Feedback

Keuken Kopen 12 Tips


Het kopen van een keuken is een behoorlijke investering. Zorg er daarom voor dat u goed voorbereid de deur uit gaat. Lees onderstaande tips goed door.

1. Ervaringen
Controleer voordat u overgaat tot aankoop van uw keuken eerst online de ervaringen van andere kopers bij de gekozen keukenzaak. Gebruik wel uw gezond verstand. Sommige review website plaatsen alleen maar positieve reviews, deze websites geven uiteraard geen goed beeld van de service en kwaliteit van het desbetreffende bedrijf.

2. Opmeten
Meet voordat u naar een keukenzaak gaat eerst uw keuken op. Zo kan de keukenverkoper in de winkel aan de hand van uw metingen een goed voorstel maken.

3. Blijf kalm
Veel keukenzaken werken met omzet provisies voor de verkopers. Sommige verkopers doen er dan ook alles aan om u gelijk het koopcontract te laten tekenen. Trap niet in verkooptechnieken als: Dit aanbod is alleen vandaag geldig, of: Deze keuken is misschien niet meer leverbaar. Dit zijn allemaal “smoesjes” om u te laten tekenen. Teken het koopcontract pas als u er klaar voor bent. Teken overigens ook nooit voor de ontvangst van een offerte, zonder dat u het doorheeft kan dit weleens een koopovereenkomst zijn.

Het beste is het voorstel mee naar huis te nemen en er daar nog even goed over na te denken.

4. Prijs
Sommige keukenzaken werken met vaste prijzen ook wel "nettoprijzen beleid" genoemd. Aan de hand van uw budget zal de verkoper proberen voor u de mooiste keuken samen te stellen. Als u een keukenzaak binnenkomt is het vaak vrij snel duidelijk als deze met vaste prijzen werkt, de verkoper zal dit in de regel ook nog vertellen. Op de uiteindelijke prijs is maar zeer weinig onderhandelingsruimte.
Er zijn ook keukenwinkels die met kortingen werken. Kortingen van 40% tot 50% op de uitgangsprijs zijn heel normaal bij dit soort winkels. U krijgt als koper de indruk dat u een goed onderhandelingsresultaat heeft bereikt, terwijl in werkelijkheid iedereen deze ”korting” krijgt. Als ze in dit type winkel naar uw budget vragen ga hier dan circa 10% onderzitten. De uiteindelijke prijs die ze u aangeboden wordt zal waarschijnlijk 10% hoger zijn dat het budget wat u heeft aangegeven.

5. Aanrechtblad
Het aanrechtblad is een heel belangrijk onderdeel van uw keuken. Er zijn veel verschillende soorten aanrechtbladen met elk hun eigen voor en nadelen. Staar u niet blind op de uitstraling van het aanrechtblad maar houdt ook rekening met het onderhoud en de specifieke eigenschappen van het aanrechtblad.

6. CBW keurmerk
Is de keukenzaak CBW-erkend dan biedt dat u als koper enkele extra garanties en de mogelijkheid om de Geschillencommissie in te schakelen bij problemen.

7. Annuleringskosten
Er kan altijd iets gebeuren waardoor u de aanschaf van uw nieuwe keuken wilt annuleren. In de regel zijn de kosten hiervoor bij CBW-erkende keukenzaken 30% van de aankoopwaarde. Dit is heel veel geld. Denk dus goed na voordat u tekent.

8. Wijzigingen
Zorg ervoor dat de koopovereenkomst alle relevante informatie bevat over uw nieuwe keuken. Voor het achteraf wijzigen van een simpel kraantje kunnen hoge kosten worden gerekend ook al heeft de verkoper aangegeven dat dit geen probleem zou zijn. Dit fenomeen doet zich overigens voornamelijk voor bij keukenwinkels die met kortingen werken. Bedrijven die met vaste prijzen werken gaan hier in de regel vriendelijker mee om.

9. Uw gegevens
Veel keukenzaken hebben dezelfde moedermaatschappij. Als u naar verschillende keukenzaken gaat die met hoge kortingen werken is het verstandig niet u naam, adres en telefoonnummer af te geven. Geeft u deze wel dan zal de verkoper kijken of u ergens anders al een offerte heeft gekregen en de nieuwe offerte hierop aanpassen.

10. Betaling
Maak een schriftelijke afspraak over hoe en wanneer er betaald moet worden. Doe dit voordat u de koopovereenkomst tekent. Het is gebruikelijk 30% tot 50% van de koopsom vooraf te betalen, 40% tot 60% bij de oplevering en circa 10% na levering en installatie. Het beste is natuurlijk om niets vooraf te betalen, dan hoeft u ook niet bang te zijn voor een eventueel faillissement van de keukenzaak. Dit is echter niet altijd mogelijk.

11. Intentie
Maak vooraf duidelijk wat uw van de verkoper verwacht. Als u van plan bent om het ontvangen voorstel eerst thuis te bekijken voordat u tekent, geef dit dan vooraf aan. Laat alleen een uitgewerkt voorstel maken (bv 3D tekening) als u een serieuze koop intentie heeft. Het kost een verkoper waarschijnlijk een aantal uren om een op maat gemaakt voorstel te maken. Hij kan(mag) hiervoor verlangen dat u hier serieus mee om gaat.

12. Installatie
Om problemen met de garantie op de keuken te voorkomen is het verstandig de keuken te laten installeren / monteren door monteurs van de winkel waar u de kopen koopt. (toegevoegd nav reactie van Klaas op 3 juli 2014)

10+ Beste Keukens - Alle Top Keukenwinkels
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 186 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 253 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,4 uit 52 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,4 uit 46 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 144 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 294 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,3 uit 22 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 526 ervaringen

U kunt ook de lijst met de Beste 10+ Keukenzaken bekijken.

Reacties
Er zijn 100 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Een prachtkeuken”
Betreft Nuva Keukens Door Rob van Osch op donderdag 1 dec 2022 22
Afgelopen zomer hebben we een keuken gekocht bij NUVA in Heerlen. De adviseur (Maurice Lambrichts) heeft ons hierbij zeer ruim te woord gestaan en ons gewezen op de vele mogelijkheden/combinaties die beschikbaar zijn bij het type keuken waar wij interesse in hadden. Maurice nam zelfs de moeite om een staal van het keukenblad langs te brengen om zo te zien of het bij onze keukenvloer paste, topservice dus! Begin november is de keuken geplaatst en we kunnen alleen maar bevestigen dat NUVA haar naam absoluut waargemaakt heeft. Niet alleen het uiterlijk is prachtig maar ook de apparatuur die voorzien is van de allernieuwste snufjes is geweldig. Het sluiten van de lades / deuren /draaimolens gaat allemaal op een mooie gedempte manier. Zoiets bevordert alleen maar de levensduur van de keuken. NUVA /Maurice, bedankt voor de goede levering/montage en service van deze prachtkeuken!
“Zeker een aanrader”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Dianne Rijk op donderdag 1 dec 2022 22
Heel blij met onze nieuwe keuken. We zijn super goed geholpen door Dave. Hij luistert goed en komt met goede ideeën. Wij raden Grando Tilburg zeker aan.
“Van begin tot eind een mooie ervaring”
Betreft I-Kook Door Familie Harreman op woensdag 30 nov 2022 22
Wat een super ervaring. Keuken werd op vrijdag bezorgd en maandag ochtend om 8 uur stond de monteur klaar om onze nieuwe keuken te plaatsen. Tijdens de plaatsing werden wij volledig betrokken in het proces en onze vragen werden geduldig beantwoord. Het plaatsen duurde 3 dagen en al deze dagen liepen rustig en professioneel. Hetzelfde was ons ook al overkomen bij het uitzoeken en bestellen van de keuken, dus dat gevoel bleef gewoon bestaan. Wij hebben een ouder huis met wat "aparte" dingen dus de monteur moest soms best creatief zijn maar ook dat werd top opgepakt. Van begin tot eind voor ons dus een mooie ervaring (waar wij best tegenop hadden gezien maar al onze angst is voor niets geweest). Jereau bedankt voor je hulp bij de koop en wij willen Mels heel erg bedanken voor het plaatsen, zijn geduld en zijn enorme creativiteit waardoor wij onze droomkeuken hebben.
FOTO VAN FAMILIE HARREMAN
“Super tevreden met het geleverde resultaat”
Betreft Keukenhal Door Nicolle Silvrants op woensdag 30 nov 2022 22
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht die geheel naar onze stijl is samengesteld.
Er waren zoals bij bijna iedere aankoop van een nieuwe keuken wat dingetjes die tegenzaten. Zo was het aanrechtblad helaas beschadigd. Dit werd meteen opgepakt en er werd een nieuw keukenblad besteld. Ook had de monteur de kitnaden niet netjes afgewerkt ook hier is een monteur voor terug gekomen en heeft alles in orde gemaakt. Het viel ons heel erg op dat de service heel goed was. Op moment dat wij belde met een vraag werden we meteen goed te hulp gestaan. Al met al top service en we zijn super tevreden met het geleverde resultaat. Een aanrader voor iedereen die een mooie keuken wil.
FOTO VAN NICOLLE SILVRANTS
“Een aanrader”
Betreft I-Kook Door Jan op woensdag 30 nov 2022 22
Keuken geheel volgens afspraak geleverd, plaatsing is zonder problemen verlopen, rest nog te melden dat we goed en deskundig zijn geholpen. I-KOOK een aanrader, deskundig personeel en betaalbare prijzen.
“Een mooie keuken”
Betreft I-Kook Door Henk Bovenkerk op woensdag 30 nov 2022 22
Mooie keuken via I-Kook Sittard gekocht, installatie foutjes zijn adequaat gecommuniceerd en verholpen.
“Persoonlijke betrokkenheid en goede service”
Betreft Evindie Keukens Door Richard op woensdag 30 nov 2022 22
Wij hebben een volledige keuken gekocht en alle bijkomende klussen (wanden/vloer/elektra/schilderwerk) ook bij Evindie Keukens neergelegd. Wij waren op zoek naar een leverancier die alles uithanden kon nemen. Het fijne is dat je dan 1 aanspreekpunt hebt. De communicatie was vlot en goed. Het team bestaat uit aardige en professionele personen die keurig werk leveren. De keuken is super en van goede kwaliteit. Uiteraard hebben wij ook ervaren dat de keukenleverancier ook weer afhankelijk is van de markt en levertijden kunnen veranderen. Maar eventuele tegenslagen werden prima opgelost. Wat ons het meest aansprak was de persoonlijke betrokkenheid en de service die is geleverd.
“Enorm blij met onze aankoop”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Karin en Patrick op dinsdag 29 nov 2022 22
Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze keuken. Tijdens ons eerste bezoek kregen we een goed gevoel bij Grando. Een keuken kost een hoop geld maar we werden serieus genomen en dat gaf voor ons de doorslag om voor Grando te gaan. André Filippetti heeft met zijn ervaring, goede adviezen en kennis samen met ons een prachtige keuken samengesteld. Ook als we later nog vragen hadden kregen we snel en naar tevredenheid antwoord. Tijdens de plaatsing heeft André ook contact gehouden omdat hij van begin tot eind alles in goede banen wilden laten leiden zodat wij minder stress hadden. Goede communicatie is nl. van groot belang. Eindconclusie: wij zijn zeer positief en enorm blij met onze aankoop.
“Erg blij met de keuken”
Betreft I-Kook Door Ramon Raffaele op dinsdag 29 nov 2022 22
Iedereen kan overal keukens kopen, het gaat erom dat je een klik hebt met het bedrijf en de deskundigheid van de adviseur, en dat zat meteen goed bij IKook en Richard Mol. Totaal geen pressie of druk bij beslissingen alleen goed advies. Niets dan goede ervaringen, van levering tot aan de plaatsing aan toe. De hoge keukenwand zou worden aangesloten aan het plafond, dit werd binnen 1 dag gerealiseerd. Dat zie je toch nergens meer zo snel. Wij zijn erg blij met de keuken en met IKook. Bedankt Richard voor je deskundigheid maar ook voor de gezellige gesprekken tijdens onze keuzes.
FOTO VAN RAMON RAFFAELE
“Top service”
Betreft I-Kook Door Thea en Ray op dinsdag 29 nov 2022 22
Keuken gekocht. Goed verzorgd en op tijd afgeleverd. Service is top. Ontzettend goed geholpen en eerlijke en niet opdringerig advies van Frans.
“Top service”
Betreft Evindie Keukens Door Sandra Leemreis op dinsdag 29 nov 2022 22
Superblij met onze mooie keuken. Er is goed naar onze wensen geluisterd en Stefan heeft die vertaald in een prachtig ontwerp wat hij ook nog zelf is komen plaatsen. Een deur was beschadigd geraakt maar ook die is meteen besteld en naar volle tevredenheid vervangen. Top service!
“Bedankt voor de goede service”
Betreft I-Kook Door Erik en Cynthia op dinsdag 29 nov 2022 22
Juli '22 hebben wij een keuken gekocht bij i-kook Zoetermeer. Wij werden geholpen door Jordi. Hij nam rustig de tijd voor ons, liet ons de verschillende mogelijkheden zien en liep deze opties stap voor stap met ons door. Oktober '22 is onze prachtige keuken geplaatst, hij is precies geworden zoals wij dat wilde! Bedankt Jordi voor de goede service!
FOTO VAN ERIK EN CYNTHIA
“Maatwerk en kwaliteit”
Betreft Smits Keukens Door Dirk en Ellen op dinsdag 29 nov 2022 22
In onze twintiger-jaren woning is door Smits Keukens een prachtige keuken ingebouwd! Na overleg met Mathieu en het maken van een precieze bouwtekening door hem die achteraf exact klopte, is door de medewerkers van Smits een mooie kwaliteitskeuken geplaatst. De aangeleverde kastjes en keukenblad zijn op maat aangeleverd en netjes gemonteerd. Alle bestelde (electrische) inbouwapparatuur was volledig aanwezig, wat naar ons idee bij diverse keukenleveranciers zeker geen regel is. Voor ons een verrassing dus! Mathieu en zijn medewerkers zijn duidelijk vakmensen waar je overigens makkelijk mee kan praten en informatie aan kan vragen over diverse technische en praktische zaken. Een fijne keukenzaak en voor ons een heel prettige ervaring!
FOTO VAN DIRK EN ELLEN
“Een absolute aanrader”
Betreft Total Home Concept Door Henriette op dinsdag 29 nov 2022 22
Ontzettend blij met de service en vakmanschap van dit bedrijf! We hebben onze beneden verdieping gedeeltelijk opnieuw laten stuken, en er is een nieuwe vloer en keuken geplaatst. Total home was de tussenpersoon tussen de klussers en ons, wat wij als heel prettig hebben ervaren. We zijn bovendien netjes in de planning gebleven. Absoluut aanrader!
FOTO VAN HENRIETTE
“Een nieuwe keuken en badkamer”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Carla Kats op dinsdag 29 nov 2022 22
Wij hebben een enthousiaste en deskundige adviseur ervaren die goede adviezen heeft gegeven. Veel aandacht tijdens de levering en plaatsen van keuken en badkamer. De monteur hebben wij als uiterst zorgvuldig en professioneel ervaren.
FOTO VAN CARLA KATS
“Een positieve ervaring”
Betreft Keukenloods Door Fam. Koek op maandag 28 nov 2022 22
Wij kwamen keukenloods tegen op internet. Website ziet er overzichtelijk uit.
Afspraak gemaakt met Peter Wouters Keukenloods Waddinxveen. Gelijk een goed gevoel en advies over de verkoop van een nieuwe keuken, geen gladde praatjes. Peter is bij ons thuis wezen opmeten en hij gaf toen ook weer de juiste advies en ideeën. Later besloten de keuken zelf te plaatsen en de opstelling van de keuken iets te wijzigen ook dat werd super goed opgelost. Aflevering chauffeurs waren ook goed en netjes, helaas miste we een onderdeel van de spoelbak afvoer deze werd naar contact met Peter snel toegestuurd. Onze ervaring is alleen maar positief. En bevelen iedereen die onze mooie keuken komen bewonderen keukenloods aan.
“Zeer tevreden met het resultaat”
Betreft KBC Scharnegoutum Door GR Schraa op maandag 28 nov 2022 22
KBC heeft ons goed begeleid in de aanschaf van een nieuwe keuken. Ze geven goed advies, denken mee in alle opzichten en zorgen ervoor dat de ruimte netjes wordt aangepast en de keuken vakkundig wordt geïnstalleerd. Het resultaat is zeer naar tevredenheid
“Een super ervaring”
Betreft Keukenwereld XXL Door June van Mil op maandag 28 nov 2022 22
Onze ervaring met de keuken van Keukenwereld XXL is super. Ten eerste de ervaring in de showroom is super, warm ontvangst, goede en technische kennis, maar daarbij ook het meedenken om een prachtige keuken neer te zetten. Daarnaast is de communicatie ook elke keer goed geweest, kregen steeds snel en duidelijke antwoord. Als laatste puntje is het plaatsen van de keuken ook goed geweest, de keuken staat prachtig! Heel blij mee. Ik raad Keukenwereld bij iedereen aan omdat het echt het totaal plaatje is, daarbij zijn ze ook niet bang om van het zuiden naar het noorden te reizen! Echt top!
“Super blij met onze nieuwe keuken”
Betreft Adee Keukens Door Dhr. J. Nijkamp op maandag 28 nov 2022 22
Onlangs is onze nieuwe keuken geplaatst. De communicatie en service verliep heel goed. Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN DHR. J. NIJKAMP
“Een prachtig resultaat”
Betreft Voortman Keukens Door Wilhelmina Mathijsen op zondag 27 nov 2022 22
Wij zijn heel goed geholpen bij de keuze van onze nieuwe keuken door Dhr. Roland Besselink. De keuken is prima geïnstalleerd én het uiteindelijke resultaat is prachtig geworden, alles is naar volle tevredenheid verlopen!
“Erg tevreden”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Braad op zaterdag 26 nov 2022 22
Vorig jaar bij Grando geweest voor onze keuken. We werden fijn geholpen door Erwin. Samen met onze wensen zijn we uitgekomen op onze droomkeuken. Wij hebben bij Grando het als zeer klantvriendelijk ervaren. Zo kwam Erwin na de plaatsing van onze keuken nog langs met een grote bos bloemen om zo zelf ook het eindresultaat te kunnen bewonderen. Tussendoor als we vragen hadden zijn we ook snel te woord gestaan en daar waar nodig is het opgelost. Kortom wij zijn erg tevreden!
FOTO VAN BRAAD
“Zeker een aanrader”
Betreft Avanti Keukens Door Willy Jongeneel op zaterdag 26 nov 2022 22
In oktober is onze nieuwe keuken geplaatst. We zijn er heel erg blij mee. Vanaf het moment van oriënteren tot het plaatsen is alles prima verlopen. Er werd goed meegedacht bij alle keuzes die gemaakt moesten worden. Erg vriendelijk, behulpzaam personeel. Hele goede vakmensen. Kortom zeker een bedrijf om aan te raden!
FOTO VAN WILLY JONGENEEL
“Een aanrader”
Betreft Keur Keukens Door Jan Berk op zaterdag 26 nov 2022 22
De adviseur van Keur Keukens heeft ons zeer goed geadviseerd. Wij wilden totaal ontzorgd worden. Dat is door Keur Keuken en Keuken Werk volledig gelukt. Top complimenten. We zijn erg blij met onze keuken. Ik zou iedereen die een nieuwe keuken wilt aanraden om dit via Keur Keuken te doen. (er zit wel een prijskaartje aan :))
FOTO VAN JAN BERK
“De keuken is werkelijk fantastisch”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Fam Hop op vrijdag 25 nov 2022 22
Fantastisch geholpen door Serkan, en ook de rest van het personeel! Super vriendelijk. er waren tegels niet leverbaar vanwege de Corona, maar dit keurig opgelost. We kregen een grotere duurdere tegel, tegen dezelfde prijs, wat uiteindelijk nog mooier is geworden! De keuken is werkelijk fantastisch! Er was wat apparatuur verlaat geleverd, maar uiteindelijk liep de verbouwing zo uit, dat alles er was bij de plaatsing. Ik kan niet anders dan Grando aanraden! Tuurlijk hadden we last van levering problemen.. maar wie niet? Dat was overmacht! En is uiteindelijk keurig opgelost. Chapeau toppers!
Gekocht: december 2021. Geplaatst augustus 2022.
FOTO VAN FAM HOP
“Complimenten”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Vera Pluijmen op vrijdag 25 nov 2022 22
We zijn vanaf begin tot het einde geweldig geholpen. De eerste paar afspraken werden we geduldig geholpen zonder dat er gepushed werd. Dus we hebben erg ontspannen de keuze kunnen maken. Verder werd de keuken goed optijd geleverd door twee mannen die erg precies tewerk gingen en alles uitvoerig inspecteerde. De dag erna stond op de afgesproken tijd de monteur voor de deur en heb van begin tot het einde gefascineerd meegekeken hoe hij de keuken installeerde, alles is met uiterste precisie geïnstalleerd en de uitleg was goed. Dus mijn complimenten aan het hele team.
FOTO VAN VERA PLUIJMEN
“Aanbevelenswaardig”
Betreft Keukenloods Door Astrid van der Knaap op vrijdag 25 nov 2022 22
We hebben onze keuken gekocht bij Keukenloods Waddinxveen. Doorslaggevend hierin was dat Peter Wouters erg praktisch meedacht in de niet gangbare situatie in onze keuken en alleen in oplossingen dacht. Verder heeft hij met engelengeduld al onze vragen beantwoord en veranderingen doorgevoerd. Plaatsing van de keuken is zeer kundig gebeurd. Ook de paar beschadigde onderdelen zijn netjes vervangen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
“Heel erg bedankt”
Betreft I-Kook Door Wessel en Claudia op vrijdag 25 nov 2022 22
We zijn super goed geholpen door Hein en Jordi. Beide hadden een aantal slimme oplossingen/ideeën, waardoor we in onze - relatief kleine - keuken nu veel ruimte voor onze spullen hebben en waardoor alle benodigde apparatuur er in past. De keuken is vervolgens heel netjes en vakkundig geplaatst door Ed. Wij zijn meer dan tevreden met het resultaat! Heel erg bedankt!
FOTO VAN WESSEL EN CLAUDIA
“Niets dan lof”
Betreft Kitchen4all Door Elly en Aref op donderdag 24 nov 2022 22
Een paar jaar geleden wilden we al een nieuwe keuken en hebben we een heel rondje bij allerlei keukenzaken gedaan. Eric Kroon was de énige die een heel ontwerp voor ons heeft gemaakt en aan het eind zei: dít kan ik jullie bieden, ga lekker naar huis, denk er maar over. Ik ga jullie niet bellen of mailen, ik hoor het wel als jullie iets willen. Dié vrijheid gaf zó'n goed gevoel dat we twee jaar later terug zijn gegaan, juist naar Kitchen4all Barneveld. Eric heeft fantastisch met ons meegedacht (hoe vaak we ook kwamen en wisselden van gedachten..) en heeft, op de euro van ons budget af, een prachtige keuken voor ons gerealiseerd. Ook hebben we bij hem een prachtige pvc vloer gekocht, waarbij het handig was om deze, passend bij de keuken, direct uit te zoeken. De monteur, Marco Stolvoort, heeft ook super werk geleverd, netjes, precies, meedenkend en nét een stapje verder gaan daarin. Echt top! Een paar apparaten ontbraken bij levering (dat was een fout van Bosch zelf). Joost heeft dit direct opgepakt en een week later werd alles geplaatst en wat niet op voorraad was, daarvan kregen we, als service van Bosch, zelfs een iets luxere uitvoering. Eric, dankjewel voor de begeleiding van het hele proces van het begin tot het eind! Echt geweldig! We hebben de keuken nu bijna drie maanden in gebruik en zijn tevreden over álles! Marco (monteur), Joost (bezorging en service/nazorg) en Wesley (leggen van de vloer): allemaal enorm bedankt! Wat ons betreft niets dan lof! Dit hele verhaal eindigt dus met één woord: aanrader!
FOTO VAN ELLY EN AREF
“Zeer tevreden”
Betreft Middelkoop Culemborg Door Fam G. de Kruijff op donderdag 24 nov 2022 22
Wij hebben een jaar geleden de badkamer en wc uitgezocht en zijn erg goed geholpen door Firma Middelkoop ook goede adviezen en tips. Wij zijn zeer tevreden over de badkamer en toilet. Er was goed overleg tijdens de klus en er is heel netjes gewerkt.
“Een mooie en praktische keuken”
Betreft I-Kook Door Ton en Hetty op donderdag 24 nov 2022 22
De keuze voor I-Kook Zoetermeer was snel gemaakt, een mooie showroom en vriendelijke en enthousiaste keuken coaches. Samen met Jordi hebben wij de keuken inclusief apparatuur uitgezocht en samengesteld. Vanwege de verhuizing van het Westen naar het Oosten was het mogelijk om de keuken bij I-Kook Zoetermeer te kopen en het inmeten en installeren door collega's I-Kook uit Hengelo te verzorgen. Super geregeld! Gelukkig waren alle apparaten aanwezig bij de installatie, uitgezonderd de koelkast, die kwam wat later. In samenspraak met Jordi zonder problemen een oplossing gevonden. Het gehele traject is, samen met Jordi, op een zeer prettige manier doorlopen. Wij zijn superblij met onze mooie èn vooral praktische keuken.
FOTO VAN TON EN HETTY
“Complimenten”
Betreft Kitchen4all Door Kevin Sangers op donderdag 24 nov 2022 22
Na een oriënterende blik in Kitchen4all Doetinchem kwam Thomas na ons toe of hij iets kon betekenen. Aan de hand van onze maten en wensen voor een keuken waarbij altijd in oplossing en ideeën word gedacht een prachtige keuken samen gesteld. Tussentijds in de verbouwing is Thomas persoonlijk de maten komen in meten wegens nieuwe binnenmuren. De levering was op tijd en compleet! Bjorn de keuken monteur werkt secuur, vriendelijk en klantgericht. Ook levert hij de keuken schoon op. Complimenten!
FOTO VAN KEVIN SANGERS
“Een fantastisch resultaat”
Betreft Voortman Keukens Door Jet Groen op donderdag 24 nov 2022 22
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken! Het hele traject is uitstekend verlopen. Ricardo hebben we heel veel gemaild omdat we toch steeds weer twijfelden over ongeveer alles en voornamelijk de kleur. We zijn steeds goed begeleid en het resultaat is echt fantastisch!
FOTO VAN JET GROEN
“Zeer tevreden”
Betreft Kitchen4all Door A. Wielaard op donderdag 24 nov 2022 22
Na slechte ervaring bij "die ene" grote keten op basis van recensies op Qasa een bezoek gebracht aan Kitchen4All Zevenaar. Erg prettig geholpen door Simon. Wat onmiddellijk opvalt is dat er niet gepushed wordt en alle tijd wordt genomen om wensen te bespreken en alternatieven te bekijken. Geen ellenlange discussie over de prijs, gewoon in 1 keer een marktconform aanbod. Voor levering goed overleg voor het maken van afspraken en die werden ook nagekomen. Keuken is inmiddels tot volle tevredenheid geïnstalleerd door Marco (die alle tijd neemt om zijn werk goed te doen). Doordat onze stukadoor wat "ruim had gesmeerd" waren een paar uitdagingen bij het installeren maar Marco dacht in oplossingen en niet in problemen. Een paar nazorg puntjes snel en zonder gezeur afgehandeld. Kortom: zeer tevreden.
“Super service, zeer tevreden met de nieuwe keuken”
Betreft Keukenwereld XXL Door Jan op donderdag 24 nov 2022 22
Het oppervlak in ons huis voor een nieuwe (open) keuken is vrij klein. We hebben verschillende leveranciers benaderd om ons te helpen met een goed en effectief ontwerp, dat voldeed aan onze wensen. De verkoper bij Keukenwereld XXL was uiterst professioneel en heeft ons uitstekend en objectief geholpen om tot een goed ontwerp te komen. Over de uiteindelijke prijs kun je niet onderhandelen, maar was lager (voor een hogere kwaliteit keuken!) dan bij sommige concurrenten waar je wel verwacht wordt te onderhandelen en onder druk wordt gezet om zo snel mogelijk te beslissen. Niet bij Keukenwereld XXL: een verademing! De planning en voorbereiding verliep soepel, met goede communicatie van Keukenwereld XXL (waren voor vragen altijd telefonisch goed bereikbaar en beschikbaar). De inbouw werd gedaan door professionele monteurs. Tijdens de inbouw bleken er 2 te kleine bovenkastjes te zijn geleverd. Vaak moet je dan weer overal achteraan bellen of krijg je een welles-nietes discussie. Door Keukenwereld XXL werd dit zonder problemen en professioneel opgepakt en opgelost. We hoefden zelf niets te doen om e.e.a. aan te kaarten, nog geen telefoontje: gewoon super! Hun Sales en After-Sales service en opvolging is op een niveau dat we nog nergens anders zijn tegen gekomen (en we hebben al vaker een keuken laten zetten).
FOTO VAN JAN
“Een mooie keuken en goede service”
Betreft Keukenwereld XXL Door Jack op woensdag 23 nov 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht voor ons nieuwe huis. Dit was ons eerste huis dus ook onze eerste keuken. We werden goed ontvangen in de showroom en kregen uitleg over verschillende keukens, de voordelen en nadelen werden benoemd. Uiteindelijk onze droomkeuken samengesteld, er zit een lange levertijd op de keukens maar we waren ruim om tijd dus werd de keuken voor ons in een week naar keuze geplaatst. We genieten iedere dag van onze keuken! De service is ook goed.
FOTO VAN JACK
“Erg tevreden”
Betreft Pelma Keukens Door Luijten op woensdag 23 nov 2022 22
Gehele nieuwe keuken incl inbouw apparatuur gekocht. Zeer goede begeleiding tijdens diverse bezoeken aan de showroom. Geplaatst door vakmensen. Resterende punten worden goed opgepakt door klantenservice. Erg tevreden!
“Een aanrader”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Sandra Wemekamp op woensdag 23 nov 2022 22
Toen wij de winkel in kwamen, werden wij al gauw vriendelijk ontvangen door Elise. Ze vroeg of we eerst rond wilde kijken en ging later met ons zitten. Ze nam uitgebreid de tijd voor ons om naar onze wensen te luisteren en liet veel materialen zien en gaf daarbij een heldere uitleg. Ze ging met onze wensen aan de slag en bij de tweede afspraak had ze al een prachtige tekening gemaakt van onze keuken. Na een paar kleine aanpassingen was het wachten op onze droomkeuken. Hij werd na een aantal weken vakkundig geplaatst en sindsdien kunnen we volop genieten van onze prachtige keuken. We zijn zo fijn en vakkundig geholpen dat we Elise en Grando Keuken iedereen aanraden!
FOTO VAN SANDRA WEMEKAMP
“Geen klachten en goede nazorg”
Betreft Nuva Keukens Door Rob op woensdag 23 nov 2022 22
We hebben via Nuva Keukens Someren de keuken in ons nieuwbouwhuis gekocht. Betreffende verkoopmedewerker heeft ons vriendelijk en met eerlijk advies geholpen bij het samenstellen van keuken, keuze in materialen en apparatuur. Levering van de keuken was conform afspraak, plaatsing door professionele monteur. Geen klachten en goede nazorg!
“Installatie en nazorg is geweldig”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door P.J. De Jonge op woensdag 23 nov 2022 22
We hebben een complete keuken gekocht. De installatie en nazorg service is geweldig. Niets dan lof voor Arma keukens.
“Een dikke 10”
Betreft SmartDesign Keukenstudio Door Angelique Basnec op woensdag 23 nov 2022 22
Nu we onze keuken al een poosje in gebruik hebben zijn we nog steeds super tevreden. De opstelling zoals deze door Coen ontworpen is voldoet volledig aan onze wensen. Wij hebben het kopen van een keuken bij SmartDesign als een klein feestje ervaren en ook het plaatsen van de keuken. Alles klopte en was er. Wat ons betreft een dikke 10
FOTO VAN ANGELIQUE BASNEC
“Tevreden”
Betreft I-Kook Door Mark van Kaam op woensdag 23 nov 2022 22
Tevreden over gehele keuken. Mooi afgewerkt en goede kwaliteit. Andere keukenplaat moeten bestellen, want in woning bleek geen krachtstroom te zijn. Dit duurde enorm lang, maar dat lag niet aan I-Kook. Was wel fijn geweest als tijdens het eerste gesprek meer info was gegeven over krachtstroom.
“Uiterst tevreden”
Betreft ASWA Keukens Door Ronald Luyben op woensdag 23 nov 2022 22
We hebben een keuken gekocht bij Ronald de Wit. Vanaf het eerste moment bij binnenkomst tot en met plaatsing uiterst tevreden. Geen opdringerig praatje maar voelde als een partner die meedenkt. Goed advies mbt indeling, goede prijs kwaliteit verhouding en ook de monteur die nog even wat praktische tips gaf erg goed. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken!
“Een prachtige keuken”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door Familie Kortus op dinsdag 22 nov 2022 22
Wij hebben een prachtige keuken bij Arma gekocht, goed geïnformeerd over de mogelijkheden en praktische tips! De afspraken zijn keurig nagekomen en ook de montage, keurig gewerkt! We mogen dagelijks genieten van onze mooie keuken!
“Een mooie moderne keuken”
Betreft I-Kook Door Natalia Ruts op dinsdag 22 nov 2022 22
Wij hebben sinds een paar maanden een mooie moderne keuken:))). Heel blij mee:)))
Afgelopen zomer was ik bij mijn buurvrouw en zij had via I- kook een mooie keuken gekocht, op haar advies zij wij daar ook naar toe gegaan. Samen met een fijne verkoper Marijn hebben wij een mooie keuken samen gesteld. Wij hebben alle meer werk ook via hun gedaan. Johan heeft netjes afgestemd met de stucadoor, en binnen twee weken hebben wij een hele mooie keuken gekregen. Een kleine storingen worden snel geholpen. Een woord: Geweldig! Ik zou zeggen als jullie een mooie en moderne keuken willen dan moeten jullie bij i- kook zijn in Oud-Beijerland.
FOTO VAN NATALIA RUTS
“Nieuwe keuken, toilet en badkamer”
Betreft Grando Keukens & Bad Door M. Cools op dinsdag 22 nov 2022 22
Alles goed verlopen. Heb keuken toilet en badkamer vernieuwd. Aardige werklui goed afgewerkt.
“Prima service en nazorg”
Betreft Keukenvision Door Hans van der Wel op dinsdag 22 nov 2022 22
Onze keuken is na de oplevering van ons huis geïnstalleerd. Alles is compleet en volgens afspraak geleverd. De installatie is prima en keurig verlopen. De plinten zijn later op maat gemaakt ivm het nog moeten leggen van de vloer. Het resultaat is echt geworden wat wij verwachtten, een hele mooie keuken. Ook de service en nazorg van Keukenvision is prima en men komt afspraken na.
“Erg blij met mijn keuken”
Betreft Bemmel en Kroon Door Thea v.d. Leur op dinsdag 22 nov 2022 22
Ik ben heel erg blij met mijn keuken.Ik ben werd heel goed geholpen door de adviseur en hij dacht met mij mee. De keuken werd compleet afgeleverd en de volgende dag geïnstalleerd door een sympathieke en kundige monteur. Ik adviseer om voor een keuken naar Bemmel te gaan!
FOTO VAN THEA V.D. LEUR
“Tevreden met de keuken”
Betreft Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys Door Hans op dinsdag 22 nov 2022 22
De keuken is precies die wij uitzochten. de levering was professioneel met goede monteurs die snel werkten en op tijd waren. Wij zijn tevreden met het advies, de communicatie met het bedrijf en de levering.
FOTO VAN HANS
“Superblij met de nieuwe keuken”
Betreft I-Kook Door E.van de Geer op maandag 21 nov 2022 22
We werden vriendelijk geholpen, goed geïnformeerd en er werd echt de tijd genomen om onze wensen te bespreken. Bij aanpassingen werd begrip getoond en bleven ze ons geduldig van adviezen voorzien. Daardoor hebben wij nu echt een keuken waar we superblij mee zijn.
“Erg tevreden”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Mireille Bon op maandag 21 nov 2022 22
Erg tevreden met onze nieuwe keuken en het interieuradvies van Annette nadat de keuken is geplaatst! We voelden ons zeer welkom in de winkel en er werd alle tijd genomen om samen met ons onze wensen op papier te zetten. Meerdere keren hebben we in de maanden nadat we de offerte hadden ondertekend gebeld/gemaild voor kleine aanpassingen en dit was elke keer geen enkel probleem. Het werd direct aangepast aan onze wensen. Klaasjan en Annette zijn klantvriendelijk, hebben veel geduld en hun professionele kijk en liefde voor het vak heeft er voor gezorgd dat wij elke dag met heel veel plezier en trots in onze woonkeuken zijn!
“Toppie”
Betreft I-Kook Door Ton Ruber op maandag 21 nov 2022 22
Wij hebben bij i-kook een keuken gekocht. Onze keukencoach Roy heeft ons super geholpen met het samenstellen van de keuken. De keuken is op 19 september geplaatst door John. Een top monteur. I-kook Sittard bedankt voor advies samenstellen keuken en plaatsen het was voor ons toppie.
Groetjes Ton en Helene
“Zeker een aanrader”
Betreft I-Kook Door Lio op maandag 21 nov 2022 22
Wij hebben een keuken met kookeiland gekocht bij I-kook. We zijn erg tevreden over de communicatie vanuit het bedrijf. Snelle reactie op email en telefonische vragen. Daarnaast verliep het plaatsen van de keuken super goed. Ter plekke heeft de monteur ons goed geholpen. Wij raden I-kook zeker aan!
“Super fijne ervaring”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Rene op maandag 21 nov 2022 22
De adviseur in Mijdrecht had zeker verstand van zaken kwam met hele goede ideeen om de keuken praktische en fraaier te maken. De leveren van de keuken was ook goed en kwamen hun planning na. Maar ook de afspraken die we hadden gemaakt. Het monteren hebben we zelf gedaan. Aan alles was gedacht en voor vragen waren ze goed bereikbaar. Echt top die jongens uit Mijdrecht. Ik zal ze zeker in de toekomst aanraden aan vrienden, collega en familie!
FOTO VAN RENE
“Blij met de nieuwe keuken”
Betreft Nuva Keukens Door Huizer op maandag 21 nov 2022 22
Goede ervaring in showroom. Keuken is goed geplaatst en op tijd. Bij telefonisch contact goed te woord gestaan en er werd indien nodig actie ondernomen op mijn vragen.
“Een mooie keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Lilyan Maas op maandag 21 nov 2022 22
Mooie keuken ontworpen voor ons nieuwbouw huis meegedacht over de mogelijkheden.
FOTO VAN LILYAN MAAS
“Goede service”
Betreft I-Kook Door Bert & Monique Haring op zondag 20 nov 2022 22
In 2018/2019 een aantal malen bij de vestiging in Den Haag langs geweest om al onze wensen voor een nieuwe (greeploze hoogglans schiereiland) keuken met Miele apparatuur te bespreken. Altijd zeer plezierig, met goede ideeën van de adviseur geholpen. De levering verliep naar tevredenheid en de keuken is vakkundig geplaatst.
Wat echter nog belangrijker is, is de after-service. In de loop der tijd zijn er namelijk toch wat zaken naar voren gekomen die hersteld dienden te worden (afstelling deurtjes, LED-verlichting e.d), en zelfs na 2,5 jaar werd dit zonder enig probleem door hen opgepakt en verzorgd. M.a.w.: we kunnen iedereen firma I-kook warm aanbevelen!
FOTO VAN BERT & MONIQUE HARING
“Een uitstekende ervaring”
Betreft Bemmel en Kroon Door Ruud Smiet op zondag 20 nov 2022 22
Voor mijn nieuwbouw appartement is een volledige keukeninrichting door Bemmel & Kroon ontworpen, geoffreerd inclusief leiding-installatie ontwerp, op tijd geleverd en door een gelieerd bedrijf gemonteerd. Dit alles begeleid door een deskundig verkoopadviseur en de logistieke afdeling. Gedurende dit traject is alles op rolletjes verlopen en ondanks een vertraging van bijna 1 jaar vanwege het faillissement van de aannemer, is de keuken puntgaaf zonder beschadigingen c.q. manco's zorgvuldig gemonteerd en opgeleverd. Kortom, niets op aan te merken, 100% tevreden en een uitstekende ervaring met deze keukenleverancier.
FOTO VAN RUUD SMIET
“Geen goede service bij problemen”
Betreft Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys Door Said op zaterdag 19 nov 2022 22
Van Wanrooij in Waardenburg verkoopt rommel van het merk Bruynzeel en neemt de klant niet serieus bij een gegronde klacht. Het betreft de wasbak van het merk Bruynzeel. Ik vindt het geen passende oplossing van zowel Bruynzeel als tussenleverancier van Wanrooij in Waardenburg. Zie hieronder, dezelfde klacht zoals die van mij identiek. Dit is dus niet de 1e klacht over dezelfde type wastafel, waar meerdere mensen over klagen. Het water blijft op de wasbak en loopt niet goed weg naar de goot, het betreft een productiefout. Ondanks dat je de wasbak met niet agressieve schoonmaakmiddelen schoonmaakt blijf je van die lelijke bruine randen aan de zijkant zien. Vervolgens is er via de tussenpersoon en leverancier contact geweest met Bruynzeel. Mij is verteld om een reparatie set aan te schaffen en dan moet het probleem verholpen zijn. Ik heb op advies van de leverancier Epifanes Seapower cleaner gebruikt op de randen. Dit product wordt gebruikt bij schepen en is zeer agressief voor gebruik. Het middel heeft het probleem alleen maar erger gemaakt en ik heb weer kosten gemaakt zonder resultaat. Van Wanrooij in Waardenburg verkoopt rommel van Bruynzeel. Mijn vertrouwen in het bedrijf van Wanrooij in Waardenburg is hiermee echt gedaald. Vandaag heb ik ontdekt dat Bruynzeel een waardeloos bedrijf is en klanten niet serieus neemt. Je kunt ook geen klacht rechtstreeks indienen bij Bruynzeel leverancier. Zij verwijzen je door naar de tussenpersoon en in dit geval is het van Wanrooij warenhuis in Waardenburg. Er zijn veel klachten over de wasbakken van Bruynzeel. Het is echt geen gezicht hoe de wasbak er nu uitziet en dat het probleem bij meerdere wasbakken is al bekend bij Bruynzeel. Ik vindt wel dat jullie als tussenleverancier van Wanrooij in Waardenburg ook een verantwoordelijkheid hierin hebben en als klant van jullie een redelijke oplossing kunt aanbieden. Ik irriteer me zo aan deze wasbak en heb deze wasbak nog geen 2 jaar gebruikt. Als consument heb je recht op een product wat aan de eisen moet voldoen, ook na 2 jaar gebruik. De wasbak moet minimaal 5 jaar of meer gebruikt kunnen worden, zonder gebreken. Ik heb de keuken en badkamer van mijn nieuwbouw huis bij van Wanrooij in Waardenburg via verkoopbegeleiding besteld.
Ik had om een kwaliteit douche sanitair product gevraagd. Het is echt te gek voor woorden dat de verkoper mij Bruynzeel producten heeft aangeraden en aangesmeerd.
Kijk maar eens op reviews over Bruynzeel producten. Ik schrok ervan, nooit meer een Bruynzeel product. Beste mensen. advies: Wees kritisch met het kopen van een keuken of een badmeubel bij van Wanrooij in Waardenburg. Neem de tijd daarvoor en zoek een betrouwbare verkoper die verstand van zaken heeft. Kijk goed naar de reviews van mensen, zij vertellen wel vaak de waarheid en hun ervaringen met het warenhuys van Wanrooij in Waardenburg.
met vriendelijke groeten
Said uit Oss
FOTO VAN SAID
“Geen seconde spijt”
Betreft Kitchen4all Door Leen Oudshoorn op zaterdag 19 nov 2022 22
Wij zijn bij K4all Leiderdorp terechtgekomen via deze website en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. We zijn bijzonder goed geholpen door Suzanne, met een beetje backup van Arjan, die ons voorzag van informatie waar een mens wat aan heeft! Bv de oplossing van de opstelling tegen de geknikte muur en het keukenblad, wij hadden heel iets anders in ons hoofd, maar wat Suzanne aandroeg icm de aqua kleurige keuken blijkt een schot in de roos. Kortom om hier een keuken te kopen is een verademing vergeleken met de grote ketens waar van die heigerige verkopers je vanalles proberen aan te smeren om vooral zelf maar te scoren. Mensen daar in Leiderdorp, ga vooral door waar jullie mee bezig zijn! Groeten van ons.
“Zeer tevreden”
Betreft I-Kook Door Rene Manifarges op zaterdag 19 nov 2022 22
Na verschillende keukenzaken te hebben bezocht, zijn wij in zee gegaan met I-Kook in Oud-Beijerland. Wij zijn hier door Marijn op een professionele en vriendelijke manier geholpen. Marijn dacht goed mee en gaf duidelijk aan wat wel en niet kon/verstandig was. Uiteindelijk is de keuken geplaatst door Johan dit ging echt heel netjes en precies op de mm nauwkeurig. Enige min punt hierin, is dat de monteur alleen was en het 2 en een halve dag heeft geduurd voor alles netjes in kannen en kruiken was. Naar mijn idee zou het met 2 man in 1 dag kunnen gedaan worden. Maar buiten dat puntje om raad ik i-kook zeker aan. Wij zijn zeer tevreden over elke stap van het traject.
FOTO VAN RENE MANIFARGES
“We genieten elke dag van de nieuwe keuken”
Betreft Boer Staphorst Door Hilda op zaterdag 19 nov 2022 22
We hebben voor de 2e keer een keuken gekocht bij fa Boer! Vele merken, keuzes en mogelijkheden bij het uitzoeken. Erg tevreden over het contact met adviseur Marten en het installeren van de keuken door een echte vakman. We genieten nu elke dag van onze fijne nieuwe keuken.
“Goede service en goede nazorg”
Betreft Anovi Keukens Door Rob en Janne op zaterdag 19 nov 2022 22
Prima ondersteuning bij de keuze van de keuken en de apparatuur. Alles verliep volgens planning. Perfecte installatie, goede service en goede nazorg. Aan te bevelen voor wie een nieuwe keuken zoekt!
“Blij met de nieuwe keuken”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door Dieneke op zaterdag 19 nov 2022 22
Super blij met mijn nieuwe keuken, van Arma. Arma denkt in alles met je mee, geeft juiste adviezen en vindt overal een oplossing voor.
FOTO VAN DIENEKE
“Een geweldig mooie keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door verhoekx op vrijdag 18 nov 2022 22
We zijn door Dave zeer goed geadviseerd. Hij dacht mee in onze wensen en maakte het eindresultaat nog mooier dan we zelf hadden kunnen bedenken. De service is super maar wat heel belangrijk is je bent geen nummertje. Ze zijn oprecht geïnteresseerd en staan voor je klaar. Erg gelukkig met de geweldig mooie keuken.
“Dik tevreden”
Betreft BSK Keukens Door Geert op vrijdag 18 nov 2022 22
We hebben een complete hoekkeuken gekocht met apparaten. Door de 3D tekeningen kregen we een heel goed beeld hoe de keuken eruit kwam te zien. Alles naar onze wensen. En voor een hele mooie prijs. De communicatie over plaatsen etc verliep uitstekend. De keuken is netjes en keurig op tijd geplaatst. Wij zijn dik tevreden. Heel klantvriendelijk geholpen. Raad deze keukenzaak zeker aan!
“Service is top”
Betreft SmartDesign Keukenstudio Door Marja het Jonk op vrijdag 18 nov 2022 22
In 2019 nieuwe keuken, prima geïnstalleerd en dik tevreden. In 2022 oven kapot, kortsluiting! Meteen de volgende dag al een medewerker over de vloer en samen uitgezocht wat er mis kon zijn. Vervolgens toch AEG moeten laten komen, ook daar een prima service. Dik tevreden dat ook 3 jaar later de service nog zo top is
“De keuken ziet er goed uit”
Betreft I-Kook Door Arnoud Plantinga op vrijdag 18 nov 2022 22
Arif heeft ons op een prettige manier geholpen bij het kiezen van een keuken, en de keuken ziet er goed uit! Na het plaatsen hadden we nog twee kleine problemen maar die werden snel opgepakt.
“Een prachtig resultaat”
Betreft Kitchen4all Door Anita en Frank Oomens op vrijdag 18 nov 2022 22
In eerste instantie voor informatie over een keuken bezocht. Jan Maarten hielp ons en maakte een afspraak. Weekje later een ochtend uitgebreid de keuken van onze dromen uitgezocht. Alles tot in de puntjes op papier gezet, gecheckt, nog eens gecheckt en we hadden een deal, met een barbecue als cadeau. Telkens als er nog vragen waren goed te woord gestaan. De datum geprikt voor levering van de keuken. Helaas was er nog geen gebruik van de lift mogelijk naar de eerste verdieping. Met een ladderlift alles naar de plaats van bestemming gebracht door Jan Maarten en Michael. Topklasse. Dag later de montagemensen met veel zorg een prachtige resultaat tot stand gebracht. Wij hebben ervaringen met kitchen4all die hoger beloond mogen worden dan het cijfer 10.
FOTO VAN ANITA EN FRANK OOMENS
“Een aanrader”
Betreft Keukenwereld XXL Door Elmer Buys op vrijdag 18 nov 2022 22
Zeer goed contact tijdens het uitzoeken van de nieuwe keuken. Kundige verkoper met goede expertise en aanbieden van alle mogelijkheden. Planning en plaatsen verliep top! Zeer tevreden over het materiaal, de afwerking en de tussentijdse communicatie met keukenwereld. Goed persoonlijk contact en echt klantgericht, wat ik belangrijk vindt. Aanrader!
“Een zeer positieve ervaring”
Betreft Keur Keukens Door Mirjam van Galen Last op donderdag 17 nov 2022 22
Vanaf het moment van tekenen van onze keuken tot het plaatsen zijn wij zeer deskundig en vakbekwaam geholpen. Klein bedrijf en ze doen echt zoals beloofd !
FOTO VAN MIRJAM VAN GALEN LAST
“De klant is koning totdat ze betaald hebben”
Betreft Keukenwarenhuis Door JaniekedR op donderdag 17 nov 2022 22
In coronatijd online een keuken uitgezocht. Het uitkiezen en de koop verliep soepel. Helaas is de service achteraf als onderdelen verkeerd gemonteerd zijn, schrikbarend slecht. Voor de 4e keer heb ik een probleem gemeld door een montagefout. Ze geven hun excuses, monteur wordt gevraagd contact op te nemen met ons voor een afspraak en dan is het stil. Het duurt elke keer zo lang voordat ze het oplossen. Zij hebben contact met zzp'ers als monteurs. De communicatie daar tussen monteur en klantenservice is heel slecht. Het spijt mij om te zeggen: maar de klant is koning totdat ze betaald hebben.
“Alles goed geregeld”
Betreft Total Home Concept Door Dorien en Tom Lebrechthausen op donderdag 17 nov 2022 22
Eind 2021 besloten wij een nieuwe keuken te kopen. Toen wij onze woning ruim dertig jaar geleden kochten zat de keuken er al zo'n 15 jaar in. Wij hebben ons begin 2022 georienteerd en kwamen via aanbeveling uit bij Total Home Concept. Wij werden geholpen door Rik van Dijk. Het was een verademing. Hij is deskundig, denkt mee, service gericht zonder goedkope verkooppraatjes. Bij Total Home Concept is het mogelijk je volledig te laten ontzorgen. Total Home Concept heeft begeleid en heeft alles geregeld. Wij werden tijdig geinformeerd en hadden zelf geen zorgen voor. De mensen die de oude keuken demonteerden en de nieuwe keuken monteerden werken super netjes en zorgvuldig. Ik kan Total Home Concept echt iedereen aanbevelen!
“Een mooie nieuwe keuken”
Betreft Boer Staphorst Door Fam. Lammers op donderdag 17 nov 2022 22
We hebben een nieuwe keuken gekocht onze vorige kwam ook bij Boer Staphorst weg en die ervaring was toen eind jaren 90 ook al goed. Je word er goed geholpen en de monteurs die het plaatsen werken ook erg netjes en alle mensen in het bedrijf zijn super vriendelijk. Ook onze aankoop van meubels en verlichting zijn heel goed.
FOTO VAN FAM. LAMMERS
“Niets anders dan lof”
Betreft Keukencoach Door Mevr. S.Y. Alkema en Dhr. H. Mink op donderdag 17 nov 2022 22
Fijne ervaring met de verkoopcoach Romana Zwitser. Heel flexibel, meedenkend, vriendelijk, open, niets was haar teveel. Ook heeft de installatie naar tevredenheid plaatsgevonden. Niets anders dan lof. De keuken zit er strak in en we kunnen ervan genieten.
“Een hele goede ervaring”
Betreft I-Kook Door Jan Willem Bakker op donderdag 17 nov 2022 22
We hebben een hele goede ervaring met I-kook Veendam. De keuken is helemaal geworden zoals we wilden. We werden goed bevraagd over onze wensen door Hayo en hij heeft ons heel goed geadviseerd over de keuzes van layout en materialen. De sfeer was erg plezierig. Er waren voor enkele apparatuur langere lever tijden vanwege chip tekorten. Uiteraard kan I-kook daar ook niks aan doen en ze moesten daardoor een paar keer vaker langskomen. Uiteindelijk is de keuken zeer netjes gemonteerd door Erik, inclusief de nazorg met betrekking tot de vertraagde apparatuur. I-kook gaat netjes om met de klant gedurende het hele proces. En de monteur was een plezierig persoon die netjes werkte en de technische uitdagingen met onze wat oudere woning allemaal naar tevredenheid heeft opgelost. Kortom wij kunnen I-kook van harte aanbevelen.
FOTO VAN JAN WILLEM BAKKER
“De keuken is nog mooier dan verwacht”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Familie Rama op woensdag 16 nov 2022 22
In onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn we goed geslaagd bij Grando keukens Tilburg. Dave heeft (in tegenstelling tot anderen) met ons meedacht wat wel kon. Aan de hand van eerlijk, vriendelijk en scherp advies over de inrichting en de prijs hebben wij onze droomkeuken samengesteld. Nu de keuken is geplaatst is het nog mooier dan we hadden verwacht! Kasten en apparatuur van mooie kwaliteit binnen een afgesproken budget! Alles op tijd geleverd en de keuken is zeer netjes geplaatst. Bedankt voor de prettige samenwerking Dave!
“Superservice”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door Fam. Noorloos op woensdag 16 nov 2022 22
Superservice zelfs na 14 jaar! Onze keuken is in 2008 naar volle tevredenheid door Arma geplaatst. Als er iets met de keuken was, dan werden de reparaties altijd kosteloos uitgevoerd. Laatst hadden wij een probleem met de verlichting, het opsporen van het defect en het plaatsen van een nieuwe travo werden kosteloos uitgevoerd zelfs bij een 14 jaar oude keuken: dat is pas service! Dus wij zijn een zeer tevreden klant, de aanschaf van een keuken bij Arma is absoluut een aanrader!
“Een prachtige nieuwe keuken”
Betreft Goergen Keukens Door Mien en Sjra Hulsbosch op woensdag 16 nov 2022 22
Wij hebben in september 2022 onze prachtige nieuwe keuken geplaatst gekregen. Na goed advies en uitgebreide voorlichting (aan huis vanwege corona) van Mark hebben we onze keuken uitgezocht en besteld. De keuken is op de geplande datum geleverd en zorgvuldig geplaatst. Tot de kleinste details is alles gemonteerd en aangevuld. Na de tip van verkoper Mark en eyecatcher op de muur te hangen en een mooie lamp erboven is onze keuken compleet!
FOTO VAN MIEN EN SJRA HULSBOSCH
“Heel erg bedankt”
Betreft I-Kook Door Fam. Olree op woensdag 16 nov 2022 22
Helemaal blij met nieuwe keuken. Het was mijn droom, die uitkwam. Heel erg bedankt voor Mariia Horoshko voor geweldige hulp en tijd doorgebracht met ons.
FOTO VAN FAM. OLREE
“Super blij met het resultaat en de service”
Betreft I-Kook Door Terry op woensdag 16 nov 2022 22
Deze prachtige keuken hebben wij gekocht bij Ikook in Sliedrecht! Super blij met het resultaat en de service. Goed geadviseerd en ook direct gebeld of wij een ander product wilde bestellen toen er een product een lange levertijd had. Extra dank aan Feryal en de monteurs die de keuken gister (een dag eerder dan gepland yay!) hebben geplaatst.
FOTO VAN TERRY
“Zeer tevreden”
Betreft Grando Keukens & Bad Door G. van der Linden op woensdag 16 nov 2022 22
Aanschaf nieuwe keuken, in de winkel goed geholpen door Anne Reijn. Montage volgens planning verlopen en door vakmensen (Peter en Rogier) geplaatst. Achterwand moet nog geplaatst worden. Tot op heden zeer tevreden.
“Het resultaat mag er zijn”
Betreft Voortman Keukens Door C. Telgen op woensdag 16 nov 2022 22
Zeer goed geholpen door dhr. Besselink. Onze wensen zijn prima verwerkt in de nieuwe keuken. En daar waar nodig een beetje aangepast. Het resultaat mag er zijn!
FOTO VAN C. TELGEN
“Onze keuken staat er prachtig bij”
Betreft I-Kook Door F. Ghazlane op dinsdag 15 nov 2022 22
De aanschaf begon met een prima advies gesprek met Zieneb. Persoonlijke wensen werden gecombineerd met waardevolle tips. Er werd volop mee gedacht.
Wij zijn super te vreden over I-kook keukens. Onze keuken staat er prachtig bij!
“Een mooie keuken, maar de ontzorging viel tegen”
Betreft I-Kook Door M van de Nobelen op dinsdag 15 nov 2022 22
In maart 2022 een keuken uitgezocht bij Ikook Barendrecht. Geholpen door Patrick. Leuk gesprek en uitleg en uiteindelijk geslaagd voor de prijs die redelijk in ons budget paste. Voor het eerst een nieuwe keuken, dus veel vragen gesteld.
Uiteindelijk ook gekozen voor het plaatsen van de keuken door Ikook via de keukenzetter. Maar door de verschillende mensen die verkopen, inmeten, leveren en uiteindelijk die het werk moeten uitvoeren, ontstonden er misverstanden in dit proces. Daardoor hebben wij het voorbereidende werk niet goed begrepen, waarna de keukenzetter de keuken op de (al) tweede afgesproken datum niet zou gaan plaatsen. Binnen een dag hebben we zelf alles aangepast. O.a het afvoergat van de oude afzuiger bleek niet de juiste diameter te hebben, waarna dit door ons zelf werd vergroot in de buitenmuur. Daarna moesten we lang wachten voor de vervolgafspraak van de keukenzetter voor het plaatsen van de keuken. We hebben in totaal 2.5 weken tussen de rommel gezeten (de oude keuken was namelijk dag 1 al leeg opgeleverd). Na de derde afzegging, was er na het nodige telefonisch aandringen van onze kant, die middag dan eindelijk een monteur, die tot heel laat heeft doorgewerkt. Tijdens het plaatsen van de keuken bleek volgens de monteur de afzuiger niet geschikt voor het gat in de buitenmuur. Het gat bleek (ondanks eerder veel beeldbellen met keukenzetter en dito goedkeuring) toch te laag en het systeem zou daardoor niet goed werken. De monteur weigerde dan ook de afvoer naar buiten aan te sluiten en adviseerde dit op te lossen met filters. Maar ... eindelijk stond de keuken er. Na weer het nodige heen en weer bellen en weer paar weken verder is er door iKooK één koolstoffilter set geleverd om voor de afzuiger te plaatsen, maar die moet ieder jaar wel worden vervangen. We hebben ook flink extra kosten moeten maken om het nutteloze gat in de buitenmuur te laten herstellen. Patrick heeft weken later ons thuis opgezocht en als presentje een schoonmaak setje meegebracht, maar het had meer op zijn plaats geweest als er een tegemoetkoming voor de extra kosten zou zijn gedaan. Conclusie: Uiteindelijk (Oktober 2022) staat er een fraaie keuken waar we erg content mee zijn. Maar lees zeker de voorwaarden goed en vooral hoe de leidingen en elektra wettelijk moeten zitten. De materialen zijn mooi en de problemen zijn opgelost, maar het proces verdiend géén schoonheidsprijs. In de begeleiding van het plaatsen van de keuken, hadden we meer ontzorging en vooral initiatief van iKooK verwacht.
“Super tevreden”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Anja Basten op dinsdag 15 nov 2022 22
We gingen wat sceptisch na binnen om een keuken te zoeken. We hadden al wat show rooms bezocht maar niks na onze zin gevonden. We waren aan het rond kijken toen wij rustig werden benaderd door Linet. Ze hoorde onze wensen aan en liet ons met veel enthousiasme en passie verschillende opties zien. Gek genoeg werden we super enthousiast en onze droom keuken werd steeds meer werkelijkheid. Vanaf juli 2022 staat onze keuken te prijken in ons huis. We zijn super fijn en netjes geholpen. Zonder Linet hadden wij geen keuken gekocht. Dus wij raden Grando keukens in Doetinchem van harte aan. Ook Wim onze keuken zetter was een prettige ervaring professioneel werd de keuken geplaatst. En netjes gewerkt kortom wij zijn Super tevreden. Dus mensen twijfel niet en ga na Grando keuken in Doetinchem.
FOTO VAN ANJA BASTEN
“Een aanrader”
Betreft I-Kook Door C.Simons op dinsdag 15 nov 2022 22
Ik heb een complete keuken gekocht met siemens apparatuur. Alles is perfect verlopen en volgens afspraak geleverd. Er wordt meegedacht en goed geadviseerd. Zelfs worden er zaken afgeraden terwijl ze er meer mee zouden verdienen. Prijs-kwaliteit is top. Ik zou ze iedereen aanraden.
FOTO VAN C.SIMONS
“Blij met de nieuwe keuken”
Betreft Keukenwarenhuis Door W.N.Vink en G Vink-Nowak op dinsdag 15 nov 2022 22
Wij zijn er blij mee, vooral het koken op inductie. Mooie vormgeving van de keuken.
“Heel tevreden”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Fam A. Millenaar op dinsdag 15 nov 2022 22
Wij hebben december 2021 de keuken gekocht, op aanraden van vrienden zijn wij naar Grando gegaan en moesten vragen naar Nick van der Laan. En helemaal terecht, hij heeft meeegedacht en ons van begin tot het eind begeleid. Met als resultaat dat wij heel tevreden zijn met onze keuken.
FOTO VAN FAM A. MILLENAAR
“Goed geholpen”
Betreft Kitchen4all Door Rick schrijver op dinsdag 15 nov 2022 22
Wij hebben bij dit bedrijf onze keuken aangeschaft. We zijn goed geholpen door uitermate vriendelijke mensen. De keuze is groot op alle vlakken. Ook de monteur die de keuken plaatste was zeer vriendelijk en een vakman.
FOTO VAN RICK SCHRIJVER
“Super goed geholpen”
Betreft ASWA Keukens Door Chantal York op dinsdag 15 nov 2022 22
Wij hebben onze keuken gekocht bij ASWA en zijn daar heel blij mee. Bij het ontwerpen van de keuken zijn we uitgedaagd om van ons eigen idee af te stappen en zijn we super goed geholpen om het mooiste eindresultaat te bereiken. Afspraken waren helder en zijn nagekomen. En nu genieten we elke dag onze nieuwe keuken. Heel blij mee!
“Ontzettend blij met de nieuwe keuken”
Betreft Keukenvision Door Jaap op maandag 14 nov 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenvision. Vanaf verkoop tot en met eindmontage super keurig geholpen. Alles binnen de afgesproken tijd geleverd en gemonteerd. Wij zijn er ontzettend blij mee en bevelen KeukenVision van harte aan!
FOTO VAN JAAP
“Zeer fijne service”
Betreft Keukenwarenhuis Door Arend van der Velden op maandag 14 nov 2022 22
Al eerder de winkel bezocht op zoek naar een keuken, net als genoeg andere keuken bedrijven. Tevreden vanaf het moment van binnenkomst. Simon die geen Pusher van verkoper is, maar gewoon rustig en informatief uitleg gaf van waar op te letten bij koop keuken. Dit goede gevoel gaf ons de zekerheid om bij jullie de keuken te kopen.
Keuken gekocht met een goed gevoel, vertrouwen in jullie en een goede prijs.
Na 14 weken is de keuken op 31 oktober geplaatst door Michel. We wisten al wel een beetje wat we wilden, maar het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen.
Wat ook nog een zeer fijne service was, het bezoek van een schoonmaker die de verpakkingen kwam halen en de keuken stofzuigde en schoon achterliet voor gebruik.
“Erg tevreden”
Betreft Grando Keukens & Bad Door M de Kruijf op maandag 14 nov 2022 22
We zijn erg tevreden van het begin tot en met de oplevering. Romy is altijd beschikbaar voor vragen en toen de keuken geplaatst was heeft ze nog teruggebeld om te vragen hoe het allemaal verlopen was. Ook de partij die de keuken geplaatst heeft was erg kundig
FOTO VAN M DE KRUIJF
“Meerdere fouten, maar geen redelijke oplossing”
Betreft Bemmel en Kroon Door M op maandag 14 nov 2022 22
Ik ben normaal niet van een review schrijven, maar wil hiermee potentiële klanten waarschuwen. Na 2 jaar is de keuken nog niet af zoals we het hebben besteld. Kijk niet alleen naar de review, wat standaard in hun verkoopverhaal zit. Uiteindelijk ga je voor de kwaliteit van de keuken waar je jaren gebruik van zult maken.
Wat is er allemaal mis gegaan:
- werkblad was niet goed ingemeten waardoor we onze steunmuur aangepast dient te worden, waar we geen compensatie voor hebben gekregen
- first time right is dus ver te zoeken, we hebben verkeerde deurtjes en panelen ontvangen
- nabestellingen verkeerd van kleur en materiaal
- we kregen nabestellingen met goedkopere materialen geleverd (spaanplaat!)
- bij plaatsingen schade gemaakt of materiaal niet goed afgewerkt
- inmiddels zijn ze 10 keer terug geweest en nog is de keuken niet zoals we deze hebben besteld en ook niet overeenkomt met wat we in de showroom hebben gezien.
DUS mensen, 10 jaar garantie stelt niets voor, je betaalt voor de montage maar dat gaat ook niet altijd goed en ze laten je in de waan dat je betaalt voor wat je hebt besteld. Sterker nog ze beamen dat ze standaard op zoek zijn naar verbeteringen, dus afwijkingen zijn acceptabel. Tot slot zijn ze niet bereid om een redelijke oplossing hiervoor te bieden dan aan hun protocol te houden.
“Heel blij met de prachtige keuken”
Betreft KBC Scharnegoutum Door Ymie Terwisscha van Scheltinga op maandag 14 nov 2022 22
Eind augustus heeft KBC een keuken bij ons geplaatst. De planning was mooi afgestemd (voorbereiding, elektra, plaatsen). Wij hadden zelf de oude keuken eruit gehaald en de rest aan KBC over gelaten. Tijdens het plaatsen van de keuken bleek de aangebrachte koof niet goed op zijn plek te zitten en daarnaast waren er nog een aantal kleine dingetjes, hiervoor is later iemand geweest welke dit keurig heeft opgelost. Ook had de aanbevolen afzuigkap in ons situatie teveel herrie. Hier heeft KBC eerst vanuit de leverancier iemand voor langs gestuurd, de afzuigkap was in orde maar heeft idd veel lawaai. (In de showroom hoor je de afzuigkap zonder koolstoffilter, dit geeft een vertekend beeld). Wederom contact gehad met KBC en de afzuigkap is kosteloos omgeruild met een stiller model. We zijn heel blij met deze service. We genieten elke dag van de mooie keuken. (waarom geen 5 sterren, omdat we nadat we de probleempunten hadden aangekaart zelf steeds het initiatief moesten nemen om tot een oplossing te komen). Intussen ook een demonstratie bij KBC bijgewoond over het gebruik van de stoomoven, dit was ook erg leuk en leerzaam, dit is wat mij betreft wel een pluspunt (er waren veel mensen die wel een stoomoven hadden aangeschaft maar er nog geen gebruik van hadden gemaakt, onbekend hoe dit moet/kan). Kortom, alle probleempunten zijn keurig opgelost, en we zijn blij met de prachtige kwalitatieve keuken.
FOTO VAN YMIE TERWISSCHA VAN SCHELTINGA
“Afspraken worden keurig nagekomen”
Betreft Artic Keukens Door Tim Grob op maandag 14 nov 2022 22
Een zeer kundig bedrijf. Het begint al bij het ontvangst. Hoewel geen ruimte is om over de prijs te onderhandelen, zou dit geen belemmering moeten zijn om bij Artic een keuken aan te schaffen. Er wordt duidelijk aangegeven waarom de ruimte er niet is omdat het proces heel transparant is. De afspraken die zijn gemaakt, worden keurig nagekomen.
“Communicatie kan beter, maar keuken is prima”
Betreft Kitchen4all Door Sjoerd van den Brink op maandag 14 nov 2022 22
Na een prima deskundig advies de keuken hier gekocht. Keuken zou in januari worden geplaatst. Bij levering missen de volgende zaken koel/vries combinatie, magnetronoven, tussenkastje op maat. In het geleverde aanrechtblad zitten geen uitsparingen voor kookplaat en stopcontact. Ook zijn de draairichting van twee kasten fout. Hierna volgen een aantal afspraken om zaken goed te krijgen, de tussenkast wordt tot driemaal toe foutief geleverd, de koel/vriescombinatie heeft een deuk en moet vervangen worden. Afspraken maken over te herstellen zaken zijn moeilijk te maken met dit bedrijf, vaak belt men niet terug of beloofde zaken zijn niet leverbaar. Voor de tussenkast zijn geen handgrepen te krijgen gelijk aan de rest van de kasten, tot op heden (10 maanden verder) geen oplossing voor. Ongelofelijk dat je op zich mooie keukens verkoopt maar dat de organisatie en leiding niet capabel zijn om de klant tevreden te stellen. Paar maanden terug een medewerker van het bedrijf met de opdracht om fout gelopen zaken op te lossen op bezoek gehad met bos bloemen en excuses en de belofte dat alles goed zou komen, helaas hierbij dezelfde gebrekkige communicatie en nu zelfs een stilzwijgen vanuit Kitchen4all Deventer. Mijn advies voor toekomstige keukenkopers koop bij dit filiaal geen keuken, product is prima maar na de koop een bak ellende om het goed af te ronden.

Aanvulling 22 november 2022:
Update, een goed gesprek gehad met de eigenaar van Kitchen4all Deventer, na nieuw personeel en wijzigingen in procedures zou de communicatie met de klant nu op orde moeten zijn, ook voor de handgrepen is een prima oplossing gekomen.
FOTO VAN SJOERD VAN DEN BRINK
“Goed geholpen”
Betreft I-Kook Door Dennis Delhaas op maandag 14 nov 2022 22
Erg goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Medewerker dacht ook serieus goed mee en kwam met hele goede voorstellen. Keuken zelf geplaatst en dan kom je er toch achter dat niet alles zomaar op elkaar past. Kast onder de kraan moest een beetje verbouwd worden om de kraan passend te maken. Kast onder de inductieplaat moest een rand uitgefreesd worden anders past deze ook niet. Verder goed advies van jullie monteurs.
FOTO VAN DENNIS DELHAAS
“Goede service”
Betreft Grando Keukens & Bad Door J Febus op maandag 14 nov 2022 22
Keuken gekocht. Fijn geholpen. Mooie zaak. Als er problemen zijn, worden ze ook weer opgelost.
“Dik tevreden”
Betreft Ardi Keukens Door Kees en Ineke v. Oosterhout op zondag 13 nov 2022 22
Toen we in februari 2022 de showroom bezochten werden we goed ontvangen door Aaron Geense.We kregen veel uitleg en veel te zien Er was volop tijd en we zijn heel goed geholpen en alles is vlekkeloos verlopen. Wij zijn dik tevreden en raden anderen ook aan die een nieuwe keuken willen, ga maar eens bij Ardi kijken.
Meer artikelen