QASA.NL | NIEUWBOUW
http://www.qasa.nl/plasrode-waddinxveen-13625/

Plasrode in Waddinxveen
Dit nieuwbouwproject aan het einde van de Zuidplas bestaat uit 110 woningen. In Plasrode wonen betekent landelijk wonen, met alle voorzieningen binnen handbereik en de grote steden op een steenworp afstand. Omgeven door polderland, volop groen en de uitgestrekte watergebieden in de buurt is dit een kans op wonen in het Groene Hart. Plasrode bevat diverse woningtypen.
Appartementen Lugano type C
Vraagprijs vanaf € 285.000 v.o.n.
In het project worden 21 appartementen gerealiseerd. De appartementen hebben een minimale oppervlakte van ca. 129 m2, daarnaast beschikken alle appartementen over twee balkons en twee slaapkamers. Op de bovenste woonlaag van de appartementen worden drie penthouses gerealiseerd met een oppervlakte van ca. 196m2.
2 onder 1 kap woningen Baikal type B
Vraagprijs vanaf € 399.000 v.o.n.
In het project worden veertien twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd. Deze woningen hebben een gebruiksoppervlakte van ca. 166 m2. In de rij van deze woningen met vijf kamers worden ook twee kangoeroewoningen gebouwd. Dit zijn aanleunwoningen met een oppervlakte van ca. 65 m2. Deze woningen zijn bedoeld voor mensen die, om wat voor reden dan ook, zorg, ondersteuning of begeleiding nodig hebben en toch zelfstandig willen blijven wonen.
Foto's

Plasrode Waddinxveen Appartementen Lugano type C


Plasrode Waddinxveen 2 onder 1 kap woningen Baikal type B


Plasrode Waddinxveen 2 onder 1 kap woningen Baikal type B

Locatie Plasrode op de kaart
Plasrode ligt in Waddinxveen. De op de kaart aangegeven locatie is bij benadering.
Verkopende partij
Gouwestad Makelaardij - Waddinxveen
Zuidplaslaan 198
2743 CP Waddinxveen