Feedback

Keuken Kopen 12 Tips


Het kopen van een keuken is een behoorlijke investering. Zorg er daarom voor dat u goed voorbereid de deur uit gaat. Lees onderstaande tips goed door.

1. Ervaringen
Controleer voordat u overgaat tot aankoop van uw keuken eerst online de ervaringen van andere kopers bij de gekozen keukenzaak. Gebruik wel uw gezond verstand. Sommige review website plaatsen alleen maar positieve reviews, deze websites geven uiteraard geen goed beeld van de service en kwaliteit van het desbetreffende bedrijf.

2. Opmeten
Meet voordat u naar een keukenzaak gaat eerst uw keuken op. Zo kan de keukenverkoper in de winkel aan de hand van uw metingen een goed voorstel maken.

3. Blijf kalm
Veel keukenzaken werken met omzet provisies voor de verkopers. Sommige verkopers doen er dan ook alles aan om u gelijk het koopcontract te laten tekenen. Trap niet in verkooptechnieken als: Dit aanbod is alleen vandaag geldig, of: Deze keuken is misschien niet meer leverbaar. Dit zijn allemaal “smoesjes” om u te laten tekenen. Teken het koopcontract pas als u er klaar voor bent. Teken overigens ook nooit voor de ontvangst van een offerte, zonder dat u het doorheeft kan dit weleens een koopovereenkomst zijn.

Het beste is het voorstel mee naar huis te nemen en er daar nog even goed over na te denken.

4. Prijs
Sommige keukenzaken werken met vaste prijzen ook wel "nettoprijzen beleid" genoemd. Aan de hand van uw budget zal de verkoper proberen voor u de mooiste keuken samen te stellen. Als u een keukenzaak binnenkomt is het vaak vrij snel duidelijk als deze met vaste prijzen werkt, de verkoper zal dit in de regel ook nog vertellen. Op de uiteindelijke prijs is maar zeer weinig onderhandelingsruimte.
Er zijn ook keukenwinkels die met kortingen werken. Kortingen van 40% tot 50% op de uitgangsprijs zijn heel normaal bij dit soort winkels. U krijgt als koper de indruk dat u een goed onderhandelingsresultaat heeft bereikt, terwijl in werkelijkheid iedereen deze ”korting” krijgt. Als ze in dit type winkel naar uw budget vragen ga hier dan circa 10% onderzitten. De uiteindelijke prijs die ze u aangeboden wordt zal waarschijnlijk 10% hoger zijn dat het budget wat u heeft aangegeven.

5. Aanrechtblad
Het aanrechtblad is een heel belangrijk onderdeel van uw keuken. Er zijn veel verschillende soorten aanrechtbladen met elk hun eigen voor en nadelen. Staar u niet blind op de uitstraling van het aanrechtblad maar houdt ook rekening met het onderhoud en de specifieke eigenschappen van het aanrechtblad.

6. CBW keurmerk
Is de keukenzaak CBW-erkend dan biedt dat u als koper enkele extra garanties en de mogelijkheid om de Geschillencommissie in te schakelen bij problemen.

7. Annuleringskosten
Er kan altijd iets gebeuren waardoor u de aanschaf van uw nieuwe keuken wilt annuleren. In de regel zijn de kosten hiervoor bij CBW-erkende keukenzaken 30% van de aankoopwaarde. Dit is heel veel geld. Denk dus goed na voordat u tekent.

8. Wijzigingen
Zorg ervoor dat de koopovereenkomst alle relevante informatie bevat over uw nieuwe keuken. Voor het achteraf wijzigen van een simpel kraantje kunnen hoge kosten worden gerekend ook al heeft de verkoper aangegeven dat dit geen probleem zou zijn. Dit fenomeen doet zich overigens voornamelijk voor bij keukenwinkels die met kortingen werken. Bedrijven die met vaste prijzen werken gaan hier in de regel vriendelijker mee om.

9. Uw gegevens
Veel keukenzaken hebben dezelfde moedermaatschappij. Als u naar verschillende keukenzaken gaat die met hoge kortingen werken is het verstandig niet u naam, adres en telefoonnummer af te geven. Geeft u deze wel dan zal de verkoper kijken of u ergens anders al een offerte heeft gekregen en de nieuwe offerte hierop aanpassen.

10. Betaling
Maak een schriftelijke afspraak over hoe en wanneer er betaald moet worden. Doe dit voordat u de koopovereenkomst tekent. Het is gebruikelijk 30% tot 50% van de koopsom vooraf te betalen, 40% tot 60% bij de oplevering en circa 10% na levering en installatie. Het beste is natuurlijk om niets vooraf te betalen, dan hoeft u ook niet bang te zijn voor een eventueel faillissement van de keukenzaak. Dit is echter niet altijd mogelijk.

11. Intentie
Maak vooraf duidelijk wat uw van de verkoper verwacht. Als u van plan bent om het ontvangen voorstel eerst thuis te bekijken voordat u tekent, geef dit dan vooraf aan. Laat alleen een uitgewerkt voorstel maken (bv 3D tekening) als u een serieuze koop intentie heeft. Het kost een verkoper waarschijnlijk een aantal uren om een op maat gemaakt voorstel te maken. Hij kan(mag) hiervoor verlangen dat u hier serieus mee om gaat.

12. Installatie
Om problemen met de garantie op de keuken te voorkomen is het verstandig de keuken te laten installeren / monteren door monteurs van de winkel waar u de kopen koopt. (toegevoegd nav reactie van Klaas op 3 juli 2014)

10+ Beste Keukens - Alle Top Keukenwinkels
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 73 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2145 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,2 uit 916 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Ter Aar Zuid-Holland) score 8,0 uit 281 ervaringen

U kunt ook de lijst met de Beste 10+ Keukenzaken bekijken.

Reacties
Er zijn 100 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Aanbevelenswaardig”
Betreft I-Kook Door Helgers op woensdag 19 jan 2022 22
Wij hebben een complete keuken gekocht bij i-kook te Sittard. Zijn zeer tevreden over het advies de service de samenwerking en plaatsing van de keuken. De monteur was zeer secuur, werkte door en heeft alles netjes achtergelaten. Ook zijn wij tevreden over de nazorg, enkele weken na oplevering gesprek gehad om zaken nog na te bespreken. Wij zouden er zo weer heen gaan en ook aan familie en vrienden aanbevelen!
“In 1 woord geweldig”
Betreft I-Kook Door Elly op woensdag 19 jan 2022 22
Verschillende winkels geweest toen ik een nieuwe keuken wilde gaan kopen. Bij I-Kook werd ik zonder verplichtingen en opdringerigheid geholpen door Carlos voor een offerte. Besloten om na een paar dagen terug te gaan naar I-KOOK Eindhoven, omdat ik daar het meeste op mijn gemak werd gesteld. Opnieuw werd ik geholpen door Carlos. Die wederom alle tijd voor mij nam, mijn wensen met daarbij alle keuzes liet zien.
Keuken werd daarna netjes ingemeten en netjes op afgesproken tijd en datum geleverd. Een paar dagen later werd mijn keuken gezet door 2 vakkundige mensen, die ook bij I-KOOK horen. Deze hebben mijn keuken zeer netjes geplaatst en alles netjes afgewerkt. In 1 woord geweldig. Ik heb mijn droomkeuken. Bedankt allemaal.
“Dik tevreden”
Betreft I-Kook Door David Fresen op woensdag 19 jan 2022 22
Volledig nieuwe keuken gekocht bij i-kook, en over het algemeen dik tevreden. In mei en juni 2021 zijn we gaan oriënteren naar een nieuwe keuken. Met de hulp van Frank, goede 3D tekeningen en voorbeelden van de frontjes en werkblad hebben we begin juli alle knopen kunnen doorhakken.

Hierbij hebben we gekozen voor zelfmontage: een klus die je niet moet onderschatten, een stuk lastiger dan het in elkaar schroeven van wat IKEA kastjes! Montagehandleidingen zijn over het algemeen niet beschikbaar en hoewel de kastjes gemonteerd geleverd werden, moet je toch nog veel op maat zagen. Tijdens het zelfmontage proces is i-kook overigens wel zeer bereid om te helpen bij vragen en kwam hier telkens vlot op terug. Ook toen er nog een deel van het composiet werkblad moest worden uitgeslepen kwam Frank persoonlijk langs om te helpen

De levering ging helaas niet altijd vlekkeloos. Een opmeetfout voor het werkblad zorgde voor vertraging, apparatuur kwam soms later, alsook incorrecte lades en LEDs. Ook dit is echter allemaal kosteloos door i-kook opgelost. Al met al is het een erg mooie keuken geworden en ben ik zeer tevreden met de service van i-kook. Het vereist enigszins geduld, maar dan heb je ook wat!
“Goede communicatie”
Betreft I-Kook Door Marijn op woensdag 19 jan 2022 22
Erg goed geholpen door Rob van I-KOOK Capelle aan den IJssel. Hij was enthousiast, klantvriendelijk, dacht goed mee, en had onze stijl door voordat we die zelf door hadden (en durfde daarin ook soms wat richting te geven). Ook na het kiezen van de keuken en tijdens en na de plaatsing hebben we goed contact gehad.

Een nadeel vond ik dat er een kleine beschadiging was aan de binnenkant van een keukenkast, die wel vlot is vervangen, en een klein cosmetisch probleempje met een elektriciteitsdraadje dat handiger had kunnen worden geplaatst.
“Mooie keuken en uitstekende nazorg”
Betreft Velthuizen Keukens Door Aline den Wentink-den Hartogh op maandag 17 jan 2022 22
Ik ben enorm prettig geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. De adviseur/ verkoper heeft een ontwerp gemaakt helemaal afgestemd op mijn wensen en mogelijkheden van het huis.
De service is werkelijk prima. Zeer vriendelijk, veel informatie en niets wordt opgedrongen. Het opmeten, de begeleiding en afstemming met de aannemer ter plaatse is gedaan door de projectbegeleider. Dit alles naar volle tevredenheid. Ook de oplevering erg precies en last but not least de nazorg in de vorm van uitleg van de apparatuur aan huis. Ik beveel een ieder die nadenkt over een nieuwe keuken, dit bedrijf van harte aan.
“Communicatie verliep goed”
Betreft I-Kook Door Caroline Castendijk op maandag 17 jan 2022 22
Bij IKOOK ben ik uitgebreid geholpen tijdens het uitzoeken en beslissen. Ik heb een keuken gekocht met aanrecht, wasbak, kraan, inductie kookplaat, oven en afzuigkap, alles werd netjes uitgeplozen en besproken. De communicatie erna verliep via email of telefoon met snelle afhandeling. Afspraken voor het opmeten en monteren zijn ook perfect verlopen, ik kreeg telkens goede informatie, wijzigingen werden op tijd doorgegeven en feedback werd netjes afgehandeld. Tussen uitzoeken en plaatsen van de keuken zat 3 maanden en 10 dagen. TOP!
FOTO VAN CAROLINE CASTENDIJK
“Alles is top verlopen”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door Sabrina Akse op maandag 17 jan 2022 22
Wij hebben onlangs een mooie keuken gekocht bij Arma waar we zeer over te spreken zijn. Wij hebben de zwarte houtnerf front met een donker blad marquina black satin. De opstelling en materialen staan prachtig bij elkaar. Ook zijn wij zeer goed geholpen bij zowel de aankoop aflevering en plaatsing van de keuken echt top verlopen allemaal. En als er wel wat dingen waren werden deze meteen netjes en snel opgelost.
FOTO VAN SABRINA AKSE
“Super”
Betreft Boer Staphorst Door Marga Dijkstra op maandag 17 jan 2022 22
Nieuwe keuken uitgezocht en direct een mooie tekening erbij hoe het eruit komt te zien. Goed advies. Daarna komt er iemand om alles na te meten en wordt de bestelling definitief. Nieuwe keuken werd geplaatst door een zeer ervaren monteur. Zonder gedoe of gezeur was de keuken binnen 5 dagen klaar voor gebruik. Super!
“Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam”
Betreft Keukenwereld XXL Door Jean-Paul op zondag 16 jan 2022 22
Wij zijn heel tevreden met de keuken van Keukenwereld XXL. We werden heel goed geholpen door Ruud, maar ook de andere mensen die wij aan de lijn kregen (of per mail) waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze denken hier echt met je mee. Dat is wel een verademing in vergelijking met andere keuken zaken. We moesten er wel even voor rijden, maar het was de rit zeker waard. Het heeft wel even geduurd voordat de keuken helemaal klaar was, maar dit had meer met Corona te maken (levertijden waren hierdoor wat langer).
“Alles verliep zonder problemen”
Betreft I-Kook Door Sabine op zondag 16 jan 2022 22
We hebben bij I kook een nieuwe keuken gekocht en werden vanaf ons eerste bezoek fantastisch begeleid. Er werd goed meegedacht en wij hebben een aantal ideeën van de verkoper Rob graag aangenomen. Alles verliep zonder problemen...oké we missen nog een klein plankje maar ik ben ervan overtuigd dat dat goed komt. De heren die de levering hebben verzorgd en ook de heren die de plaatsing deden waren ontzettend vriendelijk en beleefd. Ik zal Ik kook bij iedereen willen aanbevelen.
FOTO VAN SABINE
“Zeer tevreden met het gehele traject”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Martin Vollenbroek op zaterdag 15 jan 2022 22
We hebben in 2019 een keuken bij Ekelhoff besteld, welke begin 2020 is geïnstalleerd. Het is wel even zaak om eerst een afspraak te maken om goed geholpen te kunnen worden. Wij werden uitstekend geholpen door Rene Palstring. Rene nam alle tijd voor ons, met goede adviezen. Geen sprake van agressieve verkoopmethoden en direct een scherpe prijs. Duidelijke communicatie ten aanzien van de installatie en afspraak is afspraak. De monteurs waren professioneel, werkten zeer netjes en alles in één keer goed. De door ons gekozen kraan paste helaas niet, vanwege de positie van een later geplaatste vensterbank. Monteur Gerd Bartels heeft actief meegedacht voor een oplossing en zorgde ondertussen voor een tijdelijke kraan. Na een paar weken een paar probleempjes met een losgeschoten luchtafvoer en losgekomen schroeven van een koelkastdeur paneel. Na melding werd dit vlot en definitief opgelost, door wederom een hulpvaardige monteur. Samenvattend zijn we zeer tevreden met de keuken en het totale aankoop, installatie en service traject.
“Een geweldige keuken”
Betreft I-Kook Door Jannie Diemers op zaterdag 15 jan 2022 22
Rob heeft ons door het hele proces heen geloosd. Door zijn kennis en enorme enthousiasme zijn we tot de geweldige keuken gekomen die we nu hebben.
FOTO VAN JANNIE DIEMERS
“Grando Zaandam bedankt”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Ellen kramer op zaterdag 15 jan 2022 22
Nadat mijn vrouw en ik voor een uitbouw van het huis gegaan waren. Moest er ook een nieuwe keuken komen. Na een aantal keukenwinkels hebben bezocht zijn wij bij Grando zaandam terecht gekomen. We zijn zeer goed geholpen door Roy en Sander die de afwikkeling deed. We zijn goed geholpen in de keuzes die we beter wel en niet konden doen. Met een prachtig ontwerp waar we heel blij mee waren. Op de 2 dagen van plaatsing is danny de monteur bezig geweest. Die heeft heel netjes gewerkt en een prachtig resultaat geleverd. Een echte vakman. Grando zaandam zal ik ook bij iedereen aanraden van begin tot eind een heel fijn gevoel met een hele mooie keuken.
FOTO VAN ELLEN KRAMER
“Een aanrader”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Patrick van Dijk op zaterdag 15 jan 2022 22
Gisteren is onze keuken opgeleverd. Het was twee weken afzien van sloop oude keuken tot opbouw nieuwe keuken. Toen wij destijds in de showroom kwamen zijn wij perfect geholpen. Ook wordt er meegedacht om uiteindelijk echt het idee te krijgen dat je iets nieuws krijgt. Ik zou iedereen aanraden om hier zij of haar keuken te kopen
“Een aanrader”
Betreft I-Kook Door Familie ter Hark op vrijdag 14 jan 2022 22
Carlos van I-Kook maakt waar dat hij een betrouwbare en deskundige keukenadviseur is. Hij wil je niets aanpraten, hij geeft de mogelijkheden aan. Wij hebben een complete keuken gekocht. We zijn heel erg tevreden, men heeft waargemaakt wat afgesproken is inclusief montage en de elektricien. Bij vragen altijd bereikbaar en waar nodig snel de oplossing zoeken. Een aanrader, krijg je geen spijt van! Bedankt Carlos.
FOTO VAN FAMILIE TER HARK
“Het eindresultaat is geweldig mooi”
Betreft I-Kook Door Patrick en wendy op vrijdag 14 jan 2022 22
Wij hebben na thuis goed overleg te hebben gehad met zijn tweeën een afspraak met andere van i kook gemaakt zelfs in corona tijd is hier tijd energie en een fijne samenwerking met mooie ideeën uitgekomen.
Er werd goed mee gedacht en omdat de keuken op een totaal andere plek kwam is er flink mee gedacht hoe we het bij het raam netjes zouden maken en het eind resultaat is geweldig mooi. De montage was top. Monteurs zeer netjes en de puntjes op de i ivm wat late levering is perfect nagekomen. Hier worden we blij van en kunnen nu hopelijk jaren van deze keuken genieten. Het hele team van a tot z hartelijk dank
“Zeer tevreden over het resultaat”
Betreft Bemmel en Kroon Door Eric en Femmy van Wezel op vrijdag 14 jan 2022 22
Wij hebben afgelopen winter een nieuwe keuken gekocht en kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn met de manier waarop het proces is verlopen. In de winkel hebben we rustig kunnen kijken naar de verschillende keukens en hebben op die manier een idee kunnen vormen voor onze nieuwe keuken. Tijdens het ontwerpen van de keuken samen met de adviseur konden we bij het maken van een keuze vaak weer even de winkel inlopen om een voorbeeld te kunnen bekijken. Zeer plezierig. Tijdens het ontwerpen kwam de adviseur vaak met handige en verrassende oplossingen.

Nadat we de keuken definitief hadden besteld werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van het bestelproces. Zodat we goed wisten waar we aan toe waren. De keuken werd uiteindelijk zonder mankementen op het afgesproken moment geleverd. Ook de bestelde apparatuur was allemaal aanwezig.
De monteur heeft de keuken vervolgens netjes gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
FOTO VAN ERIC EN FEMMY VAN WEZEL
“Prima begeleiding”
Betreft Keukenloods Door Martin op donderdag 13 jan 2022 22
Wij hebben in deze roerige tijd een keuken gekocht en vonden de manier vanaf het eerste contact tot levering erg goed opgevolgd. Prima begeleiding met het ontwerpen van de keuken. Via Teams en uiteindelijk in de winkel. Ook de installering was een erg professioneel. Fantastische monteur. De planning liep fantastisch ook hier maximale medewerking.
“Aanbevelenswaardig”
Betreft ALL STYLE KEUKENS Door Bas van de Riet op donderdag 13 jan 2022 22
Na de aankoop van onze nieuwbouwwoning zijn wij als eerste op zoek gegaan naar een keuken. Wat voor ons het verschil maakte tussen All Style keukens en de grotere keukenzaken die we hebben bezocht, is het enthousiasme en de persoonlijke benadering waarbij All Style Keukens echt uit ging van onze wensen én de mogelijkheden van de ruimte, terwijl de grote zaken toch meer vanuit standaard-opstellingen dachten. Een groot voordeel is dat All Style keukens de maatvoering van de kasten tot op de millimeter nauwkeurig kan aangeven. Hierdoor ontstond voor ons gevoel het perfecte ontwerp voor onze keuken. We hadden snel een goede prijsinschatting en gedetailleerde tekeningen tot onze beschikking.

Tussen het maken van het ontwerp en het plaatsen zat een periode van ruim anderhalf jaar, vanwege vertragingen in de bouw. In deze periode is er geregeld contact geweest met All Style keukens, o.a. over de technische aansluitingen en bijv. omdat een gemaakte keuze niet meer mogelijk was door een wijziging in het assortiment van een leverancier. De communicatie was altijd snel en duidelijk. Ook toen vanwege de wereldwijde leveringsproblemen m.b.t. apparatuur last-minute allerlei wijzigingen moesten worden doorgevoerd, zijn we hierin snel en adequaat begeleid door All Style keukens, en kregen wij bij plaatsing een tijdelijke leen-oven tot de door ons bestelde oven geleverd kon worden.

Het plaatsen van de keuken is gedaan door een echte vakman met oog voor detail. Alles is ontzettend netjes afgehandeld en de monteur is diverse malen teruggekomen om de puntjes op de i te zetten, zoals de afstelling van de LED-verlichting. De kwaliteit van kasten, lades en sluitsystemen is zeer goed. Al met al zijn wij zeer tevreden met onze keuze voor All Style keukens en kan ik deze partij van harte aanbevelen.
“Ontzettend blij”
Betreft I-Kook Door Jordaan op donderdag 13 jan 2022 22
Wij zijn ontzettend blij met onze keuken van i-kook! Ook de tips en service zijn top.
FOTO VAN JORDAAN
“Een super mooie keuken”
Betreft Keukenloods Door Emma op donderdag 13 jan 2022 22
Ik heb een super mooie keuken ben er heel blij mee. Er werd voldoende tijd voor je gemaakt en goed mee gedacht over de indeling van de keuken wat het praktisch is.
Goede en vriendelijke service en snel geleverd.
“Afspraken worden nagekomen”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Fam. J. Doe op donderdag 13 jan 2022 22
Zeer goed geholpen en geadviseerd door Sven Wensing. We wisten in grote lijnen hoe onze nieuwe keuken er uit moest komen te zien en daarbij zeer goed geadviseerd. Afspraken worden nagekomen en de keuken monteurs waren zeer correct en werkten netjes! Voor iedereen die een kwalitatief goede en betaalbare nieuwe keuken wil, raden wij Ekelhoff Küchen aan!
FOTO VAN FAM. J. DOE
“Super tevreden over het traject”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Richard van der Woude op donderdag 13 jan 2022 22
Nadat we eerst in Nederland hadden gekeken naar een nieuwe keuken hebben we besloten om eens naar Küchenland Ekelhoff in Nordhorn te gaan. De ontvangst was uitstekend en Ralf Averbeck heeft ons op een zeer prettige en kundige manier geholpen waardoor we er eigenlijk snel uit waren. Wij hebben nu een droom keuken in huis en zijn super tevreden over het traject in de winkel, het plaatsen van de keuken en de nazorg! Onze vrienden adviseren wij om eens bij Küchenland Ekelhoff in Nordhorn te gaan kijken als zij een nieuwe keuken willen want daar wordt je op een uiterst prettige manier geholpen en krijg je waar voor je geld.
FOTO VAN RICHARD VAN DER WOUDE
“Super tevreden”
Betreft Bemmel en Kroon Door Shanow op donderdag 13 jan 2022 22
We hebben een nieuwe keuken aangeschaft bij Bemmel en Kroon. Hierbij hebben we een afspraak gemaakt en zijn we alle opties doorlopen. Uiteindelijk super tevreden de winkel uitgelopen. Ook het plaatsen was super. Dank bemmel en kroon.
FOTO VAN SHANOW
“Een prachtige keuken”
Betreft Keukenloods Door Cora Amsing op donderdag 13 jan 2022 22
Goede informatie, Fredy nam alle tijd en was ook na bestellen altijd bereikbaar en wijzigingen waren nooit een probleem, alles keurig verpakt en compleet afgeleverd op de afgesproken datum, de keuken is prachtig geworden
FOTO VAN CORA AMSING
“Perfect”
Betreft I-Kook Door M. Uittenbogaard-Schweig op donderdag 13 jan 2022 22
Wij zijn erg goed door Jordi geholpen met het kiezen en bij de begeleiding van het kopen van onze nieuwe keuken bij I-Kook Zoetermeer. Compleet geleverd zonder beschadigingen. Ook het plaatsen door onze aannemer ging zonder problemen. Alles paste en klopte. Kortom: perfect!
FOTO VAN M. UITTENBOGAARD-SCHWEIG
“Top service”
Betreft Keukenloods Door REDER Finance op donderdag 13 jan 2022 22
Prachtige nieuwe keuken gekocht voor ons nieuwe pand aan het Oostereiland in Hoorn! Top service, snel en keurig geleverd!
“Een prachtige keuken”
Betreft I-Kook Door M.J. op donderdag 13 jan 2022 22
Vanaf het begin waren de gesprekken erg prettig. Er werd goed met ons meegedacht en er zijn verscheidene opties besproken. We hebben nu een prachtige keuken staan en de nazorg is uitstekend!
“Een tevreden klant”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Robert Sandbergen op donderdag 13 jan 2022 22
In een aantal bezoeken werden we behendig, gastvrij en professioneel geadviseerd door Sven Wensing. Maar de begeleiding hield niet op na het tekenen van de offerte. Ook in de levering en het inmeten van de keuken in onze oude woning was duidelijk dat Ekelhoff alles onder controle wil houden om de klant tevreden te stellen. Twee jaar later is het nog elke dag genieten van de nieuwe keuken!
“Klasse”
Betreft Middelkoop Culemborg Door Gerrit Boswijk op woensdag 12 jan 2022 22
Bij de aankoop van de keuken zijn wij vakkundig en vriendelijk geholpen. Tijdens het plaatsen paste alles en er ontbrak niets en er waren geen beschadigingen zover we dit nu kunnen zien omdat we er nog geen gebruik van hebben gemaakt. Het installeren is gedaan door een vakman die punctueel, rustig en een eersteklas vakman was. Alle verpakkingsmateriaal is daarna keurig opgehaald. Klasse!
“Alles echt top geregeld”
Betreft I-Kook Door Jeroen en Anita van Es op woensdag 12 jan 2022 22
Super blij met onze keuken van i-kook! Hele goede service, één belletje en alles word geregeld. Onze vaatwasser zat er bij levering niet bij, die heeft Jordi Neefe de dag dat hij daar geleverd werd persoonlijk bij ons thuis gebracht! Ik kan niks negatiefs bedenken, alles echt top geregeld. Bij een volgende keuken gaan wij zeker weer naar i-kook!
FOTO VAN JEROEN EN ANITA VAN ES
“Van begin tot eind een uitmuntende ervaring”
Betreft Poggenpohl Den Bosch Door Familie Verlind op woensdag 12 jan 2022 22
Wij zijn inmiddels vier jaar geleden naar Poggenpohl Den Bosch bij Rob en René terecht gekomen naar aanleiding van de beoordelingen op Qasa. Het lukte ons bij verschillende keuken aanbieders niet om het gevoel te krijgen dat dit de droomkeuken ging worden voor ons nieuwbouwhuis. Daarom de rit van Den Haag naar Den Bosch voor lief genomen. De ervaring is van begin tot eind uitmuntend geweest. Zakelijke René en creatieve Rob zijn een uitstekend duo dat een prettige sfeer van samenwerken neerzet en met hun professionaliteit richting geeft in ontwerp van de keuken bezien binnen de hele inrichting vd begane grond. Er werd ook een advies gedaan voor een licht plan. Men had veel geduld met de talloze vragen die wij hebben gesteld en wist hiermee twijfel altijd weer weg te nemen. Soms duurde het lang voordat wij een reactie kregen en moesten we Rene even helpen herinneren, maar dan werd het altijd snel opgepakt. We kregen een goede offerte, die concurrerend was met andere keukenaanbieders in het hogere segment. De montage van de keuken verliep perfect. Keuken nu bijna een jaar in gebruik en zeer tevreden! Het is echt de parel van onze woning. Goede, praktische indeling en inrichting, mooie materialen, kan allemaal tegen een stootje en bovenal schitterende uitstraling! Ook de nazorg is zeer goed (lade voor afval ging niet goed open en dicht, werd meteen vervangen. Kreeg keramisch blad niet goed schoon en kwam iemand voor langs om te demonstreren hoe dat moest). Bedankt Rob en Rene voor onze droom keuken en het leuke proces daar naartoe!
“Keuken, badkamer en wc”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Nicky van Driel op woensdag 12 jan 2022 22
Onze keuken, badkamer en wc laten doen via Grando Delft.

In de showroom een super goede service, en na het bestellen tevens een goede service en inspanning van de werknemers.

Voor de wc en de badkamer heeft Grando een aannemer weten te regelen, Umit. Deze man kan met zijn team werkelijk alles. Niks is te gek en alles is tot in de puntjes uitgevoerd. Zeer ervaren vakmensen. Mocht je je badkamer laten doen, raad ik dit ten zeerste aan!
“Dank voor de mooie keuken en perfecte levering”
Betreft Poggenpohl Den Bosch Door Ruud Kerckhoffs en Yvonne op dinsdag 11 jan 2022 22
Na diverse bezoeken aan de showroom (Zowel fysiek als virtueel) hebben wij een keuken schitterend ontworpen keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis, dat we bouwden onder eigen beheer.
Hierna enkel positieve ervaringen. Alle afspraken, leveringen, tekeningen, etc etc waren op tijd en keurig gecommuniceerd. Montage en levering van spullen volledig en onmiddellijk 100%. Een aantal kleine opleverpunten werden na 3-4 weken opgeleverd waarna alles 100% gereed was.
Mocht ik nogmaals een keuken moeten bestellen dan zal ik zeker terug gaan en hier weerom een bestelling plaatsen. Is een leverancier waar ik letterlijk op kon bouwen!!! Bob en René, dank voor de mooie keuken en perfecte levering !!
“Blij met de nieuwe keuken en badkamer”
Betreft Grando Keukens & Bad Door R van Maarschalkerweerd op dinsdag 11 jan 2022 22
Goed geholpen door verkoper in inrichting en advies. Wij hebben een badkamer en keuken gekocht.
“Een geweldig bedrijf”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Fam. J. Brunner te Almere op dinsdag 11 jan 2022 22
In één woord wat een geweldig bedrijf van kopen van een keuken tot aan afbreken oude keuken en installeren nieuwe keuken. Zij denken constant mee. Zeker een top aanrader, ze doen zoveel meer. de afwerking is perfect en als je later toch nog iets wilt bij laten zetten is dat totaal geen probleem.
“We genieten elke dag van de nieuwe keuken”
Betreft Kitchen4all Door Ad en Caroline van den Vlekkert op maandag 10 jan 2022 22
Wij zijn door Mark Schoppema super geadviseerd bij de aankoop van onze keuken bij Kitch4all. Hij had alle tijd om onze droomkeuken samen te stellen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en genieten er elke dag weer van!
FOTO VAN AD EN CAROLINE VAN DEN VLEKKERT
“Een mooie keuken”
Betreft Boer Staphorst Door M. Hiemstra op maandag 10 jan 2022 22
Zeer tevreden. Kwam al vaak bij Boer om hun uitgebreid assortiment en had al vaak gehoord over hun goede service. Nu met behulp van zeer prettig advies van Roeland een mooie keuken uitgezocht. Alles door Boer laten regelen, demonteren oude keuken, stucadoren, plaatsen nieuwe keuken en schilderen. Alles prima geregeld, erg blij met de nieuwe keuken.
“Een geweldige ervaring”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Bep Baars op maandag 10 jan 2022 22
Mijn ervaring met Grando Keukens is heel geweldig. Nou moet ik eerlijkheidshalve ook vertellen dat het behoorlijk lang geleden was dat ik een nieuwe keuken aan heb geschaft, dus mijn verwachtingen waren er wel, maar niet echt gestoeld. Maar alles heeft mij veel inzicht gegeven dat deze vakkundigheid van jullie, boven alle verwachtingen was. Ik heb hier veel van geleerd, nooit geweten dat alles tot in detail is voorbereid. Tot het leveren van alle onderdelen van de keuken, dat was in volorde van de werkwijze van de keukenzetters. Het was ook reuze gezellig, klantvriendeliljk en bij weggaan (dagelijks) keurig achterlatend. Kortom, mijn PETJE af.
FOTO VAN BEP BAARS
“Toilet na keuken en badkamer”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Annette van Hirsel op maandag 10 jan 2022 22
Prima informatie en service. Nadat we over de koop en installatie van de keuken en badkamer zeer tevreden waren hebben we nu ook de gastentoilet door Grando laten renoveren.
“Het is een prachtige keuken geworden”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Ans van Bommel op zondag 9 jan 2022 22
Bijzonder vriendelijk geholpen en voortreffelijk geadviseerd. Niet gepusht om dure keuzes te maken. Verkoopster Iris heeft alles in het werk gesteld de keuken bij ons op tijd geleverd en gemonteerd te krijgen. Levering geheel volgens afspraak en ook de montage gebeurde soepel en efficiënt. Het is een prachtige keuken geworden! Het contact met Grando is ook zeer prettig en persoonlijk.
FOTO VAN ANS VAN BOMMEL
“Topbedrijf”
Betreft I-Kook Door William Sassen en Mariska Bogerd op zondag 9 jan 2022 22
In 2018 hebben we onze 1e keuken hier gekocht en zijn zo goed geholpen omdat het echt een maatwerk keuken was i.v.m. een kleine oppervlakte. In 2021 kregen we een nieuwe woning waar een nieuwe keuken in geplaatst moest worden. Uiteraard zijn we weer naar i-Kook Alphen aan den Rijn gegaan en weer heel goed geholpen door Frans Kooij. Hij heeft ons hele goede adviezen gegeven, tevens kon de keuken geleverd en geplaatst worden wanneer het in onze planning paste. De monteurs die de keuken geplaatst hebben waren echte vakmannen en heel vriendelijk. Topbedrijf wij zouden dit iedereen aanraden!
FOTO VAN WILLIAM SASSEN EN MARISKA BOGERD
“Van begin tot eind...heel goed”
Betreft Keukenloods Door Ad van Elsäcker op zondag 9 jan 2022 22
Kundig advies gehad bij uitzoeken van keuken. Fijne en vlotte opvolging igv vragen
Een goede, eerlijke prijs. Na contract ook nog een flexibele opstelling bij kleine wijzigingen. Persoonlijke inspanning van verkoper (Geert) voor tijdelijke oplossing toen Siemens oven niet op tijd kon leveren. Planning van installatie probleemloos. Installatie kundig en secuur. Blijvend goede respons op vragen, ook na oplevering. Verkoper blijft de contactpersoon van begin tot eind...heel goed !
“Blij met de nieuwe keuken”
Betreft I-Kook Door Den Heyer op zondag 9 jan 2022 22
Bij I-Kook in Veenendaal een keuken gekocht. Goed informatie gekregen. Ze nemen echt de tijd voor je en denken met je mee. Ze geven zelf ook vrijblijvende suggesties over de inrichting en de opstelling en plaatsing van de keuken.
“Nuttige tips bij het kiezen”
Betreft I-Kook Door wilco tiggelaven op zaterdag 8 jan 2022 22
Keuken gekocht. Werden goed geholpen bij het kiezen; nuttige tips en geen verkooppraatjes. Daarna ging het ook prima; het inmeten ging prettig en kregen de informatie zelf ook op de mail; duidelijk wat we moesten voorbereiden (deden we zelf); de levering was keurig op tijd en alles was OK en het plaatsen ging snel en goed. Een paar kleine dingen waren niet goed en die worden aangevuld ... en als ik dan toch een negatief puntje noem ... dat duurt dan wel weer lang. 9 februari terwijl de keuken op 3 december is geplaatst.
FOTO VAN WILCO TIGGELAVEN
“Van begin tot eind top service”
Betreft I-Kook Door Judith Van der wal op zaterdag 8 jan 2022 22
Wij hebben hier een complete keuken gekocht, van begin tot eind top service. Onze verkoper dacht goed met ons mee. En toen er een klein probleempje was, werd dit zonder problemen direct opgelost.
FOTO VAN JUDITH VAN DER WAL
“Op de communicatie na heel tevreden”
Betreft Eigenhuis Keukens Door Anne Daamen op zaterdag 8 jan 2022 22
De communicatie kan beter, we moesten vaak lang wachten op een reactie over o.a. de offerte en de leverdatum. Maar ook de boiler die opgehaald zou worden (bleek niet nodig te zijn i.c.m met warmtepomp), staat nu 5 maanden verder nog steeds in huis. De keuken zelf zijn wij heel tevreden over. Wij hebben de keuken zelf geplaatst en alles was correct geleverd. Wij zijn fijn geholpen en goed geadviseerd door Mireille in de winkel! Ook de prijs voor wat je krijgt viel ons uiteindelijk mee. Op de communicatie na, zijn wij heel tevreden over Eigenhuis Keukens.
FOTO VAN ANNE DAAMEN
“Een aanrader”
Betreft BSK Keukens Door Jacco en Gerry van Buren op zaterdag 8 jan 2022 22
Na bij 8 verschillende keuken bedrijven een gesprek te hebben gehad hebben we gekeken waar we het prettigste geholpen en het beste gevoel bij hadden. Dit was niet de goedkoopste en van te voren dachten we dat we daar voor zouden gaan.
Eric Brandemann heeft ons vanaf dag 1 heel fijn geholpen en krijg koffie om rustig een gesprek te voeren. Geen vraag was gek voor hem ondanks dat ik regelmatig met een plaatje van een website met ideeën aan kwam. Hij helpt meedenken in alles wat voor ons belangrijk is en geeft eerlijk mening ook al zou dit een goedkopere oplossing zijn. Je voelt je gehoord en welkom.
Onze hele begane grond is verbouwd en daarom was het moeilijk voor te stellen hoe een nieuwe keuken eruit zou zien. Eric lost dit op om zo realistisch mogelijk een idee te maken waar zelfs de kleur van de muur, een aanbouw en ramen te zien waren. Heel fijn. We zijn ook erg tevreden met de nieuwe keuken. De kleuren, het blad en de apparaten zijn fijn. Het recirculatie systeem van de Etna afzuiger was een probleem en ook daar heeft Eric in meegedacht en actie ondernomen. Top. Zijn baas mag trots op hem zijn! Al met al dus een aanrader om je keuken bij BSK, en mogelijk bij Eric, te kopen.
FOTO VAN JACCO EN GERRY VAN BUREN
“Complete keuken gemonteerd”
Betreft Keukenhal Door frank op vrijdag 7 jan 2022 22
We zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van onze nieuwe keuken. Er werd goed meegedacht en de prijs-kwaliteitsverhouding is echt top. Heel veel keuken voor een vriendelijke prijs. Geen sprake van lokkertjes die uiteindelijk niet waargemaakt worden, zoals bij andere keukenfirmas nog wel eens het geval is. Gewoon meteen een duidelijk verhaal met een mooi aanbod. No nonsens, zij begrijpen waarnaar de klant op zoek is en doen al het mogelijke om daaraan te voldoen.
“Dank”
Betreft I-Kook Door Fam Rooij op vrijdag 7 jan 2022 22
Voor nieuwe keuken maar eens gaan kijken en praten bij I-Kook in Capelle aan den IJssel. Troffen daar keukencoach Jimmy Bonsel die goed met ons meedacht. Besloten de keuken daar te bestellen. De begeleiding van Jimmy was erg fijn. Bij Siemens kan de levering van apparatuur lang duren. Dat was voor ons een aanvaardbaar risico. Wij waren blij verrast dat Jimmy ons de dag voor de bezorging kon melden dat alle apparatuur van Siemens aanwezig was. De keukenmonteurs waren vriendelijke vakmensen. Ze hebben de keuken naar volle tevredenheid voor ons geïnstalleerd. Wij zijn ongelofelijk blij met onze nieuwe keuken. Nogmaals dank I-Kook!
Fam. Rooij
“Ontzettend blij met onze keuken en badkamer”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Giusi van Beest op vrijdag 7 jan 2022 22
Bent u opzoek naar een nieuwe keuken of badkamer?? Stop maar met zoeken en neem contact op met Kevin Galesloot. Kevin heeft ons ontzettend goed geadviseerd en geholpen. Zeer vrolijke joviale man, denkt goed mee, oprecht over de prijs. Hij zegt waar het op staat, een no nonsense man en daar hou ik van! Ontzettend blij met onze keuken en badkamer!! Echt meer dan prachtig geworden!! Dus Grando een dikke 10 van mij!!
FOTO VAN GIUSI VAN BEEST
“Een mooie keuken”
Betreft I-Kook Door Jw henzen op vrijdag 7 jan 2022 22
Een goed keukencentrum ben erg goed geholpen en goed advies gekregen zowel van Matthew en Magda en vooral een mooie keuken dank jullie wel en PS ook de monteurs Marcel Patrick
FOTO VAN JW HENZEN
“Top service”
Betreft Keukenwereld XXL Door Tuitert op vrijdag 7 jan 2022 22
Ik kan alleen maar zeggen TOP!! We zijn super goed geholpen, met de aanschaf van onze keuken. Ik had vooraf wat foto's gestuurd van wat we in ons hoofd hadden en wat we echt heel graag wilden. Dit was omdat door de corona de zaak was gesloten, toen hebben ze 3 ontwerpen gemaakt met onze wensen en binnen het budget wat we hadden aangegeven. Hierna hebben we online samen alles besproken en bekeken. En toen we weer de winkel in mochten alles live nog eens bekeken en besproken. Bij de aankoop kregen we ook nog een super leuk cadeau. Afgelopen maandag is de keuken gemonteerd en de volgende dag kwamen ze gelijk al een kijkje nemen of alles naar onze wens was en of er nog aanpassingen gedaan moesten worden. Ook bij dit bezoek weer heel attent met wat lekkers erbij. Dus wat ik al zei TOP service, klantvriendelijk, en in de weer voor hun klanten.
“Niets dan lof”
Betreft Keur Keukens Door W Deelstra op vrijdag 7 jan 2022 22
Onze keuken is in febr 2021 geplaatst. Niets dan lof. Van de aankoop tot het plaatsen. Alles was perfect in orde. Op de koelkast na. Er is 2 x een monteur langs geweest. De koelkast maakt heel veel herrie. Tot mijn verbazing werd de eerste keer een stuk karton er tussen gepropt en de tweede keer een stuk rubber slang. Nog steeds maakt hij heel veel herrie. Voor zo'n dure keuken mag dit toch echt niet.
“Zeer flexibel in plaatsen van de keuken”
Betreft Satink Keukens Door Jurriaan op vrijdag 7 jan 2022 22
We zijn erg blij met onze keuken van Satink. De service en communicatie waren erg goed en bovendien waren ze flexibel met het moment van plaatsen. Zeker een aanrader dus!
“Erg blij met het resultaat”
Betreft Keur Keukens Door Iris Weimar en Kees Heijne op vrijdag 7 jan 2022 22
We hebben een nieuwe keuken gekocht met behoud van bestaande apparatuur. Cornelis heeft ons deskundig en zorgvuldig geadviseerd, en de mensen die de keuken plaatsten waren ook zeer vakkundig en zorgvuldig. Een kast die achteraf niet zo geleverd was als besteld, is in overleg met ons naar tevredenheid aangepast. We zijn heel erg blij met het resultaat en dus ook met onze keuze voor Keur.
“Prima service”
Betreft I-Kook Door Bianca Heppe Boon op vrijdag 7 jan 2022 22
Goed geholpen en er waren wat problemen met levering geweest van de kookplaat en een deurtje maar dat is prima opgelost we hebben de keuken daar besteld en laten installeren. Daarnaast heeft het aangesloten bedrijf ook de muur voor ons gesloopt. Prima service.
FOTO VAN BIANCA HEPPE BOON
“Een fijne winkel”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Jolanda op vrijdag 7 jan 2022 22
Grando Tilburg Reeshof is een fijne winkel. Ik werd steeds goed en snel geholpen. Blijkbaar is het normaal dat er altijd iets fout is bij het plaatsen van een gekochte keuken, zo ook bij mij...maar prima opgelost. Erg vriendelijk contact en opvallend goed is dat ze je naam nog kennen als je 5 maanden later nog eens langs komt
FOTO VAN JOLANDA
“Ze willen iets goeds afleveren”
Betreft Ardi Keukens Door Pauline Meriën op vrijdag 7 jan 2022 22
Het bestellen van de keuken gaf al een onwijs goed gevoel, de adviseur nam heel ruim de tijd om alles precies naar onze wensen te krijgen en heeft daarbij ook heel goed aan ons budget gedacht. Tussen het bestellen en leveren zat een aantal maanden, tussendoor werden wij via de mail op de hoogte gehouden van de vorderingen. Het plaatsen van de keuken gebeurde door echte professionals waarvan je merkt dat ze plezier hebben in hun werk en echt iets goeds af willen leveren! De keuken is prachtig geworden en we zijn er heel erg blij mee! Ardi is echt een aanrader!
FOTO VAN PAULINE MERIËN
“Een dikke dikke 10”
Betreft Keur Keukens Door Martin en Anita op vrijdag 7 jan 2022 22
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem, dit is de beste keuze ooit geweest. Het hele team van verkoop t/m montage is ongelooflijk professioneel. Je wordt er echt als klant/mens behandelt. Ook het montageteam, keukenwerk, zijn toppers. Alles wat ze doen is keurig en ze zijn super netjes. Ze denken zo goed met je mee naar oplossingen. Alles kan, niks moet. Niemand loopt te pushen ze laten je helemaal vrij in je keuze, en geven tegelijkertijd adviezen bij je keuze. Alles loopt ook goed bij hun. Ze blijven tot eind contact met je houden of alles goed gaat. Dikke dikke 10 voor Keur keukens Haarlem. Ik zou echt iedereen aanraden hier voor een keuken te gaan. Team Keur keukens Haarlem dank jullie wel.
“Goede service en ga zo door”
Betreft I-Kook Door Rahul & Vashna Barsatie op vrijdag 7 jan 2022 22
Wij zijn op een zeer deskundige wijze geadviseerd door keukenverkoper Jimmy. Wat wij heel fijn hebben ervaren is dat Jimmy geen doordrammer is. Hij heeft eerst geluisterd naar onze wensen waarop hij daarna zijn adviezen kon geven. Dit heeft hij op en top gedaan, zowel theoretisch als met praktische voorbeelden. Hij nam er echt de tijd voor om ons te laten zien wat wel goed en minder goed past. Zo hebben wij zijn adviezen goed opgevolgd en is hij aan de slag gegaan om de keuken te ontwerpen. Wel, we moeten eerlijk bekennen, het is een prachtige woonkeuken eiland geworden met de juiste kleuren combinatie. Wij zijn heel erg blij en gelukkig met deze keukenopstelling. Wij willen Jimmy ontzettend bedanken voor zijn genomen tijd en moeite. Dit wordt zeer gewaardeerd. Jimmy je bent een topper samen met je collega Rob. Super vriendelijke en gastvrije heren die klaar staan voor hun klanten. Goede service en ga zo door!
“Ongelofelijk tevreden”
Betreft Ardi Keukens Door Jannie Butijn op vrijdag 7 jan 2022 22
Vanaf het moment dat ik de showroom binnenstapte totdat de monteurs wegreden nadat ze de keuken geplaatst hadden kan ik terugkijken op een mooi proces waarin klant en bedrijf constant met elkaar in contact waren met het doel om de klant tevreden te hebben over het product wat ze leverden. En dat is op een hele prettige, warme manier ongelofelijk goed gelukt.
“Uitermate klantvriendelijk”
Betreft Artic Keukens Door Quintus Winkler op vrijdag 7 jan 2022 22
Zowel Artic als Levi laten meteen zien dat ze uitermate klantvriendelijk zijn, transparant in prijs en gemaakte afspraken nakomen. We hebben dan ook al een aantal bekenden doorgestuurd en raad iedereen ook aan in de zoektocht naar een keuken in ieder geval een bezoek te doen aan de mooie showroom!
“Een landelijke keukem met moderne apparatuur”
Betreft I-Kook Door M.C Smolenaars op donderdag 6 jan 2022 22
Een afspraak met Milou voor een landelijke keuken icm moderne apparatuur. We hadden een paar specifieke wensen bv; een zwarte spoelbak verzonken in het aanrechtblad, geschikt voor een quooker. Milou heeft enorm haar best gedaan om dit te realiseren en met succes. ondanks onze kleine keuken wilden wij genoeg bergruimte. Milou kwam met ideeën/ voorstellen waar we ons in konden vinden. de keuken die wij voor ogen hadden is geplaatst en we zijn er superblij mee! bedankt Milou voor alle inspanningen, advies en inbreng. Top!
“Erg tevreden”
Betreft Voortman Keukens Door Fam de Wilde op donderdag 6 jan 2022 22
Super goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. Het is voor ons een plaatje geworden, en we zijn er erg tevreden mee.
FOTO VAN FAM DE WILDE
“Super”
Betreft LAB21 Door Joost op donderdag 6 jan 2022 22
Erg meedenkend voor een meest praktische PVC vloer voor in de keuken! Ook goed meegedacht over de onder vloer en plinten. Super!!
FOTO VAN JOOST
“Aankoop complete keuken”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Belinda op donderdag 6 jan 2022 22
Er is goed met ons meegedacht, goede uitleg over de voor en tegens van diverse materialen. Het plaatsen van de keuken is ook heel netjes en vlot gedaan. Na een jaar kregen we een telefoontje of de monteurs nog een keer langs moesten komen voor het geval er nog puntjes zijn.
“Vriendelijk, deskundig en gründlich”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Dhr. M. Schilder op donderdag 6 jan 2022 22
9 jaar geleden heb ik hier een keuken gekocht. Vriendelijk, deskundig en gründlich geadviseerd door adviseur Jürgen Piesche. Hij adviseerde onder andere om geen afzuigkap aan te schaffen omdat deze afbreuk zou doen aan de architectuur van mijn woning en er genoeg kubieke meters lucht boven het fornuis aanwezig zijn, dat bleek een goed advies te zijn. De montage van de keuken was strak gepland en ging grondig. Ook bij de vervanging van onderdelen die het begaven, zoals een transformator, is de service goed.

Enige minpuntje was een chagrijnige monteur, die tegen mijn vrouw uitviel dat de maatvoering van de keuken enkele millimeters afweek, terwijl een collega van hem dat nagemeten had. Daarnaast goed om te beseffen dat zij als Duits bedrijf geen loodgieterswerk aan gas en elektra in Nederland mogen verzorgen, hiervoor moet een Nederlands installatiebedrijf extra worden ingeschakeld.
“Een echte aanrader”
Betreft I-Kook Door Familie Puijmbroeck op donderdag 6 jan 2022 22
Een nieuwe keuken kopen...Geweldig, maar die gladde verkopers bij alle andere keukenzaken, daar zagen we zo tegenop. Totdat we I-kook vonden op internet. Bij binnenkomst merk je het verschil al. We konden rustig kijken, de keukencoaches zijn indien gewenst te raadplegen. We maakten een afspraak bij I-kook Capelle a/d IJssel en Jimmy Bonsel werd onze coach. Wat een fijne relaxte sfeer. Jimmy dacht met ons mee, gaf advies en presenteerde ons een geweldig ontwerp van onze droomkeuken. Op 9 december zou de keuken worden geplaatst. Helaas was het stucwerk op de plek van de keuken net niet droog genoeg. De monteur nam in overleg met Jimmy geen risico. De keuken werd niet geplaatst. Daar zaten we dan vlak voor kerst.. Jimmy en collega's hebben alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat het plaatsen toch voor de kerst ging gebeuren en met succes. Twee fantastische monteurs hebben zo keurig gewerkt. Het eindresultaat vinden wij geweldig. Het hele proces bij I-kook voelde als een warm bad. Kan het iedereen aanraden hier een keuken te kopen. Geen nummer, maar persoonlijke service die je nog maar weinig vindt. Een echte aanrader!
FOTO VAN FAMILIE PUIJMBROECK
“Echt top service”
Betreft I-Kook Door Nadia op donderdag 6 jan 2022 22
Een half jaar na installatie nog steeds erg blij met de nieuwe keuken! Ontzettend goed meegedacht door Matthew van I-Kook Huissen, waardoor we ondanks zeer de beperkte ruimte toch voldoen opslagruimte konden creëren. Ook werd er niet moeilijk gedaan om een kastje te plaatsen om de boiler heen, waardoor deze mooi is weggewerkt.

Ook het inplannen van de levering en de installatie ging erg makkelijk ondanks dat het midden in de zomervakantie was en ik ook met een onregelmatig werkrooster zat. Matthew was ook laagdrempelig in contact, mijn vragen werden altijd zeer snel beantwoord. De installateur, Patrick, was heel vriendelijk en gaat zeer snel te werk, waardoor ik snel gebruik heb kunnen maken van mijn keuken!

Echt top service, ik zou I-Kook aan iedereen aanraden! Ik ben nog nooit zo stress-vrij een verbouwing door gekomen.
FOTO VAN NADIA
“Aanbevelenswaardig”
Betreft Ardi Keukens Door AW op donderdag 6 jan 2022 22
Mooie zaak, verkoopadviseur neemt echt de tijd voor je, ook nadat de handtekening gezet is! Eigen monteurs komen de keuken plaatsen, werken zeer netjes.
“Een mooie keuken met super service”
Betreft Artic Keukens Door Bianca Roest op donderdag 6 jan 2022 22
Wij zijn door Levi fantastisch geholpen in de winkel alle tijd veel keuze, vriendelijk en kundig. Luuk heeft onze keuken geplaatst wat een topper zeer, probleem oplossend en zeer precies. Kan het iedereen aanraden die op zoek is naar een mooie keuken met super service.
FOTO VAN BIANCA ROEST
“Een prachtige keuken”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door A. Schotman op donderdag 6 jan 2022 22
Wij werden vriendelijk ontvangen. Er was voldoende tijd en aandacht voor ons. Fijn gesprek in het Nederlands met Michael Voet gehad die ons goede tips en adviezen gaf. Tijd om rustig na te denken en eventuele aanpassingen te doen bij een volgende afspraak. Resultaat was de aankoop van een prachtige keuken. Het plaatsen van de keuken ging goed georganiseerd en er werd vlot en netjes gewerkt.
FOTO VAN A. SCHOTMAN
“Uitermate tevreden”
Betreft Kex Keuken Expert Volendam Door Casper en Evelien op donderdag 6 jan 2022 22
Wij zijn bij het uitzoeken van de keuken geholpen door Cees Kwakman die ons verassende tips heeft gegeven. De keuken is compleet afgeleverd en we zijn er super blij mee. De apparatuur is ook naar volle tevredenheid. Ons advies is dan ook loop eens binnen bij Kex.
“Een prachtig resultaat”
Betreft Lauwers Keukens Door Fam de Laat op woensdag 5 jan 2022 22
Tijdens het oriënteren op keukens en keukenbouwers raakten we steeds verder verwijderd van onze eigen wensen. Bij Lauwers keukens hadden we wel meteen het gevoel dat we als klant echt gehoord werden. Jack neemt je persoonlijke wensen serieus en zal altijd met je mee denken, zonder hierbij afbreuk te doen aan zijn kwaliteit. Jack is eerlijk en duidelijk. Het was best een spannende verbouwing, omdat we de complete keuken en woonkamer wilden omdraaien. Dankzij de 3D tekening kregen we hier echt een goed beeld bij. Bij plaatsing van de keuken bleek er transportschade op twee frontjes te zitten. Geen probleem, deze werden meteen opnieuw besteld en vervangen. Dankzij de passie van Jack en Jolanda en het deskundige werk van top team Mike, Remco en Rick hebben we een prachtig resultaat gekregen. Precies de mooie, natuurlijke look die we voor ogen hadden.
FOTO VAN FAM DE LAAT
“De vloeren zijn een eyecatcher in ons huis”
Betreft Knulst Vloeren Door Marjon op woensdag 5 jan 2022 22
Ook wij moesten er aan geloven, nieuwe vloeren. Wat ons in eerste instantie nogal lastig leek, want wij waren op zoek naar iets bijzonders. Iets anders dan anders was onze wens. Nou het is gebleken, bij Knulst zaten wij goed.

Wat een keuze! In de winkel werden wij bij gestaan door een verkoper van Knulst. Dit hebben wij als prettig ervaren. Gelukkig hebben wij uit een breed assortiment toch de vloeren kunnen kiezen welke bij ons passen.

In de woonkamer en keuken is onze keuze gevallen voor een mooie houten 'versailles' afgewerkt met een donkere olie. Voor de overloop boven hebben wij gekozen voor een ander bijzonder houten patroon. De slaapkamers zijn voorzien van 'Hollands patroon', uiteraard ook deze van hout. Prachtig! Complimenten voor de legger, want wat is dit vakkundig gedaan! Arbeidsintensief maar iedere keer weer stond de legger om 07:00uur s' ochtends met veel enthousiasme voor onze deur.

Voor de bijkeuken en badkamer hebben wij gekozen voor gietvloeren. Ook hier zijn wij nog steeds zeer tevreden over.

De prachtige vloeren zijn een eyecatcher in ons huis. Kortom, wij bevelen Knulst Vloeren zeer zeker aan!
FOTO VAN MARJON
“Een aanrader”
Betreft I-Kook Door Boy en Denise op woensdag 5 jan 2022 22
Bij toeval zijn wij terecht gekomen bij I-Kook. Wat zijn wij enorm goed geholpen door André! Van begin tot het eind was de communicatie perfect. Tijdens het bedenken van onze droomkeuken kregen wij fijne adviezen en werd er meegedacht. Ondanks dat wij een huis hebben gekocht in Uithoorn was het geen probleem om voor André langs te komen vanuit Capelle om alles in te meten, wat een service. Wanneer wij tussendoor vragen hadden over leidingen of elektra konden wij altijd bellen. Wij raden iedereen aan om hier een keuken te kopen!
FOTO VAN BOY EN DENISE
“Ontzettend tevreden”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Familie Öztürk op woensdag 5 jan 2022 22
Wij zijn ontzettend tevreden met de aankoop van onze keuken bij Grando Heerhugowaard. Nadat wij wekenlang gezocht hadden naar onze droomkeuken, kwamen wij uiteindelijk bij Grando terecht. Het hele team heeft ons goed geadviseerd over de mogelijkheden met onze ruimte. Het is een kastenwand geworden met een groot eiland. De levering en installatie was zoals gepland. Wij kunnen nu eindelijk genieten van onze prachtige nieuwe keuken. Wat ook fijn is aan Grando: er zijn veel keukens in verschillende stijlen en de kwaliteit is zeer goed.
FOTO VAN FAMILIE ÖZTÜRK
“Echt een aanrader”
Betreft I-Kook Door Hilde van Engelen op woensdag 5 jan 2022 22
Volledige keuken gekocht bij Sven bij I-kook. Mega tevreden en heel blij met het eindresultaat. Heel erg behulpzaam en meedenkend. Na een aantal maanden in gebruik te hebben ook heel blij met de kwaliteit van alle apparatuur. Snelle levering en echt een aanrader!
FOTO VAN HILDE VAN ENGELEN
“Nieuwe keuken, badkamer en toiletten”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Mark den Hooglander op woensdag 5 jan 2022 22
Vanwege onze verhuizing waren we op zoek naar een nieuwe keuken en nieuw sanitair (badkamer en twee separate toiletten). Na wat online oriënteren kwamen we uit bij Grando Barendrecht. Vanaf het eerste tot en met het laatste contact (met diverse medewerkers) zijn we zeer tevreden. We zijn goed begeleid door de vakkundige medewerkers naar - wat na montage direct bleek - de juiste keuzes in stijl, kleuren en ontwerp. Ook zijn we zeer te spreken over de afhandeling van een klein issue met een niet geleverd onderdeel. Dit werd na constatering direct opgepakt en alsnog geleverd en gemonteerd. Voor een onderdeel dat vertraging opliep kregen we netjes een alternatief aangeboden. Top!
“Heel blij met de keuken”
Betreft Total Home Concept Door Van Beeren op woensdag 5 jan 2022 22
Hartelijke ontvangst, geen opdringerige verkopers. Goed advies. Heel blij met eindresultaat. Kwalitatief mooie en goede keuken.
FOTO VAN VAN BEEREN
“Een prachtig resultaat”
Betreft Total Home Concept Door G. Winters op woensdag 5 jan 2022 22
Total Home Concept heeft onze nieuwe keuken gerealiseerd. Van begin tot eind zijn wij goed en vriendelijk geholpen. Ook werden wij netjes op de hoogte gehouden van elke relevante stap. Het resultaat is prachtig!
“Keuken is mooier dan gehoopt”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Lisa op woensdag 5 jan 2022 22
Super blij met onze nieuwe keuken, deze is nog mooier geworden dan we van tevoren hadden gehoopt. Dave heeft uitvoerig de tijd voor ons genomen en tijdens het hele proces meegedacht en aangevuld waardoor onze keuken van alle luxe is voorzien. De communicatie was prettig en helder, bij Grando Tilburg zijn de lijntjes kort waardoor je altijd snel reactie krijgt. Kortom, als je op zoek bent naar goed advies en een mooie kwaliteit keuken is dit zeker een aanrader!
“Een nieuwe badkamer en wc”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Fam. Schuring op woensdag 5 jan 2022 22
Een nieuwe badkamer, wc en keuken gekocht bij Grando Tilburg. De laatste weken van 2021 zijn de badkamer en wc gerenoveerd. We zijn super tevreden over alles.
Herman heeft ons goed geholpen bij het inrichten van onze nieuwe badkamer. Nooit gedacht dat er een dubbele wasbak in onze kleine badkamer zou kunnen, maar het past!! Alle spullen ruim optijd geleverd. Nog wat puntjes aangegeven tijdens het opleveren waar meteen actie op uit gezet wordt! Nu genieten van onze nieuwe badkamer en wc!

Eind van januari gaat de keukenrenovatie beginnen, ik verwacht niet anders dan dat dat ook helemaal soepel en fijn gaat verlopen!
“Zeer prettige communicatie”
Betreft I-Kook Door Ivo Kuipers op woensdag 5 jan 2022 22
Hebben meerdere keuken zaken bezocht en kwamen bij i-Kook in Huissen direct de keuken tegen die wij wilden. Samen met de verkoper Michael deze naar onze wensen een maatvoeringen samengesteld. De communicatie verliep zeer prettig. De keuken is afgelopen zomer geïnstalleerd en nog steeds met volle tevredenheid. Daarnaast het eerlijke advies over wat wel en niet te doen en alles behalve opdringerige verkoop.
“Complimenten”
Betreft I-Kook Door Hennie en Dina van Zanten op dinsdag 4 jan 2022 22
Bij binnenkomst ontmoette wij de zeer sympathieke en geduldige verkoper Yusuf hij liet ons heel rustig rondkijken daarna hebben wij ons budget en wensen op tafel gelegd, hierna is hij op de computer gaan ontwerpen het resultaat was prima geheel naar ons zin.
Het mooie was dat onze keuken binnen ons budget viel.Volgende dag toch de keuken door ons iets veranderd was totaal geen probleem, binnen een half uur was hij aangepast. De keuken kregen we binnen de lever tijd geleverd, ook super! Werd ook heel netjes afgeleverd alles werd binnen gezet. De inductie plaat was alleen niet aanwezig maar werd de volgende dag door Yusuf persoonlijk bezorgd (met fles bubbels en chocolade) inmiddels heb ik de keuken zelf geplaatst en het is echt een droomkeuken geworden! Een compliment aan I-kook en Yusuf
“Een aanrader”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Fam. Louis op dinsdag 4 jan 2022 22
Afgelopen week is onze keuken gezet die we hebben laten ontwerpen bij Evert. Buiten het feit dat we super zijn ontvangen, heeft Evert goed naar onze wensen geluisterd. Het resultaat liegt er niet om!! Waanzinnig! Tijdens de installatie zag de monteur een onevenheid in de gootsteenbak. Twee uur later stond er iemand van Grando met een nieuwe spoelbak voor de deur. Mooie keuken voor een eerlijke prijs, aanrader
“Zeker een aanrader”
Betreft Kex Keuken Expert Volendam Door Michelle Schilder op dinsdag 4 jan 2022 22
Als jong stel van 19 en 20 jaar, waren wij opzoek naar onze eerste keuken. Wij zijn direct naar Kex Volendam geweest, waar we geholpen werden door Kees Kwakman. Na dat we een rondleiding gekregen hadden door de showroom, wisten wij precies wat wij wilde. Kees heeft voor ons een tekening gemaakt, en na de eerste tekening hebben we gelijk akkoord gegeven. De keuken is geplaatst en wij kunnen niet anders zeggen dan TOP TOP TOP. Wij willen Kees & Kex Volendam hartelijk bedanken voor onze mooie moderne keuken. Zeker een aanrader!!
“Een prachtige strakke landelijke zwarte keuken”
Betreft Avanti Keukens Door Christel Koops op dinsdag 4 jan 2022 22
Wij zijn erg tevreden over Avanti. De medewerkers zijn vriendelijk, denken goed met je mee en zijn erg betrouwbaar! Ze doen wat ze zeggen! Dat is natuurlijk bij een aankoop van een keuken heel belangrijk! Ook de communicatie is erg duidelijk. Dit heeft ervoor gezorgd dat van het uitzoeken tot het plaatsen van onze keuken allemaal helemaal goed is gegaan. Nu kunnen wij genieten van een prachtige strakke landelijke zwarte keuken!
FOTO VAN CHRISTEL KOOPS
“Goede service”
Betreft I-Kook Door Danny Bennenbroek op dinsdag 4 jan 2022 22
Goede service en hulp bij uitzoeken van keuken, alles wordt duidelijk uitgelegd en goed contact gedurende de levering en plaatsing van de keuken. I-KOOK kijkt meteen mee naar een oplossing als er problemen waren
“Verwachting meer dan waargemaakt”
Betreft Avanti Keukens Door TMK op dinsdag 4 jan 2022 22
Op advies van tevreden familie ben ik bij Avanti uitgekomen. De verwachting is meer dan waargemaakt. Ondanks corona en zieken werd er alles aan gedaan om een afspraak door te laten gaan. Eerder had ik al bij anderen een offertes en gesprekken gehad. Avanti kwam als laatste omdat i.v.m corona de afspraak vervroegd werd heb ik toch de moeite genomen om naar de showroom te komen. Ik wist dus wat ik wilde, men dacht mee en heeft mij nog goede aanvullende informatie gegeven en zo zijn nog aanpassingen doorgevoerd. We Doen wat we Beloven en de prijs = de prijs. Dat klopt, zelfs nog iets goedkoper dan een andere aanbieder die al een aantal keren de prijs naar beneden had bijgesteld. 2 schowroom gesprekken verliepen heel plezierig onder genot van koffie en iets lekkers er bij.
Plaatsing, ook met coronaperikelen, werd gedaan door John en voorbereiding van de chauffeurs die stipt op tijd arriveerde. 2 dagen werken was zeer plezierig ook tijdens het plaatsen werd meegedacht en merkte ik de ervaring van een deskundige. Alles kon niet afgerond worden, later kwam men terug (Martien en Arjan) zij wilden zelfs nog iets corrigeren wat een ander bedrijf niet juist had geleverd, want zoals gezegd werd, als wij weggaan moet het werk tot volle tevredenheid van de klant zijn.De aannemer die ook aan het werk was gaf aan dat er netjes en vakkundig gewerkt werd.
Het is eigenlijk jammer dat dit waarschijnlijk mijn laatste nieuwe keuken wordt. Kan dit bedrijf bij iedereen van harten aanbevelen.
“Een mooie nieuwe keuken”
Betreft I-Kook Door Robert Jan op dinsdag 4 jan 2022 22
Na 17 jaar begon onze oude keuken hier en daar wat mankementen te vertonen. Het werd dus tijd voor een nieuwe keuken. Na wat bezichtigingen van keuken speciaalzaken kwamen wij uiteindelijk bij de vestiging van i-Kook in Barendrecht uit en daar kregen wij gelijk de aandacht die wij zochten. Het samenstellen van een nieuwe keuken ging heel snel en hierbij werd goed rekening gehouden met ons budget en de kwaliteit van de producten die binnen ons budget geleverd konden worden. Wij zijn door i-Kook zeer goed geholpen en genieten nu alweer een paar weken van onze mooie nieuwe keuken die ook nog eens fantastisch geplaatst is door Vincent van Up2Date keukens (inclusief meerwerk).
FOTO VAN ROBERT JAN
“Zeker een aanrader”
Betreft Smits Keukens Door Hannie Langheld op dinsdag 4 jan 2022 22
Lastige klant...dat waren wij zeker. In 2019 een keuken gaan zoeken. Er van uitgaande dat wij begin 2020 naar ons nieuwe appartement konden verhuizen. Eerst informatie ingewonnen bij Inspiratiehuis 20/20 in Hoofddorp om ons te laten informeren over de apparatuur. Daarna vele keukenfirma's bezocht. Overal werden wij onthaald met koffie, gebak, chocolade enz. maar wel steeds zacht dwang om te kopen. In oktober 2019 kregen wij van een kennis de raad om een bij Smits keukens in Haarlem te kijken. Zij waren erg te spreken over hoe zij door Mathieu Schols waren geholpen. Wat een verademing! Gewoon praten met een professional. Wel koffie, geen melk, geen versnaperingen maar hier ging het duidelijk om het leveren van een kwalitatief goede keuken.
Begin december de keuken gekocht en de datum van levering vastgesteld op begin maart 2020. Veilig zou je denken. Die datum heeft Mathieu minstens 4 keer voor ons moeten verzetten. Er was op een moment zelfs sprake van dat de hele keuken geannuleerd zou moeten worden. Wat heeft deze man een geduld met ons gehad. De opstelling van de keuken, zoals met Mathieu was besproken is gebleven maar verder is zowat alles gewijzigd. Om diverse redenen. Nu staat de keuken sinds september jl. en zijn we dan ook eindelijk verhuisd. Wij zijn Mathieu Schols heel erg dankbaar voor zijn geduld en het blijven meedenken in de steeds wijzigende omstandigheden.
We zijn ontzettend tevreden met de keuken. Zo mooi geworden. Zie bijgaande foto's
Ga je voor een kwalitatief goede keuken en begeleiding in je keuze, dan is Smits keukens in Haarlem zeker een aanrader. Ga je voor koffie met gebak...????
“Nieuwe keuken en badkamer”
Betreft Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys Door Rob op maandag 3 jan 2022 22
Uitzoeken van keuken en badkamer was makkelijk en goed gegaan. Duidelijk en goed advies. Geen problemen gehad met levering.
“Zeer tevreden”
Betreft Goergen Keukens Door Joyce Suyk op maandag 3 jan 2022 22
Eerst hebben we zelf de show keukens kunnen bekijken. Waarna we ontvangen werden. Ik had foto's van de bestaande keuken meegenomen waardoor we meteen uitleg kregen over wat wel en niet mogelijk was. Het was heel effectief en onze wensen werden meteen op de tekening gezet. Daarna volgde er nog een afspraak en werden de puntjes op de i gezet. We zijn zeer tevreden over de gang van zaken en blij met onze keuken.
FOTO VAN JOYCE SUYK
“Een aanrader”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Fam. de Ruiter op maandag 3 jan 2022 22
Bij het uitzoeken en bestellen van onze nieuwe keuken werden we heel vakkundig geholpen door Bart en Michelle. Er werd heel goed meegedacht en we kregen heel goed advies. Niets was te veel. Keuken werd op tijd en keurig geleverd. De montage is door Grando verzorgd. De monteur was erg vakkundig en heeft mooi werk afgeleverd. Er was een probleem met de koelkast en dit werd keurig opgelost. De communicatie gaat erg soepel. Bij vragen kregen we altijd de juiste persoon aan de telefoon. Wij raden in alles Grando aan.
“Mooier dan verwacht”
Betreft Kitchen4all Door T. Van der Veen op maandag 3 jan 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht en hadden van te voren een idee hoe het moest worden. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Michael heeft heel goed geluisterd en begreep precies wat we bedoelden. De plaatsing met Arjan en Johan was heel gezellig en bovendien super goed! Ze zijn heel precies en secuur. De service is ook top.
FOTO VAN T. VAN DER VEEN
“Nieuwe keuken en badkamer”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Aw.v.helsdingen op maandag 3 jan 2022 22
Ben heel tevreden. keuken ziet er keurig uit zoals belooft. goed geholpen door Romy en peter. ook de badkamer zijn wij tevreden over met dank aan Carl.
“Fijn geholpen”
Betreft Keuken at Home Door B.Dirks op zondag 2 jan 2022 22
Ervaren personeel, ze weten waar ze mee bezig zijn, dat schept vertrouwen. Heel fijn geholpen en ze nemen echt de tijd voor je. De monteurs zijn ook top, zeer netjes gewerkt. Er was een probleempje maar dat is later netjes opgelost. Als we ooit, nog een nieuwe keuken nodig hebben dan gaan we zeker weer naar Keuken at Home.
FOTO VAN B.DIRKS
“4 pitten ipv 5”
Betreft Keukenloods Door Gerda Matser op zondag 2 jan 2022 22
Ik heb een stoves gourmet eiBLK losstaand fornuis gekocht. Duidelijk gezegd, dat ik 5! kookzones wil! De bovenkant die de verkoper liet zien, was afwijkend van hetgene wat ik heb gezien. Hij verzekerde, dat de kookzones anders waren verdeeld op de kookplaat. Dus niet!! 4 kookzones + 1 warmhoudplaat kreeg ik afgeleverd. Toch maar genomen, omdat ik al heel lang zonder keuken zat. Op mijn mail kreeg ik als antwoord, dat ik 'm om kon ruilen. Niet het anwoord waarom ze 4 pitten leveren ipv 5.
Meer artikelen