Feedback
6,0

Haardencentrum Hoevelaken

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 033-2582863 | De Wel 11, 3871 MT Hoevelaken
Haardenwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Haardencentrum Hoevelaken
Bij Haardencentrum Hoevelaken vindt u haarden, kachels, schouwen en rookkanalen in alle soorten en maten
Alternatieven voor Haardencentrum Hoevelaken
Andere goed gewaardeerde haardenwinkels zijn onder meer:
• Kachelspecialist van Walsem
   
(Rhenen Utrecht) score 7,0 uit 10 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ haardenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Haardencentrum Hoevelaken. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Rook en roetdeeltjes komen ons huis in”
Door Fam. De Beer op vrijdag 9 dec 2022 22
Al 1 jaar komt er rook en roetdeeltjes vanaf de ombouw van de haard ons huis in, als we onze gesloten haard aansteken en de temp buiten onder het vriespunt komt. Inmiddels schade aan meubels, onze witte plafonds. Gevaarlijk voor onze gezondheid en onze kleine kinderen en brandgevaarlijk. Haardencentrum Hoevelaken een paar keer geweest en geven aan dat we 'verkeerd stoken'. Alles al geprobeerd. Voor dit huis 2 andere huizen gehad met gesloten haarden (glazen deur) van een andere leverancier en dit nog nooit meegemaakt. Bij veel rook bij het aansteken bleef de rook altijd keurig achter het glas in ons rookkanaal als de trek nog niet goed was. Haarden centrum Hoevelaken wilt geen test uitvoeren met rook om te bepalen waar het lek zit. Ons is nooit van tevoren gezegd dat we een kans bestaat dat we veel rook en roetdeeltjes ons huis binnen kunnen krijgen bij een slechte trek doortemperaturen rond het vriespunt, anders hadden we deze dure haar nooit gekocht! De deskundige leverancier van Kalfire bij ons thuis gehad en de filmpjes als bewijsvoering laten zien; zij gaven aan dat rook altijd achter het glas en in het rookkanaal moet blijven en dit nooit het huis in mag komen ongeacht de hoeveelheden hout die je gebruikt en hoe je het aansteekt, en de trek die er is in het rookkanaal bij koude temperaturen. Echter moeten wij ons richten op de winkel die het geplaatst heeft, Haardencentrum Hoevelaken. Zowel bij de installatie van de haard was er een medewerker die naar mijn vader uitviel toen hij een foto van het plaatsen van de haard maakte omdat ik in het ziekenhuis lag. Diezelfde monteur deed een paar maanden later agressief tegen mij waar mijn kleine kinderen (1 en 4) bij waren. Daarom de laatste keer dat een monteur kwam mijn vader als getuige erbij gehad omdat ik het niet prettig vond om in mijn eentje als vrouw aanwezig te zijn als ze kwamen. Toen haardencentrum Hoevelaken vorige week boven het vriespunt de haard ging testen om te bewijzen dat de haard het doet (wat wij ook al wisten als de temp boven nul is) was ik emotioneel geworden en kreeg ik de dag erna een Email dat ik uitgevallen was naar de monteur. Gelukkig was mijn vader aanwezig als getuige. Concluderend: contact met diegene in de winkel was ontzettend fijn, plaatsingsdatum ook goed meegedacht, plaatsen met een agressieve monteur was minder prettig, haard en ombouw was mooi opgeleverd en gestuct, echter vanaf het moment nadat de leverancier van Kalfire was geweest en wij ons beklag deden bij Hoevelaken, hebben ze nooit een test uitgevoerd met rook of de haard aangedaan als test als het buiten onder het vriespunt was. Nu zitten wij met een haard die we prima kunnen stoken in de zomer, maar niet bij temperaturen rond het vriespunt zonder het risico op rook-gezondheids- en zelfs eventueel brandschade. Ik baal dat wij niet naar de twee leveranciers zijn gegaan waar wij wel goede ervaringen mee hadden. Besluit wijs!
FOTO VAN FAM. DE BEER
+ Toon extra foto van Fam. De Beer
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestiging Haardencentrum Hoevelaken
aHoevelaken , De Wel 11, 3871 MT Hoevelaken, tel 033 - 258 28 63
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor haarden kachels in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.