Feedback

Budget vertellen bij aankoop keuken


Waar moet je op letten als je een nieuwe keuken gaat kopen. We hebben geprobeerd om uit de honderden reviews tips te halen over hoe je om gaat met je budget.

Lijst met goed gewaardeerde keukenzaken
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 123 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 133 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 173 ervaringen
• Kitchen4all
   
(Dronten Flevoland) score 9,7 uit 329 ervaringen
• Ekelhoff Küchen
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,7 uit 658 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 321 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,3 uit 53 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 73 ervaringen

U kunt ook de lijst met de Beste 10+ Keukenzaken bekijken.

Beter advies bij duidelijk budget
De belangrijkste reden om duidelijk te zijn over wat je wilt uitgeven: je krijgt veel beter advies. Het bepalen van de prijs van een keuken kost enige tijd en ligt echt aan welke kastjes, welke apparatuur, wat voor werkblad, etc. Er zijn heel veel combinaties te maken in allerlei prijsklasses. Een goede verkoper heeft veel aan een richtprijs want dan kan hij binnen dat budget een voorstel doen. Als u niets wilt vertellen dan gaat de verkoper raden naar waar u op uit zou willen komen.

Vanuit de koper is het in ieder geval handig om een richtbudget aan te geven. Bijvoorbeeld u denkt aan een uitgave van euro 11000. Maar u wilt zien wat u ervoor kunt krijgen. Dit houdt de keukenverkoper scherp maar geeft wel een duidelijk idee waar u ongeveer naartoe wilt en wat u kunt uitgeven.

Vaste prijzen
Er zijn keukenzaken die werken met vaste prijzen voor alle onderdelen. In die situatie is uw budget aanleiding om voor u de maximaal haalbare keuken uit te tekenen. Mits dit eerlijk en reëel gebeurd is dit een heel goed systeem. Veel zaken werken tegenwoordig met een vaste prijs voor elk onderdeel. Dit wordt ook wel aangeduid met de term "nettoprijzen beleid". Als gewerkt wordt met vaste prijzen dan ziet u dit meestal duidelijk of wordt dit vrij snel gecommuniceerd. Het is in een vaste prijzen systeem duidelijk wat de consequenties zijn van het wijzigen van de offerte achteraf, en daardoor vaak gemakkelijk om iets aan te passen.

Zaken met hoge kortingen
Keukenzaken die met kortingen werken geven vaak heel veel korting op de door hun aangegeven uitgangsprijs. Kortingen op de uitgangsprijzen tussen de 40% en 50% zijn gebruikelijk. In de startprijs zit een korting die er later weer vanaf gaat. Vaak gaat veel tijd op aan een onderhandeling met prijsbepaling en wordt er minder aandacht besteed aan de keuken. In een kortingsysteem is niet duidelijk wat de prijs is van elk onderdeel, er is immers sprake van een totaalprijs die in een onderhandeling tot stand komt. Hierdoor is het wijzigen van een offerte op een onderdeel achteraf vaak wat lastiger.

Vervelende verkooptaktieken
Op het moment dat u uw budget noemt, kan de keukenverkoper de keuken gaan aanbieden voor een prijs die met de 50% korting uiteindelijk net boven uw budget uitkomt. Dit is een soort “kortingspel”. Bekijk maar eens deze uitspraken:

Toen wij zeiden dat ons budget niet boven de 12.000 uit mocht komen wat het laatste bod 12.750. Je kunt me misschien voor veel uitmaken....

Ze vragen naar je budget en gaan daar 2000 boven zitten en hopen dan dat je denkt dat je een goede deal hebt als de prijs 2000 omlaag kan

Uiteindelijk is het wel zinvol om een budget aan te geven, simpelweg omdat er ergens een richting moet zijn. U kunt dit ook doen door een keuken uit een showroom te nemen met prijs die u in gedachten had en aan te geven dat u ongeveer daar op uit wilt komen. Wellicht gaat u tactisch lager zitten dan u bereid bent. Realiseer u dat uw budget door de verkoper kan worden gebruikt om daar eerst een percentage op te leggen en daarna weer af te halen en dat u dat als korting gepresenteerd krijgt.

Verschil in benadering
Bij zaken met vaste prijzen kunt u opener zijn over uw budget, dat is in uw eigen belang en leidt tot een reële benadering. Bij zaken met kortingprijzen moet u eigenlijk weinig loslaten over uw budget en zult u een soort prijsonderhandeling moeten voeren.
Reacties
Er zijn 100 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Een onwijs mooie keuken”
Betreft I-Kook Door Alexandra de Jong op dinsdag 30 nov 2021 21
Ik werd erg fijn geholpen door Jimmy, alles wat ik mooi vond werd uitgebreid laten zien. Zelfs met een relatief klein budget het ik een onwijs mooie keuken uit kunnen zoeken door de eerlijke prijzen van I-Kook. Ook toen ik na de bestelling van de keuken nog vragen had, werd ik vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Een aanrader!
“Budget vertellen bij aankoop keuken”
Betreft Pelma Keukens Door Familie Gijsbertsen op donderdag 25 nov 2021 21
Blij en tevreden met onze keuken, welke geheel naar onze wens in samengesteld. Er werd geluisterd naar onze wensen en budget en keuzes voor keukenapparatuur.
“Zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat”
Betreft I-Kook Door JH Terpstra op woensdag 24 nov 2021 21
Wij hebben bij 2 zaken een offerte opgevraagd voor onze nieuwe keuken. We hebben gekozen voor I-Kook Hengelo omdat hun eerste globale offerte transparant was en niet zoals bij het andere bedrijf een totaal bedrag en verder niets.
Wij zijn geholpen door Wesley die perfect met ons mee heeft gedacht en die met goede ideeën kwam zoals de hand greeploze lades, een extra ruimte gevende hoekkast en contrasterende ruimtes tussen de lades. Dit maakte het geheel tot een mooie keuken zoals deze in eerste instantie te zien was op de computer via het ontwerp programma.

Het aanrechtblad wat we hebben gekozen was vrij prijzig maar wel schitterend waarbij het blad en de achterwand van hetzelfde materiaal gemaakt zijn. Een nadeel van dit blad is wel dat het snel vlekken geeft als er bijvoorbeeld water opdroogt, je moet dan toch wel stevig boenen om dat er weer af te krijgen. De keuken apparatuur hebben we genomen is van Whirlpool, net geen budget merk maar ook weer niet onbetaalbaar. Nadat we de offerte hebben getekend is de keuken ingemeten door een zeer vriendelijke collega van Wesley.

De levertijd van ongeveer 3 maanden viel ons enorm mee, zeker in de huidige tijd en ook nog eens met de zomervakanties ertussen. Er zijn wel enkele vergissingen gemaakt maar die zijn zeer snel en efficiënt opgelost door zowel de geweldige monteur Jaimy die ons was toegewezen alsook door I-Kook Hengelo zelf. Hiervoor alleen maar hulde want een foutje kan snel gemaakt worden en dat is geen enkel punt als dit zo goed opgelost wordt als I-Kook gedaan heeft. Verder is het team van I-Kook Hengelo geweldig, ze reageren snel en vriendelijk op mailtjes, nemen je vragen serieus en denken met je mee.

Wij zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat wat exact hetzelfde was als in het ontwerp programma vooraf te zien was. Kortom wij hebben I-Kook Hengelo ervaren als een betrouwbaar bedrijf in deze vaak wat schimmige wereld van leveranciers, met een geweldig team medewerkers en wij kunnen I-Kook Hengelo dan ook zeer zeker aanraden als je overweegt een andere keuken te kopen.
FOTO VAN JH TERPSTRA
“Droomkeuken laten plaatsen”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Maikel op donderdag 18 nov 2021 21
Wij zijn anderhalf jaar geleden bij Dave geweest voor het uitzoeken van een mooie keuken. Dankzij Dave hebben wij in ons huis echt een droomkeuken kunnen plaatsen: een kookeiland en keukenkast ingebouwd in een koof met nisjes. Wij hadden niet verwacht dat zoiets haalbaar zou zijn binnen ons budget na vorige bezoeken aan andere keukenboeren. Fijn om in een winkel te komen waar je niet voelt dat je direct genaaid gaat worden of op je hoede moet zijn. Ook bij de montage zijn wij enorm geholpen. Wij liepen namelijk tegen wat gedoe aan met stucadoors bij het stucen van de koof. De mannen van de montage stonden nog geen uur later bij ons op de stoep om dit met de stucadoors te fixen. Het plaatsen van de keuken zelf ging ook enorm soepel. Al met al zijn wij echt ontzettend tevreden over Grando, Dave en de mannen van de montage.
FOTO VAN MAIKEL
“Super trots op onze keuken”
Betreft Bemmel en Kroon Door Mark Lucassen op maandag 25 okt 2021 21
De keuken is binnen de bandbreedte van een duidelijk aangegeven budget ontworpen met alle mogelijke toestellen van goede naam. Daarnaast is het ontwerp met zorg uitgewerkt, rekening houdend met de wensen voor symmetrie en functionaliteit. Vooral het composiet werkblad van 75 cm is erg prettig en mooi om te zien. We zijn super trots op het eindresultaat. Voorts zouden wij graag de monteur van de keuken een compliment willen geven over zijn vakmanschap en de nette manier van werken.
FOTO VAN MARK LUCASSEN
“Complete keuken”
Betreft Bemmel en Kroon Door T van Roon op vrijdag 22 okt 2021 21
De verkoper en dame achter de balie hebben goed geholpen met het uitzoeken van de keuken en materialen, hierbij ook kijkend dat we nog een jonge dame hebben rondlopen. Ook is er goed gekeken naar het budget en wensen betreft apparatuur. Installatie is super verlopen mede doordat er genoeg ruimte achter de kastjes zitten.
FOTO VAN T VAN ROON
“Bedankt voor alles”
Betreft Smits Keukens Door Theo en Linda op woensdag 13 okt 2021 21
In verband met een grote verbouwing vorig jaar van ons huis moest er ook een nieuwe keuken komen. Wij besloten deze "lokaal" aan te schaffen en dat is meer dan een goede keuze gebleken. Mede dankzij het vriendelijke en vooral professionele team, voor ons met name Menno en Jaap, hadden wij vrij snel een keuken naar onze wens en budget gevonden. Er werd vlot en duidelijk gecommuniceerd bij eventuele vragen of aanpassingen en dat allemaal in full coronatijd, petje af voor het hele team! Blijf vooral zo doorgaan, bedankt voor alles en sorry voor de late reactie:-)
“Mooie L keuken”
Betreft Keukenloods Door Peter Peijnenburg op dinsdag 12 okt 2021 21
Wij hebben een L keuken gekocht We zijn vriendelijk en vakkundig geadviseerd en met ons budget hebben we een heel mooie keuken gekregen die vakkundig geinstalleerd is door Keukenloods.
“Dik tevreden”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Karin op maandag 11 okt 2021 21
Wij hebben een hoek opstelling met een eiland. We zijn heel tevreden met de nieuwe keuken. Je geeft van te voren aan wat je budget is, en dan gaat de medewerkster met je bekijken wat mogelijk is voor die prijs. Erg handig en duidelijk, ze zitten natuurlijk wel altijd net binnen budget. Alles is nog te wijzigen tot de handtekening is gezet. Wel jammer dat er geen prijzen per onderdeel op de offerte staan. Verder dik tevreden, misschien ergens anders goedkoper maar dit voelde goed.
FOTO VAN KARIN
“Heerlijk”
Betreft Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys Door Jan C. den Hartog op maandag 27 sep 2021 21
De aankoop verliep erg soepel, goede informatie en uitleg van de mogelijkheden binnen het budget. Vervolgens goede afhandeling van de offerte na de bevestiging. De plaatsing verliep ondanks dat er een monteur uitgevallen was slechts een dag vertraging op. Heerlijk om in deze keuken aan het werk te zijn.
“Perfecte service”
Betreft I-Kook Door fam biermans op woensdag 22 sep 2021 21
uw dromen komen uit, wordt met u meegedacht en betaalbaar. wordt gedacht in oplossingen wat naar u budget past, geen verkooppraat en meteen beslissen ivm acties. kunt Rustig de tijd nemen. wij hebben anderhalf jaar gedaan over onze keuken aangezien we met nieuwbouw bezig waren en ook voor onszelf moesten beslissen welke ruimte de keuken nu kwam...
fijn voordeel dat de vrouw van de eigenaar in brocante antieke meubels werkt en hierdoor een te gekke unieke koffiehoek hebben laten maken van oude gebruikte materialen! zeker een aanrader als u iets aparts en unieks in u keuken wilt hebben!!

plaatsen zeer professioneel, naservice perfect, zaken worden meteen geregeld of gemaakt indien er problemen zijn. wij zijn super blij en zouden liever iets meer uitgeven en weten dat het goed zit dan iets goedkoper en je met verkooppraat en acties wordt overgehaald om snel te beslissen bij een grote keukenzaak......
“Zeer tevreden”
Betreft I-Kook Door Marit Israël op dinsdag 21 sep 2021 21
Ik ben zeer tevreden over de service van Keukenadviseur Freek. Een zeer fijn gesprek, waar samen gekeken werd naar smaak en budget. Uiteindelijk is hier een geweldige keuken uit gekomen. Zelfs de service na een kleine beschadiging was super. Gelijk gebeld en Freek gaf aan dat er een nieuwe plaat gestuurd werd. Kortom, geweldig en een echte aanrader voor iedereen!
“Prachtige keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door T Wolters op vrijdag 17 sep 2021 21
Wij werden geholpen door Richard. Hij deed zijn best om ons te helpen met onze keuzes zodat wij ook in de budget konden blijven. Hij dacht ook mee met onze wensen en bod fijne oplossingen voor. Prachtige keuken, vriendelijke en professionele monteur die in minder dan 2 dagen het hele keuken gemonteerd heeft.
FOTO VAN T WOLTERS
“Keuken voor ons vakantiehuisje”
Betreft I-Kook Door Claire Smits op donderdag 9 sep 2021 21
Wij kozen voor een budget keuken. Voor ons vakantiehuisje in Friesland. Service was goed, er werd meteen mee gereden naar ons huis of de gekozen keuken er zou passen.. alles volgens afspraak verlopen. Alleen de plaatsingsmonteur was wat tegendraads maar dat werd uiteindelijk ook goed opgelost.
FOTO VAN CLAIRE SMITS
“Mooie showroom, goede ontvangst en begeleiding”
Betreft Nuva Keukens Door Jos Stokman op maandag 30 aug 2021 21
Via vrienden (die ook een keuken hebben van NUVA) doorverwezen naar Nuva Keukens. Vanaf het eerste moment een goed gevoel. Mooie showroom, goed ontvangst en een goede begeleiding tijdens het samenstellen en ontwerpen van de keuken. Ook uiteindelijk met het samenstellen van het budget slim en creatief samengewerkt zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of uitstraling.
“Een prachtige keuken”
Betreft Keukenwereld XXL Door Carolin op vrijdag 27 aug 2021 21
What you see is what you get. Geen gekke kortingen die ineens aan het einde kunnen en stuntprijzen. Nee, gewoon eerlijke prijzen en daardoor ook een duidelijke offertes. Samen met Bart gekeken naar onze wensen en budget. En uiteindelijk een prachtige keuken uitgekozen. Een paar keer dingen achteraf nog aan laten passen was geen enkel probleem. Goede service en een hele duidelijke communicatie. Keuken is netjes en op afgesproken tijd afgeleverd. Wij zijn super tevreden. :)
FOTO VAN CAROLIN
“Het resultaat mag er zijn”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Meertens op donderdag 26 aug 2021 21
Ons doel, onze keuken restylen met een 'strak budget!' van enigszins gedateerd naar 'strak maar niet kil' is volledig bereikt. We hadden meerdere bezoeken nodig aan Grando en kregen rustig de tijd om keuzes te overwegen. Het resultaat mag er zijn. Goed van begin tot eind, van mooie, inspireerde showroom tot vakkundige plaatsing.
FOTO VAN MEERTENS
“Erg blij met het eindresultaat”
Betreft I-Kook Door Emma op donderdag 26 aug 2021 21
Rachid heeft mij super goed geholpen bij het samenstellen van een keuken die binnen mijn budget paste maar ook voorzien is van alle luxe! Goede prijs/kwaliteit verhouding en als ik vragen had deed Rachid zijn best deze z.s.m. te beantwoorden. De communicatie rondom de montage van de keuken had beter gekund maar het is helemaal goed gekomen en ik ben erg blij met het eindresultaat!
“Kortom prima service en dik tevreden”
Betreft Keukenwereld XXL Door Christa op woensdag 18 aug 2021 21
Na diverse offertes op te hebben laten stellen, zijn we uiteindelijk voor Keukenwereld XXL gegaan voor de aanschaf van onze nieuwe keuken. En daar hebben we geen spijt van! De keuken is echt prachtig geworden en helemaal naar onze zin! Plus - niet geheel onbelangrijk - ook nog eens binnen het budget wat we voor ogen hadden. We zijn van begin tot eind goed geholpen en geïnformeerd. Zaken werden niet mooier voorgespiegeld als dat ze zijn en de prijs is de prijs maar daarbinnen werd er wel heel goed meegedacht.

We hebben er uiteindelijk voor gekozen om de keuken zelf te plaatsen. Deze werd in een keer compleet geleverd inclusief alle bijbehorende schroefjes etc. Helaas was de achterkant van een van de kastje beschadigd tijdens het transport, maar dat is uiteindelijk in onderling overleg goed opgelost. Ook kregen we een andere, betere afzuigkap omdat degene die we besteld hadden pas veel later geleverd kon worden en bestelde ze voor ons zonder extra kosten een tweede ventilatierooster op verzoek (bleek niet perse noodzakelijk maar wilde we zelf graag). Kortom prima service en dik tevreden!
FOTO VAN CHRISTA
“Bevelen het aan”
Betreft I-Kook Door Jaimy & Kim op zaterdag 14 aug 2021 21
Net een nieuw huis gekocht en er moest een nieuwe keuken in omdat de oude keuken uit de jaren '50 kwam en niet onze smaak was. Toen kwamen we uit bij I-Kook en maakten we via internet zelf onze keuken. Al snel hadden we een afspraak gepland staan en konden we snel terecht. Wij kunnen alleen maar vol lof spreken over I-Kook Etten-Leur! De service was top. De snelle manier van communicatie en rustig alle materialen en opties bekijken was geen probleem. We werden goed geholpen en kregen antwoord op al onze vragen. Ook met een kleiner budget kun je terecht. Geen vaste verkooppraatjes en geen push-gedrag, wat ons voor we kwamen kijken een beetje dwarszat; wat kunnen we verwachten bij het kopen van een keuken? Maar we werden goed behandeld, de "Klant is koning"! Bij ophalen van onze keuken was het aanrechtblad niet aanwezig en was er een bovenkastje kapot. Het werkblad was binnen een halve week binnen. Het kastje was wel wat langer onderweg, maar we werden goed op de hoogte gehouden door de mensen van I-Kook. Met persoonlijke aflevering van ons bovenkastje en een leuk presentje mochten we op de foto. Wij bevelen I-Kook Etten-Leur aan!
FOTO VAN JAIMY & KIM
“Zeer goed geadviseerd”
Betreft SmartDesign Keukenstudio Door Roel Voerman op zaterdag 14 aug 2021 21
Vanaf het begin zijn wij zeer goed geadviseerd door Olaf Blom. Hij heeft een prachtige keuken voor ons ontworpen. Ook de installatie is perfect uitgevoerd. We hebben verschillende installateurs over de vloer gehad en ze waren deskundig, vriendelijk en gezellig! De foto wordt eigenlijk te vroeg geplaatst want we moeten het plafond en de wand bij het raam nog verven en een andere plafond lamp kopen. Maar daar wilde ik niet op wachten. Ben ver boven mijn budget uit gegaan maar het is het helemaal waard!
FOTO VAN ROEL VOERMAN
“Zeer tevreden”
Betreft BSK Keukens Door FJB op dinsdag 10 aug 2021 21
Nadat we in februari bij een andere keukenzaak een gesprek hadden waar de verkoper nog niet de moeite wilde nemen om een keuken naar onze wensen te tekenen ivm ons budget, kwamen we in maart bij bsk. Verkoper luisterde naar onze wensen en dacht goed mee. Ons budget bleek prima toereikend voor de keuken die wij in gedachten hadden. Enige minpunt was dat de verkoper ons een korting wilde geven als we gelijk zouden tekenen voor de offerte, we voelden ons hierdoor overvallen, dit hadden we niet verwacht en gaf een vervelend gevoel. Later nog eens terug geweest voor enkele aanpassingen, dit verliep allemaal naar wens. Keuken werd 3 mnd later bezorgd en een dag later geplaatst. Met in ons achterhoofd 'geen enkele keuken wordt in 1x zonder problemen geplaatst' gingen we die dag in. Echter stond onze keuken in 1 dag zonder ook maar 1 tegenvaller! Ervaren monteurs die die rustig maar gestaag doorwerkten, wisten wat ze deden, meedachten in oplossingen, echt geweldig! Al met al hebben wij een geweldige ervaring met bsk keukens Rijssen en zijn zeer tevreden!
FOTO VAN FJB
“Prettige ervaring”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Renee Beek op maandag 2 aug 2021 21
We hebben een hele prettige ervaring bij Grando gehad rondom de aankoop van onze nieuwe keuken. Nick heeft enorm goed meegedacht in het ontwerp van onze keuken! Hij hield hierbij ons budget in de gaten, en gaf ook duidelijk aan als sommige dingen niet realistisch waren voor dit budget. Erg prettig om ook direct in de winkel de materialen te kunnen zien. Deze hebben we zelfs mee naar huis kunnen nemen om in onze ruimte nogmaals de kleuren te zien. Communicatie was altijd snel en duidelijk, ook de weken voorafgaand aan de installatie. We hebben twee kleine herstelpuntjes die pas duidelijk werden tijdens de installatie, maar ook dat is super snel en prettig opgepakt.
“Top kwaliteit maar wel verbeterpunten”
Betreft I-Kook Door Chayenne op zaterdag 24 jul 2021 21
Wij gingen met het doel een budget keuken te kopen omdat wij ons appartement over 2 jaar willen verkopen maar de keuken nu echt vernieuwd moest worden. Het moet dus een nette maar goedkope keuken zijn die wel waardevermeerdering zou opleveren aan het huis maar ons nu niet duizenden euro's zou kosten. Rachid dacht heel erg mooi met ons mee hoe we konden besparen en welke keuzes wij konden maken. We hebben de keuken zelf opgehaald en zelf gemonteerd om zo kosten te besparen. Dit was allemaal prima te doen en de keuken ziet er super mooi en kwaliteitsvol uit. Het contact met de winkel vond ik wel wat moeizaam wanneer je achteraf nog vragen had. Per mail duurde het heel lang tot je antwoord had. En bellen werd vaak niet opgenomen dus dat vind ik wel echt een verbeter puntje voor het bedrijf. Verder is de keuken van een top kwaliteit, ziet er prachtig uit en was makkelijk te monteren.
FOTO VAN CHAYENNE
“We kunnen iedereen I-Kook aanraden”
Betreft I-Kook Door Alexander van der Weerden op donderdag 22 jul 2021 21
Goed geholpen in Amsterdam, vriendelijk personeel, behulpzaam en denken met je mee. Ook als je zelf een idee hebt en met andere apparaten/budget wilt werken, wordt er ook gewoon normaal mee omgegaan en een nette en duidelijke offerte gemaakt. Je kunt in de showroom goed zien wat ze aanbieden en dat komt ook goed overeen met de werkelijkheid. Ook de levering is volgens afspraak en goed bevonden. Wij zijn erg blij met de keuken en kunnen iedereen I-Kook (Amsterdam) aanraden!
FOTO VAN ALEXANDER VAN DER WEERDEN
“Top”
Betreft I-Kook Door Raymond Sluer op zondag 18 jul 2021 21
Heel prettig hoe Rachid gezamelijk tot een ontwerp zijn gekomen binnen het budget
Ook zijn ideeen heeft ons geholpen met onze wensen. Top

Aanvulling ontvangen 19 juli 2021: De keuken is reeds geplaatst en montage is goed gegaan ondanks tegenvallers ( los van installatie)
FOTO VAN RAYMOND SLUER
“Onze complimenten”
Betreft Avanti Keukens Door Manager Casa Mia op woensdag 14 jul 2021 21
Voor een nieuw te starten woonvorm voor mensen met autisme, waren we op zoek naar een praktische keuken van goede kwaliteit. De financiën waren via een crowdfundingsactie verzameld. De verkoper van Avanti heeft met zijn collega's, vol enthousiasme, alles er aan gedaan om binnen dit budget te blijven. Zo is de keus gevallen op een showroomkeuken, met nieuwe apparaten die in het magazijn stonden, maar elders niet pasten of over waren, waardoor er korting af kon in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vervolgens werkten ook de planning en monteurs mee om nog voor de start de keuken te plaatsen en dat was echt op korte termijn voor hen!! Twee dagen voor de start van de woonvorm was de klus geklaard. Onze complimenten! Jullie hebben hard gewerkt voor ons. Enorm bedankt namens directie, personeel & bewoners van Welcura, locatie Casa Mia Barneveld (www.welcura.nl) en namen het stichtingsbestuur Esveld
FOTO VAN MANAGER CASA MIA
“Een bedrijf met kennis en ervaring”
Betreft ALL STYLE KEUKENS Door Lot Beukers & Else Cox op woensdag 7 jul 2021 21
Wegens een totale renovatie van ons reeds gekochte huis in Arnhem, besloten wij een nieuwe keuken te laten plaatsen. Aangezien wij als stel tegenstrijdige dingen betreffende keukens mooi vinden en de keukens van reguliere/grote ketens qua looks niet helemaal ons ding bleek, zijn we verder gaan kijken. Zodoende kwamen we bij keukenarchitecten terecht en dit leidde ons naar All Style Keukens.

Via de mail is het eerste contact gelegd. Hier meldde eigenaar Joost ons vrij snel dat het budget dat wij voor ogen hadden erg minimaal gaat zijn voor de wensen die wij hebben. Een duidelijke en eerlijke benadering, iets wat typerend is voor de werkwijze van Joost en dus All Style Keukens. Tevens werkt All Style Keukens enkel met goed en gedegen materialen en apparatuur, waardoor daar niet op bezuinigd kan worden. Om toch te kijken of hij iets voor ons kon betekenen, werd een afspraak gemaakt.

Tijdens het eerste gesprek hebben we kennisgemaakt. Wie zijn wij, wat willen wij. Wie Joost is en hoe All Style Keukens werkt. Opnieuw een duidelijk en eerlijk gesprek. Tevens gaf Joost een inschatting van de tijd en kosten die de keuken op maat gaat bedragen. De dag erna kregen wij gelijk een uitgewerkt en gedetailleerder plan in de mail, waarop wij de keuze hebben gemaakt om met All Style Keukens in zee te gaan.

Tot op de dag van vandaag hebben we daar geen spijt van gehad. In ons huis staat een prachtige keuken. Nog mooier dan wij in eerste instantie hadden kunnen wensen, aangezien Joost details toevoegt waar je als consument niet snel over nadenkt. Tevens is de persoonlijke werkwijze erg fijn en is dit het geld ook waard, zeker wanneer je je in een hectische verbouwing bevindt. Joost denkt mee, ook qua tijdsplanning, en schakelt waar nodig.

Tijdens het tweede gesprek hebben we de materialen uitgekozen. Materialen die inderdaad prachtig en van goede kwaliteit zijn. Na aanleiding van deze keuze heeft Joost dit weer supersnel geïntegreerd in een digitaal ontwerp, waardoor het visueel wordt wat je hebt uitgekozen. De snelle en duidelijke werkwijze staat in het gehele traject centraal. Joost is goed te bereiken, zowel via mail als telefoon.

Wij zijn allebei controlfreaks en vinden het fijn dat er in het proces goed en helder gecommuniceerd wordt. Daarnaast zijn wij erg schoon en willen graag dat, zeker zulke waardevolle investeringen, alles zorgvuldig geïnstalleerd wordt. Joost heeft hier begrip voor en beweegt met je mee. Daarnaast staat hij open voor feedback. Hij is een aanwezige wervelwind, of zoals hij zegt: een enthousiaste vakliefhebber. Dat is zeker wat hij, en All Style Keukens, is! Een bedrijf met veel kennis en ervaring dat de klant op een persoonlijke en enthousiaste manier een prachtproduct levert!
“Keukenaankoop”
Betreft Keukenloods Door Adriaan Dönszelmann op maandag 28 jun 2021 21
Op basis van een ontwerp dat wij al hadden zijn wij zeer adequaat geholpen bij het maken van keuzes om tot een keuken te komen die aansluit bij onze wensen en past binnen ons budget. Het was geen enkel probleem om op een later moment nog wijzigingen door te voeren. Alles is netjes op tijd geleverd en snel en vakkundig in één dag geïnstalleerd.
“Een mooi eindresultaat”
Betreft Kitchen4all Door Martijn van Dongen op maandag 21 jun 2021 21
Vorig jaar waren mijn vrouw en ik opzoek naar een fijn bedrijf dat voor ons een nieuwe keuken kon ontwerpen. We waren nog zoekende wat we precies wilden en wat er mogelijk was binnen ons budget. We hebben een aantal keukenzaken afgelopen maar dat voelde niet helemaal goed. Bij Kitchen4all was dat wel meteen goed. Thomas had ons geholpen onze droomkeuken te ontwerpen. We maakten ons zorgen of het wel binnen ons budget zou passen maar gelukkig was dat het geval.
Het enige puntje wat ons iets minder was bevallen is dat alle keukenkasten al in elkaar stonden terwijl wij dachten dat die gemonteerd zouden worden hier aan huis. Ik snap deze keuze natuurlijk wel want dat scheelt enorm veel tijd tijdens de opbouw van de keuken maar dit had als restultaat dat onze woonkamer een aantal dagen helemaal ingebouwd stond met keukenkasten. We waren er niet helemaal op voorbereid. Gelukkig maakte de installatie/oplevering dit alles meer dan goed. We hadden de keuken laten stuken en een verlaagd plafond erin laten plaatsen. De installatie van de keuken werd door Ronald gedaan en heeft alles super netjes opgeleverd. Ronald had wat foto's van de keuken doorgestuurd naar Thomas. Niet veel later had Thomas mij geinformeerd of het niet handig was een smeltplint nog aan de zijkant te monteren omdat daar de wasbak geinstalleerd is. Hij ging zijn best doen om dit onder service in orde te maken. Dit was gelukt en een aantal dagen later kwam Ronald deze smeltplint ook nog bevestigen. Toen de keuken klaar was checkte Ronald nog even of alles naar wens was en dat was en is het nog steeds. We zijn super blij met het resultaat van onze nieuwe mooie keuken en willen Kitchen4all en Ronald hartelijk bedanken voor het mooie eindresultaat.
“Super tevreden”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Leonie Pietersen op maandag 21 jun 2021 21
We zijn in een lastige tijd op een super goede manier geholpen. De eerste afspraken waren telefonisch, wat uiteindelijk geen probleem was. Erwin wist goed onze wensen om te zetten in een mooie keuken. Er was veel oog voor ons budget en onze wensen, er is op een duidelijke manier met ons meegedacht om zoveel mogelijk van onze wensen op te nemen in de nieuwe keuken zonder over het budget te gaan.
Kleine tegenvallers bij de voorbereiding levering zijn ook super goed opgepakt, duidelijke communicatie, goede service. Wij zijn super tevreden met het voortraject en niet onbelangrijk, het eindresultaat.
“Fijne ervaring”
Betreft I-Kook Door Emilie Berkhout op dinsdag 15 jun 2021 21
Ik ben ontzettend blij met mijn keuken en ik vond de service super. Ik kreeg goede tips om een zo mooi en compleet mogelijke keuken te realiseren binnen mijn budget. Alles was ook netjes op tijd geleverd. Een inbouwprullenbak die toch niet onder de wasbak past mag ik gewoon retourneren. Al met al dus een fijne ervaring met I-KOOK!
FOTO VAN EMILIE BERKHOUT
“Zeer tevreden”
Betreft Ardi Keukens Door Ab en Marjolein Gebuis - Klapwijk op maandag 7 jun 2021 21
Op ons verlanglijstje stond een nieuwe keuken. In 2020 zijn wij ons gaan oriënteren bij Ardi Keukens in St. Annaland. Het ontvangst was erg vriendelijk en vrijblijvend. "Kijk gerust rond en als u vragen heeft horen wij dat graag! In onze demo keuken kunt u een kop koffie/thee en een broodje/soepje nuttigen" werd ons verteld....en dat terwijl we nog niets gekocht hadden. Nou dat bleef hangen en was een goed visitekaartje! Zo volgde er een tweede bezoek aan Ardi keukens. We wisten wel ongeveer wat we wilden....zo viel ons oog voor de tweede maal op een RESIDENTIC MASSIEF EIKEN (super white) KEUKEN, maar zou dat wel haalbaar zijn binnen ons budget? We hadden nl. best wel een verlanglijstje met wensen: een zwart natuurstenen groot werkblad en industriële stoeren handgrepen, veel bergruimte in de vorm van meerdere laden en binnen laden, want we wilden geen bovenkastjes meer, een inbouw koel/vrieskast en een grote combi/magnetron oven, een afzuigkap..... Tijdens deze grote aankoop en puzzel werden wij geholpen door de zeer vriendelijke medewerker, Buck. Aangezien er zoveel mogelijkheden waren betreft deze keuken werd het er niet makkelijker op voor ons. Met alle geduld werden de verschillende mogelijkheden/afmetingen uitgelegd en uitgetekend. Op alle fronten werd er met ons meegedacht, bv. over een bepaalde hoek in de keuken waar we zelf niet uitkwamen, maar ook het wakend oog om binnen ons budget te blijven.

Het werkblad werd uiteindelijk een kunststof blad (HuisSelectie, Toplaminaat Raw Black DE 2617), waar we heel blij mee zijn. Betreft de industriële handgrepen van Ardi Keukens vonden wij mooi, maar te smal voor de onze brede laden. Zo hebben wij de industriële handgrepen van 40cm ,60cm, 100cm breedte custum made laten maken door een kennis. Dit was geen enkel probleem bij Ardi, er werd zelfs aangeboden om de hangrepen op de laden te monteren. De inbouw apparatuur is van de HuisSelectie, het merk Pelgrim (de koel/vriescombinatie, de combi oven/magnetron (72 ltr), inductiekookplaat (77cm breed) en de afzuigkap). De vaatwasser was nog vrij nieuw en ook dat was geen enkel probleem om door de monteur weer te herplaatsen. De afzuigkap wilden wij graag in een schouw met blank eiken balken verwerken, dus deze werd op een later tijdstip door Aannemer Kievit uit Dirksland in de schouw geplaatst. Een aandachtspunt is zeker ook Anton, de monteur, die met veel zorg, geduld, precisie en plezier de keuken heeft weten te plaatsen, niets was hem te veel. Dankjewel Anton, maar ook Buck en medewerkers van Ardi Keukens dankjewel!!!!

Het geheel is een prachtige keuken geworden, met een natuurlijke en stoere uitstraling, precies wat we wilden. We zijn er heel erg "happy" mee. Met vriendelijke groeten, Ab en Marjolein Gebuis - Klapwijk uit Stellendam
FOTO VAN AB EN MARJOLEIN GEBUIS - KLAPWIJK
“Mooie en praktische keuken”
Betreft Keukenloods Door Wim op vrijdag 4 jun 2021 21
Na aanvraag zat er de volgende dag een vertegenwoordiger aan de keukentafel. Er werd goed meegedacht en hebben een mooie maar vooral ook praktische keuken samengesteld voor een mooi budget! Ook de aftersales is goed op orde!
“Keuken niet af”
Betreft Keukenwarenhuis Door Graciëlla Grebbe op woensdag 2 jun 2021 21
Mijn ervaring met Keukenwarenhuis is al met al schandalig. De service is verbluffend slecht. In eerste instantie wordt er om je budget gevraagd, vervolgens komt er zoveel bij kijken dat de prijs zodanig hoog wordt en dat zij zogenaamd een tussenweg/prijs aanbieden. Toen ik aangaf dat ik erover moest nadenken ben ik zo naar behandeld dat mijn vriend zich schuldig voelde. Ik had dringend een keuken nodig, dus is hij er maar weer achteraan gegaan. Daarnaast komt er ook bij kijken dat als ik iets mooi vind ik het niet zo snel kan loslaten. Uiteindelijk akkoord gegaan met een keuken van €18.000. Tijdens de montage kwam ik erachter dat er "kleine" kosten bijkomen wat de verkoper verzuimd had te vertellen, hij heeft mij er nooit op aangewezen dat die regel op de factuur staat. Toen ik de winkel erop aansprak zeiden ze tegen mij dat ik daarmee akkoord was gegaan middels handtekening en dat zij niets voor mij konden doen. Tot slot zit ik nu al bijna 2 maanden met een niet afgemaakte keuken; een gedeelte in de verkeerde kleur geleverd en een gedeelte ontbrak, plinten zitten los. Nooit is de juiste persoon bereikbaar en niemand die iets voor je kan betekenen. Het is pijnlijk dat ik zo'n dure keuken hebt betaald, een heleboel heb moeten slikken en alsnog in een onafgemaakte keuken moet staan. De pijn en de frustratie die ik door hele situatie voel gun ik niemand toe.
“Tot in de puntjes geregeld”
Betreft Poggenpohl Rotterdam Door Sandra Visser op donderdag 13 mei 2021 21
Na zeer vervelende ervaringen met "normale" keukenboeren besloten mijn man en ik voor ons nieuwe huis ons budget op te schroeven en dit keer te gaan voor PoggenPohl Rotterdam. Hoewel wij dachten dat we nu toch echt genoeg geld hadden bleek het in de showroom toch niet helemaal genoeg te zijn. Maar David Schot liet zich niet uit het veld slaan. In de showroom stond de keuken van mijn dromen, een keuken waarvan ik nooit had kunnen dromen dat ik die ooit in mijn huis zou hebben staan. David keek mij aan en zei: "Vindt je die mooi?" Tuurlijk vond ik die keuken mooi, maar die konden we toch niet betalen? En dat kon toch niet passen? Nou de keuken staat in mijn nieuwe huis en het is een plaatje! Helemaal van Rotterdam naar het mooie Leek in Groningen is de keuken netjes afgeleverd en op maandagochtend om 07.00 stond Wouter op de stoep. Een bekwamere man moet ik nog tegenkomen. Je bent een kanjer Wouter! In 1 dag stond de keuken en een dag later kwamen de mannen van het blad. Aan het einde van die dinsdag was het klaar, geen gezeur, alles tot in de puntjes afgemaakt en gepoetst, al het vuil weg en alles in orde. Het enige wat ik kan zeggen tegen iedereen die geen gedoe en gezeur meer wil met keukens, sparen en naar Poggenpohl Rotterdam gaan!!
“Super service”
Betreft Keukenhal Door Kim Sprunken op woensdag 12 mei 2021 21
We hadden weinig woorden nodig om uit te leggen wat we wilden. Aan de hand van een opstelling die in de showroom stond konden we ons idee verder uitwerken. De verkoper gaf ons een reëel beeld van de apparaten en de kosten ervan. Hij wekte in elk geval niet de indruk het allerduurste te willen verkopen, maar sloot perfect aan bij onze wensen en budget. De gewenste levertijd was ook geen probleem, wat in deze tijd toch wel uniek is. De keuken is inmiddels geplaatst en het is precies geworden zoals we dat voor ogen hadden. Perfect afgewerkt en netjes opgeleverd. Hier kunnen we járen mee vooruit! Super service!
“Alle lof”
Betreft I-Kook Door Ageeth en Willem op maandag 10 mei 2021 21
Alle lof voor Jimmy: een vriendelijke, eerlijke, meedenkende en probleemoplossende persoon die ons aan een prachtige keuken heeft geholpen... binnen budget!

Aanvulling ontvangen 23 mei 2021: Onze keuken is zeker al geleverd en gemonteerd.
Het is allemaal keurig gegaan. Zelfs iets wat wij niet helemaal goed gedaan hadden, is (kosteloos) opgelost!
“Hier is klant koning”
Betreft Grando Keukens & Bad Door P. Smit op donderdag 29 apr 2021 21
Onze oude keuken was echt aan vervanging toe. Op internet hadden wij al gekeken naar een keukenzaak met goede reviews, zo kwamen wij uit bij Grando Wormerveer.
Vanwege de corona maatregelen moesten wij eerst een afspraak maken voordat wij langs konden komen, die afspraak was snel gemaakt. In de winkel werden wij hartelijk ontvangen door Ruud Hoek. Na onze ronde door de showroom konden wij tijdens een heerlijke kop koffie onze wensen op tafel gooien. Direct kregen wij al leuke en nuttige feedback over hoe wij het beter konden aanpakken/indelen. De keuken van onze dromen kwam langzaam maar zeker tot stand, Ruud nam echt de tijd voor ons. Nadat onze wensen op papier stonden werd er een 3D tekening gemaakt, zo werd alles ook echt zichtbaar. Wij kregen op dat moment echt het gevoel dat onze droomkeuken werkelijkheid werd. Hier en daar werd nog wat 'digitaal' geschoven. Door de beperkte ruimte zouden in eerste instantie de wasmachine en de droger in de keuken komen te staan, dit was ook zo in onze oude keuken. Ruud had meteen zijn twijfels, maarja klant is koning, ik hoor het hem nog zeggen. Ook werd er heel goed rekening gehouden met het budget. Ruud gaf direct aan wat wel en niet kon, dat vonden wij zeer prettig. Er werd ons niks 'aangesmeerd' om op een hoger bedrag uit te komen. Nadat de keuken helemaal was samengesteld kwam er een totaalbedrag uit rollen. Na wat onderhandelingen kwamen wij op een mooi bedrag uit, en mede door ons goede gevoel kon de koop onder voorbehoud worden gesloten. Na een tijdje bleef de opmerking over de wasmachine en de droger toch aan mij knagen, ik ging op zoek naar andere mogelijkheden om de wasmachine en de droger ergens anders te plaatsen. Uiteindelijk bleek dit toch mogelijk te zijn, maar in ons keukenontwerp was een relatief eenvoudig keukenblok bedacht voor de wasmachine en droger.
Ik nam contact op met Grando Wormerveer om onze wensen aan te passen. Geen probleem zei Ruud, geef even de maten door en ik stuur je een aangepaste tekening. Een ontwerp met een volwaardig keukenblok en werkblad ontving ik in no-time in de mail. Ook werd ik meteen door Ruud gebeld om de prijs door te geven, deze viel ons 100% mee en alles nog binnen het budget. Na de inmeetafspraak had ik toch nog een paar kleine dingen die ik wilde aanpassen, ook dit was geen enkel probleem. Nu alles echt helemaal rond was kon het 'wachten' beginnen. De keuken werd keurig en geheel volgens planning geleverd. De chauffeur en zijn collega zette alles met de grootste zorg in de garage, ik ging immers de keuken zelf plaatsen. Aan de hand van de pakbon werd alles nog eens goed nagekeken. Tijdens het plaatsen kon ik pas echt kijken of alles er was, maar alles was tot aan het laatste schroefje helemaal geleverd. Iets wat je tijdens een gesprek op een verjaardag wel eens anders hoort gaan. De keuken stond daarna snel op zijn plek, het is echt een plaatje geworden! Kortom, als je goede service en vakmanschap wilt krijgen moet je bij Grando Wormerveer zijn.

P.S. op de foto is de keuken nog niet helemaal afgewerkt omdat wij nog even moeten wachten op de nieuwe vloer.
FOTO VAN P. SMIT
“Geplaatste keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Chris op woensdag 28 apr 2021 21
Heel goed, vakkundig advies in de showroom. Kijkt direct wat er binnen een budget wel en niet kan. Snel een offerte en artist impression. Heel veel keus uit kleuren en materialen. Voor een ander huis hier ook al een keuken gekocht. Volgende keer kom ik zeker weer naar Grando Naaldwijk. Prijs kwaliteit verhouding is perfect.

Aanvulling ontvangen 4 mei 2021: De keuken is inmiddels geplaatst. Dat is goed bevallen. Nog een paar puntjes op de i en hij is klaar voor gebruik.
“Bedankt”
Betreft Keukenwarenhuis Door Sandra Moorman op dinsdag 27 apr 2021 21
We waren al bij aantal keukenwinkels geweest toen we bij keukenwarenhuis uitkwamen. Heel vriendelijk en deskundig geholpen denken goed mee voelen aan wat we mooi vonden en wat wensen waren en budget. Keuken besteld, keurig op de hoogte gehouden en maandag werd de oude keuken gesloopt en daarna nieuwe geplaatst door Keuken Montage Holland, Anton Suijker. Zeer tevreden over deze man, werkt keurig erg vriendelijk en meedenkend en het resultaat is prachtig super blij met onze keuken. Nu zelf nog wat losse eindjes afhandelen poetsen en inruimen en daarna genieten van de mooie keuken! Bedankt keukenwarenhuis dordrecht en Anton Suijker van Keuken Montage Holland.
FOTO VAN SANDRA MOORMAN
“Geoliede machine”
Betreft Poggenpohl Den Bosch Door Erik op maandag 26 apr 2021 21
Wat een prettige ervaring. Fijne eerste ontmoeting op Poggenpohl Den Bosch met Rob en Rene. Rob is in ons nieuwe huis geweest om de ruimte en sfeer te voelen. Vervolgens hebben ze een ontwerp gemaakt wat direct aansloot op onze wensen en budget. Rob heeft zelfs nog meegedacht over het lichtplan en indeling op de begane grond. Vervolgens heeft Rene alles geregeld en hebben wij ons nergens druk over hoeven maken in toch al een hectische periode. De montage van de keuken met Willem verliep soepel en de keuken is echt door een professional gezet. Voor ons voelde de procedure voor de keuken als een geoliede machine waarbij wij ontzorgd zijn. Wij maken nu gebruik van een echte kwaliteit design keuken waar wij elke dag nog van genieten. Jullie hadden alles top geregeld.
“Complete keuken”
Betreft Kitchen4all Door Peter, Kyara en Mick van der Horst op donderdag 22 apr 2021 21
Via Zoom verkoopgesprek gehad met Simon. Hij nam uitgebreid de tijd om onze wensen voor de nieuwe keuken in kaart te brengen. Daarna is hij druk aan het tekenen gegaan. Vervolgens heeft verkoper de moeite genomen om met stalen onze kant op te komen en (uiteraard volgens corona maatregelen) ons de verschillende mogelijkheden echt te laten zien en voelen. Hierna kwam Simon met het eerste ontwerp. Hij dacht goed mee over de mogelijkheden (maar ook de onmogelijkheden) en kwam uiteindelijk met een definitief ontwerp waar we heel blij van werden. De prijs viel ook nog eens binnen ons budget. Veel contact gehad over en weer over de uiteindelijke plaatsing. Het is nog even wachten op onze combi oven vanwege leveringsproblemen bij Pelgrim, maar ik weet zeker dat dit helemaal goed gaat komen. Simon nogmaals dank voor de "van a tot z" hulp.
FOTO VAN PETER, KYARA EN MICK VAN DER HORST
“De klant is koning”
Betreft Velthuizen Keukens Door Alex van Riemsdijk op maandag 19 apr 2021 21
In onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn we via deze site bij Velthuizen keukens in Woudenberg beland. Al direct bij het eerste contact in de showroom waren we blij met de vriendelijke ontvangst en de persoonlijke benadering. Deze punten zijn gedurende het hele proces een belangrijk onderdeel gebleven. "De klant is koning" staat bij Velthuizen duidelijk hoog in het vaandel. Vanuit een eerste oriëntatie, gevolgd door een brainstorm zijn we adequaat en met veel geduld naar het uiteindelijke resultaat geleid: de keuken die geheel bij onze wens (uitstraling, functionaliteit en budget) aansluit. De uiteindelijke installatie is door de projectmanager van Velthuizen in overleg met onze aannemer zorgvuldig begeleid en voorspoedig verlopen. We hebben vooraf zoveel verhalen gehoord over problemen bij aankoop en installatie van een keuken dat we aanvankelijk ons hart vasthielden. Velthuizen keukens heeft ons er echter van overtuigd dat een soepel verloop, geheel volgens alle afspraken, wél mogelijk is. Onze hartelijke dank daarvoor. Om die reden kunnen we iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen.
“Goed geholpen”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Nathalie Van Haperen op woensdag 14 apr 2021 21
Wij hebben in 2019 een keuken gekocht. Brahim heeft ons daarbij geholpen en geadviseerd. Wat hij heel goed deed was samen met ons kijken naar de wensen en het beschikbare budget. Door opties aan te bieden die onze wensen benaderden bleven we (net) binnen budget. Brahim is oprecht, geinteresseerd en weet een warme band met zijn klanten op te bouwen. Hij staat er voor zijn klanten en regelt wat er geregeld moet worden. Ook na het plaatsen vande keuken. Er waren nog een paar kleine dingetjes met de apparatuur en daar heeft hij ons ook goed mee geholpen.
“Aanrader”
Betreft Ardi Keukens Door Marijn en Grietje Nefs, Bergen op Zoom op dinsdag 13 apr 2021 21
Onze keuken was na 30 jaar door en door versleten en we zaten al jaren tegen de aanschaf van een nieuwe te hikken. Bang geworden door alle verhalen in de media van keukencowboys die van alles beloven en in recordtijd een keuken aan je willen verkopen om vervolgens vergeten dat service naar de klant een van de belangrijkste dingen is. Door mond op mond reclame en de goede reviews op internet uiteindelijk bij ARDI keukens in St. Annaland terecht gekomen. Dit blijkt een gouden keuze geweest te zijn. Na ons in de winkel te hebben georiënteerd een afspraak gemaakt met verkoper Robin van den Bos. Hij heeft alle tijd voor ons genomen en heeft ons totaal niet onder druk gezet. Hij heeft ons prima begeleid om tot een uiteindelijk keukenontwerp te komen binnen het door ons gestelde budget. We voelen ons gewaardeerd als klant. De plaatsing van de keuken is door eigen vakmensen gedaan en niet uitbesteed aan een klusbedrijf. In ons geval door ZZP-er Jacco en leermeester Anton Oversluizen (wat een vakman) Er wordt in oplossingen gedacht en niet in problemen. Helaas waren er leveringsproblemen bij de inbouwapparatuur van NEFF. Dit is niet aan ARDI te wijten. Zij hebben hun uiterste best gedaan om alles op te lossen, wat uiteindelijk ook gebeurd is. De service is geweldig en ARDI maakt hun slogan meer dan waar. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen! We hebben geen moment spijt van onze keuze voor ARDI gehad en we kunnen dit bedrijf oprecht aan iedereen aanraden!
“Rob Woud Keukens is top”
Betreft Rob Woud Keukens Door Ans en Johan Kamer op maandag 12 apr 2021 21
Wij zijn heel blij dat we bij Rob Woud een afspraak hebben gemaakt. Geheel corona-proef zijn we geholpen door Leon van Leeuwen. Hij luisterde goed naar onze wensen en dacht goed mee: zijn input getuigt van grote ervaring en creatief inzicht. Direct een heldere offerte met alle prijzen tot in de details. Geen hocus-pocus en gedoe over speciale aanbiedingen en geen pressie. Toen we boven budget uitkwamen is samen met ons zó gepuzzeld totdat er een keuken in beeld kwam waarin alle hartewensen zijn vervuld. Er is een uitgebreide installatietekening gemaakt en ook tijdens de verbouwing goed meegedacht en geadviseerd. De keuken werd deskundig en in slechts 1 dag gemonteerd door Martijn Knuvers. Details die niet klopten werden direct of op zeer korte termijn verholpen. Daarvoor kwam Leon van Leeuwen direct ter plaatse om mee te denken en een fijne oplossing aan te dragen.Onze nieuwe keuken is prachtig om te zien en maakt werken in de keuken een fijne ervaring. Door de fijne apparaten en het mooie materiaal is de afwas en het poetsen binnen 5 minuten opgeruimd, dus zelfs de minst leuke klusjes zijn zo gedaan!
FOTO VAN ANS EN JOHAN KAMER
“Super bedankt”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Priscilla M op maandag 12 apr 2021 21
Mijn keuken aangeschaft in het alexandrium Rotterdam.
Super goed geholpen door Irena.
* Mijn keuken is naar wens ontworpen.
* Een duidelijke 3D ontwerp met een duidelijk resultaat.
* Telefonisch en per mail altijd snel en goed bereikbaar.
* Vriendelijk en denkt goed mee in oplossingen binnen het budget.
Super bedankt

Aanvulling ontvangen 12 april 2021: De montage op zich is volgens mijn aannemer goed en netjes gemonteerd en geplaatst.
“Nieuwe keuken”
Betreft Total Home Concept Door Naren Sahai op vrijdag 9 apr 2021 21
Wij zijn op gesprek geweest zonder enig idee te hebben voor onze nieuwe keuken. Het eerste gesprek verliep wat stroefjes omdat er gevraagd werd naar een budget. A.d.h.v. het budget vond het keukenontwerp plaats. Uiteindelijk is dit uitgebreid en werd de keuken weliswaar 2x duurder, maar wel volgens onze wensen. Wij hebben THC alles laten verzorgen. Het afbreken van de oude keuken, het verleggen van electra/leidingen. En het laten plaatsen van de keuken natuurlijk. Na het plaatsen waren enkele punten waar we wat opmerkingen over hadden. Zonder enige aarzeling, en vooral door mee te denken met ons, is alles opgelost.
“Tevreden”
Betreft Grando Keukens & Bad Door H. Jansma op maandag 5 apr 2021 21
Budget en wensen doorgegeven en na een gesprek kwamen we er snel uit, wat mogelijk was.

Aanvulling ontvangen 6 april 2021: Is al geïnstalleerd. Dat is prima gegaan. Een goede vakman. Jammer dat de laatste veranderingen niet door gegeven waren aan de monteur. Nu had deze er meer werk van. En er was een kast beschadigd. Dat kwam niet in het zicht, dus maar geaccepteerd. Laatste aanpassingen moeten nu nog gebeuren maar ik ben wel tevreden over keuken en de installatie.
“Tevreden”
Betreft I-Kook Door Clara op maandag 29 mrt 2021 21
Op 18 oktober heb ik een keuken besteld bij IKook. Ik was de dag ervoor bij Kvik, daar had ik een slechte ervaring en was wat huiverig voor mijn tweede poging. Gelukkig trof ik Claudia, ze was doortastend en wist snel en goed mijn wensen in een ontwerp te verwerken. Binnen budget en zelfs met een extra luxe (kokendwaterkraan) waarvan ik dacht dat het niet in mijn budget zou passen.
De levering van de keuken was oorspronkelijk in januari gepland en ondanks Corona is het maar 1 week vertraagd. Geen probleem in mijn geval. Helaas ging er wel iets mis met het inmeten. De totale lengte van de keuken klopt niet. In overleg heeft mijn aannemer het oorspronkelijke leidingschema gevolgd en is direct een nieuw blad en vervangend kastje besteld. Dit was een menselijke fout, kan gebeuren. Het herstellen is volledig voor rekening van iKook gedaan en het is zo snel mogelijk geleverd. Al met al ben ik heel tevreden met mijn keuken! Hij is écht precies als in het 3D ontwerp! Claudia is een topper, ze communiceert direct en werkt oplossingsgericht.
FOTO VAN CLARA
“Helemaal super”
Betreft Total Home Concept Door Ron en Ria Bontekoning op zondag 28 mrt 2021 21
Op een zaterdag afspraak met Rik gemaakt en onze nieuwe keuken uitgezocht. Budget kenbaar gemaakt en onze wensen. Greeploze witte keuken van 3700 met 2 grote bovenkasten met klepdeur en hier tegenover 3 hoge kasten met apparatuur. Na de sessie van 2 1/2 uur was de keuken een feit. Al onze wensen aangevuld met tips van Rik en dan ook nog binnen ons budget. Bij het 2e gesprek en het wijzigen van de uitvoering van het keukenblad de offerte ondertekend. Afspraak gemaakt wat verder in het jaar ivm onze vakantie. Mannen kwamen op de afgesproken vrijdag om 08.00 uur en en waren 14.15 helemaal gereed. Achterwand bekleding doen wij in eigen beheer. Wat zijn wij blij met onze keuken. Helemaal super. Niet alleen de keuken maar ook de begeleiding in de showroom en het installeren van de keuken. Petje af. Rik bedankt.
“Zeer tevreden”
Betreft I-Kook Door Nadia op dinsdag 23 mrt 2021 21
Een tijdje geleden hebben wij een keuken bij I-Kook gekocht bij. Wij zijn zeer tevreden met de keuken en service/advies van Jimmy. Je merkt aan hem dat hij veel van de producten weet en geeft je op de juiste manier advies (geen dwingend advies) op basis van het budget die wij hadden aangegeven. Hij is heel vriendelijk en dacht heel goed met ons mee door alles eraan te doen om binnen het budget te blijven. Waar nodig gaf hij extra uitleg/informatie. Al met al zijn wij zeer tevreden over I-Kook en Jimmy Bonsel en hebben meerdere mensen I-Kook aangeraden.
“Keuken zelfmontage”
Betreft Keukenhal Door A Stemerdink op dinsdag 23 mrt 2021 21
We hebben bij de Keukenhal in Helmond een keuken uitgezocht. Werd heel goed met ons meegedacht qua mogelijkheden en budget. Marcel was een hele aardige man, heeft ons super geholpen. Wij hadden binnen 2 uur onze droomkeuken.

Aanvulling ontvangen 24 maart 2021: De keuken is geleverd en we hebben hem zelf gemonteerd.
“Prachtige donker grijze keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Nathalie Hoosemans op dinsdag 23 mrt 2021 21
Onlangs een prachtige donker grijze keuken gekocht. Verkoper dacht goed mee zodat alles wat wil wilde binnen ons budget paste. Helemaal top

Aanvulling ontvangen 23 maart 2021: Keuken door Grando geleverd maar door onszelf gemonteerd.
“Budget vertellen bij aankoop keuken”
Betreft Eigenhuis Keukens Door Ed Pollemans op zaterdag 20 mrt 2021 21
Na een eerste speurtocht bij andere keuken bedrijven gekozen voor Eigenhuis Keukens. Tijdens eerste vrijblijvende bezoek heb ik mijn wensen geventileerd, en ben ik uitgenodigd voor een eerste afspraak. Op de eerste afspraak zijn wat opties van keukens en apparaten in de mooie showroom getoond. Ik heb wat smaken en keuzes bepaald welke als basis konden dienen voor mijn nieuwe keuken. Aangezien een keuken kopen niet dagelijkse kost is voor mij, werd door de verkoper alle tijd hiervoor genomen en werden bij plan~ en tekening uitwerking ook alternatieven in de showroom getoond, omdat de eerste indruk in de showroom niet altijd past in de beschikbare ruimte. Er is ruim de tijd genomen om e.e.a. uit te werken op mijn beschikbare budget, er zijn alternatieve keuken opstellingen getoond en uitgewerkt. Hierna is een duidelijke offerte opgesteld en is die uitgewerkt en naar mij toegestuurd zodat ik het thuis rustig kon bekijken. Er zijn nog 2 volgende afspraken gemaakt waar ook alle tijd werd genomen voor uitleg, omtrent aanpassingen in de indeling én opstelling én de apparatuur zodat de keuken echt op mijn wensen werd uitgewerkt. Hierna is er een inmeetploeg thuis de beschikbare ruimte komen inmeten als controle op alle maatvoering zodat de laatste puntjes op de 'i' uitgewerkt konden worden in de het definitieve ontwerp, zodat er tijdens de plaatsing geen onvolkomen zouden optreden. Van de inmeting en het inplannen van de datum hiervoor, tot de uitwerking van de inmeting werd ik netjes telefonisch en via een bevestiging per mail op de hoogte gehouden. De administratieve afhandeling was duidelijke en zorgvuldig. Ook werd er gevraagd of ik een nogmaals controle wilde uitvoeren op alle definitieve maten zodat de productie in gang kon worden gezet. Wat mij positief verbaasde was een netjes met maatvoering uitgewerkte plattegrond waar ik alle wandcontactdozen en waterkranen zelf moest aanbrengen. Een onverwachte service, erg handig. De financiële afhandeling werd ook netjes via een mail aangeven waar en wanneer e.e.a. geregeld moest zijn. Netjes op tijd ben ik ingelicht wanneer de keuken geleverd werd, op mijn voorkeur datum. Netjes op tijd kwam ook de de vrachtwagen voorrijden. De bezorgers gingen zorgvuldig met alle spullen om, het was geen haastwerk. Ook de after~sales is in orde. Vanwege Corona kon een kraan niet op tijd worden geleverd. Ik heb netjes een noodkraan gekregen. Ik ben regelmatig op de hoogte gehouden omtrent de levering van de juiste nieuwe kraan, welke door de leverancier later netjes is aangesloten. Ik heb wel de keuze gehad om een andere nieuwe kraan eerder te krijgen, maar ik heb gekozen voor mijn eerste keuze. Nu de keuken klaar is ben ik erg tevreden met het resultaat en hoe het hele traject van uitzoeken~uitwerken~leveren en plaatsen is afgehandeld. Kortom, ik ben een blij man.
“Blij met onze aankoop”
Betreft Kitchen4all Door Ron en Dannique op zondag 14 mrt 2021 21
Per toeval bij Kitchen4All binnengestapt en wij kregen hier meteen een goed gevoel, heel anders dan bij de "standaard" keukenzaken. We maakten een afspraak voor 3D advies en gaven onze wensen en budget aan. Michael heeft uitstekend in die richting meegedacht en het resultaat is een prachtige keuken waarin al onze wensen vervuld zijn: een vaatwasser op hoogte, een onderbouwspoelbak, greeploos en extra hoog i.v.m. onze lengte. Communicatie en installatie verliep perfect. We staan met veel plezier in de keuken en zijn heel blij met onze aankoop. We zouden Kitchen4All iedereen aanbevelen.
FOTO VAN RON EN DANNIQUE
“Zeer fijne ervaring”
Betreft Keukenhal Door Diana Erkeland op zaterdag 13 mrt 2021 21
Afgelopen week een keuken laten ontwerpen bij Keukenhal Tilburg. Als je binnen komt word je zeer vriendelijk ontvangen, in dit geval werden we geholpen door Marcel Van Den Heuvel. Zeer fijne ervaring! We kregen de tijd en er werd mee gedacht in 't ontwerp van kleur kastje tot apparatuur noem het maar op. Wat ook fijn is dat ze rekening houden met het budget wat je hebt en niet zoals bij andere keukenboeren je vanalles opdringen om vervolgens vele malen duurder uit te zijn! Ze komen eerlijk en recht door zee over, geen bullshit. Omdat wij er bij de eerste afspraak nog niet precies over uit waren wat we nou wilde. Kregen we netjes de kans om er goed over na te denken en er eventueel op een tweede afspraak op terug te komen. Dat is ook gebeurt. Bij de tweede afspraak weer net zo vriendelijk en geduldig ontvangen en uiteindelijk een mooie keuken ontworpen die van de zomer op ons verzoek geplaatst gaat worden. Ook de planning van datums was geen probleem. Dus tot nu toe hartstikke goede en fijne ervaring! Tevreden!
“Fijne persoonlijke benadering”
Betreft I-Kook Door Jolanda Engels op woensdag 10 mrt 2021 21
Prima kwaliteit keuken. Erg tevreden. Fijne persoonlijke benadering. Er wordt meegedacht en rekening gehouden met wensen en budget.
FOTO VAN JOLANDA ENGELS
“Blij met het resultaat”
Betreft Kitchen4all Door Jozé Ritzer op zondag 7 mrt 2021 21
We wilden een keuken die ruimtelijk oogde, maar toch veel opbergruimte had...en dat binnen ons budget. Mark wees ons, tijdens een gemoedelijke oriëntatie, op het extra hoge aanrecht waarbij de plint normale hoogte is (dus extra ruimte voor lades!). Het ontwerp is probleemloos nog een keer aangepast tot we echt tevreden waren. Om de ruimte onder de trap te benutten was maatwerk nodig en daarvoor heeft Mark ons verwezen naar zijn keuken bouwer die dit fantastisch heeft opgelost. We waren vooral erg tevreden over de service tijdens het plaatsen; vlak voor het plaatsen kreeg onze keuken bouwer Corona en is er gezorgd voor vervanging op vrij korte termijn! Na een paar weken van rommel zijn we blij met het resultaat en genieten we van het hoge aanrecht, het inductie koken en een oven op ooghoogte!
FOTO VAN JOZÉ RITZER
“Attent”
Betreft I-Kook Door Richard en Sandra op vrijdag 5 mrt 2021 21
Door een tip van een buurman kwamen we bij I-kook terecht. Barbara was onze keukencoach, zij heeft ons uitstekend geholpen met het kiezen van een keuken binnen ons budget. Ook het advies om een upgrade te doen over de inbouw apparatuur was erg nuttig. Wij zijn erg tevreden over de keuken die in deze corona tijd snel en vakkundig geplaatst is. Ook attent dat Barbara langskwam om het eindresultaat te zien.
FOTO VAN RICHARD EN SANDRA
“Super blij en tevreden”
Betreft Au Four Door Marcel Vedder op zondag 28 feb 2021 21
Als je een keuken gaat kopen, wil je natuurlijk dat goed naar je wensen geluisterd wordt (zonder opdringerige verkopers) en dat je keuken vakkundig gemonteerd wordt. Dan ben je bij AuFour aan het juiste adres! Al bij ons eerste oriënterend bezoek voelden wij ons meteen op ons gemak in deze mooie zaak. Paul is een erg fijn persoon die goed luistert en zelf met goede ideeën komt die je zelf niet zo snel zou bedenken! En helemaal niet opdringerig. Het uiteindelijke ontwerp voldeed helemaal aan onze wensen en ook binnen budget. De keuken werd binnen 1 dag (door iets langer door te werken) helemaal vakkundig gemonteerd. Door een productiefout zat er een krasje op een van onze frontjes. Dit werd heel snel zonder morren en discussie door de afdeling service opgepakt en binnen no-time opgelost! We kunnen AuFour echt aanraden! We zijn super blij en tevreden met onze mooie keuken en top apparatuur van Atag en Novy!
“Zeer goed advies”
Betreft Bemmel en Kroon Door Youri van der Perk op zondag 28 feb 2021 21
Allereerst een zeer goed advies gekregen in de showroom. Er wordt echt rekening gehouden met je wensen en je budget. De verkoper in kwestie raadde ons qua apparatuur zelfs aan een voordeliger apparaat te nemen omdat dit voor ons beter zou zijn. Qua design wordt er echt goed met je meegedacht en zijn helemaal blij met onze keuken. De communicatie is in het gehele proces erg goed en qua service en nazorg kunnen veel bedrijven hier ook wat van leren! Als je een keuken wil, ga naar Bemmel en Kroon :-)
“Afspraken worden nagekomen”
Betreft Pelma Keukens Door Ton Mimpen op zaterdag 27 feb 2021 21
De informatie die wij tijdens het aankoopgesprek hebben gekregen heeft ons goed geholpen om de juiste keuzes te maken zodat we binnen ons budget zijn gebleven.
De afspraken over het plaatsen van de keuken en de betalingen zijn netjes nagekomen. De monteur heeft in overleg met ons nog een aantal mooie aanpassingen aangebracht waar we zeer tevreden over zijn. Jammer is dat er door de fabrikant één verkeerd frontje is geleverd. Maar dat is Pelma keukens niet aan te rekenen.
FOTO VAN TON MIMPEN
“Zeer vakkundig en communicatief sterk”
Betreft Bemmel en Kroon Door Ameya Pethe op maandag 22 feb 2021 21
Wij hebben eind van onze weekje vakantie gebeld om nog een plek was om een afspraak te maken om een ontwerp/offerte te laten maken. Wij wonen op loopafstand van de filiaal in Den Haag maar daar was helaas geen plek, maar wel in Zoeterwoude. Dat was onze eerste contact met B&K en konden op de zelfde dag naar de filiaal in Zoeterwoude. Heel vriendelijk ontvangen, conform alle COVID regels van toen, en tijdens kopje koffie/thee uitleg gekregen van werkwijze. Toen met een collega eerst in de showroom gelopen om inspiratie op te doen (wij wisten gelukkig al veel wat wij wilden: Merk apparatuur, composiet blad en welke apparatuur). Toen keuze gemaakt van blad (Composiet Quartz Zwart) en keuze gemaakt voor fronten (pastelgroen). Toen kwamen we voor het eerst tegenover adviseur Koen Luijten aan tafel en nogmaals alle wensen doorgenomen. Daarna begon hij heel vakkundig onze scherpe vragen te stellen waardoor wij zelf getriggered over het ontwerp, inrichting/plaatsing van apparatuur etc. Wij wilden heel graag een Bar met krukjes tegenover de kookplaat (zie foto). Ontwerp gemaakt waar alles goed paste. Advies over apparatuur ging ook heel professioneel (wij wisten dus dat wij alles SIEMENS wilden) met nodige advies. Zo hebben gekozen voor wat standaard koel-vries combi, wat luxere vaatwasser en afzuigkap en zeer luxe combi-oven en inductie kook-plaat. Na alles toevoegen kwam de vraag over wat onze budget (grofweg) was en al snel was de adviseur bereid wat van de prijs af te halen om zo dat een zeer goede offerte te komen. Wij waren heel blij met hele ervaring en gingen we naar huis met dit als onze droom-keuken. Uiteraard wilden we kijken hoe het plaatje uitkomt bij een paar concurrenten. Daar zijn we geweest en kwamen we op een totale plaatje toch beter uit bij B&K (soms door minder luxe apparatuur, wel/geen Quooker in zelfde prijs, ervaring met adviseur). Toen wisten we dat het bij B&K moest zijn, waar wij onze eerste ontwerp hebben laten maken. Tijdens de meetafspraak, een hele vriendelijke collega geweest die alle details hebt doorgenomen en alles netjes opgemeten. Hij adviseerden ons om de bar (die in zelfde materiaal zou zijn als werkblad namelijk composiet) niet alleen te laten leunen op de achterwand. Gezien de gewicht zou dat te zwaar en gevaarlijk zijn door m.n. door kleine kinderen die makkelijk hangen/leunen etc. Dit feedback even gecheckt met Koen en nog een keer naar de filiaal geweest aan aangegeven dat wij ons zorg maken over de bar. Hij bevestigde dat met wat speciale leuningen die zwaar belast kunnen worden zou dit geen probleem moeten zijn. Toch belden hij onze tijdens het werkelijk bestellen van de offerte dat een collega die de ontwerp moest 'reviewen' dit toch gevaarlijk vond door de constatering van de meet-collega. Uiteindelijk besloten om bar achterwege te laten. Toen beetje spijt gehad maar na de montage tot vandaag heel blij dat door de ruimte die we nu hebben zonder de bar. Bezorging ging heel netjes, vakkundig via achtertuin en gingen ze heel zorgvuldig aan de slag met onze nieuwe vloer (hiervoor hebben we 3 weken gehele bg laten verbouwen met vloerverwarming, nieuwe vloer etc.) Tijdens het inplannen van bezorg en montage afspraak ook heel goed geholpen door klantenservice collega's. Montage ging via monteur van B&K Tom Schouten. Montage ging opzich heel vakkundig en professioneel, alleen de communicatie wat minder 'gezellig' (wij zijn praatgraag en monteur was iemand van niet zo veel woorden). Dat is opzich geen probleem, het gaat om zijn montage werk en dat is echt top geweest. Wandtegels in de keuken hebben we zelf gekozen, maar zijn heel blij met onze ervaring met B&K. Samengevat : zeer vakkundig, communicatief sterk en geweldige communicatie & montage dienst
FOTO VAN AMEYA PETHE
“Zeer goede ervaring”
Betreft Boer Staphorst Door Martine Slob op maandag 22 feb 2021 21
Tijdens het uitzoeken van de keuken, zeer goed geïnformeerd maar ook goed rekening gehouden met mijn wensen en het budget. Verschillende rondjes door de zaak gelopen om de verschillen in blad, kookplaat, oven ect te laten zien. Maar ook meedenken over apparatuur, spatranden en hoogte van afzuigkap. Voor de plaatsing flink wat stress omdat de oplevering van het huis later werd, maar dat was geen probleem. Er werd direct geregeld dat alles kon worden opgeschoven, extra mankracht om alles voor mij op tijd af te krijgen. Echt super! En ook nog eens netjes en in 1 dag geplaatst! Alleen de koelkast komt iets later maar nog wel op tijd voor de verhuizing. Kan niet anders zeggen dat dit een zeer goede ervaring was!
FOTO VAN MARTINE SLOB
“Prettig geadviseerd”
Betreft Keukenhal Door Michiel op maandag 22 feb 2021 21
Prettig geadviseerd door het team van Keukenhal Tilburg. Dit was de 2e keuken die ik hier gekocht heb. Ondanks dat het bij de eerste keuken niet helemaal vlekkeloos was verlopen zijn alle geschillen netjes opgelost. Genoeg reden om nog een keer een keuken hier aan te schaffen en dit keer naar alle tevredenheid. Budget was wat beperkt maar met de beschikbare middelen is het maximale behaald oa door pro-actief meedenken van de adviseurs. Prettig vind ik dat je direct een goede prijs krijgt en niet eindeloos hoeft de zeuren om korting.
“Top service”
Betreft Kitchen4all Door Kristiaan op zondag 21 feb 2021 21
Wij hebben een keuken bij Kitchen4All gekocht, een kastenwand én een kookeiland. Hierin een inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. We hadden aangegeven zélf alles te plaatsen met oog op ons budget. Ik heb wel eens eerder keukens geplaatst, alleen kwam er achter dat onze eigen keuken plaatsen wat meer energie kostte dan anders. Dat had te maken met de stevigheid / robuustheid van de kastjes. Iets zwaarder (lees: degelijk, écht hout), maar oh zo stevig. De 2de dag pakte ik 's avonds de inductieplaat met afzuiging uit de doos. Deze bleek helemaal versplinterd te zijn. Gelijk een mail gestuurd met foto's, de volgende ochtend werd ik gebeld door Kitchen4All en werd mij verteld dat ik binnen een dag een nieuwe zou krijgen (moest uit Duitsland komen). En inderdaad, een dag later (zaterdagochtend), kwam Albert ons de nieuwe brengen. Top service. Degelijk materiaal. Alles paste in één keer.
Bedankt hiervoor.
FOTO VAN KRISTIAAN
“Compleet nieuwe u keuken”
Betreft Keukenloods Door Jerry heus op donderdag 18 feb 2021 21
We hebben in Almere buiten een compleet nieuwe u keuken gekocht met het budget wat we daar voor ter beschikking hadden heeft Joey ons top geholpen en hem zo samen gesteld dat het ook financieel helemaal pasten alles is snel geregeld en werd mooi optijd geleverd helemaal top.
FOTO VAN JERRY HEUS
“Zeer fraaie keuken gekocht”
Betreft Keukenloods Door Robert H op donderdag 18 feb 2021 21
Keuken gekocht, als eerste kopers waren we niet helemaal op de hoogte van hoe of wat, maar we zijn gewoon binnengestapt, goed geadviseerd en binnen ons budget een zeer fraaie keuken gekocht die op tijd geleverd werd.
“Heel blij met resultaat”
Betreft Keur Keukens Door Immanuelkerk, van Egmondstraat Haarlem op zaterdag 6 feb 2021 21
Voor ons beperkte budget zijn we uitstekend geadviseerd door Joanne Grisnich. Het was niet eenvoudig om zowel een mooie "kook keuken " als een dranken bar in te richten. Met elkaar zijn we er fantastisch uitgekomen. Ook de installateurs hebben hun werk zeer goed gedaan. We zijn héél blij met het resultaat!
“Een dikke pluim voor dit bedrijf”
Betreft Kitchen4all Door Kelly Meijer op maandag 1 feb 2021 21
Naar aanleiding van de goede ervaringen die ik van anderen online heb gelezen, ben ik naar Dronten gereden om bij Kitchen4All naar keukens te kijken. In tegenstelling tot de keukenzaken in mijn eigen woonplaats, was ik positief verrast over de fraaie keukens en het prettige gevoel als je binnenkomt. En... ik vond er mijn droomkeuken! Ik maakte een afspraak voor diezelfde dag met Matthijs om de keuken die ik voor ogen had vorm te gaan geven. Er werd goed rekening gehouden met mijn wensen en budget. Matthijs dacht daarnaast ook goed mee om de keuken zo mooi en praktisch mogelijk te maken. Zo heeft mijn keukenhoek 2 verlaagde muren waarop eerder tegels lagen (een soort kleine bar). Matthijs vertelde dat we daar ook panelen op konden maken, zodat het één geheel zou worden met de rest van de keuken. Dat heeft overigens zeer mooi uitgepakt. De keuken werd mooi weergeven in een 3D ontwerp, zodat je al een goed beeld krijgt van hoe het ongeveer zal worden. Als ik twijfelde over dingen zoals welke spoelbak of kraan ik wilde; geen probleem... we zijn meerdere keren even opgestaan en de showroom in gelopen om het even met eigen ogen te zien en vergelijken, zodat ik de juiste keuze kon maken. Ook met ergonomie werd rekening gehouden (ik ben vrij lang, dus de hoogte van het aanrecht is daarop afgestemd).
Eind oktober heb ik de keuken besteld en vorige week is deze in anderhalve dag geplaatst. Monteur Wilco ging snel, maar zorgvuldig te werk en legde diverse zaken goed uit. Ik hoor vaak van mensen dat hun keukenapparatuur niet altijd direct leverbaar is en er tijdelijk een ander apparaat wordt geïnstalleerd of dat de keuken beschadigd aankomt. "Er is altijd wel wat met keukens, hou daar rekening mee", zeiden veel mensen tegen mij. Bij Kitchen4all is het echter in één keer goed gegaan. De keuken is vrij van beschadigingen en alles was netjes leverbaar. Een paar dagen na het opleveren werd ik nog netjes gebeld door Matthijs met de vraag of alles naar wens is. Dus ook de nazorg is goed.
Een dikke pluim voor dit bedrijf! Ik was eerder niet bekend met Kitchen4all, maar ben blij dat ik ze heb gevonden en ik zou ze zeker aanbevelen bij anderen. Ze verkopen ook mooie vloeren en badkamers. Te zijner tijd wil ik mijn badkamer ook laten vervangen. Ik ga dan zeker weer naar Dronten toe!
FOTO VAN KELLY MEIJER
“Een top ervaring”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Violet op vrijdag 29 jan 2021 21
Wij hebben twee jaar geleden onze keuken bij Ekelhoff gekocht. We waren daarvoor naar meerdere keukenboeren geweest echter vonden we de gehaaide manier van sales niet prettig. Er werd ons aangeraden om naar Ekelhoff te gaan en dat voelde als een verademing. Er werd dit keer niet meteen naar ons budget gevraagd, maar juist naar wat onze wensen waren. De showroom is prachtig, er werd goed naar ons geluisterd en er werd ons niks in de schoenen geschoven voor een betere koop. De montage in ons huis is spoedig en vlekkeloos verlopen. Al met al, een top keuken en een top ervaring. Wij bevelen Ekelhoff aan aan al onze vrienden die nog op zoek zijn naar een keuken!
“Vakkundig geholpen”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Stefan op vrijdag 22 jan 2021 21
N.a.v. een verhuizing en bijbehorende renovatie bij Grando op bezoek geweest, inmiddels was dit de 2e zaak maar dit had wat ons betreft ook de eerste de beste mogen zijn. Vakkundig geholpen en met respect voor corona regels alle tijd gekregen om naast een keuken ook een badkamer en WC uit te zoeken. Zonder eindeloos te hoeven knijpen voor een goede prijs maar met een open gesprek ruim binnen het budget gebleven waarbij de werknemers actief meedachten voor de beste optie binnen het budget en dat alles met een snelle levertijd! Inmiddels is alles geleverd en gemonteerd volgens afspraak wat er ook perfect uit ziet. Ondanks dat ik he-le-maal klaar ben met verhuizen zou ik wederom zonder twijfel naar Grando gaan als het gaat om de badkamer & keuken!
“Klant is Koning”
Betreft Total Home Concept Door Koos op woensdag 20 jan 2021 21
Ik kan heel kort zijn, top service!!!

Goed, dat is wel heel kort dus voor die gene die iets meer info willen zal ik mijn ervaring delen.

Wij hadden dus een nieuwe keuken nodig hadden inmiddels al een paar bedrijven bezocht voordat we bij Total Home Concept binnen stapte. Goh wat luxe zei ik tegen mijn vrouw, zouden we hier wel kunnen slagen met ons budget? We werden hartelijk ontvangen door Ulfert-Jan en hij heeft ons super geadviseerd. Uiteindelijk hebben wij alleen de keuken exclusief apparatuur en aanrechtblad gekocht en besloten de rest zelf aan te schaffen. Overigens werd ons heel voordelig via de door Total Home Concept een vaatwasser en een oven aangeboden die via de keuken fabrikant meegeleverd konden worden. Het enthousiasme waarmee we geholpen zijn door Ulfert-Jan gaf ons echt het gevoel dat het er bij Total Home Concept niet toe doet of je een groot of kleine beurs hebt, KLANT IS KONING! Ulfert-Jan, bedankt dat je ons geholpen hebt onze droomkeuken te realiseren. Wat wij vooral hebben gewaardeerd is jouw oprechte blijdschap die jij toonde naar ons. Koos en Safia uit Almere
“Warme aanbeveling”
Betreft ASWA Keukens Door Milou Akkerman op dinsdag 19 jan 2021 21
Na besloten te hebben mijn keuken te willen vervangen begon de zoektocht naar een geschikte, betrouwbare keukenleverancier die mij een goede prijs-kwaliteit zou leveren. Op advies van anderen o.a. een bezoek gebracht aan ASWA keukens in Helmond. Wat sceptisch vooraf omdat ik een duidelijk budget in mijn hoofd had, maar de gehele ervaring was uiteindelijk een verademing! Er is goed meegedacht en ruim de tijd genomen om na te denken over de beste en mooiste oplossing voor mijn situatie. Ook na de bestelling te hebben geplaatst zijn ervaringen volledig positief geweest: van goed inmeten op locatie, levering van de keuken en vakkundige installatie. Het contact met verkoper, planning en technische kamer is altijd soepel verlopen en ik heb me van begin tot eind tevreden klant gevoelt. Zonder twijfel een warme aanbeveling!
“Ontzettend tevreden”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door Minke Scheltema op vrijdag 15 jan 2021 21
Ik heb een keuken aangeschaft en ben ontzettend tevreden over het gehele traject, dat begint bij een warme gastvrije ontvangst in de showroom met een advies dat past bij mijn persoonlijke wensen en budget en pas ophoudt bij nazorg die pas stopt als ze zeker weten dat de keuken volledig naar wens is. Echt een prettig ervaring.
FOTO VAN MINKE SCHELTEMA
“Professioneel advies”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Lena Lambers op dinsdag 12 jan 2021 21
We hebben zeer professioneel advies gekregen. Gert Kropf heeft ons veel geholpen om de juiste mix te vinden tussen onze eisen en budget. We zijn erg blij met de keuken. Achteraf moesten er een paar dingen veranderd worden, maar dat gebeurde heel nauwkeurig en behulpzaam. Top service!
“Afspraken worden nagekomen”
Betreft Velthuizen Keukens Door berber op donderdag 7 jan 2021 21
in November is mijn keuken geplaatst en ik ben er enorm blij mee. Er is vooraf goed geluisterd naar mijn wensen, budget en wat ik mooi vond. In die gesprekken heb ik ook fijne en zeer passende adviezen gekregen waar ik zelf niet aan had gedacht en nu erg blij mee ben. installatie was vlot en netjes, alle afspraken werden nagekomen. Contact was gemakkelijk en plezierig en vragen werden netjes afgehandeld en passende oplossingen bedacht.
“Fantastisch geadviseerd”
Betreft I-Kook Door Lianne van 't Wout op maandag 28 dec 2020 20
Ik heb bij I-kook een nieuwe keuken gekocht en ben door keukencoach André vanaf het ontwerp tot zelfs na de plaatsing fantastisch geadviseerd. Niks was teveel en er werd veel tijd in gestoken. Ook op kleine details werd gelet. Mijn keuken is precies geworden zoals ik hem wilde en ook nog binnen mijn budget.
“Onze keuken is voor ons perfect”
Betreft Keukenloods Door Barbara M. op donderdag 24 dec 2020 20
Wij hebben de keuken gekocht bij Keukenloods Almere. Ik ben zeker bij diverse keuken bedrijven langs geweest om te kijken wat mogelijk is. Ik vond dat we de mooiste/meest complete keuken bij Keukenloods konden regelen. Bram was onze verkoop medewerker, en hij was enorm eerlijk en kon zich goed verplaatsen in onze wensen maar ook ons budget. Ik vond het heel fijn en had er gelijk een goed gevoel bij. Zo hebben we een perfecte balans gevonden in onze keuken en ik zou NIKS anders hebben gedaan; hij is voor ons perfect! Ik ben ongelofelijk trots op mijn parel van een keuken. Bram belde ook na het plaatsen op of alles naar wens was. Ik raad iedereen ook Keukenloods aan, en vertel ze dan ook op, bij locatie Almere, te vragen naar Bram. Bram, vele male dank voor deze mooie keuken en goede zorgen.
“Hoekkeuken gekocht”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Westerlaken op maandag 7 dec 2020 20
Hoekkeuken gekocht bij Dave. Hij hielp ons goed met de indeling, was hiermee erg creatief dat we ondanks onze vele wensen toch binnen ons budget konden blijven. Helaas zijn wij er tijdens de koop niet op gewezen dat de zijwanden van de keuken in een standaard kleur/uitvoering werden geleverd. Anders hadden we deze graag (net als de frontjes) in het wit mat besteld. Verder zijn we erg blij met onze keuken!
“Tevreden met de service”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Shannon op donderdag 3 dec 2020 20
Ik ben uitstekend geholpen door Brahim met het samenstellen van de keuken. Brahim denkt met je mee qua opstelling maar ook zeker met materiaalkeuze en werkt binnen het aangegeven budget. Dit is mijn tweede keuken bij Grando en ik ben zeer tevreden met de service van uitzoeken tot plaatsen en nalevering indien iets niet goed is.
“Mooie keuken maar budget overschreden”
Betreft Keukenhal Door Geert Huizinga op zaterdag 28 nov 2020 20
Contact is goed, service is goed maar als het gaat om een keuken samen te stellen is men geheimzinnig over wat de apparatuur kost als je ernaar vraagt. Want iedere vraag die men hierover stelt krijg je als antwoord hierop: daar komen wij wel aan uit! Doordat wordt je budget makkelijk overschreden. Dus wees duidelijk en transparant naar de klant met de prijzen. Verder zijn wij tevreden over de kwaliteit, de levering en de afhandeling van de keuken.
FOTO VAN GEERT HUIZINGA
“Een aanrader”
Betreft Bemmel en Kroon Door Charlotte op donderdag 26 nov 2020 20
In het filiaal in Zoeterwoude hebben wij een fijn gesprek gehad met een adviseur die goed luisterde naar onze wensen. Zo hebben wij een mooie keuken uit kunnen zoeken die binnen ons budget paste. Wij hebben het meerwerk en de montage via Bemmel en Kroon laten regelen en dit was top! Ze waren heel snel klaar en alles werd top afgeleverd. Ook was het fijn dat al het verpakkingsmateriaal weer opgehaald werd zodat je dit zelf niet weg hoeft te gooien. Bemmel en Kroon is zeker een aanrader!
“Keuken voor vakantiehuis”
Betreft Keukenloods Door Blom op donderdag 26 nov 2020 20
Wij waren op zoek naar een keuken voor een vakantiehuis, budget was niet heel groot en dat hebben wij van te voren kenbaar gemaakt. Op basis van het budget en van onze prioriteiten is een offerte gemaakt. Het was een heel prettig gesprek, er werden tips gegeven en echt meegedacht. De keuken kon snel geleverd worden en wij zijn prima op de hoogte gehouden van het hele traject.

Aanvulling ontvangen 26 november 2020: Onze keuken is keurig afgeleverd, we hadden wel 1 deurtje in afwijkende kleur maar dat is netjes opgelost. De keuken hebben wij zelf geplaatst.
“Kwalitatieve keuken”
Betreft Kitchen4all Door Ingrid Ooi op zaterdag 21 nov 2020 20
Gisteren is onze prachtige keuken geplaatst door monteurs Arjan en Johan. Twee ontzettend gezellige en vriendelijke mannen die hun vak verstaan! Ze overleggen, denken met je mee en doen net even wat extra voor hun klant. Daarnaast is de keuken super strak afgemonteerd en ons huis weer netjes achtergelaten ;) Ook zijn wij enorm tevreden over ons bezoek aan de vestiging in Hoogeveen. Hier werden wij geholpen door Michael, ook echt een vakman. Geen gedoe met vooraf een budget afgeven, gewoon in gesprek gaan en je wensen bespreken. Michael dacht goed mee in bijvoorbeeld de opstelling van de keuken, logische indeling van apparatuur, kleur samenstellingen en apparatuur keuze. Ook het verdere contact (voordat de keuken geleverd/geplaatst zou worden) verliep soepel! Wij zijn ontzettend tevreden over Kitchen 4 All Hoogeveen en zouden anderen zeker adviseren hier hun nieuwe keuken te kopen! Je krijgt een kwalitatieve keuken voor een goede prijs!
FOTO VAN INGRID OOI
“Goed gevoel”
Betreft Keukenloods Door Peter Brandsma op woensdag 4 nov 2020 20
Wij hadden vanaf het begin een goed gevoel bij Keukenloods. We werden geholpen door een vriendelijke dame, Djamilla genaamd, die ons goed aanvoelde en met ons meedacht. Ze gaf ons de ruimte en opperde tegelijkertijd leuke en goede ideeën. Zo hebben we een prachtige hoekkeuken samengesteld die van alle gemakken voorzien is passend binnen ons budget. Het plaatsen ging ook goed, in één dag waren de mannen klaar en stond onze gloednieuwe klaar om gebruikt te worden. De vestiging in Utrecht heeft een prettige sfeer, als klant voelden we ons meteen op ons gemak. Keukenloods bedankt en in het bijzonder Djamilla voor je vriendelijke en klantgerichte houding en je fijne energie! Wij raden Keukenloods ten zeerste aan en gaan ervan uit nog vele jaren met veel plezier gebruik te maken van onze mooie keuken. Peter en Kim
“Fijne ervaring”
Betreft Keukenhal Door Don Smit op woensdag 4 nov 2020 20
Zeer fijne ervaring bij de Keukenhal, ik had al een aantal zaken bezocht voordat ik hier op advies van 2 verschillende vrienden terecht kwam. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg ook niet de indruk dat de verkoop gepushed werd, wat ik bij een andere zaak wel had. Samen werd er gekeken naar de mogelijkheden binnen het budget, hierin werden verschillende opties berekend waar ik uiteindelijk met een, naar mijn gevoel en in vergelijk met de andere zaken, eerlijke prijs naar buiten liep. Personeel is vriendelijk en behulpzaam, en als ik vragen had worden deze punctueel en adequaat beantwoord.

Aanvulling ontvangen 10 november 2020: De keuken is geleverd en gemonteerd, de installatie is prima verlopen alleen was de monteur alleen. Hierdoor heb ik een aantal keer bijgesprongen met het tillen van bijvoorbeeld het composiet werkblad en oven, verder was alles oke.
“Erg tevreden”
Betreft I-Kook Door danett meijer op woensdag 14 okt 2020 20
Ben zeer tevreden over mij ervaring met I-kook. Tijdens het gesprek met keuken coach Jeroen in Alkmaar hebben wij design ideeën uitgewisseld en budget besproken. Aan het einde van het gesprek had ik een prachtig keuken sketch design op papier. Jeroen waar zeer hulpzaam en gaf goed advies. Het plaatsen van de keuken was probleemloos gegaan. Tijdens het plaatsen en na het plaatsen was Jeroen langs gekomen om te checken als alles naar wens was en dat is het inderdaad. Ben erg tevreden met mij Keuken en zal I-kook zeker aanraden.
FOTO VAN DANETT MEIJER
Keuken langs de wand
“Keuken voor goede prijs”
Betreft Avanti Keukens Door M School op maandag 12 okt 2020 20
Bij Avanti in Kesteren een keuken gekocht. We zijn daar geholpen door J. Bremmer. Aardige man, nam netjes de tijd de tijd en dacht met ons en ons budget mee. Voor een goede prijs de keuken gekocht. Na 2 maanden is de keuken geplaatst. Alles is naar wens, we zijn blij met de nieuwe keuken. Dag na plaatsing een klein scheurtje ontdekt in een plint, Avanti gebeld... De plint wordt zonder problemen vervangen. Een puntje van aandacht: Na akkoord offerte wilden we een kleine aanpassing, namelijk een spatplaat achter de kookplaat. Die is wel wat duur betaald, materiaal plus kosten plaatsing. Naar mijn idee hoort dit bij het plaatsen van de keuken.
FOTO VAN M SCHOOL
Hoekkeuken
“Zwarte keuken”
Betreft Kitchen4all Door Mulder op zaterdag 10 okt 2020 20
Begin augustus is onze zwarte keuken geplaatst en wij zijn er erg blij mee. Na het eerste gesprek met Matthijs kwam er een mooie, praktische keuken binnen ons budget in het ontwerp naar voren. De wijziging van apparatuur na het tekenen van de offerte ging soepel en was geen probleem. Het is prettig dat er 1 contactpersoon is, die soms binnen een uur (soms ook een par dagen later) reageert op eventuele vragen en/of opmerkingen. De plaatsing van de keuken ging erg snel, binnen een dag zat de keuken erin. Toen de monteur vertrok en de keuken schoon was, kwamen we 2 beschadigingen tegen. Deze werden gelijk serieus genomen en deze delen zijn na een paar weken vervangen.
“Fijne ervaring”
Betreft Keukenloods Door J.Bruijn op vrijdag 9 okt 2020 20
Na eerst bij de concurrent geweest te zijn toch ook langs keukenloods. Het gaat hier wat minder formeel waardoor het lijkt alsof het 'minder' kwalitatief is. Onze ervaring achteraf is dat er juist goed meegedacht qua mogelijkheden, qua budget en planning. Erg fijne ervaring!

Aanvulling ontvangen 19 oktober 2020: Betreft complete keuken, is prima gemonteerd.
“Van harte aanbevolen”
Betreft Bemmel en Kroon Door Bram Heijs op maandag 5 okt 2020 20
Wij hebben dit jaar een nieuwe keuken ontworpen en laten plaatsen bij/door Bemmel & Kroon (filiaal Zoeterwoude). We zijn bij het ontwerp en inrichten geholpen door dhr. Buvelot, en dit was een erg prettige samenwerking. Er werd goed meegedacht over onze wensen, en we kregen het gevoel dat we het maximaal haalbare met ons budget hebben weten te ontwerpen. Na de bestelling was de ervaring met de overige werknemers van B&K erg prettig. Bij het inmeten van de keuken werden goede adviezen gegeven, de mannen die de keuken kwamen leveren waren erg zorgvuldig. En het plaatsen door Dhr. Boersma is tot in de puntjes goed verzorgd. We zijn erg blij met de keuken en kunnen B&K van harte aanbevelen.
FOTO VAN BRAM HEIJS
Gemonteerde keuken
“Meer dan tevreden”
Betreft Keuken at Home Door Els Ackema op zondag 4 okt 2020 20
Ik ben dikwijls in de winkel geweest, eerst rondkijken, oriënterend. Daarbij kreeg ik veel vrijblijvend advies, goeie aandachtstips, zonder het gevoel dat ik iets moest kopen. Tanja heeft mij, met heel veel enthousiasme en toewijding, allerlei goeie ideeën aangedragen en voor mij uitgetekend, en meegedacht mbt de prijs voor een beperkt budget. Er was heel veel mogelijk. Ze heeft enorm meegedacht en gezocht naar oplossingen. De montage was keurig. Vriendelijke, correcte vaklui die geen genoegen namen met een 0,2 cm afwijking. Alles moest perfect zijn. Ik ben meer dan tevreden over deze keukenwinkel.
FOTO VAN ELS ACKEMA
Rode keuken
“Alles klopte”
Betreft Keur Keukens Door Vibeke Cohen op donderdag 1 okt 2020 20
Wij hebben recentelijk een keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem; afgelopen week is deze bij ons geplaatst. Vanaf het moment dat we de showroom binnenkwamen en door het hele proces heen, zijn we bijzonder vriendelijk en professioneel geholpen, vooral door Chantal maar ook door haar collega's. Al onze wensen qua kleuren, materiaal, stijl, indeling en zelfs budget zijn vervuld. Geen vraag, wens of eis was te lastig, en we hadden er best een heleboel. Ik was meerdere keren in de showroom om dingen aan te passen, nog een keer bekijken of om staaltjes te lenen voor het aankoop van tegels. Altijd ben ik met veel geduld en begrip geholpen, en altijd erg vriendelijk. Toen bleek dat de bestelde afwasmachine niet op tijd geleverd kon worden, zijn we opgebeld met de vraag of we wilde wachten, of liever een andere machine. De aangeboden machine was een duurder merk, deze hebben we voor dezelfde prijs gekregen en deze is gelijk met de keuken geïnstalleerd. Keur Keukens was de zoveelste keukenwinkel die we in ons zoektocht naar de perfecte keuken bezochten, en vanaf het begin hadden we een goed gevoel. Alles klopte gewoon! Ook de installateurs waren bijzonder professioneel en hebben erg netjes gewerkt. Een kast die aan de binnenkant beschadigd bleek te zijn, werd gelijk geregistreerd en een nieuwe kast besteld, zonder dat we daarom gevraagd hebben. Alle verpakkingsmateriaal en troep werd netjes meegenomen, dat hebben we bij andere bedrijven wel anders gezien. Ik sta nog ieder dag vol bewondering te kijken naar ons prachtige nieuwe keuken, bijna te mooi om te gebruiken! Dank, dank, dank!
FOTO VAN VIBEKE COHEN
Keuken met uitstraling
“Mooie keuken”
Betreft Keukenloods Door Mick van Etten, Sanne Brummel op zaterdag 26 sep 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht in Waddinxveen en we zijn daarbij uitstekend geholpen. We moesten veel keuzes maken, maar er werd goed meegedacht en ook werd er rekening gehouden met ons budget. We hebben uiteindelijk al onze wensen in vervulling kunnen laten gaan. Zo hebben we nu een heel goede vaatwasser, koken we op inductie en we hebben zelfs een quooker. Ook fijn dat er achteraf nog even werd gebeld of alles in orde was. Kortom, goede service en mooie keuken!
FOTO VAN MICK VAN ETTEN, SANNE BRUMMEL
Keuken met bijzondere kleurstelling
“Super tevreden”
Betreft SmartDesign Keukenstudio Door Rients den Hoedt op vrijdag 25 sep 2020 20
Onze ervaring met SmartDesign Keukenstudio was echt fantastisch. We moesten even wennen aan de werkwijze dat er bij aanvang om een budget werd gevraagd. Uiteindelijk super, want je krijgt een voorstel afgestemd op dit budget. Zo wordt voorkomen dat je achteraf van alles moet gaan schrappen als het financiële plaatje tegenvalt. We hebben zeer prettig zaken gedaan met André Sas. Hij dacht mee, niets was te gek en kwam zelf ook met vernieuwende ideeën en had veel geduld. Dankzij André hebben we nu een stoomoven, waar we al veel gebruik van hebben gemaakt :) We zijn ook een keer uitgenodigd om op vrijdagavond mee te eten. De mensen die hier werken, blijken ook nog eens verstand te hebben van lekker koken! De keukenmonteurs en de aannemer Kees den Bok hebben bij ons thuis echt topwerk geleverd. Je wordt overal bij betrokken als er iets moet worden besloten en alle werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook het nawerk en openstaande puntjes zijn prima opgepakt. We genieten nu volop van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN RIENTS DEN HOEDT
Gemonteerde keuken
“Zeer tevreden”
Betreft ASWA Keukens Door Rob Sanders op vrijdag 11 sep 2020 20
Voor onze nieuwe woning hebben we samen met ASWA een Siematic keuken met kookeiland samengesteld. De keuze voor ASWA was eenvoudig, bij de renovatie van onze vorige woning in 2012 hebben we ook met ASWA tot volle tevredenheid samengewerkt. Onze eisen waren relatief eenvoudig: een modern uiterlijk dat over 10 jaar niet gedateerd aanvoelt, veel ruimte en moderne apparatuur. Dat heeft geresulteerd in een strakke keuken met RVS werkbladen, een stoomoven en combimagnetron en inductie kookplaten die wegvallen in het blad. Om de keuken net nog iets meer te geven, is ook een vacumeerlade ingebouwd. De plaatsing van de keuken verliep volgens plan, een aantal kleine imperfecties (die wij zelf niet hadden opgemerkt) werden snel verholpen. Onze adviseur was in staat om onze wensen binnen ons budget te realiseren en heeft daarbij ook oplossingen aangedragen die minder voor de hand lagen. Wij zijn dus zeer tevreden over de keuken en op de wijze waarop we deze gezamenlijk hebben samengesteld.
“Alle wensen gerealiseerd”
Betreft Voortman Keukens Door Lies van Asselt op donderdag 10 sep 2020 20
Samen met Roland Besseling een keuken samengesteld. Ik had mijn huis nog niet verkocht en had geen idee wat het budget zou zijn, terwijl ik wel wensen had. Zoals veel laden. Extra kasten enz. Maar samen zijn we er uitgekomen en ik heb nu toch een prachtige keuken waarin al mijn wensen gerealiseerd zijn.
FOTO VAN LIES VAN ASSELT
Hoekkeuken
Meer artikelen