Feedback

Houten vloeren

Houten vloeren zijn nog steeds een van de populairste vloersoorten in Nederland. In dit artikel zullen de eigenschappen van deze vloersoort worden besproken.

Materiaal
Zoals de naam al zegt is een houten vloer een 100% natuurproduct van hout.

Soorten houten vloeren
Er zijn veel verschillende soorten houten vloeren. Frans Eiken (ook wel Europees eiken), Amerikaans Kersen en Europees Essenhout zijn populaire houtsoorten in Nederland. Daarnaast zijn grenen, noten en beuken veelvoorkomende houtsoorten die worden gebruikt voor houten vloeren. Natuurlijk zijn er nog veel meer houtsoorten beschikbaar. De belangrijkste voorwaarde waaraan de houtsoort moet voldoen is dat het sterk genoeg moet zijn.

10+ Beste Vloeren - Alle Top Vloerenzaken
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 138 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 345 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 411 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 243 ervaringen
• Vloerenhuis Putten
   
(Putten Gelderland) score 9,5 uit 78 ervaringen
• Tegelhuys Wijhe
   
(Wijhe Overijssel) score 9,4 uit 73 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,8 uit 152 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen

U kunt ook de lijst met de Beste 10+ Vloerenwinkels bekijken.

Levensduur
Wat betreft de levensduur van een houten vloer geldt: hoe harder de vloer, hoe langer de vloer meegaat. De daadwerkelijke levensduur van een houten vloer hangt af van verschillende factoren: de kwaliteit van het hout, de dikte van de vloer, het onderhoud van de vloer en de hoeveelheid belasting die de vloer ondervindt. In de regel kan een houten vloer tussen de 10 en 60 jaar meegaan.

Geluidsoverlast
Houten vloeren zijn vrij gehorig. Houten vloeren komen vrijwel altijd boven de geluidsnorm van de VvE en zullen daarom bijna nooit worden gelegd in appartementen. De gehorigheid is ook de reden dat houten vloeren dikwijls op de begane grond worden gelegd en niet op verdiepingen. De gehorigheid kan enigszins verminderd worden door een geluidsdempende ondervloer, maar het verschil zal beperkt zijn.

Vochtbestendigheid
Houten vloeren worden waterafstotend door een voorbehandeling met olie of lak. Het is niettemin aan te raden om vocht zo snel mogelijk van de vloer te verwijderen. Vocht tussen de planken kan namelijk zorgen voor het komtrekken van de vloer. Op de lange termijn zou de vloer zelfs kunnen rotten.

Vlekgevoeligheid
Houten vloeren zijn gevoelig voor vlekken. Zo kunnen bijvoorbeeld vet, wijn en thee lelijke vlekken veroorzaken op een houten vloer. Behandel de vlekken direct met water en een vloerenzeep die bij de vloer is geleverd. Schoenstrepen kunnen verwijderd worden met een vlakgom.

Krasvorming
Omdat hout van nature al putten en nerven heeft, zorgen kleine krassen juist voor meer karakter. Als u toch iets wilt doen aan de krassen, dan zijn deze bij te werken met was of olie. Bij ernstige beschadigingen kan de vloer geschuurd worden en vervolgens worden voorzien van een nieuwe laklaag.

Vloerverwarming
De combinatie van een houten vloer met vloerverwarming is zeker mogelijk. Echter zijn er ook houten vloeren die niet geschikt zijn voor vloerverwarming. Ook de ondervloer speelt een rol bij vloerverwarming. Laat u daarom altijd goed voorlichten als u vloerverwarming overweegt.

Uitstraling
Een houten vloer geeft de kamer een natuurlijke en warme uitstraling. Omdat houten vloeren een unieke structuur hebben, ziet elke vloer er anders uit. Ook past de vloer in bijna elk interieur en is het een tijdloze vloersoort.

Schoonmaken en onderhoud
Het schoonmaken van een houten vloer kan met een stofzuiger en een niet te natte dweil. Het opdrogen van de vloer kan worden versneld door het openen van de (buiten)deuren. Tevens is het eens in de zoveel jaar nodig om de vloer opnieuw te laten behandelen met onderhoudswas of olie. Het is belangrijk om te weten dat het hout kan verkleuren door langdurige blootstelling aan zonlicht.

Montage
Houten vloeren kunnen op verschillende manier worden gelegd: het kan worden verspijkerd, verlijmd, geschroefd of los worden gelegd. Het leggen van een houten vloer is echter een specialistisch proces. Het is dan ook aan te raden om een houten vloer te laten leggen door een professional.

Kosten
De prijs van een houten vloer hangt vooral af van het type hout. Zo wordt de populaire houtsoort Frans/Europees Eiken verkocht vanaf ca. 35 euro per vierkante meter, maar er zijn ook houtsoorten vanaf ca. 75 euro per vierkante meter. Omdat houten vloeren over het algemeen niet zelf zijn te leggen, speelt montage ook een belangrijke rol bij de prijs.

Conclusie
Ondanks dat houten vloeren gehorig en niet goedkoop zijn, blijft het een populaire vloersoort. Dit komt vooral omdat het een warme en natuurlijke uitstraling heeft die uniek is bij deze vloersoort.
Reacties
Er zijn 100 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Super tevreden”
Betreft Europa Parket Door Fam. De Bruin op maandag 31 aug 2020 20
We zijn goed geadviseerd en onze houten vloer is zeer vakkundig gelegd. Mochten we in de toekomst ooit weer een houten vloer aanschaffen dan gaan we naar Europa Parket.
“Persoonlijk advies”
Betreft Stox Vloeren en Keukens Door Nathalie op zaterdag 29 aug 2020 20
Betrokken en betrouwbaar personeel, niet alleen verkoop maar ook mannen van de montage. Ze namen uitgebreid de tijd voor ons en we kregen een perfect en persoonlijk advies voor onze keuken en houten vloer (ook besteld bij Stox). De verkoper heeft goed geluisterd naar onze wensen. We kregen een complete offerte, zonder verrassingen, passend bij ons budget. Tijdens het hele "traject" heeft iedereen zich aan de afspraken gehouden, alles verliep volgens planning! Binnenkort komen we terug bij Stox voor een keuken en vloer voor onze vakantiewoning :-)
5 jaar geleden ook trapbekleding gekocht bij Stox, en deze ziet er nog steeds top uit! Zelfs met een gezin met 4 kinderen die de hele dag de trap op en neer rennen met schoenen aan!
“Geen schoonheidsprijs”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Jelle Wijnja op dinsdag 11 aug 2020 20
Door twee verkopers geholpen. Ik zou de eerste de laagst mogelijke score geven en de tweede een 8/10. Hieronder licht ik het toe:

Voor onze nieuwe badkamer werden we in eerste instantie werden we geholpen door de eerste verkoper. Hij begon vriendelijk en meedenkend, maar aan het einde sloeg dit om want "er moest even de pressie op" zoals hij het zelf omschreef. Hij gaf het idee dat we met het zetten van de handtekening symbolisch was met het idee: "we gaan er samen wel uit komen". Niets bleek minder waar. We zaten vanaf dat moment keihard vast aan een contract terwijl we er nog lang niet uit waren over de indeling van de badkamer en ook de spullen en tegels die we wensten. We voelden ons dom dat we in zijn slinkse verkooptrucjes zijn getrapt. De dag erna zijn we met lood in onze schoenen terug gegaan en hebben gepoogd het contract te ontbinden. Dit kon alleen met een boete van 20% van de aankoopprijs.

Na overleg met de eigenaar Emanuel Meijer is dit naar 5% gezet. Maar goed 5% op €20.000 is nog steeds erg veel geld. Toch hebben we ervoor gekozen om het contract te ontbinden en weer van vooraf aan te beginnen met een andere verkoper. Het vertrouwen in de eerste medewerker was volledig weg.

De andere verkoper was wél erg geduldig en meedenkend. En gaf ons alle tijd en ruimte om tot een optimaal ontwerp te komen met daarin de juiste tegels en spullen. Hij hielp met de indeling en zijn enorme schat aan kennis en ervaring heeft ons enorm geholpen. Bedankt!

Aanvulling ontvangen 11 augustus 2020: We hebben de annuleringskosten inderdaad betaald en zijn toen opnieuw het gesprek aan gegaan. Bij het afsluiten bij de tweede overeenkomst zijn deze annuleringskosten wel weer in mindering gebracht op de order. De aankoop is geleverd en gemonteerd. Er was een foutieve inschatting gemaakt door Grando waardoor het monteren van de vloer slechts gedeeltelijk op de order stond. Het is een huis van 125 jaar oud, met alleen houten vloeren. Dit was bekend, maar hier is dus niet de juiste (zwaluwstaart)vloer voor opgenomen in de offerte en order. Daarnaast bleek dat er een aantal muren vervangen moesten worden waarvan werd ingeschat door Grando dat ze konden blijven staan. Al met al een extra kostenpost van €1.700,-. Na onderhandeling zijn hiervoor de kosten 50/50 gesplitst: helft voor ons en de helft voor Grando. Niet iets waar we echt op zaten te wachten, maar op deze manier konden we tenminste wel door. Hoe de badkamer er uit is gekomen: niets anders dan lof voor de aannemer en de tegelzetter. Dit is echt vakwerk en daar zijn we heel blij mee. Maar het proces met Grando om daar te komen verdient zeker niet de schoonheidsprijs.
“Aanpak en resultaat”
Betreft Knulst Vloeren Door George Altheer op vrijdag 19 jun 2020 20
Wij hebben op advies van nota bene concurrent Europaparket een pvc vloer gekocht bij Knulst omdat dit het enige bedrijf in Nederland bleek te zijn dat een vloer kon leveren die aan al onze specificaties kon voldoen. Aangezien er spoed was geboden is er voor ons vervolgens heel soepel een gaatje in de planning gemaakt, waardoor we binnen een paar weken in plaats van na een paar maanden pas onze vloer kregen. Het is een PVC vloer LayRed van Moduleo geworden met een geïntegreerde ondervloer. Via Knulst is de bestaande houten vloer eerst door een andere deskundige firma verwijderd. Een en ander was direct na elkaar gepland en ook uitgevoerd. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden over zowel de aanpak als het resultaat.
“Niets op aan te merken”
Betreft Europa Parket Door Scheurleer op zaterdag 9 mei 2020 20
Wij hebben tweemaal een vloer gekocht, eerst in de eetkamer en later de woonkamer. Tot tweemaal toe werkelijk alles perfect geregeld, ook toen onze planning op het laatste moment wijzigde werd er meegedacht. Er is op dit bedrijf niets aan te merken en 100% een aanrader om zaken mee te doen.

Eerdere ervaring van 2018: Een visgraat houten vloer laten leggen, prachtig resultaat! Wij waren toevallig in de buurt en wonen niet in de omgeving, we werden uitstekend geholpen en hebben daarom direct de aankoop gedaan. Alles tot volledige tevredenheid.
“Prachtige maatwerkoplossing”
Betreft I-Kook Door Joke en Harry de Groot op donderdag 23 apr 2020 20
Een lekkage van de kick-space verwarming onder onze 25 jaar oude keuken, met als gevolg kromgetrokken planken van de houten vloer was het begin van een project, waarbij de vloer werd gerenoveerd, de keuken vervangen en de voorpui van het huis voorzien van kunststof kozijnen. Op zoek naar een keukenleverancier, die niet uit is op snelle verkoop, maar met de klant meedenkt, kwamen we uit bij I-KOOK, waar we door "keukencoach" Jessica Renders prima zijn geholpen om een keuken naar ons eigen idee te ontwerpen. Ook de realisatie, waarbij de coördinatie tussen de diverse partijen een issue was, is goed verlopen. Met complimenten voor keukenmonteur Vincent, die met zijn ideeën een prachtige maatwerkoplossing heeft gerealiseerd.
Nu na een half jaar genieten we nog steeds van onze nieuwe keuken.
“Zeer tevreden”
Betreft LAB21 Door Remco van Kuik op vrijdag 10 apr 2020 20
Hele vriendelijke man in de winkel die mij keurig geholpen heeft. Ik kwam voor een houten vloer. Vond dit toch te duur en uiteindelijk heb ik een kwalitatief zeer goede en hele mooie laminaatvloer gekocht. Ook de mannen die de vloer gelegd hebben, hebben dit keurig gedaan. Al met al zeer tevreden!
FOTO VAN REMCO VAN KUIK
Gelegde laminaatvloer
“Professioneel”
Betreft Vloerenhuis Putten Door J.Liemburg op zondag 16 feb 2020 20
We hebben onze massieve grenen houten vloer laten schuren en in de kleur olie laten zetten door het Vloerenhuis. Daarna nog twee keer afgelakt met transparante lak. We zijn erg tevreden over de professionaliteit en hulpvaardigheid van de medewerkers van het Vloerenhuis.
“Blij met keuze voor de winkel”
Betreft Vloerenhuis Putten Door Michel op dinsdag 14 jan 2020 20
Helemaal blij met de nieuwe houten vloer van het Vloerenhuis. Pieter heeft ons uitstekend geadviseerd, alles keurig opgemeten en de planning exact nagekomen. En dat een paar dagen vóór kerst. Arthur heeft het leggen super netjes gedaan, geen haastig werk maar juist fijn overleg waar nog een plintje of een extra stukje moest komen. Blij dat we de vloer hier gekocht hebben.
FOTO VAN MICHEL
Houten vloer gelegd in visgraatmotief
“Gelegde houten vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Harmen van der Kaaden op vrijdag 10 jan 2020 20
Massief houten vloer gekocht & laten leggen door Knulst. Ziet er prachtig uit! Vriendelijk en professioneel personeel, alleen maar aan te raden!
“Perfect”
Betreft Knulst Vloeren Door Wim op dinsdag 7 jan 2020 20
We hebben door Knulst ca 160m2 houten vloeren laten leggen in een groot deel van ons huis incl. het egaliseren van een aantal vloeren. Alles liep precies volgens afspraak en zelfs iets sneller dan planning. Ook het aankoop advies was prima en met veel geduld. Over de prijs viel niet te onderhandelen, zoals we in de Randstad gewend waren, maar het eindresultaat is gewoon perfect te noemen.
FOTO VAN WIM
Gelegde houten vloer
“Houten vloer”
Betreft Stox Vloeren en Keukens Door Klaas op dinsdag 17 dec 2019 19
Bestaande vloer laten bijwerken, en nieuwe houten vloeren laten leggen op verdieping. Goed advies, super resultaat en alle afspraken netjes nagekomen. Goede after-service. Bedankt Milco!
“Niets te klagen”
Betreft Knulst Vloeren Door Marco op maandag 25 nov 2019 19
Houten vloer gekocht. Van uitzoeken in de showroom tot en met het leggen van de vloer verliep prima. Goede service. Prettige mensen over de vloer. Niets te klagen dus.
“Prachtig resultaat”
Betreft Europa Parket Door Monika op donderdag 14 nov 2019 19
Wij hebben pvc en houten vloer besteld bij Europaparket. In de eerste instantie schrokken wij van de kleur, die iets donkerder was uitgevallen. Maar de heren van Europaparket hebben het keurig en snel voor ons opgelost. De vloeren zijn prachtig geworden.
“Uiterst tevreden”
Betreft Knulst Vloeren Door Albert op donderdag 14 nov 2019 19
Wij hebben een eikenhouten vloer gekocht bij Knulst en zijn uiterst tevreden over de uitvoering en kwaliteit.
“Uitstekend geholpen”
Betreft Knulst Vloeren Door Mandy Passmann op vrijdag 1 nov 2019 19
Wij hebben Knulst gevonden via internet. Door de positieve recensies en de website die ons aansprak, een hebben we een afspraak ingepland. Roel heeft ons uitstekend geholpen. Knulst is een prettig bedrijf, wat gemoedelijkheid uitstraalt, persoonlijke aandacht en eerlijke adviezen geeft. We hebben met vertrouwen onze eerste houten vloer gekocht en door Knulst laten leggen. We genieten dagelijks van deze aanwinst en ontvangen vele positieve reacties. Ook na het leggen is Knulst eenvoudig benaderbaar en staat men je graag te hulp. Mocht
“Super tevreden”
Betreft Stox Vloeren en Keukens Door van Heuveln op donderdag 24 okt 2019 19
Houten vloer gekocht vanaf de offerte in de winkel tot dat de vloer was gelegd. super xxxxx In de winkel fijn personeel . En de vloerleggers begonnen om 8.00 uur s.morgens 16.00 klaar 48 vierkanten meter plus plinten Vaklui Ben super tevreden .
FOTO VAN VAN HEUVELN
Gelegde vloer
“Prachtige houten vloer”
Betreft Europa Parket Door Nel Keunen op vrijdag 6 sep 2019 19
Er is een prachtige houten vloer gelegd in ons appartement. Zeer goed geholpen door Stefan. Hij nam alle tijd voor ons. Daarna een goed contact met Gerard. De oplevering van ons appartement was later dan verwacht.Ze hebben toch geprobeerd ons weer opnieuw in te plannen op zeer korte termijn en midden in de zomer vakantie
Daarna heeft Gert Jan hem zeer vakkundig gelegd. We zijn er erg gelukkig mee en krijgen veel complimenten van vrienden
FOTO VAN NEL KEUNEN
Resultaat vloer
“Echt een aanrader”
Betreft Europa Parket Door Budding op woensdag 28 aug 2019 19
Zeer goed geholpen en uiteindelijk nog goedkoper dan in eerste instantie was berekend. Professioneel goed en vakkundig gelegen. Mijn andere vloer had ik ook van Europa pakket en lag er na 25 jaar nog even mooi bij. Ons oude huis is mede door de mooie vloer in een dag verkocht. Echt een aanrader voor wie een mooie houten vloer wil hebben.
“Ontzettend goed”
Betreft Total Home Concept Door Snoek op vrijdag 19 jul 2019 19
We zijn ontzettend goed geholpen, veel deskundigheid aanwezig! Keuken, wandafwerking én houten vloer gekocht voor onze nieuwbouwwoning. Planning en uitvoering top geregeld. Het resultaat en de nazorg zijn onovertroffen! Wij zijn uiterst tevreden dat we hebben gekozen voor THC
FOTO VAN SNOEK
Keuken met eiland en visgraatvloer
“Prachtige vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Hilde en Jan Geurkink op zaterdag 11 mei 2019 19
Op zoek naar een mooie houten vloer voor ons nieuwe huis gingen we met een paar adressen van vloerenleveranciers op zak de deur uit. We zijn niet verder gekomen dan het eerste adres: Knulst. Hartelijke ontvangst, in onze beleving bijzonder deskundig advies en brede keus. We kozen met overtuiging en gingen met een heel goed gevoel naar huis. In alle contacten daarna en ook bij de levering en het leggen steeds dezelfde zeer positieve ervaring! We hebben nu een prachtige vloer waar we heel gelukkig mee zijn.
“Prima”
Betreft Europa Parket Door Maurits op donderdag 9 mei 2019 19
Houten vloer en laminaat gekocht. Keurig gelegd en prima advies gehad.
“Germania Schwarzwald”
Betreft Stox Vloeren en Keukens Door Sylvia op dinsdag 7 mei 2019 19
Wij hebben een Wit geoliede houten vloer "Germania Schwarzwald" gekocht met grote witte plinten en afplakplintjes in zelfde kleur dan de vloer. Wij zijn goed geholpen en juiste informatie ontvangen over does en donts van pvc, lamellen of hout. Vloer is prachtig gelegd. Helaas met verkeerde kleur plintjes vonden wij. Dit is snel en accuraat hersteld door de legger Mevlut. Hij liet ons zelf kiezen uit de juiste plakplintjes vanuit de leverancier. Heel blij met deze mooie vloer.
“Goed”
Betreft Europa Parket Door A de Visser op vrijdag 12 apr 2019 19
Houten vloeren. Goede voorlichting. Goede service en vakwerk
“PVC vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Hanneke de Bakker op maandag 1 apr 2019 19
We hebben een PVC-vloer gekocht; eigenlijk gingen we kijken naar een gietvloer of, als tweede keuze, een houten vloer. Het huis dat we gekocht hadden, dateert van 1840 en had verschillende vloeren (hout op hout, plavuizen op een zeer ongelijke vloer en plavuizen die los lagen). Ze lagen ook niet allemaal op dezelfde hoogte. Na gedegen advies zijn we gegaan voor een PVC-vloer. Iedereen heeft enorm zijn best gedaan om goed advies te geven en om de vloer onder deze lastige omstandigheden te leggen. Het is uiteindelijk prachtig geworden. Bedankt!
“PVC vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Roel Paardt v.d. op zondag 3 mrt 2019 19
Op advies van een kennis ben ik naar Knulst gegaan voor een houten vloer. Omdat de vloer over een bestaande tegelvloer met vloerverwarming moest komen, adviseerde Knulst mij een pvc vloer. Zij hadden uit de eigen collectie een prachtige vloer. De stalen thuis nog bekeken met de adviseur en de afspraken voor egaliseren en leggen gemaakt. De vloer is prachtig gelegd, erg praktisch en onderhoudsvriendelijk. Ik geniet er elke dag van.
“Genieten van houten vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Denise B., Deventer op maandag 11 feb 2019 19
Wij hebben een prachtige eiken houten vloer laten leggen door Knulst. Vooraf heb ik op internet gezocht op bedrijven met goede reviews en zo zijn we bij hen terecht gekomen. Ze zijn erg prettig in de communicatie, eerlijk over de prijs, zeer kundig en enorm klantvriendelijk. We hadden geen probleemloze start met het leggen van de vloer door een miscommunicatie, maar dit is absoluut naar tevredenheid en in overleg opgelost. Ik heb er ook geen seconde over getwijfeld of het een probleem zou worden om het opgelost te krijgen. Ze hebben alles op alles gezet om te zorgen dat wij geen last zouden ondervinden van de miscommunicatie en zijn daarin geslaagd. Harde werkers en vakmensen!! Van showroom/offerte tot inmeten, tot leggen/olien/plinten. We genieten enorm van onze houten vloer en de nette afwerking ervan en ik raad Knulst bij iedereen aan die overweegt een vloer te laten leggen!
“Tevreden”
Betreft Vloerenhuis Putten Door SB op zondag 3 feb 2019 19
Eind vorig jaar heb ik een eikenhouten vloer gekocht bij 't Vloerenhuis. Ik ben goed en vriendelijk geholpen door Pieter. Kleine dingetjes worden snel en vakkundig opgelost. Ze bieden goede service. Ik ben tevreden!
“Prima resultaat”
Betreft Vloerenhuis Putten Door Laurens Foppen op zaterdag 26 jan 2019 19
Houten vloer opnieuw laten schuren en oliën. Prima resultaat, erg tevreden. Precies zoals we het voor ogen hadden.
“Houten vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Francis Berghuis op woensdag 23 jan 2019 19
Wij hebben een houten vloer gekocht. Wij zijn met uitzoeken zeer prettig geholpen. Goede adviezen. Ruime keus. De vloer is volgens afspraak zeer kundig en naar volle tevredenheid gelegd.
“Geweldig”
Betreft Kuechenland Ekelhoff Door Margot Smit op dinsdag 8 jan 2019 19
Ik heb een prachtige, zeer ruime keuken gekocht bij Ekelhoff en was verrast over de prijs én de geweldige service! Van het ontwerp tot aan installatie, alles verliep soepel. Na installatie, maar ook nogmaals na plm een jaar werd ik gebeld met de vraag of alles nog steeds naar wens was en ik nog vragen had. Het kastdeurtje van mijn afvalbakken zat inmiddels ietsje scheef. Geen probleem, een week later stond een monteur op de stoep om het te stellen. En hij checkte meteen de andere deurtjes even als extra service. Ook viel me op dat hij zijn gereedschapskist keurig op een dekentje op mijn houten vloer plaatste, zodat de vloer niet zou beschadigen. Zo netjes, met respect voor je spullen. Al mijn vrienden hebben al jaren hun keukens van Ekelhoff en ik wil zelf ook nooit meer anders!
FOTO VAN MARGOT SMIT
Prachtige keuken
“Eikenhouten vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Maarten van den Heuvel op woensdag 19 dec 2018 18
Houten vloer Eiken, laminaat vloer en plinten.

Aanvulling ontvangen 20 december 2018: Knulst heeft bij ons een eikenhouten vloer geleverd en gelegd in de woonkamer en ook hebben zij laminaat geleverd voor de bovenverdieping.
“Vlekkeloos”
Betreft Tegelhuis Montfoort Door Fam. Koolaard op vrijdag 30 nov 2018 18
Tegels met houtlook niet van de echte houten vloer te onderscheiden. Levering liep op tijd en vlekkeloos .
FOTO VAN FAM. KOOLAARD
Tegels met houtlook
“Renovatie houten vloer”
Betreft Europa Parket Door W. van Maris op vrijdag 9 nov 2018 18
De renovatie van mijn houten vloer is uitstekend uitgevoerd door Europa Parket. Ik ben tevreden en zal dit bedrijf aanraden aan vrienden.
“Reparatie houten vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door G Steijaert van Eerbeek op donderdag 25 okt 2018 18
Super tevreden over een reparatie en tevens uitbreiding vanwege een verbouwing , verder nog schuren en opnieuw in de was zetten van onze al wat oudere houten vloer .
Vakkundig advies gekregen en uitstekende service.
“Ontzettend mooi resultaat”
Betreft Vloerenhuis Putten Door Anneke Tuinema op donderdag 18 okt 2018 18
Onze 25 jaar oude houten vloer is geschuurd en gelakt, de trap is gerenoveerd met hetzelfde hout als de vloer. Op ons verzoek zijn de drempels in dezelfde kleur gelakt waardoor het één geheel is geworden. Het resultaat is ontzettend mooi! Daarbij een timmerman die service gericht is en veel plezier in zijn werk heeft. Kortom KLASSE!
“Zeer tevreden klant”
Betreft Vloerenhuis Putten Door B. Willigenburg op zaterdag 29 sep 2018 18
Ik heb een houten vloer die in de lak stond laten schuren en daarna in de olie laten zeten. Tevens renovatie plinten laten plaatsen. 't Vloerenhuis heeft zich keurig aan de afspraken gehouden en uitgevoerd wat er is afgesproken. Mijn complimenten gaan uit naar Ricardo die het e.e.a. heeft uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over hetgeen is uitgevoerd. Ik zal een ieder die vraagt naar de vloer het Vloerenhuis in Putten aanraden. Een zeer tevreden klant.
FOTO VAN B. WILLIGENBURG
Houten vloer
“Zeer professioneel”
Betreft Europa Parket Door Annemarie H. op maandag 10 sep 2018 18
Wij hebben 7 jaar geleden een visgraat parket gekocht bij Europaparket. Dit is ons bijzonder goed bevallen. Een stoere plank op vloerverwarming. Sommige bedrijven raden een houten vloer op verwarming af, maar bij Europaparket is het mogelijk. Wij vinden het een ideale combinatie; een mooie vloer en warme voeten.
Recentelijk zijn wij verhuisd en opnieuw naar Europaparket gegaan. Wederom werden we goed geholpen, zowel in de zaak als bij de voorbereiding; er wordt namelijk vlak voor de legdatum nog een controle gedaan op de ondervoer en de vierkante meters. De inschatting van de vierkante meters zorgt ervoor dat je naderhand niet voor verrassingen komt te staan. Vervolgens is de vloer vakkundig gelegd, binnen de afgesproken termijn. Helaas bleek er tijdens het leggen een probleem met de ondervloer te zijn. Dat heeft Europparket met de leverancier van de ondervloer zeer professioneel opgepakt. Wij zijn nu opnieuw erg blij met de mooie visgraat vloer, wederom op vloerverwarming. Ik kan Europparket absoluut aanraden.
“Houten vloer”
Betreft Europa Parket Door Weemaes op zaterdag 8 sep 2018 18
Houten vloer aangeschaft. Prettig gesprek. Deskundig advies. Bij plaatsing problemen met de ondervloer door externe partij, waarbij Europaparket heel goed met ons mee heeft gedacht. Plaatsing zonder problemen, prachtige vloer. Chapeau!
“Houten vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door D. uit de Fles op woensdag 5 sep 2018 18
Wij hebben een vloer gekocht. Wij zijn zeer klantvriendelijk geholpen. Uw bedrijf dacht met ons mee. Zo hebben wij goede keuzes kunnen maken. Onze houten vloer is heel netjes gelegd. Daarover zijn wij erg tevreden. Klein puntje: Wij hadden het fijn gevonden als we de tijd van de levering van de vloer, die de dag ervoor geleverd werd, te weten. Daardoor was er een misverstand en stond de bezorger voor een dichte deur.
“Uiterst tevreden”
Betreft Vloerenhuis Putten Door Didier Buisson op dinsdag 4 sep 2018 18
Wij zijn super tevreden over dit bedrijf. Hele proces liep erg naar wens! Zijn op een zaterdag komen kijken in de showroom en waren er eigenlijk al heel snel uit. Ze hebben veel assortiment en het contact was erg prettig. Al snel een afspraak gemaakt voor inmeten en een vochtmeting. Daar waren ze dan begin maart van dit jaar. Vochtmeting was perfect en dus konden ze die maandag daarop aan de slag met leggen. De legger die er die maandag was, vertelde dat hij er al ruim 20 jaar werkte, dus geen zzp maar een echte werknemer! Heel fijn, was volgens mij binnen 2,5 dag klaar incl. Het plaatsen en kitten van de plinten door het hele huis ! Echt een vakman!! Nadien hebben wij ook nog een onderhoudsolie en wash opgestuurd gekregen. Wat een fijne service. Niks is te lastig of te gek. Wat bij ons vooral de doorslag gaf was dat dit bedrijf veel kennis heeft met het direct verlijmen van de houten vloer op de zandcement dekvloer. Dit aangezien wij door de gehele woning vloerverwarming hebben. Ze hebben een heel protocol en dat was heel prettig. Genieten elke dag van onze houten vloer! Alleen maar lof!
FOTO VAN DIDIER BUISSON
Gelegde vloer
“Perfect”
Betreft Europa Parket Door Paul Brandsma op woensdag 29 aug 2018 18
Onze houten vloer is perfect geschuurd en gelakt, weer als nieuw. Prima service, een aanrader.
“Eikenhouten vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Jeroen Boesmans op dinsdag 28 aug 2018 18
Een eiken houten vloer gekocht en laten leggen door Knulst. Goed advies bij aanschaf en zeer netjes gelegd.
“Het omrijden waard”
Betreft Knulst Vloeren Door Peter Immerzeel en Nienke van der Velde op dinsdag 21 aug 2018 18
We hebben bij Knulst een eikenhouten vloer gekocht. Na het opvragen van de folder volgde een vrij vasthoudende marketingafdeling om ons in Nunspeet te krijgen. Daar hebben we geen spijt van gekregen. We werden ontzettend goed ontvangen, kregen duidelijk, helder en kundig advies ongeacht wie je trof. Er was bereidheid om proefsamples te maken en om mee te denken hoe het zou moeten worden. Het contact verliep prima via mail. Offertes waren helder. Over veranderingen in keuzes, opschuiven van oplevertermijnen etc. werd nooit moeilijk gedaan. De man die de vloer kwam leggen was ontzettend kundig en heeft een ongelofelijk mooi stuk vakwerk geleverd. Het eind resultaat heeft onze verwachtingen ver overtroffen. Knulst is het omrijden waard.
“Erg tevreden”
Betreft Knulst Vloeren Door Petra op woensdag 25 jul 2018 18
We hebbeneen houten vloer gekocht en zijn erg tevreden. Erg vriendelijk en echte vakmensen . Dus helemaal top
“Goed en klantvriendelijk”
Betreft Knulst Vloeren Door Lindeboom op dinsdag 24 jul 2018 18
We hebben een mooie houten vloer gekocht bij Knulst. We werden goed geholpen. Er werd tijd voor ons gemaakt. We zaten te twijfelen over de grootte van de noesten en hebben het 2 x aangepast. Dat was geen enkel probleem. Na het leggen van de vloer kwamen we er achter dat er een scheurtje in 1 plank zat. De volgende dag kwamen ze meteen langs om het te maken. Goede service en klantvriendelijk! We zijn erg tevreden!
“Een echte aanrader”
Betreft Europa Parket Door Jacqueline van der Poel op vrijdag 13 jul 2018 18
We hebben een pvc vloer laten leggen en onze houten vloer laten schuren en in de olie laten zetten. Het zijn super medewerkers die weten wat ze doen! Een echte aanrader en de service is prima!
“Eikenhouten vloer”
Betreft Stox Vloeren en Keukens Door Bjorn op zaterdag 30 jun 2018 18
Ik heb recentelijk bij Stox Westerpark in Amsterdam een eikenhouten vloer gekocht. Ik ben vanaf het begin prima geholpen met advies en een goede prijs door Milco en zijn collega's. Het inmeten en leggen gebeurde ook goed, snel en professioneel.
“Olien en schuren houten vloer”
Betreft Europa Parket Door Joke Snitselaar op vrijdag 29 jun 2018 18
Wij hebben onze houten vloer die al 14 jaar ligt laten schuren en opnieuw laten oliën. We zijn zeer te spreken over het resultaat, er lijkt een nieuwe vloer te liggen. We zijn zeer goed voorgelicht en ook de werkzaamheden bij ons thuis zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.
“Eikenhouten vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door R.Goedhart op vrijdag 29 jun 2018 18
Eikenhouten vloer besteld, keurig afgeleverd en prima gelegd door ee vakman van bedrijf Knulst. Vloer voldoet aan de verwachtingen, zijn er erg blij mee. Ook de na service is prima.
“Helemaal naar wens”
Betreft Ardi Keukens Door Paul en Sanne op donderdag 21 jun 2018 18
Samen met mijn vriend, nu mijn man, hebben wij apparatuur en werkblad gekocht voor onze keuken. Overal wat afgezocht, maar omdat we écht voor kwaliteit wilden gaan, maakten we een afspraak bij Ardi Keukens. Met positief resultaat, want we konden gelijk op bezoek bij Marjolein Vlot, verkoopster bij Ardi Keukens. Zonder ook maar enigszins te dwingen, begeleidde ze ons bij de zoektocht. En je verwacht het niet: we kwamen met veel betere ideeën thuis dan dat we zelf hadden bedacht! Waar we wilden gaan voor een houten aanrechtblad, wist Marjolein al gelijk dat dit met een laminaten/houten vloer niet ging matchen. Ze liet ons wat voorbeelden zien, en we waren gelijk verkocht. Het werd dan ook heel wat anders, maar zóveel mooier! Ook de andere onderdelen waren helemaal in de stijl die we wilden. Ze adviseerde ons vriendelijk, liet ons alles zien, dus we konden zelf kiezen. Helemaal naar onze wens en smaak, zonder maar iets op te dringen. Nu we getrouwd zijn, genieten we elke dag van onze mooie en praktische keuken. De keuken had niets geweest zonder deze vriendelijke hulp en montage. Ardi Keukens is wat ons betreft een grote aanrader. Als je voor écht goede aandacht en professionaliteit wil gaan, moet je naar Ardi Keukens. Ze nemen de tijd voor je, totdat je het helemaal hebt zoals jíj het wilt. Want, de klant mag toch wel een beetje koning zijn bij Ardi Keukens!
“Zeer goede ervaringen met laminaat vloer”
Betreft Middelkoop Culemborg Door Elsche op maandag 4 jun 2018 18
Onze versleten houten vloer is door firma Middelkoop vervangen door laminaat dat sterk op de houten vloer lijkt. Wij hadden de afgelopen jaren al meer zeer goede ervaringen met dit bedrijf en zijn ook dit keer weer niet teleurgesteld. Vakwerk, aardige mensen. Kortom de volgende klus wordt weer gegund aan Middelkoop.
“Zorgvuldig”
Betreft Europa Parket Door Jaap de Leeuw op vrijdag 25 mei 2018 18
de houten vloer is perfect geadviseerd, goede service en heldere afspraken. soepel in afhandeling toen wij een inmeet afspraak vergeten waren. Nette afhandeling tijdens leggen, zorgvuldig handelend.
FOTO VAN JAAP DE LEEUW
Houten vloer
“Houten visgraatvloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Willem en Ilonka Steenhuizen op maandag 7 mei 2018 18
Onze nieuwe houten visgraatvloer hebben wij bij Knulst gekocht. We zijn erg blij met de service vooraf tijdens het uitzoeken, de communicatie met de medewerkers bij vragen en de zorg achteraf. We vonden met name de betrokkenheid bij onze vragen prettig, we werden nooit met een kluitje in het riet gestuurd, een houten vloer blijft een flinke uitgave, dan is deze service erg fijn. Op het moment van het leggen van de houten vloer op de BG hebben wij zelf een laminaatvloer (ook van Knulst) gelegd op de tweede verdieping. De medewerkers van Knulst hebben met ons meegedacht bij het leggen, zodat ook deze vloer er mooi in ligt.
“Goed geholpen”
Betreft Europa Parket Door A.Visser op woensdag 11 apr 2018 18
Wij hebben een houten vloer gekocht bij Europa Parket en zijn goed geholpen. De vloer is supergoed gelegd door het hele huis door 1 man! Erg mooi en zeer tevreden.
“Laminaat en houten vloer”
Betreft Europa Parket Door Meijer op dinsdag 3 apr 2018 18
Wij hebben recent een laminaat en houten vloer inclusief trapbekleding gekocht en laten plaatsen. Wij zijn heel erg blij met het resultaat en de weg ernaar toe. Ze bestaan nog! Echte vakmensen!
“Service die je maar weinig ziet”
Betreft Knulst Vloeren Door Wouter Broekmeulen op vrijdag 30 mrt 2018 18
De directeur van Knulst is vanmorgen langsgeweest voor het repareren van onze houten vloer. Gemorste ontstopper zorgde voor diepe vlekken in de vloer. Om 7 uur 's ochtends stond hij stipt op tijd voor de deur en binnen anderhalf uur was alles weer geregeld. Zijn exacte woorden mbt de betaling van de verleende service waren als volgt. "Gooi maar wat extra geld in de collectebus, dan hoeft u dit wat mij betreft niet af te rekenen." Hij heeft zelfs het restant van de houtwas achtergelaten zodat we het de volgende keer zelf konden doen. Zulke service zie je helaas te weinig, maar gelukkig maakt Knulst de goede reviews die online zijn geplaatst meer dan waar. Als je echt een goede leverancier zoekt met kwalitatief materiaal, mooie houtsoorten en een prima aftersales en servicedienst, dan moet je wat ons betreft echt bij Knulst zijn. Wij zijn dik en dik tevreden.
“Netjes gelegd”
Betreft Europa Parket Door andre op zondag 25 mrt 2018 18
We hebben een houten vloer gekocht. Helaas was de vloer in eerste instantie niet gerookt doordat de bon niet goed was overgeschreven. Dit is echter binnen anderhalve week hersteld; vervolgens is de juiste vloer erg netjes gelegd. We hadden nog wat kleine dingen na de oplevering en die zijn ook erg zorgvuldig opgepakt.
“Goed gedaan”
Betreft Knulst Vloeren Door Y. Leijenaar op woensdag 21 feb 2018 18
Wij hebben vorig jaar een eikenhouten vloer gekocht. Wij hebben super goed advies gekregen in de winkel. Ze hadden alle tijd voor ons. De vloer is twee weken geleden gelegd. Ook dat is zeer goed gedaan, er is heel erg netjes gewerkt en het resultaat is super mooi. Wij kunnen Knulst Vloeren aan iedereen aanraden!
“Schitterende vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Suzanne Raafs op maandag 5 feb 2018 18
Er werd heel goed met ons meegedacht over de keuze van de vloer en de planning, en ook na het leggen van de vloer is de service zeer goed. Over enkele details, zoals de aansluiting op de trap, was de communicatie iets minder goed maar dit is heel uiteindelijk heel goed opgelost. De vloer zelf is echt prachtig en heel erg mooi gelegd! Wij twijfelden in het begin of een houten vloer samenging met vloerverwarming, maar dit levert tot nu toe geen enkel probleem op. De vloerverwarming werkt ook met houten vloer erop prima en het is lekker warm in huis.
“Eikenhouten vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Familie Van der Brug op zaterdag 20 jan 2018 18
Firma Knulst heeft een mooie eikenhouten vloer bij ons geleverd en verlijmd aangebracht. De vloer is helemaal naar onze wensen samengesteld (type plank, veroudering, roken en olie). We bedanken Knulst voor de meer dan uitstekende after-sales. Verder een prettig contact gehouden en snelle service.
“Raad het aan iedereen aan”
Betreft Knulst Vloeren Door D.L. Willemse op donderdag 18 jan 2018 18
Een eikenhouten vloer en tapijt zijn op een uitgesproken prettige wijze gelegd. De afspraken werden stipt nagekomen door de vriendelijke medewerkers. De vloer is erg mooi. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.
“Houten vloer”
Betreft Europa Parket Door Nikki Kluyskens op zondag 31 dec 2017 17
Deskundig en aardige mensen. Het is een mooie vloer geworden. Lang leve de houten vloer.
“Zeer klantvriendelijk”
Betreft Knulst Vloeren Door Wouter Verbaan op vrijdag 8 dec 2017 17
De eerste kennismaking was via internet het aanvragen van een brochure, deze werd verrassend snel gestuurd door Roel. Hierna zijn we een bezoek gaan brengen in de showroom. En hebben we ons voor laten lichten wat er mogelijk was met betrekking tot houten vloeren voor de woonkamer. Roel heeft ons geholpen op een gezonde manier niet pushen of zoiets laat het eerst maar bezinken dan kijken we verder. Zeer klant vriendelijk en we hebben niet alleen de vloer voor de woonkamer maar het hele huis laten doen. Top service geleverd door het personeel.
“Houten vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Fam g v d Hardenberg op donderdag 16 nov 2017 17
Wij hebben een prachtige houten vloer zijn er heel blij mee. We zijn in de zaak goed geholpen en de jongeman die hem gelegd heeft is een vakman die er alles aan gedaan heeft om het voor 100% achter te laten
“Onze wens is uitgekomen”
Betreft Knulst Vloeren Door Annemiek Schuurman op zaterdag 4 nov 2017 17
We wilden graag een mooie, zo goed als onderhoudsvrije en landelijke houten vloer voor ins ons nieuwe huis. Via vrienden kwamen wij terecht bij KNULST. Wat zijn wij blij dat zij ons naar dit mooie bedrijf hebben verwezen. Tijdens het uitzoeken werd geluisterd naar als onze wensen en werden we uitstekend geadviseerd naar een voor ons passende vloer. Binnen 2 uur waren wij er helemaal uit en werd de vloer besteld. We wilden hem natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben liggen en daarvoor heeft KNULST alles gedaan om dat te realiseren. Het inmeten werd gauw tussen de bedrijven door geregeld zodat nog net voor de bouwvak vakantie, en dus de sluiting van de leveranciers, het hout besteld kon worden...gelukt! Eind augustus was het zover en is er in drie dagen fantastisch werk geleverd! Ongelofelijk wat een prachtige verandering van ons huis. We hadden nog een wens voor een kleine aanpassing en ook dat werd per direct geregeld. Gewoonweg niets dan lof voor de kwaliteit, service en aandacht van dit bedrijf!

KNULST staat voor ons als:
K anjers in hun werk
N iets is teveel
U itmuntend in alles
L eggen de mooiste vloeren
S ervice van het hoogste niveau
T op kwaliteit

Kortom, niets dan lof! Beste mensen van KNULST, hartelijk dank voor alles!
“Ga zo door”
Betreft Knulst Vloeren Door Ton op woensdag 1 nov 2017 17
Vanaf het moment dat we de mooie zaak inliepen zin we uitstekend voorgelicht en geholpen. De oriëntatie op een houten vloer was in goede handen, op alle vragen kwam een duidelijk antwoord. Contact via telefoon en email was prima en er werd snel gereageerd. De flexibiliteit en klantgerichtheid zijn duidelijk aanwezig bij Knulst. Zowel Roel als Rik zijn erg prettig in de omgang. De legger heeft zijn werk ook goed gedaan en we zijn erg blij met het resultaat. Dankzij Knulst kunnen we vele jaren genieten van onze mooie vloer. Knulst Vloeren bevelen wij van harte aan, geen punt van kritiek te vinden. Ga zo door Knulst!
FOTO VAN TON
Houten vloer
“Houten vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Harry en Anne Marie op woensdag 1 nov 2017 17
Houten vloer laten leggen in onze jaren twintig huurwoning. Goed geadviseerd en uitvoering door de jongens die het kwamen leggen uitstekend. Dachten goed mee over de richting waarin we het wilden hebben. Dat was dus andersom dan wij logisch vonden, en ze hadden nu we er een tijdje op leven helemaal gelijk. Prima ervaring, zeker gezien het feit dat wij nogal huiverig waren omdat zo'n beetje alles schots en scheef is in ons huis.
“Vloer keurig maar meer begeleiding gewenst”
Betreft Knulst Vloeren Door L. den Besten op vrijdag 27 okt 2017 17
Leggen van vloer is keurig gedaan. Gesprek over onderhoud is met meerdere mensen gebeurd, met wisselende informatie .vragen over onderhoud worden laat behandeld na enkele weken. Nodig om na korte tijd even langs te komen om ter plekke te kijken hoe het gaat. Schriftelijke instructies onderhoud erg summier..bedenk situatie van iemand die voor het eerst een houten vloer heeft. Wens één contactpersoon .
“Geweldige reacties”
Betreft Bebo Parket Door Marjon van Beeten op maandag 16 okt 2017 17
Wij hebben nu voor de 2de keer een eikenhouten vloer van bebo. Het bevalt uitstekend. Goede service en de prijs is perfect. De reacties van vrienden zijn geweldig......iedereen vind de vloer super mooi
“Perfecte uitvoering”
Betreft Vloerenhuis Putten Door Ingrid Meerding op vrijdag 6 okt 2017 17
In anderhalve dag is de laminaatvloer op de hele bovenverdieping gelegd, inclusief plinten. Het werk is perfect uitgevoerd en er is ook nog eens geholpen met spullen wegzetten en weer terugzetten. Ik heb ook beneden al 16 jaar een houten vloer liggen van het Vloerenhuis. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en het personeel en kan het iedereen aanraden.
FOTO VAN INGRID MEERDING
Laminaatvloer
“Eikenhouten vloer en laminaat”
Betreft Europa Parket Door A.M.T. Namba-Horstink op dinsdag 26 sep 2017 17
Eikenhouten vloer in twee kamers en laminaat in vier kamers. Goed advies in de winkel bij het uitzoeken. Duidelijk en eerlijk in planning in uitvoering. Zeer goede communicatie, mondeling en per mail waarbij gemaakte afspraken duidelijk worden vastgelegd, daardoor geen misverstanden. En afspraken worden nagekomen. Goede "nazorg", spleten werden opgevuld en aansluiting van hout en laminaat naar pvc vloer werd goed opgelost.
“Houten vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Henny en Gerry Klumpert op dinsdag 1 aug 2017 17
Prima geholpen bij het uitzoeken, daarna de moeilijkheden voorterffend opgelost. Wij hebben een houten vloer voor ons verdere leven. Firma Knulst kunnen wij iedereen aanbevelen.
“Vakdeskundigheid”
Betreft Knulst Vloeren Door Jan en Marijke Pijnenburg op woensdag 21 jun 2017 17
Wij hebben het als zeer prettig ervaren dat alle contacten met Knulst Vloeren vakdeskundigheid en aandacht voor de klant uitstraalden. Adviseurs, klantenservice, planner/inmeter en vloerlegger dachten steeds met ons mee en het resultaat is een houten vloer die precies is geworden zoals wij voor ogen hadden. Geen moeite teveel en klantenbinding in optima forma.
“Schitterend resultaat”
Betreft Vloerenhuis Putten Door W Straatman op dinsdag 13 jun 2017 17
In 2010 hebben wij onze eikenhouten vloer laten schuren en lakken door t Vloerenhuis Putten .....een super resultaat. Maar nu in 2017 wilden wij iets heel anders want de vloer was helemaal geel geworden wat normaal ook gebeurt bij een gelakte vloer. Maar wat wisten wij niet.....dus opnieuw naar Putten . Door opnieuw advies van t Vloerenhuis, de vloer laten schuren en voorzien van een olie........Iron mat. Wat een schitterend resultaat.....precies zoals wij de vloer wilden hebben en ook mooi afgestemd met de nieuwe meubelen. Dus voor iedereen die een mooie houten vloer wil hebben ga naar deze vakmensen in Putten. Een echte aanrader gr W Straatman
FOTO VAN W STRAATMAN
Vloer met Iron mat
“Correct bedrijf”
Betreft Vloerenhuis Putten Door J Dorland op zaterdag 3 jun 2017 17
De houten vloer is geschuurd en behandeld.Het resultaat mag er zijn. Super mooi!! Ervaring: Correct, toegankelijk, goede service,vakwerk, behulpzaam, betrouwbaar.Een correct bedrijf waar je goed zaken mee kunt doen.
“Prachtige vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Mike op donderdag 11 mei 2017 17
Op basis van reviews een shortlist gemaakt van bedrijven voor onze houten vloer. Ik begrijp waarom Knulst zulke goede reviews heeft. Prachtige vloer, strak gelegd en tegen een goede prijs. Heel tevreden.
“Harde werkers”
Betreft Grando Keukens & Bad Door J,J, van der Poel op donderdag 11 mei 2017 17
De werknemers die de badkamer gerealiseerd hebben waren stuk voor stuk harde deskundige werkers en hebben aan alle eisen voldaan. Natuurlijk deden zich allerlei moeilijkheden voor met het omleggen van allerlei leidingen, maar die zijn naar tevredenheid opgelost. Ook een houten vloer als ondergrond is met kunststof platen dusdanig stabiel gemaakt dat er een prachtige stenen vloer overheen kon worden gelegd. Wij laten met de nodige trots onze nieuwe badkamer zien aan vrienden en bekenden.
“Keramisch houten vloer”
Betreft Tegelhuis Montfoort Door C. Verkerk op woensdag 19 apr 2017 17
Ik had ergens de "Cotto DÉste Cadore Baita" gezien, een keramich houten vloer, en was direct verkocht. De prijs was echter iets dat me tegen hield om te bestellen. Uiteindelijk ben ik na een tip bij Tegelhuis Montfoort uitgekomen, waar de vloer aanzienlijk goedkoper was. De communicatie verliep super, en de vloer stond binnen 2 weken voor de deur.
“Erg blij ermee”
Betreft Knulst Vloeren Door Karin op vrijdag 13 jan 2017 17
Wij hebben een houten vloer gekocht bij Knulst Vloeren. Er werd ruim de tijd genomen om advies te geven zodat wij de juiste vloer binnen ons budget konden kiezen. Levering na overleg waarbij de chauffeur ons telefonisch op de hoogte hield van het tijdstip van levering. Dus niet onnodig hele dag thuis hoeven te wachten. Vloer is inmiddels gelegd en wij zijn er erg blij mee.
“Goede ervaring”
Betreft Knulst Vloeren Door E.Wassink op donderdag 8 dec 2016 16
Goede ervaring, deskundig geholpen voor een nieuw kleurlaag op onze eikenhouten vloer. We konden zonder enige probleem verschillende grote voorbeeld vloeren meenemen voor thuis! Snelle, goede en betrouwbare service!
“Goede service”
Betreft Knulst Vloeren Door P. van Mil en A. van Ginhoven op woensdag 7 dec 2016 16
Wij hebben een houten vloer laten leggen door Knulst, we zijn er heel tevreden over.
We hadden het adres gekregen van vrienden, die hebben hun vloer ook door Knulst laten leggen. Vanaf het uitzoeken van de vloer tot en met het leggen verliep alles naar wens. na twee maanden was eer een stukje van de vloer omhoog gekomen, daar is iemand voor gekomen, het is nu goed. Knulst levert goede service.
“Top”
Betreft Knulst Vloeren Door Veenendaal op dinsdag 6 dec 2016 16
Top bedrijf! Mooie houten vloer gekocht met een White wash! De kleur is zoals ze bij Knulst zeiden. Daarnaast wordt er top service geleverd; onze vloer heeft knoersten en deze was afgebroken, Knulst was er de volgende dag al om dit te repareren, en je ziet geen verschil! Goed werk geleverd, dankjewel!
“Vakkundig en professioneel”
Betreft ALL STYLE KEUKENS Door Eefke en Ferry op woensdag 16 nov 2016 16
In onze zoektocht naar een mooie keuken voor onze nieuwe grondig verbouwde woning orienteerden we ons eerst bij de keukenwinkels op de meubelboulevard. Prima om ideën en inspiratie op te doen, maar ook zeer frustrerend. Niet alleen door de volledige ondoorzichtigheid van de verkoop- en bijkomende prijzen bij deze winkels, maar ook doordat je continue het gevoel hebt te praten met mensen die je verkopen in plaats van adviseren. Na goede ervaringen van familie kwamen we bij All Style Keukens terecht. Meteen bij de eerste kennismaking hadden we al een goed gevoel bij Joost en zijn team. Mensen die interesse toonden in onze wensen en ideën, daar vakkundig over nadachten en altijd transparant zijn over de bijbehorende investering. Bij de aankoop van onze nieuwe woning waren wij het er direct over eens dat de keuken de eye catcher van het huis moest worden. Voor ons was een keuken (schier)eiland een grote wens. Mensen uitnodigen om te komen eten en dan gezellig allemaal aan het eiland. Met dit in ons achterhoofd hadden we al een redelijk beeld van wat we wilde met de ruimte. Joost heeft samen met ons goed naar onze ideeën en plannen gekeken en op basis van onze gedachtes en tekeningen heeft hij hele nuttige suggesties/ideeën aangedragen. Zijn ideeën en inzicht over de opstelling, keuze van materialen en apparatuur en de koof boven het eiland inclusief lichtplan hebben ons echt overtuigd van de vakkundigheid en professionaliteit van All Style Keukens. De communicatie was altijd heel helder, duidelijk en mailtjes werden altijd vrijwel direct beantwoord. Door de afstand (Arnhem – Amsterdam) hebben wij veel contact via de telefoon en mail gehad. Altijd helder en overzichtelijk. Op de afgesproken data en tijdstip dat de keuken geleverd zou worden stonden ze stipt op tijd voor de deur en in anderhalve dag is de keuken geplaatst door Richard wat in onze ogen een echte vakman is. Iemand met oog voor de allerkleinste details en kennis van zaken, maar ook voorzichtig en secuur omging met onze nieuwe houten vloer en pas geverfde muren in de ruimte waarin de keuken geplaatst werd. Ook het feit dat Richard na het plaatsen van de keuken nogmaals langs geweest is om te kijken dat alles helemaal naar behoren werkte heeft voor ons een hele prettige ervaring achter gelaten .Nog elke dag maken we trots gebruik van onze keuken en worden helemaal blij van de reacties van vrienden en familie als ze langs komen. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en zullen (en hebben het al gedaan) All Style Keukens zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.
FOTO VAN EEFKE EN FERRY
“Complete vloer”
Betreft Europa Parket Door Jaap Wagenvoort op donderdag 27 okt 2016 16
Wij hebben voor onze nieuwbouwwoning een complete vloer bij Europa Parket aangeschaft. Het betrof een houten (begane grond) en laminaat vloer (1e verdieping en zolder). Dit inclusief alles: plinten, afdekplaten, doorloopmatten, ondervloer en het leggen. Over de vloeren zelf niets dan lof. Prima kwaliteit, met name de kwaliteit van de laminaatvloer was hoger dan verwacht. We hebben een vervelende ervaring met de legger gehad. Die kwam nonchalant over. Bij het leggen ontstond vervolgens direct schade aan wanden en deurposten. Dit hebben wij direct gemeld aan Europa Parket. Zij hebben het serieus opgepakt, waardoor de nogal vervelende ervaring uiteindelijk positief is afgehandeld. Minpuntje achteraf: de houten vloer laat de warmte van de vloerverwarming niet echt super goed door. De tegels in het toilet zijn bijvoorbeeld voelbaar warm en veel warmer dan de houten vloer in de woonkamer en gang. Ik weet niet of we hierdoor harder moeten stoken, maar dit kan een argument zijn om toch voor een stenen vloer te kiezen. We hadden gehoopt dat een gelijmde houtenvloer toch meer warmte zou door- en afgeven, ook omdat de verkoper dit had aangegeven op verzoek van ons. Dit is echter een persoonlijke afweging. Al met al een goede ervaring. Wij kunnen Europa Parket aanbevelen.
“TwinPlankVloer”
Betreft Europa Parket Door Leon op zaterdag 15 okt 2016 16
TwinPlankVloer in appartement. Goede en duidelijke voorlichting in eerste gesprek bij Europaparket betreffend een houten vloer voor mijn appartement. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en de TwinPlank Multiplankvloer/eiken is er vakkundig ingelegd.
“Keurig geholpen”
Betreft Europa Parket Door Johan op zondag 28 aug 2016 16
Keurig geholpen in de winkel en mooi een houten vloer en pvc vloeren geplaatst. Hier en daar een kitrandje vergeten, maar verder helemaal goed! Ook de afspraak netjes ingepland en nagebeld of alles naar wens gegaan is
“Fijne leverancier”
Betreft Knulst Vloeren Door Mike Peters op woensdag 24 aug 2016 16
Knulst is een heel fijne leverancier om mee te werken. Ze hebben een zeer ruime keuze in vloeren en raamdecoratie, denken goed mee en houden zich aan afspraken. Ook het leggen van de houten vloer en het monteren van de raamdecoratie is professioneel. Kortom een aanrader!
FOTO VAN MIKE PETERS
Leggen van de vloer
“Houten vloer”
Betreft Europa Parket Door Piet Bremer en Désirée Rooswinkel op dinsdag 19 jul 2016 16
"Eindelijk een houten vloer!" Na een paar jaar oriënteren en zoeken naar een houten vloer, hebben we onze keuze gemaakt bij Europa Parket. Want het viel niet mee iets te vinden naar wens, buiten Eiken om. Via familie die daar vanwege verhuizing hun tweede vloer hadden gekocht, kwamen we op het adres van Europa Parket. Bij binnenkomst meteen al prettig en meedenkend personeel. En er was behalve Eiken ook White Maple! Een heel andere houtsoort. Toch heeft het nog een jaar geduurd voor we weloverwogen de knoop hebben kunnen doorhakken. Intussen kregen we op ons verzoek proefplankjes met verschillende (lak) behandelingen toegestuurd. En werden vragen via de mail snel en doelgericht beantwoord. Goed en vakbekwaam. Toen zijn we voor de tweede keer (vanuit Zwolle) naar Barneveld gereden en hebben met Gerard van de Kamp om de tafel gezeten. In twee uur tijd werden al onze logistieke "zorgen" weggenomen. De houten vloer in twee keer leggen bijvoorbeeld, was geen enkel probleem. En onze keuze: Maple twinplank 18 cm fabrieksmatig UV mat gelakt onbehandelde look. Rutwin, de parketteur die de vloer kwam leggen, dacht goed mee. Zoals hoe en op welk moment de piano het beste, zonder krassen, op z'n nieuwe plek te krijgen. Het eindresultaat is prachtig. Eindelijk een houten vloer! Gevonden bij Europa Parket.
“Niet de goedkoopste wel de beste”
Betreft Knulst Vloeren Door Smith op vrijdag 27 mei 2016 16
Onze derde vloer is door firma Knulst gelegd en wederom zijn wij uitermate tevreden. Het is een goed, degelijk en eerlijk bedrijf. Klant vriendelijk, denken mee, goede vaklui, leggen de vloer mooi en strak erin. Dus zonder platte vloerplintjes om spleten en dergelijke te bedekken. Niet de goedkoopste maar wel de beste. Het bedrag vergeet je, de mooie vloer blijft. Geen prijsstunter bedrijf, daarom kunnen ze ook kwaliteit leveren. Wenst u zichzelf een mooie houten vloer toe? Zoek dan niet verder en schaf hem gewoon bij Knulst aan! Een hartelijke groet, Familie Smith - Epe
“Prima service”
Betreft Boer Staphorst Door Fam H Wassink op dinsdag 1 mrt 2016 16
15 jaar geleden kochten we een pracht keuken bij de Boer afgelopen najaar hadden we lekkage opgelopen onze vaatwasser was lek waardoor de massief houten vloer omhoog kwam en een gedeelte van de keukenkasten en plint , Gelukkig hadden we de rekeningen nog dus wij naar de Boer het was geen probleem ze konden alsnog wel kastjes en plinten bestellen en we hebben daar een nieuwe vaatwasser gekocht , Al met al een prima service ook door de installateur we geven hiervoor wel een cijver van 9
“Betrouwbaar bedrijf”
Betreft Vloerenhuis Putten Door Daniel Nijdam op zaterdag 27 feb 2016 16
Bij het t Vloerenhuis Putten merkten we gelijk dat we met een betrouwbaar bedrijf te maken hadden, met vriendelijke mensen, en zeer hoge kwaliteit houten vloeren voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. We waren op zoek naar een zeer brede eikenhouten vloer (26 cm) met weinig knoesten (1-bis sortering) en 6 mm toplaag. We zijn uitgekomen bij een Dennebos W07 vloer waar we ook de tint nog van hebben kunnen aanpassen. De vloer ligt erg netjes, langs deurkozijnen, trapkozijnen en verwarmingsbuizen heel mooi strak gezaagd, afgewerkt met plinten en deurmat. Vooral het hoge afwerkingsniveau maakt dat we super blij zijn met onze houten vloer! Op de bovenverdieping hebben we een laminaatvloer laten leggen van Douwes Dekker; vooral de echtheid van hout-uitstraling incl reliëf, lange planken en slijtvastheid vallen op!
“Eerlijk vakmanschap”
Betreft Knulst Vloeren Door Casper Lange op woensdag 24 feb 2016 16
In twee woorden: eerlijk vakmanschap! In 2015 heb ik voor ons huis twee houten vloeren (bamboe) besteld bij Knulst en voor mijn moeder een eiken vloer. Bij ons huis was het een uitdaging om de vloer goed te egaliseren; de mensen van Knulst zijn tot driemaal langs gekomen om het perfect te maken. Daarna zijn de vloeren er vakkundig en zeer netjes ingelegd. Alles is met plinten prachtig afgewerkt. Nu het 'winter'seizoen is geweest kunnen we ook zeggen dat de vloer zich prima houdt op vloerverwarming, mits de voorschriften worden gevolgd. Ook bij mijn moeder ligt de vloer prachtig in haar nieuwe appartement. Iedereen valt de sjieke uitstraling op. Ik heb goede ervaringen met Knulst en zou het bedrijf zeker aan anderen aanraden.
FOTO VAN CASPER LANGE
Bamboe houten vloer
“Heel goede service”
Betreft Knulst Vloeren Door Haverkort op zondag 21 feb 2016 16
Zomer 2015 hebben wij een houten vloer aangeschaft en laten leggen door Knulst vloeren. We zijn bij aankoop prettig geadviseerd voor een juiste keuze. De vloer is in twee dagen gelegd en in de olie gezet. Toch is er bij het aanbrengen van de olie iets niet goed gegaan waardoor de vloer er wat vlekkerig uit zag. Op aanraden van Knulst hebben we dit zelf proberen te herstellen door opnieuw bij te olien, maar hier is het alleen maar erger van geworden. Na overleg is Willem Knulst zelf bij ons langsgekomen om een kijkje te nemen en heeft vervolgens in twee dagen de vloer opnieuw opgeschuurd en in de olie gezet. Hiervoor zijn geen addionele kosten in rekening gebracht. Onze vloer ziet er nu echt schitterend uit, erg tevreden en blij met de service vanuit Knulst.
“Vriendelijk en vakkundig”
Betreft Europa Parket Door Bolhuis op vrijdag 12 feb 2016 16
We hebben bij Europa parket een partij eikenhouten twinplanken gekocht voor onze woonkamer en gang . In de showroom werden we vriendelijk en vakkundig geadviseerd. We konden snel een afspraak maken om de vloer te leggen. Twee weken van tevoren kwam de vakman langs om een inspectie te doen en de laatste zaken op te meten (oppervlakte, plinten etc). Het leggen zelf werd in 1,5 dag gedaan. Daarbij ging de vakman zeer nauwkeurig en voortvarend te werk. Het resultaat mag er dan ook zijn: een prachtige eikenhouten vloer die superstrak gelegd is en de vertrekken naadloos met elkaar verbindt. Echt een meerwaarde voor onze woning. We zouden Europaparket daarom aan iedereen aanraden.
“Aanrader”
Betreft Europa Parket Door Van Breet op woensdag 13 jan 2016 16
In november 2015 heeft Europa Parket naar volle tevredenheid een houten vloer gelegd in mijn nieuwbouwwoning. Binnen een halve dag was de klus geklaard. De vloer is, gelet op het eindresultaat, door zeer vakkundige medewerkers gelegd. Europa Parket is absoluut een aanrader.
“Houten vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Peter de Lange op zaterdag 9 jan 2016 16
Achteraf zijn wij ontzettend blij dat wij voor deze houten vloer hebben gekozen, wat een sfeer en warmte straalt dit uit. Hout leeft! De adviseur van Knulst is bij ons thuis geweest om verschillende soorten afzeliahout te laten zien. Fijn dat ze bij ons thuis kwamen, dan konden wij gelijk zien hoe het bij de meubels zou staan. Wij hebben gekozen voor een afzelia visgraat vloer, ook op de bovenverdiepingen. Ook de trap en het traphekje zijn gemaakt van afzeliahout. Dit zorgt voor een prachtig totaalplaatje. De houten vloer is er zeer deskundig en professioneel ingelegd en erg netjes afgewerkt. De bies rondom de houten vloer maakt het af, dit zorgt voor de puntjes op de i. Van a tot z zijn wij erg prettig geholpen en wij zijn erg blij met onze visgraatvloer. Hartelijk dank voor het goede contact en het fantastische eindresultaat! Fam. De Lange, Den Haag
“Hoge kwaliteit”
Betreft Knulst Vloeren Door fam. Van Noort op donderdag 7 jan 2016 16
Via internet zijn wij bij Knulst terecht gekomen. Als architect van ons eigen huis vonden wij het belangrijk om voor een strakke maar warme vloer te kiezen. Op verschillende websites hebben wij gekeken naar vloeren in essenhout. Ondanks dat het niet een zeer gewilde houtsoort is, had Knulst toch de mogelijkheid om essenhout als hoogkantparket te leveren. Dit heeft op de slaapverdieping een heel mooi beeld opgeleverd, de vloer loopt naadloos door in alle kamers en vormt met de trap in Essenhout een mooi en rustig beeld. Voor in de werkkamer wilden we graag een extra brede eiken houten vloer, licht wit geolied. De adviseur van Knulst heeft ons thuis diverse opties getoond, wat het makkelijker te beoordelen maakte. Het leggen is ook goed en snel verlopen. De vloer is van hoge kwaliteit en kan gelukkig tegen een stootje.
“Vloer voor boerderij”
Betreft Knulst Vloeren Door Xander op maandag 4 jan 2016 16
We hebben in onze oude boerderij alles zoveel mogelijk in de oude stijl hersteld. Natuurlijk wilden we hier een passende vloer bij, die dezelfde geleefde uitstraling heeft. Via internet zijn wij bij Knulst terecht gekomen. Op een zaterdag zijn we het klussen even ontvlucht en richting de Veluwe gereden. Eenmaal aangekomen bij Knulst hadden we gelijk een goed gevoel. Het was die zaterdag erg druk in de showroom. Ondanks dat straalde het bedrijf een bepaalde rust uit. We zijn even in het dorp geweest om te lunchen en daarna zijn we teruggekomen naar de showroom. Het sprak ons erg aan dat er geen '9 tot 5' mentaliteit is. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen en er werd met ons meegedacht. De collectie was gigantisch groot maar toch hebben we voor ons, de mooiste vloer gevonden. We hebben gekozen voor een eikenhouten vloer, maximaal gerookt, zwaar verouderd en met een zwarte olie. Voor de werkkamer hebben wij gekozen voor PVC en voor de slaapkamer laminaat. Heerlijk dat Knulst alles aanbiedt en dat we alles in een middag konden uitzoeken.

Aangezien de verbouwing een plan van jaren is, zoeken wij in fases de vloeren uit. Voor de overige ruimten komen wij zeker weer terug bij Knulst.

Inmiddels liggen er in 3 ruimtes een vloer. We hebben tijdens het verbouwen veel verschillende vakmannen in ons huis gehad, maar het was een verademing toen de jongens van Knulst kwamen. Ze zijn erg netjes, werken hard en doen bijvoorbeeld keurig hun schoenen uit bij binnenkomst. Kleine dingen die voor ons erg belangrijk zijn.

Het eindresultaat is echt fantastisch. Voornamelijk de houten vloer past volledig in de stijl van ons huis, mooi verouderd en doorleeft. Als we aan de volgende vloer toe zijn, is het meer dan de moeite om richting Nunspeet te komen. Tot ziens!
“Alles klopt”
Betreft Knulst Vloeren Door fam. de Vos op woensdag 30 dec 2015 15
Wij zijn niet van die mensen die meerdere winkels bezoeken omdat we daar simpelweg geen zin in hebben. Het moet goed zijn, degelijk materiaal en het bedrijf moet vooral kwaliteit leveren! Dit laatste hebben we zeker ervaren bij de firma Knulst met de aanschaf van een houten vloer. Via internet, Google kwamen we op hun site terecht, brochure aangevraagd , winkel bezocht , advies gekregen,stalen mee, thuis keuze gemaakt , vloer besteld , 4 weken later geleverd (zeer vakkundig) Klinkt als in een adem, zo is het gegaan,totaal ontzorgt ! Ook de nazorg perfect, laatst belde we voor het onderhoudsadvies, waren we kwijtgeraakt. Binnen 10 minuten in m'n mailbox . En wat verbaasd ons, 2 uur later worden we gebeld door Knulst of alles was gelukt qua onderhoud. En,de vloer is zo geweldig mooi, iedere dag weer genieten. We zijn meer dan tevreden! Groetjes, Fam. de Vos
Alblasserdam
Meer artikelen