Feedback

Keuken vergelijken bij aankoop nieuwe keukens

Waarop kan je je keuken vergelijken je als je een keuken gaat kopen? Een aantal benaderingen van keukenkopers op een rijtje.

1. Vergelijken op de all in prijs van de keuken
Dit is de meest toegepaste manier waarbij meerdere keukenwinkels worden bezocht en verschillende offertes worden opgevraagd. Let hierbij op om "appels met appels" te vergelijken. Twee keukens moeten echt exact dezelfde specificaties hebben voor een zinvolle vergelijking.

Goed gewaardeerde keukenzaken
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 304 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,4 uit 49 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,7 uit 253 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,6 uit 2136 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 259 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,3 uit 48 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 541 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,4 uit 359 ervaringen

U kunt ook de lijst met de Beste 10+ Keukenzaken bekijken.

2. Vergelijken op prijs met of zonder montagekosten<
De montage is een belangrijk onderdeel van de keukenprijs. Om de prijs van de kale keuken te vergelijken kan een offerte op basis van zelfmontage worden gevraagd.

3. Vergelijken op prijs apparatuur
Bijna alle apparatuur is tegenwoordig via internet te bestellen. Let wel dat de meeste keukenzaken de apparaten afleveren inclusief vakkundige montage en aansluiting bij u thuis, en dat u via internet alleen de doos met het ongemonteerde apparaat in huis krijgt.

4. Vergelijken van showroombenadering
Veel kopers kijken en vergelijken hoe ze in de showroom geholpen worden. Belangrijke aspecten zijn de klantvriendelijkheid, de servicegerichtheid, de deskundigheid, en de betrouwbaarheid van de verkoper. Een belangrijk verschil is ook dat soms flink te onderhandelen valt over de prijs en soms hanteren zaken een vast prijsbeleid.

5. Vergelijken van ontwerp keuken
Soms speelt een belangrijke rol wat een keukenwinkel wel en niet kan leveren, bijvoorbeeld een bijzonder type keukenblad of specifieke apparatuur. Ook zijn klanten soms op zoek naar een mooi of bijzonder ontwerp, of een ontwerp voor een lastig in te delen ruimte. In die gevallen kan het aanbod of ontwerp van een keukenzaak het verschil maken.

6. Ervaringen vergelijken
Tot slot: via Qasa wordt heel veel gekeken naar alle ervaringen over keukenzaken. Op basis daarvan wordt een keuze gemaakt om een winkel te bezoeken en of tot aankoop over te gaan.
Reacties
Er zijn 73 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Erg blij met onze nieuwe keuken”
Betreft I-Kook Door Willem en Anja Groenestein op maandag 25 jul 2022 22
Wij zijn zeer tevreden over I-KOOK en erg blij met onze nieuwe keuken. Verkoper Frans Kooij is vriendelijk, deskundig en heeft alle tijd genomen om een passend ontwerp te maken. Vergeleken met sommige keukenzaken word je bij I-KOOK niets opgedrongen. Vorige week is onze keuken afgeleverd en geplaatst. Er moet nog iets worden aangepast, maar wij hebben het volste vertrouwen dat dit ook weer professioneel wordt opgelost. Wij zullen I-KOOK zeker aanbevelen bij familie en kennissen.
“Een echte aanrader”
Betreft I-Kook Door Vincent van Elk op maandag 20 dec 2021 21
Na lang zoeken voor een geschikte keuken zijn wij uiteindelijk bij I-Kook in Capelle aan den IJssel blijven hangen. het eerste ontvangst was al zeer hartelijk en wij voelden ons gelijk op ons gemak. Buiten de standaard opstellingen van de keukens hadden ze er ook een opgesteld die onze aandacht trok. Na veel passen en meten vanuit I-Kook (positief bedoeld, ze willen er zeker van zijn dat alles past in de ruimte waar de nieuwe keuken komt te staan) hebben wij een leuke deal kunnen krijgen. Bijna binnen alle afgesproken levertijden is de keuken geplaatst. (elektronische apparatuur was vertraagt door de huidige omstandigheden) om toch te kunnen koken wij een inductie kookplaat uit de showroom gekregen om toch te kunnen koken.
Ook zeker het vermelden waard zijn de monteurs die de keuken hebben geplaatst. super toffe gasten en super vrolijk die goed werk afleveren en tips en tricks meegaven waar ik zelf niet bij had stil gestaan.

Ik kan geen vergelijk maken met het plaatsen van een andere keuken door een ander bedrijf, maar een eerste indruk verteld vaak of je goed zit met je gevoel. Ons gevoel bij I-Kook (André) was gelijk al goed en hebben er geen spijt van een echte aanrader al was het alleen maar om even binnen te lopen om zelf de sfeer te proeven.
FOTO VAN VINCENT VAN ELK
“Enorm goed geadviseerd”
Betreft I-Kook Door Michel op vrijdag 15 okt 2021 21
Bij binnenkomst hadden we gelijk een klik met deze winkel zijn nog bij een anderen keuken zaak geweest maar dat viel in het niets vergeleken bij i kook we zijn enorm goed geholpen door Marijn hij denkt mee met je en geef je advies wat je beste kan doen en wat zeker het mooiste is. En mels heeft onze keuken geplaatst normaal doe ik alles zelf dit was voor mij de eerste keer dat ik iets liet doen ik kon me geen beteren monteur voorstellen hij zet echt de puntjes op de i hij werkt zo rustig en opgeruimd echt een topper.
FOTO VAN MICHEL
“Vond het geen aanrader”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Joost Wissink op dinsdag 7 sep 2021 21
Heb een keuken gekocht bij ze gekocht maar zal ze nooit aan iemand aanraden. Enige voorbeelden van wat er mis ging:
- slechte communicatie onderling bij Ekelhof over het regelen van een lift ... 3x bellen, wordt verzocht het zelf te regelen wat ik weiger te doen.
- ik bel meerdere keren op omdat ik nog iets wil veranderen aan mijn bestelde keuken (ruim op tijd) en ik wordt niet terug gebeld - ik wordt volkomen genegeerd - het plaatsen kan makkelijk in 1 dag maar ze komen pas laat in de ochtend aan wat zorgt voor veel overlast - het keukenblad en de oven moeten worden nageleverd. Als ik vraag wanneer beiden worden geleverd, wordt er niet gereageerd
- het tijdelijk keukenblad dat is gemonteerd is te klein (er vallen voortdurend dingen achter). - de bijgeleverde cooker lekt. Wanneer ik Ekelhof bel wordt mij verteld Cooker Nederland maar te bellen .....
- de prullebak voor de keuken is men gewoon vergeten .....
Zou ze nooit aanraden. Gewoon een keuken in Nederland bestellen. Ik heb de prijzen van apparatuur ook nog vergeleken en het verschil in miniem.


Reactie ontvangen van Ekelhoff Kuechen op 28 oktober 2021: Geachte heer Wissink, Wij vinden het natuurlijk ontzettend jammer en vervelend dat u niet tevreden bent over ons bedrijf. De tevredenheid van onze klanten is de belangrijkste doelstelling van al onze medewerkers, maar natuurlijk gaat er ook bij ons wel eens wat mis. In zo'n geval doen wij ons uiterste best het zo goed mogelijk op te lossen. In dit geval hebben wij echter echt een andere kijk op hoe het gelopen is. Uw keuken is prachtig geworden en er is volgens ons niet zo heel veel fout gelopen. We willen hierbij uw kritiekpunten graag stuk voor stuk beantwoorden:

- Slechte communicatie over het regelen van een lift: "Koopcontract-voorwaarde nr 2: Leverbijzonderheden zoals een bouwkraan of een lift zijn niet bij de prijs inbegrepen en moeten door de klant worden bezorgd." Dit is ook duidelijk met u gecommuniceerd. Uiteindelijk heeft Ekelhoff toch nog de lift voor u geregeld.
- U belt meerdere keren over een aanpassing: U heeft een keer gebeld met uw adviseur over het vervangen van uw lakfronten voor glasfronten. Onze adviseur heeft u toen uitgelegd dat dat niet alleen duizenden euro's duurder zou worden, maar ook technisch problematisch, omdat veel fronten afwijkende, kleinere maten hebben, die dan moeten worden bijgesneden. Dit is met glas erg lastig. Onze verkoper is er na dat gesprek van uitgegaan dat dit idee daarmee van tafel was. Toen u meerdere weken later belde waar de offerte bleef, was de keuken al besteld. Hier is dus sprake van een misverstand.
- Late aankomst: Onze monteurs beginnen om 7 uur, laden de keuken in en rijden rond 8 uur hier weg. Afstand en files bepalen de aankomsttijd. Vaak werken onze monteurs tot in de avonduren.
- Keukenblad en oven worden nageleverd: In sommige gevallen bestellen wij het keukenblad pas na het installeren van de keuken om het blad zo precies mogelijk te kunnen opmeten. Bijvoorbeeld als de muren niet helemaal recht zijn, of als er meerdere delen op elkaar moeten aansluiten. Wij doen dit om een zo mooi mogelijk eindresultaat te bereiken en komen dus nog een keer extra langs met twee monteurs. De meeste andere bedrijven kiezen hier voor de snelle oplossing en lossen het op met een bredere plint of naad. In de tussentijd wordt een tijdelijk blad gemonteerd zodat u de keuken gewoon kunt gebruiken. In uw geval zat er een smalle kier tussen het blad en de muur. Wat betreft uw oven die werd nageleverd: daar heeft u gelijk. Helaas is het leverprobleem na de coronacrisis nog steeds niet opgelost. Alle keukenbedrijven en al onze klanten hebben daarmee te maken. Wij doen ons uiterste best, door zo vroeg mogelijk te bestellen en vooraf te bestellen, maar wij krijgen vaak pas 2 dagen vantevoren te horen wanneer een product bij ons binnenkomt. Dit is natuurlijk voor onze klanten heel erg vervelend, maar ook voor onze medewerkers. Wij hopen zeer dat deze situatie snel verbetert.
- De Quooker lekt: Het koopcontract is exclusief aansluiting van water en gas. Dit heeft te maken met verzekeringsvoorwaarden tussen Duitsland en Nederland. Uw loodgieter is dus het logische aanspreekpunt.
- De prullenbak is vergeten: Daarin heeft u gelijk. De prullenbak was gewoon besteld en in ons magazijn, maar onze monteurs zijn de bak vergeten mee te nemen. Toen bleek dat de leidingen achter die prullenbak anders waren aangelegd door uw loodgieter als door ons was aangegeven, en deze prullenbak daardoor niet zou passen, hebben wij een andere prullenbak besteld en die nageleverd, zonder daarvoor iets te berekenen.

Kortom, wij vinden het echt jammer dat u niet tevreden bent, en er is een aantal dingen niet perfect gelopen, maar een beoordeling van 1 ster vinden wij zeker niet terecht. Wij hopen zeer dat u dit waardeoordeel nog eens zult overwegen. Ondanks alles wensen wij u toch heel veel plezier met uw mooie nieuwe keuken! Thomas Lüdtke, Verkoopleider Ekelhoff Küchen
“Al 2 keukens aangeschaft”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Rob Koomans op donderdag 12 aug 2021 21
Wij hebben inmiddels al 2 keukens aangeschaft bij Ekelhoff. De laatste was iets meer dan een jaar geleden en wij zijn super tevreden. De verkoopgesprekken verliepen heel fijn (met dhr. H. Reineke) en wij zijn middels goed advies ook uitgekomen op een keuken waar we zelf andere ideeen hadden. Maar door de ervaring en goede argumenten, hebben wij (met name bij de 1e keuken) een veel beter resultaat kunnen behalen. De kwaliteit van de kasten en lades is ook gewoon erg goed. Wij hebben het meerdere malen vergeleken met keukens bij vrienden van Nederlandse (grootschalige)aanbieders, maar je merkt absoluut verschil. De geleiders en de stabielheid is gewoon veel beter. Daarnaast hebben wij enkel gekozen voor A-merk apparatuur, waar wij natuurlijk ook blij mee zijn. Alles werkt naar behoren! Tot slot hebben wij (uiteraard) de offertes ook tegen Nederlands aanbieders aan gehouden en het scheelt ook aanzienlijk in prijs. Voor ons dus een no-brainer gezien betere kwaliteit voor een betere prijs.
“Wereld van verschil”
Betreft Keur Keukens Door Bettie Blankendaal op maandag 19 apr 2021 21
In november 2020 een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens. Gaat om een keuken in U opstelling. Het verkoopgesprek heb ik als zeer positief ervaren. Geen agressieve verkoop, geen tijdsdruk; maar een verkoper die actief met je mee denkt en alternatieven voorstelt om binnen de financiële ruimte te blijven die je hebt aangegeven. Wat prijs betreft weet je meteen waar je aan toe bent. Geen gedoe met onderhandelingen. Ook na het tekenen van de opdracht was er nog alle ruimte om af te stemmen. Zo heb ik nog voor een ander model koelkast gekozen en toch nog even gekeken naar ander mogelijkheid voor bovenkastjes. Was allemaal geen probleem. Communicatie over definitieve bestelling en levering was continue heel duidelijk en netjes. Afleveren op voorhand ging in goed overleg en was zorgvuldig. Monteur was een topper. Er is echt heel netjes gewerkt. Ik snap niet dat er ook keukenleveranciers zijn die een grote keuken als dit in een halve dag erin rammen. Afwerking van de keuken is keurig en alles ging in overleg. 2 deurtjes hebben een fabricagefoutje. Dit heb ik gemeld en ze zijn direct opnieuw besteld. Hier ook weer keurig een bevestiging van ontvangen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dat laatste stukje goed zal komen. Als ik ooit nog eens een nieuwe keuken moet gaan kopen dan ga ik direct naar hen. En nee ik heb geen aandelen;-) Echter deze ervaring is voor mij zo een enorme verademing vergeleken bij mijn vorige keukenaanschaf 19 jaar terug. Een wereld van verschil.
“Vette 10 :-)”
Betreft Keuken at Home Door Tanny Konijnendijk op zaterdag 21 nov 2020 20
Een aanrader!;) vrij recent hebben wij een huis laten bouwen;) via een kennis hoorde ik bij toeval over hun ervaringen met keuken@home;) random binnen gestapt en ik werd daar door Tanja super geholpen;) ik wilde geen standaard keuken en er een creatieve andere twist aan geven;) al gauw bleek dat dat bij keuken@home geen probleem was;) aan luxe en degelijkheid wilden wij geen consessies doen;) ook dat bleek geen probleem daar veelal met Duitse keukens wordt gewerkt;) en luxe,degelijkheid en out of de box qua design kost meestal iets meer dan standaard;) Ook dat was/is bij keuken@home verrassend anders;) ik had meteen het gevoel dat de prijs correct was zonder afbreuk te doen aan kwaliteit;) bij meerdere keukenzaken geweest dus had een goed vergelijk In die zin;) uiteindelijk ook onze bijkeuken nog erbij gedaan met het nodige maatwerk;) zowel onze keuken als bijkeuken zijn echte parels of liever het neusje van de zalm geworden;) Niet geheel onbelangrijk is ook de aftersales uitstekend van dit bedrijf is mijn ervaring!;) van mij krijgen zij een vette 10 !:)
FOTO VAN TANNY KONIJNENDIJK
“Fijne ervaring”
Betreft Keukenhal Door Don Smit op woensdag 4 nov 2020 20
Zeer fijne ervaring bij de Keukenhal, ik had al een aantal zaken bezocht voordat ik hier op advies van 2 verschillende vrienden terecht kwam. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg ook niet de indruk dat de verkoop gepushed werd, wat ik bij een andere zaak wel had. Samen werd er gekeken naar de mogelijkheden binnen het budget, hierin werden verschillende opties berekend waar ik uiteindelijk met een, naar mijn gevoel en in vergelijk met de andere zaken, eerlijke prijs naar buiten liep. Personeel is vriendelijk en behulpzaam, en als ik vragen had worden deze punctueel en adequaat beantwoord.

Aanvulling ontvangen 10 november 2020: De keuken is geleverd en gemonteerd, de installatie is prima verlopen alleen was de monteur alleen. Hierdoor heb ik een aantal keer bijgesprongen met het tillen van bijvoorbeeld het composiet werkblad en oven, verder was alles oke.
“Zou het weer doen”
Betreft Svea Keuken & Bad Eindhoven Door Twan op maandag 26 okt 2020 20
Ik heb een keuken en een badkamer besteld/gekocht via Svea. De service van Marieke bij het ontwerpen van de keuken en badkamer was uitstekend. Vriendelijk en heel goed en enthousiast meedenkend met mijn wensen. Zowel de monteur van de badkamer en Marieke zijn naar Utrecht gereden om in te meten en de situatie te bekijken. Ik heb bewust gekozen om niet naar een goedkope 'keukenboer' te gaan omdat ik ontzorgd wilde worden. Ik was grotendeels op vakantie toen de badkamer werd gemaakt en bij terugkomst moest ik nog wachten op de keuken. Dat was helaas (achteraf bezien) niet handig in de meeste hete weken van dit jaar, begin augustus. En omdat ik inmiddels ook moest thuiswerken vanwege Corona. Wat ik vervelend vond was dat mijn interieur onder een flinke laag 'bouwstof' zat toen ik terugkwam van vakantie na een lange reis. Ik heb Svea de suggestie gedaan om hierop beter te adviseren vooraf. Ze staan open voor feedback. Ook vond ik de communicatie in mijn vakantie met de monteur lastig omdat deze communicatie bij mij de verwachting wekte dat bij terugkeer de badkamer klaar zou zijn. Dus een volgende keer blijf ik toch maar gewoon in NL om regelmatig mee te kijken. Dat gezegd hebbende, vriendelijke en zeer gekwalificeerde (zelfstandige/door Svea ingehuurde) monteurs. Betrouwbaar om in mijn huis te hebben. En de badkamer en keuken zijn erg mooi geworden. Alles zit goed vast en staat strak. Vooral de keuken straalt veel uit. Badkamer is wat lastiger te zien omdat dat een kleinere (gebruiks)ruimte is, vergeleken met de lichte keuken. Ik raad Svea zeker aan en zou een volgende keer weer zaken met ze doen, inclusief de ingehuurde monteurs.
“Service van de bovenste plank”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Willem & Ria Snippe op donderdag 22 okt 2020 20
Op aanraden van een collega zijn we terecht gekomen bij Ekelhoff. Via de website hebben we een afspraak gemaakt. Daarbij kon je aangeven dat je graag geholpen wilt worden door een Nederlandssprekende adviseur. Wij zijn uitermate tevreden over het gehele aanschafproces van onze keuken. Tijdens onze afspraak met de heer Uwe Brama werd uitgebreid de tijd genomen om tot in detail de keuken te ontwerpen en samen te stellen. Geen vraag was te gek en hij dacht fantastisch met ons mee. Zijn adviezen en tips hebben ervoor gezorgd dat we nu genieten van een fantastische keuken, die uitstijgt boven onze verwachtingen en dromen! Wat wij zeer prettig vonden, was dat er totaal geen druk werd gelegd om tot een overeenkomst te komen. Wij vonden dat een verademing vergeleken met eerdere ervaringen bij andere keukenzaken in Nederland. Er is aandacht voor de klant, kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel en men is helder over wat geboden kan worden tegen een goede prijs. Dat is niet de goedkoopste prijs, wel een eerlijke! De installatie van de keuken is zeer zorgvuldig en nauwgezet uitgevoerd door 2 vakbekwame monteurs. Na de montage gaven ze een uitgebreide uitleg over de werking van de apparatuur en hoe de keuken te onderhouden. We gebruiken de keuken nu ruim anderhalf jaar. Afgelopen week werden we gebeld door een medewerker van Ekelhoff met de vraag of de keuken ons bevalt en of we nog tegen problemen zijn aangelopen. Tevens werd aangeboden een monteur langs te sturen om alles na te lopen en waar nodig bij te stellen. Dat is nog eens service van de bovenste plank! Kortom, wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en de service van Ekelhoff en natuurlijk ook over de kwaliteit van de keuken. Het is de moeite meer dan waard om de rit naar Nordhorn in Duitsland te maken. Maak van te voren via de website een afspraak, dan weet je zeker dat er iemand is die tijd voor je heeft.
FOTO VAN WILLEM & RIA SNIPPE
Keuken met eiland
“Zeer professioneel geholpen”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Rene van der Linde op woensdag 14 okt 2020 20
Zeer professioneel geholpen door Corine. Zakelijk was zij zeer deskundig en de persoonlijke afspraken waren verhelderend om te weten wat wel en niet kon. De plaatsing van de keuken was zeer professioneel en met name de after sales meer dan professioneel. Advies is wel om ook elders te kijken om goed vergelijk te hebben/krijgen.
“Vloer keuken en badkamer”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door Fam Bazuin op zaterdag 1 aug 2020 20
Wat een fantastische ervaring met Arma Keukens en Badkamers! Hele fijne eerste gesprekken, en na een eerlijke prijs en hiermee een eerlijk vergelijk, gekozen voor Arma. Dit vooral vanwege het fijne gevoel, het mooie ontwerp en duidelijke afspraken. Wij kregen een nieuwbouw woning en hebben zowel de tegel vloeren beneden, de badkamer en toiletten als de keuken door Arma laten uitvoeren. Deze planning liep fantastisch en sloot perfect op elkaar aan. Vooral ook door de vakkundigheid van alle monteurs (In het speciaal, Jan en Jacco bedankt!) is het snel naar meer dan het gewenste resultaat gebracht! Ik zal iedereen Arma aanraden voor Tegel vloeren, badkamers en keukens !
“Zeer tevreden”
Betreft Keukenwarenhuis Door Reinier en Astrid op zaterdag 20 jun 2020 20
Enige maanden geleden - na een goed vergelijk tussen diverse aanbieders - langs gegaan bij Keukenwarenhuis in Dordrecht. Omdat wij geen standaard keuken hebben, wilden wij ons eerst goed oriënteren bij diverse aanbieders. Bij toeval begon onze oriëntatie bij het keukenwarenhuid i.v.m. een toen geldende actie. Wij hadden al direct een leuk gesprek met de adviseur Ahmad (super aardige man en erg kundig) en hoewel wij het eigenlijk nog niet direct van plan waren, stonden wij weer buiten met een gekochte keuken, zonder bij andere aanbieders terecht te zijn gekomen! Hierbij hadden wij totaal niet het idee dat deze keuken aan ons was opgedrongen, sterker: wij hadden - en hebben - het idee dat wij continue uiterst serieus zijn genomen. Nadat de keuken op papier was samengesteld, werd ons dossier overgedragen aan Paul. ook Paul liet zien dat hij zeer kundig en ervaren was. Wij hebben veel respect voor hoe Paul van een enorme berg informatie een duidelijk verhaal wist te maken. Tussentijds hebben wij nog wat wijzigingen in onze beoogde opstelling gemaakt en ook dat was geen enkel probleem. De datum van plaatsing kwam telkens dichterbij en toen bleek dat wij een foutje met een bestelde kraan hadden gemaakt. Ook dat heeft Paul nog een dag voor de daadwerkelijke levering van de keuken in orde weten te maken. ook hier weer niets anders dan lof! De keuken werd gebracht en door de enorme hoeveelheid van dozen, konden wij alleen maar hopen dat alles wat besteld was, ook daadwerkelijk was geleverd, dit zouden wij zien bij het monteren. Een paar dagen later begon de montage door Julio, welke zich keurig een dag voor plaatsing (in het weekend) bij ons melde met de starttijd. Bij het monteren bleek ook de grote vakmanschap van Julio en zijn collega's; in 2 dagen tijd zagen wij volledig de keuken ontstaan, welke wij toen eigenlijk alleen maar grotendeels op papier hadden bedacht en welke volledig aan onze wensen voldeed. Nu, een paar dagen staat onze keuken en wij vinden hem per dag mooier worden. Er waren wel een paar kleine rimpeltjes, maar deze zijn, of worden, uiterst professioneel recht gestreken. Terugkijken hebben wij van A tot Z een uitstekend gevoel overgehouden aan Keukenwarenhuis en alle medewerkers van de betreffende afdelingen en wij kunnen hen echt van harte aan iedereen aanbevelen. Tevens durf ik best aan te geven dat wij nogal kritisch zijn, maar ook hier zijn onze verwachtingen overtroffen. Wij wachten nu nog op enkele details, welke wij ná montage hebben besteld en op een nieuwe afzuigkap, want helaas was deze al beschadigd uit de doos gekomen ( zonder enige probleem, of discussie werd direct aangegeven dat hier een nieuwe voor wordt besteld), maar ook hier hebben wij het volste vertrouwen in. Kortom: zéér tevreden - kritische- klanten, die Keukenwarenhuis van harte aanbevelen aan potentiële nieuwe klanten
“Heel erg tevreden”
Betreft Bemmel en Kroon Door Wijnand van Deursen op donderdag 18 jun 2020 20
Nadat we eerst elders hadden gekeken, zijn we toch nog bij B&K langs gegaan voor een goed vergelijk. Romano heeft ons direct goed geholpen, was ook duidelijk en eerlijk in zijn advies en we konden op allerlaatste moment ook nog een nieuwe kleur kiezen voor onze kasten. Deze kleur was net nieuw toegevoegd en we zijn enorm blij dat we die keuzen nog hebben gemaakt. Ook de oplevering was erg vakkundig. Er waren maar minimale foutjes en deze worden alsnog opgelost. Al met al, heel erg tevreden.
FOTO VAN WIJNAND VAN DEURSEN
Keuken aan twee zijden
“Top service”
Betreft Total Home Concept Door Martijn & Jessica op zaterdag 15 feb 2020 20
Wij hebben diverse keukenwinkels bezocht en tekeningen/offertes laten maken. Maar Total Home Concept was een verademing vergeleken met de "snelle jongens" van de andere keukenwinkels. Marcel Zwart heeft ons door het hele proces geholpen met 100% tevredenheid! De keuken is geplaatst met precisie en vakwerk. Door het transport zat er helaas een beschadiging aan een zijpaneel van het keukeneiland en er zat een heel klein pitje in een plint. Dit werd nota bene door de monteurs zelf aangewezen en direct doorgegeven aan het bedrijf zodat er z.s.m. een nieuwe geplaatst kon worden. Later merkte wij dat er een handvat afweek van de deur. Dit ook gelijk doorgegeven en het zou ook meegenomen worden. Met een paar weken (eerder dan geschat) werden wij door Total Home Concept gebeld om een afspraak te maken om alle onderdelen te vervangen...echt top service en heel fijn omdat we wel eens hoorden dat het bij sommige bedrijven heel veel tijd/energie en telefoontjes kost voordat zoiets geregeld wordt. Wij raden aan om bij Total Home Concept in Lelystad te gaan kijken.
“Geweldige keuken”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Jolanda Wildemast op maandag 3 feb 2020 20
Wij hebben een prachtige keuken gekocht. We zijn zeer vakkundig en fijn geholpen bij het uitzoeken van de verschillende onderdelen en apparaten. De prijs viel ons reuze mee vergeleken met Nederlandse keukenboeren. De installatie ging perfect. Het aanrechtblad dat vanuit Italië was geleverd voldeed niet volgens Ekelhoff, en er werd een nieuwe besteld. Er werd twee weken een nood aanrechtblad geplaatst zodat we toch al van de keuken gebruik konden maken. Klasse! De monteurs spraken Nederlands net zoals de mensen in de winkel en aan de telefoon. Nu na 1 jaar nam Ekelhoff contact op om te vragen of alles nog in orde was. We hebben 5 jaar garantie, dus als er iets aan de hand mocht zijn, kan ik ze bellen en dan komt er iemand langs om het in orde te maken. Ik vind de service en klantvriendelijkheid van dit bedrijf geweldig, ik ben meer dan tevreden en zou iedereen Ekelhoff aanraden.
FOTO VAN JOLANDA WILDEMAST
Prachtige keuken
“Redenen om te kiezen voor B&K”
Betreft Bemmel en Kroon Door Kenan Dogan op maandag 21 okt 2019 19
Wij zijn ( na 4 andere offeren) terecht gekomen bij B&K. Ondanks dat de offerte bij B&K het duurste was zijn we toch met ze in zee gegaan. Want
1) vergeleken met de andere keukenboeren had de offerte van b&k hogere segment apparatuur.
2) de eerlijkheid van de verkoper. Alle andere stuurde ons om bijv niet de merk quooker te nemen maar een ander merk.. Dit soort trucjes zorgt ervoor dat het eindbedrag lager uitpakt ten koste van kwaliteit. B&K gaf meteen aan wat het verschil in merken zijn
3) kwaliteit
4) nalevering van onderdelen prima geregeld. Ze denken met de klant mee
FOTO VAN KENAN DOGAN
Geleverde keuken
“Commnicatie mag beter, eindresultaat zeer tevreden”
Betreft Bemmel en Kroon Door Remon Witteveen op dinsdag 25 jun 2019 19
Wij hebben eind vorig jaar diverse keukenleveranciers vergeleken en zijn dankzij deze website hun goede recensies uitgekomen bij Bemmel en Kroon. Prijs kon nog redelijk over onderhandelt worden en eind december de keuken besteld. Keuken is ingemeten, door ons gemeld dat er nog gestuukt ging worden en daar werd rekening mee gehouden. Bij plaatsing bleek dat dus niet en de keuken was 25mm te groot ofwel er was door ons te dik gestuukt volgens hun. Er was maar 2x4mm op gegaan (waar rekening mee was gehouden) dus niet onze fout. Er waren nog wat herstelwerkzaamheden (deurtjes onlogisch open, rare verspringing in de keuken lijn, beschadigde greeplijsten, verkeerde frontjes) na 2 dagen installeren en er zou contact worden opgenomen. Na 2 weken maar eens gevraagd wat de status was - nog niets gebeurd want er moest opnieuw ingemeten worden. Na een boos te worden na 3 telefoontjes konden ze gelukkig wel snel reageren + een bloemetje als excuus. 2 weken later werd het meeste herstelt op een paar puntjes na en weer 3 weken later de laatste puntjes. Communicatie gaat helaas slecht en mag zeker wat verbeterd worden maar eindresultaat zijn wij zeer tevreden mee.
FOTO VAN REMON WITTEVEEN
Eindresultaat keuken
“Uitstekend gegaan”
Betreft Kitchen4all Door Gökhan op dinsdag 12 mrt 2019 19
Na verschilde keuken zaken te hebben bezocht, en "appels met appels" te hebben vergeleken bleven wij het lastig vinden om de knoop door te haken.. De reden hiervoor was het kostenplaatje en bij de meeste verkopers hadden we geen goed gevoel.. Na een tip van een vriend zijn we langs Kitchen4all, hier heeft Eric ons geholpen, bij Eric hadden we gelijk een goed en vertrouwd gevoel zijn.. na het ea aan schets werk, advies van eric en een duidelijk offerte waarbij geen no-nonsens was hebben we de knoop doorgehakt en de keuken via Kitchen4all besteld.. Opmeten,Levering, plaatsen van de keuken is volledig naar wens verlopen.. Eric heeft ons vanaf begin tot uitstekend geholpen!
FOTO VAN GÖKHAN
Geplaatste keuken
“Alles goed geregeld”
Betreft Keukenwarenhuis Door Aad van Loenen op maandag 21 jan 2019 19
Het kopen van een keuken is supergoed uitkijken en kopen wat jij wilt. Na enkele zaken gehad te hebben kwamen wij bij Keukenwarenhuis in Dordrecht. Daar werden wij hartelijk ontvangen en ontmoetten we Simon. De gesprekken waren vriendelijk en hij gaf ons ook een aantal tips. In ongedwongen sfeer wisten wij precies welke keuken we wilden en met de aanwijzingen de voorbeelden in de grote showroom werd onze realiteit en droom werkelijkheid. Ook prijstechnisch kwamen we uit op een prijs waar we beiden mee konden leven. Vooraf hadden we in "ervaringen keukens" diverse bedrijven vergeleken en kwam Keukenwarenhuis zeer goed uit de bus. Ook wilden wij, gezien de berichten in ervaringen de keukenmonteur Anton Suiker de keuken laten plaatsen. Een geschikte vent. die zijn vak verstaat. Al met al een hele goede ervaring met keukenwarenhuis en Anton Suiker, een combinatie die zeker aan te raden is. Alles goed geregeld.
FOTO VAN AAD VAN LOENEN
Geplaatste keuken
“Echte aanrader”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Tim op maandag 17 dec 2018 18
In ons vorige huis hadden wij ook een keuken uit Duitsland (we wonen vlak over de grens), maar die leverancier liet nog wel wat te wensen over. Op aanraden van familie hebben wij onze nieuwe keuken bij Ekelhof gekocht. We hadden uiteraard vergeleken met Nederlandse leveranciers, maar qua prijs maakte het niet veel uit (Ekelhof was zelfs een paar honderd euro duurder). Maar de service en uitleg vooraf gaf voor ons de doorslag. En dat blijkt achteraf ook terecht. Het hele proces is bij hun gewoon (zoals het overal zou horen) gericht op service en kwaliteit. Echt een aanrader!
“Luxe keuken met kookeiland”
Betreft I-Kook Door Jeroen en Dini Liefferink op woensdag 28 nov 2018 18
Wij hebben een luxe keuken met kookeiland bij i-Kook gekocht. Wij kregen al snel in de gaten dat dit bedrijf een heel andere mentaliteit heeft dan die van bepaalde concurrenten. Uitgebreid advies gehad. Wij hebben onze bestelling meerdere malen gewijzigd, en we waren zeker niet makkelijk en hadden een sterke mening hoe alles eruit moest komen te zien. Zeer flexibele en geduldige opstelling van de verkoper. Rob heeft voor ons zelfs nog kasten laten aanpassen om het naar onze zin te maken. Helemaal top! Dit is echt een supergoed bedrijf. Ook hebben wij uitgebreid offertes vergeleken met concurrenten binnen en buiten Nederland. Maar i-Kook bleek ook qua prijsstelling scherp, fair en transparant. Alles netjes geïnstalleerd, alles netjes aangesloten (!) en alles volgens afspraak. Ook de nazorg en het contact met de winkel verloopt ontzettend prettig. Een aanrader!
“Superzaak”
Betreft Ardi Keukens Door Ed de Haan op vrijdag 16 nov 2018 18
Nieuwe prachtige kwaliteit keuken gekocht bij deze keuken specialist in 1 woord ' GEWELDIG'. Alles klopt hier. De ontvangst, de enorme kennis, zeer vriendelijk en direkt de eerlijke prijs. Afdingen kan niet en hoeft ook niet.. ! De eigen opgeleide eigen mensen die de keukens plaatsen, zeer deskundig en het loodgieter werk enorm goed en professioneel. Komen goed afspraken na en katen je nergens mee zitten. Een dikke 10 voor Ardi Mensen im adviseer u om hier uw kwaliteits keuken te kopen. U krijgt geen spijt. Wat een klasse vergeleken met al die andere bedriegers..!
FOTO VAN ED DE HAAN
Dikke 10
“Aanbeveling”
Betreft Bemmel en Kroon Door Fam G Draaisma op donderdag 15 nov 2018 18
We kopen al sinds 1975 apparatuur bij Bemmel & Kroon. Dit is echter de eerste aankoop van een keuken bij hen. Na een goede voorbereiding en bezoek aan andere leveranciers hebben we bij Bemmel & Kroon een Next125 keuken met alle apparatuur gekocht . We hebben voor Bemmel & Kroon gekozen omdat na vergelijk bleek dat ze alles voor een zeer goede prijs konden leveren. Prijsstelling apparatuur zeer transparant door hun goede webshop. De ervaren verkoper , Raymond van der Vet, had alle tijd voor ons en geen moeite was hem teveel gedurende het verkoopproces. Meerdere gesprekken verliepen alle in prettige en ongedwongen sfeer. De serviceafdeling is een sterke speerpunt van het bedrijf. Dit geldt voor zowel de inmeetservice voor de levering als voor het oplossen van mogelijke problemen na de levering. Bij ons beperkte dit zich tot een verkeerde levering van een oven en een beschadigd keukenkastje. Alles is zeer snel verholpen en naar volle tevredenheid opgelost. Ook de montage door Ronald Tegelaar van Prinsenland Montage is uitstekend gegaan. We kunnen Bemmel & Kroon echt aanbevelen!
“Vakkundig geholpen”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door FJ Krijger op dinsdag 6 nov 2018 18
In het voorjaar van 2017 hebben we enkele keukenbedrijven bezocht met als resultaat dat het vertrouwen snel weg was wegens agressief gedrag. Op aanraden van vrienden zijn naar Nordhorn getogen. We zijn vakkundig geholpen door Sven Wensing. Sven had al snel door dat ik linkshandig was en het ontwerp was zodanig dat het logistiek op linkshandigen was ingesteld. Vergeleken met de NL leveranciers hebben we meer kwaliteit tegen een lagere prijs gekregen . Kleine aanpassingen zijn ook plezierig doorgevoerd. De montage werd Vakkundige monteurs uitgevoerd. Nu de keuken een jaar in gebruik is kunnen we alleen maar concluderen dat we met plezier in de keuke kunnen werken en denken met plezier terug met de samenwerking met Ekelhoff en Sven in het bijzonder.
“Snel gegaan”
Betreft Keur Keukens Door J. van Wierst op dinsdag 17 apr 2018 18
Nieuwe keuken gekocht met apparatuur. Bij Keur in Haarlem goed ontvangen en geholpen met ontwerp. Achteraf is alles wel wat wel erg snel gegaan en ben ik te snel akkoord gegaan met Keur's suggesties/ aanbevelingen voor de apparatuur. Ben met Pelgrim fornuis en magnetronoven niet zo tevreden. Heb -omdat de aandacht lag op ontwerp en keuze (materialen) keuken geen andere opties voor apparatuur bekeken of prijzen en recencies van deze apparatuur vergeleken. Installatie ging vlot en volgens afspraak. Wel forse beschadiging aan een van de kastjes. Kastje is 7 weken later netjes vervangen. Al met al een mooie keuken waar ik blij mee ben.
“Zeer goede ervaring”
Betreft ALL STYLE KEUKENS Door Berendsen op zondag 4 feb 2018 18
Een zeer goede ervaring met All Style keukens! Na heel wat kijk- en vergelijk hebben wij gekozen voor een keuken van All Style, en daar hebben we geen spijt van! Bedankt voor het uitgebreide advies, de flexibiliteit, fair price en kwaliteit! Een absolute aanrader!
“Goede service gehad”
Betreft Keukenhal Door moonen op maandag 28 aug 2017 17
vorig jaar juni de keuken gekocht bij keukenhal. Nadat we meerdere offertes hadden vergeleken hadden we het beste gevoel bij keukenhal. we werden netjes geholpen in de winkel en kregen uitgebreid advies. in september werd de keuken geleverd waarna wij hem zelf gingen plaatsen. we hadden nog een aantal vragen over de montage die netjes beantwoord werden toen we contact op namen met de service afdeling.
Nu een jaar verder zijn we nog steeds helemaal blij met onze keuken!
“Je krijgt er veel meer voor terug”
Betreft KBC Scharnegoutum Door Fam. van der Wiel op woensdag 14 jun 2017 17
Tja, keuken uitzoeken was voor ons in ieder geval geen pretje. Verschillende zaken bezocht van budget tot maatwerk. Zelfs in Duitsland geweest, maar ook hier flinke tegenvaller. We hadden toch een duidelijk idee hoe we de keuken wilden hebben. Op een gegeven moment maar weer eens de machine van google geraadpleegd op zoek naar een keukenboer in Friesland. Bewust niet gekozen voor een keten, maar een 'klein' bedrijf. KBC, nooit van gehoord maar goede recensies op internet. Dus er maar een langs gereden om kijkje te nemen en gelijk een afspraak gemaakt met Lammert, die mij te woord had gestaan. Wat was het latere gesprek een verademing vergeleken met de concurrenten... Niks geen oei, pfff, zucht, dat kan niet, ik zou dat niet doen, is dit niet wat voor u, vandaag in de aanbieding etc... Kwaliteit van Lammert ligt hem in het luisteren en de juiste vragen stellen. Concept tekening gemaakt en een volgende afspraak gemaakt. De tekening was precies onze wens qua indeling. Nu puntjes op de i zetten, zoals blad, knoppen, kraan, etc. De prijs van de keuken aangehoord en tekenen maar! Oké, iets over budget gegaan, maar hebben alles genomen wat we mooi(er) vonden. Eerlijk, het kost misschien wat meer als bij de 'prijsstunters', maar je krijgt er veel meer voor terug bij KBC. Niks geen kortingen. Prijs is prijs, wel zo duidelijk. Geen geneuzel over vandaag tekenen met zoveel % korting... Voelde geen enkele druk en geen mooie verkooppraatjes waar de keukenbranche toch berucht om is. Nu, de keuken staat! Wat is ie mooi en wat zijn wij tevreden. Montage gebeurde door Pieter, die al ruim 20 jaar keuken plaatst. Flinke ervaring en net zo'n perfectionist als ik ben, dus ikke erg blij! Niks afraffelen. Bij twijfel monteerde hij niets, nam materiaal mee om het bij het bedrijf op maat te zagen/monteren en later alsnog te plaatsen. Ging alles probleemloos? Zeker niet, maar ze lossen het op. Gelijk of ze komen er later voor terug. Als het maar goed gebeurt. Het enige waar we nu nog op wachten is het plintje van de oven. Niet meegeleverd en helaas verkeerde nabesteld. Is opnieuw besteld. Ik twijfel er niet aan of dit komt uiteindelijk ook goed.
FOTO VAN FAM. VAN DER WIEL
Keuken met fornuis en tegelachterwand
“Zeer tevreden met onze keuken”
Betreft Bemmel en Kroon Door E. Polat op dinsdag 25 apr 2017 17
Na diverse zaken bezocht te hebben in zowel Nederland als in Duitsland en hebben uiteindelijk onze keuken gekocht bij Bemmel & Kroon in Zoeterwoude. Voor ons was het onze eerste keuken die wij kochten. We hebben uren achter de computer doorgebracht om de beste adressen te vinden en ook uren in de auto doorgebracht om al deze keukenzaken te bezoeken. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor Bemmel & Kroon. De reden hiervoor was:

- Prijs kwaliteitverhouding: De merk en uitvoering van de keuken hadden we bij diverse keukenzaken vergeleken en Bemmel en Kroon kwam hier het beste uit.
- Levertijd: Een levertijd van 8 weken (incl. installatie). Wij hebben keukenzaken bezocht waar de levertijd varieerde van 12-20 weken!
- Betalingsvoorwaarden: Keuken betalen bij levering en installatie betalen na installatie. De meeste keukenzaken vragen minimaal 90% bij aankoop.
- De ''klik'': Misschien wel de belangrijkste punt, een klik hebben met de verkoper (het gunnen van de opdracht). Bemmel & Kroon (Ricardo van Buvelot) nam de tijd voor ons om alles in detail te bespreken. Ondanks al het research en bezoek van diverse keukenzaken, had Ricardo toch goede tips voor ons. Wij hebben meerdere goede gesprekken gehad en gunden Ricardo de opdracht. Geen gladde keukenverkoper strategieën, zoals ''alleen vandaag 60% korting!''.

Uiteindelijk de levering! Er was een leveringsweek opgegeven en de donderdag ervoor werd ik al gebeld of de keuken maandag al geleverd worden. Ook de monteur (Unibehr keukenmontage) belde ons voor een afspraak en de dag dat de keuken werd geleverd ging de monteur beginnen met het monteren van de keuken.

De keuken werd compleet geleverd door Bemmel en Kroon zelf en geïnstalleerd in 2 dagen. Wij hadden een kleine beschadiging op een keukenpaneel, maar dit werd zonder morren binnen 4 weken opnieuw geleverd en gemonteerd naar tevredenheid. Wij willen Bemmel & Kroon en Unibehr zeer bedanken voor hun service en dat doen we graag met een kleine review. Zeker een aanrader voor ieder die gewoon een goede keuken voor een goede prijs wilt.
FOTO VAN E. POLAT
Uiteindelijke keuken
“Uitstekend geholpen”
Betreft Keukenloods Door Nikola op woensdag 15 mrt 2017 17
Ik ben uitstekend geholpen door de mensen van Keukenloods Zaandam. In totaal hebben we binnen korte tijd een besluit kunnen nemen over de keuken die we wouden en ze dachten goed mee met onze wensen. Wat ik ook indrukwekkend vond was de breedte van het assortiment (alles van Palgrim tot Boretti) en mate van kwaliteit. De service en snelheid van het offerteproces was goed, de keuken is op schema geleverd en montage liep goed. Paar kleine minpuntjes waren het feit dat er besteklade is geleverd waar geen standaard bak voor te vinden is. Daarnaast vonden we de kwaliteit van het bevestigingssysteem van de wandplank niet voldoende om spullen te dragen. We hebben dit allemaal zelf opgelost en de extra kosten vielen in het niet vergeleken met de besparing die we hebben gerealiseerd door bij Keukenloods te kopen versus concurrent (die allemaal echt stuk duurder waren). We zijn dus erg tevreden en zouden iedereen het van harte aanraden om hier te kopen en ook montage te laten doen.
FOTO VAN NIKOLA
Onze keuken
“recht toe recht aan”
Betreft Keukenloods Door Martijn op donderdag 5 jan 2017 17
Na enig rondshoppen bij diverse Duitse keukenleveranciers en enkele Nederlandse stunters, kwamen we toch tot de conclusie dat Keukenloods wel met afstand de goedkoopste was. Gaanderen is in de advisering een vrij recht toe recht aan bedrijf.
De keuken is van uitstekende kwaliteit, vergelijk het niet met Ikea, dit is veel beter.
Hulde voor de uitstekende montage door Rob. Een echte vakman!! Prettig ook dat het aansluiten van water en electra bij bij de montage in zit.
FOTO VAN MARTIJN
Keuken van Keukenloods
“Aansprekend”
Betreft Bad en Keuken Design Sevenum Door L Jacobs op woensdag 7 sep 2016 16
Al geruime tijd geleden hebben wij een keuken laten ontwerpen en installeren door Bad&Keuken Design. Het design is nog steeds zeer aansprekend vergeleken met 'standaard' ontwerpen welke we destijds van andere bedrijven ontvangen hebben. Recente modificaties (apparatuur, soft close systeem) zijn perfect uitgevoerd, waarbij de kwaliteit en service t/m uitvoering gegarandeerd is!
“Mijn ervaringen”
Betreft I-Kook Door A.M. op maandag 30 mei 2016 16
Aanvulling ontvangen op 15 juli 2016: Zojuist heb ik eerder een review geplaats over I-Kook Den Haag en mijn ervaringen gedeeld met jullie. Nadat ik de review geplaatst had, heb ik contact gehad met een lid van het MT van I-Kook, waarbij een passende oplossing is gedaan. Ik ben tevreden met de oplossing die is geboden door I-Kook en ben blij dat I-Kook mijn ervaring serieus heeft opgepakt en ook mijn ervaring gedeeld heeft met de vestiging. Dus dat is super opgelost door I-Kook!

Hieronder mijn ervaringen, ja ervaringen met I-Kook Den Haag bij het kopen van een keuken. Eindelijk is mijn keuken af. Wat een opluchting na zoveel gedoe. Ja u leest het goed gedoe! Waar zal ik beginnen. Aantal maanden geleden hebben wij een keuken besteld bij I-kook D-H. We werden keurig geholpen bij het samenstellen van de keuken, werd goed meegedacht. om binnen het budget te blijven. Maar op het moment toen we de keuken binnen hadden gehad begon de ellende. Allereerst was de spatwand en bovenwand beschadigd (transport), kan I-kook niks aan doen. 2 maanden later werd het pas gemonteerd (duurde erg lang). Tot onze verbazing hadden wij elders een spoelbak gekocht 50x50, gebeld met I-kook die gaf aan max 60 cm moet kunnen. Helaas paste deze spoelbak niet bij het monteren! ja duhh de hele order was niet gewijzigd door I-kook. Ik moest haasten om weer een nieuwe spoelbak te kopen van 40x40. wij hebben nu 10 cm over aan de muur kant. Slechte zaak dus. Ook was er een kookplaat geleverd die wij niet hadden besteld ivm aparte pannendragers die wij wilden. I-kook heeft een duurdere geleverd gaven zij aan. Prima en mooi, maar niet onze 1e keus en niet overlegd met de klant! Ook hanteren zij andere prijzen dan andere I-kook winkels. Heb zelf na gebeld hiervoor bij andere vestiging. Het product was elders helft van de prijs.En totaal niet te spreken over de monteurs, die bizar slecht zijn in communiceren en onderling (zzp-ers) een verstoorde werkrelatie met elkaar hebben, waar de klant de dupe van is. Al met al is mijn keuken erg mooi geworden los van die 10 cm, maar de hele afhandeling daarvan heeft enorm veel tijd en energie gekost. En ik wil de 1e keukenmonteur super bedanken voor zijn werkzaamheden. Dat was pas een prima en eerlijke vent. De keuken werd helaas niet afgemaakt door hem, want hij werkte niet meer voor de het bedrijf wat was ingehuurd door I-Kook. Maar wat ik dus wil aangeven ga niet bij 1 keukenboer langs maar vergelijk overal, want voor je het weet ben jij de regisseur van heel de keuken tot het af is en dat is jammer!
“Verademing”
Betreft Keur Keukens Door J.C.M. Kleijn op donderdag 12 mei 2016 16
Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte keuken. Na verschillende leveranciers te hebben bezocht zijn wij bij Keur Keukens te Haarlem uitgekomen. Wat opviel was de vriendelijke, deskundige houding van de verkoper (Cornelis). Door het transparante verkoopproces en prijsstelling zijn wij perfect meegenomen in de zoektocht naar de geschikte keuken. Een verademing vergeleken met overige aanbieders. Het doorvoeren van verschillende aanpassingen aan het initiele ontwerp was geen probleem. De plaatsing is tevens positief verlopen. Ondanks de drukte was Keur flexibel in de planning zodat wij zo snel mogelijk onze woning hebben kunnen betrekken. Gert heeft gezorgd voor een vakkundige plaatsing. In het traject van onze nieuwbouwwoning hebben wij te maken gehad met verschillende aannemers en leveranciers. Keur Keukens was daarin een verademing: end-to-end service en super werk afgeleverd.
“Valt in positieve zin op”
Betreft Keuken at Home Door Rene Molendijk op maandag 4 apr 2016 16
In 2011 heb ik mijn keuken gekocht bij Keuken At Home. Het betreft een grote keuken, inclusief kookeiland, en legio inbouwapparatuur als een wijn-klimaatkast, koffieautomaat, quooker, separate koel- & vrieskast, etc. etc. Al tijdens de gesprekken en het kenbaar maken van de wensen, viel Gerard Vellekoop in positieve zin erg op vergeleken met zijn concurrenten. Actief meedenken, en eerlijk aangeven als hij twijfelde aan de meerwaarde van een bepaalde wens / optie . Er werd zeker geen blijk gegeven van de ambitie om zo veel mogelijk te kunnen factureren, maar wel degelijk van de wens om ons een keuken op maat te leveren. De onderhandelingen verliepen in eenzelfde sfeer. Open, rechtdoorzee, en zonder veel slimmigheden of gedoe. Daar waren we dus ook snel uit. Qua prijs zeer scherp, en de kwaliteit van de materialen is zeer mooi. Zelfs een bevriende keukenhandelaar merkte tijdens een bezoek bij ons thuis op dat zij dergelijke materialen niet kunnen aanbieden, of alleen voor prijzen die thuishoren in een veel hoger segment. Bij de aankoop werd ons verzekerd dat de garantie verder zou gaan dan de standaard termijn, en dat er niet moeilijk zou worden gedaan als er na de garantieperiode problemen zouden optreden. Na een jaar of 4 vertoonde een scharnier van de koelkastdeur helaas wat mankementen, en het is dan zeer prettig om te merken dat Keuken At Home de daad bij het woord voegt : zonder problemen kosteloos vervangen. Al met al : eerlijk advies, mooie materialen, scherp qua prijs, en top qua service. Aanrader !
“2e keer aankoop gedaan”
Betreft Rob Woud Keukens Door Boudewijn Robert op zondag 13 mrt 2016 16
Dit is de tweede keer dat ik een keuken heb gekocht bij Rob Woud. Acht jaar geleden liep ik voor het eerst naar binnen op advies van mijn makelaar omdat ik onrustig werd van de keukenknallers/aanbiedingen bij de andere bekende aanbieders. Toen een hele mooie design keuken gekocht waarbij er zelfs na jaren nog service werd verleend bijv. de monteur die toevallig in de buurt was en aanbood even de kastjes weer te stellen en een kit rand te vervangen, top! Vanzelfsprekend in November 2015 terug gegaan voor een nieuwe keuken voor ons nieuwe huis maar deze keer een extra uitdaging...een zeer strak budget vanwege een grote totaal renovatie. Wij zijn deze keer zeer goed geholpen door Cindy. Ze is professioneel, luistert zeer goed waardoor ze haar klant zeer goed begrijpt en dacht mee met de verbouwing verder dan enkel de keuken. Mijn goede ervaring van vorige keer was daardoor zelfs overtroffen. Uiteraard wel prijzen vergeleken met een paar concurrenten maar de duidelijkheid, service, professionaliteit en vakkundigheid gaven de doorslag. Rob Woud heeft wederom bewezen DE beste keuze te zijn en uiteindelijk was de keuken het eerste wat we kochten van een zeer zorgvuldig opgebouwd budget. Het was helaas onoverkomelijk dat er gaande de verbouwing een aantal zaken veranderde aan onze kant echter was Rob Woud/Cindy hier erg flexibel in en werden een verzoek om een latere installatie datum, een ander type afzuigkap en een door ons verkeerd doorgegeven maatvoering zonder problemen meteen opgelost. Martijn van der Drift heeft de keuken vakkundig geinstalleerd en was pas tevreden wanneer het tot in de puntjes kloppend was voor ons huis, super. Voor een professioneel en vakkundig advies, een goede prijs maar bovenal ECHTE service en flexibiliteit zou ik geen ander bedrijf weten waar je beter je keuken of apparatuur kunt kopen. Dank Rob, Cindy, Vivian, Rogier en Martijn, tot over een paar jaar!
“Hoogwaardig en concurrerend”
Betreft Boer Staphorst Door Fam. van der Molen - Wolvega op dinsdag 1 mrt 2016 16
Van oriëntatie, vergelijk tot en met het beslissingsmoment is het één groot feest om bij Boer Staphorst een keuken aan te schaffen. Potentiële kopers worden begeleidt gedurende het gehele proces en er is totaal geen druk van de adviseurs om maar tot de koop over te gaan. Dit is "verkopen" 3.0, totaal adviseur dus, ; zou overal zo moeten zijn. Kwaliteit van het product, ondersteunt middels een optimale service doet verkopen en invullen van herhaal aankopen. De keuken is na installatie gratis schoon gemaakt door een ervaren schoonmaakbedrijf, klasse. Wij kunnen een ieder Boer Staphorst aanbevelen. En ja, de kwaliteit van de keuken is hoogwaardig voor een concurrerende prijs.
“Zeer tevreden”
Betreft Mood Keukens Door Mulderij op zondag 31 jan 2016 16
in Apeldoorn enkele keukenzaken bezocht. Mood had direct een moderne en hoogwaardige uitstraling. In showroom ruim de tijd genomen om onze wensen te vertalen naar een ontwerp. Niet opdringerig, en zeker meedenkend. Voor onze situatie was de prijs zeker prima, vergeleken met bijv. Voortman, Nolte, Kvik, maar ook budget select. Keuken is keurig volgens afspraak ingemeten en vervolgens compleet (op 2 afdekplaatjes na) en op tijd geleverd. Geplaatst door vriendelijke en vakkundige mensen. Na oplevering snel nog enkele restpuntjes afgehandeld. Ook belangrijk: niet betalen vooraf, maar na oplevering. Al met al zeer tevreden.
“Hoogglans wit keuken”
Betreft Bemmel en Kroon Door Eveline op vrijdag 15 jan 2016 16
Erg mooie hoogglans witte keuken gekocht. Heel tevreden over de prijs en over de service, vooral met de prijs vergeleken bij andere aanbieders. Heel tevreden dus en ik kom waarschijnlijk nog terug voor een wasmachine en droger!
“Had je maar hier moeten kopen”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Siegna Lochem op vrijdag 18 dec 2015 15
Ik heb in 2014 mijn keuken gekocht bij Kuchenland Ekelhof in Nordhorn. Ik geniet nu dus al anderhalfjaar van een geweldige keuken.
Vanaf de eerste dag dat ik in de showroom kwam vond ik het kopen van de keuken een hele fijne ervaring. Er moesten wat aanpassingen plaatsvinden en dat was voor de verkoper dhr Hartmut Vennegerts geen probleem om meerdere malen dit even door te nemen met mijn aannemer. De dag dat mijn keuken werd geplaatst was ik al doodmoe van alle werklui in de woning maar wat mij nu gebeurde was een werkelijk feest. De mensen van Kuchenland kwamen ,zetten de keuken op en toen ik aan het einde van de dag kwam stond alles netjes op zijn plaats en was er niets maar dan ook niets aan rommel in de woning,alles was al door hun opgeruimd en in hun bus geplaatst.
Dat was even wat anders dan wat ik met de andere bedrijven gewend was. Ik was ook nog ruim 3000 EUR minder kwijt voor mijn prachtige keuken vergeleken met de prijsopgaven die ik bij andere bedrijven had gekregen. Na het plaatsen van de keuken heb ik nog twee keer gebeld met Kuchenland omdat ik iets niet begreep. Beide keren ben ik heel behulpzaam te woord gestaan en kreeg ik de uitleg nogmaals per mail. Ik ben dus vol lof over Kuchenland en heb al meerdere mensen dit bedrijf aangeraden. Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehoord van Kuchenland bij geen van de mensen die ik heb gesproken en die daar hun keuken hebben gekocht. Wanneer ik nu bij iemand kom die problemen heeft met zijn of haar keuken dan zeg ik: ja dan had je maar naar Kuchenland moeten gaan.
“Een drama”
Betreft Keuken Kampioen Door Menno Bongers op woensdag 1 jun 2022 22
Onze ervaring is bij Keukenkampioen Woerden (Jaap Bijzerweg 25) bij het kopen van een nieuwe keuken. De ontvangst, na op prijs niet te zijn geslaagd bij de hartelijke buren van Tulp Keukens, was warm. Uiteindelijk was de ervaring echter te vergelijken met het plassen in je broek: eerst lekker warm, maar later wordt het koud, ongemakkelijk en gaat het stinken. Dit door:
- het niet gezamenlijk doorlopen van de offerte waardoor veel losse eindjes en een gevoel van onrust. Dit nemen we ook onszelf kwalijk want hier hadden we de verkopers op kunnen wijzen (concluderen we achteraf).
- ontzettend veel te beloven, maar in de definitieve offerte te rommelen. Dit ondanks de melding vanuit de verkoper dat er echt niks was aangepast. Gelukkig was de vestigingsmanager wel meewerkend om hier per E-mail verduidelijking/rectificatie op te geven. Feit bleef echter dat wij ons als klant niet serieus genomen voelden. Beloftes die gedaan werden bij het opstellen van de eerste offerte werden tijdens het opstellen van de definitieve offerte weggewuifd door te stellen dat er hier niks van terug te lezen was in de eerste offerte. Dat klopte niet. Achteraf, bij rustig terugkijken werd duidelijk: er was geknoeid door Keukenkampioen (lees: info was weggehaald in de definitieve offerte vergeleken met de door ons eerder getekende offerte). Hierdoor bij de levering weer moeten verwijzen naar de eerder genoemde E-mail van de vestigingsmanager. Die was voor het installatieteam gelukkig voldoende om toch bepaalde installaties te kunnen oppakken waarvan ze eerder aangaven dat deze niet op de installatie instructie stonden (communicatie vanuit vestiging dus niet goed).
- Een verkeerd geleverde maatwerkkast zou vandaag (2 maanden na de installatie van de keuken) worden vervangen, evenals nog een tweetal andere, kleinere aanpassingen. De 'ingreep' zou tussen 10:00-14:00 plaatsvinden. Net voor 14:00 gebeld dat er uitloop was tijdens de vorige klus en hij om 14:45 zou aankomen. Niet gecommuniceerd via het hoofdkantoor helaas. Bij aankomst bleek de maatwerkkast niet te zijn geleverd en ook ander materiaal te ontbreken. Hierdoor moest de hele operatie worden afgeblazen.Dit terwijl we de halve keuken al hadden uitgeruimd. Dat mag nu over 4-6 weken opnieuw. Wat een drama dit Keukenkampioen ook al vallen de jongens van de installatie absoluut niks kwalijk te nemen. Die hebben indruk gemaakt op het gebied van meedenken èn communicatie. Daar kunnen de ondersteuning in Waalwijk en de contacten bij Keukenkampioen nog een voorbeeld aan nemen.
“Top”
Betreft Keuken-Centrum Door Marieke van Eechoud op zondag 2 jan 2022 22
Heel blij dat ik mijn keuken bij keuken-centrum Utrecht gekocht heb, prettig contact met goed advies, goede prijs (ook vergeleken met Duitse offerte) en vakmensen met ervaring die keuken kwamen monteren. Top! Voor gekozen voorbereidend werk elektra, leidingen en sturen via eigen netwerk te doen (ook belangrijk dat dat goed is).
“Onze ervaring”
Betreft TWA Keukens Door Engel op donderdag 30 dec 2021 21
Gezien een aantal slechte recensies op de site van qasa.nl willen wij daar ook onze positieve ervaringen delen. Hoe je het ook went of keert, iets negatiefs komt altijd in het nieuws, maar iets positiefs zelden. We zijn bij een aantal keukenbedrijven in de regio geweest en we hebben een drietal offertes opgevraagd. Na de offertes te hebben vergeleken was de prijs/kwaliteit verhouding bij TWA verreweg het beste. Ze moedigden ons aan om de offertes te vergelijken, informatie te vragen en dan uiteindelijk de juiste beslissing te nemen. We zijn er diverse keren in het voortraject geweest en zijn steeds vriendelijk en bereidwillig geholpen, en vooral luisteren naar onze wensen en daar op inspelen. Het uitwerken van de keuken op het beeldscherm in de showroom was bijzonder, een heel verrassende, andere kijk op je keuken. De installateur heeft de aanpassingen van de elektra uitgevoerd en geen problemen ondervonden. Tevens hebben we in het voortraject overleg gehad met TWA/schilder/stucadoor/interieurbedrijf om één en ander in de keuken/woonkamer op elkaar aan te sluiten. Of de keuken door de lockdown op tijd en volledig zou worden geleverd was deels een vraagteken, maar vrijwel alles was aanwezig bij de aflevering. Alléén het keukenblad niet, maar daar is een noodoplossing voor bedacht en binnen een aantal weken was het keukenblad ook geleverd en gemonteerd. Het installeren van de keuken ging eigenlijk ook prima, de monteur kwam zelf met een aantal ideeën om bijvoorbeeld een kast op te hangen in plaats van op de grond te plaatsen (is namelijk handig met stofzuigen). Het lijkt er op dat bij ons bijna alles perfect was, maar ook wij zijn wel degelijk tegen zaken aan gelopen, maar dat is in het algemeen goed opgelost. De interne communicatie bij de onderneming kan wat ons betreft inderdaad wel beter., maar als je geduld hebt komt het uiteindelijk goed. De negatieve ervaringen van de mensen op de site is voor hen uitermate vervelend. Het mag echter ook gezegd worden dat een bedrijf dat al jaren bestaat en vele keukens heeft afgeleverd ook goede ervaringen heeft.
“Styling Keukens is echt een aanrader”
Betreft Styling Keukens Door Fam. Verhoeven op vrijdag 1 jan 2021 21
Voor een nieuwe keuken hadden we zelf al een idee op papier gezet. Daarmee zijn we naar een paar keukenzaken geweest. Bij Styling Keukens hadden we een goed gesprek met Adriaan die met onze ideeën erbij, een voorstel heeft uitgewerkt. Daarin kwam hij met wat eigen aanpassingen waar we nu blij mee zijn. Met wat aanvullingen erbij van onze kant zijn we uiteindelijk tot de definitieve opzet gekomen. Deurfrontjes waarvan we zelfs het aantal groefjes in de panelen konden bepalen. Granieten werkblad met diepe spoelbak en hoge kraan met daarachter een bijpassende granieten vensterbank. De zijkanten van de onderkasten zijn afgewerkt met extra deurfrontjes waardoor de keuken een echt meubelstuk is geworden en netjes is geïntegreerd in de rest van het interieur. We hebben het ontwerp nog vergeleken bij een andere keukenzaak maar het gevoel en de prijs gaven ruimschoots de overtuiging om voor Styling Keukens te kiezen. Ook het montageteam werkt zeer netjes en heeft de keuken uitstekend gemonteerd! Styling Keukens is echt een aanrader!
FOTO VAN FAM. VERHOEVEN
“Helemaal gelukkig met onze nieuwe keuken”
Betreft KVIK Door Rodney op dinsdag 29 dec 2020 20
Wij zijn halverwege augustus Kvik in Woerden binnengestapt en tot vandaag geen spijt van gehad. Enige wat wij eigenlijk wisten is dat we een nieuwe keuken wilden. Geen plan, financiering nog niet rond en midden in een verbouwing. Lang verhaal kort, Roxanne heeft ons van a tot z geholpen en enorm veel geduld gehad. Wij kregen een impressie mee na de 1e afspraak en kregen een prijs mee die ons reuze meeviel (zeker vergeleken met concurrenten in Woerden). Plaatsing was tegen de middag uren klaar. Enige wat niet op maat was is de bovenzijde van de vensterbank (als we toch ergens moeilijk over moeten doen). Roxanne belde daar uit haar zelf over en deze word na geleverd en geplaatst. Wij zijn helemaal gelukkig met onze keuken en zou zeker weer keuken bij Roxanne en Kvik halen.
FOTO VAN RODNEY
“Zeer tevreden met deze leverancier”
Betreft Enka Keukens Door C. Nieuwendijk en M. Nieuwendijk-Engelen op zaterdag 4 jul 2020 20
Omdat de keukenwinkels van de Mandemakersgroep regelmatig negatief in de publiciteit waren, besloten we vorig najaar onze nieuwe keuken het liefst bij een 'onafhankelijke' keukenaanbieder te laten offreren en de Mandemakersgroep hooguit als referentiemateriaal te gebruiken. Deze werkwijze is ons prima bevallen. De verkopers bij de bezochte Mandemakerswinkels waren niet geïnteresseerd een afspraak te maken in december (Mandemakers Woerden: 'na 1 januari pas, want dan gaan de nieuwe prijzen in') of hadden andere, ons onbekende redenen, ons niet serieus te nemen. Bij onze internetzoektocht stuitten wij o.a. op Enka keukens in Utrecht welke firma uitblonk in positieve recensies. Daarom een eerste oriënterend bezoek gebracht waarbij we aangenaam werden verrast door de met smaak en stijl ingerichte showroom met vele keukenvarianten. Dit bedrijf voert de winkelformule 'Küchentreff' en biedt de (Duitse) merken Nobilia, Häcker en Rotpunkt aan. Na ontvangst van de offerte kon deze worden vergeleken met twee andere die wij reeds in ons bezit hadden. De offerte van Enka voor de keuken en apparatuur als ook voor de bouwkundige aanpassingen bleek concurrerend te zijn en ons het best te passen. Na ondertekening van de koopovereenkomst welden er regelmatig nieuwe vragen op die steeds door verkoper en eigenaar Ali Oz adequaat werden beantwoord. Was Ali niet bereikbaar dan belde hij altijd terug of zijn rechterhand Yussuf kon antwoord geven. De voorbereidingen bestaande uit electriciteitsaanpassingen, loodgieterswerk, plafondverlaging en stucwerk, verliepen volgens afspraak en binnen de afgesproken tijd. Meerwerk kon tegen acceptabele prijzen tijdens de werkzaamheden worden geregeld. De plaatsing van de keuken verliep in recordtempo (zeven uur) door twee monteurs met jarenlange ervaring die, ondanks het hoge tempo, zeer zorgvuldig te werk gingen. Toen later bleek dat enkele onvolkomenheden moesten worden gerepareerd, werd dat snel en correct gedaan. Uit het bovenstaande moge blijken dat we zeer tevreden zijn met deze keukenleverancier en we kunnen deze firma daarom van harte aanbevelen.
“Blijf hier weg”
Betreft Qoqon Door Harry op woensdag 29 apr 2020 20
Wat een verschrikkelijk slechte ervaring hebben wij met Filippo Ermelo. Woning gekocht in project, badkamer, toiletten en keuken mochten we hier uitzoeken. Keuken uitzoeken hier gelukkig niet eens overwogen. Badkamer en toiletten uitgezocht, werd flink druk gezet om meteen handtekening te zetten. De 'manager' kwam nog even langs tijdens het gesprek om te vragen hoe het ging. Vervelend en achterhaald. We deden zaken met een 'verkoopadviseur badkamers.' Wist van toeten noch blazen, we hebben een aantal keer de offerte terug moeten sturen omdat er zaken niet klopten. Marges zijn veel te groot bij vergelijk prijzen op internet. Winkel is duurder en advies ook, dat accepteer ik. Maar een marge van 40% vind ik te gek. Vervolgens waren er bepaalde dingen niet leverbaar, dat kregen we als CC'tje in de mail tussen Filippo en een groothandel. Geen excuses of uitleg, we moesten zelf maar in die mail uitzoeken wat nou het probleem was. Daarover gemaild dat we daar niet van gediend waren, maar de keer daarna ging het weer precies zo. Wat een ellende! Wat een slecht bedrijf. Vervolgens blijken de fonteintjes in de toiletten veel te groot te zijn, waarbij de adviseur dat had moeten vermelden. Daarover geklaagd. Komt er een dame van Filippo kijken en ons verhaal aanhoren. Ze moest overigens niet alleen bij ons zijn, er waren nog een aantal zeer ontevreden buren die hun ongerief kwijt wilden bij haar. Uiteindelijk hielp het niets, Filippo zegt dat het niet hun probleem is. Mijn advies: blijf hier weg. En als je niet anders kan, bestel alles zo standaard mogelijk en vervang later de kranen, badmeubel, wc-brillen, etc. door op internet of bij een professionele zaak te bestellen! De marge is mede zo hoog zodat de bouwer van het project ook deelt in de winst van duurdere opties. Succes!
“Vriendelijk geholpen”
Betreft Bart Totaal Design Door Cremer op zaterdag 4 apr 2020 20
Prachtige keuken gekocht bij Bart met een uniek aanrechtblad dat ik nergens anders ben tegen gekomen (ik heb veel concurrenten bezocht en prijzen vergeleken). We zijn vriendelijk geholpen met goede adviezen. Bij het leveren ging er iets mis, maar dit werd keurig opgelost. Wij zijn erg blij en tevreden met onze keuken!
“Veel pluspunten”
Betreft Tulp Keukens Door I op vrijdag 21 feb 2020 20
Eind 2019 op zoek gegaan naar een keukenleverancier. We wilden graag de welbekende verkoopstrategieën van de grootste keukengroep van Nederland omzeilen omdat dit niet binnen ons beeld past van het creëren van een droomkeuken. Het nadeel hiervan was dat we bij andere leveranciers teveel betaalden voor de kwaliteit die geleverd werd óf dat de kwaliteit super was en de prijs enorm hoog. Na vele winkels bezocht en vergeleken te hebben zijn we toch bij Tulp terechtgekomen. Wat was hiervoor de grootste reden? Tulp is een Nederlands product en kan op maat gemaakte kasten leveren, de keuken in een kleur naar keuze spuiten en de scharnieren en ladegeleiders voelden voor ons degelijker aan dan bij even dure keukens bij andere leveranciers. Dit straalde voldoende vertrouwen uit!

We zijn in de vestiging in Breda erg goed geholpen door de verkoper en de vestigingsmanager. Het voelde als een proces waarbij uiteindelijk onze wensen (financieel, esthetisch en functioneel) gecombineerd zijn tot een keuken waar we erg tevreden mee zijn. Hiervoor hebben we een aantal keer de winkel bezocht, gebeld en gemaild. De communicatie hierbij verliep erg prettig!

Het leveren van de keuken was ook super. Alles netjes verpakt en met zorg in de woonkamer geplaatst. De keuken hebben we zelf gezet en aangesloten. Veel bevestigingsmateriaal bijgeleverd en zelfs een potje lak om eventuele beschadigingen bij te werken. Het enige dat fout geleverd is, is de bestekbak. Hier wordt aankomende week een nieuwe voor geleverd. Is dit dan toch een trucje van de grote keukengroep om de aftersales een 'plusje' te geven? Geen idee. De keuken staat en we zijn erg tevreden over de prijs/kwaliteit!

Deze review is geschreven omdat het niet fijn is om alleen maar de negatieve verhalen te lezen op internet. Misschien hebben wij geluk gehad, of de anderen enorme pech? Zou beide kunnen. Wat we wel weten is dat we iedereen een Tulp keuken aanraden op basis van onze ervaring!
“Fijn gegaan”
Betreft Van der Velden Keukens Door Fam. Daamen op vrijdag 8 nov 2019 19
Onlangs hebben wij onze nieuwe keuken, gekocht bij Van der Velden keukens in Ermelo. Het hele traject verliep werkelijk geweldig. We zijn goed, vriendelijk en vakkundig geholpen bij de aankoop en de contacten tussendoor verliepen prettig en snel. Dan het spannendste moment, de plaatsing van de keuken... De keuken werd geplaatst door 2 zeer vriendelijke en vooral vakkundige monteurs. Het uiteindelijke resultaat was dan ook super!! Ook qua prijs zijn zij in vergelijking (ja we hebben exact dezelfde keuken vergeleken) zeer gunstig. Een groot compliment voor de firma Van der Velden en een absolute aanrader!
FOTO VAN FAM. DAAMEN
U keuken
“Onwijs blij ermee”
Betreft Duitse Keuken Import Door Ed & Benita Woerdeman op zondag 27 okt 2019 19
Na zorgvuldig en duidelijk overleg, volgde de passende offerte. Wij hadden aardig wat vergelijk gedaan bij andere keukencentra en Duitse Keukens Import voelde voor ons het beste en kwam qua prijs ook overeen met wat wij wilden uitgeven. We kregen een duidelijke omschrijving van wat wij wilden en een goede tekening. Het hele traject was er duidelijke communicatie en als wij een vraag hadden was dit niemand iets teveel. De grote keuken met veel inbouwapparatuur is binnen 2 dagen heel deskundig en secuur door Jos Donkers Montagewerken geplaatst. Alle lof voor kantoormedewerkers en monteurs! Wij kunnen DKI echt een ieder aanraden! Kwaliteit en vakmanschap verzekerd! Al onze apparatuur is van AEG, koel-vriescombinatie, stoomoven, inductiekooplaat, vaatwasmachine en een vlakscherm wasemkap. Daarbij een Quooker combi + 7 liter ( wat een aanrader :-) ) Bij de keukenkasten hebben we en le mans kast laten plaatsen en in de kast waar de wasemkap buis achter zit, zitten kruidenrekjes. De monteur gaf meteen het advies om daar alleen plastic kruidenpotjes in te zetten. Als je glas doet en het valt op je inductieplaat heb je gegarandeerd een barst. Handige en bruikbare tip.
FOTO VAN ED & BENITA WOERDEMAN
Keuken met achterwand
“Niet allemaal zoals afgesproken”
Betreft Brugman Door Steven op vrijdag 2 aug 2019 19
Een keuken gekocht, mondeling afspraken gemaakt en netjes geleverd. Over het bestelproces en levering valt niets aan te merken. Wel wat er geleverd was, we hadden enkele punten die niet geleverd werden zoals afgesproken:
- zichtzijde van de kasten zou hetzelfde zijn als de frontjes (nu zit er een verschil in afwerking, het lijkt matglanzend vergeleken met de glanzende frontjes. Reactie van Brugman: ja dat klopt, de kasten zijn een ander materiaal dan de frontjes. Sorry dat dit niet vooraf gemeld was).
- groepjes zouden voorgeboord worden, bij 4 frontjes was dit niet het geval. (Reactie: ja dat gebeurd altijd zo, zo kun je later nog bepalen waar ze moeten)
- beschermingspoelonderkast miste in levering -> is nabesteld
“Super tevreden klant in Purmerend”
Betreft KeukenConcurrent Door Charlotte op zaterdag 2 mrt 2019 19
Ik ben super tevreden over de service en producten van de Keukenconcurrent. Sinds kort staat mijn prachtige nieuwe keuken met kookeiland. Voordat ik de keuken kocht heb ik offertes vergeleken en de Keukenconcurrent had ver uit de beste prijs en een snelle levering. Het winkelpersoneel is heel vriendelijk en de klantenservice goed bereikbaar. Helaas bij levering een kleine beschadiging maar dit is snel netjes opgelost. Kortom ben ik erg tevreden en raad ik Keukenconcurrent Purmerend aan iedereen aan!
“Bedankt”
Betreft Keukenfavoriet Door Nico Steenvoorden op dinsdag 26 feb 2019 19
Vanwege de goede recensies bij Keukenfavoriet terecht gekomen. Bij het eerste bezoek aan de showroom in de Goorn, werd door Erik uitgebreid de tijd genomen om ons te adviseren. Direct hadden wij een goed gevoel en het vertrouwen was gewekt. Omdat Keukenfavoriet de eerste leverancier was die wij bezochten, toch nog maar even andere keukenleveranciers bezocht om een goed vergelijk te kunnen maken.
Uiteindelijk in juni 2018 de opdracht aan Erik gegeven. Geen andere leverancier kon ons een keuken leveren voor het budget dat wij beschikbaar hadden en de kwaliteit die wij wensten. Wij hebben gebruik gemaakt van de "ontzorg" service die Keukenfavoriet aanbood en hebben tevens alle (ver)bouw werkzaamheden door hen laten doen. De keuken is prachtig en het gevoel van vertrouwen, dat we na het eerste contact hadden, is juist gebleken. In december 2018 is de keuken opgeleverd.
Niet alles is even vlekkeloos verlopen, maar Keukenfavoriet komt zijn afspraken na en alles is uiteindelijk naar tevredenheid afgehandeld. Ik kan Keukenfavoriet daarom van harte aanbevelen. Erik, Fred, Brian, Johan, Theo bedankt!
“Persoonlijk advies”
Betreft Styling Keukens Door Marcella op woensdag 14 feb 2018 18
Persoonlijk advies zonder gladde verkooppraatjes. Heeft met ons meegedacht over de indeling van de keuken om de ruimte optimaal te benutten, waar we heel blij mee zijn. Altijd vrij snel antwoord via de mail of telefoon. Ze hebben veel contacten met regionale stukadoors, aannemers, elektriciens etc. die met elkaar alles prima afstemmen. Kortom, wij hadden direct een goed gevoel na ons 1e gesprek en hebben zelfs niet meer bij andere keukenzaken geïnformeerd of prijzen vergeleken.
FOTO VAN MARCELLA
“Dicht bij huis”
Betreft Zeeland Keukens Door Fam. A A de Bruijn uit Zonnemaire op zaterdag 10 feb 2018 18
Na lang zoeken bij verschillende landelijke grote keukenboeren zijn wij uiteindelijk dicht bij huis gekomen bij Zeeland Keukens in Kerwerve dat was een verademing vergeleken bij die grote keukenfirma's wat een aparte wereld is dat in benadering, prijsopgaven en veel moois voorspiegelen. Dat was bij Zeeland Keukens in Kerkwerve totaal anders in duidelijkheid, in afspraken, in meedenken, in vakmanschap en in prijs. De keuken is inmiddels geplaatst en zijn zeer tevreden met het resultaat en de achteraf controle. Een aanrader dus wij wensen Zeeland Keukens straks in hun nieuwe onderkomen heel veel succes.
FOTO VAN FAM. A A DE BRUIJN UIT ZONNEMAIRE
Hoekkeuken
“Tevreden klant”
Betreft Primo Keukens Door Hans Gerlsma op woensdag 22 nov 2017 17
Alles top, kan niet beter. De prijs vergeleken met oa Ikea en bij een vergelijkbare keuken was Primo Keukens goedkoper. Goed geholpen en goed met ons meegedacht. Ook de montage ging super. Kortom: Een zeer tevreden klant!
“Positief”
Betreft Superkeukens Door Tom op woensdag 27 sep 2017 17
Na diverse keukenwinkels terecht gekomen bij Superkeukens in Oldenzaal. Het gesprek hier verraste ons direct positief, anders dan andere gesprekken. Hier werd ons verteld wat het verschil was tussen alle keukenmerken en wat het onderscheid met hen is. Ook waar op te letten bij het vergelijken van offertes. Niet alleen de prijs, maar vooral ook de kwaliteit. Ik kreeg een open en eerlijk advies waarbij concurrenten in hun waarde werden gelaten. Hierdoor heb ik een goed vergelijk kunnen maken in de soms ondoorzichtige wereld van de keukenmerken en winkels.

Het ontwerp is verder aangepast en de apparatuur is met goed advies uitgezocht. Ik kreeg zelfs nog documentatie nagestuurd van het aangeboden merk keuken en type apparatuur.

De keuken is volgens afspraak geleverd en geplaatst in 1 dag door een zeer ervaren monteur. Alles zoals vooraf besproken. We zijn tevreden met het ontwerp, de apparatuur, het advies en ook de prijs welke uiteindelijk lager was dan de concurrentie. Erg prettig was het ook dat dé prijs direct werd afgegeven. Geen vervelende onderhandelingen maar direct de scherpste prijs. Ondertussen de winkel al vaker aangeraden.
FOTO VAN TOM
“Volg geduld meegedacht”
Betreft Keukenfavoriet Door Bob en Anneke op zondag 27 aug 2017 17
Na diverse keukenzaken te hebben bezocht en vergeleken, hebben we bewust gekozen voor de Ballerina keuken van de Keukenfavoriet. Eric heeft met veel geduld met ons mee gedacht over de indeling en ook diverse ontwerpen voor onze keuken gemaakt. Vervolgens heeft Fred de groepenkast en electra volledig aangepast en de keuken met apparatuur keurig geplaatst Ook gaf hij ons een aantal suggesties om e.e.a. volledig af te werken. Daarna is de keuken heel netjes afgekit door Sander. Het eind resultaat is echt schitterend. Wij zijn dan ook ontzettend blij met onze prachtige keuken, die er echt geweldig uitziet. Wij kunnen de Keukenfavoriet dan ook van harte aanbevelen, ook namens familie en vrienden. Super goed!
“Erg tevreden”
Betreft REDDY Keukens Door Job op donderdag 10 aug 2017 17
Na een ruime zoektocht naar onze nieuwe keuken zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij Reddy keukens Barendrecht. Verwarrend is wel dat ik begreep dat elke Reddy keukenzaak een franchise onderneming is. Daarmee is het lastig om Reddy keukens als geheel te beoordelen. Goed, ik spreek dus over Barendrecht. Juist doordat we zoveel aan vergelijk hebben gedaan kan ik met recht zeggen dat het op zijn minst de moeite is om bij deze zaak te gaan kijken. Topkwaliteit keukens en apparatuur, qua prijs scherp en transparant en daardoor interessant. De eigenaar, Christian Twiest, is erg vriendelijk, "down to earth", en deskundig, datzelfde geldt voor zijn collega Aiten. Daarnaast kan ik uit eigen ervaring zeggen dat men ook veel geduld heeft en op geen enkele manier zaken opdringt. Wij hebben uiteindelijk onze keuken bij Reddy Barendrecht gekocht en zijn daar voor wat betreft het hele proces van bestelling, tot levering erg tevreden over, datzelfde geldt voor de kwaliteit. Ook over de aftersales zijn wij in elk geval erg tevreden, ik herken me dan ook niet in hetgeen sommige andere reviewers hebben ervaren. Kortom, 5 sterren van ons!
“Topservice”
Betreft Gerwens Kuechen Door Piter op zondag 18 jun 2017 17
Na een aantal keukenzaken in Duitsland te hebben bezocht, stak Gerwens er met kop en schouders bovenuit. Zijn, zoals alle Nederlanders, ook bij Ekelhoff in Nordhorn geweest, maar qua service en met name prijs kwam dit niet in de buurt van Gerwens. Zijn enorm goed geholpen door verkoper Nicolai, die volop met ons meedacht over de ideale keuken. Er is geen enkele druk vanuit Gerwens om je keuken na je eerste bezoek aan te schaffen. Wat een verademing vergeleken met de verkopers in Nederland. We kregen een gespecificeerde offerte én 3D-tekening mee naar huis zodat we op ons gemak alles door konden lopen. Keuken is inmiddels een maand in gebruik en voldoet uitstekend. De monteurs waren vriendelijke en kundige mannen. We wilden graag nog een extra plankje in een kast hebben en deze werd ons kosteloos toegestuurd: topservice! Onze volgende keuken komt weer van Gerwens!
“Tot nu toe prima keuken”
Betreft Home Keukens Door Van Braam op vrijdag 9 jun 2017 17
Afspraken werden nagekomen, tot nu toe prima keuken. Goed en degelijk. Goede duidelijke communicatie en het hele proces is te vinden in je eigen account.
Kleine probleempjes werden snel opgelost, en met extra service. Er werd meegedacht, maar ten aanzien van dit puntje zou een extra opleiding ten aanzien van design en uitstraling voor de jonge verkopers niet verkeerd zijn. een wasbak is een wasbak, maar het oog wil ook wat. Wij werden er bijvoorbeeld in de showroom van ons aanrechtblad opgewezen dat een rechthoekige wasbak toch beter in het geheel zou staan dan de wat oubollige geadviseerde bak. Zelf ook scherp blijven en weten wat je wilt is wel handig. Verder niets dan lof, goed overleg en scherpe prijzen ( we hebben ze echt vergeleken) Wij zullen home keukens zeker aanbevelen bij anderen, met de bovenstaande adviezen. Tenslotte is de keuken keurig geplaatst door vakmensen.
FOTO VAN VAN BRAAM
Keuken via Home Keukens
“Pro actief”
Betreft Lentjes Droomkeukens Door Hans & Ieke op donderdag 13 apr 2017 17
Wij hebben voor ons nieuwbouwhuis onze keuken bij Lentjes Droomkeukens gekocht. Bij Lentjes hadden we vanaf het begin het gevoel serieus genomen te worden en dachten ze goed mee in onze wensen. Nadat we verschillende offertes en ontwerpen met elkaar hadden vergeleken en samengevoegd kwamen we tot een eindontwerp. Hierbij had Lentjes naast dat het de partij was waar we het prettigste gevoel bij hadden, ook één van de meest concurrerende offertes. Omdat onze gewenste kleur niet beschikbaar was, zijn we in eerste instantie voor een donkerder ontwerp gegaan. Na enkele maanden kregen we echter bericht dat per 2017 de gewenste kleur beschikbaar zou komen, uitstekende pro-actieve service! Het hele proces, van tekenen tot en met plaatsen, verliep soepel en vriendelijk. De plaatsing verliep ook uitstekend! Super mooi geplaatst en de keuken is precies geworden zoals gewenst. Goede en vriendelijke monteurs die direct in dienst waren bij Lentjes zelf. Al met al een schitterende keuken opgeleverd gekregen, tegen een zeer scherpe prijs. Wij zijn erg tevreden en zijn zeer goed geholpen bij Lentjes!
FOTO VAN HANS & IEKE
“Degelijk”
Betreft Qoqon Door Daniel op dinsdag 21 feb 2017 17
Tijdens de zoektocht naar een keuken verschillende zaken vergeleken in de buurt van Deventer en Apeldoorn waaronder Paul Roescher, Voortman, Nieuwehuis Keuken, en Kuchenland Nordhorn. Toevallig, op een zaterdag, bij Filippo binnen gelopen om puur inspiratie op te doen. Een aantal mooie voorbeelden gezien en vervolgens in gesprek geraakt met Emile. Met een kop koffie onze wensen en ideeën doorgenomen, samen met een plattegrond van de ruimte voor de nieuwe keuken. In ongeveer 2,5 uur meerdere malen door de showroom gelopen om verschillende dingen te bekijken en te vergelijken en verschillen duidelijk te maken bood Emile aan dit verder uit te werken. Een week later, zou hij een uitgewerkt plan incl plattegrond en offertes klaar hebben. Zonder ons budget kenbaar gemaakt te hebben zijn we een week later terug gekomen om het voorstel te bespreken. Een week latere een helder en transparant verhaal, met de mededeling dat de prijs gegevens echt de netto prijs is en hier geen onderhandeling in zit. Mooie platte grond, gedeeltelijk de gewenste apparatuur en een mooie indeling. Een keuken waar wij direct van gecharmeerd waren was het resultaat. Ook de prijs, viel aardig naar het budget met de gewenste schuiflades, apparatuur en mate van afwerking. Na het finetunen en nogmaals een week doordenken de keuze gemaakt de keuken hier aan te schaffen. Kortom, een degelijke behoeftepeiling van de verkoper, wensen gelijk helder vertaald naar een ontwerp en een hele scherpe prijs vergeleken met de andere zaken.
“Rustig en bekwaam”
Betreft Styling Keukens Door Fam. Benard op zaterdag 26 nov 2016 16
Wat een verademing vergeleken met de grote keukenketens met al die zogenaamde aanbiedingen. Gewoon een perfect op maat gemaakte keuken (zonder 'passtukken') van degelijk Nederlands fabricaat. En gewoon in één keer een scherpe netto offerte. Ongeveer vergelijkbaar met andere offertes, maar met een keuken van betere kwaliteit, betere apparatuur en beter op maat. Dan is de keuze snel gemaakt. Goede advisering voor diverse opties, waarbij zowel de eigen wensen als de deskundige inbreng elkaar mooi aanvulden tot een fraai eindresultaat. En de montage door Sam verdient ook een pluim, een rustige en bekwame vakman.
FOTO VAN FAM. BENARD
Keuken op maat
“Erg tevreden”
Betreft Moebel Faber Keukenstudio Door Christian op woensdag 13 jul 2016 16
Al vanaf het eerste bezoek in de showroom tot aan het afleveren en installeren van de keuken is de service werkelijk uitstekend geweest. Wij wonen aan de Duitse grens en hebben in de zoektocht ook drie bekende Nederlandse keukenleveranciers bezocht. Wij hebben bij ons bezoek geen prijsindicatie gegeven nog de prijzen van de concurrerende leveranciers genoemd, alleen de voorkeur van merken voor de apparatuur aangegeven. Bij alle keukenleverancier hebben wij exact hetzelfde geëist, dus geen appels met peren vergeleken. De kwaliteit bij twee keukenleveranciers, was in onze beleving, stukken minder, veel te duur en er was geen maatwerk mogelijk. De derde leverancier in Oldenzaal had (slechts) een te groot prijsverschil (meerdere duizenden euro's), voor exact dezelfde keuken, merk keuken en apparatuur. Ondanks onze gunfactor, hebben wij uiteindelijk gekozen voor Faber Küche in Nordhorn. Wat ons aansprak bij Faber is het korte tijdsbestek waarin alles was geregeld. Waar bij de Nederlandse keukenleveranciers uren van onze tijd in beslag werd genomen met als resultaat een potloodtekening, niets ten nadele van een goede werktekening, kregen wij hier binnen een uur een 3D tekening, en een plattegrond. Geen opdringerig gedoe. Wij waren er al uit, maar de heer Faber adviseerde ons om thuis nog een week alles rustig te bekijken en eventueel met andere keukenleveranciers te vergelijken. Tot twee weken van te voren was het nog mogelijk om kleur, keukenblad e.d. aan te passen en slechts een levertijd van 4 weken. De communicatie verliep goed, de heer Faber en de monteur spraken zeer goed Nederlands! De nazorg verliep goed.
“Poging tot verkoop”
Betreft KeukenConcurrent Door Sander op maandag 16 mei 2016 16
Ik heb echt de meest slechte poging tot verkoop ooit gezien in het filiaal in Houten. Ik heb telefonisch een afspraak gemaakt voor een opzet van onze keuken in het filiaal in Houten. Ik werd heel netjes ontvangen door een jonge jongen die mij gelijk aangaf dat hij net nieuw was en misschien een aantal zaken moest gaan vragen. Heel netjes gedaan en voor mij geen probleem. Ik heb zelf gelijk aangegeven dat ik al precies wist wat ik graag zou willen en ook hoe de opstelling zou zijn. Ik ben namelijk 2 weken geleden ook bij Super Keukens geweest en daar qua tekening en soort keuken al helemaal uitgekomen. Ik koop echter niet gelijk bij de 1ste waar ik binnen wandel en wil graag vergelijken. Dit heb ik ook netjes aangegeven aan de verkoper en zelfs de tekening gegeven hoe die precies zou moeten worden zodat ik ook appel met appels zou kunnen vergelijken. Na wat inventarisatievragen moest de verkoper toch echt een aantal zaken gaan vragen en vanaf dat moment ging het volledig fout. De filiaalmanager kwam erbij en vroeg mij redelijk dwingend waarom ik niet bij Super Keukens gelijk had gekocht aangezien daar alles zo perfect zou zijn. Ik heb netjes uitgelegd dat ik graag vergelijk en dat het mijn geeneens direct om de prijs zou gaan. Ik baseer mijn aankopen op prijs, maar ook op gevoel die ik bij de verkoper heb. Dat vond ie toch maar raar en wilde perse weten waarom ik niet bij Super Keukens had gekocht. Op dat moment had ik al eigenlijk weg moeten lopen, maar goed die jonge verkoper was zo netjes geweest, ik vond dat lullig voor hem. De filiaalmanager nam de verkoop over en bleef drammen en nadat ik wat van gezegd had legde hij uit dat hij graag een prijs zou maken, maar dat hij wel wilde verkopen vandaag. Ik gaf hem aan dat dat zeker niet zou gebeuren vandaag aangezien ik alleen was en mijn vrouw er ook wat over te zeggen had. Vanaf dat moment was het klaar voor de beste man en zei hij zo uit het niets dat de keuken €6000,- zou kosten. Zonder maar iets te bekijken en hij had geen idee waar die het over had. Op mijn vraag of hij dat gespecificeerd op papier wilde zetten kwam een negatief antwoord en dat ik maar lekker ergens anders moest gaan kopen. Netjes een hand gegeven en ben de deur uitgelopen, zonde van mijn tijd en ik heb medelijden met de verkopers die onder zo'n filiaalmanager moeten werken. Deze man snapt werkelijk waar niks van verkopen en is in mijn ogen de slechtste verkoper waar ik tegenaan ben gelopen. De arrogantie ten top.... Ik kan dus helaas niks zeggen over de kwaliteit van de keukens die KC verkoopt, maar wel over de poging tot verkoop en die is niet normaal meer zo slecht.
“Review”
Betreft 123 Keukens Door Niek Tosseram op dinsdag 15 mrt 2016 16
We hebben diverse keuken zaken bezocht en werden direct geholpen en aangesproken door John, we hebben een super leuk gesprek gehad, hele zaak door lopen en vergeleken en onze wensen stonden centraal. Aan een half woord had hij genoeg. We hebben de apparatuur uitgezocht keuken samengesteld en direct een super scherpe prijs gekregen. Naar een dag denken nog een paar kleine aanpassingen gedaan, juiste apparatuur erin en Voilá. Nogmaals super bedankt voor de prettige behandeling en de scherpe prijs.
FOTO VAN NIEK TOSSERAM
Moderne greeploze hoekkeuken
“Goed verlopen”
Betreft Keuken Kampioen Door Dee op zondag 6 mrt 2016 16
wij hebben verschillende winkels vergeleken en hebben voor keukenkampioen gekozen omdat de verkoper erg vriendelijk was, veel tijd heeft genomen en de keuken van goede kwaliteit zijn. de communicatie voor de bezorging was duidelijk en goed. Het was niet de goedkoopste winkel, maar de beste en vriendelijkste service. Bij een nieuwe aankoop gaan wij terug.
“Redelijk tevreden”
Betreft Keuken Kampioen Door louise de vlugt op maandag 25 jan 2016 16
De keuken is erg mooi om te zien, brede laden zijn geweldig handig. Gasfornuis beetje krap voor meerdere pannen ivm wokbrander. Vierkante spoelbak beetje onhandig. (spettert, vuil blijft liggen). Redelijk tevreden.

Naschrift ontvangen op 31 januari 2016: Ik adviseer om goed te kijken naar de gaskookplaat, als er een wokbdander bij is, passen de pannen dan nog wel naast elkaar? Bij onze Bauknecht is het erg krap, de brander zit ook niet in het midden van de drager! Een vierkante spoekbak is leuk maar niet praktisch, door de vierkante hoeken spoelt het water niet in een draaikol weg, zodat vuil in de bak blijft liggen. Grote brde laden zijn geweldig, je kunt er heel veel overzichtelijk in kwijt! Vraag de adviseur het hemd van zijn lijf. Ding af!! Ga niet meteen akkoord maar denk er thuis nog eens over na. Vergelijk ook met een andere keukenzaak. Overigens vind ik Keukenkampioen zeer correct en compleet. Prima zaak!
“Keuken aangeschaft”
Betreft Keukensale Door Nicole Kreuning op maandag 14 dec 2015 15
Dit voorjaar een nieuwe keuken aangeschaft bij keukensale in hilversum. Het was een verademing vergeleken bij andere keukenzaken waar ik binnen was geweest: no nonsense mensen, prima geholpen, goed met advies geven en luisteren wat de klant wil, geen loze praatjes. Keuken werd geplaatst door man met kennis van zaken en ook "nazorg/interesse " van keukensale is prima! Zou deze zaak zeker aanraden aan anderen.
“Aanrader”
Betreft Stonecenter Door Afshin op donderdag 19 nov 2015 15
Ik kan Stone Center absoluut aanraden. Wij hebben een zeer positieve ervaring met de medewerkers en service van Stone Center in Delft. Wij hebben onze vloer (marmer), badkamer (marmer) en keuken (graniet) + heel veel maatwerk voor vensterbanken en afwerkplaten die verwerkt zijn door hen op laten meten en laten plaatsen. Resultaat is erg professioneel en wij krijgen heel veel leuke reacties van vrienden en familie. Prijzen zijn erg scherp vergeleken met concurrenten. kwaliteit van de stenen is perfect. Kort samengevat, zeer goede prijs kwaliteit verhouding en een aanrader voor iedereen!
FOTO VAN AFSHIN
Meer artikelen