Feedback
5,9

Barletti

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Noord-Holland & Zuid-Holland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Barletti
Barletti keukens zijn design keukens pur sang met klasse en exclusiviteit vertaald naar keukenarchitectuur.
Alternatieven voor Barletti
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,8 uit 165 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 61 ervaringen
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 367 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2165 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 343 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 289 ervaringen
• Smits Keukens
   
(2 vestigingen) score 9,5 uit 76 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(3 vestigingen) score 9,1 uit 924 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Barletti. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Een ramp!”
Door De Jong op woensdag 22 okt 2014 14 | vestiging Amsterdam
Een prachtige keuken bij Barletti gekocht niet wetende wat een waardeloos bedrijf het is. Verkeerde communicatie over afmetingen, verkeerde communicatie over leveringen, lekkage na montage, niet bereikbaar, alles afschuiven en afwijzen waardoor wij met kromme kastjes en een lekkage zitten. herhaaldelijk de klantenservice gebeld en aangeschreven maar bagataliseren alles en wijzen hun verantwoordelijkheid af. Kortom: een mooie naam maar daar is alles mee gezegd.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Stegers op zondag 29 dec 2013 13 | vestiging Rotterdam
Beste lezer, Wij waren ons aan het oriƫnteren om een nieuwe keuken aan te schaffen. Hierbij zijn wij uitgekomen bij Barletti Alexandrium. In ons derde gesprek hebben wij besloten de keuken bij deze zaak te kopen. De keuze om onze keuken door deze zaak te leveren is uitstekende dienstverlening. Wij werden tijdens ons eerste gesprek hartelijk ontvangen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en deze zijn in het tweede gesprek concreter geworden. Hierbij werd rekening gehouden met de wensen van ons als consument, budget en technische (on)mogelijkheden. Dit aspect, kundigheid, onderscheid een Barletti zaak van prijsvechters. In het derde gesprek werd ons een voorstel gepresteerd. Wij besloten alsnog voor een Gaggenau oven te kiezen waarbij het voorstel direct kon worden aangepast. Wij zijn akkoord gegaan met het voorstel omdat wij als consument een goed gevoel hadden over de prijs/kwaliteit verhouding. De prijsopbouw is helder en men geeft transparantie over de kortingsmogelijkheden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keukens slechte service”
Door Hanna op donderdag 28 mei 2015 15 | vestiging Amsterdam
Prachtige keukens bij Barletti. Mooie designs. Voor keukens waar je echter zo veel voor betaald is de service erg slecht. Wij hebben in 2013 een keukenblad geleverd gekregen, die na enkele weken slijtageplekken (kringen) begon te vertonen op plekken waar er water (!!) op het blad had gelegen. Na bezoek van de monteur werd schuld aan ons toegedaan met de woorden: 'Jullie zullen misschien chemische middelen op het blad gebruikt hebben'. (wat echter niet het geval was). Na 1,5 jaar ziet het blad er volledig gehavend uit, en is er geen verdere hulp of tegemoetkoming geboden vanuit Barletti. De kookplaat werd geleverd waarbij een stukje van het frame van de gaspitten afgebroken was. Na herhaaldelijk contacten en bellen, werd uiteindelijk toegezegd dat we een nieuw onderdeel zouden ontvangen. Deze is tot op heden echter nooit binnengekomen. Ook is 1 van de knoppen van de kookplaat beschadigd, doordat de lijm heeft losgelaten. Dat een keuken niet perfect geleverd wordt kan gebeuren, maar dat alles vervolgens geweten wordt aan 'gebruikerssporen' is ronduit absurd!
FOTO VAN HANNA
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestigingen Barletti
Website: www.barletti.com
aAmsterdam (2 ervaringen), Arena Boulevard 216, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 363 00 63
bRotterdam (1 ervaring), Watermanweg 213, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 209 40 03
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.