Feedback

Rode keukens

Rode keukens
De meeste verkocht kleur keuken is wit maar vrijwel elke kleur keuken is mogelijk, dus ook rood. Een rode keuken wordt gekocht door mensen met een uitgesproken smaak die niet bang zijn om op te vallen.

Omdat rood als kleur vrij dominant is het ook heel goed mogelijk een rood aanrechtblad te combineren met witte aanrechtkastjes. Of een witte keuken met een rood gespoten achterwand. Kortom rood is heel goed te verwerken in uw keuken. Onderstaand een aantal voorbeelden van rode keukens.

Foto's van rode keukens

Bovenstaande foto's zijn afkomstig van DB Keukens en Tieleman keukens.

10+ Beste Vloeren - Alle Top Vloerenzaken
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,8 uit 165 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 341 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,8 uit 550 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 342 ervaringen
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 367 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,7 uit 267 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2167 ervaringen
• Kex Keuken Expert Volendam
   
(Volendam Noord-Holland) score 9,7 uit 61 ervaringen

U kunt ook de lijst met de Beste 10+ Keukenzaken bekijken.
Reacties
Er zijn 6 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Meer dan tevreden”
Betreft Keuken at Home Door Els Ackema op zondag 4 okt 2020 20
Ik ben dikwijls in de winkel geweest, eerst rondkijken, oriënterend. Daarbij kreeg ik veel vrijblijvend advies, goeie aandachtstips, zonder het gevoel dat ik iets moest kopen. Tanja heeft mij, met heel veel enthousiasme en toewijding, allerlei goeie ideeën aangedragen en voor mij uitgetekend, en meegedacht mbt de prijs voor een beperkt budget. Er was heel veel mogelijk. Ze heeft enorm meegedacht en gezocht naar oplossingen. De montage was keurig. Vriendelijke, correcte vaklui die geen genoegen namen met een 0,2 cm afwijking. Alles moest perfect zijn. Ik ben meer dan tevreden over deze keukenwinkel.
FOTO VAN ELS ACKEMA
Rode keuken
“Rode keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Marjolein en Frank op dinsdag 10 mrt 2020 20
Wij genieten met volle teugen van onze mooie rode keuken. Van het deskundige advies van de goed meedenkende en enthousiaste Iris Boering en het inmeten tot het plaatsen (in één dag!) verliep alles op rolletjes. De kastjes die op maat waren gemaakt, passen precies en de lastige hoek in onze keuken is keurig weggewerkt. We lopen iedere keer met een grote smile de keuken binnen!
FOTO VAN MARJOLEIN EN FRANK
Grote smile
“Rode keuken”
Betreft Pelma Keukens Door sinke op woensdag 18 sep 2019 19
Wij waren op zoek naar een klassieke bordeaux rode keuken. Op de TMC woonbeurs stond Pelma keukens en zodoende hebben wij een afspraak gemaakt voor een adviesgesprek. We hadden al langer het plan de keuken te vervangen maar telkens stelden we het toch weer uit. De verkoopster Sandra kwam eerst thuis kijken naar het verdere interieur. Omdat we graag een keuken passend bij de woning wilden hebben. Nadien hebben we met haar een afspraak gemaakt in de showroom en met elkaar onze prachtige "Engelse" keuken ontworpen. Rond Pasen afgelopen jaar is de keuken geplaatst door vakkundige en vriendelijke monteurs van Pelma keukens. We zijn erg blij met het eind resultaat en genieten iedere dag van onze sfeervolle rode keuken!
“Een aanrader voor iedereen die een keuken wil kopen.”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door Fam.Kreuze op zondag 22 dec 2013 13
Wij hebben in 2010 een keuken gekocht bij Arma keukens in Nunspeet.Wat een rondje fietsen, van de camping al niet te weeg brengt.Het eerste wat ons op viel was een rode keuken in showroom,dus wij naar binnen,waar vriendelijk werden ontvangen.alle keukens bekeken,en een heerlijk kopje koffie toe.Na een aantal weken,inmiddels thuis en andere keukens bekeken te hebben,een afspraak gemaakt met arma keukens.Zijn zeer tevreden over uitleg en meedenken.De service is na 3 jaar nog steeds optimaal.Met dank aan Gert-Jan van Veldhuizen,voor het meedenken en de lekkere koffie en op zaterdag een kroketje.Dus raden wij onze kennissen aan ga ook even in nunspeet bij arma keukens kijken.
“Keuken is erg mooi”
Betreft Keuken Kampioen Door Lonneke Koelman op dinsdag 2 mei 2017 17
Op oriëntatie naar een nieuwe keuken bij Keuken kampioen in Purmerend. Werd geholpen door Jolanda Smit-Jonk die me zeer goede informatie gaf en allerlei mogelijkheden voorhield. Ik werd meteen enthousiast. Zij gaf me richting in wat er allemaal mogelijk was binnen mijn budget. Prettig om geholpen te worden door iemand die zeer goed wist waar ze over sprak. Een paar weken later was mijn nieuwe rode keuken besteld! Elke keer als ik kwam of belde met een vraag werd er uitgebreid de tijd genomen om deze te beantwoorden. Zeer goed en fijne hulp, ik zou iedereen aanraden om bij Jolanda informatie in te winnen. Ze is zeer deskundig en een heel prettig persoon, die alle tijd voor je neemt ook al is het druk.

Aanvulling ontvangen 3 mei 2017: Ja, mijn keuken staat al ruim een maand. De monteur is van 7.00 uur tot 19.00 uur bezig geweest en heeft alles perfect op maat gemaakt! (Terwijl de montagekosten 1 euro waren!). De keuken is erg mooi, alles werkt en ik ben er erg blij mee.
“Showroomkeuken”
Betreft Brugman Door Herman Maas op zaterdag 23 apr 2016 16
Ik heb een showroomkeuken gekocht en ben echt super tevreden. Doordat ik de keuken zelf heb gedemonteerd en gemonteerd goed inzicht gekregen van de kwaliteit en deze was ver boven verwachting. Heel degelijk allemaal met topkwaliteit materialen. De medewerkers van Brugman waren ook nog eens zeer behulpzaam dus een dikke 10 voor dit bedrijf!
FOTO VAN HERMAN MAAS
Rode keuken
Meer artikelen