Feedback

Showroomkeukens

Showroomkeukens kunnen een goede keuze zijn bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. De belangrijkste voor- en nadelen bij het kopen van een showroomkeuken zijn als volgt:

Voordelen showroomkeukens

Lagere prijs. De belangrijkste reden om voor een showroomkeuken te gaan is de lagere prijs. Showroomkeukens worden goedkoper aangeboden dan reguliere keukens. Bij een showroomkeuken heb je daardoor meer mogelijkheden om binnen je budget te blijven of een keuken te kopen die anders boven je budget zou liggen.

Snelle levertijd. Showroomkeukens zijn in de regel veel sneller leverbaar. Soms kunnen de keukens zelfs direct worden meegenomen. Goede afspraken over levertijd zijn echter wel sterk aan te raden. In sommige gevallen zal een winkel op de plaats van de showroomkeuken een andere showroomkeuken willen monteren. Als die nieuwe keuken nog niet geleverd is aan de winkel, dan zal men soms willen wachten met het demonteren en leveren van de bestaande showroomkeuken.

Duidelijk wat je koopt. Het is prettig dat je vooraf precies kunt zien en voelen wat je koopt.

Nadelen showroomkeukens

Flexibele wensen nodig. De kans dat een showroomkeuken exact voldoet aan alle wensen van een koper is heel erg klein. De koper zal dus flexibel moeten zijn in zijn wensenlijst.

Aanpassingen meetal nodig. Aanpassingen van de showroomkeuken zijn in de meeste gevallen nodig. Te denken valt aan het nemen van een ander type keukenblad of het uitbreiden van de keuken met extra kastjes. Vraag in ieder geval goed na of de showroomkeuken in het geheel moet worden aangekocht (inclusief bijvoorbeeld het niet gewenste type keukenblad) of dat bepaalde onderdelen mogen worden weggelaten, toegevoegd of gewijzigd.

Ontbrekende onderdelen. Let erop dat showroomkeukens niet altijd compleet zijn. Denk bijvoorbeeld aan een ontbrekende kraan of handvatten. Ook is mogelijk dat de keuken geen water- of gasaansluiting bevat omdat die in de showroom niet nodig zijn. Let er dus op dat de showroomkeuken compleet is of wat er nog ontbreekt. Als onderdelen extra moeten worden besteld dan kan sprake zijn van een levertijd.

Keuken is niet nieuw. Een showroomkeuken is niet nieuw maar heeft al een tijd in een showroom gestaan. Een showroomkeuken zal in de regel niet of nauwelijks gebruikt zijn.
Reacties
Er zijn 81 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Alles ziet er heel mooi uit en werkt perfect”
Betreft I-Kook Door Corinne Hart op zaterdag 9 jul 2022 22
Wat een wereld van verschil: I-Kook of alle andere winkels waar we geweest zijn. Geen pusherige salesjongens maar gewoon iemand die eerst goed luistert en dan met je meedenkt. Wij waren binnen een half uur klaar want onze droomkeuken stond in de showroom. Verkoper Frans pakte zijn tekenspullen erbij en toverde de showroom keuken op papier even om naar de maten die wij moesten hebben. Inmiddels is de keuken binnen en mijn man heeft hem zelf geplaatst. Alles ziet er heel mooi uit en werkt perfect. Ook onze buurvrouw heeft nu haar keuken bij Frans gekocht en andere vrienden van ons gaan ook bij hem kijken. We kunnen I-Kook dus echt aanraden.
FOTO VAN CORINNE HART
“Superblij met het resultaat”
Betreft I-Kook Door Arnold op dinsdag 24 mei 2022 22
Top showroom keuken mogen afhalen, Awinash heeft ons uitstekend geholpen. We kregen in Den Haag alle ruimte en tijd om de keuken tijdens openingstijden uit elkaar te halen, een hoop werk maar we zijn super blij met het resultaat.
“Super tevreden met de goede service”
Betreft SmartDesign Keukenstudio Door Gaby Buijs op vrijdag 13 mei 2022 22
De Heer Aren Melissant kwam onlangs langs om een paar deurtjes bij te stellen. Niet alleen werden de deurtjes keurig weer gecorrigeerd, maar tegelijkertijd kregen we ook andere waardevolle adviezen. Onze (showroom) keuken werd eind 2013 afgeleverd en ik herinner me nog goed dat op kerstavond, terwijl ik aan het koken was voor kerstdag, het fornuis het plotsklaps niet meer deed. In paniek Smart Design gebeld met in mn achterhoofd de angst dat ze waarschijnlijk geen tijd meer hadden om te komen op zo korte termijn. Maar....ze kwamen onmiddellijk en losten het probleem snel voor ons op. Aren Melissant herinnerde zich ook nog het voorval met ons fornuis in 2013. We zijn super tevreden met de service van Smart Design. Altijd geruststellend om te weten dat zelfs na zo veel jaar Smart Design nog steeds klaar staat om goede service te verlenen.
FOTO VAN GABY BUIJS
“Nieuwe keuken voor vakantiewoning”
Betreft I-Kook Door Mario op woensdag 4 mei 2022 22
Op advies van een vriend ging ik bij I-Kook kijken voor een nieuwe keuken voor mijn vakantiewoning. Ik werd super goed geholpen door Matthew. Hij nam alle tijd voor me en gaf mij uitstekend advies. Hoewel ik eerst een maatkeuken aan het overwegen was heb il uiteindelijk bij I kook een showroom keuken gekocht. Het team was uiterst behulpzaam toen ik de afhaaldatum moest wijzigen. Iedereen doet echt zijn uiterste best om het klanten naar hun zin te maken. Ik kan I-kook dan ook echt aan iedereen aanbevelen.
“Bedankt voor de hele goede service”
Betreft Nuva Keukens Door Wilma op maandag 18 apr 2022 22
Wij hebben een showroomkeuken gekocht en konden deze pas 1 jaar later plaatsen omdat ons huis nog niet afgebouwd was. Onze keuken heeft een jaar lang gratis in de opslag gestaan, na afroep netjes geplaatst, maar ze waren het granieten keukenblad kwijt...geen probleem, er werd meteen een nieuwe besteld en 2 weken later geleverd. Ook hadden ze aangeboden om een noodvoorziening te maken. De keuken is prachtig. bedankt voor de hele goede service.
“Zeer tevreden”
Betreft Keukenhal Door Carina op maandag 20 dec 2021 21
Wij hebben een mooie showroom keuken gekocht,die volledig is aangepast aan de ruimte van de keuken, met mijn gedroomde kookeiland en Bora, en zelfs koffiehoekje is gelukt!
Heel fijn geholpen door Dustin en Marco, en de mevrouw die de eerste tekening heeft gemaakt. Service center ook goed bereikbaar, maar door drukte kan alles wat langer duren nu. Kleine afwerkingen een aantal weken na plaatsing nog gedaan. Zeer tevreden!
“Niks dan lof”
Betreft Kitchen4all Door Dennis L. op woensdag 3 nov 2021 21
Bij aankoop goed geholpen, zonder het gevoel te hebben gehad dat me iets werd opgedrongen. Ook bereidwillig om mee te denken bij mogelijke problemen of uitdagingen. De levering v/d keuken ging ook goed, de plaatsing moest helaas uitgesteld worden doordat ik zelf het leidingwerk niet op orde had. Ook hierin werd zeer bereidwillig meegezocht naar de snelst mogelijke oplossing. De uiteindelijk plaatsing verliep ook soepel, met slechts 2 opmerkingen: de kraan die door de fabriek geleverd was bleek na montage niet degene die ik besteld had. Het betrof een duurder model, waarbij mij werd gevraagd wat ik ervan vond. Toen ik aangaf deze ook erg mooi te vinden, kon deze blijven zitten zonder verdere kosten.
2e puntje was dat 1 v/d anti-slipmatten te smal bleek voor m'n lades. Maar hiervoor was binnen de kortste keren een vervanging geregeld. Ben nu enorm in m'n sas met de nieuwe keuken, welke door mensen uit m'n omgeving als "showroom keuken" wordt betiteld. Niks dan lof voor de service v/h bedrijf en de kwaliteit v/d keuken..!
FOTO VAN DENNIS L.
“Onze complimenten”
Betreft Avanti Keukens Door Manager Casa Mia op woensdag 14 jul 2021 21
Voor een nieuw te starten woonvorm voor mensen met autisme, waren we op zoek naar een praktische keuken van goede kwaliteit. De financiën waren via een crowdfundingsactie verzameld. De verkoper van Avanti heeft met zijn collega's, vol enthousiasme, alles er aan gedaan om binnen dit budget te blijven. Zo is de keus gevallen op een showroomkeuken, met nieuwe apparaten die in het magazijn stonden, maar elders niet pasten of over waren, waardoor er korting af kon in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vervolgens werkten ook de planning en monteurs mee om nog voor de start de keuken te plaatsen en dat was echt op korte termijn voor hen!! Twee dagen voor de start van de woonvorm was de klus geklaard. Onze complimenten! Jullie hebben hard gewerkt voor ons. Enorm bedankt namens directie, personeel & bewoners van Welcura, locatie Casa Mia Barneveld (www.welcura.nl) en namen het stichtingsbestuur Esveld
FOTO VAN MANAGER CASA MIA
“Prettige ervaring”
Betreft Nuva Keukens Door Remco Larik op vrijdag 14 mei 2021 21
Ik heb bij Nuva een showroom keuken gekocht. Alles ging prima en vlot, een prettige ervaring, zowel met de verkoopafdeling als met de jongens die hier thuis de keuken hebben gemonteerd! Een tip voor de verkoopafdeling: probeer ook de keukenkast inrichting te verkopen
“Nieuwe showroomkeuken”
Betreft Keukenloods Door Daris op vrijdag 19 mrt 2021 21
Nieuwe showroomkeuken gekocht in de winkel. Super geholpen daar, aanpassingen konden gemaakt worden. Vlotte koop/verkoop. Datum van levering samem vastgesteld, in overleg deze nog kunnen wijzigen. Keuken is netjes afgeleverd door de bezorgers, met informatie van levering een paar dagen vooraf. En de nieuwe keuken staat prachtig!
“Dank voor goede zorgen”
Betreft I-Kook Door Sven en Rensje op vrijdag 12 mrt 2021 21
Een warm bad, anders kunnen we het niet omschrijven. Al vanaf de ontvangst van Andre, niet de standaard "Goedemiddag, hoe kan u helpen en hoeveel wilt u uitgeven", maar "Goedemiddag, kijkt u rustig rond en als u vragen heeft horen we het graag". Totaal geen druk, maar een ontspannen sfeer. We liepen eigenlijk vrijwel direct tegen een prachtige showroomkeuken aan, die 'perfect' paste in ons nieuwbouwhuis. De prijs is hier de prijs (dus geen 13k wordt 11k wordt uiteindelijk 9k). Dus toen we Andre naar informatie vroegen zijn we om de tafel gaan zitten om de aanwezige verlichte kapstok 'erbij te lullen' (we blijven immers Hollanders). In overleg mocht de keuken ook nog een flinke periode kostenloos blijven staan, aangezien ons huis nog niet klaar was. Nadat we de keuken hadden opgehaald en zelf hadden geplaatst, stond hij ook hier prachtig. Enige puntje was het rechter hoekje, daar was een ruimte over aangezien het een showroomkeuken was. Na telefonisch overleg en advies via Zoom hebben we samen met Andre een passende oplossing gezocht, die inmiddels in bestelling staat. Ook hierin werden we voorzien van eerlijk advies en werd ons geadviseerd om bij het origineel te blijven.
Om een lang verhaal kort te maken, zoek je een mooie kwaliteitskeuken voor een schappelijke prijs, zoek dan niet verder en stap hier (weliswaar nu op afspraak) eens binnen! Andre en Rob, nogmaals bedankt voor de goede zorgen, we zijn er echt oprecht super blij mee!
FOTO VAN SVEN EN RENSJE
“Goed geregeld”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Miranda van Beelen op vrijdag 6 nov 2020 20
Zeer tevreden over Grando Hoofddorp, goed geholpen en geadviseerd. Mooie showroom. Keuken in 2 dagen geplaatst door Nico, top. Alles goed geregeld, zeker omdat na plaatsing bleek dat de koelkastdeur krom trok. Gebeld met Grando Hoofddorp en binnen een week hadden we een nieuwe deur.
FOTO VAN MIRANDA VAN BEELEN
“Uiterst tevreden”
Betreft Avanti Keukens Door fred Lensink op dinsdag 22 sep 2020 20
wij zijn uiterst tevreden over Avanti bij het bekijken van de keuken welke in de showroom stond werden wij netjes en informatief geholpen , de aanpassingen die wij wilden konden zonder probleem gedaan worden. De levering van onze showroomkeuken was super netjes alles keurig verpakt in karton en folie zonder beschadigingen en op de afgesproken tijd
FOTO VAN FRED LENSINK
Zelf geplaatste keuken
“Geleverde showroomkeuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Stef op maandag 21 sep 2020 20
Naar alle tevredenheid een showroomkeuken gekocht. Hierbij correct geholpen alsof de volledige prijs werd betaald.
“Plaatsing probleemloos”
Betreft Keukenwarenhuis Door Peter op dinsdag 8 sep 2020 20
Het is inmiddels onze tweede keuken bij het Keukenwarenhuis. De kwaliteit van deze showroomkeuken is goed. Deze keuken is bestemd voor onze vakantiewoning en is zeer redelijk geprijsd. De plaatsing verliep probleemloos in een dag. Maar het voorwerk , zoals het verwijderen van de oude tegels, stucwerk en electra moet je wel zelf regelen. Maar goed daar is de prijs ook naar.
FOTO VAN PETER
Geplaatste keuken
“Zeer tevreden over Ijtsma”
Betreft Ijtsma Keukens Door Fam. Hijlkema op donderdag 23 jul 2020 20
Wij hebben een keuken en een laminaatvloer bij IJtsma gekocht. Je wordt er heel goed geholpen en krijgt goed advies en tips zonder dat je van alles wordt opgedrongen. Heb je een idee dan maken ze zonder problemen en verplichtingen een tekening zodat je snel kunt zien hoe het eruit komt te zien. Het uitzoeken van de vloer was ook super omdat je de (voorbeeld)vloer bij de showroomkeuken neer kon leggen en zo kun je gelijk zien dat het wel of niet mooi staat. Ook het plaatsen van de keuken en het leggen van de vloer is super netjes gedaan!!! Kortom ...wij zijn zeer tevreden over IJtsma.
“Specialist”
Betreft I-Kook Door Ronald Wentink op maandag 13 jul 2020 20
i-Kook is de specialist waar je moet zijn als je je droomkeuken waar wilt maken.
Na veel teleurstelling en afspraken die niet waar zijn gemaakt, hadden wij de hoop opgegeven om een goede keukenspecialist te vinden. Zo hadden wij bijvoorbeeld bij een keukenspecialist een afspraak gemaakt waarvoor wij echt 4 weken hebben moeten wachten, maar dat vonden wij de moeite toen wel waard. Echter zijn wij op de avond van onze afspraak gebeld met de mededeling dat onze afspraak niet doorging omdat er een dubbele afspraak was ingepland. Wij zouden nog teruggebeld worden maar zijn tot op heden niet teruggebeld.

Op een dag werden wij getipt om naar i-Kook te gaan en na zoveel tegenslagen hadden wij eerlijk gezegd niet veel hoop dat we zouden slagen bij i-Kook. Daar aangekomen kwam onze held aangelopen, niet wetend dat HIJ onze droomkeuken waar zou gaan maken. Hij wilde ons graag helpen, maar hij had een afspraak en zijn afspraak zou er binnen +-45 minuten zijn, maar toch wilde hij helpen en liet ons plaatsnemen aan zijn bureau. André is echt een super keukenspecialist en luistert echt naar de klant! In nog geen 45 minuten had hij al zoveel met ons doorgenomen en wilde graag nog een gesprek inplannen om alles rustig door te nemen. Hij had het e.e.a. genoteerd en ging de komende dagen ermee aan de slag om alles voor ons uit te zoeken. Hij noemde dit echt zijn huiswerk en echt waar, hij had ook echt
alles van A tot Z uitgezocht! Hij had tevens een plan gemaakt voor de leidingen (water en elektra). Dit alles was vrijblijvend! De klant staat echt op nr. 1 bij i-Kook. Ze hebben naar ons geluisterd en hebben hun best gedaan om onze droomkeuken waar te maken. Alles verliep volgens afspraak, geen vertraging en ook geen ontbrekende onderdelen o.i.d. André liet weten dat hij het eindresultaat graag wilde zien zodra de keuken af was. We hebben even moeten wachten omdat de afzuigunit vertraagd was, maar afgelopen week is hij bij ons op bezoek geweest en verraste ons met een tas vol lekkers en een mooie fles Chardonnay! Welke keukenspecialist doet dit tegenwoordig? i-Kook dus! Dit was echt onverwachts en wij wilde André/i-Kook ook bedanken voor zijn tijd en service en om deze reden wilde wij ook persoonlijk een leuk presentje afleveren. Het was aan het regenen en de deur werd door een vriendelijke man voor ons opengehouden, niet wetend dat deze vriendelijke man de directeur van i-Kook is, totdat wij wat later op de dag een mail ontvingen van i-Kook. De directie was verrast dat wij de moeite hadden genomen om naar i-Kook te komen voor het persoonlijk bezorgenbvan een presentje en om te bedanken voor de service. En dit is nog niet alles, de directie wilde ons ook bedanken en om deze reden heeft hij ons (vanuit het hart) een leuk presentje voor in de keuken gestuurd. Toevallig hebben wij het presentje vandaag in ontvangst genomen en ik kon mijn ogen niet geloven.. een Boretti Special giftbox! Het gaat ons echt niet om de presentjes, maar de service die wij hebben gekregen. Dit was en is gewoon TOP! Ze hebben vanuit hun hart gehandeld en hun best gedaan om onze droomkeuken waar te maken, dit waarderen wij echt enorm! Ik heb een heel verhaal getypt, maar dit zijn zij ook waard, zodat een ieder kan lezen dat i-Kook niet zomaar een keukenspecialist is, maar echt veel meer dan dat. Dus heb je een keuken nodig of ben je opzoek naar iets speciaals, ga dan naar i-Kook en je zult gegarandeerd slagen! Want ze doen er echt alles aan om jouw droomkeuken waar te maken. Wij hebben in ieder geval elke dag het gevoel alsof wij in een showroomkeuken staan te koken en dit hebben wij echt te danken aan i-Kook!
FOTO VAN RONALD WENTINK
Keukendesign
“Trots”
Betreft Total Home Concept Door Fam. Buiter op vrijdag 10 jul 2020 20
Rond februari een prachtige keuken uitgezocht bij Total Home in Lelystad. Bij binnenkomst word je verrast door het mooie ruime pand. Op de begane grond en de 1ste verdieping staan de keukens. Op de 2de verdieping het badkamer sanitair. We kregen de gelegenheid om eerst rustig een kopje koffie / thee te drinken en de showroomkeukens te bewonderen. Daarna werden we geholpen door Rik. Samen hebben we gekeken naar onze wensen en , niet minder belangrijk, het kostenplaatje. Ook hierin werd goed meegedacht en eventuele suggesties aangedragen om vervolgens op een mooie betaalbare en van goede kwaliteit keuken uit te komen. Door middel van de 3D tekeningen werd voor ons het plaatje pas echt compleet. In totaal zijn wij 2 a 3 keer bij Total Home geweest voor onze nieuwe keuken. Bij iedere komst werd weer meegedacht wanneer wij toch onze twijfels hadden over een bepaalde opstelling, wel of geen lades, kookplaat toch verschuiven etc... Inmiddels staat de keuken nu een aantal weken. Alles was goed en compleet bij levering. Vorige week hadden we een mankement aan onze kookplaat. Hier kon Total Home niks aan doen, maar zij hebben ons hierbij wel geholpen het op te lossen. Binnen een week was onze kookplaat gerepareerd. Kortom, wij zijn zeer tevreden met de service van Total Home en zouden ook andere mensen Total Home aanraden voor hun keuken, sanitair, wanden en of vloeren. Super blij en trots met onze prachtige keuken!
“Zelf gemonteerd”
Betreft Keukenwereld XXL Door w f de wit op dinsdag 10 mrt 2020 20
onlangs een showroom keuken gekocht bij verkoper Ruud van der Linde en
we kwamen vrij snel overeen met de voorgestelde prijs,met Ruud is goed
zaken te doen. Ook na de koop staat hij je vriendelijk te woord en geeft je het juiste advies. van mij krijgt daarom Ruud van Keukenwereld XXL een dikke 10

Aanvulling ontvangen 13 maart 2020: De aankoop is goed bevallen en heb de keuken zelf gemonteerd,een beetje klusser zoals ik kan dat zelf.
“Situatie heel coulant opgelost”
Betreft Eigenhuis Keukens Door Dean Franke op vrijdag 6 mrt 2020 20
Op 7 maart 2019 heb ik bij Eigenhuis Keukens een showroom keuken gekocht. Deze heeft eerst tot en met ca. november/december 2020 in opslag gestaan. Maar omdat wij hem tegen het lijf liepen en hem erg mooi vonden, hadden we hem al in een vroeg stadium gekocht. Sinds afgelopen zondag (01-03-2020) sliepen wij pas in ons nieuwe huis en maakten we ook pas gebruik van de keuken, waar we overigens verder heel tevreden over zijn. Gelijk bij het gebruik van de quooker kraan hoorden we een knal. Eerst dachten wij dat het misschien de sifon was die los knalde. Echter bleek het de wasbak te zijn die in elke hoek geknapt is en aan alle kanten lekte. Een vervelende situatie die snel een oplossing verdient. Gelijk heb ik contact opgenomen met Eigenhuis Keukens om te zien hoe we dit konden oplossen. Ze gaven aan dit te communiceren met de fabrikant. Nu, nog geen week later bericht gekregen dat de we een nieuw werkblad plus spoelbak mogen verwachten en deze gemonteerd wordt. Ik had niet verwacht dat hier zo snel een oplossing voor zou komen en al helemaal niet zo'n coulante als deze. Daarvoor super bedankt en zou jullie absoluut aanraden omwille van de mooie keukens en goede service. Vriendelijke groet, Dean
“Goed geholpen”
Betreft Satink Keukens Door John Nijkamp op woensdag 4 mrt 2020 20
We hebben 2 keukens gekocht voor onze woning met dubbele woonfunctie.
We zijn geholpen door dhr. D. Plekkenpol, welke ons erg goed heeft geholpen. Het betreft 1 nieuwe kleine keuken en 1 grote showroomkeuken. Beide zijn op de afgesproken datum geleverd. Dhr Plekkenpol had alle tijd voor ons en was erg vrolijk. Dit is de 3e keuken die we hier hebben gekocht en de voor de volgende komen we zeker terug!
“Showroomkeuken”
Betreft Keukenloods Door Sas op donderdag 13 feb 2020 20
Ik heb een mooie showroom keuken gekocht, ook vanwege de Siemens apparatuur. Ik wilde graag een inductie kooplaat ipv de aanwezige gaskookplaat (ivm van het gas af), dit was geen probleem, en ook een iets elegantere afzuigkap was zo geregeld. Natuurlijk zit er hier en daar een gebruiksspoortje, maar nog steeds is mijn mooie keuken een pláátje om te zien. We zitten nog wel in de verbouwing, apparatuur is nog niet aangesloten, maar wat ben ik blij! De mensen van Keukenloods in Roosendaal hebben geduldig gereageerd op mijn vragen (mail), belden op bepaald moment zelf omdat dat sneller was, stonden met een kop koffie klaar toen we de keuken kwamen ophalen. Het zelf afbreken en weer opbouwen was een uitdaging (met de aanwezige papieren goed te doen), maar daardoor heb ik een mooie keuken voor een erg leuk prijsje! Dankjulliewel! (nog geen foto van het eindresultaat, omdat het nog niet helemaal klaar is).
“Goed gevoel”
Betreft Kitchen4all Door L.V. op woensdag 29 jan 2020 20
Wij hebben half december een showroom keuken gekocht in Dronten. Vanaf het eerste moment een goed gevoel! Albert reageerde snel via de mail en heeft goed geluisterd naar onze wensen. Alles kon naar wens aangepast worden. We hebben zelf genoten van een vers gebakken appelcake in de winkel :-) De keuken is zeer vakkundig en snel geplaatst. En bij hele kleine problemen werd snel gehandeld. Kortom, wij zijn zeer tevreden met onze prachtige nieuwe keuken en de goede service van Kitchen4all Dronten!
FOTO VAN L.V.
Hoekkeuken
“Toppie”
Betreft Keukenhal Door Martina op zondag 26 jan 2020 20
Showroomkeuken die aangepast is geworden. Zeer tevreden over het meedenken, de klantvriendelijkheid, de kennis en service waarmee ik te maken kreeg. Toppie en ik heb al mensen aanbevolen om bij Keukenhal hun keuken te kopen.
FOTO VAN MARTINA
Showroomkeuken
“Showroomkeuken”
Betreft I-Kook Door S.A. van Druenen op dinsdag 21 jan 2020 20
Showroom keuken gekocht, zelf gedemonteerd en opgehaald. Goede prijs, informatie, hulp en after sales. Complimenten voor Paul Ouwerkerk!
“Goed gevoel”
Betreft Voortman Keukens Door Jan & Ingrid Simons op dinsdag 17 dec 2019 19
In samenspraak met dhr H.de Vries een showroomkeuken aangeschaft. Zeer goed advies, dhr luisterde heel goed naar onze wensen en reageerde adequaat op ons verhaal. Hij nam alle tijd waardoor wij het prettig vonden op deze wijze een keuken te kopen. Dhr de Vries is een zeer attente man met veel ervaring waar je een goed gevoel bij krijgt.

Aanvulling ontvangen 18 december 2019: De keuken is intussen geleverd, gemonteerd. Hetgeen wat nog geregeld moest worden is intussen ook al opgelost. Wij zijn erg tevreden over Voortman keuken Apeldoorn.
FOTO VAN JAN & INGRID SIMONS
Geplaatste showroomkeuken
“Sympathiek bedrijf”
Betreft KBC Scharnegoutum Door Bergsma op maandag 16 dec 2019 19
Vorig jaar had ik een showroomkeuken gekocht in Duitsland met een Quooker Flex kraan. Nu ik de Quooker kraan wilde installeren ontbraken er een aantal belangrijke onderdelen. Via Hans Veenstra kreeg ik de tip om Quooker te contacten en het probleem voor te leggen en dat Quooker de service op een hoog niveau heeft staan. Mocht ik er niet uitkomen, dan zou hij dit voor mij oppakken. Bleek een gouden tip. Gratis verzending, gratis onderdelen en binnen een werkdag wordt dit bezorgd. Al vaker heb ik dit bedrijf in Scharnegoutum leren kennen als een sympathiek en eerlijk bedrijf. (aanschaf keuken vorige woning, installatie badkamer via Friso/KBC)
“Aankoop showroomkeuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Anita Kamp op vrijdag 13 dec 2019 19
Showroomkeuken gekocht in Helmond. Alles super geregeld door Peter. Dik tevreden!

Aanvulling ontvangen 17 december 2019: Het is geleverd, monteren doen we in eigen beheer.
“Showroomkeuken zelfmontage”
Betreft Kitchen4all Door Dennis Dekker op donderdag 5 dec 2019 19
Ik heb een showroom keuken gekocht. De showroom keuken paste niet helemaal in mijn keuken, d.m.v. van een 3d tekening passend gemaakt voor mijn. Dat vind ik nog eens een super service. Tevens mag ik gebruik maken van de aanhanger, daarnaast ook nog geholpen met demontage en vervoer.
“Kosten noch moeite gespaard”
Betreft Voortman Keukens Door André Passé op donderdag 12 sep 2019 19
Voortman (uitstekende adviseur Roland Besselink) heeft ons een Next125 showroom keuken geleverd. Doordat het een showroom keuken is leverde dat een paar uitdagingen op. Ten eerste was het lastiger de keuken te plaatsen. Dat is in opdracht van Voortman door twee man perfect uitgevoerd (en dat was een behoorlijke klus). Doordat het een showroom keuken was bleek er een nieuw aanrechtblad nodig: geen enkel probleem. En ten slotte bleek er een kras te zitten op de inductiekookplaat. En ook dit is weer perfect opgelost door de service afdeling van Voortman. Kosten noch moeite zijn gespaard door de uiterst vriendelijke mensen van Voortman.
FOTO VAN ANDRÉ PASSÉ
Next125 keuken
“Zeer goed geadviseerd”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Harry Tuin & Anneke ten Napel op vrijdag 24 mei 2019 19
We waren zelf al geruime tijd bezig geweest met het nadenken over de vorm die onze nieuwe keuken zou moeten krijgen, toen we binnenstapten bij Küchenland Ekelhoff. Het was prettig dat er veel tijd was om rond te lopen door de grote hoeveelheid showroomkeukens en op die manier nog weer nieuwe ideeën op te doen. Wij vielen beiden voor een maïsgeel composiet aanrechtblad - dat echter uit de collectie bleek te zijn genomen door de fabrikant. Jeanin Oude Wolbers, onze adviseuse, reserveerde echter direct het allerlaatste blad dat nog bij de fabrikant in het magazijn stond, ongeacht of we tot aankoop ervan over zouden gaan of niet! Met engelengeduld begeleidde ze onze beslissingen: als ervaren thuiskok en met ongelooflijk veel praktische kennis van keukenzaken gaf ze ons met veel enthousiasme talloze goede adviezen, waar we iedere dag nog van profiteren. De vormgeving van de keuken (zonder bovenkasten) is heel rustig dankzij een mooie vlakverdeling; prima gedaan, Jeanin! Over de plaatsing van de keuken zijn we ook tevreden. Prima monteurs, precies en vakkundig. Over de Bokmerk wand achter de kookplaat zijn we zeer enthousiast, een aanrader. We moesten er wel nog een maand op wachten, omdat de wand pas opgemeten en daarna besteld kon worden toen de keuken al geplaatst was (het ging immers om een zeer groot oppervlak), maar het is de meest praktische achterwand die we ooit achter een fornuis gehad hebben.
Kortom: in alle opzichten is Küchenland Ekelhoff een aanrader!
“Aankoop showroomkeuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Anneke op vrijdag 10 mei 2019 19
9 weken geleden gingen we ter inspiratie kijken in de showroom. Meteen is ons oog gevallen op een showroomkeuken. Die hebben we direct (na een half uur peinzen en twijfelen) gekocht. Na 8 weken is de keuken ingebouwd en sindsdien kunnen we lekker kokkerellen. Mooie aan de aankoop was dat zelfs nog aanpassingen mogelijk waren op de order, die reëel doorbelast werden. Het monteren kon afgestemd worden op het nog moeten slopen van onze oude keuken en aanpassingen van de leidingen in onze keukenruimte. Wat een service!
FOTO VAN ANNEKE
Keuken in twee tinten
“Showroomkeuken”
Betreft Pelma Keukens Door Alda de Winter, ook namens Ria van Sprang-Karreman op donderdag 25 apr 2019 19
Wij kochten voor een tante die van Amsterdam naar Goes verhuist een showroomkeuken. Sandra, die ons een aantal weken geleden ook hielp onze eigen keuken voor nog te bouwen appartement uit te zoeken, hielp ook Ria weer met dezelfde gedrevenheid. Een vette 10 krijgt ze van ons hoor. Zij is het gedroomde visitekaartje voor elke ondernemer. Pelma moet echt zuinig op haar zijn. Ook alle lof uiteraard voor Pelma. De kleine onvolkomenheden worden zonder twijfel snel en goed opgelost. Hulde ook aan de 2 monteurs die een hele lange dag maakten! Wij zullen zeker reclame maken voor Pelma!
“Goed geregeld”
Betreft Voortman Keukens Door G. de Jong op woensdag 27 mrt 2019 19
We hebben een showroom keuken gekocht die naar alle tevredenheid is geplaatst. In de showroom zijn we goed geholpen en tot in de details van adviezen voorzien. Erg prettig! Ook de after sales is goed geregeld.
“Heel blij”
Betreft Ardi Keukens Door E.J. Smits op dinsdag 26 mrt 2019 19
Wij hebben een showroomkeuken gekocht, die ze geplaatst hebben met enige aanpassingen zonder meerprijs, er zat een gewone mengkraan in die keuken maar eigenlijk hadden we liever een eenhendel keukenkraan, die ze gratis omgeruild hebben
Perfecte aflevering , niets dan lof , zijn heel blij met de keuken.
“Prettige zaak”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Manon op vrijdag 8 feb 2019 19
Ik heb een showroomkeuken gekocht bij Grando. Ik ben er prettig geholpen en samen zijn we tot een goede koop gekomen. Prettige zaak.
“Halve showroomkeuken”
Betreft Eigenhuis Keukens Door Roger von Schukkmann op zondag 30 dec 2018 18
Pas op, betaal pas als keuken is geleverd, of liever bestel hem ergens anders! In juni kocht ik bij het filiaal in Heteren (vanwege beëindiging van deze vestiging) een showroomkeuken. Helaas kreeg ik tot op heden slechts een deel van de reeds betaalde keuken afgeleverd. Het lijkt erop dat een deel is zoekgeraakt. Inmiddels tientallen keren bij verkoper Andre Veldhuijzen gevraagd naar oplossing; en vervolgens ook bij regiomanager (de heer ter Haar), helaas worden telefoontjes en emails niet meer beantwoord. Het lijkt erop dat ze mij met een halve keuken proberen af te schepen. Hiernaast nog meer vervelende ervaringen met Eigenhuis Keukens. Twijfelt u dan doe ik graag verhaal waarom u hier geen keuken moet kopen.
“Showroomkeuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door steven op zondag 18 nov 2018 18
Wij hebben een showroomkeuken gekocht bij Grando Naaldwijk. We zijn door Angie van Leeuwen super geholpen; persoonlijk en professioneel. Volop passie bovendien! Afspraken zijn goed nagekomen en er werd goed meegedacht op alle vlakken. De keuken is net geïnstalleerd, nog niet alle apparaten getest maar dat zal ongetwijfeld goed komen!
FOTO VAN STEVEN
“Showroomkeuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Michel adams op dinsdag 12 jun 2018 18
Ik heb hier een showroomkeuken gekocht. Zeer vriendelijk geholpen en alles goed verzorgt vanaf eerste contact in de showroom tot aan de levering in huis. Zeer zeker aan te bevelen
“Showroomkeuken”
Betreft Keur Keukens Door E. Meijvogel op dinsdag 29 mei 2018 18
Wij hebben een showroomkeuken gekocht bij Keur in Haarlem. Waar wij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen werden door de verkoper. Voor het plaatsen van de keuken, besloten wij de opstelling te veranderen en is er op de afdeling service met ons meegedacht en was voor hun niets teveel om een nieuw ontwerp te maken. Daarna is de keuken geplaatst door zeer ervaren monteurs en hebben wij nu een prachtige keuken staan, waar wij heel blij mee zijn. Wij bedanken de firma Keur en Arma keukens.
“Aanraden”
Betreft KBC Scharnegoutum Door S. Galama op donderdag 17 mei 2018 18
Showroomkeuken gekocht, heel erg vriendelijk geholpen. Keuken is keurig geplaatst en ook de aftersales was prima in orde. Ik zou KBC zeker aan iedereen aanraden.
FOTO VAN S. GALAMA
De showroomkeuken
“Geweldig geholpen”
Betreft Nuva Keukens Door Belinda Houben op donderdag 15 feb 2018 18
Ondanks dat wij "slechts " een showroom keuken kochten, waar de winstmarge toch klein Is, werden we echt geweldig geholpen ! Vriendelijkheid, vakkennis en natuurlijk de prachtigste keukens, dáár staat Nuva voor ! De keuken werd voor ons afgebroken, thuis gebracht en netjes verpakt in bubbelfolie. Later heeft Nuva nog contact opgenomen om te kijken of alles lukte met montage. Geweldig bedrijf!!
FOTO VAN BELINDA HOUBEN
Keuken geplaatst in huis
“Prima”
Betreft Keukenwarenhuis Door Fam. Clarijs op vrijdag 8 dec 2017 17
Na een vlekkeloze bestelling is onze keuken dan eindelijk geïnstalleerd. We zijn prima voorgelicht, ruime keuze in showroomkeukens en apparatuur. Waardoor we uiteindelijk niet hebben beoordeeld met een "Super" is omdat de eerste monteur binnen 10 minuten weer weg was. En daar zaten we dan zonder keuken, een huiskamer vol met dozen en de feestdagen in aankomst. Niet alles was klaar voor installatie van de keuken. Zo was bv. de afvoer niet goed, ondanks dat deze al 20 jaar zonder enig probleem functioneert en zat een gaskraan niet op de goede plaats (ook nadat die volgens tekening wel op de juiste plaats was gemonteerd moest er geïmproviseerd worden). Wat een stress! Gelukkig kon er redelijk snel een nieuwe afspraak worden gemaakt en kwam er een andere monteur, de heer Anton Suijker met zijn collega, die de keuken in twee dagen geplaatst hebben. Vakmannetje hoor die precies begrijpt waar het om gaat. De keuken goed plaatsen is één ding. Meedenken met de klant en net een beetje meer doen dan er wordt verwacht is wat de monteur een echte vakman maakt. Net als de eerste monteur kwam hij ook dingetjes tegen die niet helemaal lekker uitkwamen. In tegenstelling tot de eerste monteur loste Anton Suijker het gewoon op. We waren dus heel blij met hem en hadden geen betere monteur kunnen treffen. Waar de eerste monteur de score naar "slecht" liet doorslaan heeft Anton het Keukenwarenhuis nog enigszins gered. Nu nog afwachten wanneer de quarts smetplinten worden geplaatst, want die waren helaas nog niet klaar.
“Bedankt voor hartelijkheid en service”
Betreft Ardi Keukens Door Arie en Jolanda op zaterdag 20 mei 2017 17
In september zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. We werden daar hartelijk verwelkomd bij Ardi. Er stond een prachtige showroomkeuken in de showroom en onze keuze viel daarop. We hebben een afspraak gemaakt en zo begon de geschiedenis van onze keuken. De wensen die we hadden, werden verwezenlijkt. We kozen voor een composiet aanrechtblad en onderkasten in kaderfront. Voor de bovenkasten kozen we juist voor een streepje in het midden. Met de bedrijfsleider Henry hadden we leuk contact en geen ding teveel. Tijdens de bestelling van de keuken ging het niet helemaal goed, maar Henry sprong in de bres en alles is goed gekomen. Het resultaat is een prachtige keuken en we genieten dagelijks van de praktische en mooie keuken. We hadden nog een prachtige Bosch oven in onze oude keuken en die wilden wij er graag weer in geplaatst hebben. Dit was geen enkel probleem. De monteur heeft binnen twee dagen de keuken gezet en de service daarna werd goed opgelost door andere monteurs. Deze jongens krijgen een dikke pluim en dat geldt ook voor het personeel van Ardi! Wat hartelijkheid en gemoedelijkheid, wat je niet zo snel meer vindt in andere zaken. We kijken met veel plezier op terug met het kopen van de keuken. Henry wordt ook hartelijk bedankt voor de opschrijfboekjes, die zorgen weleens voor gesprekken over de keukenwereld. Een leuk herinnering hebben we nog, dat wij door vier personeelsleden uitgeleid worden. We voelden ons op dat moment, dat de klant koning is. We stelden het zeer op prijs, dat de directeur Arjan ons persoonlijk even de hand schudden. We zullen zeker Ardi aanraden en nogmaals bedankt voor alle hartelijkheid en service.
FOTO VAN ARIE EN JOLANDA
Keuken met composiet blad
“Leuke winkel”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Erica van Breugel op vrijdag 31 mrt 2017 17
Leuke winkel, Goede uitleg gekregen, wij hadden een showroom keuken gekocht, moesten deze wel zelf ophalen, maar dat was voor ons geen probleem. Konden eerst rustig rondkijken, kwam wel een verkoper naar ons toe als we vragen hadden dat we een beroep op hen konden doen. Toen we zover waren dat we vragen hadden werden we meteen geholpen en werden onze vragen ook netjes beantwoord.
“Keuken en badkamer”
Betreft Svea Keuken & Bad Eindhoven Door Paul Backus op dinsdag 21 feb 2017 17
Uitermate klantvriendelijk, relaxte sfeer en last but not least: ter zake kundig! Kortom een echte aanrader voor het bekijken en eventueel aankopen van een keuken e/o badkamer naar wens. ps: de chinees was heerlijk ;-). De badkamer is geleverd, de showroomkeuken hebben we zelf opgehaald. Prima bevallen
“Valt op in positieve zin”
Betreft Adee Keukens Door Ingrid Nieuwkamp op vrijdag 17 feb 2017 17
Adee keukens viel ons in positieve zin op bij de zoektocht naar een nieuwe keuken. Wij kwamen uit op een showroomkeuken omdat die goed bij onze wensen paste en zijn prettig geholpen om de keuken met wat aanpassingen perfect naar onze smaak te maken. Afspraak is ook echt afspraak bij Adee en we zijn na de plaatsing dik tevreden met het resultaat. Een aanrader dus!
“Uitstekend geadviseerd”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Familie Post op woensdag 8 feb 2017 17
Op zaterdagmiddag naar Duitsland om keuken-ideeën op te doen, komen we aan het einde van de dag per toeval in Nordhorn bij Küchenland Ekelhoff. Een prachtige showroom met dito keukens! De laatste keuken tijdens ons ronde is een Next 125 met 'kooktafel'. Als een blok vallen we voor deze complete keuken met opvallend veel lades. De showroomkeuken staat te koop. Een week later terug naar Küchenland om te constateren dat dit echt 'onze' keuken is. Omdat de ruimte waar de keuken geplaatst gaat worden veel ramen heeft moet er flink gepuzzeld worden. Nadja Hollman heeft ons daarbij uitstekend geadviseerd. Met een extra wasbak in de kooktafel en een Berbel afzuigkap naar voorbeeld elders uit de showroom is onze keuken compleet. Inmeting volgt en twee maanden later wordt de keuken door uiterst vriendelijke vakmannen met zorg geïnstalleerd. Elke dag genieten we nog van ons zatermiddagbezoek aan Küchenland!
FOTO VAN FAMILIE POST
Echt onze keuken
“Blij met de keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Lotte op zaterdag 21 jan 2017 17
Er word bij grando Hoofddorp de tijd genomen, persoonlijke vriendelijke gezellige benadering...zeker van Guliano die mij goede adviezen gaf onder het genot van een wijntje! Mooie showroomkeuken uitgezocht. Bij vragen/problemen staan ze klaar en denken mee! Prima levering en plaatsing! Blij met mijn keuken
“Showroomkeuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Angelika Bleij op dinsdag 4 okt 2016 16
Eerste ervaring van 24 juni 2016: Ik heb een hele mooie showroomkeuken gekocht die ik op marktplaats zag staan. Ben met mijn moeder heen gegaan en heb hem meteen gekocht. Graag wilde ik in plaats van een inductie kooplaat die erin zat een gaskookplaat. Dit was geen probleem en deze hebben ze voor me besteld en daardoor kreeg ik ook nog wat extra korting, omdat die kookplaats iets goedkoper was dan de inductie. De verkopers zijn vriendelijk en helpen je goed. Het is een aanrader om bij deze winkel te gaan kijken voor een nieuwe keuken.

Aanvulling ontvangen op 3 oktober 2016: De keuken staat nu en is ook in gebruik. Ik ben zeer tevreden, hij heeft genoeg ruimte en ook de inbouwapparatuur werkt fijn.
“2e keer keuken”
Betreft Voortman Keukens Door André en Sylvia ten Dam op maandag 23 mei 2016 16
Wij hebben in 2010 een Showroomkeuken gekocht voor een leuke prijs dit ivm dat wij ons andere huis nog niet hadden verkocht. We werden fijn geholpen en dat heeft geresulteerd dat we in 2016 weer bij Voortman aanklopten. Men kende ons nog, en wisten precies welke keuken we in 2010 hadden gekocht, dus het voelde als thuiskomen. Personeel is niet opdringerig heeft veel kennis van zaken en luisteren goed naar onze wensen. Fijne mensen, goed verzorgde showrooms. De nieuwe keuken is net geleverd.
“Dikke 10”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Henk van Domselaar op vrijdag 20 mei 2016 16
We hebben bij Grando Zevenbergen een moderne, hoogglans witte, greeploze keuken gekocht. Heel goed geholpen door de adviseur. Bij het eerste bezoek meer dan één uur in de zaak geweest voor advies en uitleg. Ze nemen hier echt de tijd voor je en bespreken de mogelijkheden. Waar mogelijk (en dat is bijna bij alles) nemen ze je mee naar een showroom keuken om te laten zien wat er bedoeld wordt. Opties waar we zelf niet aan hadden gedacht worden besproken en ideeën die we zelf hadden worden doorgenomen om te zien of dit haalbaar is. Na een bedenktijd zijn we weer terug gegaan om de definitieve keuken door te nemen en de offerte te laten maken. Prijs afgesproken en de keuken wordt besteld. Na een paar weken wordt de keuken afgeleverd en komt de monteur de keuken installeren. Alle lof voor de monteur, die heeft echt keurig werk geleverd. Er waren problemen met het stucwerk, maar dat heeft de monteur perfect opgelost. Echt een dikke 10! We kunnen iedereen Grando Zevenbergen aanraden. Adviseurs hebben veel kennis en de monteurs zijn zeer kundig.
“Showroomkeuken”
Betreft Keukenloods Door Carina op maandag 4 apr 2016 16
Ik heb bij Keukenloods in Veendam een showroomkeuken gekocht. De medewerkers waren erg vriendelijk en dachten goed mee. Ook nadat de keuken al was opgehaald en ik nog vragen en verzoeken had was alles mogelijk! Top vestiging in Veendam!
“Weten goed wat de klant wil”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Folkert op zondag 6 mrt 2016 16
Wij hebben in 2014 een nieuwe keuken bij Kuechenhaus Ekelhoff gekocht. Tijdens onze oriëntatie waren wij zowel bij deze Duitse leverancier als bij lokale Nederlandse leveranciers geweest. Op afspraak hebben wij een tekening laten maken. Er is ruimschoots tijd genomen om onze wensen in een tekening om te zetten en de verschillende mogelijkheden en materialen bij de vele showroomkeukens te bekijken. Uitgaande van budget en nog enkele mogelijkheden is er direct een offerte gedaan. Na onderhandeling, en nog enkele aanpassingen, hebben wij elkaar diezelfde dag nog de hand geschud en zijn akkoord gegaan met het ontwerp en offerte. Na enkele dagen ontvingen wij de bouwtekeningen en het bestek van de keuken. Op enkele details na klopte alles. Op ons verzoek zijn wij nogmaals bij de leverancier op bezoek geweest om de materialen, apparatuur etc. te bekijken. Tot een bepaald moment konden er nog wijzigingen doorgevoerd worden.

De keuken is in de zomer van 2014 geleverd en geplaatst. Door zeer deskundig eigen vakmensen van het bedrijf is de keuken gemonteerd. Het merendeel van de keuken is op locatie geassembleerd. Helaas waren er een paar zaken die niet direct opgelost konden worden. Een frontje was helaas beschadigd, maar werd direct opnieuw besteld. Ook een kastje had de verkeerde scharnieren. De leverancier heeft ons goed op de hoogte gehouden over de verdere voortgang en in overleg is toen alles in één keer weer in orde gemaakt. In het eerste jaar zijn wij een aantal malen door de leverancier gebeld om te vragen of alles nog naar wens was, een prima after sales. Helaas moest in het eerste jaar een frontje opnieuw gemonteerd worden, hier heeft het bedrijf snel actie op ondernomen. Wij hebben de keuken (muuropstelling en kookeiland) nu ruim anderhalf jaar in bezit. Wij kunnen niet anders zeggen dat het een oerdegelijke goede keuken is. Alles werkt naar behoren, er is nog geen kastdeurtje scheef gaan hangen. Wij zijn goed voorgelicht door het bedrijf. De verkopers weten goed wat een Nederlandse klant wil.
“Showroomkeuken gekocht”
Betreft Keukenloods Door desiree kerpentier op woensdag 16 dec 2015 15
Mooie showroomkeuken gekocht! Correcte hulp en vriendelijk personeel. Hulpvaardig bij het demonteren en inladen van de keuken. Ontbrekende scharnieren besteld en verzonden met de post, hetgeen ons een lange rit bespaarde.
“Showroomkeuken”
Betreft Keukenloods Door A. Menheer op dinsdag 20 okt 2015 15
Ik heb een showroomkeuken gekocht. Ben goed geholpen. zelfs het omwisselen van de combi-oven voor een groter model was geen probleem. Het ophalen ging voorspoedig. Geen afwijking in de gemaakte afspraken. Ik wist precies waar ik aan toe was. En dat is fijn. Ik zeg met trots dat de keuken bij de keukenloods is gekocht.
“Geen seconde spijt van onze keuze voor Franssen”
Betreft Franssen Keukens Door G. Delissen op donderdag 22 sep 2022 22
Na verschillende keukenzaken bezocht te hebben zijn we bij uiteindelijk bij Franssen Keukens in Venray naar binnen gelopen. We liepen voor het eerst sinds onze zoektocht naar een nieuwe keuken begon tegen een showroomkeuken aan waarvan we meteen zoiets hadden van "Ja, dit is onze keuken!". We zijn daarna geweldig geholpen door het team om deze showroomkeuken op tekening passend te krijgen in onze woning, we gingen immers van een hoekkeuken met een bar naar een rechte keuken. Nadat we het over de prijs eens waren geworden (prijs doet niet onder voor de bekendere / grotere "keukenboeren") en het akkoord op de offerte gegeven was zijn we steeds netjes op de hoogte gehouden over de planning. Kleine aanpassingen aan het initiële ontwerp werden steeds netjes gecommuniceerd. Wij wilden ontzorgd worden en wij hebben nog geen seconde spijt gehad van onze keuze om dit door Franssen te laten uitvoeren. Het afbreken van de oude keuken + bar hebben wij zelf gedaan maar het overige werk is door Franssen verricht. Het verleggen van de leidingen, afvoeren en electra, het stucwerk en uiteindelijk het plaatsen van de keuken sloot naadloos op elkaar aan, uitgevoerd door vaklui. Niets dan lof voor dit team professionals. We hopen nog lang plezier te hebben van onze keuken, maar we weten nu al dat de volgende door niemand anders dan Franssen Keukens geplaatst gaat worden!
FOTO VAN G. DELISSEN
“Komen afspraken niet na”
Betreft Favori Keukens Door Bram op maandag 4 apr 2022 22
Heb een mooie showroom keuken gekocht en qua prijs en kwaliteit. Maar.... De service en afspraken die gemaakt waren zijn heel slecht. Diverse keren vrijgenomen (2x) van me werk zodat ze de aanrecht konden plaatsen (2x verkeerd besteld), kwamen ze gewoon niet opdagen. 1 x kwamen ze zomaar langs zonder afspraak te hebben gemaakt maar waren niet thuis. Dus mensen... Denk er twee keer over na als je daar een keuken koopt of betaal pas alles als hij is geplaatst. Ikzelf ben qua service zeker niet tevreden.
“Mooie showroomkeuken”
Betreft Oude Booyink Keukens Door Annelieke op woensdag 24 mrt 2021 21
Wij hebben in juni 2019 een mooie showroomkeuken gekocht bij Oude Booyink Keukens. Door enorme vertraging in de bouw van ons appartement kon de keuken uiteindelijk pas in maart 2021 geplaatst worden. De opslag is keurig verzorgt door Oude Booyink Keukens. De plaatsing door de monteurs Ronny en Willem was top! Het contact met medewerkster Mirel was ook super prettig. De kleine puntjes werden naar tevredenheid opgelost. Kortom een keukenzaak om terug te komen.
“Alles ging goed”
Betreft Van der Stad Door Jennifer Van der Meer op donderdag 30 jul 2020 20
Mijn ervaringen ondertussen zijn goed. 10 jaar geleden kwam ik er voor het eerst om tegels en sanitair uit te zoeken voor de bedrijfstoiletten en kantine keuken. 2 jaar later hebben we een ander huis gekocht en mocht ik weer wat leuks uit gaan zoeken. We zagen de showroom keuken die vooraan in de winkel stond en werden opslag verliefd. Toen had iedereen een witte keuken, houten werkblad en daar stond een donker grijze keuken met stoere brede handgrepen en een betonnenblad. We hebben hem wat aangepast naar onze wensen en het is nog steeds een prachtige keuken. Ook de badkamer hebben we toen bij van der Stad gekocht. We zijn in totaal 26 uur daarmee bezig geweest en nog steeds bleven zij vriendelijk en dachten goed mee. Nu gaan we (alweer) verhuizen en ja hoor, veel keuken zaken en badkamer winkels bezocht maar uiteindelijk toch weer bij hun uitgekomen. Ze zagen mij al aankomen en ik werd meteen naar een jonge collega gestuurd en die heeft mij uitstekend geholpen. Ik ben nogal iemand die dingen wilt die niemand anders heeft. Origineel en lef dat zocht ik. Dat bleek nogal een uitdaging maar ook dat ging weer goed. Ze zochten wat leveranciers erbij en ook heb ik ze een leverancier getipt, zo zijn we beide geholpen. Het resultaat is wederom fantastisch en wij zijn dan ook super tevreden. Je krijgt altijd een bakje koffie of meerdere en als je op zaterdag komt staat er meestal een chef die de lekkerste hapjes maakt �. Als er iets niet klopte of miste dan werd dat goed en helder opgelost. Mijn advies voor een mooie keuken, toilet of badkamer, hoge kwaliteit en top service, ga naar van der Stad in Nijmegen

Aanvulling ontvangen 10 augustus 2020: Het is geleverd, alles ging goed en het is ook gemonteerd maar door onze eigen installateur.
“Goed geholpen”
Betreft Keukendump Door Ad Melis op vrijdag 20 mrt 2020 20
In eerste instantie naar keukendump gegaan voor het bestellen inductie kookplaat, na wat uitwisseling van gedachte besloten ook blad en spoelbak te vervangen, na inmeet van blad toch besloten gehele keuken te vervangen, ben door de mannen van keukendump goed en vakkundig geholpen. Wat ik nog wel even kwijt wil, ik vindt keukendump niet echt een goede naam, zou naam wijzigen in bv showroomkeukenloods , dump klinkt niet echt lekker.
“Aankoop showroomkeuken”
Betreft Nieuwenhuis Keukens Door Jan-Dirk van der Tol op vrijdag 18 okt 2019 19
We hebben hier een showroomkeuken gekocht. Tot en met de levering verliep alles soepel en prettig. Na levering en betaling ontstaan de problemen. Op 13 juni toegezegd gekregen van Nieuwehuis dat er twee fronten nageleverd zouden worden en een werkblad stopcontact. Inmiddels is het 18 oktober en ondanks vele telefoontjes gebeurd er helemaal niks. Waardeloos bedrijf die dol zijn op snelle handel en geld beuren maar je daarna simpel weg met de problemen laten zitten. Inmiddels een aangetekende brief ingebrekestelling gestuurd. Ben benieuwd of daar nog iets mee gedaan wordt. Ik frees het ergste
“Showroomkeuken”
Betreft Plieger Door karin op woensdag 9 okt 2019 19
ik kocht een siematic showroomkeuken en daarnaast nog een uitbreiding hierop. na een paar maanden begon de verf af te bladderen van de vaatwasser. Antwoord geen garantie op een showroomkeuken. na lang"' gezeur"" van mijn kant werd er uit coulance aangeboden het front over te spuiten en kregen we een pot verf in zelfde kleur. Moeizame communicatie- Marc? geen klantbinding. Nooit meer.
“Slecht is nog te goed voor deze zaak”
Betreft Superkeukens Door Danny Zwaneveld op dinsdag 8 okt 2019 19
De score "slecht" is nog zacht uitgedrukt. Wat een ellende met deze zaak in Kolham. Als het geld eenmaal binnen is het gebeurt met de service. Zelf steeds moeten bellen wanneer de monteur komt tot 3 keer toe. Keuken was een showroomkeuken compleet. Bij monteren vd keuken ontbrak er veel en was er veel beschadigd. Eerste monteur kwam er na 1,5 uur sochtends achter dat het hem niet zou lukken omdat alle electro nog niet was aangesloten. Het telefoontje voordat die kwam werd ons toch echt verteld dat deze monteur dat wel zou doen. Na lang wachten en meerdere telefoontjes kwam er eindelijk een andere zzp-er na enkele weken. Een beste man, maar wat in 2 dagen klaar had kunnen zijn werden er veel meer. Dat tot daar aan toe, maar als je dan weer opgegeven werk wat hoort te gebeuren niet uitvoert (onder andere niet sluitende koelkastdeur) en een halve dag met een quooker zit te prutsen samen met een extra monteur van superkeukens dan doe je iets niet goed. Steeds weer bellen met derden hoe de quooker geïnstalleerd moest worden bevestigden dat dan ook. S avonds deed de quooker het al niet meer. Gelukkig snel en gerepareerd door een dichtbij wonende collega. dozen achter laten, rotzooi laten liggen enz enz. Keuken is nog niet af, maar ze komen er hier niet meer in. Superkeukens Kolham, nooit weer !
“Showroomkeuken”
Betreft Tulp Keukens Door Joke van Ginkel op woensdag 25 sep 2019 19
Wij hebben een showroomkeuken gekocht. Goede service en erg blij met onze keuken.
“Showroomkeuken”
Betreft Lohuis en Zn Door Familie Hazeleger op vrijdag 2 aug 2019 19
Wij hebben een showroom keuken en de vloertegels voor onze woning bij Lohuis gekocht. Het personeel heeft ons vriendelijk geholpen. Wij hebben de keuken opgeslagen in onze garage en doordat wij flink gingen verbouwen, pas na een klein jaar laten plaatsen. De vloertegels zijn door Ron op de afgesproken datum bij ons bezorgd. Na plaatsing bleek de sproeikop van onze nieuwe kraan kapot te zijn. Binnen 2 dagen kregen wij gratis een nieuwe geleverd. Helemaal top! Wij bevelen dit bedrijf zeker aan!
“Showroomkeuken”
Betreft Stuut Keuken Design Door Saskia Tulp & Jan van der Ham (Den Hoorn ZH) op woensdag 3 apr 2019 19
In november 2017 hebben we bij Stuut een showroomkeuken gekocht die we op internet hadden gezien. We zijn door Monique méér dan uitstekend geholpen bij het bespreken en ophalen van de keuken. Ze heeft alle tijd voor ons genomen en op heel veel gebied nog aanvullend advies gegeven terwijl we de keuken 'as is' hadden gekocht! Dit hebben we uitermate gewaardeerd. Nadat we in mei 2018 de keuken hadden opgehaald is hij uiteindelijk in februari 2019 geïnstalleerd door onze meubelmaker. In die tijd hebben we altijd contact gehouden met Monique en ze was altijd geïnteresseerd in de voortgang. De keuken is nu klaar en het is een pláátje geworden! Alles werkt uitstekend en we zijn helemaal gelukkig met het eindresultaat.
FOTO VAN SASKIA TULP & JAN VAN DER HAM (DEN HOORN ZH)
Gelukkig met het resultaat
“Goede service bij onderdeel”
Betreft Keuken Kampioen Door F.Kruger op zaterdag 9 feb 2019 19
Wij hebben 4 jaar geleden een showroom keuken gekocht bij Edmon Zwaag deze zaak heeft de keukenkampioen overgenomen. De keukenraam ging stuk het binnenwerk moest vervangen worden. Heb de keukenkampioen gebeld of zij dit onderdeel konden bestellen. Tot mijn verbazing kreeg ik het onderdeel gratis gestuurd. Dit vind ik toch eens service van de keukenkampioen terwijl het een showroom keuken was.
“Vernieuwing fronten keuken”
Betreft Gerard Heerkes Keukens en Badkamers Door Heidi Strijker op zondag 2 dec 2018 18
7 jaar geleden een showroom keuken gekocht voor in ons nieuwbouwhuis. Tijdens het plaatsen werd, via de muur, in onze nieuwe gespoten ensuite deuren geboord, dit werd opgelost met een busje verf om de deuren zelf opnieuw te verfen. Helaas begon na 5 jaar de bovenlaag van de kastjes los te laten en zelfs te barsten. Na veel gedoe er heen gereden met een deur en inderdaad dit was niet zoals het hoorde. Keukenzaak zou nieuwe deuren bestellen ( waarbij we geaccepteerd hebben dat er tintverschil kan zijn) maar het zou ons wel ruim €700,= kosten. Alles geaccepteerd omdat onze woonkeuken er echt heel verschrikkelijk uit zag. Na 16 maanden ! kwamen de deurtjes eindelijk. Met geen tintverschil maar echt een enorm kleurverschil. Dit valt met meneer Heerkes niet te bespreken en er wordt direct gedreigd met een rechtszaak. Omdat wij geen gedoe willen hebben wij nu maar de ruim €700 betaald en zitten dus met een 2 kleuren keuken. Er zit voor ons niets anders op dan de hele keuken te laten overspuiten, jammer!
FOTO VAN HEIDI STRIJKER
Kleurverschil
“Goede ervaringen”
Betreft Van der Stad Door Familie Tibosch op dinsdag 17 jul 2018 18
We zijn zeer tevreden over onze keuken en de ervaringen met Van der Stad. We kozen voor een showroomkeuken maar kregen de service en begeleiding die je bij een nieuwe keuken verwacht. Goed benaderbaar, vriendelijk, niet opdringerig en een heldere afstemming. Omdat een grote verbouwing toch altijd anders loopt dan gepland, was het vooral ook fijn dat de keuken zo lang als nodig in de opslag kon blijven. Hij is zelfs nog eens opnieuw uitgeladen, toen de stuc niet droog bleek. Absolute aanrader dus, voor een stijlvolle keuken zonder onnodige stress.
“Complete showroomkeuken”
Betreft Nijhuis Keukens Door B. van der Velde op woensdag 6 jun 2018 18
Complete showroom keuken gekocht bij Nijhuis Keukens. Topdeal! Erg goed geholpen, ook nazorg is goed. Erg goede kwaliteit keuken en ipv het showroom spoeleiland, een geheel nieuw spoeleiland inclusief nieuwe werkbladen gekregen voor de afgesproken showroomprijs. Er wordt goed meegedacht. Aanrader.
“Showroomkeuken”
Betreft Brouwer Keuken en Bad Door Dennis Leerkes op zondag 25 feb 2018 18
Ik heb een showroom keuken gekocht met daarbij een nieuwe gaskookplaat, apparatuur, keramiek aanrechtblad en boven kastjes. Bij een showroomkeuken moet je natuurlijk alles zelf pas maken (ik heb de keuken zelf gezet) dit ging na wat moeite heel goed. Ik heb zelfs telefonisch support gehad. De keuken is volledig naar wens samengesteld met de nodige aandacht voor moderniteit en persoonlijke voorkeur.
FOTO VAN DENNIS LEERKES
Keuken met achterwand
“Showroomkeuken”
Betreft Versani Door Margret Zoon op zondag 14 jan 2018 18
Wij kochten een showroomkeuken waar we nog steeds zeer blij mee zijn.
“Alles correct”
Betreft Versani Door H.nobel-Steyn op vrijdag 12 jan 2018 18
Begin 2017 een showroomkeuken gekocht, prima geholpen met diverse aanpassingen, alles correct volgens afspraak afgehandeld.
“Volgens verwachting”
Betreft Weeteling Keukens Door Frank de Reus op vrijdag 18 aug 2017 17
Na aanschaf van een showroomkeuken is deze keuken afgelopen maand geplaatst. Alle besproken wijzigingen zijn netjes verwerkt en uitgevoerd en afspraken zijn keurig nagekomen . Er zijn zelfs duurdere apparaten geplaatst. De montage van de keuken werd uitgevoerd door een zeer vakkundige monteur(Ron). Het eindresultaat is volledig volgens verwachting en we hebben de aankoop, montage en communicatie bij Weeteling Keukens als zeer positief ervaren.
FOTO VAN FRANK DE REUS
Showroomkeuken
“Showroomkeuken gekocht”
Betreft KeukenConcurrent Door R. Korstanje op donderdag 1 jun 2017 17
De showroomkeuken werd gekocht. We moesten een aanbetaling doen. Showroomkeukens worden niet door de winkel gemonteerd. Dat moet men zelf regelen. De volgende dag bij iemand die de keuken zou moeten gaan monteren bleek dat we opgelicht waren. De keuken was 3 cm langer dan we opgegeven hadden. Dat zou geen probleem zijn, want een hoekkast kon ingekort worden. Volgens de monteur was dat niet mogelijk bij de greeploze keuken. Om de keuken passend te krijgen zou een hoekkast omgekeerd gemonteerd moeten worden, dat volgens de verkoper eenvoudig te realiseren was. "Even deurtje verhangen". Zoiets kan niet, met geen enkele keuken. We wilden alleen een keuken met een vaatwasser. Er werd een inbouwvaatwasser voor aangekocht, die volgens de verkoper in één van de kastjes zou kunnen. Later bleek dat de vaatwasser in geen van de kastjes gemonteerd kon worden vanwege de maten en omdat deze niet in een spoelkast kan. Het was een oudere ervaren verkoper, zekere geen beginneling. We zijn dus op een schandalige manier opgelicht. We wilden in de winkel daarover praten, maar konden pas over drie dagen terecht. Een kennis attendeerde ons op de annuleringstermijn van twee dagen en heeft de aankoop voor ons tijdig geannuleerd, via email. Als we op het gesprek hadden moeten wachten, hadden we niet meer kunnen annuleren. Op meerdere email berichten naar de vestiging en naar het hoofdkantoor is nooit een reactie ontvangen. Naar onze mening een onderneming met een criminele intentie. Onze rechtsbijstandverzekering heeft ons verzekerd dat ze niets kunnen beginnen en ons de aanbetaling terug moeten betalen.
“Geweldig tevreden”
Betreft Mandemakers Keukens Door Ebrien Sinke-krijger op zaterdag 27 mei 2017 17
Buitengewoon ondertussen 2 keukens gekocht in Barendrecht. Eerst een showroom keuken gekocht en daarna nog een nieuwe keuken gekocht.Geweldige mensen.We kregen zelfs eten aangeboden omdat We 2 dames een showroomkeuken aan demonteren waren.Het personeel heeft het hardstenen blad voor ons in de auto gedaan.Nogmaals Dank het was geweldig. Wilma en Ebrien uit Kruiningen.

Eerdere ervaring van 19 juni 2015: Het was bizonder goed bij jullie voor de 2e keer een keuken te kopen.Geweldige service van alle kanten.Ik zou zeggen ga zo door.Ik zal zeker reclame voor jullie maken.Speciale dank aan Daniel de Heer.Zeer goed.
FOTO VAN EBRIEN SINKE-KRIJGER
Dankbare client
“Showroomkeuken”
Betreft Brugman Door Herman Maas op zaterdag 23 apr 2016 16
Ik heb een showroomkeuken gekocht en ben echt super tevreden. Doordat ik de keuken zelf heb gedemonteerd en gemonteerd goed inzicht gekregen van de kwaliteit en deze was ver boven verwachting. Heel degelijk allemaal met topkwaliteit materialen. De medewerkers van Brugman waren ook nog eens zeer behulpzaam dus een dikke 10 voor dit bedrijf!
FOTO VAN HERMAN MAAS
Rode keuken
“Showroomkeuken”
Betreft Brugman Door Menno van Beilen op woensdag 20 jan 2016 16
Wij hebben een showroom keuken gekocht in Zutphen er werken kundige mensen deze geven zeer goed advies en in geval van gebreken na de levering is de service uitstekend. Ook klantenservice is erg goed, vriendelijk en kundig. Een genot om zaken mee te doen en steekt ver boven het gemiddelde service niveau uit.
“Showroomkeuken”
Betreft Novium Keukens Door Fam. Van de Ven op vrijdag 18 dec 2015 15
We hebben bij Novium een showroomkeuken gekocht. De service was heel goed. Er werd heel prettig en deskundig meegedacht om enkele veranderingen/aanpassingen mogelijk te maken. We werden erg vriendelijk te woord gestaan en er was alle tijd voor een goed advies. Het eindresultaat is boven verwachting. Ik raad Novium-keukens te Schijndel zeker aan bij anderen.
“Telefoontjes”
Betreft Brugman Door Chris op dinsdag 3 nov 2015 15
Mijn ervaring met Brugman Keukens in Utrecht was zo slecht, dat ik de volgende klachtenbrief heb verstuurd: Het stadium van woede en frustratie ben ik reeds gepasseerd en ik kan nu alleen nog maar vol ongeloof voor mij uit staren als ik het heb over jullie 'service' naar (potentiële) klanten. Maar na het voorval van afgelopen zaterdag ben ik het gewoon zat, spuugzat. Daarom stuur ik deze klachtenbrief. En ik zal u precies uitleggen waarom.

Mijn partner en ik hebben onlangs een nieuwe woning gekocht en wij wilden ons graag bij het filiaal van Brugman Keukens in Utrecht laten informeren. We wilden een afspraak maken om een keuken in te laten tekenen. Dus planden wij een afspraak in via internet en kozen voor zondag 11 Oktober 2015 om 15:00. We zouden gebeld worden om de afspraak te bevestigen en dat gebeurde niet.

Vol goede moed belde ik uiteindelijk die zondag naar het filiaal in Utrecht en kreeg te horen dat ze die afspraak nooit hadden ontvangen. Vreemd, want de bevestiging had ik wel per mail gehad. Een medewerkster vertelde mij dat er die zondag geen adviseurs meer beschikbaar waren, maar dat we wel van harte welkom waren en dat er dan ter plekke gekeken zou worden wat ze voor ons konden betekenen.

Vanuit Apeldoorn ben ik met mijn partner naar Utrecht vertrokken. In de winkel troffen wij geen beschikbare medewerkers. Na lang rondlopen ging een medewerker van Brugman Keukens achter de toonbank zitten en ik sprak hem dan ook aan. Het koste mij enkele vragen voor hij mij überhaupt aankeek. Van interesse in potentiële klanten leek geen sprake, althans dat gevoel kregen wij. Na flink doorvragen stond de man ongemotiveerd op uit zijn stoel en nam ons mee naar een uithoek van de showroom. Voor 16.000 euro konden we een standaard aanbiedingskeuken nemen en dan waren we klaar.

Verbouwereerd stond ik daar in de showroomkeuken. Geenszins had de man naar onze wensen geluisterd. Even zitten met een kop thee en even de plattegrond van ons huis bekijken was er niet bij. Dit was het en daar konden we het mee doen. Ik ga toch geen 16.000 euro betalen voor een standaard keuken zonder dat er ook maar een blik is geworpen op de ruimte waar de keuken moet komen, zonder ook maar even naar ons geluisterd te hebben. We verlieten de winkel dan ook met een heel onprettig gevoel.

Als het daar bij was gebleven, had ik hooguit op verjaardagen mijn verbazing uitgesproken over de behulpzaamheid van jullie personeel. Maar de dagen erna werd onze ervaring met Brugman Keukens alleen maar onprettiger tot op het punt dat ik steeds meer de noodzaak voelde de politie te bellen.

De maandag na ons bezoek aan het filiaal in Utrecht werd ik gebeld. "Goedemiddag, met [naam] van Brugman Keukens. Ik bel omdat ik graag met u een afspraak wil maken." Enigszins verbaasd luisterde ik naar haar woorden. De dag ervoor wisten ze nog van niks (wat betreft de afspraak) en nu ineens wel? Vreemde zaak. Ik heb haar vriendelijk doch overtuigend aangegeven dat de afspraak voor de dag ervoor bedoeld was en dat we geen nieuwe afspraak meer wilden vanwege de vervelende ervaring in de winkel.

Zonder excuus of begrip walste de dame over mijn woorden heen en begon aan te dringen op een afspraak. Ik gaf aan dat we al met een andere partij in zee waren gegaan, maar dat had geen effect. De vrouw bleef aandringen. Uiteindelijk heb ik toegestemd dat ze het over twee weken wel mocht proberen. Niet dat ik anders over Brugman zou gaan denken. Maar ik voelde totaal geen compassie en was het gesprek meer dan zat. Onbegrijpelijk dan iemand zo slecht kan luisteren. Nu begrijp ik waar de uitspraak lullen als brugman vandaan komt.

Geduld (en respect) is niet jullie sterkste kant want de volgende dag werd ik door een andere collega gebeld met de vraag of ik een afspraak wilde maken. Ik heb gezegd dat ik niet meer gebeld wil worden met opnieuw de uitleg waarom. Het was praten tegen dovemansoren, want wederom kon ik niet rekenen op begrip. Integendeel. De reactie van de man was ronduit brutaal en schokkend: "Nou meneer, als dat zou voorkomen dan zouden we onze deuren wel kunnen sluiten.(En dat was niet het geval)." Ik was met stomheid geslagen en heb opgehangen.

Ook woensdag 14 oktober werd ik weer gebeld door niemand minder dan iemand van Brugman Keukens in Utrecht. Houdt het dan nooit op? Mijn vriend was het zo zat dat hij het telefoongesprek overnam en hem werd beloofd dat mijn telefoonnummer uit het systeem gehaald zou worden en ik niet meer gebeld zou worden. Eindelijk verlost van het ellendige stalken. Tenminste, dat dacht ik!

Donderdag werd ik namelijk weer gebeld, maar ik heb niet opgenomen. Ik wist niet meer wat ik moest zeggen om van jullie af te komen. Ik wil niets meer met Brugman Keuken te maken hebben. Alles is vreselijk aan het gedrag van de medewerkers van het filiaal in Utrecht: brutaal, onbeschoft en absoluut niet invoelend. Ik kreeg het advies om de politie te bellen als ik nog een keer gebeld / gestalkt werd. En dat was ik ook van plan. Gelukkig bleven vervelende telefoontjes uit. Tot een week geleden.

Wederom het zelfde liedje. Of het nu iemand was van het filiaal uit Utrecht of van het hoofdkantoor, het interesseert mij niet meer. Op geen enkele manier wil ik meer benaderd worden door Brugman keukens. Maar dat dringt niet door tot wie dan ook in jullie organisatie. Want zelfs na het zoveelste telefoontje vorige week, blijven jullie mij lastig vallen. Afgelopen zaterdag kreeg ik namelijk ineens post van jullie. Houdt het dan nooit op?

Ik wil middels deze mail dan ook een klacht indienen over het filiaal in Utrecht. Ze mogen echt een cursus klantvriendelijkheid krijgen. En vooral een cursus luisteren naar de wensen van de klant. Ik ga dit verhaal ook bij Radar neerleggen. Ik ben het zat. Ik wil dan ook op geen enkele manier meer door Brugman Keukens benaderd worden, hooguit mag u een reactie op deze mail sturen. Het spijt mij dat het zo gelopen is en ik jullie op deze manier moet benaderen, maar voor mij is de maat gewoon vol.
Meer artikelen