Feedback
8,5

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1834 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren911 ervaringen
4 sterren690 ervaringen
3 sterren56 ervaringen
2 sterren53 ervaringen
1 ster104 ervaringen

Per vestiging:
“Heel blij”
Door Annette Toetenel op woensdag 7 aug 2019 '19 | vestiging Hengelo OV
Zeer prettig geholpen door Marcel Zeggelink, kundig en eerlijk advies, juiste levertijd, na plaatsing nog paar kleine dingetjes: hier netjes nog een keer voor terug geweest en keurig afgewerkt door Nico. Bedankt allemaal, onze complimenten! Heel blij met onze keuken!
FOTO VAN ANNETTE TOETENEL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Remers op woensdag 24 jul 2019 '19 | vestiging Zwolle
Afgelopen mei hebben wij een keuken gekocht bij Grando Zwolle. De afspraak op locatie hebben wij als zeer prettig ervaren, de verkoper dacht goed met ons mee en wist onze ideeën vanuit zijn kennis en ervaring perfect uit te werken. De keuken is binnen de verwachte levertijd bij ons geleverd. We hebben de keuken zelf geplaatst, maar bij vragen over de montage konden wij altijd even contact opnemen. We zijn erg blij en tevreden met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Bert op vrijdag 12 jul 2019 '19 | vestiging Barendrecht
We hebben een keuken gekocht. Het advies, de helderheid rondom materialen en prijs en de levertijd waren uitstekend. Keuken werd compleet en netjes afgeleverd en vervolgens vakkundig gemonteerd. Aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Te late leveringen”
Door Mieke van Gog op vrijdag 8 mrt 2019 '19 | vestiging Son
We hebben een badkamer en keuken gekocht. De badkameronderdelen werden 7 weken te laat geleverd nadat we begin december de order plaatsten. Bij navraag kregen wij: We leveren niet eerder punt uit! De keuken is zelfs nu nog niet volledig; het keukenblad komt pas over vier weken, twee maanden na beloofde levertijd. Hoe bizar!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door M. Tielen op vrijdag 29 jun 2018 '18 | vestiging Utrecht
Zeer goede ervaring met Grando Utrecht. Goed geadviseerd, veel aandacht, snelle levertijd en goede montage.
FOTO VAN M TIELEN
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder goed geholpen”
Door Mylène op donderdag 14 jun 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij Evert Rop en zijn bijzonder goed geholpen. Zijn advies was zeer prettig en professioneel. Ongevraagd kwam hij met slimme en besparende ideeën. De levertijd was normaal en de monteur keurig en correct. Ontstane onverwachte situaties werden meteen en adequaat opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door M. Leppens op zaterdag 28 okt 2017 '17 | vestiging Breda
keurig geholpen, er werd ruim tijd genomen om het ontwerp samen te stellen en we konden onze wensen goed kwijt ook werd meegedacht in het budget. Er werd voldaan aan de verwachte levertijd, en montage foutje werd kosteloos hersteld.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop keuken”
Door Ellie van Tol op maandag 9 okt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Goed advies, luisteren naar wensen,afspraken van levertijd en plaatsen goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door George Postel op vrijdag 18 aug 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Wij zijn uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen bij het kiezen van onze keuken. Ook de levertijd en datum van plaatsing klopte prima, waardoor er volgens planning door gegaan kon worden met de andere werkzaamheden. We zijn nu drie weken verder en kan alleen maar zeggen dat wij een goede keus hebben gemaakt door voor Grando te kiezen.
FOTO VAN GEORGE POSTEL
Keuken met betegelde achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Aanrechtblad”
Door J J MEIJER op zondag 13 aug 2017 '17 | vestiging Zaandam
Wij bestelde in maart een aanrechtblad.Levertijd zou ongeveer 3 weken zijn.Na zes weken zou het geplaats worden.de man die het uitvoerde heeft het verkeerd gezaagd 12 mei opnieuw opgemeten zou een spoedje worden. alle keren zelf erachter gegaan kregen nooit bericht of mail van Grando. Er kwam na ongeveer 5 weken weer iemand. Kleur verschil en dikte verschil. Weer een spoedje zelf weer gebeld, de mevr. die aan telefoon kwam heeft ons voor het eerst in die maanden correct geholpen. Dus na 5 maanden is het blad goed .Wat ons het meeste stoort is dat ze nooit iets van zich hebben laten horen laat staan excuses.Dus u begrijpt voor ons nooit meer Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Weinig contact met verkopers”
Door Ludo Guns op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Breda
De ervaring was zeer goed te noemen tot het moment dat de handtekening gezet was. Hierna bleken levertijden langer dan geschetst en hebben we op een enkel (zelf geïnitieerd) contact niets meer gehoord van de verkoper(s)
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door BA lindeboom op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Prima, goed geholpen. Deskundige monteur. Door de ingekorte levertijd van ons huis heeft grando Zaandam er alles aan gedaan om de keuken op tijd te leveren. Dit is op enkele dagen na gelukt. Keuken is perfect geplaatst. 1 passtuk moest opnieuw besteld worden om dat het aanrechtblad iets ingekort moest worden.
FOTO VAN BA LINDEBOOM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door R, holt op vrijdag 24 feb 2017 '17 | vestiging Zaandam
Alles klopt , levertijd prima op tijd ,1 deurtje en plintje beschadigd gezien door monteur zelf , word nageleverd en geplaatst , prima winkel , keuken in 1 dag geplaatst afgekit alles aangesloten dus alles meteen te gebruiken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Sommers op dinsdag 17 jan 2017 '17 | vestiging Uden
Alles prima gegaan. In de winkel geholpen door iemand die precies begreep wat wij wilde. Ook de levertijd was zoals afgesproken. 2 deurtjes waren niet helemaal goed maar daarvoor werden meteen nieuwe besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Anja op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Delft
Zeer Vriendelijk personeel staan voor je klaar en denken met je mee. Genoeg keuze met zeer veel mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen. Levertijd is snel. Monteurs zijn zeer netjes en ook meedenkende.
Reactie of foto toevoegen
“2e keuken van Grando”
Door Stephan op dinsdag 24 mei 2016 '16 | vestiging Son
Nette goed verzorgde showroom. Door drukte geholpen door de eigenaar. Goede service zonder te pushen. Het was prettig zaken doen. Levertijd netjes nagekomen. After sales ook goed verlopen. Nu wederom (2e keuken) tevreden over Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Fam Groot op zondag 17 apr 2016 '16 | vestiging Mijdrecht
Goed advies door vriendelijk personeel. Showroom met voldoende keuze mogelijkheden. Wijzigingen op order goed doorgevoerd en duidelijke orderbevestiging. Ook de facturatie was in orde. Levertijd prima en de levering is goed verlopen door aardige chauffeurs
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door Guido Voet op zaterdag 12 mrt 2016 '16 | vestiging Breda
De levertijd was erg goed, zeer snel zelfs. Er was een manco dat was jammer. Onze manco werd slecht gecommuniceerd en ik zou nooit meer 100 % vooraf betalen. Wel hadden wij een bijzonder goede adviseuse.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring”
Door MR op maandag 16 nov 2015 '15 | vestiging Hengelo OV
Levertijd precies volgens plan, perfect. Montage keuken ook grotendeels volgens plan. Hierover niets dan lof. Echter geld binnen = geen prio meer voor de klant en wel om het volgende:

1. Afzuigkap kapot na installatie: mij lukt in 15 minuten wat Grando in anderhalve week niet kan: een afspraak maken met een monteur van Bauknecht. Waarom? Omdat er geen prio aan wordt gegeven, alleen een servicemelding inschieten, je moet bellen!

2. Nalevering plinten: Ook hier moest ik zelf achteraan bellen: de plinten waren TOEVALLIG net binnen gekomen die ochtend. Ook zelf de monteur maar weer gebeld.

Minpunten zijn dan:
- vriendelijkheid adviseur
- service naderhand (geld binnen = geen prio meer naar de klant toe)
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste, Erg bedankt voor het delen van uw ervaring. Dankzij uw feedback kan Grando Hengelo de service verder verbeteren. Vanuit het hoofdkantoor zullen we bovenstaand bericht daarom ook zeker bespreekbaar maken en kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Nogmaals erg bedankt voor het geven van uw mening. Vriendelijke groet, Grando Keukens & Bad
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Gwen Sengers op donderdag 19 sep 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben onze nieuwe keuken gekocht en zijn tevreden over de persoonlijke aandacht. Er werd goed meegedacht. Wel extra check op de planning. Maar toen de planning rond was, is die ook helemaal zo uitgevoerd, zonder vertraging. Met 40! Graden de keuken geplaatst in de zomer.. zonder ook maar een keer te klagen. Petje af!
Reactie of foto toevoegen
“Liep perfect”
Door Dick van Schaik op donderdag 19 sep 2019 '19 | vestiging Rotterdam
We hebben bij Grando Alexandrium een nieuwe keuken gekocht. De uitvoering liep perfect volgens planning. Kleine dingetjes werden meteen verholpen. Vooral de hulp tijdens de montage van monteur Guido den Engelsman was fantastisch.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde en gemonteerde keuken”
Door Adriënne Bielars op dinsdag 17 sep 2019 '19 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht. Klantvriendelijk personeel. Nemen de tijd voor je. Denken mee .
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door JE op dinsdag 17 sep 2019 '19 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben een badkamer, toiletten en keuken aangeschaft en zijn enorm tevreden over de super klantvriendelijkheid. De adviseurs hebben goed met ons meegedacht en hebben de producten echt samen met ons uitgekozen. En hebben echt prachtige plaatjes als eindresultaat. Wij zijn hier heel tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Marion op dinsdag 17 sep 2019 '19 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben bij Grando een keuken gekocht en we zijn er erg blij mee. Goede service en ook het weghalen van de oude keuken en de plaatsing verliep vlekkeloos.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Esther op maandag 16 sep 2019 '19 | vestiging Hoofddorp
Eikenhouten keuken gekocht. Er werd meegedacht met het ontwerp. Inmiddels is de keuken geplaatst en daar was eerst wel het een en ander misgegaan, maar dat werd ook weer opgelost. We hebben nu een prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij mee”
Door Inge van den Burg op maandag 16 sep 2019 '19 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Onze keuken hebben we hier besteld. De medewerkster luisterde goed naar onze wensen en was meedenkend. Ze kwam met goede ideeën.

Aanvulling ontvangen 17 september 2019: Dé keuken is inmiddels gemonteerd. Helemaal volgens onze wens. We zijn er super blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door w. de jong op maandag 16 sep 2019 '19 | vestiging Zaandam
Keuken gekocht. Super! Vakkundig personeel zeer klantvriendelijk zelfs tot na de plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door Arline de Rooy op maandag 16 sep 2019 '19 | vestiging Zwolle
Ik heb bij Grando een nieuwe keuken gekocht. En ik ben zeer tevreden met het eindresultaat! Zij hebben voor mij een stukadoor en keuken monteur benaderd, beide vakmannen! Dus niets dan lof voor Grando.
FOTO VAN ARLINE DE ROOY
Reactie of foto toevoegen
“Goed en netjes”
Door Els Bosch op zondag 15 sep 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij hebben hier een nieuwe badkamer besteld, zijn zeer vriendelijk en kundig geholpen, nemen alle tijd voor je, maakt niet uit hoe vaak je langskomt en hoeveel vragen je hebt. Ook de mensen die de badkamer geinstaleerd hebben, hebben goed en netjes werk verricht.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eindresultaat”
Door Dirk jan en Angelique van Os op zaterdag 14 sep 2019 '19 | vestiging Utrecht
We hebben van begin tot het einde een goede ervaring met Grando Utrecht. Iris heeft een geweldige tekening gemaakt! Rogier heeft fantastisch mooi stucwerk op/ afgeleverd, Peter de keuken met zijn zoon geïnstalleerd. Iedereen dacht mee om tot een prachtig mooi eind resultaat te komen.
FOTO VAN DIRK JAN EN ANGELIQUE VAN OS
Keukeneiland met eettafel
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Familie Schrijver op zaterdag 14 sep 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij wilden een nieuwe keuken en kwamen terecht bij Grando en werden door Herman Wooning goed op weg geholpen met ideeën voor de keuken. Hij nam echt de tijd voor ons en adviseerde ons goed. Diezelfde middag kwamen wij eruit en was het wachten een op de keuken. Wij konden hem ook altijd bellen voor vragen, was hij niet bereikbaar dan belde hij direct dezelfde dag terug. Dat vonden wij heel prettig. Het plaatsen van de keuken ging ook soepel, de medewerkers die de keuken plaatsen Ton en Melvin《weten niet zeker of het Melvin was》Zij plaatsten de keuken heel profesioneel en zeer netjes, gouden handjes zou je zeggen. Toen 1 deel van de achterwand boven het gasfornuis teveel kieren had op de volledige achterwand, kwam Herman met een goed idee om een rvs achterwand te plaatsen boven het gasfornuis, waardoor het beter aansloot en het stond heel goed. Daar waren wij heel blij mee dat hij het zo snel oploste en met het idee, top Herman. De keuken is een plaatje en wij zijn er enorm blij mee en zijn graag in de keuken. Veel complimenten gekregen van onze familie en vrienden. Wij willen Herman nogmaals bedanken voor zijn advies, hulp en het leveren van onze keuken, dankjewel Herman! Zodra je een nieuwe keuken in gedachten heb neem dan zeker de moeite om bij Grando Tilburg binnen te stappen. Hartelijke groeten, Tineke en Henk Schrijver
Reactie of foto toevoegen
“Grando Keukens & Bad”
Door Sonja op zaterdag 14 sep 2019 '19 | vestiging Zwolle
Nieuwe badkamer gekocht bij bas van grando zwolle. Vriendelijke ontvangst. Goed inzicht in wat de klant wenst? Goed montage bedrijf geleverd. Na oplevering is bas direct komen kijken. Een aanrader om eens te gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Lees de offerte goed door”
Door Bob op zaterdag 14 sep 2019 '19 | vestiging Delft
Ik heb een badkamer gekocht. Mijn tip is om de offerte goed door te lezen voordat je tekent en zelf even na te rekenen of alle gemaakte afspraken daadwerkelijk in de offerte zijn opgenomen. Verder heel stom dat de tegels niet door Grando levering naar mijn appartement op de tweede verdieping zijn gebracht, maar alleen tot de voordeur van de gemeenschappelijke hal, waardoor ik dus zelf alle dozen 1 voor 1 naar boven moest brengen. Installatie ging heel goed, maar daarvoor huurt Grando een externe aannemer in en daar hebben ze zelf niks meer mee te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede tips”
Door Erica Kieft op vrijdag 13 sep 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
Ik heb een keuken gekocht die ik had gezien in een magazine van Grando. De verkoper nam alle tijd en kwam erg deskundig over. Was vriendelijk en gaf goede tips. Nu staat mijn droomkeuken in huis!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer met tegels”
Door marja.busbroek op vrijdag 13 sep 2019 '19 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Badkamer. Let op maat van de tegels onze tegels wand en vloer wijken 1 millimeter . Af wat resulteerde in verloop van de voegen.De wand en vloer tegels hadden het zelfde nr.alleen de kleur was anders.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Anne en Janita fijma op donderdag 12 sep 2019 '19 | vestiging Zwolle
We hebben de keuken gekocht bij grand zwolle zijn hier prima geholpen en verder bij het plaatsen was ook alles voor elkaar prima monteur
FOTO VAN ANNE EN JANITA FIJMA
Collagefoto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Wedika op donderdag 12 sep 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht. Met onze ruimte een goede tekening gemaakt (meerdere) die aan onze wensen voldoen. Keuken is netjes geplaatst. En geniet ik er volop van.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Martin den Hartog op woensdag 11 sep 2019 '19 | vestiging Den Helder
Ik heb hier een keuken, gekocht, ik ben zeer tevreden over hoe de verkoper mijn wensen in een betaalbare en mooie keuken heeft omgezet en over hoe snel en netjes deze geplaats is.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Mieke op vrijdag 6 sep 2019 '19 | vestiging Utrecht
Voor onszelf een keuken gekocht en voor m'n vader een keuken en badkamer. Super goed geholpen door Nick. En erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Marianne Kramer Freher op vrijdag 6 sep 2019 '19 | vestiging Middelburg
Goed geadviseerd door Mario, heel toegankelijke man die goed meedenkt. Een en ander is geïnstalleerd door PB montage, er wordt netjes en snel gewerkt. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Erg vriendelijk”
Door Cecile op woensdag 4 sep 2019 '19 | vestiging Enschede
Met een tekening van onze huidige keuken kwamen wij bij Annette Kramer. Zij heeft altijd ruimschoots de tijd voor ons genomen. Met haar creatieve inbreng zijn we tot een fantastische oplossing gekomen voor een moeilijk in te delen keuken. Klaas Jan Kramer is zelf alles komen inmeten. Ze hebben goede vaklui aan het werk. Al met al meer dan tevreden met onze nieuwe keuken. Deze is echt precies zoals deze er op de 3D tekening uit zag. Erg vriendelijke mensen met verstand van zaken. Zou iedereen aanbevelen hier de keuken te halen!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverd en gemonteerd”
Door monique op dinsdag 3 sep 2019 '19 | vestiging Utrecht
We hebben een keuken gekocht en zijn doeltreffend en professioneel geadviseerd. We hebben snel kunnen schakelen en zijn altijd enthousiast en positief benaderd. Leuk, professioneel team.
Reactie of foto toevoegen
“Geen probleem”
Door Lex van Rooijen op dinsdag 3 sep 2019 '19 | vestiging Zaandam
Zeer klantvriendelijk personeel, er is goed geluisterd naar wensen, flexibele opstelling en professioneel/kwalitatief geadviseerd. De keuken uitzoeken en plaatsen gaf geen enkel probleem, zoals wel veel in zijn algemeenheid wordt gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanbeveling”
Door Fam. Snoeys op dinsdag 3 sep 2019 '19 | vestiging Tilburg
Een complete keuken en toilet gekocht, wij hadden zelf een idee van de opstelling naar door de kundigheid van Dave, de verkoper kwam er een veel betere opstelling.ook hadden wij al het meerwerk bij hun uitbesteed zodat alles onder een hand zat. Dat heeft super gewerkt en alles was prima op elkaar afgestemd . Zeker een aanbeveling .
FOTO VAN FAM. SNOEYS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Familie Brandwijk, Sliedrecht op maandag 2 sep 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Na een uitgebreide voorlichting en deskundig advies van Evert Rop hebben wij een nieuwe keuken aangeschaft. Evert had goede ideeën. Het resultaat is prachtig geworden. Ook de montage is prima verlopen. Er was 1 plank licht beschadigd, deze is meteen besteld en later keurig netjes nageleverd.
FOTO VAN FAMILIE BRANDWIJK, SLIEDRECHT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed advies”
Door E.A.J. Velema op maandag 2 sep 2019 '19 | vestiging Utrecht
Zo blij met mijn Grando keuken en de adviezen van adviseur Emanuel. Hoewel ik zelf graag een kookeiland wilde, adviseerde Emanuel om dit vanwege mijn wensen omtrent indeling van de ruimte( appartement met woon/eetkeuken) dit niet te doen. Achteraf ben ik zo gelukkig dat ik zijn advies heb opgevolgd. Ik heb nu een prachtige L- keuken van 5,25 m bij 2,95 m en een schat aan woonruimte over. De keuken werd door keurige jongens volgens afspraak geleverd en daarna door monteur Carl geplaatst. De plaatsing verliep vlot, alle apparaten werden netjes aangesloten en het aanrechtblad paste als gegoten. Er miste een klein stolletje van een bovenkastje, maar dat werd al binnen een week nageleverd en geplaatst. Het resultaat is een prachtige keuken, waar ik erg trots op ben en die al veel mensen deed uitroepen: "Wat een mooie keuken, waar heb je die gekocht? " Alle hulde is dus voor Grando Utrecht, adviseur Emanuel en monteur Carl!
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door Van Gelder op zondag 1 sep 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een badkamer gekocht bij grando Barendrecht. Vanaf het begint tot het eind super goed geholpen. De communicatie is goed en alles word besproken. De montage door Marco is echt vakwerk. We zijn super tevreden met de badkamer !!!
FOTO VAN VAN GELDER
Verlichting in badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Onze hartelijke dank”
Door De Voogd op zaterdag 31 aug 2019 '19 | vestiging Naaldwijk
Wij hadden een appartement gekocht waar onder andere een nieuwe keuken in moest. Omdat Grando keukens in Naaldwijk zulke goede reviews had, zijn wij daar ook een kijkje gaan nemen om wat inspiratie op te doen. De hartelijke ontvangst en de spontane maar vrijblijvende adviezen, hebben ons doen besluiten hier een afspraak te maken om te horen wat de mogelijkheden voor onze nieuwe keuken waren. Vanaf het moment van de eerste afspraak tot het moment dat onze keuken werd afgeleverd voelden wij ons koning klant. Met Johan Hofman is alles, ieder hoekje, ieder kastje van onze keuken tot in details besproken, beoordeeld en getekend. Niets was teveel. Tegendeel zelfs. Wij zijn talloze keren langs geweest omdat de ruimte waar de keuken moest komen steeds weer voor nieuwe verrassingen zorgde. Altijd werd er tijd voor ons gemaakt en ook iedere keer weer was daar het gezellig aangeklede kopje koffie met wat lekkers. Een groot compliment voor de mensen die bij Grando Naaldwijk werken. Hun passie en liefde voor wat zij verkopen is optimaal. Wat zijn wij blij dat er nog zo'n mooi bedrijf in ons Westland is. Ook een groot compliment voor Jim die met dezelfde passie voor zijn werk onze keuken heeft geplaatst. Onze hartelijke dank. Nelly en Jacques de Voogd
Reactie of foto toevoegen
“Losse apparaten”
Door Ria op vrijdag 30 aug 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Twee ovens en een koelkast gekocht van het merk Bauknecht. Prima voorlichting, installering en nazorg. Goede prijs-kwaliteitverhouding. We zijn al 16 jaar klant bij Grando Hoorn.
Reactie of foto toevoegen
“Helaas niet tevreden”
Door M. Schingenga op donderdag 29 aug 2019 '19 | vestiging Purmerend
De waslijst met gebreken is helaas te lang om op te noemen. Als positief punt kan ik nog benoemen dat de verkoopmedewerkers en een tweetal monteurs wel hun best hebben gedaan om het e.e.a. te herstellen. Plaatsing van de keuken heeft plaatsgevonden op 7 maart en we hopen dat de afronding per 25 september plaats vindt.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Dennis op woensdag 28 aug 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
We hebben een badkamer inclusief installatie aangeschaft. Het advies in de winkel was prima, zo ook de levering van de materialen. De monteur werkte zorgvuldig en deed veel in overleg.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal happy”
Door Niels van Dongen op woensdag 28 aug 2019 '19 | vestiging Tilburg
Een uitbreiding op onze keuken met twee extra kastenblokken en een nieuw aanrechtblad.'Wij hebben twee kastenblokken als uitbreiding op onze bestaande keuken (oorspronkelijke keuken gekocht bij een andere keukenzaak) gekocht na een verbouwing waarbij onze keuken vergroot is. Tevens hebben we een nieuw en groter aanrechtblad laten plaatsen. De verkoper 'Jan' heeft ons zeer goed geadviseerd en kwam met ideeën waar we zelf niet aan gedacht hadden zonder dat dit de prijs sterk beïnvloede. Hierdoor hebben we de beschikbare ruimte optimaal kunnen benutten. Ook nadat we de koop hebben gesloten bleef de service bij aanvullende vragen optimaal en na plaatsing was ook de afterservice geweldig. Wij zijn zeer tevreden over Grando. En we zijn helemaal happy met onze ' droomkeuken'. Hoewel deels uitgebreid en vernieuwd lijkt het een volledig nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed overleg”
Door Marielle op dinsdag 27 aug 2019 '19 | vestiging Hilversum
Wij hebben een keuken gekocht en zijn geadviseerd door Marja. Zeer tevreden over Marja, we hebben eigenlijk geen enkele opmerking. En dat is best opmerkelijk aangezien wij zelf zeer perfectionistisch zijn en er altijd ergens wel een foutje wordt gemaakt, was dat bij Marja niet het geval. Alles is in goed overleg gegaan. Ook de monteurs die de keuken hebben geplaatst zijn zeer kundig en gingen pas weg als alles keurig af was.
FOTO VAN MARIELLE
Keuken met apart kookdeel
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop stoomoven”
Door Monika op maandag 26 aug 2019 '19 | vestiging Hilversum
Zeer goede informatie en advies gekregen over een stoomoven. Deze hebben we ook gekocht. Dit wordt een gezonde manier van eten. Even nog uitzoeken hoe alles werkt..
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eindresultaat”
Door Antonie op maandag 26 aug 2019 '19 | vestiging Groningen
Renovatie van keuken uitgevoerd met nieuwe apparatuur! Keukenmontage door vakspecialist met zichtbare ervaring! Turn key opgeleverd dus oude apparatuur meegenomen en geen rommel achtergelaten. Een mooi eindresultaat dat gezien mag worden!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Fam. van Goolen op zaterdag 24 aug 2019 '19 | vestiging Purmerend
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn er erg blij mee.

Aanvulling ontvangen 27 augustus 2019: De keuken is geplaatst. Alleen de smetrand en een vensterbank moeten nog geplaatst worden.
Reactie of foto toevoegen
“Liep goed”
Door Tim op vrijdag 23 aug 2019 '19 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben een keuken gekocht. We hoefde nergens achteraan te bellen. Processen liepen goed en namen daarmee onze zorgen weg. Buiten dat hadden wij geen visueel beeld bij onze keuken dit heeft onze adviseur voor ons werkelijk gemaakt. Wij zijn erg blij met het resultaat, maar ook vanaf de tekening t/m de plaatsing!
Reactie of foto toevoegen
“Gehele keuken”
Door Dennis op vrijdag 23 aug 2019 '19 | vestiging Uden
Heb een gehele leuken gekocht. Service en levering zijn goed. Ook samen met de adviseur de juiste keuzes gemaakt. Adviseur stond open voor mogelijkheden. Keuken is echt heel mooi geworden. We zijEr moeten nog wel enkele aandachtspunten worden aangepast.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Max Kaptein op vrijdag 23 aug 2019 '19 | vestiging Hengelo OV
We zijn top geholpen door Marco. In totaal zo'n 3/4 bezoeken gehad omdat het best een moeilijke keuze was. 3 tekeningen, rustig nadenken en meedenken. Fijne er ervaring met ook nog eens een prachtig resultaat! Ook ervaren keuken montage
FOTO VAN MAX KAPTEIN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Pluim”
Door richard aarts op vrijdag 23 aug 2019 '19 | vestiging Tilburg
we hebben een badkamer gekocht en alles wat beloofd was hebben ze waar gemaakt . de mannen die het hebben komen plaatsen verdienen een pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door R. van 't Goor op maandag 19 aug 2019 '19 | vestiging Zwolle
Bij Grando in Zwolle een mooie keuken samengesteld inclusief een kookeiland. De levering was volgens planning en de montage van de keuken verliep zorvuldig. Het advies inzake de aanschaf van de randapparatuur hebben we opgevolgd, waardoor we voor een mooie prijs, een mooie keuken hebben aangeschaft.
FOTO VAN R. VAN ‘T GOOR
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen”
Door Elsbeth op maandag 19 aug 2019 '19 | vestiging Hoofddorp
Ik heb een keuken gekocht. De levering en de montage zijn heel prettig verlopen. Ik wilde het aanrechtblad behouden en dat hebben de monteurs prima opgelost.
Kosten waren vanaf het begin duidelijk. Tijdens de montage de kosten nog een keer gecheckt.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Robert Schoenmaker op zondag 18 aug 2019 '19 | vestiging Almelo
Nieuwe badkamer, alles is naar wens, wij zijn erg tevreden. De adviseur van de winkel heeft ons prima geholpen en heeft ons prima geadviseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht”
Door Fam Koks op zaterdag 17 aug 2019 '19 | vestiging Utrecht
Badkamers kun je overal kopen. De klantgerichtheud van de verkoper, tijdens het inmeten en van de installateur is ons zeer goed bevallen met Grando. Dat vindt je niet overal!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Frank op zaterdag 17 aug 2019 '19 | vestiging Son
Keuken en badkamer top geleverd en goed meegedacht
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Willem en Dinette op vrijdag 16 aug 2019 '19 | vestiging Groningen
Zeer tevreden met de nieuwe keuken. Uitstekend geholpen in de zaak, er werd goed meegedacht en alles werd inzichtelijk gemaakt. Geen druk ervaren om te bestellen. De communicatie en bereikbaarheid tussen bestelling en levering kunnen wel beter. Montage door Ryan was werkelijk uitstekend, hij heeft gouden handen en hij dacht zeer creatief en oplossingsgericht mee. Ook service na afloop is prima!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Arno op vrijdag 16 aug 2019 '19 | vestiging Utrecht
In Utrecht een keuken gekocht, zeer vriendelijk en deskundig advies gekregen. Verkoper dacht goed mee en verwerkte alles in het uiteindelijke ontwerp. Levering daags voor plaatsing ging super. Het plaatsen van de keuken werd door één monteur (NL) gedaan die verder netjes alles heeft geplaatst. Blij met het eindresultaat en tevreden over algehele traject dat verstreken is.
FOTO VAN ARNO
Keuken in hoek
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Gijs op vrijdag 16 aug 2019 '19 | vestiging Utrecht
Enkele maanden geleden een keuken besteld bij Grando. Samen met verkoper Nick hebben we uitgebreid stil gestaan bij het ontwerp en alle mogelijkheden. Nick dacht intensief mee en gaf ons hierbij nooit het gevoel dat we snel door het proces moesten of dat het te lang duurde. Zelfs toen we later tóch nog kleine aanpassingen wilde doen in de bestelde keuken, werd er met ons meegedacht. Deze manier van (samen)werken hebben we als zeer prettig ervaren. Thanks Nick! Gisteren is de keuken geplaatst in onze nieuwbouwwoning en we zijn mega blij met het resultaat. Monteur Frans werkt zeer snel en secuur, voor ik het wist stond de keuken volledig en was daarnaast ook alles opgeruimd. Al met al dus erg blij met het verloop van het proces en de service door Grando :)
Reactie of foto toevoegen
“Wensen uitgekomen”
Door Andre en Daniella Oosterdijk op donderdag 15 aug 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando en zijn geholpen door Bas zelf. Onze droom was een kookeiland maar waren bang dat de ruimte het niet toeliet. Bas heeft een geweldig ontwerp gemaakt met heel veel opbergruimte. Wij zijn meer dan tevreden en geweldig geholpen. Tevens hebben zij een geweldige monteur in dienst, die de keuken perfect geplaatst heeft. Al onze wensen zijn meer dan uitgekomen!
FOTO VAN DANIELLA OOSTERDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pierre van Mierlo op donderdag 15 aug 2019 '19 | vestiging Tilburg
Toilet ruimte gekocht en laten plaatsen. Eerlijke prijs en prettig contact . Gemaakte afspraken worden nagekomen en aftersales is top. Zeer tevreden over montage door ervaren relaxte vakmensen.
FOTO VAN PIERRE VAN MIERLO
Toiletruimte
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Gerrit en Rijny Westerik op woensdag 14 aug 2019 '19 | vestiging Barendrecht
We hebben een keuken gekocht en zijn vakkundig geholpen door Evert. Alles is goed verlopen, we zijn erg blij met onze keuken. Ziet er fantastisch uit. Ook de monteur is een vakman, op wat kleine dingen na, die ze nog gaan verhelpen zijn we super tevreden over alles.
FOTO VAN GERRIT WESTERIK
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Cees en Marian Castelijns op woensdag 14 aug 2019 '19 | vestiging Breda
Voorjaar 2019 een keuken besteld bij Grando Breda. Voorafgaand aan de bestelling uitgebreide informatie gesprekken gehad met verkoopadviseur Brahim. Geweldig om mee te maken hoe enthousiast Brahim zijn werk uitvoert. Hij is op alle punten meedenkend en komt met goede adviezen, zonder te sturend of dwingend te zijn. De 3D-simulaties zijn een erg goede hulp bij het maken van de uiteindelijke keuze.
Op advies van Grando hebben wij de montage en het al het pluswerk laten uitvoeren door de mensen van KeukenbouwersPlus. Deze combinatie van Grando Breda en KeukenbouwersPlus is ons zeer goed bevallen en willen we van harte aanbevelen.
Wij zijn zeer blij met het bereikte resultaat en genieten iedere dag van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend advies gehad”
Door Joost Dierckx op woensdag 14 aug 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben een keuken gekocht bij Grando in Tilburg. We zijn uitstekend geïnformeerd door een vriendelijke, enthousiaste en kundige verkoper. De spullen zijn geleverd op de afgesproken datum, de keuken is geplaatst door een supergoede monteur. Rustig, ervaren en zeer kundig. Alles functioneert naar behoren. Enkele aandachtspunten achteraf zijn ook adequaat opgepakt, dus ook de service na plaatsing is prima
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Familie Brouwers op dinsdag 13 aug 2019 '19 | vestiging Lelystad
Afgelopen maand onze badkamer laten renoveren door Grando. Goede begeleiding vanuit de verkoop bij het realistisch opstellen van onze wensen. De plaatsing zelf verliep volgens planning door deskundige mensen die in voorkomend geval ook actief meedachten in oplossingen. Eindresultaat mag er zijn; heel tevreden over!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Cora van Aggelen op dinsdag 13 aug 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Grando Utrecht. Zijn zeer goed geholpen en begeleid door Nick. Hij was ons vaste aanspreekpunt, wat heel prettig was. We werden goed op de hoogte gehouden over het hele proces. Konden met al onze vragen op opmerkingen bij hem terecht. De keuken werd in overleg geleverd en was compleet! Vervolgens werd in 5 dagen onze oude keuken verwijderd, al het leidingwerk gedaan en de nieuwe keuken geplaatst door Peter. Iemand die netjes werkt en zeer vakkundig is! We zijn erg blij met het resultaat. Kortom, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Als een huis”
Door Wim op zondag 11 aug 2019 '19 | vestiging Middelburg
Goed en professioneel geholpen, vriendelijk en gezellig geadviseerd door de verkoper

Aanvulling ontvangen 12 augustus 2019: Aankoop is geleverd en door Grando gemonteerd, staat als een huis.
Reactie of foto toevoegen
“Erg vriendelijk”
Door Bram Dimmick op zaterdag 10 aug 2019 '19 | vestiging Lelystad
We hebben hier onze keuken gekocht. En zijn er nog heel erg blij mee. Van 3D ontwerp tot uitvoering. Iedereen die bij het slopen van de oude keuken en plaatsen van de nieuwe keuken betrokken was, was erg vriendelijk en behulpzaam.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie zaak”
Door Herwin op zaterdag 10 aug 2019 '19 | vestiging Middelburg
Ik heb in deze mooie zaak een keuken gekocht. Hij is netjes geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. Vunderink op vrijdag 9 aug 2019 '19 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Een prachtige keuken gekocht bij Grando Hazerswoude Dorp. Plezierig gesprek en goede afspraken, die allen werden nagekomen. Uitstekende aflevering en montage. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door C. Waterham op vrijdag 9 aug 2019 '19 | vestiging Middelburg
Ik heb een keuken gekocht voor mijn nieuwbouwwoning. De keuken ziet er schitterend uit. Echter is er een fout gemaakt in het leidingschema dat is aangeleverd bij de aannemer. Dit is later hersteld, maar daarover is niet gecommuniceerd, waardoor het niet bij de aannemer terecht is gekomen en ik een wandcontactdoos mis in mijn keuken. Ik had dit beter moeten controleren, maar ik vind dat Grando niet accuraat omgaat met het wijzigen van een leidingschema. Ook de reactie op mijn constatering vond ik wat gemakkelijk. Tevens was een los onderdeel vergeten. Dit is later alsnog besteld, maar kon niet bij mij thuis worden afgeleverd. Volgens 'policy' werd dit in de winkel afgeleverd en diende ik dit zelf op te halen. Is dat de WOW van Grando?!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Henk van Noort op vrijdag 9 aug 2019 '19 | vestiging Enschede
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Met een bepaald idee in ons hoofd is Klaas Jan daarmee aan het werk gegaan. Bij een tweede afspraak had hij een opzet gemaakt van de ideeen die wij hadden over de opstelling en indeling. Aan de hand van een 3d tekening hadden wij een beter beeld van hoe de keuken eruit zou komen te zien. Wij hadden wat aanpassingen die Klaas Jan heeft doorgevoerd. Hij dacht met ons mee. Hij is ook eerst wezen kijken bij ons of het wel mogelijk zou zijn. Het plaatsen van de keuken was in 1 dag. De monteurs hebben prima werk geleverd. Na het plaatsen is Klaas Jan nog een keer langs geweest om naar het eindresultaat te kijken. Prima services!! Er was nog een kleine aanpassing nodig en die is ook direct door hem opgelost. Onze vorige keuken hadden wij ook bij Klaas Jan gekocht en wij zouden zeker de volgende keer ook wij naar hem toe gaan. Wij zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Carlo Tijs op donderdag 8 aug 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij de grando in Utrecht. Ik heb in mijn leven al een paar keer vaker een keuken gekocht maar ik ben nog niet eerder zo fijn geholpen en vooral gehoord door de verkoper hier in Utrecht. Alle wensen worden doorgenomen en soms ook in overweging gebracht omdat door de ervaring daar vaak een ander/beter alternatief te krijgen is. Ik vond het echt een heel erg prettige ervaring. Nadat de keuken geplaatst was hebben wij een kleine lekkage gehad door de inbouw vaatwasser, ik heb dit de volgende dag gemeld en er werd meteen actie ondernomen om de fabrikant langs te laten komen om dit te laten verhelpen. Wij zijn zeer te vreden we komen hier zeker nog een keer terug voor de badkamer.
FOTO VAN CARLO TIJS
Keukenhoek
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Annemieke Groot op donderdag 8 aug 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij hebben bij Grando een badkamer gekocht, omdat we graag ontzorgd wilde worden bij het plaatsen. Dit is gelukt. De monteur heeft snel gewerkt en echt zijn best gedaan om tegemoet te komen aan onze wensen. Zo heeft hij zijn best gedaan om op ons verzoek de tegellijnen door te laten lopen van de vloer in de verschillende wanden en heeft hij de douchewand op ons verzoek en tegen een kleine meerprijs dieper gemaakt dan origineel op de tekening stond. En dat nadat hij de wand al had geplaatst. Uiteraard blijft verbouwen een hoop zooi in je huis, maar wij hebben er een prettige ervaring aan overgehouden zo.
Reactie of foto toevoegen
“Lof”
Door Auke van der Wal op donderdag 8 aug 2019 '19 | vestiging Zwolle
Grando Zwolle heeft de verbouwing van onze badkamer verzorgd. Op basis van onze wensen werd constructief meegedacht over inrichting en keuze van tegels en sanitair. Het resultaat mag er zijn: een badkamer in een rustige kleurstelling met een ruime en functionele inloopdouche en een fraai wastafelmeubel. Toen de communicatie tussen Grando en de uitvoerende partij even niet vlekkeloos leek te verlopen, werd snel en adequaat gehandeld. Lof voor de medewerkers van Grando en de installateurs van de Badkamerbrigade.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en keuken”
Door Frederik Muller op donderdag 8 aug 2019 '19 | vestiging Utrecht
Aangeschaft: Keuken, badkamer, toilet. 4 jaar geleden hebben we voor ons vorige huis al de badkamer en keuken via Grando Utrecht aangeschaft en dit toen als zeer positief ervaren. Derhalve dat we voor ons nieuwe huis wederom Grando Utrecht verzocht hebben de keuken en het volledige sanitair te leveren. Ook deze keer weer tot grote tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamervernieuwing”
Door fam. G. van Rossum op woensdag 7 aug 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij wilden badkamer en toilet compleet vernieuwen na 25 jaar en aan de vereisten 'van het ouder worden' aanpassen.Dus niet alleen luxe, maar vooral functionaliteit. Hierin werd deskundig maar vooral ook prettig meegedacht, en ruim de tijd genomen, door onze adviseur Mw. Iris Boering. Het gehele proces van bestellen, afleveren en verbouwen verliep punctueel, en klantvriendelijk. De aannemer, de heer Jan Rijken, is zeer ervaren en ging met beleid en waarnodig overleg, te werk. Het resultaat is Grando-ioos!
FOTO VAN FAM. G. VAN ROSSUM
De badkamer
+ Toon extra foto van fam. G. van Rossum
REACTIE VAN FAM. G. VAN ROSSUM
tekst
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Michael op woensdag 7 aug 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Keuken gekocht. Goed geholpen door de medewerkers. Vakkundig geinstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Sahin op dinsdag 6 aug 2019 '19 | vestiging Breda
Beste mensen, We hebben bij Grando in Breda een nieuwe keuken aangeschaft. We zijn door de gehele proces geholpen door Brahim. Deze heeft ons goed geholpen, geadviseerd en hij was altijd bereikbaar voor de vragen die we hadden. Alles is vlekkenloos verlopen zonder enige tegenslagen. Goede voorbereiding en de juiste vakmensen die de keuken hebben gezet. Bij deze wil ik Gerard ook bedanken voor het plaatsen van de keuken.
FOTO VAN FAM. SAHIN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Matig”
Door Eric op dinsdag 6 aug 2019 '19 | vestiging Hengelo OV
Badkamer gekocht. zeer ontevreden over de verkoper (mes op de keel beleid) later wel goed gekomen met de eigenaar van de zaak super monteurs gehad wat een boel goed maakte.
Reactie of foto toevoegen
“Dikt tevreden”
Door Elvira op maandag 5 aug 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht. Zijn dik tevreden met de keuken

Aanvulling ontvangen 11 augustus 2019: Levering en montage is al gebeurd. Dit ging allemaal erg goed. Erg tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Denken niet goed mee”
Door Van Delft op maandag 5 aug 2019 '19 | vestiging Utrecht
Keuken en badkamer. Onze ervaring met Grando Utrecht is in de uitvoering helaas bijzonder teleurstellend. In de winkel kon alles. In de praktijk was de weg naar het prachtige eindresultaat (95% is zoals gehoopt) dramatisch. Onder het mom van 'wij werken met onderaannemers' worden zaken die niet volgens afspraak geleverd of aangebracht worden, na dit aangegeven te hebben, alsnog in 95% van de gevallen op een later moment naar tevredenheid uitgevoerd. Onder het mom van coulance. De vele ongemakken, onnodige stress en extra kosten die dit met zich meebrengt worden onvolledig gecompenseerd. Meedenken met de klant blijkt bijzonder lastig. Ontzorgen ook. Erg jammer, omdat de gehoopte euforie van het hebben van een mooie nieuwe badkamer en keuken ons hierdoor ontnomen is.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door H.C. van Gulik op zondag 4 aug 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Ik heb een keuken gekocht. Helaas communicatiestoornissen na wijziging indeling keuken. Hierdoor heb ik extra kosten moeten maken door het opnieuw laten aanpassen van de elektriciteit. Tevens moeten wij de muur achter de keuken weer geheel bijwerken
FOTO VAN H.C. VAN GULIK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Peter van der Haagen op zaterdag 3 aug 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
Prachtige keuken gekocht bij Jeff van Grando Heerhugowaard. We hebben best lang nagedacht hoe en wat we wilden en hebben het Jeff in het uiteindelijke ontwerp zeker niet gemakkelijk gemaakt. Jeff kwam met de juiste oplossingen, zelfs ' s nachts bedacht! In de uiteindelijke montage en afwerking heeft Jeff elke uitdaging vakkundig opgepakt en we zijn erg tevreden over het eindresultaat. Thnxs Jeff
FOTO VAN PETER VAN DER HAAGEN
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door M.v.d. Laan op vrijdag 2 aug 2019 '19 | vestiging Utrecht
Ik heb een prachtige keuken gekocht bij Grando Utrecht. Ik ben super geholpen door Dhr. N. van der Laan. We zijn samen tot een prachtig plan gekomen op papier. En nu staat mijn keuken er net zo bij in het echt. Dit is gewoon super geregeld.
FOTO VAN M.V.D. LAAN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door Bas en Judith op donderdag 1 aug 2019 '19 | vestiging Utrecht
Afgelopen week is onze nieuwe keuken geplaatst, we zijn er erg blij mee. Alles werkt naar behoren en de keuken ziet er prachtig uit. We hebben gekozen voor de Bora kookplaat en afzuigkap in één, die echt een aanrader is! Gedurende het proces was de adviseur vriendelijk en meedenkend en ook de monteurs waren vriendelijk en bekwaam. Wij raden Grando zeker aan als keukenzaak!
FOTO VAN BAS EN JUDITH
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Blij”
Door Henk en Gerrie Rothfusz op woensdag 31 jul 2019 '19 | vestiging Bergambacht
Wij zijn blij met de nieuwe keuken gekocht bij Grando Keukens te Bergambacht. Verkoper: Fred Kreukniet. Geplaatst door Willem Holstein. Alles is keurig netjes, in overleg, afgerond. Zeker een aanrader. Plezierig met deze mensen zaken te hebben gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Chantal Janssen op dinsdag 30 jul 2019 '19 | vestiging Son
Wij hebben bij jullie een badkamer, wc en keuken gekocht! Ook hebben we alles laten slopen en klaarmaken voor hetgeen wat erin kwam! Wij zijn echt super tevreden! De mensen die over de vloer kwamen waren echt vakmensen, het was heerlijk om ze in huis te hebben! Ook de communicatie vanuit jullie kant was erg goed, we wisten elke dag precies wat er ging gebeuren en hebben ons de hele verbouwing nergens druk over hoeven maken! En natuurlijk zijn we super blij met het eindresultaat! Een dikke pluim voor jullie, dank jullie wel!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fa. J. op dinsdag 30 jul 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij wilden onze bestaande badkamer een facelift geven met modern sanitair. Centraal stond voor ons een bad met een lage instap. Bij Grando Zwolle is goed met ons meegedacht in het hele traject van keuzes en wensen tijdens en na de bestelling. Onze vragen werden altijd tot in detail beantwoord zodat er geen verassingen waren. De experts hebben tijdens de montage keurig netjes gewerkt, en onze vragen hebben we samen met hun opgelost. Alle verpakkingen, rommel zijn door de mannen meegenomen wat erg fijn is natuurlijk. Een eind inspectie is gedaan met wat adviezen tijdens het gebruik van de badkamer. Wij zijn erg tevreden over Grando, raden iedereen die van plan is een badkamer to kopen ook eens bij Grando advies te vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door B Beemster op maandag 29 jul 2019 '19 | vestiging Barendrecht
We zijn in de winkel prettig geholpen , aan de hand van de plattegrond en de gekozen materialen werd al snel een smaakvol 3d ontwerp voorgesteld voor zowel douche als toilet. Afspraken en levering verliepen zonder problemen. De verbouwing en de installatie verliep zeer vakkundig en voortvarend.
FOTO VAN B BEEMSTER
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Masja op maandag 29 jul 2019 '19 | vestiging Utrecht
We hebben wederom keuken en badkamer gekocht. Service is super, insallateurs zijn deskundig en nazorg is is altijd goed.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (41 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (67 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (29 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (42 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (34 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (77 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (29 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (18 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (27 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (32 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (10 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (27 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (31 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (115 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (14 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (32 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (26 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (57 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (49 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (87 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (85 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (96 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (19 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (82 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (18 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (71 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (24 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (63 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (101 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (81 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (62 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (113 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (36 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (55 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (57 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (22 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.