Feedback

PVC vloeren


PVC vloeren winnen steeds meer aan populariteit. Wanneer u op zoek bent naar een PVC vloer in uw woning, leest u dan de voor- en nadelen goed door.

Benaming
De term PVC staat voor polyvinylchloride.

PVC of vinyl vloeren
In het woord "polyvinylchloride" zit het woord "vinyl". Naast PVC vloeren wordt ook vaak gesproken over vinyl vloeren. Vinyl vloeren en PVC vloeren zijn in principe hetzelfde. Omdat er heel veel verschillende vormen van PVC en vinyl vloeren zijn, kunnen er wel verschillen zitten tussen een specifieke vloer die als PVC vloer wordt verkocht en een specifieke vloer die als vinyl vloer wordt verkocht. Onder de naam PVC vloer worden vaker stroken of tegels PVC aangeboden en onder de naam vinyl vloer wordt vaker PVC op een rol aangeboden.

Soorten PVC vloeren
Bij PVC vloeren zijn er heel veel verschillende types. De belangrijkste varianten zijn PVC klikvloeren, PVC tegels, PVC stroken, magnetische PVC vloeren en losliggende PVC vloeren. PVC stroken zijn vaak voorzien van een zelfklevende laag om te verlijmen. Er bestaan ook nog allerlei varianten zoals bijvoorbeeld PVC kliktegels. Dit betreffen allemaal PVC vloeren met dezelfde basiseigenschappen van PVC.

Materiaal
PVC wordt gemaakt uit aardolie en zout. Aan deze mix worden weekmakers toegevoegd zodat de PVC vloer flexibel wordt. Een PVC vloer bestaat uit een beschermende toplaag (van PU), een transparante slijtlaag, een decorlaag die het uiterlijk bepaald, en een waterdichte geluiddempende kern.

Levensduur
PVC vloeren zijn slijtvast en hebben een lange levensduur. PVC vloeren zijn voorzien van een slijtlaag die indicatief is voor de levensduur van de vloer. Deze slijtlaag varieert meestal in dikte van 0.20 mm (voor (licht) huishoudelijk gebruik) tot 1.00 mm (voor zwaar industrieel gebruik). In veel woningen kan je een dikte van 0.30 mm aantreffen. De garantie op pvc vloeren varieert in de regel van 10 jaar tot zelfs 25 jaar. De daadwerkelijke levensduur zal vaak langer zijn, maar dit is afhankelijk van hoe intensief de vloer wordt gebruikt.

Geluidsoverlast
Vloeren van PVC zijn stil en geluiddempend. Een PVC vloer wordt bijna altijd in combinatie met een ondervloer gelegd die ook nog eens bijdraagt aan de geluiddemping.

Vochtbestendigheid
PVC vloeren zijn vochtbestendig en kunnen gebruikt worden in vochtige ruimtes zoals de badkamer, de keuken of het toilet.

Vlekgevoeligheid
De meeste vlekken zijn eenvoudig te verwijderen met een vochtige doek.

Krasvorming
PVC vloeren zijn krasbestendig. De meeste PVC vloeren zijn voorzien van een beschermlaag die beschermt tegen krassen. PVC vloeren kunnen wel beschadigen bij stoten met scherpe voorwerpen. Onder de poten van de stoelen en overig meubilair kunnen het beste viltdoppen gebruikt worden om krassen tegen te gaan. Goedkopere PVC vloeren kunnen wel krasgevoelig zijn. Bij beschadiging zijn individuele stroken PVC uit te nemen en te vervangen.

Vloerverwarming
PVC vloeren krimpen niet en zetten ook niet uit. De combinatie met vloerverwarming is uitstekend. Een ondervloer is altijd noodzakelijk bij vloerverwarming.

Uitstraling
PVC vloeren zijn mogelijk in elk ontwerp en design en zijn geschikt voor elk interieur. Bijna elke uitstraling en kleurstelling is te realiseren. PVC vloeren met een hout- of steenmotief zijn op het oog nauwelijks van echt hout of steen te onderscheiden. Een PVC vloer heeft bij aanraking uiteraard niet hetzelfde contactgevoel als een houten of stenen vloer. PVC vloeren voelen juist vrij zacht aan.

Schoonmaken en onderhoud
Een PVC vloer vraagt om minimaal onderhoud. Stof kan zonder problemen verwijderd worden met de stofzuiger. Daarnaast kan de vloer met lauwwarm water gedweild worden. Dit kan bijvoorbeeld met PU reiniger. Er mogen geen olieachtige substanties gebruikt worden. 1 à 2 keer per jaar moet de beschermende waslaag opnieuw worden aangebracht.

Montage
PVC vloeren zijn licht van gewicht, dun en flexibel. De dikte van een PVC strook of tegel is slechts enkele millimeters. Een praktisch voordeel hiervan is dat ongelegde delen PVC vloer makkelijk mee te nemen zijn en klaar te leggen zijn voor montage. Stroken PVC kunnen met een Stanley mes op maat worden gesneden. De montage verschilt per type PVC vloer. In veel gevallen is het noodzakelijk om de ondergrond volkomen te egaliseren. Egaliseren is een specialistisch werk dat u moet laten doen. Bij PVC lijmvloeren is bijna elke kleine oneffenheid in de ondergrond te zien en is egaliseren noodzakelijk. PVC klikvloeren zijn minder gevoelig voor kleine oneffenheden en daarvoor zal egaliseren meestal niet noodzakelijk zijn. Of egaliseren noodzakelijk is hangt af van de staat van uw ondergrond en van welke type PVC vloer u koopt. Bovenop de ondergrond die dus mogelijk geëgaliseerd moet worden, komt bijna altijd een ondervloer of folie te liggen. Ook een ondervloer vangt weer kleine oneffenheden in de ondergrond op. Bovenop de ondervloer of folie wordt de PVC vloer gelegd. Bij een PVC lijmvloer wordt de PVC letterlijk verlijmd. PVC lijmvloeren zijn vaak voorzien van een zelfklevende laag die het leggen vergemakkelijkt. Een PVC klikvloer of losliggende PVC vloer wordt zwevend gelegd en dus niet verlijmd of gespijkerd. Het leggen van klik PVC kan bewerkelijk zijn omdat het kliksysteem van de meeste merken klik PVC lastig is in het gebruik. PVC tegels en PVC stroken zijn meestal relatief makkelijker te leggen.

Merken en producenten
Er zijn heel veel verschillende merken PVC vloeren. Veel PVC vloeren komen uit China maar ook binnen Europa zijn er verschillende producenten van PVC vloeren. Producenten hebben allemaal hun eigen productiemethode en er zijn grote kwaliteitsverschillen. Van de buitenkant zijn deze kwaliteitsverschillen meestal niet te zien. In sommige goedkopere PVC vloeren kunnen loodhoudende en andere gevaarlijke stoffen zitten. Vraag altijd goed na wat u koopt.

Kosten
De kosten van PVC vloeren variëren sterk per merk en productsoort. Alle PVC vloeren zijn duurder naarmate de slijtlaag dikker is. Naast de aankoopkosten van de PVC vloer zijn er aankoopkosten voor de ondervloer, kosten voor het leggen van de PVC vloer en eventueel kosten voor het egaliseren van de ondergrond. Verlijmde PVC vloerdelen zijn in de regel goedkoper dan de te klikken of losliggende PVC vloerdelen, maar omdat de ondergrond geëgaliseerd moet worden dan bent u vaak weer iets duurder uit.

Conclusie
PVC vloeren zijn een duurzame aankoop met zeer veel positieve eigenschappen.

De foto's zijn afkomstig van Knulst PVC vloeren.

10+ Beste Vloeren - Alle Top Vloerenzaken
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 343 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 416 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 255 ervaringen
• Vloerenhuis Putten
   
(Putten Gelderland) score 9,4 uit 81 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,6 uit 130 ervaringen
• LAB21
   
(11 vestigingen) score 7,2 uit 158 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen

U kunt ook de lijst met de Beste PVC vloerenwinkels bekijken.
Reacties
Er zijn 100 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Geen enkele klacht”
Betreft Europa Parket Door M.F. Palte op woensdag 2 dec 2020 20
We zijn uitstekend geholpen en de PVC-vloer is zorgvuldig en netjes gelegd. Geen enkele klacht.
“Aanrader”
Betreft LAB21 Door M.H. Netelenbos op zondag 29 nov 2020 20
Onze ervaring met Lab21 was uiterst plezierig. Wij ontvingen een goed advies en de mogelijk om thuis aan de hand van de te leen meegenomen voorbeelden de beslissende keuze te maken was fijn. Op het moment genieten wij van een prachtige pvc- vloer, die aan al onze wensen voldoet. Een echte aanrader dus.
“Natuurgetrouwe eikenhouten look”
Betreft Europa Parket Door Arjan Muntenga op vrijdag 27 nov 2020 20
Geslaagd bij dit eerlijke bedrijf met ervaring. Goede service en er wordt precies gedaan wat is afgesproken. Wij zijn zeer blij met het prachtige resultaat van onze pvc-vloer met zeer natuurgetrouwe eikenhouten look in onze volledige woning.
“Een mooie PVC vloer”
Betreft LAB21 Door Eric Binneweg op vrijdag 27 nov 2020 20
Een mooie pvc vloer met houtmotief uitgezocht bij de vestiging Capelle ad IJssel. We zijn erg goed geadviseerd door de vriendelijke verkoper Wilko. Het is net parket maar dan veel praktischer. Snel geleverd en het leggen is met een beetje handigheid prima te doen.
FOTO VAN ERIC BINNEWEG
“Zelf leggen prima gegaan”
Betreft LAB21 Door Ramon Van mierlo op vrijdag 27 nov 2020 20
Vriendelijk ontvangen, goede informatie gekregen en een goede deal voor een pvc vloer. De vloer met alle benodigdheden is volgens planning geleverd.

Aanvulling ontvangen 27 november 2020: Vloer zelf gelegd. Prima
“Mooie PVC vloer”
Betreft LAB21 Door Wasserij Rontex op donderdag 26 nov 2020 20
Mooie pvc vloer gekocht. Na een fout van ons, konden wij zelf de te kort gekochte pvc de volgende dag ophalen. Super.

Aanvulling ontvangen 27 november 2020: De pvc vloer hebben wij in mei 2020 opgehaald en zelf gelegd. Super makkelijk na een hele duidelijke uitleg van de verkoper.
FOTO VAN WASSERIJ RONTEX
“PVC vloer zelf gelegd”
Betreft LAB21 Door A.Verhoeven op donderdag 26 nov 2020 20
Fijne pvc vloer makkelijk in onderhoud en doet warm aan. Zeer tevreden.

Aanvulling ontvangen 26 november 2020: Hij is al geleverd en ligt al in de kamer en keuken. Bevalt heel goed. Wij hebben hem zelf gelegd.
“Nieuwe keuken en PVC vloer”
Betreft Ijtsma Keukens Door Pieter en Ria Poelman op donderdag 26 nov 2020 20
Het is inmiddels een paar maanden geleden dat er een nieuwe keuken bij ons is geplaatst. Wij vertellen aan iedereen die het maar wil horen hoe ontzettend tevreden we daarover zijn. Niet alleen de keuken, maar ook een nieuwe pvc-vloer in woonkamer, keuken en hal en een eettafel en 8 stoelen gekocht. Wij zijn prima geholpen door Herwin(keuken) en Petra(vloer). Alle tijd en geduld om ons te adviseren en helpen uitzoeken. Natuurlijk ook bij andere keuken zaken in de regio gekeken. Voor precies dezelfde keuken met dezelfde apparatuur waren wij elders meer dan 1500;- euro meer kwijt. Doordat wij meerdere dingen kochten bij IJtsma was het ook prima onderhandelen met Hein, de baas zelf. Zeer gastvrij ook. Wij hebben alleen maar complimenten. Door onze enthousiaste verhalen heeft de zoon van onze buren nu ook een nieuwe keuken gekocht bij IJtsma en onze dochter gaat er binnenkort ook naar toe om zich te laten informeren. De keuken is geplaatst door Siep Algra. Er moest wat extra werk worden verricht en dat is ook door hem gedaan. Al met al een aantal dagen bij ons bezig geweest. Prima vakman en gezellig om hem over de vloer te hebben. Wij bevelen hem van harte aan .De vloer is gedaan door Henk. Ook niks dan lof. Dus mensen, kijk niet verder, maar ga naar Opende!
“Keurig geregeld”
Betreft Luxury Floors Door Goosen op dinsdag 24 nov 2020 20
Pvc vloer gekocht, veel keuze en de service is super, zeer tevreden klanten dus!

Aanvulling ontvangen 25 november 2020: Vloer is in oktober geleverd en gemonteerd allemaal keurig geregeld, netjes bezorgd en door twee man keurig gelegd.
“Uiterst tevreden”
Betreft Luxury Floors Door Familie pach op zaterdag 21 nov 2020 20
Heel erg tevreden met de vloeren van luxury floors uit kampen en blij met de fantastische service van Yuri! Weer een uiterst tevreden klant
FOTO VAN FAMILIE PACH
Visgraat pvc vloer en laminaatvloer
“Klik PVC vloer”
Betreft Luxury Floors Door Joyce op vrijdag 20 nov 2020 20
Klik pvc vloer. Gekocht en laten leggen. Alles keurig geregeld. Goed meegedacht. Er was nl wat spoed. Maar er werd gewoon gezocht naar een oplossing. En de avond ervoor werd er netjes gebeld hoe laat ze zouden beginnen met leggen. Keurig. En Mustafa en Hassan hebben keurig gewerkt. En alles netjes achter gelaten.
“Gebroken stroken bij pvc vloer”
Betreft LAB21 Door Jacqueline de Vries op woensdag 18 nov 2020 20
Zomer 2020 hebben wij bij Lab21 te 's-Hertogenbosch een prachtige pvc-vloer van het merk 'Stech' aangeschaft. Niet te zuinig: voor een oppervlakte van maar liefst (ongeveer) 210 m2. In totaal ongeveer 90 pakken pvc; zowel visgraat als 'rechte' planken. De vloer werd uiteindelijk enkele maanden later (september), conform afspraak, bij ons geleverd. Op dat moment kon de vloer echter nog niet worden gelegd: wij zaten midden in een verbouwing. Men is medio oktober begonnen met het leggen van de vloer. Bij het openmaken van de pakken met pvc constateerden wij al gauw dat veel van de geleverde planken gebroken waren. Het gaat om maar liefst 7 pakken visgraat pvc en 2 pakken recht pvc (van de ongeveer 60 en 30 pakken in totaal). Dit is meer dan 10%! Dit, terwijl de planken na de levering niet meer van hun plek waren geweest.

Vanzelfsprekend hebben wij Lab21 hierover direct gecontacteerd. Correspondentie uitsluitend per e-mail. Telefoneren is namelijk lastig; volgens vaste telefoniste zijn de personen 'die erover gaan' altijd in een bespreking of meeting 'of zijn ze even niet op hun plek'. In eerste instantie werd door een medewerker van Lab21 botweg betwist dat de vloer kapot was! Wij hadden de vloer - alle planken, meer dan 90(!) pakken, maar even bij ontvangst moeten controleren. En eventuele opmerkingen op de pakbon moeten noteren (alsof de transporteur daarop zou wachten?). Stond volgens Lab21 in de algemene voorwaarden. Let op: een dergelijke voorwaarde is voor een consument onredelijk bezwarend (en kun je als consument vernietigen)! Een bedrijf mag en kan hier (dan) dus geen beroep op doen. Zo gezegd, zo gedaan. In een volgend (antwoord)bericht heeft Lab21 aangeboden de helft van de kapotte pakken met planken opnieuw, als vervanging, toe te zenden. De voor de andere helft zouden wij wel moeten betalen. Daar zijn wij natuurlijk niet mee akkoord gegaan. Een verkopende partij moet immers leveren wat is afgesproken, en mag geen kapotte producten leveren (dit heet 'conformiteit'). Als consument mag en moet je kunnen verwachten dat een verkoper levert wat is afgesproken. Dus: een hele vloer. Doet de verkoper dit niet, dan heb je er als consument recht op dat wat je kapot geleverd hebt gekregen, door de verkoper wordt vervangen (of hersteld). Kosteloos, en ook nog eens zo snel mogelijk!

Wij zaten inmiddels met een 'tekort': omdat zo veel planken kapot waren, konden wij onze vloer niet af maken. Wij waren dan ook gebaat bij een snelle afwikkeling. Bij Lab21 gaat communicatie echter, dat is u misschien al wel duidelijk, alles behalve snel. Er is geen klantenservice, van service heeft men er überhaupt niet gehoord. De 'desbetreffende personen' zitten als gezegd de gehele dag in 'meetings' en kun je dus niet aan de telefoon krijgen. Communicatie, als die er al is, vindt uitsluitend per e-mail plaats.

Lab21 heeft over consumentenrechten - recht op kosteloze vervanging! - in eerste instantie allemaal niet willen horen. Ons werd (door de betreffende medewerker) namelijk gevraagd om toch maar een extra bestelling te plaatsen en daarvoor te betalen, om zo ons tekort zo snel mogelijk op te lossen. Eventuele kapotte planken konden wij terugsturen (hoe???) en die zouden dan eventueel worden gecrediteerd. U begrijpt dat wij ons genoodzaakt hebben gezien om dit maar te doen. Wij wilden immers onze vloer af maken. De nieuwe pakken pvc vloer zijn uiteindelijk op 2 november (!) jl. bij het magazijn van Lab21 in Amersfoort afgeleverd. Omdat wij snel wilden handelen en onze vloerenlegger op korte termijn op 3 november jl. alleen nog beschikbaar was, hebben wij de planken zelf in Amersfoort afgehaald en de leverancier niet afgewacht. Heeft Lab21 nog kosten bespaard ook.

Aangekomen in Amersfoort is gebleken dat ten minste wéér de helft van de (ten tweede) geleverde pakken kapot was. Natuurlijk weer heel erg teleurgesteld. Hoe kan dit nou? Een productiefout? Dat werd natuurlijk bij hoog en laag ontkend. Een medewerker van de klantenservice heeft ons hierover te woord gestaan en de (kapotte) pakken teruggenomen. Hij heeft ook niet kunnen verklaren hoe het pvc wéér kapot kon zijn. Hij zou wel direct nieuwe pakken bestellen. Ook heeft hij aangeboden de gemaakte kilometers te vergoeden. Daar hebben wij natuurlijk mee ingestemd.

De resterende (vijf) pakken pvc zijn mee naar huis gegaan. Op 3 november jl. heeft onze vloerenlegger zijn werk echter weer letterlijk moeten afbreken, omdat het pvc – de tweede levering – letterlijk kapot sprong bij het leggen ervan. Dus zaten wij opnieuw met de gebakken peren. En een vloer die wéér niet af was en kon worden gemaakt. Inmiddels is weer iemand anders dan onze vaste contactpersoon bij Lab21 geworden. Deze persoon heeft er – net als de eerdere medewerker, overigens – een communicatief en juridisch potje van gemaakt. Gelukkig hebben wij juridische kennis in huis en hebben wij het eventuele gemak dat wij weten hoe wij zouden moeten procederen, als wij er niet uit zouden komen. Maar heel veel andere mensen hebben dat niet. Wees dus gewaarschuwd. Tegelijkertijd geldt ook: de aanhouder wint!

Wij hebben Lab21 – bij herhaling! – gemotiveerd op onze (consumenten)rechten en de plichten van Lab21 moeten wijzen. Uiteindelijk is deze persoon met de oplossing gekomen: het bedrag dat door ons voor de aanvullende bestelling is betaald, wordt door Lab21 gecrediteerd. Maar het gederfd woongenot dat wij hebben? Of de kosten die wij maken om een nieuwe vloerenlegger in te schakelen? En de overeengekomen reiskosten? Nee hoor, die krijgen we niet. Terwijl ze juridisch gezien wel schade betreffen, die het gevolg is van de wanprestatie van Lab21. We kunnen wat deze persoon betreft naar de Geschillencommissie van CBW ('Uitgesproken zaak'), zie daarover https://www.cbw-erkend.nl/uitgesprokenzaak. Laagdrempelige geschilbeslechting. Kortom: een heel slechte ervaring.
“Mooie PVC Vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Jeroen op maandag 16 nov 2020 20
Wij hebben voor een nieuwbouwhuis een PvC vloer afgenomen bij Knulst Vloeren en dit is naar alle tevredenheid gelegd. De communicatie is altijd goed en vlot verlopen en de vloer is helemaal naar onze smaak!
“Zeer tevreden”
Betreft LAB21 Door P.de Zeeuw op vrijdag 13 nov 2020 20
Ik ben zeer tevreden met de nieuwe vloer, omdat hij weinig onderhoud vraagt.
FOTO VAN P.DE ZEEUW
Visgraat pvc vloer
“Bijzonder tevreden”
Betreft Knulst Vloeren Door Fam. de Graaf op maandag 9 nov 2020 20
Wij zijn bijzonder tevreden over de fa.Knulst, onze PVC vloer en de uitvoering van e.e.a. . Ook de service wat betreft plinten aanbrengen is zeer goed.
“Fijn geholpen”
Betreft Europa Parket Door Remy op dinsdag 3 nov 2020 20
Vanaf het begin heel fijn geholpen met mijn keuze voor een vloer. Uiteindelijk voor een gelijmde PVC vloer gekozen vanwege de vloerverwarming en het geluiddempende effect. De communicatie verliep soepel en na 2 jaar ligt de vloer er nog steeds heel strak in.
“Enorm tevreden”
Betreft Luxury Floors Door Liu op maandag 2 nov 2020 20
Pvc vloer netjes gelegd over een glad geëgaliseerd oppervlakte. Lang gezocht naar een bedrijf met goede prijs/kwaliteit + reviews. We zijn enorm tevreden over onze keuze.
FOTO VAN LIU
“Zo tevreden”
Betreft Europa Parket Door Lemmen op donderdag 22 okt 2020 20
Afgelopen vrijdag is bij ons door Europa Parket een pvc-vloer gelegd. De vloer is op een zeer vakkundige manier aangebracht en het resultaat mag er zijn. De persoon die deze klus heeft uitgevoerd was een vakman pur sang en ook nog eens gezellig in de omgang. Men was tijdens het uitzoeken erg behulpzaam en gaf goede tips. Daarom zijn wij zo tevreden over Europa Parket.
“Zeer tevreden”
Betreft KBC Scharnegoutum Door Fam. Jorritsma op woensdag 21 okt 2020 20
Wat begon met een ontwerp voor een nieuwe 'simpele' L-vormige keuken is uitgemond in een complete verbouwing van de keukenruimte en benedenverdieping. Een nieuwe PVC vloer beneden, een nieuwe tussenwand met prachtige schuifdeuren, een verlaagd plafond met spotjes, een kastenwand en natuurlijk een geheel nieuwe keuken. Niet in de standaard L-vorm die we eerst zelf in gedachten hadden maar met een kookeiland inclusief bargedeelte. Iets wat we stiekem altijd graag wilden maar niet dachten dat mogelijk was. Dat dat echter prima haalbaar was bleek uit het prachtige ontwerp van Hans Veenstra, dat eigenlijk gelijk 'spot on' was. Na akkoord begin dit jaar begon het wachten, want ook bij KBC is het druk. Na de bouwvak ging men los en in een week of 4 tijd is onze benedenverdieping omgetoverd van een landelijk, ietwat bedaagd thema tot een strak en zeer modern eindresultaat. Het was een behoorlijk project, met veel verschillende partijen en natuurlijk gaan er dan wel eens wat dingetjes niet gelijk 100%. Maar alles is snel opgepakt en opgelost, het contact met projectleider Arnold via WhatsApp was eveneens prima en de diverse medewerkers bij ons thuis zoals monteur Pieter waren zeer vakkundig. Alleen al het feit dat je als klant één aanspreekpunt hebt werkt gewoon ideaal. Ook toen ik last-minute had bedacht het schilderwerk toch maar niet zelf te gaan doen heeft Arnold nog snel een vakkundige schilder weten te regelen, waarvoor dank! Het eindresultaat is mooier dan we hadden durven hopen. Zoals we recent hier zeiden: "Het is net alsof we een nieuw huis hebben gekocht". Mocht de badkamer tzt. ook aan de beurt komen, dan weten we alvast waar we moeten zijn. Gewoon een zeer goed, nuchter en vakkundig Fries bedrijf. KBC Scharnegoutum: een aanrader.
“PVC vloeren”
Betreft Europa Parket Door Van den Han op donderdag 15 okt 2020 20
Goede service. Onze PVC vloer had wat glimmende delen.Europa parket heeft het keurig laten herstellen.

Eerdere ervaring van 16 maart 2020: Hebben heel veel plezier van onze vloerverwarming. Het ontluchten is nog wel een dingetje. Dat geldt ook voor het opwarm- en afkoel protocol. Gelukkig is Europaparket er om ons met raad en daad terzijde te staan.
“Aanrader”
Betreft Kitchen4all Door J. Bongers op woensdag 14 okt 2020 20
Super vriendelijk geholpen door Albert. We hebben onze keuken en onze pvc vloer hier gekocht. Keuken professioneel geplaatst in kleine 2 dagen. Vloer over oude plavuizen laten leggen, eerst geëgaliseerd, daarna naadloos gelegd op de gehele benedenverdieping' Aanrader, zou hier zo weer een keuken of vloer kopen
FOTO VAN J. BONGERS
Hoekkeuken
“Vloer ligt er prachtig bij”
Betreft LAB21 Door Joost op dinsdag 13 okt 2020 20
Erg goed geholpen bij de aankoop van de vloer en op de hoogte gehouden in de periode voor de levering. De door ons gekozen vloer kon uiteindelijk niet geleverd worden, maar de oplossing die LAB21 bood was veel beter dan onze eigen keuze. We zijn heel erg blij met deze vloer. Tijdens het leggen van de vloer ging de communicatie wel wat stroef en liep de planning niet helemaal zoals verwacht, maar de vloer ligt erg nu prachtig bij.
FOTO VAN JOOST
Visgraat pvc vloer
“Super geregeld”
Betreft LAB21 Door Remco Dieterman op dinsdag 13 okt 2020 20
Kwa informatie en leveren en plaatsen zijn wij zeer tevreden. Door problemen met de ondervloer moesten we de lever en plaatsing datum aanpassen, en dit was totaal geen probleem. Echt super geregeld. eind resultaat is een mooie nette strakke en vooral warme vloer. Enorm
FOTO VAN REMCO DIETERMAN
Gelegde pvc vloer
“Erg blij”
Betreft LAB21 Door Marco Cupido op vrijdag 2 okt 2020 20
Wij zijn erg blij met onze vloer. Al veel verbaasde reactie gehad, nadat wij bezoekers vertelden dat het een PVC-vloer was.
FOTO VAN MARCO CUPIDO
Dit is een pvc vloer
“Echte aanrader”
Betreft Luxury Floors Door Erdem op maandag 21 sep 2020 20
Super bedrijf met een breed assortiment! Ik kom zelf uit Den Haag en dan is Kampen wel een eindje rijden zou je denken! Maar dat geeft helemaal niet want wij zijn heel klantvriendelijk en professioneel geholpen in de showroom en ook bij het leggen. Echt een aanrader!
FOTO VAN ERDEM
Visgraat pvc vloer
“Uiterst tevreden”
Betreft LAB21 Door fam den Breejen op zondag 20 sep 2020 20
PVC vloer gekocht. Prima service en advies. Keurig gelegd. Vooralsnog uiterst tevreden.
FOTO VAN FAM DEN BREEJEN
Gelegde pvc vloer
“Juiste keuze”
Betreft Boer Staphorst Door Guus en Joke Nijhuis op woensdag 16 sep 2020 20
Nieuwe keuken: wat een vakmanschap van Lammert bij het uitzoeken en wat een vakmanschap van Bennie bij het monteren! Subliem! Zeer tevreden. Ook de verdere werkzaamheden zijn zeer kundig en prettig gedaan, zowel het slopen, stucadoren, afschilderen als de gratis schoonmaakbeurt. Speciaal ook verrast door de kundigheid van Bennie bij het leggen van de PVC-vloer in de keuken, hoewel dat niet zijn officiële werkterrein was. Gezien onze eerdere ervaringen ook niet naar andere keukenboeren geweest, maar direct naar de echte keuken-Boer. En dat was een juiste keuze.
Nu gaan we genieten van onze schitterende keuken!
FOTO VAN GUUS EN JOKE NIJHUIS
Hoekkeuken
“Netjes gedaan”
Betreft LAB21 Door Mendy van Eeuwijk op maandag 14 sep 2020 20
Bij binnenkomst bij Lab21 werd ons vele keus mogelijkheden aangeboden. De verkoper dacht echt met ons mee wat voor vloer echt mooi bij onze meubels zou gaan passen (deurkastje meegenomen). Onder het genot van een kopje koffie met een donut werd de offerte opgemaakt. De deal was snel gemaakt....nu een half jaartje later nog zeer tevreden. Nette levering van de vloer en naar tevreden gelegd. Niet meer dan een groot compliment naar Lab 21!

Aanvulling ontvangen 15 september 2020: Betreft lijm pvc vloer.
FOTO VAN MENDY VAN EEUWIJK
“PVC vloer”
Betreft LAB21 Door D Gerritsen op zondag 13 sep 2020 20
Zeer goed advies,wij waren er diret uit ,alle afspraken prima nagekomen en Ricardo is een toplegger,keurig gedaan
FOTO VAN D GERRITSEN
Houtlook pvc vloer
“Gelegde pvc vloer”
Betreft LAB21 Door Michiel op zondag 13 sep 2020 20
Contact met de verkoopster ging goed, was informatief. Het egaliseren van onze vloer is mis gegaan, de egaline zat tot aan de licht knoppen...Uiteindelijk heeft Lab21 dit erg netjes opgelost. Pvc vloer bevalt nu prima.
“Aan koop pvc vloer”
Betreft LAB21 Door Julius Jonker op zaterdag 5 sep 2020 20
Mooie vloer, voelt heel fijn aan de voeten. Helaas werkt de vloer wel meer dan ik aanvankelijk dacht. Hij ligt er niet meer zo recht in als aan het begin. Verder wel heel fijn.

Aanvulling ontvangen 7 september 2020: Ik heb een PVC vloer bij jullie gekocht, volgens mij met een houtcomponent.
FOTO VAN JULIUS JONKER
Mooie pvc vloer
“Top”
Betreft LAB21 Door René op zaterdag 5 sep 2020 20
Wat wordt afgesproken, wordt nagekomen. Vriendelijk en vakkundig geholpen met een prima product! PVC vloer helemaal top.
FOTO VAN RENÉ
Gelegde pvc vloer
“Zeker aanbevelen”
Betreft Knulst Vloeren Door Wim en Jans Philippo op maandag 31 aug 2020 20
Wij hebben een PVC vloer gekocht bij Knulst. De gang, keuken en trap zijn hiermee bekleed. Zowel de verkoper als de mannen die kwamen inmeten en leggen waren zeer goed op hun vakgebied. Ook waren ze zeer vriendelijk. Dachten ook erg mee met onze wensen. Het eindresultaat was dan ook zeer geslaagd. Ik zal Knulst zeker aanbevelen bij anderen.
FOTO VAN WIM EN JANS PHILIPPO
PVC in gang en op de trap
“Veel moeite in moeten steken”
Betreft LAB21 Door Ad Mulders op zondag 23 aug 2020 20
Lab21 stuurt je gelijk op de dag dat je order is geplaatst een verzoek om een review te plaatsen. Mijn advies: wacht even tot je vloer daadwerkelijk is gelegd, want na de bestelling begint de pret. Mijn verhaal:

Wij hebben op 24 april een PVC vloer besteld bij de vestiging in Breda. We werden keurig geholpen door de verkoper, het gesprek verliep prettig, en we kwamen al snel tot een keuze. De staal van de PVC vloer in kwestie werd meegenomen naar het bureau van de verkoper voor de correcte invoer en de verkoper gaf ons proactief nog een klein beetje extra korting. Met een goed gevoel verlieten we dus de winkel. So far so good.

De bevestigings e-mail was ondertussen al binnen en daarin werd het hele proces van leveren en leggen uitgelegd. Inderdaad moet een initiele aanbetaling worden gedaan en moet voor uiteindelijke levering het hele bedrag betaald zijn. Ik heb daar geen problemen mee. Tevens, en hier begint het, wordt gesteld dat de koper de order moet controleren op juistheid, want, zo staat in de e-mail: "u bent als klant verantwoordelijk voor de aantallen en de juistheid van de gekozen producten, ook wanneer uw order door een LAB21 medewerker is ingevuld." Dat is mooi dus, je legt fouten van je medewerkers bij je klanten weg. Ik heb de bestelde items doorgenomen en zag dat het hele orderbedrag overeen kwam met wat wij hadden afgesproken, en tevens dat de beschrijving van de vloer matchte. Er leek dus nog geen vuiltje aan de lucht.

Op 28 april kreeg ik een e-mail met daarop de melding dat de korting was doorgevoerd die de verkoper met ons had afgesproken en het verzoek om deze te controleren. De aanschaf van deze vloer was een van meerdere delen van een verbouwingsplan, waar we midden in zaten en waar we dus erg druk mee waren. Ik heb daarom slechts snel gecheckt of de totaalprijs van de order klopte, dat was zo, en de e-mail verder even geparkeerd. Op 18 mei had ik wat tijd over en dacht ik eraan om toch nog even in detail de bestelling door te nemen. Omdat de datum naderde dat we de rest van de betaling moesten doen besloot ik ook nog even om voor de zekerheid het artikelnr van de vloer te controleren. De enige reden dat ik dit nog had, was omdat ik een foto van de staal had genomen toen deze naast het bureau van de verkoper stond zodat hij deze kon invoeren. Had ik dit niet gedaan, dan was het nog verder fout gelopen.

Het bleek namelijk dat de beschrijving wel klopte, maar het artikel nummer in de bestelling matchte niet met het artikelnummer op de foto. Ik heb daarom dus op 18 mei een e-mail gestuurd met deze constatering en vermeld dat ik me zorgen maakte of ik wel de juiste vloer geleverd zou krijgen. In plaats van een antwoord om samen even de situatie door te nemen, kreeg ik een automatisch gegeneerde e-mail, dat het artikelnummer in de order was aangepast. Hierdoor werd mijn order wel opeens 500 euro duurder. En dit zonder verdere uitleg of afstemming.

Ik moest dus zelf pro-actief wederom een e-mail gaan sturen dat ik het hier niets mee eens was, want ik had in de winkel een bepaald bedrag afgesproken. Ik heb dus aangegeven dat ik graag met Lab21 in gesprek wilde hierover. De reactie die ik van de verkoper kreeg was dat het heel vervelend was, dat ze me de vloer niet voor die prijs konden leveren, en dat ik kon annuleren en mijn aanbetaling kon terugkrijgen. Dat was voor ons geen acceptabele oplossing. Als we kiezen voor een bedrijf dat pretendeert in al hun communicatie dat de klant als familie is, dan verwacht je iets meer dan een kort-door-de-bocht "we kunnen niets voor je doen" antwoord.

Na weer aandringen van mijn kant werd de zaak geescaleerd naar de operationeel manager van Lab21. Wat ik als zeer onprettig heb ervaren is dat er door hem werd geinsinueerd dat wij dachten even voordeel te gaan behalen uit hun fout en een veel duurdere vloer voor een veel lagere prijs te kunnen krijgen. We hadden op een of andere manier maar moeten onthouden wat de prijs per vierkante meter van de juiste vloer was, zodat we hadden kunnen weten dat de prijs in de bevestigings e-mail niet klopte. Terwijl de prijs in de winkel incl btw wordt getoond, wordt deze in de e-mail bevestiging opeens ex btw getoond, en dus is het sowieso al bijna niet te doen om te vergelijken. Dus wat verwacht je nu van je klanten als de totaalprijs zoals afgesproken is en de beschrijving van de vloer klopt? Je begrijpt alleen wel gelijk waar het fout gaat met het bedrijf als de operationeel manager zo met zijn klanten communiceert.

Op dat moment zouden wij met alle liefde hebben willen annuleren, maar als je midden in de verbouwingsplannen zit en de planning van verschillende onderdelen moet nauw op elkaar matchen, dan is opnieuw beginnen met het bestellen van de vloer gewoon geen optie. Uiteindelijk zijn we daarom overeengekomen dat Lab21 en wij de meerprijs van de vloer 50/50 hebben verdeeld. Ik weet zeker dat ze van mening zijn dat ze ons daarmee een werelddeal hebben gegeven, terwijl wij gewoon een heldere prijsafspraak hadden. Als de verkoper de vloer meeneemt naar zijn bureau om in te voeren en het dan nog voor elkaar krijgt om het fout te doen, hoe kan dat dan onze schuld zijn?

Maar goed, we gaan door, want het gaat ook gewoon fout door. Na de prijsafspraak krijg ik een e-mail van Lab21 met de aanpassing van de order. Daar klopte nog steeds helemaal niets van. De ex btw prijs (want ja, die moest ik dus zelf telkens gaan omrekenen) kwam niet overeen met het afgesproken 50/50 bedrag. Daarnaast was de extra korting die ik met de verkoper had afgesproken opeens ook verwijderd. Hou in gedachte dat het uitzoeken hiervan en het uitspellen aan de administratief medewerker van Lab21 hoe de order wel zou kloppen me weer een uur werk kostte.

Op 25-5 kwam de legger langs voor een voorinspectie en bleek dat er wat extra vloer nodig was. Dit was geen probleem, want de verkoper had al uitgelegd dat dit zou kunnen gebeuren. Het orderbedrag werd aangepast en wij hebben netjes op tijd het resterend bedrag betaald. De planning was nu als volgt: 17 juni egaliseren, 18 juni levering vloer, 19 juni leggen vloer. Op 17 juni heeft de legger volgens planning de vloer geegaliseerd. Trouwens niets dan lof over de vloerlegger, we hebben daar een uitermate plezierige ervaring mee gehad. Echter kreeg ik laat in de middag opeens een telefoontje van de verkoper met het nieuws dat de vloer niet geleverd kon gaan worden, en dat een dag van tevoren. De schuld lag niet bij hen, maar bij hun leverancier. Toegegeven, ik heb ook een e-mail gezien van de leverancier, waarin deze toegaf dat er aan hun kant een fout was gemaakt. Alleen heb ik daar als klant van Lab21 geen boodschap aan. Op het moment dat ik bij hen de order plaatste, was mijn verwachting dat ik totaal ontzorgd zou worden, en het compleet tegenovergestelde was ondertussen het geval. Keuzes: andere vloer laten leveren of een maand wachten, want onze gekozen vloer was ook nog eens niet meer leverbaar.. Man man man.

Omdat er op 18 juni sowieso niet gelegd zou kunnen gaan worden, hebben we dus op de 17e gekozen om te gaan wachten. We hebben zelf de legger afgebeld, die het ook niet begreep dat de afzegging een dag van te voren nog geschiedde. Maar wacht, het wordt nog beter. 's Avonds krijg ik een e-mail van Lab21 dat mijn bestelling hun depot had verlaten. Even waren we toch blij verrast, totdat we de leverdatum zagen in de e-mail: 13 juli. Op dat moment, met de geschiedenis die we hadden met dit bedrijf, dachten we gewoon in de maling te worden genomen. Ik ben op de 18e dus gewoon gaan werken, want de vloer zou een maand op zich laten wachten.

Vervolgens word ik op 18 juni om 10 uur 's ochtends, terwijl ik op kantoor zit, gebeld door een vrachtwagenchauffeur van Lab21, dat hij over 10 minuten bij mijn huis staat om mijn vloer af te leveren..het lijkt wel slapstick comedy. Ik heb aangegeven dat dit niet kon en het hele epistel van de dag ervoor uitgelegd. Toch wist hij zeker de vloer bij zich te hebben. Mijn 38 weken zwangere vriendin was op dat moment thuis, ik kon zelf dus niet aanwezig zijn, en zij heeft de zending aangenomen. In eerste instantie leek de vloer te kloppen na controle, voor zowel artikelnr als kleur, alhoewel we daar al over twijfelden. Ondertussen had ik zelf vanaf kantoor al weer de vloerlegger gebeld, om te vragen of hij toch nog de volgende dag zou kunnen komen leggen. Er werd uitstekend meegedacht door de legger, een andere klus werd verzet, en alles leek goed te komen.

Alleen, omdat we ondertussen wisten met wat voor bedrijf we te maken hadden, begon het bij mijn vriendin toch te knagen. De kleur leek in daglicht toch net niet helemaal juist. Ze is dus, nogmaals 38 weken zwanger, in de auto gestapt en naar de winkel in Breda gereden om de vloer te vergelijken met de vloer daar. En jawel, inderdaad was het niet de vloer die wij besteld hadden. Wat bleek: het was een andere vloer uit dezelfde familie, maar een iets andere kleur. In het magazijn van Lab21 waren de labels van die vloer overplakt met labels van de vloer die wij besteld hadden, zodat de artikelnrs overeenkwamen..Ongelooflijk.

Dus: ik kon weer de legger gaan afbellen (kon het ondertussen niet meer uitleggen), en contact opnemen met Lab21. Zoals al eerder gesteld in andere reviews: bespaar jezelf contact met het hoofdkantoor, het is totaal nutteloos. Wij namen dus contact op met onze oorspronkelijke verkoper. Die wist niet eens dat er toch een vloer geleverd zou worden. (immers, hij had ons zelf een dag eerder verteld dat het een maand later zou worden.)

Hoe is dit hele verhaal afgelopen: uiteindelijk hebben wij onze vloer op 17-7 ontvangen. Het zegt genoeg, dat toen ik een dag ervoor werd gebeld door Lab21, omdat ze wilden bevestigen dat de vloer echt geleverd ging worden, onze eerste reactie er een van paniek was, omdat wij 0,0 vertrouwen meer hadden in deze toko, en we dachten dat het weer uitgesteld zou worden. Ik heb zelf alle contact gevoerd met de legger, ik wilde Lab21 er niet eens meer tussen hebben. We hebben meer dan een maand op een betonnen vloer geleefd. Is er door Lab21, als een stukje nazorg, nog communicatie later met ons geweest om te vragen of alles nog goed afgehandeld is? Natuurlijk niet.

Afgaande op de andere reacties die ik van de "klantenservice" van Lab21 zie op verschillende reviews, zal de reactie hier wel zijn: maar we zijn je toch tegemoet gekomen met de duurdere vloer en we hebben je een vervangende optie geboden....Het is niet onze schuld dat de leverancier een fout maakt..etc. etc.
Mijn advies dus, nu 4 maanden na de bestelling, en net na de totale afronding van het leggen: weet waar je aan begint met met dit bedrijf. Mijn ervaring is dus erg negatief. In plaats van ontzorgd te worden omtrent het hele after sales/levering traject heb ik er veel te veel moeite in moeten steken om mijn vloer binnen en gelegd te krijgen.
“Zeer tevreden”
Betreft Luxury Floors Door Van doleweerd op maandag 17 aug 2020 20
Chauffeur heeft geapt en was ruim op tijd we zijn heel blij met deze mooie vloer

Aanvulling ontvangen 31 augustus 2020: Hallo we hebben een pvc vloer gekocht en deze zelf gelegd en zijn zeer tevreden
“Dikke 10”
Betreft Knulst Vloeren Door C.Sluiter op donderdag 16 jul 2020 20
We wilden graag een pvc vloer en kwamen via google bij de beste uit de test uit. Knulst vloeren. Vanuit het noorden naar midden van het land gereden voor de showroom en advies. Gelukkig bezorgen/leggen ze door het hele land heen. Hebben een afspraak gemaakt voor bezichtiging. Wij hebben gekozen voor een pvc vloer van Moduleo met geïntegreerde ondervloer, voor over onze plavuizenvloer, omdat we geen zin hadden om de vloer te egaliseren. Helemaal top tevreden zijn we over het advies, bestelling, inmeten, het leggen. Je wordt netjes op de hoogte gehouden. Ze hebben alles keurig netjes en vakkundig gelegd. een dikke 10 waard! Onze gang, woonkamer en keuken zien er weer "wauw" uit. Super bedrijf. Het maakt je huis pas echt af.
Wij zijn blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen. Daar hebben we totaal geen miskoop mee gedaan. Wij kunnen het aan iedereen aanbevelen. Er is zelfs een "traplift" aanwezig in de showroom voor mensen die slecht ter been zijn.
“Tovenaars”
Betreft Knulst Vloeren Door N.M.H.J. Korf op maandag 13 jul 2020 20
BIj Knulst Vloeren in Nunspeet hebben wij een click-PVC-vloer besteld en laten leggen door Mustafa en Cemil. Wat een kunstenaars! De heren hebben de vloer in twee dagen perfect gelegd (woonkamer, keuken en hal). Op sommige plaatsen wilden wij geen plint hebben, dus moest de vloer daar heel strak tegen de wand aan gesneden worden. Mustafa en Cemil verdienen een groot compliment hiervoor. Omdat er iets te weinig PVC was besteld, moesten de laatste 2 m2 later gelegd worden. Dit werd door meneer Knulst zelf gedaan. En ja, ook hij weet hoe een click-PVC-vloer keurig gelegd moet worden. Van bezoek die onze vloer zien, krijgen wij alleen maar complimenten over de mooie vloer en de wijze waarop deze is gelegd.
“Prachtig resultaat”
Betreft Knulst Vloeren Door Sebastiaan en Pauline op vrijdag 10 jul 2020 20
Wij hebben bij KnulstVloeren een PVC vloer gekocht; visgraad gelegd met bies en band. Het contact met alle medewerkers van verkoop, planning en uitvoering was prettig, correct en gezellig. De vloer is keurig gelegd en afgewerkt met hoge plinten. We zijn enorm blij met het prachtige resultaat.
FOTO VAN SEBASTIAAN EN PAULINE
Hoek van de vloer
“Fantastisch”
Betreft Knulst Vloeren Door John van Langeveld op vrijdag 26 jun 2020 20
Wij hebben een hele mooie pvc visgraat vloer gekocht bij de firma Knulst. Wonen zelf onder de rook van Rotterdam, en het gezegde is :"Wat je van ver haalt is lekker en goed" dat geldt dubbel en dwars voor de firma Knulst. Fantastisch advies, deskundige mensen, super "vloerleggers" en heel belangrijk, alles kan, de vraag wordt nooit beantwoord met "ja maar" maar met "ja en...". Heel goed. Kortom een bedrijf dat ik zonder enige aarzeling bij mijn beste vrienden zou aanbevelen.
FOTO VAN JOHN VAN LANGEVELD
Gelegde pvc vloer
“Perfect”
Betreft Knulst Vloeren Door Mevr. Bos op dinsdag 23 jun 2020 20
Een hele fijne winkel. Het Personeel is heel vriendelijk, denkt met je mee en weten je goed advies te geven. Hun service is uitstekend. Kortom een winkel om aan iedereen aan te bevelen.

Aanvulling ontvangen 23 juni 2020: Wij hebben een pvc vloer gekocht en de vloer is al gelegd. En de vloer bevalt ons perfect.
“Ambiant Spigato visgraat vloer”
Betreft LAB21 Door Gerben op zondag 21 jun 2020 20
We waren op zoek naar een pvc visgraat vloer. We hebben een keer gekeken in Lab21 in Delft en hebben een afspraak gemaakt met een verkoper om eens rustig een vloer uit te zoeken en alles te bespreken. Dit ging goed. Mooie vloer uitgekozen! Er komen bij een gelijmde pvc vloer wel een hoop kosten bij. Maar dat werd dachten wij duidelijk verteld, ook even in afwachting van de vloer legger hoe en wat. Afspraak gemaakt zodat hij kon komen, alleen hing dit een aantal keer fout. Uiteindelijk kwam deze zo laat dat we eigenlijk geen keus meer hadden, we hadden een verkeerde vloer dus er moest weer ander egaliseer spul komen en er moest niet 1x maar 2x geëgaliseerd worden en er moest nog een laag komen en zo waren er nog wat dingen die echt bij de verkoop niet verteld zijn. Hierdoor werd de vloer van 4000 euro 6000 euro of meer. Maar we hebben het niet meer precies uitgerekend want we werden er echt droevig van. Uiteindelijk hebben we de vloer zelf wel gewoon afgenomen maar het leggen hebben we niet meer via Lab21 gedaan want dit was echt een drama. De vloer zelf is echt een waanzinnig mooie vloer. Ligt er super strak in en ben echt super tevreden. (Ze zeggen dat het kwas bestendig is, maar dat is niet zo. Maar een paar filtjes onder de stoelen enzo en dan heb je daar geen last meer van.) Het leggen en de communicatie hoe dat ging zijn we maar snel vergeten. We genieten nu gewoon van de mooie vloer. De vloer is een Ambiant Spigato visgraat vloer.
FOTO VAN GERBEN
Gelegde vloer
“Zou het weer doen”
Betreft LAB21 Door Frank Bieze op zondag 21 jun 2020 20
We hebben lijm pvc vloer en kliklaminaat vloer in ehv gekocht. Super advies en korte levertijden. Daarna goede afspraken kunnen maken met de legservice. Zou het zo weer bij hun doen.
FOTO VAN FRANK BIEZE
“Makkelijk te leggen”
Betreft LAB21 Door Roland luijten op zondag 21 jun 2020 20
Een mooie pvc vloer , gemakkelijk schoon te houden.Helaas toch wat lichte krasjes gekregen door te schuiven met stoelen, maar dat gebeurd bij gewoon laminaat ook. Gemakkelijk te leggen met het click systeem. We zijn er erg blij mee . Aanrader!
FOTO VAN ROLAND LUIJTEN
Mooie pvc vloer
“Aanpak en resultaat”
Betreft Knulst Vloeren Door George Altheer op vrijdag 19 jun 2020 20
Wij hebben op advies van nota bene concurrent Europaparket een pvc vloer gekocht bij Knulst omdat dit het enige bedrijf in Nederland bleek te zijn dat een vloer kon leveren die aan al onze specificaties kon voldoen. Aangezien er spoed was geboden is er voor ons vervolgens heel soepel een gaatje in de planning gemaakt, waardoor we binnen een paar weken in plaats van na een paar maanden pas onze vloer kregen. Het is een PVC vloer LayRed van Moduleo geworden met een geïntegreerde ondervloer. Via Knulst is de bestaande houten vloer eerst door een andere deskundige firma verwijderd. Een en ander was direct na elkaar gepland en ook uitgevoerd. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden over zowel de aanpak als het resultaat.
“Goed adres”
Betreft Ijtsma Keukens Door Fam. Brouwer op vrijdag 12 jun 2020 20
Wij hebben een keuken en een pvc vloer bij IJtsma gekocht! Vanaf het eerste moment was het contact met Johannes erg plezierig. Goede uitleg, advies naar aanleiding van onze wensen en hulp bij de te maken keuzes. Via Petra een vloer gekocht. Waar we veel zaken hadden afgelopen, slaagden we ook hiervoor bij IJtsma. Na plaatsing van de keuken en het leggen van de vloer kunnen we alleen maar zeggen dat we erg tevreden zijn. Een adres om aan een ieder aan te bevelen!!
“Heel positief”
Betreft Europa Parket Door Martijn van Leeuwen op donderdag 28 mei 2020 20
Mijn ervaring met Europarket is heel positief. De PVC vloer is netjes aangelegd. Zelfs na 4 maanden is er nog goede nazorg verleend en ik raad deze firma iedereen aan.
“Zeer tevreden”
Betreft Europa Parket Door de Klein op maandag 25 mei 2020 20
We hebben een pvc vloer gekocht. We zijn goed geholpen in de winkel en de monteurs hebben de vloer heel netjes gelegd. We zijn zeer tevreden!
“Meer dan tevreden”
Betreft Luxury Floors Door leen vink op maandag 25 mei 2020 20
Wij hebben na een lange vervelende ervaring met div.PVC besloten onze vloer bij Luxury Floor te kopen. de eerste indruk was al prettig ruime sortering en goede adviezen. de aflevering ging ook ondanks de vergeten plinten ( die netjes nabezorgd werden) soepel netjes zoals afgesproken. Memmet en collega hebben vakwerk geleverd netjes en snel gewerkt. wij zijn meer dan tevreden

Aanvulling ontvangen 2 september 2020: Op 1 september kwamen twee stoffeerders Hasan en Moustafa om een oneffenheid te beoordelen in onze pvc vloer zonder probleem en keurig netjes gedaan gingen de heren aan het werk nieuwe baan erin en plinten weer netjes aan de muur gedaan ,wij zijn vol lof over Luxery Floors top zaak en goede service ze lossen ieder probleem hoe klein ook na tevredenheid op en ze hebben vakmensen in dienst een aanrader voor iedereen
FOTO VAN LEEN VINK
Gelegde pvc vloer
“Fabrieksfout bij vloer”
Betreft LAB21 Door Kim op woensdag 20 mei 2020 20
Wat een slecht bedrijf! Mensen koop hier geen vloer. Wij hebben in augustus 2019 een vloer gekocht. Na een paar maanden vloer begon te breken en omhoog te komen. In december contact opgenomen ! Na een tal telefoontjes en mails kwam er iemand kijken. Het was een fabrieksfout. Voordat onze klacht werd afgerond was het februari 2020! Ik werd niet teruggebeld of gemaild! Wat heb ik spijt dat ik toen geen rechtsbijstandsverzekering had! Er werd ons nergens aan tegemoet gekomen. Want we moesten onze oude vloer eruithalen, afvoeren, plinten vervangen maar niks werd er gedaan. Uiteindelijk mochten we in februari een nieuwe vloer uitzoeken of we kregen de helft van ons geld terug! Wij terug naar de showroom, de verkoper meldde al dat er meer klachten waren over deze vloer en daarom was hij uit de collectie genomen net als de ondervloer die wij destijds erbij hadden gekocht. Alles op advies van de verkoper! Omdat de verkoper niet wist wat hij precies mocht vergoeden werden we terug gebeld of de door ons nieuwe uitgekozen vloer en ondervloer besteld mocht worden. Na vier weken kregen we groen licht! Maar alleen voor de pvc vloer geen ondervloer! Omdat we in een situatie zitten waarin we niks anders kunnen, gingen we akkoord de vloer zou over twee weken geleverd worden. In eerste instantie moesten we de vloer in het filiaal in Den Bosch ophalen! Maar hij werd toch thuisbezorgd. Helaas moest er vijf weken later weer een mail gestuurd worden want er was nog steeds geen vloer. En toen werd ik vandaag plots door de chauffeur gebeld dat hij over 30 min bij mijn huis was met de vloer!! We zouden een dag van te voren een mailtje krijgen als ze de vloer zouden brengen! Ook niet. Nee lab 21 belde me op toen net de chauffeur wegreed dat de vloer vandaag geleverd werd!!! Echt waar mensen wat een slecht bedrijf. En wij zijn niet de enige die dit overkomt bij dit bedrijf. Dus koop hier NOOIT een vloer!!!
FOTO VAN KIM
Deel van de vloer
“Uitstekend”
Betreft Knulst Vloeren Door Jacob en Petra Bout op dinsdag 19 mei 2020 20
Via internet terecht gekomen bij Knulst vloeren. Prettig en vakkundig advies gehad. Goede communicatie , reageren snel op vragen. Prijs/ kwaliteit uitstekend. Het leggen van de vloer en plaatsen van de plinten vakwerk! Een uitstekend bedrijf om een mooie pvc vloer aan te schaffen.
FOTO VAN JACOB EN PETRA BOUT
Gelegde pvc vloer
“Top”
Betreft Luxury Floors Door Marlies op zondag 10 mei 2020 20
PVC vloer snel geleverd en goed gelegd, top service. Special thanks to Friso voor het meedenken en hulp en bij de levering van al het materiaal.
“Klasse”
Betreft Luxury Floors Door Teun Breen op zaterdag 9 mei 2020 20
Gisteren is bij PVC-vloer gelegd. Ziet er prachtig uit en snel gelegd door mannen die hun vak beheersen. Klasse!
“Helemaal tevreden”
Betreft Knulst Vloeren Door M. Beelen op vrijdag 8 mei 2020 20
Zeer tevreden over de pvc vloer en raamdecoratie! Ze denken goed mee en de communicatie verliep prima.
“Mooi geworden”
Betreft Knulst Vloeren Door Adrie en Hans Heijs op donderdag 23 apr 2020 20
Pvc vloer gekocht. Mooie vloeren geworden, zeer tevreden! In korte tijd alles geregeld, en kunnen we naar ons nieuwe huis verhuizen in Heiloo, de afstand was geen probleem!
“Goed zoals het ligt”
Betreft LAB21 Door Jouke Spoelstra op woensdag 15 apr 2020 20
goede uitleg keuze, kwaliteit over de producten. Goede uitwerking voor de gehele woning.

Aanvulling ontvangen 21 april 2020: Heb PVC vloer gekocht, is al geleverd en gelegd.
Koop / uitleg goed bevallen. Planning/opnemen/leggen wanordelijk verlopen niet goed.
Lijkt verder wel goed, zoals het ligt.
“Mooi werk”
Betreft LAB21 Door Steven op woensdag 15 apr 2020 20
Een goed gesprek gehad met de vestigingsmanager over onze aan te kopen vloer. Hele heldere uitleg gekregen en uiteindelijk na 2 gesprekken een mooie deal gesloten. Heel vriendelijk, ook wanneer wij later nog een keer terug kwamen voor vragen.

Aanvulling ontvangen 15 april 2015: Wij hebben een lijm PVC vloer gekocht die in visgraat gelegd is. De vloer is reeds gelegd door de legdienst. Dit is mij zeer goed bevallen. Het waren aardige kerels die mooi werk hebben geleverd
“Resultaat is oke”
Betreft LAB21 Door Vincent op zondag 12 apr 2020 20
In de winkel zeer goed geholpen, ook een mooie PVC vloer kunnen uitzoeken. Het daadwerkelijk leggen van de vloer was erg moeizaam. Moest zelf steeds initiatief nemen om te bellen naar de status, verder erg onduidelijk over de betaling en de levering. We hadden gekozen voor de legservice, het resultaat is op zich best oke, maar had wel beter gekund. Over de gekozen vloer zijn we wel blij, maar de afronding kon een stuk beter.
“Zeer blij met pvc vloer”
Betreft LAB21 Door Michael op vrijdag 10 apr 2020 20
Super geholpen, ook tussendoor snel reactie op vragen. Zeer blij met onze PVC vloer. Ook de legger heeft vakwerk geleverd en super geholpen.
“Prettig contact”
Betreft LAB21 Door Joop van Vugt op vrijdag 10 apr 2020 20
PVC vloer uitgekozen en gelijk besteld. De verkoper heeft alles keurig uitgerekend en onze geholpen bij het uitzoeken van de plinten en ons op weggeholpen met het laten leggen van de vloer. Ook een prettig contact gehad met de distributie afdeling die zeer klantvriendelijk was.
“Aankoop pvc vloer”
Betreft LAB21 Door Blanken op vrijdag 10 apr 2020 20
We hebben een pvc vloer gekocht. We zijn tevreden over de service. Ook de wijzigingen die wij hadden werden zonder moeite verwerkt. De legservice was ook erg goed. Wel heb ik het gevoel flink betaald te hebben.
“Laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door wkf luijben op vrijdag 10 apr 2020 20
1. prima. je loopt als op een soort matras
2. heel speciaal de zgn. rand-afwerking
3. het enige minpunt was de nieit-afwerking van de openruimte boven de trap.

Aanvulling ontvangen 15 april 2020: Betreft een zgn. laminaat vloer, aangezien een PVC vloer niet nodig was op onze 1ste verdieping. Wat betreft het zgn. matras gevoel komt voornamelijk doordat de oorspronkelijke hardboard ondervloer is blijven liggen, waardoor er nu 3 "lagen" liggen. Het zgn. onafgewerkte zijvlak van de vloer boven de trap heb ik zelf "bijgewerkt". Natuurlijk niet op de juiste wijze – en niet zo mooi- aangezien ik geen juist "snij"materiaal heb.
“Aankoop pvc vloer”
Betreft LAB21 Door Peter op vrijdag 10 apr 2020 20
Ben na bezoek van andere bedrijven ook bij Lab 21 terecht gekomen. Ik vond dat je er veel soorten goed kon zien liggen waardoor we toch snel een keuze hebben kunnen maken. Groot oppervlakte is snel in 1,5 dag gelegd. Helaas is de egalisatie niet helemaal vlak geschuurd waardoor er nog een veeg nu zichtbaar is door de pvc vloer heen.
“Goede prijs kwaliteit verhouding”
Betreft LAB21 Door M. Derkx op vrijdag 10 apr 2020 20
Heel goede uitleg en meegedacht door de verkoper. Snel tot mooie en kwalitatief goede pvc vloer gekomen.

Aanvulling ontvangen 15 april 2020: De vloer is inderdaad al geleverd. Snelle planning , pro-actieve benadering. Wel een miscommunicatie waardoor de Vloerenleggers een dag later kwamen dan was toegezegd. Legging zelf heel professioneel en ook betrouwbaar. Ik vind alleen de Telefonische bereikbaarheid van Lab21 niet optimaal en in het afhaalcentrum in Amersfoort kan het logistieke proces volgens mij nog verder geoptimaliseerd worden. Het verliep daar rommelig. Verder zeer tevreden over de vloer en de prijs/kwaliteit verhouding.
“Niet zo snel doorverwijzen”
Betreft LAB21 Door Yvonne Kars-Becke op vrijdag 10 apr 2020 20
Wij hebben een pvc vloer gekocht en zijn tevreden met de manier waarop wij zijn geholpen. Wat naar boven kwam toen wij de vloer wilden laten leggen was dat de berekeningen die er in de winkel waren gemaakt niet klopten ondanks dat wij een plattegrond van t appartement hadden meegenomen. Dit kwam naar voren toen de legger bij ons was voor de definitieve maten en hoeveelheden. Alleen deze meneer kon ook niet goed rekenen en vond een visgraat op de manier die wij wilden zonder zwarte bies ook lastig dus gaf hij zonder pardon de klus terug. Dat heeft voor aardig wat stress gezorgd en heen en weer bellen om te zorgen dat wij een legger kregen die wel bij ons de vloer kon leggen. Daarbij moet ik zeggen dat we er met teamwork en meedenken uit zijn gekomen en hebben een legger gekregen die keurig heeft gelegd. Wel was het zo dat de vloer vies is, en een soort vegen op de vloer heeft die lastig te verwijderen zijn. Op mijn vraag aan de legger hoe ik dat t beste kon oplossen werd ik verwezen naar de winkel en zei hij dat hij dat niet wist. Ik heb het maar zo gelaten omdat ik na alles en zo krap voor de verhuizing de tijd en de zin ontbrak om hier op door te gaan. Wij zijn verder gegaan hebben zelf naar oplossingen gezocht om de vloer schoon te krijgen. We zijn er nog steeds mee bezig om de vloer schoon te krijgen en t gaat stukje bij beetje omdat we eigenlijk gewoon druk zijn en niet alles in in 1x gaat. Als u mij vraagt of ik iemand zou doorverwijzen, zou ik dat niet zo vlug doen. Alles overziend is het uiteindelijk goed opgelost doordat wij zelf altijd voor een oplossing gaan en t personeel op kantoor ook bereid was water bij de wijn te doen. Maar feit blijft dat wij de vloer mooi vinden maar nog steeds bezig zijn om m zonder vlekken te krijgen. Kortweg gezegd ik geen zin meer heb in gedoe.
“Genieten”
Betreft Knulst Vloeren Door Lilian en Hans Kooiman op zaterdag 4 apr 2020 20
Een prachtige pvc vloer laten leggen door firma Knulst. Vriendelijk personeel en zeer zeer vakkundige leggers m.n. Moustafa en collega. Er waren meerdere werklui hier aan het werk die allemaal aangaven dat onze vloer wel heel mooi gelegd was. SERVICE hebben ze hoog in het vaandel. Wij wilden op bepaalde plekken geen plint omdat daar kasten kwamen. Van gedachte verandert en dit was geen enkel probleem voor Knulst. Meer plinten hebben ze uit service alsnog gedaan. De garantievoorwaarden zijn prima en de aanschaf was prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Beste firma Knulst bedankt voor onze prachtige vloer. Hier gaan we vele jaren van genieten!
“Geplaatste keuken”
Betreft Ijtsma Keukens Door Renske Lourens op zaterdag 21 mrt 2020 20
Mooie keuken gekocht goede advies gehad van Johannes die telkens naar de juiste oplossing zocht. Wij zijn zeer tevreden over de keuken . wat ook erg fijn is dat we meteen de pvc vloer en tafel bij Ijtsma konden uitzoeken omdat alles onder 1 dak is
“Genieten dagelijks”
Betreft Knulst Vloeren Door Carina de Pater op vrijdag 20 mrt 2020 20
Wij hebben onlangs een pvc vloer besteld en laten leggen bij en door Knulst. De kwaliteit is uitstekend en ook het vakmanschap is duidelijk zichtbaar. Super strak afgewerkt, we krijgen veel complimenten. Ook de service is geweldig. We genieten er dagelijks van. Het contact verliep soepel en de mensen zijn allervriendelijkst en behulpzaam!
“Zeer tevreden”
Betreft Kitchen4all de Vries Door Ans op zondag 8 mrt 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze keuken, geholpen door Emmelien. Deskundig en niet opdringerig, prettige verkoopster. Geplaatst door Willem, keurig werk geleverd en een fijn persoon om over de vloer te hebben. Onze PVC- vloer ook van keukencentrum de Vries, handig om zo het paneel en keukenblad bij de stalen te houden. Wij genieten nu van onze prachtige keuken.
FOTO VAN ANS
Keurig geplaatst
“Keurig”
Betreft Europa Parket Door Hans op woensdag 4 mrt 2020 20
Prima advies tijdens bezoek aan showroom. Adequate begeleiding en keurig legwerk van PVC vloer.
“Zeer tevreden”
Betreft Knulst Vloeren Door Maarten De jong op maandag 10 feb 2020 20
Wij hebben na zeer goed en kundig advies twee soorten PVC vloer aangekocht. Daarnaast op advies van de verkoopadviseur op onze gehele 1e verdieping voor een visgraad legvorm gekozen. Wat ons betreft heeft dit een prachtig resultaat opgeleverd. Vloeren zijn door echte vakmannen netjes gelegd en afgewerkt. Al met al zeer tevreden over het gehele proces van aankoop tot oplevering!
“Bedankt”
Betreft Knulst Vloeren Door Sietze van Houten op maandag 27 jan 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over de nieuwe visgraat pvc vloer. De communicatie met Knulst verliep erg prettig en kreeg snel reactie op mijn vragen. De vloer is meer veel zorg gelegd en ook het contact met de vloerlegger was erg goed. Bedankt voor de uitstekende service!
FOTO VAN SIETZE VAN HOUTEN
PVC vloer visgraatmotief
“Erg blij met vloer”
Betreft Vloerenhuis Putten Door Fam Foppen op donderdag 23 jan 2020 20
In januari heeft Ricardo van het vloerenhuis onze pvc vloer gelegd. Wij wisten dat het een uitdaging was in verband met hoogteverschil in de vloer naar verschillende vertrekken. De vloer is met vakmanschap en perfect gelegd. Wij zijn er erg blij mee.
“Alles volgens afspraak”
Betreft Kitchen4all Door Casper Brouwer op maandag 20 jan 2020 20
Wij hebben een keuken en een pvc vloer gekocht. Keuken laten plaatsen ( wel wat aan de prijs maar heel mooi gedaan) en vloer zelf gelegd. Werd keurig naar 1 hoog gebracht! door zeer vriendelijke jongens! Kwaliteit van beiden zeer goed. Vloer bleek verkeerde kleur maar werd prima direct opgelost. Alles werd volgens afspraak gedaan. We gaan nog een vloertje bijbestellen voor de slaapkamer.
“Visgraat pvc”
Betreft Europa Parket Door Naomi op donderdag 16 jan 2020 20
Onlangs hebben we een visgraat PVC vloer laten leggen incl een hoge opstaande rand. Het resultaat is prachtig, hartelijk dank hiervoor!
“Visgraat pvc vloer”
Betreft Luxury Floors Door Mijic op woensdag 15 jan 2020 20
Netjes aan de afspraak gehouden alles was conform afspraak. Plinten moesten latet geplaatst worden op mijn verzoek ivm keuken. Dit was geen probleem. Prachtige visgraat pvc vloer laten leggen
“Gaan voor 100% tevredenheid”
Betreft Luxury Floors Door Jeroen Harleman op donderdag 9 jan 2020 20
Ik heb in juli 2018 een click pvc vloer gekocht bij Luxury Floors. In verband met de hoge moeilijkheidsgraad en oppervlakte ook door hun laten leggen. "ongeveer 100 meter en niets is recht in dit huis." Helaas is inmiddels de vloer net voor de 2e keer vervangen in verband met hoofdzakelijk kwaliteitsproblemen vanaf fabriek. Nu wel super blij met het resultaat. Lof voor Luxury Floors voor hun volhardendheid om toch tot een 100% tevredenheid te komen. De vloer lijkt er ook iedere keer nog netter in te liggen.
“Niet voor herhaling vatbaar”
Betreft Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys Door EDRooij op woensdag 8 jan 2020 20
Wij hebben bij Van Wanrooij zowel onze keuken als badkamer gekocht. De plaatsing van de badkamer in onze nieuwbouwwoning is prima verlopen, dit verliep via de aannemer. Verder is onze ervaring met Van Wanrooij als partij slecht. Wij hebben spijt hier onze keuken gekocht te hebben en zullen dit niet vaker doen. Van de kopersbegeleiding tot het plaatsen van de keuken zijn veel fouten gemaakt. Ook is bij het leveren en zetten van onze keuken op veel plaasten in zowel de keuken als de woonkamer schade aan onze nieuwe PVC vloer gemaakt. Verwacht ook niet dat de service afdeling je verder helpt met deze problemen, enkel het doorzetten van defecte apparatuur richting hun leveranciers pakken ze op. Met de meer dan 14 schadeplekken aan onze nieuwe PVC vloer wordt niets gedaan.
“Ligt er strak in”
Betreft Knulst Vloeren Door B.Berenpas op dinsdag 7 jan 2020 20
De firma Knulst heeft in onze woning alle vloeren geëgaliseerd en een prachtige PVC vloer erop aangebracht. Vanaf het eerste moment werden we deskundig geadviseerd in de keuze van de PVC vloer en verliep het contact met het Team Knulst uitermate plezierig. De vloer ligt er strak gelegd in en straalt kwaliteit uit. Dat wil iedereen toch bij de aanschaf van een duurzaam product!
“Zeer tevreden”
Betreft Europa Parket Door Fam. van der Kolk op zondag 29 dec 2019 19
Voor ons nieuwe appartement hebben we pvc vloer gekocht bij Europa Parket. Deze vloer is over de gehele woning heel mooi gelegd/geplakt inclusief plinten. We zijn zeer tevreden!
FOTO VAN FAM. VAN DER KOLK
PVC vloer
“Geleverde keuken en vloer”
Betreft Kitchen4all Door Van den Berg op donderdag 19 dec 2019 19
We hebben een keuken en pvc vloer gekocht. Fijn geholpen! Goed advies gehad en er wordt rekening gehouden met je wensen. Scherpe prijs!
“PVC vloer en laminaatvloer”
Betreft Stox Vloeren en Keukens Door U. Burleson. op donderdag 14 nov 2019 19
Wij hebben voor onze nieuwe woning een Pvc vloer en laminaat gekocht. Milco van Stox heeft ons super goed geholpen en geadviseerd. Hij heeft enorm veel geduld en niks is te gek of te veel. De leggers van de vloer, Mark en Michael, hebben de vloer netjes en mooi gelegd binnen afzienbare tijd. Ik zou Stox en de leggers van de vloer zeker bij iedereen aanraden. U krijgt waar hoor uw geld en niet te vergeten, hele goede service.
“Complete aankoop”
Betreft Boer Staphorst Door L.van Amen op donderdag 7 nov 2019 19
Een keuken,pvc vloer en vloerverwarming,invrezen electra,stucwerk en een verlaagd plafond. Alles liep prima,goede communicatie, goede werksfeer!
FOTO VAN L.VAN AMEN
Blik op de keuken
“Erg blij”
Betreft LAB21 Door Arno op dinsdag 5 nov 2019 19
Wij hebben een pvc vloer en laminaat bij lab21 gekocht en laten plaatsen. Zeer tevreden hoe wij geholpen zijn en hoe kundig de vloer snel gelegd is. Erg blij met het resultaat.
FOTO VAN ARNO
Laminaatvloer
“Ging veel mis”
Betreft LAB21 Door gph op woensdag 30 okt 2019 19
Keurig geholpen in winkel bij aankoop, maar daarna slechte ervaringen. Je wordt gebeld door winkel, planning, vloerenlegger, hoofdkantoor. En niemand weet van elkaar hoe of wat. En als we zelf niet aan de bel hadden getrokken had de PVC vloer niet eens op tijd binnen geweest... Kortom... voor ons niet nogmaals een vloer bij LAB21...
“Verlijmde pvc vloer”
Betreft LAB21 Door Stef Loos op dinsdag 29 okt 2019 19
Ik heb een gelijmde pvc vloer laten leggen. Na de egalisatiewerkzaamheden is de vloer gelegd tot mijn grote tevredenheid
“Gelijmde pvc vloer”
Betreft LAB21 Door Jaap de Boer op dinsdag 29 okt 2019 19
Wij hebben een gelijmde PVC vloer laten leggen door LAB 21. Deze is super gelegd en zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. Ook wat betreft de communicatie zijn wij ook goed tevreden en behulpzaam.
“PVC vloer”
Betreft Europa Parket Door K.W. Chui op maandag 28 okt 2019 19
Europa Parket heeft voor onze nieuwbouw woning een PVC vloer op de eerste en tweede verdieping gelegd. Daarnaast zijn er plinten geplaatst. Ondanks dat er planningsproblemen waren aan onze kant (daar kon Europa Parket niets aan doen) is Europa Parket heel flexibel om daar mee om te gaan. Uiteindelijk ligt er met een kleine vertraging een mooie PVC vloer en plinten.
“Aanrader”
Betreft Knulst Vloeren Door Wim Burghout op dinsdag 15 okt 2019 19
PVC-vloer in woonkamer, is mooi, strak en snel gelegd , incl. mooie plinten. Ziet er erg goed uit en we zijn erg tevreden. Door vakkundige en vriendelijke vakmensen gedaan, conform gemaakte afspraken. Aanrader
“PVC zeer tevreden”
Betreft Bebo Parket Door Meester op woensdag 2 okt 2019 19
Pvc vloer,we hadden 2 delen te kort en kregen deze 2 zonder moeite mee
FOTO VAN MEESTER
“Erg mooi resultaat”
Betreft Knulst Vloeren Door Margreet op woensdag 2 okt 2019 19
We hebben bij Knulst onze PVC vloer uitgekozen en laten leggen. Vooraf hebben we goed advies gehad en een realistische prijsopgave. De communicatie verliep vlot en ook het leggen van de vloer is erg snel gedaan! Het resultaat is erg mooi.
“PVC vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Hengeveld op donderdag 26 sep 2019 19
Voor onze woning hebben wij een PVC vloer en raamdecoratie bij fa. Knulst gekocht. Bij de levering van de bank werd er een diepe kras over de zojuist gelegde vloer getrokken. Fa. Knulst heeft dit netjes gerepareerd door de vloerdelen te verwarmen en nieuwe lamellen te plaatsen. Je ziet er niets meer van. Wij zijn blij met het resultaat. Aardig en kundig personeel.
FOTO VAN HENGEVELD
Gelegde vloer
“Prettig bij het leggen”
Betreft LAB21 Door M van de Braak op vrijdag 13 sep 2019 19
De verkoper die ons een PVC vloer heeft verkocht was zeer vriendelijk en klantgericht. Naar vele PVC stalen te hebben meegenomen (Wat zeer prettig was) zijn we tot een besluit gekomen. Ook de legger was een zeer prettige man. Rustig en heel nauwkeurig. De after sale (kantoor) zijn wij minder over te spreken. Met een nieuw(bouw)huis wil je het liefst dat je ontzorgt wordt. Dat je niet telkens er achter aan hoeft te bellen. En dat je van het kastje naar de muur wordt gestuurd is dan zeer vervelend. Wij hebben daarom de verkoper gebeld omdat er geen duidelijkheid kwam. En die begrijpt hoe hij een klant tevreden houdt.
“Helemaal goed”
Betreft LAB21 Door Anke van Ingen op dinsdag 10 sep 2019 19
Ik raad Lab21 zeker aan. We hebben een klik-pvc vloer gekocht. Veel keuze, vriendelijk personeel waar we alle tijd van kregen om onze perfecte vloer te kiezen. We hadden ons vooraf al flink geïnformeerd op internet, maar waar nodig boden ze hulp. Berekenen van de totaal oppervlakte was, bleek achteraf, wel aan de krappe kant. Er moest uiteindelijk meer pvc en ondervloer bij. De legdienst was ook prima geregeld. Afspraak was snel gemaakt en werd ook netjes nagekomen. De palet met al het materiaal werd gelukkig naar 3 hoog gebracht met de lift. Wel zelf in huis moeten zetten. Een pakket pvc is zo'n 20 kilo! Alles is in 1 dag gelegd, incl plinten. Helemaal goed!
FOTO VAN ANKE VAN INGEN
Klik pvc vloer
“Zeer tevreden”
Betreft Europa Parket Door N. Zevenbergen op dinsdag 10 sep 2019 19
Pvc vloer is op een hele nette wijze gelegd. Ben er zeer tevreden mee.
“PVC vloer”
Betreft Vloerenhuis Putten Door K op zondag 8 sep 2019 19
Wij hebben een PVC-vloer (hout look) laten leggen op beide etages, incl plinten. Alles is keurig gelegd en met een goede service van begin tot einde!
“Goeie kwaliteit”
Betreft Luxury Floors Door F op zaterdag 7 sep 2019 19
PVC Vloer gehaald hier, goeie kwaliteit en mooie vloer
“Supertrots”
Betreft Kitchen4all de Vries Door Jenny en Paul Roosendaal op zaterdag 31 aug 2019 19
Wij hebben een supermooie matzwarte keuken met roestkleurig blad. Heel goed geholpen.. advies gekregen. Ze hebben uitgezocht hoe onze wensen konden passen in onze beperkte ruimte. Ze staan altijd klaar als je vragen hebt. Eventuele problemen worden opgelost. Geweldige monteur die de keuken er superstrak in heeft gezet. Zeker een aanrader want ook het materiaal van de keuken is erg goed en degelijk (stevig). Ook de pvc vloer die we gelijktijdig hebben gekocht is erg mooi geworden. We zijn supertrots op onze nieuwe keuken!
FOTO VAN JENNY EN PAUL ROOSENDAAL
Keuken met eiland
“Heel goed aangepast”
Betreft Knulst Vloeren Door Taco Savenije op donderdag 29 aug 2019 19
Na het uitbreken van de oude vloer bleek de bestelde gietvloer geen optie. Na snel schakelen en herstellen ondervloer over gegaan naar een PVC vloer en binnen de geplande tijd opgeleverd zonder rustpunten. Top.
“Wat goed zeg”
Betreft Kitchen4all Door mw. M.K. Mantel op dinsdag 27 aug 2019 19
Bij Albert van Asselt een nieuwe keuken besteld en een pvc vloer. Toen ik in februari bij hem kwam, was ik al bij diverse keukenzaken geweest met net zo veel ontwerpen....Mijn ideeën veranderden per keukenzaak, omdat elke adviseur zijn eigen inbreng heeft of juist helemaal niks inbrengt. Albert voelde eigenlijk feilloos aan, wat ik wilde: een ruime keuken, die rust uitstraalt zonder allerlei dure tierelantijnen. Alle afspraken zijn keurig nagekomen, de keuken is volledig en heel geleverd, de vloerenmannen deed hun werk prima en de monteur, Johan, was echt een pietje precies! Ook een heetwaterkraan werd nog even snel in de avonduren geregeld. Alleen ook hier de besteklade, Albert....Ook ik zelf heb er niet aan gedacht, maar werd razendsnel opgelost! Super tevreden! Kitchen4all, voor keuken en vloer!
FOTO VAN MW. M.K. MANTEL
Geleverde keuken
“Vriendelijk en correct”
Betreft Knulst Vloeren Door R. A. van der Werff op maandag 26 aug 2019 19
Pvc vloer, trapbekleding en gordijnen. De gordijnen zijn nog niet geleverd maar we verwachten daarbij dezelfde kwaliteit en service als bij de levering en het leggen van de pvc vloer. Dat is zeer goed gedaan en de medewerkers van Knulst gedroegen zich vriendelijk en correct.