Feedback

Hoogglans Keukens


Hoogglans keukens zijn keukens die opvallen en uw keuken groter doen lijken. De keukens hebben een strak design en geven een schoon en opgeruimd gezicht aan uw keuken. Een hoogglans keuken heeft een moderne look. De keukens zijn minimalistisch qua opbouw en uitstraling en dat maakt het juist zo bijzonder. Hoogglans zijn op dit moment erg populair. Hoogglans keukens zijn meestal wit met een zwart composieten werkblad.

Voordelen
Deze keuken geeft een chique uitstraling aan iedere woning of appartement. Door het strakke oppervlak reflecteert deze keuken meer licht wat een ruimtelijk en mooi effect geeft. Daarnaast is deze keuken een echte aanwinst en een goede investering voor de woning.

Nadelen
Dit type keuken heeft geen deurgrepen. Hierdoor zijn vingerafdrukken sneller zichtbaar en zult u vaker moeten schoonmaken dan bij bijvoorbeeld een houten keuken mèt handgrepen. Hiernaast heeft deze keuken een modern voorkomen, dit moet wel passen in uw interieur en bij uw smaak. Verder kan de keuken ietwat vatbaar zijn voor krassen.

Onderhoud
U zult het moeten opbrengen om de keuken regelmatig te poetsen. Met name gezinnen met kinderen zal het opvallen dat de keukens erg gevoelig zijn voor vingerafdrukken. Gelukkig kan dit met een vochtige doek met wat schoonmaakmiddel worden verwijderd. Een microvezeldoek kan ook uitkomst bieden. Omdat het oppervlak zo strak is, is het schoonmaken wel weer eenvoudig.

Kosten
Hoogglans zijn meestal iets duurder dan de gemiddelde keuken. Dit komt doordat de fronten hoger in prijs liggen dan de standaard fronten. Vaak is sprake van een kunststof front in combinatie met een hoogwaardige folie. Hoogglans wordt vaak gecombineerd met een zwart composiet aanrechtblad, dat in aanschaf duurder is dan een kunststof aanrechtblad.

Conclusie
De hoogglans keuken is een prachtige keuken die past in een strak en modern interieur.

10+ Beste Vloeren - Alle Top Vloerenzaken
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 186 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 253 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,4 uit 52 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,4 uit 46 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 144 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 294 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,3 uit 22 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 526 ervaringen

U kunt ook de lijst met de Beste 10+ Keukenzaken bekijken.
Reacties
Er zijn 100 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Goede service”
Betreft I-Kook Door Bert & Monique Haring op zondag 20 nov 2022 22
In 2018/2019 een aantal malen bij de vestiging in Den Haag langs geweest om al onze wensen voor een nieuwe (greeploze hoogglans schiereiland) keuken met Miele apparatuur te bespreken. Altijd zeer plezierig, met goede ideeën van de adviseur geholpen. De levering verliep naar tevredenheid en de keuken is vakkundig geplaatst.
Wat echter nog belangrijker is, is de after-service. In de loop der tijd zijn er namelijk toch wat zaken naar voren gekomen die hersteld dienden te worden (afstelling deurtjes, LED-verlichting e.d), en zelfs na 2,5 jaar werd dit zonder enig probleem door hen opgepakt en verzorgd. M.a.w.: we kunnen iedereen firma I-kook warm aanbevelen!
FOTO VAN BERT & MONIQUE HARING
“Hoogglans witte keuken met kookeiland”
Betreft Nuva Keukens Door Fam van Bun op woensdag 22 jun 2022 22
Hoogglans witte keuken met kookeiland gekocht met prachtig composiet blad. Zeer goed geholpen door Jürgen, ook toen we naderhand nog een wijziging wilde aanbrengen. Heel blij met onze keuken.
“Geen reactie op klachten”
Betreft Keukenwarenhuis Door Fam Zonneveld op woensdag 8 jun 2022 22
4 januari dit jaar een keuken gekocht. Alleraardigst geholpen door verkoper, niets op aan te merken. Keuken zou geleverd worden op 16 mei. Echter een maand voor levering kregen we een telefoontje, dat de beide ovens en de afzuigkap waarschijnlijk niet op tijd geleverd konden worden, wat op zich al vreemd is. Ik weet dat er lange levertijden zijn, maar langer dan 5 maanden is wel erg lang. Uiteindelijk bleek na levering op 16 mei, dat de beide ovens er wel bij zaten, maar niet de afzuigkap. Bij het plaatsen bleek dat de ijskast ombouwkast en ook de beide laden onder de gootsteen, niet de juiste afmetingen hadden. De ijskast ombouwkast was te laag en de beide laden ware juiste weer te lang. Ook de lat naast de vaatwasser was crèmekleurig matte lak, terwijl de gehele keuken wit hoogglans was. Al deze klachten direct gemeld per email op het emailadres waar wij al maanden heen en weer hadden gecommuniceerd over de keuken. Echter geen antwoord. Enkele dagen later weer een mail, dit maal naar de klantenservice, ook geen antwoord. Nu maar een mail rechtstreeks naar de verkoper, deze gaf gelukkig wel antwoord, maar vertelde dat we bij de klantenservice moesten zijn en hij alleen keukenverkoper was. Hij zou wel de mail doorsturen naar de klantenservice. Weer een week wachten op antwoord, maar helaas weer geen antwoord. Gebeld met het filiaal in Ter Aar, deze zou onze klacht doorgeven, maar diegene die er over ging was nu niet aanwezig. Op 1 juni weer een mail gestuurd naar de klantenservice met daarin een word document met een officiële klacht gericht aan de directie met het verzoek binnen een week te reageren anders zou ik een negatieve review op internet zetten, maar u raad het al, ook hier reageert het keukenwarenhuis niet op. Helaas moet ik deze week werken, maar dit weekend ga ik het keukenwarenhuis in Ter Aar maar eens met een persoonlijk bezoekje vereren. Dus weet waar u aan begint bij dit bedrijf.
“Een fijne aankoop ervaring”
Betreft Nuva Keukens Door R. Stuifmeel op woensdag 2 feb 2022 22
Dag allemaal. Wij hebben vanuit nieuwbouwproject Willemsbuiten contact opgenomen met de keukenleveranciers die verbonden zijn aan het project. NUVA heeft hier weten te overtuigen. Opvallend was de ruime hoeveelheid tijd die voor ons werd genomen, waarbij opvallend zorgvuldig en uitgebreid alle elementen van de keuken werden besproken en gekozen. Aangevuld met ervaringen van bekenden -die uitsluitend goed spraken over NUVA- hebben we samen met Rob van Nuys (vestiging Tilburg) een prima keuze gemaakt. Tussen de verplichte -en veel te scherpe- (bestel) deadline vanuit het project en de daadwerkelijke plaatsing van de keuken ging een klein jaar voorbij. Gelukkig was Rob bereid te helpen met de puntjes op de 'i' te zetten vlak voor definitieve plaatsing van de opdracht. En toonde zich toen opnieuw erg geduldig ('s avonds, geen koopavond) toen wij zo'n beetje de hele keuken opnieuw bestelden. (mat ipv hoogglans, andere apparatuur, ander blad, toch ledjes in de nis, etc). Daarna is de bestelling, facturatie en levering vlotjes gegaan. Bij ons was de gehele keuken compleet bij levering en 1 monteur (zzp-er) heeft hem in 1,5 dag geplaatst. De gekozen 3-in-1 oven was een buitenbeentje kon niet op tijd worden geleverd. Dat wisten we op voorhand. Uiteindelijk moest deze nog worden geproduceerd en vanwege de halfgeleider tekorten kon dat heel lang gaan duren. Met een gezin in bedrijf is het geen doen zonder over dus toen hebben we samen met Rob en Kaya/Esther van het NUVA service center vlot geschakeld en een ander exemplaar kunnen bestellen. Deze oven werd direct na levering door de producent aan NUVA, de volgende dag door een NUVA kantoormedewerker bij ons thuis afgeleverd. Hoezo service? Enfin, ik schrijf nooit reviews, koop ook niet dagelijks een nieuwe keuken, maar heb me in dit hele proces echt "klant" gevoeld en wil dat hier graag laten weten. Ieder moet natuurlijk voor zichzelf waar 'ie koopt, maar ik ben blij over de wijze waarop wij door NUVA zijn geholpen en wens iedereen die zich nu oriënteert op een nieuwe keuken ook zo'n fijne aankoop ervaring toe.
FOTO VAN R. STUIFMEEL
“Tevreden klant”
Betreft Velthuizen Keukens Door Fam. Van Velzen-de Bruin op zaterdag 30 okt 2021 21
Team Velthuizen Keukens. Wij zijn erg tevreden met onze moderne mat zwarte keuken die gecombineerd is met hoogglans accent. De inbouw apparatuur van NEFF bevalt uitstekend. Graag willen wij het hele team bedanken. De heerlijke hapjes tijdens ons bezoek aan de showroom. De gespreken waren professioneel en zeker ook gezellig. De zeer vakkundige installateurs. Als laatste de aftersales, perfecte communicatie betreft nalevering en geweldige tips voor het schoonmaken van onze keuken. Eigenlijk in één zin. Wat een top team en prachtige keukens.
FOTO VAN FAM. VAN VELZEN-DE BRUIN
“Een dikke 10”
Betreft Pelma Keukens Door Sharon op woensdag 29 sep 2021 21
Super blij met onze nieuwe keuken van Pelma keukens! Goede begeleiding en service vanaf het begin tot het einde. Ze nemen echt ook de tijd voor je en geven duidelijke informatie. Wij hebben gekozen voor een strakke greeploze moderne keuze in wit hoogglans. Wij geven Pelma een dikke 10! en zullen Pelma keukens zeker ook aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.
“Prachtige hoogglans witte keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Sophia Geuze op vrijdag 20 aug 2021 21
Prachtige hoogglans witte keuken met zwart granieten aanrechtblad in ons nieuwe appartement, aan de eet/woonkamer kant hoogglans zwarte deuren! Het is nu helemaal naar wens! Wel waren er een paar punten die, uiteindelijk helemaal, in orde zijn gemaakt. Helaas was de eerste monteur niet echt netjes in zijn werkwijze, later heeft een andere monteur dit allemaal verholpen! Het is een hele prettige winkel, we hadden een top verkoper die heel goed meedacht met onze wensen! Altijd hele goede service dus alles is naar volle tevredenheid!
“Prachtige keukenzaak”
Betreft Goergen Keukens Door Stefan en Mariëlle Vinken op vrijdag 11 jun 2021 21
In juli 2018 hebben wij een appartement in aanbouw gekocht in het Polverparkplan in hartje Maastricht. Goergen was de door de aannemer aanbevolen keukenleverancier. In augustus 2018 hebben wij de prachtige showroom in Stein voor het eerst bezocht. Wij waren zeer aangenaam verrast door de inrichting, het aanbod, de vriendelijke bejegening vanaf het 1e moment.
Wij moesten onze nieuwe keuken samenstellen aan de hand van een tekening van ons nieuwe appartement. Langzaam maar zeker zijn we tot de opbouw ervan gekomen. We konden een groot eiland plaatsen van 335 cm, met een flinke kastenwand erachter. De lades en kasten in het eiland zijn uitgevoerd in een hoogglans crème lak van hoogwaardige kwaliteit. Het blad is prachtig donker van kleur, met mooie nerven en is van composiet. De kastenwand daarentegen is van donker hout, hetgeen zeer mooi matcht bij het blad van het eiland. Onze apparaten zijn allemaal van Miele (koelkast, stoomoven, combi-magnetron, koffieapparaat, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Dit functioneert allemaal bijzonder goed. De apparaten zijn uitgevoerd in zwart, en passen daardoor heel mooi in de houten achterwand en bij het donkere blad. We hebben het afgemaakt met een mooie, diepe zwarte spoelbak en een zwarte Quooker. Omdat wij lang moesten wachten op de oplevering van ons appartement, hebben we vaker wat aan de samenstelling van de keuken veranderd. De laatste verandering was de mooiste. SieMatic kwam met een volledig nieuwe model, SLX. Hierdoor was het mogelijk om het blad flinterdun te maken (12 mm). Bovendien is onder het blad, maar ook in de kastenwand een prachtige led-verlichting aangebracht, die op verschillende standen licht geeft, van warm tot zakelijk. En de dikke kers op de taart is het hoekvitrine element dat we aan de kopse kant van het eiland hebben laten inbouwen. Met prachtige messing afwerking in helder glas. Een genot om naar te kijken én een genot om te bezitten! Het is niet goedkoop, maar absoluut meer dan de moeite waard! Prijs-kwaliteit verhouding is goed, voorzover wij dat kunnen beoordelen.
Tenslotte nog een compliment aan Ingrid, onze verkoopadviseur: zij heeft continu met ons meegedacht, ons goede ideeën gegeven en bij al onze wijzigingen geduld en deskundigheid blijven tonen. Echt een topper!
En chapeau aan de jongens die de keuken geplaatst hebben. Een hels karwei, dat bijna 3 dagen heeft geduurd. Maar het resultaat is er dan ook naar! Wij genieten er dagelijks met volle teugen van en raden iedereen aan deze prachtige keukenzaak te bezoeken en zich te laten inspireren door al het moois wat Goergen te bieden heeft!
FOTO VAN STEFAN EN MARIËLLE VINKEN
“Schitterende hoogglans keuken”
Betreft Voortman Keukens Door F bartels op dinsdag 18 mei 2021 21
Een schitterende hoogglans keuken bij Voortman gekocht. Verkoper Henk de Vries zorgt voor uitstekende voorlichting en geeft kadootjes. (Wat dacht u van 'n Quooker voor nop?). Een natuurstenen aanrechtblad (Iets breder dan normaal; 70 cm, geeft extra cachet en uitstraling). Goede service en vooral: klasse montagewerk door de installateur (vraag naar Alan Gal!).
FOTO VAN F BARTELS
“Goede ervaring”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Biesot op vrijdag 16 apr 2021 21
Wij zijn in Tilburg bij grando keukens uitstekend geholpen door Dave. Afgelopen maandag keuken geplaatst door John ook goede ervaring. Wij zijn trots op onze hoogglans keuken. Goed meegedacht door Dave. Wij geven Grando keukens Tilburg een 10.
“Mooie hoogglans keuken”
Betreft Keukenloods Door Frans op donderdag 4 mrt 2021 21
Mooie keuken gekocht een Flash Magnolia Hoogglans met een Blad en achterwand van Fewrro Brons bij keukenloods. Keuken werd geplaatst door 2 vakmannen in 1 dag.1 draadje van een led lampje was te kort maar dat was ook snel opgelost. December geplaatst en we genieten nog iedere dag van de mooie keuken met een led verlichting over de hele breedte
“L-keuken met witte hoogglans deurtjes”
Betreft Voortman Keukens Door Dijkman op donderdag 3 dec 2020 20
We hebben een L-keuken met witte hoogglans deurtjes en lades aangeschaft. Er ligt een rudged concrete (betonlook) werkblad. Zeer goed advies gekregen van Henk. Hierdoor aan beide kanten kastjes gemaakt en het blok wat breder gemaakt. Dit werkt erg fijn. Keuken werd geïnstalleerd door vakmannen die de afwerking hoog in het vaandel hadden.
“Goed bevallen”
Betreft Ardi Keukens Door Janneke op vrijdag 30 okt 2020 20
Ontzettend goed begeleid om met alleen een bouwtekening de keuken te realiseren, dit is een combinatie geworden van een landelijke rustige uitstraling met daarnaast een hoogglans hoge kasten partij. De looks van vroeger met t gemak van nu.

Aanvulling ontvangen 4 november 2020: Onze keuken is in september 2020 geplaatst. Dit is goed bevallen, fijne vakmensen met goede oplossingen ter plaatse.
“Wij kunnen het aanbevelen”
Betreft Keukenhal Door Theo en Maria Hundscheidt op woensdag 30 sep 2020 20
Wij hebben een witte hoogglans keuken met antraciet werkblad en achterwand gekocht. Samen met een koeler, oven, afwasmachine, kookplaat, afzuigkap en inschuifbare kraan. De keuken en het werkblad werd door een monteur van de Keukenhal precies en nauwkeurig geplaatst. De kraan werd veel later geleverd en geplaatst. Ze hadden wel een tijdelijke kraan geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het verkoopgesprek en de plaatsing van onze keuken. Het bedrijf kunnen wij aanbevelen.
“Super tevreden”
Betreft Goergen Keukens Door Emiel en Yvonne op dinsdag 4 aug 2020 20
Super bedrijf, zéér mooie showroom met uitgebreid assortiment aan keukens in verschillende prijsklassen. Goede uitleg van Ingrid ontvangen. Wij hebben een greeploze hoogglans keuken gekocht. Bora inductie kookplaat bevalt zeer goed. Monteur Richard heeft goed werk geleverd.
“Problemen met folie fronten”
Betreft Nuva Keukens Door Ben Hanssen op vrijdag 31 jul 2020 20
Wat een slechte kwaliteit én slechte service! Witte hoogglans keuken ziet er na krap 5 jaar niet meer uit. Op sommige onderdelen laat de folie spontaan los zodat dof en hoogglans elkaar afwisselen. Nuva weet dat kwaliteit niet goed is want reeds eerder moest een front van een lade al na 3 jaar worden vervangen vanwege inferieure folie. De garantie geldt voor exact 5 jaar, daarna willen ze de kasten wèl voor een zeer forse prijs vervangen. Tel uit je winst! Tot en met plaatsing van keuken verloopt alles prima maar daarna laat Nuva Keukens het volledig afweten. Wij kregen ook geen contactgegevens van de producent van de keuken om tot een oplossing te komen. Kortom service is dramatisch.
FOTO VAN BEN HANSSEN
Loslatende folie
“Van harte aanbeveling”
Betreft Keukenloods Door mw. D Kusters op dinsdag 9 jun 2020 20
Ik ben heel erg tevreden over mijn keuken aankoop via keukenloods Rotterdam.
Arno Krimpenfort heeft mij gedurende het gehele aankoop & bestel en leverings proces erg goed geïnformeerd en geadviseerd. Ook toen ik een aanpassing wilde (voor het bestellen van de keuken) was dit geen probleem. Ik heb een mooie witte hoogglans keuken gekocht met een natuurstenen zwart werkblad en inbouw apparatuur van Siemens. Geen goedkope aankoop maar gezien de prijs-kwaliteit zeker de moeite waard en een mooie investering in mijn huis. Tijdens de corona crisis werd ik continu op de hoogte gehouden over de levering van de keuken. Keukenloods heeft er alles aan gedaan om de keuken op tijd geleverd te krijgen vanuit Duitsland. Dit was even spannend. Mijn complimenten dus hiervoor aan keukenloods team. De keuken is ook op de afgesproken datum gemonteerd. Dit is keurig gedaan door twee vriendelijke en bekwame monteurs. Ik kan keukenloods Rotterdam van harte aanbevelen. U kunt daar zonder zorgen tot aanschaf van uw droom keuken over gaan.
“Nette oplossing”
Betreft Keukenhal Door H.r en Mw. Schreurs op donderdag 30 apr 2020 20
wij hebben een een hoogglans witte hoek keuken inclusief apparaten bij keukenhal gekocht. keuken is door keukenhal geplaatst en na een poosje sloot het blad niet goed meer tegen elkaar. dit is door de service zeer netjes zonder problemen een nieuw blad ,perfect opgelost en ze komen hun afspraken zeer netjes na dus voor de service een dikke 10 een echte aanrader.
“Zeer tevreden”
Betreft Keukenloods Door Rik op maandag 23 mrt 2020 20
Hele mooie witte hoogglans keuken, greeploos alles erop en eraan, goede prijs kwaliteit verhouding, goede service en tekeningen, zeer tevreden

Eerdere ervaring van 8 maart 2019: Ik heb een mat zwarte luxe keuken gekocht, conform afspraak snel geleverd, goede service

Eerdere ervaring van 5 september 2017: ik heb 4 keukens besteld voor in een pand, de keukens zijn door keukenloods ingemeten en er was goede service en advies
FOTO VAN RIK
Witte keuken
“De wow factor”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Ingrid de Groot op zaterdag 7 mrt 2020 20
Supertevreden ben ik met de keuken die ik kocht bij Grando in Utrecht. Staat nu sinds een week en heeft voor mij echt de wow-factor. Ik koos voor een lange rechte keuken (in een ruimte van 4 x 2 meter). Hoogglans wit, met twee ladeblokken (2 x 90) en twee rechte kastjes. Greeploos. Erg Lang getwijfeld over het aanrechtblad (hout of marmer??) en uiteindelijk gekozen uit praktisch oogpunt voor marmer. Dat is goed uitgepakt. Mijn aanrechtblad is een echte eyecatcher, ben er heel heel blij mee. Verder inductie en een kraan die gaaf is. Met geen bovenkastjes, maar een witte plank over de volle breedte en Smeg koelkast ernaast. Ik koos opnieuw voor Grando in Utrecht omdat ik al eerder echt heel goed door ze geholpen ben en inmiddels dus weet dat ze door en door betrouwbaar zijn en ik als klant in goede handen bent; stipt met de afspraken, meedenken, leuke ideeen en de sfeer tijdens de verkoop is persoonlijk en gewoon goed.
“Ontzettend tevreden”
Betreft Keukenwarenhuis Door J.H. van Gent op vrijdag 6 mrt 2020 20
Wij hebben een Nolte VRD (Nolte Lux met laklaminaat hoogglans front rondom opgedikt) keuken gekocht en geplaatst door een fantastische monteur Marco van der Avort uit Oosterhout. Hij heeft geweldig werk geleverd: elektriciteit, gas - en waterleidingen gelijk op de juiste plaats aangebracht zonder veel overlast. Daarna de keuken met een enorme nauwkeurigheid geplaatst. Hij ging ontzettend secuur te werk. En wat een werklust, zelden zoiets meegemaakt. Hij komt ook afspraken zoals afgesproken altijd na. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Wij zijn in één woord ontzettend tevreden, mede dankzij Marco!!!!
“Echte aanrader”
Betreft Keukenwarenhuis Door Hr. R. Koet en Mw. E.E. van Hal op vrijdag 31 jan 2020 20
Geachte Keukenwarenhuis Ter Aar, Hiermede willen wij u hartelijk danken voor de service en kwaliteit, waarmee het vervangende werkblad/keukenblad kosteloos bij ons is vervangen voor een heel nieuw, gelijkend werkblad, in onze Nolte keuken, die we bij u enkele jaren geleden hebben gekocht. Uiteraard gaat onze dank ook uit naar het voortreffelijke werk en montage door de Hr. Jeroen Brugman, die deze werkzaamheden, naar onze volle tevredenheid heeft uitgevoerd. Het blad ligt er veel mooier op als het vorige en de afwerking is nu ook helemaal compleet, wat bij het vorige niet geheel het geval was en waardoor er destijds ook scheuren in het keukenblad waren ontstaan, omdat er spanning op kwam te staan. Wij zijn heel erg blij met onze prachtige keuken waarvan we nu eindelijk volop kunnen gaan genieten en laten we het voorval van alles hopelijk snel vergeten.... Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige service en de afhandeling van onze klacht en misschien tot snel weer eens in uw winkel in Ter Aar, want wij blijven uiteraard trouwe klanten van u! Met vriendelijke groet, Ruud Koet en Ellen van Hal

Eerdere reactie van 22 februari 2015: Een prachtige keuken gekocht bij het Keukenwarenhuis, we werden keurig netjes geholpen door het zeer vriendelijke personeel. Alle tijd werd er genomen en aan alle wensen van ons werd voldaan...., kortom een genot op zich om zo een keuken te gaan uitzoeken en kopen. Toen de aflevering en plaatsing van de keuken, deze werd zeer vakkundig gedaan door erg vriendelijk personeel. John... Chapeau Man, wat ben jij een vakmannetje op jou gebied en een zeer gezellig persoon... , nog bedankt voor alles! Toen de keuken geplaatst was en alle inbouwapparatuur van AEG was afgemonteerd, kwam en een schoonmaak bedrijf die alle rommel kwam opruimen en al het verpakkingsmateriaal meenam, we hoefden zelf niets op te ruimen. Ook kreeg de keuken nog een schoonmaakbeurt, zodat deze zo ingeruimd kon worden, kortom een dikke 10 is hier op zijn plaats!

Onze keuken bestaat uit een Nolte keuken in hoogglans in de kleur Magnolia en een natuurstenen bovenblad, het kookgedeelte is een extra grote AEG- inductiekookplaat, zodat we geen gas meer hebben en het warm water wordt voorzien d.m.v. een kleine Daalderop Close In-Boiler van 10 liter (wij hebben nm. een grote voor de badkamer van 80 liter apart), verder hebben wij een dubbel vrieskast, dus 2 stuks, 1 met 3 lades en 1 met 4 lades en een grote koelkast met een "low-frost" systeem, dit systeem hebben de vriezers ook. Verder heeft de keuken een ingebouwde AEG-Vaatwasser en Combi-oven/Magnetron/Hete Lucht en een prachtig systeem voor de hoekkastjes, hier zitten 2 uittrekbare opruimplateaus in, zodat de ruimte optimaal benut word. Ook hebben wij een ruimte erin voor ons afval, daar staan 3 afvalbakjes in en erboven zit een schuifplateau, zodat de bakken niet kunnen gaan stinken, voor de rest hebben we 3 grote lades waarvan er 1 voor het bestek is en 2 losse bovenkastjes. De afzuiger is echt een design van AEG en is van RVS en is van koolstoffilters voorzien, dus een afvoer naar buiten is niet nodig en werkt prima! Kortom een prachtig geplaatste U-Keuken alwaar wij erg blij mee zijn en zeer vakkundig is geplaatst, nadat wij deze met veel plezier hadden gekocht en zeer vriendelijk te zijn geholpen. Een echte aanrader dus het Keukenwarenhuis in Ter Aar!
“Netjes”
Betreft Keukenloods Door Toni de jong op dinsdag 21 jan 2020 20
Een hoog glans hoek keuken met graniet werkblad en achterwand , duidelijke uitleg en hulp bij het samen stellen. Mooie keuken , goede prijs kwaliteit verhouding , netjes geplaatst en afgewerkt
FOTO VAN TONI DE JONG
Hoogglans hoekkeuken
“Zeer tevreden”
Betreft Bemmel en Kroon Door Dirk Kruidenier op maandag 16 dec 2019 19
Mooie witte hoogglans keuken gekocht. Hele proces is uitstekend verlopen! Prima contact gehad met verkoopadviseur Marieke Swaanenburg. Duidelijke offerte en goede afspraken. Ook via digitale mogelijkheden konden we alles goed bijhouden en overzien. De levering was perfect, geen enkele fout. De keukenbouwer Byron Thomas, via B&K, was perfect. Ervaren en zorgvuldig! Kortom, wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken!
FOTO VAN DIRK KRUIDENIER
Keuken met schuine afzuigkap
“Compleet en goed gegaan”
Betreft KuechenWelt Door Ronnie op vrijdag 13 dec 2019 19
Keuken hoogglans greeploos. Keuken is in 1 keer goed geplaatst en alle artikelen waren compleet.Dat is de 1e keer dat ik zoiets meemaak. Het bedrijf is verder slecht te bereiken via de telefoon en alles moet via de mail en er is niet echt een persoonlijke benadering.
FOTO VAN RONNIE
Hoogglans keuken
“Keuken ziet er prachtig uit”
Betreft Bemmel en Kroon Door Saied op vrijdag 11 okt 2019 19
Wij hebben een hoogglans witte keuken met grijs keramiek blad aangeschaft met de nieuwste Siemens apparatuur (combimagnetron en stoomoven) We hebben tevens onze afzuigapparaat en quooker bij hen afgenomen. Helaas was de persoon die de offerte had gemaakt uit dienst gegaan maar gelukkig heeft een vakkundig iemand overgenomen die gelijk de fouten in de offerte opmerkte. De quooker die op de offerte stond was een goedkoper model met minder functionaliteit dan wat wij hadden besproken. Helaas kwam de prijs hierdoor wel hoger uit maar zijn we tevreden met het resultaat. De tweede verkoper Marcel heeft ons uitgebreid van advies voorzien en alles goed doorgesproken voordat de bestelling definitief werd geplaatst. De montage is door B&K uitbesteed aan Keukentotaalconcept die erg netjes hebben gewerkt (tijdelijk kartonnetje tussen de muur en de keukendeur om de muur niet te beschadigen). Ze waren erg nauwkeurig. Enige minpunt is dat ze een week later hebben gemonteerd dan gepland omdat er zieken waren en dat ze de helft van de afval hebben laten liggen in de voortuin. Maar het belangrijkste is dat de keuken er prachtig uitziet en een pronkstuk is geworden.
FOTO VAN SAIED
Pronkstuk
“Super”
Betreft Bemmel en Kroon Door C. Van den Heuvel op donderdag 5 sep 2019 19
Strakke hoogglans keuken gekocht en alles is super geregeld
FOTO VAN C. VAN DEN HEUVEL
Keuken langs de wand
“Fijn bedrijf”
Betreft Lauwers Keukens Door Anne-Marie Elshout op zondag 21 jul 2019 19
Wat een fijn bedrijf is Jack Lauwers Keukens. Het geeft je meteen een vertrouwd gevoel. En Jack had alle geduld met mij. Wij gingen voor een hoogglans witte, strakke keuken met Siemens apparaten. Het resultaat mag er zijn. Geweldig. Dankje Jolanda,Jack en Remco.
FOTO VAN ANNE-MARIE ELSHOUT
Compilatiefoto
“Neem eens een kijkje”
Betreft Middelkoop Culemborg Door Marjan Coppens-Anneveld op donderdag 18 jul 2019 19
Wij hebben een hoogglans witte keuken gekocht bij Middelkoop. Vanaf het moment van advies tot en met de oplevering zijn wij heel goed begeleid. Het advies is echt geweldig, er wordt goed naar je geluisterd en meegedacht. Ik beveel een ieder aan om eens een kijkje te nemen bij Middelkoop!
“Complimenten”
Betreft Goergen Keukens Door Wil en Wies v Geffen op dinsdag 28 mei 2019 19
Super blij met onze greeploze hoogglans witte keuken incl. Bora inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging. Complimenten voor jullie bedrijf. Alles klopt van showroom, verkoop, montage tot service. Top!
“Zijn tevreden”
Betreft ASWA Keukens Door Jos Bruijstens op zaterdag 25 mei 2019 19
Na de aankoop van ons appartement zijn we op pad gegaan voor onder andere een nieuwe keuken. We hebben diverse zaken in de regio bezocht en zijn zo ook bij Aswa Keukens terecht gekomen. Bas Geerts heeft ons aan de hand genomen en geïnventariseerd wat onze wensen waren. Daarna gekeken of deze wensen ook zouden passen in het appartement, kunnen we de keuken zo maken / bouwen dat het de werkbare eye catcher wordt die we voor ogen hadden? Dat is in de twee sessies die we met Bas hebben gedaan, op papier helemaal gelukt. Onder het prachtig mooie iron coper satin keramiek werkblad hebben we voor een hoogglans witte afwerking gekozen. Om het keukenwerk te verlichten hebben we voor hoogwaardige Siemens apparatuur gekozen en daarbij een Boretti wijnklimaat kast.
Op het einde van de tweede sessie met Bas zijn we het eens geworden over de definitieve vorm van de keuken en niet geheel onbelangrijk, ook over de prijs. We hadden een goed gevoel bij dit alles en waren heel content met onze "keuken op papier". Het inmeten, leveren en plaatsen van de keuken wordt door eigen medewerkers van Aswa gedaan en dat zijn stuk voor stuk vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn en trots zijn op het product wat Aswa maakt en levert. Ook de nazorg is perfect, afspraken worden nagekomen en wij hebben als klant het gevoel dat er maar 1 ding belangrijk is, en dat is dat wij tevreden moeten zijn. En tevreden zijn we. Onze droomkeuken is helemaal zoals we hem beoogt hadden en is de eye catcher geworden die we wilden.
FOTO VAN JOS BRUIJSTENS
Droomkeuken
“Echt een aanrader”
Betreft Adee Keukens Door Familie Hoek op dinsdag 30 apr 2019 19
Nieuwe keuken gekocht bij Adee in Rijssen. Uitstekend geholpen van begin tot einde: goed advies, goede kwaliteit keuken, direct een eerlijke prijs en perfect geplaatst. Echt een aanrader en ze maken hun slogan meer dan waar: afspraak is echt afspraak!
FOTO VAN FAMILIE HOEK
Hoogglans keuken
“Aanrader”
Betreft Nuva Keukens Door Fam. van der Velden op vrijdag 29 mrt 2019 19
We hebben een witte hoogglans keuken bestaande uit een kookeiland en kastenwand met Miele apparatuur bij NUVA. Deze is precies en volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Na een paar dagen zagen we een lichte beschadiging op een kastdeurtje. Geen enkel probleem. Werd zonder verdere uitleg vervangen en de monteur controleerde alle andere kastdeurtjes nogmaals. Super al wat ze toe zeggen komen ze na. Aanrader.
“Hopen nog eens zaken te doen”
Betreft KBC Scharnegoutum Door A Tel op maandag 4 mrt 2019 19
We hebben een keuken renovatie uit laten voeren door Kbc. Niks anders dan lof. De deurtjes waren her en der niet goed gespoten waardoor er in de hoogglans laag onevenheden zaten. Zonder moeilijk doen diverse keren geweest voor vervanging. Dit heeft al met al enkele weken geduurd. Inmiddels waren de lades niet meer helemaal recht. Ik liet terloops vallen dat ik het fijn zou vinden dat er nog eens iemand langs kwam voor het stellen van de lades. Ik dacht daar hoor ik nooit weer wat van. maar wat schertst mijn verbazing, we kregen een mail dat ze langs gingen komen. Geweldig wat een service!!! Ga zo door.. We hopen nog eens zaken met Kbc te doen.
“Top”
Betreft Keukenloods Door H zandvliet op dinsdag 12 feb 2019 19
Een keuken gekocht prachtig hoog glans wit
FOTO VAN H ZANDVLIET
Witte hoogglans keuken
“Prachtige witte hoogglans keuken”
Betreft Keukenwarenhuis Door Fam.Harkes op zondag 3 feb 2019 19
In juli 2018 is bij ons een prachtige witte hoogglans keuken geplaatst. Zowel het bestellen in de showroom als het plaatsen is prima verlopen. Erg vriendelijk personeel. Wij zijn zeer tevreden.
“Zwarte hoogglans keuken”
Betreft Keukenhal Door Crutzen op dinsdag 22 jan 2019 19
Heb een zwarte hoogglans keuken gekocht, die kwam precies zo als afgesproken, er was n foutje gemaakt bij het opbouwen , maar dat is zonder problemen helemaal in orde gemaakt , kan keukenhal zeer zeker aanbevelen
“Goed”
Betreft Keukenloods Door Marjon op woensdag 2 jan 2019 19
Een complete witte hoogglans keuken met Quooker, inductiekookplaat en diverse inbouwapparatuur.
FOTO VAN MARJON
Hoogglans keuken
“Zeer tevreden”
Betreft Bemmel en Kroon Door Angelique Regeer op dinsdag 1 jan 2019 19
Wij hebben een hoogglans wit en antraciet grijze keuken gekocht. Zijn zeer tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen door de verkoper met samenstellen.en ook zeer tevreden met de keuken monteur en het uiteindelijke resultaat. Heel er blij mee!
FOTO VAN ANGELIQUE REGEER
Mooie keuken
“Zeer klantvriendelijk”
Betreft Pelma Keukens Door Cees en Corry van Bostelen. op vrijdag 2 nov 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht. de intake bij Pelma Goes was uitstekend te noemen. Zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen. De plaatsing kon volgens ons niet beter. Zeer vakkundig, geduldig en precies was de monteur. Wij zouden zeker Pelma aanraden wanneer iemand een keuken wenst.
FOTO VAN CEES EN CORRY VAN BOSTELEN.
Keuken met hoogglans fronten
“Zeer vakkundig”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door fam. Roestenburg op zaterdag 13 okt 2018 18
Bij Arma (Nunspeet) zijn we bij de aanschaf van een nieuwe keuken zeer vakkundig èn naar tevredenheid geholpen. Waar andere keukenfirma's iets prachtigs ontwierpen, kwam het kostenplaatje boven onze begroting uit. Verkoper Coen van Manen ging met 'ons bedrag' samen met ons aan de slag en kwam prima uit! Hij had ons helder voorgehouden: Vier factoren bepalen de prijs, namelijk meubels, werkblad, apparatuur en arbeid. Met onze begroting moesten we hierbinnen dus keuzes maken. Kortom: We zijn eerlijk en betrouwbaar geholpen! De keuken - hoogglans met zwart blad en een element in houtkleur - is inmiddels keurig geplaatst door vakmensen, die alles netjes opgeruimd achterlieten. Wat zijn we blij met onze keuken! We kozen o.a. voor Arma omdat we horen dat de after sales service zo goed is. Daar hebben we vertrouwen in, als we ons de manier herinneren waarop deze keuken samen met ons is ontworpen.
“Nolte keuken”
Betreft Mood Keukens Door BJ.Groothedde op woensdag 10 okt 2018 18
In april 2018 hebben wij een nieuwe keuken gekregen van het merk Nolte type Logic. Het is een witte hoogglans keuken met inbouwapparatuur van Siemens type Studio Line. We kunnen niet anders zeggen dat we zeer goed zijn geholpen en voorgelicht. Eén eerste bezoek aan de showroom was voor ons direct voldoende om een offerte aan te vragen. Ten opzichte van een viertal concurenten was Mood keukens direct favoriet. Tijdens de offerte fase, het tekenen van de keuken en bepalen van kasten en apparatuur bleek ook de kundigheid van de verkoper. Dit alles gaf ons een vertrouwd gevoel en zijn dus met Mood keukens in zee gegaan. Het plaatsen en afwerken van de keuken is door de monteur van een groote netheid en precisie gebeurt zodat we het bedrijf een ieder van harte aanbevelen. Ook de financiele kant van het verhaal was voor ons geen rede om voor een andere keukenleverancier te kiezen. Wij hopen nog vele jaren van onze keuken te genieten wetende gezien de opgedane ervaring met Mood Keukens bij eventuele problemen in de toekomst deze goed en snel opgelost zullen worden.
“Witte hoogglans keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Diny van den Akker op zaterdag 28 jul 2018 18
We hebben een wit hoogglans keuken gekocht. We zijn erg tevreden over het resultaat en de service. Een aanrader om daar je keuken te kopen.
“Hoogglans keuken”
Betreft Keukenloods Door Richard op vrijdag 13 jul 2018 18
We hebben een hoogglans keuken met eiland en kastenwand gekocht. We zijn goed geholpen en voor levering was er een probleempje met een stopcontact in het blad wat een probleem voor een lade gaf. Goed met een alternatief gekomen. Blij met de keuken!
“Hoogglans witte hoekkeuken”
Betreft Nuva Keukens Door Nicolle Schmitz op vrijdag 6 apr 2018 18
Wij hebben hier een hoogglans witte hoekkeuken gekocht. En kan alleen maar iedereen aanraden wanneer je een keuken nodig hebt hier te kopen. Super goede service. Als er iets is wordt direct naar tevredenheid opgelost.
“Hoogglans witte hoekkeuken”
Betreft Nuva Keukens Door Nicole Peerlings op vrijdag 30 mrt 2018 18
We hebben een mooie hoogglans witte hoekkeuken besteld. We hebben maar een kleine ruimte, maar door het goed luisteren naar onze wensen heeft de verkoper een mooie praktische keuken voor ons kunnen tekenen Hij heeft goed rekening gehouden met ons budget. We zijn erg blij met het resultaat. De kleine foutjes na het plaatsen van de keuken zijn goed opgelost in een redelijk tijdsbestek.
“Hoogglans keuken”
Betreft Lauwers Keukens Door Frans van Strien op donderdag 22 mrt 2018 18
We hebben een prachtige witte hoogglans keuken gekocht met een graniet blad. En niet te vergeten de Quooker Fusion. We zijn zeer tevreden over de klant vriendelijkheid en service van Lauwers Keuken. Helemaal geweldig.
FOTO VAN FRANS VAN STRIEN
Hoogglans keuken met granieten blad
“Zeer tevreden”
Betreft Nuva Keukens Door Marianne van Asten op vrijdag 2 feb 2018 18
We hebben een Hoogglans Keuken gekocht. De hulp, houding, deskundigheid en communicatie van de verkoopster (goed advies en geen gladde verkooppraatjes), de levering, de montage, de communicatie, de aftersales en het herstellen van enkele "mankementjes" werden super opgepakt en uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over de aangekochte keuken en de service die door Nuva Keukens werd geleverd en we zouden en zullen Nuva Keukens in ons netwerk dan ook zeker aanbevelen. Enige aandachtspuntje was het aanmeten van de hoogte boven de keukenkast en het plafond. Hier werd een behoorlijke meetfout gemaakt, maar we hebben dit zelf goed kunnen oplossen met degene die het plafond gemaakt heeft. Dus wij zijn zeer tevreden en heel blij met onze mooie keuken. Bedankt!
FOTO VAN MARIANNE VAN ASTEN
Hoogglans keuken
“Heel erg tevreden mee”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Familie A.Tanke op vrijdag 9 jun 2017 17
Door de heer Hofman zijn wij uitstekend geholpen met deskundig advies en prima service. Onze greeploze hoogglans Hacker-keuken, is geplaatst door Werner, 'n vakman met oplossingen betreffende de montage. Tevens een draadloos Led-verlichtingsadvies gekregen wat ons in z'n totaliteit elke dag weer blij maakt. de nazorg was goed, echt een aanrader Grando-Naaldwijk, Heel erg tevreden mee.
“Hoogglans keuken”
Betreft Kex Keuken Expert Volendam Door Tony Janssen op maandag 15 mei 2017 17
Onlangs is de nieuwe witte hoogglans keuken met zwart composiet keukenblad geplaatst door NH montage. Jur Kramer heeft ons geholpen met het ontwerp van de keuken. Regelmatig teruggeweest. Iedere keer maakte Jur tijd voor ons vrij. Meer dan dik tevreden over de persoonlijke benadering en gedegen advies. Helemaal top dat we een noodkeuken mochten lenen. Echt een uitkomst. We zijn helemaal tevreden en genieten iedere dag van onze nieuwe keuken. Ook de montage door NH montage echt super.
“Goede service”
Betreft Ardi Keukens Door Fam.Pellis op donderdag 9 mrt 2017 17
Wij hebben een prachtige witte hoogglans keuken met zwart composiet blad, en omdat je alles kunt bekijken in de showroom ,gekozen voor zwarte apparatuur ,fijne bestek en pannenlades die geruisloos sluiten. Na plaatsing erg goede service. Raad zeker,hebben we al gedaan, Ardi keukens bij vrienden en fam.aan.
“Dikke pluim”
Betreft Avanti Keukens Door Marco op dinsdag 15 nov 2016 16
Aangetrokken door een zeer goede recensies op internet naar de showroom in Kesteren vertrokken om inspiratie op te doen voor een nieuwe keuken. Ik werd vriendelijk ontvangen, showroom heeft voldoende aanbod en verscheidenheid in keukens, een witte moderne hoogglans keuken was mijn favoriet en maakte een afspraak. Het gesprek met de adviseur verliep ontspannend, geen stress om een scherpe prijs te onderhandelen, deze zijn vast scherp en wat mij ook aansprak is alles onder 1 dak, 1 aanspreekpunt voor advies, verkoop, transport en montage. Garantie op apparatuur 5 jaar. Kortom totaal geen stress om randzaken en tijdens het gesprek kunnen richten op het samenstellen van de keuken, waar het tenslotte om gaat. Mijn wensen en budget aangegeven en vrij vlot was er al een opzet zichtbaar op het beeldscherm, tussentijds voorzien van koffie en gebak. Ik ging huiswaarts met een offerte en wat folders, thuis bestudeerd en na wat vlotte mailwisselingen voor fine tuning in Kesteren getekend voor de order. Ik kreeg een mooi geplastificeerde afbeelding van de keuken op A3 formaat mee naar huis en mocht een ram op de grote bel geven, superleuk! Levertijd werd vastgesteld en een korte periode voor levering was men zo flexibel om op mijn verzoek de levering en montage een aantal dagen te verplaatsen. Keuken kwam op de afgesproken tijd. Montage op de daaropvolgende dag was een feest om te zien, hoe vader en zoon op elkaar ingespeeld zijn, voorzag de mannen van koffie en ze gingen als een speer. Ze begonnen om half 8 en om half 5 waren ze klaar, echt super! Adviseur is ook zeer betrokken met de klant, belde mij voor en na levering van de keuken, een zeer vriendelijke man die Jaap. Kortom een dikke pluim voor Avanti Keukens! Een trotse keukengebruiker uit Arnhem.
“Na zoveel jaren nog steeds bedankt”
Betreft ASWA Keukens Door Marianne van Schilt op zondag 30 okt 2016 16
De 1e keuken voor Robbert getekend in Uden in 1993. Hij heeft iets moois gemaakt van onze hele kleine keuken. Toen al een hoogglans wit keuken zonder handgrepen. Al vele jaren kook ik voor veel gasten en heeft hij mijn keuken zo efficiënt mogelijk gemaakt. Kan weer helemaal blij worden van mijn keuken. Chapeau, kom zeker weer bij je terug als ik afscheid moet nemen van mijn zo vertrouwde keuken. Na zoveel jaren nog steeds bedankt.. Groet uit Uden
“Al met al zeer tevreden”
Betreft Velthuizen Keukens Door Erik & Jiske Moesbergen op vrijdag 9 sep 2016 16
Keuken gekocht en alles kunnen uitzoeken op ons gemak ze laten je rustig rondkijken wat erg prettig is. Na een eerste gesprek een tekening gemaakt met ons idee en samen met Johan het laatste beetje fine tuning gedaan. Het plaatsen en alle daarbij komende dingen netjes volgens afspraak gedaan ( elektra / stucwerk evt water / gat afzuiging ) aan alles werd gedacht en netjes inzichtelijk gemaakt wat de eventuele kosten daarvan waren. Martin heeft in 2 dagen netjes en heel precies onze keuken gezet. Technisch werd er nog gekeken of sommige dingen makkelijker waren uit te voeren . Al met al zeer tevreden en zal ze zeker aanbevelen bij bekende om een nieuwe keuken bij velthuijzen keukens te kopen.
FOTO VAN ERIK & JISKE MOESBERGEN
Hoogglans keuken
“Absolute aanrader”
Betreft Roukens en van Gaalen Keukens Door Arnold en Marja Borys op donderdag 25 aug 2016 16
Absolute aanrader! Een dikke tien voor klantvriendelijkheid en professionaliteit!

Begin dit jaar zijn wij begonnen met ons te oriënteren op een nieuw aan te schaffen keuken. Met behulp van de site van Qasa.nl maakten we afspraken bij diverse van de beter beoordeelde keukenzaken waaronder Roukens & van Gaalen. We zijn overal goed geadviseerd maar het grote pluspunt van Roukens & van Gaalen Keukens vonden wij het bezoek dat zij vooraf brengen bij je thuis om de situatie op te nemen. In ons geval was dat erg prettig want wij wilden graag een wat grotere keuken met meer werkruimte (te realiseren door uitbreiding naar de kamer). Een paar dingen stonden vast: hoogglans wit, strak en greeploos. Globaal wisten we welke apparaten we graag wilden. Maar hoe alles te realiseren en in te delen dàt was voor ons een enorme puzzel. Gelukkig heeft Jaco ons in dat opzicht door zijn deskundigheid en ervaring prachtige ideeën aan de hand gedaan. Hij heeft heel wat afgemeten en gezocht naar oplossingen voordat we tevreden waren met het resultaat zoals hij dat schetste op papier. Uiteindelijk volgden diverse 3D tekeningen waaruit de definitieve keuze werd gemaakt. Vervolgens brachten we enkele bezoeken aan de mooie showroom in Dodewaard waar we door Jaco en Erik hartelijk werden ontvangen met koffie, thee, iets lekkers erbij en heerlijke broodjes. Daar werd de uiteindelijke keuze gemaakt qua kleuren en materialen en de handtekening gezet. In mei j.l. werd de keuken geplaatst door een super veelzijdige monteur (Geurt van Lagen). Dat was een hele klus maar hij heeft hem geklaard! Het werd nog mooier dan we voor ogen hadden. We hebben de keuken nu een aantal maanden in gebruik en kunnen wel zeggen dat we de juiste keuzes hebben gemaakt. We zijn er heel erg blij mee en hopen er nog veel jaren plezier aan te mogen beleven. We bevelen Roukens & van Gaalen van harte aan!!!
FOTO VAN ARNOLD EN MARJA BORYS
Keuken greeploos wit
“Strakke keuken”
Betreft Voortman Keukens Door Esther van der Leeden op woensdag 6 jul 2016 16
Mijn mooie keuken komt bij Voortman Keukens Apeldoorn vandaan. De verkoper (Henri) dacht mee met mijn wensen en daar kwam een mooi ontwerp uit voort. Een hoogglans witte keuken met koof voor spotjes. De koof is ook om de koelkast en vriezer heen gebouwd en daardoor is de keuken extra strak geworden. Het grijze composieten keukenblad is ook helemaal naar wens. Kortom; zeer tevreden over het ontwerp, de levering, service en de realisatie van mijn droomkeuken!
FOTO VAN ESTHER VAN DER LEEDEN
Hoogglans wit met koof voor spotjes
“Na een lange zoektocht”
Betreft Bemmel en Kroon Door Mitch en Angela op woensdag 15 jun 2016 16
Na een flinke zoektocht bij diverse keukenzaken hebben we uiteindelijk gekozen voor Bemmel en Kroon. Bij hun kregen we het beste gevoel en vonden we onze keuken in de juiste prijs kwaliteit verhouding. We zijn heel erg blij met onze hoogglans witte keuken met siemens apparatuur. Ook zijn we erg goed geholpen met ons bestaande ontwerp, deze hebben we samen met onze adviseur bij bemmel en kroon nog op kleine details aangepast voor een mooier en praktischer resultaat. Ook de montage is erg goed gegaan door vriendelijke vakbekwame monteurs. Overall zijn we erg blij met onze keuken!
“Bedankt voor de samenwerking”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door Fam. W. de Vries-Hoekstra, Urk op woensdag 8 jun 2016 16
Eind november bij Arma Keukens Nunspeet langs geweest voor het uitzoeken van een keuken voor onze nieuwe watervilla. We zijn heel goed geholpen en kregen verschillende tips van verkoopadviseur Benhard van Moorselaar. We hebben gekozen voor een greep loze hoogglans witte keuken met een natuursteen aanrechtblad met opzetstuk. Voor de definitieve levering en plaatsing keurig geïnformeerd en de keuken is door twee vakmannen (zonder opleverpunten!) gemonteerd! Intussen maken we al drie weken gebruik van de bovengenoemde aankoop en zijn heel tevreden over het geleverde product en montage door Arma Keukens. We zullen aspirant kopers adviseren langs te gaan bij Arma! Hartelijk dank voor de fijne samenwerking!
FOTO VAN FAM. W. DE VRIES-HOEKSTRA, URK
Greeploze hoogglans keuken met natuurstenen blad
“Wensen goed vertaald”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door M & E op donderdag 2 jun 2016 16
Omdat wij eerder zeer goede ervaringen hadden met Arma keukens uit Nunspeet, was het op voorhand duidelijk dat wij voor onze nieuwe woning opnieuw een keuken bij Arma wilden kopen. Een kort kijkje bij een ander bedrijf bevestigde dit. Wij meenden vrij goed te weten hoe wij onze keuken wilden hebben, maar wij hadden toch de hulp van Herman Groothedde nodig om onze, deels tegenstrijdige, wensen goed vertaald te krijgen. Herman maakte echter geen punt van het feit dat hij telkens een nieuwe tekening moest maken. Uiteindelijk waren wij eruit en hebben wij onze handtekening gezet voor een witte hoogglans, greeploze keuken met granieten blad. Toen wij enkele dagen na het plaatsen van de handtekening een kortingsactie van Arma zagen voor keukenapparatuur, bleken wij met die actie mee te kunnen liften. Op ons verzoek is de keuken geplaatst door Freek Westerbroek, omdat deze ook de keuken in onze vorige woning tot volle tevredenheid plaatste. Hij bleek zijn vak nog niet verleerd: ook nu weer een perfecte plaatsing.
Al met al opnieuw bijzonder blij met onze aankoop. Wij genieten er nog elke dag van.
“Tevreden”
Betreft Bemmel en Kroon Door Samuel Lim op donderdag 26 mei 2016 16
Keuken besteld in sep 2015, geleverd in nov 2015. In 1 dag was de keuken klaar en perfect afgemonteerd. Alles is volgens afspraak gedaan. De verkoper was zeer behulpzaam met het ontwerp en gaf goede tips, en zelfs manieren om kosten te besparen. Van ideeën van ons die in praktijk niet handig bleken, werden vakkundig uitgelegd waarom dat niet handig was, en tegelijk werden passende oplossingen bedacht. Complimenten voor de goede service en begeleiding. Klasse. Na een half jaar nog steeds tevreden.
FOTO VAN SAMUEL LIM
Witte hoogglans kastenwand
“Tevreden klant”
Betreft Keur Keukens Door Frits en Carla Vermeij op donderdag 26 mei 2016 16
Zeer prettig geholpen bij het samenstellen van onze keuken. Voor alles kwam een oplossing. Ook duidelijkheid over de kosten van de keuken. Aflevering van de keuken verliep prima. Ook voor de monteur alle lof over het plaatsen van de keuken. Bij vragen kan je altijd contact opnemen. Wij zijn erg tevreden en raden Keur keukens zeker aan bij vrienden en familie.
FOTO VAN FRITS EN CARLA VERMEIJ
Witte greeploze hoogglans keuken
“Dikke 10”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Henk van Domselaar op vrijdag 20 mei 2016 16
We hebben bij Grando Zevenbergen een moderne, hoogglans witte, greeploze keuken gekocht. Heel goed geholpen door de adviseur. Bij het eerste bezoek meer dan één uur in de zaak geweest voor advies en uitleg. Ze nemen hier echt de tijd voor je en bespreken de mogelijkheden. Waar mogelijk (en dat is bijna bij alles) nemen ze je mee naar een showroom keuken om te laten zien wat er bedoeld wordt. Opties waar we zelf niet aan hadden gedacht worden besproken en ideeën die we zelf hadden worden doorgenomen om te zien of dit haalbaar is. Na een bedenktijd zijn we weer terug gegaan om de definitieve keuken door te nemen en de offerte te laten maken. Prijs afgesproken en de keuken wordt besteld. Na een paar weken wordt de keuken afgeleverd en komt de monteur de keuken installeren. Alle lof voor de monteur, die heeft echt keurig werk geleverd. Er waren problemen met het stucwerk, maar dat heeft de monteur perfect opgelost. Echt een dikke 10! We kunnen iedereen Grando Zevenbergen aanraden. Adviseurs hebben veel kennis en de monteurs zijn zeer kundig.
“Wat een verademing”
Betreft Smits Keukens Door Saskia op woensdag 4 mei 2016 16
Wat een verademing ... Bij Smits keukens hoef je nl niet al je "onderhandelings-skills" uit de kast te trekken. Hoe bijzonder heb ik dit ervaren. Na een uitgebreid en serieus gesprek met Ester, kregen wij een hele scherpe en transparante offerte. Aangezien wij ook "geshopt" hadden bij een paar concurrenten, was deze werkwijze echt bewonderenswaardig. Een keuken kopen kan dus ook zonder 'addertje onder het gras', en/of 'als u nu koopt, krijgt u korting...'
Bij Smits krijg je die nl al meteen! Top dus. Onze eerste offerte was nog net iets te hoog voor ons budget, daardoor ging Ester meteen meedenken en kwam met andere opties en/of keuzes. Onderhandelen doen ze bij Smits dus niet, en terecht want je krijg gewoon meteen een eerlijke offerte. Uiteindelijk is onze prachtige keuken helemaal naar wens ontworpen en gemonteerd. Ook super leuke en nette mannen die komen monteren. Eind conclusie; fijn bedrijf! Een kwalitatieve 'no-nonsense' keukenzaak met lieve en leuke mensen, zonder verkooptrucks! Wij zijn erg blij met het hele traject en genieten elke dag van onze prachtige keuken! Bedankt!
FOTO VAN SASKIA
Greeploze hoogglans keuken met kookeiland
“Geplaatste keuken”
Betreft Voortman Keukens Door Bergsma op maandag 2 mei 2016 16
Destijds erg goed geholpen door Arno bij het samenstellen van de keuken. De keuken is inmiddels geplaatst en oogt prachtig. Ook hebben wij het advies voor de vloer opgevolgd (PVC), top! Ik kan Voortman van harte aanbevelen bij anderen!
FOTO VAN BERGSMA
Greeploze hoogglans keuken met PVC vloer
“Tevreden jaar na dato”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door maurice aarts op zondag 1 mei 2016 16
Super advies en meteen goed gevoel bij. Het was zeker de moeite waard om een paar 100km voor te rijden (vanaf eindhoven). Afstand maakt niet uit als het gaat om service, een plintje zat los en werd een kort na installatie gelijmd. Nu ook 1 jaar na installatie werd ik gebeld of alles naar tevredenheid was. Kortom, goede kwaliteit, super service en veel voordeliger als zaken in NL. Kan Nordhorn aan iedereen aanraden!
FOTO VAN MAURICE AARTS
Hoogglans keuken met kookeiland
“Witte hoogglans keuken”
Betreft Avanti Keukens Door Wim & Lies Kruis op zondag 24 apr 2016 16
In de aanloop naar de realisering van de nieuwe keuken zijn wij professioneel begeleid door dhr. Jaap Bremmer. Overigens smaakt de koffie, de appelflap en de soep in Kesteren prima!!Het is een greeploze witte hoogglans keuken geworden met Neff apparaten. Na het inmeten nog wat aanpassingen. De installatie door prettige mensen die hard doorwerken maar ook aandachtig luisteren naar onze wensen.
FOTO VAN WIM & LIES KRUIS
Greeploze hoogglans keuken en Neff inbouwapparaten
“Erg tevreden”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Wende Jonker op vrijdag 1 apr 2016 16
We hebben vorig jaar onze keuken bij kuchenland Ekelhoff gekocht en zijn erg tevreden. Een prachtige showroom waar je veel ideeen op kan doen. Nu een dik jaar verder zijn wij nog super blij met de keuken. Levering , monteren , service is perfect! Zeker een aanrader om heen te gaan!!
FOTO VAN WENDE JONKER
Hoogglans Keuken met inbouwapparatuur
“Nieuwe keuken”
Betreft Bemmel en Kroon Door L van der Kolk op maandag 1 feb 2016 16
december 2015 is de nieuwe keuken geplaatst. We waren op onze zoektocht door de verschillende keuken aanbieders bij Bemmel en Kroon terecht gekomen. Wij zijn bijzonder tevreden met de goede adviezen van Raymond, uiteindelijk prijs en kwaliteitverhouding heeft onze keuze bepaald. We zijn erg blij met de keuze van de combinatie lichte keuken hoogglans, zwarte composiet aanrecht en verder alle apparatuur van Atag. De keuze Atag, had als reden dat we hier een wat langere garantie op kregen. Zeven jaar i.p.v. vijf 5 jaar, of die meerprijs verstandig is zal de toekomst leren. De keuze voor de wandkastjes met led verlichting zowel in als onder de kastjes en de glazen planken is ook een succes. De keukenmonteur heeft ook prima werk afgeleverd, nam zijn tijd, alles keurig gesteld. Volgende keuken zal geen lange zoektocht worden, direct naar Bemmel en Kroon, scheelt een hoop tijd.
“Super keuken voor een scherpe prijs”
Betreft Bemmel en Kroon Door WJ van der Knokke op vrijdag 22 jan 2016 16
Plaatsing binnen een dag voor een grote keuken met 5 kolommen en een kookeiland van meer dan 3 meter is al een prestatie op zich. Service is uitstekend. De showroom is groot en overzichtelijk en keuze genoeg. Ontvangst was zeer vriendelijk. Zeker aan te raden.
FOTO VAN WJ VAN DER KNOKKE
Strakke hoogglans keuken
“Hoogglans wit keuken”
Betreft Bemmel en Kroon Door Eveline op vrijdag 15 jan 2016 16
Erg mooie hoogglans witte keuken gekocht. Heel tevreden over de prijs en over de service, vooral met de prijs vergeleken bij andere aanbieders. Heel tevreden dus en ik kom waarschijnlijk nog terug voor een wasmachine en droger!
“Hoogglans keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Anton op woensdag 16 dec 2015 15
Witte hoogglans keuken ziet er na 6 jaar niet meer uit. De laklaag laat los en sommige delen worden geel. Het lijkt wel of ik een doffe gele keuken heb. De klacht bij Grando neergelegd. Eerst kwamen ze met het is uw eigen schuld. Ik zou te agressieve schoonmaakmiddelen gebruiken bij het schoonmaken! Gaf aan dat ik alleen een nattedoek gebruikte bij het schoonmaken. Toen werd het, komt door de zon.
Onze keuken ligt op het noorden dus dat leek me ook sterk. Na de schuld eerst bij onzelfstandige neer te leggen kwamen ze met een oplossing. De garantie is afgelopen maar er kon wel een monteur langs komen om te kijken wat er nou precies aan de hand was. Maar moest wel 150 euro betalen voor deze monteur. Terwijl ik meerdere foto's had gemaild waarop het probleem duidelijk is te zien. Ik ben niet ingegaan op deze oplossing. Ik ga die kosten voor de monteur niet zelf betalen omdat Grando een slecht product afleverde. Een andere oplossing is er niet volgens Grando. Mocht je na 5 jaar alweer een nieuwe keuken willen kopen ga naar Grando. Dus bij deze wil ik iedereen waarschuwen, koop geen hoogglans keuken bij Grando!
“Ga niet naar Brugman”
Betreft Brugman Door Elien Engels op dinsdag 4 jan 2022 22
Zeer slecht behandeld - denk 3x na alvorens hier een keuken te kopen!

Wij hebben bij Brugman een losstaande hoogglans kast besteld met een inbouwkoelkast en een combimagnetron. Lijkt vrij rechttoe rechtaan... We kozen ervoor deze kast zelf in elkaar te zetten, dit leek ons niet zo moeilijk en we hebben ruime kluservaring.

Maar: geen enkele afmeting van de kast klopt! De wanden zijn te diep waardoor de kast verder van de muur komt te staan dan nodig. Dit was nog wel op te lossen door de zijpanelen naar achter uit te laten steken. Echter, het grootste probleem is de afdekplaat ("deksel"). Deze is in totaal 10 mm te breed (aan beide kanten 5 mm)! Toen we hierachter kwamen zijn we meteen terug gegaan naar de winkel. De verkoper aldaar zei meteen dat dit niet kon kloppen en dat we de klantenservice hiervoor moesten benaderen. Dit hebben we gedaan... De klantenservice blijft volhouden dat het zo hoort en dat we dat ook in de showroom kunnen zien... dit zou "normale marge" zijn...

Wij hebben de hele showroom doorzocht, maar dit is natuurlijk echt nergens te zien. Hoogstens 1 a 2 mm oversteek, meer echt niet! Weer terug naar de klantenservice met fotobewijs, maar de klantenservice verandert zijn verhaal steeds (bij onze eerste email zou 5 mm speling *in totaal* normaal zijn, daarna werd het 5 mm *per kant*... Alles om er maar voor te zorgen dat zij niets fout gedaan zouden hebben.

Oftewel, je krijgt een keuken die je helemaal niet hebt besteld en waarvan maten niet kloppen. Dus... wil je een fatsoenlijke keuken en niet een waar een plank zomaar een volle centimeter te breed is, ga dan vooral NIET naar Brugman Keukens!
“De service en kwaliteit is top”
Betreft Van der Velden Keukens Door I.M de Goijer op vrijdag 15 jan 2021 21
Prachtige gebroken wit, hoogglans keuken gekocht. Leuke zaak kleinschalig, maar super vriendelijk geholpen door Willemieke. Een echte aanrader zelfs de monteur die hem geplaatst heeft was heel vriendelijk We zijn heel tevreden, de service en kwaliteit is echt top.
“Geleverde keuken”
Betreft Keukensale Door L.K. op woensdag 13 jan 2021 21
5 jaar geleden onze eerst keuken bij Mark-Jan van Keukensale Deventer gekocht in wit hoogglans. Alles ging verbazingwekkend goed en de keuken beviel uitstekend. Toen we vorig jaar gingen verhuizen en in de basis een prima keuken nog in de woning zat, waren we toch verwend met onze oude keuken waardoor we ervoor hebben gekozen een nieuwe keuken aan te schaffen. Op zich was de weg terug naar Mark-jan niet zo moeilijk aangezien we erg tevreden waren. Dit keer kozen we voor een mat zwarte keuken. Dit keer een paar dingetjes die zeer snel en prima werden verholpen. De service is echt goed! ik beveel Keukensale Deventer zeker aan!
FOTO VAN L.K.
“Folieverkleuring”
Betreft Brugman Door Naomi op woensdag 4 nov 2020 20
In 2014 is er bij mij een hoogglans keuken geplaatst door Brugman. Na 6,5 jaar, helaas na het verlopen van het garantietermijn van 5 jaar, begint de keuken te verkleuren en laat de folie los. Geen service meer! Zou naar mijn idee niet mogen gebeuren. De verkoper heeft mij destijds overgehaald een betere (en duurdere keuken) aan te schaffen omdat de kans op verkleuren dan niet aanwezig zou zijn. Waardeloos!
“Petje af”
Betreft RJJ Keukens Door Ronald Rood op woensdag 30 sep 2020 20
Wij hadden onze droomkeuken in gedachten en RJJ Keukens heeft die gerealiseerd. Vanaf het eerste bezoek aan de keukenzaak tot aan de installatie verliep alles gladjes. Roelie heeft ons fantastisch geholpen. De informatie en advies die wij ontvingen was uitstekend. Uiteindelijk kwamen we uit op een Nolte greeploze keuken Lux, in U-vorm, uitgevoerd in wit hoogglans laklaminaat, met betonlook composieten werkbladen/randen, en de benodigde apparatuur. Kregen offerte en 3D-tekeningen, en de installatietekeningen volgden na definitieve bestelling. Informatieverzoeken die we tussendoor aan RJJ stuurden werden snel en vakkundig beantwoord. De keuken werd besteld en op de gewenste dag bij ons afgeleverd. Informatie over exacte aflevermoment kregen we tijdig, en er werd binnen dat tijdsblok bezorgd. De keukenbezorger had nog een hele kluif om de vrachtwagen te lossen, waarvoor petje af. Dag na aflevering is de keuken in 1 dag geplaatst, en werkend afgeleverd. Onze mooie keuken staat nu een week en we genieten er volop van.
FOTO VAN RONALD ROOD
U keuken
“Mooie keuken”
Betreft RJJ Keukens Door Thea de Haan op zondag 20 sep 2020 20
Mooie witte hoogglans keuken gekocht bij RJJ keukens in Hoevelaken.Half juli is deze geplaatst, alleen jammer dat er een verkeerde kast bij was, de kookplaat het voor de helft niet deed en de koelkast een enorm lawaai maakte. Uiteindelijk in september alles opgelost en nu genieten van deze mooie keuken!
FOTO VAN THEA DE HAAN
Witte hoogglans keuken
“Enthousiast”
Betreft Superkeukens Door M en A v Hees op donderdag 16 apr 2020 20
Wij zijn zeer enthousiast over de gang van zaken met superkeukens waar wij een witte hoogglans keuken met zwart keramiek blad hebben gekocht. Dit komt door een lieve medewerker die met veel interesse voor ons. En een luisterend oor de kwaliteiten van verschillende mogelijkheden en ideeën met ons heeft door genomen. Ook als ik weer terug kwam op een offerte die weer helemaal moest veranderen.. dit is geen probleem. De afwerking was super... Zoals de naam zegt.. we kunnen altijd terug als er problemen zouden zijn dit geeft ons dat superkeukens voor ons de BESTE is. Niet twijfelen gewoon gaan.
FOTO VAN M EN A V HEES
Hoogglans keuken
“Naar behoren”
Betreft Keukenoutletstore Door Maaike op dinsdag 10 mrt 2020 20
Ik heb in 2017 een keuken besteld bij Keukenoutletstore. Vanaf een klein plaatje van internet op hoop van zege. De levertijd liep wat uit. Maar hierover stond Andre mij steeds te woord en legde ook uit dat het uit zijn handen was en dat hij het heel vervelend vond. Uiteindelijk werd de keuken geleverd (na 2 maanden). Er ontbrak een keukenblad, maar die werd keurig en snel nageleverd. Als compensatie voor het laat leveren van de keuken heb ik hele mooie extra bovenkastjes gekregen.

De keuken is inmiddels bijna 3 jaar oud en alles werkt nog naar behoren. Het is een prachtige hoogglans greeploze keuken, met allerlei apparatuur (hele fijn inductieplaat, prima oven, goede zuinige koelkast en vriezer). En dat alles voor 1930 euro. Idioot goedkoop... Helemaal op maat getekend, inclusief vaatwasser, oven, kraan, wasbak, inductiekookplaat en koelkast.

Dat het dan wat later was dan gepland heb ik ruim over voor de extreem goedkope prijs. Op dat moment zelf had ik ook echt niet meer en wel echt een nieuwe keuken nodig, ik was wat sceptisch over wat de apparatuur zou doen... Maar alles werkt nog steeds en goed.
“Waarschuwing”
Betreft Keukenmaxx Door Sanne op dinsdag 28 jan 2020 20
Koop nooit je keuken bij Keukenmaxx! Het is echt super slechte kwaliteit. Wij hebben een grote keuken van #keukenmaxx_nl. Bij onze keuken laat, na nog geen 4 jaar, bij bijna alle kastjes de opperlaag van de frontjes los! Het is echt heel lelijk en betekent, dat als het na 4 jaar al los begint te laten, wij binnen een aantal jaar een nieuwe keuken moeten kopen. De keuken is in onze woonkamer. Er is iemand geweest van #keukenman en die beweert dat wij de kastjes te nat hebben afgenomen. Dit is niet waar! Wij nemen de witte hoogglans kastjes af met een vochtig doekje en drogen na, anders heb je strepen op hoogglans... ik weet niet hoe #keukenmaxx_nl anders heeft bedacht hoe je een witte hoogglans keuken schoon maakt?!? Het is hun woord tegen de onze, maar ze geloven niet dat wij de keuken niet nat afnemen. Het is echt slechte kwaliteit!! De oplossing die ze hebben gegeven is dat ze 1 kastdeurtje van de 19 deurtjes/lades hebben vervangen ��. Daar hebben wij natuurlijk helemaal niks aan. En wij mogen de rest met korting laten vervangen.. Wij hebben 4 jaar geleden ontzettend veel geld uit gegeven aan een keuken van k*tkwaliteit. Daar gaan wij uiteraard niet nogmaals geld aan uitgeven om vervolgens over 4 jaar weer nieuwe kastjes te moeten kopen.. Eerder ook al een slechte ervaring. Na een half jaar was er een stuk uit ons composieten keukenblad gebroken. Op een plek wat wij onmogelijk zelf gedaan konden hebben. Ook dit was volgens hun onze schuld. Ze hebben dit 2x gemaakt. De eerste keer was echt afzichtelijk lelijk. En de 2e keer was het acceptabel, maar wel al na een half jaar een blijvend lelijke plek in ons blad!
FOTO VAN SANNE
Fronten
“Duidelijk”
Betreft REDDY Keukens Door Bas Kornalijnslijper op zaterdag 14 dec 2019 19
We wilden een speciale kleur, een spoelgedeelte en een kookeiland. We hebben dit rechtstreeks met de manager, Richard, geregeld. Er wordt goed geluisterd, meegedacht en het resultaat mag er zijn. Een paar kleine service punten worden binnenkort opgelost. Maar deze hoogglans safraan keuken van het merk Brigitte is top. De passtukken bij hoge kasten zijn wat vreemd, maar door wat losse onderdelen extra te bestellen ziet het er veel mooier uit. Zeer goede en geduldige monteur. Deze is niet van Reddy, maar verstaat zijn vak uitstekend. Deze Brigitte keuken is van een hogere klasse en kan zich meten met een Siematic. Geen rare prijsafspraken, maar direct de prijs. Dan is het ja of nee. Je krijgt meteen alles mee na een vrijblijvende offerte en je wordt niet meer gebeld oid met andere prijzen, kortingsacties. Gewoon duidelijke taal.

Aanvulling ontvangen 16 december 2019: De keuken is prima afgeleverd en gemonteerd. De monteur heeft alles met ons in overleg gedaan.
“Heel netjes”
Betreft Boekweit Door J. Krikke op zondag 10 nov 2019 19
Na goed vakkundig advies voorzien van allerlei praktische tips hebben wij een prachtige hoogglans keuken bij Boekweit gekocht. Installatie ging perfect en kleine beschadigingen werden gelijk door het professionele team opgemerkt en verholpen. Wij halen veel kook- en bakplezier uit onze keuken waar we het team van Boekweit voor willen bedanken!
“Hoe koop je een keuken”
Betreft REDDY Keukens Door René Coenen op zaterdag 29 jun 2019 19
Het kopen van een nieuwe keuken moet een feest zijn. Het moet een fijn samenspel zijn waarbij de verkoper zijn kennis en kundigheid inbrengt in de totstandkoming van een keuken waar de koper meer dan 100% tevreden mee wordt. Waarbij iedere ochtend bij het zien de keuken u een glimlach op het gezicht tovert. Als koper van 3 keukens tot nu toe, ben ik helaas ook bij keukenverkopers geweest, die er vooral op uit waren om enerzijds zo snel mogelijk een handtekening te krijgen onder een voorlopig ontwerp en anderzijds een zo hoog mogelijke prijs (lees winst) te maken. Hiervoor werd niet geschroomd om druk te zetten, omdat er alleen vandaag een speciale korting van wel € 500 was of omdat de afzuigkap vandaag gratis was wanneer er nu werd getekend. Wat een lariekoek! Niet serieus nemen! Weglopen is mijn devies! Maar naar welke keukenzaak dan wel toe te gaan? Vaak is het luisteren naar ervaringen van familie en vrienden een goede eerste stap. Zo selecteer je er een aantal. Maar bedenk dat de ervaringen van familie en vrienden niet altijd zullen aansluiten bij jouw eigen verwachtingen van een keuken. Ga daarom wel naar deze keukenzaken toe om je te oriënteren wat er zoal te koop is. Bepaal daarna je eigen wensen. Heb je deze op een rijtje, ga dan het gesprek met de deskundige keukenverkoper aan.

Ik kwam eigenlijk bij toeval bij John Kuijpers van Reddy Keukens in Vlaardingen op een zaterdagmiddag terecht omdat ik wist dat op het winkelcentrum Hoogstad een keukenzaak zat, waar ik een jaar of 2 daarvoor een nieuwe afzuigkap voor mijn bestaande keuken had gekocht. Eenmaal voor de deur bedacht ik me dat volgens mij de zaak vroeger anders heette. Wat betreft de soort keuken wist ik intussen precies wat ik wilde. Hoogglans wit met een diepzwart granieten blad. Ook ik ben tenslotte een gemiddelde Nederlander van dertien in een dozijn! Ik zag een verkoper in de zaak zitten die klanten in gesprek was. "Dan maar rustig rondkijken of er iets aansluit bij wat ik wil", dacht ik . De verkoper zag mij rondlopen en rondkijken en besloot toch even naar mij toe te komen en zich te excuseren dat hij in gesprek was en mij niet nu kon helpen. Hij zei ook graag met mij willen praten op een ander moment. Kijk, van zoiets word ik blij! Dat is ondanks dat iemand geen tijd heeft, er toch even aandacht wordt geven. Ik besloot daarop op een andere dag terug te komen. Wedt trouwens nooit op één paard. Tegelijkertijd had ik daarom een gesprek bij een andere keukenzaak (je hoeft die beide keukenzaken niet te vertellen dat je dit doet; ze snappen dat in het algemeen heus wel), waar ik om precies dezelfde soort keuken vroeg. Naar wat later bleek had deze keukenverkoper (trouwens ook een heel sympathieke man) waarschijnlijk het idee dat ik heel vermogend moest zijn, omdat zijn prijs meer dan het dubbele was van de prijs die ik kreeg van Reddy Keukens. En ja, ik weet dat er verschil in kwaliteit kan zijn. Maar zoveel kwaliteit méér vroeg ik niet om. En daarnaast; mensen die geld hebben, hebben dit wellicht gekregen omdat ze het slecht kunnen uitgeven. Dus of je nu veel of weinig geld hebt. De insteek is dat je niet teveel wilt uitgeven! Ik vertelde deze verkoper dat hij in mijn ogen nu meer dan 50% korting moest geven om een acceptabele offerte uit te brengen. En wanneer hij dat ook zou doen, hij volstrekt ongeloofwaardig bij mij zou worden. De verkoper begreep dat hij zijn troef had gespeeld en verloren. Een mea culpa volgde niet en het contact stopte daarna.

Er volgde nog vele gesprekken over het ontwerp van de keuken met John Kuijpers. Ik wilde alles weten. Het is echt een ziekelijke eigenschap van mij. Zo van, op welke hoogte komt de oven? En dan vragen waar hij in zijn showroom een oven op die hoogte heeft. Om daarna zelf te controleren of dit niet te hoog is. Ik kan iedereen verzekeren, er is niets vervelender dan een gloeiend hete ovenschaal uit een oven halen die te hoog staat. Dan moet je op je tenen staan. Dat is niet handig! Hoe hoog moet het blad van de keuken komen? Niemand wil met een gekromde rug aan het aanrechtblad staan om de sperzieboontje te doppen. Hoe hoog moet de afzuigkap komen, zodat ik zonder mijn hoofd niet schuin moet knikken om op de achterste pan te kunnen kijken. Ik wilde graag een apothekerskast. Maar niet een waarin alle potjes rammelden tijdens het dichtdoen. Laat maar zien John, zei ik dan. En zo waren er zovele onderwerpen. Ik wilde alles zelf testen. En John begreep het. Toen ik eens aan hem vroeg of hij mij niet een vreselijke zeikerd vond, antwoordde hij dat hij het geweldig vond. Dat we niet bezig waren een keuken samen te stellen. Dat we bezig waren mijn keuken samen te stellen. En dat hij daarin een bijdrage leverde door zijn expertise op mij over te brengen. En hij durfde ook te zeggen dat ik met beide benen op aarde moest neerdalen, wanneer ik helemaal op hol sloeg.
John, wij samen hebben mijn droomkeuken verwezenlijkt. Ik ben er nog iedere trots op wanneer ik in de keuken kom. Dank je wel.

Voor de duidelijkheid. De achterwand heb ik zelf bedacht en laten maken. De digitale foto van de haven van Maassluis heb ik gevonden op internet en daarna gekocht van fotografe Nancy de Ridder. Deze heb ik daarna geconverteerd naar zwart/wit, bijgesneden en in 2 delen opgedeeld. De foto is daarna op folie geprint en gelamineerd tussen 2 glasplaten.
FOTO VAN RENÉ COENEN
Keuken met havenzicht
“Service blijft goed”
Betreft Top Keukens Lisse Door Kremer op dinsdag 18 jun 2019 19
Alweer een tijdje geleden hebben wij een prachtige keuken gekocht. Kleur: hoogglans wit. Zeer tevreden over de hele gang van zaken, van advies tot ontwerp tot het zeer vakkundig plaatsen. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Echt een aanrader!
FOTO VAN KREMER
Keuken via Top Keukens
“Blij met de keuken”
Betreft Keukensale Door Rob & Nelleke op donderdag 2 mei 2019 19
Super blij met onze nieuwe keuken. Ik wilde persé een kookeiland, die werd mij door Frans afgeraden vanwege de ruimte. Best een shock! Toen ik daarvan was bekomen, zijn we verder gegaan en hebben wij een prachtige hoogglans antraciet keuken met super mooie inbouwapparatuur (allemaal zwart), een geweldige ingebouwde afzuiger en als klap op de vuurpijl Gunmetal kraan en afwasbak in een prachtig zwart belgisch hardstenen aanrechtblad.... Een plaatje geworden. Kookeiland direct vergeten en nog geen seconde spijt. De keuken is in een halve dag geplaatst. Een échte aanrader voor een ook fantastische goede prijs.
FOTO VAN ROB & NELLEKE
Hoekkeuken
“Totaal niet tevreden”
Betreft Eggo Kitchen House Door Fam. Kuijten op vrijdag 15 mrt 2019 19
Wij hebben een geheel nieuwe keuken gekocht. Kookeiland, kastenwand en nog een keukenblad met achterwand. Bij de eerste ontmoeting was alles zeer goed, maar dit was helaas ook de enigste keer. Wij hebben zeer slechte informatie gekregen over onze keukenwensen ( keukenblad wilden wij composite in hoogglans, dit was geen probleem zei de verkoper, toen het blad geleverd werdt bleek dat composite niet in hooglans is te verkrijgen, ook wilden wij graag een wijnkoeler met zwart glas, dit was geen probleem zei de verkoper maar u raad het al ook deze was bij plaatsing niet zwart omdat dit ook niet te verkrijgen is. ) Dit zijn 2 voorbeelden en zo zijn er nog wel wat. Verder was na het zetten van de keuken (sorry, halve keuken want er waren maar liefst 25 oplever punten, hier wat voorbeelden:
-Zwart gelakte tafelpoten besteld maar waren kaal ijzer.
-Magnetron was de verkeerde
-Vaatwasser was de verkeerde
-Dubbele afvalbak zat er niet bij
-Kookeiland 2 maal dubbele stopcontacten vergeten (moesten in het blad)
-Koelkastdeur gaatjes handgreep verkeerd geboord
-Composite bladen waren dof (hoogglans besteld ging over 6m2 totaal)
-Gaatje in de keukenkast
-Hoekje los kookeiland
-Glasdeur wijnkoeler verkeerde kleur
-Afzuigkap werkte niet
En zo waren er nog wat dingen die niet goed waren. Na zelf heel wat mailen en bellen met Eggo Keuken Breda en ook (19 nov. 2018 keuken gezet, laatste keer dat er iemand is geweest was 14-03-2019) nu is het meeste afgewerkt behalve het belangrijkste en hier is niets meer aan te doen zeggen ze, dit betreft de wijnkoeler het glas en het aller belangrijkste het composite keukenblad, dit is en blijft zoals het is. Ook nog contact gehad met Eggo Belgie maar die geven helemaal niet thuis. Dus al met al een hoop geld kwijt en veel ellende, dus wanneer u een keuken zoekt koop deze aub niet bij Eggo Keukens (zowel niet in NL als in België) omdat ze u veel beloven maar niets na komen.
“Teleurstellende ervaring”
Betreft Lingen Keramiek Door Desiree op donderdag 3 jan 2019 19
Afgenomen: Keramische parket met vloerverwarming woonkamer, gang, keuken en toilet. En volledige betegeling toilet met tegels en 2 stroken met kiezel matten.
Gesprek met verkoper was vlot en prima. Het werk dmv zzp-ers bijna allemaal slecht. Nieuw gegoten ondervloer over vloerverwarming bleek na uitharding te hellen. De betreffende personen vonden het niet nodig de vloer met een lazerpas te controleren. Helaas kwam dat pas met terugplaatsen van de keukenplinten en het plaatsen van de toiletpot in beeld. Tussen de linkerkant en rechterkant toiletpot zat er 0,7 cm verschil! Tegelzetter kwam, als ie al kwam, uren later dan afgesproken tijd, omdat hij geen zin had in file en ging ruim voor file weer weg. Wij "moesten gewoon blij zijn dat hij al kwam". Dat de hele klus daardoor een week extra in beslag nam en dus vrije dagen kost kwam er ook nog bij. Tegelzetter het aanbrengen van de kiezel matten en het mooi pas maken binnen een strook, te tijdrovend en er slordig ingerommeld. Heeft tegels schuin gesneden omdat de tafel verkeerd stond. Verticaal was er meer dan 1 cm verschil! En wilde dat gewoon laten zitten. Heeft hoogglans tegels met zijn trouwring beschadigd met het aanslaan van de tegels. Ook met verkeerde kleur gevoegd. Uiteindelijk werd heel het toilet afgekeurd en moesten alle tegels er weer uit. Helaas ging vervolgens de sloper zo hardhandig te keer dat de maanden daarvoor aangebrachte spachtel van de muur kwam. Doordat de vloer in het toilet ook te ver helde was deze al eerder gecorrigeerd (en moesten we en stuk van de deur afhalen) en bij het herzetten van de wandtegels sloot deze niet meer mooi aan. Ja ook de vloer en de wandtegels gebeurde door verschillende werklieden. De nota van de vloerverwarming bleek 'per ongeluk' volledig berekend op hoofdvloerverwarming in plaats van gedeeltelijk. Al met al waren er slechts 2 goede krachten: de plinten werden met vakmanschap en precisie geplaatst, "zoals hij het ook thuis zou doen". Ook de kitters waren vakkundig, konden er nog enigzins voor zorgen dat de naden in het toilet niet al te erg in het oog springen. Deze zeer slechte teleurstellende ervaring wensen wij niemand toe.
“Goed”
Betreft Styling Keukens Door Fam. Haze op woensdag 13 jun 2018 18
We zijn heel blij met onze nieuwe hoogglans keuken, gekocht bij Stylingkeukens in Kruiningen. We zijn er goed geholpen door Adriaan en Johan. Ze hebben de tijd voor ons genomen en in alles meegedacht. Ook het plaatsen van de keuken door Richard Brouwer was perfect! Echt een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken nodig heeft om een kijkje te nemen bij Stylingkeukens.
FOTO VAN FAM. HAZE
Strakke keuken
“Echte aanrader”
Betreft Nieuwenhuis Keukens Door Justin Kamphuis op donderdag 10 mei 2018 18
Zeer goede ervaring gehad met Nieuwenhuis Keukens in Groningen. Nadat we langs 4 concurrenten waren gegaan en uren hadden geïnvesteerd in gesprekken, tekeningen maken en wensen afstemmen liep het telkens vast op de prijs. We wilden in communicatie vasthouden aan ons budget en waren bereid om tijdens de onderhandeling hier max. 2500 EUR op toe te leggen. Dat lukte niet bij Vison, Superkeukens, en Grando. Bij Bruijnzeel werden we niet eens aangesproken. Op weg naar Brugman keukens, gesitueerd naast Nieuwenhuis in het Vesta complex, sprak de adviseur/vestigingsmanager Stephan van Nieuwenhuis ons aan. We kregen koffie, legden uit waarnaar we op zoek waren (we konden de door de concurrent gemaakte indeling en tekeningen laten zien en wisten precies wat we wilden) en eindigden met de prijsonderhandeling. Adviseur wilde er even over nadenken. De zondag erop zijn we weer langsgeweest en hebben de deal afgetikt op ons budget+2500. Daarmee was Nieuwenhuis keukens nog steeds 3000 eur goedkoper dan de concurrent. We hebben een hoogglans afgewerkte keuken met high end Siemens studioline apparatuur zoals KK, stoomoven, inductie en vaatwasser. Ook hadden we een Quooker flex 2.2, composiet blad en semigreeploze deurtjes en lades uitgekozen.

De communicatie vanaf de handtekening verliep keurig via mail; alles wordt in stappen uitgelegd en de informatievoorziening is compleet en duidelijk. Nadat de inmeter was geweest kon de ruimte installatieklaar gemaakt worden, dat heb ik zelf gedaan op basis van het duidelijke meetrapport. Op de dag van montage waren de heren monteurs om 7 uur present. Om 17.00 waren ze klaar. Ze hebben zorgvuldig gewerkt en telkens met mij overlegd waar noodzakelijk. Ik ben een kritische koper, werk zelf in het salesvak, kan Nieuwenhuis keukens echt aanraden. Echt een super mooie keuken voor een goede prijs bomvol kwaliteitsapparatuur (Studioline Q500 of hoger).

Dit was voor ons de eerste keer dat we een keuken hebben gekocht. Je ziet echt door de bomen het bos niet. Tip: maak een lijstje van 4 keukenboeren van je voorkeur en eindig met Nieuwenhuis. Bij ons hebben ze onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Neen, ik werk niet bij Nieuwenhuis keukens en neen, ik heb er ook geen aandelen van. Ben gewoon een tevreden klant.
FOTO VAN JUSTIN KAMPHUIS
Keuken met witte fronten
“Hoogglans Keukens”
Betreft Tulp Keukens Door Hilda en Peter Swidde op maandag 7 mei 2018 18
Vorige week is bij ons een witte hoogglans keuken met composiet blad geinstalleerd.
Zowel het verkoopproces met Bart en Andrea als het bezorgen en monteren door Ad en Bjorn verliepen 100% goed, en wij zijn dan ook zeer tevreden. Met alle plezier zullen wij jullie dan ook aanbevelen.
FOTO VAN HILDA EN PETER SWIDDE
Hoogglans keuken met composiet blad
“Nooit meer doen”
Betreft Keuken Kampioen Door J&M op vrijdag 6 apr 2018 18
Zomer 2017 hebben wij een keuken (lage kasten, hoge kasten en een spoeleiland) gekocht bij de Keuken Kampioen te Tiel. Helaas hadden ze de keuken niet in de door ons gewenste kleur staan en daarom hebben we onze keuze gebaseerd op een enkel frontje wat ze daar hadden staan. Na een prijsonderhandeling (erg dwingende houding van de verkoper, maar goed de prijs werd voor ons acceptabel) en specifiek gevraagd te hebben of de keuken geleverd zou worden zoals het getoonde frontje, hebben we het koopcontract ondertekend.

Eind oktober werd de keuken geleverd en begin november heb ik de keuken uitgepakt om te gaan plaatsen (plaatsen in eigen beheer). Direct bij het uitpakken valt op dat: a) de panelen voor het eiland, de zichtzijde van een van de hoge kasten, de plinten en de passtroken mat zijn ipvhet door ons bestelde hoogglans b) alle frontjes/deurtjes in meer en mindere mate krom zijn, de plankdragers ontbreken. Direct, nog binnen de tijd om te reclameren, maken we hier melding van. Ons wordt verzocht om melding te doen bij het hoofdkantoor en dat doen we dan ook.

Een periode van bijna drie weken volgt waarin we meermaals foto's moeten toesturen en achter de KK aan moeten bellen (want toezeggingen dat zij ons gaan bellen worden niet nagekomen) voordat wordt toegegeven dat het geleverde inderdaad niet is zoals aan ons verkocht. Er wordt toegezegd dat er hoogglanspanelen en nieuwe fronten geleverd zullen gaan worden.
Ondanks de toezegging (alles telefonisch, niks via de mail) dat we gebeld gaan worden over een leverdatum horen we niks, dus eind december bellen we zelf maar weer eens en krijgen een leverdatum door 3e week januari. Echter worden we 4 dagen voor geplande datum gebeld dat de levering niet door zal gaan, nieuwe datum is nog niet bekend. Na meerdere telefoontjes van onze kant uit wordt er aangegeven dat de levering deels zal geschieden, panelen wel, deuren niet. Een paar dagen later mogen we de panelen dan ontvangen en constateren direct dat de kleur volledig afwijkend is van fronten en dat niet alle maatvoering juist is. Direct reclameren we weer en inschakeling van rechtsbijstand en een ingebreke stelling volgt.

Om een te lang verhaal te voorkomen en om geen gedetailleerde weergave te hoeven doen van de volledige non-communicatieve en arrogante houding van de klanten 'service', het vervolg samengevat.

Toegegeven wordt dat ze de panelen niet in de exacte zelfde hoogglans te kunnen leveren, we doen een concessie en accepteren de panelen/plinten/passtroken in mat. Deze ontvangen worden deels opnieuw geleverd ('oude' panelen waren deels gebruikt voor tijdelijke plaatsing van de keuken). Eind feb., de nieuwe fronten worden geleverd, de kleur wijkt af van de eerdere fronten en de afwerking lijkt wel een lachspiegel ipv strak hoogglans. weer reclameren we en moeten ze eerst in conclave met de leverancier voordat ze toegeven dat het fout is. Deze week (begin april) worden opnieuw fronten geleverd en wederom constateren we een kleurverschil en een brakke afwerking. Wederom reclameren we en wederom non-ractie/communicatie vanuit KK.

Ongeveer 6 maanden en 4 leveringen verder en we hebben dus nog steeds geen keuken geleverd gekregen zoals we overeengekomen met KK (zelfs ondaks dat we al concessies hebben gedaan). We hebben het vandaag uit handen gegeven aan de advocaat van de rechtsbijstand en zijn heel benieuwd hoe dit in vredesnaam ooit opgelost gaat worden. Het is in ieder geval voor ons duidelijk dat we NOOIT meer een aankoop doen bij de keuken Kampioen / Mandemakers Groep en zullen dat ook een ieder afraden.
“Onprettige ervaring met montage”
Betreft Mandemakers Keukens Door J Aartsen op donderdag 19 jan 2017 17
Vorig jaar een nieuw bovenblad voor de koelkastkast gemonteerd. Dit ging helemaal fout, opmerking over gemaakt. Ongeïnteresseerde monteur met zo'n stomme opmerking: ach mijn heer recht is altijd scheef, nou vraag ik je. Ik wilde hem direct buiten zetten, maar ja je bent afhankelijk. Na enige tijd ging de deur aanlopen tegen de zijwand van de koelkast kast door de juist verkeerd geplaatste bovenplaat.
Hier over contact gehad en foto's gestuurd, monteur afgelopen maandag (overigens een heel aardige man) kon ook na een telefoontje aan Mandemakers niet voor ons doen. Hij heeft nog wel de deur opnieuw afgesteld zodat deze nu vrij loopt van de zijkant. Vraag, waarom heeft men destijds bij het plaatsen van de bovenplaat niet even de moeite genomen om deze af te stellen, nu zitten wij met schade. Ontkennen van de verkeerde montage door zijn collega, ja dat kon hij uiteraard niet maar Mandemakers gaf geen thuis. Geen garantie meer, hoezo geen garantie op een vorig jaar geplaatste bovenplaat van de kast ? Nu is de hoogglans laklaag mooi verziekt door toe doen en van de monteurs. Voor ons nooit meer Mandemakers en Co.

Eerdere ervaring van 3 november 2016: Een paar jaar geleden een keuken gekocht bij Mandemakers in Barendrecht. Geen probleem, tot de keuken geleverd werd. direct al een verkeerde koelkastombouw. Te klein een nieuwe was geen probleem wel 3 weken moeten wachten. De bodemplaat van deze kast was veel te dun, aangezien we de grootste koelkast hadden gekocht en qua gewicht niet voor niets de dikkere bodemplaat gewenst was.
Tijdens het monteren al het e.e.a. mis met de leidingen, die zijn vooraf gelegd volgens de man die eerst komt meten etc. Bleek achteraf niets van te kloppen, aanpassen was nodig. De waterafvoerleiding lag voor de monteur in de weg en hij heeft deze met geweld even uit de richting geduwd onder spanning (later heb ik dit aangepast) het losse gedeelte van onze keuken, waar o.a. de combi magnetron in staat was qua hoogte niet gelijk aan de keuken. Dit scheelde 4 cm. De 2e dag maakte ik hier een opmerking over aan de monteur en deze was niet blij, hij kon de zaak dus weer aanpassen. Eigen schuld de afspraak was hoogte 94 cm en dus geen 90 cm. De ervaring die we hebben met de "keukenman" zijn niet prettig te noemen. Ik vind het voor zover ik ze over de vloer heb gehad een stelletje ongeïnteresseerde knoeiers. Onze koelkast kastdeur was ook niet goed gemonteerd qua naadwerk t.o.v. de rest. Deze zit veel te dicht op het zijpaneel, sinds een paar maanden loopt het paneel op de koelkast kast hier tegen aan. Vorig jaar is er een nieuw bovenstuk op de kast geplaatst omdat de lak ging scheuren. Deze zit is ook niet goed gemonteerd hierdoor loopt het paneel van de koelkast er nu tegen aan. Gevolg lak komt los. Kortom te veel narigheid, onze keuken is nu 6 jaar en we zijn over het ontwerp en de kleur uitermate tevreden. Jammer van deze onprettige ervaring en service van Mandemakers zijn monteurs.
FOTO VAN J AARTSEN
Detailfoto keuken
“Aanrader”
Betreft Zeeland Keukens Door Tonny en Dick van Nierop op donderdag 5 jan 2017 17
Bij het ontwerpen van de keuken wordt door Wijnand goed meegedacht. Hij brengt ideeen aan waar jezelf niet opkomt of niet weet dat ze bestaan. Leidingen werden verplaatst door Jacco en Wijnand. De stucadoor werd geregeld. Jacco (veel ervaring en heel nauwkeurig) plaatste onze prachtige, moderne antracietgrijze hoogglans keuken met een prachtig wit keramiekblad. Dit familiebedrijf kan ik iedereen aanraden!
Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan hier nog hoog in het vaandel.
“Hoogglans Keukens”
Betreft Styling Keukens Door Marco & Chantal op maandag 28 nov 2016 16
Heel erg blij met de nieuwe keuken en over het meedenken hoe we het anders konden opstellen zodat de keuken ruimer kon worden. Hierdoor veel extra ruimte erdoor gekregen. Service ect uitmuntend zeker aan te raden om hier je keuken te kopen.
FOTO VAN MARCO & CHANTAL
Hoogglans keuken
“Tevreden over advies en service”
Betreft Marquardt Keukens Door Ed de S. op dinsdag 15 nov 2016 16
Onze hoogglans keuken bij Marquardt Utrecht gekocht. We zijn erg blij met de inmiddels halfjaar oude keuken. Bij het eerste contact in de winkel viel ons de relaxte sfeer op . De adviseurs namen alle tijd en gaven ons alle tijd om er thuis nog eens over na te denken. We hebben daarna nog 2 keer een bezoek gebracht aan de winkel in Utrecht, om over de indeling en keuze materialen ed. te overleggen. Daarna pas besloten bij Marquardt te kopen. Belangrijkste redenen waren: niet opdringerige houding, relaxte sfeer aan de tafel bij de adviseur(s) en uitermate gedetailleerd meedenken over de indeling enz. Het kwam erg vertrouwd over. Deheer van Grootel was onze voornaamste adviseur. Na een half jaar is de gehele keuken nog eens nagelopen en op punten opnieuw gesteld. Die service, verricht door De Keukenman (Dirk ...), was echt zorgvuldig, helemaal top. We zijn dus over zowel de adviseurs van Marquardt als de service daarna super tevreden.
“Precies wat we wilden”
Betreft Van Ginkel Keukens Door Henk en Brunette Spanjaard op vrijdag 28 okt 2016 16
We hebben een hoogglans keuken gekocht. De twee interieur mannen die er bij waren zijn keurig te werk gegaan. Wij hebben een bijzonder goed gevoel hier aan over gehouden. We zullen dit bedrijf zeker aanraden bij vrienden en kennissen. Nogmaals bedankt het is precies zoals we gedacht hadden.
FOTO VAN HENK EN BRUNETTE SPANJAARD
Hoogglans keuken
“Slechte service”
Betreft Mandemakers Keukens Door k de weerd op zondag 18 sep 2016 16
juni 2015 hebben wij een keuken gekocht bij mandemakers zwolle ,wij hebben een hoogglans zwarte keuken gekocht ,dat was geen probleem volgens de verkoper alleen is hoogglans zwart een hele dure kleur waar je extra voor moet betalen. de keuken word 12 oktober 2015 geplaatst , ongeveer 2 maanden voor plaatsing belt de verkoper dat alles niet in hoogglans zwart uitgevoerd kan worden , het gaat eerst om de plint onder de keuken en de achterwand van de bar , of dat ook in mat zwart of rvs mag. we zijn er niet blij mee , maar doe het dan maar in rvs , een paar dagen later belt zijn colega of niet alles ,op de kastfrontjes na , rvs mag hij stuurde een 3d tekening om te laten zien hoe mooi dat was volgens hem. wij vonden het niet mooi te veel rvs wij wilden dan wel een paar wijzigingen ,de verkoper zei dat eerst de keuken word geplaatst ,en daarna samen gingen kijken wat er dan veranderd moest worden , ik ging errmee akkoord [ had ik nooit moeten doen] . 12 oktober ,de keuken word geleverd , wat blijkt , het is geen rvs maar een titanium kleur , ik gebeld naar mandemakers , volgens de telefoniste neigd titanium naar rvs ,wat natuurlijk bij lange na niet zo is ik ben gewoon besodemieterd hoogglans zwart is veel duurder dan een geplastificeerde houten plaat met titanium kleur. die zelfde week hebben wij een afspraak bij mande makers wij zijn eruit gekomen wat betrefd de veranderingen , maar toen begon het lange wachten ,na 2 maanden maar is begonnen met bellen waar ze blijven , steevast krijg je het antwoord .de verkoper is bezig met klanten hij belt u zo terug , maar helaas hij belt niet terug ik heb in 9 maande tijd ongeveer 40 keer gebeld , hij heeft mischien 5 keer teruggebeld , en meestal omdat ik eerst naar het hoofdkantoor had gebeld. 1 september 2016 werd eindelijk de keuken afgewerkt , je verwacht dan nog een telefoontje van mandemakers of we tevreden zijn , maar helaas helemaal niks , het intereseert ze niet ze hebben hun geld binnen dus klaar. de keuken op zich zijn wij tevreden over maar mandemakers nooit weer. ik heb nog nooit zulke slechte service meegemaakt.
“Niet tevreden”
Betreft Mandemakers Keukens Door de wild op maandag 5 sep 2016 16
Geen goede ervaring met Mandemakers na twee keukens van Brugman te hebben gehad deze waren trouwens uitstekend dachten wij laten we nou eens maar bij Mandemakers een keuken bestellen fout dus. Het bestellen verliep al moeizaam. Het ging voor mij te snel ik denk omdat er een nieuwe klant stond te wachten.Oké de bestelling is gedaan de tekeningen waren gemaakt en er kwam iemand de keuken inmeten nadat dat was gedaan kregen wij de definitieve tekeningen binnen schets mijn verbazing dat ze gewoon twee kast deurtjes een andere draai richting hebben ge geven zonder ons daar van op de hoogte te stellen dus bellen maar weer Oké, dat was ook weer geregeld. De keuken werd op 28 julie geleverd alles was compleet Maar bij het verwijderen van het karton van de apparatuur van whirlpool bleek een rvs strip van de oven al los te zitten en er zat een deukje in de afzuiger kap dus weer bellen. Er kwam een montuur op 15 augustus om het een en ander op te nemen hij vertelden dat hij een nieuwe deur voor de oven en een nieuwe kap zal bestellen dusver nog niets vernomen van whirlpool. De keuken staat nu ongeveer 4 weken constateer ik in het weekend een pit in de hoogglans deur dus vandaag maar weer bellen.
“Goede service”
Betreft Transparant Keukens Door Wouter Spaans op donderdag 1 sep 2016 16
Enkele jaren geleden een keuken gekocht bij Transparant keukens. Er werd zeer goed meegedacht over keuze van materialen en apparatuur en over de indeling van de keuken. Op een plezierige en niet opdringerige manier. Erg prettig. Ik hield al veel van koken. Mijn plezier is sindsdien alleen maar groter geworden. Een door een ongelukje (vallend koksmes) beschadigd ladefront werd kosteloos vervangen. Terwijl het toch mijn eigen schuld was. Waar zie je dat tegenwoordig nog, zo'n service. Top.

Eerdere ervaring ontvangen op 31 augustus 2016: 2 jaar geleden een hoogglans keuken gekocht, waarbij wij op een zeer prettige manier zijn geholpen. Ook het plaatsen van onze keuken verliep vlekkeloos. Tevens een goede serviceverlening om onze keuken Tip Top te houden. Echt een prima bedrijf.
FOTO VAN WOUTER SPAANS
Onze keuken
“Vertrouwen is verdwenen”
Betreft Brugman Door J. op vrijdag 20 mei 2016 16
Graag willen wij onze ervaring delen over onze aankoop en levering van onze keuken gekocht bij Brugman Keukens te Zaandam. December 2015, zijn wij langs geweest bij Brugman Zaandam waar wij tot een overeenkomst zijn gekomen voor een keuken in een eiland opstelling. Echter, waren wij tijdens dit proces meerdere keren veranderd van opstelling en gelukkig was dit aan het begin ook geen probleem. Aangezien wij eerst een eiland opstelling hadden en daarna een L keuken na nader inzien hebben gekozen waren wij zeer verbaasd dat de keuken duurder uitpakte dan onze eerste opstelling. Vanaf dit punt ging de communicatie slechter en was de flexibiliteit ver te zoeken. Aangezien wij ons behoorlijk benadeeld voelde zijn wij naar een ander filiaal gegaan van Brugman en hebben exact dezelfde opstelling, materialen aangegeven en tot onze verbazing kregen wij voor dezelfde keuken een ander bedrag, uiteraard veel goedkoper. Met dit bewijs zijn wij naar Brugman Zaandam gegaan en hier werd de verkoper lichtelijk agressief en begon direct te dreigen door het ander filiaal te gaan bellen want hij wilde bewijs zien. Wij schrokken hiervan en hebben dit ook laten weten en contact opgenomen met: Mandemakers om te vragen of het gebruikelijk is dat dezelfde keuken bij iedere Brugman een andere prijs heeft. Zij gaven aan dat de prijs exact hetzelfde moest zijn. Aangezien wij rond deze periode al 2 maanden verder zijn, besloten wij weer met de verkoper uit Zaandam overeen te stemmen om tot een juiste prijs te komen. Gelukkig kwamen wij hier uit alleen het "gevoel"dat je de juiste beslissing-keuken- prijs hebt gekozen/gekregen zit tot op de dag van vandaag nog steeds niet goed. Het vertrouwen is letterlijk weg. Het is onze eerste keuken, wij hebben hier 4 jaar voor gespaard. Maar het verhaal eindigt helaas niet hier. Na het leveren van de keuken en monteren, kwamen zij er achter dat zij de verkeerde kleur koelkast inbouw deur/ kast hebben geleverd en de plank (wand) voor boven op de koelkast vergeten waren. Wij hadden een housewarming georganiseerd en helaas heeft iedereen kunnen zien wat de service van Brugman keukens is. Maar het verhaal stop nog steeds niet, wij zouden de deuren binnen 3 weken ontvangen. Een paar dagen voor de levering kregen wij bericht dat de deuren tijdens het leveren beschadigd waren waardoor wij weer twee weken moeten wachten. Geen enkele oplossing, korting, geduldig luisteren naar onze behoeftes, onvriendelijk, slechte service, en helaas uiteindelijk niet te vertrouwen.
FOTO VAN J.
Witte hoogglans keuken
Meer artikelen