Feedback
8,6

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1938 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren961 ervaringen
4 sterren734 ervaringen
3 sterren60 ervaringen
2 sterren54 ervaringen
1 ster107 ervaringen

Per vestiging:
“Prachtige keuken gekregen”
Door R. Visser op maandag 11 nov 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht. Goede service, prettige samenwerking met installateurs. Het resultaat is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Maartje ten Cate op vrijdag 1 nov 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben een keuken gekocht. We werden heel serieus genomen, de verkoper is ook geweest om te kijken en adviseren. Keukenadvies was heel goed en later de oplevering ook. We hebben nu een prachtige nieuwe keuken.
FOTO VAN MAARTJE TEN CATE
Kookplaat in eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Neeft op maandag 28 okt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een complete keuken bij Grando Tilburg gekocht. Onze ervaring met Grando Tilburg is goed. Wij zijn vooral tevreden over het totale concept de keuken met daarbij het pluswerk van keukenbouwers!

Aanvulling ontvangen 28 oktober 2019: Is al geleverd en gemonteerd en al 2 weken in gebruik
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Sarah op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe keuken. Goed advies gekregen van Dave en er werd direct actie ondernomen toen wasbak en afzuigkap niet meegeleverd bleken bij levering. Ik ben ook heel tevreden over de plaatsing en controle nadien.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gegaan”
Door Jan de Beer op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Grando zou ik zeker aanraden, de plaatsing van de keuken is ook netjes, maar de electrische benodigheden volgens de normen en electrische afwerking waren slecht. Daarom is mijn conclusie Grando is voortreffelijk, maar ze moeten wel de juiste personen zoeken voor de aansluitingen en afwerking van de keukens.
FOTO VAN JAN DE BEER
Keuken met uitzicht
Reactie of foto toevoegen
“Prima resultaat maar de route kan beter”
Door sjef leijs op zaterdag 12 okt 2019 '19 | vestiging Tilburg
we hebben een badkamer en nieuwe toiletruimte aangeschaft. Ruime keuze in de showroom en goed geholpen. De levering van de bestelde producten was onvolledig. Dit is wel hersteld maar heeft tot vertraging geleid. Tevreden over de installateurs, maar deze zullen wel erg druk zijn geweest met andere klussen omdat ze zich regelmatig niet aan de afgesproken tijden hielden die ze met ons afgesproken hadden. Het uiteindelijke resultaat ziet er prima uit, maar de weg er naar toe verliep niet vlekkeloos!
Reactie of foto toevoegen
“Werken netjes”
Door Peter Koolen op zondag 29 sep 2019 '19 | vestiging Tilburg
Super mooie keuken gekocht bij Grando Keukens. Goede service. Erg tevreden. Montage personeel werkt erg netjes. Echt een aanrader!
FOTO VAN PETER KOOLEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Gwen Sengers op donderdag 19 sep 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben onze nieuwe keuken gekocht en zijn tevreden over de persoonlijke aandacht. Er werd goed meegedacht. Wel extra check op de planning. Maar toen de planning rond was, is die ook helemaal zo uitgevoerd, zonder vertraging. Met 40! Graden de keuken geplaatst in de zomer.. zonder ook maar een keer te klagen. Petje af!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde en gemonteerde keuken”
Door Adriënne Bielars op dinsdag 17 sep 2019 '19 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht. Klantvriendelijk personeel. Nemen de tijd voor je. Denken mee .
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Familie Schrijver op zaterdag 14 sep 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij wilden een nieuwe keuken en kwamen terecht bij Grando en werden door Herman Wooning goed op weg geholpen met ideeën voor de keuken. Hij nam echt de tijd voor ons en adviseerde ons goed. Diezelfde middag kwamen wij eruit en was het wachten een op de keuken. Wij konden hem ook altijd bellen voor vragen, was hij niet bereikbaar dan belde hij direct dezelfde dag terug. Dat vonden wij heel prettig. Het plaatsen van de keuken ging ook soepel, de medewerkers die de keuken plaatsen Ton en Melvin《weten niet zeker of het Melvin was》Zij plaatsten de keuken heel profesioneel en zeer netjes, gouden handjes zou je zeggen. Toen 1 deel van de achterwand boven het gasfornuis teveel kieren had op de volledige achterwand, kwam Herman met een goed idee om een rvs achterwand te plaatsen boven het gasfornuis, waardoor het beter aansloot en het stond heel goed. Daar waren wij heel blij mee dat hij het zo snel oploste en met het idee, top Herman. De keuken is een plaatje en wij zijn er enorm blij mee en zijn graag in de keuken. Veel complimenten gekregen van onze familie en vrienden. Wij willen Herman nogmaals bedanken voor zijn advies, hulp en het leveren van onze keuken, dankjewel Herman! Zodra je een nieuwe keuken in gedachten heb neem dan zeker de moeite om bij Grando Tilburg binnen te stappen. Hartelijke groeten, Tineke en Henk Schrijver
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door R. Selter op vrijdag 13 sep 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben een schitterende keuken gekocht bij Grando Tilburg. Echt een aanrader! Perfect geadviseerd door Dave, denkt echt met je mee! Goede kwaliteit prijsverhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanbeveling”
Door Fam. Snoeys op dinsdag 3 sep 2019 '19 | vestiging Tilburg
Een complete keuken en toilet gekocht, wij hadden zelf een idee van de opstelling naar door de kundigheid van Dave, de verkoper kwam er een veel betere opstelling.ook hadden wij al het meerwerk bij hun uitbesteed zodat alles onder een hand zat. Dat heeft super gewerkt en alles was prima op elkaar afgestemd . Zeker een aanbeveling .
FOTO VAN FAM. SNOEYS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal happy”
Door Niels van Dongen op woensdag 28 aug 2019 '19 | vestiging Tilburg
Een uitbreiding op onze keuken met twee extra kastenblokken en een nieuw aanrechtblad.'Wij hebben twee kastenblokken als uitbreiding op onze bestaande keuken (oorspronkelijke keuken gekocht bij een andere keukenzaak) gekocht na een verbouwing waarbij onze keuken vergroot is. Tevens hebben we een nieuw en groter aanrechtblad laten plaatsen. De verkoper 'Jan' heeft ons zeer goed geadviseerd en kwam met ideeën waar we zelf niet aan gedacht hadden zonder dat dit de prijs sterk beïnvloede. Hierdoor hebben we de beschikbare ruimte optimaal kunnen benutten. Ook nadat we de koop hebben gesloten bleef de service bij aanvullende vragen optimaal en na plaatsing was ook de afterservice geweldig. Wij zijn zeer tevreden over Grando. En we zijn helemaal happy met onze ' droomkeuken'. Hoewel deels uitgebreid en vernieuwd lijkt het een volledig nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Pluim”
Door richard aarts op vrijdag 23 aug 2019 '19 | vestiging Tilburg
we hebben een badkamer gekocht en alles wat beloofd was hebben ze waar gemaakt . de mannen die het hebben komen plaatsen verdienen een pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pierre van Mierlo op donderdag 15 aug 2019 '19 | vestiging Tilburg
Toilet ruimte gekocht en laten plaatsen. Eerlijke prijs en prettig contact . Gemaakte afspraken worden nagekomen en aftersales is top. Zeer tevreden over montage door ervaren relaxte vakmensen.
FOTO VAN PIERRE VAN MIERLO
Toiletruimte
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend advies gehad”
Door Joost Dierckx op woensdag 14 aug 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben een keuken gekocht bij Grando in Tilburg. We zijn uitstekend geïnformeerd door een vriendelijke, enthousiaste en kundige verkoper. De spullen zijn geleverd op de afgesproken datum, de keuken is geplaatst door een supergoede monteur. Rustig, ervaren en zeer kundig. Alles functioneert naar behoren. Enkele aandachtspunten achteraf zijn ook adequaat opgepakt, dus ook de service na plaatsing is prima
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Ursula Scheepens op dinsdag 9 jul 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht en zijn tijdens het hele proces goed geadviseerd. Ook hebben ze geholpen met de rest van de verbouwing. Prima service . Ik zou er zo weer mee in zee gaan. Dankjewel Dave en Keukenbouwersplus
Reactie of foto toevoegen
“Keuken vakkundig geinstalleerd”
Door Rob van Geffen op donderdag 4 jul 2019 '19 | vestiging Tilburg
Erg plezierig geholpen en geadviseerd door Dave en de installatie van de keuken. was perfect door zeer vakkundige mensen die de tijd namen om alles te installeren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Ron Tosseram op woensdag 26 jun 2019 '19 | vestiging Tilburg
Complete keuken gekocht, ons helemaal laten voorlichten en adviseren, prima geholpen en scherpe prijs voor apparatuur, blad en kasten. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Michella op zaterdag 22 jun 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben een keuken bij Grando gekocht en we zijn echt heel tevreden met het resultaat! Herman heeft goed naar onze wensen geluisterd!! Ik zal zeker aan mijn vrienden Grando aanraden! We zijn ook erg tevreden met de monteurs (professioneel en flexibel).
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Berrie Groenland op zondag 16 jun 2019 '19 | vestiging Tilburg
Een keuken gekocht zeer goed geholpen verkoper dacht goed mee we hebben de keuken zelf geplaatst en tijdens dit proces ook nog goed geholpen door de verkoper.
Zeker aan te raden
FOTO VAN BERRIE GROENLAND
Deel van geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Van ons een 10”
Door van den Heuvel op zaterdag 8 jun 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben aan de hand van de goede recensies op internet gekozen voor Grando Tilburg... Vanaf t gesprek in de winkel tot t gesprek om te bestellen het gevoel gehad dat we klanten waren. Fijne gesprekken en goed advies van Dave. Een paar keer een aanpassing moeten doen maar alles was goed aangepast. De keuken was bij aflevering en montage meteen goed.. Een prettig en kundige monteur heeft in 1 dag onze keuken geplaatst. om ik zou zeker Grando Tilburg aanbevelen aan onze vrienden en kennissen.. bedankt Grando voor onze geweldig mooie keuken... van ons een 10
FOTO VAN VAN DEN HEUVEL
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jan van der Put op maandag 3 jun 2019 '19 | vestiging Tilburg
wij hebben een badkamer gekocht bij Grando in Tilburg.Wij zijn SUPER tevreden,vanaf het uitzoeken tot het installeren van de badkamer,alles van begin tot het opleveren van de badkamer is goed geregeld,zelfs tijdens het installeren kwam de installateur nog met enkele goede ideeen.Alles werd ook iedere dag weer netjes opgeruimd. wij zijn heel blij met onze nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos verlopen”
Door Loek Smits op vrijdag 24 mei 2019 '19 | vestiging Tilburg
Zeer mooie inbouwkeuken + keukeneiland gekocht. alles is vlekkeloos verlopen. eigenaar komt ná het plaatsen nog even kijken of alles naar wens is geweest om met gezamenlijke tevredenheid elkaar de hand te schudden.
FOTO VAN LOEK SMITS
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door Wim Kroesbeek op dinsdag 21 mei 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht, en we zijn uiterst correct en vriendelijk geholpen door Dhr. J Wooning, zijn expertise was uiterst belangrijk , en zijn inzicht ook.
Kortom een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door gert op woensdag 15 mei 2019 '19 | vestiging Tilburg
ik had de recensies gelezen op internet en deze heeft ons getriggerd om naar Grando Tilburg te gaan.En ik moet zeggen dat de recensies meer dan waar zijn.Wij hebben al het contact alles super fijn ervaren,vanaf de eerste stap in de winkel tot het plaatsen van de keuken.Met dank ook zeker aan de zeer behulpzame en ervaren monteurs.De wijze waarop grando Tilburg werkt is hoe je als consument hahandeld wil worden....nogmaals dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Wim en Wies Bakker op zaterdag 4 mei 2019 '19 | vestiging Tilburg
Nog niet zo lang geleden hebben we een keuken gekocht bij Grando Keuken en Bad in Tilburg. We zijn daarbij tijdens het traject van ontwerp tot aan plaatsing uitstekend geadviseerd door Herman. Hij dacht goed met ons mee om een mooie keuken te realiseren en alle door ons aangedragen wijzigingen t.o.v. het eerste ontwerp werden naadloos ingepast. Ook van de vooraf afgesproken planning werd niet afgeweken. De plaatsing van de keuken werd vakkundig gedaan: netjes en professioneel. Kortom: wij zijn bijzonder tevreden over Grando Keuken en Bad uit Tilburg en kunnen en zullen mensen die nog een keuken zoeken dit adres van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Denken mee”
Door Familie Munnik op woensdag 24 apr 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht. Zijn heel goed en leuk geholpen. Luisteren goed naar de wensen en denken mee. Helpen je mee voor de juiste keuze.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Sandra en Mario Schollen op zondag 21 apr 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben een keuken gekocht bij Jan Wooning van Grando en we zijn echt ontzettend goed geholpen! Er was een heel goed persoonlijk contact , en er werd heel goed geluisterd naar onze wensen! Het resultaat is geweldig! Nogmaals onze dank!!!
REACTIE VAN SANDRA EN MARIO SCHOLLEN
Aanvulling: Zoon Herman heeft ook uitermate nauwkeurig alles nagekeken en uitgezocht voor ons! En ook de monteur dacht heel goed mee bij het plaatsen van de keuken! Goed team!!!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Broers op zondag 21 apr 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben een keuken aangeschaft. Verkopers zijn erg klantvriendelijk. Ik denk dat we wel 10x zijn teruggeweest en ook bij de tiende keer erg attent. Showroom is relatief tot andere keukenzaak en beperkt, maar toch weten ze heel veel te presenteren in een overzichtelijke setting. Montage verliep niet helemaal op rolletjes dus hier werd direct op geacteerd door Herman. Bij oplevering door Jan wederom ook uit eigen beweging nog wat aanpassingen door te voeren. Keurige dienstverlening dus. Algehele indruk van Grando: ik zou zonder twijfel weer teruggaan.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Angelina Jan Potuyt op zondag 14 apr 2019 '19 | vestiging Tilburg
Eind oktober zijn wij naar Tilburg gereden vanuit Rotterdam. Dit omdat we goede ervaringen hoorde van mensen over Jan en Herman. Super geholpen vriendelijk geduld professioneel en alle tijd om een keuken samen te stellen voor ons. Wij waren er zo uit hier gingen we onze keuken bestellen! Afgesproken eind februari de keuken te plaatsten door echt een vakman die mee dacht onze complimenten ! Herman kwam nog kijken naar de keuken met een mooie bos bloemen. Super blij met de keuken binnenkort gaan we neuzen voor badkamer die we volgend jaar willen. De moeite om vanuit Rotterdam naar Tilburg te rijden super service Top team. Zeker een aanrader om de trip te maken !
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is fantastisch”
Door Guido Rossel op zaterdag 13 apr 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een mooie hoekkeuken gekocht, we hebben goed advies gekregen en zijn goed geholpen door Herman. Hij neemt de tijd legt alles goed uit en geeft vrijblijvend de offerte mee om er thuis rustig over na te denken. Het resultaat is fantastisch.
FOTO VAN GUIDO ROSSEL
Mooie hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Reuze blij”
Door Fam.van Ooij op zondag 31 mrt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Na 20 jaar was onze keuken wel aan vervanging toe, maar nadat we een zestal keukenverkopers hadden bezocht zagen we door de bekende bomen het bos niet meer. Uiteindelijk kregen we contact met Jan Wooning en hij kwam zelfs bij ons thuis de situatie bekijken, zodat hij kon adviseren wat we het beste konden doen: renoveren of de keuken vervangen. Het werd het beste van twee werelden;de basis van de keuken was prima en het zou een kwestie zijn van de deuren en laden over laten spuiten, een nieuw aanrechtblad , vervangen van de apparatuur en nieuwe bovenkasten . We hebben daarna de fraaie showroom in Tilburg bezocht en kwamen er heel snel uit met mooie materialen en een prima prijs, inclusief plaatsen. Al het materiaal is op tijd en compleet geleverd en de monteur meldde zich volgens afspraak. Toen de keuken geïnstalleerd was ontdekten we toch nog wat dingen die we anders wilden, wat naar volle tevredenheid geregeld is. Kortom: we zijn reuze blij met onze (gedeeltelijk) nieuwe keuken en de superservice van Grando Tilburg. Het was de rit vanuit de regio Rotterdam volledig waard!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder prettig verlopen”
Door Familie van de Ven op woensdag 20 mrt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Tilburg en alles is naar volle tevredenheid verlopen. Herman heeft ons erg goed geadviseerd en het hele proces van ontwerp tot plaatsing verliep bijzonder prettig. Jan en Herman: bedankt daarvoor! Voor mensen die nog een keuken zoeken: wij kunnen Grando Tilburg van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed adres”
Door Fam Van Abeelen op zaterdag 9 mrt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht,met zeer goed advies van jan & herman. Ook het plaatsen van de keuken is perfect gegaan. Dit is een zeer goed adres om een keuken of badkamer te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verzorgd”
Door Peter en Sindy v Dun op vrijdag 8 mrt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Tilburg en zijn hier erg fijn geholpen . Hier denken ze met je mee en zorgen ze dat jij binnen jouw budget een mooie keuken krijgt . De service is heel goed . Op de dag dat de keuken geplaatst werd kwam Dave ( die ons geholpen heeft bij de aankoop ) zelf nog even kijken of alles oké was . Dank je voor de goede zorgen
Reactie of foto toevoegen
“Vriesvakdeurtje”
Door Liza op dinsdag 12 feb 2019 '19 | vestiging Tilburg
Hallo grando mensen, ik wilde jullie een compliment geven. Ik weet niet hoe (Jan) het voor elkaar heeft gekregen maar het vriesvakdeurtje van Bauknecht is binnen. Top dankjewel voor de hulp (want ik kwam niet door de onvriendelijke klantenservice van whirlpool/bauknecht heen ;) Groeten van een blije klant
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Patricia van Item op vrijdag 8 feb 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben nu voor de tweede keer een keuken van grando. We zijn er erg goed geholpen en geadviseerd. Vriendelijk personeel en komen ook met de juiste ideeën. Ook de plaatsing vasn de keuken was erg goed gedaan en vakkundig. Netjes en professionele.

Eerdere reactie van 9 maart 2017: wij hebben onze keuken besteld in Tilburg bij grando. alles is netjes geregeld. een maand voor levering nog een inductiekookplaat besteld ipv. een gas kookstel. bij levering toch een gasstel gekregen maar na contact met peter werd deze een dag later, op de dag van montage omgeruild. alles is gezet door de klein keukenbouwers en ik mag zeggen dat ik zeer tevreden ben. alles was netjes geregeld. zeer tevreden over zowel grando Tilburg en de klein.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Familie Siemons op donderdag 7 feb 2019 '19 | vestiging Tilburg
Een keuken gekocht bij Grando. Goed geholpen door Dave in de winkel, die ook met eigen ideeën kwam wat wij heel fijn vonden. Levering keuken goed en plaatsing gedaan door twee top monteurs. Ook fijn dat ze naar het eindresultaat komen kijken. Wij zijn erg blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam Roijackers op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht.Zeer goed advies bij de aanschaf van apparatuur. Er werd heel goed naar de wensen van de klant gekeken en heel goede tips gegeven.Heb ook vrienden Grando aanbevolen. Zij hebben ook een keuken gekocht bij hun.Zeer vriendelijke behulpzame mensen. Een aanrader voor een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Asmir op woensdag 30 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
Bij Grando Tilburg hebben wij een keuken besteld voor onze nieuwbouwwoning. Bij binnenkomst voel je meteen al de positieve energie, wat ook bevestigd wordt door het eerste contact met de adviseurs. Van ontwerp tot aan levering was alles perfect verlopen. Er wordt goed geluisterd naar de klant en onze wensen kwamen voorop. Ook werd er advies gegeven over dinhen waar wij zelf niet bij hadden nagedacht. Het voelde zeer vertrouwd aan! Wij hadden gekozen voor geen monteur en gingen de keuken zelf plaatsen. Ik kon voor vragen terecht bij de adviseurs en die twijfelden geen moment om mij van antwoorden en nog meer advies te voorzien. Op een geven moment liepen wij tegen wat problemen aan met de plaatsing en een monteur stond binnen een dag de keuken af te werken op de plekken die wij niet konden/wisten. Ik raad Grando Tilburg iedereen aan, want het is echt anders dan bij de standaard keukenboer. Top, top, top! In de toekomst bij een volgende keuken of badkamer weet ik waar ik naartoe moet.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en prettig”
Door R van Bilderbeek op zaterdag 26 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
De keuken die wij bij Grando gekocht hebben is van goede kwaliteit. Het ontwerpen van de keuken is als zeer goed en prettig ervaren. Ook de voorbereidingen alsmede het plaatsen van de keuken is bij ons heel soepel verlopen. Wij zouden u Grando Tilburg zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Van de Pol op vrijdag 25 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
Vanaf de oriëntatiefase tot en met de montage goede service gehad. Op vragen of opmerking werd adequaat door de vestiging gereageerd. In elke fase werd praktisch meegedacht. De verkoper kwam oprecht geïnteresseerd en enthousiast over. Hij kwam zelfs na de montage met een flesje wijn op bezoek om de keuken te bewonderen. Het montagebedrijf dat Grando had ingezet voor de plaatsing van de keuken was vakkundig, meedenkend en correct. Grando mag dan niet de goedkoopste zaak zijn, maar ze leveren wel kwaliteit en service. Dat zie je dan ook bij het degelijke eindresultaat. En dat is de prijs zeker waard. Het gaat tenslotte niet om een aankoop die je dagelijks doet. Een aanrader!
FOTO VAN FAM. VAN DE POL
Keuken met Portugese tegels
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en vlot”
Door A. Molegraaf op woensdag 23 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een kookeiland met Bora inductiekookplaat en een Quooker gekocht, tevens een kastenwand met apparatuur een losse wandkast en een mooi televisiekastje. Wij zijn zeer tevreden over de service van Grando en de goede montage/installatie van de monteur. Het ging netjes en vlot.
FOTO VAN A. MOLEGRAAF
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden over service en communicatie”
Door Fam. vd Vijver op zaterdag 22 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
Tijdens de verkoop zijn we supergoed geholpen. Uiteraard kon alles, zelfs het driekwart jaar later leveren. In de tussentijd is er wisseling van eigenaar geweest en bij afwerking was de service en de communicatie erg slecht. Overal moesten we zelf achteraan bellen. Tijd tussen levering en afwerking heeft uiteindelijk 2 maanden geduurd met alle vervelende afspraken tussendoor waar je vrij voor neemt en niemand op komt dagen. Kost wel een aantal vakantiedagen. O ja de factuur waren ze verbazingwekkend erg op tijd mee ....
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Henk en Ella Wolfs op dinsdag 18 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
We hebben een complete KEUKEN gekocht bij Grando .... super geholpen door Dave en Herman...en super tevreden over de service en kennis van deze heren. Ook de levering en plaatsing van de KEUKEN verliep volgens de planning. Dus wij zijn zeer te spreken over Grando.
FOTO VAN HENK EN ELLA WOLFS
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door John op dinsdag 18 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
Onze nieuwe keuken is enkele weken geleden geplaatst. Niet alles ging de eerste keer goed, soms ook buiten de schuld van Grando om. Maar Grando heeft steeds alles heel goed opgepakt en de problemen opgelost. We waarderen vooral de persoonlijke aandacht van het eerste tot het laatste contact. Nu kunnen we genieten van de keuken en krijgen we veel complimenten!
FOTO VAN JOHN
Veel complimenten voor de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke benadering”
Door Manon Albers op zondag 16 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben bij Grando Tilburg een keuken gekocht. De persoonlijke benadering vonden wij erg prettig. We zijn goed geadviseerd en de keuken is helemaal naar wens. Toen de keuken stond kwam Herman zelfs langs bij ons thuis om te kijken. Top service! Een aanrader!
FOTO VAN MANON ALBERS
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Marlies van Doorn en Jos Peerlings op zondag 16 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben bij Grando onze keuken gekocht en zijn er superblij mee. We zijn uitstekend geholpen en er werd meegedacht bij het maken van de keuzes waardoor de keuken nóg beter aan onze wensen voldoet. Met meedenkende en secuur werkende monteurs komen ook de laatste puntjes op de i. Wij genieten elke dag van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door John Meeuwisse op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
We zijn super tevreden over onze keuken. Grando Tilburg heeft ons niet alleen geholpen aan een mooi eindresultaat maar ook in alle stappen daarvoor. Zo kregen wij uitgebreid hulp bij het uitzoeken van de keuken en hoe wij deze zo praktisch mogelijk konden indelen. Daarnaast werd er eerlijk en kundig advies gegeven over de aanschaf van de keuken apparatuur. Door de ervaren persoonlijke hulp hebben wij nu een keuken die perfect bij ons huis past. Grando Tilburg bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal happy”
Door Fam.Tubalawony op woensdag 5 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
Medio augustus zijn we ons gaan oriënteren op een nieuwe keuken. Grando Tilburg was de eerste, en tevens laatste, showroom die we bezochten. We werden namelijk uiterst vriendelijk voorzien van deskundig advies door zowel Jan als Herman. Hierdoor zijn we niet verder gaan kijken. We hadden er alle vertrouwen in dat we bij Grando op het juiste adres waren. Er werden goede ideeën aangeleverd en er werd meegedacht om onze keuken binnen ons budget te houden. Eind november zou de keuken geleverd worden. Op ons verzoek werd een datum gekozen waar ook echt rekening mee gehouden werd. Hierdoor konden we de voorbereidingen goed plannen. De communicatie rondom de planning van levering etc verliep erg soepel en makkelijk. Via de mail en Whatsapp hielden we elkaar op de hoogte en gestuurde appjes met vragen werden dezelfde dag nog beantwoord. Op het afgesproken tijdstip stonden de monteurs voor de deur. Het bleken, naast hele vriendelijke mannen, ook nog eens echte vaklui te zijn die uiteindelijk méér werk hebben geleverd dan waarvoor ze kwamen. Hoewel er van te voren was verteld dat de plaatsing 1 werkdag zou duren en dat onze keuken dan gebruiksklaar werd opgeleverd, zijn er dit uiteindelijk 2 geworden. Maar, zoals de monteurs al zeiden ; we zijn liever wat langer aan het werk met een tevreden klant als resultaat. En dát zijn we! Helemaal happy met onze nieuwe keuken. De volgende dag werden we gebeld ; Jan wil namelijk het eindresultaat komen bewonderen. Hoe leuk is dat. Wat een enorme betrokkenheid en klantvriendelijkheid. Uiteraard is hij van harte welkom. Wij zouden Grando keukens Tilburg dan ook aan iedereen adviseren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Fam. Kesting op dinsdag 4 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
We hebben een paar maanden geleden een keuken bij Grando gekocht en de keuken is inmiddels geplaatst door een bedrijf, wat samenwerkt met Grando Tilburg. Over beide bedrijven zijn we zeer te spreken. De medewerker van Grando heeft goed en creatief met ons meegedacht om de ruinte optimaal te gebruiken. Het granieten blad mochten we gaan bekiken bij de leverancier in Tilburg. Bij levering wilden we liever een grotere boiler en dit werd op dezelfde dag nog geregeld. Top service! De medewerkers die de keuken geplaatst hebben en de afwerking netjes in orde hebben gemaakt, bleken vaklui. Prettige personen, die nauwkeurig en deskundig werken. Wij raden Grando zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie door waterschade”
Door R.Jansen op donderdag 8 nov 2018 '18 | vestiging Tilburg
Na 5 jaar genoten te hebben van een door Grando Tilburg geleverde keuken hebben wij deze deels door waterschade moeten laten vervangen. Uiteraard moest dit allemaal snel waarbij we uitermate goed zijn geadviseerd. Helaas bij montage bleken er meerdere onderdelen niet goed te zijn waardoor er een groot probleem dreigde te ontstaan in onze planning vanwege opeenvolgende werkzaamheden nav de waterschade en hier onderscheid Grando Tilburg zich. Ons probleem werd ook hun probleem en alles is in het werk gesteld om binnen enkele dagen alles op te lossen naar volle tevredenheid. Ook na 5 jaar staan ze voor ons klaar en dat is een groot compliment waard! Jan en Herman bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door F.Theunis op maandag 22 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Ik ben bijzonder tevreden. Goede adviezen en tips gekregen. De planning klopte precies. Alles op tijd gekomen. Goede kwaliteit en prima afwerking. Echte vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede ervaring”
Door Ingrid sanders op donderdag 11 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Ik heb een hele goede ervaring. Zeer prettig geholpen vanaf het eerste moment van keuze tot oplevering.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Peter Kroezen op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Prima ervaring. Afspraken goed nagekomen, aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een 9”
Door Richard van der Mark op donderdag 27 sep 2018 '18 | vestiging Tilburg
Dave en Herman, bedankt voor jullie goed zorgen. We waren zeker niet de makkelijkste klanten. Een paar keer veranderd van idee qua opstelling, maar dit werd niet gezien als "probleem" door de verkopers ( Dave en Herman). Nu staat er nu een top keuken, ook dankzij de keukenmonteurs en de goede service van Grando Tilburg. Wij geven Grando hierom ook een 9!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door M.Bakker op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Tilburg
wij kochten een keuken en zijn hier heel tevreden over en ook wat betreft de service.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door David op woensdag 12 sep 2018 '18 | vestiging Tilburg
Ontzettend tevreden met het eindresultaat! Goede service, goede communicatie en hoge kwaliteit afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ans Denissen op vrijdag 3 aug 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando. Verkoper was zeer ervaren een heeft ons goed geholpen. Doordat het geen grote keten is zijn de lijnen kort en het is makkelijk communiceren want je krijgt steeds dezelfde aan de telefoon. De keuken ziet er prachtig uit.
FOTO VAN ANS DENISSEN
Hoek van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Witte hoogglans keuken”
Door Diny van den Akker op zaterdag 28 jul 2018 '18 | vestiging Tilburg
We hebben een wit hoogglans keuken gekocht. We zijn erg tevreden over het resultaat en de service. Een aanrader om daar je keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door M. Donders op woensdag 25 jul 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Tilburg en we zijn super tevreden. Prachtige keuken en heel goed geadviseerd door de verkoper. De mensen die de keuken gezet hebben waren ook heel professioneel en netjes. Wij kunnen Grando Tilburg bij iedereen aanbevelen. De verkoper is nog komen kijken nadat de keuken gezet is en kregen we ook nog een prachtige bos bloemen. Top bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Johan Verboord op vrijdag 13 jul 2018 '18 | vestiging Tilburg
Zojuist is mijn nieuwe keuken opgeleverd en ben ik de eigenaar van een pronkstuk. In één woord geweldig. Het gehele proces: ontwerpen, wijzigen, inmeten, levering en montage verliepen geheel volgens de afgesproken procedure. Het ontwerpen van mijn keuken was een uitdaging omdat de uiteindelijke maten van de muren en de afstand van vloer tot plafond alleen maar bij benadering bekend waren. Met dit alles werd zeer flexibel om gesprongen. Tot 3 keer toe heeft de adviseur het ontwerp moeten veranderen, maar steeds werd het uiterst creatief en vakkundig opgelost. Toen ik helemaal tevreden was werd de knoop doorgehakt en de bestelling geplaatst. Ook werd toen meteen de montagedatum vastgesteld. Precies op de afgesproken datum werd de apparatuur geleverd en kon de monteur aan de gang. In ruim anderhalve dag werd op uiterst professionele wijze de gehele keuken gemonteerd. Alles werd aangesloten en getest en daarna door mij in orde bevonden. Ik ben een uiterst tevreden klant en geniet voortdurend van mijn nieuwe bezit. Grando heeft gedaan wat ze beloven!
FOTO VAN JOHAN VERBOORD
Creatief ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Tim Sauvé op dinsdag 6 feb 2018 '18 | vestiging Tilburg
Tijdens ons eerste gesprek werd er goed met ons meegedacht en de voor en nadelen besproken. Wij wisten wat we wilden. Het plaatsen van de keuken was goed geregeld. Wij zijn blij met onze keuken en beveel dit aan.
FOTO VAN TIM SAUVÉ
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Frank van Baardwijk op zondag 4 feb 2018 '18 | vestiging Tilburg
Tijdens het kennismaking gesprek werd er goed geluisterd naar onze wensen t.a.v een nieuwe keuken. Er werd meegedacht en we werden zowel op de voor-als nadelen gewezen van onze keuzes in materiaal en apparatuur. De keuken is in één dag gezet en de afwerking was uitstekend. Na eerdere slechte ervaringen bij de aankoop van een keuken bij andere zaken, is het een verademing dat het dus ook goed kan gaan. Peter, van Grando Keukens Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J Heerkens op zaterdag 20 jan 2018 '18 | vestiging Tilburg
Na wat correcties bij het samenstellen van de keuken en daarna bestellen. Deze week 19 januari het installeren van de keuken door twee vakkundige monteurs zeer tevreden over de keuken. Zit er keurig strak in en zijn we er dan ook blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer ontevreden”
Door Jeannette op vrijdag 4 aug 2017 '17 | vestiging Tilburg
Je besteld een keuken naar je wensen. En als hij besteld is moet je voor 3 dingen afwijken....kunnen de dingen die afgesproken zijn niet gemaakt worden. Zeer ontevreden
Reactie of foto toevoegen
“Alles is perfect gelopen volgens afspraak”
Door tom van schilt op zondag 28 mei 2017 '17 | vestiging Tilburg
Na een bezoek aan Ikea/Hornbach/superkeukens en Nuva keukens nog naar Grando gegaan. Een offerte laten zien van een concurrent en een week later de keuken laten tekenen en een offerte opgemaakt. Helaas wat verwarring over de prijs maar uiteindelijk een reëele prijs afgesproken die dicht bij de prijzen van de concurrent ligt. Grando rade keukenbouwers plus aan als montage bedrijf dat ook het meerwerk doet. Alles is perfect gelopen volgens afspraak. Je bent wel iets meer geld kwijt maar we hebben geen gedoe gehad. Vakmannen die het werk uitvoerden en kundig advies over extra stroomgroepen etc. Alles is ook perfect uitgevoerd en de keuken staat er gewoon netjes en goed in. De keuken zelf is stevig en de materialen zijn goed. Het geheel is af en voor iets meer geld hebben we een zeer mooie keuken met een mooie uitstraling! Wij zijn zeer tevreden met de gang van zaken en vinden Grando een keuken leverancier die niet loopt te pushen om je een keuken te verkopen.
FOTO VAN TOM VAN SCHILT
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen
“Moet overal achteraan bellen”
Door Fam. Daemen op vrijdag 14 apr 2017 '17 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht. Het begon met een leuk gesprek met een nogal pusherig einde. Levering op tijd maar al gelijk schade zichtbaar. Wasbak aan 2 kanten gedeukt. Nog nooit gebeurd natuurlijk. Tijdens plaatsen bleek er nog veel meer beschadigd te zijn. Nu al 2 keer monteur terug omdat afzuigkap het niet deed. Volgende week (na 5 weken wachten) hopenlijk alle kapotte deuren/wandjes vervangen. Bovenkastje niet gelijk met aanrecht, lelijk! Geen oplossing. Achterwand met 2 naden die niet gelijk zijn, lelijk! Overal achteraan bellen. Niks tegemoetkoming of excuses. Wij gaan nooit meer naar Grando..
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geplaatst”
Door Britt Gibney op woensdag 8 mrt 2017 '17 | vestiging Tilburg
Mooi bedrijf. Goede kwaliteit en betaalbaar. Zeer klantvriendelijk. Denken mee over oplossingen en goede ideeen. Als je zelf met een idee komt, wordt daarop ingespeeld ipv het af te kraken (hadden we nl bij andere zaken wel). Inmeting ging niet helemaal goed en wordt nog gewerkt aan een oplossing maar al bij al tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Groot compliment”
Door Henk van Geel op donderdag 2 feb 2017 '17 | vestiging Tilburg
Na onze keuken gekocht te hebben werd het project opgestart voor de montage .. inmeten etc, en een projectplan werd opgesteld. Zeker zeer goed te noemen hoe dit werd voorbereid. Echter toen de dag aanbrak van de levering bleek de koelkast, plafondunit en spotjes nergens te bekennen. Echter door even goed te praten met Peter (grando tilburg) is er door meerdere personen zeer goed geacteerd, waardoor alles op tijd werd geleverd . Tijdens de inbouw kwamen we meerdere "uitdagingen" tegen die ook perfect werden opgelost door het hele team dat bezig was met onze keuken. 1 voorbeeld: de bestelde kraan kon niet geinstalleerd worden doordat deze dicht tegen de achterwand moest komen , echter door snel schakelen tussen Grando tilburg en de inbouwers werd zeer snel een vervangende kraan geleverd die wel paste. Zo waren er meer gevallen waarin de creativiteit goed werd gebruikt door alle betrokken partijen.
Groot compliment aan:
- Henk de Graaf (en dimitri) van DE KLEIN KEUKENBOUWERS PLUS
- Peter Verhoeven van Grando Tilburg
- Juul Ellerman : Grando Hoofdkantoor
Verkopen is een kunst , maar acteren als het fout gaat is een zegen!!
FOTO VAN HENK VAN GEEL
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door GJH op donderdag 19 jan 2017 '17 | vestiging Tilburg
Prima service. Aardige mensen en we hebben een mooie keuken voor een scherpe prijs kunnen kopen. Wij zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Normale behandeling, levering iets later”
Door broers op donderdag 29 sep 2016 '16 | vestiging Tilburg
levering paar weken later als afgesproken.Inmeten van keuken liet lang op zicg wachten. Een paar keer naar Grando gebeld . zouden onze boodschap doorgegeven aan verkoper en die zou ons terug bellen (moet nu nog bellen) . voor de rest wel normaal behandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door A.Bakx op vrijdag 2 sep 2016 '16 | vestiging Tilburg
netjes en snel geholpen goed advies goede moderne apparatuur opmeten werd nauwkeurig gedaan door de monteur die hem ook kwam plaatsen, levering op de afgesproken datum en de montage verliep vlotjes.zonder rommel achter te laten. verkoper was gewoon TOP
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in onze stijl”
Door H.J.M. Lavoir op zaterdag 19 mrt 2016 '16 | vestiging Tilburg
De creativiteit en het meedenken met de verkoper Daniel was bijzonder goed. Daniel had voldoende geduld bij het brainstormen. We hadden zowiezo de keuken bij Grando gekocht omdat her de enigste keuken was die in onze stijl pasten. Alleen als Daniel niet zo medewerkend was geweest waren we naar een andere vestiging gegaan. Nogmaals bedankt Daniel.
FOTO VAN H.J.M. LAVOIR
Moderne rechte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Gekochte keuken”
Door Kammers op vrijdag 18 mrt 2016 '16 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht bij Daniel. Goede ontvangst en er werd uitgebreid de tijd genomen. Goede ideeën/tips en mooie 3d tekening. Filiaal was soms telefonisch lastig te bereiken. Helaas is de montage niet vlekkeloos verlopen en moeten er nog wat herstelwerkzaamheden uitgevoerd worden. Wel vriendelijke monteurs. Verder wel blij met het resultaat tot dusver.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen plaatsing duurde lang”
Door m vd Mosselaar op vrijdag 5 feb 2016 '16 | vestiging Tilburg
Goed te woord gestaan door verkoper nam alle tijd voor ons. Met een lekker bakje koffie. Tussen door nog even terug geweest en ook keurig geholpen. Voor ons is alles naar wens gegaan alleen het plaatsen heeft lang geduurd door keuken bouwers.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Bedankt voor uw reactie. We zullen uw compliment doorsturen naar de vestiging.
Reactie of foto toevoegen
“Codes checken”
Door annelieke op vrijdag 13 nov 2015 '15 | vestiging Tilburg
Grando tilburg nooit meer! Tip als je toch daar een keuken koopt check dan alle codes van u product na want ze verandere dingen en laten spullen achterwegen, waar je van denkt dat je ze krijgt. En ga er maar niet vanuit dat het leiding schema wat je krijgt klopt. Blij dat ik er vanaf ben. Veel tijd kwijt geweest met bellen en mailen. Afspraken nakomen is erg lastig.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste Annelieke, Bedankt voor uw reactie. ik zet bovenstaande direct door naar de verantwoordelijke binnen het Hoofdkantoor van Grando Keukens & Bad. Komende week zullen we telefonisch contact met u opnemen om bovenstaande klacht door te nemen. Vriendelijke groet,
Grando Retail
Reactie of foto toevoegen
“Prima aflevering”
Door P. Paulissen op donderdag 1 okt 2015 '15 | vestiging Tilburg
Keuken werd prima afgeleverd en was goed verpakt. De montage was super. Jammer dat we op de juiste vaatwasser zo'n 2 weken hebben moeten wachten. Verder alles oke. In de praktijk werkt alles goed. Hopelijk kunnen we lang genieten van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN P. PAULISSEN
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door jitske schapendonk op vrijdag 21 aug 2015 '15 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht bij grando in tilburg en zijn super goed geholpen ze lieten precies de dingen zien die wij wilden en kwamen zelf ook nog met aanpassingen die misschien beter zouden zijn. De levering was ook netjes optijd. En de monteur was super nauwkeurig zeer tevreden. Ook de service daarna was prima.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoopervaring”
Door W.W.K. op zaterdag 1 aug 2015 '15 | vestiging Tilburg
In juli 2015 wilden mijn vrouw en ik een keuken kopen bij Grando Tilburg. Na een aantal keren met Grando om de tafel te hebben gezeten leek het erop alsof we er met Grando uit zouden gaan komen. Na een telefoongesprek waarin de details van de keuken nog eenmaal werden doorgenomen, kon ik de offerte komen tekenen bij Grando keukens voor een bedrag waar we aan de telefoon een overeenstemming over hadden bereikt (qua prijs en alle details). Wat bleek na het doornemen van de offerte in de winkel. Ze hadden toch stiekem andere apparaten in de offerte gezet dan we afgesproken hadden. Vreemd want ik was heel duidelijk geweest aan de telefoon over de apparaten (zelfs de typenummers opgenoemd en deze nog een aantal dagen ervoor in de zaak besproken). U begrijpt dat wij redelijk ontdaan in de keukenzaak van Grando zaten. Uiteindelijk na 2 uur praten hadden ze toch weer de oude apparaten (zoals we die hadden uitgekozen teruggezet in de offerte). Bedenk hierbij dat we dus alleen kwamen om een handtekening te zetten, want er was volledige overeenstemming aan de telefoon. Uiteindelijk dachten wij dus dat we er alsnog uit waren gekomen. Wat vertelt hij in de laatste seconde voor het plaatsen van de handtekening: "en dan komt er nog 1800 euro bij voor de montage van de keuken". Maar in de offerte die wij van hun hadden gekregen stond dat deze keuken inclusief montage was. Toen begon hij te zeggen... maar ja dat kan echt niet voor de prijs die telefonisch was afgesproken. U begrijpt het al. Mijn vrouw ontploft volledig. De tranen staan haar dichterbij dan het lachen. Bij mij schoot het uiteraard ook volledig in het verkeerde keelgat. Een paar andere medewerkers komen naar me toegelopen en begonnen me zelfs kleinerend aan te spreken. We zijn woedend uit de zaak gelopen. Een paar weken later werd ik gebeld door Grando. Ik deed mijn verhaal, ze zouden me absoluut terug gaan bellen om te laten zien hoe het wel kan in een andere Grando zaak. Bijvoorbeeld Grando Breda. Alles was een groot misverstand en ze vertelde me dit dat dit nooit had mogen gebeuren. Ze zouden er alles aan doen om mij toch nog een keuken te verkopen. Mooie woorden, want wat denkt u....ze hebben me daarna nooit meer gebeld. Wat mij betreft is Grando de slechtste ervaring die ik ooit met een bedrijf/winkelketen of wat dan ook ervaren heb. Een 1 voor dit bedrijf is nog teveel voor het goede. Grando moet zich diep diep schamen. Mijn vrouw en ik krijgen nog buikpijn als we terugdenken aan deze belachelijke vertoning in Grando Tilburg.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden ermee”
Door Rochelle IJsselstein op woensdag 1 jul 2015 '15 | vestiging Tilburg
Frans Kwakkebos heeft ons geweldig geholpen met de keuken. De keuken staat er prachtig bij en zijn zeer tevreden over de service. Ik zal dan ook iedereen aanraden om de keuken bij Frans te bestellen!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken keurig nagekomen”
Door Michel op vrijdag 19 jun 2015 '15 | vestiging Tilburg
Wij zijn uitstekend door frans geadviseerd bij de aankoop van onze keuken. Alle afspraken zijn keurig nagekomen, belangstelling continue getoond, je voelt je als klant serieus genomen. Hier koop je met een gerust hart een keuken tegen hele scherpe prijs en uitstekende service.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Fam. Musters op donderdag 28 mei 2015 '15 | vestiging Tilburg
Ik heb een keuken gekocht. Ik ben absoluut niet tevreden over [naam verwijderd]. Onze keuken zou weken geleden al compleet geleverd zijn ondertussen wachten wij nog steeds op verschillende spullen. Er was een verkeerde koelkast geleverd, deze is na veel gedoe omgeruild voor een beschadigde en 2e hands koelkast (voedselresten zaten erin, nu een week later nog niets vernomen. [naam verwijderd] reageert nergens meer op. Komt afspraken niet na, zou bij de wisseling van de koelkast zijn, was er niet. Ook niet afgebeld. Is 9 van de 10 keer niet aanwezig en terug bellen word ook niet gedaan. Een dus erg ontevreden klant.

Naschrift Qasa 2 juni 2015: Grando heeft toegezegd een nieuwe koelkast te leveren.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede ervaring met Grando”
Door Casper op woensdag 27 mei 2015 '15 | vestiging Tilburg
Erg goede ervaring met Grando. Geen guerrillaverkoop maar goede kwaliteit voor een marktconforme prijs. Adviseur tekende in een handomdraai onze droomkeuken en kon direct een prijs overleggen. Monteren gebeurde op tijd, en door een duidelijk vakbekwame monteur die zijn hand niet omdraaide voor wat extra werk wat de keuken écht afmaakte. Uiteindelijk een prachtige keuken opgeleverd gekregen waar wij iedere avond met plezier staan te koken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend advies”
Door Anja en Leo op vrijdag 18 apr 2014 '14 | vestiging Tilburg
Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Grando Tilburg en werden geadviseerd door Dhr.Kwakkenbos, uitstekend advies, een meedenker en zeer belangstellend. Omdat we zelf een aannemer wilden zoeken ontvingen we de volgende dag al de uitgewerkte tekeningen en foto's. Uiteindelijk op advies van Grando in zee gegaan met Mark de Klein van Keukenbouwers Plus. Binnen 2 weken was de verbouwing rond volgens planning, harde werkers en perfecte aflevering. Dhr.Kwakkenbos kwam na oplevering zelf even kijken en gaf nog tips over het onderhouden van de keuken en de apparatuur. Ik kan uiteraard nog niets vermelden over de kwaliteit van de geïnstalleerde apparatuur. Uit recensies lees ik dat dit nogal eens te wensen kan over laten. Mijns inziens treft Grando dan geen blaam, een ieder weet dat de kwaliteit van produkten achteruit gaat. Ik ben er van overtuigd dat Grando ook dan een passende oplossing heeft. Niets dan lof!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe keuken Super advies”
Door Ad. Beekers op donderdag 6 feb 2014 '14 | vestiging Tilburg
Hierbij wil ik graag een positieve referentie schrijven over Grando keukens Tilburg We gingen op zoek naar een nieuwe keuken. Na een aantal zaken bezocht te hebben kwamen wij bij Grando keukens Tilburg Op een zaterdag om 16.00 binnen gelopen. Wij werden aangesproken door dhr Heijmans. Hij vroeg ons op een prettige manier of hij ons kon helpen. We zeiden dat we op zoek waren naar een nieuwe keuken, waarop hij ons rond liet kijken. Na de ronde gemaakt te hebben sprak hij ons nogmaals aan. Hij vertelde wat over de deuren en de verschillende werkbladen. Wij hadden gelijk een goed gevoel, en er werd goed naar ons geluisterd. Hij stelde voor een tekening te maken. Aangezien het al na 17.00 was zeiden wij dat wij morgenochtend terug kwamen. De maten hebben wij achter gelaten zodat dhr Heijmans alvast een tekening kon maken met onze wensen. Wij zondag terug om 10.00 uur onder het genot van een bakje koffie hebben wij het ontwerp doorgenomen. Het was precies zoals we in ons gedachte hadden. Daarna hebben wij gevraagd of hij de keuken kon berekenen. Hij antwoordde: natuurlijk geen probleem. We hadden het gevoel dat hij ons goed aanvoelde met de materialen die wij voor ogen hadden. Er werd netjes een offerte voor ons gemaakt, en na een kleine onderhandeling hebben we de knoop maar doorgehakt om de keuken bij Grando keukens Tilburg te bestellen. Bij deze wil ik daarom ook Grando keukens Tilburg bedanken voor de samenwerking, en daarnaast ook de transporteur die alles netjes en rustig bij ons binnen gezet hebben. Met vriendelijke groet, De familie Beekers
Reactie of foto toevoegen
“Grando Keukens Tilburg”
Door Hans op maandag 22 apr 2013 '13 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Keukens Tilburg. De oude was aan vervanging toe. Wat we perse niet wilden was een Keukenzaak met een opdringerige verkoper die een hele trukendoos op ons zou gaan uitproberen. We wilden een eerlijk verhaal, een kwalitatief goede keuken voor een nette prijs. Na wat rondgekeken te hebben bij verschillende keukenzaken kwamen we bij Grando Keukens Tilburg terecht en vonden de verkoper die voldeed aan genoemd profiel. Wim bleek een man met geduld en een luisterend oor voor de klant. Na vier bezoeken afgelegd te hebben waarin het vertrouwen in elkaar groeiden, vonden we elkaar. Door het deskundige advies en het meedenken in ons concept werd het een keuken waar we vierkant achter stonden. Na de koop gesloten te hebben verlieten we Grando Keukens Tilburg met een goed gevoel. De keuken werd geplaatst door het bedrijf De Klein Keukenbouwerplus uit Zeeland. Tijdens het bezoek aan huis om de maten op te meten, werd met Mark het concept doorgenomen en werden goede praktische adviezen door Mark gegeven. Ook hier werd wederom goed meegedacht en voelde het goed om met elkaar in zee te gaan. Vanaf het begin werden alle afspraken door beide bedrijven keurig nagekomen. Er werd vakkundig gewerkt en na 2 verbouwweken (en veel stof door het hele huis, je moet er wat voor over hebben) stelden we vast dat we een prachtige keuken hebben gekregen en dat de gewekte verwachtingen zowel door Grando Keukens Tilburg als door De Klein Keukenbouwersplus volledig zijn waargemaakt.
We danken beide bedrijven dan ook graag voor het geleverde werk, hun aandacht voor, tijdens en na de uitvoering van het werk en bevelen hen dan ook van harte aan bij de lezers van deze recensie.
Reactie of foto toevoegen
“perfecte service grando Tilburg”
Door Paul op woensdag 27 mrt 2013 '13 | vestiging Tilburg
In 2012 kochten wij een badkamer bij Grando Dongen. Levering en plaatsing verliepen in het begin prima. Helaas ging Grando Dongen failliet, voordat de badkamer helemaal klaar was, en konden de laatste zaken niet afgewerkt worden. Daar sta je dan als klant, die badkamer komt niet meer af. Denk je. Gelukkig nam Grando Tilburg de verantwoordelijkheid over en zorgde, zonder enig probleem, voor een perfecte afwerking van onze badkamer. De service en klantvriendelijkheid van Grando, met name van de manager, Edwin Heijmans, maar ook van de installateur, waren perfect! Grote klasse dat Grando Tilburg ons op deze wijze heeft geholpen! Paul Trommelen, Dongen
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door M.Rotteveel op vrijdag 20 sep 2019 '19 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht bij Grando Almelo.Meteen een goed gevoel bij binnenkomst.Met een bak koffie een gesprek aangegaan met Jan Wolterink wat onze wensen waren.Had meteen een goede klik met Jan die veel kennis van zaken had en de gehele badkamer en wc beneden van A tot Z heeft geregeld inclusief montage. Ook deze mensen hebben vakwerk afgeleverd. Al met al een dikke pluim voor Grando Almelo.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Robert Schoenmaker op zondag 18 aug 2019 '19 | vestiging Almelo
Nieuwe badkamer, alles is naar wens, wij zijn erg tevreden. De adviseur van de winkel heeft ons prima geholpen en heeft ons prima geadviseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Christine Kösters op vrijdag 28 jun 2019 '19 | vestiging Almelo
Ik heb een prachtige badkamer gekocht. De vestigingsmanager heeft mij fantastisch en zeer kundig geholpen. De badkamer voldoet aan al mijn verwachtingen en de afwerking is super!
FOTO VAN CHRISTINE KÖSTERS
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische ervaring”
Door Menno Bos op vrijdag 14 jun 2019 '19 | vestiging Almelo
We hebben bij Grando Almelo een badkamer gekocht incl. verwijderen van de bestaande en montage van de nieuwe badkamer. Al tijdens het eerste bezoek werden we uitstekend geholpen door Jan Wolterink, hij bracht door zijn ervaring nieuwe ideeen in. Na thuiskomst hebben we het ontwerp bestudeerd en ontstonden er toch nog een aantal wijzigingen, dit was geen probleem. Het werd ons al snel duidelijk dat Jan zeer klantgericht is en meedenkt om de ideale oplossing voor de klant te vinden. Afspraak gemaakt om per 1 april (geen grap!) met de verbouwing te beginnen. Bij het naderen van deze datum leek het even alsof dit niet ging lukken daar de werkzaamheden van een installateur ergens anders compleet uitliepen. Na overleg met Jan is er een andere installateur gekomen, deze heeft alle werkzaamheden (incl. het verwijderen van alle oude tegels, water- en afvoerleidingen) perfect en binnen de verwachte tijd uitgevoerd. Kortom: fantastische ervaring en ik kan Grando Almelo (Jan Wolterink) bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door W bakker op zondag 28 apr 2019 '19 | vestiging Almelo
Badkamer laten ontwerpen en plaatsen. Montage duurde langer dan verwacht. W. Bakker.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door José op dinsdag 16 apr 2019 '19 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht erg tevreden en moesten snel handelen, te laat pas gaan zoeken. Meneer is ook erg geduldig want soms ga je twijfelen aan alles.

Aanvulling ontvangen 16 april 2019: Ja badkamer is geleverd en wij zijn zeer goed geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermaterialen”
Door Frank K op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Almelo
Grando Almelo: Jan heeft iets meer dan 2 jaar geleden materiaal geleverd voor onze nieuwe badkamer. Jan gaf hier uitstekend advies in en een goede prijs kwaliteit verhouding. Levering was snel. De verbouwing hier van hebben wij zelf uitgevoerd en duurde iets langer dan verwacht. Na anderhalf jaar hadden wij een probleem met onze thermostaat. Jan heeft dit snel en netjes opgelost. Niets anders dan lof voor deze zaak en Jan! Ik zou zeker weer in de toekomst zaken doen met Grando Almelo Jan. Jan bedankt! M.v.g Frank
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Wanda Koetsier op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
wij hebben een badkamer gekocht. Het wordt inmiddels erg mooi. Er is wel iets langer over gedaan, dan wij verwacht hadden. Maar het resultaat is er dan ook naar. Het wordt erg mooi. Wij hebben jaren gewacht op dit moment, dus maakt het ons niet uit hoe lang er aan gewerkt wordt. Want we zien hoe het elke keer mooier en mooier wordt. Beter de tijd nemen, dan het af raffelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Murat Tanyeli op maandag 1 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
Badkamer meubels gekocht goed advies en snelle levering. Verkoper heeft ons super geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Miriam op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Almelo
We hebben een mooie badkamer gekocht die aan alle wensen voldoet in een kleine ruimte. We zijn super geholpen en geadviseerd!
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Christa Körmeling op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Almelo
Bij Grando alleen badkamer meubels gekocht. Badkamer ging verder via projectbouw. Supergoed geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken. Ik wilde een andere fonteinkraan dan die bij de set hoorde. Deze hadden ze niet zelf in het assortiment, maar dat was geen probleem, zij bestelden het! Ook toen ik erachter kwam dat mijn douchedeur (via de projectbouw) waarschijnlijk niet volledig open kon omdat deze tegen de wastafel aan kwam werd er meegedacht en meegekeken. Er werd zelfs een 3D animatie gemaakt om te kijken hoe ver de deur open kon. Kortom: niet eens een hele badkamer gekocht, alleen maar meubels, maar een super goede service!!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (42 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (74 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (31 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (43 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (35 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (81 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (29 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (20 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (28 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (32 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (10 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (31 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (33 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (116 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (15 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (36 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (29 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (59 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (50 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (90 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (88 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (103 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (20 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (87 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (18 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (75 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (27 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (65 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (106 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (89 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (63 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (121 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (38 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (56 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (61 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (32 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.