Feedback
8,6

I-Kook

Website: www.i-kook.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-Kook
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels meer dan 20 winkels door heel Nederland. Bij I-KOOK doen we niet aan pushverkoop, daarom hebben wij ook geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

Wat is een keukencoach?
Behulpzaam van A tot Z. Keukencoaches blijven steeds je aanspreekpunt tot je helemaal tevreden bent met de keuken en daarna. Als je met I-KOOK zaken doet krijg je altijd te maken met dezelfde mensen. Geen batterij aan verkopers, orderverwerkers, serviceafdelingen en anonieme telefoonnummers, maar een keukencoach die je helpt van het eerste contact tot de oplevering en verder.

Vakkundig. De keukencoaches van I-KOOK hebben gedegen kennis van zaken, zijn echte vakmensen en hebben oprechte interesse in hoe het echt gaat werken bij jou thuis!

Gewoon eerlijk. We willen je altijd eerlijk behandelen, we hebben de intentie om je de mooist mogelijke keuken te leveren voor de beste prijs!

Onze cultuur
Het bedrijf is gebouwd op de mensen, er is een open cultuur en nauwelijks hiërarchie. Bij I-KOOK moet je gewoon logisch gedrag vertonen, steeds in het belang van de klant. Veel regels zijn daarvoor niet nodig. De keukencoaches hebben veel ruimte voor eigen invulling en krijgen veel verantwoordelijkheid om hun klanten blij te maken.

Mogen we je overtuigen van onze werkwijze?
Kom dan langs in één van onze winkels of maak een afspraak.



Meer informatie over I-Kook
Onze winkels: www.i-kook.nl/winkels
Afspraak maken: www.i-kook.nl/afspraak-aanvragen
Ervaringen
Er zijn 357 ervaringen over I-Kook. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren209 ervaringen
4 sterren104 ervaringen
3 sterren22 ervaringen
2 sterren8 ervaringen
1 ster10 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Geplaatste keuken”
Door Penterman op zondag 15 mrt 2020 20 | vestiging Huissen
Alles is prima en al helemaal de service en vriendelijkheid van Michael
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door jvdw op donderdag 16 jan 2020 20 | vestiging Oudehaske
keuken gekocht ,super goed geholpen ,en hele goede service
Reactie of foto toevoegen
“Geinstalleerde keuken”
Door Maikel op dinsdag 19 nov 2019 19 | vestiging Bergen op Zoom
Ik ben zeer tevreden over de service, je word zeer goed geholpen!
FOTO VAN MAIKEL
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marlies Hartman op dinsdag 19 nov 2019 19 | vestiging Soesterberg
Wij hebben ons laten adviseren door dhr. Hubers bij Ikook Soesterberg. Hij heeft voor ons een prachtig ontwerp van de keuken gemaakt wat ook tot in de puntjes is uitgevoerd. Goed advies, geweldige service en een top product. Een absolute aanrader!
FOTO VAN MARLIES HARTMAN
Prachtig ontwerp
+ Toon extra foto van Marlies Hartman
+ Toon extra foto van Marlies Hartman
+ Toon extra foto van Marlies Hartman
Reactie of foto toevoegen
“Duurde te lang”
Door Tim Amsterdam op zaterdag 9 nov 2019 19 | vestiging Zaandam
Afgelopen zomer keukenkasten besteld bij I-kook in Zaandam. Het uitzoeken en betalen ging snel. Echter begonnen daarna de problemen. Slechte communicatie, klantonvriendelijk, treurige planning en een levertijd van 19 weken maakt dit tot een zeer slechte ervaring. Als klant verwacht je anders behandeld te worden. Dankzij een zeer slechte beschikbaarheid van monteurs, vele schades en zeer slechte service zal ik deze vesting ten alle tijden afraden.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Erskine van Loenhout op donderdag 19 sep 2019 19 | vestiging Den Helder
Mijn keuken gekocht bij Nick Joor van I-KOOK. Ik ben super geholpen en de prijs viel me reuze mee, ook niet onbelangrijk. De service was perfect geregeld van a tot z. Bedankt Nick.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Rachelle Mijnhijmer op woensdag 26 jun 2019 19 | vestiging Zaandam
Ik heb onlangs een prachtige betaalbare keuken gekocht bij I-Kook Zaandam. Ik vond het heel prettig dat mijn visie zo snel en vakkundig op papier werd uitgewerkt. Bij het ophalen van de keuken werd het werkblad beschadigd. Als service kreeg ik KOSTELOOS een nieuw werkblad. Kees van Raalte en Matthijs Visser bedankt voor deze service!!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service op keuken”
Door H.M.van den Berg op woensdag 24 apr 2019 19 | vestiging Almere
geweldig goede service. onze keuken gekocht bij I.Kook geeft na bijna 5 jaar wat hapering. een van de lade was het intrek mechanische defect. besproken met Henrie deze heeft voor een nieuw stel geleiders gezorgd. na de montage van de raillade werkt deze weer perfect. terloops over de verschroeide randen van de deurtjes gesproken met Henrie. Na drie weken werden we gebeld dat er nieuwe deurpanelen voor ons klaar stonden. Onze keuken is weer helemaal nieuw. Dit dankzij het team van I.KooK Almere. Henrie en Leon bedankt voor alle extra zorg.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Van campenhout op vrijdag 19 apr 2019 19 | vestiging Almere
Na aankoop van een nieuwe woning waar nog een bruinzeel keukentje in stond van 30 jaar oud, een prachtige keuken gekocht bij IKOOK Almere. Na plaatsing van een van de kasten aan de andere zijde, omdat deze anders voor een deur zou komen gaf ikook de service om anders draaiende deurtjes te leveren. Wat een top service! Chapeau! Dankzij deze goede service hebben zowel mijn zus als mijn ouders ook hun nieuwe keuken bij ikook besteld.
FOTO VAN VAN CAMPENHOUT
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de service”
Door M. Kieviet op zaterdag 9 feb 2019 19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb een keuken gekocht en ben zeer tevreden over de service. De monteur heeft keurig gewerkt.
FOTO VAN M. KIEVIET
Keuken in landelijke stijl
+ Toon extra foto van M. Kieviet
Reactie of foto toevoegen
“Grote teleurstelling”
Door E. F. op woensdag 6 feb 2019 19 | vestiging Den Haag
tsja, niet voor herhaling vatbaar op geen enkele mogelijke manier. I-kook was als preferred leverancier benoemd bij ons nieuwbouw project. leuke ervaring in showroom, prachtige keuken samengesteld, betaald en toen begon de ellende.
- bij levering bleek het blad van ons kookeiland niet op maat gemaakt te kunnen worden, was wel beloofd.
- stopcontacten niet op juiste plek aangebracht, zou wel gecontroleerd door i-kook zijn
- achterwand waren ze kwijt, maar gingen ze wel zoeken.
- steunen kookeiland op verkeerde maat besteld. binnen 3 weken nieuwe... duurde 2.5 maand!

Mooiste.... deze keuken heeft echt heel veel geld gekost. door verkeerd advies kon ons blad niet op maat gemaakt worden en moeten wij extra spatranden bestellen en betalen! willen wij eigenlijk niet, zonder vinden wij mooier. enfin..2.5 maand op gewacht.... niet geïnformeerd en de dag voor de monteur langskomt komt mail met strekking (lees dreigement) ... betaald u ons de resterende paar euro's... anders komt de monteur niet. serieus? ik heb al duizenden euro's betaald zonder te klagen!

Teleurstelling is groot! spatranden zijn namelijk bezorgt... Op de verkeerde maat. nu na 3 maanden is de keuken nog steeds niet af! Voor deze geleverde service had ik ook terecht gekund bij een van de keukenboeren waarvan we weten dat de service "bijzonder" is. Het positieve .... complimenten voor monteur Ron!!!! hij is de enige reden dat ik nog wacht op de spatranden. mijn verzoek aan hem was namelijk alles maar te laten zitten. geen zin meer of vertrouwen in ikook.
REACTIE VAN EELCO BRAND (FORMULE MANAGER I-KOOK)
Bedankt voor uw reactie. Vervelend dat door omstandigheden de communicatie niet is gegaan zoals we zouden wensen. Gelukkig hebben we dat nu rechtgezet en zijn we op de juiste manier in gesprek. Op korte termijn worden de laatste openstaande punten aan uw keuken opgelost. Ik hoop dat we daarmee uw vertrouwen weer (enigszins) kunnen terugwinnen.
Reactie of foto toevoegen
“Een 10”
Door Jack L. op vrijdag 26 okt 2018 18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Van het begin tot het einde een prima service. Geen hijgerige verkopers en vooral gelijk een echte prijs zonder dat je hier eerst nog 40% van af moet onderhandelen.
We hebben echt bijna alle keukenzaken bezocht in de omgeving, maar bij meeste (niet allemaal) zijn de verkopers als je eenmaal in gesprek gaat nogal opdringerig.
Bij I-kook gaat dat veel relaxter. We zijn geholpen door Jerry (Normaal vestiging Den Haag) en die heeft samen met ons echt een hele mooie keuken ontworpen. Dat hij keukens snapt is wel duidelijk en heeft ons met zijn ervaring prima geholpen en ook behoed voor een paar minder verstandige keuzes. En dan moet die nog geplaatst worden. Ook een complimentje voor de meubeltaxi die met duidelijke communicatie er voor zorgde dat we precies wisten wanneer ze kwamen en goed voorbereid waren op de levering. (Dat zijn echt veel meer dozen dan je verwacht). En dan het inbouwen. Dat ging dan ff mis. Goede en vriendelijke monteur, maar door het verkeerd interpreteren van de tekening werden een paar hoge kasten verkeerd neergezet en nog erger verkeerd afgezaagd. De rest werd perfect ingebouwd, maar we bleven wel achter met een te kort afgezaagde plaat en lelijke schroefgaten in het zicht. Daarbij ook nog een kastdeurtje dat de verkeerde kant op open ging en een beschadigd deurtje. Dat was ff balen. Natuurlijk gelijk contact gezocht me I-kook, het duurde even voordat we reactie kregen. Waarschijnlijk doordat dit midden in de zomervakantie was. Maar na een paar weken werd ik gebeld door Jessica van I-kook Capelle en die is een paar dagen daarna gelijk langs geweest en heeft de situatie bekeken. En die beloofde dat alles opgelost zou worden. En afgelopen week is weer een andere vriendelijke monteur langs geweest en die heeft alle puntjes perfect opgelost. We hebben nu echt een geweldige keuken. OK, alles ging niet in een keer goed. Maar foutjes worden gemaakt. En als die dan zonder moeilijk te hoeven doen perfect opgelost worden, dan krijg je van mij een 10. Ik kan iedereen aanraden om bij I-kook een keuken aan te schaffen. Zeker bij het aanschaffen en inbouwen van een keuken kan een hoop mis gaan. Het is dan belangrijk dat de service niet stopt na het afsluiten van de deal.
FOTO VAN JACK L.
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Fam. Jansen op dinsdag 18 sep 2018 18 | vestiging Den Helder
Goede ervaringen gehad bij aankoop van onze keuken. Nick Joor heeft ons goed geïnformeerd tijdens het bepalen van keuken en materialen. Plaatsing en montage van keuken is op tijd, soepel en snel verlopen. De monteurs waren zeer vriendelijk en deskundig. Ook de service is prima bij I-Kook. Ik zou mensen die een keuken willen kopen adviseren om eens bij I-kook Den Helder binnen te lopen. Ook niet onbelangrijk is de prijs/kwaliteitsverhouding.
FOTO VAN FAM. JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“NIeuwe keuken”
Door A.Ufkes op maandag 23 jul 2018 18 | vestiging Den Helder
Gekocht een nieuwe keuken, meedenken om nieuwe keuken op de plaats van de oude te plaatsen was uitstekend alleen de keuze uit de diverse maten kastjes was lastig daar niet alle maten in het assortiment aanwezig zijn. Het plaatsen van de keuken ging snel en professioneel problemen en kleine veranderingen met het plaatsen van de nieuwe op de plek van de oude werden goed terplekke opgelost. Min punt dat aanpassingen in de technische installatie niet door ikook worden uitgevoerd (zelf een derde inschakelen) en dat het klein installatie materiaal niet gelijk meegenomen is in de totaal prijs. Service achteraf bij een paar kleine problemen (lekkage en afstellen deurtje) prima.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door P. Van kooten op vrijdag 20 jul 2018 18 | vestiging Zaandam
Erg goede service, er was een klein foutje meer zeer goed opgelost. Enig klein puntje dat de oplossing naar mijn idee iets te lang op zich liet weten.

Aanvulling ontvangen 29 juli 2018: De keuken is al geleverd. Deze levering is goed gegaan.
FOTO VAN P. VAN KOOTEN
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Stefan op woensdag 11 jul 2018 18 | vestiging Bergen op Zoom
Onze ervaring met I-Kook Bergen op Zoom is super. We zijn bij verschillende keukenzaken geweest. Marvin van I-Kook had een goed verhaal en keek verder dan alle andere keukenzaken. Je merkt al snel dat het om veel meer gaat dat alleen een keuken verkopen. Wij wilde graag een kookeiland, alleen kwam dit niet uit met onze keukenruimte. Na wat schetsen gaf Marvin onze keuken een hele andere belevenis. Beter dan wij zelf in gedachte hadden. Top service, mooie keuken, geen gedoe na onze mening is I-Kook Bergen op Zoom de juiste partij.
FOTO VAN STEFAN
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Jet op vrijdag 6 jul 2018 18 | vestiging Bergen op Zoom
Ik heb bij I-Kook een hele mooie keuken gekocht met oven en inductie kookplaat. Zeer tevreden over alles! De service was perfect. En ook het eindresultaat! Dank jullie wel!
FOTO VAN JET
Keuken aan de wand
Reactie of foto toevoegen
“Na stroeve start opgelost in goed overleg”
Door leon van berkel op donderdag 17 mei 2018 18 | vestiging Den Haag
In eerste instantie werden we goed geholpen door een medewerker. We hebben er dan ook een mooie keuken aan over gehouden met goed apparatuur. Maar de service was meerdere malen ondermaats:

1) bij opvragen van technische tekening voor onze aannemer, geven ze eerst niet thuis (3 keer gehoord dat we zouden worden teruggebeld en dan niks horen). Uiteindelijk sturen ze de tekening van een andere keuken(!).
2) Ik vroeg telefonisch aan i-kook hoelaat de monteur zou komen en krijg 9 uur te horen. Aangezien wij er nog niet woonden, heb ik speciaal iemand geregeld die er zou zijn. Belde de monteur me boos op om half 8, vragen waar ik was....
3) Monteur wil de barplank bevestigen. Ik vraag hen de barplaat op maat te zagen en krijg te horen dat dat niet kan. Dat had i-Kook moeten doen. Maar medewerker gaf aan dat ze standaard 1 meter brede barplanken meegeven die de monteur dan op maat zaagt. Als ik medewerker daarmee confronteer zegt hij dat ik het verkeerd heb begrepen. En ik mocht weer lappen voor een nieuwe barplank op maat.
4) Medewerker wist bij de verkoop dat we een afzuigkap met filter nodig hadden. Maar die zat er niet bij. Hij wilde er wel een filter voor mij bestellen tegen meerkosten uiteraard. Bij het monteren hiervan kwam ik erachter dat hij de verkeerde filter heeft besteld voor mij.

Conclusie: De keuken zelf is wel oke, maar medewerker heeft het toch meermaals verprutst.

Aanvulling ontvangen 27 mei 2018: Ondanks een wat stroeve start zijn alle problemen steeds in goed overleg opgelost en kunnen wij genieten van een mooie keuken
REACTIE VAN EELCO BRAND (FORMULEMANAGER I-KOOK)
Bedankt voor je terugkoppeling Leon. Het spijt ons zeer dat bij jou een aantal zaken niet soepel verlopen zijn. Gelukkig is alles nu opgelost en kun je genieten van een prachtig keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fuit op donderdag 8 mrt 2018 18 | vestiging Veendam
Keuken gekocht. Heel goed geholpen. Goede service.
FOTO VAN FUIT
Reactie of foto toevoegen
“Strakke plaatsing”
Door Fam Mulder /Vlaspolder op donderdag 8 mrt 2018 18 | vestiging Veendam
Keuken gekocht. Prima service en informatie. De keuken is verder strak geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door P. Brouwer op dinsdag 30 jan 2018 18 | vestiging Den Haag
Goede service goede nazorg en een goede keuken. Bedankt team Den Haag.
Reactie of foto toevoegen
“To the point”
Door Anja Kanters op zondag 10 dec 2017 17 | vestiging Oudehaske
Prima geholpen, to the point en gedreven voor goede service.

Aanvulling ontvangen 17 december 2017: De aankoop is al maanden geleden geleverd en bevalt heel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Fan. Gomes op vrijdag 8 dec 2017 17 | vestiging Soesterberg
Wat we zo fijn vinden aan i-kook is dat je niks wordt aangesmeerd. Het gesprek is adviserend en er wordt meegedacht. We hebben de architect een huis om de keuken heen laten tekenen, toen het huis klaar was bleek onze keukenkeuze te veel licht wegnemen. We kwamen een leverdatum afspreken en liepen met een geheel nieuwe bestelling de deur uit. Super!! Bij levering bleek de wijnkoelkast een deuk te hebben en we misten 1 deurgreep. Allemaal zeer snel nagezonden/vervangen. Top service!
FOTO VAN FAN. GOMES
+ Toon extra foto van Fam. Gomes
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door De bruin op vrijdag 8 dec 2017 17 | vestiging Sliedrecht
Een nieuwe keuken en het is een goede service
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Jennefer Lau op vrijdag 8 dec 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb een paar maanden geleden een keuken gekocht. Ben er superblij mee, snelle goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door E. Steggink op vrijdag 8 dec 2017 17 | vestiging Huissen
Er fijn geholpen en meegedacht. Ook daarna toen er iets mis was gegaan meteen opgelost. De plaatsing ging ook erg prettig en netjes! Helaas al snel rare plekken op mijn achterwand, maar nadat alle tips niet hielpen is Rob zelf komen kijken en met een middel heeft hij het opgelost. Tot nu toe super service en erg blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Service na 5 jaar”
Door Linda op zaterdag 8 jul 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na 5 jaar was een deurtje beschadigd. Gevraagd via email of dit nog te herstellen was. Heb gewoon een nieuwe deur gekregen. Hadden al mijn gegevens nog na 5 jaar. Ik zeg top winkel top service top medewerkers!
Reactie of foto toevoegen
“Echt top”
Door Jeroen Geertsen op zaterdag 24 jun 2017 17 | vestiging Soesterberg
Service en flexibiliteit zijn echt top. Na het bestellen van de keuken hebben we zo'n beetje alles nog aanpast. Dit was geen enkel probleem. Installeren ging ook top. Paar fronten etc hadden zeer lichte beschadigingen, ook dit is zonder enige discussie vervangen. Heel fijn en een absolute aanrader. Ron is eerlijk en adviseert je ook om dingen niet te doen, heel klantgericht en kundg.
Reactie of foto toevoegen
“Prima begeleid”
Door G. Peeters op dinsdag 13 jun 2017 17 | vestiging Huissen
De heer Zoeter van de zaak in Huissen gaf prima begeleiding bij het kiezen van de opstelling van de keuken, het te kiezen materiaal, apparatuur en beheren van het budget. De service was ook uitstekend. Een topzaak!
Reactie of foto toevoegen
“Snel geholpen”
Door Lisette op vrijdag 9 jun 2017 17 | vestiging Veenendaal
Wij zijn snel geholpen, hij dacht goed mee over de keuken, zeer goede service, en super klantvriendelijk (Geholpen door Sjoerd Vervloet). Zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door M. Ketelaar op donderdag 8 jun 2017 17 | vestiging Almere
Wij hebben een keuken gekocht. De service was zeer goed. Bauknecht was de storende factor. Ze hadden niet optijd alles geleverd maar daar hebben de heren van i-kook voor gezorgd dat het binnen korte tijd alles geregeld was. En er waren een paar kastdeurtjes beschadigd en die waren ook in zeer korte tijd vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuken maar service kon beter”
Door Dennis op zaterdag 3 jun 2017 17 | vestiging Den Haag
In eerste instantie zijn wij goed geholpen. De verkoper dacht proactief mee en gaf goed advies. We hebben een mooie keuken ontworpen met kwaliteitsapparatuur. De prijs was 16500 Euro (incl montage) voor een keuken met een eiland. Na de bestelling hadden we wat problemen met de levertijd en afstemming met de winkel (o.a. ontwerp moest worden aangepast ivm de constructie). We zijn blij met onze keuken, maar de service/dienstverlening na de koop kon beter. Dit hebben we besproken met de winkel."
REACTIE VAN RACHID (KEUKENCOACH I-KOOK DEN HAAG)
Dankjewel voor je feedback Dennis! Even leek de wet van Murphey voor jouw keuken op te gaan. Alles is inmiddels opgelost. Jouw opbouwende kritiek is voor ons zeer waardevol. Veel plezier met je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed maar kunnen nog stap maken”
Door Diederik op donderdag 11 mei 2017 17 | vestiging Soesterberg
Ontvangst was goed en verkoper professioneel. Goede combinatie gevonden van eigen ideeën met input van de verkoper. Plaatsen van de keuken ging goed. Professionele oplossing gevonden voor kleine problemen en oplevering verliep vlot. Kromme deur van koelkast werd vlot en zonder bijkomende kosten vervangen. After-service is echter niet goed. Geen enkel contact met I-KOOK totdat deze vragenlijst via mail binnenkwam (4,5 maand na oplevering!). Werking van afzuigkap is nog onvoldoende, dus ik zal zelf contact gaan zoeken. Hierin kunnen ze dus nog een stap maken!
REACTIE VAN KEUKENCOACH PATRICK
Bedankt voor je feedback! We hebben de keuken samen 100% opgeleverd nadat onze monteur René de koelkastdeur vervangen had. Keukencoach Ron heeft inmiddels contact met je gehad. Het lijkt erop dat de afzuigkap naar behoren functioneert maar dat tijdens het Indische koken niet alle luchtjes werden weggezogen. Ron zoekt nogmaals contact om dit te verifiëren en blijft je keukencoach van A tot Z.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Schuur op maandag 3 apr 2017 17 | vestiging Den Haag
Goede service. Deuren van de koel vries combinatie iets beschadigd werd zonder problemen geruild en geinstalleerd. Ik ben zeer tevreden, ook het leidingplan was duidelijk en overzichtelijk. Prijs kwaliteit verhouding is top !
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Markerink op zaterdag 1 apr 2017 17 | vestiging Hengelo OV
Complete nieuwe keuken gekocht. Van begin tot eind heel erg goed geholpen. Er werd goed meegedacht en er was een snelle levertijd. Alles compleet en op de afgesproken dag geleverd. Wij raden jullie bij iedereen aan! Goede prijs/kwaliteit en super service.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed geholpen”
Door Erwin Teesink op vrijdag 31 mrt 2017 17 | vestiging Hengelo OV
Vanaf de 1e rondleiding in de showroom tijdens het uitzoeken van de keuken t/m de "after" service, toen bleek dat de poten van het gasfornuis te laag bleken te zijn en vervangen moesten worden, zijn we ontzettend goed geholpen door de eigenaar en zijn vrouw. Ook de complimenten voor de monteur die de keuken kwam plaatsen, deze werkte netjes en precies.
FOTO VAN ERWIN TEESINK
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door e meulink op vrijdag 31 mrt 2017 17 | vestiging Hattem
de tekening viel gelijk in de smaak. de service is heel goed, en ook de afwerking. wij zijn heel tevreden van begin tot het eind van onze keuken. het is ook prettig dat we in onze eigen woonplaats zijn geslaagd
FOTO VAN E MEULINK
Keukenmontage in actie
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf en goede service”
Door E. Bayens op vrijdag 31 mrt 2017 17 | vestiging Veenendaal
Zeer goed geholpen. Ook toen bleek dat we de apparaten bij de buren toch wel veel voordeliger konden kopen, een verschil van €1500,- is niet gering, bleven ze zeer professioneel, en waren blij ons toch in ieder geval nog de keuken te kunnen verkopen.
Bij installatie hadden we nog wat vragen, ook hier namen ze ruim de tijd voor en hebben ons goed geholpen. Kortom, fijn bedrijf, goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Lynn van der Lelie op vrijdag 31 mrt 2017 17 | vestiging Huissen
Perfecte service, vanaf binnenkomst met het oriënteren tot de laatste puntjes van afwerking. Rob heeft ons ontzettend goed geholpen. En de monteur heeft perfectie verricht. Zou iedereen I-kook aanraden.
FOTO VAN LYNN VAN DER LELIE
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Igor Burchitz op maandag 20 feb 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
I-Kook was onze beste ervaring in de laatste jaren!!! In verband met nieuwbouw woning, hadden wij veel contacten gehad met verschillende bedrijven, aannemers en installateurs. I-Kook is gewoon een etalon voor klantvriendelijk, professionalisme en deskundigheid. Na 4 maandenlange zoektocht en heel veel keukenwinkels (17 in totaal), gekozen wij voor I-Kook in Capelle aan den Ijssel. Wij hadden 4 lange gesprekken om alles nauwkeurig te bepalen en goede design van de keuken te krijgen. Tijdens elke gesprek was de adviseur, Jessica Renders, zeer vriendelijk, deskundig en helemaal niet opdringerig zoals bij andere winkels. Bestellen, inmeten en levering ging fouten-loos en alles was netjes op tijd opgeleverd. Ook tijdens deze belangrijke periode stond Jessica constant klaar met hulp en vriendelijk advies. De installatie van de keuken verliep op kwalitatief hoog niveau door Rene van De Keukenstellers. Wij waren zeer blij hoe alles geïnstalleerd was maar ook met suggesties en het meedenken over efficiëntere gebruik van de keuken. Ook hebben de waterkraan en verlichting elders anders aangeschaft en niet in de keukenzaak. Maar die werd alsnog heel vriendelijk geïnstalleerd door Rene. Onze keuken heeft ons geen enkele zorg opgeleverd, we zijn er heel blij mee en service was boven alle verwachtingen.
FOTO VAN BURCHITZ
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door M. de Vos op dinsdag 13 dec 2016 16 | vestiging Huissen
Prima service. Alleen de gasplaat valt wat tegen. Het is namelijk niet mogelijk het gas echt klein te zetten. Soep trekken of suddervlees lukt dus niet. Verder is de tochtstrip in de koelkast los. Maar de keuken is verder prachtig en fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over keuken minder over aftersales”
Door Richard op dinsdag 13 dec 2016 16 | vestiging Veendam
We zijn tot op heden erg tevreden over de keuken zelf (4 maanden). Ook het plaatsen ervan is goed verlopen.

Minder te spreken zijn we over de aftersales service. Het geleverde keukenblad was beschadigd. Na enkele weken kwam een servicemonteur van de keukenbladproducent langs om de schade te repareren/de schade te beoordelen. Zijn conclusie: het blad kan niet ter plekke gerepareerd worden, dit moet in de fabriek gebeuren. Na een maand kregen we een brief met daarin de mededeling dat er toch geprobeerd zou worden om het blad ter plekke te repareren. Dezelfde servicemonteur kwam langs (blijkbaar was hij van gedachten veranderd en meende hij het nu wel te kunnen verhelpen) en was van plan de kopse kant van het blad (waar de beschadiging op zit) te vervangen. Nu ben ik zelf geen keukendeskundige, maar het lijkt me niet de bedoeling om een composiet keukenblad in de tuin te zetten, hier de kopse kant af te bikken en er vervolgens een nieuwe op te zetten. De servicemonteur kwam na een uur ook tot deze conclusie. Al met al keerde hij onverrichte zaken huiswaarts. Uiteindelijk hebben een nieuw blad gekregen en is deze inmiddels door de keukenmonteur (dus niet van de keukenbladleverancier maar van iKook zelf) vakkundig geplaatst.

Wat ons met name gestoord heeft in deze kwestie is het gebrek aan communicatie. Ik moest iedere keer zelf bellen om te vragen wat de status is en zaken in gang zetten. Daarnaast kreeg ik communicatie vanuit de keukenbladleverancier en moest ik met hen zaken afspreken. Dit zorgt voor verwarring en er gaan zaken langs elkaar lopen. Ik verwacht in deze dat ik alleen communiceer met mijn keukenzaak omdat ik daar de keuken gekocht heb. Wat ons daarnaast flink gestoord heeft is het feit dat de bladenleverancier alleen op donderdag in het noorden des lands is voor service. Ik verwacht van een keuken die ik 20 km verderop koop dat ik ook snelle service kan verwachten. Dat de bladenleverancier 215 km verderop zit kan ik niets aan doen en daar heb ik ook niet voor gekozen. Service moet voorop staan, ongeacht de afstand.

Al met al: prettige gesprekken tijdens ontwerp, vakkundige plaatsing, fijne keuken (kwaliteit/duurzamheid kan ik nog niets over zeggen na 4 maanden maar lijkt goed) en een matige tot slechte aftersales service.
REACTIE VAN HAYO SMIT (KEUKENCOACH I-KOOK VEENDAM
Bedankt voor je feedback en Ik begrijp je helemaal! Onze werkbladleverancier moet de tijd krijgen om een probleem op te lossen maar jij mag daarvan niet de dupe worden! Het is achteraf, maar ik had meer regie moeten houden in deze service afhandeling. Excuses daarvoor!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door K. Claessen op dinsdag 13 dec 2016 16 | vestiging Den Haag
In juni ons nieuwe huis gekocht en via-via terecht gekomen bij i-Kook. Voordat we bij i-Kook terechtkwamen, hebben we eerst de 'Duitsland-variant' uitgeprobeerd. Een aantrekkelijke optie, echter de realiteit bleek een teleurstelling. De netto prijzen bleken aanzienlijk hoger dan in Nederland, iets wat wij niet verwacht hadden. Daarbij waren de gebruikte materialen niet van goede kwaliteit. Uiteindelijk terecht gekomen bij i-Kook in Den Haag aan de Zichtenburglaan in Den Haag. Na uitgebreid rondgekeken te hebben in de winkel, werden wij vriendelijke te woord gestaan door het personeel onder het genot van een kopje koffie. Ook werd er tijdens alle gesprekken rekening gehouden met ons kind, toen 5 maanden oud. Luier wisselen en voeden, alles was mogelijk.

De onderhandelingen duurden langer dan gepland, mede omdat wij een grote wensenlijst hadden. Wij werden op prettige wijze geadviseerd over de indeling van de keuken, de keuze van de werkbladen, de grote van de keukenkastjes en de inbouwapparatuur. Met een heleboel zaken hielden wij in eerste instantie geen rekening. Na gesprekken over en weer hebben we een definitieve keuken gekozen, waarbij meerdere materialen zijn gecombineerd. Uiteindelijk kwamen we redelijk snel tot een goede prijs, waarbij we specifiek gekozen hebben om de keuken door i-Kook te laten inbouwen. Hiermee werd ons het werk uit handen genomen en zouden bij eventuele calamiteiten de herstelwerkzaamheden op het conto van i-Kook komen.
Na het opmeten van de keuken werden alle producten besteld en na 8 weken werd de keuken geplaatst. Er werd na plaatsing nog kort overlegd of alles naar wens was. Wij waren van mening dat de 'zwevende planken' die we naast de afzuigkap hadden laten plaatsen, achteraf niet onze stijl bleek te zijn. i-Kook reageerde hier adequaat op door de planken te laten weghalen en restitueerde het geld. De afzuigkap bleek correct te zijn opgemeten, echter de afvoer was door de aannemer op het laatste moment aangepast. Ook hier liet i-Kook zich van zijn beste kant zien. De koof werd kosteloos aangepast en opnieuw geplaatst. Een klein defect in het keukenblad had geleid tot het volledig vervangen van het blad. En daarbij hadden zij ook nog een cadeau voor ons in petto. Een gloednieuwe magnetron! Zomaar! Omdat het iets langer had geduurd voordat de gehele keuken 'af' was. Kortom, een prima bedrijf met service hoog in het vaandel. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door johannes op woensdag 30 nov 2016 16 | vestiging Oudehaske
We zijn prima geholpen door Fokke. Op een nuchtere wijze met veel vakkennis. Geen grappen over de prijs zoals bij veel andere keukenboeren in deze markt. Fokke zegt waar het op staat en zo zijn wij tot een prachtige keuken gekomen. Bedankt!

Naschrift ontvangen op 13 december 2016: we hebben uiteindelijk geen keuken gekocht. daarom hebben we niets in de review benoemd over de levering. wel uitstekende service gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met resultaat”
Door Thomas Wieringa op maandag 7 nov 2016 16 | vestiging Hattem
Erg tevreden met de keuken en de service! Het enige vervelende met installeren was dat alle gaatjes, etc. (voor greepjes, etc.) nog voorgeboord moesten worden. Nu dit achter de rug is en de keuken geïnstalleerd zijn wij erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt ervan”
Door Fam. Eijke op maandag 31 okt 2016 16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij zijn door de goede recensies bij I-KOOK terecht gekomen en hebben daar zeker geen spijt van. Hebben nu al weer enige tijd de keuken staan, en zijn er nog steeds zeer tevreden over. We zijn professioneel begeleid bij het maken van alle keuzes en wensen met het uitzoeken van een keuken. Maar we zijn bovenal zeer vriendelijk geholpen, en netjes volgens afspraak. Ook over de service naderhand zijn we te spreken. 1 Zijpaneel was beschadigd bij levering, en duurde wat lang voordat hier een nieuwe voor geleverd werd, maar dit had waarschijnlijk meer met de vakantieperiode te maken. I-KOOK Bergen op Zoom bevelen raden we dan ook graag aan!
Reactie of foto toevoegen
“Snel en keurig geregeld”
Door van Leijenhorst op zaterdag 29 okt 2016 16 | vestiging Soesterberg
Wij waren op zoek naar een leuke kleine keuken. Via de website al de perfecte keuken gezien. Even wezen kijken in de showroom en daar gelijk wat info gehad, de verkoper hielp ons perfect, totaal niet opdringerig. Een aantal weken later een afspraak gemaakt en de keuken besteld. Wij raden het bedrijf zeker aan! Top service en er word goed met je meegedacht. De levering was ook erg snel en keurig geregeld allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door Esther Wijker op donderdag 21 jul 2016 16 | vestiging Den Haag
Na de betaling verdwijnt de service van i kook als sneeuw voor de zon. Een half jaar na oplevering heb ik nog steeds niet de juiste prullenbakken. Verder is de spoelbak van slechte kwaliteit en hapert de koelkast deur inmiddels. I Kook reageert niet op mails en belt niet terug. Een zeer teleurstellende ervaring.

Reactie ontvangen van I-kook 4 augustus 2016: Wat een vervelende ervaring voor je ! Inmiddels is de monteur bij je geweest en hij heeft wat kunnen oplossen voor je. Binnenkort komen we nog een keer bij je om te proberen de gebruiksporen in de spoelbak een beetje weg te werken met polish. Verder nemen we aangepaste korframen mee waardoor de 25 liter afvalbakken wel goed gaan passen. Dat was nog een heel gevecht (met de leverancier). Het spijt me zeer dat het zo lang heeft geduurd en dat er niet adequaat met je is gecommuniceerd. Martijn Passier, keukencoach I-KOOK Den Haag
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door PvBoxtel op dinsdag 12 jul 2016 16 | vestiging Oud-Beijerland
Wij hebben inmiddels ruim 5 jaar geleden een keuken gekocht waar we elke dag nogsteeds veel plezier ban beleven. Deze keuken hebben wij, uit eigen keuze, zelf geplaatst. Helaas gingen er vorige week 2 liftscharniermechanismen defect. Toen wij dit vertelde bij de vestiging van i-kook in Oud-Beijerland hebben ze onder garantie nieuwe geleverd!! Geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam. van Ierland op woensdag 20 apr 2016 16 | vestiging Soesterberg
Wij hebben een prachtige keuken geleverd gekregen. Ron en collega uit Soesterberg zijn zeer vriendelijke en klantgericht. Goede advies en service. Mochten je een mooie keuken zoeken en kwalitatief zeer goed dan raden wij I-kook aan in Soesterberg.
Reactie of foto toevoegen
“Budget keuken”
Door Bart Soeters op woensdag 20 apr 2016 16 | vestiging Soesterberg
Ben door Martin uitstekend en vlot geholpen. Toen ik aankwam had ik al een aardig beeld wat ik wou. Het uitwerken van mijn idee ging vlot waardoor knopen snel konden worden doorgehakt.
Heb gekozen voor het zelf plaatsen en ophalen van de keuken. Alle onderdelen en benodigdheden waren aanwezig wat ervoor zorgde dat ik de keuken in een keer heb kunnen plaatsen. Zelf had ik de deur van de vaatwasser gesloopt, met een mailtje kon ik na 2 weken zonder kosten een nieuwe deur ophalen. Wat een service! Heel erg bedankt en ik raad jullie dan ook aan andere aan voor een budget keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken goed maar geen service achteraf”
Door N. de Gooijer op zaterdag 12 mrt 2016 16 | vestiging Almere
Vanwege tijdsdruk van ons uit helaas voor i-kook gekozen i.p.v. een andere leverancier waar ik goede ervaringen mee had. Aanvankelijk goed, maar na plaatsing van keuken en app., m.b.t. vragen en toevoegingen, wordt je doorverwezen naar de leverancier van de apparatuur en is alle service zover ik had ervaren verdwenen.
REACTIE VAN LEON SCHULP (KEUKENCOACH I-KOOK)
Bedankt voor je reactie Nico. Je bent ontevreden over de klantvriendelijkheid van onze toeleverancier. Zij verlenen de garantie op de via ons geleverde apparatuur. Jammer dat de communicatie hier niet soepel is verlopen. Ik zal dit nogmaals opnemen met hen en er zelf ook beter op letten in het vervolg. Veel plezier met de keuken !
Reactie of foto toevoegen
“Goed en vriendelijk”
Door Stephanie Wisse op donderdag 18 feb 2016 16 | vestiging Bergen op Zoom
Goede service en vriendelijke werknemers. Ruim de tijd voor ons genomen en wat wij super vonden is dat toen onze oven later werd geleverd wij een leen oven kregen tot die van ons was geleverd! Bedankt voor de goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Alles super”
Door Leola de Vries op donderdag 18 feb 2016 16 | vestiging Veendam
Nieuwe keuken. Alles super, zowel de keuken als montage en service van de winkel. Zo ook waar IKooK om bekend staat, geen gepingel over dure bedragen maar direct een scherpe prijs. In de winkel goed geholpen met goed advies en mooie realiatische tekening. Dat maakt de keuze toch makkelijker. bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijskwaliteitverhouding”
Door Dion op donderdag 5 nov 2015 15 | vestiging Almere
Prima service, levering van de keuken was netjes op de afgesproken tijd. Door een miscommunicatie over een gekochte showroommodel koelkast, waar bij de aankoop niet werd verteld dat je deze zelf op moet halen, is er wel wat onenigheid ontstaan toen bleek dat deze niet geleverd werd samen met de rest van de keuken, maar uiteindelijk is ook dat netjes opgelost en is de koelkast enkele dagen daarna alsnog netjes afgeleverd. De keuken hebben we zelf geplaatst, wat prima te doen was doordat de kasten kant en klaar worden aangeleverd. Door de uitgebreide montagehandleiding en meer dan voldoende montagematerialen was het prima te doen en het eindresultaat is dan ook perfect. Mooie en kwalitatief erg goede keuken voor een uitstekende prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er top uit”
Door Wasse op zaterdag 24 okt 2015 15 | vestiging Soesterberg
Goede service, goede prijzen. Tussendoor nog een wijziging gemaakt, was geen probleem en zo opgelost. Wegens aparte constructie keuken, later nog kosteloos een extra plaat gekregen. Zeer tevreden en keuken ziet er top uit!
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door c.e. Matthijsse op zaterdag 17 okt 2015 15 | vestiging Huissen
Klantvriendelijk, kijken persoonlijk met je mee, vrij snelle service en afspraken mogelijk. Ik had alleen wel wat meer informatie willen hebben over het werkblad; dit blijkt nl gevoelig voor water, en ik had al snel kalkkringen.
Reactie of foto toevoegen
“Service super, apparatuur is minpunt”
Door Reijmerink op zaterdag 17 okt 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Positieve uitleg door dhr. Steenvoorden van i-kook vestiging Capelle aan den IJssel, minpunt is dat de inbouwapparatuur van goedkope bouwmarkt kwaliteit is. Dit was ook de opmerking van de monteur van ETNA die al voor de derde keer bij ons was. Slecht resultaat afwasmachine qua wassen en drogen, koel/vriescombinatie al vernieuwd en nu loopt of er een raket op stijgt. Super service van i-kook Capelle aan den IJssel door direct een leen koelkast te brengen nadat de nieuwe binnen 48 uur de geest gaf.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Els Kamps op zondag 11 okt 2015 15 | vestiging Bergen op Zoom
Prettig geholpen. Goede service. Meteen antwoord op vragen.
Denken met je mee. Je bent tot niets verplicht. Humoristische verkoper. Prettig om mee te maken. Zo kan het ook. Geen aanbetaling. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door S. vd Weg op maandag 3 aug 2015 15 | vestiging Soesterberg
Na een verkeerde levering van binnenplanken in nieuwe bovenkastjes door een fabrieksfout, contact opgenomen. Na 7 weken nog geen nieuwe binnenplanken ontvangen, ondanks dat 2 weken geleden ons is toegezegd deze die week toe te sturen. Contact verloopt moeizaam, overal zelf achteraan bellen. Geen excuses nog gekregen en maar afwachten en achteraan bellen.. Helaas hele slechte service..
FOTO VAN S. VD WEG
REACTIE VAN I-KOOK
Beste heer v.d. Weg, Je hebt gekozen voor een maatwerkkeuken van een Nederlandse keukenleverancier. Bij deze leverancier duurt het naleveren van artikelen in de regel wat langer dan bij de meeste grote Duitse fabrieken. Wij hebben van onze medewerkers in de winkel begrepen dat de onderdelen intussen naar je onderweg zijn. Met vriendelijke groet, I-KOOK keukens
REACTIE VAN S.VDWEG
Beste I-kook, Van een maatwerk keuken is toch te verwachten dat alle onderdelen op maat zijn! De planken zijn inmiddels bij ons binnen, echter beschadigd en nog steeds niet passend. De vestigigng soesterberg is hiervan op de hoogte. Nu maar hopen dat het niet weer 7 weken duurt...
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door A. Koopmans op maandag 3 aug 2015 15 | vestiging Huissen
Heel goed geadviseerd in de opstelling van de keuken en de keuze van de diverse apparaten m.n. prijs /kwaliteit. Heel plezierig geholpen in vestiging. Goede service, zowel terplekke, telefonisch of mail. Ook goed geadviseerd bij problemen met plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Monique Simons op zaterdag 1 aug 2015 15 | vestiging Bergen op Zoom
Marvin heeft mij prima geholpen en goed advies gegeven. Als extra service heeft hij mij naar het station gebracht. De keuken voldoet aan al mijn verwachtingen en de kwaliteit is uitstekend voor de prijs die ik betaalde. Ik zal i_kook zeker aanraden bij andere.
Reactie of foto toevoegen
“Zal zeker aanraden”
Door Angela Kanters op zaterdag 25 apr 2015 15 | vestiging Sliedrecht
Er werd goed met ons meegedacht en hierdoor goed naar ons als klant geluisterd. Service was ook goed. Zelfs na ondertekening van de offerte werd er nog meegedacht. We waren zijwanden vergeten in hoogglans en dat werd daarna mooi nog meegenomen zodat het eindresultaat een perfecte keuken is geworden. Zeer tevreden klant en zal IKook dus zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door R de munck op dinsdag 18 mrt 2014 14 | vestiging Huissen
Twee jaar geleden een showroom keuken gekocht in huissen. Voor een scherpe prijs. Nu twee jaar later is de lak van twee frontjes een klein beetje gescheurd. Dit doorgegeven via de e-mail. Heb vandaag twee nieuwe frontjes via de post gekregen. Geen enkele discussie en de kosten? Helemaal niets! Dat noem ik nou nog eens service! Ik kan iedereen aanraden om hier een keuken te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door J. Scholten op zaterdag 7 dec 2013 13 | vestiging Hattem
Prima ervaring met het kopen van een keuken bij I-Kook Hattem. Er wordt meegedacht en advies gegeven. Er was door onze schuld een kastje beschadigd en met een paar weken hebben we deze weer opgehaald. Kosten: gratis! Prima service en wat ook belangrijk is: heel vriendelijk en gastvrij.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige maatwerkoplossing”
Door Joke en Harry de Groot op donderdag 23 apr 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een lekkage van de kick-space verwarming onder onze 25 jaar oude keuken, met als gevolg kromgetrokken planken van de houten vloer was het begin van een project, waarbij de vloer werd gerenoveerd, de keuken vervangen en de voorpui van het huis voorzien van kunststof kozijnen. Op zoek naar een keukenleverancier, die niet uit is op snelle verkoop, maar met de klant meedenkt, kwamen we uit bij I-KOOK, waar we door "keukencoach" Jessica Renders prima zijn geholpen om een keuken naar ons eigen idee te ontwerpen. Ook de realisatie, waarbij de coördinatie tussen de diverse partijen een issue was, is goed verlopen. Met complimenten voor keukenmonteur Vincent, die met zijn ideeën een prachtige maatwerkoplossing heeft gerealiseerd.
Nu na een half jaar genieten we nog steeds van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN JOKE EN HARRY DE GROOT
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gemonteerd”
Door Ceciel Froijen op maandag 20 apr 2020 20 | vestiging Sittard
We hebben daar onze keuken gekocht SUPER TEVREDEN fijne verkoper (Rinaldo)alles op tijd geleverd perfect gemonteerd door goeie vakman . Jammer dat I Kook niet zo bekend is in regio Maastricht Aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij”
Door Marthe op dinsdag 31 mrt 2020 20 | vestiging Eindhoven
We wilden een zwarte keuken, maar wisten verder nog niet veel van de mogelijkheden. Door onze keukencoach Rob Martens zijn we erg goed geadviseerd. We hebben nu een mat zwarte keuken met een betonlook blad. Het mooiste vonden wij dat Rob zo goed mee dacht en daardoor hebben we voor apparaten van ATAG die ook mat zwart zijn. We zijn heel erg blij met het eindresultaat!
FOTO VAN MARTHE
Matzwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Marja en Herman Legerstee op dinsdag 24 mrt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Van onze 22 jarige keuken werden de deuren slecht. Zonder dat we er echt haast bij hadden hebben we verschillende keukenzaken bezocht om ideeën op te doen. Ook hebben we de optie overwogen om alleen de deurtjes van de oude keuken te vervangen. Nadeel daarvan was dat de apparatuur ook 22 jaar oud is waardoor we mogelijk daarna het ene na het andere apparaat zouden moeten vervangen. Uiteindelijk hebben we er voor gekozen om door I-Kook een voorstel voor een nieuwe keuken te laten maken, zodat we een beeld zouden krijgen van de kosten en een betere afweging te kunnen maken tussen nieuwe keuken of andere deurtjes. We werden geholpen door Jessica. We hadden al wel een beeld van hoe we de keuken wilden indelen. Om de juiste kleuren te vinden was een grotere uitdaging. Met ondersteuning van Jessica hebben we uiteindelijk de kleurstelling gevonden die we beide mooi vonden. We hebben Jessica's geduld hiermee meteen getest. Vervolgens is de indeling van de keuken gemaakt waarbij Jessica er een goed oog op hield dat de symmetrie klopte. Verder viel op dat ze veel oog voor de details had, zoals net een klein stukje uit het werkblad om de kast mooi aan te laten sluiten, toch nog een extra wandcontactdoos voor de keuken apparatuur. Kleine dingen waardoor het resultaat uiteindelijk allemaal klopt. Op haar advies zijn we voor de apparatuur gaan kijken bij Inspiratiehuis 2020 in Hoofddorp. Toen het plaatje, inclusief de prijs, compleet was hebben we uiteindelijk gekozen voor deze nieuwe keuken. Hoewel het wel een beetje pijn deed van de oude keuken afscheid te moeten nemen (nog een mooi composiet werkblad en zo). De keuken is eind januari geplaatst door Vincent. Hij is een van de keuken installateurs waar I-kook mee werkt en echt een Pietje Precies. De keuken staat er nu inmiddels twee maanden en ik kan niet anders zeggen dan dat we er ontzettend blij mee zijn. We zijn heel tevreden over hoe alles verlopen is en kunnen iedereen aanraden een keuken bij I-kook te kopen.
FOTO VAN MARJA EN HERMAN LEGERSTEE
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Marja en Herman Legerstee
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Andre op donderdag 12 mrt 2020 20 | vestiging Den Haag
Ik heb een keuken gekocht en zelf geplaatst alles was goed geregeld
Reactie of foto toevoegen
“Alle tijd gehad”
Door Visser op donderdag 12 mrt 2020 20 | vestiging Leeuwarden
We kregen alle tijd om een keuken uit te zoeken en er werd niets opgedrongen.
Het advies wat we kregen was op maat en erg nuttig. De prijs van de keuken was ook prima, een kwalitatief goede keuken voor een lage prijs, incl. alle apparatuur.
We zijn dik tevreden met de keuken en het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Gemengde ervaring”
Door H. Wiegmans op vrijdag 6 mrt 2020 20 | vestiging Etten-Leur
Tijdens het koopproces werden door een verkoper (die twee dagen later zou vertrekken) de bekende trucs uitgehaald zoals beschreven door de Consumentenbond (laatste dag van de kortingsactie/nu beslissen/etc.). Tijdens de installatie is er veel misgegaan. Plafondplint niet goed uitgemeten (moest een andere oplossing voor komen). Deurtjes werden op de kastjes gezet met vuile handen. We hebben de smeerboel zelf maar gereinigd. Afdekplaatjes voor de scharnieren werden door mij teruggevonden in een afvaldoos. De massa karton en ander afval werd niet afgevoerd (staat in de kleine lettertjes). Verkeerde kokend waterkraan geadviseerd. Moest veranderd worden. Granieten aanrechtblad was niet optimaal. Enz., enz. Typisch is dat er geen officiële oplevering is. Mogelijk dat dat bij andere bedrijven ook niet gebeurt maar het zou toch zeer aan te raden zijn om het hele proces met de klant af te ronden. Ook tussendoor is er geen initiatief vanuit I-Kook geweest. Uiteindelijk zijn wij toch niet geheel ontevreden, hoewel recent bleek dat er tussen twee glasplaten in een verlicht kastje nog veel styropor zit. I-Kook zou contact opnemen met de installateur. Nooit meer iets gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Voorspoedig gegaan”
Door Tessa Reigel op woensdag 19 feb 2020 20 | vestiging Den Helder
Ik heb bij I-kook een hele mooie keuken gekocht voor een mooie prijs. Zeker geen spijt van gehad. De keuken was precies zoals ik mij had voorgesteld. Door Nick ben ik vanaf het begin tot het eind goed geholpen. Ik kon altijd de winkel inlopen om nog wat aan de keuken aan te passen of te bespreken. De keuken werd netjes ingemeten door Nick en er word goed gecontroleerd of de aansluitingspunten op de juiste plek zijn. Nick polste vaak hoe de verbouwing van mij huis ervoor stond zodat de keuken op het juiste moment besteld kon worden. Ook de levering liep voorspoedig. Wij hebben zelf de keuken in elkaar gezet en hier ontbrak niks aan. Overal zat netjes een boekje bij hoe het aangesloten moest worden.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke voldoende”
Door François Flisijn op dinsdag 28 jan 2020 20 | vestiging Den Helder
Wij hebben voor onze nieuwe woning een complete keuken bij I-kook Den Helder gekocht hier werkt een enthousiast team die onze gedachte om hebben gezet naar een super mooi ontwerp voor een heel nette prijs aan ons heeft aangeboden. Tijdens de bouw was er regelmatig contact of alles naar wens verliep. De keuken is door vakman Leon geplaatst, zijn motto "ik plaats keukens zoals ik ze zelf ook in mijn huis wil hebben". Ik geef het I-kook team verkoop en plaatsing een dikke voldoende.
FOTO VAN FRANÇOIS FLISIJN
Keuken met visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit maar klachten niet opgevolgd”
Door Sander op dinsdag 28 jan 2020 20 | vestiging Soesterberg
Keuken gekocht. De gesprekken vooraf verkoop waren prettig, de ontwerpen waren mooi, de kwaliteit van de keuken is goed. De after sales is slecht. Een klacht na levering [over de kookboiler] werd telefonisch niet netjes afgehandeld en we werden ook niet meer teruggebeld. Het naleveren van een kapot deurtje werd niet opgevolgd. Ook toen weer niet teruggebeld. Ik raad daarom ikook niet aan.

Aanvulling ontvangen 18 februari 2020: N.a.v. bovenstaande reactie heeft ikook contact opgenomen om het te bespreken. Ikook heeft aangegeven dat het een samenloop van omstandigheden is geweest. En gaat het verder intern bespreken om ervoor te zorgen dat het niet meer voorkomt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede installateur maar wel diverse punten”
Door Edwin Andreoli en Marita Remolado op dinsdag 28 jan 2020 20 | vestiging Alphen aan den Rijn
Allereerst zijn we niet blij met het opmeten van de keuken. Een keukenkast is niet geleverd. Een apothekerskast is i.p.v. een hoge , een halve geplaatst. Onder het mom van meer plint materiaal wilden jullie het goedmaken maar dat klopt ook niet. Te weinig plint materiaal zowel onder als boven. Boven de gootsteen, onder het raam was te weinig en moest nabesteld worden wat na een maand geplaatst werd. Dank zij een zeer goede installateur (Ton Schaeffer) met zijn maatje kwam het wel goed maar al die losse stukjes plinten mag toch niet de bedoeling zijn. Wel hebben we de volle mep betaald wat wij niet juist vinden.
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door Nikkie Klein op zaterdag 25 jan 2020 20 | vestiging Almere
Ik ben heel erg goed geholpen, door Henry en zijn collega's. Ze denken goed mee en je wordt goed begeleid. Ik ben enorm blij en gelukkig met de nieuwe keuken. Daarnaast is de montage echt gedaan door een vakman. Die een goed oog had voor details.
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door S.A. van Druenen op dinsdag 21 jan 2020 20 | vestiging Alphen aan den Rijn
Showroom keuken gekocht, zelf gedemonteerd en opgehaald. Goede prijs, informatie, hulp en after sales. Complimenten voor Paul Ouwerkerk!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Randy Wirht op dinsdag 21 jan 2020 20 | vestiging Bergen op Zoom
Fantastisch geholpen door Marvin Jacobs. Erg professionele verkoper met oog voor klant en denkt mee. Zelfs nadat er verkocht is, denkt hij nog mee en maakt hij kleine aanpassingen als dat nodig is tot het resultaat perfect is! Meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Foutloos”
Door Roel Klasens op zondag 19 jan 2020 20 | vestiging Den Helder
Prima geholpen door Nick. Installatie keuken is foutloos afgerond binnen 6,5 uur.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Henk op donderdag 16 jan 2020 20 | vestiging Zaandam
Complete keuken, alles werkt uitstekend. Kleine aanpassingen werden prima uitgevoerd. Aan te raden dus.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Sandra Luesink op donderdag 16 jan 2020 20 | vestiging Hengelo OV
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken Helemaal naar onze wens.Super netjes ingezet erg blij mee een aanrader om heen te gaan!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Bos Ijsselstein op vrijdag 10 jan 2020 20 | vestiging Soesterberg
Hallo wij gingen voor een hoekkeuken binnen een bepaalde budget. Wij zijn daarin geslaagd en door de verkoopadviseur op een correcte en niet opdringerig geholpen vervolgens is de keuken op vakkundige wijze geplaatst alle afspraken zijn netjes nagekomen wij zijn zeer tevreden en wat ons betreft is i kook soesterberg zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met oplossing”
Door R.de Kievit op donderdag 2 jan 2020 20 | vestiging Zoetermeer
Keuken op 15 augustus 2019 gekocht bij Küchentreff in Zoetermeer. Nadat de bestelling was gedaan werd ons medegedeeld dat alles afgehandeld zou worden via I-Kook Filiaal Den Haag. De keuken zouden wij zelf plaatsen, hetgeen zeker geen probleem voor ons was, aangezien wij dit al diverse malen eerder gedaan hadden. De orderbevestiging bevatte de juiste keukenonderdelen, zoals wij met dhr. Hoogerheide van Zoetermeer hadden besproken en waarna nog een aanvulling via de e-mail was gedaan. De problemen ontstonden na levering van de keuken op 22 oktober en hebben uitsluitend te maken met de geleverde en niet geleverde onderdelen. Op 22 oktober werd de keuken dus afgeleverd en alle dozen werden in de huiskamer gezet. Drie hoge kasten pakten wij direct uit, aangezien wij deze al direct in onze pas gerenoveerde keuken konden plaatsen. Hierbij bleek 1 kast niet juist te zijn. Een afwijkende maat van een bovendeur en de ruimte voor een combimagnetron, waardoor het aanzicht van deze kastenwand niet meer symmetrisch was. Tevens was de zijkant van kast 2 gekraakt, maar aangezien dit tussen de kastenopstelling uit het zicht zou blijven namen wij dit maar voor lief. De fabrikant (Nobilia) had zonder overleg maar even bepaald dat het anders moest. Om een lang verhaal kort te maken: er bleek nog meer niet juist te zijn, nl. alle handgrepen waren van een verkeerd type, een deel van het composiet aanrechtblad was niet geleverd, het composiet blaadje voor in de koffienis was niet geleverd en de kast voor de afzuigkap bevatte niet het juiste interieur. Dit laatste was ook door Nobilia zonder overleg bepaald. Van al deze problemen zijn direct meldingen gemaakt, terwijl de onjuiste kast voor de afzuigkap door dhr. Hoogerheide zelf bij ons thuis werd geconstateerd, nadat wij hadden geëist dat hij zelf moest komen controleren of de rest van de keuken-onderdelen goed waren. Er moesten dus een aantal onderdelen opnieuw worden besteld, hetgeen weer een week of 6 zou duren. Wij hebben steeds de loyaliteit op kunnen brengen om af te wachten hoe e.e.a. opgelost zou worden. Uiteindelijk is na ca. 2 weken het ontbrekende deel van het aanrechtblad geleverd. Dit bleek nog in het magazijn te staan. Bij het plaatsen van de composiet achterwand bleek deze verkeerd te zijn ingemeten en was ca. 2 cm te kort. De boorgaten voor de wandcontactdozen zaten ook niet op de juiste plaats. Hiervoor kon de aangedragen oplossing (een stukje composiet als verlenging van de achterwand) onze goedkeuring niet wegdragen, zodat wij kozen voor het alternatief: een vergoeding voor geleden schade. Ook was er een meerprijs gerekend voor het interieur van de kast voor de afzuigkap, waarvoor uiteindelijk een standaard kast is geleverd. Na ca. 3 weken is het juiste type handgrepen geleverd en voor de onjuiste kast na 6 weken (op 17 december) inderdaad de juiste geleverd, maar helaas ook weer met een beschadiging aan de zijkant. Van de beschadiging heeft de chauffeur een foto gemaakt en deze naar I-Kook gezonden. Tevens is het composiet blaadje voor de koffienis geleverd. Al met al hebben wij op 10 december middels een e-mail aan Küchentreff (inmiddels omgedoopt tot I-Kook Zoetermeer) kenbaar gemaakt dat er een verrekening / vergoeding voor deze zaken moet komen. En op 23 december opnieuw. Er wordt nu niet meer gereageerd op onze e-mails. Wat denkt I-Kook hieraan te gaan doen!
REACTIE VAN R.DE KIEVIT
Kort na plaatsing van de negatieve review heeft I-Kook in de persoon van dhr. Hoogerheide contact opgenomen en is inmiddels bij ons geweest voor het bespreken van een voor beide partijen acceptabele afhandeling. Daarbij zijn de problemen doorgenomen en is met wederzijdse instemming een vergoeding overeen gekomen, welke tussen nu en 10 dagen zal worden afgehandeld. Wij zijn tevreden met deze oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Valerie op woensdag 1 jan 2020 20 | vestiging Den Helder
Ik heb een keuken gekocht voor mijn nieuwe woning. Toen ik de zaak binnenliep werd ik al gelijk geholpen door een van de verkopers (Jimmy Berends). Hij heeft mij begeleid door het hele proces met de keuken ontwerpen en alles ervoor uitkiezen qua frontjes, blad, apparaten enz. Toen na het inmeten bleek dat ik de verkeerde maten had doorgegeven voor de keuken, was dit geen probleem en hebben we bij het afroep gesprek een nog mooiere keuken afgesproken dan origineel het plan was. Het eindresultaat is super mooi geworden en ik ben er heel tevreden mee.
FOTO VAN VALERIE
Resultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Minder tevreden over service maar alles opgelost”
Door Katherine Baranova op zaterdag 21 dec 2019 19 | vestiging Den Haag
A large kitchen of 25000 was beautifully designed by Jerry and we got really good advice. However we were less happy with the Installation and communication afterwards. At the end, we found a way to get attention and the remaining bits were all fixed.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige samenwerking”
Door Wilfred op woensdag 27 nov 2019 19 | vestiging Oud-Beijerland
Voor de derde keer een keuken op maat uitgezocht en gekocht en weer uitstekend geholpen! Levering was keurig op tijd en plaatsing zonder problemen in twee dagen voor elkaar.
FOTO VAN WILFRED
Keuken met houtlook panelen
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Glenn van Polanen op woensdag 20 nov 2019 19 | vestiging Den Haag
Heel goed geadviseerd en geholpen door Rachid. Mooie keuken gevonden tegen een zeer scherpe prijs. Goed geïnstalleerd. Ik zal i-kook zeker aanbevelen en dit verkooppunt.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door koek op woensdag 20 nov 2019 19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Complete keuken met apparatuur. de keuken bestaat uit 2 hoge inbouwkasten met 2 combi's erin en 4 kasten in de kleur aquamarijn, verder een lang keuken blok in de kleur grafiet met 4 grote laden en een afwasmachine, een inductie kookplaat met hub in hood. Super goed geholpen met alles bij elkaar zoeken, het tekenen en ontwerpen. de aflevering ging vlekkenloos volgens afspraak, kleine dingetjes die tussendoor kwamen werden dezelfde dag opgelost, zeer snelle reacties . wij zijn echt super tevreden en hebben Ikook al vaker aangeraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door van zeeland-beckx op woensdag 20 nov 2019 19 | vestiging Etten-Leur
keuken, goed geholpen door adviseur en niet dwangmatig geholpen.Goed advies en een prima afterservice.
FOTO VAN VAN ZEELAND-BECKX
Resultaat
+ Toon extra foto van van zeeland-beckx
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing”
Door J.Kops op woensdag 20 nov 2019 19 | vestiging Soesterberg
Wij hebben een keuken gekocht en zelf geplaatst.
FOTO VAN J.KOPS
Keuken zelf geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Rustige manier van werken”
Door Fam. Faber op dinsdag 19 nov 2019 19 | vestiging Oudehaske
Een prachtige keuken gekocht. Fokke heeft ons op een fijne/ rustige manier geholpen. Oprecht geïnteresseerd in onze wensen. Een front was beschadigd en daar werd niet moeilijk over gedaan. Paar weken later kwam er gewoon een nieuwe. Groot pluspunt : niet opdringerig.
Reactie of foto toevoegen
“Naar alle tevredenheid”
Door Helen den Hollander op dinsdag 19 nov 2019 19 | vestiging Sliedrecht
Keuken gekocht. Fijn geholpen! De keuken is naar alle tevredenheid geplaatst. Wij raden deze vestiging van I-Kook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk gegaan”
Door E.P van Weeren op dinsdag 19 nov 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Zeer goed en eerlijk geholpen,ik zou het bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Probleemloos gegaan”
Door H. Van der Hoeven op dinsdag 19 nov 2019 19 | vestiging Oudehaske
Nieuwe keuken gekocht. Perfect geholpen en goede installatie. Alles probleemloos tegen een betaalbare prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Maarten op dinsdag 19 nov 2019 19 | vestiging Veendam
Een complete keuken gekocht. Ons idee is vrijwel geheel overgenomen en op praktische punten verbeterd. Goede keuken eraan overgehouden voor een goede prijs.

Aanvulling ontvangen 19 november 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd zonder problemen. Een kastje bleek beschadigd te zijn bij transport met nauwelijks merkbare schade maar de monteur heeft toch een nieuw besteld en inmiddels gemonteerd.
Enkele maanden verder nog nergens het idee gehad dat we ergens spijt van zouden moeten hebben. Ook qua prijs nog steeds een goed gevoel.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen maar niet tevreden met montage”
Door Ber Poulissen op dinsdag 19 nov 2019 19 | vestiging Eindhoven
Keuken geplaatst door i-kook niet netjes afgewerkt stopcontacten van de achterwand te groot uitgezaagd,zouden daarom een nieuwe achterwand plaatsen door de zelfde monteurs deze zijn weggelopen toen ze bezig waren met plaatsen van de achterwand nadat ik hun op hun fouten had aangesproken, gelijk contact opgenomen met i-kook Eindhoven er zou een andere monteur komen om het op te lossen die heeft het wel netjes gedaan,er was ook beschadigingen in de binnenkant van de koelkast kast deze zijn er nog steeds moet nog worden opgelost keuken geplaatst op 9 juli 2019. In de winkel zijn we goed geholpen. Ik raad dit bedrijf niet aan
REACTIE VAN BER POULISSEN
foto stopcontact
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over geleverde keuken”
Door J.Scheerder op dinsdag 19 nov 2019 19 | vestiging Soesterberg
Nieuwe keuken, er werd goed mee gedacht door onze adviseur Martin! Voordeel je kreeg gelijk een goede tekening mee en er was altijd verandering mogelijk
FOTO VAN J.SCHEERDER
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Caroline Kerssens op dinsdag 19 nov 2019 19 | vestiging Soesterberg
De keuken is fantastisch! Zeer praktisch. We zijn enorm goed geholpen door Ron. Goede en praktische tips. En René heeft de keuken foutloos geïnstalleerd. Heb geen enkel negatief punt.
FOTO VAN CAROLINE KERSSENS
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Generally good but room for improvement”
Door Ni op zondag 20 okt 2019 19 | vestiging Zaandam
We bought the kitchen including electric applicance from I-Kook for our new house. They also arragned the installation as well, very quick performance.
Generally speaking, it is Good. But there are still a few places to be improved. I hope they will help us to fixe it.
1. some screws dropped from the door of refrigerator, now the door can not be open and close easily.
2. the bottom part Laminate of the kitech can not be closed.
3. the joint of the water tap is leaking water slightly.
4. the side laminate has a little broken.
Best Regards, Ni
FOTO VAN NI
REACTIE VAN MATTHIJS VISSER (I-KOOK ZAANDAM)
Thanks a lot for your feedback. Fortunately we spoke each other this week and solved some issues. Thanks again, enjoy your kitchen!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens I-Kook
Website: www.i-kook.nl
aAlmere (18 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
bAlphen aan den Rijn (5 ervaringen), Euromarkt 105-107, 2408 BD Alphen aan den Rijn, tel 0172 - 25 15 10
cBergen op Zoom (26 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
dCapelle aan den IJssel (35 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
eDen Bosch , Balkweg 7d, 5232 BT Den Bosch, tel 073 - 208 29 99
fDen Haag (38 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
gDen Helder (18 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
hEindhoven (6 ervaringen), Kanaaldijk-Noord 5A, 5613 DH Eindhoven, tel 040 - 303 37 00
iEtten-Leur (6 ervaringen), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
jHattem (13 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
kHengelo OV (8 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
lHuissen (25 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
mLeeuwarden (12 ervaringen), Kelvinstraat 9, 8912 AN Leeuwarden, tel 058 - 212 20 35
nOud-Beijerland (9 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
oOudehaske (13 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
pSittard (7 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
qSliedrecht (15 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
rSoesterberg (43 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
sTilburg , Bosscheweg 255-01, 5013 AB Tilburg , tel 013 - 762 00 80
tVeendam (36 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
uVeenendaal (14 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
vZaandam (8 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
wZoetermeer (1 ervaring), Heliumstraat 230, 2718 RS Zoetermeer, tel 079 - 207 33 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.