Feedback

Hoekkeukens

Een hoekkeuken oftewel een keuken in L-vorm biedt meer ruimte dan een rechte keuken. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van een hoekkeuken? Hieronder een aantal tips die je mee kunt nemen bij het oriënteren.

Tip 1: Houd rekening met iets hogere kosten
Een hoekkeuken is meestal iets duurder zijn dan een gewone keuken van vergelijkbare oppervlakte. Dit komt door de speciale carrousel of hoekkast die vaak iets prijziger uitvalt.

Tip 2: Tweedelig werkblad
Het werkblad van hoekkeukens bestaat altijd uit twee delen. Deze twee delen worden met elkaar verbonden door middel van een laagje kit. Het werkblad kan op twee manieren gevormd zijn: met een kort en een lang werkblad dat op een rechte zijde aan elkaar wordt bevestigd. Of ze kunnen schuin afgesneden zijkanten hebben, die vervolgens aan elkaar worden gelegd in het hoekgedeelte van de hoekkeuken. Zo valt de naad in de hoek en is deze minder zichtbaar. Let wel: op een ontwerptekening worden de naden van het werkblad meestal niet weergegeven.

Tip 3: Hoekkast
Je kunt er bij hoekkeukens niet omheen: er komt een hoekkast in de hoek. Hier kun je veel mee doen om de ruimte optimaal te benutten. Een ideale hoekkast is er eentje met een wegklappende deur en een ronde, draaiende plank. Deze is ideaal voor het opbergen van pannen. Je kunt ook een hoekkast boven het aanrecht hangen. Een dergelijke puntkast is een goede plek voor het bewaren van kruidenpotjes.

Tip 4: Kies voor inbouwapparatuur
Hoekkeukens bieden heel veel opbergruimte en inbouwruimte. Daarom is het mooi om de vaatwasmachine, koelkast en zelfs het kookstel met oven in het werkblad en in de keukenkastjes te integreren. Hierdoor ontstaat er een strakke, nette keuken waarin je met veel plezier zal koken.
Reacties
Er zijn 100 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Dik tevreden”
Betreft Keukenwarenhuis Door Wilco op donderdag 29 sep 2022 22
We hadden een mooie hoekkeuken gekocht, met composiet blad. Robbert heeft ons goed en kundig geholpen, met uitzoeken van de keuken, en de apparatuur. Later nog een keer terug geweest met de juiste maten, want we moesten zelf de keuken inmeten ivm de afstand bedrijf-(toekomstige) woonplaats. Dat was wel ff een dingetje, want de maten waren wel verantwoordelijkheid klant. Maar dat is in 1x goed gelukt. De jongens die de keuken kwamen bezorgen, werkten hard en secuur.
Toen alles in de kamer stond, hebben we samen de lijst van onderdelen nagekeken en 1 voor 1 afgevinkt, en toen bleek dat alles er was. Na 2 dagen kwam de monteur, en die man heeft zo ontzettend hard gewerkt. Hij heeft in zn eentje de hele keuken in 1 dag geplaatst, incl achterblad, en apparatuur aangesloten. En het blad en de achterwand waren zwaar hoor, maar hij pakte ze alleen op, en heeft ze netjes geplaatst. De enige verrassing was toen we nog wat achteraf moesten betalen, voor de gebruikte onderdelen die hij gebruikt had om de hele boel aan te sluiten.
We hadden een "ontzorgde keuken gekocht ", en hier niet op gerekend, maar het bedrag was te overzien, dus graag betaald. Wij zijn, ook nu nog, dik tevreden over de hele procedure. Ook de nazorg die je achteraf krijgt, met de vraag of alles wel naar wens is, waar maak je dat nou nog mee?
“Meer dan tevreden met onze zwarte hoekkeuken”
Betreft I-Kook Door Linda Fraters op dinsdag 30 aug 2022 22
Een zwarte hoekkeuken gekocht, mijn man heeft deze keuken geplaatst, hij heeft goede tips gehad van I Kook. We zijn meer dan tevreden, ook met de nazorg. Ik kan iedereen adviseren om bij I Kook Veenendaal een keuken te kopen. Goed advies en vriendelijk personeel.
FOTO VAN LINDA FRATERS
“Goede service”
Betreft Ardi Keukens Door J de Vos op maandag 20 jun 2022 22
Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht en laten installeren. In de showroom zijn wij vooraf goed geïnformeerd over de mogelijkheden verschillende merken en de kosten (verschillen). Wij zijn hier meerdere malen geweest, omdat wij eerst een hoekkeuken hadden en de vraag was of wij het aandurfden om nu 2 evenwijdige keukenbladen te laten plaatsen. Er waren wat personele problemen bij de aannemer en zodoende moest de planning aangepast worden. In overleg met Ardi was dit geen probleem en kon alles opgeschoven worden. Tijdens het plaatsen zijn er nog wat kleinigheden naar boven gekomen en Ardi heeft ons goed geïnformeerd naar de mogelijkheden. Wij hebben 2 losstaande werkbladen. 1 blad was niet helemaal netjes afgewerkt, waarop Ardi deze voor nu wel heeft geplaatst, zodat de keuken helemaal werkbaar/leefbaar is, maar zal dit blad zsm kosteloos vervangen.
FOTO VAN J DE VOS
“Een landelijke hoekkeuken”
Betreft Ijtsma Keukens Door van Leeuwen op donderdag 17 mrt 2022 22
Wij hebben een landelijke hoekkeuken gekocht. Hij is boven onze verwachtingen. We zijn er super blij mee. De installatie en service zijn perfect.
FOTO VAN VAN LEEUWEN
“Zeer tevreden met onze nieuwe keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Ruud Looij op maandag 14 feb 2022 22
Nieuwe hoekkeuken gekocht bij Grando. Van begin tot eind prima advies en bijgestaan qua indeling en mogelijkheden. Zodoende zijn wij zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de samenwerking met iedereen van Grando Den Helder.
“Afspraken zijn ook afspraken”
Betreft Bemmel en Kroon Door Klaas Annema op dinsdag 4 jan 2022 22
Een mooie, diepblauwe greep loze hoekkeuken (Crown Siena) gekocht met Siemens apparaten. Communicatie met B&K bij zowel de keuze, updates over aanpassingen als plaatsing ging prima. Afspraken zijn ook afspraken. Ook het digitale dossier via mijnkeuken.info werkte goed.
FOTO VAN KLAAS ANNEMA
“Mooie hoekkeuken”
Betreft I-Kook Door Jolanda op woensdag 20 okt 2021 21
Mooie hoekkeuken gekocht. Een paar keer van ontwerp veranderd, omdat we niet precies wisten wat we wilden. Onze verkoper, Jereau, bleef altijd even vriendelijk en behulpzaam, veel tips en nooit aangedrongen. Duidelijke vaste prijzen. De installatie door Johan was ook perfect. Heel netjes gewerkt en duidelijke planning. Ik kan I-kook aan iedereen aanbevelen en kom zeker een volgende keer weer hier terug.
FOTO VAN JOLANDA
“Mooie hoekkeuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door karin Tuerlings op woensdag 6 okt 2021 21
Samen met Dave, de adviseur, hebben we een hele mooie hoekkeuken samengesteld. Dave luistert goed naar de klant en heeft zelf ook hele goede ideeën. Geen moeite is hem te veel om dingen te wijzigen en hij kan het door middel van het computerprogramma ook meteen visualiseren. Grando biedt kwaliteit en heeft een ruime keus in apparatuur. Het is fijn dat je niet verplicht wordt om voor één merk te kiezen, maar dat je kunt kiezen wat je wilt. Ik raad het aan om een keer bij Grando te gaan kijken als je op zoek bent naar een keuken en nog niet precies weet hoe het eruit moet komen te zien. Kortom, alle lof voor Grando Tilburg en met name dan voor Dave.
“Keuken geleverd is en zelf gemonteerd”
Betreft Eigenhuis Keukens Door Wendt op vrijdag 13 aug 2021 21
Hele fijne zaak en zeer goed contact, vele mogelijkheden en achteraf nog te wijzigen zonder enige moeite, hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur gekocht, zeer tevreden.
“Prachtige keuken”
Betreft Pelma Keukens Door Fam. van der Hart op dinsdag 13 apr 2021 21
We zijn een prachtige keuken rijker, die we bij Pelma Keukens Goes hebben gekocht. Een hoekkeuken uit de lijn DBSelect in betonlook. Voor ons een mooie stap. Na tientallen jaren nu eindelijk inductiekoken en een vaatwasser! Al onze apparatuur is van het merk Pelgrim. We hebben daarvoor gekozen omdat we ook in onze vorige keuken goede ervaringen met dit merk hebben gehad. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor advies in de ruim opgezette showroom en er was een ruime keuze aan kleuren, modellen en accessoires. Kwaliteit/prijs verhouding is wat ons betreft prima.

Aanvulling ontvangen 13 april 2021: We zijn ook zeer tevreden over de monteurs bij het plaatsen en afmonteren van de keuken. Er is netjes en vakkundig gewerkt.
We bevelen Pelma daarom ook aan bij ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. VAN DER HART
“Antraciete hoekkeuken”
Betreft Voortman Keukens Door Fam. Pijffers op maandag 12 apr 2021 21
We hebben een prachtige antraciete hoekkeuken gekocht bij VoortmanKeukens.we zijn door de verkoper Willard goed geadviseerd, met uiteindelijk een super resultaat!
Hartelijk bedankt, VoortmanKeukens!
FOTO VAN FAM. PIJFFERS
“Zeer naar de zin”
Betreft Keuken at Home Door Marja van Herk op maandag 22 mrt 2021 21
Bij keuken @home heb je echt het gevoel wat je eigenlijk altijd wilt hebben als klant, er wordt geluisterd naar je wensen, vakkundig advies gegeven en er is een fijn en warm contact! Daarnaast is het montageteam geweldig! Wat een goed team, we zijn dan ook super tevreden over keuken@home en zullen dit zeker aan iedereen aanraden!

Aanvulling ontvangen 23 maart 2021: We hebben een hoekkeuken gekocht, deze is in januari 2021 geleverd en gemonteerd. Dit was zeer naar onze zin, een absolute aanrader om een keuken te kopen bij Keuken@home.
“Meerdere keukens”
Betreft Keukenloods Door Dounia Fathi op vrijdag 19 mrt 2021 21
Mooie hoekkeuken met composieten blad incl. apparatuur aangekocht bij Keukenloods Zaandam. Enorm goede service, zeer zorgvuldig bij de levering en uitstekende nazorg geleverd. Dankjulliewel heren, Edwin, Nico, Martin!
FOTO VAN DOUNIA FATHI
“Hoekkeuken met bar”
Betreft Artic Keukens Door Harrie op dinsdag 9 feb 2021 21
Wij hebben een hoekkeuken gekocht met bar bij Artic Utrecht en zijn zeer tevreden. Het concept van werkelijke, on-onderhandelbare prijzen beviel ons prima want je weet exact waar je aan toe bent onder aan de streep. Verkoper Levi heeft alle tijd voor ons genomen en snapte goed wat we als klant wilden. De combinatie van de juiste technische kennis met veel creativiteit zie je niet bij veel verkopers. Ook het plaatsen en nazorg zijn prima voor elkaar.
“Echte aanbeveling”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Ed en Gien Vermeulen op zondag 24 jan 2021 21
Ruime overzichtelijke zaak, waar je rustig kunt je keuze kunt maken. Aangesproken door Iris een vrolijke dame met verstand van zaken. Iris heeft met onze ideeën en haar kunde een mooie keuken ontworpen, waar we nu het grootste dagdeel in leven. Ook André de monteur die onze keuken geplaatst heeft werkt netjes en secuur. Kortom voor ons een super ervaring en een echte aanbeveling.
FOTO VAN ED EN GIEN VERMEULEN
Hoekkeuken
“Leveren korter blad zonder enige communicatie”
Betreft Keukenloods Door Davy Bogaard op dinsdag 19 jan 2021 21
We hebben een hoekkeuken bij Keukenloods. Tijdens montage zijn we erachter gekomen dat het granieten aanrechtblad niet zoals besteld 70 cm diep was, deze bleek maar 63,5 cm. Contact opgenomen met Keukenloods Drunen en krijgen doodleuk te horen dat ze dit eenzijdig aangepast hebben en dit volgens hem normaal is. Wij zijn zeer teleurgesteld in de gang van zaken omdat wij bewust voor een extra diep blad hebben gekozen. Ook compensatie voor deze aanpassing hebben wij niet mogen ontvangen. Al met al een teleurstelling, Keukenloods daar kopen wij nooit weer.
“Goed geholpen”
Betreft Keukenloods Door Grootes op woensdag 6 jan 2021 21
We werden goed geholpen met duidelijke uitleg over de apparatuur. Een zeer goede installateur die de problemen die er waren zeer goed heeft opgelost.
FOTO VAN GROOTES
Hoekkeuken
“Helemaal naar wens”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Servaas op maandag 4 jan 2021 21
Keuken door vakmensen geplaatst en helemaal afgewerkt naar wens.
FOTO VAN SERVAAS
Hoekkeuken
“Zeer tevreden”
Betreft Ardi Keukens Door Fam. Van Dijke op maandag 28 dec 2020 20
Vanaf het moment dat we daar op afspraak een keuken kwamen uitzoeken tot en met het plaatsen van de keuken zeer tevreden. Bij de afspraak zelf wordt je goed geholpen met het uitzoeken en vragen worden ook duidelijk beantwoord. Ze nemen alle tijd voor je. Je wordt ook verwend door de gastvrouwen die daar rondlopen met koffie/thee, koekjes en zelfs een lunch. Ook de afspraken over het inmeten en inplannen van het zetten van de keuken waren goed geregeld. De monteurs waren kundig en zeer behulpzaam. 21 jaar geleden een keuken gekocht bij Ardi en nu direct daar terug naar toe gegaan. Gewoon vanwege de fantastische service.
FOTO VAN FAM. VAN DIJKE
Hoekkeuken
“Blij met onze nieuwe keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Catrien en Bert-Jan op donderdag 24 dec 2020 20
We zijn blij met de keuken die we via Grando Amersfoort hebben aangeschaft. Er werd met ons meegedacht over inrichting en kosten. Heel veel zaken werden ons uit de handen genomen (ontzorgd) en voor ons uitgevoerd. De aannemer, timmerman, elektricien, stukadoor, tegelzetter en keukenmonteur hebben hun best gedaan om alles zo goed en netjes mogelijk af te werken. Dat was in deze corona-tijd niet eenvoudig. Inzicht voor de klant in de prijsopbouw van het geheel zou transparanter kunnen.
FOTO VAN CATRIEN EN BERT-JAN
Hoekkeuken
“Alles volgens planning”
Betreft Artic Keukens Door Fam. Visser op zaterdag 19 dec 2020 20
We gingen 'even' kijken maar het advies was zo goed dat we niet meer verder wilden kijken. Goede kwaliteit/prijs verhouding! Levering en plaatsing in eigen beheer. Alles volgens planning. Nu de keuken staat helemaal naar ons zin en zoals we hem verwacht hadden. Alle medewerkers van DB/Artic Utrechr ook netjes en vooral aardig.
FOTO VAN FAM. VISSER
Hoekkeuken met apparatenwand
“Mooie keuken”
Betreft Keukenloods Door Peter en Adrienne Roozen op zaterdag 19 dec 2020 20
Bovenverwachting mooie keuken. Komt heel mooi in onze open keuken uit. Vooral de kleur en de indeling vinden wij heel mooi.wij willen Walter bedanken voor zijn vakkundige en goede raad die hij ons heeft gegeven.
FOTO VAN PETER EN ADRIENNE ROOZEN
Hoekkeuken
“Goede service”
Betreft Keukenhal Door M Derks - de Wit op vrijdag 11 dec 2020 20
Onze keuken staat alweer een tijdje en zijn er nog steeds erg blij mee. We zijn bij de keukenhal goed geholpen. Na het tekenen van de koopovereenkomst, toch nog wat aanpassingen gedaan voordat deze definitief besteld werd. Allemaal goed geregeld en er werd goed meegedacht. Bij de levering bleek helaas het blad niet goed. Ondanks de zomervakantie is deze toch snel gewisseld zonder enige problemen. We hebben de keuken zelf gemonteerd. Helaas was de installatie handleiding wat beperkt. We moesten zelf uitzoeken welke schroefje waarvoor werd gebruikt. En er zitten toch echt veel losse onderdelen bij een keuken. Verder goede service!
FOTO VAN M DERKS - DE WIT
Hoekkeuken
“Mooie hoek keuken”
Betreft Ardi Keukens Door Forman op woensdag 9 dec 2020 20
Wij hebben een mooie hoek keuken incl. apparatuur besteld. Hij is in 2 dagen heel vakkundig geplaatst. Wij hebben als monteur Han over de vloer gehad een gezellige maar ook zeer vakbekwame man! Dikke complimenten over de werkwijze, vloer netjes afgeplakt al snel het stof op zuigen en alles super netjes op maat en met beleid. Over 15/20 jaar zullen wij zeker opnieuw hier een keuken aanschaffen.
“Hoekkeuken gekocht”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Westerlaken op maandag 7 dec 2020 20
Hoekkeuken gekocht bij Dave. Hij hielp ons goed met de indeling, was hiermee erg creatief dat we ondanks onze vele wensen toch binnen ons budget konden blijven. Helaas zijn wij er tijdens de koop niet op gewezen dat de zijwanden van de keuken in een standaard kleur/uitvoering werden geleverd. Anders hadden we deze graag (net als de frontjes) in het wit mat besteld. Verder zijn we erg blij met onze keuken!
“Fantastische service”
Betreft Ardi Keukens Door Matty Vrieswijk op maandag 7 dec 2020 20
De service bij Ardi is fantastisch. Er wordt meegedacht met het realiseren van de plannen van de klant, men is erg behulpzaam en servicegericht. De kwaliteit van de keuken is erg goed en ook het plaatsen/monteren van de keuken is heel goed uitgevoerd. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Deze zaak is een absolute aanrader!
FOTO VAN MATTY VRIESWIJK
Hoekkeuken
“Prettige geholpen”
Betreft Kitchen4all Door Hut op dinsdag 1 dec 2020 20
Keuken gekocht bij Michael. Prettig geholpen nam alle tijd en dacht mee. Ook de montage verliep spoedig zonder problemen.
FOTO VAN HUT
Hoekkeuken
“Dik tevreden”
Betreft Boer Staphorst Door Maathuis op woensdag 25 nov 2020 20
Inmiddels alweer een dik jaar geleden dat we onze keuken hebben gekocht bij Boer. Nog steeds elke dag super blij met de keuken. We zijn destijds goed geholpen door Lammert. Hij dacht goed mee, was rustig en het belangrijkst niet opdringerig! Dat gaf ons een goed gevoel. Tijdens de levering kwamen we er achter dat de kraan niet paste, ook dit werd goed opgelost we konden er een andere voor uit zoeken en er werd wederom goed mee gedacht. Kortom dik tevreden en daarom afgelopen week ook de badkamer gekocht bij Boer! Ik raad Boer bij iedereen aan!!
FOTO VAN MAATHUIS
Hoekkeuken
“Heel tevreden”
Betreft Kitchen4all Door De Jong op zondag 22 nov 2020 20
Prettig geholpen door Michael denkt mee weet wat die doet. Goede service en zelfs de montage vakkundig geplaatst en dat in het weekend echt top. Wij zijn heel tevreden en helemaal blij.
FOTO VAN DE JONG
Hoekkeuken
“Keuken en vloer”
Betreft Stox Vloeren en Keukens Door Vincent op zaterdag 21 nov 2020 20
I recently engaged STOX Flooring and Kitchens to do the flooring and supply and install a kitchen in my apartment. What initially attracted me to STOX was the website, which is very professional and as a non-Dutch speaker, it is also in English. From the sales process through to the delivery and installation and the aftercare support, STOX ticked all the boxes. The promised delivery dates were met. The Sales people were professional and the use of 3-D imaging for the kitchen was an innovative approach as it make it easy for me to adjust things during the design process. The work of the flooring and kitchen installation contractors provided by STOX, was carried out to a very high standard. What I also liked about STOX was the aftercare support. STOX not only performed an inspection of the kitchen installation on the day it was completed, but they also followed up with another inspection 2-3 weeks later. This gave me time to find anything that might be wrong and which might not be necessarily be visible on day 1 after installation. I did find a couple of things during the 2 weeks of using the kitchen, which the STOX representative (Michel) resolved or explained immediately on his visit (and which were more to do with my lack of knowledge than any technical/installation issues.) The one minor issue I had with the whole process was around the logistics between the Sales, back-office and warehouse departments. Additional materials needed to be delivered for my floor and they were delivered to my Billing address and not the delivery address where the work was being done. Not sure if it is IT systems or internal communications but it was an irritating distraction. All in all, I am very satisfied with my floor and kitchen and I would have no hesitation in recommending STOX as a company for providing flooring and/or a kitchen. For me, the end result matched what I was sold and it was delivered to specification and on time...and the 'moving in' gift was a nice touch once everything was finalised.
FOTO VAN VINCENT
Hoekkeuken
“Top bedrijf”
Betreft Keukenloods Door I.M. Jongeneel op dinsdag 17 nov 2020 20
Zeer goed advies gekregen en een prachtige keuken uitgezocht die inmiddels is geplaatst. 2 kleine beschadigingen maar er werden gelijk nieuwe deurtjes besteld. Top bedrijf en zeer vriendelijk personeel!!
FOTO VAN I.M. JONGENEEL
Hoekkeuken
“Nemen de klant serieus”
Betreft Kitchen4all Door Matthé Vos op zaterdag 14 nov 2020 20
Albert van Asselt: Bescheiden kerel met oog voor de wensen van zijn cliënten. Een man die zijn vak goed verstaat. Ik zeg altijd: "Een verkoper/adviseur hoeft niet goed te kunnen praten maar moet goed kunnen luisteren" Luisteren, meedenken en inspelen op de wensen van de klant daar is Albert een kei in. We mogen nu genieten van een prachtige keuken. Vanaf het moment van verkoop t/m plaatsten oplossen van kleine klacht werden we serieus genomen. Kitchen4all Dronten...een aanrader!
FOTO VAN MATTHÉ VOS
Hoekkeuken
“Groot compliment”
Betreft Keur Keukens Door Willem de Beurs op zondag 8 nov 2020 20
Complete keuken gekocht. Ging met installeren met hobbels,maar achteraf top. Dinerbon voor overlast ontvangen. Na ontevredenheid over vaatwasser is vanuit Keur zelf voorgesteld deze om te ruilen naar ander type. Na omruilen volledig tevreden en groot compliment. Soms als er gewerkt wordt gaan zaken wel eens niet helemaal goed, maar dan gaat het om de uiteindelijk afhandeling en deze verdient een groot compliment. Kortom top bedrijf, betrouwbaar en servicegericht
FOTO VAN WILLEM DE BEURS
Hoekkeuken met apparatenwand
“Alle lof”
Betreft Kitchen4all Door Bos op vrijdag 6 nov 2020 20
Alle lof voor deze zaak. Vanaf momemt van binnenkomen voelde goed. Ook het meedenken en advies van Michael helemaal top. Goede service en ook de twee mannen van de montage erg fijn om over de vloer te hebben erg vriendelijk en gezellig aanwezig.
FOTO VAN BOS
Hoekkeuken
“Goed gevoel”
Betreft Keukenloods Door Peter Brandsma op woensdag 4 nov 2020 20
Wij hadden vanaf het begin een goed gevoel bij Keukenloods. We werden geholpen door een vriendelijke dame, Djamilla genaamd, die ons goed aanvoelde en met ons meedacht. Ze gaf ons de ruimte en opperde tegelijkertijd leuke en goede ideeën. Zo hebben we een prachtige hoekkeuken samengesteld die van alle gemakken voorzien is passend binnen ons budget. Het plaatsen ging ook goed, in één dag waren de mannen klaar en stond onze gloednieuwe klaar om gebruikt te worden. De vestiging in Utrecht heeft een prettige sfeer, als klant voelden we ons meteen op ons gemak. Keukenloods bedankt en in het bijzonder Djamilla voor je vriendelijke en klantgerichte houding en je fijne energie! Wij raden Keukenloods ten zeerste aan en gaan ervan uit nog vele jaren met veel plezier gebruik te maken van onze mooie keuken. Peter en Kim
“Tevreden met de aankoop”
Betreft Keukenloods Door Jerry op woensdag 4 nov 2020 20
Ik heb een hoekkeuken gekocht met alle apparatuur erin, Jürgen heeft mij geholpen met het samenstellen van de keuken. Prijs was goed en het eindresultaat mag er wezen. Ik heb de keuken zelf geïnstalleerd. Voor nader info kan ik ook terecht bij de betreffende vestiging. Netjes op tijd geleverd en geen schade gezien. Ik ben voor zover tevreden met de aankoop en kan Keukenloods aanbevelen!
FOTO VAN JERRY
“Keuken mooi geplaatst”
Betreft Nuva Keukens Door Glenn Sibbald op woensdag 4 nov 2020 20
Op dinsdag 3 November 2020 ( Schiedam ) werd onze nieuwe hoek keuken geïnstalleerd. De monteur was vriendelijk en opgewekt. Wat op viel was dat hij rustig werkte en erg georganiseerd was. Elk stukje afval ruimde hij gelijk op. Je kon duidelijk zien dat dit iemand was met passie voor zijn werk. Had er ook plezier in. Na een dag konden wij genieten van onze mooi geplaatste keuken. Nuva kantrots zijn met zo'n monteur.
“Tevreden”
Betreft Keukenloods Door M.L.Clement op dinsdag 3 nov 2020 20
ik ben wel tevreden met mijn aankoop. Het is wel precies zoals ik het wil hebben. Ik had wel meer advies en input willen hebben over eventuele opties en mogelijkheden
FOTO VAN M.L.CLEMENT
Hoekkeuken
“Subliem”
Betreft Keukenwereld XXL Door Familie T. Zwaaf op dinsdag 3 nov 2020 20
De ontvangst, het meedenken, de informatie-map, de behulpzaamheid, de strikte afspraken en de montage waren de dingen waar een klant blij van wordt. Ook de na-montage was subliem.
FOTO VAN FAMILIE T. ZWAAF
Hoekkeuken
“Service heel hoog in het vaandel”
Betreft Ardi Keukens Door Eric N. op donderdag 22 okt 2020 20
Bij ARDI keukens in Sint Annaland (Zld) ben je geen klant, maar een welkome gast. Dat merk je al meteen bij binnenkomst. Deze is warm, hartelijk en oprecht. Als gast word je volledig vrij gelaten in jouw keus, niets word je opgedrongen. Je wordt wél op een zeer professionele wijze geholpen en gecoacht bij de samenstelling. Een statement waar menig ander keukenspecialist een puntje aan kan zuigen zonder daar specifiek een naam bij te plaatsen. Daarnaast heeft ARDI keukens twee dingen héél hoog in haar vaandel geschreven staan: Service en Nazorg
FOTO VAN ERIC N.
Hoekkeuken
“Deskundige installatie”
Betreft Kitchen4all Door Michael Raak op donderdag 22 okt 2020 20
Van begin tot eind erg goed geholpen, goed begeleid en geluisterd naar ons in de winkel, nette en gespecifiseerde offerte mogen ontvangen met een prachtige 3d tekening. Na 2,5 maand was het zo ver, de keuken werd gebracht en de opvolgende dag werd deze door een deskundig persoon geïnstalleerd. Erg schone en nette oplevering aan het einde van de dag.
FOTO VAN MICHAEL RAAK
Hoekkeuken
“Geplaatste keuken”
Betreft Bemmel en Kroon Door Tamara Mallens-Bogaerts op woensdag 21 okt 2020 20
Wij hebben een mooie hoek keuken gekocht en zijn zeer vriendelijk geholpen door Rene. Bij vragen stond hij ons te woord/belde zsm terug en tijdens het uitzoeken van de keuken nam hij ruim de tijd voor ons. Hij dacht mee en gaf goede adviezen, adviezen die hij door zijn jarenlange ervaring heeft opgedaan en dus écht nuttig waren.
“2e keer een complete keuken”
Betreft Bemmel en Kroon Door Van. Verheul op zondag 18 okt 2020 20
Voor de 2e keer een complete keuken uitgezocht en besteld bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. Deze keer wisten we precies hoe we het wilde, maar toch wist Jordi ons nog te attenderen op een kleinigheid en hebben zeker geen spijt van de keuze dit advies op te volgen. Kortom, weer een super ervaring en zou iedereen aanraden voor de aanschaf van een keuken, een bezoek te brengen aan deze specialisten. Uiteraard heeft HermandeKeukenman hem weer zeer vakkundig geplaatst.

Eerdere ervaring van 11 juli 2016: Onze nieuwe keuken gekocht bij Bemmel&Kroon. De showroom is zeer uitgebreid en het grote voordeel voor ons was, dat alle apparatuur in de diverse afdelingen te zien was en we niet uit een boekje hoefde te kiezen. Onze verkoper (R. Buvelot) heeft voor ons de tekening gemaakt en ons van heerlijke koffie met vers gebakken gevulde koeken uit eigen oven voorzien .Nu alles staat heeft hij zijn werk uitstekend gedaan. Na het tekenen van de offerte kregen we inloggegevens zodat we online alle tekeningen en 3D foto's konden inzien op elk gewenst moment, tevens was hier de status van de bestelling en betalingen in te zien. Was helemaal SUPER !! Ook de uiteindelijke levering, een dag van tevoren een herinnering SMS en een uurtje voor de daadwerkelijke levering werden we gebeld dor de chauffeurs welke de keuken kwamen afleveren. Wij hadden er voor gekozen de keuken zelf te plaatsen. Alles was helemaal compleet en perfect op maat. Zelfs bij het afleveren hebben de chauffeurs alles op volgorde van montage in de kamer gezet zodat we niet alles 6x moesten verplaatsen. Kortom, wij hebben een superervaring met Bemmel& Kroon en zullen een ieder dan ook aanraden geen keuken te kopen, zonder eerst bij Bemmel&Kroon te zijn geweest. Blij zijn we na de 1e perfecte ervaring bij de aanschaf van onze nieuwe droger, ook hier de keuken hebben aangeschaft..Voor ons een dikke 10 voor Bemmel&Kroon!
FOTO VAN VAN. VERHEUL
Hoekkeuken
“Top”
Betreft Kitchen4all Door De Vries op donderdag 15 okt 2020 20
Prima geholpen door Michael. Geeft goede tips en advies. Prijs kwaliteit zeker top. Montage super netjes en vlot geplaatst. Prettige mensen mensen om mee te werken.
FOTO VAN DE VRIES
Hoekkeuken
“Echt heel tevreden”
Betreft Ijtsma Keukens Door Wiebe en Lize Kobus uit Jistrum op woensdag 14 okt 2020 20
wij zij super goed geholpen eerst al met het uitzoeken van de keuken ,wat best lastig was er was zoveel te zien door Johannes van Kammen. Een goede verkoper. Daarna het plaatsen van de keuken door Syp Algra een hele kundige man had overal een op lossing voor Wij zijn echt heel tevreden over Ytsma keukens
FOTO VAN WIEBE EN LIZE KOBUS UIT JISTRUM
Ruime hoekkeuken
“Aanrader”
Betreft Kitchen4all Door J. Bongers op woensdag 14 okt 2020 20
Super vriendelijk geholpen door Albert. We hebben onze keuken en onze pvc vloer hier gekocht. Keuken professioneel geplaatst in kleine 2 dagen. Vloer over oude plavuizen laten leggen, eerst geëgaliseerd, daarna naadloos gelegd op de gehele benedenverdieping' Aanrader, zou hier zo weer een keuken of vloer kopen
FOTO VAN J. BONGERS
Hoekkeuken
“Keuken voor goede prijs”
Betreft Avanti Keukens Door M School op maandag 12 okt 2020 20
Bij Avanti in Kesteren een keuken gekocht. We zijn daar geholpen door J. Bremmer. Aardige man, nam netjes de tijd de tijd en dacht met ons en ons budget mee. Voor een goede prijs de keuken gekocht. Na 2 maanden is de keuken geplaatst. Alles is naar wens, we zijn blij met de nieuwe keuken. Dag na plaatsing een klein scheurtje ontdekt in een plint, Avanti gebeld... De plint wordt zonder problemen vervangen. Een puntje van aandacht: Na akkoord offerte wilden we een kleine aanpassing, namelijk een spatplaat achter de kookplaat. Die is wel wat duur betaald, materiaal plus kosten plaatsing. Naar mijn idee hoort dit bij het plaatsen van de keuken.
FOTO VAN M SCHOOL
Hoekkeuken
“Zeker een aanrader”
Betreft I-Kook Door Jorn op vrijdag 9 okt 2020 20
Ik was op zoek naar een keuken, en in de winkel werd ik gelijk goed en vriendelijk geholpen. Ik kon gelijk een keuken samenstellen geheel naar wens, en kreeg meteen een 3D weergave. De montage verliep sneller dan verwacht en het eind resultaat was dankzij de vakkundige monteur echt fantastisch! Die ook schoon en netjes te werk ging, alles deed in overleg en graag dacht in oplossingen. Goede snelle service, goede communicatie, en personeel wat graag met je meedenkt. Zeker een aanrader!!
FOTO VAN JORN
Hoekkeuken
“Hartstikke blij met de keuken”
Betreft SmartDesign Keukenstudio Door Erwin & Judith op donderdag 8 okt 2020 20
Dankzij SmartDesign Keukenstudio zijn wij nu in het bezit van onze droomkeuken! Tijdens het gehele proces van uitzoeken tot aan het plaatsen was de service uitstekend. Bedankt Raymond (en de rest)!
FOTO VAN ERWIN & JUDITH
Hoekkeuken
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Betreft Avanti Keukens Door Mirjam op woensdag 7 okt 2020 20
Wij hebben voor onze nieuwbouwwoning een keuken uitgezocht bij Avanti Keukens in Kesteren. Wij zijn vanaf het moment van de eerste kennismaking in de showroom tot aan de uiteindelijke montage van de keuken, uiterst tevreden over Avanti en het enthousiasme van alle medewerkers die wij in die tijd hebben ontmoet. Van de dames in de showroom die ons steeds met lekkere koffie, taart en lunchhapjes hebben voorzien tot aan de inmeter, de afdeling planning, de relaxte verkoop, en de monteurs. Iedereen is betrokken en denkt mee in het uiteindelijk mooiste resultaat. Niets was te gek, ook niet op de dagen van de montage. Toen wij toch twijfelden over een koelkast is deze op dezelfde dag nog voor ons gehaald in het magazijn (op ruim een uur rijden en in de spits!). En geplaatst. Klasse die je niet overal aantreft. De keuken was compleet bij montage, geen mankementen, geen verkeerde kastjes/deuren, geen vergeten elementen; alles klopte. Qua verkoop ook heel transparant. Geen onduidelijke bedragen, als klant weet je waar je aan toe bent omdat je meekijkt met de verkoper op het scherm. Zo weet je precies hoe het eindbedrag tot stand komt. Wij zijn nog elke dag blij met onze keuken, hebben onlangs nog een aanpassing gedaan voor een extra ombouwkast/aanbouw. Ook de 2e keer opnieuw een positieve ervaring. Wij raden Avanti ten zeerste aan, enthousiasme, klantvriendelijk, mooie keukens, en heel goede service!
FOTO VAN MIRJAM
Hoekkeuken
“Zeer tevreden”
Betreft Bemmel en Kroon Door R. de Wit op maandag 5 okt 2020 20
Mooie winkel met veel showroom modellen met veel keus. Zeer prettige verkoper die vooral de voordelen en nadelen vertelt en erg meedenkt. Goed contact via de mail over vragen en opmerkingen. De keuken is in één dag vakkundig geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over deze koop.
FOTO VAN R. DE WIT
Hoekkeuken
“Goed geholpen”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Gert van der Leeden op maandag 5 okt 2020 20
Wij werden op een goede manier geholpen door de medewerker en hij gaf ook wel goede en bruikbare tips.

Aanvulling ontvangen 12 oktober 2020: Goede uitleg en informatie gekregen van de verkoper, eist precies wat wij wilden en gaf goede raad. Na een paar gesprekken wisten we wat we wilden en hebben een voor ons mooie hoekkeuken besteld. 23 september is hij geplaatst en hij is zoals wij hem bedoeld hadden.
FOTO VAN GERT VAN DER LEEDEN
Hoekkeuken
“Kwaliteit druipt ervan af”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Dick en Marlou Pol op vrijdag 2 okt 2020 20
Op grond van de uitermate positieve reviews (van de 500 waren er 3 minder en de rest lovend) zijn wij naar Ekelhoff Keukens in Nordhorn gegaan. Wij werden uiterst hartelijk ontvangen en door Ralf Averbeck fantastisch geholpen gedurende de dag. Hij luisterde goed naar onze wensen, dacht met ons mee en kwam daardoor met de juiste adviezen en voorstellen. Maar daarmee is het positieve verhaal over Ekelhoff Keukens nog niet klaar. Een en ander werd overgenomen door de planning- en plaatsingsafdeling. Ook daar verliep alles zoals je het maar kunt wensen. Twee vakbekwame monteurs hebben de keuken in twee dagen geplaatst. Ook hier droop de Ekelhoff-handelswijze er vanaf. Er werd rustig en heel secuur gewerkt, alsof ze bij henzelf thuis een keuken aan het plaatsen waren. Tenslotte de nazorg. Ook hier geen klagen. We hebben een paar keer gehad dat er een kleinigheid nazorg nodig had in de afstelling. Een belletje of een mailtje is voldoende om vaak al de volgende dag een monteur over de vloer te hebben die het een en ander verhelpt. Zelfs ruim 2,5 jaar na plaatsing van de keuken wordt je met plezier en zonder kosten geholpen. En als de monteur weggaat vergeet hij niet om te zeggen dat je even moet bellen als er iets is. Kortom, wij zijn heel blij dat wij zaken met Ekelhoff Keukens hebben gedaan en kunnen u dit bedrijf met een gerust hart van harte aanbevelen. En als u denkt dat de taal een probleem is, ze spreken er allemaal uitstekend Nederlands.
FOTO VAN DICK EN MARLOU POL
Hoekkeuken
“Zeer tevreden”
Betreft Keukenwereld XXL Door Familie Wierikx op maandag 28 sep 2020 20
Deskundig advies, de adviseur nam alle tijd om de keuken met ons te ontwerpen. Alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen, vakkundige keukenmonteurs. Minpuntje is wel dat het oplossen van alle restpunten in totaal zo'n 5 maanden heeft geduurd. Zal ook wel iets met Corona te maken hebben. Verder zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN FAMILIE WIERIKX
Hoekkeuken
“Aangeraden boven andere”
Betreft Avanti Keukens Door Ferry op zaterdag 26 sep 2020 20
Zeer deskundig personeel met ervaring. Denken goed mee en geven (proactief) advies voor, tijdens en na het uitzoeken na de keuken. Ik raad Avanti aan boven de vele andere keuken-aanbieders. Zij hebben tevens in Kesteren een prachtige, ruim opgezette showroom.
FOTO VAN FERRY
Hoekkeuken met fronten in blauwe kleur gespoten
“Erg blij mee”
Betreft Kitchen4all Door Ilse op woensdag 23 sep 2020 20
Vorige week is onze keuken geplaatst die wij in juni samen met Albert hebben samengesteld. Wij hebben toen onze wensen kenbaar gemaakt en aan de hand daarvan heeft Albert ons geadviseerd over materialen, apparatuur, posities van bv. een kookplaat of vaatwasser en een oven, het waarom wel of niet nemen van een koffieautomaat, de hoogte van het werkblad etc. Alles is ter sprake gekomen. Een super fijn en leuk, maar vooral persoonlijk gesprek. In de weken na de koop heb ik nog een paar keer contact met Albert opgenomen om wellicht wat wijzigingen aan te brengen. Ik kreeg dan keurig weer een nieuwe 3D tekening van de keuken. Geen vraag was teveel voor hem! Daarna moet je natuurlijk een tijd wachten voordat de keuken wordt geplaatst. Alle afspraken voor bezorging en plaatsing werden vrij snel na onze beslissing al gemaakt en zijn ook allemaal nagekomen. Kitchen4all werkt samen met een lokale vervoerder, zij leveren op de afgesproken tijden de spullen netjes af. Wat mij opviel is dat ze heel voorzichtig waren met alle spullen en zij echt strategisch te werk gingen om alles neer te zetten in ons huis. De volgende dag kwam Geurt onze keuken plaatsen, een uiterst vriendelijke en professionele man. Ook zeer voorzichtig met onze nieuwe keuken. Na een dag hard werken was onze keuken helemaal perfect geplaatst. We zijn er heel erg blij mee! Ik kan iedereen Kitchen4all aanraden! Het is echt een fijne winkel om een keuken te kopen, persoonlijke wensen staan voorop, altijd dezelfde persoon als aanspreekpunt, er wordt rekening gehouden met budgetten en er is geen sprake van massa zoals bij de grote ketens (je bent geen nummer). Bedankt team Kitchen4all voor alle goede zorgen!
FOTO VAN ILSE
Hoekkeuken
“Rust”
Betreft Keur Keukens Door M.J. De Munk op woensdag 23 sep 2020 20
Absoluut een aanrader Keur Keukens. Geen gepush. Gewoon eerlijk rustig en goed advies. Vragen geen probleem. "Problemen" worden gewoon opgelost. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN M.J. DE MUNK
Hoekkeuken
“Keuken voor nieuwbouwproject”
Betreft Eigenhuis Keukens Door JW Hogeweg op woensdag 23 sep 2020 20
Goed geholpen om snel te beslissen. We waren heel laat ingeschoven in een nieuwbouw project en moesten in een week aanpassingen aan de keuken doorgeven. Daarbij zijn we goed geholpen, goede adviezen gekregen om een keuken naar onze zin aan te schaffen.
FOTO VAN JW HOGEWEG
Hoekkeuken
“Helemaal tevreden”
Betreft I-Kook Door José Schussler op zondag 20 sep 2020 20
Begin maart van dit jaar ben ik bij I Kook in Zoetermeer binnengelopen en kon daar op mijn gemak alles bekijken. Ik heb in de periode tussen maart en eind mei meerdere afspraken gehad met keuken coach Dylan Hoogerheide en hij heeft mij deskundig geadviseerd en een mooi ontwerp gemaakt. Ik heb meermalen stalen van deurtjes en werkbladen mogen lenen om bij lichtinval thuis te bekijken. Nadat de keuken definitief in bestelling was genomen hebben Danny en Amke mij nog met eindeloos geduld geholpen met de planning die nogal nauw luisterde vanwege de verbouwing van mijn huis. Op afgesproken data werd alles keurig geleverd en door monteur Jeffrey nauwkeurig en netjes gemonteerd. Advies, begeleiding en montage waren perfect. En geen 'even bellen met de manager' flauwekul. 100% tevreden
FOTO VAN JOSÉ SCHUSSLER
Hoekkeuken
“Raden Kitchen4all Barneveld van harte aan”
Betreft Kitchen4all Door M & M op donderdag 17 sep 2020 20
Na ons bij meerdere keukenzaken te hebben georiënteerd in de buurt, zijn er veel van het lijstje afgestreept door de slechte verhalen en cijfers over de (met name) bedroevende aftersales. Toen eens in Barneveld bij Kitchen4all langsgegaan (vanwege de goede recensies) waar we werden ontvangen door Eric Kroon, de eigenaar. Eric kwam na goed luisteren wat wij wilden, heel snel met een mooi ontwerp wat perfect aansloot bij onze ideeën. Hierna heeft hij ons meerdere malen helder en professioneel geadviseerd over de mogelijkheden van de keuken en ons vakkundig (en geduldig...) geholpen bij het uitkiezen van kleuren, materialen en Bosch-apparatuur. De geboden offerte was realistisch en fair geprijsd. Het financiële plaatje is belangrijk maar de uiteindelijke reden dat we met Eric in zee zijn gegaan was omdat we beiden een goed gevoel bij hem hadden en het hem toevertrouwden.
Na de voorbereidende werkzaamheden (slopen oude keuken, water- en elektra-leidingen aan/verleggen, nieuw gat voor afzuigkap boren, koof maken, stucen, vloer betegelen etc.) is de keuken geplaatst. Er waren nog een paar onvolkomenheden na montage van de keuken, maar deze zijn naar tevredenheid door Eric en crew (met speciale dank aan Jan) opgelost. Dat wordt bedoeld met goede aftersales!

Kortom, Eric is een vakkundige, (klant)vriendelijke ondernemer die helder communiceert en zijn afspraken nakomt. We zijn blij met onze prachtige keuken en raden Eric/Kitchen4all van harte aan.
FOTO VAN M & M
Hoekkeuken met apparatenwand
“Juiste keuze”
Betreft Boer Staphorst Door Guus en Joke Nijhuis op woensdag 16 sep 2020 20
Nieuwe keuken: wat een vakmanschap van Lammert bij het uitzoeken en wat een vakmanschap van Bennie bij het monteren! Subliem! Zeer tevreden. Ook de verdere werkzaamheden zijn zeer kundig en prettig gedaan, zowel het slopen, stucadoren, afschilderen als de gratis schoonmaakbeurt. Speciaal ook verrast door de kundigheid van Bennie bij het leggen van de PVC-vloer in de keuken, hoewel dat niet zijn officiële werkterrein was. Gezien onze eerdere ervaringen ook niet naar andere keukenboeren geweest, maar direct naar de echte keuken-Boer. En dat was een juiste keuze.
Nu gaan we genieten van onze schitterende keuken!
FOTO VAN GUUS EN JOKE NIJHUIS
Hoekkeuken
“Heel tevreden”
Betreft Ardi Keukens Door Fam. Stok op vrijdag 11 sep 2020 20
Al 2,5 maand genieten wij van onze mooie keuken, mede dankzij de geweldige vakman Anton uit Dirksland. Bedankt voor de goede service.
FOTO VAN FAM. STOK
Hoekkeuken
“Alle wensen gerealiseerd”
Betreft Voortman Keukens Door Lies van Asselt op donderdag 10 sep 2020 20
Samen met Roland Besseling een keuken samengesteld. Ik had mijn huis nog niet verkocht en had geen idee wat het budget zou zijn, terwijl ik wel wensen had. Zoals veel laden. Extra kasten enz. Maar samen zijn we er uitgekomen en ik heb nu toch een prachtige keuken waarin al mijn wensen gerealiseerd zijn.
FOTO VAN LIES VAN ASSELT
Hoekkeuken
“Goede informatie gehad”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Marischa edelenbosch op maandag 7 sep 2020 20
We hadden een budget waar we niet boven konden gaan en daardoor was het lastig om een keuken uit te zoeken. We zijn goed geïnformeerd over de apparatuur en de kwaliteit van het blad en de kastjes. Uiteindelijk hebben we voor ons budget een prachtige keuken kunnen vinden met alles wat we wilden.
FOTO VAN MARISCHA EDELENBOSCH
Hoekkeuken
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Paul op vrijdag 4 sep 2020 20
Wij hebben in 2016 een keuken gekocht bij Grando in Tilburg. Het is een mat witte hoek keuken met twee delen van twee brede lades met erboven een 5-pits inductie, in de hoek een systeem die eruit kan om pannen (of iets anders) op te zetten, daarnaast de wasbak met Quooker en daarnaast de vaatwasser. Aan de andere kant van de hoek, wasbak en vaatwasser, hebben wij nog drie halve kastjes laten plaatsen voor servies, glazen, etc. De afzuiging is bij ons in een goot (stucwerk) aan het plafond ingebouwd. Aan de andere muurzijde staat het andere deel van de keuken, waar onze koelkast met vriesvak en oven met magnetron functie is zijn verwerkt. Boven en onder de over zijn nog opberg kastjes. Deze zijde is niet in mat wit, maar in een hout kleur. Dit hebben wij gedaan, zodat niet alles zo wit is in de keuken. Dit was wel heel veel informatie over onze keuken ;) Nu kort maar krachtig onze ervaring met Grando. De desbetreffende collega waar wij onze keuken bij hebben gekocht was super. Echter in zijn afspraken voor het plaatsen, was hij wat minder goed. Toen ons nieuwbouw huis eenmaal af was, en hij er niet meer werkte, kon een andere collega het oplossen. Dit heeft hij heel erg netjes opgepakt en is onze keuken uiteindelijk netjes op tijd gemonteerd.
“Zeer goed gevoel”
Betreft Kitchen4all Door Michel Miedema op donderdag 3 sep 2020 20
Wij zijn in april voor het eerst bij Michael geweest. Het gesprek verliep zeer prettig. Michael luisterde goed naar onze wensen en heeft een mooie 3D scan gemaakt van onze ideale keuken. Pas aan het eind van het gesprek kwamen de financiën naar voren en dit was zeer transparant. Geen langdurige onderhandelingen maar een eerlijke en faire prijs. Toen we aan de gang waren met de verbouwing kwamen we erachter dat we graag een uitbreiding wilden van de keuken. We konden snel terecht bij Michael en weer super geholpen. De montage door Arjen ging ook voorspoedig. Geen gezeur over kleine extra werkzaamheden. Wij hebben een zeer goed gevoel overgehouden aan Kitchen4all in Hoogeveen.
FOTO VAN MICHEL MIEDEMA
Hoekkeuken
“Fijne zaak”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Rieneke van de Pol op zaterdag 29 aug 2020 20
We zijn bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen door Menno en Karen bij Grando Heerenveen. De klant is koning is hier nog het credo, zonder in gladde verkooppraatjes te belanden (in verschillende andere keukenwinkels troffen we wel het type gladde verkoper). Gewoon duidelijke communicatie, er was veel mogelijk, goed meedenken. Ook toen we niet tevreden waren over de achterwand werd dit zonder problemen kosteloos opgelost. Werd daarna direct weer achteraan gebeld of het zo naar onze wens was. Een fijne zaak waar we niets negatiefs over kunnen zeggen. Goede service, fijne mensen.
FOTO VAN RIENEKE VAN DE POL
Hoekkeuken
“Dank”
Betreft Voortman Keukens Door Fam. koopman op donderdag 27 aug 2020 20
Super tevreden met onze nieuwe keuken. Roel Heefd ons zeer goed geholpen. Meerdere malen contact gehad en altijd zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Ook complimenten aan de heren die de keuken geplaatst hebben. Zoveel precisie en geduld, overal over nadenken en de tijd nemen. We hebben een keuken waar we volop van genieten. Dank daarvoor
FOTO VAN FAM. KOOPMAN
Hoekkeuken
“Prachtige keuken”
Betreft Keur Keukens Door Suzanne wijker op donderdag 27 aug 2020 20
Dit bedrijf heeft ons een prachtige keuken geleverd. We zijn zeer tevreden. Top monteurs en service
FOTO VAN SUZANNE WIJKER
Hoekkeuken
“Geplaatste keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Fam. Wolthuizen op vrijdag 21 aug 2020 20
Onze zoektocht naar een nieuwe keuken bracht ons bij Grando Heerenveen, bij binnenkomst werden we vriendelijk verwelkomt en konden we ongestoord rondkijken. De vragen die we hadden werden keurig beantwoord zonder opdringerig te zijn.
Dit heeft ons doen besluiten onze keuken hier te kopen en een afspraak was snel gemaakt. Tijdens deze afspraak werd ruimschoots de tijd genomen om tot een eindresultaat te komen wat paste bij onze wensen. Inmiddels is onze keuken geplaatst en zijn wij super blij met hoe het geworden is.
FOTO VAN FAM. WOLTHUIZEN
Hoekkeuken
“Keuken compleet en op tijd”
Betreft Keukenloods Door Sabine Bramer op zaterdag 15 aug 2020 20
De verkoopster Amanda Patist heeft ons super geholpen met het praktisch indelen van onze keuken. Had leuke en goede ideeën. Alle opties in maatvoering en derg.werden bekeken en meteen onderzocht.Er werdt veel tijd voor ons genomen. De keuken werd op tijd en compleet afgeleverd. De stoelpoten die erbij zaten voor de oven bleken niet de juiste maat, werden meteen ingevlogen vanaf het magazijn, dus meteen naar tevredenheid opgelost. Ook leuke en vakbekwame mannen die de keuken kwamen monteren.
FOTO VAN SABINE BRAMER
Hoekkeuken
“Al met al tevreden”
Betreft Bemmel en Kroon Door Bakker op zaterdag 15 aug 2020 20
Zeer vriendelijke verkoper. Wel aantal kleine veranderingen steeds en opmeten niet helemaal verlopen zoals afgesproken, maar al met al is de keuken wel in 1 keer geplaatst en ben ik tevreden.
FOTO VAN BAKKER
Hoekkeuken
“Zeer tevreden”
Betreft Bemmel en Kroon Door Wendy op vrijdag 14 aug 2020 20
Het kopen van een keuken was niet iets waar ik naar uitkeek: teveel verhalen gehoord van fratsen met buitensporig hoge bedragen waar je dan een "mooie korting"over kunt krijgen bij snel beslissen. Dit gaat bij Bemmel en Kroon heel anders, de werkelijke (en zeer redelijke) prijs wordt direct berekend en er wordt geen druk uitgeoefend om direct te beslissen. Ook tussentijdse contactmomenten hebben we steeds als zeer klantvriendelijk ervaren. Wij zijn ook zeer tevreden over de kwaliteit van de keuken en waren aangenaam verrast over het vakmanschap van de monteur die de keuken in z'n eentje in één dag heeft geplaatst. Wat ons betreft niets dan lof voor Bemmel en Kroon!
FOTO VAN WENDY
Ruime hoekkeuken
“Keuken zelfmontage”
Betreft Keukenloods Door Patrick van der Werf op woensdag 12 aug 2020 20
Medewerkers hebben me goed geholpen de keuken uit te detailleren. Daarbij goede keuzes kunnen maken en daardoor binnen budget gebleven! Snel geholpen en deden extra moeite om te kijken of ik volledig tevreden was.

Aanvulling ontvangen 14 augustus 2020: De aankoop is juist geleverd en heb de keuken zelf gemonteerd.
FOTO VAN PATRICK VAN DER WERF
Hoekkeuken
“Meedenken over kleine details”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Jeanette Bos op dinsdag 11 aug 2020 20
Erg blij met de service, resultaat en het advies over de aanschaf van mijn nieuwe keuken. Elk klein detail, waar je zelf geen rekening mee houdt of het moeilijk kan inschatten, wordt in mee gedacht. Voor een goed advies en de aanschaf van een nieuwe keuken ben je hier zeker op de juiste plek!
FOTO VAN JEANETTE BOS
Hoekkeuken
“Service zoals het hoort”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Vandana Doekhie op dinsdag 11 aug 2020 20
Zeer tevreden met mijn nieuwe keuken, goede afwerking en top materialen en apparatuur. Ook de service vanuit Grando Amersfoort is zoals het hoort. Zeker aan te raden!
FOTO VAN VANDANA DOEKHIE
Hoekkeuken
“Aanrader”
Betreft Bemmel en Kroon Door Frank H op donderdag 6 aug 2020 20
nadat ik besloten had mijn keuken te laten vernieuwen heb ik bij diverse bedrijven rondgekeken en offertes opgevraagd. Nu kon de keuken qua opstelling en apparaten niet veel anders, maar de adviseurs dachten flink mee. Bovendien waren er heel veel keuzes in kleuren en soorten werkbladen, grepen enz (ook al wist ik vrij snel de kleur haha). Bovendien was de adviseur (Martin Honsbeek) altijd bereikbaar voor vragen of nog aanpassingen. ten slotte was ook de afhandeling van informatie, administratie, het bezorgen van de keuken en het ophalen van al het verpakkingsmateriaal en oude apparatuur prima geregeld. De keuken werd gemonteerd via B&K. Zij raadden Henny Polder aan, die bovendien een goeie offerte uitbracht voor het meerwerk (weghalen oude keuken en tegels, nieuwe tegels plaatsen) naast de keukenmontage. De monteurs Mike en Joey (of jeffrey, dat ben ik vergeten) waren zeer snel, kundig en goed: in 1.5 dag was alles klaar! Kortom; zowel over B&K als de montage + uitvoer meerwerk erg tevreden. Aanrader.
FOTO VAN FRANK H
Hoekkeuken
“Groot succes”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Willem Jan op maandag 3 aug 2020 20
Wij hebben een hoekkeuken gekocht en daar zijn we erg tevreden over, maar voor dat het zo ver was zijn we door onze verkoopadviseur Dave goed geholpen zowel in het maken van keuze van de apparatuur als in het ontwerp van de keuken hij had verschillende leuke ideeën. Het aanleveren en plaatsen en monteren van de keuken door Grando was ook een groot succes.
“Prima en vakkundig”
Betreft Total Home Concept Door Bert van der Werk op zondag 2 aug 2020 20
Van begin tot eind heeft Total home concept ons prima en vakkundig geholpen. Ze hebben ons goede tips gegeven over de aanpak voor de nieuwe keuken. De oplevering liep perfect. Het is nu echt ons eigen keuken geworden. Bedankt Total home concept.
FOTO VAN BERT VAN DER WERK
Hoekkeuken
“Zeer tevreden klant”
Betreft Goergen Keukens Door Judith Rutten-Kamerbeek op zaterdag 1 aug 2020 20
Wij hebben voor de derde keer een keuken gekocht bij Goergen in Stein. Dat we daar de derde keuken hebben gekocht spreekt eigenlijk voor zich. Wij zijn zeer tevreden over de samenstelling van de keuken, samen met dhr. Rene van Tilburg (ook de derde keer). Zijn adviezen en suggesties hebben wij meegenomen in onze beslissingen. De keuken is geleverd en geplaatst op de afgesproken data. Bij de plaatsing vd keuken is iets misgegaan maar dit is naar behoren opgelost. De nieuwe quooker had rare geluiden en ook dit is door de firma Goergen doorgeseind naar de firma Quooker en werd ook spoedig opgelost. Al met al zijn wij zeer tevreden klanten en qua service etc verdienen zij een dikke 10!!!
FOTO VAN JUDITH RUTTEN-KAMERBEEK
Hoekkeuken
“Precies volgens planning”
Betreft Keukenwereld XXL Door Jan Hagens op vrijdag 31 jul 2020 20
Goed te woord gestaan en geholpen in de mooie showroom door Adriënne en Bart. En de keuken is heel netjes en goed geplaatst en precies volgens planning
FOTO VAN JAN HAGENS
Hoekkeuken met apparatenwand
“Zeer goed”
Betreft Kitchen4all Door JM Knaap op donderdag 30 jul 2020 20
Een heel fijn bedrijf met goed advies en goede kwaliteit! Wij hebben hier een keuken gekocht inclusief installatie van het geheel. Aan tafel wordt alles gelijk uitgetekend wat een goede impressie geeft. Advies in soort, kleur, apparatuur en installatie wordt rustig en kundig voorgelegd. Contact, levering en de installatie zeer goed, daarom raden wij Kitchen4all Dronten dan ook iedereen aan.
FOTO VAN JM KNAAP
Hoekkeuken
“Superblij met de keuken”
Betreft Velthuizen Keukens Door Fam. de Vries op woensdag 29 jul 2020 20
Na 15 jaar zoeken naar een keuken en maar steeds niet kunnen vinden wat we wilden zijn we bij Van Velthuizen in Woudenberg terechtgekomen. Na de eerste kennismaking hadden we al een goed gevoel doordat er geluisterd wordt naar wat je wel en wat je niet wilt. Bij de tweede afspraak hebben we de knoop doorgehakt en besloten hier onze nieuwe keuken te kopen. Het hele traject van het slopen, loodgieter, elektriciens en stukadoor/schilder en natuurlijk het plaatsen van de keuken ging precies volgens de tijdplanning. We zijn super blij met onze keuken en bevelen Van Velthuizen van harte aan.
FOTO VAN FAM. DE VRIES
Hoekkeuken
“Vakkundig”
Betreft Ijtsma Keukens Door Johan Timersma, Surhuisterveen op dinsdag 21 jul 2020 20
Na diverse adressen te hebben bezocht uiteindelijk bij IJtsma beland. Geen verkooppraatjes en men oefende geen druk uit. Nadat de opdracht door ons was vergeven zijn enkele wijzigingen doorgevoerd. Probleemloos. Tevens verdient de door Ijtsma ingehuurde keukenmonteur een pluim. Vakkundig, rustig doorwerkend en secuur werd de keuken geplaatst. Ook hier werden gedurende de installatie mutaties probleemloos doorgevoerd.
FOTO VAN JOHAN TIMERSMA, SURHUISTERVEEN
Hoekkeuken
“Erg blij”
Betreft Ardi Keukens Door Jaap de Bruin op maandag 20 jul 2020 20
Dankzij Ardi hebben wij de keuken van onze dromen! Vanaf begin tot eind plezierig contact waarbij met ons is meegedacht. Goede communicatie en zorg en een perfecte installatie van de keuken door een eigen monteur. Wij zijn meer dan tevreden en heel erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN JAAP DE BRUIN
Hoekkeuken
“Bedankt”
Betreft Keukenhal Door Melanie janssen op zondag 19 jul 2020 20
Wij hebben na lang rondkijken waaronder ook in duitsland onze keuken op advies van een collega bij keukenhal roermond gekocht. Wij zijn zeer te spreken over hoe alles is gelopen. Wij zijn geholpen door mick en hij dacht goed met ons mee en hield ons daarna goed op de hoogte ivm veranderingen. Wij hebben er voor gekozen om hem zelf te plaatsen. En ook dat was goed te doen. Tijdens het plaatsen konden we nog evt bellen met vragen. Nogmaals enorm bedankt!
FOTO VAN MELANIE JANSSEN
Hoekkeuken
“Vriendelijk geholpen”
Betreft Bemmel en Kroon Door A.J. van der Niet op donderdag 16 jul 2020 20
Vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg over de werkwijze van Bemmel & Kroon. Geen onderhandelingsmogelijkheid maar wel duidelijkheid en een prima prijs/kwaliteitverhouding. Gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Goede berichtgeving via de mail voorafgaande aan elke stap van het proces. Vakkundige installateur.
FOTO VAN A.J. VAN DER NIET
Hoekkeuken
“Prima gegaan”
Betreft Kitchen4all Door S van der Vegt op woensdag 15 jul 2020 20
Vanaf het eerste moment is de service uitstekend geweest. We werden hartelijk ontvangen en er werd alle tijd voor ons genomen. Mark dacht mee met de (on)mogelijkheden wat resulteerde in een snel en mooi 3D ontwerp welke geheel naar onze wens was. De keuken kon snel geplaatst worden, een absolute pre! Daarnaast bleef Mark veel contact onderhouden wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Na plaatsing van de keuken werd er zelfs een attentie in de vorm van een doos Merci met een kaartje gestuurd. Wij raden dit filiaal dan ook ten zeerste aan naar iemand die opzoek is naar een mooie keuken!
FOTO VAN S VAN DER VEGT
Hoekkeuken
“Prachtig geworden”
Betreft I-Kook Door desiree duit op dinsdag 14 jul 2020 20
Prachtige keuken samengesteld en laten plaatsen zeer vriendelijk personeel perfect geholpen
FOTO VAN DESIREE DUIT
Hoekkeuken
“Meer dan tevreden”
Betreft Keur Keukens Door Trea op zaterdag 11 jul 2020 20
Heel goed en hartelijk geholpen door Jordie de Gast locatie Haarlem. Hij luisterde goed naar mijn wensen en mijn budget en was gaande proces een meedenker en flexibel.
Ik heb een prachtige donker grijze gevlekte hoekkeuken gekocht met houtlook blad. De keuken is compleet geleverd en plaatsing enz allemaal top gegaan volgens planning. Ik ben meer meer dan tevreden, en de keuken nog veel mooier dan ik had verwacht.
FOTO VAN TREA
Hoekkeuken
“Erg blij”
Betreft Keukenwarenhuis Door Fam. T. Visser (Wapenveld) op vrijdag 10 jul 2020 20
26 juni onze nieuwe hoekkeuken netjes bij huis geleverd op de afgesproken tijd.
Maandag 29 juni hebben we de keuken in eigen beheer geplaatst. Keuken was netjes compleet, alles paste perfect. We zijn reuze tevreden over totale verloop van koop tot levering. En we zijn erg blij met deze mooie keuken.
“Top gedaan”
Betreft Voortman Keukens Door Fam. Nijmeijer op donderdag 9 jul 2020 20
De keuken adviseur heeft goed geluisterd naar onze wensen, alles wat je punten zijn goed doordacht en overwogen, met name gebruiksgemak en design stonden bij ons hoog in het vaandel. Ondanks de Corona crisis is alles op tijd geleverd en in één keer goed gemonteerd. Onze complimenten naar de Verkoper en de keukenmonteur. TOP gedaan!
FOTO VAN FAM. NIJMEIJER
Geplaatste hoekkeuken
“Review”
Betreft Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys Door De Wit op woensdag 8 jul 2020 20
Goede verkoper en prima plaatsing. Alleen de hoeveelheid verkeerd of niet geleverde spullen is als erg teleurstellend ervaren.
FOTO VAN DE WIT
Hoekkeuken
“Zeer tevreden”
Betreft Adee Keukens Door Oongs uit Markelo op woensdag 8 jul 2020 20
In februari een keuken uitgezocht bij Adee keukens in Rijssen. We werden erg goed geholpen . Er werd goed meegedacht over onze wensen en ons budget. Zeer tevreden over de monteurs. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN OONGS UIT MARKELO
Hoekkeuken
“Enorm blij”
Betreft Adee Keukens Door Arie en Hanne Troost op dinsdag 7 jul 2020 20
Goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes en een mooie uitstraling van onze keuken. Monteurs verrichten vakwerk. Super strak eindresultaat! Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN ARIE EN HANNE TROOST
Hoekkeuken
“Mooie keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Omar & Kelly op zondag 5 jul 2020 20
In december '19 zijn wij bij Grando Purmerend langsgegaan om ons te oriënteren voor een keuken in ons huis. Verder als deze vestiging zijn we niet gekomen omdat we meteen verliefd werden op een van de eerste keukens die we in de showroom zagen staan. Helaas is onze keuken na 5 maanden pas een keer af. Op 10 februari '20 werd onze keuken geplaatst. Dit ging allemaal goed tot de monteur bijna klaar was en wij zagen dat ons werkblad, waarvan een harde eis was dat de wasbak verzonken in het blad zou liggen, niet verzonken was! Diezelfde dag met Grando gebeld en werd ons verteld dat zij zich aan hun afspraak hebben gehouden en geleverd hebben wat wij besteld hadden. Nou, volgens het boekje waar alles uit werd besteld klopte het misschien wel, praktijk was echter anders. Dit was door een vertaal fout in hun catalogus, hier mogen wij niet de dupe van zijn. Ze hebben na aanhouden van onze kant uiteindelijk besloten kosteloos het werkblad en wasbak vervangen. We hebben toen ongeveer 2 maanden moeten wachten op ons nieuwe werkblad en achterwand. Dit was omdat wij een bruikbare keuken hadden en daardoor minder prioriteit kregen als mensen die met wat dringendere problemen zaten. Uiteindelijk was het werkblad en achterwand heel snel vervangen, top! Helaas was een deel van de achterwand te klein besteld of verkeerd geleverd, keuken nog steeds niet af... Op dat kleine deel hebben wij weer 5 weken kunnen wachten tot deze bij hun werd geleverd. Uiteindelijk 30 juni is de keuken af en kunnen wij beginnen met tegelen. Dit heeft helaas te lang mogen duren voordat we hier aan konden beginnen. Uiteindelijk wel een mooie keuken geworden.
FOTO VAN OMAR & KELLY
Hoekkeuken
“Netjes geholpen”
Betreft SmartDesign Keukenstudio Door Joost & Claudia van Beusekom op zaterdag 4 jul 2020 20
We hebben samen met onze keuken adviseur Raymond Mosselman bij Smart Desgin in Maassluis de keuken ontworpen, geheel in onze smaak en style. We kregen fijne en goede tips om de keuken nog beter naar wens te maken! Ondanks de corona tijd, zijn we super goed en netjes geholpen. Montage was snel en professioneel gedaan door 2 vriendelijke monteurs, Martin en Jeroen en het eind resultaat is super geworden! Een prachtige moderne tijdloze keuken met geweldig mooi apparatuur van AEG. Ik raad iedereen aan om bij Smart Design hun keuken te laten ontwerpen en te plaatsen! Dik tevrede daarom een wel verdiende 10!!
FOTO VAN JOOST & CLAUDIA VAN BEUSEKOM
Hoekkeuken
“Nieuwe keuken”
Betreft Kitchen4all Door Dik Timmer op donderdag 2 jul 2020 20
vanaf begin een keurige/goede begeleiding voor het in vullen van mijn wensen voor een nieuwe keuken. totaal geen druk door de verkoper voor te kopen of opstelling. gewoon top
FOTO VAN DIK TIMMER
Hoekkeuken
“Erg tevreden met winkel en verkoper”
Betreft Voortman Keukens Door Rick en Jennie Vliek op donderdag 2 jul 2020 20
Wij hebben hier een keuken gekocht door advies van onze zoon die daar een goede ervaring mee had . En dat blijkt ook wel wij zijn geholpen door Laurens Koster een vriendelijke verkoper. Hij heeft ons goed geholpen met zin ideeën daarna op papier gezet en daaropvolgend een computertekening hoe het er eruit zou zien , daar werden wij meteen enthousiast van! En zo is volgens de eerste tekening ook de keuken geplaast, na de plaatsing hadden we nog een paar dingen maar die zijn allemaal prima verholpen door voortman. We zijn erg tevreden met voortman en verkoper Laurens koster.
FOTO VAN RICK EN JENNIE VLIEK
Hoekkeuken
“Afspraken goed nagekomen”
Betreft Bemmel en Kroon Door Vera Magdelijns op dinsdag 30 jun 2020 20
Keuken van zeer goede kwaliteit en goed en snel gemonteerd. Alle afspraken zijn goed nagekomen, Bemmel & Kroon zijn informatief en vriendelijk
FOTO VAN VERA MAGDELIJNS
Hoekkeuken
Meer artikelen