Home > nieuwbouwprojecten Gelderland > nieuwbouw Arnhem > Klingelbeek Fase 2A Feedback

Klingelbeek Fase 2A in Arnhem

Praat met andere bewoners
Fase 2A van Klingelbeek omvat de realisering van 13 woningen op het Maïsveld Noord. Het aanbod betreft vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen. Dit nieuwbouwproject staat op Qasa sinds 4 maart 2013. Direct informatie aanvragen. Verkoper van dit nieuwbouwproject is strijbosch thunnissen makelaar.
Foto's
Klingelbeek Fase 2A
Vrijstaande woningen
Vraagprijs vanaf € 460.000 v.o.n.
Vrijstaande woningen De indeling van de vrijstaande woningen is als volgt: op de begane grond bevindt zich de entree, de hal en een toilet met fonteintje. De woonkamer heeft een keuken en een buitendeur naar de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van een douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel. Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze ruimte heeft een open indeling en voorzieningen voor wasmachine en wasdroger. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming en de woning beschikt verder over een garage. Direct informatie aanvragen
Locatie Klingelbeek Fase 2A op de kaart
Alle nieuwbouwprojecten in Arnhem
De woningen zijn gelegen aan de Klingelbeekseweg in Arnhem. Direct informatie aanvragen
De bron van informatie van dit nieuwbouwproject is strijbosch thunnissen makelaar
Bewonersforum
Qasa
dinsdag 05 maart, 2013 | door Qasa
Welkom op het bewonersforum, dit forum is nog niet actief. Als u met andere toekomstige bewoners informatie en foto's uit wilt wisselen kunt u hier het eerste bericht plaatsen. Elke bezoeker kan uw bericht lezen en daarop reageren.

Wij wensen u veel plezier op het forum.

Lydia Kromme
Beheerder forum
Plaats ook een bericht
Uw naam
Uw e-mail
Uw bericht
Foto
E-mail service
 
Door te klikken op Bericht plaatsen gaat u akkoord met de voorwaarden.