Feedback
9,8

Avanti Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.avantipark.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Avanti Keukens
Ontdek onze collectie van meer dan 1500 m2 keukens. Onze eigen vakmensen ontzorgen u compleet met de nadruk op resultaat achter uw voordeur.

Enthousiast, betrokken team dat gaat voor uw prettige ervaring
Mooie keukens kopen kun je wellicht op meerdere plekken, maar bij Avanti Keukens realiseren we ons dat de aankoop van een keuken zich niet beperkt tot het moment dat u een handtekening zet. Ook in het traject na handtekening zijn we sterk. Gewoon, omdat dat in onze genen zit. Onze showroom met schitterende keukens in allerlei stijlen en prijsklassen is een permanente bron boordevol actuele inspiratie van stijlbeleving, ergonomie en uitstraling. Ons enthousiaste, betrokken team gaat er helemaal voor om u een prettige ervaring te bezorgen. U merkt het al wanneer u bij ons de showroom binnenstapt. Onze medewerkers vinden het leuk om een prachtige keuken samen te stellen, die het antwoord vormt op al uw wensen, eisen en randvoorwaarden. Avanti Keukens biedt u een warm welkom! Met meerdere woonwinkels in de buurt, vormt een bezoek aan Avanti Keukens een echt dagje uit. En, vergeet niet ons uitgebreide assortiment vloertegels, zodat u uw keuken in een keer compleet kunt inrichten.

Sinds 2007 bouwt Avanti Keukens aan een goede naam in de Betuwe
DB Keukens wil graag een landelijke speler zijn op het gebied van keukens. Met onze vestigingen in Rijssen, Nunspeet, Goes en Sint-Annaland zorgden we in het verleden al voor stevige regionale dekking in Gelderland en Zeeland. Een showroom in Kesteren om dicht bij onze klanten in de Betuwe te zitten, vormt een logisch vervolg op onze ambities. En dus gingen de deuren van onze schitterende showroom op de eerste etage open in 2007. Sindsdien bouwen we hard aan onze uitstekende reputatie met het leveren van prachtige keukens en het zorgen voor uitstekende service. En dat lukt! Sinds de opening is Avanti Keukens gegroeid, mede dankzij onze lage, nettoprijzen, die we kunnen hanteren door grootschalige volume-import. En ook al zijn we een groot bedrijf, elke vestiging werkt op een kleinschalige manier. We willen graag de lijntjes kort houden, om perfect en effectief op uw wensen te kunnen blijven inspelen. En zo kunnen we onze slogan ook blijven waarmaken: ‘keukens met ‘n 9+’.

Al ruim 25 jaar een begrip
Avanti Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een familiebedrijf dat al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)
Artic Keukens (Utrecht)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Avanti Keukens.


Ervaringen
Er zijn 357 ervaringen over Avanti Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren321 ervaringen
4 sterren20 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Fantastisch”
Door Lina Nieuwenhuize op donderdag 10 mei 2018 '18
April 2016 het 1e gesprek bij Avanti gehad voor de keuken van mijn nieuwbouw appartement. Goede ontvangst, voelde me gelijk op mijn gemak. Werkwijze werd uitgelegd en nadat de keuken getekend was werd de offerte opgebouwd. Met alles kon ik meekijken op een 2e scherm. Dat noem ik nog eens transparant. Na meerdere gesprekken de keuken ook gekocht. Omdat het nieuwbouw betrof moest er al snel een leidingschema gemaakt worden. Ook dat schema zag er professioneel uit. De uitvoerder was er blij mee. Begin 2017 heb ik de keuken nog aan laten passen. De ontvangst was even hartelijk als in begin en samen met adviseur alle opties nog een keer doorgenomen. Toen de binnenwanden van het appartement stonden is de keuken ingemeten. Daarna werd de keuken besteld door de orderverwerker. Ook hij belde me nog voor een paar overlegpuntjes. Wat een aandacht voor een goede uitvoering. De keuken is in september 2017 geplaatst. De monteur dekte de vloer netjes af en werkte ook verder heel precies. Duidelijk een teamlid. Het voordeel van eigen montage. Ook al het afval werd afgevoerd. Alles klopte en na een paar dagen stond de keuken er precies bij zoals op de 3D tekening die ik gekregen had. Fantastisch. Geen enkel opleverpunt. En dat is toch knap want een keuken bestaat uit zoveel onderdelen dat er makkelijk wat fout kan gaan. Boven het spoelgedeelte heb ik later nog een schap met verlichting bij besteld. Deze is een paar weken geleden naar volle tevredenheid geplaatst. Ondertussen geniet ik al weer een half jaar van deze keuken. Ik raad dan ook iedereen aan om naar Avanti te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Aandachtspunten”
Door Linda van Dam op vrijdag 2 mrt 2018 '18
Prima ontvangst en goed geholpen met de aankoop van onze keuken. Alleen na akkoord offerte zijn er wel 3 a 4 telefoontjes geweest wat er niet kon en toch anders moest. Ook was het toch beter om een andere vaatwasser te doen welke geadviseerd was toch niet zo goed. Het is misschien toch handiger om alle verkopers dat van tevoren te zeggen. Bij plaatsing ging alles voorspoedig alleen bleek onze afzuigkanaal niet op de goede plek te zitten, terwijl bij inmeten van de keuken het wel goed zat, maar door schuiven van kastjes na het inmeten omdat iets niet kon was de schouw ook verschoven. Wij hebben zelf niet meer op dat punt gelet, maar er is ook niet op gewezen. En dat vinden wij jammer. We hebben met avanti overlegd hoe op te lossen aangezien de pijp verleggen bij ons huis niet zo'n makkelijke optie is. Eerst werden we nooit meer teruggebeld ze waren de 'klacht' vergeten door te geven, nogmaals gebeld en toen is de oplossing gegeven om een grotere schouw te plaatsen voor de helft van het geld wat die zou kosten , want we hadden het zelf ook kunnen zien. We zouden er over nadenken. Vond het geen goede oplossing want dan waren wij veel duurder uit dan de schouw eigenlijk koste. We hebben toen zelf met een loodgieter gebeld en een andere oplossing gezocht. Helaas heeft avanti nooit meer wat van zich laten horen. Al met al wel een hele mooie keuken en we zijn daar ook heel blij mee.
REACTIE VAN LINDA VAN DAM
Avanti heeft met ons contact opgenomen en door middel van een gesprek hebben ze onze klachten serieus genomen en hebben ze hun werkwijze op wat punten gewijzigd. Keurig afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en eerlijk advies”
Door J. Visser op woensdag 20 dec 2017 '17
Goed en eerlijk advies, mooi assortiment. Verkoper (Alfred van Wijngaarden) luisterde goed naar onze wensen en probeerde deze binnen ons budget op te lossen. Het resultaat was een duidelijke en overzichtelijke offerte die we met plezier getekend hebben. Levering keurig volgens afspraak en compleet. Kookplaat kwam beschadigt uit de doos, maar dit werd keurig door Avanti opgelost. Kortom, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Familie Aveskamp op vrijdag 21 apr 2017 '17
Wij hebben bij Avanti keukens een nieuwe keuken gekocht. Wij hebben hier een uitstekende ervaring mee opgedaan. Vanaf het moment dat we de showroom binnen kwamen kregen we een heel erg goed gevoel bij het bedrijf en bij de adviseur (Kees). Zij hebben ons erg goed geholpen bij de verschillende keuzes. De offerte was erg duidelijk en heel transparant. Dus achteraf geen verassingen. Het gehele proces van planning en plaatsing verliep heel erg goed. Complimenten voor de monteurs, die de keuken met de grootste zorg hebben geplaatst. We hebben de keuken nu een aantal weken in gebruik en we zijn er heel erg blij mee. We zijn erg tevreden over Avanti keukens en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.
FOTO VAN FAMILIE AVESKAMP
Erg blij met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over Avanti”
Door A.F. van der Wiel op maandag 23 jan 2017 '17
Wij hebben een compleet nieuwe keuken met inbouwapparatuur bij AVANTI gekocht. Wij zijn hierover zeer tevreden. Tijdens ons bezoek aan de zeer gevarieerd ingerichte showroom werden wij op een prettige manier ontvangen en het overleg over de aan te schaffen keuken is op een constructieve wijze verlopen. Er werd veel aandacht geschonken aan de wensen van ons en wij werden voorzien van een deskundig advies. Ons werd alle ruimte gegeven om onze ideeen met de adviseur te bespreken en waarbij niets werd opgedrongen. De klant wordt hier nog behandeld en benaderd zoals het hoort. De afspraken die gemaakt zijn werden voor 100% nagekomen. De aflevering is correct door vakkundig personeel uitgevoerd en heeft op het afgesproken tijdstip plaatsgevonden. Tijdens de plaatsing van de keuken was er een zeer goede communicatie tussen ons en de monteurs. Het personeel werkte zeer netjes en beperkte de overlast voor ons als bewoners tot een minimum. Zowel de service als de kwaliteit van dit bedrijf staan op een zeer hoog niveau en kunnen als uitstekend worden gekwalificeerd. Wij zijn erg blij met de aangekochte keuken en gebruiken deze met veel plezier. Wat de financiele zaken betreffen kan niet anders worden gezegd dat AVANTI de opgemaakte offerte en de daaruit voortvloeiende nota zeer transparant heeft opgesteld en voorzien heeft van duidelijke specificaties. Het bedrijf hanteert daarom terecht de slogan: "Afspraak is afspraak". Wij hebben zeer goede ervaringen met AVANTI en kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en kwaliteit”
Door Ellen Spierings op zondag 15 jan 2017 '17
Via internet toevallig op de site van Avanti Keukens gekomen. Zonder afspraak naar Kesteren gegaan, waar we met koffie werden ontvangen en de showroom konden bekijken. Mochten we vragen hebben dan moesten we het even laten weten. We hadden een kleine compacte keuken nodig waar het puzzelen was om de benodigde apparatuur te plaatsen. Verkoper Jasper Verhaar maakte tijd voor ons vrij en maakte een mooie tekening van de keuken met daarbij behorende offerte. Totaal geen opdringerig gedrag en alle tijd om vragen onzerzijds te beantwoorden. Na enige aanpassingen keuken gekocht en wij kregen een map mee met daarin tekening, offerte etc. Vanaf dit moment per mail of telefonisch constant op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Keuken werd op de juiste dag afgeleverd, monteur Rob heeft keuken keurig geplaatst (de waterpas werd standaard gehanteerd) en na installatie belde Jasper of alles naar wens was geweest. Ondanks dat het een kleine keuken was (ook qua aankoopbedrag) hebben wij een hele goede begeleiding gehad en zijn wij uitstekend geholpen. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Avanti keukens, en het personeel doet er alles aan om dit waar te maken. Wij hadden voor aankoop veel goede recensies gelezen en kunnen deze alleen maar bevestigen. Heeft u een keuken nodig, dan hoeft u niet langer te aarzelen, u bent hier op het juiste adres!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Marco op dinsdag 15 nov 2016 '16
Aangetrokken door een zeer goede recensies op internet naar de showroom in Kesteren vertrokken om inspiratie op te doen voor een nieuwe keuken. Ik werd vriendelijk ontvangen, showroom heeft voldoende aanbod en verscheidenheid in keukens, een witte moderne hoogglans keuken was mijn favoriet en maakte een afspraak. Het gesprek met de adviseur verliep ontspannend, geen stress om een scherpe prijs te onderhandelen, deze zijn vast scherp en wat mij ook aansprak is alles onder 1 dak, 1 aanspreekpunt voor advies, verkoop, transport en montage. Garantie op apparatuur 5 jaar. Kortom totaal geen stress om randzaken en tijdens het gesprek kunnen richten op het samenstellen van de keuken, waar het tenslotte om gaat. Mijn wensen en budget aangegeven en vrij vlot was er al een opzet zichtbaar op het beeldscherm, tussentijds voorzien van koffie en gebak. Ik ging huiswaarts met een offerte en wat folders, thuis bestudeerd en na wat vlotte mailwisselingen voor fine tuning in Kesteren getekend voor de order. Ik kreeg een mooi geplastificeerde afbeelding van de keuken op A3 formaat mee naar huis en mocht een ram op de grote bel geven, superleuk! Levertijd werd vastgesteld en een korte periode voor levering was men zo flexibel om op mijn verzoek de levering en montage een aantal dagen te verplaatsen. Keuken kwam op de afgesproken tijd. Montage op de daaropvolgende dag was een feest om te zien, hoe vader en zoon op elkaar ingespeeld zijn, voorzag de mannen van koffie en ze gingen als een speer. Ze begonnen om half 8 en om half 5 waren ze klaar, echt super! Adviseur is ook zeer betrokken met de klant, belde mij voor en na levering van de keuken, een zeer vriendelijke man die Jaap. Kortom een dikke pluim voor Avanti Keukens! Een trotse keukengebruiker uit Arnhem.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door c. sauter op maandag 12 sep 2016 '16
Na wat slechte ervaringen met offertes aanvragen bij andere keukenwinkels zijn we n.a.v. de goede recensies op qasa.nl uitgekomen bij Avanti in Kesteren. Voor zo'n dure aankoop als een keuken wilden we best een uur rijden, het is toch geen pakje boter dat je koopt! En wat een goede keuze bleek dat te zijn! Alle goed recensies kloppen echt! Bij het rondkijken voel je je er al thuis en word je in de watten gelegd met sympathieke, oprechte aandacht en heerlijke hapjes en drankjes. Vanaf het begin af aan gingen ze al tot het uiterste om aan onze wensen tegemoet te komen. We wilden de dag erna graag een afspraak voor een offerte, maar de agenda was al vol. Toch werd het op de 1 of andere manier geregeld en de dag erna zaten we met Jasper voor een offerte. Er stond al een stuk taart klaar toen we binnen kwamen. Eerst waren we wat sceptisch over de jonge leeftijd van Jasper, maar dat was heel snel weg, wat wist hij er veel van! Allerlei details bracht hij ter sprake die bij de andere keukenwinkels dus helemaal niet besproken waren, maar wel degelijk belangrijk waren. Hij dacht goed met ons mee en nam echt alle tijd voor ons. Hij heeft gewoon tot een uur na sluitingstijd nog met ons aan de offerte/bouwtekening gewerkt en alle keuzes aan ons laten zien in de showroom, omdat wij hadden aangegeven niets te willen kopen zonder het te zien. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in onze droomkeuken. Aan het einde van het gesprek waren mijn man en ik bang voor de prijs. Al die service, daar moet toch en hoge prijskaart aan hangen. Nou nee hoor, het was echt een hele mooie prijs! Nadat we met Jasper nog rustig in de winkel een biertje hebben gedronken om te proosten op onze aankoop gingen we heel gelukkig naar huis. In de weken erna hebben we ons toch nog op een aantal punten bedacht. Toch een andere afzuigkap, toch wat laatjes in plaats van planken etc. Het maakte allemaal niet uit. Met dezelfde klantvriendelijkheid werden de wijzigingen gewoon verwerkt, werd er nog steeds heel goed meegedacht en kregen we netjes te horen wat de nieuwe prijs was. Alle vragen die we tussendoor hadden werden snel en uitgebreid door Jasper beantwoord. We kregen de datum door waarop de bestelling definitief gedaan kon worden en tot die tijd konden we nog wijzigen wat we wilden. Vlak voor levering was onze aannemer (die een deel van ons huis aan het renoveren was) druk bezig met voorbereiden van de plaatsing van de nieuwe keuken. Daar kwamen nog wel wat technische vragen van zijn kant uit. Geen probleem, onze aannemer kon gewoon even direct bellen met de technische mensen van Avanti zodat hij antwoord op al zijn vragen had. Op de dag van de levering bleek dat er twee onderdelen misten. Geen probleem, die zouden de monteurs op de eerste montagedag ophalen uit het magazijn. Onze aannemer was met zijn eigen klussen in ons huis bezig toen de monteurs de keuken kwamen monteren en zelfs hij was onder de indruk van de professionaliteit van de monteurs. Een belangrijk voordeel van Avanti vonden we dat ze zelf de monteurs in dienst hebben. En dat bleek inderdaad super te werken. Uiteindelijk zijn ze wat langer bezig geweest met het plaatsen van de keuken dan gepland, maar er werd echt niets afgeraffeld op de laatste dag. Ook toen werd er met perfectionisme alles gemonteerd en aangesloten. Alleen de plinten onder de keuken zouden we na een aantal weken zelf plaatsen, omdat we de nieuwe vloer nog onder de keuken door wilden leggen. Maar wat bleek toen we de vloer legden, deze was toch wat hoger dan gedacht en toen pasten de keukenplinten niet meer. 1 Telefoontje naar Avanti was geen genoeg. Geen probleem, binnen een week kwam er iemand langs om de plinten voor ons op maat te zagen en te plaatsen (zonder extra kosten). We zijn superblij met onze prachtige keuken en raden iedereen aan om ook naar Avanti in Kesteren te gaan!
FOTO VAN C. SAUTER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Familie Huigens op zaterdag 2 jul 2016 '16
In februari dit jaar zijn wij bij Avanti keukens binnen gelopen om ons te oriënteren op een nieuwe keuken. Na eerdere ervaring met opdringerig verkoopgedrag bij andere bedrijven, was het een verademing voor ons bij Avanti. Rustig rondlopen, koffie met iets lekkers (zelfgemaakt!), uitleg over het bedrijf en vervolgens met lege handen naar huis ;-) Wel met een afspraak voor het echte werk. Onze keukenverkoper Kees heeft ons zeer goed geholpen en waar nodig geadviseerd. Elke centimeter van onze keuken is benut. Omdat wij even de behoefte hadden alles te laten bezinken, niet meteen de offerte getekend. Dat was geen probleem! Twee dagen laten bezegeld met een handtekening. De aflevering en plaatsing van de keuken is probleemloos verlopen. Onze monteur Jan van Bruchem is een topper! Kortom wij zijn zeer tevreden over Avanti.
FOTO VAN FAMILIE HUIGENS
Elke centimeter benut in de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Voor niets gereden”
Door Dick op zaterdag 16 apr 2016 '16
We hadden een voorstel achtergelaten. Op basis daarvan kon de verkoper verder. Hij belde nog of de afspraak naar voren gehaald kon worden. Dat kon van onze kant niet. Toen belde hij dat hij de offerte niet van te voren kon sturen. Geen probleem. Wij komen op het afgesproken moment aan. De verkoper laat ons doodleuk nog een half uur wachten. Vervolgens zegt hij dat hij nog geen offerte had. Er waren andere klanten tussengekomen. Wat zijn wij dan? Geen klanten? Waarom had hij niet even gebeld? 70 km voor niets gereden. De bedrijfsleider erbij gehaald. Uiteraard excuses gekregen. Willen de zaak nog 1 kans geven. Over een paar dagen verwachten we een offerte. Uiteraard tegen een haarscherpe prijs. Dan kunnen we achteraf nog onze beoordeling aanpassen. Maar op dit moment zijn we nog sceptisch.
Reactie of foto toevoegen
“Raden bedrijf aan”
Door Herman en Dominika van IJmeren op zaterdag 5 dec 2015 '15
Wij hebben een keuken gekocht bij Avanti en zijn super tevreden. In de oriëntatiefase zijn wij goed geadviseerd omtrent de mogelijkheden. Daarna is er een duidelijke vrijblijvende gespecificeerde offerte opgesteld. Na de opdrachtverstrekking heeft de levering en montage binnen de overeengekomen tijd naar volle tevredenheid plaats gevonden. Wij raden u dit bedrijf aan.
Reactie of foto toevoegen
“Een pluim voor de communicatie”
Door Cor en Renie op zaterdag 25 jul 2015 '15
Ook wij: lang nagedacht over de indeling van onze nieuwe keuken, model, materialen, apparatuur. Ook wij: verschillende keukenzaken bezocht. Ook wij: veel, veel twijfel bij wie we onze keuken willen bestellen. In de kerstvakantie 2014 besluiten we een eind te gaan toeren en na een uurtje staan we bij Avanti in Kesteren op de stoep. Drie bezoeken later hebben we onze keuken gekocht dankzij de prima adviezen van Kees Visser en het no nonsense beleid van Avanti. Na de aankoop hebben we met verschillende mensen contact gehad met technische vragen en over wijzigingen in de offerte, financiële zaken. Telkens prima geholpen. In april werd in twee dagen onze keuken geplaatst door Sjaak en John. Geen haastwerk, maar goed werk! Ze ontdekten zelf dat er een kleine lakbeschadiging op een van de deurtjes zat en dat een van de onderdelen van het greeploze systeem niet in orde was. Later ontdekten we zelf dat ook op een ander deurtje een kleine beschadiging in het lakwerk zat. Telefonisch doorgegeven aan receptie. Enkele weken later is alles naar volle tevredenheid opgelost.
Dus ook wij: zeer tevreden over Avanti! Een aanrader! Met speciale dank aan: Kees, Johan, Willie, Sjaak en John en iedereen met wie we contact hebben gehad. En niet te vergeten: een pluim voor de communicatie. Jullie zijn een voorbeeld voor de keukenbranche.
Reactie of foto toevoegen
“Prijsindicatie”
Door Peter op woensdag 20 mei 2015 '15
Wij hadden een keuken uitgezocht bij Avanti en kregen te horen wat het ongeveer ging kosten. dat was wat wij ongeveer begroot hadden en daarom namen wij nog een dag vrij om 10 dagen later de laatste details te bespreken. de hoogte van het aanrechtblad, de greepjes, waar komt het zeeppompje etc. voor de rest is alles hetzelfde gebleven. toen de officiële offerte was uitgeprint was de prijs 30 % hoger dan de afgegeven prijs 10 dagen ervoor! we waren helemaal verbouwereerd en zijn maar weggegaan. de verkoper had er ook geen verklaring voor en hij mompelde dat het hem ook tegen viel. nooit meer wat van Avanti gehoord. geen telefoontje, geen e-mail niks. bij ieder bedrijf worden fouten gemaakt maar je moet wel proberen om ze op te lossen. aardige mensen , mooi bedrijf maar wij hebben er een naar gevoel aan over gehouden.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch vakmanschap!”
Door dv op zaterdag 3 jan 2015 '15
Wij waren aan een nieuwe keuken toe en zagen er eigenlijk een beetje tegenop om allerlei zaken af te gaan. Via de vergelijkingssite waarop alleen lovende woorden stonden over de service en kwaliteit kwamen we in Kesteren bij Avanti terecht. We kregen alle ruimte en tijd om de showroom door te lopen en op het moment dat we toe waren aan extra informatie was daar Alfred van Wijngaarden om ons met raad en daad bij te staan. Nadat wij hadden aangegeven wat ons budget was, heeft hij samen met ons een geweldig ontwerp gemaakt. Omdat een en ander toch wel wat tijd in beslag nam, kregen wij een heerlijke lunch aangeboden. Wij kregen het ontwerp plus de offerte mee om er thuis nog eens goed naar te kijken en zijn na een week teruggegaan om alles definitief vast te leggen. Ook die keer kregen wij weer een lunch aangeboden. Avanti heeft ook gezorgd voor het verwijderen van de oude keuken, het verleggen van de leidingen en het stucwerk. Alles is uitstekend afgehandeld door vakmensen. Ook degene die bij ons de keuken heeft geplaatst was een ware vakman met liefde voor zijn vak. De keuken is nog mooier geworden dan we dachten en we zijn er iedere dag opnieuw weer blij mee. Iedereen die hem tot nu toe heeft gezien roept er over. Wij zullen Avanti dan ook aan iedereen aanbevelen! Aan de lovende woorden op deze site is niets gelogen. Dirk & Anneli Vos
FOTO VAN DV
Onze trots
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat”
Door J.Verkuijl op maandag 17 nov 2014 '14
Omdat we aan een nieuwe keuken toe gingen we opzoek. Wij zijn een echtpaar van 70+ en zijn bij verschillende keukenspecialisten wezen kijken. Uiteindelijk kwamen we uit bij Avanti in Kesteren. De klantvriendelijkheid bij dit bedrijf sprak ons al direct aan. Wij hebben een bijzondere voorlichting ontvangen en de verkopers dachten ook mee met onze wensen. Totaal zijn we drie keer bij Avanti geweest om diverse wensen door te spreken. De offerte was ook bijzonder duidelijk. Tussen de bestelling en de levering hebben we regelmatig per email en telefonisch contact gehad. Dit ging over extra dingen waar Avanti ons op attent maakte i.v.m de bouwwerkzaamheden. Op de service bussen hebben ze het logo staan met ,,Afspraak is afspraak,, Dit is zeer gedurfd, maar WAARHEID. Alle afspraken zijn nagekomen. De levering was compleet en onbeschadigd. De montage was op de afgesproken tijd. De plaatsing was ook binnen de afgesproken termijn. We zijn bijzonder tevreden ook over de montage. Drie weken na het plaatsen ging de spoelbak kraan lekken. Een belletje naar Avanti, en binnen 1,5 uur hadden wij een nieuwe kraan. De prijs kwaliteit verhouding vinden wij heel goed. Ik heb mijn loopbaan in het bedrijfsleven doorgebracht.
Maar zo.n leverancier met perfectie heb ik nergens meegemaakt. Dit bedrijf zal ik ook bij een ieder van harte aanbevelen.
FOTO VAN J.VERKUIJL
Onze nieuwe aanwinst
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is daadwerkelijk afspraak!”
Door Arthur & Marjon op dinsdag 24 jun 2014 '14
Regelmatig lees je op het internet of krijg je te horen op feestjes: die keukenboeren… Pas maar goed op, die rommelen maar wat aan en zodra je betaald hebt, geven ze niet meer thuis. Hierbij willen wij onze ervaring met Avanti Keukens uit Kesteren met u delen.
In 2013 zijn wij ons gaan oriënteren op een nieuwe keuken. Na veel leveranciers bezocht te hebben kwamen wij ook bij Avanti Keukens terecht. Het viel ons meteen op dat de benadering heel anders was dan die wij bij hun concurrenten hebben ondervonden. Om meteen maar een belangrijk verschil op te noemen: de verkoper stelde zich netjes voor en onze naam werd genoteerd! Je werd wegwijs gemaakt hoe hun showroom was ingedeeld en daarna kon je op je gemak de zaak verkennen.
Na verloop van tijd kwam de verkoper terug en, zonder opdringerig te zijn, werden er onder het genot van een kop koffie, een paar gerichte vragen gesteld waar onze interesse naar uitging. Wederom een wereld van verschil in vergelijk met wat we “gewend” waren. Nadat we waren uitgesproken hebben we onze adresgegevens uitgewisseld en onze weg vervolgd.
De maanden die daarop volgde hebben we nog vele bezoeken afgelegd bij de concurrent maar iedere keer kwamen wij terug op de eerste plezierige en gemoedelijke ervaring bij Avanti Keukens. En tussendoor werden wij ook door hen gebeld met een goed bedoeld advies en wederom niet van dat snelle zaken doen noch opdringerig. Het contact werd goed onderhouden, van de andere verkopers hebben we nooit meer iets van gehoord….

Uiteindelijk zijn wij na lang wikken en wegen terug gegaan naar Kesteren. Wederom gekeken en exact weer hetzelfde gevoel. Toen hebben we de knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt om verder in te zoomen op onze wensen en om een ontwerp te laten maken. Ook hier ging een nieuwe wereld voor ons open. Waar je allemaal niet aan moet denken bij het uitzoeken van een keuken. We dachten dat wij het nu allemaal wel een beetje wisten echter, niet dus. In alle rust werd ons uitgelegd wat wel en niet kon, tips werden uitgewisseld en het plaatje viel uiteindelijk in elkaar. Een eerste schets werd gemaakt en al onze op- en/of aanmerkingen werden vakkundig in de tekening aangepast. Uiteindelijk stond na twee bezoeken onze wens compleet op papier waardoor wij ons een reëel beeld konden vormen hoe het uiteindelijke resultaat eruit zou komen te zien. Daarna werd de offerte gemaakt die ook tot in detail met je werd doorgenomen. Overeenstemming bereikt en de keuken werd besteld. Ondertussen werd er door Avanti proactief contact onderhouden met nieuwe mogelijkheden die ook gunstiger voor onze portemonnee waren, dus niet alleen maar lekker maken en zien hoe ze nog meer aan je kunnen verdienen. Nee niets van dat!

Toen brak het spannende moment aan. Dinsdags kwamen de monteurs. Vakmensen pur sang. De vloeren werden afgeplakt om beschadiging te voorkomen, keuken werd uitgepakt en de verpakking werd afgevoerd. Alles werd netjes en vakkundig in elkaar gezet. Er werden regelmatig vragen gesteld en terplekke werden er nog kleine zaken aangepast omdat wij er met de monteurs achter kwamen dat dit in de praktijk beter zou uitpakken. Dus geen gezeur van zo staat het op de tekening dus zo krijgt u het en anders moet er bijbetaald worden. Nee, gewoon normaal overleg. Alle afmetingen klopten, apparatuur werd getest en uitgelegd, etc. zoals het hoort. De heren keken ook verder dan hun neus lang was en andere adviezen werden gegeven die niets met de keuken te maken hadden.

Samenvattend: de slogan “afspraak is afspraak” wordt door Avanti Keukens 100% waargemaakt. Geen loze kreet, maar een concrete filosofie schuilt hier achter. Dit wordt van begin tot het eind waargemaakt. Na de oplevering werden we nog netjes gebeld of alles naar behoren was uitgevoerd en of er nog wensen waren. Nou, wij kunnen alleen maar stellen dat alles naar wens is verlopen en dat wij gaan genieten van ons kookparadijs.

Avanti team uit Kesteren: een dikke merci!
Reactie of foto toevoegen
“Alles zoals het hoort”
Door S. de Boer op woensdag 28 mei 2014 '14
Wij zijn bij Avanti Keukens in Kesteren uitstekend geholpen en bovenverwachting tevreden met het resultaat. Gelijk bij het eerste gesprek kregen we een goed gevoel bij het doornemen van onze wensen en kregen we nog wat handige aanvullingen. Bij veel andere keukenwinkels werd dit vaak al snel de afknapper. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en het opstellen van de offerte gebeurt erg transparant en uitgebreid. Zo krijg je geen verrassingen achteraf. De prijs is wellicht wat hoger dan elders, maar daarvoor wordt een hoop kwaliteit geleverd (ook al bij de basis merken). De levering en installatie verliep ook perfect. Alles wordt duidelijk gecommuniceerd en men neemt ruim de tijd om de keuken goed op te leveren. De geplande drie dagen bleek ook (bijna) met twee te kunnen. De monteurs zijn erg vriendelijk en luisteren goed naar de klant bij eventuele restpunten/wensen. Hun motto 'afspraak is afspraak' wordt zeker nageleefd. Al met al dus zeker een aanrader om daar eens langs te gaan, ook al ligt het wat verder uit de buurt, het is zeker de omweg waard!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Arthur op vrijdag 20 sep 2013 '13
Onze kennismaking begon door een keuken leverancier te zoeken op internet die naast de reguliere keukenleveranciers ook goed scoorde op service.Immers zit niemand te wachten op problemen bij levering, montage of achteraf. Bij bezoek aan de winkel waren we meteen verkocht aan een keukenopstelling, verder kijken hebben we gedaan maar wisten al wat we wilden. Na een uitvoerig gesprek, waar alle tijd voor je wordt genomen en onder een hapje en drankje werd de tekening en offerte opgesteld conform onze verwachtingen. Plaatsingsdatum werd meteen aangegeven en de order werd 2 dagen later bevestigd door ons. Inmeting vond plaats gelijk na de bevestiging en levering op de afgesproken datum! De monteurs leverde een perfecte prestatie (ondanks dat mijn vrouw werd opgenomen in het ziekenhuis, en de monteurs bijna de gehele montage alleen waren) bij de montage van de keuken inclusief een uitstekend oog voor detail. Pet je af voor deze leverancier en hun monteurs. Dit is echt wat we zochten! geen problemen achteraf. Met vriendelijke groet, Fam.van Hooft/Nijmegen
Reactie of foto toevoegen
“Sympathiek bedrijf, kwaliteit voorlichting en prijzen elders beter”
Door Michiel op zaterdag 3 aug 2013 '13
Prima ontvangst op een verder rustige dag. Men neemt bij Avanti volop de tijd en werden we verwend met allerhande hapjes en drankjes. Uiteindelijk hebben wij onze keuken niet bij Avanti gekocht en naar onze beleving is de 9,7 wat ruim beoordeeld. Wij hadden een duidelijk beeld van wat we wilden, qua apparatuur, niveau keuken en prijs. De Siemens apparatuur van onze voorkeur kan Avanti niet voordelig leveren omdat ze daarmee geen afspraken hebben. Datzelfde geldt voor AEG en Miele, onze alternatieven. Tevens doet de verkoper zijn best om duidelijk te maken dat Siemens een consumentenmerk is en weinig uniek. Ons inziens een vreemd argument als je zelf daarvoor in de plaats Pelgrim wilt leveren. Dat is toch echt kwalitatief minder spul dan Siemens/Miele/AEG. De kennis van apparatuur van de verkoper was ondermaats. Zowel qua functionaliteit als qua design lukte het niet een samenhangend pakket aan (Pelgrim) apparatuur samen te stellen. Een vriezer voor een nis van 122 cm lukte bijv. niet en vragen over functioneren / kwaliteit van de vaatwasser konden niet worden beantwoord. Ook zagen wij bij thuiskomst tot onze verbazing een plintboiler voor de kokend waterkraan op de offerte staan, terwijl bij het uitwerken van de offerte meerdere malen hebben gesproken over de opstelling hoekkast met boiler. Dat moet dus een 10 liter boiler zijn. De geoffreerde vaatwasser had online ronduit matige recensies. Belangrijk dus om de offerte thuis nog eens goed door te lopen. Avanti legt in haar formule veel nadruk op het zijn van 'de voordeligste'. Direct een vaste prijs. Wij hebben hun openheid over de opbouw van prijzen zeker als prettig ervaren, maar Avanti legt het echt af op kennis en meedenken. De merken apparatuur die ze 'scherp' kunnen leveren zijn Juncker, Pelgrim, Atag en Neff. Vrij beperkte keuze dus. Ook zijn de prijzen stevig. Toen wij Avanti lieten weten dat we elders een beter aanbod hadden, werd ons verzocht de offerte door te sturen voor een kwaliteitsvergelijk. Daarna kwam nog terug dat hun keuken beter zou zijn, maar wat er nu concreet beter was werd niet concreet gemaakt. Samenvattend: Avanti is een sympathiek bedrijf dat naar onze mening mag investeren in de concrete kennis van de verkopers. Ook qua kennis van verkooptechnieken. Als onze verkoper meer had gevraagd en meegedacht waren we enthousiaster geweest. Wil je slimme ideeën over je keuken met topkwaliteit apparatuur en ben je niet bang voor een beetje onderhandelen, kun je beter ergens anders heen. Een betere keuken voor een lagere prijs kan dan het resultaat zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden!”
Door Jan op maandag 22 jul 2013 '13
We hebben ons huis uitgebreid en in die uitbreiding een woonkeuken ondergebracht. Na een aantal ervaringen bij de grote keuken-boeren van ons land, via Qasa op spoor gekomen van de DB Keukengroep. Bij mijn eerste bezoek aan Avanti in Kesteren had ik meteen een goed gevoel. Na de verkoop-munitie die ik vooral bij de winkels van de Mandemakersgroep (vb. Keukenkampioen en Brugman) had ervaren, stelde ik bij Avanti al snel vast, dat het ook anders kan. Tijdens een uitgebreid gesprek hebben we samen met Kees Visser van Avanti - aan de hand van onze eigen ideeën en wensen - een ontwerp gemaakt. Dat ontwerp hebben we daarna nog wat aangepast en daarna kwam er een mooie offerte, waarbij we van te voren hadden afgesproken dat er niet onderhandeld zou worden: ofwel de offerte bevalt en dan gaan we met elkaar in zee, dan wel de offerte bevalt niet. In dat laatste geval hadden we naar bezuinigingen moeten kijken, c.q. op zoek moeten gaan naar een andere keukenleverancier. Gelukkig bleek de offerte te voldoen aan onze wensen! Dat kwam o.a. doordat we samen tot de conclusie waren gekomen dat een aantal keuken-apparaten in onze oude keuken nog lang niet technisch verouderd waren en die dus meekonden naar de nieuwe keuken. Over het traject na ondertekening van de offerte alleen maar positieve punten:
- de leidingschema's werden op tijd geleverd;
- tijdens de bouw van onze keuken was Avanti steeds benaderbaar als er vragen waren;
- de keuken werd op het afgesproken moment geleverd;
- de keuken werd op tijd en volgens alle afspraken geplaatst;
- en de nazorg was ook prima (we moesten helaas eerst de keuken plaatsen en konden daarna pas plavuizen leggen, maar de monteur van Avanti kwam gewoon nog een keer langs om de keukenplinten weer netjes te plaatsen).
Reactie of foto toevoegen
“Ongekende klantbeleving door onvoorwaardelijke klantenservice”
Door E.S. Singodrono-Gerrits op vrijdag 15 mrt 2013 '13
Wij zijn uitermate tevreden over Avanti. Zij zitten niet op heel veel plekken in Nederland, maar voor de geweldige ervaring met Avanti reden we graag vanuit Rotterdam naar Kesteren. Bij de 1e intake namen ze ons al serieus en werden we ontvangen met een warm onthaal en hebben ze gelijk de tijd genomen voor een keukenontwerp wat bij ons past. Toen de winkel al was gesloten, zijn wij nog een uur doorgegaan. En geen moment hebben ze ons het gevoel gegeven dat ze eigenlijk gesloten waren of dat we weg moesten. De offerte was mooi gedetailleerd en helder en alles wat erop stond, hebben we ook gekregen. Ook voor de installatie verdient Avanti een pluim voor service. Onze aannemer had de keuken niet voldoende voorbereid, wat op de dag van installatie voor problemen zorgde. Desondanks waren de installateurs toch gebleven en hebben zij het geduld kunnen opbrengen totdat de keuken wel installatieklaar was. Dit heeft enkele uren geduurd en hadden ze ervoor kunnen kiezen om weg te gaan en ons een andere afspraak laten maken, maar dat hebben ze niet gedaan. Ondanks de vertraging hebben ze alles netjes afgewerkt en ook niets afgeraffeld. Wij als klant en onze tevredenheid stonden nog steeds voorop. De keuken staat er inmiddels een jaar en hebben wij daar nog elke dag plezier van. Onlangs was helaas de kraanslang losgeraakt en met een mailtje naar Avanti werd een nieuwe kraanslang besteld en een werkorder ingepland om deze te vervangen. Zonder verdere kosten. Nou, als bovenstaande ervaringen u niet overtuigen van Avanti, weet ik het ook niet meer ;).
Reactie of foto toevoegen
“Je zit goed bij Avanti”
Door Berrie Lubbers op zondag 1 sep 2019 '19
Op basis van deze site bij deze keukenzaak terecht gekomen. Ik had geen zin in vlugge verkopers en onderhandelingen. Dit is mij prima bevallen bij deze zaak. Je wordt zeer netjes ontvangen door de gastvrouwen. Een hapje en een drankje erbij maakt het compleet. En men neemt rustig de tijd voor je een denkt met je mee.
Ook eventuele aanpassingen later in het traject, worden prima doorgevoerd. Wij hadden een actie van Neff apparatuur, die wij te laat hadden verzilverd omdat de keuken pas 7 maanden later werd gemonteerd. Dit scheelde ons voor bijna 500 euro aan accessoires. Na melding hiervan heeft Avanti dit zelf besteld en is Jaap dit persoonlijk komen brengen bij ons. Echte service! Bij montage zijn er ook altijd wel kleine dingetjes waar men tegenaan loopt. Maar dit werd prima opgelost door de zeer nette en vriendelijke monteur, die je altijd gerust stelde dat het altijd goed kwam. Complimenten aan hem! Heb je geen zin in koehandel praktijken, maar wil je gewoon goede service en beloftes die daadwerkelijk worden nagekomen, dan zit je goed bij Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie is zeer goed”
Door Patrick & Mariette op woensdag 28 aug 2019 '19
We waren op zoek naar een nieuwe keuken, andere keukenzaken bezocht, daar werd toch redelijk dwingend gevraagd of je meteen wilde tekenen/beslissen voor meer korting. Bij Avanti Keukens een totaal andere ervaring, we hebben onze keuken uitgezocht terwijl we heerlijke hapjes geserveerd kregen van de live kok die aanwezig was. Er werd aan alles gedacht, alle opties werden besproken, denken goed mee en dit alles geheel vrijblijvend. Prijstechnisch zeer aantrekkelijk. We zijn geholpen door Kees in de winkel, bouw van de keuken door Ronald en Jesse en natuurlijk alle mensen op de achtergrond. Allemaal vakmensen! Werken keurig en netjes. Dank daarvoor. Ze komen hun afspraken na (wat tegenwoordig vaker niet dan wel zo is). Eventuele aanpassingen worden direct opgepakt en geregeld. Bezorgen van de keuken hebben ze ook in eigen beheer. Communicatie is zeer goed te noemen, ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen, erg fijn! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor alles”
Door Elias & Nina op donderdag 22 aug 2019 '19
Afgelopen periode hebben we via Avanti Keukens een prachtige keuken gekocht. We zijn zeer tevreden over het meedenken tijdens de ontwerpfase, de communicatie van de vervolgtrajecten en aansluitend ook over de monteurs die de keuken hebben gemonteerd. Vragen werden ter plekken beantwoord en opgelost . Kees, een zeer betrokken verkoper, met de nodige humor denkt mee, durft een richting te bepalen en schakelt snel. Zeker niet te beroerd om alles uit de kast te halen om tevreden klanten de voordeur te laten verlaten. Dank voor alles.
FOTO VAN ELIAS & NINA
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door J.W.Scholze op woensdag 21 aug 2019 '19
Wij hebben onze keuken laten renoveren door Avanti. Alles was goed voorbereid en denieuwe keuken, gebruikmakend van de oude onderkasten, werd in 1,5 dag uitgevoerd. Alle planken werden vervangen voor lades; alle deuren zijn vervangen en er werd een nieuwe grote oven van Neff geplaatst. Er werd ook een cooker gemonteerd. Alles ziet er geweldig uit en werkt allemaal zoals verwacht
FOTO VAN J.W.SCHOLZE
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Sprak aan”
Door R.M. Veenendaal op dinsdag 13 aug 2019 '19
Wij hebben bij Avanti keukens in Kesteren, na een zoektocht in de omgeving, bij verschillende keukenverkopers, onze keuken gekocht. Wij zijn bij dat bedrijf gekomen middels internet. Een familiebedrijf sprak ons aan. Het eerste contact met de mensen van deze onderneming was direct goed te noemen. Men liet ons vrij om rond te kijken en bij vragen werden wij deskundig geholpen. Wij hebben toen een keuken uitgezocht en contact gehad met de heer J. Bremmer. Na afspraken met ondernemers om de oude keuken eruit te halen en met de mensen van Vleugelvloeren konden wij een planning maken om de keuken te laten plaatsen. Alles was precies qua planning op elkaar afgestemd. Half juli 2019 werd de oude keuken verwijderd en werden de leidingen omgelegd. Begin augustus werd onze nieuwe keuken geïnstalleerd. Alle mensen die hieraan hebben meegewerkt waren vakbekwaam en plezierig in de omgang. Wij hebben dit hele proces als heel erg goed ervaren.
Wij zullen deze onderneming zeker bij andere mensen aanbevelen.
FOTO VAN R.M. VEENENDAAL
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en flexibel”
Door Marjan op donderdag 1 aug 2019 '19
We zijn erg blij met onze nieuwe keuken van Avanti. We zijn goed geholpen door Jaap Bremmer. De monteurs waren professioneel en nauwkeurig. We ervaren Avanti als een prettig en flexibel bedrijf die hun afspraken nakomt.
FOTO VAN MARJAN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Fam. van Hal op woensdag 31 jul 2019 '19
Van eerste contact in de winkel tot oplevering verliep alles perfect en zorgvuldig. Het betrof in ons geval een keuken renovatie: nieuw composiet aanrechtblad, inductie kookplaat, kraan, aanvullend keukenblok etc. Dit inpassen in de bestaande keuken was best complex, maar is optimaal verlopen. Geen vraag aan Jaap Bremmer bleef onbeantwoord en de montage is zeer zorgvuldig uitgevoerd. Ik stuur eigenlijk nooit recensies, maar dit is zo perfect verlopen, dat ik voor een keer een uitzondering maak.
Reactie of foto toevoegen
“Dromen overtroffen”
Door Fam De Kruijf op zaterdag 1 jun 2019 '19
In 2015 reeds een keuken tot volle tevredenheid gekocht bij Avanti. Begin van dit jaar een aanbouw gerealiseerd waardoor de keuken niet meer voldeed. Door verkoper Jaap Bremmer werd een prachtige wijziging/aanvulling geschetst. Het eindresultaat overtrof onze dromen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Dirk Visser op maandag 27 mei 2019 '19
Een Keuken, naar tevredenheid gekocht en geplaatst, het hele proces is goed begeleid dus super!
FOTO VAN DIRK VISSER
De nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Dirk Visser
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Anna op vrijdag 17 mei 2019 '19
Vorig jaar juli is bij ons een nieuwe hoekkeuken geplaatst door Avanti keukens in Kesteren. Alles naar volle tevredenheid! Bij aankoop een aantal uurtjes in de overzichtelijke showroom doorgebracht, waar we ondertussen goed voorzien werden van smakelijk eten & drinken. Vervolgens konden we met een voldaan gevoel naar huis. Verkoper voelde goed aan wat we zochten, dacht mee in een praktische keuken- inrichting voor een gezin van 8 personen, en hield ons tot aan de levering goed op de hoogte van proces. Kortom: een prachtig geplaatste keuken, professioneel personeel, goede kwaliteit, en dat ook nog voor een betaalbare prijs.
FOTO VAN ANNA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Aris van Mazijk op donderdag 16 mei 2019 '19
In februari 2019 een complete keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Uitstekend geholpen door verkoper Kees Visser. Nooit het gevoel gehad onder druk te zijn gezet of benadeeld te worden, maar gewoon helder en transparant advies. In het traject wat volgde op de aankoop ook geen op- of aanmerkingen. Avanti is altijd snel geweest met reageren en het aanpassen van de order werd altijd vlot en in overleg gedaan. Bezorgen en monteren verliep soepel en snel. Ben zeer tevreden over Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Authentieke keuken”
Door Breunis Valkenburg en Arja Verhaar op donderdag 16 mei 2019 '19
Voor ons nieuwbouwhuis hebben we een mooie, strakke en authentieke keuken gekocht. De verkoopadviseur heeft ons hierbij bijzonder goed geholpen, met name door inzichtelijk te maken hoe de keuken in de (ook voor ons) onbekende ruimte uit zou komen. Nu de keuken er ook echt staat, blijkt zijn advies het juiste te zijn en is onze keuken echt helemaal van ons! De kleuren, de werkruimte, de materialen, de apparatuur: alles is zoals ons was beloofd. We zijn elke dag dankbare gebruikers van het vakmanschap van Avanti. Heel erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke TIEN!”
Door Matthijs Vette op maandag 6 mei 2019 '19
Het begint al bij binnenkomst. Vriendelijk ontvangen, gelijk geholpen en een geurend kopje vers gezette koffie! Zeer goed opgestelde showroom, ruime keuze en alle mogelijkheden zichtbaar en ruim opgesteld. De vakkennis en het gemak waarmee direct je wensen zichtbaar worden gemaakt op een tekening... formidabel! Wij werden geholpen door Jasper. ook direct inzicht in de kosten met heldere uitleg. Een paar keer zijn we terug geweest en alle tijd werd er voor ons genomen. Kortom zeer plezierig. Dan komt de grote dag. De keuken wordt geleverd. Als je ziet hoe professioneel deze mensen zijn, dat geloof je bijna niet. Allereerst werd de volledige vloer afgedekt, voordat er iets naar binnen kwam. Staat gelijk in een bepaalde opbouw volgorde zodat de monteur de volgende dag efficiënt te werk kan gaan. Herman was onze monteur die twee dagen bij ons is geweest. Wat een vakman en een gezellig type. Een echte "pietje precies". Heldere uitleg nadien en alle karton en overige verpakking werd keurig meegenomen! Kortom AVANTI hartelijk dank voor jullie service en de prachtige keuken!
REACTIE VAN MATTHIJS VETTE
Top van Avanti Kesteren!
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door J Meijer op donderdag 2 mei 2019 '19
Twee maanden geleden hebben wij een prachtige keuken laten plaatsen door Avanti-keukens uit Kesteren. Wat een verademing in vergelijking met de keukenboeven uit de Kaatsheuvelse clan. Zonder enige druk of rare stuntacties en met geweldig advies zijn we tot een ontwerp gekomen dat helemaal naar onze zin was. Verkoper Wilco heeft ons in 2 sessies prima begeleidt en met ons tijdens de geserveerde lunch verschillende opties doorgenomen. We hadden ergens anders een hele mooie metallic kleur gezien waar we al een beetje verliefd op waren geworden. Wilco wist meteen wat we bedoelde en toverde in mum van tijd de juiste voorbeeld frontjes, bladen en materialen boven tafel. Alles op de pc samengesteld en de juiste apparaten er bij gezocht. Avanti werkt niet met rare kortingen en maar met vaste prijzen, de kortingen die ze krijgen van de fabrikanten worden doorgerekend aan de klant. We kregen meteen na ons eerste bezoek een ontwerptekening mee en een prijslijst. (kom daar maar eens om bij een keukenkoning). Bij ons tweede bezoek hebben we met Wilco het ontwerp gefinetuned en besloten de keuken aan te schaffen. Toen was het wachten op de sleutel van ons nieuwe huis. Ruim op tijd kregen we het aansluitschema zodat we de leidingen en de elektra op de goede plek konden brengen. Dit alles was duidelijk en het meeste zat al op de goede plek. Een dag voor plaatsing werd de keuken geleverd door twee nette heren die de vloeren netjes afdekten en alles superstrak en op volgorde van plaatsing neer hebben gezet. Plaatsing door de monteurs Jesse en Bas vond verspreid over twee dagen plaats en ook dit gebeurde netjes en met veel vakmanschap. Van een strook van een zijpaneel die is overgebleven na de plaatsing is er zelfs nog een vensterbankje gezaagd zodat we nu een vensterbank in de kleur van de keuken hebben! Na afloop van de plaatsing werd alles met ons doorgelopen en de werking van de apparatuur uitgelegd. Werkelijk waar een lust voor het oog vinden we onze keuken. Helaas was er tijdens het transport of tijdens de plaatsing een klein hoekje van een frontje beschadigd en deze werd meteen nadat we het ontdekt hadden besteld en vervangen. Ook vonden we dat de koelkast erg veel herrie maakte, na een bezoek van een monteur van Avanti en later van Atag hebben we met Avanti besloten om deze te vervangen door een ander model/merk. Ook met de koelkast is Avanti ons erg tegemoet gekomen en al met al zijn we erg tevreden met de service en nazorg tot nu toe. We kunnen Wilco aanbevelen als ontwerper van uw keuken, hij oogt wat aan de jonge kant maar desondanks heeft hij een enorme kennis van keukens, ontwerpen en apparatuur. Wat wij erg prettig vonden was dat de prijzen transparant zijn, je kunt dus je budget bepalen en er op die manier samen heel goed uitkomen. Wilco adviseert daarin erg goed mee.
FOTO VAN J MEIJER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Corne op donderdag 25 apr 2019 '19
Eind 2018 een keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Een fantastische ervaring. Verkoper Jaap Bremmer heeft het geweldig gedaan, humor, meedenken en komt zijn beloftes na. Na de koop is er een collega geweest om in te meten. Deze was van alles op de hoogte en echt werkelijk waar: overal is aan gedacht. Het plaatsen van de keuken was in 2 dagen voltooid en niks op aan te merken. Ik kan iedereen aanbevelen om hier een keuken te kopen. Het gevoel is gewoon fijn.
FOTO VAN CORNE
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Garantie op een goed resutlaat”
Door Rianne op dinsdag 23 apr 2019 '19
Na enig zoeken bij diverse keukenzaken zijn we uiteindelijk bij Avanti Keukens terecht gekomen. Hier werden we gastvrij ontvangen en het leuke was dat we onze keuken volledig zelf samen hadden gesteld. We hadden alleen een houtkleur uitgezocht die we mooi vonden en van daaruit hebben we de gehele keuken samen met Ilse Willemsen samengesteld. Nadat we officieel voor de keuken getekend hadden mochten we aan de bel klingelen waarop iedereen ging applaudisseren. Daarna mochten we ook nog een mooi presentje voor onze keuken uitzoeken. Kortom aan service geen gebrek! Ook bij de levering waren de monteurs heel netjes. Het enige minpuntje was dat we een koelkast met vriesvakje hadden aangevraagd en dat we een koelkast kregen zonder vriesvakje. Dit heb ik aangegeven en hier zijn ze nog mee aan de slag om de juiste koelkast te leveren. Ik zou zeggen kom gezellig naar Avanti Keukens! Dan heb je gegarandeerd een keuken die helemaal naar jou wensen word gemaakt:)
FOTO VAN RIANNE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Gemiddeld 9,8 is dik verdiend”
Door Ad op maandag 15 apr 2019 '19
Via Qasa ben ik bij Avanti Keukens terecht gekomen en om maar meteen met de deur in huis te vallen: dat gemiddelde van een 9,8 is meer dan verdiend! Het ontwerp van de keuken is door Jasper gedaan. Hij luisterde goed naar mijn wensen en dacht in alle opzichten mee om een zo'n mooi mogelijk resultaat te behalen. Wijzigingen die ik later nog wilde doorvoeren heeft hij netjes en snel via de mail verwerkt. Later nog een keer terugkomen om de kleuren en de materialen toch nog een keer door te nemen was ook geen enkel probleem. Het inplannen van de levering en montage verliep erg soepel. Door uitloop van het plaatsen van de vloer had ik het verzoek ingediend deze iets naar achteren te plannen. Adriaan ging er mee aan de slag en kwam niet veel later bij mij terug met nieuwe data. Erg fijn! De levering van de keuken was netjes op het vooraf aangegeven tijdstip. Evenals het arriveren van de mannen die de keuken hebben geplaatst. Dan het plaatsen van de keuken zelf nog. Johan en Rob zijn twee dagen bezig geweest en hebben mij telefonisch op de hoogte gehouden om eventuele knelpunten te bespreken. Zo was er onder andere een leiding verkeerd gelegd door het bouwbedrijf waardoor het een en ander niet aangesloten kon worden. Telefonisch hebben we de mogelijkheden doorgenomen en zo kwamen we snel tot een geschikte oplossing. Het resultaat is erg mooi geworden! Alles is echt keurig netjes afgewerkt! En ook wel zo fijn, alle rommel (plastic, karton etc) was al opgeruimd toen ik thuis kwam. Als ik zo terugkijk op het hele proces dan ben ik blij dat ik voor Avanti Keukens heb gekozen. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Iedereen doet zijn best om tot een zo'n goed mogelijk resultaat te komen en dat merk je. Van het ontwerp tot de plaatsing. De persoonlijke benadering hierbij heb ik als een grote meerwaarde ervaren! En wat ik ook erg prettig vond: geen gedoe over de prijs. Gewoon netto prijzen: "goedkoper kan niet, meer hoeft niet".
FOTO VAN AD
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door J van de Pol op dinsdag 26 mrt 2019 '19
Keuken bij Avanti gekocht! Zeer goed geholpen, ook de plaatsing van de keuken is geheel goed verlopen! Er ontbrak niets. Wij zijn echt heel tevreden en genieten van onze prachtige keuken!
FOTO VAN J VAN DE POL
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Yvon Bueving op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Door terleurstellende ervaring in het verleden, zijn we kritisch op zoek gegaan naar een betrouwbaar bedrijf, waar we een goed gevoel bij kregen. We kwamen terecht bij Avanti. Wilco heeft ons geduldig door het proces geleid, en de verschillende wijzigingen en vragen die we hadden uitgezocht en beantwoord. Het heeft er toe geleid dat wij een prachtige keuken hebben, die helemaal naar ons zin is. Complimenten voor het montageteam, die zeer zorgvuldig en enthousiast de keuken hebben geplaatst. De planning, communicatie en vragen tussendoor zijn naar tevredenheid opgepakt. Kortom een zeer tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Ferdi van Vliet op donderdag 14 mrt 2019 '19
Wat een super keuken hebben wij ! We zijn erg tevreden over Avanti Keukens. Tijdens de aankoop heel goed geholpen door Jaap. Ook na de aankoop een aantal aanpassingen gedaan en dit was totaal geen probleem. Ook de keuken laten plaatsen door Avanti zelf, monteurs zijn vakmensen. Nemen de tijd voor het plaatsen en gaan zorgvuldig met de keuken om. Kortom een dikke 10 ! Avanti keukens bedankt !
FOTO VAN FERDI VAN VLIET
Grote keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Hennie op maandag 11 mrt 2019 '19
Keuken compleet geïnstalleerd. Zeer bekwame en meedenkende verkoper die ook tijdens en na de plaatsing de vinger aan de pols hield. Ook de monteurs werkten zeer netjes. Chapeau voor Avanti.
FOTO VAN HENNIE
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Matthias Nobel op donderdag 28 feb 2019 '19
Wij hebben onlangs bij Avanti keukens een prachtige keuken gekocht. Van het begin tot het eind zijn we heel goed geholpen. In de showroom hangt een gezellige sfeer en het personeel is erg gastvrij. Verkoper Alfred heeft ons fijn geholpen met onze wensen op papier te zetten en we kwamen als snel met een mooi resultaat. Totdat de keuken geleverd werd zijn we door Avanti goed op de hoogte gehouden met de vorderingen en kleine aanpassingen. Onze keuken moest op een schip geplaatst worden en omdat het allemaal niet waterpas en/of haaks is werd het nogal een uitdaging voor de mannen die de keuken kwamen plaatsen. Tijdens het plaatsen van de keuken hadden de monteurs een hele goede samenwerking met de elektricien en de loodgieter zodat alles tot in de puntjes kon worden afgewerkt. Na 2 lange dagen hard werken stond er een prachtig mooie keuken bij ons op het schip. In een wat kleinere ruimte, toch zo'n mooi resultaat. Vol lof en wij zijn helemaal tevreden.
FOTO VAN MATTHIAS NOBEL
Keuken op schip
+ Toon extra foto van Matthias Nobel
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Marieke op woensdag 20 feb 2019 '19
Wij hebben de keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht bij Avanti, al een hele tijd geleden besteld bij Jasper. De keuken was bij montage al erg mooi geworden, en we zijn nog meer tevreden over de service daarna. Bij ons waren per ongeluk sommige van de greeplijsten in de verkeerde kleur besteld. Het was best een heel werk om deze allemaal te vervangen, maar dit is heel netjes gedaan door Berto. Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Monteurs en ook de planner (Adriaan) zijn allemaal heel vriendelijk en flexibel; fijn dat er ook na plaatsing heel goede service is!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Jerrys en Inge op vrijdag 15 feb 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Avanti. Van begin tot eind ontzettend goed geholpen, met vriendelijkheid, goed advies en duidelijke antwoorden op onze vragen. Vooral het meedenken en de openheid over voor- en nadelen van verschillende opties en de bijbehorende prijzen sprak ons aan. De keuken is ontzettend mooi geworden en sluit helemaal aan bij onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Inductie kookplaat”
Door Henri van Klaveren/ Els Roelofs op donderdag 14 feb 2019 '19
Wij waren op zoek naar een inductie kookplaat van 90 cm. Bij meerdere zaken gekeken zonder resultaat. Tot we bij Avanti kwamen. Zowel de verkoop, levering en service zijn van een belachelijk hoog niveau. Zowel Alfred, Gerhard en Berto zijn gedreven, spontaan en bijzonder klantvriendelijk. We zijn uitermate tevreden over Avanti. Bedankt!
FOTO VAN HENRI VAN KLAVEREN/ ELS ROELOFS
Gemonteerde inductie kookplaat
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door l. op woensdag 13 feb 2019 '19
Even nieuwe keuken zowel de verkoop als de installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan goeds”
Door van den Assem op zondag 3 feb 2019 '19
Eind augustus 2018 een keuken uitgezocht bij Avanti in Kesteren. We zijn niet over een nacht ijs gegaan en ook niet in een winkel geweest. Er werd veel meegedacht, maar ook ruimte gelaten om zelf beslissingen te nemen. Uiteindelijk heeft Jasper een realistische tekening gemaakt, zodat je feitelijk meteen zag hoe de keuken er in jouw huis uit zou komen te zien. We hebben de keuken op 10 januari 2019 laten plaatsen. Zeer vakkundig door Anton en (een andere, jongere ;-) Jasper) en een dag later ook nog door Bas uitgevoerd! We zijn nu bijna een maand verder en zeer tevreden over het resultaat. Van ontvangst in Kesteren vorig jaar tot uitvoering in januari dit jaar niets dan goeds te melden.
FOTO VAN VAN DEN ASSEM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Slot Exclusive op dinsdag 22 jan 2019 '19
Onze ervaring met Avanti is zeer goed. 3 jaar geleden een keuken bij Avanti aangekocht, na intensief gebruik was er 1 lade-geleider niet meer optimaal. Bij het sturen van een mailtje, werd ik door het vriendelijke personeel teruggebeld. Zelf heb ik nog aangegeven, dat de lade-geleider eventueel opgestuurd kon worden, maar ze kwamen liever zelf even langs. De monteur heeft dit netjes opgelost, en zelfs de overige deurtjes nog even opnieuw afgesteld. Bedankt Avanti voor de fijne keuken, en de perfecte service...
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door G. van Ballegoijen op zaterdag 19 jan 2019 '19
We hebben een ontzettend mooi landelijk keuken gekocht in U vorm. Er wordt ruim aandacht besteed tijdens uit samenstellen van de keuken, ook wordt er goed meegedacht met het budget. Supervriendelijk medewerkers. Ook levering is als verwacht. We zijn ontzettend tevreden over alle afwikkelingen en hebben nu een prachtige keuken die we graag wilde hebben. precies zoals in onze voorstelling en naar onze wensen.
FOTO VAN G. VAN BALLEGOIJEN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat super”
Door Daniëlle & Edwin op woensdag 9 jan 2019 '19
Wij hebben onze keuken vorig jaar gekocht bij Wilco Kreling, fijn gesprek! Hij nam de tijd en dacht goed mee. Wat wij prettig vonden is dat we goed op de hoogte gehouden werden van de voortgangen. Keuken is afgelopen week geplaatst en we zijn super blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10 waard”
Door Van Snippenberg kesteren op woensdag 26 dec 2018 '18
Wij hebben onze keuken bij Jasper Verhaar gekocht, hij dacht overal over mee wat tot een waanzinnig resultaat geleid heeft. Ook was Avanti zeer ontzorgend. Het uitstellen van de lever datum, en dat wel 3x in verband met de oplevering van ons nieuwe huis, was geen enkel probleem. Avanti schoof flexibel mee, bedankt hiervoor Meindert-Jan en Johan. Dit gaf ons erg veel rust. Ook Arno en Rob hebben vakwerk geleverd! Tot in de detail perfect, nette en verzorgde mannen, van bus tot gereedschap! Niets was teveel! Ze monteerden met liefde en passie onze keuken,niks was teveel! Kortom, als je een keuken nodig hebt, ga dan zeker naar Avanti. Voor ons een dikke 10 waard!!
FOTO VAN VAN SNIPPENBERG KESTEREN
Waanzinnig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Valerie Koster op vrijdag 14 dec 2018 '18
Voor onze nieuwe keuken kwamen wij door mond-op-mond reclame terecht bij Avanti in Kesteren. De zeer uitgebreide showroom en het vriendelijke personeel heeft mede geleid tot de aanschaf van onze keuken gekocht. Allereerst werden door verkoper Jasper Verhaar bijzonder prettig en vakkundig geholpen. Er werd goed meegedacht over om onze ideeen te verwezenlijken en er werden voorstellen gedaan waar wij zelf nog niet eens aangedacht hadden. De monteurs die de keuken kwamen installeren hebben zich erg ingespannen om van onze keuken het mooie plaatje te maken dat wij voor ogen hadden. Zij hebben ons onder andere geholpen met de verlichting en het corrigeren van een fout van de stucadoor, op een wijze die ver boven hun normale verplichtingen uitgaat. Wij zouden iedereen aanraden in Kesteren langs te gaan en Avanti te kiezen voor de aanschaf en installatie van een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Helder, eerlijk en transparant”
Door Fennema op woensdag 5 dec 2018 '18
Het hele traject van oriëntatie tot aan oplevering keuken was helder, eerlijk en transparant. We hadden het gevoel en de ervaring dat ze bij Avanti allemaal weten waar het om gaat; een kwalitatief goede keuken leveren voor een goede prijs. Ervaringen bij concurrenten leerde ons dat het daar vaak vooral draait om de grootst mogelijke winst voor het bedrijf. Veel dank Avanti (vooral Jasper Verhaar voor de begeleiding en Anton en Jasper voor de montage). Fam. Fennema
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie was duidelijk”
Door Jan Custers op dinsdag 20 nov 2018 '18
Wij zijn erg positief over onze ervaringen met Avanti Keukens. Zowel de verkoopbegeleiding als ook de plaatsing van de keuken en de planning van de voorbereidende werkzaamheden verliepen soepel en getuigden van kwaliteit. Communicatie was duidelijk. Enkele bespreekpunten zijn naar tevredenheid opgepakt en opgelost. Kortom: prima!
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Machteld op woensdag 14 nov 2018 '18
Door Avanti Keukens heb ik een keuken en plavuizen vloer laten plaatsen. Het resultaat is erg mooi geworden. De ontvangst bij Avanti was erg hartelijk en omdat ik geen auto heb werd ik keurig opgehaald bij het treinstation in Kesteren. Het uitzoeken van de keuken verliep prettig, ook voor een hapje en drankje werd gezorgd en er werden goede tips gegeven over de aanschaf van de keuken en de apparatuur. Neff apparatuur was favoriet, ik kende het niet maar het bevalt prima. De plaatsing verliep goed en het resultaat mag er zijn. Bij een volgende keuken zou ik gelijk weer naar Avanti Keukens gaan, kortom een betrouwbaar bedrijf en ze komen hun afspraken na, ik kan het bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige moderne keuken”
Door Fam. Weerd uit Veenendaal op zaterdag 27 okt 2018 '18
Wij hebben dit jaar een prachtige moderne keuken gekocht bij dit bedrijf. We zagen in eerste instantie niet de keuken naar ons zin, maar naar mate we gingen zitten kregen we een plaatje met de keuken die we graag wilden hebben. Wilco liet ons zien hoe hoe het eruit zag en dat was erg aantrekkelijk voor ons. Alle apparatuur die we wilden hebben zit er in. Waar wenog wel op willen wijzen is dat je zelf ook door moet vragen naar meerdere modellen, zo hebben we een Miele vaatwasser gekocht die niet automatisch uitgaat en dat vinden we achteraf we jammer. Voor de rest hebben ze kleine ongemakken heel professioneel opgelost. De deur van de koelkast is nu 90 graden en komt niet meer tegen de muur, zijn daar superblij mee, met dank aan Joost. Ook de kast met afzuiging die niet helemaal goed was hebben ze opnieuw geplaatst en deze heeft Berto heel netjes afgemonteerd. We bevelen daarom Avanti van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische ervaring”
Door Joshua van Eijndhoven op donderdag 25 okt 2018 '18
Fantastische ervaring met Avantie van D.B. keukens. Alles was top, het gesprek, het meedenken, het ontwerp, de werk voorbereiding en plaatsing. Dit bedrijf is geweldig. Top kwaliteit. En zonder geneuzel en onderhandelen. In een keer goed. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Arno Pippel en Marieke van Gelderen op woensdag 24 okt 2018 '18
Wij hebben een complete keuken gekocht en plavuizen laten leggen in de keuken en hal. Ik vind dat de monteurs erg netjes en efficiënt werken. Ze zijn heel servicegericht en er is veel mogelijkheid voor overleg. Dit is heel prettig. Maar bovenal ben ik erg blij met het eindresultaat! Ik heb een prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Dineke op donderdag 11 okt 2018 '18
De tijd vliegt, inmiddels doet onze Avanti keuken alweer bijna 5 maanden dienst. We zijn erg tevreden met het eindresultaat, maar ook met het proces daar naartoe. Een groot compliment voor Kees Visser die een goede balans wist te vinden tussen het luisteren naar onze wensen en het meedenken vanuit zijn grote expertise. Omdat we van ver kwamen wilden we graag binnen 1 dag de koop sluiten, maar achteraf hadden we van sommige keuzes spijt. Ook toen was er alle ruimte om nog wijzigingen door te voeren en toen we er met het keukenblad niet uitkwamen werd zelfs een bezoek aan de fabrikant mogelijk gemaakt. Communicatie is vlot en helder, doordat de prijzen vast staan is het mogelijk om heel gericht te kijken welke keuzes tot welke kosten leiden, zodat je daarin zelf weloverwogen beslissingen kunt nemen. Een ander groot compliment voor het team van installateurs, ontzettend prettig in de omgang, meedenkend en professioneel. We raden Avanti inmiddels aan al onze vrienden en bekenden aan, vooral omdat we het gevoel hebben gekregen dat het bij Avanti niet primair om de verkoopcijfers gaat maar de klanttevredenheid op 1 staat.
FOTO VAN DINEKE
Erg tevreden met het eindresultaat
REACTIE VAN NB
Mooie keukenblad, is dit composiet? En welke is dit?
REACTIE VAN DINEKE SNOEP
Beste NB, het is geen composiet (mat licht composiet vonden we te vlekgevoelig) maar keramiek. Het blad is van jetstone, type luce satin. We zijn erg tevreden, makkelijk in onderhoud en volledig vlek- en krasvrij
REACTIE VAN NB
Is het stootgevoelig keramiek? Ik heb weleens bij het inruimen van de vaaswasser dat ik weleens met een pan of bord tegen de rand van het blad stoot. Hoe groot is de kans op schade?
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over service bij keuken”
Door Carla Hendrikse op donderdag 27 sep 2018 '18
Vier jaar geleden een keuken bij Avanti gekocht. Ik kan niet anders zeggen dan goed advies etc. Alle tijd werd voor ons uit getrokken. De keuken is zonder problemen op tijd geplaatst en naar volle tevredenheid. Toen enkele maanden geleden de vaatwasser problemen bleek te geven en vermoedelijk al enige tijd tijdens het wassen stoom de kastjes begon aan te tasten. Hebben wij gemaild voor een monteur om het probleem op te lossen. In het mailtje terug werd duidelijk dat wij iedere keer bij het openen de vaatwasser maar moesten drogen alsof met het vochtprobleem dit al niet gedaan was. Ik was best teleurgesteld na alle goede ervaring die wij hadden gehad met Avanti. Nu vandaag is het probleem definitief verholpen nadat eerder de vaatwasser is gemaakt, door het opnieuw plaatsen van zowel zijkant als twee nieuwe deurtjes die aangetast waren door het vocht. Ik ben zeer tevreden over de service monteur die vakkundig de kastdeurtjes vervangen heeft en begrip had voor de hele situatie. Nu kan ik nog enige tijd genieten van mijn nog steeds prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Fam. Mohr op maandag 17 sep 2018 '18
Wij hebben bij Avanti keukens in Kesteren een keuken gekocht. We zijn in de winkel zeer goed geholpen en begeleid door dhr. Jasper Verhaar. Ook wat erna gebeurd vanuit planning (aansluitschema, off. leverdata) zeer vakkundig. Dan is de dag van de levering van de keuken, netjes afgeleverd door eigen personeel (zeer correct afgeleverd en met zorg). Dan volgen de dagen van de echte installatie van de keuken. Ook dan wordt dit gedaan door personeel van Avanti. Joost was zeer kundig/correct en precies. Zeer netjes wordt de keuken geplaatst en afgeleverd. Niet anders als lof voor Avanti. En nu gaan wij genieten wat Avanti ons geleverd heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Karin op maandag 3 sep 2018 '18
Ontzettend blij met mijn keuken! Kees Visser heeft me geadviseerd en kwam met ideeën aan waar ik zelf niet aan zou denken. Zo bestaat de keuken nu uit twee tegenoverliggende delen i.p.v. een hoekkeuken en verder ben ik ook heel blij met het plasma-filter in de afzuiging, het granieten aanrechtblad, diepe spoelbak en alle apparatuur. Ook de achterwand van Bokmerk en de beschermkap voor de inductieplaat zijn een schot in de roos, heel praktisch vooral die laatste! En dat ook allemaal voor het budget wat ik van tevoren bedacht had. Een groot bedankje voor Kees zijn advies/tijd en ook lof voor de installateurs die de keuken keurig gemonteerd hebben. Wegens verhuizing nu al tweede keer keuken van Avanti, dat zegt al genoeg.

Eerdere ervaring van 30 augustus 2015: Twee weken terug is mijn nieuwe keuken geplaatst door Avanti Kesteren. Zeer tevreden over de hulp bij de keuze mogelijkheden bij de aanschaf. Veel oog voor details door de verkoper waar je zelf niet aan denkt. Ook zeer tevreden over de montage door Avanti-monteur. Ook hij kwam met goede ideeen aan voor de perfecte afwerking van de keuken. Niets dan lof en Avanti is zeker een aanrader!
FOTO VAN KARIN
Ontzettend blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Fam. Dijkstra op maandag 3 sep 2018 '18
Wij kochten een keuken en en stelden een badkamer samen door gebruik te maken van dezelfde keukenkastjes. Zowel bij de eerste ontvangst als ook de daaropvolgende gesprekken werden wij uitermate plezierig geholpen. Er werd meegedacht, de heer Verhaar was geduldig en had hele goede voorstellen. Elk bezoek bij Avanti was heel goed verzorgd. De plaatsing en installatie van de keuken verliep perfect! Steven en Arno kwamen met oplossingen voor onverwachte problemen. Wat geweldig! Alles is heel goed verlopen. Wij zullen Avanti zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer zeker aanbevelen”
Door Ruud Boer op dinsdag 31 jul 2018 '18
Top bedrijf, van af het begin tot het eind is alles netjes en zeer professioneel uitgevoerd, via internet het bedrijf gevonden en ervaringen gelezen, site bezocht en een kijkje gaan nemen. wat me opviel was dat ik niet direct benaderd werd door een verkoper, men liet ons rustig rond kijken! Bij het 2e bezoek goed en plezierig geholpen door verkoper Jaap, vakkundige uitleg en alle tijd nemend om tot een uitgekiend keukenplan te komen, ook prima advies over de inbouw apparatuur, en uiteindelijk een mooie keuken met eiland gekocht. Ook op alle nazorg is niets op aan te merken, prima mail contact als er vragen waren, alles netjes bezorgd en zorgvuldig verpakt, en zeker het installatie team heeft TOP werk geleverd, werken schoon, denken mee, zijn flexibel en zorgvuldig, kan geen enkele klacht bedenken! Ik kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen!!
FOTO VAN RUUD BOER
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Coen en Marja van den Berg op zaterdag 28 jul 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht in Kesteren. Dit is de 3e nieuwe keuken die wij gekocht hebben in de afgelopen 30 jaar. Nog nooit is het proces zo verlopen als deze keer. Zeer goed geholpen bij het samenstellen (wat bij een ander niet kon kon bij Avanti wel). Dan volgt het plaatsen, daar gaat het meestal mis want in de showroom kan immers alles. Echter deze keer niet, de keuken is zeer vakkundig geplaatst door Henk uit Barneveld. Ik weet natuurlijk niet hoe de andere monteurs zijn maar Henk is een topper!! Zelden zulk vakmanschap gezien en het is nog een gezellige vent ook.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Eran Maor op woensdag 25 jul 2018 '18
Naast de mooie keuken waren de service en nazorg van Avantikeukens geweldig en alle problemen dat ik had waren met persoonlijke aandacht en snel opgelost. Ik raad Avantikeukens zeer aan!
Reactie of foto toevoegen
“Als nieuw”
Door Rineke Bouwhuis op woensdag 25 jul 2018 '18
Via internet Avanti gevonden en contact gezocht, een geweldig bedrijf en heel klantvriendelijk. Daar ik niet in het bezit ben van een auto, bood verkoper Kees aan om dan zelf met wat stalen bij mij thuis te komen.(Geweldig) We waren er snel uit en vakman Joost, een harde werker is de frontjes komen plaatsen en heeft gelijk de puntjes op de i gezet. Ik krijg alleen maar lovende reacties, het lijkt wel een nieuwe keuken. Avanti is een geweldig bedrijf met echte vakmensen, het is dat ik geen 10 sterren kan geven maar die verdienen ze wel.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door R van der Breggen op dinsdag 24 jul 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Avanti. Bij de aankoop was de begeleiding zeer correct, kundig en vooral prettig. Keuken is Super netjes geplaatst. Helaas was onze meterkast achteraf niet geschikt voor de gekozen kookplaat. Avanti heeft ons toen uitgebreid geholpen door de nieuwe kookplaat terug te nemen en mochten wij een andere uitzoeken. Tijdelijk is er een leen kookplaat geplaatst. Echt geweldige service !!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker geen spijt”
Door Chantal de Haas op zaterdag 14 jul 2018 '18
in januari binnengelopen bij Avanti, na wat rondkijken enorm prettig geholpen door Wilco. Toch even over nadenken en na twee weken weer terug. Enorm pluspunt: Wilco wist nog wie we waren en waar we naar hadden gekeken. Om een lang verhaal kort te maken: prachtige keuken gekocht! Dan begint het lange wachten. Toch wat nerveus door alle slechte ervaringen die je van andere mensen hoort. Zou het allemaal goed komen? Keurig op de hoogte gehouden van alles wat er bij het bestellen van een keuken komt kijken.

Afgelopen maandag is de keuken gebracht door 2 mannen waarvan je meteen zag dat ze wisten wat ze deden: alles op de juiste volgorde zodat de monteur niet hoeft te zoeken. Woensdag begon men met installeren. De problemen die er natuurlijk toch waren door een foutje van de loodgieter werden meteen door Marien en zijn collega in opleiding opgelost, geen enkele paniek of zeggen dat het zo niet ging werken, nee....oppakken en oplossen, echt top. Na 3 dagen hard werken stond mijn keuken daar, echt fantastisch. Alles werkt en ziet er super uit. Ik kan geen enkel negatief punt bedenken! Dus....op zoek naar een andere keuken, gewoon naar Avanti keukens in Kesteren. Ik weet zeker dat u daar geen spijt van gaat krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Superfijn”
Door Corinda dirksen van viegen op vrijdag 13 jul 2018 '18
Super fijn geholpen door Avanti. We zijn 100 % tevreden over vanaf het moment dat we binnen stapten tot het moment dat de keuken geleverd werd. Wij raden Avanti bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig geholpen”
Door Irma Vlasblom op woensdag 11 jul 2018 '18
Zeer prettig geholpen in de showroom door Wilco. Uitstekend mee gedacht. De impressie was al mooi, de realiteit nog mooier. De monteurs werken zeer precies en netjes. Arnold en Sjaak denken mee in oplossingen voor de kleine praktische details. Enorm blij met het resultaat. Klein aandachtspuntje: de bouwtekening voor de aannemer ging uit van standaard werkblad ipv extra diep.
FOTO VAN IRMA VLASBLOM
Keuken met houten blad
+ Toon extra foto van Irma Vlasblom
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Henk Olie op donderdag 5 jul 2018 '18
Wij bezochten een grote keukenzaak in Duitsland waar wij ons enigszins verloren voelde. Op de terugweg zijn we langs Avanti Keukens in Kesteren gegaan, waar we ons direct prettig voelde. Na enige tijd sprak Jaap Bremmer ons aan, en een paar uur later hadden we een complete keuken, inclusief alle apparatuur, gekocht. In de periode tussen de koop en de installatie nog regelmatig contact gehad met Avanti wat vlekkeloos verliep; we werden steeds goed op de hoogte gehouden en op een prettige manier benaderd. Op de dag van de levering van de keuken kwamen twee zeer consciëntieuse mannen de keuken brengen en neerzetten in de volgorde van de montage; heel goed werk. De montage en installatie was wederom perfect. Twee keurige jongens die ook meedachten op beslissingen die alsnog genomen moesten worden. Ze werkten heel netjes, hadden geen haast en ..., niets dan lof; ik kan hier heel uitgebreid verder over vertellen, maar beperk me tot 'PERFECT'. Het keukenblad bleek tijdens het vervoer (naar Avanti !) een kleine beschadiging te hebben opgelopen; we werden daar meteen op geattendeerd, en al tijdens de montage kwam er iemand langs om die schade te verhelpen; vakmanschap! Tenslotte nog even over de apparatuur: bij Avanti hebben ze een sterke voorkeur voor het merk Neff; wij waren daar niet zo bekend mee, maar - in de korte tijd dat wij ze gebruiken - zijn wij er meer dan tevreden, ja, erg blij mee! Bij dezen raden wij Avanti Keukens echt aan!
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Robert van den Dikkenberg op maandag 18 jun 2018 '18
Super geholpen door Alfred heeft alle tijd voor je en denk graag met je mee

Aanvulling ontvangen 18 juni 2018: Ik heb mijn keuken vorig jaar gekocht en deze is in jan dit jaar geleverd gekregen alles is naar tevredenheid gebeurt
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie C. van Wijk uit Kesteren op woensdag 30 mei 2018 '18
Wij hebben in Februari 2017 een keuken uitgezocht bij Avanti. Deze is geplaatst in Juli 2017 en wij zijn hier zeer tevreden over. Bij het uitzoeken zijn wij zeer goed geholpen door Alfred van Wijngaarden. Middels zeer goed advies en meedenken is er een mooie keuken ontworpen. Keurig geplaatst, netjes opgeruimd. Er waren een paar kleine dingetjes in gebruik welke prima zijn opgelost. Er zijn bijvoorbeeld kosteloos nieuwe lampjes voor de afzuigkap geleverd. Na 10 maanden zijn wij nog steeds zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie gehad”
Door Paul en Joke Oussoren op zondag 13 mei 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht waarbij we goed werden geïnformeerd over de mogelijkheden. Ook werd er meegedacht, bijvoorbeeld toen tijdens het inmeten de suggestie werd geopperd om ook de vensterbank met keramiek 'door te trekken' zodat het mooi aansluit aan het aanrecht met spatrand. De plaatsing was door de vele hoeken in het aanrechtblad en dus ook in de spatrand en de vensterbank nogal complex, maar ook dat is prachtig afgewerkt. Alle lof ook voor de monteurs. Wij hebben voor inductie met ingebouwde afzuiger gekozen van Neff. Ook hebben we een combi-oven met stoom van Neff gekozen. We zijn er meteen mee aan de slag gegaan en moeten zeggen dat het ons uitstekend bevalt. Ook de afzuiger in de inductieplaat werkt erg goed! Kortom een prima ervaring met Avanti keukens. Wij kunnen het iedereen aanraden om daar een keuken aan te schaffen.
FOTO VAN PAUL EN JOKE OUSSOREN
Keuken met kookplaat met ingebouwde afzuiging
Reactie of foto toevoegen
“Succes”
Door Wim en Teunie Bos op donderdag 3 mei 2018 '18
Bij Avanti een keuken gekocht. Bij aankomst in de showroom een hartelijk ontvangst. Een goed advies door verkoper Jaap Bremmer. Tijdens het gesprek werden we verrast met koffie en andere hapjes uit eigen keuken. Ook het plaatsen van de keuken werd perfect gedaan door ervaren monteurs. Na wat kleine dingetjes die keurig opgelost zijn door Avanti hebben wij veel plezier van onze keuken. Wij plaatsen geen foto want als iemand hem wil zien die komt maar kijken in Ederveen. AVANTI SUCCES!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een tien”
Door Johan en Cato van den Bogerd op maandag 30 apr 2018 '18
Onze keuken is super mooi Jaap heeft ons geweldig goed geholpen hij krijgt van ons een dikke tien. De mannen die hem hebben geplaats zijn vriendelijk en vakmannen ja ook een zeker een tien .
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Dorresteijn op maandag 30 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. In de showroom stonden veel keuken als inspiratie. Dit vonden wij erg fijn. Op die manier kan je verschillende dingen bij elkaar uitzoeken. We zijn erg goed geholpen. Vriendelijk personeel. De keuken werd in 3D tekening getekend. Op die manier hadden wij goed inzicht in onze toekomstige keuken. Alles ging in goed overleg en de keuken werd besteld. Een paar weken van tevoren konden wij aangeven wanneer wij de keuken geleverd wilden hebben. Toen die datum dichterbij kwam, ging dat bij ons nog niet lukken. Maar voor Avanti was het geen probleem om de keuken dan door te schuiven. Op het laatste moment zijn wij nog gewisseld van kraan en kookplaat. Ook dit was geen probleem. De kookplaat werd op tijd geleverd en de kraan niet. We kregen hiervoor een tijdelijke kraan. Zodra de nieuwe kraan binnen was, kregen wij hem gelijk. Goede service dus!! Mijn broer heeft de keuken geplaatst en alles was in orde. Wij hebben nu ontzettend veel plezier van de keuken!!!
FOTO VAN DORRESTEIJN
Ontzettend veel plezier van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Maken het waar”
Door corry op donderdag 26 apr 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop. Op de juiste wijze advies gekregen en na de handtekening verliep de communicatie uiterst plezierig, op tijd besteld en planning ging ook soepel, waardoor de keukenmeubelen en apparatuur netjes thuis werden bezorgd.

Als u een keuken zoekt, maak dan zeker een afspraak bij Avanti in Kesteren, de moeite waard. ze zeggen niet alleen afspraak = afspraak, maar ze maken het ook waar.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jan Rientjes op zaterdag 14 apr 2018 '18
Wij hebben er een keuken gekocht. Je wordt er hartelijk ontvangen en goed voorgelicht over de mogelijkheden, dat hoeft beslist niet de meest kostbare te zijn.Ook in geval van garantie en service hebben we hele goede ervaringen met Avanti Keukens. Deze zaak is zeker een aanrader.

Eerdere ervaring van 7 oktober 2013: Je wordt al heel hartelijk ontvangen in de showroom, zeer goed ingelicht omtrent de mogelijkheden(men denkt met de klant mee!). Ze nemen de tijd voor je en bij eventuele vragen kun je altijd bellen of mailen,je wordt dan snel geholpen.Het inbouwen is ook prima verlopen, de monteur installeert alles perfect en met de nieuwste technieken! Echt helemaal top,ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Keurige service bij overgenomen garantie”
Door Trudy Damink-Toonen op zaterdag 14 apr 2018 '18
De vorige bewoner van ons huis heeft in april 2016 een nieuwe keuken laten plaatsen door Avanti keukens uit Kesteren. Wij zijn zeer tevreden over de service die Avanti biedt bij een evt klacht. Gisteren is er een nieuwe smetplint geplaatst, door monteur Berto. Hij heeft dit zeer deskundig gedaan. Berto is erg vriendelijk en denkt echt met je mee. Gaf ons goed advies.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met keuken”
Door Gertine Cousijnsen op donderdag 12 apr 2018 '18
Wij zijn super blij met onze mooie landelijke keuken! Johan Linge heeft ons vakkundig geholpen met het samenstellen van de keuken! Het was even puzzelen tussen alle houten wanden, maar het resultaat mag er zijn! Zie onze prachtkeuken!!!
FOTO VAN GERTINE COUSIJNSEN
Mooie landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed meegedacht”
Door Familie L. Dilling op woensdag 11 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Al meteen in de winkel werd heel erg meegedacht. Niet pushen, niet overrompelen. Het hoeft niet persé het allerduurste te zijn...wat goed is ook goed. Ruim de tijd nemen voor de klant. Zelfs toen de keuken al besteld was, werden we nog gebeld..."zou u niet beter...... Echt geweldig! De mannen die de keuken kwamen brengen....top, vriendelijk, netjes en voorzichtig. Gisteren is de keuken opgeleverd. Ook dat was top! er werden weer vragen gesteld, immers tijdens het werk stuit je altijd wel op iets...wilt u het zo of liever zo..... Bij de oplevering alles nagelopen, uitgelegd, toegelicht enz. Alles was perfect geplaatst, stond goed ingesteld en werkte zoals het hoort te werken. Met de boodschap "als er iets is; bellen". Dit was onze 2e keuken van Avanti ( niet omdat de keuken "op" was maar omdat we zijn verhuisd) Mocht er een 3e komen...zonder enige twijfel AVANTI!
FOTO VAN FAMILIE L. DILLING
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Hans en Carla op vrijdag 6 apr 2018 '18
De keukenrenovatie is door Avanti Kesteren perfect uitgevoerd. Het gehele traject van advies t/m oplevering is vlekkeloos verlopen. De monteurs zijn vakmensen en zetten - waar nodig - een stapje extra. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over aankoop spullen”
Door Ruud Rebel op donderdag 5 apr 2018 '18
Destijds keuken gekocht. In 2017 een inductie kookplaat en een heetwaterboiler (quooker) met nieuwe kraan. Na een jaar kleine lekkage. Zonder kosten heeft Marien (medewerker van Avanti keukens) op een buitengewone wijze dit hersteld. De afwerking is voor ons een en al lof! Nette kerel en plezierig in omgang.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Peters op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Keuken met apparatuur. Prima en goed geplaatst. Prettig contact en naleving van alle afspraken. Aanbevolen.

Eerdere ervaring van 11 december 2013: Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en afwerking; kleine onvolkomenheden werde vlot verholpen. Minstens zo belangrijk was echter de prettige kennismaking met het bedrijf, de aandacht voor onze wensen en - in een tweetal uitgebreide zittingen de opbouw van een strakke keuken. De prijs viel bepaald niet tegen; levering volgens afspraak. Bij de installatie wel wat kanttekeningen, maar uiteindelijk goed opgelost. Al met al zijn wij zeer tevreden en zijn wij blij dat wij op aanraden van anderen bij Avantipark zijn terecht gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“In 1 x goed”
Door Kees en Marry op dinsdag 27 mrt 2018 '18
Na rondneuzen op internet zijn wij zonder afspraak terecht gekomen bij Avanti keukens in Kesteren. Wat een prachtige zaak en mooie showroom. Hartelijk ontvangen door de heer Jaap Bremmer. Door de manier waarop we werden geholpen en het meedenken zijn we geslaagd en dik tevreden met onze keuken. Ook v.w.b. het plaatsen zijn we dik tevreden. Alles in 1x goed, geen mankementen, hoe fijn is dat! Een fantastische bedrijf en van ons dan ook een dikke 10!
FOTO VAN KEES EN MARRY
Keuken met tegelwand
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren heel goed”
Door Christa op maandag 26 feb 2018 '18
Avanti heeft goed geluisterd naar onze wensen en fijn meegedacht over de mogelijkheden. Totdat er bij de leveranciers besteld werd, konden we nog aanpassingen doen op hetgeen we in eerste instantie gekozen hadden, zoals een andere koelkast of een aanpassing op de afmeting van een werkblad, dat was erg prettig. Het inmeten, de levering en plaatsing van de keuken verliep vlot en volgens afspraak. Dingen die bij de plaatsing toch niet helemaal in orde bleken te zijn, zijn uitstekend en in goed overleg opgelost. We zijn enorm tevreden met onze keuken en we zouden een volgende keer zeker opnieuw naar Avanti gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaringen”
Door Fam. van Seijda op woensdag 21 feb 2018 '18
Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Goed geholpen door Dhr. J. Bremmer met het uitzoeken van de keuken. Later nog een keertje terug geweest om nog wat dingen te veranderen en aan te passen, was totaal geen probleem. Keuken is ontzettend netjes geplaatst door monteur Bas. Wij beslisten tijdens het plaatsen dat we toch graag de vensterbanken in dezelfde tegels wilden als op de muur. Geen probleem, keurig haaks geslepen en betegeld. Er werd verder tijdens het plaatsen van de keuken regelmatig met ons overlegd hoe we het wilden hebben. Resultaat: een prachtige keuken, wij zijn meer dan tevreden!!!
FOTO VAN FAM. VAN SEIJDA
Reactie of foto toevoegen
“Alles ging goed”
Door Adriaan en Mariët Roggeveen op woensdag 14 feb 2018 '18
Avanti keukens heeft ons perfect geholpen! Verkoper Jaap Bremmer heeft goed geluisterd naar onze wensen en ons budget. Daardoor een prachtige keuken getekend. Alles ging goed: planning én uitvoering. Arno van de Lagemaat en Erik hebben de keuken gemonteerd. Dit zijn vlot, accuraat en netjes werkende mannen, die zelfs een vensterbankje erbij maakten! Topklasse en een bijzonder goede ervaring. Ga niet naar een keukengigant maar naar Avanti. Je bent niks meer kwijt, maar hoe fijn is het als je van A tot Z goed en professioneel geholpen wordt. Jaap, Arnold, Arno en Erik; complimenten en erg bedankt voor alle kwaliteit (en ook voor de gezelligheid)!
FOTO VAN ADRIAAN EN MARIËT ROGGEVEEN
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Leuk team”
Door Hans en Teunita van den Hoorn op maandag 12 feb 2018 '18
Keuken gekocht, er wordt fijn geadviseerd en zeer zeker veel mee gedacht. Wanneer je achteraf nog iets anders wil of nodig hebt wordt dit heel snel geregeld. Een bedrijf wat veel meedenkt en goed luistert naar welke stijl keuken je op zoek bent. Een gezellig, leuk verkoopteam!
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geholpen”
Door Rosalie op woensdag 7 feb 2018 '18
Wij hebben Avanti gevonden via Qasa. Allereerst supergoed geholpen door Kees in de showroom, hij nam alle tijd voor ons, zeer vriendelijk en hij kwam met goede ideeën. Vervolgens qua planning heel transparant en flexibel. Joost en Marinus hebben de keuken geplaatst in twee dagen tijd, en dit is echt vakwerk! Enorm blij met de gemaakte keuzes. Avanti bedankt voor deze prachtige keuken!
FOTO VAN ROSALIE
Keuken met eiland
REACTIE VAN LYDIA JANSSENS-TEUNISSEN
Beste, voor onze nieuwbouw woning zijn wij op zoek naar een vergelijkbare opstelling. Ik ben benieuwd met welke prijs we rekening moeten houden en voor welk merk apparatuur gekozen is? Met vriendelijke groet, Lydia Janssens-Teunissen
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds keurig na 7 jaar”
Door C.J. van der Sluijs op woensdag 7 feb 2018 '18
De gemaakte afspraken werden nagekomen,de keuken is 7 jaar geleden gezet en alles ziet er nog steeds keurig uit en werkt uitstekend,zelfs is er pas een lekkende kraan ( wat door verkalking kwam) keurig verholpen en dat was ook service
Reactie of foto toevoegen
“Aan te raden”
Door Alie op woensdag 7 feb 2018 '18
Echt aan te raden je kunt je wensen duidelijk maken fijn personeel ook de monteurs
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeldig bedrijf”
Door Eric van de Lisdonk op woensdag 24 jan 2018 '18
Fantastische service, erg prettig personeel, vakmanschap en een eindeloos geduld met een veeleisende klant. Werkelijk niets te wensen over. Een voorbeeldig bedrijf.

Aanvulling ontvangen 24 januari 2018: De manier waarop een bedrijf omgaat met misverstanden of fouten vind ik de beste graadmeter om te bepalen of ze er goed in staan. Er waren vooraf een boel aandachtspunten (bestaande bouw) en daarbij is het in een enkel geval anders gelopen dan besproken cq verwacht. Daarop terugkomend is daar nooit moeilijk over gedaan, sterker nog: de enkele fout die is gemaakt werd ruiterlijk toegegeven en met ongekende voortvarendheid opgelost. Zodanig dat ik het alweer was vergeten toen ik deze review schreef. Vandaar deze aanvulling achteraf.
FOTO VAN ERIC VAN DE LISDONK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed bezig”
Door D. Atema op maandag 15 jan 2018 '18
Zeer tevreden van top tot teen. Vanaf showroom, waarbij de benadering vriendelijk en deskundig was tot en met het plaatsen van het keukenblad. Monteurs vriendelijk en goed bezig zijn om kwaliteit te leveren.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne winkel”
Door A. Pater op woensdag 3 jan 2018 '18
Fijn personeel, mooie keuken uitgezocht die van zeer goede kwaliteit is.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Winter op woensdag 27 dec 2017 '17
Wij zijn voor een keuken voor onze nieuwbouwwoning bij verschillende keukenzaken geweest. Wij zochten een landelijke keuken met authentieke details. Op basis van de recenties op deze site en het aanbod zijn we een kijkje gaan nemen bij Avanti Keukens in Kesteren. Wij waren aangenaam verrast door de gastvrijheid en de uitstraling van de winkel. Nadat we een keuken hadden gevonden waarmee we verder wilden hebben we een afspraak gemaakt voor een ontwerp/tekening. We hadden nog geen idee welke vorm (L/U/ of kookeiland) we wilden, maar zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden. Na een paar uur gingen we naar huis met wat tekeningen en basisideeën. De vervolgafspraak was bij een collega die ons goed geholpen heeft met de concretere uitwerking en de puntjes op de i. Wat wij erg fijn vonden was dat Avanti ons budget respecteerde en dus ook dingen afraad die het budget zouden overschrijden. Geen gepush en geen gejaagd gevoel, wat je wel vaak leest over keukenzaken. Na de derde afspraak hadden we de keuken zoals wij hem wilden en binnen ons budget en hebben we getekend. Wij gingen met een goed gevoel naar huis. Na de koop bleek dat de verkoper de onderbouwvriezer was vergeten. Hier belde hij zelf over op. Dit is uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. Het inmeten ging volgens afspraak en bracht nog wat kleine wijzigingen met zich mee. Na 2 maanden kregen we een mailtje dat we de gekozen greepjes (die niet standaard in het assortiment zaten) toch zelf moesten bestellen, anders dan afgesproken. Hier hebben we over gebeld en dit bleek om een miscommunicatie tussen de 2 verkopers te gaan. Ook dit is keurig opgelost. Afgelopen week is de keuken geleverd en geplaatst. Zowel het leveren als het plaatsen ging keurig volgens afspraak. De heren die de montage hebben verzorgd hebben zeer netjes en secuur gewerkt. Iedere doosje en verpakkingsmateriaal werd direct "opgeruimd" en in hun bus gegooid. Bij twijfel of vragen werd ik gebeld ("hoe wilt u de greepjes precies hebben", etc). Ook gaven de monteurs goed advies over het plaatsen van rekjes en op welke hoogte. Na 3 dagen hard werken was de keuken dan klaar. Het eindresultaat is werkelijk fantastisch. De keuken ziet er schitterend uit en alles doet wat het moet doen. Ook namen de monteurs de tijd om ons de werking van de keuken goed uit te leggen en gaven zij ons nog wat onderhoudtips. Niets was teveel. Dit was voor mij de allereerste keuken die ik ooit heb gekocht. Het proces ging over all goed, met wat kleine puntjes. En volgens mij kan dat ook bijna niet anders. Het gaat dus niet om of er dingen zijn, maar om hoe dit vervolgens wordt opgelost. En dit is goed gebeurd. Een dikke pluim voor Avanti en de monteurs! Zie foto! (De tegels en stopcontacten worden niet door Avanti geplaatst, dus die ontbreken nog).
FOTO VAN WINTER
Authentieke landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam”
Door Megchelsen op donderdag 21 dec 2017 '17
Aardig en behulpzaam. En de keuken is perfect gezet!

Aanvulling ontvangen op 4 april 2018: Na paar maanden hebben we ook de service van Avanti als geweldig ervaren.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Avanti Keukens
aKesteren , Batterijenweg 13B, 4041 DA Kesteren, tel 0488 - 47 44 90
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.