Feedback

Gietvloeren

Gietvloerzaken beoordeeld
Gietvloeren zijn al lang bekend in de industriële sector. Echter kiezen steeds meer mensen voor een gietvloer in hun woning. In dit artikel worden de voor- en nadelen van een gietvloer besproken, zodat u een beter beeld krijgt van deze relatief nieuwe vloersoort.

Soorten gietvloeren
Er zijn drie soorten gietvloeren, namelijk: beton gietvloeren, epoxy gietvloeren en polyurethaan gietvloeren. Polyurethaan gietvloeren zijn desalniettemin de enige soort die geschikt zijn voor woningen. De andere twee soorten zijn alleen geschikt als industriële vloeren en worden niet besproken.

Materiaal
Polyurethaan is een kunststof polymeer en is gemaakt van aardolie. Het bestaat uit een hard segment en een zacht segment. Een polyurethaan gietvloer is licht elastisch en, afhankelijk van de ondergrond, opgebouwd uit 2 tot 6 lagen polyurethaan.

Levensduur
Polyurethaan gietvloeren zijn slijtvast en kunnen gemiddeld zo’n 30 jaar mee. Daar komt bij dat de vloeren niet kunnen scheuren en naadloos zijn.

Geluidsoverlast
Polyurethaan gietvloeren zijn geluidsisolerend. Een standaard polyurethaan gietvloer vermindert contactgeluid met ca. 4 tot 7 dB. Daarnaast kan er een extra geluidsdempende laag worden aangebracht.

Vochtbestendigheid
Polyurethaan gietvloeren zijn vochtbestendig en door de afwezigheid van naden zijn de vloeren uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Vlekgevoeligheid
De meeste vlekken zoals schoenstrepen zijn makkelijk te verwijderen met een natte doek. Echter zijn gietvloeren niet bestand tegen inkt en roest.

Krasvorming
Een gietvloer van polyurethaan is de meest krasbestendige gietvloer, maar is nog wel gevoelig voor scherpe objecten. Het verslepen van objecten over de vloer is dan ook af te raden. Krassen zijn minder zichtbaar op een vloer met een matte afwerking dan op een vloer met een hoogglans afwerking. U kunt de kans op krassen verminderen door viltjes op de poten van uw meubilair te plaatsen.

Vloerverwarming
Gietvloeren nemen de warmte van de omgeving over. Polyurethaan gietvloeren zijn daarnaast geschikt voor vloerverwarming. Doordat de polyurethaan gietvloer warmtegeleidend is, zal de vloer snel op temperatuur komen.

Uitstraling
Een polyurethaan vloer kan in bijna elke NCS of RAL kleur geleverd worden. Er kan worden gekozen voor een hoogglans afwerking of een matte afwerking. Tevens is een zogenaamde ‘betonlook’ mogelijk, waarbij twee kleuren worden gebruikt die in elkaar overvloeien. Doordat gietvloeren naadloos zijn, zal het de ruimtelijkheid van de kamer vergroten. Een voordeel van een polyurethaan vloer is dat deze zacht en warm aanvoelt.

Schoonmaken en onderhoud
Doordat een gietvloer naadloos is, trekt er geen vuil in. Hierdoor is een gietvloer hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Met een stofzuiger wordt al het stof makkelijk verwijderd. Vervolgens kan de vloer worden gereinigd door middel van een dweil in combinatie met koud of lauw water. U kunt er voor kiezen om na enkele jaren een nieuwe transparante toplaag aan te laten brengen. Bij goed onderhoud van de vloer is dit nodig na ca. 10 jaar. Na het aanbrengen van de nieuwe toplaag zullen de meeste krassen en beschadigingen verdwijnen en zal de vloer er weer bijna als nieuw uitzien.

Montage
Het aanbrengen van een gietvloer is een specialistisch proces. Het is mogelijk om dit zelf te doen, maar door het moeilijke proces wordt het aangeraden om dit over te laten aan een specialist. Ten eerste moet de huidige vloer volledig vlak en stofvrij gemaakt worden. Vervolgens wordt er een primer aangelegd zodat de gietvloer hecht aan de ondervloer. Daarna kunnen de coatinglagen aangebracht worden. Ten slotte wordt de topcoating aangebracht. Het leggen van een gietvloer duurt ca. 4 tot 5 dagen, omdat de afzonderlijke lagen volledig droog moeten zijn voordat er verder op gewerkt kan worden.

Kosten
Een polyurethaan gietvloer kost gemiddeld tussen de €75,- en €100,- per vierkante meter. De prijs per vierkante meter neemt af naarmate de oppervlakte stijgt. Naast het aantal vierkante meters hangt de prijs ook af van het aantal lagen dat wordt aangebracht. Meer lagen betekent namelijk hogere arbeidskosten en materiaalkosten. Eventuele bijkomende kosten kunnen onder andere zijn: het voorbewerken van de ondervloer, het aanbrengen van een antisliplaag en het leggen van een wapeningsnet op de ondervloer.

Conclusie
Hoewel gietvloeren niet goedkoop zijn, geven zij de woning wel een unieke uitstraling. Tevens zijn de vloeren duurzaam, hygiënisch en zeer makkelijk in het onderhoud.

De foto is afkomstig van Derkernsting (Senso Resin Floors) via Wikimedia Commons.

10+ Beste Vloeren - Alle Top Vloerenzaken
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 391 ervaringen

U kunt ook de lijst met de Beste Gietvloerzaken bekijken.
Reacties
Er zijn 100 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Prima werk geleverd”
Betreft Knulst Vloeren Door Elvira op woensdag 14 jul 2021 21
Afspraken werden nagekomen. Prima werk geleverd door jongens vd vloerverwarming en door de leggers van de gietvloer.
“Helemaal af”
Betreft Knulst Vloeren Door Jasper op woensdag 14 jul 2021 21
Goede ontvangst bij verkoop, wel erg lastig om een gietvloer uit te zoeken van een klein staaltje. Dit zou uitgebreider kunnen. De staaltjes in de winkel waren erg klein en vies. De vloer is strak en mooi gelegd, in de vloer zitten wat haartjes witte puntjes en vlekjes echter is dit normaal bij een gietvloer. Met de plinten is het helemaal af en hebben we een prachtige giet vloer door het hele huis.
“Zeer positieve ervaring”
Betreft Knulst Vloeren Door Anton en Ina Vugts op woensdag 9 jun 2021 21
Er ligt inmiddels een mooie nieuwe gietvloer bij ons. Best wel spannend gebeuren (eerste gietvloer tenslotte); maar het is boven verwachting goed verlopen.
De communicatie was prima. Telkens ontvingen wij tijdig bericht over welke voorbereidingen we moesten treffen en hoe laat de mensen er zouden zijn. Het contact met Karel en Jaqueline die de gietvloer bij ons gemaakt hebben was buitengewoon prettig. Niet alleen heel fijne mensen, maar ook zeer vakkundig en meedenkend. Een tweede zeer positieve ervaring (de eerste was met de mensen die de vloerverwarming hebben aangelegd).

Een review komt wat ons betreft zeker uit op "super". Zouden wij jullie willen/durven aanbevelen? Ja zeker! (en inmiddels hebben wij dat al gedaan). Nu nog het leggen van de PVC in het trappenhuis. Dat wordt vast onze volgende goede ervaring met jullie.

Met vriendelijke groet,
Anton en Ina Vugts
“Hele mooie vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Sasja Kooistra op maandag 19 apr 2021 21
De communicatie was vlot en helder, prettig personeel van aankoopadvies, tot Fermacell-legger, egaliseerploeg en de gietvloerleggers, met als resultaat een hele mooie vloer.
“Een echte aanrader”
Betreft Poggenpohl Den Bosch Door Frank op donderdag 11 mrt 2021 21
Na een aantal bezoeken bij René en Rob in de winkel en later ook bij ons thuis, hebben we een mooi plan gemaakt voor de keuken in ons nieuwbouwhuis. We hebben eerlijke en goede adviezen gekregen en vooral Rob wist goed de vertaling te maken van onze wensen naar een prachtig ontwerp. De keuken is supernetjes geplaatst met veel aandacht voor detail en ook rekening houdend met het feit dat door vertraging in de bouw de gietvloer in de keuken pas kwam nadat de keuken was geplaatst. Jammergenoeg hebben we even op de 2e oven moeten wachten door leveringsproblemen van de fabrikant, maar ook dat is netjes gecommuniceerd en afgewerkt. Een echte aanrader als je op zoek bent naar prachtige keuken helemaal toegespitst op je eigen ideeën en wensen.
“Ligt er netjes in”
Betreft Knulst Vloeren Door van t Foort op zaterdag 18 jul 2020 20
Super geholpen door de verkopers bij Knulst in het uitzoeken van onze gietvloer. We mochten zelfs als dat nodig was bij iemand thuis kijken als we nog twijfels hadden..
Er werd goed overlegd wanneer ze zouden komen gieten en tijdens deze dagen werden wij steeds op de hoogte gehouden! Een ervaren team en prettige communicatie waar wij erg blij mee zijn. De vloer is prachtig geworden en ligt er heel netjes in!
FOTO VAN VAN T FOORT
Gietvloer resultaat
“Heel goed aangepast”
Betreft Knulst Vloeren Door Taco Savenije op donderdag 29 aug 2019 19
Na het uitbreken van de oude vloer bleek de bestelde gietvloer geen optie. Na snel schakelen en herstellen ondervloer over gegaan naar een PVC vloer en binnen de geplande tijd opgeleverd zonder rustpunten. Top.
“Keurig”
Betreft Knulst Vloeren Door Esther Oosterman op zaterdag 6 jul 2019 19
Wij hebben een PU gietvloer Arturo gekocht en deze tijdens onze vakantie laten leggen. Zowel telefonisch als per mail werd er snel gereageerd op vragen van ons. Wij zijn heel tevreden met het resultaat, bij thuiskomst was alles klaar en keurig achtergelaten.
“Goed geholpen”
Betreft Knulst Vloeren Door Gina op dinsdag 2 apr 2019 19
Voor mijn eerste koophuis wilde ik een gietvloer laten plaatsen. Na bezoek aan Knulst was ik al overtuigd dat ik door hun de opdracht wilde laten uitvoeren, mede door alle reviews en het goede gevoel na de afspraak. Voor het plaatsen van de gietvloer ben ik goed geholpen met alle vragen die ik had. De vloer is prachtig geworden, ben er super blij mee.
“PVC vloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Hanneke de Bakker op maandag 1 apr 2019 19
We hebben een PVC-vloer gekocht; eigenlijk gingen we kijken naar een gietvloer of, als tweede keuze, een houten vloer. Het huis dat we gekocht hadden, dateert van 1840 en had verschillende vloeren (hout op hout, plavuizen op een zeer ongelijke vloer en plavuizen die los lagen). Ze lagen ook niet allemaal op dezelfde hoogte. Na gedegen advies zijn we gegaan voor een PVC-vloer. Iedereen heeft enorm zijn best gedaan om goed advies te geven en om de vloer onder deze lastige omstandigheden te leggen. Het is uiteindelijk prachtig geworden. Bedankt!
“Prima gelegd”
Betreft Knulst Vloeren Door Willem54 op donderdag 28 mrt 2019 19
We hebben een pvc vloer voor de verdieping en een cementgebonden gietvloer voor beneden gekocht. Beiden zijn prima gelegd waarbij ook de ondergrond veel aandacht kreeg. Qua communicatie over de planning e.d. niets dan lof. Waren alle leveranciers maar zo! Ook in de uitvoering is alles super correct verlopen. We hebben nog plinten besteld en die waren er prompt de volgende dag met kit en al. Aanrader voor als je een goede vloer zonder verrassingen achteraf wilt hebben.
“Supermooi resultaat”
Betreft Knulst Vloeren Door Karin op zaterdag 8 sep 2018 18
We hebben een gietvloer laten leggen. Van het advies/contact in de winkel tot aan het leggen en de vragen na de tijd werden wij ontzettend goed geholpen! Het contact was altijd vriendelijk en informeel. En de vloer is super mooi geworden, zoals gehoopt!
FOTO VAN KARIN
Gietvloer
“Slechte uitvoering”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Bart Mooy op maandag 9 jul 2018 18
We hebben een keuken gekocht bij Grando Alexandrium. Service en meedenken tot aan definitieve offerte waren uitstekend. Uitvoering daarna ronduit slecht. Het begon met ongewenst schuiven in de planning maar goed dat kan gebeuren. De op ons losgelaten installatiemedewerkers die de leidingen en elektriciteit moesten verleggen waren duidelijk geen vaklui. Tekenden gaten in de muur op verkeerde plekken af en weigerden de afvoer op de juiste plek conform de afspraak aan te brengen. Het is dat mijn vrouw thuis was om grote ellende te kunnen voorkomen. De mannen ruimden vervolgens hun bouwafval niet op. De man die keuken zelf installeerde deed het stuk beter maar vergat afwasmachine op de afvoer aan te sluiten met als gevolg waterschade aan onze nieuwe gietvloer. Verkoopmedewerker heeft bij opleveringsgesprek alles kunnen zien en foto's gemaakt en daarbij ook nog bevestigd dat dit proces verre van vlekkeloos is verlopen. Maar deze medewerker is inmiddels uit dienst. We hebben Grando een aantal weken geleden een aangetekende brief gestuurd met onze klachten, verzoek tot afwerking laatste punten en een schadevergoeding gevraagd. Grando Rotterdam reageert hierop tot op heden gewoon niet. Inmiddels opgeschakeld naar rechtsbijstand. Buitengewoon teleurstellend en het niet reageren is ronduit onfatsoenlijk. En dat voor een keuken van 27k! Het is dat je geen nul sterretjes mag geven. Mijn advies: ver weg blijven van Grando Alexandrium Rotterdam!
“Cementgebonden gietvloer”
Betreft Knulst Vloeren Door Boudewijn de Vin op maandag 9 jul 2018 18
Wij hebben een cementgebonden gietvloer bij Knulst gekocht. Goed ontvangst in de winkel, heel snel een scherpe offerte ontvangen. De vloer ligt nu een week of twee en we zijn erg tevreden over het resultaat en de inspanning van Knust
“Zeer tevreden”
Betreft George van Dijke Door Van Dijk op woensdag 13 jul 2016 16
Wij hebben bij ons nieuwbouw huis gekozen om de badkamer en toiletten casco op te laten leveren, omdat wij bij de bouwer van ons huis beperkt waren in onze keuzes. We hebben toen George van Dijke gevonden via Qasa.nl. Wij hebben samen met George van Dijke en Plieger onze ideeën verwerkt in een ontwerp van de badkamer. Wij wilden graag een gietvloer die door een andere partij is aangebracht en dit was ook geen probleem. Na de oplevering van ons huis is George van Dijke alle gemaakte afspraken nagekomen en de badkamer en toiletten zijn keurig gemonteerd. Ook de combinatie met een gietvloer is zeer geslaagd. We zijn zeer tevreden.
“Betonlook gietvloer”
Betreft Coating Vloer Door S. Hermsen op vrijdag 27 aug 2021 21
Er is pas een betonlook gietvloer bij ons aangebracht. We zijn twee keer in de showroom geweest en zijn daar zeer vriendelijk en coronaproof ontvangen en geholpen. De aanloop naar het opleveren van een schone vloer voorafgaand aan de werkzaamheden verliep met veel problemen en ook daarbij was er de nodige ondersteuning vanuit Coatingvloer. Zowel in advies als in de uitvoering. Het vrezen van de vloerverwarming verliep prima en werd secuur en netjes gedaan.
Tot slot het aanbrengen van de gietvloer. Ook dit werd met de grootste zorg uitgevoerd door vakmensen die er alles aan gedaan hebben om een perfecte vloer af te leveren. En dat is gelukt, we zijn er erg blij mee!! Uiteindelijk nog een mooie fles wijn ontvangen ter afsluiting van het geslaagde project :)
FOTO VAN S. HERMSEN
“Echt een aanrader”
Betreft Coating Vloer Door Pieter op maandag 28 jun 2021 21
Heel tevreden met het eindresultaat. Een strakke gladde pu gietvloer van 250m2. Goede begeleiding door Coatingvloer met duidelijke instructies. Komen alle afspraken na en zijn helder in hun communicatie. Alles probleemloos verlopen en ook netjes opgeruimd opgeleverd. Echt een aanrader!!
“Schitterend”
Betreft Senso Gietvloeren Door wouter van der Woerd op donderdag 17 jun 2021 21
In ons nieuwbouw appartement heeft SENSO een gietvloer gelegd in de kamer en keuken. De vloer is zo worden als wij van te voren hadden uitgezocht en in 1 woord schitterend!
Senso is nauwkeurig voor wat het legmoment betreft (meerdere vochtmetingen!) maar dat komt de vloer ten goede. Ze denken met je mee om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen afleveren. De specialist (Xander) die de vloer aangebracht heeft is een top-professional! De after sales is prima. SENSO: niet de goedkoopste maar wel absolute topkwaliteit!
“Erg tevreden”
Betreft Coating Vloer Door Mo Bokaie op woensdag 16 jun 2021 21
Wij zijn ook erg tevreden met onze PU gietvloer! Coatingvloer heeft ons goed geadviseerd en geholpen met het uitzoeken van de juiste vloer en kleur. De mannen die het komen leggen zijn ook erg vriendelijk en specialisten in hun werk.
FOTO VAN MO BOKAIE
“Negatieve ervaring”
Betreft Motion Gietvloeren Door De Rooij op vrijdag 11 jun 2021 21
Gietvloer gekocht voor onze woonkeuken. Het voortraject zijn wij vriendelijke geholpen in de showroom in Amsterdam. Ook toen onze verbouwing vertraging op liep was motionvloer hier soepel in. We hebben dit uiteraard wel tijdig aangegeven bij Motionvloer.

De ervaring tijdens het gieten vd vloer is voor ons een negatieve ervaring. Het was heel druk bij Motionvloer waardoor zij een werknemer die normaliter als 2e man werkzaam is naar ons hebben gestuurd die de boel nu moest leiden.( is ons verteld na het indienen van onze klachten) Deze meneer communiceerde niet tot nauwelijks en nam ons niet mee in het proces. Ik moest echt alles zelf vragen. Dan kreeg ik een kort antwoord. Eerste dag bleef al het afval staan. Vloerengieters reden zo weg zonder daar iets over te zeggen. Toen ik de volgende dag daar naar vroeg, kreeg ik wel een plausibel antwoord. Resten moesten uitharden, afval wordt daarna meegenomen. Begrijpelijk maar licht de klant in. Toen ze de eerste dag startte werden eerst overal foto's van gemaakt en de vloerenlegger keek bedenkelijk en gaf aan dat wat de werkvoorbereider met ons heeft afgesproken moeilijk word. Het leek of hij er geen zin in had en dat er foto's van te voren gemaakt worden om bij voorbaat maar ingedekt te zijn. Als klant kreeg ik hier een naar gevoel van.
Tijdens het gieten vd vloer zijn wij aanwezig geweest om de mix af te stemmen. De vloerenlegger gaf aan dat de vloer niet te druk moet worden. Ik gaf aan dat ik wel een mix heb gekozen en dat ik wel graag de vegen wil zien. De eerste emmer hebben we goed gekeurd en we hebben aangegeven dat de hele vloer zo gedaan kan worden. Tussendoor heb ik nog gekeken maar de vloer spiegelt zo erg dat ik als klant het niet kon zien. Van boven nog gekeken maar dit was door de spiegeling niet te doen. Als klant mag je er naar mijn mening op vertrouwen dat de vloerenlegger weet wat hij doet. Onze wensen hebben we immers kenbaar gemaakt. De mix in de vloer is nauwelijks te zien. Pas als de laatste laag erop gaat wordt de vloer dof en kan je de mate van mix pas goed zien. Echter is er dan niets meer aan te doen. Wij hebben het luik in de vloer mee laten gieten. Dit is lelijk gedaan terwijl je hier 150 euro extra voor betaald. De randen staan op en er is over de strippen heen gegoten.

Eigenaar van motionvloer is langs geweest om onze klachten te bespreken. Hij gaf toen aan dat de betreffende medewerker inderdaad communicatief niet vaardig is en dat dit jammer is. Door drukte is hij wel op deze klus gezet. Frans stelde voor om het luik en een andere overgang langs onze ensuite deuren netjes te maken. Een nieuwe vloer kon gestort worden maar dan moesten wij deze gewoon betalen 5200 euro. Uit coulance konden we dan 450 euro korting krijgen. Het mailverkeer vanuit motionvloer is dwingend en er op uit om het laatste geld wat ik achter had gehouden omdat de vloer niet naar volle tevredenheid is opgeleverd maar te krijgen. Er werd door motionvloer bepaald dat ik maar contant aan de vloerenlegger moest betalen als hij het luik netjes zou maken. Ook hier krijg ik een naar gevoel van. Uiteindelijk na veel mailverkeer die vanuit motionvloer steeds dwingender en onvriendelijker werd hebben wij het openstaande bedrag gecrediteerd gekregen ter finale kwijtschelding van de klachten. Daar is de vloer uiteraard niet beter van geworden. Als klant heb ik geen zin in juridische getouwtrek. Het is overigens ook niet wat je volgens mij als bedrijf wil. Hoewel Frans heeft aangegeven dat hij het fijn vind dat klanten kritisch zijn omdat het bedrijf hierdoor beter kan worden. Heb ik dit niet zo ervaren. Ik heb ervaren dat de klacht maar zo snel mogelijk moet worden opgelost en dat dit zo min mogelijk mag kosten voor Motionvloer.

Op de opdrachtbevestiging staat: wij hechten waarde aan dat niet alleen het uiteindelijke resultaat volledig naar uw tevredenheid is, maar dat ook het proces goed verloopt. U kunt daarom het volgende van ons verwachten:
*Planning. Onze werkzaamheden worden tijdig en volgens planning uitgevoerd
*netheid: uitvoerend personeel werkt netjes en schoon en laat geen rommel achter.
*communicatie: uitvoerend personeel is communicatief vaardig en houdt rekening met uw wensen.

Laat alleen het onderdeel planning goed gegaan zijn. De rest is voor verbetering vatbaar.
Kortom: geen tevreden klant. Ik zal het bedrijf daarom niet aanraden . Fouten kunnen gemaakt worden, dat kan, maar los het probleem dan serieus op. Kom niet met snelle voor motionvloer goedkope oplossingen. Dat is niet de manier om klanten echt tevreden te stellen.
“Heel veel dank”
Betreft Coating Vloer Door Robin Pasmans op donderdag 10 jun 2021 21
Het hele proces was super. Dit begon al met een enorme gastvrijheid om uitgebreid de mogelijkheden door te nemen, een goede offerte, duidelijke communicatie met betrekking tot de voorbereiding en het bezoek van onze woning om de laatste puntjes op de juiste voorbereiding te zetten. Alles is in staat gesteld om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, wat ook gelukt is. Gedurende het proces bleef de communicatie goed en mogen we nu gaan genieten van onze gietvloer. Heel veel dank aan het team van Coatingvloer
“Prachtig werk”
Betreft Senso Gietvloeren Door jeannette Middel op woensdag 9 jun 2021 21
Senso heeft prachtig werk geleverd. Duidelijke offerte en communicatie. Afspraken komen ze altijd na. De gietvloeren zien er perfect uit. Maar ook de wanden in de badkamer zijn we erg blij mee. Makkelijk onderhoud, geen voegen dus ook geen aanslag. Een beschadiging door ons eigen toedoen is tevens keurig opgelost. Met vriendelijke gr Jeannette
“PU gietvloer”
Betreft Coating Vloer Door Rosanne op zondag 6 jun 2021 21
Erg tevreden met onze PU gietvloer. Goed de tijd gekregen om te overleggen en de juiste kleur te kiezen. Ze kunnen hier goed in meedenken en zorgen verder dat alles prima verloopt. Vloer ziet er mooi uit en is makkelijk schoon te houden. Na het plaatsen 2 hele kleine plekjes te zien op een groot oppervlak, wat waarschijnlijk nooit helemaal te voorkomen is. Coatingvloer is achteraf ook goed bereikbaar om te adviseren en mee te denken.
FOTO VAN ROSANNE
“Super mooie gietvloer”
Betreft Coating Vloer Door Melanie op woensdag 12 mei 2021 21
Wij hebben een pu gietvloer laten plaatsen in lichtgrijs. Het is super mooi, we zijn er blij mee.
“Blij met het resultaat”
Betreft Coating Vloer Door Britte op dinsdag 20 apr 2021 21
We hebben voor onze nieuwbouw woning gekozen voor een design betonvloer beneden en een PU gietvloer op de eerste en zolderverdieping. We zijn met het resultaat van beide vloeren erg blij! De vloer beneden heeft een wat meer natuurlijke uitstraling door kleurverschil en lijnen. De vloer boven heeft een strakkere uitstraling. We zijn goed ondersteund in het maken van de keuze voor type vloer en de kleur.
FOTO VAN BRITTE
“Gietvloer ziet er niet meer uit”
Betreft Numan Vloeren Door Amanda op zondag 14 mrt 2021 21
Tot en met leggen heel positief geweest, meerdere malen in showroom geweest.

Echter na 3/4 jaar is er van service geen spraken. Geen goed advies gekregen en de gietvloer ziet er niet meer uit. (Duurste versie)
“Reuze tevreden”
Betreft Coating Vloer Door Peter Berger op woensdag 24 feb 2021 21
Direct na het bezoek aan Coating Vloeren is een gedetailleerde offerte aangeboden. Het opnamebezoek van de vloerspecialist in het appartement is keurig op tijd en zorgvuldig uitgevoerd. De uitvoer van de Gietvloerwerkzaamheden is uitstekend gedaan. We zijn reuze tevreden en genieten volop.
FOTO VAN PETER BERGER
“Vriendelijk geholpen”
Betreft Motion Gietvloeren Door Mirjam de Lange op dinsdag 16 feb 2021 21
Voor mijn praktijkruimte gekozen voor een PU gietvloer van Motionvloer in 2 kleuren grijs, gemêleerd. Heel erg blij mee. Voelt warm aan en ziet er chique en superstrak uit. Ik ben bij mijn keus heel goed en vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader!
“Goede service, goed advies en snelle levering”
Betreft Coating Vloer Door Maarten De kruif op zaterdag 13 feb 2021 21
Zeer tevreden over het eindresultaat van onze design betonvloer eco die wij besteld hebben bij Coatingvloer. Goede service, goed advies en snelle levering. Wij zouden onze volgende gietvloer zeker weer bestellen bij Coatingvloer.
FOTO VAN MAARTEN DE KRUIF
“Resultaat is echt perfect”
Betreft Senso Gietvloeren Door Han Koch op maandag 25 jan 2021 21
Voor een Senso Bcrete vloer gekozen in de kleur concrete, waarin nylon visnetten zijn verwerkt. Senso stelt veel eisen aan de voorbereiding van de vloer, maar ik moet zeggen dat het resultaat echt perfect is. Prachtig egaal met een mooie vleug en matte finish. En zonder haren, bubbels of ribbels. Ik denk dat het ook veel uitmaakt wie de vloer legt. Sander Buurman en zijn maat hebben jarenlange ervaring en dat is in het resultaat terug te zien! We zijn heel blij met onze prachtige gietvloer
“Tevreden over het eindresultaat”
Betreft Coating Vloer Door Bastiaan op maandag 25 jan 2021 21
Voor onze nieuwe huis hebben we op twee verdiepingen gietvloer laten plaatsen door Coaringvloer.nl. We zijn erg tevreden met het eindresultaat! De begeleiding vooraf en hulp bij het kiezen van de kleuren was perfect.
FOTO VAN BASTIAAN
“Krassen in vloer”
Betreft DTZ Gietvloeren Door karin roest-uyland op vrijdag 22 jan 2021 21
Wij hebben ook slechte ervaringen met de gietvloerstunter. Onze vloer zit helemaal vol krassen, was na 1 jaar al fors beschadigd bij normaal gebruik. we zijn met z'n tweeen. Er staat dat je garantie hebt, maar als je foto's stuurt, zeggen ze dat dit niet onder garantie valt.
FOTO VAN KARIN ROEST-UYLAND
“Blij met de vloer”
Betreft Senso Gietvloeren Door I. Hendriks op woensdag 20 jan 2021 21
Een gietvloer in de woonkamer en in de hal. Ziet er mooi uit. Met Senso is het prima communiceren en houden ze zich aan de afspraken. Ben blij met de vloer.
“Duidelijk”
Betreft Coating Vloer Door Olav de Roos op woensdag 6 jan 2021 21
Goed en duidelijk advies voor een super resultaat! Wij zijn blij met onze gietvloeren. Design beton op de begane vloer en PU op zolder/badkamer.
“Blij met de vloer”
Betreft Motion Gietvloeren Door A.H. Peters op donderdag 24 dec 2020 20
Beste heren van Motion Gietvloeren, ik ben blij met mijn vloer! Duidelijke en ruime showroom waarin jullie goed advies gaven. Ik kon verschillende samples meenemen en dat kwam goed van pas. Er werd door jullie duidelijk uitgelegd hoe de vloer wordt gelegd en wat er bij komt kijken. Nu de vloer netjes ligt ben ik er tevreden mee, ook in het gebruik. Tevens was de prijs ook uiterst concurrerend. De eerste kennis van mij heeft nu ook al een vloer bij jullie gekocht. Ga vooral zo door. Mvg A. Peters - Uithoorn
“Fijn bedrijf”
Betreft Coating Vloer Door Natalie van Beusekom-Bogaard op dinsdag 24 nov 2020 20
Heel fijn bedrijf om samen mee te werken. Fijne mensen die je helpen. Niets is te veel een afspraak was steeds zo gemaakt. Iets op het laatste moment wisselen, geen probleem. De mannen zelf gieten zeer netjes en denken ook mee met wat jij als klant vindt. De vloer zelf is zeer mooi uitgepakt. Zijn er erg blij mee en raden coatingvloer aan iedereen aan die op zoek is naar een gietvloer.
FOTO VAN NATALIE VAN BEUSEKOM-BOGAARD
“Goeie service”
Betreft Motion Gietvloeren Door Rick op dinsdag 10 nov 2020 20
Dit was de tweede keer dat ik motion de opdracht gaf tot het verzorgen van mijn gietvloer. Waar de eerste keer vlekkeloos verliep, was de tweede keer wel iets minder vlekkeloos. Vanwege drukte kon de ondergrond pas laat in het proces worden gecontroleerd, bij controle bleek dat er toch nog 3mm extra egaline op de vloer moest. Door de extra droogtijd liep de hele planning in het 100. Maar door de flexibiliteit van het team van motion hebben we het toch allemaal nog binnen de deadlines geregeld. Een van de gieters (Jan) heeft zelfs zijn weekend opgeofferd om de deadline toch nog te halen. Goeie service is eenvoudig als het allemaal vlekkeloos verloopt, maar onbetaalbaar als dit niet het geval is. Top job @Motion Gietvloeren!
“Prima in orde”
Betreft Senso Gietvloeren Door Verloop op dinsdag 20 okt 2020 20
Erg tevreden met onze gietvloer in onze nieuwbouw woning. Naadloos en strak eindresultaat. Wij hebben gekozen voor een fusion vloer. Deze is professioneel aangebracht, met een mooie subtiele 'veeg' erin. Een puntje achteraf is naar tevredenheid opgelost. Goed geholpen, aftersales prima in orde.
“Gietvloer aankoop”
Betreft Senso Gietvloeren Door ten Houte de Lange op donderdag 10 sep 2020 20
Goede ervaring. Waren informatief, vriendelijk en zeer behulpzaam. Begeleiding ook zeer goed. Hebben een gietvloer gekocht soort Grain.

Aanvulling ontvangen 10 september 2020: Vloer is inmiddels naar tevredenheid geplaatst.w
“PU Gietvloer Green Line”
Betreft Coating Vloer Door Frits op donderdag 27 aug 2020 20
Bijzonder vriendelijk en goed advies; snelle en efficiënte afhandeling van admin en een super mooie vloer waar we super blij mee zijn!

Aanvulling ontvangen 27 augustus 2020: Wij hebben de PU Gietvloer Green Line gekocht in een betonlook voor ons nieuwbouw huis. Twee weken geleden gelegd en het is erg mooi geworden!
“Prima zaak”
Betreft Eemland Parket Door Corina Wouterse op maandag 3 aug 2020 20
Een mooie pvc-vloer uitgezocht bij Eemland Parket/Eemland Vloeren. De verkoper dacht op een prettige en eerlijke manier mee over wat mogelijk was in mijn woonkamer. Over de begane grond wilde ik over de bestaande gietvloer heen een andere vloer. Ik mocht een aantal stalen meenemen zodat ik thuis kon bekijken wat ik er van vond. Uiteindelijk mijn keuze laten vallen op een mooie lichte pvc houtlook voor de woonkamer en antracietgrijze tegels voor de hal en keuken. De verkoper maakte ter plekke de offerte en berekende ook nog even wat de prijs zou zijn wanneer ik voor hout zou gaan. De verkoper -hoewel een hout-liefhebber :)- gaf aan dat ik in mijn situatie echt beter af zou zijn met pvc. Een afspraak om de vloer te leggen was snel gemaakt. Eén werkdag voor de vloer gelegd zou worden ontving ik de factuur met daarin het verzoek om een 50% aanbetaling. Het resterende deel bij oplevering en in mijn optiek niet meer dan redelijk. De vloer is in twee dagen gelegd, keurig vakwerk, vriendelijke mensen. Bij oplevering bleek dat er net iets te weinig plinten en afwerking besteld was dus dat zou snel volgen. En dat is vandaag gebeurd; geleverd, geplaatst: alles weer volgens afspraak. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik Eemland Parket een hele prima zaak vind en een aanrader voor als je op zoek bent naar vakmanschap, heel veel keuze, eerlijke adviezen en goede begeleiding gedurende het proces.
“Zeer tevreden”
Betreft Senso Gietvloeren Door Andre van Zijdveld op donderdag 16 jul 2020 20
Senso heeft bij ons de woonkamer (gietvloer) en badkamer vloeren gedaan als ook wall covering in badkamer. We wilden geen tegels en dit is een erg mooi alternatief geworden. De vloeren en muren zijn met veel perfectie aangebracht en zelf de stucstop in woonkamer was geen probleem. Ook de after service was goed en werden tijdig en snel geholpen. Zeer tevreden klant dus.
“Geen aanrader”
Betreft Senso Gietvloeren Door H. op zaterdag 11 jul 2020 20
2,5 jaar hebben wij nu een gietvloer van Senso. Al na een week ontstond er adervorming, waarover wij direct aan de bel getrokken, maar nooit reactie gehad. Slechte klantenservice. Vervolgens hebben wij zoveel hectiek om ons heen gehad dat we het maar geaccepteerd hebben gek genoeg. Wat ons ook altijd opviel was de mate van glans op de vloer die we in de winkel niet hebben gezien. Niet mooi. Pas vandaag werd ik bij iemand anders met een pracht gietvloer geconfronteerd die zo mooi mat was dat ik ineens weer de frustratie voel over het feit dat we veel geld hebben gestoken in iets dat niet aan de verwachtingen voldoet. Ik zou senso zeker niet aanraden.
“Nieuwe gietvloer”
Betreft Motion Gietvloeren Door Ronald op donderdag 25 jun 2020 20
Een prachtige gietvloer laten aanbrengen. Goede service en fijn contact met medewerkers van Motion Gietvloeren.
“Prettig gegaan”
Betreft Motion Gietvloeren Door F.R.M. Meester op dinsdag 9 jun 2020 20
Er is een mooie gietvloer prachtig uitgevoerd. Ook daarna is men op een prettige en juiste manier met de garantievoorwaarden omgegaan. Heel erg tevreden.
“Geen aanrader”
Betreft Coating Vloer Door Casper vd meij op woensdag 6 mei 2020 20
Wij hebben 2 jaar geleden voor de woonkamer voor woonbeton gekozen. En voor de bovenste verdiepingen voor een gietvloer. Met het woonbeton zijn we wel blij mee,al is het wel dat als je een glas laat vallen toch wel een put in de vloer komt(had het toch sterker verwacht) En we hadden een lekke bloempot,dus een kring in de vloer die er niet meer uit gaat. Wel een beetje onze eigen schuld. De gietvloer die boven ligt is na 2 jaar ene krassenzee. Zelfs als je kind met Lego speelt veroorzaakt dat al krassen. Of als je per ongeluk met een wasmand schuift,maakt dat ook al krassen. Van Coatingvloer adviseerden ze ons om overal viltjes onder te doen(zelfs onder je wasmand). Ik raad deze vloer dus niet aan. Wij twijfelen dus na 2 jaar al om er een vloer overheen te leggen.
FOTO VAN CASPER VD MEIJ
Deel vloer
“Bij klacht uitstekende service”
Betreft Motion Gietvloeren Door Jan Arends op vrijdag 17 apr 2020 20
Wij hadden een klacht over onze gietvloer. Na diverse onderzoeken en gesprekken naar de mogelijkheden heeft Motion dit uitstekend opgelost.
“Prachtig”
Betreft Motion Gietvloeren Door Cees van der Wal op donderdag 2 apr 2020 20
In ons gerenoveerde huis uit 1749 heeft Motion Gietvloeren een prachtige gietvloer gelegd. Strak en prachtig afgewerkt. Ook het traject van eerste bezoek aan de showroom tot aan de uiteindelijke aflevering verliep plezierig en professioneel. Alles keurig volgens planning. Super allemaal. Nu 1 jaar verder ligt de vloer er nog super bij.
“Totaal niet tevreden”
Betreft Senso Gietvloeren Door M. Sleg op zondag 29 mrt 2020 20
De eerste vloer is 'mislukt'. Er zaten vegen onder de toplaag. Dus moet de toplaag eraf geschuurd worden. Toen schuurden ze zo diep dat de gietvloer dusdanig beschadigd was dat de hele gietvloer opnieuw gegoten moest worden. De kosten van de verhuizer die ingezet moest worden om onze meubels weg te halen en op te slaan... daar deden ze heeeeeeel moeilijk over. Uiteindelijk is het, tegen de afspraak in, zogenaamd 'verrekend'. We hadden geen keuze, want in hun voorwaarde staat dat ALLES betaald moet worden, voordat er überhaupt iemand komt plaatsen. De uiteindelijke vloer: er zitten wel 40 haren in! Die zijn met een pincet verwijderd door de legger, maar je zit het 'litteken' nog. Reactie: jammer. Ook in het begin is het veel mis gegaan. De vloer die we hadden uitgekozen, bleek twee weken voor levering niet meer te bestaan. Dus ging ik naar de showroom om te overleggen. Ik werd niet aangekeken door de verkoper, die met een klant bezig die nog moest kopen. De arrogante houding. Ik kreeg een andere vloer aangeboden. Het was totaal niet de kleur die we wilden. Er is veel heen en weer over gecommuniceerd, op een nare toon van Senso uit. Toen ze doorhadden dat we geen genoegen namen met een 'dan maar die-keuze', kon de door ons uitgezochte vloer (maanden terug) ineens wel.
Door een medewerker ben ik telefonisch steeds belachelijk behandeld. De eigenaar vond dit heel vervelend en kwam persoonlijk langs om het gesprek aan te gaan. Hij beloofde mij, omdat er zoveel was misgegaan, dat hij het aanspreekpunt zou worden. Daarna heb ik nooit meer iets van hem gehoord. Kortom een uitzonderlijk dure vloer, waar ik hoge verwachtingen van had. Nu wel de kleur die we wilden, maar met beschadigingen. Tijdens het aanbrengen van de tweede vloer zijn er ook beschadigingen gemaakt aan de stalen puien en aan de keuken. De legger heeft dit proberen weg te poetsen. Dat hoorde bij het risico ...
“Super service na 6 jaar”
Betreft Motion Gietvloeren Door Arjan de Munnik op zaterdag 14 mrt 2020 20
In 2014 in contact gekomen met Motion Vloeren en hier een gietvloer aan geschaft. Zij zijn echt de specialisten in dit vak, vanaf de zeer vriendelijke ontvangst tot aan het eind resultaat blijven ze je op de hoogte houden. Zeer betrokken personeel. De vakspecialist creëert na overleg een plaatje van een vloer. Na 6 jaar is de vloer nog in perfecte conditie, ik heb 3 kleine kinderen en die spelen er met veel plezier op. D.m.v. vloerverwarming heerlijk warm aan de voetjes. Wil je een unieke vloer, ga langs bij Motion Vloeren. Super service.
“Betonlook gietvloer”
Betreft Motion Gietvloeren Door Thor Kroeze op woensdag 5 feb 2020 20
In de keuken gekozen voor een PU gietvloer met een betonlook en deze is naar tevredenheid gelegd. Ik zou Motionvloer zeker aanraden.
FOTO VAN THOR KROEZE
Aan het werk
“Erg zakelijk”
Betreft Coating Vloer Door Sandra Leiderdorp op woensdag 8 jan 2020 20
Wij hebben begin dit jaar pu gietvloer laten gieten in onze nieuw bouw woning. Te aanhang bedrijf en ze laten je heel vroeg al een overeenkomst tekenen. Het is een wurg overeenkomst zodat je altijd de pineut bent. Naarmate het dichter de oplevervdatum kwam en de inspecteur Arno kwam werd het dramatisch. Wij betalen 10.000€ voor het hele huis maar ze doen werkelijk niets anders voor je dan vloer leggen. Je moet alles van te voren zelf regelen. De mensen die de vloer leggen zijn geweldig en leveren mooi werk. Al moet ik zeggen dat ik overal vlekken heb die ik niet weg krijg. Denk aan vlek van kerrie saus of frambozen! Voor repareren scheuren vragen ze belachelijk veel geld. Het heeft ons en onze buren veel stress gegeven. Niet flexibel, niet communicatief en super zakelijk.
“Vakmannen”
Betreft Lauwers Keukens Door Nicole Ermen op woensdag 18 dec 2019 19
Wat een top service! We hadden al diverse keukenzaken gehad maar Lauwers sprong er met kop en schouders bovenuit. De eerlijke adviezen tijdens de eerste gesprekken, en de handige tips hebben ons erg goed geholpen bij het het samenstellen van onze droomkeuken. We wilden alles vervangen behalve het aanrechtblad. Tijdens het monteren van de keuken zijn ze hier super netjes mee omgedaan. Ze hebben zelfs het blad nog wat hersteld dat niet recht bleek te liggen. En voorzien van nieuwe nette kitrand. Ook onze net nieuw opgeleverde gietvloer heeft geen krasje geleden onder de werkzaamheden van Lauwers. Ze zijn heel nauwkeurig te werk gegaan, echt vakmannen. Facturen en afspraken gaan ook erg netjes volgens afspraak. Je hoeft niet lang te wachten op antwoord, ze staan meteen voor je klaar. Bij Lauwers keukens heb je te maken met echte vakmensen, die er alles aan doen om bij jou een mooie keuken neer te zetten. Ze gaan voor 100% perfectie. Wat ons ook erg aansprak is de persoonlijke benadering, het meedenken. Je bent absoluut geen nummertje. Echt anders dan we bij de normale 'Mandemakers' jongens hebben meegemaakt. Ook na het plaatsen van de keuken zijn ze nog langs geweest om te kijken of alles naar wens was. Extra uitleg over apparatuur, niets was te gek. Ze nemen echt tijd voor je. Kortom een echte aanrader! Sowieso om even in de showroom te gaan kijken, daar staan al zo veel prachtige keukens!
“Goed gegaan”
Betreft Van Ginkel Keukens Door Murat en Marianne op maandag 16 dec 2019 19
Bij Van Ginkel hadden we gelijk het juiste gevoel, hetgeen grotendeels te danken is aan Remco, de relaxte verkoper die je niets opdringt, goede uitleg geeft over alle mogelijkheden en bovenal heel geduldig is. Omdat wij voor het eerst een nieuwe keuken kochten, zijn we gedurende het aankoopproces regelmatig van gedachten veranderd ten aanzien van het ontwerp, maar de nieuwe inzichten werden telkens met veel begrip verwerkt. De montage ging ook soepel; er is netjes gewerkt, zonder schade aan te brengen aan mijn nieuwe gietvloer. In een paar dagen zat de keuken erin. Kleine mankementen aan het begin werden gelijk voortvarend opgelost, door ofwel zelf te verhelpen, dan wel direct contact te leggen met de leverancier, die vervolgens ook direct in actie kwam.
FOTO VAN MURAT EN MARIANNE
Keuken met eiland
“Zeker een aanrader”
Betreft G-vloeren Gietvloeren Door Peter Braams op zaterdag 14 dec 2019 19
Wij hebben een gietvloer gekocht en zijn zeer tevreden over het resultaat en de service van het bedrijf. Zeker een aanrader.
“Zeer tevreden”
Betreft Coating Vloer Door Ineke Beuse op vrijdag 1 nov 2019 19
Mijn betonlook gietvloer is prachtig geworden. Grijs gemêleerd. Grote complimenten voor de uitvoerende (Tsjechische) vakmensen. Zwaar fysiek werk tot een kunst verheffen is gebeurd hier. Ondergrond waren plavuizen met vloerverwarming. Dit moest eerst geëgaliseerd worden. Na projectbezoek kleine kostenverhoging ivm extra hoge egalisatie. Voorlichting in de showroom was ook ruim voldoende. Minpunt is dat het volledige bedrag vooraf betaald moet worden. Dat heb ik bij geen enkele andere verbouwingsproject gehad. Meestal 10-20% betaling na oplevering. Verder zeer tevreden.
“Zeer tevreden”
Betreft New Brand Gietvloeren Door J. Snoeren op woensdag 9 okt 2019 19
New Brand Gietvloeren heeft bij ons een mooie gietvloer in huis gelegd. In de showroom hebben ze de tijd genomen om mee te denken en ons te adviseren en het uiteindelijke resultaat is super! Wij hebben helaas door tegenvallers de legdata van de gietvloer een aantal keer uit moeten stellen maar dit was geen probleem. Wij bevelen New Brand Gietvloeren iedereen aan.
“Netjes omgegaan met annulering”
Betreft Motion Gietvloeren Door L.M. van Rijn op zondag 6 okt 2019 19
Voor onze nieuwbouwwoning hadden wij gietvloer bij Motion uitgezocht en zijn top geholpen door Gerwin Hazeleger. Toen zij deze gietvloer wilden gaan leggen constateerde Motion dat onze cementdekvloer doordat de warmteleidingen waren gaan drijven totaal ongeschikt bleek te zijn en zij geen garantie konden geven. De aannemer Ouwehand Bouw keurde het wel goed en waren niet bereid dit probleem voor ons op te lossen. wij zaten dus tussen twee vuren in. Zo werden wij gedwongen om een ander soort vloer uit te zoeken. Motion heeft er nog extra tijd en energie ingestoken maar het mocht allemaal niet baten. Motion was zeer coulant en stortte het aanbetaalde bedrag min de door hun gemaakte kosten snel aan ons retour. Wij vinden Motion dan ook een top bedrijf en zullen hen aan iedereen aanbevelen.
“Leuk bedrijf”
Betreft Coating Vloer Door wouter op donderdag 26 sep 2019 19
Een gietvloer en een betonnen vloer gekocht. erg goede service vanaf verkoop tot uitvoering. de vloer ziet er echt schitterend uit! leuk bedrijf ook
“Niet de beoogde kwaliteit”
Betreft Senso Gietvloeren Door Jo Bussens op zondag 15 sep 2019 19
In 2016 lieten we een gietvloer plaatsen door Senso, over het verkoopproces niks op aan te merken. Dit verliep allemaal vlot, pas na het versturen van de bestelbon begon de communicatie steeds slechter te worden. Na een plaatsbezoek kregen we een meerprijsofferte om enkele puntjes nog op te lossen zodat de vloer er super strak zou uitzien. Hier zijn we dan ook mee akkoord gegaan. Na het plaatsen van de vloer, merkten we toch al enkele puntjes op die niet volgens wens waren. Deze zijn dan ook na een moeilijke communicatie deels "opgelost" (lees gecamoufleerd). Toch moeten we nu na 3 jaar constateren dat de vloer nog steeds niet voldoet aan de beloofde kwaliteit. Toen we vertelden dat dit er toch wat anders dan in de showroom was, kregen we het antwoord dat dit showroomkwaliteit is en niet toegepast wordt in de praktijk. Zo zitten we met verkleuringen in de vloer, barsten, niveauverschillen, blaasjes, een douchegoot die niet past door te veel verf in de goot, enz..... na nog enkele keren contact hebben we niks meer terug gehoord. En was het uiteindelijke antwoord; "Wat betreft de vloer zelf: deze is juist aangebracht. Ik kan daar in eerlijkheid niets anders van zeggen. De kwaliteit is mooi, de afwerking goed, evenals de detailafwerking" . Beoordeel zelf de foto's of u dit als correct en mooi kan ervaren, dit zijn er maar enkele van de vele fouten. We zullen de vloer wss terug laten herdoen doen een firma die wel weet waar die mee bezig is.
FOTO VAN JO BUSSENS
Scheur in vloer
“Praktijk is minder”
Betreft Motion Gietvloeren Door Gerrie Hekman op maandag 9 sep 2019 19
In het huis van onze dochter werd standaard een gietvloer gelegd. We werden uitstekend geholpen en geadviseerd in Amsterdam met betrekking tot de mogelijkheden. De praktijk vond ik minder, we hadden gekozen voor een gevlinderde vloer en het idee was dat bij de eerste gietsessie je aanwezig kon zijn om de mate van vlindering aan te geven. Dat hebben we gedaan zijn er zelfs de hele sessie bij gebleven, maar emmer na emmer verlies jij (en de gieter) het overzicht of je moet er met een drone boven gaan hangen. Het uiteindelijke resultaat zie je pas als het uitgehard is en er eigenlijk niks meer aan te doen valt en dat was voor mij persoonlijk een beetje teleurstellend. De overgangen van de emmers waren duidelijk zichtbaar, een deel was niet goed uitgevloeid waardoor er een lichte bobbel voor een deur zit en het en der puntjes en stippen. Bij de daadwerkelijke oplevering werd alles afgedaan met tja het is handwerk, dan mag er een bepaald percentage aan oneffenheden en kleurverschillen in zitten. Ik denk dat het product ten onder gaat aan zijn eigen succes, door een tekort aan vakmensen voor het gieten. Als ik een advies mag geven, kies voor een monovloer om zo min mogelijk overgangen van de emmers te zien en er mijns inziens voldoende mate van vlindering overblijft.
“Niet mee in zee gaan”
Betreft Senso Gietvloeren Door rick op vrijdag 21 jun 2019 19
Senso gietvloer gekocht. Na een jaar op 40% van de vloer adervorming. tevens is de vloer dof en vertoont overal strepen. met name de aftersales/garantie is waardeloos!!! Ga niet met Senso in zee. Enige advies dat gegeven wordt is een nieuwe vloer die dan in zijn geheel betaald moet worden. Tevens werkt senso met Zzp ers die de vloeren leggen. zij geven geen garantie.
“Gietvloer”
Betreft Motion Gietvloeren Door MD op woensdag 19 jun 2019 19
Via motion vloer hebben we onze gietvloer mix laten doen. Zeer strak resultaat met super after service. Er wordt echt meegedacht in oplossingen.
“Aanrader”
Betreft NDR Keukens Door Kees van Doorn op maandag 13 mei 2019 19
Voor onze nieuwbouw woning zijn we vorig jaar op zoek gegaan naar een moderne keuken met als voornaamste eisen; juiste prijs/kwaliteit, goed advies en prettige omgang met de verkopende partij. O.b.v. die onderdelen werden we getipt door een kennis om eens te gaan kijken bij NDR keukens. Vanaf het eerste moment was het gevoel goed, werden onze wensen in 2 vervolg gesprekken perfect omgezet naar een mooie keuken op papier en volgde conform planning een zeer nauwkeurige uitvoering in onze woning met een resultaat zoals we dit voor ogen hadden. Zeer prettige samenwerking dus, met een super resultaat (en ook nog eens binnen een zeer interessant budget). Aanrader! Wat ons tevens opviel was de mooie combinatie met de gietvloeren die bij NDR in de nieuwe showroom.
FOTO VAN KEES VAN DOORN
Keuken met eiland
“Transparant”
Betreft Sinck en Ko Gietvloeren Door Martijn Nagel op zondag 10 feb 2019 19
Heb een polyurethaan Gietvloer in 2 kleuren in Mijn Woning. Erg mooi geworden. Uitvoerders waren bekwaam,netjes en Vakkundig! Mijn project was enkele keren uitgesteld door de Bouw! Sinckko Gietvloeren bewoog flexibel mee! Dat was erg Prettig! Ik beveel dit bedrijf aan!
FOTO VAN MARTIJN NAGEL
Gelegde gietvloer
“PU Gietvloer”
Betreft Coating Vloer Door I Hogenberg op donderdag 24 jan 2019 19
PU Gietvloer ligt er eindelijk in! We zijn superblij met het eindresultaat, precies zoals we hadden gehoopt. In de showroom zijn we altijd fijn en vriendelijk geholpen. Met de vertraging van onze nieuwbouwwoning hebben we een aantal keren de datum voor het gieten van de vloer moeten verplaatsen, fijn dat hier altijd al een beetje rekening mee wordt gehouden (tegenwoordig helaas waar we veel mee te maken hebben). Het team dat de vloer komt plaatsen was erg professioneel en fijne communicatie (elke dag werden we op de hoogte gehouden van de fases) Als ik 1 tip mag meegeven is het dat er wellicht iets meer moet worden stilgestaan bij de huidige ondergrond. Voor de rest top en gaan we flink genieten van deze vloer!
“Niet tevreden”
Betreft Sinck en Ko Gietvloeren Door Richard op maandag 24 dec 2018 18
Wij hebben helaas ook op meerdere vlakke een zeer slechte ervaring met de gietvloer specialist Sinck&ko uit ijburg. De dame die daar op kantoor de bedrijfsvoering uitvoert is op ze zachts gezegd zeer onprofessioneel en zeer defensief, je kan niks met haar bespreken of je krijgt meteen de wind van voor. Ze kan geen vorm van kritiek aanhoren, en dat terwijl ze zelf de fouten maakt. bv. De dame had verstek laten gaan bij het versturen van de factuur voor de 2e betalingstermijn van 40%. Vervolgens kreeg ik een onprettig telefoontje dat ik nog niet de 40% had overgemaakt en dat als ik dat niet per direct zou overboeken het werk gestaakt zou worden, en dit zonder vragen te stellen zoals; Meneer, wij hebben de 40% nog niet mogen ontvangen, klopt dit? of Heeft u onze 2e factuur reeds ontvangen? Mag ik u vriendelijk verzoeken het bedrag over te maken? Neeeee, die communicatieve vaardigheden ontbreken bij deze dame! Verder kan ik melden dat het bedrijf naar mijn idee met restmateriaal van andere projecten de vloer bij ons heeft gegoten en daar ben ik niet zo blij mee! Je verwacht toch wel dat de prijs die je betaald berekend is op een hoeveelheid materiaal die op jouw project nodig is, maar ze kunnen wellicht een beetje kosten drukken door restjes van andere projecten te gebruiken. Nou, als je het daar van moet hebben. Verder is er geen enkele vorm van nazorg of contact over het geleverde project. Geen vraag of alles naar wens is, geen vraag of de geleverde vloer aan de kwaliteitseisen voldoet, er is niemand die de vloer oplevert en hem zelf inspecteert of het is wat ze zelf ervan verwachten (geen eigen kwaliteitscontrole). Dus wees gewaarschuwd.
“Gietvloer aankoop”
Betreft DRT Gietvloeren Door Bas op dinsdag 30 okt 2018 18
In 2016 een gietvloer gekocht bij DRT, voor zowel de badkamer als keuken. Wij hebben hetzelfde meegemaakt als alle anderen die hier hun verhaal schrijven. Op de badkamer kwamen er blaasjes op de vloer. DRT dacht dat het een lekkage was, maar het bleek restvocht te zijn (na een onafhankelijke onderzoek). De dame in kwestie van DRT ging uiteindelijke akkoord om dit te herstellen. Nu gaat de vloer in de keuken scheuren en wederom is het iemand anders zijn schuld. De vloer is niet goed gelegd, want bij het minst op geringste gaat de bovenlaag er direct af. De coating is niet goed. Krijg net een mail dat de afspraak om te komen kijken is afgezegd en ik moet de schade meer elder verhalen. Kortom, geen service en alles afschuiven en totaal geen verantwoordelijkheid nemen.
“Positief”
Betreft DRT Gietvloeren Door Stokwielder op donderdag 18 okt 2018 18
Wij hebben een PU vloer van DRT gietvloeren laten gieten. Super gegoten, netjes, vriendelijke professionele mensen. Ik herken niets in de vorige reviews! Communicatie, vlot en uitstekend. Mijn zoon heeft kras in gietvloer gemaakt, gemaild meteen antwoord en zo professioneel verholpen dat je er niets van ziet. Onze gietvloer is schitterend en ik zou DRT aan iedereen aanraden.
“Vloer met banen”
Betreft Senso Gietvloeren Door wilson op vrijdag 21 sep 2018 18
Wij hebben recent een sensovloer laten leggen. Wij wilden een mooie, onderhoudsvriendelijke sterke gietvloer, niet vlek en niet krasgevoelig. Kosten nabij 16.000 euro voor circa 110 m2 superquartz bardiglio. Dit vonden wij het waard voor een vloer die aan bovenstaande wensen voldeed. In eerste instantie maakte het bedrijf een goede professionele indruk, maar in het proces dat de vloer gegoten moest worden verliep de communicatie slecht. Nadat de vloer werd opgeleverd zag je banen in de vloer, die bleken veroorzaakt door de schuurmachine waarmee ze de vloer slijpen. Na contact te hebben gezocht met Senso om dit te melden, gaven ze aan dat ze dit niet hadden vernomen van de persoon die de vloer gelegd had. Een totaal klantonvriendelijke reactie en je voelt je als klant niet serieus genomen en het voelt alsof je moet vechten voor je gelijk. En dat voor een vloer van 16.000 euro (het bedrag dient overigens weken voorafgaand aan het leggen volledig betaald te worden)! Uiteindelijk kwam Senso zelf toch snel een kijkje nemen en daar is wel adequaat op gehandeld. Men kwam dezelfde dag nog en geconstateerd werd dat er inderdaad zichtbare banen in de vloer zaten. Maar ook hier viel de communicatie tegen. Wij hadden een vloer in de showroom in Amsterdam gezien en die vloer hebben wij gekozen en voor betaald. Als reactie kregen wij: '' oh dus u wilt showroom kwaliteit? Maar showroom kwaliteit kost meer tijd om te maken/realiseren. Dat betekent dat er extra geschuurd moet worden.'' Uiteindelijk is de vloer de volgende dag opnieuw geschuurd, dit keer met grote concentrische machines en opnieuw gelakt. Ze zijn toen de hele dag tot 21:00 uur bezig geweest. We waren blij dat er adequaat en zo snel gereageerd werd. Alleen teleurgesteld over de gebrekkige empahtische communicatie en dat je als klant moet vechten voor je gelijk. De vloer ligt er nu, 2,5 week. het is echt een mooie vloer en de vloer voelt prettig aan. De vloer is prima hersteld. Maar in de korte tijd dat we er wonen zijn de eerste krassen al verschenen en dat ondanks viltjes die we onder meubels hebben geplaatst (ook besteld bij floorfriendly). We letten er echt goed op, maar vinden de vloer helaas erg krasgevoelig. Natuurlijk houdt je er rekening mee dat er na een paar jaar een paar krassen kunnen ontstaan, maar niet al in 2,5 week. Ik heb hierover ook contact opgenomen met Senso en men laat weet dat ze hiermee gelukkig nauwelijks/geen ervaring mee hebben. Ik kreeg een nogal verbaasde reactie. Wel gaat de vloer naar verloop van tijd leven en na 8 jaar kunnen ze de vloer een opfrisbeurt geven.

Ik heb natuurlijk geen ervaring met andere bedrijven en gietvloeren, maar als we dit allemaal geweten hadden, dan hadden wij niet voor deze Sensovloer gekozen, maar voor een veel goedkopere vloer met een betere prijs-kwaliteit verhouding en bij een bedrijf dat klantvriendelijker communiceert met klanten. Ook over de kaasgevoeligheid van de vloer zijn wij erg teleurgesteld. Ik ga nu proberen met een middel scratchfix, of ik de krassen minder zichtbaar kan maken.....
FOTO VAN WILSON
Gietvloer
“Uitstekend begeleid”
Betreft Coating Vloer Door Pim Giel op dinsdag 21 aug 2018 18
Best spannend om een gietvloer te nemen als je er niks van af weet. De begeleiding van Coatingvloer.nl was echter uitstekend. Veel begeleiding en vooral de controles en de bezoeken thuis om te checken en de adviezen vonden we erg prettig.
“Niet tevreden met resultaat”
Betreft Motion Gietvloeren Door Roland op maandag 25 jun 2018 18
Wij hebben een cementgebonden gietvloer besteld en op 1 kamer is deze totaal anders dan de andere ruimtes. We begrijpen dat er onderling enig verschil kan ontstaan echter is dit bij 1 slaapkamer wel heel anders (vinden ze zelf ook!). Alsof het product te dun is gemengd of zoiets. Na herhaaldelijk ons beklag gedaan te hebben bleef Motion bij hun standpunt dat het een natuurproduct is en dat er niets aan te doen is.....klant is koning, hier niet! Vervolgens hebben ze wel aangeboden om een klein bedrag in mindering te brengen op het maken van dilatatie voegen om eventuele scheurvorming te voorkomen (normaal € 120 per strekkende meter, voor ons € 85 echter was op de 'kortingsfactuur het aantal meters niet 11 maar 13 geworden, afromen op de korting?) Toegezegd was om alle randstroken nog af te werken met kit. tot op heden is dit niet uitgevoerd en alleen op de begane grond verdieping gedaan.
FOTO VAN ROLAND
Vegen bij gietvloer
“Goede keuken maar gietvloer beschadigd”
Betreft Het Keukenhuis Door Ruud op dinsdag 15 mei 2018 18
Keuken gekocht daar was niks mis mee, bij plaatsing echter mijn net nieuwe gietvloer beschadigd door de monteurs, die door onzorgvuldig afdekken krassen op mijn vloer hebben gemaakt. Er werd als excuus gezegd dat het een kwetsbare vloer is dus daar konden zij niks aan doen! Als je bij particulieren iets plaatst ben je naar mijn mening bekent met dit soort vloeren en dien je zorgvuldig te werk te gaan! Ik vindt het erg jammer dat er totaal geen begrip is voor mijn schade!
“130 m2 gietvloer”
Betreft Motion Gietvloeren Door Walter op dinsdag 17 apr 2018 18
Het is de tweede keer dat ik een gietvloer van Motion Gietvloeren laat leggen in huis. Ditmaal ruim 130 m2. Ook ditmaal is de vloer perfect en met de grootste zorg gerealiseerd. Goed contact vanuit de werkvoorbereider (Marcel), overleg met onze aannemer en ook tijdens het leggen waren we welkom om te kijken. Bij oplevering was de man van Motion Gietvloeren uitermate kritisch op het resultaat, de kleinste onvolkomenheden moesten perfect worden. Wederom dank!
“Aanrader”
Betreft Motion Gietvloeren Door Delano op zondag 25 mrt 2018 18
Wij hebben de gietvloer in Amsterdam aangeschaft en waren bijzonder content met het feit dat Motion de werkzaamheden snel konden uitvoeren. Er was goede communicatie en tijdens het gehele proces zijn we goed begeleid. Een aanrader.
“Aanbeveling”
Betreft Coating Vloer Door R. Bon op dinsdag 6 mrt 2018 18
Voor een vloer in onze nieuwe woning zijn wij bij Coatingvloer uitgekomen na bezoek van diverse showrooms van gietvloerleveranciers. Zij bleken de enige met een vloer die geheel naar onze wens was. De planning bleek flexibel toen wij de leveringsdatum wilden veranderen. De werklui zijn uiterst vakkundig te werk gegaan en het resultaat is geweldig: een super strakke vloer met een fraaie zweem er in. Tijdens het aanbrengen konden wij aangeven hoe wij dat wilden hebben en dat werd precies zo uitgevoerd. Wij kunnen Coatingvloer aan iedereen aanbevelen.
“PU gietvloer greenline”
Betreft Coating Vloer Door Wilco van Beek op dinsdag 27 feb 2018 18
Afgelopen week is de PU gietvloer greenline bij ons gelegd en het resultaat is prachtig. Mooie afwerking en de kleur is precies zoals de sample. Vanaf begin tot einde in traject duidelijke en oplossingsgerichte communicatie. vb Bij projectbezoek bleek ondervloer te veel vocht te bevatten. Direct advies gekregen om tot oplossing te komen met hulp van droogspecialist, waardoor de planning uiteindelijke toch werd gehaald. 's ochtend nog een extra vochtmeting en naar GO, 's middags al de eerste laag aangebracht! Ik kan iedereen die opzoek is naar een mooie gietvloer, coatingvloer aanbevelen.
“Goed opgeleverd”
Betreft Motion Gietvloeren Door Karen Silleman op zaterdag 10 feb 2018 18
Wij hebben een cement gebonden vloer uitgekozen bij Motion vloeren in Amsterdam. We zijn in de showroom geweest en zijn daar vriendelijk ontvangen. We hebben de kleuren uitgekozen die wij mooi vonden en hebben de stalen mee kunnen nemen zodat we ze in ons huis konden leggen. Na onze keus zijn ze bij ons thuis geweest om alles door te spreken. Heel fijn gezien we met een aantal scheuren in onze natuurstenen vloer zaten. Datums afgesproken en heel erg fijne heren gehad die alles top hebben gelegd. Onze muren waren al geschilderd maar geen spatje op onze muren. De oplevering was ook goed. Netjes alles nagelopen en je kan altijd even bellen als je vragen heb. Al met al. Als we ooit nog een gietvloer kunnen bevelen is dit bij Motion.
FOTO VAN KAREN SILLEMAN
Cement gebondenn vloer
“Komen afspraken na”
Betreft Motion Gietvloeren Door André en Karin Jansen - Ruijssenaars op zondag 4 feb 2018 18
Motion Gietvloeren heeft bij ons in huis drie etages vloeren gegoten tot tevredenheid. Ook bij een probleem zijn zij bereid om in oplossingen te denken. Reageerde altijd gelijk op vragen en komen hun afspraken na.
“Blij met resultaat”
Betreft Coating Vloer Door Fam. Van de Sande op zaterdag 18 nov 2017 17
Het hele traject met Coatingvloer, van eerste contact tot het uiteindelijke deskundige leggen van de vloer, is naar volle tevredenheid doorlopen. Met alle afdelingen van het bedrijf was het contact prettig en professioneel. Afspraken werden (op tijd) nagekomen, alles werd netjes vastgelegd en bevestigd. Met als hoogtepunt: het aanwezig zijn bij de eerste giethandelingen tijdens het ter plekke bepalen van de kleur etc., zodat e.e.a. precies naar wens is. Goed is dat Coatingvloer ook veelvuldig wijst op de eigen verantwoordelijkheid van de klant in het traject, zodat Coatingvloer aan de ultieme voorwaarde voor een goede gietvloer, 'het schoon werken', kan voldoen. En het belangrijkste: we zijn blij met het resultaat, een fraaie gietvloer, precies zoals we hem wilden. Wij kunnen Coatingvloer van harte aanbevelen. Complimenten en dank!
“Blaasvorming”
Betreft DRT Gietvloeren Door Sven op zaterdag 2 sep 2017 17
Een jaar geleden een gietvloer laten leggen door Drt. Mooi en strak vlak na het gieten van de vloer, maar helaas mocht dit niet blijven duren. Een maand later blaasvorming in de vloer. Na een jaar mails sturen en telefoontjes plegen met de vraag dit door hen te laten herstellen is hun oplossing dit tegen betaling te doen. Ze schuiven de schuld volledig in onze schoenen, zogezegd zijn zij niet aansprakelijk. Wel straf, ik herinner me toch dat zij de vochtmetingen hebben uitgevoerd en de vloer gegoten en niet wij. Gek dat wij de schuld krijgen. Op een oplossing van hun kant rekenen wij al niet meer. Wij hopen alleen maar dat deze beoordeling andere mensen helpt om hen te waarschuwen en zeker niet in zee te gaan met Drt of er staat je een zware teleurstelling en zware frustraties te wachten. Ook is het weggesmeten geld.
FOTO VAN SVEN
Blaasjes in gietvloer
“Fijn bedrijf”
Betreft Coating Vloer Door Nanda op dinsdag 15 aug 2017 17
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe gietvloer die we hebben laten leggen voor Coatingvloer.nl. De vloer is heel erg mooi geworden en bevalt ons uitstekend. Het is erg makkelijk schoon te houden en het voelt erg fijn aan om over heen te lopen. Coatingvloer.nl is een erg fijn bedrijf. Ze hebben hoge kwaliteit geleverd en de communicatie en uitleg was heel goed. Zelfs toen het vanuit onze kant bijna leek mis te gaan hebben ze heel fijn gehandeld. Ik kan iedereen een gietvloer van Coatingvloer.nl aanraden!
FOTO VAN NANDA
Coating vloer
“Zeer tevreden”
Betreft Motion Gietvloeren Door Kummel op dinsdag 18 jul 2017 17
Ik ben zeer tevreden over de levering van de pu-gietvloer van Motionvloer. Ook ervaar ik de service en nazorg als zeer prettig, professioneel en meedenkend.
“Erg tevreden”
Betreft Motion Gietvloeren Door Cees Lourens op zondag 16 jul 2017 17
Erg tevreden over de levering van mijn gietvloer. Alle aandacht gekregen in het voortraject, tijdens het gieten mee kunnen denken met met de mate van mengingen de medewerker werkten schoon en netjes. Dat kan ik niet zeggen van alle werklieden die geweest zijn. Samenvattend erg tevreden.
“Scheuren in de vloer”
Betreft DRT Gietvloeren Door Irene Leurink op dinsdag 30 mei 2017 17
Ook wij hebben voor een gietvloer van DRT gekozen vanweg de professionele uitstraling en de garates. Vooral is onze vloer goedgekeurd door DRT inspecteur. Binnen 2 jaar begon de vloer te scheuren. Of ik foto's wilde sturen. Binnen een dag mail terug, er is niet eens iemand langs geweest. De dame aan de andere kant van de computer kon op afstand wel zien dat het allemaal aan de ondervloer lag, welke toch echt door henzelf was goedgekeurd. Herstel mag even 2000 euro opleveren voor DRT. Ik ben zwaar teleurgesteld in dit bedrijf. Schaam me kapot voor wat ik op de vloer heb liggen, armoe troef. Schaam je DRT zo met je klanten om te gaan.
“Tevreden”
Betreft Motion Gietvloeren Door B den Otter op maandag 15 mei 2017 17
Motionvloer heeft recent een gietvloer naar volle tevredenheid bij ons gelegd. Los van de kwaliteit en de scherpe prijs voor de gietvloer, was ook het advies vooraf en de communicatie tijdens de plaatsing vanuit Motionvloer uitstekend.
“Goede ervaring”
Betreft New Brand Gietvloeren Door Chris Janse op dinsdag 2 mei 2017 17
Topper in de gietvloeren. Wij hebben in Maart 2017 onze vloer laten gieten door New Brand. Contact met Jeffrey was prima. Wij hadden veel bedrijven vergeleken, ook via werkspot. We konden veel goedkopere vloeren vinden, maar we hebben echt op merk gezocht om appels met appels te vergelijken. Daar kwam New Brand qua prijs als beste uit. Het eindresultaat is super mooi. Er waren 3 plekjes in het hele huis die niet perfect waren (formaat van een vlieg). Een maand na de verbouwing is hiervoor een airbrusher gekomen om ze weg te werken. Zie je niks meer van. Top werk!
“Slechte ervaring”
Betreft DTZ Gietvloeren Door Kooistra op dinsdag 18 apr 2017 17
Ook wij hebben hele slechte ervaringen met de gietvloerstunter! Communicatie is slecht, vloer is slecht gelegd en de kwaliteit van de vloer is helemaal ernstig! Als je hem hiermee confronteert wordt er gelijk met een advocaat gedreigd. Dus we zitten nu met een kauwgomvloer van 4000 euro! Dus koop vooral geen vloer bij deze beste man is zonde van je geld!
“Tevreden”
Betreft Motion Gietvloeren Door Koos Eveleens op vrijdag 24 mrt 2017 17
Op zolder een gietvloer laten leggen door Motionvloer. Deze ziet er mooi en strak uit. Ben erg tevreden over het geheel. In de ruime showroom goede uitleg gehad. Ze hebben er erg veel kleuren. dus keuze zat. Na ontvangst van de offerte, akkoord gegeven en nu weer een mooie en frisse zolder. Zeker aan te raden om in Amsterdam eens te gaan kijken naar de vele mogelijkheden. Misschien laat ik de b.g. en 1e verdieping later ook nog doen.
FOTO VAN KOOS EVELEENS
Aanbrengen gietvloer
“Geen zaken mee doen”
Betreft Coating Vloer Door Rogier op zaterdag 21 jan 2017 17
Coatingvloeren legt jou als klant allerlei eisen op en als je er niet aan voldoet krijg je 'op je kop'. Bij de voorlichting is alles fantastisch maar er wordt je niet verteld dat als je katten hebt je elk nageltje in de vloer ziet terugkomen. Er worden eenzijdige afspraken met je ingeschoten die je na dient te komen in plaats van dat er in overleg een afspraak wordt gepland. Als je door uitloop van je afbouwwerkzaamheden de gietdatum wilt verzetten zit je als snel een maand of twee verder in de planning. Als je belt en aangeeft dat je het vreemd vind dat er een eenzijdige afspraak wordt gemaakt gaan ze hierover met je in discussie. We hebben te maken gehad met waterschade en hebben verzocht aan coatingvloeren de schade te herstellen. Ze hebben een zeer rigoureuze manier van herstel voorgesteld waarbij ze eventuele schade aan onze vloerverwarming door deze werkzaamheden uitsluiten. Inmiddels een partij gevonden die veel minder ingrijpend hoeft in te grijpen omdat ze wel verstand van zaken hebben. Ze kunnen tegen lagere kosten en met een zeer meedenkende, vriendelijke (niet arrogante) en duidelijk professionele manier van werken voor ons een goede oplossing bieden waarbij wij geen risico lopen. Ons advies: doe geen zaken met coatingvloer! Ze hebben in ons nieuwbouw pand bij diverse mensen een vloer gelegd en van al onze medebewoners heb ik niets dan klachten gehoord over de manier van werken waarmee de eigenaar van Coatingvloeren er voor wat betreft de klantvriendelijkheid een behoorlijk potje van maakt. Al mijn kennissen en vrienden die gietvloer willen laten leggen afgeraden met deze partij in zee te gaan.
“Superstrak”
Betreft Senso Gietvloeren Door jap en gulcin op dinsdag 29 nov 2016 16
In onze nieuwbouw woning gietvloer Door Senso laten gieten eind 2015 ... servicetraject was uitstekend...en de vloer is uit praktisch oogpunt (met twee kleine kinderen) super te noemen. Heerlijke combinatie met vloerverwarming! Vloer oogt superstrak (moet nl wel je smaak zijn). Bij deze bevelen wij ze dan ook van harte aan.
“Super blij met het resultaat!”
Betreft Motion Gietvloeren Door Joel Knightley op woensdag 24 aug 2016 16
Ik heb een supermooie kunstof gietvloer in mijn woning liggen waar ik lang van ga genieten. Motion is zeker aan te raden! Het resultaat is top en de service net zo. In mijn oriëntatie fase ging ik bij Motion langs. Ze hebben een grote showroom die een goed beeld geeft van de gietvloeren. Daarnaast namen ze echt de tijd om met mij te gaan zitten en mij alle informatie te geven. Bij een nieuwe woning of een verbouwing zijn er zoveel keuzes die gemaakt moeten worden. Dit beseft Motion goed en helpt hier ook goed bij! Top werk!
“Review”
Betreft Senso Gietvloeren Door Robbie Postma op woensdag 24 aug 2016 16
Onwijs blij met mijn witte gietvloer. Vond SENSO in eerste instantie duurder dan andere bedrijven maar na het opvragen van offertes bleken ze vaak nog voordeliger omdat er bij andere bedrijven vaak nog allemaal extra kosten bij kwamen. Erg fijn contact met degene die aan het werk waren in de woning, die af en toe even een foto stuurde of nog even last minute iets voor me uit de woning pakte gezien ik niet op de vloer kon. Enige nadeel dat ik zou kunnen noemen is dat het zo strak is dat ik nog heel erg voorzichtig ben om vlekken en krassen te voorkomen.
FOTO VAN ROBBIE POSTMA
Witte gietvloer
“Top”
Betreft Motion Gietvloeren Door Jorik Beukers op dinsdag 12 jul 2016 16
Ik ben uitstekend geholpen bij het kiezen van een vloer! Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om een kunststof gietvloer aan te laten brengen en daarnaast ook een gedeelte cement gietvloer. Ik kan niks anders zeggen dan: Top! De vloeren zien er geweldig uit en zijn ideaal om schoon te houden. Ik raad iedereen een Motionvloer aan.
“Mooi resultaat”
Betreft Motion Gietvloeren Door Jolanda Buur op donderdag 23 jun 2016 16
Vorige week is bij ons de cementgebonden gietvloer aangebracht. Wij kozen voor een lichtgrijze uitvoering. Het resultaat is super mooi! Wij zijn heel tevreden over het resultaat. Motion heeft een mooie en ruime showroom. Wij zijn goed geadviseerd en er is goed meegedacht over uitvoering en kleur. De vloer is zeer makkelijk in onderhoud. Ook past een gietvloer in alle woonstijlen. Wij willen nooit meer iets anders en bevelen Motionvloer van harte aan!
“Geen aanrader”
Betreft Motion Gietvloeren Door JRSG op zaterdag 26 mrt 2016 16
Heel raar bedrijf, veel spijt dat we hier onze gietvloer hebben besteld. De man die e.e.a. kwam opmeten en beoordelen was erg onvriendelijk, ook de mannen die kwamen leggen (oostblokkers die geen woord engels spraken) onvriendelijk. Er zaten idd bij ons ook rare vlekken en verkleuringen in. Zijn in totaal 3x geweest om opnieuw te doen voordat het goed was. Wel werd daardoor onze vloer hoger waardoor er stukken van deuren, plinten/randen van keuken ed moesten worden aangepast en onze (verbouw- en verhuis-)plannin volledig mis liep. Geen excuus gehoord. Vloer had ook al na 1 dag krassen en werden er in de loop van de tijd steeds meer. Verschrikkelijk lelijk om te zien (en natuurlijk snap ik dat het kan krassen/ eigen schuld kan zijn, maar bij normaal gebruik zo'n verruineerde vloer?). Kortom: geen aanrader.
“Gietvloer niet goed”
Betreft Senso Gietvloeren Door JL op donderdag 28 jan 2016 16
Zeer slechte afterservice - ga niet met Senso in zee. Wij hebben in oktober 2013 een gietvloer laten leggen door Senso. Vrij snel na de oplevering constateerden wij oneffenheden; putjes, kleine luchtbellen, steentjes, haren en een vlieg in de gietvloer. Bovendien begon de vloer vrij snel te krassen. Op herhaald aandringen is de directeur komen kijken. Hij beloofde zijn collega te sturen om de situatie op te nemen. Werderom begon het lange wachten. Uiteindelijk kwam zijn collega langs en bevestigde dat de kleine luchtbellen zeker moeten worden gerepareerd, maar aan de krassen kunnen ze blijkbaar niks doen. Toen was het stil. En het bleef stil. We zijn nu een jaar verder en steeds maakt de directeur de belofte dat de reparatie wordt ingepland. En steeds worden we teleurgesteld in Senso. Dit moet ophouden. We overwegen juridische stappen en om het bedrijf in gebreke te stellen. Advies: niet met Senso in zee.
“Gietvloer”
Betreft New Brand Gietvloeren Door Pavel op donderdag 26 nov 2015 15
Ik heb 230m2 gietvloer gekocht voor mijn huis in Amsterdam. Zoals gebruikelijk bij renovaties, waren er enkele minpuntjes. Mijn aannemer heeft de fundamentvloer in 2 badkamers niet goed gelegd en het water in de douches stroomde stromen naar de afvoer zoals het hoort. Helaas kwamen we hier pas achter toen de gietvloer werd gedaan. Lang verhaal kort gemaakt: de aannemer moest de vloer in de badkamers helemaal opnieuw doen. New Brand legde daarna een geheel nieuwe gietvloer in de badkamers voor de tweede keer zonder extra kosten. Ik kan ze alleen maar aanbevelen.

Noot Qasa: ervaring vertaald uit het Engels.
“Super service gehad”
Betreft Motion Gietvloeren Door J. Groenevelt op woensdag 25 nov 2015 15
Een half jaar geleden hebben wij onze benedenverdieping laten voorzien door een gietvloer van Motion. De service van Motion is echt super. Zij hebben echt met ons meegedacht en geadviseerd qua mogelijkheden, kleur en alles wat erbij komt kijken. De vloer ligt er picobello bij, geen oneffenheden, geen verkleuringen etc. Wij nog elke dag enorm blij met onze vloer en zullen dat nog heel lang blijven... #topservice
“Gietvloer”
Betreft Motion Gietvloeren Door I. de Jong op maandag 16 nov 2015 15
Wij hebben medio 2011 ongeveer 200m2 Motion Gietvloer laten gieten, zelfs de badkamers. Op 1 verdieping een bruin/grijze mix en op 2 verdiepingen een lichtgrijze mix. Het is mooi gelegd, conform de kleurenmonsters die we mee hadden genomen, en ondanks dat we geen plinten hebben, ligt het er strak in. We hebben veel ramen op het zuidwesten en dus veel zon binnen, maar geen last van verkleuring oid. Het betrof een nieuwbouwhuis en onze ondervloer is wel gaan bewegen, maar gelukkig is de vloer elastich genoeg gebleken en dus heel gebleven. Kortom wij zijn zeer tevreden met onze Motion gietvloer.
FOTO VAN I. DE JONG