Feedback
Alle Keukenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Kesteren (Gelderland)
252 ervaringen (1 week geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
41 ervaringen (3 dagen geleden)
6 vestigingen
1413 ervaringen (5 dagen geleden)
Sint Annaland (Zeeland)
227 ervaringen (2 weken geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
142 ervaringen (1 maand geleden)
Goes (Zeeland)
197 ervaringen (1 week geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
156 ervaringen (1 week geleden)
8,2
I-Kook
Almere (Flevoland)
148 ervaringen (1 maand geleden)
8,0

Wildhagen Design Keukens

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 076-5413701 | Gageldonkseweg 23, 4815 PD Breda
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Wildhagen Design Keukens
Een design keuken hoeft niet duur te zijn
Gebruikerservaringen
Er zijn 4 gebruikerservaringen over Wildhagen Design Keukens. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Vakkundig”
Door Patrick Tak op maandag 7 sep 2015 '15
Wij zijn bij een aantal keukenzaken binnengelopen om onze nieuwe keuken te kiezen, maar bij Wildhagen geslaagd. Toevallig in zijn vakantie, maar onze gegevens achtergelaten en werden snel teruggebeld met enkele vragen. Het is een klein maar vakkundig bedrijf, met naar ons idee een geweldig klantvriendelijke benadering. Meedenken met de ruimte en niet klakkeloos overnemen wat er gevraagd wordt. Onze keuken is ondertussen al enkele maanden geplaatst en dit is absoluut vakkundig gebeurt. Zelfs een, voor ons, onzichtbare beschadiging werd door de installateurs opgemerkt en direct via de leverancier opgelost.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Uitstekende service”
Door J. Janse op woensdag 16 jul 2014 '14
In 2008 een keuken bij Wildhagen gekocht. Uitstekend advies gehad betreft de indeling van de keuken (was echt een complex vraagstuk). De keuken zelf is perfect geplaatst en afgewerkt. In 2014 had 1 van mijn kinderen een flinke kras op 1 van de keukenkastjes gemaakt. Deze is kosteloos door Wildhagen gerepareerd. Top team en service!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1413 ervaringen
9,7
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 252 ervaringen
“Goede adres”
Door Rinus Janse op maandag 9 nov 2015 '15
Liefde voor het vak. Na ons her en der te hebben laten informeren zijn we terecht gekomen bij Wildagden Design Keuken in Breda. De klantvriendelijke benadering en het meedenken met de cliënt spraken ons direct aan en gaven ons het gevoel dat we op het goede adres waren. Wildhagen Design Keukens luistert naar zijn klant maar komt ook met eigen suggesties over de opstelling en indeling van de keuken en één van deze ideeën sprak ons zo aan dat we hiervoor gekozen hebben. We zijn niet alleen superblij met onze keuken maar ook zeer tevreden over de vakmensen van Wildhagen die onze keuken geplaatst hebben. Ook de service en begeleiding na verkoop sprak ons zeer aan en verraad Ad zijn liefde voor het vak. Onze complimenten voor heel het team!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Klachten niet opgelost”
Door Piet Baremans op dinsdag 26 jul 2016 '16
Klachten aan onze keuken zijn na ruim 3 jaar nog niet opgelost door Wildhagen. De arrogantie heeft bij hem de overhand en van werken wordt je moe. Zijn deskundigheid beperkt zich tot het houden van het verkooppraatje.

Eerdere ervaring van 10 juni 2013: De prijs is aan de hoge kant maar dat vind ik op zich niet erg. Wat wel storend is het feit dat klachten niet in behandeling worden genomen. Een aangetekende brief met daarin alle klachten is bewust geweigerd. Zo wens ik als klant niet behandeld te worden. Uiteindelijk zijn wij bij Tekusan keukens in Tilburg/Veldhoven terecht gekomen waar de problemen prima zijn opgelost.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
Vestiging Wildhagen Design Keukens
Website: www.wildhagen.nl
aBreda, Gageldonkseweg 23, 4815 PD Breda, tel 076 - 541 37 01
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant