Feedback

Blauwe keukens

Blauwe keukens
Verreweg de meeste keukens zijn wit. Maar dit betekent uiteraard niet dat er ook geen andere kleuren mogelijk zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan een blauwe keuken. Blauw staat prachtig in een moderne keuken maar ook klassieke keukens kunnen met de juiste blauwtint een absolute verrijking zijn van uw woning.

Blauwe keukens zijn heel goed te combineren met houten kastjes en bijvoorbeeld een grijs of zwart aanrechtblad. Onderstaand een aantal voorbeelden van blauwe keukens.

Foto's van blauwe keukens

Bovenstaande foto's zijn afkomstig van DB Keukens, Tieleman keukens , Keukenvision en Keuken en Badwereld.

10+ Beste Vloeren - Alle Top Vloerenzaken
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 115 ervaringen
• Kitchen4all
   
(Dronten Flevoland) score 9,8 uit 318 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,5 uit 53 ervaringen
• Ekelhoff Küchen (D)
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,7 uit 442 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 128 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 67 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 177 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 492 ervaringen

U kunt ook de lijst met de Beste 10+ Keukenzaken bekijken.
Reacties
Er zijn 3 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Mooie blauwe keuken”
Betreft Keukenloods Door Peter Risseeuw op dinsdag 5 okt 2021 21
Keuken gekocht en geplaatst door keukenloods. Heel goede monteur werkt netjes en snel, enig min puntje blauwe keuken is geleverd met witte plinten, deze konden niet in het blauw worden geleverd volgens verkoper. Dat is jammer.
“Creatieve keukenleverancier”
Betreft Kuechenhaus Ekelhoff Door Ger Schaap op donderdag 29 jan 2015 15
Wij hebben een hoogglans blauwe keuken met Siemens en Bosch apparatuur. Opvallend was de creativiteit van de verkoper. Nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt kwam hij al snel tot het uiteindelijke ontwerp. Hij adviseerde zonder enige druk alternatieven en liet het aan ons om daar een keuze in te maken. Alles werd goed doorgenomen zodat er geen onduidelijkheden meer waren. We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de afspraken zijn nagekomen. De monteurs werkten zeer netjes en ruimden alles op. Bij een op maat gemaakte kast werd met ons goed overlegd. Achteraf bleek een AEG vriezer veel lawaai te maken. Na een berichtje over deze klacht kwamen medewerkers langs en na korte tijd werd de vriezer omgewisseld voor een stil exemplaar. AEG deed niets met onze klacht! Na een half jaar werd gebeld met de vraag of er nog vragen of problemen waren met de keuken. Alles werkt echter naar behoren. Klasse.
FOTO VAN GER SCHAAP
Blauwe keuken
“Prachtige keuken”
Betreft NDR Keukens Door Rob Sanders op woensdag 8 jul 2020 20
Ik was op zoek naar maatwerk, en kwam uit bij NDR Keukens. Mijn wensenlijst: een keuken die zowel een moderne als landelijke uitstraling heeft; een keuken met veel opbergruimte en plaats voor de nodige apparatuur, maar zonder bovenkastjes. Nico heeft dit alles weten te combineren in een prachtig ontwerp. Het ontwerp is inmiddels gerealiseerd, en het resultaat is boven verwachting: een heerlijke woonkeuken, functioneel en van alle gemakken voorzien. Wat tevens een belangrijke factor voor mij is geweest is in mijn keuze voor NDR, is dat ze nauw samenwerken met een aantal professionele partijen in de bouw: Bouwbedrijf Wim Heij heeft de verbouwing gerealiseerd en Goor Metaal heeft stalen schuifdeuren geplaatst. Het hele project in één hand, zonder vertraging en zonder verrassingen opgeleverd, dat ontzorgt.
FOTO VAN ROB SANDERS
Blauwe keuken
Meer artikelen