Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Poortvliet (Zeeland)
158 ervaringen
Kesteren (Gelderland)
344 ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
566 ervaringen
Sint Annaland (Zeeland)
355 ervaringen
Haarlem (Noord-Holland)
347 ervaringen
7 vestigingen
2167 ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
192 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
263 ervaringen

Hoogglans Keukens


Hoogglans keukens zijn keukens die opvallen en uw keuken groter doen lijken. De keukens hebben een strak design en geven een schoon en opgeruimd gezicht aan uw keuken. Een hoogglans keuken heeft een moderne look. De keukens zijn minimalistisch qua opbouw en uitstraling en dat maakt het juist zo bijzonder. Hoogglans zijn op dit moment erg populair. Hoogglans keukens zijn meestal wit met een zwart composieten werkblad.

Voordelen
Deze keuken geeft een chique uitstraling aan iedere woning of appartement. Door het strakke oppervlak reflecteert deze keuken meer licht wat een ruimtelijk en mooi effect geeft. Daarnaast is deze keuken een echte aanwinst en een goede investering voor de woning.

Nadelen
Dit type keuken heeft geen deurgrepen. Hierdoor zijn vingerafdrukken sneller zichtbaar en zult u vaker moeten schoonmaken dan bij bijvoorbeeld een houten keuken mèt handgrepen. Hiernaast heeft deze keuken een modern voorkomen, dit moet wel passen in uw interieur en bij uw smaak. Verder kan de keuken ietwat vatbaar zijn voor krassen.

Onderhoud
U zult het moeten opbrengen om de keuken regelmatig te poetsen. Met name gezinnen met kinderen zal het opvallen dat de keukens erg gevoelig zijn voor vingerafdrukken. Gelukkig kan dit met een vochtige doek met wat schoonmaakmiddel worden verwijderd. Een microvezeldoek kan ook uitkomst bieden. Omdat het oppervlak zo strak is, is het schoonmaken wel weer eenvoudig.

Kosten
Hoogglans zijn meestal iets duurder dan de gemiddelde keuken. Dit komt doordat de fronten hoger in prijs liggen dan de standaard fronten. Vaak is sprake van een kunststof front in combinatie met een hoogwaardige folie. Hoogglans wordt vaak gecombineerd met een zwart composiet aanrechtblad, dat in aanschaf duurder is dan een kunststof aanrechtblad.

Conclusie
De hoogglans keuken is een prachtige keuken die past in een strak en modern interieur.
Bedank voor dit artikel
Reacties
Er zijn 18 reacties op dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
Geef ook uw reactie en help anderen bij dit onderwerp.
Door Mitch en Angela op woensdag 15 jun 2016 yy
Wij vonden de perfecte hoogglans keuken in combinatie met erg fijne Siemens apparatuur in de juiste prijs/kwaliteit verhouding.
Door Niels op woensdag 11 nov 2015 yy
Wij hebben gekozen voor een hoogglans keuken met een massief eiken werkblad.
Door R.A. op maandag 22 jun 2015 yy
We hadden een aanpassing van de koelkast en hoogglans ipv matte kastjes. Dit werd bovenop de prijs van de offerte geteld en dus kennelijker duurder. De prijs was voor ons wel acceptabel.
Door F. de Pauw op maandag 18 mei 2015 yy
De verkoopster gaf heel veel praktische tips waar we zelf niet snel op zouden komen. Bijv. dat je veel vingers ziet op hoogglans wit.
Door h.werkema op zaterdag 28 mrt 2015 yy
We hebben een volledige keuken met inbouwapparatuur gekocht. De keuken is wit hoogglans met grijze aanrechtblad en achterwand.
Door Ferdy op dinsdag 17 mrt 2015 yy
We hebben een luxe keuken, Hacker Systemat, met hoogglans witte fronten en antraciet gekleurde binnenkasten en laden, kunnen kopen.
Door Jill op zondag 15 mrt 2015 yy
Op 1 januari 2010 hebben wij een mooie 2 kleurige hoogglans keuken gekocht. Na ruim 2 jaar zag ik dat de fronten van de zweefde kast luchtbubbels vertoonde, vooral bij de hoeken en de naden. Dit is vervangen. Maar na één paar maanden zag ik, dat al de antraciet gekleurde fronten ook begonnen te bubbelen en los te laten bij de hoeken. Hiervoor heb ik contact opgenomen dat ik het zelfde probleem had als bij mijn antraciet zwevende kast front. Ze vertelde mij direct dat dit alleen kan door vochtschade. Hierop heb ik duidelijk aangeven dat mijn keuken uit twee kleuren bestaat en dat het probleem van de gebobbelde de folie alleen voorkomt bij de antraciete kleur van de kasten. De hoogglans witte fronten die zelfs de grond raken zijn nog geheel intact. De monteur was nog geen twee minuten binnen en vertelde mij dat het komt omdat ik de vaatwasser uitruim nadat deze klaar is, ik moet volgens de monteur dan eerst een uur wachten zodat de warmte condens niet tegen de kasten aan kan komen. En dat het niet slim is om je kasten met water schoon te maken, en dat dan alleen met een droge doek. ( hoogglans en water geef strepen dus zo maak ik de kasten nooit schoon...). Maar hij kon ook niet verklaren waarom alleen de antraciete fronten gingen bobbelen en de witte niet. De monteur was wel zo netjes om te zeggen dat hij op bon moest schijven dat het om vochtschade ging anders zou hij in de problemen kunnen komen met zijn manager. Al met al hebben ze mij een voorstel gedaan om nieuwe fronten te leveren maar daar moet ik wel voor betalen!
Door Ruud en Ellen op zondag 22 feb 2015 yy
Onze keuken bestaat uit een keuken in hoogglans in de kleur Magnolia en een natuurstenen bovenblad.
Door Ger Schaap op donderdag 29 jan 2015 yy
Wij hebben een hoogglans keuken met Siemens en Bosch apparatuur in een blauwe kleur.
Door Fam. van Bavel op zaterdag 20 dec 2014 yy
Bij de oplevering van de keuken alles samen doorgelopen met de monteur. Wat bleek, er moesten 4 deuren worden vervangen omdat de hoogglans lak er net niet netjes op zat. Als de monteur er niks van had gezegd had ik het zelf niet opgemerkt. We kregen nieuwe deuren en die werden enkele weken later geleverd en gemonteerd. Ik mocht de oude deuren houden wat erg handig is.
Door Arie de Willigen op vrijdag 7 mrt 2014 yy
We hebben een superstrakke greeploze witte hoogglans keuken met mooie afwerkdetails zoals het blad composiet en ook wit. De keuze voor alle inbouwapparatuur eveneens strak.
Door Yolanda lvan Els op vrijdag 25 okt 2013 yy
We hebben een U-keuken hoogglans wit met groen. Het hoogglans witte blad is een crime om schoon te houden, wel mooi. De hoogglans kastjes zijn prima schoon te houden en het is echt niet zo dat je er elke viezigheid direct op ziet.
Door Gerrit en Gerrine op vrijdag 23 aug 2013 yy
In ons huis staat een prachtige, greeploze, hoogglans witte keuken met zwart granieten blad. De vaatwasser en koelkast zijn op hoogte, en bijna overal zitten lade's. We hebben de keuken zelf zonder problemen geplaatst.
Door Johan op woensdag 24 jul 2013 yy
Wij hebben voor een hoogglans witte keuken gekozen, met een granieten blad. Is erg mooi, en de prijs viel ons mee.
Door Ferry op zaterdag 27 apr 2013 yy
Ik wenste een greeploze hoogglans witte keuken met een granieten werkblad. De verkoper adviseerde me om bij een greeploze keuken een blad zonder waterkering en een vierkante spoelbak te nemen. Ironisch genoeg zijn dat nu twee van de punten die verkeerd zijn gegaan. Ook is bij mij de kraan mat uitgeleverd ipv hoogglans en is ook het zeeppompje mat uitgeleverd ipv hoogglans.
Door Jan en Trees op dinsdag 5 feb 2013 yy
We hebben een pracht van een keuken besteld. Een juweel in prachtige hoogglans lak, met zwart granieten blad en geweldige Miele apparatuur.
Door Sula bouwnr 23 op dinsdag 20 sep 2011 yy
Mijn keuken staat in de huiskamer. Ik wil een sprankelende uitstraling. En ik kook erg graag en soms voor veel mensen. Functioneel en mooie uitstraling is heel belangrijk voor me. En duurzaam. Dus heb gekozen voor een stenen grijszwart blad, turquoise hoge bovenkasten en de onderkant is hoogglans wit.
Door Denis op maandag 8 okt 2007 yy
Ik heb een hoogglans keukens met de volgende combinatie. De hoogglans keuken is zandkleur en het keukenblad is donkerhout kleur met alluminium rand, 9cm dik. We hebben niet gekozen voor een granieten blad.
Meer artikelen