Feedback

Zwarte keukens

Zwarte keukens
Naast wit word er ook vaak gekozen voor een zwarte/grijze keuken. Dit komt mede omdat zwart makkelijk te combineren is met verschillende keuken stijlen zoals klassiek, landelijk of modern. Er bestaat een enorme verscheidenheid aan zwart tinten zodat u zelf uw ideale zwart tint kunt kiezen. Meestal wordt een zwarte keuken gecombineerd met een wit aanrechtblad. Dit geeft uw keuken een heel modern, hygiƫnisch en strak uiterlijk.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is. Bekijk onderstaande voorbeelden van greeploze, moderne en klassieke zwarte keukens.

Voorbeelden van zwarte keukens

Bovenstaande foto's zijn afkomstig van DB Keukens en Tieleman keukens.

10+ Beste Keukens - Alle Top Keukenzaken
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 186 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,4 uit 52 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,4 uit 46 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 144 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 294 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 253 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 526 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 154 ervaringen

U kunt ook de lijst met de Beste 10+ Keukenzaken bekijken.
Reacties
Er zijn 76 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Klasse”
Betreft Smits Keukens Door Wouter Muns op donderdag 10 nov 2022 22
Moderne zwarte keuken met wit komposiet keukenblad en gebruikelijke apparatuur gekocht. Daarbij goed geadviseerd door Mathieu Schols. Volgens planning is de keuken geplaatst en opgeleverd. Zonder enige 'ja-maar-discussies' zijn de na de installatie door ons geconstateerde manco's professioneel verholpen door de ons toegewezen monteur Tim. Wij bevelen Smits Keukens daarom van harte aan! Mathieu en zijn mensen verstaan hun vak, snappen dat de aanschaf van een keuken een serieuze investering betreft en weten wat het leveren van service inhoudt. Klasse!
FOTO VAN WOUTER MUNS
“Super gedaan door Grando”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Ad van Dalen op maandag 7 nov 2022 22
Mooie zwarte keuken bij Grando Uden gekocht. Prima geadviseerd en zeer goede monteur heeft deze keuken kundig geplaatst. Ons huidige granietblad moest blijven dus het was best moeilijk voor de monteur. Maar super gedaan en super gedaan Grando.
FOTO VAN AD VAN DALEN
“Lastig met leveanciers”
Betreft Satink Keukens Door Barbara Prins op vrijdag 26 aug 2022 22
Ruim 1.5 jaar geleden kochten wij een nieuwe keuken voor onze nieuwbouw woning. In eerste instantie wilde wij een zwarte keuken maar over het blad waren we nog niet uit. De adviseur vertelde dat hij bijna alles kon bestellen dus dat was geen probleem. Eenmaal nadat de handtekening gezet was vroeg ik dit weer en was er geen mogelijkheid om een ander blad te bestellen behalve bij hun leveranciers. 3 maanden na de handtekening wilde ik een lichte keuken met een composiet blad. Dit is niet meegenomen in de offerte destijds waardoor wij 3 kwart jaar later een mega toeslag kregen omdat de prijzen duurder zijn geworden. Wij hadden eerst een keuken van next125 in de offerte staan. Bij de laatste afspraak bleek dat ze next niet meer in de showroom hadden staan en niet meer verkopen. Ze konden het nog wel bestellen maar dat moesten ze wat kleur stalen regelen (als we dit deden dan werd de levering van de keuken wel uitgesteld). Dus konden we niet anders dan naar een pronorm keuken over te gaan. En natuurlijk wel met de nieuwe prijs stijgingen. Uiteindelijk waren wij bijna 5000 duurder uit dan de 1e offerte. Ik snap dat wij een upgrade hebben gedaan kwa blad. Maar dit had de adviseur meteen in de offerte moeten zetten. Bij onze overbuurvrouw is dit wel gedaan maar zij had een andere adviseur bij satink. De keuken is nu geleverd en zijn er veel kleine beschadigingen en de koelkast doet het niet goed, of het bevriest of het is ijs. De rubbers laten de hele tijd los, wat zeer frustrerend is. Wij balen sws al van de koelkast dat het een normale inbouw is. De laatste afspraak hebben we ook niet gekeken wat voor koelkast etc we hebben. Ook onze eigen schuld want we hadden liever met een gezin van 4 een grote koelkast gehad. En onze deur onder de wasbak draait de verkeerde kant op. Ook dit is bij ons niet besproken en bij mijn overbuurvrouw dus wel. Over de beschadigingen en de koelkast etc heb ik 4 weken geleden gemaild. Ik krijg alleen maar mails terug dat het doorgestuurd is naar de service afdeling. Al met al zijn er nog wat kleine dingen gebeurt bij satink wat echt niet service gericht was. Ik zou niemand adviseren hier een keuken te kopen.
“Mooie mat zwarte keuken”
Betreft I-Kook Door Fam De Jong op zaterdag 20 aug 2022 22
Super blij met onze nieuwe mat zwarte keuken met mooi blad van composiet en de nieuwste inbouwapparatuur. Fijn geholpen met uitzoeken, tekenen en praktische tips door Frans. Bij plaatsing bleek een deel van het blad niet goed ingemeten. Goed tijdelijk opgelost door de bekwame en gezellige monteurs! En na 3 maanden keuken alsnog helemaal klaar. I-Kook had iets alerter en netter kunnen reageren tijdens die 3 maanden, maar uiteindelijk is alles netjes opgelost! En daar gaat het om. Zowel de mensen van I-Kook, als de bezorgers en monteurs krijgen van ons een zeker een 10.
FOTO VAN FAM DE JONG
“Zwarte keukens”
Betreft I-Kook Door Scott Verdonck op donderdag 18 aug 2022 22
Een mooie mat zwarte keuken aangeschaft bij I-kook Capelle. Heel erg blij met de keuken. Vanaf het moment dat ik de winkel binnenstapte, tot het moment van montage ben ik super goed geholpen door de keukenverkoper Jimmy van I-kook Capelle A/D IJssel. De service van Jimmy was erg prettig en duidelijk. Dacht goed mee en liet ook vaak leuke dingen/ideeën zien. De communicatie na aanschaf van de keuken was ook erg prettig. Jimmy hield mij goed op de hoogte van de leveringen montages etc. Ik zou I-kook + Jimmy zeker aanbevelen voor een nieuwe keuken aan te schaffen! In één woord: TOPPER!
“Keurig gedaan”
Betreft Voortman Keukens Door Gerrit de Weerd op vrijdag 12 aug 2022 22
Wij hebben onze keuken uitgezocht samen met Roland Besselink, hij is zeer bekwaam en dacht met ons mee: resultaat een mooie zwarte keuken met alles er op en er aan.ook de monteur Rob was zeer vakkundig en heeft de keuken zeer goed gemonteerd.ik zal Voortman keukens bij iedereen aanprijzen , Roland en Rob nogmaals bedankt.
FOTO VAN GERRIT DE WEERD
“Enorm tevreden”
Betreft I-Kook Door Eric en Barbara Mol op vrijdag 29 jul 2022 22
We zijn enorm tevreden over I-Kook Den Bosch. We zijn zeer goed begeleid door Sven Korthout, hij dacht goed met ons mee en de adviezen waren eerlijk. Ook konden we hem altijd bellen met vragen. Dat geeft een goed gevoel en vertrouwen. Wij hebben gekozen voor een zwarte keuken met houtnerf met een antraciet werkblad van SimaCore met een inbouw afzuigkap. Bij plaatsing hebben we wat tegenslag gehad. Het monteren en inbouwen van de afzuigkap was een tijdrovende klus. Maar dankzij de volle inzet van installateurs Jim en collega (sorry maar de naam is me ontschoten) is het uiteindelijk goed gekomen. Hardwerkende en gezellige mannen.

We zijn enorm blij met het eindresultaat en gaan I-KOOK zeker aanbevelen!
FOTO VAN ERIC EN BARBARA MOL
“U keuken met eiland”
Betreft Keukenwarenhuis Door Joke van trigt op maandag 25 jul 2022 22
Hele mooi zwarte keuken gekocht met apparatuur. Een u keuken met eiland.
“Gewoon doen”
Betreft Kitchen4all Door H Kleinrouweler op zondag 3 jul 2022 22
Onze zoektocht: Onze keuken was gedateerd, duidelijk aan vervanging toe. We hadden er goed over nagedacht: in ons lichte huis wilden wij gaan voor een zwarte keuken, met een niet alledaagse indeling, waaronder een eiland met maatwerk afmetingen en indeling. Het 'concept' was ons duidelijk; bij de uitvoering hadden we uiteraard nog vragen, konden we nog wel wat advies gebruiken. Een beetje huiverig, door alle verhalen die je hoort over nieuwe keukens, gingen wij op pad.
Al snel kwamen wij erachter dat er veelal vanuit standaard aanbod geacteerd werd. Wij hadden andere wensen. Er werd niet of nauwelijks meegedacht en alleen standaard oplossingen of 'niet mogelijk' geboden. Wij kwamen er vooralsnog dan ook niet uit. Op zoek naar andere aanbieders, met goed track record, kwamen we terecht op deze site en daarbij ook op kitchen4all. Nog nóóit van gehoord, maar met een nieuw filiaal in de buurt (Vianen). We waren benieuwd.
Kitchen4all: De start was direct goed. In reactie op onze e-mail om een afspraak te maken, werden we heel snel gebeld door de vestigingsmanager Tim Teunissen. En dan merk je hoe fijn en belangrijk een eerste persoonlijk contact is. In de gesprekken die wij daarna hebben gevoerd heeft Kitchen4all zich duidelijk kunnen onderscheiden van de eerdere keukenleveranciers door (o.a.):
> oprechte aandacht voor de klant,
> meedenken en vanuit ervaring eerlijk opties aangeven (do's, maar ook don'ts),
> ook niet standaard oplossingen willen en kunnen bedenken,
> ons rustig de tijd geven voor het maken van keuzes,
We waren op zoek naar een keuken uit het midden segment. Bij Kitchen4All vonden we een kwalitatief hoogwaardig aanbod in dit segment. Het hele proces was en bleef overzichtelijk. Voor het verkooptraject hadden we één aanspreekpunt (Tim). Alle uitvoerende werkzaamheden werden ondergebracht bij één installatiebedrijf, dat zelf, waar nodig, anderen inhuurde en aanstuurde en zelf offreerde voor al deze werkzaamheden. Uiteraard zat Kitchen4All, waar nodig, op de achterhand. Een transparante en goed werkende structuur.
Het resultaat: Door het assortiment/aanbod, de uitstekende klantbenadering, de organisatie en uiteraard de vakkennis zijn al onze wensen meer dan gerealiseerd. We genieten nog dagelijks van onze prachtige keuken. Wij hebben gezocht en gevonden. Kitchen4all Vianen (en straks Mijdrecht ongetwijfeld ook) is een echte aanrader. Gewoon doen!
FOTO VAN H KLEINROUWELER
“Een fantastische keuken”
Betreft Ijtsma Keukens Door Fam. van Gennep op zondag 5 jun 2022 22
Het is inmiddels alweer een half jaar geleden dat onze keuken is geplaatst. We hebben lang getwijfeld tussen een zwarte keuken of beton look. Uiteindelijk kozen we we voor beton look. En wat zijn we er blij mee! De keuken is een plaatje, een lust voor het oog! We hebben gekozen voor inbouw apparatuur van Siemens. Ook kozen we voor een quooker. Wat een uitvinding! Als je dat eenmaal gewend bent wil je nooit meer zonder. We zijn bij IJtsma vakkundig geholpen door Herwin. Herwin dacht met ons mee en had goede adviezen en tips. Het is elke dag weer een feestje om te koken in onze fantastische keuken!
“De keuken is werkelijk prachtig”
Betreft Goergen Keukens Door Karlijn op zondag 27 mrt 2022 22
Wij hebben vanuit een nieuwbouwproject onze keuken gekocht bij Goergen. Wij zijn erg blij met onze mat zwarte keuken van Siematic (de vingervlekken waar wij zo bang voor waren vallen overigens erg mee). Hij is werkelijk waar prachtig en krijgen er ook veel complimenten over! We hadden bij de verkoop wel iets meer details en informatie willen hebben over onze apparatuur. Deze is standaard en dat hadden we niet verwacht (bv draaiplaat oven/magnetron ipv stilstaand). Hadden liever net een luxere variant van willen hebben. Een paar weken geleden toch wel even contact opgenomen met de klachtenservice omdat onze oven/magnetron veel herrie maakte. Dit werd al snel opgepakt. Siemens heeft laatst onze oven weer netjes gerepareerd en hij is weer lekker stil. Prima service dus! Wij zouden vrienden en familie aanraden om hier een keuken te kopen.
“Zeer tevreden”
Betreft Ijtsma Keukens Door Harrald op donderdag 24 mrt 2022 22
We zijn zeer tevreden over onze mat zwarte keuken. Het advies van Johannes was erg goed, hij dacht met ons mee en kwam met alternatieven. Deze week is de keuken geplaatst door Antony, een echte vakman die ook goed meedenkt met de klant.
“Mooie zwarte keuken”
Betreft Keukenloods Door Bart Cammeraat op vrijdag 11 mrt 2022 22
Mooie zwarte keuken uitgekozen bij Keukenloods. Helemaal naar ons zin, goede prijs en kwaliteit. Verkoper heeft ons goed geadviseerd in mogelijkheden. Levering was ook netjes gegaan!
FOTO VAN BART CAMMERAAT
“Een prachtige strakke landelijke zwarte keuken”
Betreft Avanti Keukens Door Christel Koops op dinsdag 4 jan 2022 22
Wij zijn erg tevreden over Avanti. De medewerkers zijn vriendelijk, denken goed met je mee en zijn erg betrouwbaar! Ze doen wat ze zeggen! Dat is natuurlijk bij een aankoop van een keuken heel belangrijk! Ook de communicatie is erg duidelijk. Dit heeft ervoor gezorgd dat van het uitzoeken tot het plaatsen van onze keuken allemaal helemaal goed is gegaan. Nu kunnen wij genieten van een prachtige strakke landelijke zwarte keuken!
FOTO VAN CHRISTEL KOOPS
“Tevreden klant”
Betreft Velthuizen Keukens Door Fam. Van Velzen-de Bruin op zaterdag 30 okt 2021 21
Team Velthuizen Keukens. Wij zijn erg tevreden met onze moderne mat zwarte keuken die gecombineerd is met hoogglans accent. De inbouw apparatuur van NEFF bevalt uitstekend. Graag willen wij het hele team bedanken. De heerlijke hapjes tijdens ons bezoek aan de showroom. De gespreken waren professioneel en zeker ook gezellig. De zeer vakkundige installateurs. Als laatste de aftersales, perfecte communicatie betreft nalevering en geweldige tips voor het schoonmaken van onze keuken. Eigenlijk in één zin. Wat een top team en prachtige keukens.
FOTO VAN FAM. VAN VELZEN-DE BRUIN
“Goed geholpen”
Betreft I-Kook Door Jurgen Eikenaar op donderdag 21 okt 2021 21
We hebben een mooi zwarte keuken gekocht en super blij mee, we zijn goed geholpen door het personeel, zeer vriendelijk.
“Mooie zwarte keuken”
Betreft Voortman Keukens Door Marieke op donderdag 26 aug 2021 21
Midden in coronatijd een keuken gekocht voor onze nieuwe woning. Hoewel in eerste instantie online moeten uitkiezen, werden we zeer vakkundig geholpen en werden er vele 3D tekeningen voor ons gemaakt, met verschillende opstellingen. Uiteindelijk werd de keuken geleverd en geïnstalleerd. Ondanks dat het lastig uitzoeken was (online en nog niet wetende hoe het in de woning zou staan), zijn we enorm blij met onze nieuwe keuken en voldoet hij volledig aan onze wensen. Het materiaal is goed, de apparatuur werkt en hij is goed gemonteerd. De prijs kwaliteit verhouding voldoet volledig.

We hebben een mooie zwarte keuken uitgekozen, met een lang blad en afzonderlijke kasten met oven en koel-vriescombinatie. In de ruimte die wij beschikbaar hebben, staat dit er chique en zijn we heel erg blij met de uitgezochte keuken. Daarnaast wil ik opmerken dat de keukenspecialist (Henk) altijd voor ons klaar heeft gestaan om aanvullende vragen te beantwoorden, eventuele problemen te verhelpen of ideeën te bespreken. Kortom, we zouden iedereen deze keukenspecialist aanraden.
“Mat zwarte keuken”
Betreft Keukenhal Door Familie Brongers op donderdag 24 jun 2021 21
Helemaal blij met onze mat zwarte keuken. We zijn heel goed geadviseerd en werden telkens zeer kundig geholpen en te woord gestaan als we vragen hadden. Zelfs toen we onze keuze van werkblad tot 5 x toe hebben veranderd om uiteindelijk de juiste keuze te maken. Een juweeltje is het geworden en in gebruik ook zeer makkelijk door de Bora, Quooker en onze magnetron oven combi met stoom en crisp functie koken zelfs de kinderen met plezier. Absolute aanrader de jongens van Keukenhal Roermond. In het bijzonder een dank aan Marvin onze adviseur. Alles super verlopen wat betreft in meten en leveren en monteren. Helaas op 1 oven een aantal weken moeten wachten i.v.m. backorder maar een leenoven gekregen dus ook dit was super geregeld.
FOTO VAN FAMILIE BRONGERS
“Prettige ervaring”
Betreft Keukenloods Door Judith Kosters op woensdag 2 jun 2021 21
Vanaf het eerste geplande bezoek werd er door de medewerker van Keukenloods meegedacht in onze wensen. Hoevaak wij de plannen ook wijzigden. Hij kwam met alternatieven en deed suggesties. Ook de uitvoering en installatie was prettig en aangenaam. Nu heb ik eindelijk de keuken die ik wil. Ik koos voor een zwarte keuken met composiet blad in een grijze kleur. Dat in combinatie met een betonlook vloer is een prachtig geheel en passend bij onze wensen. Mijn 1e keuken, waarbij alles in één keer goed ging.
FOTO VAN JUDITH KOSTERS
“Zwarte keuken met marmer aanrechtblad”
Betreft Keukenhal Door Schuman op dinsdag 11 mei 2021 21
We hebben een mat zwarte keuken gekocht met een mooi marmer aanrechtblad erbij. De keuken is gisteren geplaatst geworden super tevreden over de verkoper en de info wat we kregen en over de montage super werk geleverd.
FOTO VAN SCHUMAN
“Gemonteerde keuken uitstekend bevallen”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Marcelle De Koninck op zondag 9 mei 2021 21
Wij zijn voor onze 2de keuken gegaan bij Evert Rob. Wij moesten hem zoeken omdat hij was overgestapt van ASWA naar GRANDO. We hebben hem gevonden tot ons geluk.
Waarom: vertrouwen, betrokkenheid, inzicht, en advies. Wat zijn we blij met onze zwarte keuken.
“Prachtig resultaat”
Betreft ASWA Keukens Door Ineke Pluijmert op maandag 26 apr 2021 21
Wij hebben in oktober 2020 een mat zwarte keuken uitgezocht met een houten blad. Met de hulp van Katalin hebben wij toch ons kookeiland kunnen realiseren en is het een resultaat prachtig geworden. De kwaliteit is top. Wil je een winkel waar ze met je meedenken dan moet je bij ASWA zijn.
“Gave zwarte keuken”
Betreft Keukenloods Door Alex verwaijen op woensdag 10 mrt 2021 21
Onze ervaring met de keukeloods was er fijn en prettig om met ervaren, eerlijke verkoper te sparen over ons idee om een keuken te kopen. Er werd ons goed verteld wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben bij hun een gave zwarte keuken en een bora inductie plaat, grote koelkast, super oven, vaatwasser, grote wasbak enz gekocht. Wij kunnen deze zaak echt aanbevelen!!!!
FOTO VAN ALEX VERWAIJEN
“Prachtige zwarte keuken”
Betreft Total Home Concept Door Maureen Veurman op dinsdag 9 mrt 2021 21
Bij een totale renovatie van mijn huis hoort ook een nieuwe keuken. Wat zag ik ertegenop om een keuze te maken, want er is zoveel. Via een netwerkcontact kwam ik terecht bij Total Home Concept. Vriendelijke, servicegerichte mensen met een goede kijk op de zaak. Het idee wat ik in mijn hoofd had is het niet geworden, dat lag niet aan hen, maar aan mij. Goed advies ontvangen, waardoor het uiteindelijk een prachtige zwarte keuken is geworden met prachtige apparatuur. Alles staat en alles werkt, genot om in mijn keuken te verblijven.
“Voortreffelijk”
Betreft Bemmel en Kroon Door Familie van H. op zaterdag 23 jan 2021 21
We genieten alweer vanaf oktober 2020 van de prachtige keuken die we bij Bemmel en Kroon kochten. Onze zoektocht begon in de showroom waar we door de manager op weg werden geholpen. Raymond vd Vet was onze verkoopadviseur en heeft ons enorm goed geholpen met het ontwerp. Het werd een zwarte keuken met wit composiet blad waar we zelf houten planken aan toevoegde en een warme muurkleur. Een plaatje. Keuken Totaal Concept monteerde onze keuken voortreffelijk. Al met al een hele fijne ervaring met Bemmel en Kroon en KTC.
De foto's delen we graag voor eventuele inspiratie.
FOTO VAN FAMILIE VAN H.
“Moderne zwarte keuken”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door E Manders op zaterdag 12 dec 2020 20
Moderne zwarte keuken gekocht bij Arma keukens nav de vele positieve reviews en ik kan hier weer een aan toevoegen!
“Reviews zijn echt verdiend”
Betreft Keur Keukens Door Chantal Chevallerau op maandag 23 nov 2020 20
Ik had al offertes laten opmaken bij Keukenkampioen, Superkeukens en Bruynzeel. Die van Bruynzeel had ik in eerste instantie ook voor akkoord getekend maar dat werd dusdanig slecht opgevolgd dat ik na klachtgesprek er nog onderuit kon. Na deze slechte ervaring met Bruynzeel keukens ben ik toch maar eens gaan googlen naar reviews en kwam via deze site uit bij Keur Keukens (of andere vestiging van de DB keukengroep). De klantbeoordelingen waren dermate positief en hoog dat ik in eerste instantie dacht dat de reviews wel gemanipuleerd of gekocht moesten zijn. Ik besloot het zelf te gaan onderzoeken en te ervaren. Zodoende kwam ik bij Jochem Spier terecht van Keur Keukens. De no-nonsens aanpak en heldere communicatie sprak mij meteen al erg aan. En uiteraard de mooie showroom en voor zover ik kan beoordelen de kwaliteitskeukens die in Duitsland worden gefabriceerd. Nog voordat ik de afspraak had ingepland, waarschuwde Jochem mij dat de doorlooptijd voor keukenmontage langer dan normaal was enerzijds wegens Corona, maar anderzijds ook wegens het toenemende succes van het bedrijf. Het bedrijf dat van origine was opgericht door 2 keukenmonteurs is inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met 28 monteurs die door het hele land werken. Tijdens het gesprek met Jochem dat iets meer dan 2 uur duurde, viel mij de zorgvuldigheid op waarmee je wordt geholpen: echt aan alles wordt gedacht. Eerlijk is eerlijk, de offerte van Keur was iets duurder dan die van Superkeukens en Bruynzeel. Maar het idee dat ik dan met een partij in zee zou gaan die echt doet wat ze belooft, was mij dat waard. Drie weken geleden is de keuken dan eindelijk geleverd en gemonteerd. Het resultaat is meer dan prachtig! En alles verliep echt op rolletjes. Tijdens de maanden dat ik moest wachten, werd ik steeds op de hoogte gehouden via de mail of telefonisch over het proces en de planning. Zelfs Jochem belde mij nog voorafgaand aan de montage of er nog vragen zijn. Na de montage belde hij weer om te checken of alles goed was gegaan. De korte lijnen, de heldere communicatie en de goede begeleiding gedurende het hele proces heb ik als zeer prettig ervaren. Inmiddels heb ik de keuken 3 weken in gebruik en ik kan niets aanmerken. Het is een mat zwarte keuken waarvan vette vingers gemakkelijk te verwijderen zijn (van collega's weet ik dat het ook anders kan) en die standaard van binnen ook zwart is (bij Superkeukens alleen mogelijk tegen forse meerprijs). Het blad is extra dun zonder dat deze op plekken extra verstevigd hoeft te worden (bij Superkeukens alleen mogelijk tegen meerprijs). Speciale dank ook nog aan de monteur Arjan: hij gaat vlot en zeer vakkundig te werk, is prettig in de omgang en neemt geen genoegen met halve oplossingen! Kortom, dit bedrijf heeft de vele goede reviews echt verdiend en maakt haar beloftes waar. Iedereen die een nieuwe keuken nodig heeft, zal ik voortaan naar dit bedrijf doorsturen.
FOTO VAN CHANTAL CHEVALLERAU
“Zwarte keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Kees Kok op maandag 16 nov 2020 20
Direct bij binnenkomst een goed gevoel. Goede service in het gesprek en bij het uitzoeken en samenstellen van de keuken. Uitgebreide aandacht voor alles. Vriendelijk en goede koffie. Communicatie over alles verliep goed. Mooie zwarte keuken laten plaatsen, die voldoet aan de verwachtingen.
“Zwarte keuken”
Betreft Kitchen4all Door Mulder op zaterdag 10 okt 2020 20
Begin augustus is onze zwarte keuken geplaatst en wij zijn er erg blij mee. Na het eerste gesprek met Matthijs kwam er een mooie, praktische keuken binnen ons budget in het ontwerp naar voren. De wijziging van apparatuur na het tekenen van de offerte ging soepel en was geen probleem. Het is prettig dat er 1 contactpersoon is, die soms binnen een uur (soms ook een par dagen later) reageert op eventuele vragen en/of opmerkingen. De plaatsing van de keuken ging erg snel, binnen een dag zat de keuken erin. Toen de monteur vertrok en de keuken schoon was, kwamen we 2 beschadigingen tegen. Deze werden gelijk serieus genomen en deze delen zijn na een paar weken vervangen.
“Keuken keurig geplaatst”
Betreft SmartDesign Keukenstudio Door S. de Groot op donderdag 8 okt 2020 20
Alles zwarte keuken, fijn advies voor de samenstelling door Olaf en keurig geplaatst!
FOTO VAN S. DE GROOT
Zwarte keuken
“Top”
Betreft SmartDesign Keukenstudio Door Sonja op woensdag 9 sep 2020 20
Ik wilde een witte keuken met een licht houten blad. Ik heb nu een zwarte keuken met gouden tegels, een gouden kraan en een glimmend keramiek keukenblad. To.taal iets anders. Maar wat istie mooi!! Dankzij het creatief meedenken van de verkoper. Het plaatsen is ook duidelijk gedaan door vaklui die al jaren in het vak zitten. Ik ben blij. Top!
FOTO VAN SONJA
Wat mooi
“Zeer tevreden met goed gevoel”
Betreft Keukenloods Door Krieshan Mahabier op donderdag 3 sep 2020 20
Wij hebben midden in de corona periode online een offerte opgevraagd/gekregen (via de keukenplanner) waarna wij uiteindelijk naar de showroom (Waddinxveen) zijn gegaan. Wij zijn daar vriendelijk en goed geholpen met goed advies. Dit ging goed/rustig zonder te pushen of enige vorm van haast/verkoopraatjes die enkel voor de zaak goed zijn. Bij het meerdere malen aanpassen/verandering in de offerte met bijbehorende prijs werd ook niet moeilijk gedaan of kregen wij daar een ongemakkelijk gevoel bij. Dit in tegenstelling tot een andere keukenboer waar wij waren geweest, waar ze het liefst willen dat je binnen twee uur een keuken definitief koopt. En dan wellicht het belangrijkste, ook na de handtekening bleef het contact soepel/snel/vriendelijk verlopen. Vragen waren geen enkel probleem. Met onze zwarte keuken zijn wij na een dikke twee maanden zeer tevreden en hebben daar een goed gevoel aan over gehouden, dat laatste is misschien voor een hoop kopers nog belangrijker dan enkel de prijs dat je voor een keuken betaald.
FOTO VAN KRIESHAN MAHABIER
Zeer tevreden met deze zwarte keuken
“Keukenaankoop”
Betreft KuechenWelt Door Vincent van Kippersluis op donderdag 3 sep 2020 20
14-3-2020 hebben wij een keuken gekocht bij küchenwelt. Wij hadden al een keuken inclusief apparatuur laten tekenen en uitrekenen bij een andere zeer betrouwbare keukenzaak maar de prijs was ons te hoog. Küchenwelt beloofde dezelfde keuken voor ons budget te kunnen leveren wat ons bijna 5000 euro scheelde. Ondanks de corona werd op afgesproken datum onze keuken geleverd met (bijna) alles perfect erbij. We misten 2 kast planken (deze zijn keurig na geleverd) en het blad was niet helemaal perfect op maat maar dit was van te voren ook de gok of het zou kloppen. Na een beetje afslijpen was hij perfect en paste alles precies. Vooraf waren wij wat huiverig of alles goed zou gaan, ook omdat küchenwelt ons niet bekend was, maar alle afspraken zijn perfect nagekomen. Als ik 1 puntje van kritiek zou moeten geven dan is dat de communicatie soms wat stroef gaat maar ondanks dat wordt alles netjes afgehandeld. Ik zou küchenwelt zeker aanraden omdat je dat veel geld kan besparen voor een zeer goede kwaliteit keuken.
FOTO VAN VINCENT VAN KIPPERSLUIS
Zwarte keuken
“Zeer tevreden”
Betreft Pelma Keukens Door Pascal de Meulmeester op maandag 24 aug 2020 20
15 jaar geleden hebben wij een keuken door Pelma laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning. Toen wij vorig jaar opnieuw een nieuwbouwwoning kochten en we weer een keuken nodig hadden, zijn we direct weer naar Pelma gegaan omdat het destijds zo goed bevallen was. En opnieuw zijn wij zeer tevreden over de begeleiding, de service en het resultaat. We kochten de keuken al in oktober en hij is vorige week geplaatst. Tussentijds hebben wij nog zaken aangepast en steeds was daar prettig contact over met Marco.
FOTO VAN PASCAL DE MEULMEESTER
Zwarte keuken
“Gegaan volgens afspraak”
Betreft Keukenloods Door Ilva op dinsdag 4 aug 2020 20
In mei 2019 hebben wij bij Keukenloods in Utrecht (een jaar voor onze verbouwing) een keuken gekocht. Andrea heeft ons gedurende het proces ontzettend goed geholpen. Ze nam alle tijd voor het uitzoeken van de kleuren, greepjes, apparatuur etc. En denkt ook aan dingen waar je zelf niet op komt. Ondanks dat wij in januari dit jaar nog wat aanpassingen wilde doen, was dat absoluut geen probleem. De levering en montage gingen volledig volgens afspraak. Wij zijn ontzettend blij met Andrea en Keukenloods Utrecht en raden iedereen aan hier een keuken te bestellen.
FOTO VAN ILVA
Zwarte keuken met fornuis
“Zeer tevreden”
Betreft Roukens en van Gaalen Keukens Door Henk en Nanneke Zwijnen/Hendriksen op maandag 27 jul 2020 20
Wij hebben een matzwarte keuken gekocht (voorjaar 2020) bij Roukens & Van Gaalen en zijn vol lof over het team. Het grote voordeel van dit kleinschalige bedrijf is de persoonlijke service. Alle tijd wordt genomen voor het ontwikkelen van plannen. Ze denken ook objectief met je mee, zodat de keuken volledig naar persoonlijke wens wordt gerealiseerd. Zowel Gerrit als Erik zijn vriendelijke en voorkomende mensen die, als het nodig is, ook zelf de handen uit de mouwen steken bij het installeren van de keuken. Een groot compliment verdient ook monteur Hans. Hij is een groot vakman en werkt met precisie en plezier. Voor (vele) koppen koffie doet hij alles voor je, zodat het eindresultaat perfect is. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat onze droomkeuken door het team Roukens & Van Gaalen meer dan gerealiseerd is en wij zullen hen zeker aanbevelen!
FOTO VAN HENK EN NANNEKE ZWIJNEN/HENDRIKSEN
Zwarte keuken
“Zwarte keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door P. Schmit op vrijdag 24 jul 2020 20
Zeer goede voorlichting gekregen over de mogelijkheden. Ze namen hier alle tijd voor. Onderhandelen over de prijs is altijd een dingetje, maar tevreden over. Veelvuldig en attent telefooncontact! Over de planning van de levering, tijdens de levering, tijdens de installatie en na de installatie. Top! dat is nog eens aandacht voor je klanten. Nog even kijken hoe de zwarte keuken gaat bevallen maar het ziet er in ieder geval mooi uit.
“Superblij met het eindresultaat”
Betreft Smits Keukens Door Fam Blokker op donderdag 23 jul 2020 20
Na diverse keukenzaken hebben bezocht, kwamen we terecht bij Smits keukens Uitgeest, daar hadden we gelijk een goed gevoel. Ook werden we goed geadviseerd door Esther die met ons meedacht over het ontwerp. Juist omdat we onze wasmachine erin geplaatst en weggewerkt wilde hebben achter de deuren van de hoge servieskast .... waar bij andere keukenbedrijven heel moeilijk werd gedaan om dit te realiseren was dit voor Smits keukens geen probleem. We zijn ook super goed geholpen door Bas, Henry en Jaap. dank jullie wel voor de inzet en service ook in deze Corona tijd, en dat jullie meedenken in oplossingen. We zijn superblij met het eindresultaat
FOTO VAN FAM BLOKKER
Zwarte keuken
“Meer dan tevreden”
Betreft Keukenloods Door Loes van de Ven op woensdag 15 jul 2020 20
In de showroom werden we snel en goed geholpen door de verkoper bij het uitzoeken van de keuken. Er werd meegedacht in wat er allemaal mogelijk was en er werd echt naar onze wensen geluisterd. Na enkele dagen ontvingen we de 3d tekening van de gekozen keuken en hebben we deze besteld. De levering verliep zoals gepland (ondanks alle corona problemen) en tussentijdse vragen werden snel beantwoord. Zo kregen we nog wat advies over het aansluiten van het water enzo. De keuken werd geleverd en 2 dagen later gezet. Wij zijn meer dan tevreden over de keuken. Alles wat we wilde zit erop en eraan en dat alles voor een hele schappelijke prijs.
FOTO VAN LOES VAN DE VEN
Zwarte keuken
“Matzwarte keuken”
Betreft ALL STYLE KEUKENS Door Erika op maandag 13 jul 2020 20
Ik wilde graag een mooie mat zwarte keuken waar je geen vingers op ziet met een zwart aanrechtblad wat geen onderhoud vraagt en een zwarte spoelbak en kraan.
All style keukens heeft het precies ingevuld zoals ik het graag wilde, met een leuke zwarte retro koelkast er los naast, zoals ik in gedachten had. Met moderne strakke zwarte apparatuur, praktische brede ladekasten en een super functionele LeMans hoekonderkast is het echt helemaal mijn keuken geworden. Alles is vlekkeloos verlopen, van slopen, leidingwerk aanpassen, stukadoren, schilderen en het plaatsen en aansluiten van de keuken. Joost en je team vakmensen, heel erg bedankt voor dit fantastische resultaat. Wat er allemaal over je wordt geschreven is ook echt zoals het is!
“Top”
Betreft Voortman Keukens Door F. de Wilde op zondag 12 jul 2020 20
Prachtige keuken gekocht bij "voortman keukens " Aankoop van de keuken is met goed advies en overleg gegaan. Volgens afspraak geleverd en netjes geplaatst. Een paar dingen niet gelijk kunnen opleveren. Maar dit is met goed contact perfect opgelost. Met dank aan Henk de Vries. TOP ! Blij met de mooie keuken en kan een ieder aanraden om een keuken te kopen bij " Voortman keukens"
FOTO VAN F. DE WILDE
Zwarte keuken
“Super tevreden”
Betreft Keukenloods Door Fam. Massuger op donderdag 25 jun 2020 20
We hebben een mat zwarte keuken met donker hplblad in steenmotief, en prachtige siemens apparatuur de verkoop is super verlopen, een verkoper die al je wensen mogelijk maakt en binnen je budget blijft.
FOTO VAN FAM. MASSUGER
L keuken met apparatenwand
“Het is prachtig”
Betreft Keukenwereld XXL Door Familie Aarnoudse op zaterdag 13 jun 2020 20
Onlangs hebben we een prachtige keuken gekocht bij Keukenwereld. We hadden de showroom al een aantal keren bezocht en waren helemaal weg van deze zwarte keuken. We zijn goed geholpen en geadviseerd. De verkoper wist wat onze wensen waren en had, toen we het gesprek hadden, van te voren alles al uitgetekend. Erg fijn, zo hadden we meteen een beeld hoe de keuken er in onze situatie uit zou zien. Eenmaal geplaatst is de keuken nog mooier dat we hadden kunnen denken. Het is prachtig.
FOTO VAN FAMILIE AARNOUDSE
Zwarte keuken
“Fijn concept”
Betreft Keukenloods Door S. Hak op maandag 8 jun 2020 20
Na al verschillende zaken te hebben gekocht kwamen we bij de Keukenloods terecht. En wat een verademing tov de rest. Geen opdringerigheid maar wel een heel fijn gesprek waar ook met jou als klant wordt meegedacht ipv voor de portemonnee van de zaak. Ook het concept van de nettoprijs = de prijs vonden we fijn. We hebben een prachtige mat zwarte keuken gekocht met alle apparaten. De keukenplaatsing ging ook supergoed, de 2 monteurs waren erg vriendelijk en gingen niet weg voordat wij helemaal tevreden waren. Wij raden keukenloods iedereen aan.
FOTO VAN S. HAK
Keuken met bardeel
“Zwarte keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Richard op maandag 20 apr 2020 20
Wij kochten een zwarte keuken en zijn zeer tevreden over de nieuwe opstelling en de montage. We genieten volop.
“Heel erg blij”
Betreft I-Kook Door Marthe op dinsdag 31 mrt 2020 20
We wilden een zwarte keuken, maar wisten verder nog niet veel van de mogelijkheden. Door onze keukencoach Rob Martens zijn we erg goed geadviseerd. We hebben nu een mat zwarte keuken met een betonlook blad. Het mooiste vonden wij dat Rob zo goed mee dacht en daardoor hebben we voor apparaten van ATAG die ook mat zwart zijn. We zijn heel erg blij met het eindresultaat!
FOTO VAN MARTHE
Matzwarte keuken
“Strakke keuken”
Betreft Eigenhuis Keukens Door Angela van der Schagt op donderdag 12 mrt 2020 20
Begin 2020 is de royale zwarte houten keuken in U-model geleverd. Het ontwerp van Lusette van Eigenhuis Keukens Amersfoort, die mij in het koopproces ook begeleidde, past geweldig bij mijn huis en de overige inrichting. Het model is strak en van deze tijd. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend en goed schoon te maken. Je ziet er ook geen vingers op. Het keukenblad (wit composiet) staat heel mooi bij de vloer met stoere grijze tegels. Op een van de houten deurtjes zat een minimaal verfdruppeltje en in een klein frontje een noestdeukje. Dat is snel en correct vervangen door Eigen Keukens Amersfoort.
FOTO VAN ANGELA VAN DER SCHAGT
Zwarte keuken in U model
“Heel tevreden”
Betreft Voortman Keukens Door Linda op donderdag 27 feb 2020 20
Bij Ricardo van Voortman een nieuwe keuken uitgezocht voor ons appartement in Amsterdam. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen, heeft ons goed geadviseerd en was erg prettig in het contact. Ook de service afdeling van Voortman was netjes in de communicatie. Al met al helemaal blij met de zwarte keuken, wit marmeren blad en met koperen kraan, spannende keuze, maar heel tevreden!!
FOTO VAN LINDA
Zwarte keuken met wit blad
“Erg goed geholpen”
Betreft Voortman Keukens Door Weijman-Breunissen op maandag 17 feb 2020 20
Super mooie zwarte keuken gekocht en iedere dag zijn we daar weer zeer tevreden mee. Zijn door de heer de Vries erg goed geholpen
FOTO VAN WEIJMAN-BREUNISSEN
Hoekkeuken
“Erg tevreden”
Betreft Keukenloods Door Bart Harmsen op maandag 9 dec 2019 19
Hele mooie mat zwarte keuken gekocht. We werden goed geadviseerd en kregen een scherpe prijs. Tijdens het plaatsen konden we met onze vragen goed terecht in de winkel. Het filter voor de afzuiger die we waren vergeten te bestellen werd kosteloos toegestuurd. Kortom, erg tevreden
“Blij met de keuze”
Betreft KBC Scharnegoutum Door Hieke op dinsdag 3 dec 2019 19
Door de mensen van KBC goed geholpen bij het uitkiezen van onze keuken en badkamer voor onze nieuwbouwwoning. Nadat we eerst al een paar andere adressen hadden bezocht konden we ons vinden in de ideeën van KBC. Superblij mee, spannend om te kiezen voor een zwarte keuken, maar achteraf blij dat we dit zo gekozen hebben.
FOTO VAN HIEKE
“Zeer aan te bevelen”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door S. Gerds op woensdag 27 nov 2019 19
Wij zijn uitstekend geholpen door Jonas Niemeyer van Kuchenhaus Ekelhoff. Hij dacht goed met ons mee en het is prima gelukt onze wensen te realiseren. Kwalitatief goede keuken en apparatuur, misschien niet de allergoedkoopste zaak, maar een keuken kopen is meer dan alleen voor de laagste prijs gaan. Afstand vanaf Groningen naar Nordhorn was goed te doen en ook over de montage en aftersales zijn we zeer te spreken. Na een jaar hebben we gebeld voor een bij te stellen ladefront en kort daarna kwam een vriendelijke monteur langs die gelijk alles even nagelopen is. Kortom zeer aan te bevelen!
FOTO VAN S. GERDS
Zwarte keuken
“Resultaat”
Betreft Bemmel en Kroon Door Corinda van der Plas op donderdag 17 okt 2019 19
We hebben een prachtige mat zwarte keuken gekocht. Op alle vragen en aanpassingen die wij hadden was een antwoord en was het mogelijk. Zelfs toen we er achter kwamen dat de hoek niet haaks was, werd er mee gedacht en aangepast. Super fijn geholpen! En het resultaat mag er zijn!
FOTO VAN CORINDA VAN DER PLAS
Zwarte hoekkeuken
“Fijn”
Betreft Avanti Keukens Door Corne op donderdag 25 apr 2019 19
Eind 2018 een keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Een fantastische ervaring. Verkoper Jaap Bremmer heeft het geweldig gedaan, humor, meedenken en komt zijn beloftes na. Na de koop is er een collega geweest om in te meten. Deze was van alles op de hoogte en echt werkelijk waar: overal is aan gedacht. Het plaatsen van de keuken was in 2 dagen voltooid en niks op aan te merken. Ik kan iedereen aanbevelen om hier een keuken te kopen. Het gevoel is gewoon fijn.
FOTO VAN CORNE
Zwarte keuken
“Geleverde keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Marloes & Manfred Bult op maandag 11 mrt 2019 19
Wij hebben een mat zwarte keuken gekocht! Bij Vera. Wat een top vrouw is dat! Juiste advies, gevoel met klanten is top! Zei wist ons plan op de juiste manier aan te vullen en te vervullen! ( en mijn man te overtuigen). Er hing ook een positieve sfeer in de winkel, de enige winkel waar wij ons prettig voelde en we ook direct tot kopen over zijn gegaan! We willen ooit de badkamer nog aanpakken wij komen zeker terug! (Als vera er nog is).
“Matzwarte keuken”
Betreft I-Kook Door samantha van den berg op zondag 10 feb 2019 19
Ik heb bij deze vestiging een mat zwarte keuken gekocht. De keuken heeft een lastige vorm en maten maar dit was voor Andre geen probleem. Vanaf het moment van binnenkomst en de aftersales alles is keurig geregeld! Ik raad iedereen aan om een hier een keuken te kopen. Eerlijk en transparant
“Raden het aan”
Betreft Keukenloods Door Laura Kieviet op vrijdag 29 jun 2018 18
Wij hebben een prachtige zwarte keuken gekocht inclusief watereiland. We zijn erg blij met onze keuken en alles werkt naar behoren. Hiernaast is de communicatie in en buiten de winkel met Alicia Bos fantastisch geweest. Ze heeft ons overal erg goed mee geholpen, met ons meegedacht en ons geadviseerd. Wij raden iedereen Keukenloods aan!
FOTO VAN LAURA KIEVIET
Zwarte keuken
“Snelle en nette montage”
Betreft I-Kook Door H.Schakelaar op donderdag 8 mrt 2018 18
Een zwarte keuken. Super mooie kwaliteit. Netjes geleverd zonder schade. Snel en netjes gemonteerd
“Je weet waar je aan toe bent”
Betreft Roukens en van Gaalen Keukens Door Esther op dinsdag 6 jun 2017 17
Na wat tekeningen bij andere keukenleveranciers die elke keer weer met dezelfde onbevredigende indeling kwamen toch contact opgenomen met Erik. Gelukkig kwam Erik aan huis en kwam met een heel ander inzicht en dat voelde gelijk goed. Ik wist dat ik een zwarte keuken wilde maar qua materialen was ik erg besluiteloos, ik maak niet makkelijk een keuze maar daarbij zat ik midden in een verbouwing en de tegels van keukenvloer etc moesten ook bepaald worden. Daardoor vond ik het erg lastig een voorstelling te maken van het geheel. Keuzes die ik had gemaakt veranderde nogal eens maar Erik bleef altijd rustig en gaf me advies en dat inzicht weer. Nog nooit zo een geduldige en vriendelijke man met kennis van zaken meegemaakt en hij heeft wat met me te stellen gehad!! Hij heeft een enorm gevoel voor kleur en detail, een verademing! Omdat hij thuis was geweest wist hij wat de smaak van ons wasen en kon ons daardoor ook beter adviseren. Ook de vaste prijs is prettig. Weten waar je aan toe bent en hij is een man van z'n woord. Mocht je nog twijfels hebben, niet doen.je wordt zeker niet teleurgesteld! Ik ben helemaal blij met m'n keuken en verloop van keuze tot koop en plaatsing.
“Zeer tevreden over de aanpak”
Betreft Keukenloods Door Baladi op maandag 25 apr 2016 16
Ik ben zeer tevreden over de manier van aanpak en denken mee top medewerkers en heel erg behulpzaam. Hoe ze mij hebben geholpen is top. Ik heb mijn 1e keuken bij Brugman gekocht. Daar had ik gelijk spijt van er ging van alles fout. Jullie hebben ervoor gezorgd dat die miskoop een beetje verbeterd werd door mijn apparatuur up te graden. Ik voel me gehoord en er is naar mijn wens geluisterd. Heren jullie zijn toppers voor al Erik.
FOTO VAN BALADI
Zwarte keuken met appart kookblok
“Mooie mat zwarte keuken”
Betreft Keukensale Door Joke en Henk op vrijdag 1 okt 2021 21
Super blij met onze mooie mat zwarte keuken. Kees en Pim hebben ons goed advies gegeven. We hadden meteen een goed gevoel in de zaak. Wij bevelen ze dan ook van harte aan.
FOTO VAN JOKE EN HENK
“Mooie mat zwarte keuken”
Betreft Nove Keukens Door Eric Buffinga op dinsdag 25 mei 2021 21
Wijnand van Nove keukens heeft ons erg goed geadviseerd. Hij luisterde goed naar onze wensen en kwam met leuke ideeen. We hebben samen met hem een mooie mat zwarte keuken uitgezocht. Vervolgens kwam hij langs om de keuken in te meten en mooie materialen te laten zien. De plaatsing is professioneel gedaan en de keuken straalt echt kwaliteit uit. We zijn erg blij met onze keuken en kunnen Nove keukens van harte aanbevelen. De kwaliteit van de keuken is vele malen beter dan bij de goedkope keukengiganten.
FOTO VAN ERIC BUFFINGA
“Lees de kleine lettertjes”
Betreft KeukenConcurrent Door Hauke Behrend op zaterdag 3 apr 2021 21
Ik had daar in de winkel een keuken uitgezocht. Goed geholpen. Maar achteraf blijkt toch echt dat je heel goed de kleine lettertjes moet lezen. De keuken kwam op tijd. Maar moest vooraf het volledige bedrag betalen. Dit wilde ik niet omdat ik wist dat er altijd van alles mis gaat. Helaas had ik gelijk. Serieus meer dat een jaar later moest iemand nog steeds de laatste punten afwerken.

Maar had dus een volledig zwarte keuken besteld. Heb ik ineens grijze plinten. En er ontbrak een bestek lade. Dit stond nergens volgens de heren daar. En dit was toch echt afgesproken! Maar ze beroepen zich daar liever op de kleine lettertjes dan op hun woord. Maar veel bellen en mailen met de klantenservice is dit uiteindelijk wel opgelost. Maar dat heeft maanden frustratie opgeleverd. Maar ze hebben het netjes opgelost. Helaas begon de ellende toen pas. 2 aanrechtbladen, diverse kastdeurtjes, lekkages, en foutieve montage later nog steeds een keuken die niet naar wens was. Maar na veel slordigheden van de klantenservice hebben ze het uiteindelijk voor elkaar gekregen. Dus op zich een goede zaak. Dus over keuken concurrent kan ik in grote lijnen wel positief zijn. Het word opgelost. Kan wel lang duren.

Maar mijn grootste frustratie is met de vestiging in Beuningen. Toen ik daar een keuken bestelde. Was er een actie dat alle apparatuur voor de helft was.en als je in dec een keuken daadwerkelijk koopt zou je er een iPhone 11 bij krijgen. Daar hebben ze het nooit over gehad. Ondanks dat ik wel binnen de actie periode viel. En omdat ik wist dat er nog veel ellende aan zou komen heb ik die iPhone maar even gelaten voor wat het was. Maar nu eindelijk de keuken klaar is, heb ik ze er op aangesproken. En volgens een redelijk onvriendelijke medewerker had ik er geen recht op. Omdat ik al extra korting heb gekregen op mijn keuken. En het was ook niet terug te vinden of ik wel recht had op de actie. Daar was niet meer achter te komen. Gemakshalve even vergeten. En omdat ik er een jaar lang niks van heb gezegd moest ik nu ook niet meer er over zeuren ( zijn letterlijke woorden). Schijnbaar staat ergens op pagina 17 een regeltje dat alle acties in de prijs verwerkt zijn.

Alsof je als koper al die pagina's helemaal gaat uitpluizen. De manier waarop ik te woord werd gestaan. En uitgemaakt worden voor leugenaar. Ik zou dus niet willen zeggen dat men geen keuken moet kopen bij dit bedrijf. Maar kan u wel sterk aanraden uw nieuwe keuken niet te kopen bij deze vestiging in Beuningen. Daar doen ze erg hun best om je op slinkse manier zoveel mogelijk te laten betalen. En vooral de beloofde extra's niet te hoeven geven. Beginnen ook meteen met termen als juridisch gezien staan we in ons recht. Dus vooral weg blijven bij die vestiging. Of elke pagina heel goed lezen. Triest als je mensen niet meer op hun woord kan geloven. De normen en waarden van de medewerker daar zijn ver te zoeken.
“Hele goede service”
Betreft Keukensale Door M van der Hoef op zondag 28 feb 2021 21
Ik heb een prachtige mat zwarte keuken gekocht, goed geplaatst en nog belangrijker een hele goede service. Ook in de Corona tijd doen ze alle moeite om je goed te helpen. Dank je wel Jeroen voor al je hulp.
FOTO VAN M VAN DER HOEF
“Geleverde keuken”
Betreft Keukensale Door L.K. op woensdag 13 jan 2021 21
5 jaar geleden onze eerst keuken bij Mark-Jan van Keukensale Deventer gekocht in wit hoogglans. Alles ging verbazingwekkend goed en de keuken beviel uitstekend. Toen we vorig jaar gingen verhuizen en in de basis een prima keuken nog in de woning zat, waren we toch verwend met onze oude keuken waardoor we ervoor hebben gekozen een nieuwe keuken aan te schaffen. Op zich was de weg terug naar Mark-jan niet zo moeilijk aangezien we erg tevreden waren. Dit keer kozen we voor een mat zwarte keuken. Dit keer een paar dingetjes die zeer snel en prima werden verholpen. De service is echt goed! ik beveel Keukensale Deventer zeker aan!
FOTO VAN L.K.
“Vestiging goed maar hoofdkantoor werkt niet mee”
Betreft Bruynzeel Keukens Door Van de Wal op maandag 16 nov 2020 20
Het hoofdkantoor is niet in staat mee te denken bij eventuele problemen. Tot in de kleinste details gaat het mis. We hebben een zwarte keuken die is afgewerkt met witte plint klipjes. Wat blijkt, dat enorme bedrijf is niet in staat zwarte klipjes te regelen. Daarbij nog veel andere dingen die niet lekker liepen en waarbij er geen enkele vorm van solidariteit aanwezig was. Heel vermoeiend en had gewild dat ik er nooit een keuken had gekocht.
“Erg goed”
Betreft Moebel Faber Keukenstudio Door Henrieke Scholtens op dinsdag 7 jul 2020 20
Wij zijn erg tevreden met onze mooie en uitstekend functionerende keuken. De keuken is degelijk en netjes afgewerkt. We zijn goed en vlot geadviseerd door Uwe Faber en ook het mailcontact verliep prima. Erg goed bedrijf, Duitse Spitzenklasse!
FOTO VAN HENRIEKE SCHOLTENS
Zwarte keuken
“Precisiewerk”
Betreft Toplijn Keukens Door Leo op maandag 29 jun 2020 20
Op advies van meerdere mensen Toplijn bezocht. Deskundig personeel dat niet alleen je wensen uitvoert maar je ook weet te verrassen in het ontwerp. Ook na installatie alles dik in orde! Toppers.

Aanvulling ontvangen 1 juli 2020: Ik heb een zwarte keuken gekocht met een wit- composiet- werkblad. De keuken bestaat uit een kastenwand en een kookeiland van liefst 3,6m. Het composiete blad wordt onderbroken door een olijfhoutenplank (30cm diep, 110cm lang). De keuken is met uiterste precisie gemonteerd. Dus dat is heel goed bevallen!
“Droomkeuken”
Betreft Keukensale Door S.Canli op donderdag 5 mrt 2020 20
Ik heb een keuken met eiland gekocht.Adviseur Harry heeft ons super vriendelijk en kundig geholpen.Hij gaf ons echt goede informatie en nam alle tijd voor ons om ons droomkeuken te realiseren
FOTO VAN S.CANLI
Zwarte keuken
“Heel tevreden”
Betreft Keukenstudio Rijnmond Door Peter de Kluijver op zaterdag 29 feb 2020 20
Januari j.l. een zwarte keuken met keukeneiland gekocht bij Keukenstudio Rijnmond , waarvan de bovenkant van spoelbak en eiland voorzien zijn van hout. Graag zou ik Keukenstudio Rijnmond van harte aanbevelen! De klant is écht koning! De keuken kan men écht naar eigen smaak samenstellen, zonder dwang! Personeel is uiterst meedenkend, zonder gelijk een keuze te moeten maken! Wat ik graag nog wil vermelden, is de perfecte keukenmontage! Met uiterste zorg wordt de keuken gemonteerd! De perfecte keuken die ik vond, is bij Keukenstudio Rijnmond!
FOTO VAN PETER DE KLUIJVER
Perfect gemonteerd
“Zwarte keuken”
Betreft KVIK Door Ad op vrijdag 27 dec 2019 19
We hebben een zwarte keuken gekocht bij Kvik in Breda. Super geholpen en in Nov in is hij geplaatst. Hij is prachtig en we zijn er enorm blij mee.
“Serieuze kennis aanwezig”
Betreft Toplijn Keukens Door Maarten Huls / White Door Architects op dinsdag 1 okt 2019 19
Wat een fantastische samenwerking! Vanaf het eerste moment van samen zitten en onze ideeën delen, tot de laatste kleine aanpassing om het geheel na plaatsing helemaal perfect te krijgen. Als architect komen wij vaker in aanraking met keukenleveranciers en hebben wij ervaring met het volledige proces van idee tot realisatie en plaatsing. Zelden zijn wij een partij tegen gekomen waarbij alles zo naadloos in elkaar over loopt. Een serieuze kennis van de producten, materialen en mogelijkheden, in combinatie met een goede prijs kwaliteit verhouding hebben er voor gezorgd dat Toplijn Keukens een maakbare keuken heeft geleverd waarbij wij als specialisten ook veel hebben kunnen leren tijdens het proces. De keuze om een volledig zwarte keuken als los element te plaatsen in de ruimte, was niet voordehand liggend maar is door Toplijn Keukens op een professionele manier vorm gegeven. Afspraken zijn ten alle tijden nagekomen en de nazorg was perfect geregeld. Het resultaat is een prachtige keuken die volledig past bij ons als gebruiker en die een verrijking van ons leefruimte is. Wij kunnen Toplijn Keukens alleen maar aanraden en dat doen wij ook bij onze opdrachtgevers!
“Genieten van de keuken”
Betreft Alka Keukens Door Fam Keeman op donderdag 11 jul 2019 19
Wij hebben een mat zwarte keuken met apparatuur gekocht en zijn er zeer tevreden over. Tijdens het uitzoeken van de materialen en apparatuur zijn we goed op de hoogte gebracht via de showroom keukens. Tijdens het ontwerpen was er ook goed mee gedacht over zoveel mogelijk ruimte en oppervlakte te behouden met onze wensen erin.

Aanvulling ontvangen 11 juli 2019: Wij hebben de levering ontvangen en is ook al geïnstalleerd. We kunnen koken en genieten van de keuken
“Moderne zwarte keuken”
Betreft Duitse Keuken Import Door Nico op vrijdag 17 mei 2019 19
Wij kochten een moderne zwarte keuken compleet met wijnkast, koelkast, vrieskast en andere apparatuur. Wij zijn uiterst tevreden over het product, de plaatsing en het directe herstel van kleine probleempjes achteraf. Wij zijn net zo tevreden als met onze eerste keuken die we 29 jaar geleden bij deze leverancier hebben aangeschaft.
“Enthousiast”
Betreft Joh. Slooijer Keukens en kasten Door Inge Brinks op zaterdag 13 apr 2019 19
Een prachtige keuken afgeleverd die we samen met Johan hebben ontworpen. Door zijn ervaring kon hij precies aansluiten bij onze wensen en zo kwamen we tot het perfecte plaatje. Hij heeft een prachtige mat zwarte keuken geleverd. Precies zoals we het van te voren voor ogen hadden. Johan en Raymond zijn echte vakmensen die in het hele proces, van ontwerp tot plaatsing, enthousiast zijn en de klant betrekken.
FOTO VAN INGE BRINKS
Keuken met eiland
“Slechte service”
Betreft Mandemakers Keukens Door k de weerd op zondag 18 sep 2016 16
juni 2015 hebben wij een keuken gekocht bij mandemakers zwolle ,wij hebben een hoogglans zwarte keuken gekocht ,dat was geen probleem volgens de verkoper alleen is hoogglans zwart een hele dure kleur waar je extra voor moet betalen. de keuken word 12 oktober 2015 geplaatst , ongeveer 2 maanden voor plaatsing belt de verkoper dat alles niet in hoogglans zwart uitgevoerd kan worden , het gaat eerst om de plint onder de keuken en de achterwand van de bar , of dat ook in mat zwart of rvs mag. we zijn er niet blij mee , maar doe het dan maar in rvs , een paar dagen later belt zijn colega of niet alles ,op de kastfrontjes na , rvs mag hij stuurde een 3d tekening om te laten zien hoe mooi dat was volgens hem. wij vonden het niet mooi te veel rvs wij wilden dan wel een paar wijzigingen ,de verkoper zei dat eerst de keuken word geplaatst ,en daarna samen gingen kijken wat er dan veranderd moest worden , ik ging errmee akkoord [ had ik nooit moeten doen] . 12 oktober ,de keuken word geleverd , wat blijkt , het is geen rvs maar een titanium kleur , ik gebeld naar mandemakers , volgens de telefoniste neigd titanium naar rvs ,wat natuurlijk bij lange na niet zo is ik ben gewoon besodemieterd hoogglans zwart is veel duurder dan een geplastificeerde houten plaat met titanium kleur. die zelfde week hebben wij een afspraak bij mande makers wij zijn eruit gekomen wat betrefd de veranderingen , maar toen begon het lange wachten ,na 2 maanden maar is begonnen met bellen waar ze blijven , steevast krijg je het antwoord .de verkoper is bezig met klanten hij belt u zo terug , maar helaas hij belt niet terug ik heb in 9 maande tijd ongeveer 40 keer gebeld , hij heeft mischien 5 keer teruggebeld , en meestal omdat ik eerst naar het hoofdkantoor had gebeld. 1 september 2016 werd eindelijk de keuken afgewerkt , je verwacht dan nog een telefoontje van mandemakers of we tevreden zijn , maar helaas helemaal niks , het intereseert ze niet ze hebben hun geld binnen dus klaar. de keuken op zich zijn wij tevreden over maar mandemakers nooit weer. ik heb nog nooit zulke slechte service meegemaakt.
Meer artikelen