Feedback
Alle Vloerenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Zoetermeer (Zuid-Holland)
6 ervaringen
Barneveld (Gelderland)
310 ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
276 ervaringen
Vriezenveen (Overijssel)
170 ervaringen
5,7

Brederode Parket

Score uit 15 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 023-5272262 | Santpoorterstraat 41-47, 2023 DB Haarlem
Ervaringen
Er zijn 15 ervaringen over Brederode Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren7 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster7 ervaringen

Ervaringen over: montage, offerte, service
“Schade herstel na ongeluk in huis met heet Frituurvet”
Door Nicolette op vrijdag 20 jun 2014 '14
Onze vloer, massief Eiken wisselende planken, waren we nog niet zat. Hij is 23 jaar geleden gelegd en was aan een onderhoudsbeurt toe. Op dat moment gebeurde er een ongeluk in huis. Er viel heet vet over de vloer.
De verzekering adviseerde een deel te laten vernieuwen. Dat werd een dure geschiedenis de offertes met giga prijzen liggen nog in de postbak. Brederode kwam en adviseerde de vloer te schuren en te oliën. Dat hebben we laten doen. De kosten waren voor ons veel lager dan een nieuwe vloer en over het resultaat zijn wij nu dik tevreden. We gaan onderhoud oliën bestellen en weer lekker leven op onze mooie oude vloer. Brederode Dankjewel.
Reactie of foto toevoegen
8,4
Burg en Burg
Zoetermeer (Zuid-Holland)
“Goed” score uit 6 ervaringen
9,5
Europa Parket
Barneveld (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 310 ervaringen
“Oneerlijk en onbetrouwbaar bedrijf”
Door Marja op maandag 3 jun 2013 '13
We hebben een massief kambala parketvloer en deze moest door het weghalen van de open haard parket aangeheeld worden. Wij zijn naar Brederode Parket gegaan omdat deze zaak al meerdere dingen in het verleden voor ons heeft uitgevoerd. Er is een offerte gemaakt voor schuren, aanhelen, plinten en oliën van de geschuurde delen. De werknemer die voor deze klus kwam, rijdt normaal de bestellingen maar was hierop gezet vanwege drukte. Wij zijn, twee maanden na de uitvoering, niet tevreden over de vloer. Met name over de dofheid bij de geschuurde en ingelegde stukken in vergelijk met de bestaande vloer. De vloer heeft ook geen oliebehandeling na het schuren gehad terwijl dit wel in offerte stond aangegeven. Ik ben daarom bij Brederode langs geweest om dit te bespreken. En vertelde tegen de man die me te woord stond dat de vloer geen oliebehandeling had gehad en dat dat misschien kwam doordat de werknemer die de klus heeft uitgevoerd dit niet wist omdat hij dit normaal niet mag uitvoeren. De man van Brederode zei direct dat dat niet waar was! Hij beweerde dat de aanheling inderdaad door de eerder omschreven werknemer was gedaan maar dat het schuren en afwerken door een ander was gedaan omdat de andere helemaal niet mag schuren en afwerken. Diegene is gebeld waar ik bij stond en hij beweerde dat hij voor de afwerking bij ons is geweest en de vloer wel in de olie is gezet. Maar deze man is niet bij ons geweest! Wij worden dus voor leugenaar uitgemaakt, maar we weten toch echt wel of er 1 of 2 personen bij ons thuis werkzaamheden hebben uitgevoerd!? Mijn man is ook nog naar de zaak gegaan om verhaal te halen omdat hij zeker weet dat de werkzaamheden door die ene man zijn uitgevoerd maar ook hij bereikte niets en men blijft het tegendeel beweren. En het werd helemaal onbeschoft omdat men zei "dan haal je de geschillencommissie er maar bij dat kost je 3.000 euro". Dit maakt ons zo boos dat je gewoon voor leugenaar wordt uitgemaakt, wij krijgen het gevoel dat deze man dit inderdaad niet had mogen uitvoeren maar ze elkaar dekken. Ga dus nooit naar Brederode parket om je vloer te laten leggen of behandelen, want van klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid hebben zij nog nooit gehoord!
Reactie of foto toevoegen
9,5
Knulst Vloeren
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 276 ervaringen
8,7
Bebo Parket
Vriezenveen (Overijssel)
“Prima” score uit 170 ervaringen
“Niet tevreden over vloer”
Door Meijer-van Gils op vrijdag 23 dec 2016 '16
Wij zijn voor de tweede keer met Brederode in zee gegaan helaas. 12 jaar geleden visgraat parket laten leggen, zag er mooi uit tot de laatste laklaag. Moest overnieuw, dus weer een week naar boven met 3 kleine kinderen. Kan gebeuren zou je denken.
Nu wilden wij de vloer opnieuw laten schuren, lichter maken met een soort was en daarna weer lakken. Je raadt het al; mislukt, de bovenste laklaag hechtte niet.. Degene die de laatste laklaag aanbracht had dit al gezien en gemeld bij het bedrijf, maar wij werden niet op de hoogte gesteld, we moesten het zelf maar ontdekken. Daarna 3 weken gekampeerd in de woonkamer; oplossingen van een expert die langskwam tot lokaal behandelen tot de hele vloer moet weer opnieuw geschuurd en gelakt.. Na 6 weken dan eindelijk alles klaar. Vloer ziet er mooi uit deze keer, maar niet meer de lichte kleur die wij hadden afgesproken en die er de eerste keer wel op zat. Op zeker hebben ze de vloer dit keer met iets anders behandeld, maar dat wordt niet toegegeven. Toen wij aangaven dat het deze keer mooi gelukt was maar dat het niet was wat we hadden afgesproken, werd er gezegd "dan hebben ze u denk ik iets anders laten zien in de winkel". Concluderend stuit je in elk contact met Brederode op een muur; er wordt totaal niet met je mee geleefd, er is geen begrip, er wordt geen sorry gezegd, afspraken worden niet nagekomen of later verdraaid. Het is gewoon te verschrikkelijk voor woorden. Ik weet dat als u dit leest u misschien zult denken: daar heb je weer van die zeurpieten. En dat u dan toch met Brederode in zee gaat. Maar hier onze waarschuwing: doe het ECHT NIET! Er zijn zoveel betere zaken, dus waarom zou je??
Reactie of foto toevoegen
“Niet professioneel”
Door Mathijs Ton op zaterdag 2 mrt 2019 '19
Ik heb zeer slechte ervaring met Brederode parket. Het bedrijf Brederode is enige tijd overgenomen door Bo parket (dhr van der Wal/ Volendam). Ik heb 120m2 visgraat parket laten leggen. Al snel bleek dat de lak niet goed aangebracht was; veel vochtproblematiek; zwarte naden en onherstelbare vochtplekken. Als oplossing stelde dhr van der Wal het opruwen/ polijsten van de vloer icm een nieuwe laklaag voor. Gevolg: de vloer is door het opruwen compleet beschadigd. Het lijkt nu alsof de vloer een sinaasappelhuid/ cellulites heeft. Allerlei deukjes en oneffenheden. Daarnaast is de nieuwe laklaag compleet verkeerd aangebracht; allerlei zichtbare banen en onjuiste hechting. Op de 1 etage is ook een plank gesprongen. Precies in het midden van de kamer een lelijke naad. Conclusie: het bedrijf werkt met onprofessionele werknemers. Misschien 1 echte parketeur in samenwerking met onervaren werknemers. Daarnaast neemt dhr van der Wal niet de verantwoordelijkheid zoals het zou moeten. Onze vloer lijkt nu zeker 8 jaar ouder.
Reactie of foto toevoegen
“Raden Brederode aan”
Door Frank Lommerse op zaterdag 4 nov 2017 '17
Voor alle vloeren (hout en laminaat) van onze woning (3 verdiepingen) zijn wij uitstekend geslaagd bij Brederode Parket. De service in de winkel was super. Fijn gesprek gehad en er werd echt meegedacht over de mogelijkheden in het huis en de verschillende kleurstellingen van de vloer in combinatie met het interieur. Ook over de montage en het contact zijn meer dan dik tevreden. Alle gemaakte afspraken zijn op tijd en zoals het hoort nagekomen. Wij raden Brederode parket dan ook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gelegd slechte naservice”
Door Andrew op maandag 16 mei 2016 '16
Indertijd goed advies gekregen, prima gelegd! Kost wat en dan heb je ook wat! Voor onderhoudsmiddelen nadien.....koop lekker in een webshop. Hier rekenen ze driedubbel en met een slecht advies. Koop er uiteindelijk nooit meer wat!!

Vloer heb ik 1,5 jaar aangekocht; de onderhoudsmiddelen dus vorige week.
Reactie of foto toevoegen
8,4
Burg en Burg
Zoetermeer (Zuid-Holland)
“Goed” score uit 6 ervaringen
9,5
Europa Parket
Barneveld (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 310 ervaringen
“Hard gewerkt”
Door Paul W op zaterdag 9 sep 2017 '17
This is a quality establishment. We had an old, battered wooden ground floor. A hard-working fellow worked nonstop for one day and half of the next sanding the floor and bringing it back to life. After that our floor looked like new. The only issue we found was two very small places which they plugged with a bit of filler. A quality job done by nice competent people. Highly recommended!
FOTO VAN PAUL W
Gerenoveerde houten vloer
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Inge op vrijdag 29 mrt 2013 '13
Ik heb wel goede ervaring. Goed geprijsd en na waterschade kwamen ze meteen de vloer herstellen. Ik heb al diverse vloeren laten aanleggen en altijd goede service
Reactie of foto toevoegen
“Ronduit slecht”
Door emile op vrijdag 2 mrt 2018 '18
Had ik deze site maar eerder gelezen.... Ik heb bij Brederode parket te Haarlem een veelste duure vloer gekocht en laten plaatsen. De vloer is op zich redelijk netjes gelegd, echter voor de kuil die in de ondergrond zat, van de overgang keuken woonkamer heb ik zeer duidelijk gevraagd daar tijd voor te nemen en op te vullen indien nodig. Bij mijn vorige vloer zijn daardoor lamellen los komen te zitten na verloop van tijd. Mijn nieuwe vloer zitten nu na een jaar dus alweer kieren tussen de lamellen. Ook was mij niet verteld dat de laklaag die op de planken zit chemisch reageert met ijzer. Ik vermoet dat er een soort Nikkel door de lak heen verwerkt zit. Alles met een ijzere onderkant gelakt of niet slaat dus groen uit. Bij Brederode zelf uiteraard tegen een muur opgelopen...heb het gelukkig zelf via eigen verzekering nog vergoed gekregen. Maar nu het verhaal planken bestellen en afspraken maken nog....heeft ruim een jaar geduurd. Na ugh veel mail en telefoontjes, werd eindelijk mijn vloer gerepareed. echter hadden ze de verkeerde vloer besteld. De monteur kwam er achter toen vloer al gedemonteerd was en alles in mijn huis verschoven. 2 weken later nieuwe afspraak met als goed is wel de goeie vloer. Weer alles in huis verschoven, was beloofd dat ze in ochtend zouden komen. wachten en wachten...zelf maar weer gebeld om 11:00 uur. Bleek dat de monteur niet kon, hij zat nog vast in een andere klus die was uitgelopen. Weer alles in huis verschuiven, en nog een keer en dan hopen dat hij wel komt.. Alvast sorry grammatica/taalgebruik heb dit bericht in nogal woedende toestand geschreven. Ik ben dan dus ook compleet schijtziek van dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld”
Door D.H. van Kooi op donderdag 3 mrt 2016 '16
Wij zijn zeer teleurgesteld in Brederode Parket. Onze eiken visgraat vloer zou opnieuw worden geschuurd en van een nieuwe kleur (grijstint) worden voorzien. Immers deze vloer kon iedere gewenste kleur krijgen, zo werd ons gezegd. Het eerste resultaat was zwaar teleurstellend, een totaal verkeerde kleur! Voorgesteld werd de vloer opnieuw te schuren, dus weer een laagje eraf. De nieuwe kleur was weliswaar veel beter, maar overal waren nu hinderlijke strepen zichtbaar, geen gezicht. Iedereen vroeg zich af wat er in hemelsnaam met onze vloer was gebeurd. Wij weer bellen, oplossing was om de vloer goed schoon te maken en van een glanslaag te voorzien, dan zou je niets meer van zien. Helaas bleek dit absoluut geen oplossing. Weer gebeld en nu zou er op afspraak een expert komen kijken. Expert kwam, maar niet op afspraak. Hij belde ons op ons werk dat hij voor de deur stond om te komen kijken. Afspraak was dus nooit aangekondigd en wij konden op dat moment niet plotseling aanwezig zijn. Toen gemaild voor nieuwe afspraak en daarna bleef het voorgoed stil. Conclusie: na € 2.100,- kosten, uiteindelijk maar vloerkleden gekocht om het slechte resultaat te bedekken. Voor ons nooit meer Brederode!
Reactie of foto toevoegen
“Visgraatvloer”
Door Van Andel op zondag 30 sep 2018 '18
Onze oude visgraatparketvloer was volkomen verruïneerd door waterschade. Brederode parket heeft een fantastische, nieuwe eiken visgraatvloer gelegd, met sluitstukken en dubbele bies. Er werd goed meegedacht bij het terugplaatsen van de radiatoren. Brederode zorgde er voor dat er een parketteur aanwezig was om de oude gietijzeren radiatoren in te frezen. Goede service! De parketlegger, Roy, is een vakman!
Reactie of foto toevoegen
“Eiken lamel”
Door Daphne Harkamp op woensdag 1 nov 2017 '17
Op de begane grond lag een hele oude visgraat. Deze is helemaal prachtig en vakkundig gerestaureerd. Hij is niet meer van nieuw te onderscheiden. Op de eerste verdieping is een super mooi eiken lamel gelegd. In de winkel werd ik goed en vakkundig geholpen. ben een zeer tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
9,5
Knulst Vloeren
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 276 ervaringen
8,7
Bebo Parket
Vriezenveen (Overijssel)
“Prima” score uit 170 ervaringen
“vreselijk onbeschoft”
Door Bastiaan op woensdag 13 feb 2013 '13
Brederode heeft een prachtige vloer 4 jaar geleden goed gelegd, niet goedkoop maar wel goed. Na een jaar werd de vloer lelijk en dan loop je bij dit bedrijf tegen een muur op. Het wijzen begint, je wordt beschuldig en uitgemaakt voor leugenaar. Een simpele vraag escaleert dan onnodig. Inmiddels hebben we dit probleem bij onze juridische bijstandverzekering neer gelegd en hebben spijt van onze keuze voor dit bedrijf. Het was simpel en goedkoop op te lossen als Brederode de vloer gewoon zou schoon maken en olieen. Nu wordt het voor hen een kostbare zaak en voor ons een zeer slechte ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Vloerdelen”
Door Anton op woensdag 19 dec 2018 '18
Ik heb zeeer slechte ervaring afspraken is mega slecht je belt 3 keer word terug gebeld maar nooit hoor je wat gaat naar de zaak toe om uit je bol te gaan en boos word dan word wat geregeld je wacht thuis komt Niemand planken maat niet goed zelf terug brengen Naar de zaak om het te versnellen dat je gang in orde komt dan komen ze langs en dan de rekening weten ze niet hoe snel ze die moeten sturen koop daar niks want afspraken maken drama daar en ongeregeld zooitje.
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat parketvloer”
Door Marieke Hemels op zaterdag 14 feb 2015 '15
Wij hebben een mooie eiken visgraat parketvloer bij Brederodeparket gekocht. Van het begin (advies en assortiment) zijn wij uiterst correct en op een professionele manier geholpen. Voorafgaand het leggen een ondervroegen-inspectie door brederode parket uitgevoerd.de vloer is door 2 zeer bekwame en enthousiaste parketteert gelegd. Het resultaat mag er zijn! Iedereen die bij ons op visite komt spreekt het uit dat wij een prachtige parketvloer hebben liggen. De nazorg en advies m.b.t. Onderhoud is ons netjes uitgelegd en zo kunnen wij vrij eenvoudig onze vloer netjes bijhouden. Voor ons is Brederode Parket een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Gerenoveerde houten vloer
1 / 1
Vestiging Brederode Parket
aHaarlem , Santpoorterstraat 41-47, 2023 DB Haarlem, tel 023 - 527 22 62
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.