adviseur, Jessica Renders, zeer vriendelijk, deskundig en helemaal niet opdringerig zoals bij andere winkels. Bestellen, inmeten en levering ging fouten-loos en alles was netjes op tijd opgeleverd. Ook tijdens deze belangrijke periode stond Jessica constant klaar met hulp en vriendelijk advies. De installatie van de keuken verliep op kwalitatief hoog niveau door Rene van De Keukenstellers. Wij waren zeer blij hoe alles geïnstalleerd was maar ook met suggesties en het meedenken over efficiëntere gebruik van de keuken. Ook hebben de waterkraan en verlichting elders anders aangeschaft en niet in de keukenzaak. Maar die werd alsnog heel vriendelijk geïnstalleerd door Rene. Onze keuken heeft ons geen enkele zorg opgeleverd, we zijn er heel blij mee en service was boven alle verwachtingen.
FOTO VAN BURCHITZ
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door M. de Vos op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Huissen
Prima service. Alleen de gasplaat valt wat tegen. Het is namelijk niet mogelijk het gas echt klein te zetten. Soep trekken of suddervlees lukt dus niet. Verder is de tochtstrip in de koelkast los. Maar de keuken is verder prachtig en fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over keuken minder over aftersales”
Door Richard op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
We zijn tot op heden erg tevreden over de keuken zelf (4 maanden). Ook het plaatsen ervan is goed verlopen.

Minder te spreken zijn we over de aftersales service. Het geleverde keukenblad was beschadigd. Na enkele weken kwam een servicemonteur van de keukenbladproducent langs om de schade te repareren/de schade te beoordelen. Zijn conclusie: het blad kan niet ter plekke gerepareerd worden, dit moet in de fabriek gebeuren. Na een maand kregen we een brief met daarin de mededeling dat er toch geprobeerd zou worden om het blad ter plekke te repareren. Dezelfde servicemonteur kwam langs (blijkbaar was hij van gedachten veranderd en meende hij het nu wel te kunnen verhelpen) en was van plan de kopse kant van het blad (waar de beschadiging op zit) te vervangen. Nu ben ik zelf geen keukendeskundige, maar het lijkt me niet de bedoeling om een composiet keukenblad in de tuin te zetten, hier de kopse kant af te bikken en er vervolgens een nieuwe op te zetten. De servicemonteur kwam na een uur ook tot deze conclusie. Al met al keerde hij onverrichte zaken huiswaarts. Uiteindelijk hebben een nieuw blad gekregen en is deze inmiddels door de keukenmonteur (dus niet van de keukenbladleverancier maar van iKook zelf) vakkundig geplaatst.

Wat ons met name gestoord heeft in deze kwestie is het gebrek aan communicatie. Ik moest iedere keer zelf bellen om te vragen wat de status is en zaken in gang zetten. Daarnaast kreeg ik communicatie vanuit de keukenbladleverancier en moest ik met hen zaken afspreken. Dit zorgt voor verwarring en er gaan zaken langs elkaar lopen. Ik verwacht in deze dat ik alleen communiceer met mijn keukenzaak omdat ik daar de keuken gekocht heb. Wat ons daarnaast flink gestoord heeft is het feit dat de bladenleverancier alleen op donderdag in het noorden des lands is voor service. Ik verwacht van een keuken die ik 20 km verderop koop dat ik ook snelle service kan verwachten. Dat de bladenleverancier 215 km verderop zit kan ik niets aan doen en daar heb ik ook niet voor gekozen. Service moet voorop staan, ongeacht de afstand.

Al met al: prettige gesprekken tijdens ontwerp, vakkundige plaatsing, fijne keuken (kwaliteit/duurzamheid kan ik nog niets over zeggen na 4 maanden maar lijkt goed) en een matige tot slechte aftersales service.
REACTIE VAN HAYO SMIT (KEUKENCOACH I-KOOK VEENDAM
Bedankt voor je feedback en Ik begrijp je helemaal! Onze werkbladleverancier moet de tijd krijgen om een probleem op te lossen maar jij mag daarvan niet de dupe worden! Het is achteraf, maar ik had meer regie moeten houden in deze service afhandeling. Excuses daarvoor!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door K. Claessen op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
In juni ons nieuwe huis gekocht en via-via terecht gekomen bij i-Kook. Voordat we bij i-Kook terechtkwamen, hebben we eerst de 'Duitsland-variant' uitgeprobeerd. Een aantrekkelijke optie, echter de realiteit bleek een teleurstelling. De netto prijzen bleken aanzienlijk hoger dan in Nederland, iets wat wij niet verwacht hadden. Daarbij waren de gebruikte materialen niet van goede kwaliteit. Uiteindelijk terecht gekomen bij i-Kook in Den Haag aan de Zichtenburglaan in Den Haag. Na uitgebreid rondgekeken te hebben in de winkel, werden wij vriendelijke te woord gestaan door het personeel onder het genot van een kopje koffie. Ook werd er tijdens alle gesprekken rekening gehouden met ons kind, toen 5 maanden oud. Luier wisselen en voeden, alles was mogelijk.

De onderhandelingen duurden langer dan gepland, mede omdat wij een grote wensenlijst hadden. Wij werden op prettige wijze geadviseerd over de indeling van de keuken, de keuze van de werkbladen, de grote van de keukenkastjes en de inbouwapparatuur. Met een heleboel zaken hielden wij in eerste instantie geen rekening. Na gesprekken over en weer hebben we een definitieve keuken gekozen, waarbij meerdere materialen zijn gecombineerd. Uiteindelijk kwamen we redelijk snel tot een goede prijs, waarbij we specifiek gekozen hebben om de keuken door i-Kook te laten inbouwen. Hiermee werd ons het werk uit handen genomen en zouden bij eventuele calamiteiten de herstelwerkzaamheden op het conto van i-Kook komen.
Na het opmeten van de keuken werden alle producten besteld en na 8 weken werd de keuken geplaatst. Er werd na plaatsing nog kort overlegd of alles naar wens was. Wij waren van mening dat de 'zwevende planken' die we naast de afzuigkap hadden laten plaatsen, achteraf niet onze stijl bleek te zijn. i-Kook reageerde hier adequaat op door de planken te laten weghalen en restitueerde het geld. De afzuigkap bleek correct te zijn opgemeten, echter de afvoer was door de aannemer op het laatste moment aangepast. Ook hier liet i-Kook zich van zijn beste kant zien. De koof werd kosteloos aangepast en opnieuw geplaatst. Een klein defect in het keukenblad had geleid tot het volledig vervangen van het blad. En daarbij hadden zij ook nog een cadeau voor ons in petto. Een gloednieuwe magnetron! Zomaar! Omdat het iets langer had geduurd voordat de gehele keuken 'af' was. Kortom, een prima bedrijf met service hoog in het vaandel. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door johannes op woensdag 30 nov 2016 '16 | vestiging Oudehaske
We zijn prima geholpen door Fokke. Op een nuchtere wijze met veel vakkennis. Geen grappen over de prijs zoals bij veel andere keukenboeren in deze markt. Fokke zegt waar het op staat en zo zijn wij tot een prachtige keuken gekomen. Bedankt!

Naschrift ontvangen op 13 december 2016: we hebben uiteindelijk geen keuken gekocht. daarom hebben we niets in de review benoemd over de levering. wel uitstekende service gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met resultaat”
Door Thomas Wieringa op maandag 7 nov 2016 '16 | vestiging Hattem
Erg tevreden met de keuken en de service! Het enige vervelende met installeren was dat alle gaatjes, etc. (voor greepjes, etc.) nog voorgeboord moesten worden. Nu dit achter de rug is en de keuken geïnstalleerd zijn wij erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt ervan”
Door Fam. Eijke op maandag 31 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij zijn door de goede recensies bij I-KOOK terecht gekomen en hebben daar zeker geen spijt van. Hebben nu al weer enige tijd de keuken staan, en zijn er nog steeds zeer tevreden over. We zijn professioneel begeleid bij het maken van alle keuzes en wensen met het uitzoeken van een keuken. Maar we zijn bovenal zeer vriendelijk geholpen, en netjes volgens afspraak. Ook over de service naderhand zijn we te spreken. 1 Zijpaneel was beschadigd bij levering, en duurde wat lang voordat hier een nieuwe voor geleverd werd, maar dit had waarschijnlijk meer met de vakantieperiode te maken. I-KOOK Bergen op Zoom bevelen raden we dan ook graag aan!
Reactie of foto toevoegen
“Snel en keurig geregeld”
Door van Leijenhorst op zaterdag 29 okt 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Wij waren op zoek naar een leuke kleine keuken. Via de website al de perfecte keuken gezien. Even wezen kijken in de showroom en daar gelijk wat info gehad, de verkoper hielp ons perfect, totaal niet opdringerig. Een aantal weken later een afspraak gemaakt en de keuken besteld. Wij raden het bedrijf zeker aan! Top service en er word goed met je meegedacht. De levering was ook erg snel en keurig geregeld allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door Esther Wijker op donderdag 21 jul 2016 '16 | vestiging Den Haag
Na de betaling verdwijnt de service van i kook als sneeuw voor de zon. Een half jaar na oplevering heb ik nog steeds niet de juiste prullenbakken. Verder is de spoelbak van slechte kwaliteit en hapert de koelkast deur inmiddels. I Kook reageert niet op mails en belt niet terug. Een zeer teleurstellende ervaring.

Reactie ontvangen van I-kook 4 augustus 2016: Wat een vervelende ervaring voor je ! Inmiddels is de monteur bij je geweest en hij heeft wat kunnen oplossen voor je. Binnenkort komen we nog een keer bij je om te proberen de gebruiksporen in de spoelbak een beetje weg te werken met polish. Verder nemen we aangepaste korframen mee waardoor de 25 liter afvalbakken wel goed gaan passen. Dat was nog een heel gevecht (met de leverancier). Het spijt me zeer dat het zo lang heeft geduurd en dat er niet adequaat met je is gecommuniceerd. Martijn Passier, keukencoach I-KOOK Den Haag
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door PvBoxtel op dinsdag 12 jul 2016 '16 | vestiging Oud-Beijerland
Wij hebben inmiddels ruim 5 jaar geleden een keuken gekocht waar we elke dag nogsteeds veel plezier ban beleven. Deze keuken hebben wij, uit eigen keuze, zelf geplaatst. Helaas gingen er vorige week 2 liftscharniermechanismen defect. Toen wij dit vertelde bij de vestiging van i-kook in Oud-Beijerland hebben ze onder garantie nieuwe geleverd!! Geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam. van Ierland op woensdag 20 apr 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Wij hebben een prachtige keuken geleverd gekregen. Ron en collega uit Soesterberg zijn zeer vriendelijke en klantgericht. Goede advies en service. Mochten je een mooie keuken zoeken en kwalitatief zeer goed dan raden wij I-kook aan in Soesterberg.
Reactie of foto toevoegen
“Budget keuken”
Door Bart Soeters op woensdag 20 apr 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Ben door Martin uitstekend en vlot geholpen. Toen ik aankwam had ik al een aardig beeld wat ik wou. Het uitwerken van mijn idee ging vlot waardoor knopen snel konden worden doorgehakt.
Heb gekozen voor het zelf plaatsen en ophalen van de keuken. Alle onderdelen en benodigdheden waren aanwezig wat ervoor zorgde dat ik de keuken in een keer heb kunnen plaatsen. Zelf had ik de deur van de vaatwasser gesloopt, met een mailtje kon ik na 2 weken zonder kosten een nieuwe deur ophalen. Wat een service! Heel erg bedankt en ik raad jullie dan ook aan andere aan voor een budget keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken goed maar geen service achteraf”
Door N. de Gooijer op zaterdag 12 mrt 2016 '16 | vestiging Almere
Vanwege tijdsdruk van ons uit helaas voor i-kook gekozen i.p.v. een andere leverancier waar ik goede ervaringen mee had. Aanvankelijk goed, maar na plaatsing van keuken en app., m.b.t. vragen en toevoegingen, wordt je doorverwezen naar de leverancier van de apparatuur en is alle service zover ik had ervaren verdwenen.
REACTIE VAN LEON SCHULP (KEUKENCOACH I-KOOK)
Bedankt voor je reactie Nico. Je bent ontevreden over de klantvriendelijkheid van onze toeleverancier. Zij verlenen de garantie op de via ons geleverde apparatuur. Jammer dat de communicatie hier niet soepel is verlopen. Ik zal dit nogmaals opnemen met hen en er zelf ook beter op letten in het vervolg. Veel plezier met de keuken !
Reactie of foto toevoegen
“Goed en vriendelijk”
Door Stephanie Wisse op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Goede service en vriendelijke werknemers. Ruim de tijd voor ons genomen en wat wij super vonden is dat toen onze oven later werd geleverd wij een leen oven kregen tot die van ons was geleverd! Bedankt voor de goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Alles super”
Door Leola de Vries op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Veendam
Nieuwe keuken. Alles super, zowel de keuken als montage en service van de winkel. Zo ook waar IKooK om bekend staat, geen gepingel over dure bedragen maar direct een scherpe prijs. In de winkel goed geholpen met goed advies en mooie realiatische tekening. Dat maakt de keuze toch makkelijker. bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijskwaliteitverhouding”
Door Dion op donderdag 5 nov 2015 '15 | vestiging Almere
Prima service, levering van de keuken was netjes op de afgesproken tijd. Door een miscommunicatie over een gekochte showroommodel koelkast, waar bij de aankoop niet werd verteld dat je deze zelf op moet halen, is er wel wat onenigheid ontstaan toen bleek dat deze niet geleverd werd samen met de rest van de keuken, maar uiteindelijk is ook dat netjes opgelost en is de koelkast enkele dagen daarna alsnog netjes afgeleverd. De keuken hebben we zelf geplaatst, wat prima te doen was doordat de kasten kant en klaar worden aangeleverd. Door de uitgebreide montagehandleiding en meer dan voldoende montagematerialen was het prima te doen en het eindresultaat is dan ook perfect. Mooie en kwalitatief erg goede keuken voor een uitstekende prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er top uit”
Door Wasse op zaterdag 24 okt 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Goede service, goede prijzen. Tussendoor nog een wijziging gemaakt, was geen probleem en zo opgelost. Wegens aparte constructie keuken, later nog kosteloos een extra plaat gekregen. Zeer tevreden en keuken ziet er top uit!
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door c.e. Matthijsse op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Huissen
Klantvriendelijk, kijken persoonlijk met je mee, vrij snelle service en afspraken mogelijk. Ik had alleen wel wat meer informatie willen hebben over het werkblad; dit blijkt nl gevoelig voor water, en ik had al snel kalkkringen.
Reactie of foto toevoegen
“Service super, apparatuur is minpunt”
Door Reijmerink op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Positieve uitleg door dhr. Steenvoorden van i-kook vestiging Capelle aan den IJssel, minpunt is dat de inbouwapparatuur van goedkope bouwmarkt kwaliteit is. Dit was ook de opmerking van de monteur van ETNA die al voor de derde keer bij ons was. Slecht resultaat afwasmachine qua wassen en drogen, koel/vriescombinatie al vernieuwd en nu loopt of er een raket op stijgt. Super service van i-kook Capelle aan den IJssel door direct een leen koelkast te brengen nadat de nieuwe binnen 48 uur de geest gaf.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Els Kamps op zondag 11 okt 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Prettig geholpen. Goede service. Meteen antwoord op vragen.
Denken met je mee. Je bent tot niets verplicht. Humoristische verkoper. Prettig om mee te maken. Zo kan het ook. Geen aanbetaling. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door S. vd Weg op maandag 3 aug 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Na een verkeerde levering van binnenplanken in nieuwe bovenkastjes door een fabrieksfout, contact opgenomen. Na 7 weken nog geen nieuwe binnenplanken ontvangen, ondanks dat 2 weken geleden ons is toegezegd deze die week toe te sturen. Contact verloopt moeizaam, overal zelf achteraan bellen. Geen excuses nog gekregen en maar afwachten en achteraan bellen.. Helaas hele slechte service..
FOTO VAN S. VD WEG
REACTIE VAN I-KOOK
Beste heer v.d. Weg, Je hebt gekozen voor een maatwerkkeuken van een Nederlandse keukenleverancier. Bij deze leverancier duurt het naleveren van artikelen in de regel wat langer dan bij de meeste grote Duitse fabrieken. Wij hebben van onze medewerkers in de winkel begrepen dat de onderdelen intussen naar je onderweg zijn. Met vriendelijke groet, I-KOOK keukens
REACTIE VAN S.VDWEG
Beste I-kook, Van een maatwerk keuken is toch te verwachten dat alle onderdelen op maat zijn! De planken zijn inmiddels bij ons binnen, echter beschadigd en nog steeds niet passend. De vestigigng soesterberg is hiervan op de hoogte. Nu maar hopen dat het niet weer 7 weken duurt...
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door A. Koopmans op maandag 3 aug 2015 '15 | vestiging Huissen
Heel goed geadviseerd in de opstelling van de keuken en de keuze van de diverse apparaten m.n. prijs /kwaliteit. Heel plezierig geholpen in vestiging. Goede service, zowel terplekke, telefonisch of mail. Ook goed geadviseerd bij problemen met plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Monique Simons op zaterdag 1 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Marvin heeft mij prima geholpen en goed advies gegeven. Als extra service heeft hij mij naar het station gebracht. De keuken voldoet aan al mijn verwachtingen en de kwaliteit is uitstekend voor de prijs die ik betaalde. Ik zal i_kook zeker aanraden bij andere.
Reactie of foto toevoegen
“Zal zeker aanraden”
Door Angela Kanters op zaterdag 25 apr 2015 '15 | vestiging Sliedrecht
Er werd goed met ons meegedacht en hierdoor goed naar ons als klant geluisterd. Service was ook goed. Zelfs na ondertekening van de offerte werd er nog meegedacht. We waren zijwanden vergeten in hoogglans en dat werd daarna mooi nog meegenomen zodat het eindresultaat een perfecte keuken is geworden. Zeer tevreden klant en zal IKook dus zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door R de munck op dinsdag 18 mrt 2014 '14 | vestiging Huissen
Twee jaar geleden een showroom keuken gekocht in huissen. Voor een scherpe prijs. Nu twee jaar later is de lak van twee frontjes een klein beetje gescheurd. Dit doorgegeven via de e-mail. Heb vandaag twee nieuwe frontjes via de post gekregen. Geen enkele discussie en de kosten? Helemaal niets! Dat noem ik nou nog eens service! Ik kan iedereen aanraden om hier een keuken te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door J. Scholten op zaterdag 7 dec 2013 '13 | vestiging Hattem
Prima ervaring met het kopen van een keuken bij I-Kook Hattem. Er wordt meegedacht en advies gegeven. Er was door onze schuld een kastje beschadigd en met een paar weken hebben we deze weer opgehaald. Kosten: gratis! Prima service en wat ook belangrijk is: heel vriendelijk en gastvrij.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Trees op maandag 6 mei 2019 '19 | vestiging Den Haag
wij hebben een keuken gekocht en is helemaal naar ons zin, ondanks wat tegenslagen, welke direct door I-kook zijn opgepakt en rechtgezet. i-kook loopt niet weg voor zijn verantwoording SUPER, I -kook doet er alles aan om het de klant naar de zin te maken. Ja ik beveel I-kook van harte aan bij mijn vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Kan niet beter”
Door Brenda Hansen op zaterdag 20 apr 2019 '19 | vestiging Veendam
Geweldig, kan niet beter. Ben alleen, maar er werd in alle opzichten goed met me meegedacht. En heb de keuken gekregen die ik 100% in gedachten had.

Eerdere ervaring van 4 augustus 2015: Keuken gekocht, en ben door Hayo geweldig geholpen, met het uitzoeken vd keuken en de apparaten en met het leeghalen en gereed maken van mijn keuken, kortom, overal mee. Kon niet beter. Ook de installateur Jan, deed het erg goed, een harde werker, die weet waar hij mee bezig is.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ina en Bert Zeevaart op vrijdag 19 apr 2019 '19 | vestiging Huissen
We hebben een mooie keuken gekocht en zijn daarbij voortreffelijk begeleid door keukencoach Michael Ernst. Hebben de keuken zelf geplaatst en de paar problemen die we daarbij hadden ( door eigen schuld ) zijn geweldig opgelost door Michael en Rob. Helemaal TOP.
FOTO VAN INA EN BERT ZEEVAART
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen”
Door Mondzorggilde Nederland op maandag 8 apr 2019 '19 | vestiging Den Helder
Keukenkasten, aanrechtbladen, boiler, Quooker. We zijn bijzonder goed geholpen zowel door verkoper als andere medewerkers, flexibel bedrijf, klantvriendelijk met een hoofdletter K! Wij kunnen I-Kook ten zeerste aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door X. Schreuders op maandag 1 apr 2019 '19 | vestiging Den Helder
Een complete keuken. Onderkasten, Bovenkasten, Werkblad, Ledlampen, Stopcontacten, Ijskast, Oven, Wasemkap, Inductiekookplaat, Vaatwasser, Kraan met Spoelbak. Zeer goede ervaring zowel bij de samenstelling als met de plaatsing. Bij de samenstelling werden we al goed geïnformeerd over wat er mogelijk was en zo ook bij de keuze van apparatuur. De plaatsing werd gedaan door deskundige monteurs die nauwkeurig werkten en adviezen en tips gaven wat het beste was in gebruik en onderhoud. Zeer tevreden. Er is een staaltje vakmanschap geleverd.
FOTO VAN X. SCHREUDERS
Complete keuken
+ Toon extra foto van X. Schreuders
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door H.en I. Middag op zondag 24 mrt 2019 '19 | vestiging Soesterberg
Wij hebben een super mooie keuken gekocht bij I kook. Wij zijn daar enorm goed geholpen...er werd rekening gehouden met ons budget en onze wensen en zij bleven zelfs onder ons budget zitten! Het slopen van de oude keuken en het meerwerk door Henk-Jan was super goed , de loodgieter, de stucadoor en ook de schilder...keurig werk verricht allemaal!! Jullie verdienen allemaal een dikke 10!! De montage verliep heel goed! Henk-Jan is echt een toppertje!!
FOTO VAN H.EN I. MIDDAG
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Ontevreden klant”
Door Kim Karhof op dinsdag 12 mrt 2019 '19 | vestiging Den Haag
Ik heb een keuken gekocht bij de eigenaar/ filiaalhouder zelf. Ik heb best veel geld betaald. Ik zeer ontevreden over de manier waarop het afgehandeld is. Zoveel miscommunicatie en dat werd allemaal op mijn bordje gelegd, terwijl hij zijn zaken totaal niet op orde heeft.. Van een ingebouwd stopcontact in mijn kookeiland, die er niet in zat en waarvan hij zei dat ik dat nooit had besteld bij hem, tot aan electra die niet in de bouwtekening was gezet en ik dus mijn lampjes onder mijn kastjes niet aan kon doen. Een spoelbak die absurd gekrast was na 1 dag gebruik en het lekplaatje eruit sprong en hij zei dat er een monteur kon komen, maar dat dan wel voor mijn rekening kwam als bleek dat ik het ondeugdelijk had gebruikt (ja, ik had er namelijk in afgewassen!) Tot aan een raam dat eruit moest om de keuken te leveren, terwijl ik duidelijk had gezegd dat het door het trapgat paste en ze dus weer wegreden met mijn keuken. Hij zei dat ik per sé de keuken af moest rekenen 24 uur voor levering, terwijl dat helemaal niet de policy is van IKook, je, mag altijd bij de chauffeur pinnen. De toon waarop hij tegen mij sprak, omdat ik nog niet betaald had, was absoluut niet ok! Kan ik een vrouw alleen zijn, maar zo'n toon sla je niet tegen je klanten aan..Of ik mijn limiet dan wel verhoogd had. En ik had dat van het trapgat, nooit doorgegeven zei hij... De keuken is in november geplaatst en nu pas is er een monteur geweest om iets aan mijn klachten te doen. Ik heb heel vaak gemaild, gebeld over mijn klachten, maar ik moest zowat smeken om garantie. Uiteindelijk heeft 1 van de directeuren mijn zaak bekeken ( hele aardige en behulpzame man) en heb ik in ieder geval de kosten van de electra die achteraf nog moest worden gedaan, door zijn nalatigheid, teruggekregen. Kortom, ik ben een zeer ontevreden klant.
REACTIE VAN EELCO BRAND
Wat vervelend dat het proces voor u zo frustrerend is verlopen. We hebben hierover uitvoerig gesproken en gelukkig konden we er samen uitkomen, daar willen we u voor bedanken! Afgelopen week heeft de monteur de laatste punten opgelost en de keuken met u opgeleverd. Geniet van uw aankoop!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geplaatst”
Door Babs en Lex op vrijdag 8 mrt 2019 '19 | vestiging Den Helder
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij i-kook en zijn geholpen Door Jimmy Beren. Hij is vriendelijk en behulpzaam, geen moeite was teveel. Petje af, wij hebben tussentijds nog 2 maal wat wijzigingen aan laten brengen, hetgeen sportief werd opgepakt. Ook het plaatsen van de keuken ging zeer netjes, monteur Leon ging vakbekwaam aan de slag en realiseerde onze wensen. Keuken is netjes geplaatst en ook vakbekwaam afgewerkt.
FOTO VAN LEX BOOT
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Truus en Peter op zondag 17 feb 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na jarenlang ons algemeen te oriënteren op een nieuwe keuken was afgelopen zomer hét moment daar. Al snel bij I-Kook beland. Hier werden we prima geholpen door het team. Rob was ons persoonlijk adviseur. Met veel geduld en bruikbare tips heeft hij een passend ontwerp getoond. We hebben een U-vormige keuken gekocht met een schiereiland en achterwanden in het materiaal en kleur van de werkbladen, inclusief alle denkbare apparatuur. Voor de montage zijn direct al meerdere dagen ingepland, omdat we best wel wat speciale, moeilijke zaken hadden. Vincent was onze nauwkeurige monteur die in alle rust en met hoogste precisie de keuken heeft geplaatst. Pas wanneer ook híj tevreden was over het resultaat werd de volgend stap gezet.Super. Kleine zaken die na montage nog openstonden zijn snel en naar volle tevredenheid opgelost. We kunnen I-Kook zeer aanbevelen als je op zoek bent naar een professioneel en betrokken team dat er alles aan doet om aan al je wensen te voldoen zonder opdringerig te zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Marjolein Venix op zondag 10 feb 2019 '19 | vestiging Oud-Beijerland
Een keuken gekocht voor een goede prijs kwaliteit verhouding.
Wordt de tijd genomen om je een duidelijk en eerlijk advies te geven.

Aanvulling ontvangen 25 februari 2019: Wij hebben de keuken zelf opgehaald bij het filiaal in Oud Beijerland. En hebben de keuken zelf gemonteerd. Het ophalen is volgens afspraak gebeurd en werd goed gecommuniceerd.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Rob Vermeij op zondag 10 feb 2019 '19 | vestiging Soesterberg
Een keuken, afzuigkap iets te krap boven volledige inductie vlak en naar omschrijving in toelichting afzuigkap relatief veel geluid. Omschrijving van oven en combi magnetron pelgrim komt niet overeen met de werkelijkheid. Transport schade maar daar kunnen jullie niets aan doen. Verder tevreden over indeling en afhandeling!
FOTO VAN ROB VERMEIJ
Keuken aan twee zijden
+ Toon extra foto van Rob Vermeij
REACTIE VAN ROB VERMEIJ
Echt prachtig geworden. Dank aan IKook!
Reactie of foto toevoegen
“Matzwarte keuken”
Door samantha van den berg op zondag 10 feb 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb bij deze vestiging een mat zwarte keuken gekocht. De keuken heeft een lastige vorm en maten maar dit was voor Andre geen probleem. Vanaf het moment van binnenkomst en de aftersales alles is keurig geregeld! Ik raad iedereen aan om een hier een keuken te kopen. Eerlijk en transparant
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Nancy Versleeuwen op zondag 10 feb 2019 '19 | vestiging Eindhoven
Nieuwe keuken, wacht alleen al een tijdje op de achterwand! Helaas tot zo ver nog niks vernomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed in verhouding tussen prijs en kwalteit”
Door Jan veldhuis op zondag 10 feb 2019 '19 | vestiging Veendam
Komplete keuken, goede prijs kwaliteit verhouding, en prima vriendelijk personeel. Komen afspraken volledig na.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Tahe op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Bergen op Zoom
Keuken. Wat goed ging is dat de verkoopadviseur Marvin Jacobs erg vriendelijk en bekwaam was. Hij heeft ons van begin tot einde goed begeleid en geïnformeerd. Wat minder goed ging is dat de totale prijs hoger werd dan afgesproken in de eerste instantie. Dat ligt niet aan de verkoper maar meer aan de miscommunicatie. Voor de rest hebben wij een super mooie keuken gekregen en is alles op tijd en volgens afspraak geleverd. Ik zou I-kook Bergen op Zoom bij een ieder aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Menno Oomkens op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Veendam
Keuken. Goed geholpen bij eerste gesprekken van uitwerking met Hayo Smit en later bij plaatsing van onze keuken door hun monteur Jan Dekkers. Tevens goeie feedback. Zal dit bedrijf aanbevelen bij familie en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door F. Lutters op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Soesterberg
Keuken, op tijd geleverd, prima geïnstalleerd en geen beschadigingen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Trijnie Tingen op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Veendam
Ik heb een nieuwe keuken gekocht. De moeilijkheids graad was echter, dat het natuurstenen blad en de tegeltjes achterwand , moest blijven zitten. Dit is heel voorzichtig en met beleid gedaan en dus heel goed gelukt. Ik ben heel erg blij en super tevreden!
FOTO VAN TRIJNIE TINGEN
Keuken met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Carla Peters op vrijdag 4 jan 2019 '19 | vestiging Eindhoven
Ik heb een nieuwe keuken gekocht en ben zeer tevreden. Ben ook heel goed geholpen en begeleid. Kan het zeker iedereen aanraden. Dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Daan op donderdag 3 jan 2019 '19 | vestiging Den Helder
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. We zijn goed geholpen door Nick, hij nam alle tijd voor ons en kwam met goede suggesties. Wij raden I-Kook Den Helder zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Engelengeduld”
Door C. L. DEN Heijer op maandag 10 dec 2018 '18 | vestiging Den Haag
Heb eerder een review geschreven. Wil deze wel bij stellen. Veel pech gehad bij het afleveren van onze apparatuur. Leek wel of er een olifant overheen was gelopen. Gelukkig werd alles opgelost. Keuken pasten niet helemaal. Maar ook goed verholpen. Onze dank gaat uit naar Rachid die wel engelen geduld heeft gehad met ons. Zal ikook zeker aanraden bij anderen. Tip ook degene die leiding geeft mag best wel eens feed back geven. Rachid bedankt voor alles. Voor ons bent jij nummer 1 bij ikook.
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettig geholpen”
Door Linda op maandag 3 dec 2018 '18 | vestiging Eindhoven
Op basis van de goede reviews bij I kook uitgekomen, we waren op zoek naar een hoekkeuken voor rond de 7500. Wij zijn heel prettig geholpen , er werd goed meegedacht en wat ik zelf heel prettig vind ( na een eerdere negatieve ervaring bij Brugman) je wordr echt totaal niet onder druk gezet. Uiteindelijk n mooie keuken gekocht rond het budget. Wij zijn heel tevreden over de prijs en het verkooptraject .
FOTO VAN LINDA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima prijs/prestatieverhouding”
Door Marco op donderdag 29 nov 2018 '18 | vestiging Huissen
Eilandkeuken gekocht. Lang geshopt, maar uiteindelijk bij I-Kook in Huissen uitgekomen. Deze heeft goed geadviseerd en begeleid. De levering, installatie en montage van de keuken zijn geheel volgens afspraak en vakkundig verricht. Prima prijs/prestatieverhouding. Kortom: I-Kook Huissen is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door fam sengers op donderdag 29 nov 2018 '18 | vestiging Huissen
een nieuwe keuken .. wij zijn er onwijs blij mee ..
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Willem Vlas op woensdag 28 nov 2018 '18 | vestiging Den Helder
Wij hebben een complete keuken gekocht met de bijbehorende inbouwapparatuur. Over de voorlichting, de montage en de begeleiding zijn we bijzonder tevreden. Na de installatie kwamen een paar kleinigheidjes aan het licht, maar die werden de zelfde dag nog verholpen. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Fam. van der Zee op woensdag 28 nov 2018 '18 | vestiging Leeuwarden
nieuwe keuken, erg goed geholpen, er werd meegedacht met de mogelijkheden qua ruimte.
Reactie of foto toevoegen
“Luxe keuken met kookeiland”
Door Jeroen en Dini Liefferink op woensdag 28 nov 2018 '18 | vestiging Huissen
Wij hebben een luxe keuken met kookeiland bij i-Kook gekocht. Wij kregen al snel in de gaten dat dit bedrijf een heel andere mentaliteit heeft dan die van bepaalde concurrenten. Uitgebreid advies gehad. Wij hebben onze bestelling meerdere malen gewijzigd, en we waren zeker niet makkelijk en hadden een sterke mening hoe alles eruit moest komen te zien. Zeer flexibele en geduldige opstelling van de verkoper. Rob heeft voor ons zelfs nog kasten laten aanpassen om het naar onze zin te maken. Helemaal top! Dit is echt een supergoed bedrijf. Ook hebben wij uitgebreid offertes vergeleken met concurrenten binnen en buiten Nederland. Maar i-Kook bleek ook qua prijsstelling scherp, fair en transparant. Alles netjes geïnstalleerd, alles netjes aangesloten (!) en alles volgens afspraak. Ook de nazorg en het contact met de winkel verloopt ontzettend prettig. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Rene op maandag 12 nov 2018 '18 | vestiging Almere
Wij hebben een keuken gekocht via I-Kook en alles is in 1 x goed gegaan. Helemaal top!! Zou het iedereen aanraden.
FOTO VAN RENE
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Andy op zondag 11 nov 2018 '18 | vestiging Den Helder
Vanaf t begin, t uitzoeken vd keuken tot aan de plaatsing, montage verliep alles super, goed geïnformeerd door Nick Joor in de vestiging Den Helder, erg behulpzaam. De monteur was ook een topper, die goed werk heeft afgeleverd. I kook Den Helder zeker aan te raden, als u een mooie keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door H Mulder op woensdag 31 okt 2018 '18 | vestiging Veendam
ik heb hier een complete keuken gekocht, heel goed geholpen bij de aankoop. De keuken is bijzonder vakkundig geplaatst en afgewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Pluspunten”
Door Bob Jacobs op dinsdag 11 sep 2018 '18 | vestiging Sittard
Het begon een jaar geleden! Ons huis stond al ruim een jaar te koop en wilden vanwege gezinsuitbreiding groter wonen. Na kijker 20 wilden we weleens actie. Er waren diverse redenen waarom de kijkers geen kopers werden een van de redenen was de keuken! We hebben verschillende keukenzaken bezocht maar niemand die ons serieus nam en ons een keuken uit het duurste segment probeerden te verkopen! Uiteindelijk zijn we bij IKook terecht gekomen. Hier hebben we een mooie keuken met luxe uitstraling voor een goede prijs gekocht. Ons huis was binnen 1 week na levering van de keuken verkocht! Voor ons nieuwe huis hebben we direct een nieuwe keuken bij IKook gekocht. Dit keer een luxe keuken met stenen blad en Siemens apparatuur. Echt alles klopt gewoon en zijn ook hier weer over de gehele afhandeling super tevreden. Kortom, bij deze keukenzaak kun je voor elk budget een mooie keuken kopen en hier wordt je goed geadviseerd en krijg je direct de beste prijs in tegenstelling tot de concurrenten waarbij je altijd te veel betaalt.

Noemenswaardige pluspunten:
- Prijs
- Altijd direct reactie op alle mail en telefoontjes!
- De monteur: je hebt keuken monteurs en keuken monteurs. Deze man komt uit Duitsland en is een echte vakman die kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. Als ik zoveel geld uitgeef sta ik op mijn strepen en accepteer ik alleen maar als het ook werkelijk perfect is
-De kwaliteit van de keuken en de afwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Regina op donderdag 30 aug 2018 '18 | vestiging Den Haag
Een bedrijf om zeker aan te bevelen.De begeleiding voor het ontwerp door Jerry was zeer prettig en professioneel. Aan al mijn wensen werd voldaan waarbij we tot een goede prijs/kwaliteit verhouding kwamen.Ook de plaatsing van de keuken verliep perfect. Alles paste tot op de centimeter waarbij de monteur Ron een zeer kundig aandeel in had. Al met al een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Staat heel leuk”
Door Rosenberg op woensdag 15 aug 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Een keuken hij staat heel leuk ik zou zeker I-KOOK aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in eiken kleur”
Door Peggy van Wesel op zondag 29 jul 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een keuken gekocht in de kleur eiken de Provence met alle inbouw apparatuur van Etna. We hebben het 2 weken in gebruik. Zeer tevreden en super geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Patrick van den Dobbelsteen op maandag 23 jul 2018 '18 | vestiging Etten-Leur
Super goed geholpen door Paul. Bij het bestellen een misverstand ontstaan maar dat is perfect opgelost. Heel blij met onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door P.Gubbels op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Den Haag
Een nieuwe keuken, en ik ben goed geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door H Veenstra op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Etten-Leur
Goed geholpen ze hadden een foutje gemaakt maar is top opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Showroommodelkeuken”
Door Jacqueline Valkenburg op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Veenendaal
We hebben een showroommodelkeuken gekocht. Super geholpen en Ikook heeft goed meegedacht! Vriendelijke mensen die de tijd nemen om alle wensen op een rijtje te zetten en er een betaalbare prijs van hebben gemaakt! Zeker een aanrader om er alleen al te gaan kijken....
FOTO VAN JACQUELINE VALKENBURG
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Martijn Hakman op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Den Haag
Een keuken en ben erg goed geholpen. De keuken is tevens van hoge kwaliteit en we zijn er zeer content mee. Aandachtspunt zijn de naleveringen, we kregen een kast niet geleverd en het duurde erg lang voordat deze werd na geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij en tevreden”
Door Brigitte Keulemans op dinsdag 1 mei 2018 '18 | vestiging Etten-Leur
Ik heb een keuken gekocht bij I-KOOK in Etten-Leur. Ik ben goed geadviseerd met het samenstellen van de keuken.. Er is veel aandacht voor wat je wil als klant.Je krijgt goeie tips en adviezen. Er wordt je niets opgedrongen en er wordt alle tijd en aandacht aan je besteed. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen die een mooie, kwalitatief goeie en betaalbare keuken wil aanschaffen. Het bedrijf dat de keuken komt plaatsen is zeer vriendelijk, behulpzaam en communicatief. Onder leiding van Leen wordt alles in prima banen geleid. Zelfs toen mijn stucadoor het op het allerlaatste moment het liet afweten regelde Leen een stucadoor zodat de keuken toch nog op de afgesproken datum geplaatst kon worden. Leen je bent een topper!!
Ik ben dan ook ontzettend blij en tevreden met mijn prachtige keuken.
FOTO VAN BRIGITTE KEULEMANS
Goed samengestelde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Rogier Holthuijsen en Diane van de Burgwal op dinsdag 1 mei 2018 '18 | vestiging Soesterberg
Zeer goede ervaring met deze winkel. Wij zijn in Soesterberg geweest. Ron, onze keukencoach heeft ons geweldig geholpen!! Hij dacht goed met ons mee en gaf eerlijk advies. Bij elke mogelijkheid, gaf hij de voors en tegens van de keuzes. Hierdoor wisten wij zeker dat we de keuken kregen die wij wilden hebben. Tot aan de kleinste detail werd gedacht en advies over gegeven. Ook over punten waar we zelf niet bij stil hadden gestaan. De levering was keurig op tijd en de keukenmonteur heeft de keuken perfect geplaatst! Wij kunnen I-Kook aan iedereen aanraden. Voor een zeer nette prijs hebben wij een droomkeuken. We zijn uiteraard ook bij andere keukenwinkels geweest, maar nergens zo'n goede ervaring als bij I-Kook (mede te danken aan Ron).
Reactie of foto toevoegen
“Aparte verkoop, netjes opgelost”
Door Postma op vrijdag 27 apr 2018 '18 | vestiging Oudehaske
Slecht geadviseerd, slechte montage, betaling wordt geacht voor de montage te voldoen en de keuken monteur moet apart betaald worden en de verkoper brengt de keuken met busje en moet voor bezorgen contant betaald worden. Aparte manier van verkopen.

Aanvulling ontvangen 19 juni 2018: Er waren wat dingetjes, maar deze zijn netjes opgelost. Dankjewel Fokke
REACTIE VAN EELCO BRAND (FORMULEMANAGER I-KOOK)
Bedankt voor uw terugkoppeling. Vervelend en spijtig dat er wat misverstanden waren met betrekking tot de betaling van uw keuken. Bij I-KOOK werken we niet met aanbetalingen. Alle betalingsafspraken worden verder in overleg met de keukencoach gemaakt. Excuses dat de afspraken in dit geval (kennelijk) niet helemaal duidelijk waren. De keuken is gemonteerd via ons, wij staan dus voor de kwaliteit van de montage. We begrijpen dat er nog een paar puntjes open staan, die pakken we samen op!
REACTIE VAN POSTMA
Afzuigkap functioneerde niet, de lucht werd naast het kastje naar beneden geblazen, monteur terug geweest en kreeg de mededeling dat er misschien wel een nest in de pijp zat en kon ie niks aan doen nou zelf maar even de boel los gehaald en blijkt dat de slang met plakbandjes vast geplakt was en deze waren los gelaten heb 'm nu zelf op de juiste manier vast gemaakt en het werkt nu weer.
REACTIE VAN FOKKE HOFMAN (KEUKENCOACH OUDE HASKE)
We hebben inmiddels met elkaar gesproken. Heel vervelend dat dit fout gaat en dat trek ik mij persoonlijk aan, ik wil dit graag rechtzetten en neem daar nog contact over op.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens I-Kook
Website: www.i-kook.nl
aAlmere (17 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
bAlphen aan den Rijn , Euromarkt 105-107, 2408 BD Alphen aan den Rijn, tel 0172 - 25 15 10
cBergen op Zoom (24 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
dCapelle aan den IJssel (29 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
eDen Haag (35 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
fDen Helder (9 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
gEindhoven (4 ervaringen), Kanaaldijk-Noord 5A, 5613 DH Eindhoven, tel 040 - 303 37 00
hEtten-Leur (4 ervaringen), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
iHattem (13 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
jHengelo OV (7 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
kHuissen (24 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
lLeeuwarden (11 ervaringen), Kelvinstraat 9, 8912 AN Leeuwarden, tel 058 - 212 20 35
mOud-Beijerland (8 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
nOudehaske (10 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
oSittard (6 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
pSliedrecht (14 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
qSoesterberg (35 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
rVeendam (35 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
sVeenendaal (14 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
tZaandam (3 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.