Feedback

Keuken Kopen 12 Tips


Het kopen van een keuken is een behoorlijke investering. Zorg er daarom voor dat u goed voorbereid de deur uit gaat. Lees onderstaande tips goed door.

1. Ervaringen
Controleer voordat u overgaat tot aankoop van uw keuken eerst online de ervaringen van andere kopers bij de gekozen keukenzaak. Gebruik wel uw gezond verstand. Sommige review website plaatsen alleen maar positieve reviews, deze websites geven uiteraard geen goed beeld van de service en kwaliteit van het desbetreffende bedrijf.

2. Opmeten
Meet voordat u naar een keukenzaak gaat eerst uw keuken op. Zo kan de keukenverkoper in de winkel aan de hand van uw metingen een goed voorstel maken.

3. Blijf kalm
Veel keukenzaken werken met omzet provisies voor de verkopers. Sommige verkopers doen er dan ook alles aan om u gelijk het koopcontract te laten tekenen. Trap niet in verkooptechnieken als: Dit aanbod is alleen vandaag geldig, of: Deze keuken is misschien niet meer leverbaar. Dit zijn allemaal “smoesjes” om u te laten tekenen. Teken het koopcontract pas als u er klaar voor bent. Teken overigens ook nooit voor de ontvangst van een offerte, zonder dat u het doorheeft kan dit weleens een koopovereenkomst zijn.

Het beste is het voorstel mee naar huis te nemen en er daar nog even goed over na te denken.

4. Prijs
Sommige keukenzaken werken met vaste prijzen ook wel "nettoprijzen beleid" genoemd. Aan de hand van uw budget zal de verkoper proberen voor u de mooiste keuken samen te stellen. Als u een keukenzaak binnenkomt is het vaak vrij snel duidelijk als deze met vaste prijzen werkt, de verkoper zal dit in de regel ook nog vertellen. Op de uiteindelijke prijs is maar zeer weinig onderhandelingsruimte.
Er zijn ook keukenwinkels die met kortingen werken. Kortingen van 40% tot 50% op de uitgangsprijs zijn heel normaal bij dit soort winkels. U krijgt als koper de indruk dat u een goed onderhandelingsresultaat heeft bereikt, terwijl in werkelijkheid iedereen deze ”korting” krijgt. Als ze in dit type winkel naar uw budget vragen ga hier dan circa 10% onderzitten. De uiteindelijke prijs die ze u aangeboden wordt zal waarschijnlijk 10% hoger zijn dat het budget wat u heeft aangegeven.

5. Aanrechtblad
Het aanrechtblad is een heel belangrijk onderdeel van uw keuken. Er zijn veel verschillende soorten aanrechtbladen met elk hun eigen voor en nadelen. Staar u niet blind op de uitstraling van het aanrechtblad maar houdt ook rekening met het onderhoud en de specifieke eigenschappen van het aanrechtblad.

6. CBW keurmerk
Is de keukenzaak CBW-erkend dan biedt dat u als koper enkele extra garanties en de mogelijkheid om de Geschillencommissie in te schakelen bij problemen.

7. Annuleringskosten
Er kan altijd iets gebeuren waardoor u de aanschaf van uw nieuwe keuken wilt annuleren. In de regel zijn de kosten hiervoor bij CBW-erkende keukenzaken 30% van de aankoopwaarde. Dit is heel veel geld. Denk dus goed na voordat u tekent.

8. Wijzigingen
Zorg ervoor dat de koopovereenkomst alle relevante informatie bevat over uw nieuwe keuken. Voor het achteraf wijzigen van een simpel kraantje kunnen hoge kosten worden gerekend ook al heeft de verkoper aangegeven dat dit geen probleem zou zijn. Dit fenomeen doet zich overigens voornamelijk voor bij keukenwinkels die met kortingen werken. Bedrijven die met vaste prijzen werken gaan hier in de regel vriendelijker mee om.

9. Uw gegevens
Veel keukenzaken hebben dezelfde moedermaatschappij. Als u naar verschillende keukenzaken gaat die met hoge kortingen werken is het verstandig niet u naam, adres en telefoonnummer af te geven. Geeft u deze wel dan zal de verkoper kijken of u ergens anders al een offerte heeft gekregen en de nieuwe offerte hierop aanpassen.

10. Betaling
Maak een schriftelijke afspraak over hoe en wanneer er betaald moet worden. Doe dit voordat u de koopovereenkomst tekent. Het is gebruikelijk 30% tot 50% van de koopsom vooraf te betalen, 40% tot 60% bij de oplevering en circa 10% na levering en installatie. Het beste is natuurlijk om niets vooraf te betalen, dan hoeft u ook niet bang te zijn voor een eventueel faillissement van de keukenzaak. Dit is echter niet altijd mogelijk.

11. Intentie
Maak vooraf duidelijk wat uw van de verkoper verwacht. Als u van plan bent om het ontvangen voorstel eerst thuis te bekijken voordat u tekent, geef dit dan vooraf aan. Laat alleen een uitgewerkt voorstel maken (bv 3D tekening) als u een serieuze koop intentie heeft. Het kost een verkoper waarschijnlijk een aantal uren om een op maat gemaakt voorstel te maken. Hij kan(mag) hiervoor verlangen dat u hier serieus mee om gaat.

12. Installatie
Om problemen met de garantie op de keuken te voorkomen is het verstandig de keuken te laten installeren / monteren door monteurs van de winkel waar u de kopen koopt. (toegevoegd nav reactie van Klaas op 3 juli 2014)

10+ Beste Keukens - Alle Top Keukenwinkels
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 115 ervaringen
• Kitchen4all
   
(Dronten Flevoland) score 9,8 uit 318 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,5 uit 53 ervaringen
• Ekelhoff Küchen (D)
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,7 uit 442 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 128 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 67 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 177 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 492 ervaringen

U kunt ook de lijst met de Beste 10+ Keukenzaken bekijken.

Reacties
Er zijn 100 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Tevreden met het geleverde eindresultaat”
Betreft Ardi Keukens Door Norbart Smits op donderdag 14 okt 2021 21
Vorige week is bij ons dan eindelijk de nieuwe keuken geplaatst die wij in mei dit jaar besteld hadden. En... het lange wachten werd beloond. Alles werd vooraf keurig geleverd en de maandag en dinsdag hebben Anton en Matthew de keuken geplaatst. Vanaf het moment van intekenen door Marjolein tot en met het laatste handgreepje, geweldig! Even vooraf bellen of er hier en daar een leiding toch anders en er wordt meteen met je actief met meegedacht. Hierbij wil ik in het bijzonder Anton, onze keukenmonteur nogmaals enorm bedanken. Hij is een echte vakman die in alles met je meedenkt, de tijd neemt en perfecte oplossingen biedt. Wij zijn erg heel tevreden over Ardi Keukens en het het geleverde eindresultaat!
FOTO VAN NORBART SMITS
“Bestaande keuken uitgebreid”
Betreft I-Kook Door Juanita de Kwaadsteniet op woensdag 13 okt 2021 21
Voor de 2de keer weer heel fijn en geduldig geholpen met onze wensen. 5 jaar geleden kwamen wij voor het eerst in contact met Andre van i-kook. Voor een L vorm keuken in onze nieuwbouw huis. I-kook heeft super mooie en vooral betaalbare keukens. Met hulp van i-kook is het precies geworden hoe wij hem in gedachte hadden. Na 5 jaar nog steeds super tevreden maar hadden bedacht om de L keuken uitgebreide naar een U keuken. En dus gingen we uiteraard weer naar i-kook om voor onze bestaande keuken het zelfde blok erbij te bestellen. Wat gelukkig ook leverbaar was en nu in bestelling is. Wij kunnen niet wachten tot onze stukje keuken bezorgd wordt! Wederom weer heel erg blij met de service,tijd en geduld van i-kook! Volgende keuken komen zeker weer bij i-kook terug!
FOTO VAN JUANITA DE KWAADSTENIET
“Mega tevreden”
Betreft Eigenhuis Keukens Door Freek op woensdag 13 okt 2021 21
Ik heb verschillende keuken-leveranciers gesproken maar de mooiste keuken en beste service vond ik bij EigenHuis Keukens. Sinds gister is de keuken geplaatst en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen! Ik ben netjes gebeld door EigenHuis met de vraag of alles naar wens is en of er nog vragen zijn. Kortom mega tevreden en nu genieten van onze keuken!
“Zeer tevreden”
Betreft Bemmel en Kroon Door M.R.Durieux op woensdag 13 okt 2021 21
In maart 2021 hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel & Kroon in Zoeterwoude met referentienummer: 2101164. De verkoper Koen Luiten heeft ons op een vriendelijke en vakkundige wijze geïnformeerd en uitleg gegeven over de aanschaf van een nieuwe keuken. Met een 3D tekening werd de keuken inzichtelijk gemaakt. Ook de totaal kosten zijn direct besproken en uitgelegd.
In juni 2021 werd de keuken geleverd en een dag later geplaatst door installateur Ton Schuiten. In 2 dagen heeft hij de keuken vakkundig geplaatst en de keuken gecontroleerd op eventuele beschadigingen. Enkele onderdelen van de keuken waren niet meegeleverd en/of beschadigd. Deze zijn onmiddellijk nabesteld en begin oktober gemonteerd. Een dag na de installatie van de keuken werd door Bemmel & Kroon het verpakkingsmateriaal zoals plastic en karton opgehaald. De keuken is compleet en wij zijn zeer tevreden.
“Een prachtige keuken”
Betreft Velthuizen Keukens Door Marianne Pot op woensdag 13 okt 2021 21
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Velthuizen Keukens. Eerst bij Jeroen de wensen besproken. Daarin werden we geadviseerd en is er een mooie 3D visualisatie van gemaakt. Wij waren gelijk enthousiast. Wij wilden hierna toch nog wat veranderen aan de opstelling en dat was geen enkel probleem. Nieuwe 3D foto's gekregen. Hierna kwam Ilko op locatie opmeten en na advies toch nog wat aangepast. Super blij met de goede adviezen. Nu was het wachten op het plaatsen van de keuken. Hele verhalen doen de ronde over nieuwe keukens plaatsen. Daardoor waren we toch wat sceptisch en gespannen. Achteraf was dit helemaal niet nodig geweest. De monteurs zijn echte vakmensen en wat een mooi resultaat. De weinige kleine dingetjes werden netjes en vlot opgelost. Wat ik vooral prettig vond is dat alle afspraken werden nagekomen en dat er altijd vlot wordt gereageerd. Een echte aanrader dit bedrijf!!!
“Een aanrader”
Betreft Boer Staphorst Door J. Massier op woensdag 13 okt 2021 21
Blij met onze nieuwe keuken! Zeer tevreden over de service van Boer. Verkoop (Dave) heeft onze wensen perfect vertaald. Alles uitbesteed, uiteindelijk volledig ontzorgd. Kundige monteurs die meedenken in oplossingen. Naleveringen werden tijdig gecommuniceerd. Strakke en realistische planning. Aanrader!
“Bedankt voor alles”
Betreft Smits Keukens Door Theo en Linda op woensdag 13 okt 2021 21
In verband met een grote verbouwing vorig jaar van ons huis moest er ook een nieuwe keuken komen. Wij besloten deze "lokaal" aan te schaffen en dat is meer dan een goede keuze gebleken. Mede dankzij het vriendelijke en vooral professionele team, voor ons met name Menno en Jaap, hadden wij vrij snel een keuken naar onze wens en budget gevonden. Er werd vlot en duidelijk gecommuniceerd bij eventuele vragen of aanpassingen en dat allemaal in full coronatijd, petje af voor het hele team! Blijf vooral zo doorgaan, bedankt voor alles en sorry voor de late reactie:-)
“Al onze verwachtingen overtroffen”
Betreft SmartDesign Keukenstudio Door Familie Persy op dinsdag 12 okt 2021 21
Wij zijn super tevreden met SmartDesign en zeker de heer van Gilst met het ontwerp van onze keuken. De expertise en de begeleiding naar onze maatwerk keuken was zeer aangenaam en een heel fijn process. Iedereen bij SmartDesign van de verkoop, planning tot aan de montage heeft ontzettend hun best gedaan om onze droomkeuken te verwezenlijken. Ze hebben al onze verwachtingen overtroffen.
“Erg blij met de mooie keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door A. Lenferink op dinsdag 12 okt 2021 21
Grando Zwolle, mooie zaak - mooie keuken. De nieuwe keuken van begin tot eind goed geadviseerd door Elise. Fijne en goede monteurs, erg blij mee!
FOTO VAN A. LENFERINK
“Mooie L keuken”
Betreft Keukenloods Door Peter Peijnenburg op dinsdag 12 okt 2021 21
Wij hebben een L keuken gekocht We zijn vriendelijk en vakkundig geadviseerd en met ons budget hebben we een heel mooie keuken gekregen die vakkundig geinstalleerd is door Keukenloods.
“Perfecte service”
Betreft Keukenloods Door Cameron Klein op dinsdag 12 okt 2021 21
Ik heb een kookeiland gekocht met 3 losse kasten. De verkoper heeft de keuken precies zo gemaakt als ik hem hebben wou! Perfecte service
“Keuken Kopen 12 Tips”
Betreft Ardi Keukens Door Tim van den Hooven op maandag 11 okt 2021 21
De keuken is netjes op tijd geleverd. Met de aankoop ging het wel een beetje verkeerd maar dat werd allemaal keurig opgelost. Ook bij de levering was een kast niet goed, maar die is binnen 3 dagen aangepast en dat is de juiste service. Zo kan het dus wel.
“Dik tevreden”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Karin op maandag 11 okt 2021 21
Wij hebben een hoek opstelling met een eiland. We zijn heel tevreden met de nieuwe keuken. Je geeft van te voren aan wat je budget is, en dan gaat de medewerkster met je bekijken wat mogelijk is voor die prijs. Erg handig en duidelijk, ze zitten natuurlijk wel altijd net binnen budget. Alles is nog te wijzigen tot de handtekening is gezet. Wel jammer dat er geen prijzen per onderdeel op de offerte staan. Verder dik tevreden, misschien ergens anders goedkoper maar dit voelde goed.
FOTO VAN KARIN
“Helemaal super”
Betreft Anovi Keukens Door Wim en Ada van den Bogerd op vrijdag 8 okt 2021 21
Wij hebben onze keuken bij Anovi gekocht, en zijn daar heel goed geïnformeerd over wat er allemaal mogelijk was. Duidelijk en transparant. Alles verliep volgens afspraak helemaal super!!!
“Enorm tevreden”
Betreft I-Kook Door Martin Bennink op vrijdag 8 okt 2021 21
Wij zijn enorm tevreden over onze aankoop bij I-KOOK keukens in Hengelo. Naast de persoonlijke aandacht en deskundigheid, werd ruimschoots de tijden aandacht genomen voor onze wensen. Ook de montage van de keuken is goed verlopen.
“Superblij”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Fam Vocht op donderdag 7 okt 2021 21
04-08-2021 is onze mooie keuken geplaatst, door verschillende oorzaken was de keuken helaas niet af.. moesten onderdelen her besteld worden en bijv opstaande randen op het keukenblad nog juist ingemeten en op maat gemaakt worden. Afgelopen 4 okt is onze keuken in z'n geheel afgemaakt naar grote tevredenheid! Zijn er superblij mee!
“Zeer bewerkelijk aanrechtblad”
Betreft Bemmel en Kroon Door Petra krikke op donderdag 7 okt 2021 21
Zeer tevreden waren we met de aankoop van onze keuken. De verkoper heeft goed naar onze wensen geluisterd en advies gegeven. Wat ons echter verbaast, is dat bij de keus van het werkblad ons niet duidelijk is verteld dat n composiet Evora quarts werkblad, zeer bewerkelijk is in gebruik, al maak je maar iets klaar van eten dan zitten er al vlekken op het blad en die krijg je er met n sopdoekje niet af. Het is elke dag weer n hele poets beurt om het blad vetvrij te krijgen. Als we dit van tevoren hadden geweten, hadden we zeker naar n ander blad gekeken.
Dit hebben we zowel in de winkel als later bij de klanten service doorgegeven met het enige advies dat we kregen was hoe we het werkblad moeten schoonmaken.
Dat weten we na 4 maal verschild advies wel, maar geen advies hoe je het werkblad schoon houd of wat er aan gedaan kan worden eventueel om te voorkomen dat er niet elke dag weer n hele poets beurt te doen staat na het eten koken. We voelen ons niet serieus genomen wat betreft deze klacht, JAMMER.
“Fantastisch eindresultaat”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Lisa Bakker op donderdag 7 okt 2021 21
Nieuwe keuken via Grando gekocht. Wij zijn op een fijne manier geholpen bij het samenstellen van de keuken. Er wordt aan alles gedacht en het eindresultaat is fantastisch!
“Super bedankt”
Betreft Adee Keukens Door Ed Klappe op donderdag 7 okt 2021 21
Verschillende keukenzaken bezocht om een indruk te krijgen. Toen we binnen stapten bij Adee hadden we het idee heel snel weer buiten te staan. Maar dat veranderde heel snel toen bleek dat er al erg gedetailleerd voorwerk gedaan was. Heldere uitleg, veel voorbeelden in de zaak aanwezig, vriendelijk personeel en vooral erg helder in de prijs! Adee denkt mee, zelfs als de medewerker met een blindedarmontsteking thuis zit! Na akkoord word je keurig per mail van alles op de hoogte gehouden, heb je onverhoopt nog een vraag, dan heb je heel snel een reactie terug. Er werd ons ontelbaar keer duidelijk gemaakt dat de service van Adee erg belangrijk was en dat ze echt doen wat ze beloven. Dat zegt helaas elke keukenzaak, maar na het plaatsen van de keuken moet ik met plezier toegeven dat Adee inderdaad een stuk verder gaat met service dan andere zaken. Keurig nette installatie, vakkundige monteurs, vriendelijke mensen en gewoon vakwerk afgeleverd. Adee en met name Jenneke, super bedankt voor de prachtige keuken!
“Fijne service”
Betreft Kuechenhaus Ekelhoff Door Jan op donderdag 7 okt 2021 21
Onze keuken enige tijd geleden gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff. Enorme fijne service en groot assortiment. Wij zijn uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen door Henning Reineke, hij luisterde goed, was geduldig en stelde na een uurtje voor om even een rondje te lopen zodat hij een ontwerp kon maken. Dit ontwerp was een schot in de roos. Na enig tijd nog een keer terug geweest om de definitieve kleuren vast te stellen, waarbij wij virtueel door onze nieuwe keuken zijn gelopen met een VR-bril. De montage is gedaan door twee uiterst vakkundige mannen die met het juiste gereedschap de keuken in twee dagen hebben gemonteerd. Na afloop diverse malen contact (op initiatief van Kuechenhaus) gehad over de service en de nazorg. Volgende keuken zouden wij weer hier kopen.
“Zeer tevreden”
Betreft Poggenpohl Amsterdam Door kees op donderdag 7 okt 2021 21
Poggenpohl keuken met gaggenau apparatuur aangeschaft. Zeer tevreden, uitmuntende kwaliteit, geweldige service....

Aanvulling ontvangen 7 oktober 2021: Keuken is geplaatst. Wij zijn zeer tevreden. Montage en plaatsing door Remi Bonvie.
“Keuken Kopen 12 Tips”
Betreft Keukenloods Door Casper op woensdag 6 okt 2021 21
Wij hebben een keuken gekocht voor een vakantiewoning. De afgelopen jaren hebben wij voor onze vakantiewoningen inmiddels vier keukens bij de Keukenloods gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de goede adviezen, de levering volgens afspraak en vooral de kwaliteit van de keukens.
“Bedankt voor de mooie keuken”
Betreft I-Kook Door Lisette op woensdag 6 okt 2021 21
We kwamen in het voorjaar met ons idee bij i.kook...via familie meerdere positieve verhalen gehoord, daarom voor i kook gekozen. André luisterde goed,we gingen stap voor stap door onze wensen heen... Er werd een tekening gemaakt, en een prijsgenoemd hoeveel het zou gaan kosten...we namen twee stalen mee naar huis voor de kleur... uiteindelijk voor de kleur zand gekozen! een aantal dagen later kwamen we met onze oudste dochter terug...en hakte na een week de knoop.door...de keuken werd besteld.... vorige week geplaatst.. in 1 dag stond hij. De mannen werkte snel en netjes. We zijn super tevreden met het eindresultaat... op naar weer 20 jaar kook plezier! Bedankt i kook voor de mooie keuken!
FOTO VAN LISETTE
“Super tevreden”
Betreft Bemmel en Kroon Door S. Hoogenboom op woensdag 6 okt 2021 21
Ik kan niet anders zeggen dat ik super tevreden ben met de hele procedure rond de koop en het plaatsen van onze nieuwe keuken. Bij de verkoop geen ellenlange gesprekken over de prijs. Deze was direct helder en ook heel redelijk. De communicatie was heel duidelijk, goed gecommuniceerd ook alles in de keuken info mail en bij vragen ook goed telefonisch bereikbaar. Keuken is vakkundig geplaatst en direct daarna kwam een vrachtauto al het afval ophalen. Super geregeld allemaal. Kan Bemmel en Kroon iedereen aanraden!
“Mooie hoekkeuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door karin Tuerlings op woensdag 6 okt 2021 21
Samen met Dave, de adviseur, hebben we een hele mooie hoekkeuken samengesteld. Dave luistert goed naar de klant en heeft zelf ook hele goede ideeën. Geen moeite is hem te veel om dingen te wijzigen en hij kan het door middel van het computerprogramma ook meteen visualiseren. Grando biedt kwaliteit en heeft een ruime keus in apparatuur. Het is fijn dat je niet verplicht wordt om voor één merk te kiezen, maar dat je kunt kiezen wat je wilt. Ik raad het aan om een keer bij Grando te gaan kijken als je op zoek bent naar een keuken en nog niet precies weet hoe het eruit moet komen te zien. Kortom, alle lof voor Grando Tilburg en met name dan voor Dave.
“Mooie blauwe keuken”
Betreft Keukenloods Door Peter Risseeuw op dinsdag 5 okt 2021 21
Keuken gekocht en geplaatst door keukenloods. Heel goede monteur werkt netjes en snel, enig min puntje blauwe keuken is geleverd met witte plinten, deze konden niet in het blauw worden geleverd volgens verkoper. Dat is jammer.
“Aanrader”
Betreft I-Kook Door Said Tsouli op dinsdag 5 okt 2021 21
Wij hebben na vele bezoeken van keukenzaken uiteindelijk gekozen voor I-Kook Barendrecht. Hier werden wij geholpen door Patrick, een zeer vriendelijke en eerlijke verkoper, die tijd voor je neemt en geen bekende verkoop praatje houd. Na de bestelling moesten wij zoals vele mensen wat langer wachten ivm de corona periode. Uiteindelijk was alles naar tevredenheid geleverd, maar ontbrak de wasmachine( leverings probleem bij Siemans) , na een belletje met Patrick, werd de zelfde dag nog de wasmachine elders opgehaald en persoonlijk door Patrick aan huis geleverd ! ( dat is pas service toch ! ). Na enkele weken kwam Patrick zelfs thuis om de keuken te bekijken en navraag doen over hun service ! Wij raden zeker deze zaak in Barendrecht aan, en ook met name Patrick, die staat daar met een lach op je te wachten :)
FOTO VAN SAID TSOULI
“Complete keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Peter op maandag 4 okt 2021 21
In het orderproces van onze nieuwe keuken ging het een en ander mis waardoor de levering flinke vertraging opliep en we er veel achteraan hebben moeten bellen en mailen. Uiteindelijk is alles door Grando opgelost en is de keuken netjes en naar tevredenheid geplaatst. Grando gaf ons ter compensatie van het ongemak enkele extra's in meerwerk en nam deze voor eigen rekening. Het resultaat telt, en daar zijn we erg blij mee. We hopen er nog heel lang plezier van te hebben.
FOTO VAN PETER
“Monteurs zijn echte vakmannen”
Betreft Artic Keukens Door Vera op maandag 4 okt 2021 21
Enthousiaste verkoper die heel goed mee dacht in het ontwerp van de keuken, goede verbeteringen heeft aangedragen en betrokken bleef bij het hele proces. Ook prettig dat je direct de prijs weet en daar niet over hoeft te onderhandelen. Mooie kwaliteit keuken en apparatuur. De montage wordt gedaan door echte vakmannen die graag netjes werk willen afleveren en daar ook de tijd voor krijgen.
FOTO VAN VERA
“Afspraken worden nagekomen”
Betreft I-Kook Door Halman op maandag 4 okt 2021 21
Op zoek naar een keuken bij ikook terecht gekomen waar we goed werden geholpen en er mee werd gedacht met onze wensen. Geen rare kortingen maar gewoon eerlijke en duidelijke uitleg. Afspraken zijn nagekomen en ook alles op tijd geleverd en gemonteerd.
“Erg blij met het eindresultaat”
Betreft Avanti Keukens Door Bertine Keuken op maandag 4 okt 2021 21
Voor de 2e keer (in vier jaar) een keuken bij Avanti gekocht. Een betrokken verkoper die verstand van zaken heeft en goed advies geeft. Verder erg blij met het eindresultaat! Verder fijn dat er met vaste prijzen wordt gewerkt. Dit schept een gevoel van vertrouwen!
FOTO VAN BERTINE KEUKEN
“Een prachtige keuken”
Betreft Pelma Keukens Door Petra op maandag 4 okt 2021 21
Betrouwbaar. Levering op dag nauwkeurig ingepland, ervaren, meedenkende monteur. Zorgeloos traject. Resultaat: een prachtige keuken!
“Een prachtige keuken”
Betreft Voortman Keukens Door Margaretha de Haan op zondag 3 okt 2021 21
Ik heb wederom een prachtige keuken gekocht bij Voortman. Ook het advies en de begeleiding bij het uitzoeken was zeer professioneel. De keuken ziet er niet alleen prachtig uit, maar ook de apparatuur is prachtig en bevalt goed: ik heb gekozen voor apparatuur van Bauknecht. Het was de derde keer dat ik een Voortman-keuken kocht en zeker niet de laatste keer.
FOTO VAN MARGARETHA DE HAAN
“Geweldig”
Betreft KBC Scharnegoutum Door Mw Hoekstra op zondag 3 okt 2021 21
Na een negatieve zoektocht op een aanvulling van de keuken in een huurwoning, een afspraak bij KBC gemaakt. Na een uur al een oplossing en een prijsopgaaf die positief verraste! Na opmeten en plaatsen alleen maar positieve ervaring. Geweldig. Service wordt hier echt! gegeven.
“Fijne communicatie en alles volgens afspraak”
Betreft Kitchen4all Door Marije op zaterdag 2 okt 2021 21
Keuken langs de wand gekocht. Er is heel goed meegedacht in onze wensen en mogelijkheden. Vriendelijk, behulpzaam en snel in contact. Mooie materialen, alles volgens afspraak.
FOTO VAN MARIJE
“Buitengewoon positieve ervaring”
Betreft Total Home Concept Door mr R.P. Kranenborg op vrijdag 1 okt 2021 21
De ervaringen zijn buitengewoon positief. De consultant was deskundig, prettig in de omgang en informatief. Liet veel verschillende opties de revue passeren. Uiteindelijk is het oorspronkelijk keukenplan sterk gewijzigd, hetgeen o.m. de uitstraling sterk ten goede is gekomen. Keuken is inmiddels geleverd. Prachtige afwerking, ook qua materiaal, met diverse opties. Veel opbergruimte. Fijn is dat er veel tijd en aandacht is besteed aan een relatief grote investering.
“Bedankt”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Ben en Sylvia Robert op vrijdag 1 okt 2021 21
Onze Grando keuken hebben we samen met de adviseur op maat samengesteld. We waren heel blij dat we met mooie materialen aan de slag konden en vonden zelfs een vloer passend bij wat wij in de showroom hadden gezien. Na de plaatsing stond hij nog enkele weken afgedekt vanwege onze verbouwing, maar ....nu is hij af....alles is naar wens afgesteld en afgewerkt. Hij is net zo prachtig geworden als op de computertekening. Het team van Grando heeft ons deskundig en vriendelijk bijgestaan. Bedankt!!
FOTO VAN BEN EN SYLVIA ROBERT
“Zeer fijne ervaring”
Betreft Kitchen4all Door A Medanhodzic op vrijdag 1 okt 2021 21
Een zeer fijne ervaring met de aankoop en installatie van keuken. Zeer behulpzaam verkoper. Montage door twee gezellige maar zeer vakkundige jongens.
“Perfecte ervaring”
Betreft Adee Keukens Door J Boensma op donderdag 30 sep 2021 21
Onze ervaring met Adee keukens, was perfect. Goede adviezen en en fijne uitleg. Duidelijke foto"s van wat het zou worden. Zeer tevreden met het resultaat en een hele fijne keuken. Precies onze smaak.
FOTO VAN J BOENSMA
“Keuken voor nieuw pand”
Betreft Kitchen4all Door Cor Bonke op donderdag 30 sep 2021 21
Zakelijk had ik meerder uitdagingen waaronder een keuken in ons nieuwe pand Kitchen4all Genemuiden heeft dit vakkundig en top opgelost
FOTO VAN COR BONKE
“Meer dan tevreden”
Betreft Nuva Keukens Door Ad Dekkers op donderdag 30 sep 2021 21
De adviseur "Rob van Nuys" heeft goed met ons meegedacht en onze wensen uitgewerkt in een prachtig ontwerp. Zo raadde hij zwarte greeplijsten in de hoge kasten in een donkere houtkleur aan, waar een grijs eiland voor staat. Dit zorgt voor een mooie invulling van de keuken. Wij zijn meer dan tevreden.
“Een harstikke goed eindresultaat”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door Henk en Inger de Vries op donderdag 30 sep 2021 21
Door omstandigheden hebben we binnen één jaar twee keukens aangeschaft. Door de heel goede service en het mooie eindresultaat was het direct duidelijk dat we ook voor onze tweede keuken naar Arma zouden gaan. En wij zijn weer erg tevreden! De verkoper was zeer deskundig en geduldig! De levering was op de afgesproken datum. En de keukenmonteur netjes precies en eerlijk. We vinden ook nu weer het eindresultaat hartstikke goed!
FOTO VAN HENK EN INGER DE VRIES
“Een echte aanrader”
Betreft Ardi Keukens Door Daniel Vervloed op donderdag 30 sep 2021 21
Dit is m'n tweede keuken bij ardi binnen 1,5 jaar tijd vanwege een nieuwe woning zijn wij weer bij ardi terechtgekomen na de eerste x beviel dit prima leuke ontvangst in de winkel en vriendelijke verkopers die goed meedenken met de klant en de monteurs die bij ons geweest zijn verstaan hun vak en zijn vriendelijk dus ik zeg ARDI een echte aanrader.
“Keuken is prachtig en ergonomisch”
Betreft SmartDesign Keukenstudio Door Liesbeth Dirksen op donderdag 30 sep 2021 21
Samen met Coen van Gilst een keuken ontworpen. Geweldige hulp gekregen bij het realiseren van onze wensen. Het plaatsen van de keuken ging deskundig en de monteurs waren ook nog eens zeer vriendelijk. De keuken in ons appartement is de mooiste en meest praktische ruimte in ons huis geworden. Als hobbykok ben ik ieder dag weer blij met mijn prachtige en ergonomische keuken.
FOTO VAN LIESBETH DIRKSEN
“Goede en prettige ervaring”
Betreft Keukenhal Door M Parren op donderdag 30 sep 2021 21
Nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. Goed geïnformeerd en geholpen. Nette en reële prijs. Vervolgens steeds correct op de hoogte gehouden over lever- en plaatsingsdatum. Levering op juiste datum, en exact op tijd. Montage zeer professioneel. Goede, en prettige ervaring!!
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Betreft Borghuis Keukens Door Tom Brinks op woensdag 29 sep 2021 21
Wij hebben onze keuken hier gekocht omdat wij goede verhalen hadden gehoord over Borghuis Keukens. Nu de keuken geplaatst is kunnen wij hier over mee praten. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en met name de communicatie van het hele proces! Alles volgens afspraak en bij problemen gelijk met een oplossing komen. Nogmaals zeer tevreden en we raden iedereen aan om gebruik te maken van de diensten van dit leuke en enthousiaste bedrijf.
“Super blij met onze mooie keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Petra Elands op woensdag 29 sep 2021 21
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Grando Tilburg, we zijn er echt super goed geholpen door Dave. Hij dacht met ons mee en droeg goede tips aan. Wat ook fijn was dat hij niet opdringerig was in zijn verkoop methode. Ook het zetten van de keuken is perfect gedaan door Maarten. We zijn heel erg tevreden over Grando en super blij met onze mooie keuken.
FOTO VAN PETRA ELANDS
“Goede service na keukenaankoop”
Betreft Voortman Keukens Door Alex op woensdag 29 sep 2021 21
Goede service en je wordt netjes geholpen, ook als de keuken uit de garantie is.

Aanvulling ontvangen 6 oktober 2021: We hebben 2,5 jaar de keuken. We hebben de keuken gekocht bij voortman. De kraan is kapot. Maar dat was al vaker gemeld. Nu krijgen we het geld terug en kunnen we een andere uitzoeken. Goed geregeld.
“Een mooie nette keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Rachel van der Veer op woensdag 29 sep 2021 21
Heel goed geholpen! Het resultaat is een mooie, nette, kwaliteit keuken.
“Zeer tevreden”
Betreft Kitchen4all Door Bert Ellerie op woensdag 29 sep 2021 21
Enorm blij met onze keuken van kitchen4all. Bijzonder aardige, behulpzaame, professionele mensen. Goede suggesties, geen moeite is teveel als je later nog iets wil aanpassen. De mensen die de keuken kwamen plaatsen, waren ook erg aardig en werken super netjes. Kortom: echt zeer tevreden over kitchen4all !!!
FOTO VAN BERT ELLERIE
“Super blij en tevreden”
Betreft Kuechenland Ekelhoff Door Lianne en Roeland op woensdag 29 sep 2021 21
Super blij en tevreden met onze keuken! Wij hebben onze keuken in 2019 gekocht met behulp van Ole Stranghöner. Ole heeft ons super goed geholpen bij het maken van een aantal keuzes. Nu, een kleine 2 jaar later, werden we zelfs gebeld door de winkel of een monteur even moest langskomen om de deurtjes en lades opnieuw te stellen. Wat een goede service!! De kwaliteit van de keuken is top, waardoor deze er na 2 jaar nog als nieuw uitziet. Als wij weer een keuken moesten uitzoeken, zouden we zeker terug gaan naar Küchenland Ekelhoff!
FOTO VAN LIANNE EN ROELAND
“Er wordt goed met je meegedacht”
Betreft I-Kook Door Mark op woensdag 29 sep 2021 21
Begin Augustus is bij mij de keuken geplaatst welke ik gekocht heb bij Patrick in I-Kook Barendrecht. Vanaf het moment van aankoop tot aan de plaatsing is super fijn verlopen allemaal. Ik merk echt dat ze goed meegedacht hebben nu ik de keuken aan het gebruiken ben. Ik raad I-Kook zeker aan!
“Ontzettend tevreden”
Betreft I-Kook Door Ellen van Scheppingen op woensdag 29 sep 2021 21
In juni een nieuwe keuken gekocht bij i-Kook in Oud-Beijerland. We liepen ter oriëntatie bij i-Kook binnen na hard weggerend te zijn bij de andere keukenwinkel ernaast vanwege de arrogante en vervelende benadering aldaar. Zeer prettig geholpen door Marijn. Onze keuken is vrij klein en Marijn dacht op een fijne manier mee met in achtneming van onze wensen. Wij waarderen het enorm dat Marijn deze moeite nam en alles verliep zo fijn dat we ter plekke onze nieuwe keuken hebben aangeschaft. Inmiddels is de keuken professioneel geplaatst door Mels. Grote complimenten heren voor de manier waarop jullie dit van begin tot eind hebben aangepakt! We zijn ontzettend tevreden en blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN ELLEN VAN SCHEPPINGEN
“Bedankt”
Betreft Bemmel en Kroon Door Henny Schriek op woensdag 29 sep 2021 21
Na prima geïnformeerd te zijn en een goed offerte traject over de aanschaf van een keuken hebben we besloten om onze keuken bij Bemmel & Kroon te kopen. Tijdens de bestelperiode zijn we opnieuw goed begeleid en heel fijn dat we constant meldingen kregen over de planning, levering, montage en oplevering. We zijn zeer tevreden over de geleverde keuken en de aanbevolen apparatuur, zonder één enkel opleverpunt, is deze nu volop in gebruik.
Team Bemmel & Kroon bedankt
FOTO VAN HENNY SCHRIEK
“Tevreden”
Betreft I-Kook Door Inge van Kleeff op woensdag 29 sep 2021 21
Gisteren is onze nieuwe keuken opgeleverd en wat zijn we tevreden! Over het eindresultaat maar ook over het hele proces. Goed advies gekregen van Marijn en Marc en een top installatie van Mels. Geen pusherige verkoop maar meedenken, niks ging overhaast en er was veel keus. Zoek niet verder, gewoon hier je keuken kopen.
“Een dikke 10”
Betreft Pelma Keukens Door Sharon op woensdag 29 sep 2021 21
Super blij met onze nieuwe keuken van Pelma keukens! Goede begeleiding en service vanaf het begin tot het einde. Ze nemen echt ook de tijd voor je en geven duidelijke informatie. Wij hebben gekozen voor een strakke greeploze moderne keuze in wit hoogglans. Wij geven Pelma een dikke 10! en zullen Pelma keukens zeker ook aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.
“Erg tevreden”
Betreft I-Kook Door Martine kort op dinsdag 28 sep 2021 21
Wij zijn in de winkel bij fokke in Oudehaske super geholpen en ook het leveren van de keuken zijn we erg tevreden over, mochten we jaren later weer een keuken nodig zijn komen we zeker terug.
“Super mooie keuken”
Betreft Keuken at Home Door Nadine Meerding op dinsdag 28 sep 2021 21
In wilde voor mijn appartement in Amsterdam een ruim ogende keuken met veel kastjes, aangezien het om een kleine ruimte ging. Dat is zeker gelukt, ik heb precies de keuken die ik voor ogen had! Communicatie verliep vlot, service was heel goed (er werd meegedacht, niks was teveel gevraagd) en er werd zo snel mogelijk een keuken afgeleverd! Monteur was uitstekend, en heeft een super mooie keuken geïnstalleerd!
FOTO VAN NADINE MEERDING
“Een mooie keuken voor een redelijke prijs”
Betreft I-Kook Door Anna Halaby op maandag 27 sep 2021 21
Wij zijn goed geholpen door Fokke, hij was eerlijk, luisterde naar onze wensen en dacht mee. We hebben een mooie keuken voor redelijke prijs. Het heeft langer geduurd dan verwacht door fouten van de monteur maar uiteindelijk zijn we heel tevreden.
FOTO VAN ANNA HALABY
“Erg blij met onze keuken”
Betreft Voortman Keukens Door Han Kleppe op maandag 27 sep 2021 21
We zijn erg blij met onze keuken van Voortman. De mogelijkheden, afwerking en service zijn gewoon erg goed. Onze adviseur Gerben ter Maat begreep meteen wat onze voorkeur en smaak was. Niets was te gek. Hij had snel door wat paste bij de stijl van ons huis en kwam met originele ideeën. We zijn nog elke dag blij met onze keuken. Thanks Gerben en natuurlijk Voortman!
FOTO VAN HAN KLEPPE
“Fijne advies en goede tips”
Betreft Keukenloods Door Monica op maandag 27 sep 2021 21
Hier een keuken gekocht en prima geholpen (goed advies en tips gekregen). Ook levering en plaatsing ging geheel volgens afspraak. Plaatsing keuken ging voorspoedig op een paar kleine dingen na die in redelijke korte tijd, ondanks vakantieperiode, goed zijn opgelost.
“Een aanrader”
Betreft Kitchen4all Door Kim op maandag 27 sep 2021 21
Bij Mark een keuken gekocht. Super goed geadviseerd, de ruimte goed benut en ontzettend goede montage. Heel erg tevreden en ik raad Kitchan4all zeker aan bij vrienden en bekenden.
FOTO VAN KIM
“Heerlijk”
Betreft Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys Door Jan C. den Hartog op maandag 27 sep 2021 21
De aankoop verliep erg soepel, goede informatie en uitleg van de mogelijkheden binnen het budget. Vervolgens goede afhandeling van de offerte na de bevestiging. De plaatsing verliep ondanks dat er een monteur uitgevallen was slechts een dag vertraging op. Heerlijk om in deze keuken aan het werk te zijn.
“Geweldige ervaring”
Betreft I-Kook Door Gino Frijns op maandag 27 sep 2021 21
Onze ervaring met i-Kook is geweldig! Toegegeven, er gingen een aantal zaken mis bij installatie van de keuken, maar dat werd meteen allemaal keurig opgelost en de after-sales was ook goed geregeld: bij i-Kook staat de klant centraal en neemt men pas genoegen met de absolute en 100% tevredenheid van de klant.
FOTO VAN GINO FRIJNS
“Schitterende keuken”
Betreft Total Home Concept Door Wouter op zondag 26 sep 2021 21
Heel vriendelijk ontvangen in de winkel, in alle rust de keuken naar onze eigen wensen kunnen aanpassen met de nodige tips van Ulfert-jan. Uiteindelijk is de keuken op de afgesproken datum gemonteerd en ziet er werkelijk schitterend uit, precies wat wij in gedachten hadden en op tekening was gezet bij het ontwerp klasse!!
Wouter en Stacy
“Zeer tevreden”
Betreft Ardi Keukens Door yvette mathijssen op zondag 26 sep 2021 21
Voor de derde keer een keuken laten plaatsen door Ardi keukens, dit keer ging het om een 'bijkeuken'. Wederom zeer tevreden. De verkoper in de winkel denkt mee wat betreft de mogelijkheden en weet hierin goed te adviseren. Prijs/kwaliteit verhouding tevens goed, je weet direct waar je aan toe bent tijdens het gesprek met de verkoper. De monteur heeft de keuken netjes geplaatst, 1 deurtje draaide verkeerd maar dit is keurig en snel opgelost. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Ardi keukens en bevelen deze dan ook zeer zeker aan!
“Top”
Betreft Middelkoop Culemborg Door Fam. G. van Middelkoop op zaterdag 25 sep 2021 21
Wij hebben voor 2x een nieuwe keuken bij Middelkoop gekocht. Nu voor een nieuwbouw woning. Wij hebben te maken met vele leveranciers. Bij Middelkoop wordt je nog als klant behandeld. Dat begint heel zeldzaam te worden. Middelkoop Culemborg is top!! Hartelijk dank.
“Veel kookplezier, praktisch, mooi”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door Fam. Kok op zaterdag 25 sep 2021 21
Goed geslaagd met een nieuwe keuken bij Arma keukens in Nunspeet. Van tevoren wisten wij niet zo goed wat we wilden, behalve dat we veel opbergruimte nodig hadden. Adviseur Arwout heeft ons met veel geduld, veel tussentijdse wijzigingen en veel kennis een keuken ontworpen die helemaal voldoet aan onze wensen. Zonder opdringerig te zijn, heeft hij ons in de showroom, maar ook op afstand met videobellen tijdens de lock-downs, vele uren met ons het ontwerp bedacht.
Het materiaal van de kastjes (extra mat) en het blad (composiet) is van hoge kwaliteit en makkelijk schoon te houden, echt super. Ook het montageteam verdient een dikke pluim; in 2 dagen tijd, zonder zaken af te raffelen, met oog voor detail, hebben zij de keuken op een professionele manier geassembleerd.
FOTO VAN FAM. KOK
“Een absolute aanrader”
Betreft Keuken at Home Door Fam G. van der Sijde op zaterdag 25 sep 2021 21
Wij hadden van een aantal mensen goede berichten gehoord. En deze zijn meer dan waar gemaakt. Het eerste contact was bij ons thuis. Met name om mee te denken over mogelijkheden. De volgende afspraak was in de showroom. Het is uiteindelijk een U keuken geworden, wit glanzende kastjes en granieten aanrechtblad. Gaskookplaat en plafondafzuigunit. Deze laatste vond ik spannend vanwege de opbouwhoogte. Maar Gerard Vellekoop zei dat alles goed zou komen. En dat zijn geen loze woorden geweest.
Een team van 4 vaklui heeft de keuken in 1 dag geplaatst en een prachtige koof gemaakt waarin de afzuigunit is verwerkt. Een absolute aanrader als u op zoekt bent naar een nieuwe keuken!
“De keuken is prachtig”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Elles Dingjan op zaterdag 25 sep 2021 21
Wij hebben bij Grando een keuken aangeschaft, na een oriëntatiebezoek hadden we een afspraak met een medewerker. Deze dacht zeer goed mee en kon ons goed adviseren. We hebben geen druk gevoeld om tot (snelle) aanschaf over te gaan. Na aankoop volgde uiteraard de montage. Hier kwamen wat restpunten uit naar voren, onze melding hierover werd zowel door Grando als door het montagebedrijf zeer professioneel opgepakt en alle punten zijn snel en naar volle tevredenheid opgelost. Al met al zijn wij zeer tevreden en de keuken is prachtig!
“Afspraken worden nagekomen”
Betreft Keukencoach Door N de Geus op zaterdag 25 sep 2021 21
Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Keukencoach in Amersfoort. Vanaf het begin was ik zeer vriendelijk en professioneel geholpen door Mustapha. De monteur die de keuken heeft geplaatst was ook zeer professioneel en heeft heel netjes gewerkt. Afspraken zijn goed na gekomen en ik ben zeer blij met het eind resultaat. Ook de nazorg was zeer goed.
FOTO VAN N DE GEUS
“Alle lof”
Betreft I-Kook Door J Merkus op vrijdag 24 sep 2021 21
Keuken gekocht eerlijke verkoper geen opschepper en reparatie na mailtje. Snel en correct uitgevoerd alle lof.
“Bijkeuken met een moderne en stoere uitstraling”
Betreft SmartDesign Keukenstudio Door Wilco Ringeling op vrijdag 24 sep 2021 21
Onze buren hebben ook een keuken van Smartdesign. Ze waren zo enthousiast over het vakmanschap en de service van Smartdesign, dat wij ook een afspraak hebben gemaakt. We waren van plan van onze garage een fitness ruimte maken. Daarvoor wilden we een strakke bijkeuken met veel bergruimte. Dat was niet makkelijk omdat de CV ketel en mechanische ventilatie flink in de weg zaten. Het eindresultaat is veel mooier dan we hadden verwacht. De bijkeuken heeft een moderne en stoere uitstraling die heel goed past bij een fitness ruimte. De CV ketel is prachtig weggewerkt en met een slimme constructie toch goed bereikbaar voor onderhoud. We kunnen Smartdesign van harte aanbevelen. De verhouding prijs kwaliteit is ook prima in orde.
FOTO VAN WILCO RINGELING
“Zorgeloze aanschaf van nieuwe keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Natasja op donderdag 23 sep 2021 21
Het proces wordt duidelijk aan je uit gelegd en je wordt ook nog stap voor stap geholpen en begeleid. Grando dacht goed mee in de vele aanpassingen die nodig waren in de keuken vanwege fysieke beperkingen. De totale afhandeling is zeer goed. Eventuele onoverkomelijkheden zijn netjes en vlot opgelost. Al met al zorgeloos een nieuwe keuken kunnen kopen.
FOTO VAN NATASJA
“Duurde wat langer, maar de keuken is perfect”
Betreft Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys Door Roijackers op donderdag 23 sep 2021 21
De keuken is uiteindelijk perfect afgeleverd. De monteur was vriendelijk en was half in de middag al klaar. Echter was aanvankelijk een kastdeur verkeerd geleverd en heeft het 3 maanden geduurd voordat het afgemaakt is. Het is wel heel netjes afgehandeld wat elke keer hoefde ik zelf er niks voor te doen. Uiteindelijk is er op de keuken zelf niks aan te merken, alles zit netjes recht en is mooi afgewerkt.
“Een 10+”
Betreft Pelma Keukens Door Dirk en Margriet op donderdag 23 sep 2021 21
Wij zijn toevallig bij Pelma Goes terechtgekomen. We zijn erg goed en met veel geduld geholpen bij de aanschaf van de nieuwe keuken. Ook de montage is zeer zorgvuldig en nauwgezet uitgevoerd! Wat ons betreft een 10+.
FOTO VAN DIRK EN MARGRIET
“Alles goed”
Betreft I-Kook Door johan op donderdag 23 sep 2021 21
Goed advies v sven in den bosch, mooie keuken alles keurig , even moeten wachten op mij oven maar.

Aanvulling ontvangen 27 september 2021: We hebben een complete keuken met afzuigkap koelkast kookplaat oven vaatwasser . De keuken is al geleverd de oven is van de week geleverd, alles goed.
“Uitstekende service”
Betreft Kuechenhaus Ekelhoff Door René op woensdag 22 sep 2021 21
Keurig netjes geplaatst en uitstekende service. Keel Hoff heeft service, advies en aftersales fantastisch op orde. Aanraden voor een kwaliteit mooie keuken
“Een aanrader”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Langendoen op woensdag 22 sep 2021 21
Wij hebben opnieuw een prachtige keuken gekocht bij Grando Den Helder, niet de eerste keer. Ook al wonen we niet meer in Den Helder toch besloten om hier te kopen. Goede ervaring, meedenken en prima kwaliteit keukens. Een aanrader.
FOTO VAN LANGENDOEN
“Een prachtige keuken”
Betreft Keukenhal Door Karin Dennemans op woensdag 22 sep 2021 21
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij de keukenhal, goede prijs en een geweldige service. We zijn bijzonder goed geholpen door Marcel, nogmaals bedankt hiervoor!
FOTO VAN KARIN DENNEMANS
“Luxe keuken en bijkeuken”
Betreft Kitchen4all Door Erna Bosschart-Tazelaar op woensdag 22 sep 2021 21
We hebben een luxe en een bijkeuken besteld en geleverd gekregen. Er werd zeer flexibel en meedenkend omgegaan met wijzigingen in de bestelling. Alles is volgens afspraak geleverd. Montage werd snel, goed en met aandacht uitgevoerd. Daarmee is de aanschaf, proces tot plaatsing en de afhandeling een heel fijne ervaring. Precies wat je wilt als je een keuken koopt. Dat het een feest is. Kortom een super is hier op zijn plaats.
“Top zaak”
Betreft Borghuis Keukens Door Willeke en Gaby de Steur op woensdag 22 sep 2021 21
Goede service, mooie winkel. Prettig personeel. We kregen alle ruimte en tijd om zelf rond te kijken. Ze denken mee om uiteindelijk een goede keuze te maken. En we hebben een super mooie keuken uitgezocht! Top zaak!
FOTO VAN WILLEKE EN GABY DE STEUR
“Zelf geïnstalleerde keuken”
Betreft BSK Keukens Door Marcel nijssen op woensdag 22 sep 2021 21
Ik heb hier een keuken besteld. Die ik zelf zou plaatsen. Levering was keurig wat ze zeiden. Maar omdat ik alles zelf doe omtrent het huis. Begon ik pas weken na levering met de keuken.Bleek dat me koelkast niet werkte. Zo heb ik gelijk de leveranseer gebeld ipv bsk. Dat heeft twee monteurs gekost.
Met als resultaat dat ik weken moest wachten want de koelkast was niet op voorraad. Toen heb ik bsk gebeld en het uitgelegd. In korte tijd leverde zei een koelkast, maar bleek een vriezer te wezen. Kan gebeuren.. Maar daarop volgend week later kwam hij als nog. Beter gezegd kort om, zeer goede service zowel voor aankoop als na. Je krijg er geen spijt van, alleen bij een defect bij zelf plaatsen zou ik nu hun eerst bellen voordat je gelijk naar de fabrikant gaat.
“Perfecte service”
Betreft I-Kook Door fam biermans op woensdag 22 sep 2021 21
uw dromen komen uit, wordt met u meegedacht en betaalbaar. wordt gedacht in oplossingen wat naar u budget past, geen verkooppraat en meteen beslissen ivm acties. kunt Rustig de tijd nemen. wij hebben anderhalf jaar gedaan over onze keuken aangezien we met nieuwbouw bezig waren en ook voor onszelf moesten beslissen welke ruimte de keuken nu kwam...
fijn voordeel dat de vrouw van de eigenaar in brocante antieke meubels werkt en hierdoor een te gekke unieke koffiehoek hebben laten maken van oude gebruikte materialen! zeker een aanrader als u iets aparts en unieks in u keuken wilt hebben!!

plaatsen zeer professioneel, naservice perfect, zaken worden meteen geregeld of gemaakt indien er problemen zijn. wij zijn super blij en zouden liever iets meer uitgeven en weten dat het goed zit dan iets goedkoper en je met verkooppraat en acties wordt overgehaald om snel te beslissen bij een grote keukenzaak......
“Heel erg tevreden”
Betreft I-Kook Door Lammert Gorter op dinsdag 21 sep 2021 21
Keuken op afspraak bekeken, en direct bij binnenkomst de keuken kleur en materiaal gevonden, met Fokke dingen doorgesproken hoe wij in gedachten hadden. Fokke zijn visie hier over laten gaan en enkele dingen gaan wijzigen wat volgens hem het meest logische was qua opstelling van de keuken met eiland. Apparatuur bekeken en ingevuld. De levering was 8 week volgens afspraak en was ook inderdaad zo. De levering op tijd en geplaatst door een specialist. Alles prima verlopen en volgens afspraak. Een man een man, een woord een woord, klopt precies. Heel erg tevreden tot nu toe.
FOTO VAN LAMMERT GORTER
“Een prachtige keuken, badkamer, toilet én vloer”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Isabelle en Kevin op dinsdag 21 sep 2021 21
Tijdens een oriëntatie en het opdoen van inspiratie voor onze nieuwbouwwoning kwamen we terecht bij Grando Zwolle. Het aanbod in de showroom sprak ons direct aan. De mooie keukens, badkamers en andere materialen waaronder tegels en andere accessoires. We werden gastvrij ontvangen en zijn ongedwongen in gesprek gegaan. Niet opdringerig en vrijblijvend hebben we een afspraak gemaakt.Voor deze afspraak, met Erwin, werd veel tijd uitgetrokken en werd er erg deskundig meegedacht met onze wensen. Ook de vele afspraken die volgden waren prettig, gastvrij en deskundig. Tijdens de bouwperiode was er warm contact wanneer nodig. Toen wij materialen eerder nodig hadden dan afgesproken zijn deze zelfs speciaal adhoc bezorgd.

Wij hebben inmiddels een prachtige keuken, badkamer, toilet én begane grondvloer geleverd gekregen via Grando Zwolle. Onze keuken is ook via Grando Zwolle geplaatst.

Ook na de bouwperiode werden de punten die aandacht nodig hadden direct opgelost. Na oplevering is Erwin komen kijken of alles naar wens was en werden we verrast met een enorme bos bloemen. Kortom super! Bedankt Grando Zwolle
FOTO VAN ISABELLE EN KEVIN
“Zeer goed advies”
Betreft I-Kook Door Fam ton op dinsdag 21 sep 2021 21
Leuk geholpen met uitkiezen van onze keuken zeer goed advies wat wel en niet kan, het mee denken werd door ons zeer op prijs gesteld bij de levering was alles compleet. Over de montage kan ik niet veel, want wij hebben hem zelf geplaatst, maar met vragen werden we netjes geholpen niks was teveel gevraagd.
FOTO VAN FAM TON
“Zeer tevreden”
Betreft I-Kook Door Marit Israël op dinsdag 21 sep 2021 21
Ik ben zeer tevreden over de service van Keukenadviseur Freek. Een zeer fijn gesprek, waar samen gekeken werd naar smaak en budget. Uiteindelijk is hier een geweldige keuken uit gekomen. Zelfs de service na een kleine beschadiging was super. Gelijk gebeld en Freek gaf aan dat er een nieuwe plaat gestuurd werd. Kortom, geweldig en een echte aanrader voor iedereen!
“Ontzettend blij met keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Mattis Dielessen op dinsdag 21 sep 2021 21
We kochten bij Grando een keuken. Van de eerste orienterende gesprekken tot de uiteindelijke installatie, alles is perfect georganiseerd. Niets te mokken en we zijn ontzettend blij met de keuken.
“Super tevreden”
Betreft Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys Door Schipperrijn op dinsdag 21 sep 2021 21
Super tevreden. Communicatie met van wanrooij is ook goed ( zowel via de mail-telefonisch-afspraken). De monteurs zijn zeer vakkundig en duidelijk in de uitleg ( het plaatsen van de keuken en het tegelwerk). Kortom het voldoet volledig aan onze verwachting en we zijn super tevreden.
“Heel veel complimenten”
Betreft ASWA Keukens Door Louis en Homan op maandag 20 sep 2021 21
Superblij met onze nieuwe keuken! Voordat we naar Aswa gingen waren we aan het worstelen met de keukenindeling. De ruimte was voor te klein voor een eiland, maar een L-vormige keuken wilden we ook niet...Toen kwam Robbert met zijn creatieve ideeën en dat voelde meteen goed. Topservice bij het monteren van de keuken en ook de nazorg van het werkblad. Heel veel complimenten voor Aswa Helmond. Wij zijn een tevreden klant!
FOTO VAN LOUIS EN HOMAN
“Heel mooi resultaat”
Betreft Kex Keuken Expert Volendam Door Cornel op maandag 20 sep 2021 21
Een eerste keuken uitzoeken is altijd lastig maar wel zijn heel goed geholpen door Kees kwakman! Hij heeft heel veel laten zien en alle mogelijkheden goed uitgelegd! Uiteindelijk zijn we tot een heel mooi resultaat gekomen! De monteurs hebben het ook heel netjes gedaan.
“Volledige traject is soepel verlopen”
Betreft Avanti Keukens Door Marlies op maandag 20 sep 2021 21
Het volledige traject van aankoop tot en met montage is soepel verlopen. Het advies in de showroom was goed en er werd voldoende tijd genomen om mijn wensen in kaart te brengen. De keuken werd netjes op tijd bezorgd en ook de monteurs kwamen de afspraken heel goed na. (zowel levering als aankomst monteur was op de minuut nauwkeurig. Waar vind je zo'n leverancier...)
“Perfect”
Betreft I-Kook Door Irena Dolmans op maandag 20 sep 2021 21
Ik was op zoek naar een keuken, zo ook bij i'kook in Sittard terecht gekomen, advies van vrienden. Perfect, correct, vriendelijke personeel, goede advies, behulpzaam, perfect afgewerkt, eerste keer dat mijn keuken zonder mankementen was geïnstalleerd. En ik heb de zesde keuken.
FOTO VAN IRENA DOLMANS
“Mooie keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Rien Gorissen op maandag 20 sep 2021 21
Mooie keuken goed advies over materialen en apparatuur, en maatvoering door Alexander Muntz die hem ook vakkundig geplaatst heeft.
“Aanrader”
Betreft Velthuizen Keukens Door Bea op maandag 20 sep 2021 21
Onze nieuwe keuken is echt prachtig geworden... Super goede service! Kunnen we iedereen aanraden!
“Een mooie keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door C.brokling op maandag 20 sep 2021 21
Adviseur van grando was bijzonder deskundig en heeft ons zeer goed geholpen bij de indeling van de keuken, heeft ons een zeer goed advies gegeven omtrent de inbouw apparatuur. Siemens inspiratiehuis hier wordt een goed advies gegeven ( je kan hier niets kopen waardoor het een echt advies is). Al met al een heel mooie keuken geleverd door grando hoogvliet.
FOTO VAN C.BROKLING
“Complete keuken”
Betreft Keukenloods Door Tom Admiraal op maandag 20 sep 2021 21
Wij hebben een complete keuken uitgezocht, inc Bora en Quooker. Het was een prettig gesprek met goed advies. Ook bij het inmeten werd er goed geadviseerd en bij het installeren van de keuken waren de monteurs erg flexibel.
“Zeer tevreden”
Betreft I-Kook Door K.A.Vos op maandag 20 sep 2021 21
Bij uitzoeken keuken een hartelijk ontvangst ondanks de corona en alles op afstand. Goed overleg en concept mee gekregen. Bij bezichtiging van de nieuwe woning direct komen inmeten. Plaatsing in goed overleg geregeld en correct uitgevoerd. De twee kleine storingen zijn na een telefoontje correct afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden tot op heden.
“Wij zijn uitermate blij”
Betreft Artic Keukens Door Familie Walgers op zondag 19 sep 2021 21
Wij hebben onze keuken uitgekozen bij Artic keukens en werden daar uitstekend geholpen door Levi Geense. Hij begreep onze wensen en had zelf nog goede ideeën om de keuken nog meer uitstraling te geven. Bij plaatsing van de keuken bleek dat er wat keukenapparatuur miste. Hier kon Artic niets aan doen maar zij hebben ons wel goed geholpen door tijdelijk alternatieven te plaatsen waardoor wij toch meteen volledig gebruik konden maken van onze keuken. Ondertussen is de keuken compleet met de juiste apparatuur. Wij zijn uitermate blij met onze keuken en verwachten er nog jaren plezier van te hebben.
Meer artikelen