Feedback

Hoekkeukens

Een hoekkeuken oftewel een keuken in L-vorm biedt meer ruimte dan een rechte keuken. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van een hoekkeuken? Hieronder een aantal tips die je mee kunt nemen bij het oriënteren.

Tip 1: Houd rekening met iets hogere kosten
Een hoekkeuken is meestal iets duurder zijn dan een gewone keuken van vergelijkbare oppervlakte. Dit komt door de speciale carrousel of hoekkast die vaak iets prijziger uitvalt.

Tip 2: Tweedelig werkblad
Het werkblad van hoekkeukens bestaat altijd uit twee delen. Deze twee delen worden met elkaar verbonden door middel van een laagje kit. Het werkblad kan op twee manieren gevormd zijn: met een kort en een lang werkblad dat op een rechte zijde aan elkaar wordt bevestigd. Of ze kunnen schuin afgesneden zijkanten hebben, die vervolgens aan elkaar worden gelegd in het hoekgedeelte van de hoekkeuken. Zo valt de naad in de hoek en is deze minder zichtbaar. Let wel: op een ontwerptekening worden de naden van het werkblad meestal niet weergegeven.

Tip 3: Hoekkast
Je kunt er bij hoekkeukens niet omheen: er komt een hoekkast in de hoek. Hier kun je veel mee doen om de ruimte optimaal te benutten. Een ideale hoekkast is er eentje met een wegklappende deur en een ronde, draaiende plank. Deze is ideaal voor het opbergen van pannen. Je kunt ook een hoekkast boven het aanrecht hangen. Een dergelijke puntkast is een goede plek voor het bewaren van kruidenpotjes.

Tip 4: Kies voor inbouwapparatuur
Hoekkeukens bieden heel veel opbergruimte en inbouwruimte. Daarom is het mooi om de vaatwasmachine, koelkast en zelfs het kookstel met oven in het werkblad en in de keukenkastjes te integreren. Hierdoor ontstaat er een strakke, nette keuken waarin je met veel plezier zal koken.
Reacties
Er zijn 100 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Deskundige installatie”
Betreft Kitchen4all Door Michael Raak op donderdag 22 okt 2020 20
Van begin tot eind erg goed geholpen, goed begeleid en geluisterd naar ons in de winkel, nette en gespecifiseerde offerte mogen ontvangen met een prachtige 3d tekening. Na 2,5 maand was het zo ver, de keuken werd gebracht en de opvolgende dag werd deze door een deskundig persoon geïnstalleerd. Erg schone en nette oplevering aan het einde van de dag.
FOTO VAN MICHAEL RAAK
Hoekkeuken
“2e keer een complete keuken”
Betreft Bemmel en Kroon Door Van. Verheul op zondag 18 okt 2020 20
Voor de 2e keer een complete keuken uitgezocht en besteld bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. Deze keer wisten we precies hoe we het wilde, maar toch wist Jordi ons nog te attenderen op een kleinigheid en hebben zeker geen spijt van de keuze dit advies op te volgen. Kortom, weer een super ervaring en zou iedereen aanraden voor de aanschaf van een keuken, een bezoek te brengen aan deze specialisten. Uiteraard heeft HermandeKeukenman hem weer zeer vakkundig geplaatst.

Eerdere ervaring van 11 juli 2016: Onze nieuwe keuken gekocht bij Bemmel&Kroon. De showroom is zeer uitgebreid en het grote voordeel voor ons was, dat alle apparatuur in de diverse afdelingen te zien was en we niet uit een boekje hoefde te kiezen. Onze verkoper (R. Buvelot) heeft voor ons de tekening gemaakt en ons van heerlijke koffie met vers gebakken gevulde koeken uit eigen oven voorzien .Nu alles staat heeft hij zijn werk uitstekend gedaan. Na het tekenen van de offerte kregen we inloggegevens zodat we online alle tekeningen en 3D foto's konden inzien op elk gewenst moment, tevens was hier de status van de bestelling en betalingen in te zien. Was helemaal SUPER !! Ook de uiteindelijke levering, een dag van tevoren een herinnering SMS en een uurtje voor de daadwerkelijke levering werden we gebeld dor de chauffeurs welke de keuken kwamen afleveren. Wij hadden er voor gekozen de keuken zelf te plaatsen. Alles was helemaal compleet en perfect op maat. Zelfs bij het afleveren hebben de chauffeurs alles op volgorde van montage in de kamer gezet zodat we niet alles 6x moesten verplaatsen. Kortom, wij hebben een superervaring met Bemmel& Kroon en zullen een ieder dan ook aanraden geen keuken te kopen, zonder eerst bij Bemmel&Kroon te zijn geweest. Blij zijn we na de 1e perfecte ervaring bij de aanschaf van onze nieuwe droger, ook hier de keuken hebben aangeschaft..Voor ons een dikke 10 voor Bemmel&Kroon!
FOTO VAN VAN. VERHEUL
Hoekkeuken
“Top”
Betreft Kitchen4all Door De Vries op donderdag 15 okt 2020 20
Prima geholpen door Michael. Geeft goede tips en advies. Prijs kwaliteit zeker top. Montage super netjes en vlot geplaatst. Prettige mensen mensen om mee te werken.
FOTO VAN DE VRIES
Hoekkeuken
“Aanrader”
Betreft Kitchen4all Door J. Bongers op woensdag 14 okt 2020 20
Super vriendelijk geholpen door Albert. We hebben onze keuken en onze pvc vloer hier gekocht. Keuken professioneel geplaatst in kleine 2 dagen. Vloer over oude plavuizen laten leggen, eerst geëgaliseerd, daarna naadloos gelegd op de gehele benedenverdieping' Aanrader, zou hier zo weer een keuken of vloer kopen
FOTO VAN J. BONGERS
Hoekkeuken
“Keuken voor goede prijs”
Betreft Avanti Keukens Door M School op maandag 12 okt 2020 20
Bij Avanti in Kesteren een keuken gekocht. We zijn daar geholpen door J. Bremmer. Aardige man, nam netjes de tijd de tijd en dacht met ons en ons budget mee. Voor een goede prijs de keuken gekocht. Na 2 maanden is de keuken geplaatst. Alles is naar wens, we zijn blij met de nieuwe keuken. Dag na plaatsing een klein scheurtje ontdekt in een plint, Avanti gebeld... De plint wordt zonder problemen vervangen. Een puntje van aandacht: Na akkoord offerte wilden we een kleine aanpassing, namelijk een spatplaat achter de kookplaat. Die is wel wat duur betaald, materiaal plus kosten plaatsing. Naar mijn idee hoort dit bij het plaatsen van de keuken.
FOTO VAN M SCHOOL
Hoekkeuken
“Zeker een aanrader”
Betreft I-Kook Door Jorn op vrijdag 9 okt 2020 20
Ik was op zoek naar een keuken, en in de winkel werd ik gelijk goed en vriendelijk geholpen. Ik kon gelijk een keuken samenstellen geheel naar wens, en kreeg meteen een 3D weergave. De montage verliep sneller dan verwacht en het eind resultaat was dankzij de vakkundige monteur echt fantastisch! Die ook schoon en netjes te werk ging, alles deed in overleg en graag dacht in oplossingen. Goede snelle service, goede communicatie, en personeel wat graag met je meedenkt. Zeker een aanrader!!
FOTO VAN JORN
Hoekkeuken
“Hartstikke blij met de keuken”
Betreft SmartDesign Keukenstudio Door Erwin & Judith op donderdag 8 okt 2020 20
Dankzij SmartDesign Keukenstudio zijn wij nu in het bezit van onze droomkeuken! Tijdens het gehele proces van uitzoeken tot aan het plaatsen was de service uitstekend. Bedankt Raymond (en de rest)!
FOTO VAN ERWIN & JUDITH
Hoekkeuken
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Betreft Avanti Keukens Door Mirjam op woensdag 7 okt 2020 20
Wij hebben voor onze nieuwbouwwoning een keuken uitgezocht bij Avanti Keukens in Kesteren. Wij zijn vanaf het moment van de eerste kennismaking in de showroom tot aan de uiteindelijke montage van de keuken, uiterst tevreden over Avanti en het enthousiasme van alle medewerkers die wij in die tijd hebben ontmoet. Van de dames in de showroom die ons steeds met lekkere koffie, taart en lunchhapjes hebben voorzien tot aan de inmeter, de afdeling planning, de relaxte verkoop, en de monteurs. Iedereen is betrokken en denkt mee in het uiteindelijk mooiste resultaat. Niets was te gek, ook niet op de dagen van de montage. Toen wij toch twijfelden over een koelkast is deze op dezelfde dag nog voor ons gehaald in het magazijn (op ruim een uur rijden en in de spits!). En geplaatst. Klasse die je niet overal aantreft. De keuken was compleet bij montage, geen mankementen, geen verkeerde kastjes/deuren, geen vergeten elementen; alles klopte. Qua verkoop ook heel transparant. Geen onduidelijke bedragen, als klant weet je waar je aan toe bent omdat je meekijkt met de verkoper op het scherm. Zo weet je precies hoe het eindbedrag tot stand komt. Wij zijn nog elke dag blij met onze keuken, hebben onlangs nog een aanpassing gedaan voor een extra ombouwkast/aanbouw. Ook de 2e keer opnieuw een positieve ervaring. Wij raden Avanti ten zeerste aan, enthousiasme, klantvriendelijk, mooie keukens, en heel goede service!
FOTO VAN MIRJAM
Hoekkeuken
“Zeer tevreden”
Betreft Bemmel en Kroon Door R. de Wit op maandag 5 okt 2020 20
Mooie winkel met veel showroom modellen met veel keus. Zeer prettige verkoper die vooral de voordelen en nadelen vertelt en erg meedenkt. Goed contact via de mail over vragen en opmerkingen. De keuken is in één dag vakkundig geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over deze koop.
FOTO VAN R. DE WIT
Hoekkeuken
“Goed geholpen”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Gert van der Leeden op maandag 5 okt 2020 20
Wij werden op een goede manier geholpen door de medewerker en hij gaf ook wel goede en bruikbare tips.

Aanvulling ontvangen 12 oktober 2020: Goede uitleg en informatie gekregen van de verkoper, eist precies wat wij wilden en gaf goede raad. Na een paar gesprekken wisten we wat we wilden en hebben een voor ons mooie hoekkeuken besteld. 23 september is hij geplaatst en hij is zoals wij hem bedoeld hadden.
FOTO VAN GERT VAN DER LEEDEN
Hoekkeuken
“Kwaliteit druipt ervan af”
Betreft Kuechenland Ekelhoff Door Dick en Marlou Pol op vrijdag 2 okt 2020 20
Op grond van de uitermate positieve reviews (van de 500 waren er 3 minder en de rest lovend) zijn wij naar Ekelhoff Keukens in Nordhorn gegaan. Wij werden uiterst hartelijk ontvangen en door Ralf Averbeck fantastisch geholpen gedurende de dag. Hij luisterde goed naar onze wensen, dacht met ons mee en kwam daardoor met de juiste adviezen en voorstellen. Maar daarmee is het positieve verhaal over Ekelhoff Keukens nog niet klaar. Een en ander werd overgenomen door de planning- en plaatsingsafdeling. Ook daar verliep alles zoals je het maar kunt wensen. Twee vakbekwame monteurs hebben de keuken in twee dagen geplaatst. Ook hier droop de Ekelhoff-handelswijze er vanaf. Er werd rustig en heel secuur gewerkt, alsof ze bij henzelf thuis een keuken aan het plaatsen waren. Tenslotte de nazorg. Ook hier geen klagen. We hebben een paar keer gehad dat er een kleinigheid nazorg nodig had in de afstelling. Een belletje of een mailtje is voldoende om vaak al de volgende dag een monteur over de vloer te hebben die het een en ander verhelpt. Zelfs ruim 2,5 jaar na plaatsing van de keuken wordt je met plezier en zonder kosten geholpen. En als de monteur weggaat vergeet hij niet om te zeggen dat je even moet bellen als er iets is. Kortom, wij zijn heel blij dat wij zaken met Ekelhoff Keukens hebben gedaan en kunnen u dit bedrijf met een gerust hart van harte aanbevelen. En als u denkt dat de taal een probleem is, ze spreken er allemaal uitstekend Nederlands.
FOTO VAN DICK EN MARLOU POL
Hoekkeuken
“Zeer tevreden”
Betreft Keukenwereld XXL Door Familie Wierikx op maandag 28 sep 2020 20
Deskundig advies, de adviseur nam alle tijd om de keuken met ons te ontwerpen. Alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen, vakkundige keukenmonteurs. Minpuntje is wel dat het oplossen van alle restpunten in totaal zo'n 5 maanden heeft geduurd. Zal ook wel iets met Corona te maken hebben. Verder zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN FAMILIE WIERIKX
Hoekkeuken
“Aangeraden boven andere”
Betreft Avanti Keukens Door Ferry op zaterdag 26 sep 2020 20
Zeer deskundig personeel met ervaring. Denken goed mee en geven (proactief) advies voor, tijdens en na het uitzoeken na de keuken. Ik raad Avanti aan boven de vele andere keuken-aanbieders. Zij hebben tevens in Kesteren een prachtige, ruim opgezette showroom.
FOTO VAN FERRY
Hoekkeuken met fronten in blauwe kleur gespoten
“Erg blij mee”
Betreft Kitchen4all Door Ilse op woensdag 23 sep 2020 20
Vorige week is onze keuken geplaatst die wij in juni samen met Albert hebben samengesteld. Wij hebben toen onze wensen kenbaar gemaakt en aan de hand daarvan heeft Albert ons geadviseerd over materialen, apparatuur, posities van bv. een kookplaat of vaatwasser en een oven, het waarom wel of niet nemen van een koffieautomaat, de hoogte van het werkblad etc. Alles is ter sprake gekomen. Een super fijn en leuk, maar vooral persoonlijk gesprek. In de weken na de koop heb ik nog een paar keer contact met Albert opgenomen om wellicht wat wijzigingen aan te brengen. Ik kreeg dan keurig weer een nieuwe 3D tekening van de keuken. Geen vraag was teveel voor hem! Daarna moet je natuurlijk een tijd wachten voordat de keuken wordt geplaatst. Alle afspraken voor bezorging en plaatsing werden vrij snel na onze beslissing al gemaakt en zijn ook allemaal nagekomen. Kitchen4all werkt samen met een lokale vervoerder, zij leveren op de afgesproken tijden de spullen netjes af. Wat mij opviel is dat ze heel voorzichtig waren met alle spullen en zij echt strategisch te werk gingen om alles neer te zetten in ons huis. De volgende dag kwam Geurt onze keuken plaatsen, een uiterst vriendelijke en professionele man. Ook zeer voorzichtig met onze nieuwe keuken. Na een dag hard werken was onze keuken helemaal perfect geplaatst. We zijn er heel erg blij mee! Ik kan iedereen Kitchen4all aanraden! Het is echt een fijne winkel om een keuken te kopen, persoonlijke wensen staan voorop, altijd dezelfde persoon als aanspreekpunt, er wordt rekening gehouden met budgetten en er is geen sprake van massa zoals bij de grote ketens (je bent geen nummer). Bedankt team Kitchen4all voor alle goede zorgen!
FOTO VAN ILSE
Hoekkeuken
“Rust”
Betreft Keur Keukens Door M.J. De Munk op woensdag 23 sep 2020 20
Absoluut een aanrader Keur Keukens. Geen gepush. Gewoon eerlijk rustig en goed advies. Vragen geen probleem. "Problemen" worden gewoon opgelost. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN M.J. DE MUNK
Hoekkeuken
“Keuken voor nieuwbouwproject”
Betreft Eigenhuis Keukens Door JW Hogeweg op woensdag 23 sep 2020 20
Goed geholpen om snel te beslissen. We waren heel laat ingeschoven in een nieuwbouw project en moesten in een week aanpassingen aan de keuken doorgeven. Daarbij zijn we goed geholpen, goede adviezen gekregen om een keuken naar onze zin aan te schaffen
FOTO VAN JW HOGEWEG
Hoekkeuken
“Helemaal tevreden”
Betreft I-Kook Door José Schussler op zondag 20 sep 2020 20
Begin maart van dit jaar ben ik bij I Kook in Zoetermeer binnengelopen en kon daar op mijn gemak alles bekijken. Ik heb in de periode tussen maart en eind mei meerdere afspraken gehad met keuken coach Dylan Hoogerheide en hij heeft mij deskundig geadviseerd en een mooi ontwerp gemaakt. Ik heb meermalen stalen van deurtjes en werkbladen mogen lenen om bij lichtinval thuis te bekijken. Nadat de keuken definitief in bestelling was genomen hebben Danny en Amke mij nog met eindeloos geduld geholpen met de planning die nogal nauw luisterde vanwege de verbouwing van mijn huis. Op afgesproken data werd alles keurig geleverd en door monteur Jeffrey nauwkeurig en netjes gemonteerd. Advies, begeleiding en montage waren perfect. En geen 'even bellen met de manager' flauwekul. 100% tevreden
FOTO VAN JOSÉ SCHUSSLER
Hoekkeuken
“Raden Kitchen4all Barneveld van harte aan”
Betreft Kitchen4all Door M & M op donderdag 17 sep 2020 20
Na ons bij meerdere keukenzaken te hebben georiënteerd in de buurt, zijn er veel van het lijstje afgestreept door de slechte verhalen en cijfers over de (met name) bedroevende aftersales. Toen eens in Barneveld bij Kitchen4all langsgegaan (vanwege de goede recensies) waar we werden ontvangen door Eric Kroon, de eigenaar. Eric kwam na goed luisteren wat wij wilden, heel snel met een mooi ontwerp wat perfect aansloot bij onze ideeën. Hierna heeft hij ons meerdere malen helder en professioneel geadviseerd over de mogelijkheden van de keuken en ons vakkundig (en geduldig...) geholpen bij het uitkiezen van kleuren, materialen en Bosch-apparatuur. De geboden offerte was realistisch en fair geprijsd. Het financiële plaatje is belangrijk maar de uiteindelijke reden dat we met Eric in zee zijn gegaan was omdat we beiden een goed gevoel bij hem hadden en het hem toevertrouwden.
Na de voorbereidende werkzaamheden (slopen oude keuken, water- en elektra-leidingen aan/verleggen, nieuw gat voor afzuigkap boren, koof maken, stucen, vloer betegelen etc.) is de keuken geplaatst. Er waren nog een paar onvolkomenheden na montage van de keuken, maar deze zijn naar tevredenheid door Eric en crew (met speciale dank aan Jan) opgelost. Dat wordt bedoeld met goede aftersales!

Kortom, Eric is een vakkundige, (klant)vriendelijke ondernemer die helder communiceert en zijn afspraken nakomt. We zijn blij met onze prachtige keuken en raden Eric/Kitchen4all van harte aan.
FOTO VAN M & M
Hoekkeuken met apparatenwand
“Juiste keuze”
Betreft Boer Staphorst Door Guus en Joke Nijhuis op woensdag 16 sep 2020 20
Nieuwe keuken: wat een vakmanschap van Lammert bij het uitzoeken en wat een vakmanschap van Bennie bij het monteren! Subliem! Zeer tevreden. Ook de verdere werkzaamheden zijn zeer kundig en prettig gedaan, zowel het slopen, stucadoren, afschilderen als de gratis schoonmaakbeurt. Speciaal ook verrast door de kundigheid van Bennie bij het leggen van de PVC-vloer in de keuken, hoewel dat niet zijn officiële werkterrein was. Gezien onze eerdere ervaringen ook niet naar andere keukenboeren geweest, maar direct naar de echte keuken-Boer. En dat was een juiste keuze.
Nu gaan we genieten van onze schitterende keuken!
FOTO VAN GUUS EN JOKE NIJHUIS
Hoekkeuken
“Heel tevreden”
Betreft Ardi Keukens Door Fam. Stok op vrijdag 11 sep 2020 20
Al 2,5 maand genieten wij van onze mooie keuken, mede dankzij de geweldige vakman Anton uit Dirksland. Bedankt voor de goede service.
FOTO VAN FAM. STOK
Hoekkeuken
“Alle wensen gerealiseerd”
Betreft Voortman Keukens Door Lies van Asselt op donderdag 10 sep 2020 20
Samen met Roland Besseling een keuken samengesteld. Ik had mijn huis nog niet verkocht en had geen idee wat het budget zou zijn, terwijl ik wel wensen had. Zoals veel laden. Extra kasten enz. Maar samen zijn we er uitgekomen en ik heb nu toch een prachtige keuken waarin al mijn wensen gerealiseerd zijn.
FOTO VAN LIES VAN ASSELT
Hoekkeuken
“Goede informatie gehad”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Marischa edelenbosch op maandag 7 sep 2020 20
We hadden een budget waar we niet boven konden gaan en daardoor was het lastig om een keuken uit te zoeken. We zijn goed geïnformeerd over de apparatuur en de kwaliteit van het blad en de kastjes. Uiteindelijk hebben we voor ons budget een prachtige keuken kunnen vinden met alles wat we wilden.
FOTO VAN MARISCHA EDELENBOSCH
Hoekkeuken
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Paul op vrijdag 4 sep 2020 20
Wij hebben in 2016 een keuken gekocht bij Grando in Tilburg. Het is een mat witte hoek keuken met twee delen van twee brede lades met erboven een 5-pits inductie, in de hoek een systeem die eruit kan om pannen (of iets anders) op te zetten, daarnaast de wasbak met Quooker en daarnaast de vaatwasser. Aan de andere kant van de hoek, wasbak en vaatwasser, hebben wij nog drie halve kastjes laten plaatsen voor servies, glazen, etc. De afzuiging is bij ons in een goot (stucwerk) aan het plafond ingebouwd. Aan de andere muurzijde staat het andere deel van de keuken, waar onze koelkast met vriesvak en oven met magnetron functie is zijn verwerkt. Boven en onder de over zijn nog opberg kastjes. Deze zijde is niet in mat wit, maar in een hout kleur. Dit hebben wij gedaan, zodat niet alles zo wit is in de keuken. Dit was wel heel veel informatie over onze keuken ;) Nu kort maar krachtig onze ervaring met Grando. De desbetreffende collega waar wij onze keuken bij hebben gekocht was super. Echter in zijn afspraken voor het plaatsen, was hij wat minder goed. Toen ons nieuwbouw huis eenmaal af was, en hij er niet meer werkte, kon een andere collega het oplossen. Dit heeft hij heel erg netjes opgepakt en is onze keuken uiteindelijk netjes op tijd gemonteerd.
“Zeer goed gevoel”
Betreft Kitchen4all Door Michel Miedema op donderdag 3 sep 2020 20
Wij zijn in april voor het eerst bij Michael geweest. Het gesprek verliep zeer prettig. Michael luisterde goed naar onze wensen en heeft een mooie 3D scan gemaakt van onze ideale keuken. Pas aan het eind van het gesprek kwamen de financiën naar voren en dit was zeer transparant. Geen langdurige onderhandelingen maar een eerlijke en faire prijs. Toen we aan de gang waren met de verbouwing kwamen we erachter dat we graag een uitbreiding wilden van de keuken. We konden snel terecht bij Michael en weer super geholpen. De montage door Arjen ging ook voorspoedig. Geen gezeur over kleine extra werkzaamheden. Wij hebben een zeer goed gevoel overgehouden aan Kitchen4all in Hoogeveen.
FOTO VAN MICHEL MIEDEMA
Hoekkeuken
“Fijne zaak”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Rieneke van de Pol op zaterdag 29 aug 2020 20
We zijn bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen door Menno en Karen bij Grando Heerenveen. De klant is koning is hier nog het credo, zonder in gladde verkooppraatjes te belanden (in verschillende andere keukenwinkels troffen we wel het type gladde verkoper). Gewoon duidelijke communicatie, er was veel mogelijk, goed meedenken. Ook toen we niet tevreden waren over de achterwand werd dit zonder problemen kosteloos opgelost. Werd daarna direct weer achteraan gebeld of het zo naar onze wens was. Een fijne zaak waar we niets negatiefs over kunnen zeggen. Goede service, fijne mensen.
FOTO VAN RIENEKE VAN DE POL
Hoekkeuken
“Dank”
Betreft Voortman Keukens Door Fam. koopman op donderdag 27 aug 2020 20
Super tevreden met onze nieuwe keuken. Roel Heefd ons zeer goed geholpen. Meerdere malen contact gehad en altijd zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Ook complimenten aan de heren die de keuken geplaatst hebben. Zoveel precisie en geduld, overal over nadenken en de tijd nemen. We hebben een keuken waar we volop van genieten. Dank daarvoor
FOTO VAN FAM. KOOPMAN
Hoekkeuken
“Prachtige keuken”
Betreft Keur Keukens Door Suzanne wijker op donderdag 27 aug 2020 20
Dit bedrijf heeft ons een prachtige keuken geleverd. We zijn zeer tevreden. Top monteurs en service
FOTO VAN SUZANNE WIJKER
Hoekkeuken
“Geplaatste keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Fam. Wolthuizen op vrijdag 21 aug 2020 20
Onze zoektocht naar een nieuwe keuken bracht ons bij Grando Heerenveen, bij binnenkomst werden we vriendelijk verwelkomt en konden we ongestoord rondkijken. De vragen die we hadden werden keurig beantwoord zonder opdringerig te zijn.
Dit heeft ons doen besluiten onze keuken hier te kopen en een afspraak was snel gemaakt. Tijdens deze afspraak werd ruimschoots de tijd genomen om tot een eindresultaat te komen wat paste bij onze wensen. Inmiddels is onze keuken geplaatst en zijn wij super blij met hoe het geworden is.
FOTO VAN FAM. WOLTHUIZEN
Hoekkeuken
“Keuken compleet en op tijd”
Betreft Keukenloods Door Sabine Bramer op zaterdag 15 aug 2020 20
De verkoopster Amanda Patist heeft ons super geholpen met het praktisch indelen van onze keuken. Had leuke en goede ideeën. Alle opties in maatvoering en derg.werden bekeken en meteen onderzocht.Er werdt veel tijd voor ons genomen. De keuken werd op tijd en compleet afgeleverd. De stoelpoten die erbij zaten voor de oven bleken niet de juiste maat, werden meteen ingevlogen vanaf het magazijn, dus meteen naar tevredenheid opgelost. Ook leuke en vakbekwame mannen die de keuken kwamen monteren.
FOTO VAN SABINE BRAMER
Hoekkeuken
“Al met al tevreden”
Betreft Bemmel en Kroon Door Bakker op zaterdag 15 aug 2020 20
Zeer vriendelijke verkoper. Wel aantal kleine veranderingen steeds en opmeten niet helemaal verlopen zoals afgesproken, maar al met al is de keuken wel in 1 keer geplaatst en ben ik tevreden.
FOTO VAN BAKKER
Hoekkeuken
“Zeer tevreden”
Betreft Bemmel en Kroon Door Wendy op vrijdag 14 aug 2020 20
Het kopen van een keuken was niet iets waar ik naar uitkeek: teveel verhalen gehoord van fratsen met buitensporig hoge bedragen waar je dan een "mooie korting"over kunt krijgen bij snel beslissen. Dit gaat bij Bemmel en Kroon heel anders, de werkelijke (en zeer redelijke) prijs wordt direct berekend en er wordt geen druk uitgeoefend om direct te beslissen. Ook tussentijdse contactmomenten hebben we steeds als zeer klantvriendelijk ervaren. Wij zijn ook zeer tevreden over de kwaliteit van de keuken en waren aangenaam verrast over het vakmanschap van de monteur die de keuken in z'n eentje in één dag heeft geplaatst. Wat ons betreft niets dan lof voor Bemmel en Kroon!
FOTO VAN WENDY
Ruime hoekkeuken
“Keuken zelfmontage”
Betreft Keukenloods Door Patrick van der Werf op woensdag 12 aug 2020 20
Medewerkers hebben me goed geholpen de keuken uit te detailleren. Daarbij goede keuzes kunnen maken en daardoor binnen budget gebleven! Snel geholpen en deden extra moeite om te kijken of ik volledig tevreden was.

Aanvulling ontvangen 14 augustus 2020: De aankoop is juist geleverd en heb de keuken zelf gemonteerd.
FOTO VAN PATRICK VAN DER WERF
Hoekkeuken
“Meedenken over kleine details”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Jeanette Bos op dinsdag 11 aug 2020 20
Erg blij met de service, resultaat en het advies over de aanschaf van mijn nieuwe keuken. Elk klein detail, waar je zelf geen rekening mee houdt of het moeilijk kan inschatten, wordt in mee gedacht. Voor een goed advies en de aanschaf van een nieuwe keuken ben je hier zeker op de juiste plek!
FOTO VAN JEANETTE BOS
Hoekkeuken
“Service zoals het hoort”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Vandana Doekhie op dinsdag 11 aug 2020 20
Zeer tevreden met mijn nieuwe keuken, goede afwerking en top materialen en apparatuur. Ook de service vanuit Grando Amersfoort is zoals het hoort. Zeker aan te raden!
FOTO VAN VANDANA DOEKHIE
Hoekkeuken
“Aanrader”
Betreft Bemmel en Kroon Door Frank H op donderdag 6 aug 2020 20
nadat ik besloten had mijn keuken te laten vernieuwen heb ik bij diverse bedrijven rondgekeken en offertes opgevraagd. Nu kon de keuken qua opstelling en apparaten niet veel anders, maar de adviseurs dachten flink mee. Bovendien waren er heel veel keuzes in kleuren en soorten werkbladen, grepen enz (ook al wist ik vrij snel de kleur haha). Bovendien was de adviseur (Martin Honsbeek) altijd bereikbaar voor vragen of nog aanpassingen. ten slotte was ook de afhandeling van informatie, administratie, het bezorgen van de keuken en het ophalen van al het verpakkingsmateriaal en oude apparatuur prima geregeld. De keuken werd gemonteerd via B&K. Zij raadden Henny Polder aan, die bovendien een goeie offerte uitbracht voor het meerwerk (weghalen oude keuken en tegels, nieuwe tegels plaatsen) naast de keukenmontage. De monteurs Mike en Joey (of jeffrey, dat ben ik vergeten) waren zeer snel, kundig en goed: in 1.5 dag was alles klaar! Kortom; zowel over B&K als de montage + uitvoer meerwerk erg tevreden. Aanrader.
FOTO VAN FRANK H
Hoekkeuken
“Groot succes”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Willem Jan op maandag 3 aug 2020 20
Wij hebben een hoekkeuken gekocht en daar zijn we erg tevreden over, maar voor dat het zo ver was zijn we door onze verkoopadviseur Dave goed geholpen zowel in het maken van keuze van de apparatuur als in het ontwerp van de keuken hij had verschillende leuke ideeën. Het aanleveren en plaatsen en monteren van de keuken door Grando was ook een groot succes.
“Prima en vakkundig”
Betreft Total Home Concept Door Bert van der Werk op zondag 2 aug 2020 20
Van begin tot eind heeft Total home concept ons prima en vakkundig geholpen. Ze hebben ons goede tips gegeven over de aanpak voor de nieuwe keuken. De oplevering liep perfect. Het is nu echt ons eigen keuken geworden. Bedankt Total home concept.
FOTO VAN BERT VAN DER WERK
Hoekkeuken
“Precies volgens planning”
Betreft Keukenwereld XXL Door Jan Hagens op vrijdag 31 jul 2020 20
Goed te woord gestaan en geholpen in de mooie showroom door Adriënne en Bart. En de keuken is heel netjes en goed geplaatst en precies volgens planning
FOTO VAN JAN HAGENS
Hoekkeuken met apparatenwand
“Zeer goed”
Betreft Kitchen4all Door JM Knaap op donderdag 30 jul 2020 20
Een heel fijn bedrijf met goed advies en goede kwaliteit! Wij hebben hier een keuken gekocht inclusief installatie van het geheel. Aan tafel wordt alles gelijk uitgetekend wat een goede impressie geeft. Advies in soort, kleur, apparatuur en installatie wordt rustig en kundig voorgelegd. Contact, levering en de installatie zeer goed, daarom raden wij Kitchen4all Dronten dan ook iedereen aan.
FOTO VAN JM KNAAP
Hoekkeuken
“Superblij met de keuken”
Betreft Velthuizen Keukens Door Fam. de Vries op woensdag 29 jul 2020 20
Na 15 jaar zoeken naar een keuken en maar steeds niet kunnen vinden wat we wilden zijn we bij Van Velthuizen in Woudenberg terechtgekomen. Na de eerste kennismaking hadden we al een goed gevoel doordat er geluisterd wordt naar wat je wel en wat je niet wilt. Bij de tweede afspraak hebben we de knoop doorgehakt en besloten hier onze nieuwe keuken te kopen. Het hele traject van het slopen, loodgieter, elektriciens en stukadoor/schilder en natuurlijk het plaatsen van de keuken ging precies volgens de tijdplanning. We zijn super blij met onze keuken en bevelen Van Velthuizen van harte aan.
FOTO VAN FAM. DE VRIES
Hoekkeuken
“Vakkundig”
Betreft Ijtsma Keukens Door Johan Timersma, Surhuisterveen op dinsdag 21 jul 2020 20
Na diverse adressen te hebben bezocht uiteindelijk bij IJtsma beland. Geen verkooppraatjes en men oefende geen druk uit. Nadat de opdracht door ons was vergeven zijn enkele wijzigingen doorgevoerd. Probleemloos. Tevens verdient de door Ijtsma ingehuurde keukenmonteur een pluim. Vakkundig, rustig doorwerkend en secuur werd de keuken geplaatst. Ook hier werden gedurende de installatie mutaties probleemloos doorgevoerd.
FOTO VAN JOHAN TIMERSMA, SURHUISTERVEEN
Hoekkeuken
“Erg blij”
Betreft Ardi Keukens Door Jaap de Bruin op maandag 20 jul 2020 20
Dankzij Ardi hebben wij de keuken van onze dromen! Vanaf begin tot eind plezierig contact waarbij met ons is meegedacht. Goede communicatie en zorg en een perfecte installatie van de keuken door een eigen monteur. Wij zijn meer dan tevreden en heel erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN JAAP DE BRUIN
Hoekkeuken
“Vriendelijk geholpen”
Betreft Bemmel en Kroon Door A.J. van der Niet op donderdag 16 jul 2020 20
Vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg over de werkwijze van Bemmel & Kroon. Geen onderhandelingsmogelijkheid maar wel duidelijkheid en een prima prijs/kwaliteitverhouding. Gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Goede berichtgeving via de mail voorafgaande aan elke stap van het proces. Vakkundige installateur.
FOTO VAN A.J. VAN DER NIET
Hoekkeuken
“Prima gegaan”
Betreft Kitchen4all Door S van der Vegt op woensdag 15 jul 2020 20
Vanaf het eerste moment is de service uitstekend geweest. We werden hartelijk ontvangen en er werd alle tijd voor ons genomen. Mark dacht mee met de (on)mogelijkheden wat resulteerde in een snel en mooi 3D ontwerp welke geheel naar onze wens was. De keuken kon snel geplaatst worden, een absolute pre! Daarnaast bleef Mark veel contact onderhouden wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Na plaatsing van de keuken werd er zelfs een attentie in de vorm van een doos Merci met een kaartje gestuurd. Wij raden dit filiaal dan ook ten zeerste aan naar iemand die opzoek is naar een mooie keuken!
FOTO VAN S VAN DER VEGT
Hoekkeuken
“Prachtig geworden”
Betreft I-Kook Door desiree duit op dinsdag 14 jul 2020 20
Prachtige keuken samengesteld en laten plaatsen zeer vriendelijk personeel perfect geholpen
FOTO VAN DESIREE DUIT
Hoekkeuken
“Meer dan tevreden”
Betreft Keur Keukens Door Trea op zaterdag 11 jul 2020 20
Heel goed en hartelijk geholpen door Jordie de Gast locatie Haarlem. Hij luisterde goed naar mijn wensen en mijn budget en was gaande proces een meedenker en flexibel.
Ik heb een prachtige donker grijze gevlekte hoekkeuken gekocht met houtlook blad. De keuken is compleet geleverd en plaatsing enz allemaal top gegaan volgens planning. Ik ben meer meer dan tevreden, en de keuken nog veel mooier dan ik had verwacht.
FOTO VAN TREA
Hoekkeuken
“Erg blij”
Betreft Keukenwarenhuis Door Fam. T. Visser (Wapenveld) op vrijdag 10 jul 2020 20
26 juni onze nieuwe hoekkeuken netjes bij huis geleverd op de afgesproken tijd.
Maandag 29 juni hebben we de keuken in eigen beheer geplaatst. Keuken was netjes compleet, alles paste perfect. We zijn reuze tevreden over totale verloop van koop tot levering. En we zijn erg blij met deze mooie keuken.
“Top gedaan”
Betreft Voortman Keukens Door Fam. Nijmeijer op donderdag 9 jul 2020 20
De keuken adviseur heeft goed geluisterd naar onze wensen, alles wat je punten zijn goed doordacht en overwogen, met name gebruiksgemak en design stonden bij ons hoog in het vaandel. Ondanks de Corona crisis is alles op tijd geleverd en in één keer goed gemonteerd. Onze complimenten naar de Verkoper en de keukenmonteur. TOP gedaan!
FOTO VAN FAM. NIJMEIJER
Geplaatste hoekkeuken
“Review”
Betreft Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys Door De Wit op woensdag 8 jul 2020 20
Goede verkoper en prima plaatsing. Alleen de hoeveelheid verkeerd of niet geleverde spullen is als erg teleurstellend ervaren.
FOTO VAN DE WIT
Hoekkeuken
“Zeer tevreden”
Betreft Adee Keukens Door Oongs uit Markelo op woensdag 8 jul 2020 20
In februari een keuken uitgezocht bij Adee keukens in Rijssen. We werden erg goed geholpen . Er werd goed meegedacht over onze wensen en ons budget. Zeer tevreden over de monteurs. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN OONGS UIT MARKELO
Hoekkeuken
“Enorm blij”
Betreft Adee Keukens Door Arie en Hanne Troost op dinsdag 7 jul 2020 20
Goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes en een mooie uitstraling van onze keuken. Monteurs verrichten vakwerk. Super strak eindresultaat! Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN ARIE EN HANNE TROOST
Hoekkeuken
“Mooie keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Omar & Kelly op zondag 5 jul 2020 20
In december '19 zijn wij bij Grando Purmerend langsgegaan om ons te oriënteren voor een keuken in ons huis. Verder als deze vestiging zijn we niet gekomen omdat we meteen verliefd werden op een van de eerste keukens die we in de showroom zagen staan. Helaas is onze keuken na 5 maanden pas een keer af. Op 10 februari '20 werd onze keuken geplaatst. Dit ging allemaal goed tot de monteur bijna klaar was en wij zagen dat ons werkblad, waarvan een harde eis was dat de wasbak verzonken in het blad zou liggen, niet verzonken was! Diezelfde dag met Grando gebeld en werd ons verteld dat zij zich aan hun afspraak hebben gehouden en geleverd hebben wat wij besteld hadden. Nou, volgens het boekje waar alles uit werd besteld klopte het misschien wel, praktijk was echter anders. Dit was door een vertaal fout in hun catalogus, hier mogen wij niet de dupe van zijn. Ze hebben na aanhouden van onze kant uiteindelijk besloten kosteloos het werkblad en wasbak vervangen. We hebben toen ongeveer 2 maanden moeten wachten op ons nieuwe werkblad en achterwand. Dit was omdat wij een bruikbare keuken hadden en daardoor minder prioriteit kregen als mensen die met wat dringendere problemen zaten. Uiteindelijk was het werkblad en achterwand heel snel vervangen, top! Helaas was een deel van de achterwand te klein besteld of verkeerd geleverd, keuken nog steeds niet af... Op dat kleine deel hebben wij weer 5 weken kunnen wachten tot deze bij hun werd geleverd. Uiteindelijk 30 juni is de keuken af en kunnen wij beginnen met tegelen. Dit heeft helaas te lang mogen duren voordat we hier aan konden beginnen. Uiteindelijk wel een mooie keuken geworden.
FOTO VAN OMAR & KELLY
Hoekkeuken
“Netjes geholpen”
Betreft SmartDesign Keukenstudio Door Joost & Claudia van Beusekom op zaterdag 4 jul 2020 20
We hebben samen met onze keuken adviseur Raymond Mosselman bij Smart Desgin in Maassluis de keuken ontworpen, geheel in onze smaak en style. We kregen fijne en goede tips om de keuken nog beter naar wens te maken! Ondanks de corona tijd, zijn we super goed en netjes geholpen. Montage was snel en professioneel gedaan door 2 vriendelijke monteurs, Martin en Jeroen en het eind resultaat is super geworden! Een prachtige moderne tijdloze keuken met geweldig mooi apparatuur van AEG. Ik raad iedereen aan om bij Smart Design hun keuken te laten ontwerpen en te plaatsen! Dik tevrede daarom een wel verdiende 10!!
FOTO VAN JOOST & CLAUDIA VAN BEUSEKOM
Hoekkeuken
“Nieuwe keuken”
Betreft Kitchen4all Door Dik Timmer op donderdag 2 jul 2020 20
vanaf begin een keurige/goede begeleiding voor het in vullen van mijn wensen voor een nieuwe keuken. totaal geen druk door de verkoper voor te kopen of opstelling. gewoon top
FOTO VAN DIK TIMMER
Hoekkeuken
“Erg tevreden met winkel en verkoper”
Betreft Voortman Keukens Door Rick en Jennie Vliek op donderdag 2 jul 2020 20
Wij hebben hier een keuken gekocht door advies van onze zoon die daar een goede ervaring mee had . En dat blijkt ook wel wij zijn geholpen door Laurens Koster een vriendelijke verkoper. Hij heeft ons goed geholpen met zin ideeën daarna op papier gezet en daaropvolgend een computertekening hoe het er eruit zou zien , daar werden wij meteen enthousiast van! En zo is volgens de eerste tekening ook de keuken geplaast, na de plaatsing hadden we nog een paar dingen maar die zijn allemaal prima verholpen door voortman. We zijn erg tevreden met voortman en verkoper Laurens koster.
FOTO VAN RICK EN JENNIE VLIEK
Hoekkeuken
“Afspraken goed nagekomen”
Betreft Bemmel en Kroon Door Vera Magdelijns op dinsdag 30 jun 2020 20
Keuken van zeer goede kwaliteit en goed en snel gemonteerd. Alle afspraken zijn goed nagekomen, Bemmel & Kroon zijn informatief en vriendelijk
FOTO VAN VERA MAGDELIJNS
Hoekkeuken
“Naar alle tevredenheid”
Betreft Keukenwereld XXL Door Hans Stolk op dinsdag 23 jun 2020 20
Wij zijn vorig jaar heel goed geholpen door Ruud bij het samenstellen van de keuken. En de keuken is in April naar alle tevredenheid geplaatst.
FOTO VAN HANS STOLK
Hoekkeuken
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Betreft KuechenWelt Door Ramona van Harten op zondag 21 jun 2020 20
Wij hebben eind 2017 onze keuken uitgezocht bij Kuchenwelt. Deze was bestemd voor onze nieuwbouwwoning. In eerste instantie hadden wij een hoog glans witte keuken uitgezocht met een heel lichtgrijs aanrechtblad. Echter lopende bouw van ons huis erg uit naar eind 2019 en was onze smaak veranderd. Zonder problemen konden wij onze keuken aanpassen. We zijn erg vriendelijk heholpen im de showroom en ook de monteur was vriendelijk en beleefd. Ref nummer 691
FOTO VAN RAMONA VAN HARTEN
Hoekkeuken
“Vakkundig”
Betreft Keukenwereld XXL Door Jeroen op vrijdag 19 jun 2020 20
Een goed advies. Niet opgedrongen. Toch bij een bepaalde keuze even naar het budget gevraagd en uiteindelijk een droomkeuken. Vakkundig gezet door vriendelijke mensen.
FOTO VAN JEROEN
Ontwerp hoekkeuken
“Top”
Betreft Kitchen4all Door Heling op donderdag 18 jun 2020 20
Hier onze eerste keuken gekocht. Duidelijk en goed geholpen. goede service en communicatie was Echt top.
FOTO VAN HELING
Hoekkeuken
“Hoekkeuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Rene Klemans op woensdag 17 jun 2020 20
We hebben een hoekkeuken met een composiet blad. We wilde de fronten van de bovenlades een andere kleur en langer zodat ze mooi aansloten op het blad. We hadden lades gekozen van 1.2 meter. Was allemaal geen probleem, alles werd geregeld. Na het uitkiezen, werd er druk uitgeoefend om gelijk te tekenen. Nu waren we het eens, dus geen probleem. , een week later werd ik gebeld, de fronten in onze kleur waren niet leverbaar in 1,2m of 3 X 80cm ook goed was, geen probleem. De keuken ondanks corona op tijd geleverd. Helaas verkeerde fronten en een zwarte afzuigkap. Wij zeker weten een rvs besteld, verkoper zeker weten zwart. stond nl. ook in de offerte. We werden gematst en de kap werd omgeruild voor een rvs exemplaar. Achteraf wilden we nog een spatlijst van 5 cm op het aanrechtblad. Die moest echter meer dan 10% van de totaal prijs zijn of te wel €225,- per meter. toch maar anders opgelost. De afzuigkap zou er een week later zijn, zelf even gebeld, maar hij was er nog niet. Weekje later weer maar gebeld, kap was er nog niet. Week later gebeld, kas was er en de nieuwe fronten waren er bijna. Afspraak gemaakt 2 werken later. Monteur was niet ingeseind voor niets ochtend zitten wachten, in middag kwam de monteur met de afzuigkap, zonder fronten, want die waren er niet. Week later maar eens gebeld waar ze bleven, maar dat was nog onbekend. Week later gebeld en ja hoor ze waren in aantocht. Slag om de arm ivm de planning en aankomst. Ja, de monteru kwam met....verkeerde fronten. Weer stilte, zelf maar weer eens gebeld de fronten waren bestel en zouden 2 of 3 weken later aankomen. Verkoper aan de lijn was geirriteerd omdat ik niet erg vriendelijk was. Ik kreeg het idee dat ik aan het zeuren was.Na 3 weken maar weer eens gebeld, Fronten waren er nog niet. week later maar weer eens gebeld, fronten waren in het centraal magazijn. Ze gingen mij bellen als ze in Amersfoort waren en ja ze belden en zowaar hebben we nu de goede fronten. Geen belletje met de vraag of we tevreden waren, geen excuses, helemaal niets.

We hebben een mooie keuken, maar toch een zure smaak overgehouden aan het proces. Na de handtekening is de liefde over. Topmonteur met verstand van zaken, maar ja dat is een ZZP-er
“Heel erg tevreden”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Pieter-Bas van den Heuvel op woensdag 17 jun 2020 20
Het was een zeer fijne ervaring om een keuken bij Grando te bestellen. We zijn zeer klantvriendelijk geholpen en zeer goed ingelicht over alles. Daarbij klopte de planning precies en zijn we heel blij met de keuken!
FOTO VAN PIETER-BAS VAN DEN HEUVEL
Hoekkeuken
“Prijzen Artic Keukens aan”
Betreft Artic Keukens Door Familie Huisman, Bodegraven op dinsdag 16 jun 2020 20
Na onze keukenzoektocht zijn we bij Artic Keukens terecht gekomen. We werden vriendelijk ontvangen door meneer Mulder. Na wat heen en weer gepraat onder het genot van koffie met lekkere koek, besloten we om een afspraak te maken. Hij stelde voor om dat met William Vossenstein te doen. Daar hebben we geen spijt van gekregen. Jonge, vriendelijke verkoper! Levering en plaatsing is gedaan conform afspraken. De keukenmonteurs, Reinier, Jens en Steven hebben deze prachtige keuken geplaatst. Was er een probleempje, dan werd er een oplossing bedacht en uitgevoerd. Alles in overleg. Compliment voor het netjes werken! We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en prijzen Artic Keukens zeker aan!
FOTO VAN FAMILIE HUISMAN, BODEGRAVEN
Hoekkeuken
“Erg prettig”
Betreft Grando Keukens & Bad Door v Rijs op zondag 14 jun 2020 20
Hele goede service! Met behulp van Jeremy een mooie en fijne keuken kunnen kopen. Na het bezoeken van een aantal keukenbedrijven voelde het bij Grando Keukens in Purmerend direct heel goed. Erg prettig om op je gemak gesteld te worden door iemand die meekijkt en deskundig advies kan geven.
FOTO VAN V RIJS
Hoekkeuken
“Erg tevreden”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door Fam. J. Hakvoort op dinsdag 9 jun 2020 20
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht .Het winkelpersoneel heeft ons goed geadviseerd over de apparatuur en dacht met ons mee in de opstelling van de keuken.Ook de monteur heeft uitstekend werk geleverd niets was te veel het is aangepast zo wij het wilden hebben.Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. J. HAKVOORT
Hoekkeuken
“Zeer goed luisteren”
Betreft Adee Keukens Door Familie Solino Overmars op zondag 7 jun 2020 20
Onze ervaring met ADEE keukens willen wij graag met u delen. De verkoper was zeer geduldig en heeft zeer goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht, wat tot een prachtige eindresultaat heeft geleid. Een mooie hoekkeuken. Ook waren wij uiterst tevreden over de monteurs. Deze waren zeer netjes en heel vakkundig.
FOTO VAN FAMILIE SOLINO OVERMARS
Mooie hoekkeuken
“Fantastische nieuwe keuken”
Betreft Kuechenhaus Ekelhoff Door Familie van Kampen op zondag 7 jun 2020 20
Via de familie Broerse welke ook een keuken bij Kuechenhaus Ekelhoff hadden aangeschaft hebben wij een afspraak gemaakt met onze keukenadviseur Marie Louise ter Laak. Een zeer plezierige verassing was dat we het gehele advies en verkooptraject met haar in het Nederlands konden spreken. Marie Louise is een vakbekwame keukenadviseur met een groot luisterend oor voor de klant. Verder werd er absoluut geen dwang op ons uitgeoefend door haar om de keuken te kopen. Daarin verschilt de Duitse aanpak enorm veel van de Nederlandse aanpak!! Het gehele advies en verkooptraject verliep tijdens een tweetal gesprekken in een gezellige ongedwongen sfeer. Hetgeen wij als zeer prettig hebben ervaren. Verder hebben wij het opmeten van de keuken bij ons thuis en de verdere communicatie over de aflevering en plaatsing van de keuken ook als zeer positief ervaren. Van begin af aan werd door de medewerkers van Kuechenhaus Ekelhoff duidelijk en op tijd gecommuniceerd over het opmeten en plaatsen van de keuken. Zelfs het verpakkingsmateriaal werd door hun meegenomen. Dit alles met als resultaat een fantastische nieuwe keuken waar we elke dag veel plezier aan beleven!!! en een genot voor het oog is. Wij raden dan ook iedereen aan om langs te gaan bij Kuechenhaus Ekelhoff wanneer ze op zoek zijn naar een nieuwe keuken! Ze zullen hier beslist geen spijt van krijgen.
FOTO VAN FAMILIE VAN KAMPEN
Hoekkeuken
“Goed geregeld”
Betreft Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys Door A. Gerdessen op vrijdag 5 jun 2020 20
Bij diverse bezoeken aan showrooms nare ervaringen opgedaan. Onduidelijke offertes, gesjoemel met kortingen etc. Uiteindelijk besloten om bij van Wanrooij een keuken te kopen. Zeer tevreden over de verkoper, duidelijke offerte en geen geheimzinnigheid over kortingen. Plaatsing van de keuken was ook zeer goed geregeld, vakkundige monteur die netjes werkte. Wij adviseren om hier te kopen.
FOTO VAN A. GERDESSEN
Hoekkeuken
“Aanrader”
Betreft Keukenloods Door Astrid Salters op vrijdag 5 jun 2020 20
We zijn onwijs goed geholpen. Er werd goed de tijd genomen om onze wensen te realiseren. De keuken is strak geplaatst en we zijn er zeer tevreden mee. Top bedrijf echt een aanrader.
FOTO VAN ASTRID SALTERS
Hoekkeuken
“Keuken voor vakantiehuis”
Betreft Keukenloods Door C. van Bree op donderdag 4 jun 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht voor een vakantiehuis. Wij zijn vlot en goed geadviseerd en het resultaat is een mooie keuken tegen een betaalbare prijs.
FOTO VAN C. VAN BREE
Hoekkeuken
“Zeer tevreden”
Betreft Kuechenhaus Ekelhoff Door Erwin en Esther Philippi op woensdag 3 jun 2020 20
Wij zijn bijzonder tevreden over onze keuken. Maar ook het traject eraan voorafgaande is prima verlopen. Het eerste bezoek was prettig, prima en vriendelijk te woord gestaan. De verdere communicatie met Ole Stranghoner was prima. Ook vragen die we tussentijds hadden werden telefonisch beantwoordt. Ook een compliment voor de monteurs, vriendelijke mensen, spraken ook prima Nederlands en alles werd volgens afspraak gemonteerd. Overigens werden in het hele traject vanaf het eerste bezoek tot aan de installatie iedere gemaakte afspraak nagekomen, heel plezierig. En tot slot nog steeds zeer tevreden met de keuken.
FOTO VAN ERWIN EN ESTHER PHILIPPI
Hoekkeuken
“Zeer tevreden”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Natasja Vasterink op maandag 1 jun 2020 20
Goede service tijdens aankoop, tijd van bestellen en leveren, goed op de hoogte gehouden. Leveren perfect gegaan, plaatsen van de keuken werd gedaan door een kundige, precieze monteur. Zeer tevreden
FOTO VAN NATASJA VASTERINK
Hoekkeuken
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Betreft Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys Door Tijmen Snoek op zondag 31 mei 2020 20
Keuken is precies zoals tekening! Montage ging prima alleen jammer dat er 2 handgreepjes ontbraken.
FOTO VAN TIJMEN SNOEK
Hoekkeuken
“Geen zorgen”
Betreft BSK Keukens Door Mark Heideveld op donderdag 28 mei 2020 20
Prachtige keuken gekocht met alle benodigde apparatuur. Kortweg gezegd goed advies over inrichting keuken, passend bij onze wensen, ze doen wat ze zeggen en niet te vergeten een fantastisch team die de keuken in kaar zet. Koken zonder zorgen.
FOTO VAN MARK HEIDEVELD
Hoekkeuken
“Prima gegaan”
Betreft Keukenloods Door Rob Kooistra op donderdag 28 mei 2020 20
een keuken gekocht, zeer goede voorlichting. Prijs in orde en keurig geleverd volgens datum. installatie prima en keurig nette mensen.
FOTO VAN ROB KOOISTRA
Hoekkeuken
“Vakman”
Betreft Nuva Keukens Door Robby Pijnenborg op zaterdag 23 mei 2020 20
Uitstekend geholpen door Albert Kruijf. Zou zijn service zeker aan mensen aanraden.

Aanvulling ontvangen 26 mei 2020: De keuken is perfect gemonteerd. De monteur was een echte vakman en heel vriendelijk.
FOTO VAN ROBBY PIJNENBORG
Hoekkeuken
“Fantastische keuken”
Betreft Kitchen4all de Vries Door Marrieke op vrijdag 22 mei 2020 20
Tijdens onze afspraak kregen we een goed en duidelijk advies van Emmelien. Ze dacht mee met ons over de wensen die we hadden. En kunnen dan ook Keukencentrum de Vries alleen maar aanbevelen. We zijn erg blij met onze fantastische keuken!
FOTO VAN MARRIEKE
Hoekkeuken
“Aanrader”
Betreft Kitchen4all Door Wever op dinsdag 19 mei 2020 20
Goede ervaring kundig advies . Ook werd de keuken snel geleverd en gemonteerd
Zeker een aanrader.
FOTO VAN WEVER
Hoekkeuken
“Niets dan lof”
Betreft SmartDesign Keukenstudio Door Mark Spierenburg op dinsdag 19 mei 2020 20
We hebben een nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. We kunnen kort maar krachtig oordelen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van begin tot eind was de service perfect en is alles goed verlopen. Daarbij was het contact met de diverse afdelingen soepel, vriendelijk en duidelijk. Niets anders dan lof.
FOTO VAN MARK SPIERENBURG
Hoekkeuken
“Dik tevreden”
Betreft BSK Keukens Door Ben van Werven op zondag 17 mei 2020 20
In januari 2020 besloot ik om voor een nieuwe keuken te gaan. Na eerst op het internet rond gestruind te hebben werd de keus beperkt tot 3 zaken. Op een zaterdag, vergezeld van zoon en a.s. schoondochter, op naar Apeldoorn. Bij de 1e zaak werden we keurig ontvangen en we gaven aan wel met een verkoper in gesprek te willen. Tijdens het wachten hebben wij rondgekeken in zaak om ideeën op te doen. Na enige tijd was er een verkoper beschikbaar en gingen we, onder het genot van een kop koffie, ervoor zitten. We vertelden wat we nu in de keuken hadden en dat werd ingevuld met nieuw materiaal. Ook werd er een prijskaartje aangehangen wat boven mijn budget was. Dit heb ik kenbaar gemaakt en na kort beraad kreeg ik wat van de prijs af maar dan moest ik de volgende week beslissen. Ik heb gezegd er over te gaan denken en vervolgens op naar zaak 2. De keukens waren mooi maar de prijsindicaties deden mij al besluiten dat ik hier niet zou slagen.
Op naar de 3e zaak: BSK keukens. Bij binnenkomst werd er gevraagd of wij even kwamen kijken of dat we concrete plannen hadden. We gaven aan even te willen kijken en dan met een verkoper te willen praten. Na een korte wandeling hebben we een seintje gegeven om te willen praten en we werden uitgenodigd aan tafel. De eerste 2 vragen waren of we al ideeën hadden en hoeveel ruimte de keuken had. Ik heb Eric Brandemann (de adviseur en veel meer dan een VERKOPER) geschetst hoe de huidige keuken er uit zag. Hij ging vervolgens aan de gang en door middel van vraag en antwoord had hij een idee hoe het er uit zou kunnen zien. Vervolgens liet hij zijn eigen invulling er op los en mixte het tot een verrassend geheel. Een 1e situatie tekening rolde uit de computer en ik was aangenaam verrast. Hij legde vervolgens helder uit waarom hij deze opstelling gedaan had. De toverwoorden die hij gebruikte waren symmetrie en rust. Door dingen symmetrisch te plaatsen krijg je rust in de keuken en dat vertaald zich in een aangename plek om te zijn en te werken/ koken. Hij zou de tekening verder uitwerken en die mij per mail doen toekomen. De mail kwam de volgende week, en na wat heel en weer gemaild te hebben, hebben we een vervolgafspraak ingepland om de details door te nemen en in te vullen. Ook zouden dan de getallen erbij komen (hij wist ongeveer mijn budget) en zouden we tot een overeenstemming kunnen komen. Detail werden ingevuld, prijzen erbij gezet en na wat plussen en minnen heb ik de keuken gekocht. Het vervolgtraject werd ook doorgenomen en vervolgens was het dus wachten. Na een paar weken kwam er iemand om de nieuwe keuken in te meten (hoorde bij de prijs in en ter voorkoming van fouten). Ik had aangegeven in welke week ik de keuken geplaatst zou willen hebben en dat was geen probleem. Tijd genoeg om de keuken te bouwen en voor mij om alvast wat voorbereidende werkzaamheden te doen. 1 week voor de levering werd ik gebeld door de vervoerde( Brinks Rijssen) met de laatste vragen voor wat betreft de levering (etage, lift, bereikbaarheid e.d.)De keuken werd geleverd door 2 ervaren mannen die duidelijk wisten waar ze mee bezig waren. Vakkundig werden de dozen in mijn appartement geplaatst en gingen de heren verder met hun route. De volgende dag kwam de monteur ( van Dam Montage) en nadat hij een klein ongemak had hersteld (afvoer die in de betonvloer afgebroken was) ging hij aan het werk. Rustig en op zijn eigen tempo (dat was best wel een hoog tempo) werd de boel uitgepakt, opgesteld en gemonteerd. Hier was een vakman aan het werk! Mijn vragen over het hoe waarom hij iets deed werden helder beantwoord en de keuken kreeg vorm. Na de lunch werden de laatste dingen uitgepakt en gemonteerd en vervolgens kwam het op de afwerking aan. Deurtjes stellen, kraan en afvoer aansluiten en de boel kitten. Rond 16.00 uur ongeveer was de keuken gereed en klaar voor gebruik. Nou ja na een keer poetsen en de boel weer indelen dan. Ben ik tevreden over het eindresultaat? Dik tevreden zelfs, een mooie keuken met een moderne maar toch een tijdloze uitstraling in mijn ogen. Ik kan deze combinatie, BSK keukens, van Dam Montage, en Brinks transport dan ook van harte aanbevelen voor mensen die een mooie keuken willen zonder hiervoor de hoofdprijs te hoeven betalen.
FOTO VAN BEN VAN WERVEN
Hoekkeuken
“Zeer tevreden”
Betreft SmartDesign Keukenstudio Door Cor en Jeanette Spee op vrijdag 15 mei 2020 20
We zijn zeer blij met onze nieuwe keuken. In de voorbereiding zijn we prima geadviseerd door Coen en hij heeft een prachtig ontwerp voor ons gemaakt. Belangrijk was dat hij goed luisterde naar onze wensen, met ons meedacht en ons ook leerde omdenken. Het voorwerk is vakkundig gedaan door de aannemer die door Coen is aanbevolen. Extra waardering voor de professionele wijze waarop de keuken is geleverd en is geplaatst. Goed vakwerk en een uitstekende service.Kortom we zijn zeer tevreden met het resultaat. Super!
FOTO VAN COR EN JEANETTE SPEE
Hoekkeuken
“Attent”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Ingrid + Dirk v 't Hullenaar op donderdag 14 mei 2020 20
In november 2017 gingen we voor een keuken kijken en hadden er de volgende dag al een besteld, ondanks dat ons huis nog grondig verbouwd moest worden. En we wisten het zeker: het wordt er een met kookeiland! Onze bestelling mocht 2 jaar in optie. Na de intensieve verbouwing van bijna 2 jaar, bleek een hoekopstelling met een andere kleur toch beter uit te komen. Geen probleem bij Grando Tilburg. Met het grootste gemak kwam er een nieuwe 3D-tekening naar onze smaak uit de computer van de kundige medewerker. Mijn 'handy-man' werkt secuur, dus in goed overleg plaatsten we de keuken zelf. We hebben er de tijd voor genomen en alles paste perfect. De combi-oven werd zonder probleem geruild, want de glazen deur had het transport niet overleefd. Dit zagen we pas na enkele weken, toen we daadwerkelijk de keuken uit gingen pakken. Ook geen probleem bij Grando Tilburg.
En nu de keuken helemaal af is, kwam Dave bij ons thuis een kijkje nemen naar het resultaat, met een attentie. Erg attent!
FOTO VAN INGRID + DIRK V 'T HULLENAAR
Hoekkeuken
“Verliep heel goed”
Betreft Bemmel en Kroon Door A. van der Meer op donderdag 14 mei 2020 20
In februari 2020 is onze nieuwe keuken geplaatst. Na goede eerdere ervaringen hebben wij de keuken voor ons nieuwbouwappartement in 2018 bij Bemmel & Kroon gekocht. De contacten bij aankoop, begeleiding en aflevering van de keuken zijn prima verlopen. De onderdelen van de keuken zijn compleet en onbeschadigd aangekomen en is (op ons verzoek) door Hennie Polder keurig geplaatst. Het gehele proces verliep heel goed. Er is bij ons op vakkundige wijze een mooie keuken geplaatst. Wij zijn daar heel blij mee en bevelen Bemmel & Kroon van harte aan.
FOTO VAN A. VAN DER MEER
Hoekkeuken
“Positief”
Betreft Keukenwarenhuis Door Fam reedijk op dinsdag 12 mei 2020 20
Bij binnenkomst voelde we ons meteen welkom. De verkoper heeft goed geluisterd naar onze wensen. Een keuken geheel naar eigen wensen aangepast voor een mooie prijs. Daarna konden we handvatten nog wijzigen en nadenken over het keukenblad. Toen tekening nog eens doorgenomen en was geheel naar wens. Keuken netjes en op tijd afgeleverd. Dd hoekstukjes waren vergeten, de klantenservice ondernam meteen actie en 2 dgn later kon ik ze op komen halen. Was voor ons sneller dan opsturen. Afspraken worden nagekomen, zeer klantvriendelijk.
FOTO VAN FAM REEDIJK
Hoekkeuken
“Netjes afgewerkt”
Betreft Grando Keukens & Bad Door E. Bartelds op dinsdag 12 mei 2020 20
Bij het eerste gesprek al vriendelijk geholpen door Ruud Hoek. Samen hebben we naar onze wensen en de mogelijkheden gekeken. Na een paar weken het definitieve ontwerp en de offerte gemaakt. En besloten om onze derde keuken ook bij Grando Keukens te kopen. Met een kleine vertraging is de keuken geleverd en ingebouwd door zeer kundige installateurs. Alles is netjes afgewerkt en de keuken is precies zoals we hem hadden voorgesteld (mede op basis van de 3D tekening). Voor een volgende keuken gaan we in ieder geval weer bij Grando Keukens Wormerveer langs!
FOTO VAN E. BARTELDS
Hoekkeuken
“Keuken voor verbouwproject”
Betreft Smits Keukens Door Ed Schelvis op zondag 10 mei 2020 20
Als je twijfelt om een keukenverbouwproject aan te gaan ga dan naar Smits Keukens. Vanaf het allereerste contact werd ons duidelijk dat hier vakmensen aan het werk zijn die alle eventuele zorgen/twijfels wegnemen. Natuurlijk moet je zelf keuzes maken over materiaal/kleur etc. maar je wordt vakkundig geholpen om die keuzes beter te kunnen maken. Ondanks de corona crisis is de complete verbouwing binnen de gemaakte planning gedaan en zijn wij uiterst blij met het resultaat. Wij willen dan ook iedereen hartelijk bedanken voor de zeer prettige samenwerking en bevelen Smits Keukens dan ook zeer graag aan.
FOTO VAN ED SCHELVIS
Hoekkeuken met apparatenkast
“Informeel”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Steffie op donderdag 7 mei 2020 20
Erg flexibele en meedenkende medewerkers. Informele en snelle communicatie. Goede kwaliteit en alles is netjes op tijd geleverd.
FOTO VAN STEFFIE
Hoekkeuken
“Van harte aanbevolen”
Betreft Keur Keukens Door Patrick Siebeling op woensdag 6 mei 2020 20
Keur Keukens is de keukenzaak waar service nog hoog in het vaandel staat. Van de start tot het einde heeft de verkoper ons bijgestaan in de keuze, ontwerp, advies en meedenken en later bij het oplossen van kleine problemen. Geen vraag is ze te veel en het deskundige team komt het oplossen totdat alles naar zin is. Zonder extra kosten!! Voor mij geen andere keukenzaak meer... ik kan ze van harte aanbevelen !!!
FOTO VAN PATRICK SIEBELING
Hoekkeuken
“Chapeau”
Betreft Voortman Keukens Door R.Derksen op zaterdag 2 mei 2020 20
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn. Top geholpen door verkoper Roland die alle tijd voor ons nam. Met oog voor deta il en de juiste adviezen zijn wij top geholpen. Waar maak je dit nog mee. Ondanks dat we leven in de Corona tijd heeft Roland van Voortman keukens zich in alle bochten gewrongen om alles op tijd geleverd te krijgen. En dat is gelukt. Chapeau, vakwerk!
FOTO VAN R.DERKSEN
Hoekkeuken
“Review verdiend”
Betreft Bemmel en Kroon Door Patrick Romeijn op vrijdag 1 mei 2020 20
Meedenkend, meewerkend en zeer correcte behandeling. Aflevering tijdig zonder problemen of mankementen. Goed advies gehad en begeleiding tot en met de oplevering. Ricardo bedankt!
FOTO VAN PATRICK ROMEIJN
Hoekkeuken
“Nieuwe keuken”
Betreft Keukenwarenhuis Door Ruud van der Sar op vrijdag 1 mei 2020 20
Nieuwe keuken aangeschaft. Zeer behulpzaam bij het aanpassen persoonlijke smaak. Afroepgesprek zeer professioneel en alles tot in de puntjes bekeken en uitgevoerd. Aflevering ook punctueel en monteur ook van alle markten thuis. Keuken stond binnen 2 dagen. Alles ook netjes achtergelaten.
FOTO VAN RUUD VAN DER SAR
Hoekkeuken
“Ontwerp goed uitgevoerd”
Betreft Bemmel en Kroon Door Johan Bode op woensdag 29 apr 2020 20
Hoewel het ontwerp met wat misverstanden gepaard ging is de oplossing naar grote tevredenheid gevonden en uitgevoerd zelfs toen bleek dat e.e.a. nabesteld en de montage in drie stappen gedaan moest worden.
FOTO VAN JOHAN BODE
Hoekkeuken
“Zeer tevreden”
Betreft Ardi Keukens Door Adriënne op zondag 26 apr 2020 20
Ardi heeft een super service! Je hoort weleens vervelende ervaringen om je heen van mensen die een keuken hebben gekocht waarbij van alles mis liep. Hier heb ik bij Ardi totaal niets van ervaren. Ze hebben geduldig uitleg gegeven over verschillende opties en goed en eerlijk mee gedacht. Het was geen ja en amen, we verkopen aan je wat je wilt. Maar het voelde echt als realisch meedenken. Het traject tot en met (en zelfs na) plaatsing verliep ook heel duidelijk qua communicatie. Ook het contact met de installateur, via Ardi geregeld, verliep soepel. Kortom, ik ben zeer tevreden en heerlijk ontzorgd. Nu is het tijd om lekker te genieten van de keuken.
FOTO VAN ADRIËNNE
Hoekkeuken
“Erg tevreden”
Betreft Keur Keukens Door Otto op zaterdag 25 apr 2020 20
We zijn erg tevreden over de keuken en met de totale afhandeling. In eerste instantie een fijne betrokkenheid met goede raadgeving bij het uitzoeken van de keuken en ook de plaatsing (door Keuken Werk) en de gemaakte afspraken zijn geheel naar tevredenheid uitgevoerd.
FOTO VAN OTTO
Hoekkeuken aan het raam
“Hartstikke tevreden”
Betreft Ijtsma Keukens Door Fam. Westrik op vrijdag 24 apr 2020 20
Wij zijn erg blij en tevreden met onze keuken die we bij Ytsma hebben gekocht. Uitstekend geholpen en geadviseerd door Herwin. Flexibel als we later toch nog aanpassingen wilden. Ook over de plaatsing en montage door Anthonie Wijnen zijn we hartstikke tevreden.
FOTO VAN FAM. WESTRIK
Hoekkeuken
“Super tevreden”
Betreft Adee Keukens Door Hans en Marian Brouwer op donderdag 23 apr 2020 20
Heel erg blij met onze keuken. We hebben de keuken precies zo als wij hem wilde hebben. Van hout met een grijs composiet werkblad. Op maat gemaakt voor ons huis. We zijn erg goed geholpen door Piet, hij heeft fijn meegedacht in de keuze voor apparatuur en mogelijkheden voor de kasten. Onze wens voor houten schappen boven het aanrecht met verlichting is ook precies zo geworden als we hoopten. Ook de plaatsing van de keuken is perfect gedaan. De mannen werkten erg netjes en dachten mee over mogelijkheden van bv. het plaatsen van de handgrepen en de luchtafvoer van de afzuiger. Kortom; wij zijn super tevreden en erg blij met onze keuken.
FOTO VAN HANS EN MARIAN BROUWER
Hoekkeuken
“Supermatte witte keuken”
Betreft BSK Keukens Door Elwin Wientjes op woensdag 22 apr 2020 20
Sinds 2 maanden mogen wij genieten van een fantastische keuken. Na diverse keukenzaken bezocht te hebben liepen we op een zaterdagmiddag bij bsk keukens in apeldoorn naar binnen. We konden eerst rustig zelf een rondje lopen en kijken of iets ons aansprak. Nou en dat deed het. We zagen gelijk de keuken die in onze gedachten zat. Mooi supermat wit. En een licht betonlook blad. We werden ontzettend vriendelijk geholpen door Laurens en een afspraak werd gemaakt om verder te kijken en een keuken samen te stellen. Een week later kwamen we weer terug. Laurens liet ons alle mogelijkheden zien en dacht vooral goed met ons en onze situatie mee. Omdat mijn vrouw MS heeft is de hoogte van een keuken belangrijk. Laurens liet gelijk de verschillende hoogtes zien en adviseerde ons uitstekend. Ook een grotere oven was geen probleem en na wat puzzelen met de beperkte ruimte zagen we op de computer een mooie tekening van onze keuken. Een paar maanden later was het zover en werd de keuken binnen een dag geplaatst. Een kleine beschadiging aan het werkblad werkt ook direct en vakkundig opgelost. Wij zijn ontzettend blij met onze mooie keuken, zelfs koken vinden we weer leuk om te doen! Bedankt voor de goede service Laurens en het team van BSK keukens in Apeldoorn
FOTO VAN ELWIN WIENTJES
Hoekkeuken
“Top”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Ruud op dinsdag 21 apr 2020 20
Het kopen van een nieuwe keuken was voor ons na 35 jaar een hele uitdaging. Waar moet je beginnen, met welk bedrijf ga je in zee en wat kost dat allemaal wel niet? Binnenlopen bij Grando Keukens Utrecht zorgde ervoor dat we op al onze vragen antwoord kregen. No nonsense verkoper Kevin die onze wensen op zeer vakkundige en geduldige wijze wist de vertalen naar een eerste ontwerp. Keurig verwerkt in 3D model maakte het voor ons makkelijk om niet meer verder te kijken. Het voelde goed zo. Nog wat fijne gesprekken gevoerd om de bekende 'puntje op de I'. Niets was teveel. Heldere leverings- een betalingsvoorwaarden. Goede communicatie met de planning. Alles perfect uitgevoerd volgens afspraak; slopen, voorbereiding, levering van keuken en apparatuur en plaatsing waren in een woord perfect. Vakkundige, vriendelijke hard werkende medewerkers (Peter en Rogier) die zeer betrokken waren bij ons project. Na plaatsing en geheel volgens afspraak informeert Grando of alles naar wens is verlopen. Een 'keukenavontuur' naar volle tevredenheid verzorgt en ontzorgt door GRANDO. Wij zeggen TOP!
FOTO VAN RUUD
Hoekkeuken
“Keukenvervanging”
Betreft Adee Keukens Door Dick op woensdag 15 apr 2020 20
Na 31 jaar (!) was onze keuken aan vervanging toe. We hebben ons uitgebreid georiënteerd bij verschillende zaken en besloten in zee te gaan met Adee Keukens Rijssen. Geen moment spijt van gehad! Aankoopadvisering was terzake kundig, de keuze is reuze - en met het resultaat zijn we heel blij! De keuken staat er inmiddels drie jaar. Áls er eens iets aan de hand is, is de service voortreffelijk en wordt het probleempje snel en efficiënt verholpen. Als we over 31 jaar -of minder- weer eens aan een andere keuken toe zijn, wordt het weer Adee!
FOTO VAN DICK
Hoekkeuken
“Zeer bedankt”
Betreft Smits Keukens Door Peter van Duivenvoorde op zaterdag 11 apr 2020 20
In september 2014 hebben wij een prachtige keuken gekocht. Wij waren toen al zeer tevreden over de benadering en klantvriendelijkheid van Rene Schelvis. Helaas ontstonden in 2018 een doffe plekken, verkleuringen op het normaal hoogglanzend strippen en andere plekken, het e.e.a. zag er bepaald niet fraai uit. In april 2019 hebben wij contact gezocht met Jaap Grootes en weer valt de klantvriendelijkheid en gericht meedenken op. Uiteindelijk zijn in oktober 2019 en februari 2020 - enige vertraging door verlate levering uit de fabriek - alle deurtjes, zijpanelen, etc. keurig en netjes vervangen door Bas Schelvis. De keuken is weer als nieuw! Rene, Bas Jaap en Henry: zeer bedankt voor de uitstekende service!
FOTO VAN PETER VAN DUIVENVOORDE
Hoekkeuken
Meer artikelen