Feedback
8,4

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1396 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren659 ervaringen
4 sterren539 ervaringen
3 sterren50 ervaringen
2 sterren47 ervaringen
1 ster86 ervaringen

Per vestiging:
“Verliep goed”
Door Berkelaar op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over de vakkennis van het bedrijf. Hulp bij keuze was goed. Levering en montage verliep goed.
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Frans Plaggenborg op zondag 18 nov 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Koop badkamer. Zeer goed geadviseerd en zeer vakkundig geïnstalleerd. Goede nazorg. Kan Grando Hoogvliet zeker aanraden
FOTO VAN FRANS PLAGGENBORG
Badkamertafel met spiegel
Reactie of foto toevoegen
“Aflevering was super netjes”
Door D. Immerzeel op vrijdag 12 okt 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben en badkamer en nieuw toilet gekocht en laten monteren. Door monteur Johan is echt alles super netjes afgeleverd onze hele badkamer en toilet zijn gewoon en plaatje geworden. Bedankt Johan voor het zo netjes plaatsen en Maurice voor het super ontwerp en mee denken.
FOTO VAN D. IMMERZEEL
Nieuwe douche
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door M.J. Tillemans op zaterdag 29 sep 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Ik zou dit bedrijf zeer zeker aanraden. In de showroom ruim aandacht en zeer zeker gedacht en geluisterd naar onze wensen. Alle afspraken zijn nagekomen en het plaatsen verliep ook geweldig. Ook de na-controle is door ons op prijs gesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door R. Blaauw op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht welke niet al te groot mocht zijn maar toch alles moest hebben wat we wilden. Daar zijn we goed in geslaagd. Na levering zelf geplaatst. Alles klopte en onbeschadigd geleverd. complimenten! Zijn wat problemen met rubber van de vriezer, monteur komt er voor langs, netjes geregeld. Ook jammer van werkblad, spoelbak is ingefreesd maar op een paar plekken niet goed afgekit, gemeld aan Grando en wordt ook actie ondernomen. Al met al een positieve ervaring en kan dit bedrijf aanbevelen! Hartelijk dank voor alles!
Reactie of foto toevoegen
“Eerst de keuken daarna de badkamer”
Door Jan op dinsdag 4 sep 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Na begin dit jaar een nieuwe keuken door grando Hoogvliet ook een nieuwe badkamer laten ontwerpen en plaatsen. Het adviestraject was onvoldoende. De montage en de aftersales 100%.

Eerdere ervaring van 9 februari 2018: Keuken. Het hele proces van ontwerpen, kiezen , leveren en plaatsen verliep vlekkeloos. Verkoper John en monteur Michael Pronk zijn toppers
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wim en Anja Persoon op woensdag 8 aug 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht. Ontzettend vriendelijk ontvangen. Personeel zeer deskundig en er werd zeer goed meegedacht. Er werd alle tijd genomen voor de keuze en de uitleg.

Aanvulling ontvangen 26 augutus 2018: de keuken is naar grote tevredenheid geleverd en geplaatst. Bovenkastje wordt nog vervangen i.v.m. scharnier aan verkeerde kant en 1 deur van de vaatwasser was beschadigd.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Edu Noorlander op zaterdag 4 aug 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Uitstekende en vakkundige medewerkers die ons hebben geholpen. Volledige transparantie in opbouw prijzen en goede advieen en begeleiding gehad. Van aankoop tot na plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Voorlichting en plaatsing bij badkamer”
Door Linda De Gelder op vrijdag 3 aug 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Badkamer gekocht en laten plaatsen. Voorlichting, met name over aflevering en betaling was heel slecht ( ik moet bekennen dat ik in de winkel niet alle kleine lettertjes had gelezen voordat ik tekende). Het plaatsen is wel heel netjes gedaan, hier ben ik dan ook erg tevreden over
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken nagekomen”
Door Nellie en John van Herk op maandag 23 jul 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Keuken gekocht. Zeer goed en vriendelijk geholpen. Alle afspraken werden voor 100 procent nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Fred en Netty Schut op vrijdag 13 jul 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Hoogvliet. Alles super gegaan! Monteur Micheal is een vakman... zo keurig en professioneel ! Cindy heb ons heel kundig geholpen met het ontwerp van de keuken, Wij zijn zo blij hoe mooi de keuken is geworden. Ook de vriendelijkheid van Cindy ,en de tijd die zij voor ons maakten. Ook heel leuk ook dat wij de 3D tekening gelijk meekregen. wij genieten van onze mooie keuken. Dank jullie Grando!!! Vriendelijke groet Fred en Netty Schut.
REACTIE VAN FRED EN NETTY SCHUT
Genieten van de mooie keuken! Dank je Grando Hoogvliet.
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door Michel adams op dinsdag 12 jun 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Ik heb hier een showroomkeuken gekocht. Zeer vriendelijk geholpen en alles goed verzorgt vanaf eerste contact in de showroom tot aan de levering in huis. Zeer zeker aan te bevelen
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Bastian op zaterdag 26 mei 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Vakkundig advies over en plaatsing van nieuwe inductiekookplaat en variosteam-oven in bestaande keuken. Afspraken goed en tijdig nagekomen. Prettige en vriendelijke behandeling door alle medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door fam de Bruijn op vrijdag 18 mei 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Goede begeleiding en geduld bij het maken van keuzes. Alles in gezamenlijk overleg en op tijd alles geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Bechan op vrijdag 6 apr 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Uitstekend geholpen door de heer Taapken en de heer Schouten bij het aanschaffen/ontwerpen van onze droomkeuken. Naast de klantvriendelijkheid zijn ze ook zeer gericht op de wensen van de klant. Ondanks de vele wijzigingen die wij hebben aangebracht bleven zij het geduld houden en hebben alles ingezet om het ideaalplaatje te realiseren. Kortom, wij zijn supertevreden en willen deze vestiging inclusief de medewerkers zeker aanbevelen voor het aanschaffen van een keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer via geschillencommissie”
Door Erwin op woensdag 4 apr 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Badkamer aangeschaft. Was een gang naar de geschillencommissie voor nodig om nog enig resultaat af te kunnen dwingen. Grootste verrassing was dat ik zelf moest concluderen dat de badkamer geheel ongeaard was. Ook hiervan waren ze niet onder de indruk. Zelfs het tikken van dit kleine stukje wekt weer enorme gevoelens van irritatie op.
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door ingrid grootes op vrijdag 23 mrt 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Bij de aanschaf van onze keuken zijn wij zeer prettig geholpen door Stephanie van de vestiging in Hoogvliet. Ze was zeer behulpzaam, enthousiast en onvermoeibaar. Ze had een goed oor voor onze meer praktische wensen en eigen ideeën en kwam met verschillende alternatieven aanzetten. Via telefoon en mail werden was het contact ook prettig. Wij werden steeds goed over alles op de hoogte gehouden. De keuken is nog niet in gebruik genomen, maar indien er zich problemen mochten voordoen dan verwachten wij dat dit zeker goed opgelost zal worden.

Aanvulling ontvangen 26 maart 2018: Onze keuken is eind februari al geleverd en geplaatst. Dit is over het algemeen goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door René Poot op vrijdag 9 feb 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
We zijn goed geholpen en de keuken is helemaal naar onze zin.

Aanvulling ontvangen 12 februari 2018: Ja , de keuken staat en bevalt goed
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Han Ubert op vrijdag 2 feb 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Prima info en goede uitvoering door de monteurs
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door H. van Swinderen op vrijdag 22 dec 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Goed geholpen en geadviseerd met inrichting en apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sjaak en Miep van Driel op donderdag 7 dec 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij zijn in een woord tevreden. 16 jaar geleden ook bij jullie geweest. Was voor ons niet moeilijk om met jullie in zee te gaan. Vooral monteur was een kanjer was echt een vakman. Nam zijn taak serieus en ook met omgang met ons was fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Veel pech gehad”
Door T. Van Rooijen en M den Ouden op vrijdag 1 dec 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Veel pech gehad met installatie. Ingehuurde aannemer communiceerde slecht en overlegde niks. Na installatie vervelende dingen ontdekt die niet afgesproken waren. Grando doet zijn best om het in orde te maken, maar 2 maanden later zijn we nog niet klaar....er komen nog meer mensen over de vloer om dingen te fixen. Wordt vervolgd...........
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken maar levering niet goed”
Door Lagendijk op dinsdag 14 nov 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
De keuken is mooi, exact als de tekeningen. Helaas is het probleemoplossend vermogen erg bij ons gelegd, terwijl grando een fout in de levering heeft gemaakt. Meer pro-actief met een oplossing komen had ze gesierd.
Reactie of foto toevoegen
“Iedere dag tevreden”
Door Marius en Mirella op maandag 6 nov 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben zeer goed contact gehad met Lijnart van Grando Hoogvliet. Een ondernemer die zijn vak verstaat en pas tevreden is als de klant dat ook is! Nam ruimschoots de tijd en luisterde naar de wensen. Samen kwamen we tot een mooi ontwerp. Nog iedere dag zijn wij tevreden met onze keuken dankzij Grando Hoogvliet!
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Ruud Zeegers op vrijdag 3 nov 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Vanaf het begin een vertrouwenwekkende aanpak. Na zwakke alternatieve aanbieders, is de werkwijze van het Grando personeel Hoogvliet werkelijk een verademing. Een uitmuntende zakelijke ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Nelleke Remeeus-Komen op dinsdag 3 okt 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Vanaf het moment dat we bij Grando Hoogvliet binnenstapten tot het moment dat we konden gaan genieten van onze nieuwe keuken: alles verliep perfect! Extra pluim voor Cindy en Michael!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte montage”
Door Monique Hoogvliet op vrijdag 8 sep 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Voorlichting in zaak kan beter,montage van badkamer is perfect gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Garantie radiator”
Door fam de jong op zondag 20 aug 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Prachtige badkamer gekocht en laten plaatsen door de Grando. Na 5 jaar ging de verwarming enorm roesten. We hebben contact opgenomen met de Grando, het was garantie werk, we kregen een nieuwe. Maar wat een slechte nazorg, slecht contact, er kwam maar geen afspraak. Na een half jaar eindelijk geplaatst, helaas een verwarming met beschadigingen. Direct contact opgenomen voor het plaatsen van weer een andere verwarming, maar dit is nu al weer meer dan 2 maanden geleden............. helaas nog niks gehoord!
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Peter lafeber op vrijdag 30 jun 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Vanaf eerste moment advies tot afleveren en monteren in 1 woord super kan niet anders zeggen. Ook dacht men mee zelfs nog tijdens monteren. We hadden het slopen,plaatsen en monteren uit handen gegeven en hebben daar geen enkele spijt van. Ook Hans gaf goed en gedegen advies en reageerde op al onze vragen.
FOTO VAN PETER LAFEBER
Badkamerinrichting
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Arie den Otter op maandag 19 jun 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Heel goed advies en helemaal aangepast op onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn geholpen”
Door simone van der meer op vrijdag 19 mei 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Heel fijn geholpen door de adviseur Hans van Staaten die een mooi ontwerp heeft gemaakten die zelf ook ideeen aangaf welke we dan weer in de showroom hebben bekeken ik hen de hele showroom geloof ik gehad ben erg tevreden met het resultaat. de indeling is praktisch en het is erg mooi geworden
Reactie of foto toevoegen
“Mooie showroom”
Door J. van Hoorn op maandag 15 mei 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Grando Hoogvliet heeft een mooie showroom. Er was ruim tijd voor ons, we kregen uitstekende adviezen en duidelijke tekeningen en offertes, waar zonder problemen nog wat aanpassingen in werden doorgevoerd voor we akkoord gaven. Levering was keurig en stipt op tijd, precies op op de dag waarop we het graag wilde hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Oven kookplaat en afzuigkap”
Door Fam.v.d.Bergh op dinsdag 9 mei 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Onze aanschaf bestond uit een oven, kookplaat en afzuigkap. De verkoopadviseur heeft ons enthousiast en vakkundig geholpen om de juiste keuze te maken, aansluitend op onze wensen. Zowel de levering als de installatie zijn correct verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Grand(i)o(os)”
Door J.A. Buitendijk op zondag 7 mei 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
In één woord Grand(i)o(os). Uiteraard zijn wij ook bij andere zaken langs geweest voordat wij een keuze hebben gemaakt. Bij Grando was een vrijblijvend gesprek en dito prijsopgave ook echt vrijblijvend. Dit in tegenstelling tot andere keukenverkopers waar we bijna niet zonder handtekening te zetten het pand mochten verlaten. De te betalen prijs was eerlijk en lager dan de speciale aanbiedingen en extra's bij anderen. Ook de voorlichting over de mogelijkheden en verdere keuzes in afwerking was perfect. Ditzelfde geldt voor de begeleiding voor de keuze van zowel het fornuis als voor de plaat graniet waaruit het werkblad zou worden gemaakt.
FOTO VAN J.A. BUITENDIJK
Keuken met granieten blad
+ Toon extra foto van J.A. Buitendijk
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Bert en Sylvia op zondag 30 apr 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Grando stond bovenaan ons lijstje van 3 keukenzaken die wij zouden gaan bezoeken. Wij zijn bij Grando Hoogvliet gebleven en hebben niet meer verder gezocht. Ons ontvangst door dhr. Jan Blom was zoals iedere klant ontvangen wil worden. Flexibel in tijd, zeer creatief, heel geduldig en zeer klantgericht bezig. Wij hebben alle tijd en ruimte gekregen om onze pracht keuken te bestellen. De service, levering en plaatsen van de keuken is helemaal naar wens verlopen. Deze GRANDO zaak kan ik iedereen aanbevelen voor zijn aankoop van de keuken. Je wordt heel goed geadviseerd en geen druk op de aankoop. Bij het plaatsen van de keuken wordt ook alles netjes gedaan, van levering van de keuken tot het laatste schroefje. Wij zijn een zeer tevreden klant en zeer gelukkig met onze mooie keuken. Dankjewel Jan voor al je geduld en vriendelijkheid naar ons toe. Dankjewel Gerrit en collega voor het mooie plaatsen van de keuken. Onze volgende bestelling wordt de toilet en badkamer en uiteraard gaan wij hiervoor naar GRANDO HOOGVLIET
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Yvonne Kassel op zondag 23 apr 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij zijn zeer tevreden over Grando Hoogvliet. Vanaf het moment dat wij in de winkel kwamen tot aan de montage van de nieuwe keuken. Wij zullen Grando Hoogvliet aan iedereen die een nieuwe keuken wil aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer deskundig”
Door Fam van Leiden op zaterdag 15 apr 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Zeer deskundige keuken adviseur (Hans). Komt afspraken na en is gemakkelijk via mail te bereiken... en geeft antwoord binnen 2 dagen. Monteur (Michael) was zeer makkelijk in omgang en ook die kwam afspraken na en gaf zeer snel gehoor aan een klein mankementje, welke hij zeer snel en deskundig opgelost heeft. Zeer prettige ervaring. We zijn heel trots op onze keuken. Tot de volgende keuken!
FOTO VAN FAM VAN LEIDEN
Trots op de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige showroom”
Door Troost op donderdag 23 feb 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Er is sprake van een prachtige showroom. De gemaakte afspraken zijn precies nagekomen. De levering was tijdig en keurig verzorgd op de afgesproken tijd binnen een tijdvak van een half uur. Ik kan dit bedrijf vanwege de goede ervaring aan een ieder aanbevelen. De voorlichting in de showroom was uitstekend en de koffie smaakte daarbij goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door René Smits op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Goed geholpen tijdens de aankoop, vakkundige adviseuse. Leveringen werden ook keurig nagekomen en monteur is zeer kundig zodat de keuken keurig werd geïnstalleerd ! Kortom voor iedereen aan te raden en ben blij met mijn mooi
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Bert en Rita van der Horst op vrijdag 23 dec 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Bij de aankoop van onze keuken heeft de adviseur alle tijd genomen om met ons mee te denken over de indeling en materialen. Dit alles zonder ongeduldig te worden of opdringerig te zijn, zoals ervaren in een aantal andere keukenzaken. De keuken is op tijd geleverd en door de monteur efficient en vakkundig geplaatst. Ook de nazorg door de monteur (alles nog even nagelopen) werd zeer door ons gewaardeerd. Kortom, wij kunnen iedereen Grando Hoogvliet aanraden.
FOTO VAN BERT EN RITA VAN DER HORST
Meegedacht met keukenindeling en materialen
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door m. van der pligt op vrijdag 16 dec 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
De aankoop (tekening, keus materialen, keuze datum aflevering en deskundigheid verkoper) verliep goed. Bij aflevering enige schade aangetroffen die overigens wel goed is verholpen. Montage door monteur goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Vissers op vrijdag 16 dec 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
zeer prettig eigenaar die mooie en kwalitatief goede keukens verkoopt en goed meedenkt met de wensen van zijn klanten. een pluspunt is de eigen monteur die pas weggaat wanneer de keuken volledig geinstalleerd is.
Reactie of foto toevoegen
“Grando bedankt”
Door Sandra Stahlhofer-Nuis op maandag 12 dec 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben een badkamer gekocht die behoorlijk ingrijpend verbouwd moest worden. Het verleggen van allerlei leidingen, extra muur plaatsen, CV omleggen etc. Maurice heeft ons fantastisch geholpen met advies en het ontwerpen van onze badkamer. Afspraken werden keurig nagekomen en communicatie tijdens het hele proces was zeer naar tevredenheid. Maar alle lof naar onze monteur Fred Olislagers, die heeft na iets meer dan drie weken een fantastische badkamer opgeleverd! Het is zo ontzettend mooi geworden, we zijn er super blij mee. Als je alle verhalen leest op het internet houd je je hart vast maar wij hebben het super getroffen. Bedankt!
FOTO VAN SANDRA STAHLHOFER-NUIS
Fantastische badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Hermien op vrijdag 25 nov 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Zeer goede ervaring met dit bedrijf! Was voor ons de eerste keer dat we hier kochten maar keurig afgehandeld. Onze badkamer is netjes geleverd en geplaatst. Er wordt door iedereen meegedacht. Een aanbeveling waard......
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Danny op vrijdag 18 nov 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Ik wil via deze weg Maurice nogmaals bedanken voor zijn expertise maar vooral voor het meedenken in budgettaire mogelijkheden. Waar wij al opgegeven hadden zijn we toch tot een koop gekomen waar wij toen en ook nu achteraf heel tevreden zijn.
FOTO VAN DANNY
Badkamerinrichting
Reactie of foto toevoegen
“Kundig”
Door Marianne van Erkel op vrijdag 11 nov 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Ik heb een badkamer gekocht, prima ontvangen in de winkel. Het ontwerp was verrassend en zo is het uiteindelijk ook uitgevoerd. De monteurs, Martin en Leroy zijn echte vakmensen, fijn om hun kundigheid te zien. Ik heb intussen al reclame voor jullie gemaakt, een oud-collega van me wil ook een nieuwe badkamer, dus binnenkort weer een klant voor jullie.
FOTO VAN MARIANNE VAN ERKEL
Badkamer met verrassend ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Deskundige begeleiding”
Door Ellen Brussaard op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
de persoonlijke en deskundige begeleiding door Cindy, was voor ons de doorslaggevende reden om hier onze keuken te kopen. Ze liet duidelijk merken niet alleen graag een keuken te willen verkopen, maar voor ons het best passende uit te zoeken. Ze dacht mee en voelde goed aan wat wij wilden. wij zijn blij met onze mooie, nieuwe keuken!
FOTO VAN ELLEN BRUSSAARD
Mooie passende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Martijn de Vries op vrijdag 19 aug 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij zijn zeer goed geholpen! Zeer professioneel te woord gestaan en naar onze wensen geluisterd. Onze ervaring is dat in diverse keukenwinkels vaak niet geluisterd word naar de wens van de klant maar je hun straatje in gepraat word en niet wat je zelf wilt! Een 10 voor grando keukens Hoogvliet!
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Petra op zondag 31 jul 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
We hadden gelijk een goed gevoel bij deze zaak en adviseur. We hebben een mooie keuken uitgezocht. Deze is volgens afspraak geleverd. Er waren wat kleine dingen die niet goed waren maar die worden inmiddels goed opgelost. We zijn heel tevreden en zouden Grando keukens Hoogvliet aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer op maat”
Door P.Radix op vrijdag 29 jul 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij zijn geholpen door een goed meedenkende verkoper. Hij heeft aan de hand van onze wensen een mooie badkamer op maat ontworpen. Dit was onze tweede badkamer die wij via Maurice bij jullie hebben besteld. Wederom met een uitstekend resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Goed gedaan”
Door Ria op zondag 26 jun 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Geweldig geholpen door de verkoopadviseur en zeer snelle en goede plaatsing van de nieuwe keuken. Service daarna ook dik in orde. Na slechte ervaringen met andere bedrijven was dit een verademing. Afspraken werden keurig nagekomen. Er is heel netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam. van der Kaaij op zondag 19 jun 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Maurice van Grando Hoogvliet is echt een topper. Hij heeft goed met ons meegedacht en onze wensen voor onze nieuwe badkamer volledig waargemaakt. Geen onverwachte tegenvallers en badkamer binnen de afgesproken tijd voor 100% opgeleverd. Ook de door Grando ingehuurde monteur Rinus Heijmans heeft fantastisch werk geleverd!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Gerard Koelemij op zondag 12 jun 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Prima service. Grando nam totale regie en uitvoering op zich. Inclusief extra tussenmuur plaatsen en leidingwerk. Dus geen zorg over dingen zelf doen en extra afstemming. Voorts cf. afspraken op tijd geleverd en goed advies over indeling en afwerking. We zijn zeer tevreden.
FOTO VAN GERARD KOELEMIJ
Keuken Grando
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door P. Verkaaik op vrijdag 10 jun 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Voor aankoop van een nieuwe keuken bent u bij Grando Hoogvliet op het juiste adres. Prettige verkopers die de koper voldoende ruimte laten. Na aankoop prima op de hoogte gehouden van de voortgang en gemaakte afspraken worden nagekomen. De monteur die de keuken heeft geïnstalleerd is een uitstekend vakman. De service na plaatsing is tot nu toe uitstekend en heb er het volste vertrouwen in dat zo blijft. Grando Hoogvliet is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuze”
Door Familie Friebel op zondag 1 mei 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Tijdens het aankoopproces is er veel tijd en energie gestoken in het ontwerpen van de badkamer en het kiezen van de juiste materialen en producten. De adviseur kon "helemaal los" gaan met zijn fantasie hetgeen een mooi ontwerp opleverde. De levering was netjes op tijd en compleet en de montage was van een hoge kwaliteit. De extra service bij de tijdelijke mobiele douche is ook zeer op prijs gesteld. Kortom: wij zijn blij dat we voor Grando Hoogvliet hebben gekozen.
FOTO VAN FAMILIE FRIEBEL
Bad met douche
Reactie of foto toevoegen
“Plaatje”
Door Hanneke van Noord Bij op vrijdag 29 apr 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
We zij heel erg tevreden met de service van Grando en heel goed geholpen door Cindy. De installateurs hebben vakwerk geleverd. De badkamer is een plaatje geworden. Ik kan iedereen aanraden om naar deze vestiging van Grando in hoogvliet te gaan. We konden in alle rust rondkijken en er werd met ons meegedacht over de inrichting van de badkamer. Gemaakte afspraken werden nagekomen.
FOTO VAN HANNEKE VAN NOORD BIJ
De badkamer is een plaatje geworden
Reactie of foto toevoegen
“Goed resultaat”
Door Renate Rietdijk op zondag 17 apr 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando. Wij zijn in de showroom naar volle tevredenheid geholpen door de adviseur. De bestelde keuken is exact in de vooraf afgesproken leverweek geleverd en gemonteerd. Hiervoor is een monteur ingeschakeld met veel kennis van zaken. Het eindresultaat is super!
Reactie of foto toevoegen
“Alles op tijd gedaan”
Door J.A. Smalheer op vrijdag 8 apr 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Goede uitleg in de winkel en er is goed geluisterd naar onze wensen. Bij oplevering waren er een paar restpunten, maar die worden opgelost hopen we. De monteur was vriendelijk en goed ter kennis. En alles werd binnen de gestelde tijd gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor advies en service”
Door Bastiaan Nederlof op maandag 4 apr 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben de keuken voor onze bedrijfskantine gekocht bij Grando Keukens in Hoogvliet, in de nette en verzorgde showroom werden we provisioneel geholpen door de verkoper en alle voor's en tegen's hebben we besproken om tot een goed doordacht eindproduct te komen. bv. het advies van de adviseur om een cooker te instaleren hebben we nog geen tel spijt van, je heb direct kokend water en het scheelt weer een apparaat op de aanrecht. Het plaatsen van de keuken hebben we overgelaten aan Grando, we hebben en duidelijke tekening gekregen voor onze installateur voor alle leidingen en stopcontacten. Het bedrijf is echt een aanrader als het gaat om advies en service.
Reactie of foto toevoegen
“Transparante benadering”
Door P Verbaas op vrijdag 4 mrt 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Uitstekende service en klantvriendelijkheid. Denken mee en voor goede en eerlijke prijs. Apparatuur bv wordt gelijk tegen eerlijke prijzen op een offerte vermeld en zijn dan vergelijkbaar met bv internet prijzen. Open en eerlijkheid is bij keukenleveranciers een flinke pre. Geen geheimzinnigheid over prijzen
FOTO VAN P VERBAAS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeffrey Tournier op vrijdag 26 feb 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Eind vorig jaar onze keuken besteld bij Grando en begin dit jaar is hij dan keurig opgeleverd. De monteur heeft alles uitstekend geinstalleerd en uitgelegd. Zelfs de extra vensterbanken en een ombouw voor de openhaard in hetzelfde materiaal als het werkblad was geen probleem. Kortom, zeer tevreden!
FOTO VAN JEFFREY TOURNIER
Keukeneiland met verlaagd plafond
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte montage”
Door Marcel de Reus op vrijdag 12 feb 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Badkamer gekocht met goede en deskundige advisering. Ook werden goede ideeën aangedragen. Mooie en goede kwaliteit van de materialen. Werkelijk perfect gemonteerd. Tijdens de montage werden we ook geraadpleegd over onze wensen en konden we zaken aanpassen.We kunnen gaan genieten van de voor ons perfecte badkamer.
FOTO VAN MARCEL DE REUS
badkamer met mooie materialen
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Het ziet er erg mooi uit! Bedankt voor het delen van de foto en uw ervaring. Heel veel plezier in uw nieuwe badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Miguel op zondag 31 jan 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Ben zeer goed geholpen door de adviseur en de monteurs waren zeer vakkundig en werkten heel netjes, elke dag was alles opgeruimd en merkten niets van een verbouwing, bij levering werd alles duidelijk uitgelegd hoe alles functioneert.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door J. van der Kraan op maandag 28 dec 2015 '15 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben bij Grando in Hoogvliet een inloopdouche gekocht en bij deze aankoop, zijn wij op een goede- en deskundige wijze geholpen. De inloopdouche is door een zeer deskundige en vriendelijke monteur
geplaatst.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Fijn om te horen en bedankt voor het delen. We zullen het compliment doorgeven aan onze vestiging in Hoogvliet
Reactie of foto toevoegen
“Meegevallen”
Door Joan op maandag 30 nov 2015 '15 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Achteraf is het me meegevallen. Wel even aanpassen voor 2 weken met douchen, maar het resultaat is het dubbel en dwars waard. Goed ingelicht bij de zaak in Hoogvliet en meegedacht door Maurice de verkoper en de monteur Ed is een prettige vakman die zeer zeker kennis van zaken heeft.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste Joan, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat Grando Hoogvliet de begeleiding goed heeft geregeld voor u. Wij zijn blij te horen dat alles goed is verlopen en zullen bovenstaande daarom ook zeker doorgeven aan Maurice en Ed.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Jos Hoogendam op vrijdag 18 sep 2015 '15 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Keuken geleverd door grando en geplaatst door Michael Pronk.
Geleverd volgens afspraak. Alles werd goed nagelopen of het klopte en niet beschadigd was. Michael heeft alles geplaatst. Zeer nauwkeurig netjes en voorzichtig. Alles is perfect. Ook de badkamer is door Grando gedaan. Zoals het bij ons is gedaan zou ik niet verder zoeken maar het door hun laten doen. In een woord SUPER.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Rian op maandag 17 aug 2015 '15 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Prima advies en begeleiding bij de keuze van de uitvoering en indeling van de keuken, veel waardering voor het geduld en begrip van dhr J. Blom. De montage is uitstekend uitgevoerd door Michael. Uitstekende ervaring met dit bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Van der Schaaf op zondag 2 aug 2015 '15 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben bij Grando een nieuwe keuken gekocht. Deze werd geleverd op de geplande datum,was compleet en volgens afspraak geplaatst.na afloop werden wij ook gebeld of alles in orde was. Wij zijn heel tevreden met het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door P. Ganzeboom op zaterdag 11 jul 2015 '15 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Mooi en praktisch. We kregen goed advies in de showroom. De adviseur nam alle tijd. Ook de levering en montage van de keuken verliep vlekkeloos. Kortom wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend werk”
Door Nico Jaspers op donderdag 2 jul 2015 '15 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Prima gesprekken gevoerd met de sympathieke adviseur die goed luisterde naar de wensen en geduldig zocht naar mogelijkheden en goede uitleg gaf. De sympathieke installateur heeft uitstekend werk geleverd. Zocht steeds de beste en mooiste oplossing, Hij werkte erg netjes en probeerde zo min mogelijk overlast en stof te veroorzaken
FOTO VAN NICO JASPERS
Reactie of foto toevoegen
“Nemen rustig de tijd”
Door Andy op woensdag 3 jun 2015 '15 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Na een goede ervaring met de aanschaf van onze keuken hebben we nu een badkamer gekocht en wederom zijn we erg blij met het eindresultaat. Erg fijne zaak die we zeker kunnen aanraden. Geen opdringende verkopers en ze nemen rustig de tijd voor je om zo het beste eindresultaat te krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi plan”
Door Hans Starrenburg op donderdag 28 mei 2015 '15 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Verkoper kwam bij mij thuis kijken en heeft een mooi renovatie plan op gezet voor de badkamer wat in praktijk helemaal bleek te kloppen en uitstekend bevalt. Veel keuze mogelijkheid, geen opgedrongen verkooppraatje. Een pluim. Badkamer is geleverd en geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer!”
Door DLN op maandag 27 okt 2014 '14 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Toen wij binnen kwamen kon alles geregeld worden en de beste service kon verleend worden, nou niet dus. Kastjes die wij wilden waren ineens uit het assortiment (3 maanden na aankoop). Toen smeerden ze ons een duurdere keuken aan en eenmaal alles betaald was de service ver te zoeken. Moesten het zelf plaatsen (een keukentje van 3 meter breed 8100 euro dus ja) Advies was teveel moeite dus moesten zelf nadenken over het plaatsen, geen beschrijving of niks en voor de garantie voor het blad moesten wij een monteur laten komen voor 150 euro. Nogmaals van tevoren kan alles en na betaling is er niets meer mogelijk. Zou niemand Grando aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een verademing!”
Door Erik Opree op woensdag 3 sep 2014 '14 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Cindy heeft ons geadviseerd over een nieuwe vaatwasser. Het is een Miele G 4480 SCVi, dat is er één met een besteklade, geworden. Het apparaat is razendsnel geleverd en ik heb het zelf ingebouwd. Daarbij heb ik niet in de gaten gehad dat er een knopje bij het sluiten van de deur ingedrukt werd waardoor er allerlei vreemde klachten kwamen. Dit is door Miele in samenspraak met Grando perfect opgelost onder garantie. Wij zijn zeer te spreken over de vaatwasser en de manier waarop alles is gegaan. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed en wij kunnen Grando Hoogvliet dan ook aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermaterialen”
Door Frank K op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Almelo
Grando Almelo: Jan heeft iets meer dan 2 jaar geleden materiaal geleverd voor onze nieuwe badkamer. Jan gaf hier uitstekend advies in en een goede prijs kwaliteit verhouding. Levering was snel. De verbouwing hier van hebben wij zelf uitgevoerd en duurde iets langer dan verwacht. Na anderhalf jaar hadden wij een probleem met onze thermostaat. Jan heeft dit snel en netjes opgelost. Niets anders dan lof voor deze zaak en Jan! Ik zou zeker weer in de toekomst zaken doen met Grando Almelo Jan. Jan bedankt! M.v.g Frank
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Wanda Koetsier op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
wij hebben een badkamer gekocht. Het wordt inmiddels erg mooi. Er is wel iets langer over gedaan, dan wij verwacht hadden. Maar het resultaat is er dan ook naar. Het wordt erg mooi. Wij hebben jaren gewacht op dit moment, dus maakt het ons niet uit hoe lang er aan gewerkt wordt. Want we zien hoe het elke keer mooier en mooier wordt. Beter de tijd nemen, dan het af raffelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Murat Tanyeli op maandag 1 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
Badkamer meubels gekocht goed advies en snelle levering. Verkoper heeft ons super geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Miriam op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Almelo
We hebben een mooie badkamer gekocht die aan alle wensen voldoet in een kleine ruimte. We zijn super geholpen en geadviseerd!
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Christa Körmeling op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Almelo
Bij Grando alleen badkamer meubels gekocht. Badkamer ging verder via projectbouw. Supergoed geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken. Ik wilde een andere fonteinkraan dan die bij de set hoorde. Deze hadden ze niet zelf in het assortiment, maar dat was geen probleem, zij bestelden het! Ook toen ik erachter kwam dat mijn douchedeur (via de projectbouw) waarschijnlijk niet volledig open kon omdat deze tegen de wastafel aan kwam werd er meegedacht en meegekeken. Er werd zelfs een 3D animatie gemaakt om te kijken hoe ver de deur open kon. Kortom: niet eens een hele badkamer gekocht, alleen maar meubels, maar een super goede service!!
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Kees Verwoert op vrijdag 25 mei 2018 '18 | vestiging Almelo
Wij hebben een badkamer gekocht in Almelo, deze zou in week 9 geplaatst worden maar dat werd week 19, uiteindelijk hebben wij 4 weken in de rommel gezeten, monteur was zeer kundig, maar moest vaak bellen met grando omdat zaken niet klopten ... uiteindelijk hebben we wel een mooie badkamer, en daar gaat het toch om.
REACTIE VAN VERWOERT
Impressie van onze badkamer :-)
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Marita Maas op zondag 18 mrt 2018 '18 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht, vriendelijk en meedenkend personeel. Niet opdringerig en no nonsens. Plaatsing vlot en vakkundig, tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door E. Strunk op vrijdag 2 feb 2018 '18 | vestiging Almelo
Ze denken overal in mee, tegelzetter merkte foutje op, filiaaleigenaar heeft het netjes opgelost, spanplafond later dan afgesproken maar uiteindelijk toch strak en netjes afgeleverd. Onze dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“2e keer een badkamer”
Door Mélissa Smalbrugge op zaterdag 13 jan 2018 '18 | vestiging Almelo
Voor de 2de keer een badkamer gekocht bij Grando en super tevreden mee. Afspraken worden nagekomen en er werd goed geluisterd bij het opstellen van onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam. vd Bosch op vrijdag 29 dec 2017 '17 | vestiging Almelo
We hebben een kleine badkamer renovatie gedaan. hierbij zijn wij goed geholpen met advies. ook gaven ze een ruime bedenktijd, om alles goed te overdenken. prima service. een goede afhandeling.
Reactie of foto toevoegen
“Superteam”
Door Familie de Jonge Vriezenveen op donderdag 9 nov 2017 '17 | vestiging Almelo
Wij hebben een nieuwe badkamer uitgezocht en laten installeren.We zijn erg tevreden over het uitleg en adviezen maar ook over het plaatsen van de badkamer Alles geregeld binnen de tijd die de verkoper met ons heeft afgesproken Een superteam alles keurig op elkaar afgestemd Mei 2017
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamermeubel”
Door A. Bakhuis op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Almelo
Ben erg vriendelijk en doeltreffend geholpen.

Aanvulling ontvangen 29 oktober 2017: Badkamermeubel ontvangen begin september.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door G.P.E van Oorschot op maandag 23 okt 2017 '17 | vestiging Almelo
Een badkamer (zeven jaar geleden een keuken) . Goede service en er wordt goed meegedacht met de klant (en zijn budget). Er wordt de tijd genomen om alles goed door te spreken. De afwerking is prima verlopen.
FOTO VAN G.P.E VAN OORSCHOT
Gemonteerde badkamer
REACTIE VAN FLAVE25
Mag ik vragen hoeveel u heeft betaald alleen voor de wastafel met grijze lades?
Reactie of foto toevoegen
“Installatie via zzp-er”
Door Smit op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Almelo
Vlotte verkoper maar vaag over kosten van de installatie. Er werd niet duidelijk gemaakt dat de installateur een zzp'er is die zijn eigen (hogere) facturen maakt. Dat vond ik heel vervelend. De wastafel was tijdens transport kapot gevallen en we wachten nu al 5 wk op de nieuwe. We worden slecht geïnformeerd over de stand van zaken. Nu hebben we een badkamer zonder wastafel en de verkoper weet niet wanneer geleverd wordt of waarom het zo lang duurt.
Reactie of foto toevoegen
“Positief over Grando Almelo”
Door Gerald op vrijdag 2 jun 2017 '17 | vestiging Almelo
Goed geholpen, afspraken nagekomen. Idee is mogelijk om de montage in eigen hand te nemen. Over het algemeen levert dat waarschijnlijk minder communicatiestoornissen op tussen klant-leverancier-badkamermonteur. Overall: prima te spreken over de badkamer / toilet, zowel over Grando als (tot op heden) het montagebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goede oplossingen”
Door rob op zondag 28 mei 2017 '17 | vestiging Almelo
Mooie showroom met heel veel keuze , men heeft er goede kennis van zake , goed advies, men neemt de tijd voor je,komt met goede oplossingen waar je soms zelf niet aan denkt. Grote keuze ,scherpe prijzen!
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door Schreur op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Almelo
Zeer plezierig van begin tot eind. Zelfs eerst kennis gemaakt met de tegelzetter en monteur. Ter plekke de mogelijkheden besproken. Hiervoor onze hartelijke dank. De adviseur was erg deskundig en gaf goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door G. kruize op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Almelo
Alles wat van tevoren was afgesproken is nagekomen en geleverd. Tevens waren wij zeer tevreden over de werkzaamheden, die de mensen hebben uitgevoerd. Top!!! Er werd netjes gewerkt en alles wat er verwijderd was, werd ook volgens afspraak meegenomen. Dus geen troep achteraf.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Familie Wigbold op zondag 27 nov 2016 '16 | vestiging Almelo
Bij vestiging Almelo werden we bij de aankoop van een badkamer door de adviseur uitstekend geholpen. Ook werd er prima meegedacht voor een oplossing voor een vervangende mobiele doucheruimte voor de periode dat de verbouwing duurde. We zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen”
Door Wilma op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Almelo
Super Mooie badkamer uit gezocht bij Grando. Waar wij vriendelijk zijn ontvangen en goed werden geholpen. Het personeel wisten waar ze over praten. En gaven onze goede adviezen. Wij zijn tevreden. :)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service gehad met badkamer”
Door Scheurink op woensdag 27 jul 2016 '16 | vestiging Almelo
Zeer goede service, wensen worden vertaald in een mooie 3D schets en er wordt duidelijk aangegeven wat wel en wat niet kan. Zeer te vreden. Ook de installatie was perfect. Zeer kundig en net afgeleverd via Hauptmeijer Bouw&Verbouw binnen de afgesproken termijn! Ik kom hier zeker weer!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door J.Kastenberg op vrijdag 22 jul 2016 '16 | vestiging Almelo
Prima geholpen bij het uitzoeken van badkamer en toilet. De montage is door uitstekende vakmensen gedaan. Het enigste puntje van kritiek is dat de toiletaccessoires nog niet zijn geleverd. Ik ga er wel vanuit dat deze accessoires snel worden geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Veel spijt”
Door Juliana Ruparelia op donderdag 21 jul 2016 '16 | vestiging Almelo
Erg slecht. Ik ben zeer ontevreden over hoe de zaken zijn verlopen. De monteur heeft tot 2 keer toe ruzie gemaakt en is kwaad weggelopen. Na het infrezen van leidingen in de muur had ik een scheur in mijn slaapkamer muur die werd ontkend. De hele afwikkeling hiervan is erg naar verlopen. Daarnaast is mijn rolgordijn vies gemaakt en zitten er kitranden bij het toilet onder de rode vlekken van het stof na het boren die je er niet meer uitkrijgt, is er niet gekit bij de toiletpot en wastafel in het kader "dit doen we nooit" (had binnen 2 maand al gele randen!), is de douche cabine niet op de juiste plek gemonteerd waardoor er een afloop is naast de cabine, is de zijspiegel na 1 dag van de muur gevallen en nog steeds niet vervangen, is een handdoekrek waarvoor betaald is, na 2 maanden nog steeds niet geleverd, zijn de tegelnaden bij het bad te triest om aan te zien dat ik hier plinten moet gaan bevestigen, heb ik olie vlekken op mijn oprit van de lekkende auto van de monteur die niet worden verwijderd. Ik krijg ook volledige radiostilte van de vestiging etc. etc. De hele gang van zaken is uitermate triest. Ik zal deze vestiging zeker niet aanraden. Verkopen kunnen ze goed maar service verlenen en klachten oplossen is erg ver te zoeken helaas. Heb erg veel spijt van deze (mis)koop!
REACTIE VAN BOB BOLMEIJER
Zoals met u besproken gaat het hoofdkantoor deze zaak op zich nemen en komen wij spoedig met de oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Robin Hof op vrijdag 20 mei 2016 '16 | vestiging Almelo
Grando heeft een mooie badkamer en 2 toiletten opgeleverd. Geïnstalleerd door mensen met kennis van het vak. Minpunt was dat de plaatsing 3 weken in beslag nam omdat er een artikel niet tijdig geleverd werd terwijl de installatiedatum al 3 maanden bekend was.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Paul Bekhuis op zondag 15 mei 2016 '16 | vestiging Almelo
Mijn ervaring met vestiging Almelo was zeer goed. Vakkundige mensen ook tijdens de uitvoering. Ruime aandacht bij het uitzoeken van tegelwerk en sanitair. Ze maken gebruik van de juiste animatie 3D. Dit geeft veel inzicht in beleving.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig zaken doen”
Door Hetty Meintema op zaterdag 7 mei 2016 '16 | vestiging Almelo
Wij hebben een badkamer gekocht. Grando Almelo hebben wij ervaren als prettig zaken doen. Ze namen de tijd, gaven goed advies en de mannen die het geplaatst hebben zijn toppers!! Ik zou dit bedrijf aanraden bij vrienden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (36 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (42 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (25 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (18 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (28 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (61 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (25 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (10 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (13 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (31 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (7 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (22 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (23 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (94 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (13 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (21 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (19 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (45 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (40 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (72 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (74 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (84 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (12 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (69 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (15 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (63 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (14 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (52 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (84 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (41 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (53 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (62 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (22 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (46 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (55 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle , Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.