Home > nieuwbouwprojecten Noord Brabant > nieuwbouw Reusel > Wonen aan de Dorpsbron Feedback

Wonen aan de Dorpsbron in Reusel

Praat met andere bewoners
Wonen aan de Dorpsbron betreft de realisering van 15 appartementen in het centrum van Reusel. De appartementen liggen op de hoek van de Lindestraat en de Kerkstraat. Onder de appartementen komen gerenommeerde modezaken. Dit nieuwbouwproject staat op Qasa sinds 16 april 2012. Direct informatie aanvragen. Verkoper van dit nieuwbouwproject is box makelaardij.
Foto's
Wonen aan de Dorpsbron
Appartementen
Vraagprijs vanaf € 214.000 v.o.n.
Appartementen De appartementen variëren in grootte van ca. 69 m2 tot ca. 199 m2 en beschikken over een eigen parkeerplaats en een balkon en/of dakterras. Het appartementencomplex is voorzien van een entree met brievenbussen en videofoon op de begane grond. De appartementen hebben slaapkamers met tv aansluiting, een betegeld toilet met een fontein, een betegelde badkamer met inloopdouche, een vaste wastafel, een aansluiting voor de wasmachine, een woonkamer en balkon en een separate bergruimte met opstelling voor de cv-combiketel. Direct informatie aanvragen
Locatie Wonen aan de Dorpsbron op de kaart
Alle nieuwbouwprojecten in Reusel
De appartementen liggen op de hoek van de Lindestraat en de Kerkstraat te Reusel. Direct informatie aanvragen
De bron van informatie van dit nieuwbouwproject is box makelaardij
Bewonersforum
Qasa
woensdag 06 maart, 2013 | door Qasa
Welkom op het bewonersforum, dit forum is nog niet actief. Als u met andere toekomstige bewoners informatie en foto's uit wilt wisselen kunt u hier het eerste bericht plaatsen. Elke bezoeker kan uw bericht lezen en daarop reageren.

Wij wensen u veel plezier op het forum.

Lydia Kromme
Beheerder forum
Plaats ook een bericht
Uw naam
Uw e-mail
Uw bericht
Foto
E-mail service
 
Door te klikken op Bericht plaatsen gaat u akkoord met de voorwaarden.