Feedback
Alle Vloerenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
72 ervaringen (2 weken geleden)
Barneveld (Gelderland)
178 ervaringen (2 weken geleden)
Vriezenveen (Overijssel)
147 ervaringen (2 maanden geleden)
Zoetermeer (Zuid-Holland)
5 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
6,9

Van Son Houten Vloeren

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0181-336944 | Rijksstraatweg 254 A, 3223 KE Hellevoetsluis
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van Son Houten Vloeren
Van Son Houten Vloeren: Persoonlijke benadering, vakkundige leggers, 100% maatwerk, groot assortiment, schone en veilige werkmethoden, twee jaar full serivce, milieubewust.
Gebruikerservaringen
Er zijn 6 gebruikerservaringen over Van Son Houten Vloeren. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Content”
Door Fam. C van Vliet op zaterdag 11 jul 2015 '15
V. Son heeft bij ons een laminaat vloer gelegd, van Douwes Dekker, prachtig erg mooi ook de plinten, wij zijn erg content. Wij hebben gekozen voor Douwes Dekker, zij hebben mooie vloeren.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer arrogant bij laminaatvloer”
Door Conny op donderdag 6 okt 2016 '16
De eigenaar van dit bedrijf kan je niet serieus nemen , bij de offerte heeft hij een mooi en strak verhaal ,maar bij de uitvoering krijg je het tegenover gestelde . Hier is de klant absoluut geen koning ! De beloofde twee dagen werk werden er acht, met schade aangericht! Als je hier wat tegen inbrengt kan je een grote mond krijgen . zeer arrogant!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 72 ervaringen
8,8
Bebo Parket
Vriezenveen (Overijssel)
“Prima” score uit 147 ervaringen
“Een negen!”
Door Sylvia Leek op vrijdag 12 dec 2014 '14
Het was echt een warme ontvangst toen ik vloeren voor mijn nieuwe huis in Zeeuws Vlaanderen uit ging zoeken bij VSHV! Ik ben niet de gemakkelijkste, maar kan best snel keuzes maken, als ze luisteren en laten zien, wat ik vraag, eventueel met goede alternatieven komen, en mij net niet te veel of te weinig laten zien. In alle rust mijn keuzes kunnen maken (met koffie!) en mij laten voorlichten over de vloeren die het beste zouden zijn in verband met mijn huisdieren. Door spraakverwarring toch een paar meter te weinig voor de keukenvloer geleverd gekregen, maar dat heeft het uiteindelijke plan niet erg verstoord (leggers konden verder met de rest van het huis). Jan, de legger van het laminaat is een ware kunstenaar in het oplossingen verzinnen en uitvoeren van moeilijke randjes en hoekjes, die er nogal wat zijn in een gedateerd huis. Kortom, ik ben happy met mijn keuzes, krijg perfecte nazorg over hoe ik bepaalde probleempjes (een kras van een hondenpoot, een klodder verf van het schilderen e.d.) kan/moet behandelen en krijg ook de juiste materialen daarvoor aangeleverd tegen schappelijke prijzen! Dit was niet de eerste klus van VSHV voor ons, in ons huidige huis hebben ze op een geweldige manier de oude houten vloer behandeld en omgetoverd tot een nieuwe prachtige vloer, zonder schrale plekken en vlekken! Kortom, een 9 VSHV, en 4 sterren van mij! Sylvia Leek, Lamswaarde.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Ruim assortiment”
Door Henry Penders op zondag 30 mrt 2014 '14
Prima geholpen in de winkel. We zochten een vloer voor boven. In het assortiment was voldoende keuze in kwaliteit, design en budget. Met het advies en de geleende "leg koffer" was deze klus prima zelf te doen. De vloer in de woonkamer is door een medewerker geschuurd en in de olie gezet. Deze is weer als nieuw. Alles volgens afspraak verlopen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“teleurgesteld”
Door John, Zuidland op donderdag 6 feb 2014 '14
Er was snel een kundig advies na de waterschade aan mijn vloer en ook de bestelling was snel gemaakt. Te snel, want het bleek de verkeerde vloer te zijn. Door het blijkbaar onvoldoende communiceren met de backoffice liep het steeds verkeerd met de afspraken die we maakten. Maar ook de oplossing was teleurstellend. Vier weken later dan bedoeld werd de vloer (wel heel kundig) gelegd. De manier van ophogen bleek opnieuw niet goed gecommuniceerd met de legger zelf, die het uiteindelijk creatief oploste. Een kritische mail met feedback bleef onbeantwoord. Jammer. In mijn beleving een zaak met potentie maar dan moet de communicatie met de backoffice wel veel beter worden.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Super! uitstekend!”
Door M. Koornneef op dinsdag 6 mei 2014 '14
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik uitermate prettig en vriendelijk ben behandeld. Ik vind Ingrid en Erik heel aardig en altijd opgewekt en ze hebben heel goed geholpen. De kwaliteit van de vloer is ook heel goed en de prijs is ook zeer scherp. Alles is verlopen zoals het hoort; snel, kundig en een hele goede service. Ik zou dit bedrijf absoluut aanraden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Vestiging Van Son Houten Vloeren
aHellevoetsluis, Rijksstraatweg 254 A, 3223 KE Hellevoetsluis, tel 0181 - 33 69 44
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Zuid-Holland