Feedback

Gietvloeren

Gietvloerzaken beoordeeld
Gietvloeren zijn al lang bekend in de industriële sector. Echter kiezen steeds meer mensen voor een gietvloer in hun woning. In dit artikel worden de voor- en nadelen van een gietvloer besproken, zodat u een beter beeld krijgt van deze relatief nieuwe vloersoort.

Soorten gietvloeren
Er zijn drie soorten gietvloeren, namelijk: beton gietvloeren, epoxy gietvloeren en polyurethaan gietvloeren. Polyurethaan gietvloeren zijn desalniettemin de enige soort die geschikt zijn voor woningen. De andere twee soorten zijn alleen geschikt als industriële vloeren en worden niet besproken.

Materiaal
Polyurethaan is een kunststof polymeer en is gemaakt van aardolie. Het bestaat uit een hard segment en een zacht segment. Een polyurethaan gietvloer is licht elastisch en, afhankelijk van de ondergrond, opgebouwd uit 2 tot 6 lagen polyurethaan.

Levensduur
Polyurethaan gietvloeren zijn slijtvast en kunnen gemiddeld zo’n 30 jaar mee. Daar komt bij dat de vloeren niet kunnen scheuren en naadloos zijn.

Geluidsoverlast
Polyurethaan gietvloeren zijn geluidsisolerend. Een standaard polyurethaan gietvloer vermindert contactgeluid met ca. 4 tot 7 dB. Daarnaast kan er een extra geluidsdempende laag worden aangebracht.

Vochtbestendigheid
Polyurethaan gietvloeren zijn vochtbestendig en door de afwezigheid van naden zijn de vloeren uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Vlekgevoeligheid
De meeste vlekken zoals schoenstrepen zijn makkelijk te verwijderen met een natte doek. Echter zijn gietvloeren niet bestand tegen inkt en roest.

Krasvorming
Een gietvloer van polyurethaan is de meest krasbestendige gietvloer, maar is nog wel gevoelig voor scherpe objecten. Het verslepen van objecten over de vloer is dan ook af te raden. Krassen zijn minder zichtbaar op een vloer met een matte afwerking dan op een vloer met een hoogglans afwerking. U kunt de kans op krassen verminderen door viltjes op de poten van uw meubilair te plaatsen.

Vloerverwarming
Gietvloeren nemen de warmte van de omgeving over. Polyurethaan gietvloeren zijn daarnaast geschikt voor vloerverwarming. Doordat de polyurethaan gietvloer warmtegeleidend is, zal de vloer snel op temperatuur komen.

Uitstraling
Een polyurethaan vloer kan in bijna elke NCS of RAL kleur geleverd worden. Er kan worden gekozen voor een hoogglans afwerking of een matte afwerking. Tevens is een zogenaamde ‘betonlook’ mogelijk, waarbij twee kleuren worden gebruikt die in elkaar overvloeien. Doordat gietvloeren naadloos zijn, zal het de ruimtelijkheid van de kamer vergroten. Een voordeel van een polyurethaan vloer is dat deze zacht en warm aanvoelt.

Schoonmaken en onderhoud
Doordat een gietvloer naadloos is, trekt er geen vuil in. Hierdoor is een gietvloer hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Met een stofzuiger wordt al het stof makkelijk verwijderd. Vervolgens kan de vloer worden gereinigd door middel van een dweil in combinatie met koud of lauw water. U kunt er voor kiezen om na enkele jaren een nieuwe transparante toplaag aan te laten brengen. Bij goed onderhoud van de vloer is dit nodig na ca. 10 jaar. Na het aanbrengen van de nieuwe toplaag zullen de meeste krassen en beschadigingen verdwijnen en zal de vloer er weer bijna als nieuw uitzien.

Montage
Het aanbrengen van een gietvloer is een specialistisch proces. Het is mogelijk om dit zelf te doen, maar door het moeilijke proces wordt het aangeraden om dit over te laten aan een specialist. Ten eerste moet de huidige vloer volledig vlak en stofvrij gemaakt worden. Vervolgens wordt er een primer aangelegd zodat de gietvloer hecht aan de ondervloer. Daarna kunnen de coatinglagen aangebracht worden. Ten slotte wordt de topcoating aangebracht. Het leggen van een gietvloer duurt ca. 4 tot 5 dagen, omdat de afzonderlijke lagen volledig droog moeten zijn voordat er verder op gewerkt kan worden.

Kosten
Een polyurethaan gietvloer kost gemiddeld tussen de €75,- en €100,- per vierkante meter. De prijs per vierkante meter neemt af naarmate de oppervlakte stijgt. Naast het aantal vierkante meters hangt de prijs ook af van het aantal lagen dat wordt aangebracht. Meer lagen betekent namelijk hogere arbeidskosten en materiaalkosten. Eventuele bijkomende kosten kunnen onder andere zijn: het voorbewerken van de ondervloer, het aanbrengen van een antisliplaag en het leggen van een wapeningsnet op de ondervloer.

Conclusie
Hoewel gietvloeren niet goedkoop zijn, geven zij de woning wel een unieke uitstraling. Tevens zijn de vloeren duurzaam, hygiënisch en zeer makkelijk in het onderhoud.

De foto is afkomstig van Derkernsting (Senso Resin Floors) via Wikimedia Commons.

10+ Beste Vloeren - Alle Top Vloerenzaken
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 435 ervaringen

U kunt ook de lijst met de Beste Gietvloerzaken bekijken.
Reacties
Er zijn 100 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Super tevreden”
Betreft Knulst Vloeren Door nienke schwebke op woensdag 28 sep 2022 22
Wij hebben een gietvloer en een pvc vloer bij Knulst vloeren gekocht. Van begin tot einde (bezoek showroom tot leggen van de vloeren) werd je goed in het proces meegenomen en van informatie voorzien. De planning werd goed uitgevoerd en ook zo het leggen van de vloeren. Wij zijn super tevreden over het hele proces.
“Bedankt voor de prettige samenwerking”
Betreft Slingerland Tegels Door Hugo en Marja den Hoed op maandag 5 sep 2022 22
Nadat we de nadelen van een PVC of Gietvloer zagen besloten we om een nieuwe tegelvloer te leggen over de bestaande tegelvloer. We kozen voor Marazzi tegels 1.20 x 1.20 x 0.6 cm. We hadden ongeveer 15 jaar geleden al een prima ervaring met bedrijf Slingerland dus contact opgenomen met Corine en Jaap. Gelukkig konden ze het inplannen op een door ons gewenst moment. Jaap is van te voren geweest om de situatie te beoordelen en een beeld te krijgen hoe ze het mooiste gelegd konden worden. De werkzaamheden zijn inmiddels achter de rug en we zijn meer dan tevreden, echt top! Jaap en Corine bedankt voor de prettige samenwerking!
“Traject helemaal niet goed gelopen”
Betreft Knulst Vloeren Door Fam Bijm op dinsdag 31 mei 2022 22
We hebben ons helaas enorm vergist in Knulst vloeren. Het is ons drama project geworden wat betreft het nakomen van afgesproken bedrag en aantal vierkante meters. Waar zou ik beginnen! Bij het begin, eerste keer helemaal naar Nunspeet gereden, weken daarvoor afspraak gemaakt en we komen daar en we staan niet genoteerd. Heel slordig. Na lang wachten toch iemand kunnen spreken en een offerte laten maken. Even alles laten bezinken en ik mail om de offerte definitief te maken, krijg ik te horen dat ze een fout hebben gemaakt en de gietvloer die wij willen +- 2000 euro meer kost. Gewoon absurd! Uiteindelijk een bedrag overgekomen, nog steeds duurder dan andere gietvloer bedrijven. Knulst is de duurste in gietvloer en de kwaliteit kan veel beter. Ik raad anderen aan om voor gietvloer elders te kijken dan bij knulst. Ze huren mensen in om de gietvloer te gieten. Bij ons in de vloer zitten op veel plekken grote haren en vliegjes in de vloer. In de woonkamer zie je gewoon de strepen van de rollers. Onze garagedeur zit helemaal onder giet materiaal en ze ontkennen het. Ze hadden ons gevraagd om de garage te gebruiken als opstal en gietvloer te mengen niet wetende dat ze het zo achter zouden laten. De garage zal dan later gegoten worden ipv wat we hadden afgesproken, alles in één keer. Wij zouden langsgaan om de vloer nog een keer te bekijken maar door slechte weersomstandigheden had ik om een staal gevraagd, dit kon alleen als wij akkoord waren met de offerte want dat mocht niet van de leverancier. Ik heb zelf de leverancier opgebeld, die vond het een bijzonder verhaal en heeft mij alsnog een staal toegestuurd. Bij de eerste meting heeft onze aannemer gevraagd of de badkamer vloer (beton) goed genoeg was, er is toen ja gezegd. Anders zou de aannemer de vloer egaliseren. Een aantal dagen voor de vloer geplaatst werd kregen we een bericht om €544, 50 extra te betalen want de badkamer vloer moest geëgaliseerd worden. Wat een ongelooflijk bedrijf! En het ergste van alles, we hebben een bedrag afgesproken voor 180 m2 inclusief garage. De medewerker bleef ontkennen dat de garage er bij hoort! De garage moest nog gegoten worden aangezien zij dit als opstal gebruikten. Uiteindelijk is de heer Knulst langs geweest om opnieuw in te meten en jahoor we hadden gelijk, wat wij al wisten. Heel veel stress om niks. Wij hebben betaald en het bedrag van wat de garage volgens Knulst zou kosten ingehouden. Ze hebben excuses aangeboden. De garage moest nog gegoten worden ergens in week 40 of 44, we konden onze spullen niet een week buiten laten staan en hebben dit uitgesteld en aangezien we bijna een jaar in ons huis wonen is dit geen doen meer voor ons. Vorige week aangegeven dat wij afzien van een gietvloer in garage! Tweede foto: zo zag de badkamer vloer eruit bij oplevering, dit is inmiddels bijgewerkt.
FOTO VAN FAM BIJM
“Gietvloer, parket en pvc”
Betreft Knulst Vloeren Door Richard Bakker op maandag 30 mei 2022 22
Op vakantie zijn wij zonder afspraak bij Knulst langs geweest. Wij werden vriendelijk en vooral heel deskundig geholpen. Wij hebben een nieuw gebouwd klimaatneutraal huis. Knulst heeft ons heel deskundig geadviseerd over welk vloeren geschikt zijn. Toen wij er waren werd er in de showroom een nieuw product gelegd, een parket mozaïek vloer. Hier waren wij op slag verliefd op en hebben deze voor de woonkamer gekocht. Voor de keuken een gietvloer en voor de andere etages een pvc vloer. Het inmeten en leggen is erg efficiënt en soepel gaan. De afspraken en de communicatie zijn iedere keer erg prettig verlopen. De specialist voor de mozaïek vloer is een aantal malen geweest om ervoor te zorgen dat de vloer op maat gelegd is en dit is fabuleus gedaan, een plaatje. Ook de gietvloer ligt er strak in net als de pvc vloeren. De voorbereiding door Knulst gebeurt erg gedegen net als de afronding, met tips voor onderhoud. Een gerenommeerde firma met veel vakkennis en een lange ervaring. Wij zijn erg tevreden en blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Ook dat zij al lang bestaan geeft zekerheid en dat wij altijd bij hen terecht kunnen, ook in de toekomst. Wij gaan genieten van een nieuw huis met prachtige vloeren! Naast de kwaliteit van het bedrijf zijn het ook de mensen die er werken die ervoor zorgen dat je fijn samenwerkt en een prachtig product krijgt. Zij maken een belangrijk deel uit van het totaal pakket, gericht op wat de klant wil. Service, kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. Is er ook een minpunt? Eigenlijk niet dan de afstand van ons nieuwe huis en Knulst, maar zij stuurde zonder problemen stalen vd vloeren op en was er veelvuldig telefonisch en mailcontact. Wij zijn meer dan tevreden.
“Aanschaf gietvloeren en eiken houten vloeren”
Betreft Knulst Vloeren Door Jessica Hartjes & Jasper Simons op donderdag 20 jan 2022 22
Wij hebben ons gehele huis voorzien van nieuwe vloeren, zowel gietvloeren als eiken houten vloeren en zijn super tevreden over alles eigenlijk. De verkoop verliep heel prettig, de planning was duidelijk en werd netjes per whatsapp extra gecommuniceerd, de medewerkers waren allemaal heel prettig in de communicatie en werkten zeer netjes en snel. De afwerking is super en het eindresultaat is echt prachtig. Al meerdere complimenten ontvangen over hoe netjes er gewerkt is
“Top zaak”
Betreft Bakker Tegels & Badkamers Door Rob & Manon op dinsdag 11 jan 2022 22
Mooie showroom, we gingen voor een gietvloer maar uiteindelijk voor 90x90 betonlook tegels gekozen. En het advies klopt het uiterlijk van een gietvloer maar niet de narigheid dat je snel beschadigingen krijgt. We kozen voor Bakker tegels ivm het hele pakket namelijk de tegels uitkiezen in de showroom. Ook dat de tegels gelegd werden en we niet zelf op zoek hoefde naar een tegelzetter. Ook de plinten monteur en kitter liep via Bakker tegels. Wij zijn nogal pietje precies maar omdat Bakker tegels werkt met eigen tegelzetters en plintenzetters en kitter was er goede communicatie onderling. Het eindresultaat is super geworden. We bedanken het hele team ! Sjoerd, Nanda en Karin in het bijzonder. We geven het bedrijf een dikke pluim.
“De vloeren zijn een eyecatcher in ons huis”
Betreft Knulst Vloeren Door Marjon op woensdag 5 jan 2022 22
Ook wij moesten er aan geloven, nieuwe vloeren. Wat ons in eerste instantie nogal lastig leek, want wij waren op zoek naar iets bijzonders. Iets anders dan anders was onze wens. Nou het is gebleken, bij Knulst zaten wij goed.

Wat een keuze! In de winkel werden wij bij gestaan door een verkoper van Knulst. Dit hebben wij als prettig ervaren. Gelukkig hebben wij uit een breed assortiment toch de vloeren kunnen kiezen welke bij ons passen.

In de woonkamer en keuken is onze keuze gevallen voor een mooie houten 'versailles' afgewerkt met een donkere olie. Voor de overloop boven hebben wij gekozen voor een ander bijzonder houten patroon. De slaapkamers zijn voorzien van 'Hollands patroon', uiteraard ook deze van hout. Prachtig! Complimenten voor de legger, want wat is dit vakkundig gedaan! Arbeidsintensief maar iedere keer weer stond de legger om 07:00uur s' ochtends met veel enthousiasme voor onze deur.

Voor de bijkeuken en badkamer hebben wij gekozen voor gietvloeren. Ook hier zijn wij nog steeds zeer tevreden over.

De prachtige vloeren zijn een eyecatcher in ons huis. Kortom, wij bevelen Knulst Vloeren zeer zeker aan!
FOTO VAN MARJON
“Zeer tevreden met de PVC vloer”
Betreft LAB21 Door John Timmer op dinsdag 23 nov 2021 21
Ondanks de coronatijd is het mogelijk geweest om onze PVC-vloer uit te kiezen. Gezien onze verhuizing en nieuwe gietvloer moest alles precies passen in ons schema. De vloerenlegger (buiten firma) heeft dit samen met ons goed opgepakt. We zijn zeer tevreden met de PVC-vloer. Ondanks de vertraging van de levering plinten.
“Prima werk geleverd”
Betreft Knulst Vloeren Door Elvira op woensdag 14 jul 2021 21
Afspraken werden nagekomen. Prima werk geleverd door jongens vd vloerverwarming en door de leggers van de gietvloer.
“Helemaal af”
Betreft Knulst Vloeren Door Jasper op woensdag 14 jul 2021 21
Goede ontvangst bij verkoop, wel erg lastig om een gietvloer uit te zoeken van een klein staaltje. Dit zou uitgebreider kunnen. De staaltjes in de winkel waren erg klein en vies. De vloer is strak en mooi gelegd, in de vloer zitten wat haartjes witte puntjes en vlekjes echter is dit normaal bij een gietvloer. Met de plinten is het helemaal af en hebben we een prachtige giet vloer door het hele huis.
“Zeer positieve ervaring”
Betreft Knulst Vloeren Door Anton en Ina Vugts op woensdag 9 jun 2021 21
Er ligt inmiddels een mooie nieuwe gietvloer bij ons. Best wel spannend gebeuren (eerste gietvloer tenslotte); maar het is boven verwachting goed verlopen.
De communicatie was prima. Telkens ontvingen wij tijdig bericht over welke voorbereidingen we moesten treffen en hoe laat de mensen er zouden zijn. Het contact met Karel en Jaqueline die de gietvloer bij ons gemaakt hebben was buitengewoon prettig. Niet alleen heel fijne mensen, maar ook zeer vakkundig en meedenkend. Een tweede zeer positieve ervaring (de eerste was met de mensen die de vloerverwarming hebben aangelegd).

Een review komt wat ons betreft zeker uit op "super". Zouden wij jullie willen/durven aanbevelen? Ja zeker! (en inmiddels hebben wij dat al gedaan). Nu nog het leggen van de PVC in het trappenhuis. Dat wordt vast onze volgende goede ervaring met jullie.

Met vriendelijke groet,
Anton en Ina Vugts
“Hele mooie vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Sasja Kooistra op maandag 19 apr 2021 21
De communicatie was vlot en helder, prettig personeel van aankoopadvies, tot Fermacell-legger, egaliseerploeg en de gietvloerleggers, met als resultaat een hele mooie vloer.
“Een echte aanrader”
Betreft Poggenpohl Den Bosch Door Frank op donderdag 11 mrt 2021 21
Na een aantal bezoeken bij René en Rob in de winkel en later ook bij ons thuis, hebben we een mooi plan gemaakt voor de keuken in ons nieuwbouwhuis. We hebben eerlijke en goede adviezen gekregen en vooral Rob wist goed de vertaling te maken van onze wensen naar een prachtig ontwerp. De keuken is supernetjes geplaatst met veel aandacht voor detail en ook rekening houdend met het feit dat door vertraging in de bouw de gietvloer in de keuken pas kwam nadat de keuken was geplaatst. Jammergenoeg hebben we even op de 2e oven moeten wachten door leveringsproblemen van de fabrikant, maar ook dat is netjes gecommuniceerd en afgewerkt. Een echte aanrader als je op zoek bent naar prachtige keuken helemaal toegespitst op je eigen ideeën en wensen.
“Ligt er netjes in”
Betreft Knulst Vloeren Door van t Foort op zaterdag 18 jul 2020 20
Super geholpen door de verkopers bij Knulst in het uitzoeken van onze gietvloer. We mochten zelfs als dat nodig was bij iemand thuis kijken als we nog twijfels hadden..
Er werd goed overlegd wanneer ze zouden komen gieten en tijdens deze dagen werden wij steeds op de hoogte gehouden! Een ervaren team en prettige communicatie waar wij erg blij mee zijn. De vloer is prachtig geworden en ligt er heel netjes in!
FOTO VAN VAN T FOORT
Gietvloer resultaat
“Vakmannen”
Betreft Lauwers Keukens Door Nicole Ermen op woensdag 18 dec 2019 19
Wat een top service! We hadden al diverse keukenzaken gehad maar Lauwers sprong er met kop en schouders bovenuit. De eerlijke adviezen tijdens de eerste gesprekken, en de handige tips hebben ons erg goed geholpen bij het het samenstellen van onze droomkeuken. We wilden alles vervangen behalve het aanrechtblad. Tijdens het monteren van de keuken zijn ze hier super netjes mee omgedaan. Ze hebben zelfs het blad nog wat hersteld dat niet recht bleek te liggen. En voorzien van nieuwe nette kitrand. Ook onze net nieuw opgeleverde gietvloer heeft geen krasje geleden onder de werkzaamheden van Lauwers. Ze zijn heel nauwkeurig te werk gegaan, echt vakmannen. Facturen en afspraken gaan ook erg netjes volgens afspraak. Je hoeft niet lang te wachten op antwoord, ze staan meteen voor je klaar. Bij Lauwers keukens heb je te maken met echte vakmensen, die er alles aan doen om bij jou een mooie keuken neer te zetten. Ze gaan voor 100% perfectie. Wat ons ook erg aansprak is de persoonlijke benadering, het meedenken. Je bent absoluut geen nummertje. Echt anders dan we bij de normale 'Mandemakers' jongens hebben meegemaakt. Ook na het plaatsen van de keuken zijn ze nog langs geweest om te kijken of alles naar wens was. Extra uitleg over apparatuur, niets was te gek. Ze nemen echt tijd voor je. Kortom een echte aanrader! Sowieso om even in de showroom te gaan kijken, daar staan al zo veel prachtige keukens!
“Heel goed aangepast”
Betreft Knulst Vloeren Door Taco Savenije op donderdag 29 aug 2019 19
Na het uitbreken van de oude vloer bleek de bestelde gietvloer geen optie. Na snel schakelen en herstellen ondervloer over gegaan naar een PVC vloer en binnen de geplande tijd opgeleverd zonder rustpunten. Top.
“Keurig”
Betreft Knulst Vloeren Door Esther Oosterman op zaterdag 6 jul 2019 19
Wij hebben een PU gietvloer Arturo gekocht en deze tijdens onze vakantie laten leggen. Zowel telefonisch als per mail werd er snel gereageerd op vragen van ons. Wij zijn heel tevreden met het resultaat, bij thuiskomst was alles klaar en keurig achtergelaten.
“Goed geholpen”
Betreft Knulst Vloeren Door Gina op dinsdag 2 apr 2019 19
Voor mijn eerste koophuis wilde ik een gietvloer laten plaatsen. Na bezoek aan Knulst was ik al overtuigd dat ik door hun de opdracht wilde laten uitvoeren, mede door alle reviews en het goede gevoel na de afspraak. Voor het plaatsen van de gietvloer ben ik goed geholpen met alle vragen die ik had. De vloer is prachtig geworden, ben er super blij mee.
“PVC vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Hanneke de Bakker op maandag 1 apr 2019 19
We hebben een PVC-vloer gekocht; eigenlijk gingen we kijken naar een gietvloer of, als tweede keuze, een houten vloer. Het huis dat we gekocht hadden, dateert van 1840 en had verschillende vloeren (hout op hout, plavuizen op een zeer ongelijke vloer en plavuizen die los lagen). Ze lagen ook niet allemaal op dezelfde hoogte. Na gedegen advies zijn we gegaan voor een PVC-vloer. Iedereen heeft enorm zijn best gedaan om goed advies te geven en om de vloer onder deze lastige omstandigheden te leggen. Het is uiteindelijk prachtig geworden. Bedankt!
“Prima gelegd”
Betreft Knulst Vloeren Door Willem54 op donderdag 28 mrt 2019 19
We hebben een pvc vloer voor de verdieping en een cementgebonden gietvloer voor beneden gekocht. Beiden zijn prima gelegd waarbij ook de ondergrond veel aandacht kreeg. Qua communicatie over de planning e.d. niets dan lof. Waren alle leveranciers maar zo! Ook in de uitvoering is alles super correct verlopen. We hebben nog plinten besteld en die waren er prompt de volgende dag met kit en al. Aanrader voor als je een goede vloer zonder verrassingen achteraf wilt hebben.
“Supermooi resultaat”
Betreft Knulst Vloeren Door Karin op zaterdag 8 sep 2018 18
We hebben een gietvloer laten leggen. Van het advies/contact in de winkel tot aan het leggen en de vragen na de tijd werden wij ontzettend goed geholpen! Het contact was altijd vriendelijk en informeel. En de vloer is super mooi geworden, zoals gehoopt!
FOTO VAN KARIN
Gietvloer
“Slechte uitvoering”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Bart Mooy op maandag 9 jul 2018 18
We hebben een keuken gekocht bij Grando Alexandrium. Service en meedenken tot aan definitieve offerte waren uitstekend. Uitvoering daarna ronduit slecht. Het begon met ongewenst schuiven in de planning maar goed dat kan gebeuren. De op ons losgelaten installatiemedewerkers die de leidingen en elektriciteit moesten verleggen waren duidelijk geen vaklui. Tekenden gaten in de muur op verkeerde plekken af en weigerden de afvoer op de juiste plek conform de afspraak aan te brengen. Het is dat mijn vrouw thuis was om grote ellende te kunnen voorkomen. De mannen ruimden vervolgens hun bouwafval niet op. De man die keuken zelf installeerde deed het stuk beter maar vergat afwasmachine op de afvoer aan te sluiten met als gevolg waterschade aan onze nieuwe gietvloer. Verkoopmedewerker heeft bij opleveringsgesprek alles kunnen zien en foto's gemaakt en daarbij ook nog bevestigd dat dit proces verre van vlekkeloos is verlopen. Maar deze medewerker is inmiddels uit dienst. We hebben Grando een aantal weken geleden een aangetekende brief gestuurd met onze klachten, verzoek tot afwerking laatste punten en een schadevergoeding gevraagd. Grando Rotterdam reageert hierop tot op heden gewoon niet. Inmiddels opgeschakeld naar rechtsbijstand. Buitengewoon teleurstellend en het niet reageren is ronduit onfatsoenlijk. En dat voor een keuken van 27k! Het is dat je geen nul sterretjes mag geven. Mijn advies: ver weg blijven van Grando Alexandrium Rotterdam!
“Cementgebonden gietvloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Boudewijn de Vin op maandag 9 jul 2018 18
Wij hebben een cementgebonden gietvloer bij Knulst gekocht. Goed ontvangst in de winkel, heel snel een scherpe offerte ontvangen. De vloer ligt nu een week of twee en we zijn erg tevreden over het resultaat en de inspanning van Knust
“Zeer tevreden”
Betreft George van Dijke Door Van Dijk op woensdag 13 jul 2016 16
Wij hebben bij ons nieuwbouw huis gekozen om de badkamer en toiletten casco op te laten leveren, omdat wij bij de bouwer van ons huis beperkt waren in onze keuzes. We hebben toen George van Dijke gevonden via Qasa.nl. Wij hebben samen met George van Dijke en Plieger onze ideeën verwerkt in een ontwerp van de badkamer. Wij wilden graag een gietvloer die door een andere partij is aangebracht en dit was ook geen probleem. Na de oplevering van ons huis is George van Dijke alle gemaakte afspraken nagekomen en de badkamer en toiletten zijn keurig gemonteerd. Ook de combinatie met een gietvloer is zeer geslaagd. We zijn zeer tevreden.
“Slechte service bij problemen”
Betreft Senso Gietvloeren Door R. Marks op zaterdag 10 sep 2022 22
Gietvloer in november 2019 door Senso gelegd. Ongeveer 150 vierkante meter. Ik ben zeer teleurgesteld in het resultaat. Op de begane grond zijn zogeaamde aders zichtbaar, over de hele breedte en lengte van de vloer. Ik wil hierover heel graag in gesprek met Senso, maar mijn mail wordt genegeerd en telefonisch word ik naar de mail verwezen. Ik voel mij hierdoor totaal niet serieus genomen en daardoor ben ik zeer teleurgesteld. Ik hoop nog steeds in contact te komen met Senso, maar eerlijk, dit is echt geen reclame. Het resultaat niet en de service tot nu toe is nog slechter.
FOTO VAN R. MARKS
“Ontzettend blij”
Betreft Next Level Gietvloeren Door Jacobiene op maandag 5 sep 2022 22
Van het begin tot het einde goede service! Ontzettend blij met onze gietvloer, nu wachten op onze onderhoud set zodat de vloer voor altijd mooi blijft!
“Een prachtige strakke vloer”
Betreft Coating Vloer Door S. Ramdat op woensdag 31 aug 2022 22
We hebben een gietvloer dit omdat dit een strakke vloer is zonder voegen. Het is een prachtige vloer. Nog wel even wennen omdat we hiervoor een tegelvloer hadden in onze woning.
FOTO VAN S. RAMDAT
“Een aanrader”
Betreft Senso Gietvloeren Door Evelyne op woensdag 18 mei 2022 22
Wij zijn heel erg blij met onze Senso gietvloer. In 2019 hebben wij de vloer laten leggen. Senso heeft ons goed kunnen adviseren (welke vloer en wat er moest gebeuren voordat de vloer geplaatst zou worden). Heldere communicatie en een nette manier van werken. Ik raad Senso bij aan iedereen die een gietvloer wil.
“Vloer na 10 jaar nog mooi”
Betreft Senso Gietvloeren Door Joost op dinsdag 17 mei 2022 22
Wij hebben nu al meer dan 10 jaar een vloer van Senso op onze hele bovenverdieping. In tegenstelling tot de gietvloer van onze buren waar scheuren en adervorming in is ontstaan, ligt onze vloer er nog prima bij. Daarnaast hebben wij ook het product wallcovering in onze badkamer. Een mooie combinatie van vloer en wandafwerking, dit ziet er ook nog top uit. Erg blij mee.
“Soepele communicatie”
Betreft Coating Vloer Door Joris Vermeij op vrijdag 13 mei 2022 22
Superaardige mensen en erg vakkundig. We zijn heel blij met onze nieuwe gietvloer in onze nieuwbouwwoning. Alle communicatie verliep soepel en er werd goed meegedacht.
FOTO VAN JORIS VERMEIJ
“Mijn advies: kijk verder!”
Betreft Keukencentrum Marssum Door Erik op vrijdag 18 feb 2022 22
Gemiste kans Keukencentrum Marssum. Hoewel de aanschaf vlot en constructief verliep, maken ze er nu echt een potje van. Er wordt niet proactief gecommuniceerd en ze reageren niet op e-mailberichten.

Levering was een drama! Twee prutsers die met vieze schoenen en een transport/trolley hondje zo de nieuwe gietvloer op gaan. Laten de koelkast doos vallen (deuk zijkant) en maken schade op de net geverfde de muur.

Als we zelf één week voor de installatiedatum contact zoeken, horen we ook dat 4 van de 7 apparaten niet leverbaar zijn. Is het probleem bij Siemens echt zo groot? Of heeft Keukencentrum Marssum gewoon niet tijdig besteld (ivm nieuwbouw is onze bestelling al 1,5 jaar bij ze bekend). Daar zit je dan, ingetrokken in je nieuwe huis zonder kookplaat, vaatwasser en koffiemachine.

Ook ontbreken er na de installatie afdekklepjes voor scharnieren en is er een verkeerde legplank geleverd. Ondanks onze verzoeken dit op te lossen, is er complete radiostilte.
“Zeer tevreden”
Betreft Motion Gietvloeren Door Martijn op vrijdag 24 dec 2021 21
Nadat de uitbouw gerealiseerd was, moest de bestaande gestucte gietvloer aangehecht worden. Lastig klusje om dit mooi te krijgen, maar na intensief en grondig vakwerk mag het resultaat er wezen. Weinig kleurverschil en ook het patroon in de vloer is enigszins in lijn met de bestaande vloer. Zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat. Dank hiervoor. :)
“Superstrak”
Betreft Coating Vloer Door Janneke Verhagen op vrijdag 5 nov 2021 21
Hebben in Oktober een gietvloer laten leggen door Coating vloer. De vloer van de buren zag er nog zeer goed uit na 10 jaar, daarom zijn we met ze in zee gegaan. Goede informatie gehad in de showroom en ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en de vloer superstrak een mooi gelegd, erg tevreden!
“Betonlook gietvloer”
Betreft Coating Vloer Door S. Hermsen op vrijdag 27 aug 2021 21
Er is pas een betonlook gietvloer bij ons aangebracht. We zijn twee keer in de showroom geweest en zijn daar zeer vriendelijk en coronaproof ontvangen en geholpen. De aanloop naar het opleveren van een schone vloer voorafgaand aan de werkzaamheden verliep met veel problemen en ook daarbij was er de nodige ondersteuning vanuit Coatingvloer. Zowel in advies als in de uitvoering. Het vrezen van de vloerverwarming verliep prima en werd secuur en netjes gedaan.
Tot slot het aanbrengen van de gietvloer. Ook dit werd met de grootste zorg uitgevoerd door vakmensen die er alles aan gedaan hebben om een perfecte vloer af te leveren. En dat is gelukt, we zijn er erg blij mee!! Uiteindelijk nog een mooie fles wijn ontvangen ter afsluiting van het geslaagde project :)
FOTO VAN S. HERMSEN
“Echt een aanrader”
Betreft Coating Vloer Door Pieter op maandag 28 jun 2021 21
Heel tevreden met het eindresultaat. Een strakke gladde pu gietvloer van 250m2. Goede begeleiding door Coatingvloer met duidelijke instructies. Komen alle afspraken na en zijn helder in hun communicatie. Alles probleemloos verlopen en ook netjes opgeruimd opgeleverd. Echt een aanrader!!
“Schitterend”
Betreft Senso Gietvloeren Door wouter van der Woerd op donderdag 17 jun 2021 21
In ons nieuwbouw appartement heeft SENSO een gietvloer gelegd in de kamer en keuken. De vloer is zo worden als wij van te voren hadden uitgezocht en in 1 woord schitterend!
Senso is nauwkeurig voor wat het legmoment betreft (meerdere vochtmetingen!) maar dat komt de vloer ten goede. Ze denken met je mee om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen afleveren. De specialist (Xander) die de vloer aangebracht heeft is een top-professional! De after sales is prima. SENSO: niet de goedkoopste maar wel absolute topkwaliteit!
“Erg tevreden”
Betreft Coating Vloer Door Mo Bokaie op woensdag 16 jun 2021 21
Wij zijn ook erg tevreden met onze PU gietvloer! Coatingvloer heeft ons goed geadviseerd en geholpen met het uitzoeken van de juiste vloer en kleur. De mannen die het komen leggen zijn ook erg vriendelijk en specialisten in hun werk.
FOTO VAN MO BOKAIE
“Negatieve ervaring”
Betreft Motion Gietvloeren Door De Rooij op vrijdag 11 jun 2021 21
Gietvloer gekocht voor onze woonkeuken. Het voortraject zijn wij vriendelijke geholpen in de showroom in Amsterdam. Ook toen onze verbouwing vertraging op liep was motionvloer hier soepel in. We hebben dit uiteraard wel tijdig aangegeven bij Motionvloer.

De ervaring tijdens het gieten vd vloer is voor ons een negatieve ervaring. Het was heel druk bij Motionvloer waardoor zij een werknemer die normaliter als 2e man werkzaam is naar ons hebben gestuurd die de boel nu moest leiden.( is ons verteld na het indienen van onze klachten) Deze meneer communiceerde niet tot nauwelijks en nam ons niet mee in het proces. Ik moest echt alles zelf vragen. Dan kreeg ik een kort antwoord. Eerste dag bleef al het afval staan. Vloerengieters reden zo weg zonder daar iets over te zeggen. Toen ik de volgende dag daar naar vroeg, kreeg ik wel een plausibel antwoord. Resten moesten uitharden, afval wordt daarna meegenomen. Begrijpelijk maar licht de klant in. Toen ze de eerste dag startte werden eerst overal foto's van gemaakt en de vloerenlegger keek bedenkelijk en gaf aan dat wat de werkvoorbereider met ons heeft afgesproken moeilijk word. Het leek of hij er geen zin in had en dat er foto's van te voren gemaakt worden om bij voorbaat maar ingedekt te zijn. Als klant kreeg ik hier een naar gevoel van.
Tijdens het gieten vd vloer zijn wij aanwezig geweest om de mix af te stemmen. De vloerenlegger gaf aan dat de vloer niet te druk moet worden. Ik gaf aan dat ik wel een mix heb gekozen en dat ik wel graag de vegen wil zien. De eerste emmer hebben we goed gekeurd en we hebben aangegeven dat de hele vloer zo gedaan kan worden. Tussendoor heb ik nog gekeken maar de vloer spiegelt zo erg dat ik als klant het niet kon zien. Van boven nog gekeken maar dit was door de spiegeling niet te doen. Als klant mag je er naar mijn mening op vertrouwen dat de vloerenlegger weet wat hij doet. Onze wensen hebben we immers kenbaar gemaakt. De mix in de vloer is nauwelijks te zien. Pas als de laatste laag erop gaat wordt de vloer dof en kan je de mate van mix pas goed zien. Echter is er dan niets meer aan te doen. Wij hebben het luik in de vloer mee laten gieten. Dit is lelijk gedaan terwijl je hier 150 euro extra voor betaald. De randen staan op en er is over de strippen heen gegoten.

Eigenaar van motionvloer is langs geweest om onze klachten te bespreken. Hij gaf toen aan dat de betreffende medewerker inderdaad communicatief niet vaardig is en dat dit jammer is. Door drukte is hij wel op deze klus gezet. Frans stelde voor om het luik en een andere overgang langs onze ensuite deuren netjes te maken. Een nieuwe vloer kon gestort worden maar dan moesten wij deze gewoon betalen 5200 euro. Uit coulance konden we dan 450 euro korting krijgen. Het mailverkeer vanuit motionvloer is dwingend en er op uit om het laatste geld wat ik achter had gehouden omdat de vloer niet naar volle tevredenheid is opgeleverd maar te krijgen. Er werd door motionvloer bepaald dat ik maar contant aan de vloerenlegger moest betalen als hij het luik netjes zou maken. Ook hier krijg ik een naar gevoel van. Uiteindelijk na veel mailverkeer die vanuit motionvloer steeds dwingender en onvriendelijker werd hebben wij het openstaande bedrag gecrediteerd gekregen ter finale kwijtschelding van de klachten. Daar is de vloer uiteraard niet beter van geworden. Als klant heb ik geen zin in juridische getouwtrek. Het is overigens ook niet wat je volgens mij als bedrijf wil. Hoewel Frans heeft aangegeven dat hij het fijn vind dat klanten kritisch zijn omdat het bedrijf hierdoor beter kan worden. Heb ik dit niet zo ervaren. Ik heb ervaren dat de klacht maar zo snel mogelijk moet worden opgelost en dat dit zo min mogelijk mag kosten voor Motionvloer.

Op de opdrachtbevestiging staat: wij hechten waarde aan dat niet alleen het uiteindelijke resultaat volledig naar uw tevredenheid is, maar dat ook het proces goed verloopt. U kunt daarom het volgende van ons verwachten:
*Planning. Onze werkzaamheden worden tijdig en volgens planning uitgevoerd
*netheid: uitvoerend personeel werkt netjes en schoon en laat geen rommel achter.
*communicatie: uitvoerend personeel is communicatief vaardig en houdt rekening met uw wensen.

Laat alleen het onderdeel planning goed gegaan zijn. De rest is voor verbetering vatbaar.
Kortom: geen tevreden klant. Ik zal het bedrijf daarom niet aanraden . Fouten kunnen gemaakt worden, dat kan, maar los het probleem dan serieus op. Kom niet met snelle voor motionvloer goedkope oplossingen. Dat is niet de manier om klanten echt tevreden te stellen.
“Heel veel dank”
Betreft Coating Vloer Door Robin Pasmans op donderdag 10 jun 2021 21
Het hele proces was super. Dit begon al met een enorme gastvrijheid om uitgebreid de mogelijkheden door te nemen, een goede offerte, duidelijke communicatie met betrekking tot de voorbereiding en het bezoek van onze woning om de laatste puntjes op de juiste voorbereiding te zetten. Alles is in staat gesteld om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, wat ook gelukt is. Gedurende het proces bleef de communicatie goed en mogen we nu gaan genieten van onze gietvloer. Heel veel dank aan het team van Coatingvloer
“Prachtig werk”
Betreft Senso Gietvloeren Door jeannette Middel op woensdag 9 jun 2021 21
Senso heeft prachtig werk geleverd. Duidelijke offerte en communicatie. Afspraken komen ze altijd na. De gietvloeren zien er perfect uit. Maar ook de wanden in de badkamer zijn we erg blij mee. Makkelijk onderhoud, geen voegen dus ook geen aanslag. Een beschadiging door ons eigen toedoen is tevens keurig opgelost. Met vriendelijke gr Jeannette
“PU gietvloer”
Betreft Coating Vloer Door Rosanne op zondag 6 jun 2021 21
Erg tevreden met onze PU gietvloer. Goed de tijd gekregen om te overleggen en de juiste kleur te kiezen. Ze kunnen hier goed in meedenken en zorgen verder dat alles prima verloopt. Vloer ziet er mooi uit en is makkelijk schoon te houden. Na het plaatsen 2 hele kleine plekjes te zien op een groot oppervlak, wat waarschijnlijk nooit helemaal te voorkomen is. Coatingvloer is achteraf ook goed bereikbaar om te adviseren en mee te denken.
FOTO VAN ROSANNE
“Super mooie gietvloer”
Betreft Coating Vloer Door Melanie op woensdag 12 mei 2021 21
Wij hebben een pu gietvloer laten plaatsen in lichtgrijs. Het is super mooi, we zijn er blij mee.
“Blij met het resultaat”
Betreft Coating Vloer Door Britte op dinsdag 20 apr 2021 21
We hebben voor onze nieuwbouw woning gekozen voor een design betonvloer beneden en een PU gietvloer op de eerste en zolderverdieping. We zijn met het resultaat van beide vloeren erg blij! De vloer beneden heeft een wat meer natuurlijke uitstraling door kleurverschil en lijnen. De vloer boven heeft een strakkere uitstraling. We zijn goed ondersteund in het maken van de keuze voor type vloer en de kleur.
FOTO VAN BRITTE
“Gietvloer ziet er niet meer uit”
Betreft Numan Vloeren Door Amanda op zondag 14 mrt 2021 21
Tot en met leggen heel positief geweest, meerdere malen in showroom geweest.

Echter na 3/4 jaar is er van service geen spraken. Geen goed advies gekregen en de gietvloer ziet er niet meer uit. (Duurste versie)
“Reuze tevreden”
Betreft Coating Vloer Door Peter Berger op woensdag 24 feb 2021 21
Direct na het bezoek aan Coating Vloeren is een gedetailleerde offerte aangeboden. Het opnamebezoek van de vloerspecialist in het appartement is keurig op tijd en zorgvuldig uitgevoerd. De uitvoer van de Gietvloerwerkzaamheden is uitstekend gedaan. We zijn reuze tevreden en genieten volop.
FOTO VAN PETER BERGER
“Vriendelijk geholpen”
Betreft Motion Gietvloeren Door Mirjam de Lange op dinsdag 16 feb 2021 21
Voor mijn praktijkruimte gekozen voor een PU gietvloer van Motionvloer in 2 kleuren grijs, gemêleerd. Heel erg blij mee. Voelt warm aan en ziet er chique en superstrak uit. Ik ben bij mijn keus heel goed en vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader!
“Goede service, goed advies en snelle levering”
Betreft Coating Vloer Door Maarten De kruif op zaterdag 13 feb 2021 21
Zeer tevreden over het eindresultaat van onze design betonvloer eco die wij besteld hebben bij Coatingvloer. Goede service, goed advies en snelle levering. Wij zouden onze volgende gietvloer zeker weer bestellen bij Coatingvloer.
FOTO VAN MAARTEN DE KRUIF
“Resultaat is echt perfect”
Betreft Senso Gietvloeren Door Han Koch op maandag 25 jan 2021 21
Voor een Senso Bcrete vloer gekozen in de kleur concrete, waarin nylon visnetten zijn verwerkt. Senso stelt veel eisen aan de voorbereiding van de vloer, maar ik moet zeggen dat het resultaat echt perfect is. Prachtig egaal met een mooie vleug en matte finish. En zonder haren, bubbels of ribbels. Ik denk dat het ook veel uitmaakt wie de vloer legt. Sander Buurman en zijn maat hebben jarenlange ervaring en dat is in het resultaat terug te zien! We zijn heel blij met onze prachtige gietvloer
“Tevreden over het eindresultaat”
Betreft Coating Vloer Door Bastiaan op maandag 25 jan 2021 21
Voor onze nieuwe huis hebben we op twee verdiepingen gietvloer laten plaatsen door Coaringvloer.nl. We zijn erg tevreden met het eindresultaat! De begeleiding vooraf en hulp bij het kiezen van de kleuren was perfect.
FOTO VAN BASTIAAN
“Krassen in vloer”
Betreft DTZ Gietvloeren Door karin roest-uyland op vrijdag 22 jan 2021 21
Wij hebben ook slechte ervaringen met de gietvloerstunter. Onze vloer zit helemaal vol krassen, was na 1 jaar al fors beschadigd bij normaal gebruik. we zijn met z'n tweeen. Er staat dat je garantie hebt, maar als je foto's stuurt, zeggen ze dat dit niet onder garantie valt.
FOTO VAN KARIN ROEST-UYLAND
“Blij met de vloer”
Betreft Senso Gietvloeren Door I. Hendriks op woensdag 20 jan 2021 21
Een gietvloer in de woonkamer en in de hal. Ziet er mooi uit. Met Senso is het prima communiceren en houden ze zich aan de afspraken. Ben blij met de vloer.
“Duidelijk”
Betreft Coating Vloer Door Olav de Roos op woensdag 6 jan 2021 21
Goed en duidelijk advies voor een super resultaat! Wij zijn blij met onze gietvloeren. Design beton op de begane vloer en PU op zolder/badkamer.
“Blij met de vloer”
Betreft Motion Gietvloeren Door A.H. Peters op donderdag 24 dec 2020 20
Beste heren van Motion Gietvloeren, ik ben blij met mijn vloer! Duidelijke en ruime showroom waarin jullie goed advies gaven. Ik kon verschillende samples meenemen en dat kwam goed van pas. Er werd door jullie duidelijk uitgelegd hoe de vloer wordt gelegd en wat er bij komt kijken. Nu de vloer netjes ligt ben ik er tevreden mee, ook in het gebruik. Tevens was de prijs ook uiterst concurrerend. De eerste kennis van mij heeft nu ook al een vloer bij jullie gekocht. Ga vooral zo door. Mvg A. Peters - Uithoorn
“Fijn bedrijf”
Betreft Coating Vloer Door Natalie van Beusekom-Bogaard op dinsdag 24 nov 2020 20
Heel fijn bedrijf om samen mee te werken. Fijne mensen die je helpen. Niets is te veel een afspraak was steeds zo gemaakt. Iets op het laatste moment wisselen, geen probleem. De mannen zelf gieten zeer netjes en denken ook mee met wat jij als klant vindt. De vloer zelf is zeer mooi uitgepakt. Zijn er erg blij mee en raden coatingvloer aan iedereen aan die op zoek is naar een gietvloer.
FOTO VAN NATALIE VAN BEUSEKOM-BOGAARD
“Goeie service”
Betreft Motion Gietvloeren Door Rick op dinsdag 10 nov 2020 20
Dit was de tweede keer dat ik motion de opdracht gaf tot het verzorgen van mijn gietvloer. Waar de eerste keer vlekkeloos verliep, was de tweede keer wel iets minder vlekkeloos. Vanwege drukte kon de ondergrond pas laat in het proces worden gecontroleerd, bij controle bleek dat er toch nog 3mm extra egaline op de vloer moest. Door de extra droogtijd liep de hele planning in het 100. Maar door de flexibiliteit van het team van motion hebben we het toch allemaal nog binnen de deadlines geregeld. Een van de gieters (Jan) heeft zelfs zijn weekend opgeofferd om de deadline toch nog te halen. Goeie service is eenvoudig als het allemaal vlekkeloos verloopt, maar onbetaalbaar als dit niet het geval is. Top job @Motion Gietvloeren!
“Prima in orde”
Betreft Senso Gietvloeren Door Verloop op dinsdag 20 okt 2020 20
Erg tevreden met onze gietvloer in onze nieuwbouw woning. Naadloos en strak eindresultaat. Wij hebben gekozen voor een fusion vloer. Deze is professioneel aangebracht, met een mooie subtiele 'veeg' erin. Een puntje achteraf is naar tevredenheid opgelost. Goed geholpen, aftersales prima in orde.
“Gietvloer aankoop”
Betreft Senso Gietvloeren Door ten Houte de Lange op donderdag 10 sep 2020 20
Goede ervaring. Waren informatief, vriendelijk en zeer behulpzaam. Begeleiding ook zeer goed. Hebben een gietvloer gekocht soort Grain.

Aanvulling ontvangen 10 september 2020: Vloer is inmiddels naar tevredenheid geplaatst.w
“PU Gietvloer Green Line”
Betreft Coating Vloer Door Frits op donderdag 27 aug 2020 20
Bijzonder vriendelijk en goed advies; snelle en efficiënte afhandeling van admin en een super mooie vloer waar we super blij mee zijn!

Aanvulling ontvangen 27 augustus 2020: Wij hebben de PU Gietvloer Green Line gekocht in een betonlook voor ons nieuwbouw huis. Twee weken geleden gelegd en het is erg mooi geworden!
“Prima zaak”
Betreft Eemland Vloeren Door Corina Wouterse op maandag 3 aug 2020 20
Een mooie pvc-vloer uitgezocht bij Eemland Parket/Eemland Vloeren. De verkoper dacht op een prettige en eerlijke manier mee over wat mogelijk was in mijn woonkamer. Over de begane grond wilde ik over de bestaande gietvloer heen een andere vloer. Ik mocht een aantal stalen meenemen zodat ik thuis kon bekijken wat ik er van vond. Uiteindelijk mijn keuze laten vallen op een mooie lichte pvc houtlook voor de woonkamer en antracietgrijze tegels voor de hal en keuken. De verkoper maakte ter plekke de offerte en berekende ook nog even wat de prijs zou zijn wanneer ik voor hout zou gaan. De verkoper -hoewel een hout-liefhebber :)- gaf aan dat ik in mijn situatie echt beter af zou zijn met pvc. Een afspraak om de vloer te leggen was snel gemaakt. Eén werkdag voor de vloer gelegd zou worden ontving ik de factuur met daarin het verzoek om een 50% aanbetaling. Het resterende deel bij oplevering en in mijn optiek niet meer dan redelijk. De vloer is in twee dagen gelegd, keurig vakwerk, vriendelijke mensen. Bij oplevering bleek dat er net iets te weinig plinten en afwerking besteld was dus dat zou snel volgen. En dat is vandaag gebeurd; geleverd, geplaatst: alles weer volgens afspraak. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik Eemland Parket een hele prima zaak vind en een aanrader voor als je op zoek bent naar vakmanschap, heel veel keuze, eerlijke adviezen en goede begeleiding gedurende het proces.
“Zeer tevreden”
Betreft Senso Gietvloeren Door Andre van Zijdveld op donderdag 16 jul 2020 20
Senso heeft bij ons de woonkamer (gietvloer) en badkamer vloeren gedaan als ook wall covering in badkamer. We wilden geen tegels en dit is een erg mooi alternatief geworden. De vloeren en muren zijn met veel perfectie aangebracht en zelf de stucstop in woonkamer was geen probleem. Ook de after service was goed en werden tijdig en snel geholpen. Zeer tevreden klant dus.
“Geen aanrader”
Betreft Senso Gietvloeren Door H. op zaterdag 11 jul 2020 20
2,5 jaar hebben wij nu een gietvloer van Senso. Al na een week ontstond er adervorming, waarover wij direct aan de bel getrokken, maar nooit reactie gehad. Slechte klantenservice. Vervolgens hebben wij zoveel hectiek om ons heen gehad dat we het maar geaccepteerd hebben gek genoeg. Wat ons ook altijd opviel was de mate van glans op de vloer die we in de winkel niet hebben gezien. Niet mooi. Pas vandaag werd ik bij iemand anders met een pracht gietvloer geconfronteerd die zo mooi mat was dat ik ineens weer de frustratie voel over het feit dat we veel geld hebben gestoken in iets dat niet aan de verwachtingen voldoet. Ik zou senso zeker niet aanraden.
“Nieuwe gietvloer”
Betreft Motion Gietvloeren Door Ronald op donderdag 25 jun 2020 20
Een prachtige gietvloer laten aanbrengen. Goede service en fijn contact met medewerkers van Motion Gietvloeren.
“Prettig gegaan”
Betreft Motion Gietvloeren Door F.R.M. Meester op dinsdag 9 jun 2020 20
Er is een mooie gietvloer prachtig uitgevoerd. Ook daarna is men op een prettige en juiste manier met de garantievoorwaarden omgegaan. Heel erg tevreden.
“Geen aanrader”
Betreft Coating Vloer Door Casper vd meij op woensdag 6 mei 2020 20
Wij hebben 2 jaar geleden voor de woonkamer voor woonbeton gekozen. En voor de bovenste verdiepingen voor een gietvloer. Met het woonbeton zijn we wel blij mee,al is het wel dat als je een glas laat vallen toch wel een put in de vloer komt(had het toch sterker verwacht) En we hadden een lekke bloempot,dus een kring in de vloer die er niet meer uit gaat. Wel een beetje onze eigen schuld. De gietvloer die boven ligt is na 2 jaar ene krassenzee. Zelfs als je kind met Lego speelt veroorzaakt dat al krassen. Of als je per ongeluk met een wasmand schuift,maakt dat ook al krassen. Van Coatingvloer adviseerden ze ons om overal viltjes onder te doen(zelfs onder je wasmand). Ik raad deze vloer dus niet aan. Wij twijfelen dus na 2 jaar al om er een vloer overheen te leggen.
FOTO VAN CASPER VD MEIJ
Deel vloer
“Bij klacht uitstekende service”
Betreft Motion Gietvloeren Door Jan Arends op vrijdag 17 apr 2020 20
Wij hadden een klacht over onze gietvloer. Na diverse onderzoeken en gesprekken naar de mogelijkheden heeft Motion dit uitstekend opgelost.
“Prachtig”
Betreft Motion Gietvloeren Door Cees van der Wal op donderdag 2 apr 2020 20
In ons gerenoveerde huis uit 1749 heeft Motion Gietvloeren een prachtige gietvloer gelegd. Strak en prachtig afgewerkt. Ook het traject van eerste bezoek aan de showroom tot aan de uiteindelijke aflevering verliep plezierig en professioneel. Alles keurig volgens planning. Super allemaal. Nu 1 jaar verder ligt de vloer er nog super bij.
“Totaal niet tevreden”
Betreft Senso Gietvloeren Door M. Sleg op zondag 29 mrt 2020 20
De eerste vloer is 'mislukt'. Er zaten vegen onder de toplaag. Dus moet de toplaag eraf geschuurd worden. Toen schuurden ze zo diep dat de gietvloer dusdanig beschadigd was dat de hele gietvloer opnieuw gegoten moest worden. De kosten van de verhuizer die ingezet moest worden om onze meubels weg te halen en op te slaan... daar deden ze heeeeeeel moeilijk over. Uiteindelijk is het, tegen de afspraak in, zogenaamd 'verrekend'. We hadden geen keuze, want in hun voorwaarde staat dat ALLES betaald moet worden, voordat er überhaupt iemand komt plaatsen. De uiteindelijke vloer: er zitten wel 40 haren in! Die zijn met een pincet verwijderd door de legger, maar je zit het 'litteken' nog. Reactie: jammer. Ook in het begin is het veel mis gegaan. De vloer die we hadden uitgekozen, bleek twee weken voor levering niet meer te bestaan. Dus ging ik naar de showroom om te overleggen. Ik werd niet aangekeken door de verkoper, die met een klant bezig die nog moest kopen. De arrogante houding. Ik kreeg een andere vloer aangeboden. Het was totaal niet de kleur die we wilden. Er is veel heen en weer over gecommuniceerd, op een nare toon van Senso uit. Toen ze doorhadden dat we geen genoegen namen met een 'dan maar die-keuze', kon de door ons uitgezochte vloer (maanden terug) ineens wel.
Door een medewerker ben ik telefonisch steeds belachelijk behandeld. De eigenaar vond dit heel vervelend en kwam persoonlijk langs om het gesprek aan te gaan. Hij beloofde mij, omdat er zoveel was misgegaan, dat hij het aanspreekpunt zou worden. Daarna heb ik nooit meer iets van hem gehoord. Kortom een uitzonderlijk dure vloer, waar ik hoge verwachtingen van had. Nu wel de kleur die we wilden, maar met beschadigingen. Tijdens het aanbrengen van de tweede vloer zijn er ook beschadigingen gemaakt aan de stalen puien en aan de keuken. De legger heeft dit proberen weg te poetsen. Dat hoorde bij het risico ...
“Super service na 6 jaar”
Betreft Motion Gietvloeren Door Arjan de Munnik op zaterdag 14 mrt 2020 20
In 2014 in contact gekomen met Motion Vloeren en hier een gietvloer aan geschaft. Zij zijn echt de specialisten in dit vak, vanaf de zeer vriendelijke ontvangst tot aan het eind resultaat blijven ze je op de hoogte houden. Zeer betrokken personeel. De vakspecialist creëert na overleg een plaatje van een vloer. Na 6 jaar is de vloer nog in perfecte conditie, ik heb 3 kleine kinderen en die spelen er met veel plezier op. D.m.v. vloerverwarming heerlijk warm aan de voetjes. Wil je een unieke vloer, ga langs bij Motion Vloeren. Super service.
“Betonlook gietvloer”
Betreft Motion Gietvloeren Door Thor Kroeze op woensdag 5 feb 2020 20
In de keuken gekozen voor een PU gietvloer met een betonlook en deze is naar tevredenheid gelegd. Ik zou Motionvloer zeker aanraden.
FOTO VAN THOR KROEZE
Aan het werk
“Erg zakelijk”
Betreft Coating Vloer Door Sandra Leiderdorp op woensdag 8 jan 2020 20
Wij hebben begin dit jaar pu gietvloer laten gieten in onze nieuw bouw woning. Te aanhang bedrijf en ze laten je heel vroeg al een overeenkomst tekenen. Het is een wurg overeenkomst zodat je altijd de pineut bent. Naarmate het dichter de oplevervdatum kwam en de inspecteur Arno kwam werd het dramatisch. Wij betalen 10.000€ voor het hele huis maar ze doen werkelijk niets anders voor je dan vloer leggen. Je moet alles van te voren zelf regelen. De mensen die de vloer leggen zijn geweldig en leveren mooi werk. Al moet ik zeggen dat ik overal vlekken heb die ik niet weg krijg. Denk aan vlek van kerrie saus of frambozen! Voor repareren scheuren vragen ze belachelijk veel geld. Het heeft ons en onze buren veel stress gegeven. Niet flexibel, niet communicatief en super zakelijk.
“Goed gegaan”
Betreft Van Ginkel Keukens Door Murat en Marianne op maandag 16 dec 2019 19
Bij Van Ginkel hadden we gelijk het juiste gevoel, hetgeen grotendeels te danken is aan Remco, de relaxte verkoper die je niets opdringt, goede uitleg geeft over alle mogelijkheden en bovenal heel geduldig is. Omdat wij voor het eerst een nieuwe keuken kochten, zijn we gedurende het aankoopproces regelmatig van gedachten veranderd ten aanzien van het ontwerp, maar de nieuwe inzichten werden telkens met veel begrip verwerkt. De montage ging ook soepel; er is netjes gewerkt, zonder schade aan te brengen aan mijn nieuwe gietvloer. In een paar dagen zat de keuken erin. Kleine mankementen aan het begin werden gelijk voortvarend opgelost, door ofwel zelf te verhelpen, dan wel direct contact te leggen met de leverancier, die vervolgens ook direct in actie kwam.
FOTO VAN MURAT EN MARIANNE
Keuken met eiland
“Zeker een aanrader”
Betreft G-vloeren Gietvloeren Door Peter Braams op zaterdag 14 dec 2019 19
Wij hebben een gietvloer gekocht en zijn zeer tevreden over het resultaat en de service van het bedrijf. Zeker een aanrader.
“Zeer tevreden”
Betreft Coating Vloer Door Ineke Beuse op vrijdag 1 nov 2019 19
Mijn betonlook gietvloer is prachtig geworden. Grijs gemêleerd. Grote complimenten voor de uitvoerende (Tsjechische) vakmensen. Zwaar fysiek werk tot een kunst verheffen is gebeurd hier. Ondergrond waren plavuizen met vloerverwarming. Dit moest eerst geëgaliseerd worden. Na projectbezoek kleine kostenverhoging ivm extra hoge egalisatie. Voorlichting in de showroom was ook ruim voldoende. Minpunt is dat het volledige bedrag vooraf betaald moet worden. Dat heb ik bij geen enkele andere verbouwingsproject gehad. Meestal 10-20% betaling na oplevering. Verder zeer tevreden.
“Zeer tevreden”
Betreft New Brand Gietvloeren Door J. Snoeren op woensdag 9 okt 2019 19
New Brand Gietvloeren heeft bij ons een mooie gietvloer in huis gelegd. In de showroom hebben ze de tijd genomen om mee te denken en ons te adviseren en het uiteindelijke resultaat is super! Wij hebben helaas door tegenvallers de legdata van de gietvloer een aantal keer uit moeten stellen maar dit was geen probleem. Wij bevelen New Brand Gietvloeren iedereen aan.
“Netjes omgegaan met annulering”
Betreft Motion Gietvloeren Door L.M. van Rijn op zondag 6 okt 2019 19
Voor onze nieuwbouwwoning hadden wij gietvloer bij Motion uitgezocht en zijn top geholpen door Gerwin Hazeleger. Toen zij deze gietvloer wilden gaan leggen constateerde Motion dat onze cementdekvloer doordat de warmteleidingen waren gaan drijven totaal ongeschikt bleek te zijn en zij geen garantie konden geven. De aannemer Ouwehand Bouw keurde het wel goed en waren niet bereid dit probleem voor ons op te lossen. wij zaten dus tussen twee vuren in. Zo werden wij gedwongen om een ander soort vloer uit te zoeken. Motion heeft er nog extra tijd en energie ingestoken maar het mocht allemaal niet baten. Motion was zeer coulant en stortte het aanbetaalde bedrag min de door hun gemaakte kosten snel aan ons retour. Wij vinden Motion dan ook een top bedrijf en zullen hen aan iedereen aanbevelen.
“Leuk bedrijf”
Betreft Coating Vloer Door wouter op donderdag 26 sep 2019 19
Een gietvloer en een betonnen vloer gekocht. erg goede service vanaf verkoop tot uitvoering. de vloer ziet er echt schitterend uit! leuk bedrijf ook
“Niet de beoogde kwaliteit”
Betreft Senso Gietvloeren Door Jo Bussens op zondag 15 sep 2019 19
In 2016 lieten we een gietvloer plaatsen door Senso, over het verkoopproces niks op aan te merken. Dit verliep allemaal vlot, pas na het versturen van de bestelbon begon de communicatie steeds slechter te worden. Na een plaatsbezoek kregen we een meerprijsofferte om enkele puntjes nog op te lossen zodat de vloer er super strak zou uitzien. Hier zijn we dan ook mee akkoord gegaan. Na het plaatsen van de vloer, merkten we toch al enkele puntjes op die niet volgens wens waren. Deze zijn dan ook na een moeilijke communicatie deels "opgelost" (lees gecamoufleerd). Toch moeten we nu na 3 jaar constateren dat de vloer nog steeds niet voldoet aan de beloofde kwaliteit. Toen we vertelden dat dit er toch wat anders dan in de showroom was, kregen we het antwoord dat dit showroomkwaliteit is en niet toegepast wordt in de praktijk. Zo zitten we met verkleuringen in de vloer, barsten, niveauverschillen, blaasjes, een douchegoot die niet past door te veel verf in de goot, enz..... na nog enkele keren contact hebben we niks meer terug gehoord. En was het uiteindelijke antwoord; "Wat betreft de vloer zelf: deze is juist aangebracht. Ik kan daar in eerlijkheid niets anders van zeggen. De kwaliteit is mooi, de afwerking goed, evenals de detailafwerking" . Beoordeel zelf de foto's of u dit als correct en mooi kan ervaren, dit zijn er maar enkele van de vele fouten. We zullen de vloer wss terug laten herdoen doen een firma die wel weet waar die mee bezig is.
FOTO VAN JO BUSSENS
Scheur in vloer
“Praktijk is minder”
Betreft Motion Gietvloeren Door Gerrie Hekman op maandag 9 sep 2019 19
In het huis van onze dochter werd standaard een gietvloer gelegd. We werden uitstekend geholpen en geadviseerd in Amsterdam met betrekking tot de mogelijkheden. De praktijk vond ik minder, we hadden gekozen voor een gevlinderde vloer en het idee was dat bij de eerste gietsessie je aanwezig kon zijn om de mate van vlindering aan te geven. Dat hebben we gedaan zijn er zelfs de hele sessie bij gebleven, maar emmer na emmer verlies jij (en de gieter) het overzicht of je moet er met een drone boven gaan hangen. Het uiteindelijke resultaat zie je pas als het uitgehard is en er eigenlijk niks meer aan te doen valt en dat was voor mij persoonlijk een beetje teleurstellend. De overgangen van de emmers waren duidelijk zichtbaar, een deel was niet goed uitgevloeid waardoor er een lichte bobbel voor een deur zit en het en der puntjes en stippen. Bij de daadwerkelijke oplevering werd alles afgedaan met tja het is handwerk, dan mag er een bepaald percentage aan oneffenheden en kleurverschillen in zitten. Ik denk dat het product ten onder gaat aan zijn eigen succes, door een tekort aan vakmensen voor het gieten. Als ik een advies mag geven, kies voor een monovloer om zo min mogelijk overgangen van de emmers te zien en er mijns inziens voldoende mate van vlindering overblijft.
“Niet mee in zee gaan”
Betreft Senso Gietvloeren Door rick op vrijdag 21 jun 2019 19
Senso gietvloer gekocht. Na een jaar op 40% van de vloer adervorming. tevens is de vloer dof en vertoont overal strepen. met name de aftersales/garantie is waardeloos!!! Ga niet met Senso in zee. Enige advies dat gegeven wordt is een nieuwe vloer die dan in zijn geheel betaald moet worden. Tevens werkt senso met Zzp ers die de vloeren leggen. zij geven geen garantie.
“Gietvloer”
Betreft Motion Gietvloeren Door MD op woensdag 19 jun 2019 19
Via motion vloer hebben we onze gietvloer mix laten doen. Zeer strak resultaat met super after service. Er wordt echt meegedacht in oplossingen.
“Aanrader”
Betreft NDR Keukens Door Kees van Doorn op maandag 13 mei 2019 19
Voor onze nieuwbouw woning zijn we vorig jaar op zoek gegaan naar een moderne keuken met als voornaamste eisen; juiste prijs/kwaliteit, goed advies en prettige omgang met de verkopende partij. O.b.v. die onderdelen werden we getipt door een kennis om eens te gaan kijken bij NDR keukens. Vanaf het eerste moment was het gevoel goed, werden onze wensen in 2 vervolg gesprekken perfect omgezet naar een mooie keuken op papier en volgde conform planning een zeer nauwkeurige uitvoering in onze woning met een resultaat zoals we dit voor ogen hadden. Zeer prettige samenwerking dus, met een super resultaat (en ook nog eens binnen een zeer interessant budget). Aanrader! Wat ons tevens opviel was de mooie combinatie met de gietvloeren die bij NDR in de nieuwe showroom.
FOTO VAN KEES VAN DOORN
Keuken met eiland
“Transparant”
Betreft Sinck en Ko Gietvloeren Door Martijn Nagel op zondag 10 feb 2019 19
Heb een polyurethaan Gietvloer in 2 kleuren in Mijn Woning. Erg mooi geworden. Uitvoerders waren bekwaam,netjes en Vakkundig! Mijn project was enkele keren uitgesteld door de Bouw! Sinckko Gietvloeren bewoog flexibel mee! Dat was erg Prettig! Ik beveel dit bedrijf aan!
FOTO VAN MARTIJN NAGEL
Gelegde gietvloer
“PU Gietvloer”
Betreft Coating Vloer Door I Hogenberg op donderdag 24 jan 2019 19
PU Gietvloer ligt er eindelijk in! We zijn superblij met het eindresultaat, precies zoals we hadden gehoopt. In de showroom zijn we altijd fijn en vriendelijk geholpen. Met de vertraging van onze nieuwbouwwoning hebben we een aantal keren de datum voor het gieten van de vloer moeten verplaatsen, fijn dat hier altijd al een beetje rekening mee wordt gehouden (tegenwoordig helaas waar we veel mee te maken hebben). Het team dat de vloer komt plaatsen was erg professioneel en fijne communicatie (elke dag werden we op de hoogte gehouden van de fases) Als ik 1 tip mag meegeven is het dat er wellicht iets meer moet worden stilgestaan bij de huidige ondergrond. Voor de rest top en gaan we flink genieten van deze vloer!
“Niet tevreden”
Betreft Sinck en Ko Gietvloeren Door Richard op maandag 24 dec 2018 18
Wij hebben helaas ook op meerdere vlakke een zeer slechte ervaring met de gietvloer specialist Sinck&ko uit ijburg. De dame die daar op kantoor de bedrijfsvoering uitvoert is op ze zachts gezegd zeer onprofessioneel en zeer defensief, je kan niks met haar bespreken of je krijgt meteen de wind van voor. Ze kan geen vorm van kritiek aanhoren, en dat terwijl ze zelf de fouten maakt. bv. De dame had verstek laten gaan bij het versturen van de factuur voor de 2e betalingstermijn van 40%. Vervolgens kreeg ik een onprettig telefoontje dat ik nog niet de 40% had overgemaakt en dat als ik dat niet per direct zou overboeken het werk gestaakt zou worden, en dit zonder vragen te stellen zoals; Meneer, wij hebben de 40% nog niet mogen ontvangen, klopt dit? of Heeft u onze 2e factuur reeds ontvangen? Mag ik u vriendelijk verzoeken het bedrag over te maken? Neeeee, die communicatieve vaardigheden ontbreken bij deze dame! Verder kan ik melden dat het bedrijf naar mijn idee met restmateriaal van andere projecten de vloer bij ons heeft gegoten en daar ben ik niet zo blij mee! Je verwacht toch wel dat de prijs die je betaald berekend is op een hoeveelheid materiaal die op jouw project nodig is, maar ze kunnen wellicht een beetje kosten drukken door restjes van andere projecten te gebruiken. Nou, als je het daar van moet hebben. Verder is er geen enkele vorm van nazorg of contact over het geleverde project. Geen vraag of alles naar wens is, geen vraag of de geleverde vloer aan de kwaliteitseisen voldoet, er is niemand die de vloer oplevert en hem zelf inspecteert of het is wat ze zelf ervan verwachten (geen eigen kwaliteitscontrole). Dus wees gewaarschuwd.
“Gietvloer aankoop”
Betreft DRT Gietvloeren Door Bas op dinsdag 30 okt 2018 18
In 2016 een gietvloer gekocht bij DRT, voor zowel de badkamer als keuken. Wij hebben hetzelfde meegemaakt als alle anderen die hier hun verhaal schrijven. Op de badkamer kwamen er blaasjes op de vloer. DRT dacht dat het een lekkage was, maar het bleek restvocht te zijn (na een onafhankelijke onderzoek). De dame in kwestie van DRT ging uiteindelijke akkoord om dit te herstellen. Nu gaat de vloer in de keuken scheuren en wederom is het iemand anders zijn schuld. De vloer is niet goed gelegd, want bij het minst op geringste gaat de bovenlaag er direct af. De coating is niet goed. Krijg net een mail dat de afspraak om te komen kijken is afgezegd en ik moet de schade meer elder verhalen. Kortom, geen service en alles afschuiven en totaal geen verantwoordelijkheid nemen.
“Positief”
Betreft DRT Gietvloeren Door Stokwielder op donderdag 18 okt 2018 18
Wij hebben een PU vloer van DRT gietvloeren laten gieten. Super gegoten, netjes, vriendelijke professionele mensen. Ik herken niets in de vorige reviews! Communicatie, vlot en uitstekend. Mijn zoon heeft kras in gietvloer gemaakt, gemaild meteen antwoord en zo professioneel verholpen dat je er niets van ziet. Onze gietvloer is schitterend en ik zou DRT aan iedereen aanraden.
“Vloer met banen”
Betreft Senso Gietvloeren Door wilson op vrijdag 21 sep 2018 18
Wij hebben recent een sensovloer laten leggen. Wij wilden een mooie, onderhoudsvriendelijke sterke gietvloer, niet vlek en niet krasgevoelig. Kosten nabij 16.000 euro voor circa 110 m2 superquartz bardiglio. Dit vonden wij het waard voor een vloer die aan bovenstaande wensen voldeed. In eerste instantie maakte het bedrijf een goede professionele indruk, maar in het proces dat de vloer gegoten moest worden verliep de communicatie slecht. Nadat de vloer werd opgeleverd zag je banen in de vloer, die bleken veroorzaakt door de schuurmachine waarmee ze de vloer slijpen. Na contact te hebben gezocht met Senso om dit te melden, gaven ze aan dat ze dit niet hadden vernomen van de persoon die de vloer gelegd had. Een totaal klantonvriendelijke reactie en je voelt je als klant niet serieus genomen en het voelt alsof je moet vechten voor je gelijk. En dat voor een vloer van 16.000 euro (het bedrag dient overigens weken voorafgaand aan het leggen volledig betaald te worden)! Uiteindelijk kwam Senso zelf toch snel een kijkje nemen en daar is wel adequaat op gehandeld. Men kwam dezelfde dag nog en geconstateerd werd dat er inderdaad zichtbare banen in de vloer zaten. Maar ook hier viel de communicatie tegen. Wij hadden een vloer in de showroom in Amsterdam gezien en die vloer hebben wij gekozen en voor betaald. Als reactie kregen wij: '' oh dus u wilt showroom kwaliteit? Maar showroom kwaliteit kost meer tijd om te maken/realiseren. Dat betekent dat er extra geschuurd moet worden.'' Uiteindelijk is de vloer de volgende dag opnieuw geschuurd, dit keer met grote concentrische machines en opnieuw gelakt. Ze zijn toen de hele dag tot 21:00 uur bezig geweest. We waren blij dat er adequaat en zo snel gereageerd werd. Alleen teleurgesteld over de gebrekkige empahtische communicatie en dat je als klant moet vechten voor je gelijk. De vloer ligt er nu, 2,5 week. het is echt een mooie vloer en de vloer voelt prettig aan. De vloer is prima hersteld. Maar in de korte tijd dat we er wonen zijn de eerste krassen al verschenen en dat ondanks viltjes die we onder meubels hebben geplaatst (ook besteld bij floorfriendly). We letten er echt goed op, maar vinden de vloer helaas erg krasgevoelig. Natuurlijk houdt je er rekening mee dat er na een paar jaar een paar krassen kunnen ontstaan, maar niet al in 2,5 week. Ik heb hierover ook contact opgenomen met Senso en men laat weet dat ze hiermee gelukkig nauwelijks/geen ervaring mee hebben. Ik kreeg een nogal verbaasde reactie. Wel gaat de vloer naar verloop van tijd leven en na 8 jaar kunnen ze de vloer een opfrisbeurt geven.

Ik heb natuurlijk geen ervaring met andere bedrijven en gietvloeren, maar als we dit allemaal geweten hadden, dan hadden wij niet voor deze Sensovloer gekozen, maar voor een veel goedkopere vloer met een betere prijs-kwaliteit verhouding en bij een bedrijf dat klantvriendelijker communiceert met klanten. Ook over de kaasgevoeligheid van de vloer zijn wij erg teleurgesteld. Ik ga nu proberen met een middel scratchfix, of ik de krassen minder zichtbaar kan maken.....
FOTO VAN WILSON
Gietvloer
“Uitstekend begeleid”
Betreft Coating Vloer Door Pim Giel op dinsdag 21 aug 2018 18
Best spannend om een gietvloer te nemen als je er niks van af weet. De begeleiding van Coatingvloer.nl was echter uitstekend. Veel begeleiding en vooral de controles en de bezoeken thuis om te checken en de adviezen vonden we erg prettig.
“Niet tevreden met resultaat”
Betreft Motion Gietvloeren Door Roland op maandag 25 jun 2018 18
Wij hebben een cementgebonden gietvloer besteld en op 1 kamer is deze totaal anders dan de andere ruimtes. We begrijpen dat er onderling enig verschil kan ontstaan echter is dit bij 1 slaapkamer wel heel anders (vinden ze zelf ook!). Alsof het product te dun is gemengd of zoiets. Na herhaaldelijk ons beklag gedaan te hebben bleef Motion bij hun standpunt dat het een natuurproduct is en dat er niets aan te doen is.....klant is koning, hier niet! Vervolgens hebben ze wel aangeboden om een klein bedrag in mindering te brengen op het maken van dilatatie voegen om eventuele scheurvorming te voorkomen (normaal € 120 per strekkende meter, voor ons € 85 echter was op de 'kortingsfactuur het aantal meters niet 11 maar 13 geworden, afromen op de korting?) Toegezegd was om alle randstroken nog af te werken met kit. tot op heden is dit niet uitgevoerd en alleen op de begane grond verdieping gedaan.
FOTO VAN ROLAND
Vegen bij gietvloer
“Goede keuken maar gietvloer beschadigd”
Betreft Het Keukenhuis Door Ruud op dinsdag 15 mei 2018 18
Keuken gekocht daar was niks mis mee, bij plaatsing echter mijn net nieuwe gietvloer beschadigd door de monteurs, die door onzorgvuldig afdekken krassen op mijn vloer hebben gemaakt. Er werd als excuus gezegd dat het een kwetsbare vloer is dus daar konden zij niks aan doen! Als je bij particulieren iets plaatst ben je naar mijn mening bekent met dit soort vloeren en dien je zorgvuldig te werk te gaan! Ik vindt het erg jammer dat er totaal geen begrip is voor mijn schade!
“130 m2 gietvloer”
Betreft Motion Gietvloeren Door Walter op dinsdag 17 apr 2018 18
Het is de tweede keer dat ik een gietvloer van Motion Gietvloeren laat leggen in huis. Ditmaal ruim 130 m2. Ook ditmaal is de vloer perfect en met de grootste zorg gerealiseerd. Goed contact vanuit de werkvoorbereider (Marcel), overleg met onze aannemer en ook tijdens het leggen waren we welkom om te kijken. Bij oplevering was de man van Motion Gietvloeren uitermate kritisch op het resultaat, de kleinste onvolkomenheden moesten perfect worden. Wederom dank!
“Aanrader”
Betreft Motion Gietvloeren Door Delano op zondag 25 mrt 2018 18
Wij hebben de gietvloer in Amsterdam aangeschaft en waren bijzonder content met het feit dat Motion de werkzaamheden snel konden uitvoeren. Er was goede communicatie en tijdens het gehele proces zijn we goed begeleid. Een aanrader.
“Aanbeveling”
Betreft Coating Vloer Door R. Bon op dinsdag 6 mrt 2018 18
Voor een vloer in onze nieuwe woning zijn wij bij Coatingvloer uitgekomen na bezoek van diverse showrooms van gietvloerleveranciers. Zij bleken de enige met een vloer die geheel naar onze wens was. De planning bleek flexibel toen wij de leveringsdatum wilden veranderen. De werklui zijn uiterst vakkundig te werk gegaan en het resultaat is geweldig: een super strakke vloer met een fraaie zweem er in. Tijdens het aanbrengen konden wij aangeven hoe wij dat wilden hebben en dat werd precies zo uitgevoerd. Wij kunnen Coatingvloer aan iedereen aanbevelen.
“PU gietvloer greenline”
Betreft Coating Vloer Door Wilco van Beek op dinsdag 27 feb 2018 18
Afgelopen week is de PU gietvloer greenline bij ons gelegd en het resultaat is prachtig. Mooie afwerking en de kleur is precies zoals de sample. Vanaf begin tot einde in traject duidelijke en oplossingsgerichte communicatie. vb Bij projectbezoek bleek ondervloer te veel vocht te bevatten. Direct advies gekregen om tot oplossing te komen met hulp van droogspecialist, waardoor de planning uiteindelijke toch werd gehaald. 's ochtend nog een extra vochtmeting en naar GO, 's middags al de eerste laag aangebracht! Ik kan iedereen die opzoek is naar een mooie gietvloer, coatingvloer aanbevelen.
“Goed opgeleverd”
Betreft Motion Gietvloeren Door Karen Silleman op zaterdag 10 feb 2018 18
Wij hebben een cement gebonden vloer uitgekozen bij Motion vloeren in Amsterdam. We zijn in de showroom geweest en zijn daar vriendelijk ontvangen. We hebben de kleuren uitgekozen die wij mooi vonden en hebben de stalen mee kunnen nemen zodat we ze in ons huis konden leggen. Na onze keus zijn ze bij ons thuis geweest om alles door te spreken. Heel fijn gezien we met een aantal scheuren in onze natuurstenen vloer zaten. Datums afgesproken en heel erg fijne heren gehad die alles top hebben gelegd. Onze muren waren al geschilderd maar geen spatje op onze muren. De oplevering was ook goed. Netjes alles nagelopen en je kan altijd even bellen als je vragen heb. Al met al. Als we ooit nog een gietvloer kunnen bevelen is dit bij Motion.
FOTO VAN KAREN SILLEMAN
Cement gebondenn vloer
“Komen afspraken na”
Betreft Motion Gietvloeren Door André en Karin Jansen - Ruijssenaars op zondag 4 feb 2018 18
Motion Gietvloeren heeft bij ons in huis drie etages vloeren gegoten tot tevredenheid. Ook bij een probleem zijn zij bereid om in oplossingen te denken. Reageerde altijd gelijk op vragen en komen hun afspraken na.
“Blij met resultaat”
Betreft Coating Vloer Door Fam. Van de Sande op zaterdag 18 nov 2017 17
Het hele traject met Coatingvloer, van eerste contact tot het uiteindelijke deskundige leggen van de vloer, is naar volle tevredenheid doorlopen. Met alle afdelingen van het bedrijf was het contact prettig en professioneel. Afspraken werden (op tijd) nagekomen, alles werd netjes vastgelegd en bevestigd. Met als hoogtepunt: het aanwezig zijn bij de eerste giethandelingen tijdens het ter plekke bepalen van de kleur etc., zodat e.e.a. precies naar wens is. Goed is dat Coatingvloer ook veelvuldig wijst op de eigen verantwoordelijkheid van de klant in het traject, zodat Coatingvloer aan de ultieme voorwaarde voor een goede gietvloer, 'het schoon werken', kan voldoen. En het belangrijkste: we zijn blij met het resultaat, een fraaie gietvloer, precies zoals we hem wilden. Wij kunnen Coatingvloer van harte aanbevelen. Complimenten en dank!
“Blaasvorming”
Betreft DRT Gietvloeren Door Sven op zaterdag 2 sep 2017 17
Een jaar geleden een gietvloer laten leggen door Drt. Mooi en strak vlak na het gieten van de vloer, maar helaas mocht dit niet blijven duren. Een maand later blaasvorming in de vloer. Na een jaar mails sturen en telefoontjes plegen met de vraag dit door hen te laten herstellen is hun oplossing dit tegen betaling te doen. Ze schuiven de schuld volledig in onze schoenen, zogezegd zijn zij niet aansprakelijk. Wel straf, ik herinner me toch dat zij de vochtmetingen hebben uitgevoerd en de vloer gegoten en niet wij. Gek dat wij de schuld krijgen. Op een oplossing van hun kant rekenen wij al niet meer. Wij hopen alleen maar dat deze beoordeling andere mensen helpt om hen te waarschuwen en zeker niet in zee te gaan met Drt of er staat je een zware teleurstelling en zware frustraties te wachten. Ook is het weggesmeten geld.
FOTO VAN SVEN
Blaasjes in gietvloer
“Fijn bedrijf”
Betreft Coating Vloer Door Nanda op dinsdag 15 aug 2017 17
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe gietvloer die we hebben laten leggen voor Coatingvloer.nl. De vloer is heel erg mooi geworden en bevalt ons uitstekend. Het is erg makkelijk schoon te houden en het voelt erg fijn aan om over heen te lopen. Coatingvloer.nl is een erg fijn bedrijf. Ze hebben hoge kwaliteit geleverd en de communicatie en uitleg was heel goed. Zelfs toen het vanuit onze kant bijna leek mis te gaan hebben ze heel fijn gehandeld. Ik kan iedereen een gietvloer van Coatingvloer.nl aanraden!
FOTO VAN NANDA
Coating vloer
“Zeer tevreden”
Betreft Motion Gietvloeren Door Kummel op dinsdag 18 jul 2017 17
Ik ben zeer tevreden over de levering van de pu-gietvloer van Motionvloer. Ook ervaar ik de service en nazorg als zeer prettig, professioneel en meedenkend.